Langeskov kommune. Erhvervsområde (Exhausto) Birkende

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Langeskov kommune. Erhvervsområde (Exhausto) Birkende"

Transkript

1 Langeskov kommune Erhvervsområde (Exhausto) Birkende lokalpian nr. 40 september 1995

2 LANGESKOV KOMMUNE lokaiplan nr. 40 udvidelse af erhvervsområde 5.E.1 Birkende (Exhausto) j.nr P dato: 15. maj 1995 rev: 7. september 1995

3 Indhoidsfortegnelse. Side Om lokaiplanerne i Indholdet af lokalpianforslaget i Forholdet til anden planlægning i området 2 Lokalpianbestemmelser 4 Vedtagelsespåtegning 8 Lokalpianens retsvirkninger 9

4 i Om lokalpianerne. Ifølge kommuneplanloven, der trådte i kraft den 1. februar 1977, skal der udarbejdes en lokalpian før der gennemføres større udstykninger eller større byggeeller anlægsarbejder, herunder nedrivning af bebyggelse. Gennem en lokaiplan kan kommunalbestyrelsen fastsætte bindende bestemmelser for et område f.eks. om anvendelse, udstykning, vej- og stiforhold, placering og udformning af bebyggelse samt materialer, sikring affriarealer, fælles anlæg m.v. Alle har mulighed for at fremsætte indsigelser, bemærkninger og ændringsforslag til lokalpianen og kommunalbestyrelsen skal behandle disse inden planen kan vedtages endeligt. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse bliver lokalpianen tinglyst på de ejendomme den omfatter. Indholdet af lokaiplanen. Lokaiplanen omfatter et område beliggende Odensevej 76 (ved Hans Tausensgade, Birkende). Området er i kommuneplanen udlagt til erhvervsområde, delvis i tillæg nr. En del af området var tidligere omfattet af lokalplan nr. 26, denne udgår og erstattes af nærværende lokalplan nr. 40. En del af området er fungerende erhvervsområde (maskinfabrik med primær produktion af ventilatorer og ventilationsanlæg). Den øvrige del af området skal anvendes til udvidelse af virksomheden. Ovennævnte virksomhed var etableret i kommunen før kommuneplanens vedtagelse. Området udgør arealmæssigt ca. 6,5 ha. Området ønskes anvendt i overensstemmelse med de faktiske forhold og udvidelse samt ændring af den eksisterende bebyggelse skal ske på en sådan måde, at områdets karakter ikke ændres væsentligt.

5 . 2 Forholdet til anden planlægning i området Kommuneplan Området er ikke medtaget i Langeskov kommunes dispositionsplan (1975). En del af området er beliggende i landzone. En del af området er medtaget i kommunens 21-spildevandsplan, den resterende del medtages ved den kommunale igangværende revision. Del af området er medtaget i Langeskov kommunes kommuneplan af2i. september I tillæg nr. 21 dateret 15/ til Langeskov kommunes komniuneplan er den resterende del af området medtaget, og udgør område nr. 5.E. i Støiforhold Virksomheden, som producerer ventilatorer og varmevekslere, blev etableret på ejendommen i 1963 i nogle overflødige landbrugsbygninger. Siden er virksomheden vokset jævnt med løbende udvidelse af bygningerne. Der er i 1987 gennemført lokalpian i forbindelse med en større udvidelse afvirksomheden. Der blev i 1977 udarbejdet en miljøgodkendelse, som i øjeblikket er under revision, da virksomheden netop har foretaget en større udvidelse af sine aktiviteter. Virksomhedens støjbidrag kan henledes til følgende 3 aktiviteter: 1. Drift af anlæg etableret uden for bygningernes rammer. 2. Drift af maskiner/anlæg etableret inden for bygningernes rammer. 3. Intern kørsel (transport). Af disse giver drift af anlæg etableret uden for bygningernes rammer det væsentligste bidrag. Anlæggene består primært af ventilationsanlæg etableret på bygningernes tage, men dog placeret så lavt at taget ~skyggerufor lydens udbredelse.

6 3 I produktionen anvender virksomheden blandt andet diverse kompressoranlæg, men da disse består af skrue- og stempelkompressorer, og er etableret inden for bygningernes rammer, skønnes disse ikke at give anledning til eksterne støjgener. Miljøstyrelsens nugældende vejledende støjgrænser, som erhvervsvirksomheder skal kunne overholde afbængig af ugedag og tidspunkt på døgnet: I bolig- og erhvervsområder Ved boliger Ved boliger (åbne land) A: mandag - fredag lørdag B: mandag - fredag lørdag søn- og helligdage A B CdB(A) kl kl kl kl kl C: alle dage kl Intern kørsel og transport består af kørsel med gaffeltrucks og lastbiler, der afleverer råvarer eller afhenter virksomhedens produkter. Kørsel med gaffeltrucks uden for bygningerne er spredt og som regel kortvarig, medens kørsel med lastbiler skønnes at være maksimalt 2 ud- og indkørsler pr. time. Den interne kørsel forekommer således i en kortvarig periode og kun normalt i dagtimerne. Med de beskrevne støjforhold skønnes det, at virksomheden kan overholde støjgrænserne som er fastlagt i Miljøstyrelsens vejledning nr. 5/1984: Ekstern støj fra virksomheder.(se margin) Ifølge lokalplanen vil fremtidige produktionsudvidelser af virksomheden ske syd for den eksisterende bebyggelse og derfor minimum 100 m fra skel på den nærmest liggende boligbebyggelse langs landevejen. Fremtidige udvidelser skønnes derfor ikke at medføre støjgener under forudsætning af at virksomhedens nuværende drift ikke ændres væsentligt. Evt, opførelse af en portnerbolig skal være begrundet af hensyn til virksomhedens drift og skal samtidig indrettes således, at regionpianens retningslinier vedr. vejtrafikstøj og støj fra skydebaner overholdes. Landbrugspligt Lokalplanen omfatter Ca. 2,7 ha af landbrugsejendommen matr.nr. 15b Birkende by, Birkende som samlet udgør Ca ha. I forbindelse med lokalplanen søges landbrugspligten ophævet og jorden overført til byzone.

7 4~ Langeskov kommune Lokaiplan nr. 40 Udvidelse af erhversområde 5.E.1 Birkende (Exhausto) I henhold til planloven (lov nr. 388 af 6. juni 1991 om planlægning) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. i nævnte område. ~ 1. Lokalpianens formål. 1.1 Formålet med tilvejebringelsen af lokalplanen er, dels at fastholde et område til erhvervsformål såsom industri og værksteder, dels at udlægge et område til udvidelse af den eksisterende erhvervsvirksomhed, samt at fastlægge bebyggelsesregulerende bestemmelser, og sikre, at udvidelse og ændring af den eksisterende bebyggelse sker på en sådan måde, at områdets karakter ikke ændres væsentligt. ~ 2 Område og zonestatus. 2.1 Lokaiplanen afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter matr. nr. 15 n, og del af matr.nr. 15 b alle Birkende By, Birkende. 2.2 Med kommunalbestyrelsens offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan overføres den under stk. 2.1 nævnte del af matr.nr. 15 b Birkende By, Birkende fra landzone til byzone. ~3 Områdets anvendelse. 3.1 Området under et må kun anvendes til erhvervsformål. Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til eller udføres erhverv som følgende: Industri-, værksteds- og lagervirksomhed.

8 5 Der må ikke inden for området udøves virksomhed hvortil der af hensyn til forebyggelse af forurening, må stilles betydelige afstandskrav eller andre særlige beliggenhedskrav, jfr. miljøbeskyttelseslovens kap. 9. Virksomheden må kun i mindre grad medføre gener i form af støj, luftforurening eller lugt. Der må kun udledes spildevand svarende til almindeligt husspildevand og i mængder som for et areal af samme størrelse i åben-lav boligbebyggelse. 3.2 Området må endvidere anvendes til forretningsvirksomhed, som har tilknytning til de pågældende erhverv. 3.3 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på ejendommen opføres eller indrettes én bolig, når denne anvendes som bolig for indehaver, portner, bestyrer eller anden person med lignende tilknytning til virksomheden. Kommunalbetyrelsens tilladelse forudsætter, at boligen dokumenteres nødvendig af hensyn til virksomhedens drift, og at det samtidig godtgøres, at boligen ikke belastes med støj fra nærliggende veje og skydebane ud over de fastlagte grænseværdier. ~ 4 Udstykninger. 4.1 Der må kun udstykkes arealer til forening med den bestående ejendom på matr.nr. i 5n Birkende by, Birkende. ~ 5 Vej- o~stiforhold. 5.1 Vejadgang til ejendommen må kun ske fra privat fællesvej over matr.nr. 15 n, i princippet som vist på kortbilaget. 5.2 Naturfredningslovens vejbyggeliiebestemmelser er ophævet (Miljøministeriets bekendtgørelse nr. 334 af 7. juli 1983).

9 6 5.3 Der er tinglyst oversigtsservitut på ejendommen (Ca. som vist på kortbilaget). 5.4 Der er tinglyst vejbyggelinie på ejendommen Ca. som vist på kortbilaget. 5.5 Der er i medfør af lovgivningen om offentlige veje fastsat byggelinier og særlige adgangsbestemmelser lang landevej 703 (Odense-Langeskov). ~6 Spor- og ledningsanlæg. 6.1 Eventuelle nye elledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler. ~ 7 Bebyggelsens omfang o~placering. 7.1 Bebyggelsesprocenten for området må ikke overstige Bygningernes rumfang må ikke overstige 2,5 m 3 pr. m2 grundareal. Rumfanget beregnes af hele den del af bygningen som er over færdigt terræn, herunder evt, kviste, fremspring, skorstene m.v. 7.4 Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagfiade må være hævet mere end 8,5 m over terræn, (niveauplan). ~8 Beby~~elsens ydre fremtræden. 8.1 Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 8.2 Til udvendige bygningssider samt tagplader må ikke anvendes materialer, som efter kommunalbestyrelsens skøn virker skæmmende.

10 7 9 Ubebyggede arealer. 9.1 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse eller lignende gives et ordentligt udseende, ligesom en passende orden ved oplagring af materialer og lignende skal overholdes. 9.2 Kommunalbestyrelsen kan ved udendørs oplag stille særlige krav, såfremt den finder, at eventuelle oplag virker skæmmende. ~10 Ophævelse afældre lokalpian Lokalplan nr. 26 endeligt vedtaget den 23/i i 1987 ophæves. ~11 Tilladelser fra andre myndigheder Lokalpianens virkeliggørelse forudsætter tilladelse fra Landbrugsministeriet om ophævelse af landbrugspligten på en del af matr.nr. i 5b Birkende by, Birkende.

11 8 Vedtagelsespåtegning Forslag til lokaiplan nr. 40 for udvidelse af erhvervsområde 5.E.1 Birkende er vedtaget af Langeskov kommunalbestyrelse den 29. maj Lokalplan nr. 40 er endeligt vedtaget af Langeskov kommunalbestyrelse den 21. Offentlig bekendtgjort i østfyns Avis den 4. oktober Lokaiplanen er tinglyst den. 12L

12 9 Lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommen, der er omfattet af planen ifølge planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokalplanen. Mere væsentlige amgelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny b- kalplan. 2. En del af området er beliggende i landzone. Lokaiplanforslaget indeholder i 2 stk. 2 bestemmelser om, at en del af det af lokalplanen omfattede område overføres til byzone. Retsvirkningerne heraf fremgår bl.a. af lov om frigørelsesafgift, (Finansministeriets bekendtgørelse nr. 364 af 9. juli 1981 om frigørelsesafgift, samt lov nr. 328 af 18. juni 1969 om tilbudspligt).

13

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979

KOMMUNE EJBY GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 EJBY KOMMUNE GELSTED LOKALPLAN NR. 21 1979 BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÂDE I GELSTED LOKALPLAN NR.21 J.nr. O1.02P16 nr. 21 EJBY KOMMUNE LOKALPLAN NR.21 FOR ET BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE IGELSTED

Læs mere

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 23 Erhvervsområde mellem Isenvadvej og Navervej, Ikast Ikast Kommune Ikast ooo Forslag: Teknisk udvalg: 9.4.1984 Byrådet : lo.4.1984 Teknisk udvalg: 18.6.1984 Lokalplan nr. 23. Erhvervsområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 14 NØRRE AABY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 14 OFF. OMRÅDE I BAARING NØRRE AABY KOMMUNE NØRRE AABY KOMMUNE J.nr. 27 4 nr. 14 Matr.nr.: 2 a, 20 c og 20 d alle af Baaring by, Asperup Anmelder: NØRRE AABY KOMMUNE Gade og hus nr.: Byvejen,

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 27 for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. 1. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 27 For et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro Gråsten Kommune Lokalplan nr. 23 Boligformål, Nalmadebro Vedtaget: 13.12.1988 GRÅSTEN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 for et område til boligformål ved Nalmadebro. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Lokalplanen er

Læs mere

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg

LOKALPLAN NR.14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r. nr. 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg LOKALPLAN NR14-245 For området Nyborgvej- vestlige skel af mat r nr 13bø, 13cb, 13ce, -13cc, og 13cd,- jernbanen Odense-Nyborg Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY

LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN 0 -D 10-Ol SEPTEMBER 1986 LOKALPLAN NR. 0-DiO-Ol OFFENTLIGT OMRÅDE OTTERUP BY Pris: 30 kr. KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT MED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKALPLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse SLANGERUP KOMMUNE - for Enggården, Uvelse Lokalplanen omfatter: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

Partiel byplanvedtægt nr. 5

Partiel byplanvedtægt nr. 5 Partiel byplanvedtægt nr. 5 for en del af Gram by Gram kommune Udarbejdet af Sv. A. Jensen, H. H. Skaarup & J. M. Jespersen, arkitekter M.A.A.. Landemærket 9, 1119 Kbh. K. Tlf. (01) 1571 31. PBJ/td - den

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indhold Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og zonestatus

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

Boligområde i Stensved

Boligområde i Stensved Lokalplan nr. 43 S Boligområde i Stensved November 2008 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling samt overordnede

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. 12, RESEN VEST II 1. S K I V E KOMMUNE. RedegØrelse for lokalplanens indhold og forhold til den Øvrige planlægning for området. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Lokalplan nr. 116 for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Oktober 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til erhvervsformål i form af butiks- og kontorvirksomhed. Der åbnes

Læs mere

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm

Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Lokalplan nr. 028 Lønhøjvej - Engholmvej I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 28, LØNHØJVEJ/ENGHOLMVEJ I Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39

STØVRING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 STØVRING b KOMMUNE LOKALPLAN NR. 39 StØvring kommune RedegØrelse til lokalplan nr. 39 Lokalplanens sammenhænq med anden planlæqninq. Lokalplanens område har en størrelse på ca. 680 ha. Det er beliggende

Læs mere

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900

Lokalplan 3.9. For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej. Bjergsted Kommune 3011501L30900 Lokalplan 3.9 For et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Bjergsted Kommune 3011501L30900 Bjergsted kommune Lokalplan n r. 3.9 for et område i Havnsø ved Klintevej og Lundevej Lokalplan nr. 3.9 for

Læs mere

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune LOKALPLAN NR. 18 i Herlev kommune Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 18 vedrører et areal ved Sandbyvejs nuværende udmunding i Herlevgårdsvej og fastlægger, at området kun må anvendes til beskyttede boliger

Læs mere

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KOMMUNE VED TARSVEJ ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE LOKALPLAN NR. E 1 5 4 JAN. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. E 1 5 4 ERHVERVS- OG BOLIGOMRADE VED TARSVEJ JAN. 86 Nakskov kommune Lokalplan nr. E15-I. Erhvervs- og boligområde ved Tårsvej. Hæftet omfatter følqende:

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Indhold Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. O 61.01.01

LOKALPLAN NR. O 61.01.01 LOKALPLAN NR. O 61.01.01 Stenhavevej Skolevænget Generalgyden juuskovvej 0 m 50 m 100 m FOR OMRÅDET VED JUULSKOVSKOLEN ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2003 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. O 61.01.01

Læs mere

Lokalplan 1.25. Tranegården

Lokalplan 1.25. Tranegården Lokalplan 1.25 Tranegården Ishøj Kommune 2003 Lokalplan l.25 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter et område på ca. 11.000 m 2 afgrænset af Vejledalen, Vejlebrostien, Strandparkstien og Ishøj Strandvej.

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE:

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLAN EL 14 FOR ET OME I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan EL 14 2 Kortbilag Side 1 INDLEDNING Lokalplan EL 14 er vedtaget endeligt

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124. Torvet 3,8500 Grenaa. Vester Hesseldal FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. Tlf. 86 32 15 88 Anmelder: Grenaa Kommune Teknisk Forvaltning Torvet 3,8500 Grenaa Tlf. 86 32 15 88 Vester Hesseldal es GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 FOR ET OMRÅDE TIL ÅSTRUP STADION. GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 124

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKALPLAN NR I / I I I

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKALPLAN NR I / I I I LANGESKOV KOMMUNE \ I / I I I LANGESKOV LOKALPLAN NR. 28 1987 Lokalpian nr. 28 for del af område 2.E.1 og område 2.E.1O et erhvervsområde i Langeskov Dato: 18. august 1987 Rev.: 29. januar 1988 J.nr. 01.02.05

Læs mere

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48 Lokalplan nr. 98 for et område ved Vodroffsvej 44-48 Juni 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til offentlige formål i form af daginstitutioner og andre offentlige funktioner,

Læs mere

Lokaiplan o6 December 1980

Lokaiplan o6 December 1980 OTTERUP KOMMUNE Jj Lokaiplan o6 December 1980 LOKALPLAN o6 OMRÅDE TIL ETAGEBOLIG- BEBY~3GELSE I OTTERUP BY. 2. LOKALPLANENS INDHOLD. Kommunalbestyrelsen ønsker gennem vedtagelse af en lokalpian at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN

LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN LOKALPLAN NR. 059 for et kolonihaveområde ved Ved Hanevad (vedtaget august 1990) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup kommunalbestyrelse nedlagde den 8. maj 1989 forbud mod et forslag til udstykning

Læs mere

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7 Lokalplan nr. 2-13 for ÆBLEHAVEN, Andelsboliger i Strøby Egede Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Tillæg nr. 10 til Vallø

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplan H 30 for Else-Mariehjemmet side 3 Baggrunden for lokalplanen side 3 Indholdet i lokalplanen side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN

Læs mere

Skive kommune Lokalplan nr.

Skive kommune Lokalplan nr. Skive kommune Lokalplan nr. Skive Travbane m.m. J Teknisk forvaltning'december 1981 S K I V E K O M M U N E LOKALPLAN NR. 41. SKIVE TRAVBANE M.M.... Indledning. Skive Travbane er beliggende ved Flyve]

Læs mere

LOKALPLAN NR. 187. Østergade 14, Lemvig Claudis Have LEMVIG. Lemvig KOMMUNE. Plan & Projekt. Skous Gade. Østerbrogade. Ågade. Østerbom.

LOKALPLAN NR. 187. Østergade 14, Lemvig Claudis Have LEMVIG. Lemvig KOMMUNE. Plan & Projekt. Skous Gade. Østerbrogade. Ågade. Østerbom. FORSLAG LOKALPLAN NR. 187 Østergade 14, Lemvig Claudis Have Skous Gade Østerbrogade Ågade Ågade Østerbom Lemvig Østergade Vænget Enghavevej Rådhusgade Vasen Rådhusvænget Vænget LEMVIG KOMMUNE Plan & Projekt

Læs mere

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~

Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes tekniske forvaltning. Wc~ ~ Ri~s~ Matr.nr. 6-d m.f 1., Anmelder: Skt. Jørgens, Svendborg jorder. Svendborg kommunes I ~ tekniske forvaltning Gåsestræde 5700 Svendborg 14 B i~q~j#/fl jj fll7q~j ~ ~t1! i llt.ui.ui ~ SVENDBORG KOMMUNE

Læs mere

ÆRØ KOMMUNE. Lokalplan 19-2A. et område ved Søndervejen i Søby

ÆRØ KOMMUNE. Lokalplan 19-2A. et område ved Søndervejen i Søby ÆRØ KOMMUNE Lokalplan 19-2A et område ved Søndervejen i Søby Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Vejledning... 3 1. Hvad er en lokalplan?... 3 2. Hvornår laves der lokalplan?... 3 3. Lokalplanforslaget

Læs mere

Lokalplan nr. 96 for et område ved Jyllands Park Zoo Haunstrupvej.

Lokalplan nr. 96 for et område ved Jyllands Park Zoo Haunstrupvej. Videbæk i november 2003 D.nr. 47964 Lokalplan nr. 96 for et område ved Jyllands Park Zoo Haunstrupvej. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 96 med tilhørende tillæg nr. 15 til Videbæk Kommuneplan 1997 for et

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Juni 1997 Gråsten Kommune REDEGØRELSE 2 FORORD 2 LOKALPLANENS FORMÅL 2 ZONE STATUS 2 KYSTNÆRHEDS ZONEN 2 FORHOLDET TIL KOMMUNEPLANEN OG ANDEN

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I GRENAA STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA. OOOO5OO.

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I GRENAA STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA. OOOO5OO. F- STEMPELMÆRKE RETTEN I GRENAA GRENAA KOMMUNE KUN GYLDIGT MED AFSTEMWJfcG AF OOMMfRKONTORCTS F 732755 OOOO5OO.OO 171934 Sfi 01 LOKALPLAN NR. 105 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 33 FOR UDVIDELSE AF DANAPAK I

Læs mere

LOKALPLAN 05-017 ERHVERVSOMRADE, MASKINFABRIKKEN NORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1985

LOKALPLAN 05-017 ERHVERVSOMRADE, MASKINFABRIKKEN NORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1985 LOKALPLAN 05-017 ERHVERVSOMRADE, MASKINFABRIKKEN NORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING Ir JAN 1985 I I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E -------------------------------------- REDEGØRELSE

Læs mere

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 92 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR.22 FOR SPORTSPLADS VED VESTRE SKOLE STEMPELMÆRKE. RETTEN l GRENAA 0000500^00

GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 92 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR.22 FOR SPORTSPLADS VED VESTRE SKOLE STEMPELMÆRKE. RETTEN l GRENAA 0000500^00 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 92 MED KOMMUNEPLANTILLÆG NR.22 FOR SPORTSPLADS VED VESTRE SKOLE STEMPELMÆRKE RETTEN l GRENAA KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROlAPPARAT D 442057 0000500^00

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Planbilag 1: Afgrænsning af området Planbilag 2: Arealanvendelsesplan Planbilag 3: Bygningernes anvendelse

INDHOLDSFORTEGNELSE. Planbilag 1: Afgrænsning af området Planbilag 2: Arealanvendelsesplan Planbilag 3: Bygningernes anvendelse INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanområdet side 3 Lokalplanens sagsforløb side 3 Lokalplanens indhold side 3 Forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN L10 1 Lokalplanens område side 5 2 Lokalplanens

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27

HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 27 HADERSLEV KOMMUNE PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR, 27 Boligområde øst for Lundingyej i Starup I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen LOKALPLAN NR 44-362 For området ved Næsby-Hallen INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanens baggrund 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene"

LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, Tolvhusene LOKALPLAN 4-09.4 Andelsboliger, "Tolvhusene" KØGE KOMMUNE 1989 INDHOLD Redegørelse side Lokalplanens baggrund... 2. formål... 2 - indhold... 2 - forhold til anden planlægning 4 Varmeplanlægning... 4 Lokalplanens

Læs mere

Skabe. Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43. for Landerslev by

Skabe. Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43. for Landerslev by Skabe Jægerspris kommune LOKALPLAN NR. 43 for Landerslev by Jægerspris kommune m LOKALPLAN NR. 43 for Landerslev by Hæftet indeholder: Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold... 2 Redegørelse

Læs mere

LOKALPLAN NR. 3.1 FOR LÄNGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1979

LOKALPLAN NR. 3.1 FOR LÄNGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1979 LOKALPLAN NR. 3.1 FOR LÄNGÅ BY ØRBÆK KOMMUNE DECEMBER 1979 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 3.1 LANGÅ (ERHVERVSOMRÅDE) I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.

Lokalplan nr. 1.27. Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Liberalt erhverv samt beboelse 23.11. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.27 Et område ved Rugkærgårdsvej vest for Valbyvej Taastrup Liberalt erhverv samt beboelse 23.11.1977 Kongsbak Informatik 1081/1 Lokalplan 1.27. Området er beliggende

Læs mere

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center.

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Juni 1991 LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Februar 1991 Lokalpian nr. 112 for

Læs mere

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69

FREDERIKSSUND KOMMUNE. LOKALPLAN nr.69 FREDERIKSSUND KOMMUNE LOKALPLAN nr.69 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Første del, REDEGØRELSE LOKALPLAN NR. 69 INDLEDNING FORHOLDET TIL ANDEN PLANUEGNING Frederikssund Kommuneplan 1989-2001 Lokalplan nr. 48 Vej-

Læs mere

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 56 For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

D-C3-02 LDKALPLAPJ MARTS 19B8

D-C3-02 LDKALPLAPJ MARTS 19B8 OTTERUP KOMMUNE LDKALPLAPJ MARTS 19B8 D-C3-02 i LOKALPLAN O-C3-02 DEL AF CENTEROMRÅDE I OTTERUP BT. PRIS: KR. 10.00. 2 KOMMUNALBESTYRELSENS HENSIGT NED LOKALPLANEN OG INDHOLDET AF LOKALPLANEN. Kommunalbestyrelsen

Læs mere

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-03 TORPGARDEN REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan og

Læs mere

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune.

Lokalplan nr. 2.14. Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej. Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 2.14 Et område mellem Hveen Boulevard og Gadehavegårdsvej, syd for Tåstrupgårdsvej Høje Taastrup By Centerformål, butikker og liberale erhverv 30.01.1980 Kongsbak Informatik

Læs mere

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 6. For et område syd for bebyggelsen Eremitageparken i Lundtofte bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 6 For et område syd for bebyggelsen "Eremitageparken" i Lundtofte bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE indledning 1 lokalplanens indhold 3 lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokalplanen omfatter et område på ca. 3,0 ha. Kirsebarvej ud mod Skyumvej. Byrådet har besluttet at foreslå, at lokalplan- området udlagges

Lokalplanen omfatter et område på ca. 3,0 ha. Kirsebarvej ud mod Skyumvej. Byrådet har besluttet at foreslå, at lokalplan- området udlagges J0RGEN RAABY ARKITEKT DPA, IDYLVEJ 5. 7700 THITED. TELEFON (071921544 L -5-9 LOKALPLAN NR. 7-6 FOR ET ERHVERVOMRaDE I VILUND,m d 'dl I THITED KOMMUNE 06.JUL.1987*01 1243 16 est' l Lokalplanen omfatter

Læs mere

Fuglebjerg - Hashøj Fællesforvaltningen for teknik og miljø

Fuglebjerg - Hashøj Fællesforvaltningen for teknik og miljø Fuglebjerg - Hashøj Fællesforvaltningen for teknik og miljø 1.E.6 Lokalplan nr. 119 for Erhvervsområde ved Korsørvej og Kommuneplantillæg nr. 2 til kommuneplan 2002 2009 Udarbejdelse af lokalplaner Bestemmelserne

Læs mere

LOKALPLAN 10. For et område ved Blomstervænget. Det danske Filmstudie, Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 10. For et område ved Blomstervænget. Det danske Filmstudie, Ulrikkenborg bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 10 For et område ved Blomstervænget Det danske Filmstudie, Ulrikkenborg bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.17

LOKALPLAN NR. B 51.17 \ ~. ~ L_- ~ ~, 4/ -~) LOKALPLAN NR. B 51.17.-~ v~. ~ ~1 SrI~I~MÆRKE NYT BOLIGOMRÅDE IRBiEKBY ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 199 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokaiplanens baggrund

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

Silkeborg Kommune. Fritidsområde ved F.L. Smidths Vej LOKALPLAN 142.08

Silkeborg Kommune. Fritidsområde ved F.L. Smidths Vej LOKALPLAN 142.08 Silkeborg Kommune Fritidsområde ved F.L. Smidths Vej LOKALPLAN 142.08 Lokalplan nr. 142.08 for et fritidsomrade ved F. L. Smidths Vej INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS FORML OG INDHOLD.. 2 LOKALPLANENS

Læs mere

Partiel byplan. for et område af ROSKILDE KOMMUNE. beliggende i

Partiel byplan. for et område af ROSKILDE KOMMUNE. beliggende i Nr 25 Partiel byplan for et område af ROSKLDE KOMMUNE beliggende i Vindinge-Lillevang under Vindinge sogn samt et område af Nymarken under Roskildes jorder ROSKLDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S og V Pedersen

Læs mere

Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n NAKSKOV/ Marts I996 NAKSKOV KOMMUNE

Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n NAKSKOV/ Marts I996 NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D2 (Ib,nr. 46) S to rrn a rks ko1 e n Marts I996 I NAKSKOV/ NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. D2 Stormarkskolen Indledende afsnit Lokalplan nr. D 2 (Ib. nr. 46) Stormarkskolen Indholdsfortegnelse

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01. - a P.

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01. - a P. AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 2.01 - a P. Aabybro kommune Lokalplan nr. 2.01 Rækkehuse, J. P. Pedersensvej, Biersted. Indledning... side 1 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... side 1 Lokalplanens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INDLEDNING... 2 INDHOLDSOVERSIGT... 2 LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... 2 Eksisterende forhold... 2 Fremtidige forhold... 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

LDHHLPLHN. OBIGIliAL L~M~LA& PIARlH~[H. ROMMUNE

LDHHLPLHN. OBIGIliAL L~M~LA& PIARlH~[H. ROMMUNE LDHHLPLHN rezz OBIGIliAL L~M~LA& PIARlH~[H. ROMMUNE Anmelder: L. B. L. -planlægning 9510 Arden 17.iU~fl963 05377 I henhold til skrivelse af 6. okt. 1982 fra Miljøministeriet, Departementet, er det under

Læs mere

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37

BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 BY P LANV ED TÆG T NR G. 37 GLO S TRUP KOMMUNE OMRADE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. G 37 FOR ET OMRÅDE SYD FOR SKOVSLETTEN OG VEST FOR BYPARKVEJ.

Læs mere

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11 HAVNE - OG INDUSTRIOMRÅDET BOUET I

PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11 HAVNE - OG INDUSTRIOMRÅDET BOUET I PARTIEL BYPLANVEDTÆGT NR. 11 HAVNE - OG INDUSTRIOMRÅDET BOUET I AALBORG KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT NR. 11. (Nørresundby) Havne- og industriområdet i Bouet. Byplanvedtægt nr. 11 for havne- og industriområdet

Læs mere

Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70

Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70 Videbæk i september 1996 J.nr. 27-11 -70 Rev. i januar 1997. NR. 70 For et blandet område ved Nr. Vi u m vej i Troldhede Videbæk Kommune Tillæg nr. 20 til Videbæk kommuneplan Lokalplan nr. 70 for et blandet

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby

Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 Fjernvarmeanlæg i Nordby Kommuneplantillæg nr. 7 Lokalplan nr. 41 REDEGØRELSE Samsø er af Energiministeriet udnævnt til Danmarks Vedvarende EneriØ i 1997. Målsætningen er, at Samsø på sigt skal blive selvforsynende med vedvarende

Læs mere

RINGSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 121. Erhvervsområde ved Balstrupvej. Lokalplanområde. Udarbejdet af Ringsted Kommunes Tekniske Forvaltning

RINGSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 121. Erhvervsområde ved Balstrupvej. Lokalplanområde. Udarbejdet af Ringsted Kommunes Tekniske Forvaltning RINGSTED KOMMUNE Lokalplanområde ØSTRE RINGVEJ HAVREHOLMSVEJ Lokalplan nr. 121 Erhvervsområde ved Balstrupvej Udarbejdet af Ringsted Kommunes Tekniske Forvaltning 6. februar 2002 Hvad er en lokalplan?

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

Samsø Kommune. Forslag til Lokalplan nr. 67 Detailhandel ved Furden i Tranebjerg

Samsø Kommune. Forslag til Lokalplan nr. 67 Detailhandel ved Furden i Tranebjerg Samsø Kommune Forslag til Lokalplan nr. 67 Detailhandel ved Furden i Tranebjerg Maj 2008 1 Hvad er en lokalplan?... 3 Redegørelse... 4 Indledning... 4 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 4 Lokalplanens

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 61 for vindmøller ved Torup

Forslag til tillæg nr. 1 til lokalplan 61 for vindmøller ved Torup for vindmøller ved Torup December 2014 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan? I en række tilfælde kræver loven, at

Læs mere

Myndigheder, presse, foreninger m.fl., samt ejere og lejere i og omkring området omfattet af kommuneplantillæg 61 og lokalplan 0532-13

Myndigheder, presse, foreninger m.fl., samt ejere og lejere i og omkring området omfattet af kommuneplantillæg 61 og lokalplan 0532-13 Myndigheder, presse, foreninger m.fl., samt ejere og lejere i og omkring området omfattet af kommuneplantillæg 61 og lokalplan 0532-13 Teknisk Forvaltning Fremlæggelse af forslag til tillæg 61 til Kommuneplan

Læs mere

i1mun LOKALPLAN STEMPE.LMÆRKE ~ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF OOtIMERKONTOAFTS KASSEKONTROLAPPARAT V ~ ~ 57~~k~..~:- iv ~45~~~.

i1mun LOKALPLAN STEMPE.LMÆRKE ~ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF OOtIMERKONTOAFTS KASSEKONTROLAPPARAT V ~ ~ 57~~k~..~:- iv ~45~~~. I.~, 2~.~7Q~a. Uliorslev Kommune Modtaget: 24 APR. 1986 ULLERSLEV i1mun LOKALPLAN STEMPE.LMÆRKE ~ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF OOtIMERKONTOAFTS KASSEKONTROLAPPARAT V ~ ~ 57~~k~..~:- iv ~45~~~.~ O J ~ri

Læs mere

Broager Kommune Lokalplan nr. 59

Broager Kommune Lokalplan nr. 59 Område til plejeboliger ved "Strandhjem"i Brunsnæs Broager Kommune Lokalplan nr. 59 Indhold 1 Broager kommune Lokalplan 59 Område til plejeboliger ved Plejehjemmet Strandhjem i Brunsnæs Indledning og redegørelse

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

h--3(cf Lokalplan nr. : HADSTEN KOMMUNE 04.05 For et erhvervsomrdde ved Toftegdrdsvej \ \ / I I Teknisk forvaltning April 1989

h--3(cf Lokalplan nr. : HADSTEN KOMMUNE 04.05 For et erhvervsomrdde ved Toftegdrdsvej \ \ / I I Teknisk forvaltning April 1989 HADSTEN KOMMUNE For et erhvervsomrdde ved Toftegdrdsvej h--3(cf Lokalplan nr. : 04.05 \ \ I / I I Teknisk forvaltning April 1989 I - HADSTEN KOMMUNE LOKALPLAN 04.05 For et erhvervsområde ved Toftegårdsvej.

Læs mere

SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69

SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69 SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69 OFFENTLIGT OMRÅDE og blandet BOLIG- og ERHVERVSOMRÅDE i SÆRSLEV Maj 1993 Revideret september 1993 Om lokalplaner. Lov om planlægning trådte i kraft den 01. januar 1992.

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: SØNDERHALD KOMMUNE Lokalplan nr. 152 Ndr. Fælledvej Dyrbyvej Møllersmindevej Stadion Allé Grenåvej Pindstrupvej Energivej Omfattende et område udlagt til erhvervsformål mellem Grenåvej og Energivej i Auning.

Læs mere

Lokalplan nr. 33. Boligområde ved Krohaven i St. Lyngby

Lokalplan nr. 33. Boligområde ved Krohaven i St. Lyngby Lokalplan nr. 33 Boligområde ved Krohaven i St. Lyngby 28.01.1998 SKÆVINGE KOMMUNE Lokalplan nr. 33 STEMPELMÆRKE RETTEN I HILLERØD Område ved St. Lyngby Kro Krohaven 20.07.98 10:56 0001200.00 748736 9B

Læs mere

Lokalplan EL 8.1. 3 10 Ophævelse af tidligere lokalplan

Lokalplan EL 8.1. 3 10 Ophævelse af tidligere lokalplan Lokalplan EL 8.1 for et område ved Ejby Mose, Harrestrup Å, Ballerup Boulevard og Ejby Mosevej. Tillæg nr. 8 til Kommuneplan 1993-2005 Indholdsfortegnelse: PLANREDEGØRELSE Lokalplanområdets beliggenhed

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV LOKAL PLAN NR18 1984 LANGESKOV KOMMUNE Lokalpian nr.18 for et offentligt område i Langeskov Dato: 30.05.1984 J.nr.O1.02.05.P16/106-84 Revideret: 3/1-1985 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

for et areal e Borre byvej i Fangel til brug for fjernvarmecentral o fjernvarme u pestation

for et areal e Borre byvej i Fangel til brug for fjernvarmecentral o fjernvarme u pestation for et areal e Borre byvej i Fangel til brug for fjernvarmecentral o fjernvarme u pestation Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

Lokalplan nr. 107 SUNDSØRE KOMMUNE. - Thise Mejeri. Oktober 2005

Lokalplan nr. 107 SUNDSØRE KOMMUNE. - Thise Mejeri. Oktober 2005 Lokalplan nr. 107 - Thise Mejeri Oktober 2005 SUNDSØRE KOMMUNE Lokalplan nr. 107 - Thise Mejeri Indhold Lokalplanens baggrund...side 3 Lokalplanområdet...side 4 Lokalplanens indhold...side 4 Lokalplanens

Læs mere

Lokalpian nr 45. Rudkøbing Kommune

Lokalpian nr 45. Rudkøbing Kommune Lokalpian nr 45 Erhvervsgrund i Simmerbølle Rudkøbing Kommune TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLANEN FOR RUDKØBING KOMMUNE Erhvervsgrund i Simmerbølle En lokalpian, der træffer bestemmelser for området skal.sikre,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 036 For boligområdet Egebjerglund-Nord i Egebjerg (vedtaget september 1987)

LOKALPLAN NR. 036 For boligområdet Egebjerglund-Nord i Egebjerg (vedtaget september 1987) LOKALPLAN NR. 036 For boligområdet Egebjerglund-Nord i Egebjerg (vedtaget september 1987) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup kommunalbestyrelse nedlagde den 9. juni 1986, med hjemmel i kommuneplanlovens

Læs mere

Lokalplan nr. 85 for et erhvervsområde ved Industrivej i Troldhede

Lokalplan nr. 85 for et erhvervsområde ved Industrivej i Troldhede Videbæk i marts 2000 J. Nr. 27-11 -85 Revideret i maj 2000. Revideret i Juni 2000 Lokalplan nr. 85 for et erhvervsområde ved Industrivej i Troldhede Videbæk Kommune Tillæg nr. 7 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

LDKALPLAN NR. 6.5.1. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979

LDKALPLAN NR. 6.5.1. Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 LDKALPLAN NR. 6.5.1 Store Bælt FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND ØRBÆK KOMMUNE APRIL 1979 1. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 6.5.1 FOR OMRÅDE VED TÅRUP STRAND I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni

Læs mere

SAKSKØBING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 55 VEDTAGET DEN 9. juni 1998 ERHVERVSOMRÅDE VED STENSTRUPVEJ

SAKSKØBING KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 55 VEDTAGET DEN 9. juni 1998 ERHVERVSOMRÅDE VED STENSTRUPVEJ SAKSKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 55 VEDTAGET DEN 9. juni 1998 ERHVERVSOMRÅDE VED STENSTRUPVEJ "B *!*8 l'a 12-S l-s T a jfb ïli =1 ij I.Æ II, :*'ï a J- i *tf.i li I ÜB * l «S g I i 1 E I- Il l'a 11 Hfl

Læs mere

SKYDEBANE i engene ved Næsgårdvej

SKYDEBANE i engene ved Næsgårdvej SKYDEBANE i engene ved Næsgårdvej Grenaa kommune Lokalplan nr. Grenaa Kommiune LokalpXan nr. 14 Lokalplan for et område til skydebane i engene ved Næsgårdvej r Grenaa. Udarbejdet i november 1979 af planlægningsafdelingen,

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 12.BL1.1 KOMMUNE. Olufsgade 9. Silkeborgvej. Haakonsgade. Olufsvænget Dronningens Boulevard. Olufsgade. Haraldsgade

LOKALPLAN NR. 12.BL1.1 KOMMUNE. Olufsgade 9. Silkeborgvej. Haakonsgade. Olufsvænget Dronningens Boulevard. Olufsgade. Haraldsgade LOKALPLAN NR. 12.BL1.1 HERNING Olufsgade 9 KOMMUNE Silkeborgvej Haakonsgade Haraldsgade Olufsgade Olufsvænget Dronningens Boulevard Hvad er en lokalplan? Planloven fra 1991 indeholder bestemmelse om, at

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 EN DEL AF FREERSLEV LANDSBY

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 EN DEL AF FREERSLEV LANDSBY HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 124 EN DEL AF FREERSLEV LANDSBY GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan for en del

Læs mere