KURSUSPLAN Efterår 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KURSUSPLAN Efterår 2014"

Transkript

1 KURSUSPLAN Efterår 2014 Kom på kursus i vores nye kursuslokale på 1.sal med Husqvarna Viking Tribute 140 symaskiner til fri afbenyttelse og få en dejlig oplevelse med herligt samvær og masser af inspiration. Kursusplanen vil løbende blive revideret følg med på Symboler viser om: Der syes på maskine eller der syes i hånden Kursus nr.1. Potholder Quilt UDSOLGT Underviser: Filippa Gårdbo kr ,- Onsdage den 15.10, 22.10, 5.11, og 3.12 kl eller Mandage den 25.8, 8.9, 22.9, 6.10 og kl Sy en ægte Civil War Quilt. En del af de quilts der blev sendt til fronten under den Amerikanske borgerkrig, var lavet af enkeltstående blokke i primitive designs. De var færdigmonteret og quiltet med bagbeklædning og lukkekant ligesom en grydelap. Herefter blev de samlet til en stor quilt og sendt til fronten. Nu får du chancen for at sy din egen og meget personlige Potholder Quilt, men vi hæver niveauet, og arbejder med masser af tekniske detaljer. F.eks.: Applikation, cirkler, stamps, syning over pap hhv amerikansk, teknik til fine finesser og quiltning. På kurset præsenteres 16 forskellige blokke. Vi syr i inches. Der må påregnes udgifter til undervisningskompendie.

2 Kursus nr.2. Fra dækkeservietter til sengetæpper UDSOLGT Underviser Jette Schiøth kr ,- 6 onsdage hver anden uge fra 10.9 kl Jette underviser og hjælper gerne med alt fra dækkeservietter til sengetæpper. (Ingen tasker o. lign ) Om du er nybegynder eller rutineret betyder intet alle kan være med. Jette har skrevet Patchworktæpper og Den Amerikanske Borgerkrig sammen med Filippa Gårdbo og har gennem årene syet et utal af tæpper med alle mulige teknikker. Kursus nr.3. Nybegynder og rutinerede patchworkere UDSOLGT Underviser: Jette Stubbe kr ,- 6 gange 15.9, 29.9, 13.10, 10.11, og 8.12 kl (Prisen er sat lidt op, da der kun vil være 9 på holdet i stedet for 12, hvilket giver lidt mere plads) Du bestemmer selv, hvad du vil sy, og kan få hjælp til at lære forskellige teknikker. Uanset om du er helt nybegynder eller rutineret, er der masser af inspiration og gode "fif" at hente. Samtidig vil der løbende være nye ideer og forslag til nye projekter. Her deltager du alle 6 gange og har mulighed for at lave et større projekt.

3 Kursus nr.4. Taskekursus UDSOLGT Underviser: Anne-Pia Godske kr. 495,- Onsdag den 8.10 kl SÅ ER DET STORE TASKEDAG VÆLG MELLEM FØLGENDE MODELLER: TASKE MED LÆG SOM GIVER FORMEN RUMMELIGHED. INDVENDIG HAR TASKEN TO LOMMER- EN LUKKES MED LYNLÅS OG EN ER ÅBEN. FOROVEN HOLDES TASKEN SAMMEN MED ET VELCROHÆNGSEL. HANKENE ER KØBTE LÆDERREMME, MEN KAN ERSTATTES MED SYEDE HANKE. TASKENS YDERSIDER ER SAMMENSYEDE KVADRATER, MEN KAN VÆRE ET ANDET STYKKE PATCHWORK, ALTERNATIVT ET FLOT STYKKE STOF. TASKEN ER CA. 28 CM HØJ OG 35 CM BRED. POSETASKE TASKEN HAR EN CYLINDERFORMET KROP, DER SAMLES FOROVEN AF EN STOFBEKLÆDT SNOR DER OGSÅ FUNGERER SOM HANK. YDERSIDE OG FOERSIDE ER SYET SAMMEN AF RESTESTRIMLER TIL SCRAPPATCHWORK. TASKEN ER MONTERET SÅ BEGGE SIDER KAN VÆRE YDERSIDE. TASKEN ER 30 CM HØJ OG HAR DIAMETER PÅ CA. 22 CM. FORVANDLINGSTASKE TASKEN HAR EN DELBAR LYNLÅS PÅ HVER SIDE SOM KAN ØGE TASKENS BREDDE. INDVENDIG HAR TASKEN TO LOMMER. NÅR LYNLÅSENE ER LUKKEDE ER TASKEN 41 CM BRED OG 36 CM HØJ ÅBEN ER TASKENS BREDDE 50 CM. HANKENE ER KØBTE LÆDERREMME, MEN KAN ERSTATTES MED SYEDE HANKE.

4 Kursus nr.5. Pernitterne UDSOLGT Underviser: Hanne Andreà kr ,- 6 torsdage 11.9, 25.9, 9.10, 6.11, og 4.12 kl I denne sæson skal vi sy slumretæpper eller sengetæpper og lære nye teknikker. Holdet er en fortsættelse af vores tidligere begynderhold. Kursus nr.6. Japansk Foldeteknik UDSOLGT Underviser: Lisbeth Borggren kr. 550,- Onsdag den 12 og kl Japansk foldeteknik er opfundet af den japanske quilter Sachiyo Muraki. Det er en teknik hvor bl.a. stofcirkler foldes til firkanter og på dette kursus lærer du at dele cirklen op i flere dele f.eks. 9-patchblok med Ohio Star på bagsiden eller 9-patchblok med kimono på bagsiden. Denne specielle effekt giver arbejdet en meget flot for- og bagside. Første gang gennemgåes teknikken og dens muligheder og skabeloner tegnes og klippes ud. Vi skærer og syr et enkelt lille element. Anden gang når vi at sy flere små elementer og vi quilter og syr sammen. Alle kan være med.

5 Kursus nr.7. Maskinquiltedag Underviser Jette Schiøth kr. 295,- Onsdag den kl Inspirationsdag til frihåndsquiltning på maskine. Jette demonstrerer de teknikker, hun har valgt at bruge, fortæller om egne erfaringer og viser færdige arbejder. Vi vil bruge forskellige slags skriveredskaber, quilte-skabeloner og rispapir. Bogen 501 Quilting Motifs bruger vi til inspiration. Medbring meget gerne mindst 2 quilte-sandwich som hver består af 2 lag stof med volumenvlies imellem og evt. egne arbejder, der er klar til quiltning. Medbring også alm. sygrej, og egen symaskine. Bemærk, at man på forhånd skal vide, hvordan ens symaskine indstilles til frihånds-quilt. Kursus nr.9. Applikation og broderi AFLYST Underviser: Jette Schiøth kr. 585,- 3 fredage hver anden uge fra 12.9 kl Vi syr blokke med applikationer og broderier i hånden, og man kan bruge blokkene til et tæppe, en dug eller noget helt andet. Motiverne består af store og små roser og blade. Applikationerne sys med hjælp af strygefast plastic og stivelse på lys bund indrammet af sort stof. Broderierne sys på sort stof med off-white tråd ved hjælp af vandopløselig solvie. Et rigtigt håndsyningsprojekt til de lange vinteraftener.

6 Kursus nr.10. Hæklerier AFLYST Underviser: Janne Juul kr. 295,- Tirsdag den 16.9 kl Hækl en 3D blomst en åkande med enten en bedstemor baggrund eller en mere fast baggrund af fastmasker. Firkanten kan evt. bruges til starten af et tæppe eller en legeklods. Kompendium kr. 30,- Kursus nr.11. Applikation for alle UDSOLGT Underviser: Filippa Gårdbo kr. 325,- Lørdag den 8.11 kl Lær en ny og meget let applikationsmetode som kan anvendes til de fleste applikationsfigurer. Vi arbejder uden frysepapir, men med skabelonplast og laver strygeskabeloner til applikationerne som herefter håndapplikeres. Desuden lærer du at lave stilke til ranker ved hjælp af korsetstivere.

7 Kursus nr.12. Udfordringen Underviser: Jette Schiøth kr. 895,- 4 mandage 6.10, 20.10, 3.11 og 1.12 kl Kursus nr. 13. Udfordringen Underviser: Jette Schiøth kr. 895,- Lørdag den 1 og søndag den 2 november kl UDSOLGT Nyt Hold Lørdag den 17 og Søndag den 18 januar kl På dette kursus syr vi et tæppe både på maskine og i hånden - med MANGE herlige sytimer i. Vi syr stjerner på stamps på to forskellige måder, applikerer ved hjælp af strygefast plastic og stivelse og syr stængler og timeglas. Tæppet kan quiltes i hånden eller på maskine begge dele gennemgås. Farveholdningen er holdt i to farver plus lyst bundstof du er velkommen til at vælge dine egne farver. Kursus nr.14. Videregående blomsterdamer Underviser: Dorthe Jollmann kr. 750,- 4 torsdage 16.10, 30.10, 13.11, kl Dorthe har designet en taske med japansk foldeteknik, som også kan syes af alm. 4-kanter. Herudover vil der være en mappe til sygrej. Udover videregående blomsterdamer fra de foregående hold er der plads til et par nye deltagere som har mod på at prøve lidt nyt i hyggeligt samvær. Alle kan være med

8 Kursus nr.15. Sues julesampler Underviser: Filippa Gårdbo kr. 795,- 4 tirsdage hver anden uge fra den kl til (Så når den lige at blive færdig inden december ) Sy et sødt juleophæng med små blokke. Det kan være svært at få små blokke til at passe i størrelsen. På kurset lærer du et par teknikker, der gør det lettere at få små dele til at passe sammen. Desuden præsenteres: Stitchery, stamps, syning over pap, applikation og almindelig bloksyning. Der må påregnes udgifter til undervisningskompendie. Kursus nr.16. Stitchery Underviser: Rosane Mortensen kr. 395,- Lørdag den kl UDSOLGT Nyt hold lørdag den 6.12 kl Rosane vil undervise i stitchery. Du får et lille kit som er en hemmelighed - og ud fra dette, skal du øve de forskellige grundlæggende sting i stitchery. Et hyggeligt lille kursus og Rosane vil medbringe en masse projekter til inspiration og give vejledning i, hvor mere inspiration kan hentes. Alle yderligere materialer kan købes i butikken.

9 Kursus nr.17. Diverse småting Underviser: Anne Pia Godske kr. 300,- Lørdag den kl * ÆBLEMUGRUG * CLUTCH (MED TO RUM) *PUNG MED TRE RUM * (SMAL VERSION PASSER TIL GAMMELDAGS KØREKORT) (BRED VERSION PASSER TIL FLYBILLET) * POSE SYET MED KVADRATER * BOWLE * * PÆRE * * HJERTEFORMET NÅLEBREV * Skulle hilse fra Anne-Pia og sige at man ikke kan nå at sy det hele, men der er mulighed for at vælge Kursus nr.18. Foredrag med Flemming Schlichtkrull UDSOLGT kr. 100,- incl kaffe og kage Mandag den 3.11 kl Flemming har i 10 år syet tæpper kun med Kaffe Fassett. Det meste er syet i hånden over pap og mange af tæpperne er også syet med patchwork på bagsiden. Hver enkelt tæppe har sin helt egen historie og mange er inspireret af hans relation til tro.

10 Kursus nr.19. Vægtæpper med applikation Underviser: Karin Østergaard Enkelte ledige pladser tirsdag den kr. 560,- pr. dag Patchwork Butikken Mandag den 27/10 kl Tirsdag den 28/10 kl Onsdag den 29/10 kl Emner: Mandag: Blomster i 3D, Havets Juvel og Thy Natur Tirsdag: Naturlige Fugle, Rød/lilla Fugl og Kloge Fyre Onsdag: Konfettibroderi, Kloge fyre, Thy Natur og Postkort fra Thy (stitchery) De nævnte emner vil blive gennemgået på de pågældende dage. Derfor uden vil der være mulighed for at arbejde med eget projekt/opsætning til større billeder. Det vil især være en mulighed hvis man deltager i flere dage. Kloge Fyre: Her findes der 7 forskellige udgaver, hvor jeg medbringer sykit (80 kr., færdig str. 20 x 20 cm), således at det er nemt at komme i gang og lære teknikkerne. Det er en håndsynings teknik. Medbring forskelligt broderigarn og tråd, og alm. sygrej. Har du selv nogle figurer, vil du kunne få vejledning i, hvordan de kan omsættes til noget sybart. Havets Juveler: Her skal der hovedsageligt syes på symaskine og også quiltes på maskine. Det er som en sampler, der er mange små finurligheder og øvelse i at sy lidt anderledes. Der er sykit (235 kr, færdig str. 35 x 40 cm) ellers medbring blålige, turkise og grønlige stoffer, også gerne lidt blankt, rest af voloumenflies og termolam. Lidt perler. Thy Natur: Her er der ligeledes sykit og der er 8 forskellige (60 65 kr, str. 14 x 18 cm). Denne teknik er en udbygning af stamps, hvor der via syning kommer bevægelse i felterne. Dette er håndsyning, og hvor selve monteringen er på symaskine. Medbring alm. sygrej, blyant samt forskelligt broderi garn og tråd.

11 Konfettibroderi: Vi skal arbejde småt og med små bidder. Færdig størrelse 10 x 10 cm og her er der sykit (60 kr) hvor teknikken kan læres ud fra. Medbring sytråd i forskellige grønne, rødt, samt lyseblå, grålig samt hvid (gerne lidt forskellige kvaliteter), og symaskinen til frit broderi. Blomster: Der er sykit til Valmue, Mælkebøtte, Marguerit, Kornblomst, Vild Gulerod og Hyben-rose som er helt ny, og en ny mere er på vej. (90 kr, str. ca. 20 x 26 cm) Desuden vil det være en mulighed at arbejde med georginer. Her skal medbringes gennemfarvede og faste stoffer i den farve blomsten skal have, desuden stoffer til bund til påsyning. Rød og Lilla Fugl: Hertil findes der sykit med materialer til fuglene (80 kr) stof til bunden er ekstra. Naturlige Fugle: Medbring billede af den fugl du gerne vil sy, samt en forstørrelse i den størrelse som du gerne vil have fuglen i. Desuden medbringes stoffer i de farver som fuglen har, samt gerne lidt forskellige kvaliteter. Desuden stoffer til bund(som blot kan være et helt stykke fx hør). Maskinsyning emne. Postkort fra Thy: Små billeder med inspiration fra Nationalpark Thy. Mine er syet på hør, og kan monteres både som ophæng/billeder eller de kan syes til puder og dekoration på tasker, mapper, æsker og meget andet. Håndbroderi som kan være en lise for sjælen! Til mange af emnerne bruges frit broderi på maskinen, så derfor medbring stoppefoden(og brugsanvisning). Det er også en god ide at have prøvet maskinen af så man ved hvordan den virker inden kurset. Man behøver ikke bestille sykit på forhånd. Emnerne er mange, lad dig blive fristet til at være med og vælg nogle ud som du vil prioritere først. Jeg vil glæde mig til at komme over til jer og hjælpe jer videre med syningen til fortsat stor glæde og fornøjelse! Med Venlig Hilsen Karin Østergaard

12 Kursus nr.20. Samplertaske Underviser: Aase Gliese kr.495,- Fredag den 7 og kl Ikke en ny kursusplan uden et taskekursus med Aase Denne gang er det en taske med flere forskellige teknikker bl.a. logcabin og forskellige former for applikation. Kursus nr.21. Foredrag om Patchwork i Japan Underviser: Lisbeth Borggren kr. 150,- Mandag den kl Med udgangspunkt i det årlige Tokyo international Great Quilt Festival ser vi på hvad Patchwork og Quilts er i Japan. Vi fokuserer på nogle af de kendte quiltere, både dem der syr af japanske stoffer og motiver, og dem der er moderne artquiltere. Serien er en Powerpoint med ca 220 fotos og varer ca 2 x 50 min. I pausen viser Lisbeth nogle få af sine egne quilts som er syet med inspiration fra Japan. Lisbeth har syet patchwork i næsten 40 år og har siden 1986 interesseret sig for udviklingen af patchwork og quilt i Japan. Hun har været på adskillige quiltrelaterede rejser i Japan sidst i 2011.

13 Kursus nr.22. Julehygge Underviser: Marianne Carlsen Mandag den kl Kursus nr.23. Julehygge Underviser: Marianne Carlsen Mandag den kl kr. 250,- incl 1 mønster kr. 250,- incl 1 mønster Traditionen tro er der mulighed for at komme og sy juleting. Marianne kommer med lidt nye projekter og der vil være inspiration til håndsyning. Der kommer nyt billede når Marianne er færdig med sine juleprojekter Kursus nr.24. Applikation med Firkløver Underviser: Hanne Andrea kr. 250,- Fredag den 19.9 kl UDSOLGT Nyt hold onsdag den 3.11 kl Denne vægquilt er syet på vlieseline fra Quiltsmart og ved hjælp af volumenvlies og påsyede effekter bliver quilten 3-dimensionel. Mønster er i Quilt.dk August 2014 Alle kan være med. Kom og lær teknikken.

14 Kursus nr.25. Montere tæpper Ingen underviser kr. 100,- Mandag den kl Kursus nr.26. Montere tæpper Ingen underviser kr. 100,- Tirsdag den kl Der vil være mulighed for at komme og lægge sit tæppe sammen. Ideen er at deltagerne hjælper hinanden efter behov og der vil max være plads til 5 ad gangen. Kursus nr.27. Kaffe Fassett tæpper Underviser: Jette Stubbe kr. 495,- Tirsdag den kl Kursus nr.28. Kaffe Fassett tæpper Underviser: Jette Stubbe kr. 495,- Tirsdag den kl Der vil være mulighed for at sy et af disse 2 tæpper og du vælger selvfølgelig selv stof og farver. Det er nogle spændende og rimelig hurtige teknikker, så du vil i løbet af dagen nå så langt med dit projekt, at det er overskueligt at lave det færdigt hjemme. Vi giver kr. 50,- i rabat på bøgerne til kurset Pris = kr. 49,- og kr. 159,-

15 Generelt for alle kurser: Betaling for kursus betales i butikken eller til konto senest 5 dage efter tilmelding. Vi beklager den korte betalingsfrist, men dette er desværre nødvendigt for at du kan være sikker på at få en plads. Hvis du tilmelder dig via vores hjemmeside skal du afvente bekræftelse før du betaler. Der sendes ikke kvittering ved betaling via netbank. Der må påregnes udgifter til materialer og evt. kompendie eller mønstre.. til gengæld er kaffe og en lille kage gratis Tilmelding er bindende. Beløb refunderes ikke - kun ved aflysning fra vores side. Til alle kurser - undtagen begynderkursus - bedes medbragt egen skærekniv med godt blad og alm. sygrej Kommer du i bil er det muligt at parkere på alle sideveje nord for butikken samt nærliggende P-pladser SYD NORD

Kursusprogram Forår 2014

Kursusprogram Forår 2014 Helene Juul Design, dansk design & tekstil formgivning Mønsterdesigns med "forbindelser" til det traditionelle, til historien - og samtidig innovative og tidssvarende. Flotte og anderledes designs til

Læs mere

Egne mønstre sælges fra butikken i Kolt og i netbutikken på www.helenejuul.dk og forhandles i Norges hos www.northernquilts.no

Egne mønstre sælges fra butikken i Kolt og i netbutikken på www.helenejuul.dk og forhandles i Norges hos www.northernquilts.no Helene Juul Design, dansk design & tekstil formgivning Mønsterdesigns med "forbindelser" til det traditionelle, til historien - og samtidig innovative og tidssvarende. Flotte og anderledes designs til

Læs mere

Gaven fra sidste blad. Så hatten passer. Broder selv tips. Et nye og gratis blad for os Miniature folk. Masse af

Gaven fra sidste blad. Så hatten passer. Broder selv tips. Et nye og gratis blad for os Miniature folk. Masse af Hvad denne kasse er til og hvordan den i virkeligheden ser ud kan du læse om i næste blad. Lidt kan jeg da fortælle det har noget med jul at gøre Nr 3. Glæder mig til at vise jer den færdig. Gaven fra

Læs mere

Model til Tornyster. Vendsyssel Miniatureklub admin@e-design.dk. Skanderborg miniatureklub Info@miniaturedukkehus.dk. Farum info@miniforeningen.

Model til Tornyster. Vendsyssel Miniatureklub admin@e-design.dk. Skanderborg miniatureklub Info@miniaturedukkehus.dk. Farum info@miniforeningen. Mange steder i Danmark sidder der en gruppe mennesker som samles om deres fælles hobby. Nemlig Miniature ting. Og dukkehus. Du kan se nogen af dem her. Hvis du er med i en klub som gerne vil have nogen

Læs mere

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af

malerier du selv kan lave Nemme Lav selv sæt Et gratis blad for os Miniature folk. Masse af Vis os det som du selv har lavet og som du er stolt af. Her er det kun positivt at prale. Det giver nemlig idéer til andre. Nr 5. 2 Årgang April 2009 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af

Læs mere

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Emilielunden Kursuscenter v/ Charlotte Wiegand FORÅR SOMMER 2014 Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Hvad På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på

Læs mere

Kurser forår 2015. Emilielunden. Fokus på det gode håndværk

Kurser forår 2015. Emilielunden. Fokus på det gode håndværk Emilielunden Kurser forår 2015 Syning, tilskæring, strik, broderi, tryk og meget mere. Dag- og weekendkurser med dygtige undervisere i skønne omgivelser på Møn, samt foredrag og konferencer med forskellige

Læs mere

Et gratis blad for os Miniature folk. Flere kurve du selv kan lave nemt. Nemme tasker du selv laver. Masse af. Nr 9. 3 Årgang August 2010

Et gratis blad for os Miniature folk. Flere kurve du selv kan lave nemt. Nemme tasker du selv laver. Masse af. Nr 9. 3 Årgang August 2010 Nr 9. 3 Årgang August 2010 Et blad for folk med dukkehuse som hobby. Lavet af folk med dukkehuse som hobby Jeg skal være den første til at indrømme, at når det kommer til at lave ting i træ, så er jeg

Læs mere

Ottende sæson af Miniature i Tune afholdes 6. - 10. juli 2014 på Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve, Danmark

Ottende sæson af Miniature i Tune afholdes 6. - 10. juli 2014 på Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve, Danmark 1 Ottende sæson af Miniature i Tune afholdes 6. - 10. juli 2014 på Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve, Danmark Velkommen til sommerkurset Miniature i Tune 2015 Det er en stor glæde for os at byde

Læs mere

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser forår 2012 Århus.

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser forår 2012 Århus. SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250B 8210 Aarhus V Tlf.: 8615 1287 SpecialKøbmanden.dk Kagekurser forår 2012 Århus. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer

Læs mere

På gensyn i. Skanderborg miniatureklub Info@miniaturedukkehus.dk. info@miniforeningen.dk. Ålborg Dukkehus og miniatureklub lone.guldhammer@mail.

På gensyn i. Skanderborg miniatureklub Info@miniaturedukkehus.dk. info@miniforeningen.dk. Ålborg Dukkehus og miniatureklub lone.guldhammer@mail. Mange steder i Danmark sidder der en gruppe mennesker som samles om deres fælles hobby. Nemlig Miniature ting. Og dukkehus. Du kan se nogen af dem her. Hvis du er med i en klub som gerne vil have nogen

Læs mere

Siden sidst Nyt fra bestyrelsen Julegaven 2010 til Miniatureforening mini s medlemmer udbydes hermed. Alle medlemmer kan komme med tilbud

Siden sidst Nyt fra bestyrelsen Julegaven 2010 til Miniatureforening mini s medlemmer udbydes hermed. Alle medlemmer kan komme med tilbud Nyhedsbrev Nr.1/10 Marts 2010 Siden sidst Nyt fra bestyrelsen Generalforsamlingen blev afholdt torsdag den 4. marts i Teatersalen i Kulturhuset i Farum. Referatet af generalforsamlingen vedlægges dette

Læs mere

ARRANGEMENTER, AKTIVITETER, KURSER - Efterår 2011. Tema i dette nummer: Uld. Hovedstadens Husflid

ARRANGEMENTER, AKTIVITETER, KURSER - Efterår 2011. Tema i dette nummer: Uld. Hovedstadens Husflid ARRANGEMENTER, AKTIVITETER, KURSER - Efterår 2011 Tema i dette nummer: Uld Hovedstadens Husflid Praktiske oplysninger om kurser Tilmelding Du kan tilmelde dig hos skoleleder Anne Bamberg, tlf. 5124 7385

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2010 Velkommen til et godt tilbud - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. 2 JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 Laugets Vævekurser Efterår 2014 og forår 2015 VÆVNING for nybegyndere og viderekomne Faglige moduler i skaftevævning i København og Jylland TILMELDING TIL Laugets

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Viborg Husflidsskole Industrivej 13 8800 Viborg tlf. 86 62 62 31 info@skolenforkreativfritid.dk www.skolenforkreativfritid.dk

Viborg Husflidsskole Industrivej 13 8800 Viborg tlf. 86 62 62 31 info@skolenforkreativfritid.dk www.skolenforkreativfritid.dk BEKLÆDNINGSSYNING BETHS VERDEN BOGBINDING BRODERI BRUGTE DÅSERINGE OG KAPSLER BÆREDYGTIGT DESIGN DECOUPAGE DESIGN I PILEFLET PORCELÆNSMALING QUILLING RAKU SENIORSKOLEN SMYKKE- OG GULDSMEDETEKNIK SPINDING

Læs mere

Dansk & fremmedsprog. V E L K O M M E N Dalgas Skolen tilbyder kvalificeret undervisning til voksne med psykiske problemer/sindslidende.

Dansk & fremmedsprog. V E L K O M M E N Dalgas Skolen tilbyder kvalificeret undervisning til voksne med psykiske problemer/sindslidende. Kursusprogram efterår 2014 Dansk & fremmedsprog V E L K O M M E N Dalgas Skolen tilbyder kvalificeret undervisning til voksne med psykiske problemer/sindslidende. Vi lægger vægt på et inspirerende miljø

Læs mere

Kursusprogram #1 2014

Kursusprogram #1 2014 Kursusprogram #1 2014 Indhold velkommen 03 info 04 lån og leje 05 vejledning 06 atelier 08 video og IT 14 trykkeri 18 50+ 19 mad 20 træ og metal 21 Unge under uddannelse får 40% rabat på kursusprisen.

Læs mere

Tryk: Knudepunktet Udgivet: August 2014 1. oplag: 400 stk.

Tryk: Knudepunktet Udgivet: August 2014 1. oplag: 400 stk. 1 2 Tryk: Knudepunktet Udgivet: August 2014 1. oplag: 400 stk. 3 Indholdsfortegnelse: Forord...side 5 Praktiske oplysninger...side 6 Personale...side 9 Oversigt over aktiviteter... side 10 Oversigt over

Læs mere

Kursusprogram #1 2015

Kursusprogram #1 2015 Kursusprogram #1 2015 Indhold velkommen 03 info 04 lån og leje 05 vejledning 06 atelier 08 foto 19 trykkeri 20 IT og medie 21 mad 24 træ og metal 25 Unge under uddannelse får 40% rabat på kursusprisen.

Læs mere

-udfordringer for alle

-udfordringer for alle -udfordringer for alle Efterår 2009 Efterår i JuniorUngdomsskolen 2 - et fritidstilbud til dig, som går i 6. eller 7. klasse og bor i Greve kommune. JuniorUngdomsskolen har tilbud flere steder i kommunen,

Læs mere

Horne Aftenskoles program 2014/2015

Horne Aftenskoles program 2014/2015 Horne Aftenskoles program 2014/2015 350 medlemmer tager ikke fejl er du den næste der tar imod et af vores tilbud? Alle vore dygtige undervisere er klar til endnu en inspirerende og lærerig vinter. Så

Læs mere

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design

Dekoration Modul 9. Side 2 Dekorations Kursus Modul 9 2011 Che Bello Design Dekoration Modul 9 Velkommen til det niende og sidste modul i dit dekorationskursus. Du har nu været igennem en bred vifte af grundlæggende dekorations viden. Med den viden du nu har samt de opgaver du

Læs mere

kursusprogram 02/2012

kursusprogram 02/2012 kursusprogram 02/2012 indhold velkommen 3 info 4 lån og leje 5 vejledning 6-7 atelier 8-12 træ og metal 13-14 50+ 14-15 video 15-16 foto og tryk 16-17 mad 18 aktivitetspakker 19 velkommen Hermed holder

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Velkomst og praktiske oplysninger

Velkomst og praktiske oplysninger 2014-15 Velkomst og praktiske oplysninger Velkommen DOF Gørlev Aftenskole tilbyder en bred vifte af kulturelle oplevelser til borgere i Gørlev på et frit og upolitisk grundlag. Det er vigtigt, at alle

Læs mere

Tråden 2. Midtsjællands Vævekreds

Tråden 2. Midtsjællands Vævekreds Tråden 2 2012 Midtsjællands Vævekreds Blandede bolsjer Blandede Bolsjer UDSTILLING på Domus Felix i Lejre Alle i vævekredsen inviteres til at være med til vores allesammens udstilling, jo flere der deltager,

Læs mere