Redaktørernes nytårsquiz 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redaktørernes nytårsquiz 2012"

Transkript

1 Redaktørernes nytårsquiz 2012 v/ Frederik Bjerre Andersen og Marie Danø Forberedelse for quizmasteren: 1. Hæng 30 stykker A4-papir (eller mindre) op i et område på 5x6 på en dør eller en væg. Udfyld sedlerne sådan her: Indland Udland Politik Sport Kultur For at gøre det festligt kan du vælge farvet papir og skrive med farver. Det er jo nytår 2. Print side 1-9 i dette dokument i ét eksemplar. Det er quizmasterens lister med spørgsmål og svar for hver kategori 3. Print tabellerne til stjernerunden (side 10-14) i to eksemplarer (se reglerne nedenfor). Klip felterne fra hinanden og bland dem for hver tabel. For at holde styr på bunkerne kan du fx lægge dem i 10 små plasticposer hvor du skriver bunkens kategori på 4. Find 10 ekstra stykker papir til point i stjernerunderne. 5. Find stopur, papir og kuglepenne til tegn og gæt-runderne. Gerne så hvert af de to hold har et sæt. 6. Find evt. et signal (båthorn, rasle, grydelåg etc.) til hvert hold.

2 Regler: 1. Selskabet deles ind i to hold. Hvert hold udstyres med et signal, de kan markere med, når de vil svare på et spørgsmål. Du kan også vælge at signalet skal være håndsoprækning 2. Quizmasteren læser det her regelsæt højt for selskabet så langsomt og tydeligt, som nytårsaften kræver 3. Et af holdene starter find selv ud af hvilket. Holdet vælger en kategori og ét af de fem spørgsmål, point. 4. Quizmasteren læser det valgte spørgsmål op eller fortæller, hvilken gætteleg, der skal udføres. Se reglerne for hver type spørgsmål og gætteleg nedenfor. 5. Når alle 25 spørgsmål er gennemløbet, tæller holdene deres point op. Dem, der har flest point, har vundet.

3 Almindelige spørgsmål: 1. Begge hold har ret til at svare på spørgsmålet. 2. Quizmasteren læser det valgte spørgsmål op og først når hele spørgsmålet er læst, må de to hold markere for at svare. 3. Det hold, der markerer først efter at hele spørgsmålet er læst højt får lov at afgive svar. Svarer de rigtigt, får de pointene. Svarer de forkert, må det andet hold afgive et svar. 4. Det hold, der svarer rigtigt, får lov at vælge næste kategori og spørgsmål. Hvis ingen af holdene har svaret rigtigt på deres svarmulighed, udgår spørgsmål og point og det hold, der valgte spørgsmålet, vælger et nyt. Stjernerunder: Navnet er heller ikke spor retvisende, men det lyder kikset nok 1. I stjernerunder fortæller quizmasteren, hvad runden går ud på for eksempel hvilken post besidder ministeren?. Quizmasteren fortæller også, hvor lang tid holdene har til at løse opgaven. 2. Herefter giver quizmasteren hvert hold en bunke med sedler. Det er nu holdets opgave at få sedlerne til at passe sammen to og to og lægge dem parvis i to kolonner. 3. Når tiden udløber, gennemgår quizmasteren de rigtige svar og holdene melder (ærligt!) tilbage, hvor mange rigtige svar, de har fået. 4. Hvert rigtigt svar giver 100 point. Quizmasteren skriver en pointseddel til hvert hold med de point, de har fået i runden. Det hold, der har fået flest point, får lov at vælge næste spørgsmål. Gæt og grimasser: 1. En deltager fra det hold, der valgte spørgsmålet, kommer op til quizmasteren og får lov at se den grimasse-gåde, der skal udføres (bøj papiret, så de andre spørgsmål ikke er synlige!) 2. Deltageren skal nu uden lyd, men kun med fagter, bevægelser og grimasser, fremføre sætningen del for del og forsøge at få sit hold til at gætte det. Men alle hold på begge hold må gætte med hvilket undervejs kan være en hjælp for den grimasserendes hold, men til slut selvfølgelig er irriterende, hvis modstanderne løber med hele sætningen 3. For: Det hold, der først markerer og kan sige hele grimasse-gåden (eller noget, der er tæt nok på ) har vundet. 4. Hvis det viser sig helt umuligt at gætte, kan quizmaster afbryde grimasser og gætteri og lade spørgsmålet udgå.

4 Tegn og gæt 1. En deltager fra det hold, der valgte spørgsmålet, kommer op til quizmasteren og får lov at se den sætning, der skal tegnes (bøj papiret, så de andre spørgsmål ikke er synlige!) 2. Deltageren skal nu uden lyd, men kun med tegninger på et papir, få sit hold til at gætte det på højst to minutter. Tiden begynder, når quizmaster tænder stopuret. 3. Det er kun tegnerens hold, der må gætte med indenfor de to minttter. Men det andet hold må gerne følge med på sidelinjen. 4. Hvis tegnerens hold ikke har nået at gætte sætningen (eller noget, der er tæt nok på ) inden for tiden, får det andet hold lov til at afgive et bud.

5 Indland: 100: Dronning Margrethe fejrede i år sit 40 års jubilæum. Men baggrunden for hendes overtagelse af tronen var, som den slags som oftest er, tragisk - i hvert fald på det private plan. Kongen er død - dronningen længe leve... men hvad var navn og nummer for Margrethes far egentlig? Korrekt svar: Kong Frederik den : Gæt og grimasser: Mærsk går på land 300: Forfatter Kirsten Hamman, direktør i Dansk Sprognævn Sabine Kirchmeier-Andersen og komiker Jan Gintberg kårede årets ord Det skete på Danmarks Radios Program 1, i programmet ved navn Sproglaboratoriet. De tre jurymedlemmer modtog over 200 bud, fx vandkantsdanmark, gangnam-style, grødtrend og gøglergate. Men hvilket et af følgende tre bud vandt titlen som årets ord 2012? A. Dovne-Robert B. Stenalderkost C. Akutjob 400: Tegn og gæt: SAS støder sammen med piloter 500: Stjernerunden: 12 måneder hvad skete hvornår. Tid: 3 minutter.

6 Politik: 100: Stjernerunden: Hvilken post besidder ministeren? Tid: 3 minutter 200: Der var drama til det sidste, da regeringen med finansminister Bjarne Corydon i spidsen indgik en skatteaftale i juni måned. Længe tydede alt på at regeringen og Enhedslisten ville indgå en aftale, og det indtryk blev kun forstærket, da Venstre-leder Lars Løkke Rasmussen rejste ud af landet, da forhandlingerne spidsede til. Men det blev som bekendt netop Venstre, der løb med forliget i noget nær 12. Time. Hvilken udenlandsk hovedstad befandt både Lars Løkke Rasmussen og SF-leder Villy Søvndal sig i, da forliget kom i hus? A. Reykjavik B. Rom C. Rio de Janeiro 300: Da SF-formand Villy Søvndal meddelte at han trådte tilbage fra posten for at helllige sig arbejdet som udenrigsminister, tydede alt på, at partitoppens kandidat Astrid Krag var selvskrevet som ny formand. Det var SFs medlemmer bare ikke enige i og de pegede ved urafstemningen i stedet på modkandidaten Annette Vilhelmsen. I hvilken landsdel har hun sit personlige og politiske bagland? Korrekt svar: Fyn 400: Tegn og gæt: Homoseksuelle på frierfødder. 500: Gæt og grimasser: Dovne Robert gifter sig med Fattig-Carina

7 Udland: 100: Da præsidentvalgkampen mellem Barack Obama og Mitt Romney var på sit højeste, nåede også vejret et dramatisk klimaks: En orkan skyllede ind over først de caribiske øer og siden USA's østkyst. Det er World Meterological Organization, der bestemmer, hvad sådan en orkan skal hedde som regel et menneskenavn der er velkendt i den verdensdel, hvor stormen forventes at rase. Hvad hed orkanen, der ramte USa i november? Korrekt svar: Sandy 200: Tegn og gæt: Italiensk krydstogtsskib synker 300: Nobels Fredspris har skabte stor debat i 2012, fordi prisen gik til EU. Prisen er førhen gået til blandt andet Barack Obama, Al Gore, Læger Uden Grænser og Martin Luther King. Men i år gik den altså til det europæiske fællesskab, hvor EU-landenes fælles præsident modtog den internationalt berømmede pris. Men hvad hedder EU-præsidenten? Korrekt svar: Herman Van Rompuy 400: Stjernerunden: 5 arabiske ledere - placer landenes ledere per Tid: 1 minut. 500: Gæt og grimasser: Felix Baumgartner (manden der sprang ud fra 39 kms højde) tager Red Bull ved hornene.

8 Sport: 100: Mikkel Hansen blev helten, da Danmark i januar 2012 sikrede sig EM-guld i herrehåndbold med en finalesejr på Men hvem vandt det danske landshold over i finalen, der blev spillet på det ene holds hjemmebane i Beograd? Korrekt svar: Serbien 200: Tegn og gæt: Spanien vinder fodbold-em 300: FC Nordsjælland vandt det danske mesterskab i fodbold - og var direkte kvalificeret til gruppespillet i Champions League, hvilket - i parantes bemærket - ikke er noget, der sker særlig tit i dansk klubfodbold. I gruppespillet har hver klub seks kampe - hvor mange point formåede de nordsjællandske spillere at samle sammen? A. 0 point B. 1 point C. 2 point 400: Stjernerunden: Superligaklubbernes placering ved vinterpausen. Tid: 2 minutter 500: Gæt og grimasser: Danmark vinder guld i banecykling

9 Kultur 100: Mads Mikkelsen modtog i Cannes prisen for årets bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i filmen Jagten. Filmen får først dansk premiere den 10 januar Men hvem har egentlig instrueret filmen? A. Susanne Bier B. Thomas Vinterberg C. Bille August 200: Gæt og grimasser: Uffe Elbæk falder på halen. 300: Whitney Houston - amerikansk soulsangerinde og måske verdens bedste popstemme - blev i februar fundet død på et hotel i Los Angeles, kun 48 år gammel. Hun havde dog allerede adskillige hit på CV et - ikke mindst 90 er-hittet I will always love you, som har givet anledning til mangt en kinddans verden over. Men hvad hedder filmen, som I will always love you stammer fra? Korrekt svar: The Bodyguard 400: Stjernerunden: Ti albums - sammensæt albumtitel og kunstner. Tid: 3 minutter 500: Tegn og gæt: Sara Lund (hovedperson i tv-serien Forbrydelsen) sender Sherlock Holmes på plejehjem

10 Tabeller til stjernerunden Indland: 12 måneder - hvad skete hvornår Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Dronning Margrethe den 2. kan fejre 40 års jubilæum Malene Duus skriver en kronik i Politiken om, at hun er 50 procent invalid. mens gerningsmanden bag nu er ansat hos stjernekokken Claus Meyer. Et finsk containerskib kolliderer med jernbanebroen over Limfjorden i Aalborg Skibsreder Mærsk McKinney Møller dør på dronningens fødselsdag, 98 år gammel Flyselskabet Cimber Sterling går konkurs Kinas præsident, Hu Jintao, er på sit første officielle statsbesøg i Danmark Håndboldklubben AG København indgiver konkursbegæring til Sø- og Handelsretten Pia Kjærsgaard meddeler at hun ikke genopstiller som formand for Dansk Folkeparti Danskeren Thomas Sørensen idømmes 12 måneders betinget fængsek ved landsretten i Graz, Østrig, fordi han har bortført sin søn, Oliver. Danmark får ny lukkelov, der betyder, at butikker som hovedregel kan holde åbent alle ugens dage, året rundt. Den lyseblå gassilo i Valby sprænges væk. Et samlet byråd i Fredericia udtrykker mistillid til borgmester Thomas Banke på grund af rod i bilagene.

11 Udland: 5 arabiske ledere - placer landenes ledere per Land Syrien Egypten Palæstina Afghanistan Tunesien Leder Bashar al-assad Mohamed Morsi Mahmoud Abbas Hamid Karzai Moncef Marzouki

12 Sport: Superligaklubbernes placering ved vinterpausen 2012/13 Placering i Superligaen Klub 1. FC København 2. FC Nordsjælland 3. Aab 4. OB 5. Randers FC 6. AGF 7. AC Horsens 8. FC Midtjylland 9. Sønderjyske 10. Esbjerg FB 11. Silkeborg 12. Brøndby IF

13 Kultur: Hvilken kunstner står bag albummet? Kunstner Marie Key Christian Hjelm Klumben Jack White Synd og Skam Tame Impala Nikolaj Nørlund Frank Ocean Bruce Springsteen Bob Dylan Album De her dage Før vi blev lette Fra Klumben til Pladen Blunderbuss Blafret ør af kjoler Lonerism Alt sammen, lige nu Channel Orange Wrecking Ball Tempest

14 Politik: Hvilken post bestrider ministeren? Navn Helle Thorning-Schmidt Margrethe Vestager Annette Vilhelmsen Bjarne Corydon Villy Søvndal Morten Bødskov Morten Østergaard Holger K. Nielsen Marianne Jelved Henrik Dam Kristensen Carsten Hansen Mette Frederiksen Christine Antorini Karen Hækkerup Mette Gjerskov Martin Lidegaard Pia Olsen Dyhr Astrid Krag Nick Hækkerup Ida Auken Nicolai Wammen Manu Sareen Christian Friis Bach Ministerpost Statsminister Økonomi - og indenrigsminister Erhvervs - og vækstminister Finansminister Udenrigsminister Justitsminister Minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Skatteminister Kulturminister Transportminister Minister for by, bolig og landdistrikter Beskæftigelsesminister Børne- og undervisningsminister Social- og integrationsminister Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Klima-, energi- og bygningsminister Handels- og investeringsminister Minister for sundhed og forebyggelse Forsvarsminister Miljøminister Europaminister Minister for ligestilling og kirke og minister for nordisk samarbejde Minister for udviklingsbistand

Lyngallup. Ministrenes karakterbog Lyngallup. TNS Dato: 18. december 2012 Projekt: 58961

Lyngallup. Ministrenes karakterbog Lyngallup. TNS Dato: 18. december 2012 Projekt: 58961 Ministrenes karakterbog 2012 TNS Dato: 18. december 2012 Projekt: 58961 Feltperiode: Den 13-18. december 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum

Læs mere

Lyngallup. Ministrenes karakterbog Lyngallup. TNS Dato: 12. december 2012 Projekt: 59583

Lyngallup. Ministrenes karakterbog Lyngallup. TNS Dato: 12. december 2012 Projekt: 59583 Ministrenes karakterbog 2012 TNS Dato: 12. december 2012 Projekt: 59583 Feltperiode: Den 4.-11. december 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum

Læs mere

Lyngallup om ministrenes karakterbog 2012 Dato: 13. juni 2012

Lyngallup om ministrenes karakterbog 2012 Dato: 13. juni 2012 Lyngallup om ministrenes karakterbog 2012 Dato: 13. juni 2012 Agenda 1. Metode 2. Resultater 3. Statistisk sikkerhed Lyngallup om ministrenes karakterbog 2012 Dato: 14. juni 2012 TNS Gallup A/S Kontaktperson

Læs mere

Lyngallup til BT om regeringen 6 mdr. Dato: 27. marts 2012

Lyngallup til BT om regeringen 6 mdr. Dato: 27. marts 2012 Lyngallup til BT om regeringen 6 mdr. Dato: 27. marts 2012 Metode Feltperiode: 22. 27. marts 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews)

Læs mere

Lyngallup om ministrenes karakterbog 2011 Dato: 15. december 2011

Lyngallup om ministrenes karakterbog 2011 Dato: 15. december 2011 Lyngallup om ministrenes karakterbog 2011 Dato: 15. december 2011 Agenda 1. Metode 2. Resultater 3. Statistisk sikkerhed Lyngallup om ministrenes karakterbog 2011 Dato: 15. december 2011 TNS Gallup A/S

Læs mere

Gallup til BT om SF, regeringen og folkeskoleforhandlingerne. Gallup til BT om SF, TNS Dato: 21. marts 2013 Projekt: 5918

Gallup til BT om SF, regeringen og folkeskoleforhandlingerne. Gallup til BT om SF, TNS Dato: 21. marts 2013 Projekt: 5918 regeringen og folkeskoleforhandlingerne regeringen og folkeskoleforhanlingerne Feltperiode: Den 20.-21. marts 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum

Læs mere

Ministrenes karakterbog 2014

Ministrenes karakterbog 2014 TNS Dato: 4. december 2014 Projekt: 61570 Feltperiode: Den 2.-4. december 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Lyngallup: Vurdering af ministre 2012

Lyngallup: Vurdering af ministre 2012 TNS Dato: 12. december 2012 Projekt:58974 Feltperiode: Den 7.-12. december 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Og Danmarks dygtigste minister er

Og Danmarks dygtigste minister er Og Danmarks dygtigste minister er... Det kører for transportminister Magnus Heunicke (S), der overtager pladsen som regeringens dygtigste minister. Vælgerne sender en gammel kending til bunds på karakterlisten.

Læs mere

Formanden. Vækst med visioner - 16 initiativer, der bidrager til varig vækst. Til Finansminister Bjarne Corydon

Formanden. Vækst med visioner - 16 initiativer, der bidrager til varig vækst. Til Finansminister Bjarne Corydon Finansminister Bjarne Corydon Uddannelsesminister Morten Østergaard Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager rhvervs- og vækstminister Annette Vilhelmsen Skatteminister Holger K. Nielsen Beskæftigelsesminister

Læs mere

Regeringens årskarakterer i frit fald Villy er Danmarks bedste partileder Lene værst

Regeringens årskarakterer i frit fald Villy er Danmarks bedste partileder Lene værst Regeringens årskarakterer i frit fald Villy er Danmarks bedste partileder Lene værst Løkke-regeringens ministre scorer i snit 3, på den nye syv-trinsskala. Lene Espersen (K) er på et år røget fra en femte

Læs mere

Lyngallup om ministrenes karakterbog 2010 Dato: 16. december 2010

Lyngallup om ministrenes karakterbog 2010 Dato: 16. december 2010 Lyngallup om ministrenes karakterbog 2010 Dato: 16. december 2010 Agenda 1. Metode 2. Resultater 3. Statistisk sikkerhed Lyngallup om ministrenes karakterbog 2010 Dato: 16. december 2010 TNS Gallup A/S

Læs mere

TNS Gallup - Public Tema: Skatteudspil fra S og SF 27. august Public 56514

TNS Gallup - Public Tema: Skatteudspil fra S og SF 27. august Public 56514 TNS Gallup - Public Tema: Skatteudspil fra S og 27. august 2009 Public 56514 Metode Feltperiode: 27. august 2009 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: G@llupForum

Læs mere

Tættere på stueren end nogensinde

Tættere på stueren end nogensinde Tættere på stueren end nogensinde Hver femte vælger, som stemte på V eller K ved seneste valg, mener nu, at Dansk Folkeparti (DF) skal have ministerposter. Kristian Thulesen Dahl er favorit og slår Pia

Læs mere

Vælgerne: Løkke leder dårligt

Vælgerne: Løkke leder dårligt Vælgerne: Løkke leder dårligt Villy Søvndal og Pia Kjærsgaard gør det ifølge vælgerne godt som partiledere, mens Lars Løkke Rasmussen og især Lene Espersen vurderes som dårlige partiledere. Vælgerne udpeger

Læs mere

Statsministeriets forestilling om udnævnelse af et nyt ministerium

Statsministeriets forestilling om udnævnelse af et nyt ministerium Statsministeriets forestilling om udnævnelse af et nyt ministerium Efter at det den 16. september 2011 har behaget Deres Majestæt at modtage den af statsminister Lars Løkke Rasmussen på det samlede ministeriums

Læs mere

TNS Gallup til Berlingske. Ministrenes karakterbog TNS Gallup til Berlingske. TNS Dato: 21. august 2015 Projekt: 62112

TNS Gallup til Berlingske. Ministrenes karakterbog TNS Gallup til Berlingske. TNS Dato: 21. august 2015 Projekt: 62112 Feltperiode: Den 18. - 21. august 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.114 personer Stikprøven er vejet

Læs mere

Troværdighed og Karisma. Politikere Marts 2013. Troværdighed og Karisma. TNS 6. marts 2013 59155

Troværdighed og Karisma. Politikere Marts 2013. Troværdighed og Karisma. TNS 6. marts 2013 59155 Politikere Marts 2013 Contents 1 Metode 3 2 Sammenfatning 7 3 Resultater - Alle 11 4 Målgrupper 15 2 1 Metode Metode Emne: Metode: for partiledere og udvalgte folketingspolitikere GallupForum web interviews

Læs mere

Lyngallup. S-kongres og SF formandsvalg 20. september Lyngallup. TNS Dato: 20. september 2012 Projekt: 58783

Lyngallup. S-kongres og SF formandsvalg 20. september Lyngallup. TNS Dato: 20. september 2012 Projekt: 58783 S-kongres og formandsvalg 20. september 2012 Feltperiode: Den 19.-20. september 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Hertil kommer et boost på 174 ekstra respondenter,

Læs mere

Troværdighed og Karisma. Politikere September Troværdighed og Karisma. TNS 3. september

Troværdighed og Karisma. Politikere September Troværdighed og Karisma. TNS 3. september Politikere September 2012 Contents 1 Metode 3 2 Sammenfatning 7 3 Resultater 11 2 1 Metode Metode Emne: Metode: for partiledere og udvalgte folketingspolitikere GallupForum web interviews Målgruppe: Danske

Læs mere

I november måned faldt aftalen om Danmarks husholdningsbudget for næste år, Finansloven 2013, på plads. En af de vigtigste poster i aftaleteksten

I november måned faldt aftalen om Danmarks husholdningsbudget for næste år, Finansloven 2013, på plads. En af de vigtigste poster i aftaleteksten 3. december 2012 I november måned faldt aftalen om Danmarks husholdningsbudget for næste år, Finansloven 2013, på plads. En af de vigtigste poster i aftaleteksten er den såkaldte forskningsreserve, der

Læs mere

Kommende partiledere

Kommende partiledere Ugens Gallup, nr., 00 Side / Q: Hvor vigtig er følgende karaktertræk hos formanden for det parti du stemmer på? Karaktertræk - ALLE VÆLGERE VISIONÆR 0 MODIG HANDLEKRAFTIG 7 TROVÆRDIG 8 0 SYMPATISK 7 VISIONÆR,

Læs mere

Dato: 7. juni 2013, kl. 13.00. Hjælpemidler: Ingen. Tid: 45 minutter. Prøvenummer

Dato: 7. juni 2013, kl. 13.00. Hjælpemidler: Ingen. Tid: 45 minutter. Prøvenummer Dato: 7. juni 2013, kl. 13.00 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift Spørgsmål til Indfødsretsprøven er en prøve, der skal bestås

Læs mere

Gallup til BT om S-kongres mm. TNS September 2013 Projekt: 59516

Gallup til BT om S-kongres mm. TNS September 2013 Projekt: 59516 Feltperiode: Den 24.-26. september 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.270 personer Stikprøven er vejet

Læs mere

Referat af Vinterm øde 20L3

Referat af Vinterm øde 20L3 DIVISIONSFORENINGEN MTP, København, d.26. januar2013 Referat af Vinterm øde 20L3 Lørdag d.26. jantar 2013 kl. 10:00 aftroldtes Vintermøde for generalforsamlingen i Divisionsforeningen på Radisson Blu Scandinavia

Læs mere

Op ad bakke i 100 dage

Op ad bakke i 100 dage Op ad bakke i 100 dage Regeringen har fået en hård start i de danske medier. Det viser en ny undersøgelse af de første 100 dage ved magten. Negative sager som løftebrud, Moskva-penge, rygerum og sexchikane

Læs mere

Herefter tilvælges de ønskede medier, ligesom perioden også kan afgrænses.

Herefter tilvælges de ønskede medier, ligesom perioden også kan afgrænses. BILAG 1 SØGESTRENGE BILAGSSIDE 1 AF 5 For at benytte Infomedias ekspertsøgning til at finde nyheder, der baserer sig på politikeres statusopdateringer på Facebook eller Twitter, log ind via nedenstående

Læs mere

Jesper Böttzauw. Folkets Kærlighed. Kendte landspolitikere svarer på 3 spørgsmål om kærlighed 100 år efter at kvinderne får stemmeret i Danmark

Jesper Böttzauw. Folkets Kærlighed. Kendte landspolitikere svarer på 3 spørgsmål om kærlighed 100 år efter at kvinderne får stemmeret i Danmark Jesper Böttzauw Folkets Kærlighed Kendte landspolitikere svarer på 3 spørgsmål om kærlighed 100 år efter at kvinderne får stemmeret i Danmark Folkets Kærlighed Folkets Kærlighed af Jesper Böttzauw

Læs mere

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 2. december 2010. Prøvenummer

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 2. december 2010. Prøvenummer Indfødsretsprøven 2. december 2010 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift SPØRGSMÅL TIL INDFØDSRETSPRØVE Indfødsretsprøven er en

Læs mere

Lyngallup. Villy Søvndals afgang som formand for SF 7. september Lyngallup. TNS Dato: 7. september 2012 Projekt: 58766

Lyngallup. Villy Søvndals afgang som formand for SF 7. september Lyngallup. TNS Dato: 7. september 2012 Projekt: 58766 Villy Søvndals afgang som formand for SF 7. september 2012 Feltperiode: Den 7. september 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Hertil kommer et ekstra boost med

Læs mere

Politiske nøgletal AARHUS

Politiske nøgletal AARHUS Politiske nøgletal AARHUS Danmarks Radio 14. marts 2013 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kort om Epinion... 3 2. Baggrund... 4 3. Frekvenser... 5 3.1 Dagsorden... 5 3.2 Foretrukne statsminister... 9 3.3 Thorning-barometer...

Læs mere

at det må behage Deres Majestæt at udnævne undertegnede forhenværende minister, medlem af Folketinget Mette Frederiksen til statsminister,

at det må behage Deres Majestæt at udnævne undertegnede forhenværende minister, medlem af Folketinget Mette Frederiksen til statsminister, Statsministeriets forestilling om udnævnelse af et nyt ministerium Efter at det den 6. juni 2019 har behaget Deres Majestæt at modtage den af statsminister Lars LØkke Rasmussen på det samlede ministeriums

Læs mere

Jeppesens Top Nummer 6 - Fredag 9/12/2011

Jeppesens Top Nummer 6 - Fredag 9/12/2011 Navn Parti Point 1 Johanne Schmidt-Nielsen Enhedslisten 86 2 Margrethe Vestager Radikale Venstre 82 3 Nick Hækkerup Socialdemokratiet 77 4 Morten Østergaard Radikale Venstre 76 5 Bjarne Corydon Socialdemokratiet

Læs mere

Ugebrevet A4's traditionsrige nytårsquiz

Ugebrevet A4's traditionsrige nytårsquiz Ugebrevet A4's traditionsrige nytårsquiz - 2017 Find din indre spåmand! Her er quizzen for 2017 Det er nu, du skal vise, at du har fingeren på pulsen og ved, hvad der sker. Se, om du kan svare rigtigt

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,3 millioner mennesker. Over en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

Indfødsretsprøven af 2015

Indfødsretsprøven af 2015 Indfødsretsprøven af 2015 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift Onsdag den 28. november 2018 kl. 13.00-13.45 Indfødsretsprøven

Læs mere

Troværdighed og Karisma. Politikere September 2013. Troværdighed og Karisma. TNS 24. september 2013 59472

Troværdighed og Karisma. Politikere September 2013. Troværdighed og Karisma. TNS 24. september 2013 59472 Politikere September 2013 Contents 1 Metode 3 2 Sammenfatning 7 3 Resultater - Alle 11 4 Målgrupper 15 2 1 Metode Metode Emne: Metode: for partiledere og udvalgte folketingspolitikere GallupForum web interviews

Læs mere

Mindst omtalte folketingspolitikere

Mindst omtalte folketingspolitikere Mindst omtalte folketingspolitikere Til brug for radioprogrammet Pressen på P3 har vi samlet en liste over de sjældnest omtalte politikere i Folketinget. Opgørelsen omfatter artikler i de største danske

Læs mere

Dato: 1. juni 2012, kl. 13.00. Hjælpemidler: Ingen. Tid: 45 minutter. Prøvenummer

Dato: 1. juni 2012, kl. 13.00. Hjælpemidler: Ingen. Tid: 45 minutter. Prøvenummer Dato: 1. juni 2012, kl. 13.00 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift Spørgsmål til Indfødsretsprøven er en prøve, der skal bestås

Læs mere

ONLINE PANEL OF ELECTORAL CAMPAIGNING (OPEC)_APRIL

ONLINE PANEL OF ELECTORAL CAMPAIGNING (OPEC)_APRIL ONLINE PANEL OF ELECTORAL CAMPAIGNING (OPEC)_APRIL i81 Skema 3 q1 Hvordan passer følgende påstande på dig? Jeg har en mening om de fleste ting (1) Det er vigtigt for at have en klar mening om tingene (2)

Læs mere

Analyse af Superligaklubberne i Danmark

Analyse af Superligaklubberne i Danmark Januar 2014 Analyse af Superligaklubberne i Danmark Analyse fra Bisnode Credit BISNODE CREDIT A/S Adresse: Tobaksvejen 21, 2860 Søborg Telefon: 3673 8184, E-mail: business.support@bisnode.dk, Website:

Læs mere

Radio Sawa Danmark Ugens nyheder 38

Radio Sawa Danmark Ugens nyheder 38 Overskrifter Radio Sawa Danmark Ugens nyheder 38 - Støjberg afviser bredt forlig om udlændingepolitikken - DF vil afsætte en halv million til at optælle indvandrere - Regeringen og Dansk Folkeparti lander

Læs mere

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer.

Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Dansk Politimesterskab 2010 - herrer. Nr. Start Navn Tjenestested / Hold Tid 1 2771 Torben Klose Fyn 02:43:01 2 1886 Karsten Bruhn Kristiansen Nordsjælland 02:47:05 3 10167 Palle Redder Østjylland 02:48:36

Læs mere

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 3. juni 2010. Prøvenummer

Indfødsretsprøven. Tid: 45 minutter. Hjælpemidler: Ingen. 3. juni 2010. Prøvenummer Indfødsretsprøven 3. juni 2010 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift SPØRGSMÅL TIL INDFØDSRETSPRØVE Indfødsretsprøven er en prøve,

Læs mere

Radikale Venstres landsmøde bød som noget nyt på fem workshops, hvor medlemmer, tillidsfolk og folkevalgte kunne komme i dybden med et politisk emne.

Radikale Venstres landsmøde bød som noget nyt på fem workshops, hvor medlemmer, tillidsfolk og folkevalgte kunne komme i dybden med et politisk emne. 1. oktober 2012 Radikale Venstres landsmøde bød som noget nyt på fem workshops, hvor medlemmer, tillidsfolk og folkevalgte kunne komme i dybden med et politisk emne. Emnerne, der blev behandlet på workshopperne,

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

ROLLEKORT: Statsminister Lars Løkke Rasmussen

ROLLEKORT: Statsminister Lars Løkke Rasmussen ROLLEKORT: Statsminister Lars Løkke Rasmussen Jeg er 52 år, leder af Venstre Danmarks liberale parti, og har været statsminister siden 2015. Selv om jeg er leder for et lille land, mener jeg, at EU skal

Læs mere

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU.

Befolkning. Danskerne udgør lidt over 1,4 pct. af den samlede befolkning i EU. Danmark er et monarki, hvor der bor ca. 5,4 millioner mennesker. Mere end en million er under 17 år. Ligeledes er mere end en million over 60 år. Med andre ord er der ca. 3 millioner mennesker i den erhvervsaktive

Læs mere

Et håndboldemne i matematik

Et håndboldemne i matematik Et håndboldemne i matematik Lavet af Christian Lund Tallerupskolen mail@chrlund.dk I 2010 blev der afholdt europamesterskab i damehåndbold. Slutrunden var delt mellem to lande Danmark og Norge. Der var

Læs mere

Hanne, Dan og Sofie - hvem

Hanne, Dan og Sofie - hvem Hanne, Dan og Sofie hvem? Tidligere MF ere løber med al omtalen forud for valget til EU-parlamentet. Således kender kun hver tredje topkandidaten fra S Dan Jørgensen. Bedst kendt er Bendt Bendtsen (K),

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om statens planlægning og koordinering af beredskabet for større ulykker og katastrofer.

Notat til Statsrevisorerne om beretning om statens planlægning og koordinering af beredskabet for større ulykker og katastrofer. Notat til Statsrevisorerne om beretning om statens planlægning og koordinering af beredskabet for større ulykker og katastrofer November 2014 18, STK. 4-NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Vedrører: Statsrevisorernes

Læs mere

Tæt på stjernerne VIP hos OB

Tæt på stjernerne VIP hos OB Tæt på stjernerne VIP hos OB Én gang Odense altid Odense! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre!

Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! 1. december 2010 Velkommen til de mange hundrede nye medlemmer, der i november måned har meldt sig ind i Radikale Venstre! Tak fordi I vil være med til at tage ansvar. Fordi I stoler. Også på udlændinge.

Læs mere

Kapløbsspil. Elementer: informationssøgning, samarbejde

Kapløbsspil. Elementer: informationssøgning, samarbejde Kapløbsspil Elementer: informationssøgning, samarbejde Kursisterne inddeles i grupper. Spørgsmålene udleveres. Grupperne søger på internettet og finder svarene på de spørgsmål, de ikke umiddelbart kan

Læs mere

Danmarks Radio. Politiske Nøgletal. Oktober 2015. 22. oktober 2015

Danmarks Radio. Politiske Nøgletal. Oktober 2015. 22. oktober 2015 t Politiske Nøgletal Danmarks Radio Oktober 2015 22. oktober 2015 AARHUS COPENHAGEN MALMÖ OSLO SAIGON STAVANGER VIENNA 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Kort om Epinion... 3 2. Baggrund... 4 3. Frekvenser... 5

Læs mere

Gallup om Socialdemokraterne

Gallup om Socialdemokraterne Feltperiode: Den 20.-22. marts 2013 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.035 personer Stikprøven er vejet

Læs mere

Status for lovforslag m.v. 2012/2013. Marts-redegørelsen

Status for lovforslag m.v. 2012/2013. Marts-redegørelsen 1 Status for lovforslag m.v. 2012/2013 Marts-redegørelsen Beskæftigelsesministeren Ændring af lov om udstationering af lønmodtagere Lov om barseludligning for selvstændige Ændring af lov om Lønmodtagernes

Læs mere

Et historisk skridt for både folkekirke og homoseksuelle

Et historisk skridt for både folkekirke og homoseksuelle 1. december 2011 Radikale Venstres politiske leder Margrethe Vestager er nyslået minister og allerede i fuld gang med at tage ansvar i Danmark og Europa. Radikal Politik interviewer økonomi- og indenrigsminister

Læs mere

Læs mere. Hvad gør en folketingskandidats

Læs mere. Hvad gør en folketingskandidats 1. marts 2012 Radikale Venstres Uffe Elbæk har haft et mål, lige siden han satte sig i kulturministerstolen i oktober 2011: at bidrage til, at kunsten og kulturen bliver sat afgørende på det samfundsmæssige

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Radikale Venstre lancerede i foråret et ambitiøst uddannelsesprogram.

Radikale Venstre lancerede i foråret et ambitiøst uddannelsesprogram. 1. november 2012 Radikale Venstre lancerede i foråret et ambitiøst uddannelsesprogram. Det skal give medlemmerne en mulighed for at blive bedre kandidater, organisatoriske aktive og til at lave kampagne.

Læs mere

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010

RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 StævneProgram 24-08-2010 15:59 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.21 Januar 2010 RESULTATLISTE FOR Byskyttestævne 2010 200m Gevær - Mesterskab Klasse BK 1 05-84400 Oliver Olsen 101-Randers Skyttekreds

Læs mere

Gallup om SF's udtræden. af regeringen. Gallup om SF's udtræden. TNS Dato: 30. januar 2014 Projekt: 59754

Gallup om SF's udtræden. af regeringen. Gallup om SF's udtræden. TNS Dato: 30. januar 2014 Projekt: 59754 af regeringen s udtræden af regeringen Feltperiode: Den 30. januar 2014 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse:

Læs mere

Tema. 12 bøger. Om danske politikere

Tema. 12 bøger. Om danske politikere Tema 12 bøger Om danske politikere Vi har tit en holdning til dem, lige meget hvor på de politiske fløje de er placeret. Vi har samlet 12 biografier om danske politikere, så du kan blive lidt klogere på

Læs mere

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017 Folkehøring Christiansborg 25.-26. februar 2017 Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg Derfor holder Folketinget Folkehøringen Hvad er en folkehøring? Hvordan er deltagerne

Læs mere

Regeringens politik (november 2006)

Regeringens politik (november 2006) Ugens Gallup, nr., Side / Nu kommer der nogle spørgsmål om regeringens politik. Jeg vil bede dig fortælle, om du generelt er enig eller uenig i regeringens politik på enkelte områder. Man kan svare helt

Læs mere

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne

Resultatliste - Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Side 1 af 8 16-01-2017 17:05:38 - DDS SP v.3.16.4.1 RESULTATLISTE Klejs-Juelsminde Skytteforening 15m stævne Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening

Læs mere

Til BT om Helle Thorning-Schmidt. TNS 8. april 2015 Projekt: 61845

Til BT om Helle Thorning-Schmidt. TNS 8. april 2015 Projekt: 61845 Feltperiode: Den 30. marts 8. april 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews) Stikprøvestørrelse: 1.046 personer Stikprøven er

Læs mere

Klasse skydning - Skt Sebastian Cup 2013

Klasse skydning - Skt Sebastian Cup 2013 0 8m + 1m Bar b 00 8 d 1 Frederik Arcus b 1 131 10 341 Nanna Holm Midtfyn b 1 173 157 330 1 a 3 Helge Kaa Broby b 1 144 15 9 0 8m + 1m Comp 1 c 00 13 b 1 Sune Rasmussen TIK c 0 84 84 58 11 b David Thorndal

Læs mere

ÅRETS DANSKER 1996: BJARNE RIIS

ÅRETS DANSKER 1996: BJARNE RIIS Ugens Gallup nr. 31 1996. Kan offentliggøres i Berlingske Tidende straks. ÅRETS DANSKER 1996: BJARNE RIIS Danskerne kårer for andet år i træk Bjarne Riis til årets dansker i Gallups traditionelle undersøgelse.

Læs mere

Lyngallup om trepartsforhandlinger Dato: 24. maj 2012

Lyngallup om trepartsforhandlinger Dato: 24. maj 2012 Lyngallup om trepartsforhandlinger Dato: 24. maj 2012 Metode Feltperiode: 23.-24. maj 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews)

Læs mere

Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater

Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater Horsens Duathlon 2005 Forløbige resultater GENERAL Plac Nr. 1. løb Plac. 1 løb Cykel 1.løb + cykel Plac 2. løb Sluttid Klasse Navn Klub Køn 1 305 00:23:10 1 00:44:49 01:07:59 1 00:12:21 01:20:20 Seniorer

Læs mere

Lyngallup til Berlingske om SF Dato: 2. april 2012

Lyngallup til Berlingske om SF Dato: 2. april 2012 Lyngallup til Berlingske om Dato: 2. april 2012 Metode Feltperiode: 29. marts 2. april 2012 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Metode: GallupForum (webinterviews)

Læs mere

STARTLISTE Skoven - Sletten

STARTLISTE Skoven - Sletten 09:00 1-54 S Jensen / G Andersen 33,1 21 57 M 105 ANDERSEN, Gert 78-1045 A 16,3 20 57 M 104 JENSEN, Sven 78-3400 A 16,8 21-75 M Sørensen / H Rasmussen 43,5 27 57 M 152 SØRENSEN, Michael 78-2705 B 20,7

Læs mere

TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB

TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB TÆT PÅ STJERNERNE VIP hos OB ÉN GANG ODENSE - ALTID ODENSE! Sådan lyder det fra mange fynske struber, når OB spiller i Superligaen, og sådan vil du også føle det, når du først har oplevet dansk topfodbold

Læs mere

Indfødsretsprøven af 2015

Indfødsretsprøven af 2015 Indfødsretsprøven af 2015 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift Torsdag den 30. november 2017 kl. 13.00-13.45 Indfødsretsprøven

Læs mere

MIKKEL & GRITTS NYTÅRSTALE-BINGO. Alle deltagere får hver en bingoplade og en kuglepen, blyant, tusch eller lignende.

MIKKEL & GRITTS NYTÅRSTALE-BINGO. Alle deltagere får hver en bingoplade og en kuglepen, blyant, tusch eller lignende. REGLER: Alle deltagere får hver en bingoplade og en kuglepen, blyant, tusch eller lignende. Der tændes for Dronningens nytårstale på DR1 kl. 18:00 Hver gang H.M. Dronning Margrethe ordret siger et ord

Læs mere

Betænkning. Forslag til finanslov for finansåret 2012

Betænkning. Forslag til finanslov for finansåret 2012 Til lovforslag nr. L 1 Folketinget 2011-12 Betænkning afgivet af Finansudvalget den 17. november 2011 Betænkning over Forslag til finanslov for finansåret 2012 [af finansministeren (Bjarne Corydon)] 1.

Læs mere

Vintercup 2012/2013 2. afdeling. Vissenbjerg, søndag den 2. december 2012. Cykelmotion Højfyn. Spørgsmål og svar!

Vintercup 2012/2013 2. afdeling. Vissenbjerg, søndag den 2. december 2012. Cykelmotion Højfyn. Spørgsmål og svar! Vintercup 2012/2013 2. afdeling Vissenbjerg, søndag den 2. december 2012. Cykelmotion Højfyn Spørgsmål og svar! 1 Post 1 Hvad hedder det danske rockband Nephew's nyeste album? a) Interkom kom ind b) Hjertestarter

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om statens brug af konsulenter. December 2014

Notat til Statsrevisorerne om beretning om statens brug af konsulenter. December 2014 Notat til Statsrevisorerne om beretning om statens brug af konsulenter December 2014 18, STK. 4-NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Vedrører: Statsrevisorernes beretning nr. 20/2013 om statens brug af konsulenter

Læs mere

Statsborgerskabsprøven

Statsborgerskabsprøven Statsborgerskabsprøven Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift Onsdag den 2. december 2015 kl. 13.00-13.45 Spørgsmål til statsborgerskabsprøven

Læs mere

Emne: De gode gamle dage

Emne: De gode gamle dage Afsnit 1 Et uægte barn Emne: De gode gamle dage Folk siger tit, at alt var bedre i gamle dage. Men det kan jo ikke passe. Selvfølgelig er der nogen ting, der er bedre i dag. Men verden er ikke den samme

Læs mere

Danmark overtog 1. januar formandskabet i EU. Og chancerne for, at det skal munde ud i holdbare og langsigtede løsninger for EU, er store.

Danmark overtog 1. januar formandskabet i EU. Og chancerne for, at det skal munde ud i holdbare og langsigtede løsninger for EU, er store. 1. februar 2012 Danmark overtog 1. januar formandskabet i EU. Og chancerne for, at det skal munde ud i holdbare og langsigtede løsninger for EU, er store. Det mener Radikale Venstres EUordfører Sofie Carsten

Læs mere

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017

5. afdeling / Viborg Tirsdag den 28. februar 2017 5. afdeling / Tirsdag den 28. februar 2017 Klasse 1 1 omg. 2 omg. 3 omg. 4 omg. 5 omg. 6 omg. 1 1 Rasmus Feldballe Silkeborg PI 0.11.19 0.12.08 0.23.27 0.12.05 0.35.32 0.12.15 0.47.47 0.12.13 1.00.00 0.12.45

Læs mere

Dato: 3. december 2012, kl. 13.00. Hjælpemidler: Ingen. Tid: 45 minutter. Prøvenummer

Dato: 3. december 2012, kl. 13.00. Hjælpemidler: Ingen. Tid: 45 minutter. Prøvenummer Dato: 3. december 2012, kl. 13.00 Hjælpemidler: Ingen Tid: 45 minutter Navn CPR-nummer Dato Prøvenummer Prøveafholder Tilsynsførendes underskrift Spørgsmål til Indfødsretsprøven er en prøve, der skal bestås

Læs mere

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro.

Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Ejendommen er genopbygget i 1858 efter brand. Inden branden var der også kro. Damgade 14. Boel Nr.44 (Gl. 21 ). Nr. 27 På præstekort hus 41 Viet den 22. okt. 1831 Johan Henrik Schmidt * 28. aug 1797, søn

Læs mere

Vedtagne love i Folketingssamlingen 2012-13. Ingen vedtagelser før

Vedtagne love i Folketingssamlingen 2012-13. Ingen vedtagelser før Vedtagne love i Folketingssamlingen 2012-13 Ingen vedtagelser før 15. møde - Tirsdag den 6. november 2012 kl. 15.20 1) Eventuelt: 3. behandling af lovforslag nr. L 46: Forslag til lov om akutjob og jobpræmie

Læs mere

Betænkning. Forslag til lov om Dansk Institut for Internationale Studier

Betænkning. Forslag til lov om Dansk Institut for Internationale Studier 2011/1 BTL 155 (Gældende) Udskriftsdato: 31. januar 2017 Ministerium: Folketinget Journalnummer: Betænkning afgivet af Udenrigsudvalget den 16. maj 2012 Betænkning over Forslag til lov om Dansk Institut

Læs mere

D A G S O R D E N F O R F O L K E T I N G E T

D A G S O R D E N F O R F O L K E T I N G E T D A G S O R D E N F O R F O L K E T I N G E T ONSDAG DEN 6. OKTOBER 2010 KL. 13.00 NR. 2 1) Valg til stående udvalg m.v. Valg af 16 medlemmer til Udvalget for Forretningsordenen. Valg af 17 medlemmer til

Læs mere

Resultatliste - Haderup Dalgas Stævne

Resultatliste - Haderup Dalgas Stævne Side 1 af 7 10-08-2013 16:03:13 - DDS SP v.3.13.8.1 RESULTATLISTE Haderup Dalgas Stævne Gevær, 50m. - Mesterskab BK1 1 88599 Helle Norup Bertelsen 04-098 Karup Skytteforening af 1889 199/10 199/08 398/18

Læs mere

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015

Resultatliste - TKL Forårsstævne 2015 Side 1 af 8 09:06:29 - DDS SP v.3.14.4.1 RESULTATLISTE TKL Forårsstævne 2015 Tak for fremmødet til vores stævne Lodtrækning med 10 gevinster af 100,- kr 1 19466 Finn Karlsson 06-005 Ulbjerg Skytteforening

Læs mere

Gallup for Berlingske. Regeringsdannelsen Gallup for Berlingske. TNS Dato: 2015 Projekt: 62034

Gallup for Berlingske. Regeringsdannelsen Gallup for Berlingske. TNS Dato: 2015 Projekt: 62034 Regeringsdannelsen 2015 Feltperiode: Den 29. 30. juni 2015 Målgruppe: Repræsentativt udvalgte vælgere landet over på 18 eller derover Vejeffektiviteten for undersøgelsen er: 90,60% Metode: GallupForum

Læs mere

Læs og lær om. Christian Eriksen

Læs og lær om. Christian Eriksen Læs og lær om Christian Eriksen Fakta om Christian Eriksen Christian Danneman Eriksen blev født i Middelfart 14. februar 1992. 1992 var for øvrigt det år, hvor det danske fodboldlandshold blev Europamestre,

Læs mere

Politimesterskab i Halvmarathon 2009

Politimesterskab i Halvmarathon 2009 Politimesterskab i Halvmarathon 2009 21,1 km 1 Torben Klose Odense PI 01:18:02 55 2 Jens Kirkegård Sørensen Kolding PI 01:20:23 9 3 Carsten Straszek Nordjyllands PI 01:23:16 20 4 Hans Jørgen Bach Nordjyllands

Læs mere

Aabybro Badminton Club. Spillested: DGI Huset - Jens Møllers Vej 3. 9440 Aabybro.

Aabybro Badminton Club. Spillested: DGI Huset - Jens Møllers Vej 3. 9440 Aabybro. Spillested: DGI Huset - Jens Møllers Vej 3. 9440 Aabybro. Turneringsledelse: Lars Mortensen tlf : 50981253 mail : lbm@nordfiber.dk. Spilletider: Spillerne er forpligtet til at følge med i kampoversigten

Læs mere

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014

RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 RESULTATLISTE Vejle stævne 15m 2014 DDS SP v.3.14.4.1 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 101491 Gustav Røjkjær 10-006 Klejs-Juelsminde Skytteforening 200/11 200/14 400/25 2 20564 Silas Højfeldt Kildehøj 10-456

Læs mere

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011

Resultatliste - Randers åben 09 / 12-11-2011 Page 1 of 7 12-11-2011 16:32:06 - DDS SP v.3.11.11.3 RESULTATLISTE Randers åben 09 / 12-11-2011 Gevær, 15m. - Mesterskab BK1 1 25303Kirstine Bissø Svoboda 05-940 Samsø Skytteforening 200/11 200/11 400/22G

Læs mere

Introduktion til 3F Superliga billetportal. Sådan virker det!

Introduktion til 3F Superliga billetportal. Sådan virker det! Introduktion til 3F Superliga billetportal Sådan virker det! Introduktion Denne vejledning er en hjælp til dig, der er ansat i 3F og som har kontakt med vores medlemmer på telefon, på arbejdspladsen eller

Læs mere

Klubmesterskaber i Ry Badmintonklub 2015

Klubmesterskaber i Ry Badmintonklub 2015 Klubmesterskaber i Ry Badmintonklub 2015 Velkommen til klubmesterskaberne 2015 vi ser frem til en dag med mange kampe, stort humør og masser af gejst. Nedenfor følger kamprogrammet for senior og ungdom.

Læs mere

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40:

side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / :40: side 1 Divisionsmatch v3.1.0 / 2017-09-17 17:40:51 Matcher (3 division) -------------------- 1 : KaSki OK - Nordvest OK : 37-76 2 : KaSki OK - Randers/Djurs OK : 40-65 3 : KaSki OK - OK Vendelboerne :

Læs mere