Rolstrup Tidende. Juni udgave 6. årgang.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Rolstrup Tidende. Juni 2013 54. udgave 6. årgang."

Transkript

1 Rolstrup Tidende Juni udgave 6. årgang.

2 Gerda s hjørne Prøv lige at se forsiden af avisen! Vores nye indgangsparti, - er det ikke blevet flot? Det pynter på facaden, og det er og bliver forhåbentlig et dejligt sted, man kan sidde og kigge, vente på gæster eller vinke til dem, når de går. Foruden at det forhåbentlig til vinter luner lidt, så vinden ikke suser lige ind i hus A og D, som er dem, der mest mærker til det! Vi mangler fortsat lidt detaljer, såsom at få vand til vandkunsten, malet bænkene, så de matcher de andre farver, og måske en grøn plante eller en blomst mere. Det må dog heller ikke blive overfyldt, så vi ser lige an til vandkunsten er sat til. I dag er de så gået i gang med at sætte solceller op på hus B, som har den bedste hældning til solenergi. Så der bliver nok lige lidt rod eller noget at kigge på alt efter, hvordan man ser på det Og på torsdag er det festdag! Lige nu lader det til at vejret bliver godt, og det er jo temmelig vigtigt, når man arrangerer teltfest. Jeg glæder mig til at være med, og med 170 tilmeldte er der basis for en ordentlig fest! Jeg håber, at det bliver nemmere at køre rundt med kørestole og rollatorer, når det nu bliver på fliserne teltet bliver sat op, i stedet for på det bløde græs.

3 Mange er i gang med forberedelser, hvilket jeg er helt tryg ved, da jeg må indrømme, at jeg ikke selv har lavet ret meget for ikke at sige ingenting(!), men når man har dygtige og engagerede medarbejdere går det jo bare alt sammen. Det er jeg dybt taknemmelig for! Vores højbeds projekt har ladet vente på sig, da forårsvejret jo drillede med al det frost og kulde, men nu tror jeg ikke det varer længe, inden de går i gang. Det bliver spændende at følge med i og endnu mere spændende at se resultatet! Men så nærmer det sig også, at vi skal se om vi kan finde nogle dyr, vi kan få ud i indhegningen. Ejendomsservice vil meget gerne, at noget al vores græs bliver lagt ud til dyrehold, så der bliver mindre græs at slå, så er der nogen, der kender nogen, som har får, geder eller måske en hest, vi kan låne til græsning i sommer, så sig endelig til!! Oasen er lidt i pengenød, så vi har talt om at sætte priserne lidt op på kaffen, men det går jo helt automatisk fra huskasserne ud fra, hvor mange der deltager fra hvert hus til de forskellige arrangementer. Men bankopladerne bliver også sat lidt op i pris. Så forbered jer på det, I der elsker at gå til banko Mon ikke det går alligevel. Vi skal jo have det til at hænge sammen.

4 Lige om lidt er det sommer, i hvert fald skriver vi 1. juni den kommende weekend. Så må vi håbe den viser sig fra den pæne side med sol og varme. Maj har været vældig fin og alt står så grønt lige nu, så det er en sand fornøjelse. Rigtig god sommer til alle og på gensyn til festen! Gerda

5 Værdigrundlag for Rolstruplund: Vi vil give beboerne mulighed for at være aktive i deres hverdag, samt styrke, stimulere og bevare deres funktioner og sanser, med udgangspunkt i den enkel beboers behov og ønsker, og derved give mulighed for en indholdsrig hverdag. Vi står inde for vores handlinger, er aktive og fleksible. Vi gør brug af hinandens forskelligheder og kompetencer. Vi skaber tilfredshed og arbejdsglæde gennem mulighed for personlig og faglig udvikling. Vi arbejder med focus på åbenhed og inddragelse i forhold til beboernes netværk og relevante fagpersoner.

6 Oasen i juni: Banko i juni: Mandag den 3. juni kl Mandag den 10. juni kl Mandag den 17. juni kl Mandag den 24. juni kl Torsdag den 6. juni kl almindelig hygge med kaffe og brød. Torsdag den 20. juni kl almindelig hygge med kaffe og brød.

7 Gudstjeneste i juni: Torsdag den 13. juni kl v/præst Peder Hald Jensen Fælles gudstjeneste den 19. juni kl i Nykøbing kirke Efter gudstjenesten er der kaffe og lagkage i Kirkecentret. Ny beboer: Bjarne Jørgensen er flyttet i hus C den 1. maj Vi byder dig rigtig hjertelig velkommen og håber, du vil føle dig godt tilpas her hos os.

8 Mangler du noget nyt eller blot lidt inspiration, så er der følgende muligheder i juni måned. Damernes Butik onsdag den 12. juni kl Smart tøj - til gode priser Til både mænd og kvinder Guldbæk Sko tirsdag den 18. juni kl Stort udvalg i sko og sandaler

9 Gymnastik i juni: Tirsdag den 4. juni kl i hus D Tirsdag den 11. juni kl i hus E Tirsdag den 18. juni kl i hus B Tirsdag den 25. juni kl i hus C

10 Fødselsdage i juni: Ketty Østergaard P. i hus E, den 5. juni Gudrun Sandal i hus D, den 13. juni Tinne Andersen i hus D, den 16. juni Emma Dybdal i hus B, den 17. juni Ellen Andersen i hus E, den 20. juni Inger Lise Sanders i hus C, den 26. juni Hjertelig tillykke til jer.

11 Byttecentralen Garn og genbrug. Jeg modtager gerne garn og genbrugsting. Vi har en lille genbrugsbutik. Overskud bruges til socialt arbejde og omsorg ud fra Nykøbing Mors frikirke regi. Hvis det ønskes, kan jeg sørge for det kommer til Rumænien. Kontakt: Kirsten Vestesen

12 ROLSTRUPLUND Beboer- og pårørenderådsmøde den 24. april 2013 kl Referat: 1. Siden sidst orientering v. Gerda, herunder Status på div. Projekter Markiser er kommet Hynder på bænkene er lavet Frisørrum er etableret Medicinskabe er indrettet Vindfang er på trapperne Ejendomsservice Højbede og indhegning starter omkring 1. maj mangler fortsat tilsagn om får og eller geder! Pedellen er og bliver en aktiv medspiller i projektet vi har kun en pedel fra 7 11, resten af tiden er det Støberigårdens pedel, der tager over på akutte opgaver. Det går fint indtil videre. Nye tiltag Vi puster lige ud ovenpå alt det, der er sat i værk! Men vi skal snart i gang med LEAN projekt, som forhåbentlig giver os nogle ideer til, hvordan vi kan arbejde mere effektivt, så der bliver frigivet tid til mere af det sjove, som kan komme beboerne til gode. De fire gruppekoordinatorer og Gerda skal på et endags kursus i juni.

13 Kursus fortsætter efter sommeren, men i knap så højt tempo! Næste kursus er neuropædagogik for assistenterne og hospice metoder. Store prisstigninger på mad forskellige steder i landet. Hvad med Mors? Ikke her på Rolstruplund, og heller ikke i kommunen som helhed. Prisen er steget ca. en krone pr. måltid fra Gennemgang af tilsynsrapporter. Rapporterne blev grundigt gennemgået og drøftet. Anmærkningerne er taget til efterretning. 3. Sommerfest. Sommerfesten er faslagt til den 30. maj. Bente, som sidder i styregruppen orienterede om programmet, som igen i år kommer til at handle om grillstegt gris, kagebord og underholdning i form af musik og sang. Der laves lotteri. Prisen er 150, - for gæster, gratis for beboere. Der er udsendt invitationer. Vi lejer telt, som opstilles på parkeringspladsen bagved Oasen. Bente efterspurgte hjælp til diverse opgaver, borddækning servietfoldning m.m. Beboerne bliver inddraget alt det de kan. 4. Til drøftelse: Navneskilte til beboerne Der blev efterspurgt om der nogen sinde havde været tænkt på navneskilte til beboerne, da man oplever, at de ikke kan huske, hvad hinanden hedder. Men det forudsætter jo at man husker at tage skiltet på og ikke tager en trøje af eller på uden over skiltet. Det kan vist blive svær at styre, og det er måske heller ikke alle, der vil bryde sig om at gå med det.

14 Hundeordning John spurgte til om vi havde kendskab til hundebesøgsordning, og om det kunne være en ide. Det blev drøftet. Vi har lige nu en enkelt hund boende, men den holder sig til sin beboer. Vi har tidligere haft hund til stor fornøjelse for nogen, mens andre ikke har brudt sig om dem. Desværre har der været to, der er blevet kørt over. Men en besøgshund kunne være en fin ordning. Gerda vil prøve at undersøge ved trygfonden. Kommentar efter at have undersøgt nærmere: Der er pt. ingen besøgshunde tilknyttet hverken Thisted eller Morsø kommune, mens der findes en enkelt i Skive by. 5. Evt. Vi begynder at have problemer med måger ligesom sidste år, hvor de var overalt. Aftalt at sætte i hus avisen, at man skal lade være med at fodre med franskbrød på plænerne. Pedel Søren er på mærkerne med at fjerne enhver begyndelse til rede byggeri. Der savnes udendørs el og vandstik til hver lejlighed, så det bringes af Gerda videre til Ejendomsservice som et ønske. Der var forslag om akvariefisk evt. i det nye vindfang. Dette overvejes, evt. lige inden for døren, hvor der er frostfrit om vinteren og ikke alt for varm om sommeren. Og endelig var der forslag om hønsehold som kunne være en aktivitet for nogle af beboerne. 6. Næste møde 21/8 kl

15 Beboer pårørenderåd 2013 Formand: Christian Aggerholm (hus E) Næstformand: John Tousig (hus C) Sekretær: Gerda Tybirk (leder) Vera Jensen (hus B) Henriette Andreasen (hus B) Niels Bjerregård (hus C) Tinne Andersen (hus D) Esther Dissing (hus E) Solveig Bæk (hus D) Bente Jensen (medarb. repræsentant)

16 Rolstruplund: Direkte telefonnumre til husene: Hus B Hus C Hus D Hus E Nattevagt ( ) Redaktion: Gerda Tybirk gt@morsoe.dk Bente Thorsen bth@morsoe.dk Hjemmeside: Deadline til næste avis er d. 25. juni 2013

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. April 2013 52. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende April 2013 52. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Nu orker vi snart ikke mere blæst og kulde!! - Marts har da i særklasse været kold og blæsende, og jeg som troede foråret var lige om hjørnet!!

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2016 81. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Hvor er det skønt, når man kører på arbejde om morgenen, at man kan se, det så småt bliver lyst i øst. Når jeg når frem til Rolstruplund

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende April 2016 82. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Denne gang er jeg i god tid med at få skrevet i bladet. Jeg holder nemlig ferie ugen efter påske, og er ikke tilbage før avisen er på gaden.

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2017 91. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så er vinteren forbi! I hvert fald ifølge kalenderen, men om det så også er sådan, det kommer til at være, må tiden jo vise. Et er sikkert

Læs mere

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. April udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende April 2017 92. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så skal jeg da lige love for, at det var mørkt om morgenen igen, nu her hvor vi er gået over på sommertid. Til gengæld får vi nogle dejlige

Læs mere

Rolstrup Tidende. Marts 2013 51. udgave 6. årgang.

Rolstrup Tidende. Marts 2013 51. udgave 6. årgang. Rolstrup Tidende Marts 2013 51. udgave 6. årgang. Gerda s hjørne Så kom det lyset! Her til morgen, da jeg kørte på arbejde ved halv syv tiden var det begyndt at lysne i øst, og da jeg nåede frem, var det

Læs mere

Rolstrup Tidende. Maj udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Maj udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Maj 2016 83. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Så er det tid for lidt avisskriveri igen. Siden sidst har det da været rigtig aprilsvejr med sol og varme og den sidste tid sne og kulde.

Læs mere

Rolstrup Tidende. Februar udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Februar udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Februar 2017 90. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så er vi da allerede godt i gang med 2017, den første måned er ved at gå på hæld. Man kan så småt mærke, at det går mod lysere tider,

Læs mere

Rolstrup Tidende. Juli-august udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Juli-august udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Juli-august 2017 95. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne I skrivende stund er det den længste dag på året, og jer er lidt tidlig ude med et par ord til avisen, men jeg holder ferie fra fredag

Læs mere

Rolstrup Tidende. September udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. September udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende September 2017 96. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Sommeren er forbi nu og den nærmest fløj afsted, tomhændet står du tilbage og kan knap følge med en strofe fra CV Jørgensens sang Sæsonen

Læs mere

Rolstrup Tidende. Februar udgave 12. årgang.

Rolstrup Tidende. Februar udgave 12. årgang. Rolstrup Tidende Februar 2019 110. udgave 12. årgang. Gerda s hjørne Så er vi allerede godt inde i 2019 forstå det, hvem der kan. Januar har været mørk og våd, synes jeg, dog her i weekenden er der kommet

Læs mere

Rolstrup Tidende. Juli-aug udgave 11. årgang.

Rolstrup Tidende. Juli-aug udgave 11. årgang. Rolstrup Tidende Juli-aug 2018 105. udgave 11. årgang. Gerda s hjørne Gerda Tybirk I lørdags var det Sct. Hans aften som blev fejret over det ganske land, dog flere steder uden bål, da tørken har gjort

Læs mere

Rolstrup Tidende. November udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. November udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende November 2017 98. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Så er jeg ved at være landet igen ovenpå en fantastisk tur til Nepal. Det var en oplevelse, der er svær at beskrive, men jeg er stopfyldt

Læs mere

Rolstrup Tidende. Februar udgave 9. årgang.

Rolstrup Tidende. Februar udgave 9. årgang. Rolstrup Tidende Februar 2016 80. udgave 9. årgang. Gerda s hjørne Vi er allerede langt henne på vinteren, hvis vi ser i kalenderen, men der kan jo sagtens komme både sne og frost igen. Nu er det i hvert

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

December/januar 2018/2019

December/januar 2018/2019 Rolstrup Tidende December/januar 2018/2019 109. udgave 17. årgang. Gerda s hjørne De t sørme de t sandt de cember, den dejligste måned i nissernes land. Ja hvem der nu kan forstå det. På søndag er det

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Rolstrup Tidende. Oktober udgave 10. årgang.

Rolstrup Tidende. Oktober udgave 10. årgang. Rolstrup Tidende Oktober 2017 97. udgave 10. årgang. Gerda s hjørne Septembers himmel er så blå ja det har den da været indimellem, men jeg synes nu også, den har været grå temmelig meget, hvilket har

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Januar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Januar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Flagspætten på foderbrættet er dyr i drift. Sådan en fedtkugle holder ikke længe. Men flot er den. Vi laver et fugletema i gennem

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen

Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj Maj- Juni Juli 2019 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Fødselsdage Maj:

Læs mere

Hovergården Marts 2019

Hovergården Marts 2019 Hovergården Marts 2019 Dato Tid Arrangement Uge 10 Mandag d. 4/3 Kl. 13.30 Banko Onsdag d. 6/3 Kl. 11.00 Erindringsdans Onsdag d. 6/3 Kl. 13.30 Gudstjeneste Fredag d. 8/3 Kl. 10.45 Neglebar og spilledag

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010

Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Personalet i Poppelbo ser også med hjertet og ved, at det væsentlige ofte er skjult for øjet September 2010 Centerleder Susanne Christensen Tlf.: 38 27 41 90 Mobil: 26 14 20 15 Mail: v944@suf.kk.dk Lidt

Læs mere

Lyngparkens venner. Pensionaden 2018 Kim tænder den olympiske ild. Udgives af: September Oktober 2018

Lyngparkens venner. Pensionaden 2018 Kim tænder den olympiske ild. Udgives af: September Oktober 2018 September Oktober 2018 Pensionaden 2018 Kim tænder den olympiske ild. I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Disse + mange flere er til salg! Kom og køb!

Læs mere

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken

Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00. Festsalen Nimbusparken Beboerrådet Torsdag den 03.juli 2014, kl. 14.00 15.00 Festsalen Nimbusparken Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Ruth Nielsen, Ritta Jensen, Inger Birgit Søltoft, Yvette

Læs mere

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. Januar 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 Januar 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Vinterlandskab. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Marts Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Marts 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Martsvioler Foråret nærmer sig og dermed også vores mulighed for at være i glasarkaden. Vi er så heldige at vi har dette beskyttede

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have MARTS 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have Vi bager i Hyggekrogen A p r i l 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard,

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have NOVEMBER 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard & Majbritt Søgaard, Hyggekrogen

Læs mere

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ...

Konfirmationer 2014. Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 ... 1 Konfirmationer 2014.... Salmer: 478, 29, 369 / 68, 192 v1,3,7, 70. Tekster: Ps.8 og Mt.18.21-35 Gud, tak for, at du har vist os kærligheden, som det aller vigtigste i livet. Giv os troen og håbet og

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have Alle 7 boliggrupper fik en smuk julebuket fra PHC, som kan nydes i julen og til nytåret. J A N U A R 2 0 1 9 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør:

Læs mere

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse!

Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Gid der var flere mænd som Michael, Martin og Lasse! Det bedste ved at have en voksenven til min søn er, at han får en oprigtig interesse fra et andet voksent menneske, som vil ham det godt. 2 Så kunne

Læs mere

Velkommen i plejebolig

Velkommen i plejebolig Velkommen i plejebolig - et hjem i trygge rammer Velkommen. Et nyt hjem. I dag er en plejebolig ikke bare en bolig, men en del at et hjem. Et hjem med liv, fællesskaber og den tryghed, det giver at have

Læs mere

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. April Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen April 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Rigtig god påske til alle. Så blev urene stillet frem til sommertid. I haven står påskeliljerne i kø med deres gule kyser. Temperaturen

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Kl Tøj - Expressen i Café oasen

Kl Tøj - Expressen i Café oasen Hovergården April 2019 Dato Tid Arrangement Uge 14 Fredag d. 5/4 Kl. 10.00-12.00 Tøj - Expressen i Café oasen Fredag d. 5/4 Kl. 10.45 Spilledag Uge 15 Mandag d. 8/4 Kl. 13.30 Banko Tirsdag d. 9/4 Kl. 10.00

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Sognebladet Oddense-Otting

Sognebladet Oddense-Otting Sognebladet Oddense-Otting SEPTEMBER 2013 Det er så nemt - at skifte til os Det er lettere end du tror! Og vi gør det helt uden besvær for dig. Vi skal bare have din underskrift lettere bliver det ikke

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale.

HOLDGYMNASTIK: Onsdage i kirke- mødesalen kl Tirsdage, torsdage og fredage tilbydes der individuel træning efter nærmere aftale. Munke Mose Allé 4-6, 5000 Odense C tlf. 66 12 42 05 (administration) tlf. 30 20 06 53 (stuen) tlf. 30 20 06 65 (1.sal) - www.plejec-munkemose.dk CAFETERIET: Åbningstider kl. 9.00-15.00. MARGURITTEN: Åben

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

April Besøgshunden Canis og Ulrikke

April Besøgshunden Canis og Ulrikke April 2018 Besøgshunden Canis og Ulrikke Oversigt over aktiviteter i april: Tirsdag d. 3.4 kl. 10.15 Torsdag d. 5.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 10.4 kl. 10.15 Torsdag d. 12.4 kl. 10.15 Tirsdag d. 17.4 kl. 10.15

Læs mere

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1

OSTEN P FALKE juni 2018 Figur 1 FALKEPOSTEN juni 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested

Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat. Mødeart. Blad nr. 112. Indkaldelse/ referat Mødedato/ Sct. Hans Kirke. Mødested Mødeart Indkaldelse/ referat Mødedato/ tidspkt. Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Referat Tirsdag d. 27.05.14 Kl. 19.00-21.45 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber, Birgitte Skovgaard,

Læs mere

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen?

Mølleavisen Maj 2015. Hvad var det bedste ved revyen? Mølleavisen Maj 2015 Så fik vi afsluttet vores revy. Vi syntes selv den var helt fantastisk. Men det var hårdt med 4 forestillinger, men vi synes, at vi klarede det så godt. Vi var lidt skuffede over,

Læs mere

Plejehjemmet Prices Have

Plejehjemmet Prices Have Plejehjemmet Prices Have Marts 2 0 1 8 Redaktion: Overredaktør: Christen Møller, boliggruppe 4 Medredaktør: Liselotte Andersen, boliggruppe 5 Personale: Helle Helena Aagaard, Hyggekrogen Prices Haves hjemmeside

Læs mere

Pensionaden. Lyngparkens venner. Udgives af: Sept. - Okt Torsdag d. 17. august blev der afholdt Pensionade på Lyngparken. Det er et samarbejde

Pensionaden. Lyngparkens venner. Udgives af: Sept. - Okt Torsdag d. 17. august blev der afholdt Pensionade på Lyngparken. Det er et samarbejde Sept. - Okt. 2017 Pensionaden I værkstedet ved Solsikken arbejdes der flittigt med at lave fuglehuse og foderbrædder. Torsdag d. 17. august blev der afholdt Pensionade på Lyngparken. Det er et samarbejde

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 8, nr. 1 Januar Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 8, nr. 1 Januar 2018 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Renovering af Rosengårdens tag Den 2. januar rykker håndværkerne ind (efter planen). De

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER:

KORSLØKKE AFDELING OKTOBER KVARTAL 2013 www.dui.dk/korsloekke INVITATION TIL INDVIELSE AF VORES NYE HUS. AFDELINGSADRESSER: AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt.

Til gildeledelse, vicere, redaktør, gruppeledere, webmaster repræsentanter og herolder. Husk gilderådsmødet i hulen d. 31. maj kl. 19.00 Ved evt. Maj 2012 Der var engang en blomsterkyndig, som skulle afgøre, hvilken blomst der er allersmukkest. Han rejste rundt i hele verden, Men alle sagde, at lige bestemt deres undlingsblomst er den smukkeste.

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013

SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 SFO NYT MAJ OG JUNI 2013 FÆLLES Sommerferien nærmer sig og vi vil være i det Gl. Hus hele ferien. Med mindre andet er aftalt skal børnene være her senest klokken 9.30. Hvis tilmeldte børn ikke møder i

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf

MULTIPOSTEN. til den aktive bruger. Juli/August. Aktivitetscenter Præstø Rosagervej Præstø. Tlf MULTIPOSTEN til den aktive bruger Juli/August Aktivitetscenter Præstø Rosagervej 37 4720 Præstø Tlf. 55 36 31 33 Aktivitetscenterets Åbningstider Mandag 9:30-16:00 Tirsdag 9:30-16:00 Onsdag 9:30-16:00

Læs mere

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Årgang 7, nr. 10 Oktober Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 10 Oktober 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Taget skal udskiftes Endelig ser det ud til, at der kommer gang i udskiftningen. Taget

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere