Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej Hadsund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund"

Transkript

1 Salgsprospekt For Ambjerggaard Skov Ambjergvej Hadsund Areal: 48,5 ha. Kontantpris: kr.

2 Præsentation Introduktion Ambjerggaard Skov er en velarronderet skov- og jagtejendom på 48,5 hektar med tilhørende beboelse. Ejendommen er beliggende fredeligt og roligt, i det østlige Himmerland, mellem Hadsund og Aalborg, og kun få km sydøst for Rold Skov. Ambjerggaard skov er en ung og varieret skov, stående på et kuperet og spændende terræn, som varierer, lige fra høje bakker med flotte udsigter, til fugtige lavninger med søer og grønne græsgange. Skovens bevoksninger består af et bredt spektrum af alle de i Danmark sædvanligt benyttede træarter, og de fleste af bevoksningerne er blandingsbevoksninger med flere træarter. Bevoksningerne brydes flere steder af græssletter, smukke søer og flotte udsigter, hvilket giver en fantastisk variation, samtidig med at det sikrer livsgrundlaget for vildtet i skoven. Jagten i Ambjerggaard Skov er særdeles god. Jagtmulighederne omfatter råvildt, harer, ræv, ænder, fasaner, duer, snepper og andet småvildt. Hertil kommer, at ejendommen regelmæssigt frekventeres af kronvildt, idet ejendommen ligger relativt tæt på Rold Skov, som huser en meget stor og stærk bestand af kronvildt. Skovens variation med lysåben skov, tætte bevoksninger, krat, skovenge og søer giver i det hele taget mulighed for en meget varieret og spændende jagt. Til Ambjerggaard Skov hører en ældre velholdt gård, beliggende centralt og ugenert, midt i skoven. Ejendommen er en selvstændig skovejendom uden bopælspligt, og den vil derfor kunne erhverves frit, både privat og i selskabsform.

3 Udbudsvilkår Salgspris Kontant kr Salgsvilkår Overtagelse Refusion Mellemsalg Virksomhed i drift Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at forkaste alle købstilbud. Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter. Ret til mellemsalg forbeholdes. Nærværende ejendom er en virksomhed i drift, hvorfor der tages forbehold for eventuelle ændringer, indtruffet efter udarbejdelsen af nærværende salgsprospekt. Beliggenhed Matr.nr. Matr.nr. 7b, 7h og 7n, Brøndbjerg By, Rostrup, samt matr.nr. 4c, 4e og 4f, Vrå Ejerlav, Rostrup, Mariagerfjord Kommune. Areal Grundarealet er ifølge matrikelfortegnelsen og tingbogen 48,4679 ha. Adresse Kommune Region Zonestatus Hovednotering, ejendomsstruktur og erhvervelsesregler Ambjergvej 8, 9560 Hadsund. Mariagerfjord Kommune. Region Nordjylland. Landzone. Ambjerggaard Skov består af 6 matrikler, som er samnoteret til 1 samlet skovejendom, uden landbrugspligt. Ejendommen er følgelig uden bopælspligt og frit omsættelig og vil kunne erhverves såvel personligt som i selskabsform.

4 Historie Historie Ambjerggaard Skov er beliggende i det østlige Himmerland, mellem Hadsund og Aalborg, og kun få km sydøst for Rold Skov. Landskabet er lettere kuperet morænelandskab, som oprindeligt er skabt i sin nuværende udformning ved skiftende istider, og aflejring af materialer fra gletscherne og smeltevandsfloderne. Ambjerggaard, ca Efter istiden voksede det meste af Danmark, herunder området omkring Ambjerggaard, til med blandet løvskov. De tidlige mennesker på egnen fældede den oprindelige skov, og dyrkede jorden op. Ambjerggaard var således gennem flere hundrede år agerjord, græsning, hede og overdrev, hvilket også de historiske kort viser. Ambjerggaard, ca Jorderne var dog sandede, og det har været et nøjsomt og slidsomt liv at skulle leve som landmand på disse sandede og marginale landbrugsjorder. I 1964 erhvervede ejendommens nuværende ejer Ambjerggaard, og drev denne landbrugsmæssigt og med produktion af juletræer. Ambjerggaard, I 1994 besluttede ejeren at omdanne ejendommen, til en skov- og naturejendom, og ejendommen tilplantedes derfor successivt i løbet af få år med blandet og varieret skov. De højeste udsigtsbakker friholdtes dog for beplantning, ligesom de laveste områder omkring ejendommens søer blev omdannet til frodige skovenge, hvor både vildtet og ejeren nu kan nyde ejendommens fred og ro. Ambjerggaard, I dag fremstår Ambjerggaard Skov derfor som en uhyre dejlig, fredfyldt, og smuk skov-, natur- og jagtejendom, beliggende helt ugenert i et noget af Danmarks smukkeste natur.

5 Bygninger Bygninger Til Ambjerggaard Skov hører en ældre velholdt gård, bestående af et stuehus, en lade, et maskinhus, et udhus og en løsdriftstald / læskur samt enkelte mindre ikke-registrerede småbygninger. Beboelsen / stuehuset (Bygning 1 i BBR) Beboelsen, beliggende Ambjergvej 8, 9560 Hadsund, er ifølge BBR opført i år 1920, og har et bebygget areal på 134 m2. Det samlede boligareal udgør ifølge BBR i alt 134 m2. Beboelsen er renoveret i 1975, hvilket dog ikke er registreret i BBR. Beboelsen ligger fredeligt og roligt, i østsiden af skoven, diskret tilbagetrukket fra alfarvej, midt i en dejlig, lys og venlig have, inde midt i skoven. Beboelsen har ydervægge i mursten og tagdækning med fibercement. Beboelsen opvarmes ved centralvarme fra eget olie og brændefyr, suppleret med en åben pejs i stuen. Der er vandforsyning fra egen boring, og afløb sker via mekanisk rensning med nedsivningsanlæg. Energimærkning for bygningen er udført i juli 2011, og udviser en energimærkning på niveau D. Beboelsen er indrettet med en stor vinkelstue med pejs, et værelse / kontor samt køkken, bad / toilet og bryggers. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen tjener som fritidsbeboelse for ejendommens nuværende ejere. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen.

6 Laden. (Bygning 2 i BBR) Laden, beliggende i forbindelse med beboelsen på Ambjergvej 8, 9560 Hadsund, er ifølge BBR opført i år 1890 og har et bebygget areal på 243 m2. Bygningen har ydervægge i andet materiale og tagdækning med fibercement. Bygningen er indrettet som lade, værksted og maskinhus, og benyttes som sådan. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen. Maskinhuset. (Bygning 3 i BBR) Maskinhuset, beliggende i forbindelse med beboelsen på Ambjergvej 8, 9560 Hadsund, er ifølge BBR opført i år 1920 og har et bebygget areal på 52 m2. Bygningen har ydervægge i andet materiale og tagdækning med fibercement (fejlagtigt opført som metalplader i BBR). Bygningen er indrettet som garage og maskinhus, og benyttes som sådan. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen. Udhus. (Bygning 4 i BBR) Udhuset, beliggende i forbindelse med beboelsen på Ambjergvej 8, 9560 Hadsund, er ifølge BBR opført i år 1980 og har et bebygget areal på 33 m2. Bygningen har ydervægge i letbeton og tagdækning med fibercement. Bygningen er indrettet som udhus, og benyttes som sådan. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen.

7 Løsdriftsstald / Læskur. (Bygning 5 i BBR) Løsdriftsstalden / Læskuret, beliggende i forbindelse med beboelsen på Ambjergvej 8, 9560 Hadsund, er ifølge BBR opført i år 1985 og har et bebygget areal på 75 m2. Bygningen har ydervægge i letbeton og tagdækning med fibercement. Bygningen er indrettet som stald, læskur og laderum for ejendommens indhegnede hjortevildt, og benyttes som sådan. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen. Jagthytte / arbejdshytten. (ikke registreret i BBR) Jagthytten / arbejdshytten, beliggende cirka 500 meter sydvest for beboelsen på Ambjergvej 8, 9560 Hadsund, er ikke registreret i BBR. Bygningen skønnes opført for mere end 20 år siden og har skønsmæssigt et bebygget areal på ca. 12 m2. Bygningen ligger særdeles smukt, på et højdedrag, midt i skoven, og med udsigt ud over frodige skovenge og en stor sø. Bygningen har ydervægge i træ og tagdækning med tagsten. Bygningen opvarmes ved brændeovn. Bygningen er uden vandforsyning og afløb. Bygningen er indrettet med et stort rum, med spiseplads og 2 køjer. Bygningen er i god og funktionel stand og er løbende blevet godt vedligeholdt. Bygningen tjener som jagt- og arbejdshytte for ejendommens nuværende ejere. Bygningen står til købers rådighed fra overtagelsen.

8 Arealfordeling Arealfordeling Ambjerggaard Skov er pålagt fredskovpligt, og det meste af ejendommen er bevokset med skov samt juletræer og pyntegrønt. Bevoksningerne omfatter de fleste danske træarter, og de fleste af bevoksningerne er blandingsbevoksningen bestående af flere træarter. Seneste skovkort er udarbejdet i 2003, men den tilhørende bevoksningsliste senest er revideret i Ifølge bevoksningslisten fra 2008 udgør de enkelte bevoksninger omtrent følgende sammensætning: Arealfordeling 2008: Hektar Andel i % Bevoksninger med bøg m.v.: 5 ha 11 % Bevoksninger med eg m.v.: 13 ha 27 % Bevoksninger med kirsebær m.v.: 1 ha 2 % Bevoksninger med el, birk m.v.: 4 ha 8 % Bevoksninger med rødgran m.v.: 4 ha 8 % Bevoksninger med omorikagran: 1 ha 2 % Bevoksninger med grandis m.v. 4 ha 8 % Bevoksninger med douglas m.v. 1 ha 2 % Bevoksninger med lærk m.v.: 2 ha 4 % Bevoksninger med cypres, fyr, m.v.: 1 ha 2 % Bevoksninger med nobilis: 2 ha 4 % Bevoksninger med nordmannsgran: 3 ha 6 % Skovenge, græs, søer, moser m.v.: 4 ha 8 % Hus, have, veje, gårdsplads m.v.: 4 ha 8 % I alt: 49 ha 100 % Der henvises i øvrigt til skovkortet fra 2003 og bevoksningslisten fra 2008 i bilagene, idet der samtidig gøres opmærksom på, at hverken skovkortet eller bevoksningslisten er opdateret siden udarbejdelsen i 2003 og 2008, og at mange bevoksninger er blandingsbevoksninger. Skovkort og bevoksningsliste er i øvrigt baseret på optegninger ud fra flyfotos, hvorfor der ofte er en mindre divergens mellem arealet i bevoksningsbeskrivelsen og arealet i henhold til matrikelfortegnelsen og tingbogen.

9 Skoven Skoven Ambjerggaard Skov er en velarronderet skov- og jagtejendom på 48,5 hektar med tilhørende beboelse. Ejendommen er beliggende fredeligt og roligt, i det østlige Himmerland, mellem Hadsund og Aalborg, og kun få km sydøst for Rold Skov. Ejendommen er velarronderet og uden generende offentlige veje ind igennem. Det vurderes, at der kun yderst sjældent kommer publikum i skoven, idet skoven ligger tilbagetrukket fra alfarvej, i en relativt tyndbefolket del af landet, og med magneten Rold Skov ganske tæt ved. Ambjerggaard Skov er en relativt ung og frodig skov, som for størstedelens vedkommende er plantet på tidligere, ret kuperet landbrugsjord, for ca. 15 år siden. Terrænet varierer meget, lige fra tørre bakker med flotte udsigter, til fugtige lavninger med søer og grønne græsgange. Jorden består hovedsagelig af grusede og sandede moræneaflejringer, og det vurderes, at der vil kunne dyrkes de fleste sædvanligt benyttede træarter på ejendommen, når blot der tages højde for de enkelte træarters følsomhed overfor fugtighed, frost m.v. Skoven er yderst charmerende og varieret opbygget. Skovens bevoksninger består af et bredt spektrum af alle de i Danmark sædvanligt benyttede træarter, og de fleste af bevoksninger er blandingsbevoksninger med flere hovedtræarter, jf. bevoksningslisten i bilagslisten. Bevoksningerne brydes flere steder af grønne græssletter, smukke søer og flotte udsigter, hvilket giver en fantastisk variation samtidig med at det sikrer livsgrundlaget for vildtet i skoven.

10 Skoven fortsat Overordnet set udgør løvtræsbevoksningerne cirka 48 %, nåletræsbevoksningerne ca. 26 %, pyntegrøntarealer ca. 10 %, og søer, skovenge, veje m.v. ca. 16 %. Men nogen eksakt fordeling er det svært at sætte op, da mange af bevoksningerne, som nævnt, er blandinger af flere træarter. Skovens variation, det kuperede terræn, de slyngede veje og de lysåbne arealer, giver skoven en helt speciel karakter. Skovens er således på en gang meget intens, frodig og veldrevet, og alligevel skal man regelmæssigt have fat i sit skovkort, for ikke at fare vild, selvom skoven kun er 48,5 hektar. Midt i skoven i forbindelse med skovens bygninger, på en lysåben skoveng med søer og omkringliggende krat, ligger en indhegning på ca. 2 hektar, hvor der går ca. 5 stykker kronvildt. Hegningen går helt op til beboelsen, hvorfra man kan nyde synet af dyrene. Dyrene tilhører 3. mand, men vil i forbindelse med ejerskifte, kunne fjernes med rimeligt varsel, alt efter hvad der aftales med køberen. Driftsmæssigt er det i øvrigt begrænset, hvor mange restriktioner der er, udover den sædvanlige skovlovgivning. Ejerens frihedsgrader i driften er således temmelig store, i betragtning af de store naturværdier, ejendommen indeholder. Helheden afrundes med skovens beboelse, som ligger fredeligt og rolig, centralt midt i skoven, diskret tilbagetrukket fra alfarvej. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. Ejendommens variation, fred og ro, og det kuperede terræn giver i sig selv et utal af muligheder.

11 Udviklingsmuligheder fortsat Der vil kunne dyrkes de fleste træarter på ejendommen, og en bæredygtig produktion af træ, jagt- og naturværdier vil for de fleste ejere også fremover være et aktiv, som vil være en væsentlig del af skovens drift. Det vil således være oplagt at fortsætte den nuværende afbalancerede indsats med træproduktion, vildt- og naturpleje. Indsatsen her vil i den kommende 10-års periode med fordel kunne koncentreres udtynding af skovens bevoksninger, samt slåning af skovengene mv. Det vil endvidere være oplagt at arbejde videre med ejendommens produktion af pyntegrønt. Dette kan enten gøres i eget regi, eller gennem samarbejder og forpagtningsaftaler, alt efter temperament. Endvidere ligger der et stort potentiale i ejendommens kuperede terræn, hvilket giver mulighed for at skabe mange flotte udsigter, samt specielle biotoper med lyng, blåbær osv. på udvalgte steder. Hjortehegnet åbner ligeledes for mange muligheder, alt efter temperament. For nogle vil det være oplagt at fortsætte hermed, mens andre vil vælge at nedtage hegnet. For mange vil det også være oplagt at indrette yderligere græsningsarealer, lysninger m.v. rundt omkring i skoven. Skoven er ganske vist fredskovpligtig, men skovloven åbner mulighed for at man som ejer kan benytte 10 % til juletræer, 10 % til natur og 10 % til skovgræsning. Så for den kreative og visionære er der mange muligheder. Endelig ligger der potentialet i ejendommens bygninger. Disse ligger helt fantastisk, inde midt i skoven på en lys plet. Der er ikke bopælspligt på ejendommen, og de vil derfor kunne anvendes både som helårsbolig og som fritidsbolig, ligesom man kan vælge selv at benytte dem, eller at leje dem ud, helt eller delvist.

12 Jagt Jagt Jagten i Ambjerggaard Skov er særdeles god. Jagtmulighederne omfatter råvildt, harer, ræv, ænder, fasaner, duer, snepper og andet småvildt. Hertil kommer, at ejendommen regelmæssigt frekventeres af kronvildt, idet ejendommen ligger relativt tæt på Rold Skov, som huser en meget stor og stærk bestand af kronvildt. Skovens variation med lysåben skov, tætte bevoksninger, krat, græssletter og søer giver i det hele taget mulighed for en meget varieret og spændende jagt. Særligt skal ejendommens fred og ro, og store variation fremhæves. Det er således en sand fornøjelse af oplevelser og farver at færdes i rundt Ambjerggaard Skov, også rent jagtmæssigt. Jagtoplevelsen i Ambjerggaard Skov fuldendes i øvrigt med muligheden for en god frokost i jagthytten med udsigt ud over en af ejendommens søer. En ny ejer vil med fordel kunne gøre yderligere for jagten, f.eks. gennem etablering af supplerende fodermarker, udlægning af foder, slåning af vildtagre m.v. En ny ejer vil endvidere naturligt gøre sig nogle overvejelser omkring ejendommen hjortehegn. Hjortehegnet fungerer i dag upåklageligt og giver en dejlig dynamik med krondyr så tæt på ejendommens bygninger, og pasningen heraf er i praksis ret overskuelig. Hegnet kan dog hurtigt nedtages, hvis man som kommende ejer hellere vil være foruden. Jagten står til købers rådighed fra overtagelsesdagen.

13 Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten for Ambjerggaard Skov udgør i 2011: 2.944,08 kr. ekskl. forbrugsafgifter, skorstensfejning og rottebekæmpelse. Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform, markedspriser m.v. samt på basis af udlejning af boligen. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Momsforhold Ejendommen er momsregistreret. Køber overtager en eventuel momsreguleringsforpligtelse. Retlige forhold Matrikulære noteringer Ambjerggaard Skov består af 6 matrikler, som er samnoteret til 1 samlet skovejendom. Ejendommen er fuldt ud pålagt fredskovspligt, men er uden landbrugspligt. Ejendommen er derfor frit omsættelig og vil kunne erhverves såvel personligt som i selskabsform. Servitutter/Deklarationer Der henvises til ejendommens blad i tingbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Områdeudpegninger Ejendommens søer og moser er på sædvanlig vis registreret som beskyttet efter naturbeskyttelseslovens 3.

14 Områdeudpegninger fortsat Hæftelser/Lån Ejendommen indgår ikke i Natura 2000 område. Der henvises i øvrigt til Ejendommen er ubelånt og sælges ubehæftet. Offentlig vurdering 2010 Vurderet som Ejendommen var ved den seneste offentlige vurdering pr. 1. oktober 2010 vurderet som en selvstændig skovejendom. Offentlig vurdering I alt Pr. 1. oktober 2010 var den offentlige vurdering for Ejendommen: kr., heraf grundværdi kr. Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris, kontant Kr Tinglysningsafgift & gebyr. (50 %) Kr Advokat m.v. anslået Kr Kapitalbehov i alt (anslået): Kr Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort. Bilag 2: Ortofoto Bilag 3: Skovkort fra (Ikke opdateret siden). Bilag 4: Bevoksningsliste fra (Ikke opdateret siden). (17 sider). Bilag 5: Budgetforslag. Bilag 6: Fotos fra ejendommen.

15 Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme Tlf.: Fax:

16 Oversigtskort over Ambjerggaard Skov, Ambjergvej 8, 9560 Hadsund.

17 Ortofoto 2010, over Ambjerggaard Skov, Ambjergvej 8, 9560 Hadsund.

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36 Forslag til driftsbudget for Ambjerggaard Skov. Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. alo 15. august Træproduktion. Kr. pr. år. Noter: Salg af Råtræ - Der er ikke regnet med savværkstræ. Skovning og transport af råtræ - Der er ikke regnet med savværkstræ. Salg af Flis, netto på rod Der er regnet med 150 rm á 20 kr. Sankning/selvskovning Der er regnet med 75 rm á 120 kr. DB I, træproduktion Nykultur - Der er ikke regnet med nykulturer. Kultur og Bevoksningspleje (5.000) Skønnet. Tilskud til gentilplantning - Der er ikke regnet med tilskud. DB II, træproduktion Hjortehegning. Drift af mindre hjortefarm - Der er regnet med neutral drift. DB II. Hjortehegning - Juletræer og pyntegrønt. Salg af juletræer. Netto på rod - Der er ikke regnet med juletræer. Pasning af juletræer - Der er ikke regnet med juletræer. Salg af pyntegrønt. Nettop på rod Der er regnet med 3 tons á 2 kr/kg. Pasning af pyntegrønt (2.500) Skønnet. Nykultur og hegning - Der er ikke regnet med nykultur. DB II. Juletræer og pyntegrønt Bygningsdrift. Husleje Skønnet indtægt ved udlejning. Bygningsdrift (18.000) Skønnet, ekskl. forbedringer. DB, Bygninger Skøn. Pt. ikke udlejet. Andre indtægter. Udlejning af jagt og fiskeri Skønnet værdi ved udlejning. Andet - Skønnes af mindre værdi. Andre indtægter i alt Skøn. Pt. ikke udlejet. Generalomkostninger. Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (5.000) Skønnet. Skovfogedbistand m.v. (10.000) Skønnet. Brandforsikring skoven (400) Nuværende forsikring. Stormforsikring skoven (800) Skønnet. Pt. ikke stormfaldsforsikret. Bygningsforsikringer (6.000) Skønnet. Ejendomsskat (3.100) 2011 niveau. Ekskl. forbrugsafgifter. Generalomkostninger, i alt. (25.300) ekskl. Regnskab og egen administration. Resultat før renter og afskrivning Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Der er således relativt stor elastik i budgettet. Budgetforslaget er således uden forbindende. Køber opfordres til, hos egne rådgivere, at få udarbejdet budget, på basis af købers drift.

37 Fotos fra Ambjerggaard Skov, Ambjergvej 8, 9560 Hadsund.

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup.

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Salgsprospekt For Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Areal: 52,6 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. Præsentation Introduktion Stordal Plantage er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 52,6

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording 1 Salgsprospekt For Nørregaard Kaj Munks Vej 2 7441 Bording Areal: 44,6 ha. Kontantpris: 5.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nørregaard er en velarronderet og velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup 1 Salgsprospekt For Nipgård Søren Kannes Vej 35 8620 Kjellerup Areal: 15 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nipgård er beliggende i et naturskønt område, ca. 15 km. syd for Viborg,

Læs mere

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Salgsprospekt For Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Areal: 6,2 ha. Kontantpris: 775.000 kr. Præsentation Introduktion Bredholt 9 er en dejlig, varieret skov- jagt- og naturejendom på 6,2 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Salgsprospekt For Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Areal: 20,4 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Årligt nettoafkast 258.300 kr. svarende til 4,33 % p.a. Præsentation Introduktion Blåhøj

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse Salgsprospekt for Rosenvang Skødebjergvej 13 6623 Vorbasse Areal: 57,7 ha. Kontantpris: 6.900.000 kr. Præsentation Introduktion Rosenvang er en varieret og spændende skov-, jagtog naturejendom på ca. 57,7

Læs mere

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård 1 Salgsprospekt For Ryom Skov Korupskovvej 1 8550 Ryomgård Areal: 63 ha. Kontantpris: 9.800.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ryom Skov er en smukt kuperet, varieret og spændende skovejendom på ca. 63

Læs mere

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg 1 Salgsprospekt for Selkær Nørreskov Selkær Møllevej 1 8585 Glesborg Areal: 35,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selkær Nørreskov er en velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry 1 Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry Areal: 66 ha. Kontantpris: 10,0 mio.kr. (Skov og bolig) Kontantpris: 7,5 mio.kr. (Skoven alene) Kontantpris: 2,9 mio.kr. (Boligen alene)

Læs mere

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping 1 Salgsprospekt For Rise Skov Risevej 1-3 9520 Skørping Areal: 167,5 ha. Kontantpris: 18.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Rise Skov er en velarronderet og særdeles smuk skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov 1 Salgsprospekt For Sæbyholm Skov Maribovej 245 4900 Nakskov Areal: 95,6 ha. Kontantpris: 9.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sæbyholm Skov er en velarronderet og særdeles frodig skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg 1 Salgsprospekt For Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg Areal: 62 ha. Kontantpris: 9.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev 1 Salgsprospekt for Tingskoven Ålborgvej 470 9690 Fjerritslev Areal: 483 ha. Kontantpris: 39.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Tingskoven er en varieret og let kuperet skovejendom på ca. 483 ha,

Læs mere

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn

Salgsprospekt. Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Salgsprospekt For Vejlegård Skov Ruevej, Vejle-Allested 5672 Broby / Fyn Areal: 48,6 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Præsentation Introduktion Vejlegård Skov er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej Ry Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skovejendom Rye Sønderskov Rodelundvej 31 8680 Ry Areal: 66,1 ha. Kontantpris: 13,0 mio.kr. (Skov og bolig). Kontantpris: 3,0 mio.kr. (Boligen alene). Præsentation Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede Areal: 83 ha. Kontantpris: 10.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Søhalegård Plantage er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager 1 Salgsprospekt for Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl. 9550 Mariager Areal: 159 ha. Kontantpris: 21.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Hou Skov & Jomfrubakken er en 159 hektar helstøbt skov-,

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele.

Salgsprospekt. Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Salgsprospekt For Dalbækgaard, Åstrupvej 3, Løvel, 8830 Tjele. Areal: 97 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. Præsentation Introduktion Dalbækgaard er en velarronderet landbrugs-, skovbrugs- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm 1 Salgsprospekt For Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm Areal: 46,5 ha. Kontantpris: 7.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skovlyst er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager Areal: 30,5 ha. Kontantpris: 3.550.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Maskedal Skov er en dejlig, varieret skov, natur og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Salgsprospekt For Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Areal: 32,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. Præsentation Introduktion Bølling Sønderskov er en frodig, velpasset skov på 32,3 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Vedebjerg Skov Kagerupvej Regstrup

Salgsprospekt. Vedebjerg Skov Kagerupvej Regstrup 1 Salgsprospekt For Vedebjerg Skov Kagerupvej 9 4420 Regstrup Areal: 91,4 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Vedebjerg Skov er en velarronderet og smukt kuperet skovejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund 1 Salgsprospekt For Skov Brohusvej 9560 Hadsund Areal: ca. 57 ha. Kontantpris: 5.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skov er en ubebygget skov, jagt- og naturejendom på ca. 57 hektar, beliggende særdeles

Læs mere

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Salgsprospekt For Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Areal: 67,1 ha. Kontantpris: 13.000.000 kr. Præsentation Introduktion Morud Skov Nord er en frodig skov- og jagtejendom på 67,1 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt. Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø

Salgsprospekt. Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø Salgsprospekt For Låseledsskoven Farstrup Hed 35, 5471 Søndersø Areal: 16,9 ha. Kontantpris: 4.000.000 kr. Præsentation Introduktion Låseledsskoven er en frodig skov- og jagtejendom på 16,9 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Sortebjergvænge Gravvængevej Vejstrup

Salgsprospekt. Sortebjergvænge Gravvængevej Vejstrup 1 Salgsprospekt for Sortebjergvænge Gravvængevej 31 5882 Vejstrup Areal: 94,2 ha. Kontantpris: 15.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sortebjergvænge er en varieret og spændende skovog jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej Blommenslyst

Salgsprospekt. Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej Blommenslyst Salgsprospekt For Horsehaven Skov Dyregrav Væde Vej 195 5491 Blommenslyst Areal: 13,4 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. Præsentation Introduktion Horsehaven Skov er en frodig skov- og jagtejendom på 13,4

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug

SALGSOPSTILLING. Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby. Skovbrug SALGSOPSTILLING Skov/jagtejendom på 26 ha. nær Sæby Bopælspligt kan evt. fjernes. Albækskovvej 26, Mølholt, 9300 Sæby Skovbrug Kontantpris: 3.795.000 Udbetaling: 189.750 Velbeliggende skovejendom, på 26

Læs mere

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup 1 Salgsprospekt For Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup Areal: 118,6 ha. Kontantpris: 11.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Øster Vistorp Plantage er en velpasset og velarronderet skov-, jagt og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og Marslev

Salgsprospekt. Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og Marslev 1 Salgsprospekt For Selleberg Kertemindevejen 23A, 23B og 27. 5290 Marslev Areal: 73 ha. Kontantpris: 12.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selleberg er en særdeles smukt beliggende land- og skovbrugsejendom

Læs mere

Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom.

Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Navn. Adresse. Postnr. og by. Gudme, den 24. januar 2009. Borup Plantage, Horsemosevej, Helgenæs, 8420 Knebel. Tilbudsgivning efter reglerne om offentligt udbud af kommunal ejendom. Tak for din/jeres interesse

Læs mere

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges

Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Fuldt udlejet produktionsejendom sælges Sag 16243 FINLANDSVEJ 12A, 6100 HADERSLEV Salgspris kontant: 16.350.000 kr. Bruttoleje: 1.407.127 kr. Startforrentning v. kontant handel ca. 8,75% Erhvervsareal

Læs mere

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød

Salgsprospekt. Frederiksholm Karlebovej Hillerød 1 Salgsprospekt For Frederiksholm Karlebovej 53-57 3400 Hillerød Areal: 57 ha. Kontantpris: 27.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Frederiksholm er en historisk landbrugs-, skovbrugsog jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holstebrovej 53, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. 1.450.000 kr. Bruttoleje: 123.504 kr. Startforrentning ved

Læs mere

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær.

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. Salgsprospekt Boligudlejningsejendommen Sjællandsgade 59, 7400 Herning Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. lejligheder Salgspris kontant: 5.500.000 kr. Bruttoleje: 334.200 kr.

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

Skovejendommen Florits på 55,3 ha

Skovejendommen Florits på 55,3 ha Skovejendommen Florits på 55,3 ha Floritsvej 8, 8765 Klovborg Pris kr. 6.500.000 Sagsnr. 1477-002 1 Beskrivelse Velbeliggende mindre skov/plantage på 55,3185 ha beliggende syd for Klovborg og sydvest for

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Vestergade 14, 7400 Herning Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgspris kontant: 2.800.000 kr. Bruttoleje: 237.360 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder.

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrelys 11, 7451 Sunds. Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrelys 11, 7451 Sunds Særdeles velholdt ejendom såvel ude som inde med masser af muligheder. Salgspris kontant: 1.950.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR:

Læs mere

Salgsprospekt. Horskærgård Horskærvej Vamdrup

Salgsprospekt. Horskærgård Horskærvej Vamdrup 1 Salgsprospekt for Horskærgård Horskærvej 12 6580 Vamdrup Areal: 155 ha. Kontantpris: 28.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Horskærgård er historisk proprietærgård på ca. 155 hektar, beliggende midt

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge.

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge. SALGSPROSPEKT Landemærket 2, Sandvig, 3770 Allinge Sag 4950 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Kurt Mortensen Dato: 9. december 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by.

Salgsprospekt. for lager- og produktionsejendommen. Genvejen 18, 7451 Sunds. Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. Salgsprospekt for lager- og produktionsejendommen Genvejen 18, 7451 Sunds. Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom med tilhørende bolig midt i Sunds by. 2.350.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.018

Læs mere

Salgsprospekt. for boligejendommen. Lægårdvej 118, 7500 Holstebro

Salgsprospekt. for boligejendommen. Lægårdvej 118, 7500 Holstebro Salgsprospekt for boligejendommen Lægårdvej 118, 7500 Holstebro En ejendom med mange muligheder. Ejendommen har tidligere været socialpædagogisk opholdssted Salgspris kontant: 1.700.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrely 22, 7451 Sunds. Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Fyrrely 22, 7451 Sunds. Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Fyrrely 22, 7451 Sunds Velholdt erhvervsejendom med tilhørende bolig i rolige omgivelser i Sunds Salgspris kontant: 2.975.000 kr. Bruttoetageareal i h.t.

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer.

Salgsprospekt. for erhvervsejendommen. Sandagervej 17, 7400 Herning. Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgsprospekt for erhvervsejendommen Sandagervej 17, 7400 Herning Erhvervsejendom med store befæstede indhegnede arealer. Salgspris kontant: 5.200.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.041 m² Grundareal

Læs mere

SALG Erhvervsejendom

SALG Erhvervsejendom SALG Erhvervsejendom Tolstrup Byvej 10 9600 Aars Erhvervsareal i h.t. BBR 1.168 m 2 Grundareal 3.572 m 2 - heraf vej 0 m 2 Sagsnr.: ABB 5125 de 2 af 11 INTRODUKTION Oprettet: 12.02.2016 Beskrivelse: Funktionel

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste.

SALGSOPSTILLING. Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. SALGSOPSTILLING Enestående flot planteavlsgård på 35,4 ha. ved Gandrup Velegnet til hestesportscenter med velanlagt træningsbane til travheste. Kontantpris: 8.500.000 Nordkær 16, Holtet, 9362 Gandrup Planteavlsbrug

Læs mere

SALGSPROSPEKT Stengade 75, 1., 3000 Helsingør

SALGSPROSPEKT Stengade 75, 1., 3000 Helsingør ½- SALGSPROSPEKT Stengade 75, 1., 3000 Helsingør Arealer Etageareal 150 m 2 Grundareal 211 m 2 Pris Kontantpris kr. 1.950.000,- PRAGTFULD EJERLEJLIGHED VED HAVNEN - MEGET FLOT EJENDOM MED HELT NYT MANZARDTAG

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Cypresvej 40, 7400 Herning. Fuldt udlejet investeringsejendom. Startforrentning ved kontant handel: 7,27 %

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Cypresvej 40, 7400 Herning. Fuldt udlejet investeringsejendom. Startforrentning ved kontant handel: 7,27 % Salgsprospekt Investeringsejendommen Cypresvej 40, 7400 Herning Salgspris kontant: Fuldt udlejet investeringsejendom 3.250.000,- kr. Bruttoleje: 296.547,- kr. Startforrentning ved kontant handel: 7,27

Læs mere

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed.

Salgsprospekt. for domicilejendommen. Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning. Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. Salgsprospekt for domicilejendommen Birk Centerpark 32, Birk, 7400 Herning Salgspris kontant: Domicilejendom i høj klasse med attraktiv beliggenhed. 14.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.651 m²

Læs mere

Investeringsejendom Salg

Investeringsejendom Salg andersen ERHVERV Investeringsejendom Salg Smedetoften 3, 3600 Frederikssund Sag S-10446 Kontantpris: Kr. 8.550.000,- Forrentning: 8,1 % Afskrivningsberettiget Fuldt udlejet investeringsejendom Ejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center

SALGSPROSPEKT. Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand lige over for det nye Ecco Center Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Midt i Bredebro sælges solid udlejningsejendom Fremstår i pæn stand

Læs mere

Hillerødvej 51, 3540 Lynge

Hillerødvej 51, 3540 Lynge SALGSPROSPEKT Hillerødvej 51, 3540 Lynge Sag 94500010998 Boligudlejningsejendom beliggende i landlige omgivelser . Mægler: Johnny Hallas Dato: 7. april 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Hillerødvej

Læs mere

SALGSPROSPEKT 7 HA SKOVPCARCEL GODE JAGTFORHOLD - DER ER KRONDYR I OMRÅDET. , Ø. Gasse Mark, 6520 Toftlund Sag ERHVER40

SALGSPROSPEKT 7 HA SKOVPCARCEL GODE JAGTFORHOLD - DER ER KRONDYR I OMRÅDET. , Ø. Gasse Mark, 6520 Toftlund Sag ERHVER40 - Mikkelsens Ejendomskontor Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT 7 HA SKOVPCARCEL GODE JAGTFORHOLD - DER

Læs mere

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG

INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG INVESTERINGSEJENDOM TIL SALG Agerhatten 5, 5220 Odense SØ Salgspris kontant 19.200.000 kr. Gældende nettoleje p.a. 1.688.722 kr. Nettoleje p.a. lokaler u/udlejning 212.250 kr. Samlet nettoleje p.a. 1.900.972

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro. Kronderup skole

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro. Kronderup skole Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Vilhelmsborgvej 19, 7500 Holstebro Kronderup skole Salgspris kontant: 1.500.000 kr. Etageareal i h.t. BBR: 723 m² Grundareal i h.t. tingbog: 11.269 m² Sags

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning. Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgsprospekt for investeringsejendommen Hammerum Hovedgade 53, 7400 Herning Velbeliggende investeringsejendom midt på Hammerum Hovedgade Salgspris kontant: 9.200.000 kr. Bruttoleje: 803.661 kr. Startforrentning

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Stor erhvervsejendom med tilhørende udlejningshus og stor grund. Velbeliggende

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT SALGSPROSPEKT Spændende og præsentabel erhvervsbygning, beliggende i "byporten" til Svaneke Storegade 39, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5733 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning.

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning. Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende butiksejerlejlighed i Herning. 1.695.000,- kr. Bruttoleje: 123.225,- kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning

Salgsprospekt. for butiksejerlejligheden. Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Salgsprospekt for butiksejerlejligheden Fonnesbechsgade 1, st. th, 7400 Herning Velbeliggende ny istandsat butiksejerlejlighed først i Hernings Latinerkvarter Salgspris kontant: 1.600.000,- kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning Salgsprospekt for investeringsejendommene Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Salgspris kontant: 12.500.000 kr. Bruttoleje: 871.680 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler

Salgsprospekt. Domicilejendommen. Marsvej 2, 7430 Ikast. Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgsprospekt Domicilejendommen Marsvej 2, 7430 Ikast Centralt beliggende domicil ejendom i Ikast med attraktive og spændende lokaler Salgspris kontant: 3.400.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 590 m²

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen.

Salgsprospekt. for ejendommen. Fabriksvej 8, 7441 Bording. Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgsprospekt for ejendommen Fabriksvej 8, 7441 Bording Erhvervsejendom i Bording tæt på Herning Motorvejen. Salgspris kontant: 2.300.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 1.892 m² Grundareal i h.t. tingbog:

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Navervej 5, 7430 Ikast. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Navervej 5, 7430 Ikast Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Ikast 2.250.000 kr. Bruttoleje: 84.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast. Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast.

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast. Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast. Salgsprospekt Produktionsejendommen E. Christensens Vej 86 88, 7430 Ikast Velbeliggende erhvervsejendom i den vestlige del af Ikast. Salgspris kontant: 5.995.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 3.110

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Sjøljan Vandrerhjem/lejrskole

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Sjøljan Vandrerhjem/lejrskole Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT Sjøljan Vandrerhjem/lejrskole Hammershusvej 94, Sandvig, 3770 Allinge Sag

Læs mere

Stationscenter med udviklingspotentiale. Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup

Stationscenter med udviklingspotentiale. Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup Stationscenter med udviklingspotentiale Tåstrup Stationscenter Selsmosevej 2, 2630 Taastrup EJENDOMMEN: Tåstrup Stationscenter er opført i 1973 med etagehøje betonelementer og built-up tag. Ejendommen

Læs mere

Ølby Præstegårds- plantage

Ølby Præstegårds- plantage Ølby Præstegårds- plantage Attraktiv beliggenhed - tæt på Klosterheden og Limfjorden Salgsprospekt Skovdyrkerne Vestjylland april 2012 1. Introduktion Hermed udbydes Ølby Præstegårdsplantage med tilliggende

Læs mere