Rødovre Byggelegeplads

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rødovre Byggelegeplads"

Transkript

1 VI SKAL HA FUNDET ET TEMA TIL BØRNEFESTEN

2 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf Www: byggeren.dk Mandag - Fredag: Lørdag, søndag og helligdage: Indhold denne måned 1 Forside 2 Denne side med info... 3 Nyt fra lederen 4 Marie / Simon 5 Klub14 information 6 Personalegruppen 7 Personalegruppen 8 Børnefest 9 Kalender 10 Fællesspisning 11 Fællesspisning 12 Fastelavn 13 Oprydningsfrokost 14 Vinterferien uge 8 og månedens vinder 15 Konkurrencen 16 Fødselsdage Forsidefoto: En pige er i stemmeboksen. Ny skal årets børnefesttemafindes! Byggerens Bestyrelse Formand Henrik Kløve (Forældre) hkk@dlg.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (Forældre) Sekretær John Sommerset (Leder) skvajos@rk.dk Best. Medlem Lone Neuhierl (Forældre) lone.neuhierl@gmail.com Best. Medlem Lene Hyldgaard Jensen (RBV) lene@danotherm.dk Best. Medlem Gitte Markussen (Medarbejder) Best. Medlem Lisa Kirchhoff (Forældre) lisakir@hotmail.com Best. Medlem Hans Houmøller (Kommunalbestyrelsen) Suppleant Berit Beining (Forældre) berit@gmail.com Suppleant Cecilie Vedsted (Forældre) cecivedsted@gmail.com

3 Nyt fra lederen 3 Så er vi kommet til februar, der er den sidste vintermåned. Selv om der kan være mange der synes det er rart uden sneen og frosten, savner jeg en halv meter sne, sneboldskampene, kælketurene og is på skøjtebanen efter en uge med frostgrader. Hvor alle byggerbørnene drøner rundt med røde kinder og udfordrer de muligheder som sneen og frosten byder på. For de 16 byggerbørn, der skal på skitur til Østrig i uge 8, skal de nok få deres lyst styret på skibakkerne. De foreløbige snemeldinger ser gode ud så vi krydser fingre for det holder. Fastelavn afholder vi fredag d så alle kan være med inden vinterferien starter. En traditionsrig fest, der er sjov at holde fast i og som vidner om at vi går foråret i møde og hvor masker og udklædning udvisker de sociale skel. En fest hvor vi vil slå til tønden og hygge os. På personalesiden har vi nu fået ansat Marie som starter d på distrikt 2 sammen med Brian og Ole. Tag godt imod hende som I plejer. Stylle er som bekendt tilbage igen på distrikt 1, men skal fortsætte sit skoleforløb i to år endnu, hvilket betyder at Stylle er væk en dag om ugen og skal gå lidt tidligere andre dage. Gitte er pt. sygemeldt grundet diskoprolaps i nakken og vi prøver at støtte om hesteriet på bedste måde. Håber hun snart er tilbage hos os igen. John.

4 4 Ny medarbejder Kære Byggerbørn- og forældre! Jeg er ny på byggerens distrikt 2 fra midten af februar. Kom endelig og sig hej. Jeg glæder mig til at møde jer! Hilsen Marie Simon siger farvel Et halvt år er gået og min praktik her på Byggeren slutter med udgangen af januar og jeg skal desværre tilbage på skolen, jeg ville allerhelst have blevet her hos jer. Det har været nogle fantastiske 6 måneder på det fedeste fritidstilbud. I har været nogle fantastiske børn, unge og kollegaer, at arbejde sammen med og jeg har lært en masse af jer alle sammen. Jeg vil ønske jer alle det bedste og bede jer om, at tage jer lige så godt af den nye pædagog der starter her om kort tid, som i har med mig. Hilsen Simon.

5 KLub14 information 5 Hvad er det der klub 14? Jo, det er når man kommer i 7. kl eller bliver 14 år, ja så bliver man klub14 barn på byggeren. Så er man en af de store og vi forventer derfor også det mere af jer. Fx er det de store børn de mindre ser op til, dvs. at man jo som klub14 barn skal hjælpe til med at tømme bilen, hjælpe til i køkkenet, hjælpe med fodringer, sidde pænt i møblerne, snakke pænt til hinanden, tage telefonen, hjælpe til arrangementer eller f.eks. starte en fodbold kamp og får andre med o.s.v. o.s.v. Det er klub14 børnene de andre børn lærer af og derfor er det RIGTIG vigtigt at man som klub14 barn er et godt eksempel over for alle andre. Det er ikke altid nemt at være klub14 barn og nogle gange skal der også bare være tid til at være sig selv sammen med vennerne, derfor giver vi også mulighed for at der hver måned, i hvert fald i den mørke tid, kan holdes klub14 aftener hvor vi/i kan hygge/planlægge arrangementer/spille eller noget andet.

6 6 Personalegruppen Distrikt 1 Distrikt 2 Dist Niels Brian A Stylle Marie Savnes Ole A Frank Kim Gitte er fa Kim er ALL Rose er på

7 på byggeren lige nu 7 rikt 3 Distrikt 4 Kontor nja Liz John Rasmus Triller Jette ndre i huset Vikarer Gitte Rose Patricia Natasha st hestemedarbejder -ROUND sport og ellers hjælper hun til på distrikt 1 Disse dejlige bygger voksne har vi tilknyttet som vikarer til huset og de er at finde i weekenderne samt når vi har sygdom.

8 8 Børnefesten 2015 Så er det snart ved at være det tidspunkt hvor det snart er tid til årets store Børnefest. Derfor skal der selvfølgelig findes et mega fedt tema for årets fest. Det er Jer dejlige unger der er med til at bestemme det. Det kommer til at foregå på den måde at man fra d. 2/2-6/2 kan komme med sit gode bud på et tema. Det gør man ved at skrive et tema og sit navn på et stykke papir og komme det i postkassen. I ugen efter fra d. 9/2-12/2 vil der så være en officiel afstemning med stemmeboks og det hele. Vi glæder os allerede til en super fed fest.

9 Kalenderen SØNDAG MANDAG Forslag til børnefesttema / Fællesspisning 3. TIRSDAG Forslag til børnefesttema 4. ONSDAG Forslag til børnefesttema 7 5. TORSDAG Forslag til børnefesttema 6. FREDAG Forslag til børnefesttema 7. LØRDAG SØNDAG MANDAG Afstemning til børnefest 10. TIRSDAG Afstemning til børnefest / Klub ONSDAG Afstemning til børnefest TORSDAG Afstemning til børnefest 13. FREDAG Fastelavn 14. LØRDAG Skitur SØNDAG Skitur MANDAG Vinterferie (Se opslag) / Skitur / Marie starter 17. TIRSDAG Vinterferie (Se opslag) / Skitur 18. ONSDAG Vinterferie (Se opslag) / Skitur TORSDAG Vinterferie (Se opslag) / Skitur 20. FREDAG Vinterferie (Se opslag) / Skitur 21. LØRDAG Skitur SØNDAG Skitur MANDAG 24. TIRSDAG ONSDAG 26. TORSDAG Klub FREDAG 28. LØRDAG 11 16

10 10 Fællesspisning Det er altid hyggeligt at mødes over et godt måltid mad. Her er der mulighed for at snakke med andre børn og forældre, som er tilknyttet Byggeren. Tilmelding til fællesspisning er for alle, dog skal børn følges med en/flere forældre. Det koster 10 kr. pr. person at spise med. Mandag den 2. februar kl til Tilmelding på BYGGEREN samt betaling senest fredag d. 30. januar Vi efterlyser hermed også et mad-mor-far-hold, der kunne tænke sig, sammen med andre gode byggerforældre, at stå for madlavningen denne aften. Er det DIG vi efterlyser så spænd ben for John nede på byggeren Fællesspisning i FEBRUAR er noget vi skal være en del af, og tilmelder hermed: Navn: Grund nummer: Antal voksne: Børn:

11 Fællesspisning 11 Det er altid hyggeligt at mødes over et godt måltid mad. Her er der mulighed for at snakke med andre børn og forældre, som er tilknyttet Byggeren. Tilmelding til fællesspisning er for alle, dog skal børn følges med en/flere forældre. Det koster 10 kr. pr. person at spise med. Mandag den 2. marts kl til Tilmelding på BYGGEREN samt betaling senest fredag d. 27. februar Vi efterlyser hermed også et mad-mor-far-hold, der kunne tænke sig, sammen med andre gode byggerforældre, at stå for madlavningen denne aften. Er det DIG vi efterlyser så spænd ben for John nede på byggeren Fællesspisning i MARTS er noget vi skal være en del af, og tilmelder hermed: Navn: Antal voksne: Børn: Grund nummer:

12 12 Fastelavn Husk at sætte kryds i kalenderen. Fastelavn på din bygger, fredag den 13. marts Der bliver tøndeslagning kl. 14, 15, 16 og 1630 Hold øje med opslag i huset. Generalforsamling RBV Kære Rødovre Byggelegeplads Venner. Så er det snart blevet tid til den årlige generalforsamling for Rødovre Byggelegeplads Venner (RBV). Torsdag den 19. marts kl Sæt kryds i kalenderen nu og læs meget mere i næste blad.

13 Oprydnings frokost 13 Hvad er lige det? Mange kender det også som Byggerfrokost. Planen er at alle børn og voksne på byggeren bruger dagen til at rydde op på byggeren og på sin egen grund så byggeren bliver klar til vinteren så der ikke ligger en masse ting under sneen man kommer til at falde over når vinteren rigtigt sætter ind. Vi rydder også op i vores spil og gør huset helt klar til det bliver rigtigt koldt og vi vil bruge tiden indedøre i varmen. Byggerfrokost er GRATIS frokost for alle byggerbørn. Så Mandag den 16. februar til fredag den 20. februar, altså i vinter ferien, kan du spise GRATIS frokost på byggeren klokken til klokken mellem oprydningen.

14 14 Vinterferien uge 8 I vinterferien laver vi en masse sjov på byggeren. Hvad der kommer til at ske ved vi ikke helt endnu, men vi laver opslag i huset så hurtigt vi ved hvad der kommer til at ske Ud over oprydningen kunne det være: OVERNATNING SKØJTETUR SVØMMETUR TIL DGI-BYEN BOWLINGTUR KØBENHAVNERTUR Men ingen ved det endnu så hold godt øje med opslag i huset. Vinder Sidste måneds vinder blev: Emilie Gr. 34 Tag fat i Rasmus og lav en aftale omkring hvilken fredag i denne måned du ønsker en fredags-hindbær-lagkage du kan dele med vennerne på byggeren.

15 Konkurrencen 15 BEVAR DIT BYGGERBLAD, FIND ET KONKURRENCE ARK I HUSET Navn: Gr. Find de 5 fejl, evt. sammen med mor eller far, og læg løsningen i konkurrencekassen i huset senest den sidste mandag 23. februar kl så kan du være den heldige vinder af en lækker fredags-hindbær-lagkage.

16 16 Fødselsdage i denne måned 97 Lærke Kristine Street år 100 Laura Jensen år 7 Emil Galletta Rene år 15 Fie Junge år 19 Victoria Wallin Jessen år 63 Emma Brøchner Hansen år 20 Stefan Zarko år 102 David Hansen år 108 Vibe Holm Nielsen år 66 Marcel Bartens år 12 Julie Groth Person år 100 Emma Emilie Andersen år 20 Ditte Ingemann Nielsen år 112 Sol Gotved år 34 Charlotte Jensen år 15 Silvia Frøbjerg Eskildsen år 53 Nichlas Mikkelsen år 81 Robert Holst år 79 Louise Sørensen år 86 Oskar Hammer år Dette Byggerblad tilhører: GR. NAVN:

V V A A L L G Si S d i e d e

V V A A L L G Si S d i e d e VALG 2017 Side 6+7 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F

O G DINE F OR DIG O E. S Å DE F D N T ER L F MT IDEN SA UGBAR V R B G O N T ER E. S Å DE ORMATIO R F D N L I Æ T R G O R VIGTI G DINE F MOR. LADET E FAR OG OR DIG O L F I T R E BYGGERB M C E N E HJ KONCURR DET MED SPAS OG GET BLA A T U D AT VIGTIGT

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Forældremøde den 8. april 2014 Husk at tage bladet med hjem til dine forældre så de ved at der er forældremøde og at det handler om byggeren og skolereformen 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) 3197 0385 svenneandersen@msn.com. Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk. 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 BYGGER BLADET 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Sekretær John Sommerset (leder) Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Nyhedsbrev for Tangebo

Nyhedsbrev for Tangebo Nyhedsbrev for Tangebo E S B J E R G K O M M U N E Juni 2014 Tabulex og ferie Kære Forældre Så er det igen tid til lidt nyheder fra Tangebo. Sommerferien nærmer sig med hastige skridt, og vi skal alle

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

NYHEDSBREV NR. 1/2015

NYHEDSBREV NR. 1/2015 NYHEDSBREV NR. 1/2015 april 2015 Kære alle SKK ere Her er sæsonens sidste nyhedsbrev.allerede! Det har på trods af forskellige udfordringer været en rigtig god sæson. Vi har sammen haft mange hyggelige

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 13. maj 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 863 Næste uge: Mærkedag: 16. maj 19. maj 20. maj 21. maj 2. pinsedag skolen lukket Helle kursus kl. 8-16 Spireloppen dyredag Henrik - Fri Spireloppen

Læs mere

God jul og godt nytår

God jul og godt nytår FRITIDSKLUBBEN God jul og godt nytår Sæt X ved 16. januar 2016 Stor nytårsfest! KÆRE MEDLEM AF FRITIDSKLUBBEN Her får du programmet for november og december måned. Som altid er der både arrangementer/aktiviteter

Læs mere

Nyhedsbrev uge 26 2015

Nyhedsbrev uge 26 2015 Nyhedsbrev uge 26 2015 Side 1 God sommerferie Side 6 Rengøring i ferieugerne Side 2 Nyt fra Allan Side 7 VEJRUMBRO OPEN AIR Side 3-4 Farvel og på gensyn fra Janni Side 8-10 Børnehaven Side 5 Filuren Side

Læs mere

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet

Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet Nyt personale: Til orientering har Jette fri hver fredag. Trine Mia vil være vikar for Jette disse fredage. Trine Mia er i dette skoleår tilknyttet et barn i 0.b. René L Brønden er startet i praktik i

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads VIGTIGT - LÆS HER Bygger bladet er et blad til dig der er medlem på Rødovre Byggelegeplads og DINE FORÆLDRE, det er derfor vigtigt at du husker at tage et blad med hjem hver måned så de kan følge med i

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

GUNDERSTED BORGERFORENING

GUNDERSTED BORGERFORENING GUNDERSTED BORGERFORENING PROGRAM 2016 Velkommen til en ny sæson for nye og gamle medlemmer Vi søger frivillige.. Hjemmeside Har du lyst til at være med til at holde hjemmesiden opdateret så kontakt Åse

Læs mere

Nyhedsbrev Pedersborg Børnehus

Nyhedsbrev Pedersborg Børnehus Nyhedsbrev Pedersborg Børnehus Forår 2013 Sikke et dejligt vejr det er blevet Efter en dejlig lang og kold vinter Vi mærker også på børnene at foråret er kommet. Kondiskoene er kommet frem, ligeledes er

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra.

Karen elsker sommer. Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen elsker sommer Lørdag morgen Det er lørdag morgen. Klokken er 7. Karens mobiltelefon ringer. Det er vækkeuret. Karen slår det hurtigt fra. Karen er 22 år. Hun læser sprog på Århus universitet. Spansk

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

NYT. Herskindskolen og Nordlyset NYT FRA FÆLLESBESTYRELSEN FASTELAVN (2013)

NYT. Herskindskolen og Nordlyset NYT FRA FÆLLESBESTYRELSEN FASTELAVN (2013) FASTELAVN (2013) Herskindskolen og Nordlyset NYT JANUAR / FEBRUAR 2014 NYT FRA FÆLLESBESTYRELSEN Herskindskolen har fået nye ordensregler. Det er en af bestyrelsens opgaver at føre tilsyn med, at ordensreglerne

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 2 MAJ 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT Onsdag den 7. maj Sangaften Onsdag den 11. juni Tur til Bakken Lørdag den 19. juli Bålfest Lørdag den 9. august Skovtur Nye tider til at booke sig

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Kærlig hilsen din SFO

Kærlig hilsen din SFO Kærlig hilsen din SFO Kære Forældre Lucia: Traditionen tro indbyder vi til Lucia fest i SFO. Det foregår torsdag d. 13. december fra kl. 15-16.30. Vi starter med gløgg og æbleskiver ude i klasserne. Kl.

Læs mere

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder)

Best. Medlem Svend-Erik Andersen (forældre) Sekretær John Sommerset (leder) 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning Uge 5 Onsdag 1-2 Ski-træning Månedsplan Februar Impulsen Torsdag 2-2 Tur til Morfars m/tom Fredag 3-2 Kaninmøde med Maiken 14.30 Uge 6 Mandag 6-2 Skøjtetur m/michael. Cafe 67 Tirsdag 7-2 Kaninhop på gadegården

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Hugin og Munin Klubben Midtjylland

Hugin og Munin Klubben Midtjylland Hugin og Munin Klubben Midtjylland Nr. 23 Januar - februar- marts april 2012 SILKEBORG KULTURHISTORISKE MUSEUM Hovedgårdsvej 7, DK-8600 Silkeborg Praktiske oplysninger: Program: I bladet finder du klubbens

Læs mere

Jubilæum. Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker

Jubilæum. Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker Jubilæum Torsdag d. 2 feb. Kl. 16:00 har Jonas gr. 92 9 års jubilæum og fylder 18 år. Så kom og vær med til at fejre ham med masser af lækker lagkage. Det koster gratis : ) K.H. Byggeren 2 Formand Joan

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 29: Nørd. Vejledning til HippHopp guider HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 Uge 29: Nørd Vejledning til HippHopp guider Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 29 Nørd side 1 HIPPY HippHopp uge_29_guidevejl_nørd.indd 1 06/07/10 10.42 Denne vejledning er et supplement

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

re o g e e v e il sp E L

re o g e e v e il sp E L re o g e d j e il sp! t t a s orse r m e v å Do kp FÅ OR iluftfol fr MO RS E IN NØG DE L I B E FIN LA DE DES T 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre, Tlf. 36 37 93 93 www: byggeren.dk

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Velkommen til Børnehuset Valhalla

Velkommen til Børnehuset Valhalla Velkommen til Børnehuset Valhalla Med denne lille folder vil vi byde børn og forældre velkommen til Valhalla. Vi håber, at vi får en god tid sammen 1 Børnehuset Valhalla er en kommunal institution. I 1972

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige

Prøveeksemplar. Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Hvordan har du det i børnehaven? Spørgsmål om børnemiljø til de 4-6-årige Bemærk: Dette er et prøveeksemplar. De spørgeskemaer, børnehaven skal udlevere til børnene, skal udskrives i Børnemiljøtermometeret

Læs mere

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang.

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Ugebrev for uge 8. (der er ikke ugebrev for uge 7 på grund af vinterferie) Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Mandag er også dagen, hvor Leika begynder

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

December nyheder. Laughter is TIMELESS Imagination has no AGE And DREAMS are forever

December nyheder. Laughter is TIMELESS Imagination has no AGE And DREAMS are forever December nyheder Laughter is TIMELESS Imagination has no AGE And DREAMS are forever Kære Forældre og børn November måned synger på sidste vers og julemåneden nærmer sig med alt, hvad det indebærer af glæde

Læs mere

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo

Dag Dato Aktivitet Personale. Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To. Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Dag Dato Aktivitet Personale Tor 1. sep Æggerundbold Ki Ca As To Tir 6. Sep Sang og musik med Jonas To Ki Ja Jo Tor 8. Sep Eventyraften Ki Ca Ti Tir 13. Sep Hockeyturnering To Ki Ja Jo Tor 15. Sep Tattoo-aften

Læs mere

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret:

Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Marts blad på mail. Nyt fra kontoret: Først så vil jeg gerne beklage alle de problemer, der har været med at få jeres betaling for pladsen i Børnebiksen og for maden til at være helt rigtig. Dette skyldes

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms Alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse!

Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! Velkommen til Fritidsklubben i Gjessø, Stjernekasteren, som er for dig, der går i 4-6. klasse! HEY VÅGN OP! Her er et super tilbud til dig, dine klassekammerater og venner. Det er noget, som I kan dele

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

De største kendte Galakser indeholder Millioner af små stjerner.

De største kendte Galakser indeholder Millioner af små stjerner. Å r s p l a n 2 0 1 5 De største kendte Galakser indeholder Millioner af små stjerner. Kære Forældre. Hermed den nye årsplan for de fælles aktiviteter der vil være i løbet af året 2015 i Galaksen. Årsplanen

Læs mere

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk

Lagoni SFO. Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Lagoni SFO Unionvej 4 6500 Vojens - Tlf. 7434 3210 Mobil 3089 7807 - E-mail: chsc@haderslev.dk Vojens 1. April 2012 Så blev det forår... jubii!!! Huset summer af liv. Vi nyder det gode vejr, og bruger

Læs mere

Læs præsentationer. Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016. Opstillede til generalforsamlingen 2016. Indhold

Læs præsentationer. Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016. Opstillede til generalforsamlingen 2016. Indhold Præsentation af opstillede til generalforsamlingen 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk Indhold Bianca Rauff Hofman Martin Opstillede til generalforsamlingen 2016

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Marts 2016 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2016 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2016 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN S E J E R B O R G NYT FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR

Læs mere

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal.

Steen. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. Så skriver vi februar, og det betyder vinterferie og svenskerbesøg. Men lad mig først lige få afsluttet restauranten i tal. 101 familier besøgte restauranten. 354 gæster kom og spiste. 115 børn var på

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER!

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL NOVEMBER! Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES November 2015 VELKOMMEN TIL NOVEMBER! I dette nummer:

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Bomi-Posten. Nummer 31. Maj & Juni 2016. Nyt fra Forstanderen

Bomi-Posten. Nummer 31. Maj & Juni 2016. Nyt fra Forstanderen Bomi-Posten Nyt fra Forstanderen Nummer 31. Maj & Juni 2016 Så er foråret på vej. Lyset kommer i vore øjne og varmen begynder at få kraft. Forårsbebuderne stikker hovederne frem og kropigerne har gjort

Læs mere

Nyhedsbrev Januar 2016. Kære forældre i børnehusene Gl. Bagsværdvej, Andedammen og Papillon.

Nyhedsbrev Januar 2016. Kære forældre i børnehusene Gl. Bagsværdvej, Andedammen og Papillon. Nyhedsbrev Januar 2016. Kære forældre i børnehusene Gl. Bagsværdvej, Andedammen og Papillon. Først vil jeg ønske jer alle sammen et Rigtig godt nytår, jeg håber, at i alle familier har nydt fridagene sammen

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 Indhold denne

Læs mere

SFO Grønnemose. Velkomstfolder

SFO Grønnemose. Velkomstfolder SFO Grønnemose Velkomstfolder SFO GRØNNEMOSE GRØNNEMOSE SKOLE SKOLESVINGET 8 2860 SØBORG TLF:NR.: Henning: 39573243 Kontor: 39573244 0/1. kl. afdeling 39573245 2/3. kl. afdeling 39573226 Personale og ledelse.

Læs mere

Sænk farten en lille smule, betyder en del.

Sænk farten en lille smule, betyder en del. Hal og sal: Fra og med uge 43 vil vi hver mandag og onsdag have mulighed for at benytte henholdsvis gymnastiksalen og hallen. (Tiderne står på kalenderen) Sænk farten : Er titlen på en fartkampagne sat

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads BYGGERBLADET ER VIGTIGT INFORMATION OG BRUGBAR VIDEN SAMT SPAS OG KONCURRENCER FOR DIG OG DINE FORÆLDRE. SÅ DET ER VIGTIGT AT DU TAGET BLADET MED HJEM TIL FAR OG MOR. 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Skole Hjem Nr. 189 December 2006

Skole Hjem Nr. 189 December 2006 Skole Hjem Nr. 189 December 2006 1 Afsked Det er ikke første gang og bliver måske heller ikke sidste gang i dette skoleår, at vi i Kontakt må skrive om afsked. Det skyldes hovedsagelig, at flere nu har

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

Hjertelig velkommen. til Børneuniversets børnehaver: Vestervold, Sønderallé og Hedevang. Vestervold. Hedevang. Sønderallé

Hjertelig velkommen. til Børneuniversets børnehaver: Vestervold, Sønderallé og Hedevang. Vestervold. Hedevang. Sønderallé Hjertelig velkommen til Børneuniversets børnehaver: Vestervold, Sønderallé og Hedevang Vestervold Hedevang Sønderallé Kære forældre Denne pjece fortæller lidt om alt det, der er fælles for børnehaverne

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Troldhøj juni 2015. Kære Troldhøjforældre

Troldhøj juni 2015. Kære Troldhøjforældre Sol sol kom igen, solen er min bedste ven. Regn regn gå din vej! Kære Troldhøjforældre Vi har ikke brug for dig 1000 tak til de forældre som gav en hjælpende hånd på vores arbejdsdag fredag eftermiddag

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned

Rødovre Byggelegeplads. Indhold denne måned VIG TIG 13 INFO.M AR OM FO TS 20 RÆLD 18 sid REMØ e1 D 2-1 E 3 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610 Rødovre Tlf. 36 37 93 93 Www: byggeren.dk E-mail: byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00

Læs mere