Arbejdsark alkohol og stoffer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arbejdsark alkohol og stoffer"

Transkript

1 1 Vibeke Zoffmann Arbejdsark alkohol og stoffer

2 2 Vibeke Zoffmann Arbejdspapirer, der er udfyldt og drøftet Samarbejdsaftale marker 1a. Invitation til samarbejde 1b. Forløbspapir Problemlister Problemer, der arbejdes med nu Afslutningsaftale 2. Dit liv med alkohol/stoffer 2a. Vigtige begivenheder og perioder i dit liv 2b. Hvad finder du svært at leve med for tiden 2c. Ufuldendte sætninger dine behov, værdier, vaner og muligheder 2d. Billede, metafor eller automatiske tanker for dit liv med alkohol/stoffer 2e. Plads til alkohol/stoffer i dit liv 3. Imellem ideal og virkelighed 3a. Dine erfaringer med anbefalede leveregler 3b. Dine planer for ændring af levevis 3c. Egne erfaringer med forskellige typer behandling 3d. Din trang til alkohol/stoffer 3e. Hvor meget fylder trang i din virkelighed. 4. Forandringsarbejde 4a. Problemløsning hidtil 4b. Dynamisk problemløsning 4c. For og imod 4d. Mere af 4e. Mindre af 4f. Kortlægning af adfærd

3 1a. gruppeforløb Invitation til samarbejde Gruppe - regi. Hvad vil vi samarbejde om? Det, som kursusdeltagerne for tiden synes er svært i deres forhold til alkohol/stoffer, og som de ved egen og andres hjælp ønsker at blive klogere på og muligvis ændre Du afgør selv, hvad du vil, og ikke vil drøfte med kursuslederne og medkursisterne Hvad er din rolle, dine medkursisters rolle samt kursusledernes rolle? Du må betragte dig selv som den eneste, der kan tage beslutninger angående din situation, men gerne bruge kursuslederne og medkursisterne som personer, der kan guide og udfordre dig på vejen Både din og dine samarbejdspartneres viden og erfaring er nødvendig Alle må arbejde for, at tiden bruges bedst muligt på noget, der er vigtigt Noget af tiden vil du arbejde alene eller i mindre grupper, noget af tiden vil hele gruppen drøfte noget i fællesskab og noget af tiden vil kursuslederne fremlægge et emne Hvordan skal samarbejdet være? Det er OK, at du og dine samarbejdsparter ser forskelligt på din situation Det er nødvendigt, at vi kender hinandens opfattelser Det er OK, at parterne er uenige Det er OK, at vi har og viser vores følelser Det er ikke OK, at nogen presser andre eller lader sig presse til at ændre mening Vi vil bruge arbejdspapirer men hvad kan de bruges til? Du kan bruge dem til i fred og ro at tænke over og blive klogere på din situation Vi kan bruge dem til at få overblik over, hvad der er vigtigt i din situation De kan gøre det lettere at snakke om det, der ellers kan være svært at snakke om De kan hjælpe dig til at tage beslutninger, der passer til dig og derfor er holdbare De kan hjælpe os til at holde kursen undervejs Til slut fastholder de vores aftaler og de mål, du har sat dig for din fremtidige situation Hilsen kursuslederne

4 1.b. Aftaleark fra: til: (patientlabel) Primært team: læge(r): sygeplejerske: diætist: andre: Aktuelle problemer og udfordringer i livet med alkohol og stoffer: Patientens liste Professionelles liste Indsatsområde(r) aftalt: Afrunding af forløb, den: / Læge: Sygeplejerske: Diætist: Hvad er nået: Følgende vil du arbejde videre med Vi mødes igen den / år: Patientindsats: Professionel og anden støtte: 1.b.

5 Opfølgende besøg, den: / Læge: Sygeplejerske: Diætist: Hvad er nået: Følgende vil du arbejde videre med Vi mødes igen den / år: Patientindsats: Professionel og anden støtte: Opfølgende besøg, den: / Læge: Sygeplejerske: Diætist: Hvad er nået: Følgende vil du arbejde videre med Vi mødes igen den / år: Patientindsats: Professionel og anden støtte: Opfølgende besøg, den: / Læge: Sygeplejerske: Diætist: Hvad er nået: Følgende vil du arbejde videre med Vi mødes igen den / år: Patientindsats: Patientindsats: Professionel Professionel og og anden anden støtte: støtte: 1b.

6 2a. s.1 Label: Vigtige begivenheder og perioder i dit liv med alkohol/stoffer. Angiv det årstal, hvor alkohol og stoffer fik konsekvenser for din tilværelse. (Skriv årstallet til venstre på tidslinjen ovenfor) Angiv start- og sluttidspunkt for længere perioder, hvor du ikke har haft problemer med alkohol/stoffer ( tegn en fed streg på linien) Angiv start- og sluttidspunkt for længere perioder, hvor problemer med alkohol/stoffer har betydet ændring i din tilværelse (tegn en streg over linien) Angiv start -og sluttidspunkt for længere perioder, med alkohol/stoffer, men hvor det ikke har betydet ændring i din tilværelse (tegn en bølget streg under linien) Angiv start- og sluttidspunkt for længere perioder, hvor alkohol/stoffer af og til volder problemer. (tegn en bølget streg på linien) Angiv de årsager, du selv mener der er til gode og dårlige perioder. F.eks: vigtige begivenheder eller oplevelser, som du mener har haft en positiv eller negativ betydning (skriv stikord) gode som dårlige leve- og arbejdsforhold, som du mener var afgørende (skriv stikord ud for perioden)

7 2 b. Hvad finder du svært at leve med for tiden? Skriv nogle stikord:

8 2c. side 1. Label: Ufuldendte sætninger - om værdier, erfaringer og behov De, som kender min måde at leve på, synes at jeg. Den lykkeligste dag i mit liv var da. Den tristeste dag i mit liv var da. Det jeg er bedst til angående stoffer/alkohol er.. Det værste ved at have problemer med stoffer/alkohol er Det jeg er dårligst til er. Mit brug af alkohol og stoffer har forhindret mig i.

9 2 c. side 2 Det må ikke forhindre mig i. Om et år vil jeg. Jeg bør ikke give alkohol/stoffer skylden for. Jeg vil gerne lære noget mere om. Noget, der kan give problemer derhjemme er. Jeg synes at mine kollegaer/ venner Noget jeg forsøger at forandre ved mig selv er. En vane jeg har svært ved at blive af med er.

10 2c side 3. Jeg har svært ved at modstå pres fra.. Jeg får en god støtte af Jeg får for lidt støtte af. Trods mit brug af alkohol og stoffer kan jeg Det, jeg ønsker mig allermest, er.. Når jeg står ved afslutningen af mit liv, vil jeg gerne se tilbage på, at jeg har

11 2d. Billede, metafor eller automatiske tanker for dit liv med alkohol/stoffer. Lav en tegning, skriv en historie, nævn en metafor, vælg et eventyr, noter dine automatiske tanker, eller noget helt andet du synes beskriver dit liv med alkohol/stoffer.

12 2e. Plads til alkohol/stoffer i dit liv. Så meget har alkohol/stoffer fyldt indtil nu: Så meget skal alkohol/stoffer fylde fremover: Hvad består forskellen i?

13 3 A. Erfaringer med anbefalede leveregler: Mange af de leveregler, man får anbefalet, når man vil undgå brug af alkohol/stoffer, er svære at holde fast i/indpasse i en hverdag. Hvordan er følgende leveregler en del af i din hverdag? Sæt ét kryds på hver linie! Min hverdag er kendetegnet ved, at jeg: 1. helt undgår alkohol/stoffer Det har jeg gjort stabilt i: Nej Nej jeg Mindre har ikke end ½ år forsøgt mere end 5 år mere end ½ år og mindre end 5 år jeg har forsøgt, men uden held 2. gør en god ting for mig selv hver dag 3. bevidst undlader at isolere mig 4. har struktureret min dagligdag 5. dyrker regelmæssig motion 6. bruger flash-card 7. dyrker en interesse 8. undgår misbrugsmiljø 9. jævnligt træner øgning af selvtillid/selvværd 10. identificerer hvad der giver grønt lys / rødt lys for brug af alkohol/stoffer. 11. jævnligt taler med en person der betyder noget for mig, om problemer vedr. alkohol/stoffer. 12. udfordrer/afprøver det jeg ikke tror jeg kan 13. laver systematiske afspændingsøvelser 14. er ophørt med at ryge * 15. har nedsat mit tobaksforbrug * 16. undgår at blive udsat for skadeligt stress 17. fast tager anden medicin, jeg har fået ordineret* * Sæt kryds her, hvis følgende gælder for dig: Rygning er ikke aktuelt for mig, da jeg aldrig har røget Jeg får ikke andet medicin

14 3 b. Planer for ændring af levevis. Sæt kryds i venstre kolonne ud for alle de sætninger, du synes passer på din hverdag. Marker med kryds i kolonnerne til højre, om det er noget du vil ændre eller fortsætte med. Følgende kendetegner min hverdag (sæt x) 1helt undgår alkohol/stoffer Jeg vil gå i gang med det: (sæt kryds) Inden for den første måned Inden for det første ½ år Efter det første ½ år Jeg har ikke planer om at gøre det. (sæt kryds) 2. gør en god ting for mig selv hver dag 3. bevidst undlader at isolere mig 4. har struktureret min dagligdag 5. dyrker regelmæssig motion 6. bruger flash-card 7. dyrker en interesse 8. undgår misbrugsmiljø 9. jævnligt træner øgning af selvtillid/selvværd 10. identificerer hvad der giver grønt lys / rødt lys for brug af alkohol/stoffer. 11. jævnligt taler med en person der betyder noget for mig, om problemer vedr. alkohol/stoffer. 12. udfordrer/afprøver det jeg ikke tror jeg kan 13. laver systematiske afspændingsøvelser 14. er ophørt med at ryge * 15. har nedsat mit tobaksforbrug * 16. undgår at blive udsat for skadeligt stress 17. fast tager anden medicin, jeg har fået ordineret* * Sæt kryds her, hvis følgende gælder for dig: Rygning er ikke aktuelt for mig, da jeg aldrig har røget Jeg får ikke andet medicin

15 3c. Label: Egne erfaringer med forskellige typer behandling: Behandlingstype: Periode: Fordele: Ulemper: Forslag og ideer: Tilpasset fra: Vibeke Zoffmann. Guidet Self-Determination.

16 3d. Patient label Din trang til alkohol/stoffer. Patienters og behandleres erfaringer viser at man kan nedsætte sin risiko for misbrug af alkohol/stoffer ved at holde trangen på et så lavt niveau som muligt. Du skal forstille dig at din trang til alkohol/stoffer kan gradinddeles på en skala fra Skriv det højeste tal for trang du kan have, uden faktisk at begynde at tage alkohol/stoffer. Skriv det tal for trang som du ville synes var realistisk og acceptabelt for dig i dagligdagen. Skriv gerne hvis der er specielle situationer hvor din trang er højere eller lavere..

17 Patient label 3e. Hvor meget fylder trang i din virkelighed? Hvad siger virkeligheden - og hvad ved du om den? Angiv niveau for trang til misbrug den førstkommende lørdag. Dato. Tidspunkt Kl: Niveau for trang Hvad laver du? Beskriv kort: Tidspunkt Kl: Niveau for trang Hvad laver du? Beskriv kort:

18 4a. side 1 Problemløsning hidtil. Hvad skal vi kalde det, der volder dig problemer?.. Dine iagttagelser Hvor længe har du oplevet det? Hvor tit oplever du det? Er det blevet større eller mindre med tiden? Hvornår mærker du det mest? Hvornår mærker du det Mindst

19 4a. side 2 Hvad mener du problemet hænger sammen med? Dine tanker og følelser Hvad gør det værre? Hvad gør det bedre? Hvad forhindrer det dig i? Hvad opnår du ved det? Hvor meget påvirker det dig?

20 4a. side 3 Dine mål og intentioner Hvad er vigtigt for dig? hvad stiler du efter? Hvad kan du/andre vinde ved at problemet løses? Hvad kan du og andre tabe ved at problemet løses? På kort sigt? På kort sigt? På lang sigt? På lang sigt? Har du sat dig for at løse problemet helt eller delvist? Hvis delvist hvilke dele?

21 4a. side 4. Dine handlinger Hvad har du hidtil gjort med nogen held for at løse problemet? Hvornår? Hvor tit? Hvad har du gjort uden held? Hvem har du fået hjælp af? Hvem har du savnet hjælp fra? Hvem har du bedt om hjælp? Hvem ville du gerne have bedt om hjælp?

22 Label: 4 b. Dine iagttagelser Dynamisk problemløsning Dine mål og intentioner Udvidet problemløsning Hidtidig problemløsning Det, der volder problemer: Dine tanker og følelser Dine handlinger

23 4 c. Label: For og imod Meget godt (kilde: Arborelius) Godt Mindre godt Dårligt

24 4 d. Mere af. Her vil jeg helst nå op Her vil jeg stile efter at nå den / Her står jeg nu Dette gør det lettere Dette gør det sværere (kilde: Arborelius)

25 4 e. Mindre af Her står jeg nu Her vil jeg stile efter at nå til den../.. Her vil jeg helst hen Dette gør det lettere Dette gør det sværere Kilde: Arborelius

26 Kilde: Newburn et. al. 4 f. Kortlægning af adfærd Hvad er en typisk grund til denne følelse? Hvad har du gjort for at klare det som ikke hjalp? 2 Hvad sker der typisk, når følelsen opstår? M K En sindsstemning eller følelse, der volder dig besvær: 1. K 6 M 4 M M Hvilke nye ting kan du tænke dig at gøre? Hvilke problemer medfører følelsen sædvanligvis for dig? Hvordan ville det være, hvis du kunne klare det bedre? 3 7 M: Medfører K: Karakteriseret af 5

Refleksionsark type 1 og 2

Refleksionsark type 1 og 2 Refleksionsark type 1 og 2 2006 Diabetes type 1og 2, 2006 Label Arbejdsark, der er aftalt og drøftet 1. Samarbejdsaftale marker 1a. Invitation til samarbejde Dato aftalt drøftet 1b. Aftaleark* Problemlister

Læs mere

Arbejdsark type 1. Juni 2006. Original version

Arbejdsark type 1. Juni 2006. Original version Arbejdsark type 1 Juni 2006 Original version Diabetes type 1 juni 2006 Kilde: Vibeke Zoffmann Tilpasset C og M, AUH Label Arbejdsark, der er aftalt og drøftet 1. Samarbejdsaftale marker 1a. Invitation

Læs mere

Grib livet nye muligheder og nye veje! -Refleksionsark. Tilpasset udfra Vibeke Zoffmann ph.d Guidet Egen-Beslutning, 2004.

Grib livet nye muligheder og nye veje! -Refleksionsark. Tilpasset udfra Vibeke Zoffmann ph.d Guidet Egen-Beslutning, 2004. Grib livet nye muligheder og nye veje! -Refleksionsark. Tilpasset udfra Vibeke Zoffmann ph.d Guidet Egen-Beslutning, 2004. 1b. Forløbspapir Label: Arbejdspapirer, der er udfyldt og drøftet 1a. Invitation

Læs mere

Refleksionsark til intensivt forløb med Guidet Egen-Beslutning (GEB) for unge voksne med type 1 diabetes Steno Diabetes Center 2009

Refleksionsark til intensivt forløb med Guidet Egen-Beslutning (GEB) for unge voksne med type 1 diabetes Steno Diabetes Center 2009 Refleksionsark til intensivt forløb med Guidet Egen-Beslutning (GEB) for unge voksne med type 1 diabetes Steno Diabetes Center 2009 Side 1 af 1N:\web\dokumenter\GEB\Samlet Intensivt GEB-forløb for unge

Læs mere

Livet med nyresvigt Hæmodialysepatienter

Livet med nyresvigt Hæmodialysepatienter Livet med nyresvigt Hæmodialysepatienter Guidet Egen-Beslutning til hæmodialysepatienter 2015. Finderup, Bjerre, Søndergaard, Zoffmann. 1 Forløbsoversigt og ark til Livet med nyresvigt Dit liv med nyresvigt-

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE

COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE COACH DIG SELV TIL EN BEDRE BALANCE - et refleksions- og handlingsværktøj til at skabe bedre balance mellem arbejdsliv og privatliv VÆRKTØJET I en travl hverdag hvor det kan være svært at få arbejdsliv

Læs mere

Gode spørgsmål forskellige typer Indledende spørgsmål: Lineære spørgsmål

Gode spørgsmål forskellige typer Indledende spørgsmål: Lineære spørgsmål Gode spørgsmål forskellige typer Alle de nedenstående spørgsmål bør du øve dig så meget i at du bliver i stand til at stille dem uden at tænke over dem. Verdens bedste sælgere stiller verdens bedste spørgsmål,

Læs mere

Guidet Egen-Beslutning. Vibeke Zoffmann

Guidet Egen-Beslutning. Vibeke Zoffmann Guidet Egen-Beslutning Vibeke Zoffmann August 2005 2 Indholdsfortegnelse Indledning s. Facts om Guidet Egen-Beslutning s. Bedre samarbejde om sukkersygen - viser vejen s. Hun kom overens med sin sukkersyge

Læs mere

Hvis din hest er død - så stå af

Hvis din hest er død - så stå af Roller Individuel øvelse 1. Hvilke roller har du på arbejdet? Jeg er den: 2. Hvilken rolle er du mest træt af, og hvorfor? 3. Er der roller, du føler, du er blevet påduttet af andre? 4. Hvilke roller sætter

Læs mere

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet Sådan styrker du samarbejdet med lægen - og får bedre behandling og livskvalitet Det handler om indsigt og kontrol I dette hæfte finder du vejledning og konkrete værktøjer til, hvordan du styrker samarbejdet

Læs mere

SELVHJÆLPSGUIDE HJÆLP TIL AT FINDE EN VEJ UD AF SPILLEAFHÆNGIGHED

SELVHJÆLPSGUIDE HJÆLP TIL AT FINDE EN VEJ UD AF SPILLEAFHÆNGIGHED SELVHJÆLPSGUIDE HJÆLP TIL AT FINDE EN VEJ UD AF SPILLEAFHÆNGIGHED CENTER FOR LUDOMANI // ODENSE, KØBENHAVN & ÅRHUS // TLF. 7011 1810 // INFO@LUDOMANI.DK // LUDOMANI.DK INTRODUKTION Selvhjælpsguiden er

Læs mere

TYPE 2-DIABETES FAKTA OG FOREBYGGELSE

TYPE 2-DIABETES FAKTA OG FOREBYGGELSE TYPE 2-DIABETES FAKTA OG FOREBYGGELSE Type 2-diabetes - en folkesygdom 200.000-300.000 danskere har type 2- diabetes. Derudover får 10.000-20.000 hvert år sygdommen, der også kaldes type 2-sukkersyge.

Læs mere

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er.

Lykken er at føle sig god nok, præcis som man er. Hvad er selvværd? Selvværd er tilfredshed med at være den, man er, og med det, man gør. Det er definitionen i Nudansk Ordbog, en definition, jeg synes er god. Helt grundlæggende handler det om din mening

Læs mere

Personlige strategier mod stress

Personlige strategier mod stress TEMA Psykisk arbejdsmiljø Personlige strategier mod stress Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! Personlige strategier mod stress er det

Læs mere

MUS-GUIDEN. Læs op på MUS her:

MUS-GUIDEN. Læs op på MUS her: MUS-GUIDEN Vi har her samlet artikler og værktøjer om medarbejderudviklingssamtaler og gruppe- og teamudviklingssamtaler til dig, der vil læse op inden du skal holde samtaler med dine medarbejdere. Materialet

Læs mere

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken

Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Stresshåndteringsværktøjer fokus på psyken Krop og psyke hænger sammen, så du kan ikke lære at leve uden stress uden at fokusere og ændre på både det fysiske og psykiske element. I dette afsnit sætter

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

Gode kollegiale samtaler

Gode kollegiale samtaler TEMA Stress Værktøj 4 Der støtter og udvikler 1 Indhold Introduktion Formålene med dette værktøj Før I går i gang Hvordan kommer I i gang Processen trin for trin Redskab 1: Tre typer af samtaler Tre typer

Læs mere

Konflikthåndtering på arbejdspladsen

Konflikthåndtering på arbejdspladsen Konflikthåndtering på arbejdspladsen En værktøjskasse om konflikthåndtering Industriens Branchearbejdsmiljøråd Denne publikation er finansieret af Industriens Branchearbejdsmiljøråd, der er arbejdsmarkedets

Læs mere

Mentorens værktøjskasse

Mentorens værktøjskasse Mentorens værktøjskasse Den vigtigste forudsætning for at kunne fungere som en god mentor i DJ mentor, er et oprigtigt ønske om at stille sin erfaring og opmærksomhed til rådighed for et mindre erfarent

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Tine Tangdal LÆSEPRØVE TÆM DIN STRESS. 37 øvelser til ro, livsglæde og overskud

Tine Tangdal LÆSEPRØVE TÆM DIN STRESS. 37 øvelser til ro, livsglæde og overskud Tine Tangdal LÆSEPRØVE TÆM DIN STRESS 37 øvelser til ro, livsglæde og overskud Indledning Hvorfor er det, at jeg har skrevet denne bog? Der findes så mange andre bøger, der handler om stress og om at få

Læs mere

Personlige strategier mod stress. Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! 1 Personlige strategier mod stress

Personlige strategier mod stress. Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! 1 Personlige strategier mod stress Personlige strategier mod stress Værktøj nr. 2 i serien Vi finder os ikke i stress! 1 Personlige strategier mod stress Indhold 1. Stress og personlige strategier Oplæg 2. Vi oplever krav forskelligt Gruppearbejde

Læs mere

Lær at tackle jobsøgningsstress 2!

Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Lær at tackle jobsøgningsstress 2! Min forrige artikel tog udgangspunkt i, hvordan du kunne tackle de krav, der bliver stillet fra forskellige sider, inklusive fra dig selv, samt at du skulle anse din

Læs mere

Sociale forhold, baggrund og levevaner

Sociale forhold, baggrund og levevaner Sociale forhold, baggrund og levevaner Først vil vi bede om nogle generelle baggrundsoplysninger. Er De: Kvinde eller Mand. Hvornår er De født? 9. Hvilken skoleuddannelse har De? 7. klasse 8.- 9. klasse

Læs mere

HR-STRATEGI TRIVSELSMÅLINGER. Metoder. Forslag til metoder

HR-STRATEGI TRIVSELSMÅLINGER. Metoder. Forslag til metoder Metoder Forslag til metoder Refleksion over værdierne i politikken for attraktiv arbejdsplads 10 livgivende faktorer Japansk konsensusmetode Associations-metode AI (Appreciative Inquiry) - byg fremtiden

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere