Redaktørernes nytårsquiz 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Redaktørernes nytårsquiz 2012"

Transkript

1 Redaktørernes nytårsquiz 2012 v/ Frederik Bjerre Andersen og Marie Danø Forberedelse for quizmasteren: 1. Hæng 30 stykker A4-papir (eller mindre) op i et område på 5x6 på en dør eller en væg. Udfyld sedlerne sådan her: Indland Udland Politik Sport Kultur For at gøre det festligt kan du vælge farvet papir og skrive med farver. Det er jo nytår 2. Print side 1-9 i dette dokument i ét eksemplar. Det er quizmasterens lister med spørgsmål og svar for hver kategori 3. Print tabellerne til stjernerunden (side 10-14) i to eksemplarer (se reglerne nedenfor). Klip felterne fra hinanden og bland dem for hver tabel. For at holde styr på bunkerne kan du fx lægge dem i 10 små plasticposer hvor du skriver bunkens kategori på 4. Find 10 ekstra stykker papir til point i stjernerunderne. 5. Find stopur, papir og kuglepenne til tegn og gæt-runderne. Gerne så hvert af de to hold har et sæt. 6. Find evt. et signal (båthorn, rasle, grydelåg etc.) til hvert hold.

2 Regler: 1. Selskabet deles ind i to hold. Hvert hold udstyres med et signal, de kan markere med, når de vil svare på et spørgsmål. Du kan også vælge at signalet skal være håndsoprækning 2. Quizmasteren læser det her regelsæt højt for selskabet så langsomt og tydeligt, som nytårsaften kræver 3. Et af holdene starter find selv ud af hvilket. Holdet vælger en kategori og ét af de fem spørgsmål, point. 4. Quizmasteren læser det valgte spørgsmål op eller fortæller, hvilken gætteleg, der skal udføres. Se reglerne for hver type spørgsmål og gætteleg nedenfor. 5. Når alle 25 spørgsmål er gennemløbet, tæller holdene deres point op. Dem, der har flest point, har vundet.

3 Almindelige spørgsmål: 1. Begge hold har ret til at svare på spørgsmålet. 2. Quizmasteren læser det valgte spørgsmål op og først når hele spørgsmålet er læst, må de to hold markere for at svare. 3. Det hold, der markerer først efter at hele spørgsmålet er læst højt får lov at afgive svar. Svarer de rigtigt, får de pointene. Svarer de forkert, må det andet hold afgive et svar. 4. Det hold, der svarer rigtigt, får lov at vælge næste kategori og spørgsmål. Hvis ingen af holdene har svaret rigtigt på deres svarmulighed, udgår spørgsmål og point og det hold, der valgte spørgsmålet, vælger et nyt. Stjernerunder: Navnet er heller ikke spor retvisende, men det lyder kikset nok 1. I stjernerunder fortæller quizmasteren, hvad runden går ud på for eksempel hvilken post besidder ministeren?. Quizmasteren fortæller også, hvor lang tid holdene har til at løse opgaven. 2. Herefter giver quizmasteren hvert hold en bunke med sedler. Det er nu holdets opgave at få sedlerne til at passe sammen to og to og lægge dem parvis i to kolonner. 3. Når tiden udløber, gennemgår quizmasteren de rigtige svar og holdene melder (ærligt!) tilbage, hvor mange rigtige svar, de har fået. 4. Hvert rigtigt svar giver 100 point. Quizmasteren skriver en pointseddel til hvert hold med de point, de har fået i runden. Det hold, der har fået flest point, får lov at vælge næste spørgsmål. Gæt og grimasser: 1. En deltager fra det hold, der valgte spørgsmålet, kommer op til quizmasteren og får lov at se den grimasse-gåde, der skal udføres (bøj papiret, så de andre spørgsmål ikke er synlige!) 2. Deltageren skal nu uden lyd, men kun med fagter, bevægelser og grimasser, fremføre sætningen del for del og forsøge at få sit hold til at gætte det. Men alle hold på begge hold må gætte med hvilket undervejs kan være en hjælp for den grimasserendes hold, men til slut selvfølgelig er irriterende, hvis modstanderne løber med hele sætningen 3. For: Det hold, der først markerer og kan sige hele grimasse-gåden (eller noget, der er tæt nok på ) har vundet. 4. Hvis det viser sig helt umuligt at gætte, kan quizmaster afbryde grimasser og gætteri og lade spørgsmålet udgå.

4 Tegn og gæt 1. En deltager fra det hold, der valgte spørgsmålet, kommer op til quizmasteren og får lov at se den sætning, der skal tegnes (bøj papiret, så de andre spørgsmål ikke er synlige!) 2. Deltageren skal nu uden lyd, men kun med tegninger på et papir, få sit hold til at gætte det på højst to minutter. Tiden begynder, når quizmaster tænder stopuret. 3. Det er kun tegnerens hold, der må gætte med indenfor de to minttter. Men det andet hold må gerne følge med på sidelinjen. 4. Hvis tegnerens hold ikke har nået at gætte sætningen (eller noget, der er tæt nok på ) inden for tiden, får det andet hold lov til at afgive et bud.

5 Indland: 100: Dronning Margrethe fejrede i år sit 40 års jubilæum. Men baggrunden for hendes overtagelse af tronen var, som den slags som oftest er, tragisk - i hvert fald på det private plan. Kongen er død - dronningen længe leve... men hvad var navn og nummer for Margrethes far egentlig? Korrekt svar: Kong Frederik den : Gæt og grimasser: Mærsk går på land 300: Forfatter Kirsten Hamman, direktør i Dansk Sprognævn Sabine Kirchmeier-Andersen og komiker Jan Gintberg kårede årets ord Det skete på Danmarks Radios Program 1, i programmet ved navn Sproglaboratoriet. De tre jurymedlemmer modtog over 200 bud, fx vandkantsdanmark, gangnam-style, grødtrend og gøglergate. Men hvilket et af følgende tre bud vandt titlen som årets ord 2012? A. Dovne-Robert B. Stenalderkost C. Akutjob 400: Tegn og gæt: SAS støder sammen med piloter 500: Stjernerunden: 12 måneder hvad skete hvornår. Tid: 3 minutter.

6 Politik: 100: Stjernerunden: Hvilken post besidder ministeren? Tid: 3 minutter 200: Der var drama til det sidste, da regeringen med finansminister Bjarne Corydon i spidsen indgik en skatteaftale i juni måned. Længe tydede alt på at regeringen og Enhedslisten ville indgå en aftale, og det indtryk blev kun forstærket, da Venstre-leder Lars Løkke Rasmussen rejste ud af landet, da forhandlingerne spidsede til. Men det blev som bekendt netop Venstre, der løb med forliget i noget nær 12. Time. Hvilken udenlandsk hovedstad befandt både Lars Løkke Rasmussen og SF-leder Villy Søvndal sig i, da forliget kom i hus? A. Reykjavik B. Rom C. Rio de Janeiro 300: Da SF-formand Villy Søvndal meddelte at han trådte tilbage fra posten for at helllige sig arbejdet som udenrigsminister, tydede alt på, at partitoppens kandidat Astrid Krag var selvskrevet som ny formand. Det var SFs medlemmer bare ikke enige i og de pegede ved urafstemningen i stedet på modkandidaten Annette Vilhelmsen. I hvilken landsdel har hun sit personlige og politiske bagland? Korrekt svar: Fyn 400: Tegn og gæt: Homoseksuelle på frierfødder. 500: Gæt og grimasser: Dovne Robert gifter sig med Fattig-Carina

7 Udland: 100: Da præsidentvalgkampen mellem Barack Obama og Mitt Romney var på sit højeste, nåede også vejret et dramatisk klimaks: En orkan skyllede ind over først de caribiske øer og siden USA's østkyst. Det er World Meterological Organization, der bestemmer, hvad sådan en orkan skal hedde som regel et menneskenavn der er velkendt i den verdensdel, hvor stormen forventes at rase. Hvad hed orkanen, der ramte USa i november? Korrekt svar: Sandy 200: Tegn og gæt: Italiensk krydstogtsskib synker 300: Nobels Fredspris har skabte stor debat i 2012, fordi prisen gik til EU. Prisen er førhen gået til blandt andet Barack Obama, Al Gore, Læger Uden Grænser og Martin Luther King. Men i år gik den altså til det europæiske fællesskab, hvor EU-landenes fælles præsident modtog den internationalt berømmede pris. Men hvad hedder EU-præsidenten? Korrekt svar: Herman Van Rompuy 400: Stjernerunden: 5 arabiske ledere - placer landenes ledere per Tid: 1 minut. 500: Gæt og grimasser: Felix Baumgartner (manden der sprang ud fra 39 kms højde) tager Red Bull ved hornene.

8 Sport: 100: Mikkel Hansen blev helten, da Danmark i januar 2012 sikrede sig EM-guld i herrehåndbold med en finalesejr på Men hvem vandt det danske landshold over i finalen, der blev spillet på det ene holds hjemmebane i Beograd? Korrekt svar: Serbien 200: Tegn og gæt: Spanien vinder fodbold-em 300: FC Nordsjælland vandt det danske mesterskab i fodbold - og var direkte kvalificeret til gruppespillet i Champions League, hvilket - i parantes bemærket - ikke er noget, der sker særlig tit i dansk klubfodbold. I gruppespillet har hver klub seks kampe - hvor mange point formåede de nordsjællandske spillere at samle sammen? A. 0 point B. 1 point C. 2 point 400: Stjernerunden: Superligaklubbernes placering ved vinterpausen. Tid: 2 minutter 500: Gæt og grimasser: Danmark vinder guld i banecykling

9 Kultur 100: Mads Mikkelsen modtog i Cannes prisen for årets bedste mandlige hovedrolle for sin rolle i filmen Jagten. Filmen får først dansk premiere den 10 januar Men hvem har egentlig instrueret filmen? A. Susanne Bier B. Thomas Vinterberg C. Bille August 200: Gæt og grimasser: Uffe Elbæk falder på halen. 300: Whitney Houston - amerikansk soulsangerinde og måske verdens bedste popstemme - blev i februar fundet død på et hotel i Los Angeles, kun 48 år gammel. Hun havde dog allerede adskillige hit på CV et - ikke mindst 90 er-hittet I will always love you, som har givet anledning til mangt en kinddans verden over. Men hvad hedder filmen, som I will always love you stammer fra? Korrekt svar: The Bodyguard 400: Stjernerunden: Ti albums - sammensæt albumtitel og kunstner. Tid: 3 minutter 500: Tegn og gæt: Sara Lund (hovedperson i tv-serien Forbrydelsen) sender Sherlock Holmes på plejehjem

10 Tabeller til stjernerunden Indland: 12 måneder - hvad skete hvornår Januar Februar Marts April Maj Juni Juli August September Oktober November December Dronning Margrethe den 2. kan fejre 40 års jubilæum Malene Duus skriver en kronik i Politiken om, at hun er 50 procent invalid. mens gerningsmanden bag nu er ansat hos stjernekokken Claus Meyer. Et finsk containerskib kolliderer med jernbanebroen over Limfjorden i Aalborg Skibsreder Mærsk McKinney Møller dør på dronningens fødselsdag, 98 år gammel Flyselskabet Cimber Sterling går konkurs Kinas præsident, Hu Jintao, er på sit første officielle statsbesøg i Danmark Håndboldklubben AG København indgiver konkursbegæring til Sø- og Handelsretten Pia Kjærsgaard meddeler at hun ikke genopstiller som formand for Dansk Folkeparti Danskeren Thomas Sørensen idømmes 12 måneders betinget fængsek ved landsretten i Graz, Østrig, fordi han har bortført sin søn, Oliver. Danmark får ny lukkelov, der betyder, at butikker som hovedregel kan holde åbent alle ugens dage, året rundt. Den lyseblå gassilo i Valby sprænges væk. Et samlet byråd i Fredericia udtrykker mistillid til borgmester Thomas Banke på grund af rod i bilagene.

11 Udland: 5 arabiske ledere - placer landenes ledere per Land Syrien Egypten Palæstina Afghanistan Tunesien Leder Bashar al-assad Mohamed Morsi Mahmoud Abbas Hamid Karzai Moncef Marzouki

12 Sport: Superligaklubbernes placering ved vinterpausen 2012/13 Placering i Superligaen Klub 1. FC København 2. FC Nordsjælland 3. Aab 4. OB 5. Randers FC 6. AGF 7. AC Horsens 8. FC Midtjylland 9. Sønderjyske 10. Esbjerg FB 11. Silkeborg 12. Brøndby IF

13 Kultur: Hvilken kunstner står bag albummet? Kunstner Marie Key Christian Hjelm Klumben Jack White Synd og Skam Tame Impala Nikolaj Nørlund Frank Ocean Bruce Springsteen Bob Dylan Album De her dage Før vi blev lette Fra Klumben til Pladen Blunderbuss Blafret ør af kjoler Lonerism Alt sammen, lige nu Channel Orange Wrecking Ball Tempest

14 Politik: Hvilken post bestrider ministeren? Navn Helle Thorning-Schmidt Margrethe Vestager Annette Vilhelmsen Bjarne Corydon Villy Søvndal Morten Bødskov Morten Østergaard Holger K. Nielsen Marianne Jelved Henrik Dam Kristensen Carsten Hansen Mette Frederiksen Christine Antorini Karen Hækkerup Mette Gjerskov Martin Lidegaard Pia Olsen Dyhr Astrid Krag Nick Hækkerup Ida Auken Nicolai Wammen Manu Sareen Christian Friis Bach Ministerpost Statsminister Økonomi - og indenrigsminister Erhvervs - og vækstminister Finansminister Udenrigsminister Justitsminister Minister for forskning, innovation og videregående uddannelser Skatteminister Kulturminister Transportminister Minister for by, bolig og landdistrikter Beskæftigelsesminister Børne- og undervisningsminister Social- og integrationsminister Minister for fødevarer, landbrug og fiskeri Klima-, energi- og bygningsminister Handels- og investeringsminister Minister for sundhed og forebyggelse Forsvarsminister Miljøminister Europaminister Minister for ligestilling og kirke og minister for nordisk samarbejde Minister for udviklingsbistand

overblik Når børn er tæt sammen i skoler og daginstitutioner, kravler lusene fra hovede til hovede. Den store lusekrig

overblik Når børn er tæt sammen i skoler og daginstitutioner, kravler lusene fra hovede til hovede. Den store lusekrig Den dag Nils Olav blev ridder Bagsiden. overblik Nr. 7 23. årgang september 2008 Nu skal vi spare Finansministeren giver med den ene hånd og tager med den anden. Regeringen har fremlagt sine forslag til

Læs mere

105. møde. Torsdag den 30. maj 2013 (D) 1. (2. behandling 28.05.2013. Lovforslaget optrykt efter 2. behandling).

105. møde. Torsdag den 30. maj 2013 (D) 1. (2. behandling 28.05.2013. Lovforslaget optrykt efter 2. behandling). Torsdag den 30. maj 2013 (D) 1 (2. behandling 28.05.2013. Lovforslaget optrykt efter 2. behandling). 105. møde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 10.00 Dagsorden 1) 3. behandling af lovforslag nr. L 184: Forslag

Læs mere

36. møde. Fredag den 14. december 2012 (D) 1

36. møde. Fredag den 14. december 2012 (D) 1 Fredag den 14. december 2012 (D) 1 36. møde Fredag den 14. december 2012 kl. 10.00 Dagsorden 1) 3. behandling af lovforslag nr. L 60: Forslag til lov om ændring af lov om frikommuner og lov om naturbeskyttelse.

Læs mere

Corydon i kranland: Her er foråret. 1 marts 2014. Et StÆrkt HOLD Sr-rEGErINGEN Er EN realitet. mød

Corydon i kranland: Her er foråret. 1 marts 2014. Et StÆrkt HOLD Sr-rEGErINGEN Er EN realitet. mød 1 marts 2014 Corydon i kranland: Her er foråret Et StÆrkt HOLD Sr-rEGErINGEN Er EN realitet. mød to NyE kræfter På ministerholdet EN GOD OPFINDELSE DErFOr SkaL vi StEmmE ja til EU S PatENtDOmStOL ved FOLkEaFStEmNINGEN

Læs mere

99. møde. Tirsdag den 21. maj 2013 (D) 1

99. møde. Tirsdag den 21. maj 2013 (D) 1 Tirsdag den 21. maj 2013 (D) 1 99. møde Tirsdag den 21. maj 2013 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 44: Forespørgsel til skatteministeren om Camilla Vest-sagen. (Hasteforespørgsel).

Læs mere

18. møde. Torsdag den 13. november 2014 (D) 1

18. møde. Torsdag den 13. november 2014 (D) 1 Torsdag den 13. november 2014 (D) 1 18. møde Torsdag den 13. november 2014 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 8: Forespørgsel til klima-, energi- og bygningsministeren om

Læs mere

48. møde. Tirsdag den 1. februar 2011 (D) 1

48. møde. Tirsdag den 1. februar 2011 (D) 1 Tirsdag den 1. februar 2011 (D) 1 48. møde Tirsdag den 1. februar 2011 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 20: Forespørgsel til miljøministeren om affolkning af landdistrikterne.

Læs mere

84. møde. Tirsdag den 6. maj 2014 (D) 1. Af Martin Henriksen (DF) m.fl. (Fremsættelse 14.01.2014. 1. behandling 14.03.2014. Betænkning 10.04.2014).

84. møde. Tirsdag den 6. maj 2014 (D) 1. Af Martin Henriksen (DF) m.fl. (Fremsættelse 14.01.2014. 1. behandling 14.03.2014. Betænkning 10.04.2014). Tirsdag den 6. maj 2014 (D) 1 84. møde Tirsdag den 6. maj 2014 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgetime med statsministeren. 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 35: Forespørgsel til statsministeren om

Læs mere

57. møde. Onsdag den 14. marts 2012 (D) 1

57. møde. Onsdag den 14. marts 2012 (D) 1 Onsdag den 14. marts 2012 (D) 1 57. møde Onsdag den 14. marts 2012 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime). 2) Besvarelse af oversendte spørgsmål til ministrene

Læs mere

Socialdemokraterne. S-nyt 2015.1. Region Sjælland. Redaktør: Knud Henning Nielsen, post@s-nyt.dk 6. januar 2015. 5 Manglende mobildækning kan koste

Socialdemokraterne. S-nyt 2015.1. Region Sjælland. Redaktør: Knud Henning Nielsen, post@s-nyt.dk 6. januar 2015. 5 Manglende mobildækning kan koste Socialdemokraterne S-nyt 2015.1 Region Sjælland s Redaktør: Knud Henning Nielsen, post@s-nyt.dk 6. januar 2015 2015 2 Året der gik og det nye der kommer Der er er sket meget i regionsrådet i 2014, og der

Læs mere

93. møde. Tirsdag den 19. maj 2015 (D) 1. samt bygningsopvarmning baseret på vedvarende energi m.v.).

93. møde. Tirsdag den 19. maj 2015 (D) 1. samt bygningsopvarmning baseret på vedvarende energi m.v.). Tirsdag den 19. maj 2015 (D) 1 93. møde Tirsdag den 19. maj 2015 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgetimen med statsministeren. 2) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 42: Forespørgsel til justitsministeren

Læs mere

59. møde. Onsdag den 21. marts 2012 (D) 1. (Spm. nr. S 2627).

59. møde. Onsdag den 21. marts 2012 (D) 1. (Spm. nr. S 2627). Onsdag den 21. marts 2012 (D) 1 (Spm. nr. S 2627). 59. møde Onsdag den 21. marts 2012 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime). 2) Besvarelse af oversendte

Læs mere

78. møde. Torsdag den 16. april 2015 (D) 1

78. møde. Torsdag den 16. april 2015 (D) 1 Torsdag den 16. april 2015 (D) 1 78. møde Torsdag den 16. april 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 36: Forespørgsel til statsministeren om rigsfællesskabets muligheder

Læs mere

Nr. 24 15. årg. 2011 9. december - 23. december Støttepris 20 kr. Arbejderklassen marcherer ind på scenen

Nr. 24 15. årg. 2011 9. december - 23. december Støttepris 20 kr. Arbejderklassen marcherer ind på scenen Den offentlige sektor i England i strejke mod nedskæringer den 30. november 2011: Demo i London. Flickr/xpgomes9 Arbejderklassen marcherer ind på scenen Nr. 24 15. årg. 2011 9. december - 23. december

Læs mere

30.000 FÆRRE ARBEJDSLØSE Jesper fik både svendebrev og job

30.000 FÆRRE ARBEJDSLØSE Jesper fik både svendebrev og job stort tema: FLERE i ARBEJDE 1 februar 2015 30.000 FÆRRE ARBEJDSLØSE Jesper fik både svendebrev og job FRIHED, LIGHED OG FÆLLESSKAB ARBEjDERSAnGBOGEn LEvER OG HAR DEt GODt PÅ BARRIKADERnE OvER HELE LAnDEt

Læs mere

Programdiskussionen skydes i gang

Programdiskussionen skydes i gang november 2012 nr 40 Medlemsblad for Enhedslisten Programdiskussionen skydes i gang Det bliver et stort og spændende puslespil at lave et principprogram, som favner alle Enhedslistens snart 10.000 medlemmer.

Læs mere

Færdigt arbejde Lufthavnens marshaller parkerer fly og er klar, når der sker noget Læs mere på side 6

Færdigt arbejde Lufthavnens marshaller parkerer fly og er klar, når der sker noget Læs mere på side 6 Kastrup Nr. 3 september 2009 Færdigt arbejde Lufthavnens marshaller parkerer fly og er klar, når der sker noget Læs mere på side 6 Konkurser har trukket tænder ud i 3F Kastrup. Læs mere på side 3 Buschaufførerne

Læs mere

27. møde. Onsdag den 1. december 2010 (D) 1

27. møde. Onsdag den 1. december 2010 (D) 1 Onsdag den 1. december 2010 (D) 1 27. møde Onsdag den 1. december 2010 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål til statsministeren til umiddelbar besvarelse (spørgetime). 2) Besvarelse af oversendte spørgsmål

Læs mere

Demokratiske forbindelser i cyberspace

Demokratiske forbindelser i cyberspace Demokratiske forbindelser i cyberspace En undersøgelse af kommunikationen mellem borgere og folketingspolitikere på Facebook Bilag Masterafhandling fra Roskilde Universitet, 2015 Master i Professional

Læs mere

66. møde. Torsdag den 19. marts 2015 (D) 1

66. møde. Torsdag den 19. marts 2015 (D) 1 Torsdag den 19. marts 2015 (D) 1 66. møde Torsdag den 19. marts 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 25: Forespørgsel til ministeren for børn, ligestilling, integration

Læs mere

85. møde. Torsdag den 30. april 2015 (D) 1

85. møde. Torsdag den 30. april 2015 (D) 1 Torsdag den 30. april 2015 (D) 1 85. møde Torsdag den 30. april 2015 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 40: Forespørgsel til fødevareministeren og ministeren for børn, ligestilling,

Læs mere

Anette Bonde siger JA til Brian

Anette Bonde siger JA til Brian Fredag d. 10.11.06 Første udgivelse kr. 10,95,- Chefredaktør: Peter Lund Andersen Anette Bonde siger JA til Brian Saddams henrettelse af Carine Bech-Larsen og Charlotte Tang Andersen Torsdag formiddag

Læs mere

41. møde. Tirsdag den 31. januar 2012 (D) 1

41. møde. Tirsdag den 31. januar 2012 (D) 1 Tirsdag den 31. januar 2012 (D) 1 41. møde Tirsdag den 31. januar 2012 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om meddelelse af orlov til og indkaldelse af stedfortræder for medlem af Folketinget Julie Skovsby

Læs mere

3. møde. Torsdag den 7. oktober 2010 (D) 1. Forespørgsel nr. F 1 (Om ældres betaling for ydelser på plejehjem).

3. møde. Torsdag den 7. oktober 2010 (D) 1. Forespørgsel nr. F 1 (Om ældres betaling for ydelser på plejehjem). Torsdag den 7. oktober 2010 (D) 1 Forespørgsel nr. F 1 (Om ældres betaling for ydelser på plejehjem). 3. møde Torsdag den 7. oktober 2010 kl. 10.00 Dagsorden 1) Indstilling fra Udvalget til Valgs Prøvelse:

Læs mere

VI HAR BRAGT DANMARK TILBAGE PÅ SPORET

VI HAR BRAGT DANMARK TILBAGE PÅ SPORET 1 MAJ 2015 10 ÅR 10 ÅR MED THORNING-SCHMIDT VI HAR BRAGT DANMARK TILBAGE PÅ SPORET TAK FOR KAFFE OPVARMNING TIL VALG MED PEPTALK, KAFFE OG GADEKAMPAGNE LIGESTILLING STORT TEMA OM 100-ÅRET FOR KVINDERNES

Læs mere

Zejt-ungs undervisningshæfte til folketingsvalget 5/2015

Zejt-ungs undervisningshæfte til folketingsvalget 5/2015 Zejt-ungs undervisningshæfte til folketingsvalget 5/2015 Folketingsvalg 2015 2 Vi skal interessere os for vores samfund I Danmark og Tyskland er det folket, der styrer. Begge lande er nemlig et demokrati.

Læs mere

92. møde. Onsdag den 13. maj 2009 (D) 1

92. møde. Onsdag den 13. maj 2009 (D) 1 Onsdag den 13. maj 2009 (D) 1 92. møde Onsdag den 13. maj 2009 kl. 13.00 Dagsorden 1) Spørgsmål til ministrene til umiddelbar besvarelse (spørgetime). Økonomi- og erhvervsministeren og videnskabsministeren

Læs mere

47. møde. Torsdag den 9. februar 2012 (D) 1

47. møde. Torsdag den 9. februar 2012 (D) 1 Torsdag den 9. februar 2012 (D) 1 47. møde Torsdag den 9. februar 2012 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 22: Forespørgsel til beskæftigelsesministeren og social- og integrationsministeren

Læs mere

Grafik:Emma Arfelt Redaktion: isak Krab Koed, Daniel Borup Jakobsen, Nanna Østergaard, Rasmus Vangby Tekst og redigering: Andreas Oxholm

Grafik:Emma Arfelt Redaktion: isak Krab Koed, Daniel Borup Jakobsen, Nanna Østergaard, Rasmus Vangby Tekst og redigering: Andreas Oxholm 03 Redaktørens klumme 04 Formanden har ordet 05 Valgkampens skæve citater 06 Danmark skal have en ny regering - igen 07 Min første valgkamp 08 Formandskandidaterne 12 Næstformandskandidaterne 16 Kandidater

Læs mere

47. møde. Torsdag den 27. januar 2011 (D) 1. 1 af 25.01.2011 til 3. behandling af økonomi- og erhvervsministeren (Brian Mikkelsen)).

47. møde. Torsdag den 27. januar 2011 (D) 1. 1 af 25.01.2011 til 3. behandling af økonomi- og erhvervsministeren (Brian Mikkelsen)). Torsdag den 27. januar 2011 (D) 1 47. møde Torsdag den 27. januar 2011 kl. 10.00 Dagsorden 1) Spørgsmål om fremme af forespørgsel nr. F 16: Forespørgsel til beskæftigelsesministeren og skatteministeren

Læs mere