ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA."

Transkript

1

2 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM. Udtryk substans og dynamik, så du kører nye veje med selvtillid. SIKKER EVOLUTION: Oplev det nyeste indenfor sikkerhed, så du kan køre fremtiden i møde med ro i sjælen. ET TILFREDSSTILLENDE BRØL. Hør lyden af bæredygtig kraft, som udviser stort hensyn til miljøet. ALFA ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

3

4

5

6 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. Giulietta har helt sin egen STIL. Den sætter sin egen dagsorden i en tid, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at være som alle de andre. De dristige linjer fra en ny EVOLUTION der udspringer af Alfa Romeos kendetegn. Giulietta er tiltænkt de personer, der har lært at træffe fornuftige valg, men som ikke vil give afkald på glæde og underholdning og især ikke bag rattet.

7 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. Giulietta har helt sin egen STIL. Den sætter sin egen dagsorden i en tid, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at være som alle de andre. De dristige linjer fra en ny EVOLUTION der udspringer af Alfa Romeos kendetegn. Giulietta er tiltænkt de personer, der har lært at træffe fornuftige valg, men som ikke vil give afkald på glæde og underholdning og især ikke bag rattet.

8

9 Alfa Romeos sportslighed bliver til ren DYNAMIK, som løber hen over de 5 døre og omfavner funktionelle detaljer som fx den aerodynamiske hækspoiler. En BESLUTSOM OG ELEGANT front fuldendes perfekt af forlygterne med LED-kørelys. LED-pærerne, som også er at finde i baglygterne, følger designet af lygtehusene, som en integreret del af bagenden på Giulietta, som forener design, KOMFORT og plads på bedste vis.

10

11 ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. Vær fornuftig. Det er den nye Giulietta. Lad kaos bag dig, og lad dig byde velkommen i en rolig og indbydende kabine. Et vedvarende ønske om at nyde stil og kvalitet. Interiøret i alle udstyrsvarianter er primært ensfarvet, men skinnende ELEMENTER giver liv i kabinen. Former, stof og materialer udstråler den samme sans for kvalitet. Bilens attraktive retrokendetegn omfatter: et bredt instrumentpanel, vintage-vippekontakter, som er inspireret af 8C Competizione, et 3-eget rat og skålformede sæder. Praktiske PLADSFORHOLD: fem komfortable pladser og en bagagerumskapacitet på 350 l.

12

13

14

15

16 KOMPAKT PLATFORM. Udtryk beslutsomhed og dynamik, så du kører nye veje med selvtillid. I en tid fuld af forandringer opstiller Giulietta sine helt egne regler. Den nye PLATFORM, som er udviklet til Giulietta, bygger på Alfa Romeos mangeårige erfaring inden for ingeniørarbejde, og resultatet er topmoderne. Der er anvendt innovative materialer som f.eks. aluminium, magnesium og højstyrkestål, og den kombination giver stor styrke og stivhed samt lavere vægt. Den nye platform er et helt kapitel i sig selv, og den skaber synergi mellem alle Giuliettas mekaniske og elektroniske komponenter for at sikre bilens køreegenskaber, komfort og sikkerhed. Fire teknologier er med til at give Giulietta helt enestående køreegenskaber. Disse teknologier omfatter aktivt styretøj med DOBBELT TANDHJULSDREV, AVANCERET MACPHERSON-hjulophæng for, MULTILINK-hjulophæng bag og ALFA ROMEO DNA. AKTIVT STYRETØJ MED DOBBELT TANDHJULSDREV. Denne nye generation af styretøj er udviklet specielt med henblik på at sikre den køreglæde, som Alfa Romeo er kendt for. Fordelene er mange: Direkte og følsomt styretøj under alle kørselsforhold Fuldt integreret med bilens dynamiske sikkerhedssystemer og med Alfa Romeo DNA Høj kørekomfort takket være variabel servoeffekt Meget nem at manøvrere rundt i byen og ved parkering takket være en vendediameter på kun 10,9 m 30% lavere forbrug af brændstof på servostyringen i forhold til biler med konventionel servostyring. UNDERVOGN. Undervognen, som er konstrueret til Giulietta, venter bare på at blive sat på prøve. Det AVANCEREDE MACPHERSON-hjulophæng er fremstillet af lette materialer som fx aluminium, og det er konstrueret med henblik på at optimere stabiliteten i sving og højne kørekomforten. Det nye MULTILINK-hjulophæng bag giver en glimrende vejbeliggenhed og en fremragende komfort. Denne undervognskonstruktion er udviklet til at give mere plads i bagagerummet, og den vejer over 10 kg mindre end et konventionelt Multilink-ophæng. Opsummering: Undervognen på Giulietta giver sportslige og underholdende køreegenskaber samtidig med at bilen er både komfortabel og let at køre.

17 Aktivt styretøj med dobbelt tandhjulsdrev. Nye hjulophæng.

18

19 ALFA ROMEO DNA. Systemet gør det muligt at tilpasse bilens personlighed til førerens behov og forskellige kørselsforhold. Når kontakten er i DYNAMIC-position, er bilens præstationer præcis som du ville forvente det af Alfa Romeos sportslige sjæl: Motoren reagerer omgående, og kraften er imponerende takket være turboen. Samtidig sørger det elektroniske Q2-differentiale for, at du kan køre sikkert og hurtigt gennem sving. I Dynamic-positionen anvender Giulietta også det nye Pre- Fill-system, som ved hjælp af VDC-systemet giver føreren den hurtigst mulige respons fra bremsesystemet. Med kontakten i NORMAL-position bliver kørslen i dagligdagen til en behagelig oplevelse med fokus på komfortabel og jævn kørsel til enhver tid, samtidig med at brændstofforbruget reduceres til et minimum. I ALL WEATHER-funktionen kan Giulietta imødekomme selv de mest vanskelige vejforhold alle bilens aktive sikkerhedssystemer, inklusive VDC og det elektroniske Q2-differentiale, tages i brug. Motorresponsen bliver mere afdæmpet og kontrolleret.

20 ALFA TCT-GEARKASSE. En gearkasse med dobbelt tørkobling, som i princippet består af to parallelle gearkasser, der gør det muligt, at næste gear er parat, allerede mens det nuværende gear stadig er i indgreb. Den kan anvendes enten i den fuldautomatiske funktion eller i den sekventielle funktion med TIP-betjening. I denne funktion foretages gearskift manuelt ved at bevæge geearvælgeren op og ned eller, som ekstraudstyr, ved hjælp af gearskiftekontakterne på rattet. Denne nye gearkasse giver klare fordele: Et brændstofforbrug, som er op til 10 % lavere i forhold til en traditionel automatisk gearkasse med momentomformer. Dobbeltkoblingsgearkassen kombineres perfekt med Start&Stop-systemet, hvilket reducerer brændstofforbruget og emissionerne yderligere. Skift fra automatisk til manuel, sekventiel funktion med kun én bevægelse. Hurtigere, mere jævne gearskift uden afbrydelse af trækkraften. En endnu mere sportslig kørefornemmelse i den sekventielle funktion. Perfekt integreret med Alfa Romeo DNA-systemet, som styrer timingen af gearskiftene afhængigt af den valgte funktion (Dynamic, Normal og All Weather). Alfa Giulietta med TCT- gearkasse forventes introduceret ultimo 2011

21

22

23 SIKKER EVOLUTION. Oplev den nyeste udvikling inden for sikkerhed, så du kan køre fremtiden i møde med ro i sjælen. Alfa Romeo Giulietta er klar til at beskytte dig. Den nye platform er blandt de bedste i EURO NCAP-testen. Det er resultatet af mere end timers virtuel analyse, 100 crashtests, 150 tests på en HyGe slæde og mere end 100 tests af komponenter og undersystemer. Et tredje deformationspunkt øger frontens evne til at absorbere energi, og det reducerer både inertikræfterne og deformeringen af passagerkabinen i tilfælde af en kollision. Disse kvaliteter suppleres af 6 airbags, som er standard i alle versioner, sikkerhedsseler med dobbelte selestrammere og selekraftbegrænsere, deformerbar pedalkonsol og ratstamme, anden generation af anti-piskesmældsnakkestøtter og Isofix-forankringer.

24 ET TILFREDSSTILLENDE BRØL. Hør lyden af bæredygtig kraft, som udviser stort hensyn til miljøet. Brølet fra Alfa Romeo motorerne er lyden af ansvarlige præstationer: Det er vigtigt altid at kunne slippe kræfterne løs, når du har brug for det, mens du hele tiden kan være sikker på, at du udviser respekt for miljøet. Alle motorerne i modelprogrammet både benzin- og dieselmotorer lever op til EURO 5-normen: Det drejer sig om tre avancerede turbomotorer en 1,4-liters-motor med 120 hk, den banebrydende 1,4-liters MultiAir-motor med 170 hk og den imponerende 1750 TBI motor med 235 hk samt tre andengenerations MultiJet-dieselmotorer en 1,6-liters JTDM-2-motor med 105 hk samt en 2,0-liters JTDM-2-motor med 140 hk eller 170 hk. MULTIAIR. Til en bil, som hører til i den nye tidsalder, anvendes den nyeste generation af benzinmotorer med enestående resultater, hvad angår præstationer, miljøvenlighed og fleksibilitet. Prisen som International Engine of the Year 2010 understreger 1.4 MultiAir-motorens sublime kvaliteter: MultiAir systemet giver blandt andet: % højere ydelse takket være en ventiltiming, som er konstrueret til høje præstationer. Op til 15 % højere drejningsmoment ved lave omdrejninger takket være den direkte styring af indsugningsventilerne. Op til 12 % hurtigere acceleration takket være større luftmængde. Op til 10 % lavere brændstofforbrug og emissioner. START&STOP-system. Denne funktion, som føreren til enhver tid kan deaktivere, stopper og starter automatisk motoren, når bilen holder stille i bytrafik, så brændstofforbruget, de skadelige emissioner og støjforureningen reduceres. Start&Stop-systemet er integreret i følgende motorer: 1.4 TB med 120 hk, 1.4 TB MultiAir med 170 hk, 1.6 JTDm-2 med 105 hk og 2.0 JTDm-2 med 140 eller 170 hk. GSI. I Giulietta er der endnu en funktion, som hjælper føreren med at reducere brændstofforbruget og emissionerne. Funktionen, der også kendes som en gearskifteindikator, viser ved hjælp af et signal i instrumentpanelet, hvornår der bør skiftes gear, så motorens effektivitet er størst mulig, og så brændstofforbruget er lavest muligt. Funktionen er aktiv i DNA-systemets Normal- og All weather-programmer.

25 Motorer 1.4 TB 1.4 TB MultiAir 1750 TBi 1.6 JTDM JTDM JTDM hk 170 hk TCT 235 hk 105 hk 140 hk 170 hk Antal cylindre Slagvolumen cm Maksimal ydelse hk-kw/omdr / / / / / /4000 Drejningsmoment Nm/omdr Køreklar vægt, kg Tophastighed km/t Acceleration km/t (sek.) 9,4 7,8 7,7 6,8 11,3 9,0 8,0 CO 2 -emissioner g/km Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Start&Stop-system Standard Standard N.A. Standard Standard Standard

26

27 UDSTYRSVARIANTER.

28 PROGRESSION I forbindelse med: 1.4 TB 120 hk 1.6 JTDM hk 2.0 JTDM hk Alfa Romeo DNA VDC med Hill Holder, Electronic Q2 og DST Start&Stop-system Aktivt styretøj med dobbelt tandhjulsdrev 16 fælge Hækspoiler Opvarmede og indfarvede sidespejle Instrumentenhed med kørecomputer Manuel aircondition Radio og cd-afspiller med mp3-afspilningsfunktion og 6 højttalere El-drevne sideruder for og bag Fartpilot Armlæn bag Interiør med stof af typen Sprint Stofindtræk Sprint 298 sort (standard) Læderindtræk 402 Woven sort (ekstraudstyr) Læderindtræk 495 Woven natur (ekstraudstyr) 28

29 Alfa Romeo DNA RDS radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion El-drevne sideruder for og bag Chrome shine grå dekorindlæg på instrumentpanelet 29

30 DISTINCTIVE I forbindelse med: 1.4 TB 120 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk 2.0 JTDM hk 2.0 JTDM hk Som Progression plus: 16 sportsaluminiumsfælge med dæk i størrelsen 205/55 Chrome line (forkromede rudeindfatninger) Tågeforlygter Læderrat Betjeningselementer til radioen placeret på rattet Instrumentenhed med stort display + kørecomputer 2-zone klimaanlæg Interiør med stof af typen Competizione 30 Stofindtræk Competizione 168 sort (standard) 125 sort-gråt (alternativ) Læderindtræk 408 Woven sort (ekstraudstyr) 465 Woven natur (ekstraudstyr) Læderindtræk Cannelloni 401 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 423 sort med røde syninger (ekstraudstyr)

31 Grigio Magnesio dekorindlæg på instrumentpanelet (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Cruise Control (standard) Armlæn for (ekstraudstyr) Forkromede rudeindfatninger (standard) Tågelygter (standard) 31

32 UDSTYRSPAKKER PAKKE SPORTIVO (kun til Distinctive). Indholder: 17 eller 18 aluminiumsfælge Fastere støddæmpere Sideskørter Forlygter med mørke indfatninger Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet Sædeindtræk i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium Læder og stof 323 sort med røde syninger (standard i pakke Sportivo) Læder Cannelloni 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) Læder Cannelloni 923 sort med røde syninger (ekstraudstyr) 32

33 PAKKE PREMIUM (kun til Distinctive). Indeholder: Blue&Me Parkeringssensor bag Bixenonforlygter med AFS-funktion (adaptive forlygter) Forlygtespulere PAKKE LUSSO (kun til Distinctive). Indeholder: Regn og lyssensor Aut. nedblændeligt bakspejl Blue&Me Parkeringssensor bag Elektriske indklapbare sidespejle 230 Bixenonforlygter med AFS 52B Parkeringssensor bag Mørk børstet aluminiumsindlæg på instrumentpanelet og læderrat med røde syninger (Pakke Sportivo) 33

34 QUADRIFOGLIO VERDE I forbindelse med: 1750 TBi 235 hk Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet (standard) Sportspedaler i aluminium (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Firkløversymbolet blev for første gang introduceret på en Alfa Romeo i Føreren Ugo Sivocci, som så ud til at blive den evige toer, fik symbolet malet på sin bil som et lykkesymbol før starten på det opslidende Targa Florio-racerløb. Og lykkesymbolet så ud til at virke: På den sidste etape af løbet lykkedes det endelig for ham at bryde rækken af andenpladser, og for første gang kunne han køre sin Alfa Romeo over målstregen som vinder. Siden da har det det grønne firkløversymbol fulgt Alfa Romeo for at hylde legenden om og sjælen i disse særdeles sportslige biler. Nu kan også Giulietta leveres med firkløversymbolet i den særlige QV version. Som Distinctive plus: 17 eller 18 specialfælge (ekstraudstyr) Sænket sportsundervogn Sideskørter Forstærkede bremser med røde bremsekalibre Quadrifoglio Verde logo Forlygter med mørke indfatninger Ekstra tonede ruder bag Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium Interiør i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium 34 Denne version er udstyret med en 1750 benzinmotor med turbo og 235 hk. Direkte indsprøjtning. Kontinuerligt variabel ventilindstilling. Turbolader. Et revolutionerende styresystem, som eliminerer turbotøven. Resultatet er en motor med præstationer, som det nærmere hører sig til for en 3-liters motor, men med et beskedent benzinforbrug, som er mere typisk for en kompakt 4-cylindret motor. En ydelse på 134 hk/liter slagvolumen og et drejningsmoment på 194 Nm/liter slagvolumen er den højeste ydelse i verden i denne kategori af biler. Det maksimale drejningsmoment på 340 Nm, som er til rådighed allerede fra omdr./min, er et andet højdepunkt. Læder og stof Læder Cannelloni Læder Cannelloni 323 sort med røde syninger (standard) 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 923 Sort med røde syninger (ekstraudstyr) 35

35 QUADRIFOGLIO VERDE I forbindelse med: 1750 TBi 235 hk Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet (standard) Sportspedaler i aluminium (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Firkløversymbolet blev for første gang introduceret på en Alfa Romeo i Føreren Ugo Sivocci, som så ud til at blive den evige toer, fik symbolet malet på sin bil som et lykkesymbol før starten på det opslidende Targa Florio-racerløb. Og lykkesymbolet så ud til at virke: På den sidste etape af løbet lykkedes det endelig for ham at bryde rækken af andenpladser, og for første gang kunne han køre sin Alfa Romeo over målstregen som vinder. Siden da har det det grønne firkløversymbol fulgt Alfa Romeo for at hylde legenden om og sjælen i disse særdeles sportslige biler. Nu kan også Giulietta leveres med firkløversymbolet i den særlige QV version. Som Distinctive plus: 17 eller 18 specialfælge (ekstraudstyr) Sænket sportsundervogn Sideskørter Forstærkede bremser med røde bremsekalibre Quadrifoglio Verde logo Forlygter med mørke indfatninger Ekstra tonede ruder bag Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium Interiør i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium 34 Denne version er udstyret med en 1750 benzinmotor med turbo og 235 hk. Direkte indsprøjtning. Kontinuerligt variabel ventilindstilling. Turbolader. Et revolutionerende styresystem, som eliminerer turbotøven. Resultatet er en motor med præstationer, som det nærmere hører sig til for en 3-liters motor, men med et beskedent benzinforbrug, som er mere typisk for en kompakt 4-cylindret motor. En ydelse på 134 hk/liter slagvolumen og et drejningsmoment på 194 Nm/liter slagvolumen er den højeste ydelse i verden i denne kategori af biler. Det maksimale drejningsmoment på 340 Nm, som er til rådighed allerede fra omdr./min, er et andet højdepunkt. Læder og stof Læder Cannelloni Læder Cannelloni 323 sort med røde syninger (standard) 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 923 Sort med røde syninger (ekstraudstyr) 35

36 Tekniske data 1.4 TB med 120 hk 1.4 TB MultiAir med 170 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk med ALFA TCT-gearkasse SPECIFIKATIONER Antal cylindre, konfiguration Boring og slaglængde (mm) 72x84 72x84 72x84 Slagvolumen (cm 3 ) Kompressionsforhold 9,8:1 9.8:1 9.8:1 Maksimal ydelse hk/kw ved omdr./min. (DYNAMIC) 120/88 ved omdr./min. 170/125 ved omdr./min. 170/125 ved 5500 omdr./min. Maksimalt drejningsmoment Nm ved omdr./min. (DYNAMIC) 206 ved omdr./min. 250 ved omdr./min. 250 ved 2500 omdr./min. Brændstoffordeling (styring) Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere og MultiAir-system på indsugnings ventilerne Tandrem med hydrauliske ventilløftere og MultiAir-system på indsugningssiden Brændstoftilførsel MPFI med trykladning via udstødningsturbolader med intercooler MPFI med trykladning og MultiAir ventilstyringssystem, intercooler MPFI med trykladning og MultiAir ventilstyringssystem, intercooler Start&Stop-system til automatisk stop og start af motoren ved bykørsel, hvilket reducerer brændstofforbruget og CO 2 -emissionerne Standard Standard Standard ELEKTRISK SYSTEM (12 V) Batterikapacitet: (Ah)/generator (A) 63 Ah/ Ah/ Ah/450 TRANSMISSION Trækkende hjul Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk Gearkasse 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins dobbeltkobling DÆK Standardstørrelse 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V STYRETØJ Type Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Vendediameter (m) 10,9 10,9 10,9 HJULOPHÆNG Forrest Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsstivere, hul krængningsstabilisator monteret på forbindelsesstang Bagest Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme og wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator BREMSER (SKIVER) Forrest (mm) Bagest (mm) BRÆNDSTOFKAPACITET VÆGT Brændstoftank (l) Køreklar vægt (kg) Maks. anhængervægt (kg) PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) Acceleration (fører + 30 kg) km/t (sek.) 9,4 7,8 7,7 BRÆNDSTOFFORBRUG EMISSIONER jf. direktivet 2004/3/EF Forbrug (km/l) bykørsel 11,9 12,8 14,9 Landevejskørsel 18,9 21,7 23,3 Blandet kørsel 15,6 17,2 19,2 CO 2 -emissioner (g/km) Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Energiklasse 36

37 1750 TBi med 235 hk 1.6 JTDM-2 med 105 hk 2.0 JTDM hk 2.0 JTDM-2 med 170 hk x80,5 79,5x80,5 83x x90, ,2:1 16,5:1 16,5:1 16,5:1 235/173 ved omdr./min. 105/77 ved omdr./min. 140/103 ved 3750 omdr./min. 170/125 ved omdr./min. 340 ved omdr./min. 320 ved omdr./min. 170/125 ved 5500 omdr./min. 350 ved omdr./min. To kontinuerligt variable knastaksler og tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Direkte benzinindsprøjtning og turbolader samt intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader og intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader med variabel geometri og intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader med variabel geometri og intercooler Ikke tilgængelig Standard Standard Standard 60 Ah/ Ah/ Ah/ Ah/600 Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 225/45 R17 91W 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev 10,9 10,9 10,9 10,9 Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumssvingarm, hul krængningsstabilisator monteret på forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme og wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator ,8 11,3 9,0 8,0 9,3 18,2 5,6 17,2 17,2 27,0 3,9 24,4 13,2 22,7 4,5 21, Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 37

38 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE UDVENDIGT UDSTYR Chrome line (forkromede rudeindfatninger) - Ekstra tonede ruder (bagrude og bageste sideruder) Forlygtespulere Elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle Opvarmede sidespejle, elektrisk indklappelige Soltag med stor glasflade (i forbindelse med sort interiør, option 5KW) Pastellak Special pastellak Metallak Competizione rød, 3-lags perlemors lakering - 16" fælge med hjulkapsler og dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Elegant, med dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 225/45 - (alternativt 439) aluminiumsfælge, design Super Sport, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Elegante, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Sport turbine, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 225/40 - (alternativt 420) - 55E 18 aluminiumsfælge, design Sport turbine, med mørk overflade og dæk i størrelsen 225/ INDIVIDUELLE LØSNINGER Fastere støddæmpere Sænket sportsundervogn Satinlakerede sidespejlkapper Dobbelt afgangsrør - (kun til 2.0 JTDM) (kun til 2.0 JTDM) (kun til 2.0 JTDM) Sideskørter - Røde bremsekalibre Forlygter med mørk indfatning Quadrifoglio Verde logo Spoiler DE TO PAKKER KAN KOMBINERES 38

39 Stort soltag (i forbindelse med sort tagstof, option KW) 16 fælge med hjulkapsler aluminiumsfælge, design Elegant aluminiumsfælge, design Sport aluminiumsfælge, design Sport aluminiumsfælge, design Super Sport aluminiumsfælge, design Elegante aluminiumsfælge, design Sport turbine aluminiumsfælge, design Sport 55E 18 aluminiumsfælge, design Sport turbine, med mørk overflade 39

40 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE INDVENDIGT UDSTYR El-drevne sideruder foran med autofunktion El-drevne sideruder bag Indstigningslister i aluminium - Sort tagstof - Midterarmlæn for med opbevaringsrum Midterarmlæn bag med skiklap 2-zoners klimaanlæg Manuel aircondition Fartpilot Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium i instrumentpanelet - Rygekit Sportspedaler i aluminium - Stofsæder, design Sprint Stofsæder, design Competizione Lædersæder Cannelloni med røde syninger - Læderindtræk - - Del lædersæder med røde syninger Førersæde med elektrisk justerbar lændestøtte Passagersæde med elektrisk justerbar lændestøtte Højdeindstilleligt passagersæde Splitbagsæde (60/40) Elektrisk indstillelige forsæder med 3 hukommelsesindstillinger i førersiden - Opvarmede forsæder Bakspejl med automatisk afblænding Instrumentenhed med kørecomputer Instrumentenhed med multifunktionsdisplay og kørecomputer - Lommer på bagsiden af forsæderyglæn - 3. nakkestøtte bag Rat med grå beklædning Læderrat med opaque sort beklædning - - Sportslæderrat med røde syninger og opaque sort beklædning DE TO PAKKER KAN KOMBINERES 40

41 Instrumentenhed med kørecomputer/multifunktionsdisplay Indstigningslister i aluminium Midterarmlæn foran med opbevaringsrum Fartpilot Elektrisk indstillelige forsæder med tre hukommelsesindstillinger i førersiden Midterarmlæn bag 2-zoners klimaanlæg 41

42 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE SIKKERHED/TEKNIK Sideairbags Frontairbag Hovedairbags Passagerairbag Alfa Romeo DNA Tyverialarm (med afbryderkontakt) og bortslæbningsovervågning (inklusive sikkerhedslås) ASR antihjulspindsregulering Betjeningselementer til radioen på rattet Tågeforlygter Partikelfilter (DPF) * * * * - Fix&Go-dækreparationssæt Udstyrspakken Lys og udsyn** Bixenonforlygter med AFS Advarsel om glemt sikkerhedssele (SBR) Lyssensor Parkeringssensor bag Regnsensor Udendørstermometer Start&Stop VDC med Hill Holder (ABS+ASR+Bremse Assistent) og Elektronisk Q2 DE TO PAKKER KAN KOMBINERES * Ikke til biler med benzinmotor ** Omfatter: regnsensor + forrude med anti-blænde-stribe + luftkvalitetssystem + dugsensor + bakspejl med automatisk afblænding + lyssensor 42

43 Forlygter med AFS. Giulietta forener det mere klare bixenonlys med AFS: automatisk forlygtesystem. Et integreret, topmoderne styresystem, som automatisk styrer lyskeglen fra forlygterne i overensstemmelse med styretøjet. Mere præcist så kan lyskeglen dreje op til maksimalt 15 for at sikre optimalt udsyn til enhver tid selv i sving. Endnu en funktion i Giulietta, som er beregnet til at skabe optimal komfort og sikkerhed for dig, når du sidder bag rattet. Sikkerheden er i top i Giulietta med frontairbags, hovedairbags og sideairbags for. Det er alt sammen standardudstyr. Advarsel om glemt sikkerhedssele (SBR) 43

44 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE AUDIO/TELEFONI/TILBEHØR RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion + 6 højttalere RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion + 8 højttalere + dobbelt tuner Bose hi-fi-system med radio og cd-afspiller/mp3- afspilningsfunktion + 10 højttalere + dobbelt tuner Blue&Me (forberedelse til Bluetooth og med mp3- medieafspiller med USB-stik) Betjeningselementer til radio og mobiltelefon placeret på rattet My-Port-forberedelse til TomTom bærbart navigationssystem Blue&Me TomTom DE TO PAKKER KAN KOMBINERES RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion USB-stik i handskerum Bose hi-fi-system Betjeningselementer til radio og mobiltelefon placeret på rattet 44

45 Navigationssystem med pop up-display. Systemet markedsføres ikke i Danmark. Hør din forhandler om den bedste navigations løsning til Alfa Romeo Giulietta. Blue&Me TomTom. Et bærbart navigationssystem skabt i samarbejde mellem Alfa Romeo og TomTom. Kabinettet er integreret perfekt i midten af instrumentpanelet, så der ikke er brug for strømkabel, og betjeningen samtidig er både ergonomisk og sikker. Det giver en fremragende integration mellem navigationssystemet og bilen, som fuldendes af Blue&Me teknologien, der gør det muligt at anvende systemet ved hjælp af betjeningsknapper på rattet. Systemet er skræddersyet til Alfa Romeo med 4,3 touchscreen-display, IQ Routes -teknologi, kort over 45 lande i Europa, points of interest og onlinefunktioner til opdatering af kort. 45

46 LINEACCESSORI Se det separate katalog med alt Lineaccessori Front- og sideskørter Sæt med kulfiberpanel til kølergrill Hækspoiler i kulfiber Sidespejlkapper i kulfiber 46 Sidespejlkapper i blank krom Sidespejlkapper med satinlakering Sidespejlkapper i titaniumgrå lakering

47 Hæk- og sideskørter Store, dobbelte afgangsrør Tankklap i aluminium 18 aluminiumsfælge i 8C design 18 aluminiumsfælge Dækventiler med logo 47

48 LINEACCESSORI Se det separate katalog med alt Lineaccessori Kulfiberdekorindlæg til instrumentpanelet Gearknop i kulfiber Mørk aluminiumsdekorindlæg til instrumentpanelet Gearknop i farven Rosso Competizione Dekorindlæg i Bianco Ghiaccio til instrumentpanelet Ghiaccio White gear knob Sportspedaler og aluminiumsfodstøtte. Oplyste indstigninglister (kun foran) og et sæt Giuliettamåtter med røde syninger 48 Organiser med tilbehør til bagagerummet

49 Dekorindlæg i Blu Profondo til instrumentpanelet Gearknop i farven Blu Profondo Dekorindlæg i lys aluminium til instrumentpanelet Gearknop i farven opaque sort Dekorindlæg i Alfa Rosso til instrumentpanelet Gearknop i farven Alfa Rosso Tagbøjler alfaaccessories.com God stil til dig og din Alfa. Du får ikke blot en bil, du får også adgang til en verden af stilfuldt udstyr til at bruge og til at tage på. Oplev Alfa Romeo tilbehør og tøjkollektion på hjemmesiden alfaaccessories.com 49

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr

Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Tekniske specifikationer - Standard- og ekstraudstyr Distinctive Udstyrspakke Sportivo Instrumentpanel Soeder i Distinctive Soeder i forbindelse med udstyrspakke Sportivo Competizione blå 324 Stofindtræk:

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon

Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr. Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon Tekniske specifikationer Standard- og ekstraudstyr Alfa 159 og Alfa 159 Sportwagon 159/159 Sportwagon Tekniske specifikationer SPECIFIKATIONER Antal cylindre/ventiler 4/16 1750 TBi Boring x slaglængde

Læs mere

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010

Alfa Romeo Prisoversigt 12. august 2010 Prisoversigt 12. august 2010 PRIVATLEASING MiTo fra 2.495,- kr./md.* ALFA ROMEO PRIVATLEASING PRISLISTE AUGUST 2010 Model 1. gangsydelse Mdl. ydelse Løbetid Km i perioden MiTo 1.3 JTDm 95 hk Distinctive

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER TEKNISKE SPECIFIKATIONER 1.4 16v 95 hk benzin 1.3 MultiJet 90 hk diesel Pack Motor Antal cylindre, placering 4 på række, tværliggende foran 4 på række, tværliggende foran Boring x slaglængde (mm) 72 x

Læs mere

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262.

1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI 105 hk 226.900 20,4 290,- 1,6 TDI 90 hk 232.900 24,4 1.380,- 1,2 TSI DSG-7 105 hk 262. PRISLISTE PR. 04. NOVEMBER 2013 Model HK Pris Km/l Halvårlig ejerafgift Essence 1,2 TSI 86 hk 189.900 19,2 560,- Energi mærke 1,6 TDI 90 hk 212.900 24,4 1.380,- Reference 1,2 TSI 86 hk 211.900 19,2 560,-

Læs mere

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde

Ny Punto Van Stor på den kompakte måde NY PUNTO VAN Ny Punto Van Stor på den kompakte måde Punto Van er en fabriksbygget varebil der leveres med 3 døre og en fast, heldækkende varerumsadskillelse. Den nye Punto Van er stærk både visuelt og

Læs mere

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING

ALTEA. Tekniske specifikationer ENJOYNEERING ALTEA Tekniske specifikationer ENJOYNEERING Udstyr SIKKERHED Elektromekanisk servostyring 6 airbags (2 for, 2 side- samt 2 gardinairbags) Højdejusterbare sikkerhedsseler foran med strammere 3 punktseler

Læs mere

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4.

Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140. 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030. 1,9 TDI PD 105 hk DSG DPF 224.105 32.419 16,7 4. PRISLISTE PR. 1. januar 2009 Model Motor Pris inkl. moms Moms udgør Km/l Ejerafgift, årlig Reference* 1,6 102 hk 182.549 25.891 12,8 3.140 1,9 TDI PD 105 hk DPF 204.836 30.290 18,5 4.030 1,9 TDI PD 105

Læs mere

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR

TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR TEKNISKE SPECIFIKATIONER STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR TILBEHØR Tekniske specifikationer FIAT BRAVO FIRE 1,4 16V 90 Hk FIRE T-JET 16V 120 HK Active Dynamic Evo 1 - Evo S MOTOR Antal cylindre 4 på række, tværliggende

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 28. januar 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 28. januar 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 grøn ejerafgift side 11 versioner

Læs mere

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer

NY BERLINGO CITYVAN. Prisliste og tekniske specifikationer NY BERLINGO CITYVAN Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. oktober 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR BlueHDi 75 e-hdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 20. oktober 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 20. oktober 2010 fiat panda MY Km/l CO2 g/km Ciao Dynamic 1.2 69 hk Euro 5 20,4 113 94.990,- 109.990,- Fabriksmonteret Kode Ciao Dynamic Fjernbetjent centrallås 008 3.000,-

Læs mere

ville du være en Fiat Qubo, hvis du var en bil.

ville du være en Fiat Qubo, hvis du var en bil. www.fiat.dk Top Program Fiat Top Program er en service- og vedligeholdelsesaftale, der sikrer stor økonomisk tryghed. Du har et fast budget og kender på forhånd drifts-omkostningerne, og din bil er altid

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010

Fiat personbiler. Prisoversigt 8. marts 2010 Fiat personbiler Prisoversigt 8. marts 2010 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto side 6 Fiat punto evo side 7 Fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat DoblÒ side 12 grøn ejerafgift

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Ny DUCATO euro 5 Varebil Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012

OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 OPEL Zafira Classic Specifikationer, udstyr & prisliste 23.01.2012 Standardudstyr Classic Kode Sikkerhed 3 AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag ECA Fjernbetjent centrallås med

Læs mere

RENAULT MASTER PASSENGER

RENAULT MASTER PASSENGER RENAULT MASTER PASSENGER Kombi, Bus & Trabus Priser & Udstyr MASTER PASSENGER Prisliste gældende fra 1.1.2017 M aster Kombi kort Km/l CO 2 g/km Model Størrelse Motor Gearkasse Energiklasse Grøn halvårlig

Læs mere

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP

DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP DOBLÒ WORK UP SKRÆDDERSYET TIL ARBEJDE, OG TIL BYKØRSEL. Den nye Doblò Work Up er en fabriksbygget ladvogn baseret på Doblò Cargo som er blevet udnævnt til Årets Varebil i Europa 2011. Som den eneste i

Læs mere

Vælg din udstyrsversion. Og kør: Lad ikke fornøjelserne vente.

Vælg din udstyrsversion. Og kør: Lad ikke fornøjelserne vente. OFF ON 2 SKIFT! Kunne du tænke dig at gøre noget kedeligt, dyrt og kompliceret til noget sjovt, komfortabelt og enkelt? Det kan du nu med den nye Punto 2012. Få et nyt perspektiv. Glem alt om at kede dig

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT IBIZA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT IBIZA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR Ibiza IBIZA Reference Style CUPRA SIKKERHED XDS (Kun for motorer under 100HK) ABS + ESC + EBD + EBA Dæktryksovervågning 3 tre-punktsseler,

Læs mere

Det kan godt være, at den er den nye dreng i klassen i dag, men vi har elsket den i 30 år. Til trods for

Det kan godt være, at den er den nye dreng i klassen i dag, men vi har elsket den i 30 år. Til trods for Det kan godt være, at den er den nye dreng i klassen i dag, men vi har elsket den i 30 år. Til trods for dens beskedne størrelse har den en grænseløs evne til at overraske os, da ingen anden bil er i nærheden

Læs mere

Fiat personbiler Prisoversigt 24. juli 2015

Fiat personbiler Prisoversigt 24. juli 2015 Fiat personbiler Prisoversigt 24. juli 2015 fiat panda vejled. pris Sommerkampagne Benzin 0.9 60 hk Twinair Ciao 5 A ++ 26,3/88 79.990-0.9 60 hk Twinair med A/C * Pop 5 A ++ 26,3/88 92.990-0.9 60 hk Twinair

Læs mere

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo

Type El. servo El. servo El. servo El. servo El. servo Side 1 - pro_cee d pro_cee d TEKNISK DATA Motor 1,4 CVVT 1,6 CVVT 1,6 CRDI 90 1,6 CRDI 115 1,6 CRDI 128 Motortype DOCH benzin DOHC - benzin DOCH Diesel DOHC - diesel DOHC - diesel Slagvolume, ccm 1396

Læs mere

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr

RENAULT KANGOO. Priser & Udstyr RENAULT KANGOO Priser & Udstyr KANGOO Prisliste gældende fra 01.01.2018 Kangoo L1 (lang) Access L1 1.5 dci 75 S/S 5-trin manuel 734 3.0 1 950 23,3 112 1 460 144.464 kr Express L1 1.5 dci 90 S/S 5-trin

Læs mere

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM

Personbiler 108 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM Personbiler 108 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS More 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 More+ 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Edition 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Desire Sky 1.0 e-vti 69 Man. 26,3 88 Kampagnepriser

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D 2.2 D-4D 2.2 D-CAT 1ZR-FAE 2ZR-FAE 3ZR-FAE 1AD-FTV (150 hk) (150 hk) 2AD-FTV 2AD-FHV 6 M/T 6

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Ny DUCATO euro 5 VAREBIL TEKNISKE SPECIFIKATIONER Tekniske specifikationer Ny Ducato Euro 5 kassevogn og chassis Motor Antal cylindre, placering Slagvolumen (cm 3 ) 1956 Kompressionsforhold 16,5:1 115

Læs mere

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver

RENAULT KANGOO. Prisliste & Udstyr. Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver RENAULT KANGOO Prisliste & Udstyr Netop nu GRATIS AIRCONDITION på alle Kangoo udgaver KANGOO Prisliste gældende fra 2.5.2016 Model / Størrelser Kangoo L0 (kort) Motor Lasteevne (kg)** Gearkasse Totalvægt

Læs mere

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER

PEUGEOT PARTNER TEPEE KAMPAGNEMODELLER KAMPAGNEMODELLER MODEL VEJL. UDSALGSPRIS MED NY AFGIFT* MOTOR YDELSE (HK) GEAR BRÆNDSTOFFORBRUG (KM/L) CO2 HALVÅRLIG GRØN EJERAFGIFT (KR) ENERGIKLASSE Kampagnepriser er gældende så længe lager haves. ACTIVE

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 14. juli 2011

Fiat personbiler. Prisoversigt 14. juli 2011 Fiat personbiler Prisoversigt 14. juli 2011 Fiat Privatleasing FIAT PRIVATLEASING Rfra 1.495,- kr./md. JULI 2011 MODEL 1. GANGSYDELSE MDL. YDELSE LØBETID KM I PERIODEN MODEL 1. GANGSYDELSE MDL. YDELSE

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR

STANDARD- OG EKSTRAUDSTYR UDSTYRSLINJE OG DESIGN Pop Pop Star Lounge Cross Plus Chrome Line 5 5 a 5 Sortlakerede sidespejlkapper a 5 5 5 16 stålfælge med hjulkapsler a 5 5 5 16 alufælge 421 D D 5 5 17 alufælge 431 5 a D 5 17 alufælge,

Læs mere

ANDRE IKKE KAN KOMME.

ANDRE IKKE KAN KOMME. fiorino TAG DERHEN, HVOR ANDRE IKKE KAN KOMME. Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne

Læs mere

Side 1 af 6 1.8 TX - 7 sæder Af FDM Opdateret den 13/7/13 kl 17:17 af FDM Toyota Verso 1.8 TX - 7 sæder - årgang 2012 til 322.619 kr. Bilen har 5 døre, en motorstørrelse på 1,8 liter og et brændstofforbrug

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 23,3 20,4 20,4 28,6 30,3 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 99 114 114 99 75 EURO-norm EURO 6 W EURO

Læs mere

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste

OPEL Astra 5-dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste OPEL Astra 5dørs og Sports Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 07.05.2012 4 Standardudstyr Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Sport AYC Front og sideairbags foran samt gardinairbags for

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 18. marts 2009

Fiat personbiler. Prisoversigt 18. marts 2009 Fiat personbiler Prisoversigt 18. marts 2009 INDHOLD: fiat panda side 3 fiat 500 Side 4 fiat grande punto MY2008 side 6 fiat qubo side 9 fiat bravo side 10 fiat croma STATIONWAGON side 12 fiat doblò side

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Fiat personbiler. Prisoversigt 25. august 2011

Fiat personbiler. Prisoversigt 25. august 2011 Fiat personbiler Prisoversigt 25. august 2011 Fiat Privatleasing FIAT PRIVATLEASING Rfra 1.495,- kr./md. MODEL 1. GANGSYDELSE MDL. YDELSE LØBETID KM I PERIODEN MODEL 1. GANGSYDELSE MDL. YDELSE LØBETID

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr

Golf Sportsvan Prisliste udskrevet pr Prisliste udskrevet pr. 25.07.2017 Benzin Varianter Style Sound R-Line Model Gear CO 2 Km/l Afgift * Energiklasse 5 døre 5 døre 5 døre 1,0 TSI BlueMotion - 115 HK 6 trins Manuel 108 21,3 310,- 273.595,-

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

Bravo [brah-voh] interj. Et udråb, som udtrykker følelsen efter en fremragende oplevelse.

Bravo [brah-voh] interj. Et udråb, som udtrykker følelsen efter en fremragende oplevelse. Bravo [brah-voh] interj. Et udråb, som udtrykker følelsen efter en fremragende oplevelse. En perfekt balance mellem skønhed og substans: Bravo er stil og rationalitet, fornuft og følelse. Bravo er et harmonisk

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR YARIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifikationer BRÆNDSTOFØKONOMI Blandet kørsel (km/l) 4,3/4,7 4,9/5,1 5,1 3,8/4,1/4,2 3,3/3,6 Kuldioxid, CO (g/km) ved blandet kørsel 109/99 114/119 114/119 108/111/99

Læs mere

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294

NISSAN NV200. Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO DK-16C-1294 NISSAN NV200 Prisliste, udstyr, tekniske data, farver EURO6 13.12.2017 13-12-2017 NV200 PRISLISTE Karrosseritype Motor Bagdøre Varerums volume m 3 Transmission Model Totalvægt kg Udsalgspris inkl. Reg.

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Specifikationer til Avensis

Specifikationer til Avensis Specifikationer til Avensis BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ 1.6 Valvematic 1.8 Valvematic 2.0 Valvematic 2.0 D-4D DPF 2.2 D-4D DPF 2.2 D-CAT 2.2 D-CAT 177 1ZR-FE 2ZR-FAE 3ZR-FE/ (150hk) (177 hk) 3ZR-FAE 1AD-FTV

Læs mere

500L MY og 500L Living

500L MY og 500L Living 500L MY og 500L Living Prisoversigt 1. januar 2015 fiat 500L MY UDStyrSnIVEAU DØrE EnErGI klasse km/l/ Co2 Gr/km VEJLED. PrIS Benzin 1.4 95 hk Pop 5 B 16,1/145 169.990 0.9 105 hk twinair turbo Popstar

Læs mere

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Technical Specifications TECHNOLOGY TO ENJOY Leon BENZIN MOTORER 1.2 TSI 86 HP (63 KW) 1.2 TSI 110 HP (81 KW) 1.0 EcoTSI 115 HP (85 KW) Ecomotive DSG Ecomotive 1.4 TSI 125 HP (92 KW) 1.4 EcoTSI 150

Læs mere

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer

NISSAN e-nv200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer NISSAN env200 COMBI, EVALIA Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. Moms* 25% moms kr.* Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.* Grøn ejerafgift

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

ALHAMBRA. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY ALHAMBRA UDSTYR SIKKERHED Reference Style Style 9 airbags (2 for, 4 side (foran og midt), 2 gardin og 1 knæairbag til føreren) x x x Deaktivering af

Læs mere

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk

NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk NISSAN NV400 Varevogn FWD Forhjulstræk Prisliste NV400 FWD Forhjulstræk PRISLISTE Version Model Motor CO2 g/km Totalvæ gt Transmission Varerums volume m2 Brændstof forbrug km/l* Energi Klasse Gron ejerafgift

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Meriva. Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Meriva Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Standardudstyr Kode Sikkerhed Essentia Enjoy Cosmo AY0 Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag 3 FX3 Elektronisk stabiliseringsprogram

Læs mere

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C4 Cactus Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C4 Cactus Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. januar 2016 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR PureTech 82 PureTech 82 PureTech 110 e-hdi 92 ETG6 BlueHDi 100 BlueHDi 100 (EUR 5) S&S

Læs mere

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr

RENAULT MASTER. Priser & Udstyr RENAULT MASTER Priser & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 01.01.2018 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2 g/km

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin 6M/T Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i Benzin 6 M/T 1.8 Hybrid Hybrid benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel

Læs mere

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger

Prisliste personbiler Chrysler 2005 Nyvognspriser excl. leveringsomkostninger Chrysler PT Cruiser 1,6 Classic Motor 1,6 DOHC 116 hk 3-punktsseler på alle pladser 6 højttalere ABS med elektronisk bremsedistribution Aircondition Dæk dim. 195/65R15 El-justerbare og opvarmede sidespejle

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Bravo [brah-voh] interj. Et udråb, som udtrykker følelsen efter en fremragende oplevelse.

Bravo [brah-voh] interj. Et udråb, som udtrykker følelsen efter en fremragende oplevelse. Bravo [brah-voh] interj. Et udråb, som udtrykker følelsen efter en fremragende oplevelse. En perfekt balance mellem skønhed og substans: Bravo er stil og rationalitet, fornuft og følelse. Bravo er et harmonisk

Læs mere

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Insignia Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Edition Cosmo OPC / OPC Unlimited AW7 Frontairbags foran, sideairbags samt gardinairbags for og bag - AY0 Front-

Læs mere

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer

Ny Berlingo Multispace. Prisliste og tekniske specifikationer Ny Berlingo Multispace Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. november 2015 TEKNISKE SPECIFIKATINER MTR VTi 98 BlueHDi 100 BlueHDi 100 BlueHDi 120 S&S S&S ETG6 S&S Cylindervolumen cm3

Læs mere

Tekniske specifikationer

Tekniske specifikationer Tekniske specifikationer 1 Farver Oplysninger om brændstofforbrug, CO og vægt er opgivet i henhold til EUs standarder, og samtlige data gælder for -modellen. Det faktiske brændstofforbrug og de aktuelle

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

dieselmotoren ren nydelse

dieselmotoren ren nydelse dieselmotoren ren nydelse Det tager sin tid at opnå det perfekte. Vi har taget os den tid og skabt noget, som efter sigende er verdens bedste dieselmotor. Vi ønskede, at vores i-ctdi-diesel skulle blive

Læs mere

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.

Ny Renault Talisman stationcar. Ny Renault Talisman sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25. Ny stationcar Ny sedan * BEMÆRK NYE FORBEDRET BESKATNINGSPRISER PÅ 130 HK EDC - SPAR KR. 25.000,- Stationscar DIESEL DATA ZEN 1.5 Energy dci KM/L: 27 CO2: 98 284.825,- 1.5 Energy dci EDC KM/L: 26,3 CO2:

Læs mere

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr

NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr NY RENAULT TRAFIC Prisliste & Udstyr TRAFIC KASSEVOGN Prisliste gældende fra 31.3.2016 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) * Trafic T27-5,2 m 3 kort Max anhængervægt 2.000 kg. S/S = Motor med

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592

NISSAN JUKE. Priser, udstyr og specifikationer 01.07.2014 DK-02C-0592 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor CO 2- udledning Forbrug v /blandet k ørs el Trans mis s ion Model Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg. afg. k r. pris k r.** Benz in 94 Visia

Læs mere

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. SCUDO SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort,

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR

AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR AURIS SPECIFIKATIONER OG STANDARDUDSTYR Specifi kationer BRÆNDSTOFØKONOMI OG MILJØ Benzin Multidrive S 1.33 Dual VVT-i 1.8 Hybrid Benzin e-cvt Brændstofforbrug Blandet kørsel (km/l) Landevejskørsel (km/l)

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

LEON. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

LEON. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY LEON Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR SIKKERHED Automatisk Kollisionsbremse System 7 airbags (2 foran, 2 side, 2 gardin og 1 knæairbag) Selealarm i fører- og passagerside Passager airbag

Læs mere

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL

259.900,- NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. 259.900,- BEGRÆNSET ANTAL NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone klimaanlæg, elektriske sideruder for og bag, læderbeklædt

Læs mere

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS

Personbiler 208 KAMPAGNEMODELLER MODELPROGRAM GRØN AFGIFT ENERGIKLASSE VEJL. UDSALGSPRIS Personbiler 208 VARIANT MOTOR HK GEAR KM/L CO 2 BENZIN 5-DØRS Envy 1.2 VTi 82 Man. 23,3 99 Envy 1.2 VTi 82 ESG 23,8 97 DIESEL 5-DØRS Envy 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3 79 Envy Sky 1.6 BlueHDi 100 Man. 33,3

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 1.1.2017 01-01-2017 NV300 KASSEVOGN Længde Varerumstørrelse Stop/ Startsystem Brændstofforbrug v. bl. kørsel (NEDC, Grøn ejerafgift Vejl.

Læs mere

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010

OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 OPEL Combo 2010 Specifikationer, udstyr & priser 01.10.2010 Standardudstyr Teknik Funktion Komfort Dæk - 185/60 R 88H (QLF) og stålfælge 6J x 15 (PG1) 2 lygter i loftsbeklædning (fortil) Belysning i lastrum

Læs mere

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b

NISSAN NV300 COMBI. Prisliste, udstyr, farver, tekniske data DK-17C-1284b NISSAN NV300 COMBI Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 NV300 COMBI Brænd-stof Grøn Længde og forbrug Energi ejerafgift / højde Grade Motor Gearkasse km/l Klasse halvår (kr.) Vejl. udsalgspris

Læs mere

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012

OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 OPEL Zafira Tourer Specifikationer, udstyr & prisliste 27.02.2012 Kode Sikkerhed Standardudstyr Essentia Enjoy Cosmo AYC Front- og sideairbags foran samt gardinairbags for og bag AHS Aktive hovedstøtter

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

NISSAN NV300 KASSEVOGN

NISSAN NV300 KASSEVOGN NISSAN NV300 KASSEVOGN Prisliste, udstyr, farver, tekniske data 01.01.2018 01-01-2018 NV300 KASSEVOGN Længde og højde Udstyr Varerumstørrelse (m3) Motor Stop/ Startsystem Gearkasse Brændstofforbrug v.

Læs mere

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta Alfa Romeo Giulietta 2 Tuning&Performance Tuning&Perfomance SPOILER FOR** 50903311 KIT SIDESKØRTER*** Monteres med limsæt 50903309 50903505 ** Kan evt. lakeres i bilens karrosserifarve. Monteres med limsæt

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere