AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AUSTRALIEN SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO"

Transkript

1 AUSTRALIEN Australien er mulighedernes land som turist - her er muligheder for fysiske udfoldelser af næsten enhver art. Det være sig til lands, til vands og i luften. Et kæmpe land med en ligeså stor natur, en flot og meget forskelligartet kultur og historie. Sidst men ikke mindst er det et fantastisk jagtland. SOUTHERN SAFARIS BY PAUL TRUCOLLO JELLING Jagtrejser har indgået et samarbejde med Paul Truccolo og Southern Safaris. Paul har en jagtkoncession beliggende i Arnhemland Wilderness i det nordlige Australien på i alt kvadrat kilometer. Jorden ejes og forvaltes af aboriginals (den australske urbefolkning). Koncessionen har ikke været anvendt til trofæjagt i 10 år, så mulighederne ligger lige for? Du kommer på jagt med rigtige aboriginals som "scouter og tracker for dig" - grib chancen og bliv blandt de første, der får denne oplevelse! Jagten foregår fra juli til oktober. JAGTEN - VANDBØFFEL, VILDSVIN OG SCRUB BULL Du færdes i tropiske savanne samt sumpområder med spredt, særdeles tæt australsk bush. Der er virkelig tale om "Crocodile Dundy Country". Denne fantastiske natur findes ikke magen til andre steder på kloden - nyd den og glæd dig til den! Her er et uovertruffen fugleliv med fugle af alle størrelser og i alverdens farver med stemmer og sang, som du sent vil glemme. Du vil færdes blandt krokodiller, slanger, edderkopper og skorpioner, hvorfor det er vigtigt, at du er indstillet på at se og opleve disse dyr. Jagtguiderne er veluddannede og dygtige professionelle jægere, som ved hvordan disse dyr skal håndteres og omgås, uden at det er til fare for dig som jagtgæst. Stol på dine guider der altid går forrest. Paul Truccolo har jaget her gennem årtier - han selv, eller nogen af hans gæster er aldrig blevet bidt af slanger eller edderkopper. Det er et spørgsmål om sund fornuft og om at kende dyrenes levevis og adfærd.

2 Reviret er forholdsvist fladt, og der er vand stort set i alle retninger - enten i form af mindre søer, kanallignende sæsonbetonede vandveje med stillestående vand samt flydende vandløb og mindre floder. Mange steder ser der præcist ens ud, hvorfor det kan være svært at orienteres sig, så det er vigtigt at være nær sin jagtguide, så man ikke farer vild. Paul Truccolo kan sit kram, så der er ingen grund til ængstelse. Reviret er som tidligere nævnt ejet af Aboriginals, og to af disse er ansat i jagtcampen. De kender den australske bush som deres egen bukselommer, så der venter dig store oplevelser, når du slipper tilliden til dine guider løs, og lader dig føre gennem den australske bush. Der bruges firehjulstrukne køretøjer, når der skal tilbagelægges store afstande. Herfra observeres også med håndkikkerten og måske indledes en pürsch. Din egen fysik og kondition er afgørende for, hvor meget af jagten der skal foregå til fods. Jagtguiderne har en klar fornemmelse af hvor vildtet færdes, og de ved hvor vildtet finder føde og vender tilbage til igen og igen. Alle tre vildtarter, bøflerne, wild oxen (scrub bull) og vildsvinene kan være svære at se i bushen, når de pludselig står "stille" foran dig. Det er vigtigt, at du sætter dine skud korrekt, da vildtet er særdeles skudstærkt - se afsnittet om jagtvåben. Du skal ikke forvente de store skudafstande, du kommer tæt på vildtet. Du får en grundig instruktion af jagtguiderne i, hvordan du skal opføre dig, hvor og hvordan du skal placere dit skud, og hvordan jagten i det hele taget foregå og hvilke sikkerhedsmæssige regler der gælder i forhold til din jagtriffel. En såret bøffel eller scrub bull er et særdeles farlige dyr med uanede kræfter. INDKVARTERING Indkvarteringen hos Southern Safaris er forholdsvis primitiv, men hyggelig - en indkvartering for "rigtige jægere"! Som det fremgår af ovenstående fotos foregår indkvarteringen i en teltcamp. Der er tale om kabineopdelte soverum, så man kan får det "bare en lille smule" for sig selv. Fra 2008 er der eget toilet og bad i teltene. Her findes små hyllesystemer til opbevaring af din bagage, og du sover på en feltseng stående på ben og løftet over jorden. Teltene er sikre i forhold til diverse kryb, når du husker at lyne op efter dig.

3 Her forefindes ingen sølvrandede tallerkener, men et effektivt feltkøkken, hvor campens egen kok, tilbereder ganske udmærket, rigelig og velsmagende mad - der er forventning om, at du giver en hånd med, der hvor det er muligt. Den samlede stab af medarbejdere i campen udgøres af 2 til 4 personer + én eller to aboriginals afhængig af hvor mange gæster der er i campen. EN LANG REJSE MED FLY Flyrejse Du flyver fra Billund / Københavns Lufthavn enten med mellemlanding i europæisk lufthavn - videre til Singapore / Bangkok og derfra videre Darwin og endelig med en indenrigsflyvning til Nhulunbuy eller Katherine. Fra en af disse lufthavne bliver du samlet op af vores jagtguide Poul Trucollo eller en af hans jagtguider. Herfra venter en cirka 3-4 timers lang køretur i et smukt land frem til basecampen. Visum til Australien Ved indrejse til Australien fra Danmark skal du have lavet et visum. Dette visum udarbejder vi, sammen med din flybilletbestilling - prisen for dette visum er cirka kr. 400,- pr. person. Udførsel af jagtvåben fra Danmark - indførsel af jagtvåben til Australien. For at rejse ud af Danmark med våben til et jagtland uden for EU, skal du udfylde en eksport tilladelse / deklarationsformular A, som JELLING Jagtrejser tilsender dig, når du bestiller rejsen - den afleverer du til SKAT i din afrejselufthavn i Danmark. Sammen med A-formularen får du også en B-formular. B-formularen skal du sørge for at få stemplet af SKAT i afrejselufthavnen i Danmark, da denne er beviset på, at du lovligt har udført dit jagtvåben af Danmark - denne kan ankomstlufthavnen i jagtlandet finde på at ville se - har du ikke fået den stemplet, har du et problem!

4 B-formularen afleverer du igen i lufthavnen i Danmark, når du kommer retur fra Australien. Ved indrejse til Australien med jagtvåben, skal du forud for din rejse i samarbejde med os udfylde en såkaldt "Visitors Firearms Licens and Permit to Import Firearms". Så får du udleveret et våbenpas til din riffel, som du skal forevise ved indrejsen til Australien. Har du et EU-våbenpas, så kan du med fordel have det med, sammen med den danske våbentilladelse, dit jagttegn og dit personlige pas. OBS! De forskellige flyselskaber har indført diverse handlingsgebyrer på forsendelse af jagtvåben de kan variere fra lufthaven til lufthavn og fra flyselskab til flyselskab det kan derfor være svært at for JELLING Jagtrejser ar præcisere disse betal og se glad ud! Transport af våben og ammunition i fly til Australien. Du skal opbevare din riffel i en flysikker og låsbar våbenkuffert med bundstykket fjernet fra riflen. Bundstykke, ammunition og evt. jagtkniv opbevares særskilt i din låsbare bagagekuffert eller i en solid og låsbar rejsetaske. Ammunitionen skal opbevares i en flysikker og låsbar metal- eller plastboks, hvor hver enkelt stk. ammunition ligger i et adskilt rum. Såvel riffel som ammunition skal på forlangende forevises til politi og toldmyndigheder ved passage af alle landegrænser. Vær opmærksom på, at de fleste flyselskaber har en øvre bagagevægtsgrænse på 20 kg, hvorfor det vil være hensigtsmæssigt at medbringe en del af den tunge bagage som håndbagage. (Kikkert, fotoudstyr, jagtstøvler osv.) VÅBEN OG UDSTYR Våben og kaliber Med i prisen er lån af en stærk riffel kaliber 375 H&H, du skal blot betale de patroner du anvender. Du kan selvfølgelig medbringe din egen riffel. Generelt må vi sige at afskydningen af så store dyr kræver stærke kalibre. Southern Safaris anbefaler Kaliber 375 H&H med en 300 grains kugle. Endvidere er større kaliber som 404, 450/400, 416, 450 nitro, 470 nitro, 458 osv. selvfølgelig også anvendelige. Skudafstande på 30 til 100 meter vil være det maksimale. Sørg for at dit våben er indskudt på ca. 100 meter, så vil din riffel kunne anvendes næsten uanset kaliber i alle situationer. Kikkerter Sørg altid for at have en lysstærk kikkert monteret på din riffel, da jagten i Australien også kan foregå i skumringen morgen og aften. En indstillelig forstørrelse kan være en fordel. En stor del af dine jagtoplevelser på en jagtferie foregår igennem din håndkikkert, hvorfor du ikke må spare på kvaliteten af denne. Vi anbefaler en kikkert med et godt lysindtag og 7 til 10 gange forstørrelse.

5 Beklædning Du skal forvente høje sommertemperaturer og høj luftfugtighed og påklædning derefter. Det er vigtigt at du har et par knæhøje gaiters dels for at beskytte dine ben mod ridser og skrammer, men også som en sikkerhed for dig selv i forhold til det "kryb". En fleecetrøje til aftentimerne udenfor kan være en fordel - mere i forhold til beskyttelse mod myg end mod kulde. Selv aften- og nattetemperaturerne er høje. En robust og ikke for tung, vandtæt, læderstøvle med en stiv sål og god støtte i svang og vrist - glem alt om gummistøvler. Rygsækken Tag en rygsæk med, så du har noget at putte dit tøj i, efterhånden som du tager det af, når solen varmer dig. Rygsækken er uundværlig i forhold til fotoudstyret, madpakken og vandflasken. Insekter Der findes insekter i alverdens afskygninger - vi har på hjemmemarkedet ikke midler til at forskrække dem, så det tager jagtguiderne sig af - de har midler der holder insekterne væk, ligesom din sovekabine er insektsikker i teltet. DIVERSE PRATISKE OPLYSNINGER Krav til din fysiske form Jagten i Australien stiller ikke store krav til din fysiske form - du kan blive udsat for lange pürsch og gåture. Er du i dårlig kondition så fortæl os det forud for din rejse, så vi ikke byder dig noget, som gør det svært for dig selv og for din jagtguide. Australien som ledsagerland - "kan jeg tage konen og børnene med?" Jagten foregår fra morgen til aften, så længe det er lyst nok til at kunne afgive forsvarlige skud. Vil ledsagerne med på jagten, og er de indstillet på de fysiske krav, der flotte dyreliv, de fantastiske fugle, på alverdens kryb - ja, så er det en fremragende naturoplevelse der venter. Lyder ovenstående som en dårlig idé, så lad ledsagerne blive hjemme - eller lad dem holde ferien for sig selv i andre dele af landet, hvor der findes pragtfulde muligheder for både at slappe af og for at få masser af oplevelser. I kan evt. mødes før eller efter jagten for en fælles oplevelse af Australien, som jo er et fremragende land at være turist i. Vi udarbejder gerne et forslag til jer, og vi er gerne behjælpelig med guider, rundture osv. Drikkepenge Har du været godt tilpas med din jagtguide, og har oplevelserne levet op til dine forventninger eller måske endda overgået dem, så gib ham en klækkelig drikkeskilling. Et forslag vil være ca. US $ 100,- pr. person. (DKK 550,- ). Trofæerne Trofæerne klargøres af din jagtguide - feltpræparation. De fleste jægere vælger at få trofæerne hovedmonteret - ikke nødvendigvis vildsvinene! Flere og flere jægere foretrækker at få tingene sendt hjem og lade det færdigpræparere her i Danmark. Se evt. under links her på siden.

6 Prisen på hjemsendelsen kan være svær at forudsige og vil afhænge af mængden, vægten og rumfanget af den kasse som hjemsendes. Vær opmærksom på at forsendelser med fly er cirka dobbelt så dyr, som hvis tingene hjemsendes med skib. Imidlertid er hjemsendelsestiden med skib op til 60 til 80 dage længere end med fly. Drikkevarer / Alkohol Der nydes ikke alkohol under jagten i Australien ej heller i jagtcampen. Den oplevelse må du gemme til jagten er overstået. Dette af hensyn til de Aboriginals som opholder sig i campen og i områderne omkring dampen, da disse har et yderst anstrengt forhold til alkohol - få evt. dette uddybet hos JELLING Jagtrejser. Sådan pakker jeg min kuffert til rejsen - pakkeliste: Mindst et par solide og vandtætte pürschstøvler. Pürschstøvlen bør have en stiv sål, som sikrer, at du kan stå fast på forskelligartet underlag - rejs med dem på i dem i flyet, så du holder vægten nede på din bagage. Jagtbeklædning til sommerjagt gerne tøj som ikke støjer" - bomuld eller fleece 1 sweatshirt eller jagtbluse til både jagt og til brug i campen. Minimum 5 par jagtstrømper. Skjorter så du kan skifte hver anden dag - gerne med lange ærmer af hensyn til solen Det sæt tøj du rejser i til fritidsbrug - et par ekstra T-shirts. Et badelagen + et ekstra håndklæde. Solbriller, solcreme, læbepomade, vådservietter + en rulle toiletpapir. Personlige toiletsager. En mellemstor rygsæk til jagtbrug, som du også anvender til din håndbagage i forbindelse med ud- og hjemrejse. En mindre lommelygte + en pandelampe - sidstnævnte er vigtig når du går tilbage til campen om aftenen. Valuta og kreditkort I Australien hedder møntenheden Australske dollar - 1 AUD $ svarer i skrivende stund (sept. 2008) til cirka DKK 5,2o. Du kan bruge såvel US$ som AUD $ som drikkepenge, hvorfor det gælder om at medbringe nogle små sedler. De fleste bruger ikke ret mange lommepenge - da man jo får sin fulde forplejning på jagten. Vær opmærksom på, at der i forbindelse med ankomst og afrejse kan blive tale om ekstra overnatninger, hvor kontante penge kan være en fordel. Kreditkort som VISA og MASTERCARD er almindeligt udbredt i Australien. Film og litteratur Du kan hos JELLING Jagtrejser låne en DVD fra jagten hos Paul Trucollo Ønsker du inden afrejsen at forberede dig lidt på rejsen ved at se en god og lærerig DVD om jagt i Australien, så kan du købe film hos din jagtforretning fra Hunters Video, som omhandler jagt i Australien. Vil du vide noget om landet du besøger, kan vi anbefale dig at gå i den nærmeste boghandel eller på biblioteket, hvor du kan købe eller låne bogen Turen går til Australien" (Politikens Forlag). Bogen fortæller i korte træk om landets historie, forfatning, flora og fauna. Endvidere giver bogen svar på mange praktiske spørgsmål omkring valuta, åbningstider og evt. seværdigheder i nærheden af det sted, hvor du skal drive jagt.

7 PRISER Prisen inkluderer: (forbehold for evt. udsving på US $ - nedenstående priser er udregnet ved dagskurs 5,83 - dette ændres hele tiden - som kunde betaler du i forhold til gældende dagskurs på US $) - Afhentning og aflæsning i nærmeste lokale lufthavn - Ophold med indkvartering i teltcamp og fuld forplejning fra ankomst til afrejse inkl. drikkevarer - 6 eller 8 dages jagtføring 1:1, 2:1 eller 3:1 - Jagtguide og aboriginal scout og tracker - Feltpræparation af trofæer og saltning af trofæer - Afskydning af én vandbøffel Pris ved jagtføring 1:1 kr ,- (7 nætter / 6 jagtdage) Pris ved jagtføring 2:1 kr ,- (9 nætter / 8 jagtdage) Pris ved jagtføring 3:1 kr ,- (9 nætter / 8 jagtdage) Følgende er ikke inkl. i prisen og betales i tillæg (Hvor prisen er oplyst i dollar er der tale om US $) - Flybillet til Australien samt indenrigsflyvning i Australien - Turistvisum til Australien ( cirka kr. 400,-) - Hjemsendelse af trofæer (fragtomkostninger) - Klargøring og pakning af trofæerne i kasser til hjemsendelse US$ 100,- pr. trofæ (gælder ikke vildsvin) - Evt. ekstra overnatninger før eller efter jagten - Trofæafgift for ekstra vandbøffel US$ 4.500,- trofæafgift for tredje vandbøffel US$ 5.500,- - Trofæafgift af Scrub bull (wild oxen) - US$ (inkl. feltpræparation) - Trofæafgift af vildsvin - US 450,- (inkl. udtagning og afkogning af trofæet) - Trofæbehandling af vildsvin til skuldermontering - US$ 400,- - Evt. ekstra jagtdag pr. person ved jagtføring 1:1 - US$ 1200,- / 2:1 US$ 1.000,- / 3:1 US$ 900,- - Evt. pris pr. ledsager / pr. person - US$ 250,- - Leje af riffel US$ 200,- - Våbentilladelse til egen riffel US$ 60,- - Pakning og transport af trofæ til Darwin (vandbøffel eller wildoxen US$ 400,-) Særlige betingelser - Alle omkostninger på grundpakken betales forud og skal være Jelling Jagtrejser i hænde senest 90 dage forud for rejsen - Der betales 50% i depositum ved bestilling - dette depositum kan ikke refunderes ved annullering af rejsen. - Evt. ekstra afskydninger som ikke er indeholdt i pakken betales direkte på stedet og før afrejse efter jagten. - Alle deltagere skal kunne dokumentere, at de har deres forsikringer i orden.

8 Vores forfædre i JELLING viste vejen. Med vikingeskibe drog de ud mod fjerne horisonter og udlevede drømmen om oplevelser i det fremmede! I dag gør vi det heldigvis lidt mere kultiveret end de gjorde det, men grundlæggende er det vel de samme drifter, som giver os udlængsel i dag? Har du et behov STORT eller lille, så er vi fire friske og dygtige rejseoperatører, der er klar til at tilbyde dig hjælp til de næste rejsearrangement, til at give dig inspiration og idéer til hvad du, dine medarbejdere eller din familie kunne trænge til at opleve i det store udland, hvad enten det drejer sig om en jagtrejse eller en almindelig rejseoplevelse! Sådan bor vi Vi er registreret i Rejsegarantifonden nr Vi er medlem af DANSKE JAGTREJSEARRANGØRER ( JELLING Rejser & JELLING Jagtrejser Gl. Kattrupvej 87, DK Hovedgård / Tel / Fax &

New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ)

New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ) New Zealand LAKE HAVEA HUNTING SAFARIS (NZ) New Zealand er et "ungt rejseland". For 30 år siden var New Zealand nærmest afsondret fra omverdenen pga. den lange rejsetid, hvilket moderne flytrafik nu har

Læs mere

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer

Motswedi Safaris. fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris fugle og småvildtjagt evt. kombineret med et par trofæer Motswedi Safaris ledes af indehaveren Renier Visser. Renier har været med fra starten af JELLING Jagtrejsers Afrika eventyr. Vi

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech

GRØNLAND. Outfitter Johanne Bech GRØNLAND Outfitter Johanne Bech En natur, der gavmildt byder på alt fra indlandsis til frodige dale, fra larmende vandfald til stille søer, fra snævre kløfter til uendelige vidder. Fra august, når mørket

Læs mere

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015

Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Jagt i Polen Kør-selv-rejser * Busrejser * Fasan- & drivjagter Prislister med ny polsk moms april 2014 til marts 2015 Vi har hermed fornøjelsen at fremsende dig vores Jagt i Polen. Vi sender ikke gæster

Læs mere

Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon

Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon Jagt i Spanien Med indkvartering hos danske værter Ibex, mankefår og muflon Troels med flot repræsentativ beceites Ibex nedlagt i bjergene øst for Valencia Cirka 70 km stik vest for byen Valencia ligger

Læs mere

PRAKTISK INFO OM SYDAFRIKA

PRAKTISK INFO OM SYDAFRIKA PRAKTISK INFO OM SYDAFRIKA VELKOMMEN TIL SYDAFRIKA Africa Tours byder dig velkommen til enestående Sydafrika, hvor vi med disse praktiske informationer, vil gøre dig helt klar til rejsen til de fantastiske

Læs mere

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola

Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Gratis grise i Polen 2013 Måneskinsjagt på grise i februar, marts, april på statsrevirer - OHZ Maniszewo, OHZ Racot og OHZ Gola Ja, det lyder som en god historie, men ikke desto mindre er det korrekt,

Læs mere

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika

Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Eksklusiv safari og ferieoplevelser i Sydafrika Velkommen til Mpala Safari Lodge Velkommen til vores sydafrikanske paradis. Et paradis, som vi gerne deler med forventningsfulde gæster. Vores lodge ligger

Læs mere

Klar, parat, start - eventyret venter i Grønland. afrejsen til Grønland. Grønlands Rejsebureau ønsker dig en god og uforglemmelig rejse!

Klar, parat, start - eventyret venter i Grønland. afrejsen til Grønland. Grønlands Rejsebureau ønsker dig en god og uforglemmelig rejse! Klar, parat, start - eventyret venter i Grønland Tak fordi du har valgt at rejse med Grønlands Rejsebureau. Køb af rejse er en tillidssag, og vi gør alt, hvad der står i vores magt for at sørge for, at

Læs mere

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold

Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Oftest stillede spørgsmål 4 måneders ophold Hvilket sprog foregår undervisningen på? På Zanzibar Højskolen taler vi nordisk. Det vil sige at vi taler en blanding af dansk, svensk og norsk, alt efter hvilke

Læs mere

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014

På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 På Motorcykel gennem det nordlige Vietnam I oktober 2014 Med sit varierede landskab og farverige folkeliv udgør det nordlige Vietnam den ideelle ramme for et uforglemmeligt motorcykeleventyr. Efter utallige

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland

Pakkeliste til sommerrejse i Grønland Pakkeliste til sommerrejse i Grønland Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag

Læs mere

Pakkeliste til sommerrejse i Island

Pakkeliste til sommerrejse i Island Pakkeliste til sommerrejse i Island Rigtig beklædning er forudsætningen for, at man får det bedste udbytte af en rejse, der foregår meget udendørs og i verdens smukkeste natur. Dette er vores forslag til

Læs mere

Husk at tage ABC-håndbogen med på din rejse! ABC HÅNDBOG. Navn:...

Husk at tage ABC-håndbogen med på din rejse! ABC HÅNDBOG. Navn:... SPROGREjseR Husk at tage ABC-håndbogen med på din rejse! ABC HÅNDBOG Navn:... Indhold FØr og under DIN rejse Inden din afrejse... 5 Din bagage... 8 Huskeliste... 9 Pakning til STS camp og STS 2+1... 10

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015

Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Motorcykelrejse i Nepal 2015 23. sept. - 4. okt. 2015 Sneklædte bjergtoppe, varierede landskaber af høj og lavland, snoede bjergveje og grønne terrassemarker. Nepal udgør den ideelle ramme for et uforglemmeligt

Læs mere

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER

ABC SPROG- REJSENS SPROGREJSER SPROG- REJSENS ABC Velkommen! STS Sprogrejser byder dig velkommen til sommerens sprog rejse. Vi håber, at du glæder dig til en spændende og lærerig sommer. Dette dokument fortæller dig lidt om din sprogrejse.

Læs mere

Zambia- Zanzibar. Præsentation. Indhold

Zambia- Zanzibar. Præsentation. Indhold Zambia- Zanzibar Præsentation Du har nu truffet en beslutning om at tage på dit livs eventyr tillykke med det! Inden eventyret kan begynde, er det nødvendigt med lidt generel information om Zambia, rejse-tips

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal

Højskole Er du mellem ca. 50 og 80 år og har udlængsel? Så tag på Global Højskole i Nepal Mellemfolkeligt Samvirke ActionAid Denmark Global Højskole Nepal 50+ Er du mellem 50 og 80 og har udlængsel? Og vil du gerne både rejse, lære og opleve sammen med andre ligesindede? Så tag på Global Højskole

Læs mere

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER

SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER SÅDAN FINDER DU BILLIGERE REJSER UDGIVET FOR AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 Flybilletter 1. Bestil i god tid 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte tidspunkter

Læs mere

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN

SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN SÅDAN FÅR DU BILLIGERE REJSER AF OLE STOUBY UDGIVET AF REJSESØGEMASKINEN INDHOLD Side 4 FLYBILLETTER 1. Bestil i god tid Side 10 Side 2. Rejs udenfor højsæsonen her er det billigst 3. Rejs billigt på bestemte

Læs mere

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND

INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND INTERNATHUND EL. OMPLACERINGSHUND SKAL, SKAL IKKE? & HVAD BØR DU TÆNKE PÅ? INDHOLDSFORTEGNELSE Forord.... 4 Myte om internathunde... 5 Trin 1 Inden du tager på internat... 7 - Har du det der skal til?.

Læs mere

The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) Udvekslingsspejder i Australien - Sommer 2013

The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) Udvekslingsspejder i Australien - Sommer 2013 The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) Udvekslingsspejder i Australien - Sommer 2013 The Scout International Student Exchange Programme (SISEP) er et internationalt samarbejde med spejderkorpset

Læs mere

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM

MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM AFREJSE: d. 1. -16. maj 2015 16 dage PRIS: DKK 21.900 kr. per person MOTORCYKELREJSE GENNEM DET NORDLIGE VIETNAM Grønne rismarker, vildtvoksende jungle, smukke

Læs mere