Medieskolen Lyngby P R O D U K T I O N S S K O L E N. Journalistik Film. Webdesign. Foto. Grafisk design. Producer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Medieskolen Lyngby P R O D U K T I O N S S K O L E N. Journalistik Film. Webdesign. Foto. Grafisk design. Producer"

Transkript

1 Webdesign Medieskolen Lyngby Grafisk design Journalistik Film Producer P R O D U K T I O N S S K O L E N Foto

2 Velkommen til Medieskolen Lyngby Har du lyst til at arbejde med medier og lære på en anden måde, end du er vant til? Så er Medieskolen noget for dig. På skolen kan du afprøve dine interesser og blive dygtigere til det, du drømmer om at arbejde med i fremtiden. Det kræver ikke nogen specielle kundskaber at starte, men du skal have lyst til at lære nyt og vilje til at yde en indsats. Der er seks forskellige værksteder at vælge imellem. De fungerer hver især som travle arbejdspladser, hvor du bliver stillet over for praktiske produktionsopgaver og får teoretisk undervisning. Og dit arbejde gør virkelig en forskel, for meget af det består i at løse opgaver for skolens kunder. Derudover vil skolens lærere og vejleder hjælpe dig med at udarbejde en plan for din videre udvikling og uddannelse, præcis så den passer til dig. Vi har ry for at være gode til at arrangere lærerige studiebesøg, udflugter og kulturelle arrangementer. Vi ved også, at de mange venskaber, der knyttes på Medieskolen, rækker langt ud over skoleforløbet. Når du har gået på Medieskolen, er du blevet en del klogere på medieverdenen, og hvilken vej du vil gå, når det gælder uddannelse og job. Vores egen statistik viser, at mere end 80 % går videre i uddannelsessystemet eller direkte i job. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Jens Mortensen Skoleleder Medieskolen er en produktionsskole i henhold til Undervisningsministeriets lov om produktionsskoler. Skolens elever er unge under 25 år, som ikke har gennemført en ungdomsuddannelse, som ikke umiddelbart har forudsætninger for at påbegynde en sådan uddannelse, eller har afbrudt en ungdomsuddannelse.

3 Dagligdagen på Medieskolen Som elev på Medieskolen hører du gennem hele forløbet til på ét værksted, som du selv har valgt. Det daglige arbejde er bygget op omkring konkrete opgaver. Det kan være kundeopgaver, egne projekter, eller det kan være projekter, du tilrettelægger i samarbejde med din lærer. Undervejs får du den nødvendige undervisning, oplæring og erfaring. Samarbejde på tværs Foruden arbejdet på dit eget værksted kommer du også til at samarbejde med de øvrige værksteder. På Medieskolen er vi vant til at arbejde sammen på kryds og tværs og udnytte hinandens viden i hverdagen. Møder du op med særlige interesser og ressourcer, kan du være sikker på, at de vil blive opdaget og påskønnet, mens du er her. En bedre måde at lære på På Medieskolen får du lov til at prøve tingene selv, fordi dét nu engang er den bedste måde at lære på. Som elev på Medieskolen får du også alt det ansvar, du kan drømme om egne kunder og opgaver, som skal løses professionelt af dig og dine kammerater på holdet. Og selvfølgelig er der altid hjælp at hente hos din lærer, når du har brug for det. Endelig udarbejder du sammen med din lærer og skolens vejleder en detaljeret plan for, hvad du skal nå og hvilke områder, du gerne vil koncentrere dig om, mens du går her. Ikke kun noget med medier På Medieskolen foregår der også andet end det rent værkstedsfaglige. Vi holder fælles arrangementer med kulturelt eller samfundsmæssigt indhold. Vi lægger vægt på motion og sundhed, og vi har et par timer om ugen, hvor vi dyrker sport. Vi har samarbejdsaftale med erhvervsskolerne, hvor du får mulighed for at komme ud og opleve livet på en ungdomsuddannelse mellem 2 og 5 uger og få merit for det. Du får mulighed for at komme i praktik i op til en måned pr. halvår. Endelig har du mulighed for at forbedre dine færdigheder i almene kundskaber ved at tage nogle enkeltfag fx på VUC.

4 Webdesign Interaktiv Kan du lide at arbejde med grafisk design til nettet, elsker du at kræse for detaljen, og kunne du tænke dig at løse spændende opgaver for vores kunder, vil Webdesign være noget for dig. På Webdesign arbejder vi med at udvikle interaktive grafiske løsninger til internettet. Da vi fungerer som et webbureau, vil du få et grundlæggende indblik i de forskellige dele af en webproduktion; fra det første møde med kunden til aflevering af det færdige website. Webdesign er et dobbelthold med 24 elever og to lærere - undervisningen foregår ud fra princippet learning by doing, og der undervises fra grunden af i de forskellige programmer, så alle kan være med. Nogle opgaver vægter det kreative, mens andre stiller krav til det logiske. Som en vigtig del af undervisningen deltager hele holdet sammen med lærerne i evalueringen af de stillede opgaver.

5 Hvad kommer du til at arbejde med Kreativ idéudvikling, selvstændige opgaver og gruppeopgaver. Du får din»egen«pc, og du lærer at arbejde med design i PhotoShop, animation, interaktivitet og websites i Flash og sideopsætning i Dreamweaver. Du får en grundlæggende viden om, hvordan man designer til skærmen. Herunder brug af typografi, form og farve, usability, teknologi og site-arkitektur. Vi løser både opgaver for skolens andre linjer og for kunder udefra. Opgaverne strækker sig fra små flashbannere og photoshopcollager til produktion af hele websites eller redesign af en eksisterende hjemmeside. Ind i mellem er der også opgaver såsom design af logoer, cd-covers, annoncer og meget andet. Du kommer også til at designe dit eget website.

6 Grafisk design minder mest af alt om et lille reklamebureau. Der er travlt, skarpe deadlines, kunder ind og ud af døren, telefoner der ringer, osv. I denne lidt hektiske stemning bobler det af kreativitet. Vi udarbejder alle former for trykt materiale for private og offentlige virksomheder: foldere, brochurer, plakater, visitkort, logoer, bøger, tidsskrifter, magasiner, print til tøj og meget andet. Tingene skal være i orden og færdige til tiden, så i perioder stilles der meget høje krav til din arbejdsindsats, både hvad angår tempo og arbejdstid. Layout Grafisk design er Mac-baseret, og vi arbejder i videst muligt omfang i de programmer, du også senere vil møde i den grafiske branche. De mange forskelligartede opgaver giver dig mulighed for at komme godt rundt i programmerne. I de perioder, hvor der ikke er kundeopgaver, kan du arbejde med egne projekter. Grafisk design

7 Hvad kommer du til at arbejde med? Du kommer gennem hele det grafiske forløb i forbindelse med konkrete kundeopgaver. Møder med kunder, hvor opgaverne præsenteres. Idéfase, skitselayout præsentation af idé for resten af holdet og kunden. Videreudvikling fra idé til færdigt layout på skærm, klargøring til trykkeri og trykstart. Indføring i layout, typografi, komposition, form og farve. Praktisk arbejde med grafiske programmer: In-design, Illustrator, Photoshop m.fl. Løsning af opgaver både udefra og in-house. I ledige stunder kan du fordybe dig i programmerne og arbejde med egne projekter.

8 Redaktionen Brænder du for at skrive den gode historie? Vil du gerne lave dybdeborende interviews og malende reportager, skrive fængslende noveller eller måske et filmmanuskript? Vil du blive klogere på, hvordan journalister arbejder? Drømmer du om at lure din yndlingsforfatter af? Så er Redaktionen den rigtige arbejdsplads for dig. Der er masser af gode historier derude, som venter på at blive for talt. På redak tionen ops t ø ver v i dem, afdæk ker dem eller finder selv på dem. Journalistik

9 Hvad kommer du til at arbejde med? Journalistik - nyhedsformidling, interview, reportager og anmeldelser. Egne historier - noveller, filmmanuskripter eller digte. Ungdomsbladet Bazooka Medieskolens eget ungdomsblad. Bazooka FM Medieskolens radiostation. Opgaver for Medieskolens kunder det kan være artikler til aviser, fagblade eller tekster til websites eller brochurer. Kendskab til lyd og billeder, idet vi laver en del samarbejde med både Producer-, Foto- og Grafisk værksted.

10 Filmfortælling Du kender de magiske øjeblikke: Du fælder en tåre, bliver ophidset, er ved at dø af grin, bliver klogere - du ser film. På film laver vi dokumentarfilm, fiktion, portrætter, reklamefilm, musikvideo. Vi laver produktioner, som er bestillingsopgaver for eksterne kunder og vi laver egne produktioner. Her kan du fortælle med dit blik på verden. Film er samarbejde. Filmværkstedet bliver din arbejdsplads, hvor du sammen med dine kammerater kan prøve de forskellige kasketter på et filmhold. Fra at du som instruktør træffer et vigtigt kreativt valg, til at du som runner husker at tømme skraldespanden. Alle har brug for hinanden på et filmhold. Film er teknik og kreativitet Du lærer at arbejde med professionelt digitalt video- lyd- og redigeringsudstyr. Imens filmen skabes, undersøger vi dens virkemidler. Hvordan kan vi fortælle med billed, lyd og musik på en bevægende, gribende og udfordrende måde. Vi får besøg af folk fra den professionelle tv- og filmbranche, og vi tager ud og oplever branchen....og måske vil du opleve magiske øjeblikke i din egen - eller filmens forunderlige verden! Film

11 Hvad kommer du til at arbejde med? At fortælle historier i billeder og lyd. At bruge udstyret og udnytte dets mange muligheder. At udvikle og producere egne ideer. Løsning af opgaver for Medieskolens kunder. Det kan være præsentationsvideoer for virksomheder og institutioner, reklamefilm og reportager. Levende billeder til brug på webben. DVD-produktion.

12 Producer Producerværkstedet Har du lyst til at tænke stort og overordnet, og har du lyst til at tage et ansvar og skabe sammenhæng, kan du på producerværkstedet afprøve dine drømme og evner som producer. Du kan være producer på større kundeopgaver, events og udstillinger, hvor der for eksempel indgår filmoptagelser og lyddesign, og hvor opgaven kunne være at producere en informationsfilm, en cd-produktion eller lyddesign til en teaterforestilling. Du kan også sammen med tre-fire andre elever være producer på Medieskolens egen radiostation, som sender ni timers radio hver uge. Her får du ansvaret for nyheder, tilrettelæggelse, indslag og musik. På producerværkstedet får du også kontakt med kunder, og du lærer at forstå deres ønsker og behov med andre ord: Du er med i projektet fra start til slut.

13 Lyd- og filmredigering. På Producerværkstedet lærer du: Research, budgetlægning og planlægning af produktioner og overholdelse af deadlines. At afdække kundens ønsker og behov (ved kundemøder). Idéudvikling. Projektstyring. Interviewteknik - vinkel, målgruppe og strategi. Billedforståelse. Lovgivning om ytringsfrihed og injurielov. Fortælleteknik - berettermodel. Analyse af film, TV-udsendelser og radioprogrammer. Produktudvikling. Nyhedsformidling.

14 Hvis du brænder for at arbejde med billeder, er fotoværkstedet et godt udgangspunkt. Foto Her lærer du at arbejde selvstændigt med fotografi, men også at planlægge og samarbejde med andre om at løse en lang række opgaver. Opgaverne formulerer du selv, de stilles af din lærer eller kommer fra skolens kunder. I alle tilfælde er der en deadline, som skal overholdes, og et resultat, som skal evalueres sammen med resten af holdet eller kunden. Billeder På skolen får du mulighed for at udvikle din egen kreativitet og billedstil ved at lave den type fotografi, du bedst kan lide, og på den måde, der passer bedst til dig og dit temperament.

15 Hvad kommer du til at arbejde med? Sort/hvid- og farveoptagelser. Vi arbejder mest digitalt, men også analogt. Naturligt lys, kameraflash og lyslægning. Billedbehandling i Photoshop. Mørkekammerarbejde. Fotografiets historie og billedanalyse.

16 Spørg vores vejleder Har du spørgsmål om skolen, eller ønsker du at få en rundvisning på skolen, kan du ringe og få en snak med vores vejleder Jette Fabian på tlf Hun kan også fortælle dig, hvornår du kan regne med at starte, såfremt vi og dit lokale uddannelsesvejledningscenter er enige om at godkende dig som tilhørende skolens målgruppe. Medieskolen har ingen eksamener. Du får et undervisningsbevis for den tid, du har gået på skolen og en udtalelse fra din lærer, der beskriver både dig som person og det, du har arbejdet med. Medieskolen er ikke formelt et kompetencegivende undervisningstilbud, men det er vores erfaring, at undervisningsbeviset og udtalelsen åbner mange døre, når du fremover skal vælge uddannelse eller job. Skoleydelse Du får skoleydelse, mens du går på skolen. Hvor meget kan du læse om på Medieskolen Lyngby Firskovvej Kgs. Lyngby Tlf: Fax: Layout: Kasper Liisberg Poulsen/flp Medieskolen/grafisk Foto: Medieskolen/Foto Rev. november 2008

Virksomhedsplan - 2013

Virksomhedsplan - 2013 Produktionsskolen Medieskolen Lyngby Virksomhedsplan - 2013 1. Forord 2. Mission 3. Vision 4. Værdigrundlag 5. Mål 6. Målgruppe 7. Produktion og undervisning 8. Uddannelses- og erhvervsvejledning 9. Organisation

Læs mere

Virksomhedsplan - 2015

Virksomhedsplan - 2015 Produktionsskolen Medieskolen Lyngby Virksomhedsplan - 2015 1. Forord 2. Mission 3. Vision 4. Værdigrundlag 5. Mål 6. Målgruppe 7. Produktion og undervisning 8. Uddannelses- og erhvervsvejledning 9. Organisation

Læs mere

Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Telefon 36 77 91 10 Telefax 36 77 38 04 email: info@stevnsbo.dk www.stevnsbo.dk

Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Telefon 36 77 91 10 Telefax 36 77 38 04 email: info@stevnsbo.dk www.stevnsbo.dk Stevnsbovej 1 2650 Hvidovre Telefon 36 77 91 10 Telefax 36 77 38 04 email: info@stevnsbo.dk Vi ser på livet som en lystig leg med ubegrænsede muligheder På vores skole gør vi alt for, at du får de bedste

Læs mere

Virksomhedsplan 2013 for Produktionsskolen Datariet

Virksomhedsplan 2013 for Produktionsskolen Datariet Virksomhedsplan 2013 for Produktionsskolen Datariet 1. Forord 2. Mission 3. Vision 4. Værdigrundlag 5. Mål 6. Målgruppe 7. Produktion og undervisning 8. Uddannelses- og erhvervsvejledning 9. Andre aktiviteter

Læs mere

Produktionsskoler i hovedstadsområdet. Hvem er vi? Hvad kan vi? Hvor ligger vi? Klik ind på www.pdskoler.dk

Produktionsskoler i hovedstadsområdet. Hvem er vi? Hvad kan vi? Hvor ligger vi? Klik ind på www.pdskoler.dk Produktionsskoler i hovedstadsområdet Hvem er vi? Hvad kan vi? Hvor ligger vi? Klik ind på www.pdskoler.dk Indholdsfortegnelse 2. Velkommen til Produktionsskolen 3. Produktionsskolebaseret Erhvervsuddannelse

Læs mere

Produktionsskoler i hovedstadsområdet

Produktionsskoler i hovedstadsområdet Produktionsskoler i hovedstadsområdet Sæt dine egne spor! Don t panic En anden vej til ungdomsuddannelse www.produktionsskole.nu 1 Indholdsfortegnelse 2. Velkommen til Produktionsskolen 5. Diagram 6. Produktionsskolen

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der skal i 10. klasse Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad du vil efter skolen:

Læs mere

Virksomhedsplan 2015 for Produktionsskolen Datariet

Virksomhedsplan 2015 for Produktionsskolen Datariet 1. Forord 2. Vision 3. Værdigrundlag 4. Mål 5. Målgruppe 6. Produktion og undervisning Virksomhedsplan 2015 for Produktionsskolen Datariet 7. Uddannelses- og erhvervsvejledning 8. Andre aktiviteter 9.

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Kurser og efteruddannelse EFTERÅR 2011 Danmarks Medie- og Journalisthøjskole strategi 1 4000 kursister på Ét år tager næppe fejl Hvis du overvejer at blive bedre til dit nuværende job eller at klæde dig

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING

SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING SÅDAN FINDER DU NYE FRIVILLIGE HÅNDBOG I REKRUTTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 4 Luk op for noget godt Sådan bruger du håndbogen 4 Værktøjer til rekruttering 6 Planlægning og forberedelse Trin 1-9: Kom godt

Læs mere

På de næste sider følger to opgaver, som mine elever har løst med video.

På de næste sider følger to opgaver, som mine elever har løst med video. Indledning Det følgende er en redigeret udgave af en opgave om brug af video i undervisning. Opgaven er lavet som en del af min uddannelse i brug af it i undervisningen. På de første sider gør jeg rede

Læs mere

Virksomhedsplan 2015

Virksomhedsplan 2015 Virksomhedsplan 2015 Indholdsfortegnelse Formål og virksomhed... 3 Glostrup Albertslund Produktionshøjskoles mål... 3 Mål for den enkelte deltager... 4 Mission... 4 Vision... 4 Rammer og organisation...

Læs mere

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer

Lektier Leg Læring. Lektiecaféer i mange miljøer Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer 2 3 Lektier Leg Læring Lektiecaféer i mange miljøer, 2011 Udgivet af Kommunernes Skolebiblioteksforening for Brug for alle unge, Ministeriet for Flygtninge,

Læs mere

Uddannelser på media College Aalborg. grafisk tekniker mediegrafiker digital media web-integrator

Uddannelser på media College Aalborg. grafisk tekniker mediegrafiker digital media web-integrator Uddannelser på media College Aalborg grafisk tekniker mediegrafiker digital media web-integrator Mød vores vejledere! I denne brochure kan du snuse til vores uddannelser. Hvis du gerne vil vide mere om

Læs mere

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN

10. KLASSE. Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN 10. KLASSE 2013 2014 I Sct. Jørgens Skole HOLSTEBRO KOMMUNALE SKOLEVÆSEN Til dig og dine forældre Om kort tid afslutter du 9. klasse. I hæftet Ungdomsuddannelser 2013 kan du læse om de mange muligheder,

Læs mere

Projektopgaven 9. klasse

Projektopgaven 9. klasse Projektopgaven 9. klasse http://www.emu.dk/elever7-10/projektarbejde/projektopgaven/ Projektopgaven i 9. klasse Projektopgaven er en tværfaglig opgave, hvor du bruger forskellige fags indhold og metoder.

Læs mere

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv.

Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Vejledning til Uddannelsesplan for elever i 9. klasse, der søger ind på ungdomsuddannelse mv. Om uddannelsesplanen Uddannelsesplanen er din plan for fremtiden. Du skal bruge den til at finde ud af, hvad

Læs mere

tættere på virkeligheden...

tættere på virkeligheden... tættere på virkeligheden... VÆLG EFTER INTERESSE fra andre gymnasier. Den giver også adgang til job i erhvervslivet direkte efter din studentereksamen. Enten i Danmark eller måske et helt andet sted i

Læs mere

Fagretninger på Esnord for dig, der vil tage en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse

Fagretninger på Esnord for dig, der vil tage en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse fagretninger Fagretninger på Esnord for dig, der vil tage en erhvervsuddannelse efter 9. eller 10. klasse 1 Indhold Velkommen... 3 Mad og oplevelser... 4 Etablering og udvikling... 6 Benzin og spænding

Læs mere

Virksomhedsplan for Produktionsskolen k-u-b-a 2015

Virksomhedsplan for Produktionsskolen k-u-b-a 2015 Virksomhedsplan for Produktionsskolen k-u-b-a 2015 Indhold: Præsentation af skolen og dens værdigrundlag s. 2 Øvrige mål for 2015 s. 4 Vejledning s. 5 Undervisning i grundlæggende færdigheder s. 6 Valgfag

Læs mere

FAGRETNINGER GRUNDFORLØB

FAGRETNINGER GRUNDFORLØB FAGRETNINGER GRUNDFORLØB I GANG MED EN ERHVERVSUDDANNELSE! Skal du måske starte på en erhvervsuddannelse? Eller en EUX? Begge uddannelser giver dig mulighed for at søge faglært arbejde, starte egen virksomhed

Læs mere

Fagretninger - for dig, der vil og kan

Fagretninger - for dig, der vil og kan Erhvervsskolen Nordsjælland Fagretninger - for dig, der vil og kan Sådan starter du på en ERHVERVSUDDANNELSE efter 9. eller 10. klasse Esnord.dk Erhvervsskolen Nordsjælland EUD EUX HHX HTX 10 KURSUS 1

Læs mere

Ledelsesgrundlag for Faaborg-Midtfyn Produktionsskole 2014... 3

Ledelsesgrundlag for Faaborg-Midtfyn Produktionsskole 2014... 3 Ledelsesgrundlag for Faaborg-Midtfyn Produktionsskole 2014... 3 Lovgrundlag...3 Målsætning...3 Målgruppe...3 Værdigrundlag...3 Pædagogisk arbejdsgrundlag på Faaborg-Midtfyn Produktionsskole:...4 Forventninger...4

Læs mere

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads værktøjer til min praktikpladssøgning BRUG FOR ALLE UNGE 1 Integrationsministeriet Brug for alle unge Holbergsgade

Læs mere

10. klasse 2013-2014. Information om 10. klasse i København

10. klasse 2013-2014. Information om 10. klasse i København 10. klasse 2013-2014 Information om 10. klasse i København I N F O R M A T I O N S M Ø D E O V E R S I G T Info-møde oversigt Amager 10. klasse - på Amager Ungdomsskole - på Amager Fælled Skole - på Peder

Læs mere

KURSUSKATALOG. kursus og videreuddannelse. efterår 2015 K URSUS WORKSHOP KICKSTART

KURSUSKATALOG. kursus og videreuddannelse. efterår 2015 K URSUS WORKSHOP KICKSTART KURSUSKATALOG kursus og videreuddannelse. efterår 2015 K URSUS WORKSHOP KICKSTART VELKOMMEN Velkommen til Jensens Kursers kursuskatalog for efteråret 2015, og tak fordi du læser med. Jensens Kurser har

Læs mere

10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE

10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE 10CV STUDIERETNINGSOG FAGBROCHURE 2015/2016 STUDIERETNINGER - TEMAFAG - VALGFAG 10 CV STUDIERETNINGER De 6 studieretninger giver dig mulighed for at specialisere dig i den retning, du gerne vil alt efter

Læs mere

SELV-EVALUERING. Gitte Jørgensen. Glamsbjerg Efterskole 2014/2015: Livsstil

SELV-EVALUERING. Gitte Jørgensen. Glamsbjerg Efterskole 2014/2015: Livsstil SELV-EVALUERING Gitte Jørgensen Glamsbjerg Efterskole 2014/2015: Livsstil Forord Vi har igennem de sidste par år haft fokus på begrebet LIVSSTIL, som vi mener kan fungere som et samlet begreb for de kompetencer,

Læs mere

SIDE 1 DANSK. Avisen i skolehaven

SIDE 1 DANSK. Avisen i skolehaven SIDE 1 DANSK avisen i skolehaven DANSK Avisen i skolehaven SIDE 2 DANSK avisen i skolehaven DANSK AVISEN I SKOLEHAVEN 3 DANSK AVISEN I SKOLEHAVEN INTRODUKTION Dette forløb kombinerer arbejdet med at fremstille

Læs mere