ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA."

Transkript

1

2 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM. Udtryk substans og dynamik, så du kører nye veje med selvtillid. SIKKER EVOLUTION: Oplev det nyeste indenfor sikkerhed, så du kan køre fremtiden i møde med ro i sjælen. ET TILFREDSSTILLENDE BRØL. Hør lyden af bæredygtig kraft, som udviser stort hensyn til miljøet. ALFA ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

3

4

5

6 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. Giulietta har helt sin egen STIL. Den sætter sin egen dagsorden i en tid, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at være som alle de andre. De dristige linjer fra en ny EVOLUTION der udspringer af Alfa Romeos kendetegn. Giulietta er tiltænkt de personer, der har lært at træffe fornuftige valg, men som ikke vil give afkald på glæde og underholdning og især ikke bag rattet.

7 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. Giulietta har helt sin egen STIL. Den sætter sin egen dagsorden i en tid, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at være som alle de andre. De dristige linjer fra en ny EVOLUTION der udspringer af Alfa Romeos kendetegn. Giulietta er tiltænkt de personer, der har lært at træffe fornuftige valg, men som ikke vil give afkald på glæde og underholdning og især ikke bag rattet.

8

9 Alfa Romeos sportslighed bliver til ren DYNAMIK, som løber hen over de 5 døre og omfavner funktionelle detaljer som fx den aerodynamiske hækspoiler. En BESLUTSOM OG ELEGANT front fuldendes perfekt af forlygterne med LED-kørelys. LED-pærerne, som også er at finde i baglygterne, følger designet af lygtehusene, som en integreret del af bagenden på Giulietta, som forener design, KOMFORT og plads på bedste vis.

10

11 ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. Vær fornuftig. Det er den nye Giulietta. Lad kaos bag dig, og lad dig byde velkommen i en rolig og indbydende kabine. Et vedvarende ønske om at nyde stil og kvalitet. Interiøret i alle udstyrsvarianter er primært ensfarvet, men skinnende ELEMENTER giver liv i kabinen. Former, stof og materialer udstråler den samme sans for kvalitet. Bilens attraktive retrokendetegn omfatter: et bredt instrumentpanel, vintage-vippekontakter, som er inspireret af 8C Competizione, et 3-eget rat og skålformede sæder. Praktiske PLADSFORHOLD: fem komfortable pladser og en bagagerumskapacitet på 350 l.

12

13

14

15

16 KOMPAKT PLATFORM. Udtryk beslutsomhed og dynamik, så du kører nye veje med selvtillid. I en tid fuld af forandringer opstiller Giulietta sine helt egne regler. Den nye PLATFORM, som er udviklet til Giulietta, bygger på Alfa Romeos mangeårige erfaring inden for ingeniørarbejde, og resultatet er topmoderne. Der er anvendt innovative materialer som f.eks. aluminium, magnesium og højstyrkestål, og den kombination giver stor styrke og stivhed samt lavere vægt. Den nye platform er et helt kapitel i sig selv, og den skaber synergi mellem alle Giuliettas mekaniske og elektroniske komponenter for at sikre bilens køreegenskaber, komfort og sikkerhed. Fire teknologier er med til at give Giulietta helt enestående køreegenskaber. Disse teknologier omfatter aktivt styretøj med DOBBELT TANDHJULSDREV, AVANCERET MACPHERSON-hjulophæng for, MULTILINK-hjulophæng bag og ALFA ROMEO DNA. AKTIVT STYRETØJ MED DOBBELT TANDHJULSDREV. Denne nye generation af styretøj er udviklet specielt med henblik på at sikre den køreglæde, som Alfa Romeo er kendt for. Fordelene er mange: Direkte og følsomt styretøj under alle kørselsforhold Fuldt integreret med bilens dynamiske sikkerhedssystemer og med Alfa Romeo DNA Høj kørekomfort takket være variabel servoeffekt Meget nem at manøvrere rundt i byen og ved parkering takket være en vendediameter på kun 10,9 m 30% lavere forbrug af brændstof på servostyringen i forhold til biler med konventionel servostyring. UNDERVOGN. Undervognen, som er konstrueret til Giulietta, venter bare på at blive sat på prøve. Det AVANCEREDE MACPHERSON-hjulophæng er fremstillet af lette materialer som fx aluminium, og det er konstrueret med henblik på at optimere stabiliteten i sving og højne kørekomforten. Det nye MULTILINK-hjulophæng bag giver en glimrende vejbeliggenhed og en fremragende komfort. Denne undervognskonstruktion er udviklet til at give mere plads i bagagerummet, og den vejer over 10 kg mindre end et konventionelt Multilink-ophæng. Opsummering: Undervognen på Giulietta giver sportslige og underholdende køreegenskaber samtidig med at bilen er både komfortabel og let at køre.

17 Aktivt styretøj med dobbelt tandhjulsdrev. Nye hjulophæng.

18

19 ALFA ROMEO DNA. Systemet gør det muligt at tilpasse bilens personlighed til førerens behov og forskellige kørselsforhold. Når kontakten er i DYNAMIC-position, er bilens præstationer præcis som du ville forvente det af Alfa Romeos sportslige sjæl: Motoren reagerer omgående, og kraften er imponerende takket være turboen. Samtidig sørger det elektroniske Q2-differentiale for, at du kan køre sikkert og hurtigt gennem sving. I Dynamic-positionen anvender Giulietta også det nye Pre- Fill-system, som ved hjælp af VDC-systemet giver føreren den hurtigst mulige respons fra bremsesystemet. Med kontakten i NORMAL-position bliver kørslen i dagligdagen til en behagelig oplevelse med fokus på komfortabel og jævn kørsel til enhver tid, samtidig med at brændstofforbruget reduceres til et minimum. I ALL WEATHER-funktionen kan Giulietta imødekomme selv de mest vanskelige vejforhold alle bilens aktive sikkerhedssystemer, inklusive VDC og det elektroniske Q2-differentiale, tages i brug. Motorresponsen bliver mere afdæmpet og kontrolleret.

20 ALFA TCT-GEARKASSE. En gearkasse med dobbelt tørkobling, som i princippet består af to parallelle gearkasser, der gør det muligt, at næste gear er parat, allerede mens det nuværende gear stadig er i indgreb. Den kan anvendes enten i den fuldautomatiske funktion eller i den sekventielle funktion med TIP-betjening. I denne funktion foretages gearskift manuelt ved at bevæge geearvælgeren op og ned eller, som ekstraudstyr, ved hjælp af gearskiftekontakterne på rattet. Denne nye gearkasse giver klare fordele: Et brændstofforbrug, som er op til 10 % lavere i forhold til en traditionel automatisk gearkasse med momentomformer. Dobbeltkoblingsgearkassen kombineres perfekt med Start&Stop-systemet, hvilket reducerer brændstofforbruget og emissionerne yderligere. Skift fra automatisk til manuel, sekventiel funktion med kun én bevægelse. Hurtigere, mere jævne gearskift uden afbrydelse af trækkraften. En endnu mere sportslig kørefornemmelse i den sekventielle funktion. Perfekt integreret med Alfa Romeo DNA-systemet, som styrer timingen af gearskiftene afhængigt af den valgte funktion (Dynamic, Normal og All Weather). Alfa Giulietta med TCT- gearkasse forventes introduceret ultimo 2011

21

22

23 SIKKER EVOLUTION. Oplev den nyeste udvikling inden for sikkerhed, så du kan køre fremtiden i møde med ro i sjælen. Alfa Romeo Giulietta er klar til at beskytte dig. Den nye platform er blandt de bedste i EURO NCAP-testen. Det er resultatet af mere end timers virtuel analyse, 100 crashtests, 150 tests på en HyGe slæde og mere end 100 tests af komponenter og undersystemer. Et tredje deformationspunkt øger frontens evne til at absorbere energi, og det reducerer både inertikræfterne og deformeringen af passagerkabinen i tilfælde af en kollision. Disse kvaliteter suppleres af 6 airbags, som er standard i alle versioner, sikkerhedsseler med dobbelte selestrammere og selekraftbegrænsere, deformerbar pedalkonsol og ratstamme, anden generation af anti-piskesmældsnakkestøtter og Isofix-forankringer.

24 ET TILFREDSSTILLENDE BRØL. Hør lyden af bæredygtig kraft, som udviser stort hensyn til miljøet. Brølet fra Alfa Romeo motorerne er lyden af ansvarlige præstationer: Det er vigtigt altid at kunne slippe kræfterne løs, når du har brug for det, mens du hele tiden kan være sikker på, at du udviser respekt for miljøet. Alle motorerne i modelprogrammet både benzin- og dieselmotorer lever op til EURO 5-normen: Det drejer sig om tre avancerede turbomotorer en 1,4-liters-motor med 120 hk, den banebrydende 1,4-liters MultiAir-motor med 170 hk og den imponerende 1750 TBI motor med 235 hk samt tre andengenerations MultiJet-dieselmotorer en 1,6-liters JTDM-2-motor med 105 hk samt en 2,0-liters JTDM-2-motor med 140 hk eller 170 hk. MULTIAIR. Til en bil, som hører til i den nye tidsalder, anvendes den nyeste generation af benzinmotorer med enestående resultater, hvad angår præstationer, miljøvenlighed og fleksibilitet. Prisen som International Engine of the Year 2010 understreger 1.4 MultiAir-motorens sublime kvaliteter: MultiAir systemet giver blandt andet: % højere ydelse takket være en ventiltiming, som er konstrueret til høje præstationer. Op til 15 % højere drejningsmoment ved lave omdrejninger takket være den direkte styring af indsugningsventilerne. Op til 12 % hurtigere acceleration takket være større luftmængde. Op til 10 % lavere brændstofforbrug og emissioner. START&STOP-system. Denne funktion, som føreren til enhver tid kan deaktivere, stopper og starter automatisk motoren, når bilen holder stille i bytrafik, så brændstofforbruget, de skadelige emissioner og støjforureningen reduceres. Start&Stop-systemet er integreret i følgende motorer: 1.4 TB med 120 hk, 1.4 TB MultiAir med 170 hk, 1.6 JTDm-2 med 105 hk og 2.0 JTDm-2 med 140 eller 170 hk. GSI. I Giulietta er der endnu en funktion, som hjælper føreren med at reducere brændstofforbruget og emissionerne. Funktionen, der også kendes som en gearskifteindikator, viser ved hjælp af et signal i instrumentpanelet, hvornår der bør skiftes gear, så motorens effektivitet er størst mulig, og så brændstofforbruget er lavest muligt. Funktionen er aktiv i DNA-systemets Normal- og All weather-programmer.

25 Motorer 1.4 TB 1.4 TB MultiAir 1750 TBi 1.6 JTDM JTDM JTDM hk 170 hk TCT 235 hk 105 hk 140 hk 170 hk Antal cylindre Slagvolumen cm Maksimal ydelse hk-kw/omdr / / / / / /4000 Drejningsmoment Nm/omdr Køreklar vægt, kg Tophastighed km/t Acceleration km/t (sek.) 9,4 7,8 7,7 6,8 11,3 9,0 8,0 CO 2 -emissioner g/km Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Start&Stop-system Standard Standard N.A. Standard Standard Standard

26

27 UDSTYRSVARIANTER.

28 PROGRESSION I forbindelse med: 1.4 TB 120 hk 1.6 JTDM hk 2.0 JTDM hk Alfa Romeo DNA VDC med Hill Holder, Electronic Q2 og DST Start&Stop-system Aktivt styretøj med dobbelt tandhjulsdrev 16 fælge Hækspoiler Opvarmede og indfarvede sidespejle Instrumentenhed med kørecomputer Manuel aircondition Radio og cd-afspiller med mp3-afspilningsfunktion og 6 højttalere El-drevne sideruder for og bag Fartpilot Armlæn bag Interiør med stof af typen Sprint Stofindtræk Sprint 298 sort (standard) Læderindtræk 402 Woven sort (ekstraudstyr) Læderindtræk 495 Woven natur (ekstraudstyr) 28

29 Alfa Romeo DNA RDS radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion El-drevne sideruder for og bag Chrome shine grå dekorindlæg på instrumentpanelet 29

30 DISTINCTIVE I forbindelse med: 1.4 TB 120 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk 2.0 JTDM hk 2.0 JTDM hk Som Progression plus: 16 sportsaluminiumsfælge med dæk i størrelsen 205/55 Chrome line (forkromede rudeindfatninger) Tågeforlygter Læderrat Betjeningselementer til radioen placeret på rattet Instrumentenhed med stort display + kørecomputer 2-zone klimaanlæg Interiør med stof af typen Competizione 30 Stofindtræk Competizione 168 sort (standard) 125 sort-gråt (alternativ) Læderindtræk 408 Woven sort (ekstraudstyr) 465 Woven natur (ekstraudstyr) Læderindtræk Cannelloni 401 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 423 sort med røde syninger (ekstraudstyr)

31 Grigio Magnesio dekorindlæg på instrumentpanelet (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Cruise Control (standard) Armlæn for (ekstraudstyr) Forkromede rudeindfatninger (standard) Tågelygter (standard) 31

32 UDSTYRSPAKKER PAKKE SPORTIVO (kun til Distinctive). Indholder: 17 eller 18 aluminiumsfælge Fastere støddæmpere Sideskørter Forlygter med mørke indfatninger Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet Sædeindtræk i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium Læder og stof 323 sort med røde syninger (standard i pakke Sportivo) Læder Cannelloni 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) Læder Cannelloni 923 sort med røde syninger (ekstraudstyr) 32

33 PAKKE PREMIUM (kun til Distinctive). Indeholder: Blue&Me Parkeringssensor bag Bixenonforlygter med AFS-funktion (adaptive forlygter) Forlygtespulere PAKKE LUSSO (kun til Distinctive). Indeholder: Regn og lyssensor Aut. nedblændeligt bakspejl Blue&Me Parkeringssensor bag Elektriske indklapbare sidespejle 230 Bixenonforlygter med AFS 52B Parkeringssensor bag Mørk børstet aluminiumsindlæg på instrumentpanelet og læderrat med røde syninger (Pakke Sportivo) 33

34 QUADRIFOGLIO VERDE I forbindelse med: 1750 TBi 235 hk Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet (standard) Sportspedaler i aluminium (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Firkløversymbolet blev for første gang introduceret på en Alfa Romeo i Føreren Ugo Sivocci, som så ud til at blive den evige toer, fik symbolet malet på sin bil som et lykkesymbol før starten på det opslidende Targa Florio-racerløb. Og lykkesymbolet så ud til at virke: På den sidste etape af løbet lykkedes det endelig for ham at bryde rækken af andenpladser, og for første gang kunne han køre sin Alfa Romeo over målstregen som vinder. Siden da har det det grønne firkløversymbol fulgt Alfa Romeo for at hylde legenden om og sjælen i disse særdeles sportslige biler. Nu kan også Giulietta leveres med firkløversymbolet i den særlige QV version. Som Distinctive plus: 17 eller 18 specialfælge (ekstraudstyr) Sænket sportsundervogn Sideskørter Forstærkede bremser med røde bremsekalibre Quadrifoglio Verde logo Forlygter med mørke indfatninger Ekstra tonede ruder bag Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium Interiør i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium 34 Denne version er udstyret med en 1750 benzinmotor med turbo og 235 hk. Direkte indsprøjtning. Kontinuerligt variabel ventilindstilling. Turbolader. Et revolutionerende styresystem, som eliminerer turbotøven. Resultatet er en motor med præstationer, som det nærmere hører sig til for en 3-liters motor, men med et beskedent benzinforbrug, som er mere typisk for en kompakt 4-cylindret motor. En ydelse på 134 hk/liter slagvolumen og et drejningsmoment på 194 Nm/liter slagvolumen er den højeste ydelse i verden i denne kategori af biler. Det maksimale drejningsmoment på 340 Nm, som er til rådighed allerede fra omdr./min, er et andet højdepunkt. Læder og stof Læder Cannelloni Læder Cannelloni 323 sort med røde syninger (standard) 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 923 Sort med røde syninger (ekstraudstyr) 35

35 QUADRIFOGLIO VERDE I forbindelse med: 1750 TBi 235 hk Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet (standard) Sportspedaler i aluminium (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Firkløversymbolet blev for første gang introduceret på en Alfa Romeo i Føreren Ugo Sivocci, som så ud til at blive den evige toer, fik symbolet malet på sin bil som et lykkesymbol før starten på det opslidende Targa Florio-racerløb. Og lykkesymbolet så ud til at virke: På den sidste etape af løbet lykkedes det endelig for ham at bryde rækken af andenpladser, og for første gang kunne han køre sin Alfa Romeo over målstregen som vinder. Siden da har det det grønne firkløversymbol fulgt Alfa Romeo for at hylde legenden om og sjælen i disse særdeles sportslige biler. Nu kan også Giulietta leveres med firkløversymbolet i den særlige QV version. Som Distinctive plus: 17 eller 18 specialfælge (ekstraudstyr) Sænket sportsundervogn Sideskørter Forstærkede bremser med røde bremsekalibre Quadrifoglio Verde logo Forlygter med mørke indfatninger Ekstra tonede ruder bag Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium Interiør i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium 34 Denne version er udstyret med en 1750 benzinmotor med turbo og 235 hk. Direkte indsprøjtning. Kontinuerligt variabel ventilindstilling. Turbolader. Et revolutionerende styresystem, som eliminerer turbotøven. Resultatet er en motor med præstationer, som det nærmere hører sig til for en 3-liters motor, men med et beskedent benzinforbrug, som er mere typisk for en kompakt 4-cylindret motor. En ydelse på 134 hk/liter slagvolumen og et drejningsmoment på 194 Nm/liter slagvolumen er den højeste ydelse i verden i denne kategori af biler. Det maksimale drejningsmoment på 340 Nm, som er til rådighed allerede fra omdr./min, er et andet højdepunkt. Læder og stof Læder Cannelloni Læder Cannelloni 323 sort med røde syninger (standard) 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 923 Sort med røde syninger (ekstraudstyr) 35

36 Tekniske data 1.4 TB med 120 hk 1.4 TB MultiAir med 170 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk med ALFA TCT-gearkasse SPECIFIKATIONER Antal cylindre, konfiguration Boring og slaglængde (mm) 72x84 72x84 72x84 Slagvolumen (cm 3 ) Kompressionsforhold 9,8:1 9.8:1 9.8:1 Maksimal ydelse hk/kw ved omdr./min. (DYNAMIC) 120/88 ved omdr./min. 170/125 ved omdr./min. 170/125 ved 5500 omdr./min. Maksimalt drejningsmoment Nm ved omdr./min. (DYNAMIC) 206 ved omdr./min. 250 ved omdr./min. 250 ved 2500 omdr./min. Brændstoffordeling (styring) Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere og MultiAir-system på indsugnings ventilerne Tandrem med hydrauliske ventilløftere og MultiAir-system på indsugningssiden Brændstoftilførsel MPFI med trykladning via udstødningsturbolader med intercooler MPFI med trykladning og MultiAir ventilstyringssystem, intercooler MPFI med trykladning og MultiAir ventilstyringssystem, intercooler Start&Stop-system til automatisk stop og start af motoren ved bykørsel, hvilket reducerer brændstofforbruget og CO 2 -emissionerne Standard Standard Standard ELEKTRISK SYSTEM (12 V) Batterikapacitet: (Ah)/generator (A) 63 Ah/ Ah/ Ah/450 TRANSMISSION Trækkende hjul Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk Gearkasse 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins dobbeltkobling DÆK Standardstørrelse 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V STYRETØJ Type Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Vendediameter (m) 10,9 10,9 10,9 HJULOPHÆNG Forrest Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsstivere, hul krængningsstabilisator monteret på forbindelsesstang Bagest Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme og wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator BREMSER (SKIVER) Forrest (mm) Bagest (mm) BRÆNDSTOFKAPACITET VÆGT Brændstoftank (l) Køreklar vægt (kg) Maks. anhængervægt (kg) PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) Acceleration (fører + 30 kg) km/t (sek.) 9,4 7,8 7,7 BRÆNDSTOFFORBRUG EMISSIONER jf. direktivet 2004/3/EF Forbrug (km/l) bykørsel 11,9 12,8 14,9 Landevejskørsel 18,9 21,7 23,3 Blandet kørsel 15,6 17,2 19,2 CO 2 -emissioner (g/km) Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Energiklasse 36

37 1750 TBi med 235 hk 1.6 JTDM-2 med 105 hk 2.0 JTDM hk 2.0 JTDM-2 med 170 hk x80,5 79,5x80,5 83x x90, ,2:1 16,5:1 16,5:1 16,5:1 235/173 ved omdr./min. 105/77 ved omdr./min. 140/103 ved 3750 omdr./min. 170/125 ved omdr./min. 340 ved omdr./min. 320 ved omdr./min. 170/125 ved 5500 omdr./min. 350 ved omdr./min. To kontinuerligt variable knastaksler og tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Direkte benzinindsprøjtning og turbolader samt intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader og intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader med variabel geometri og intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader med variabel geometri og intercooler Ikke tilgængelig Standard Standard Standard 60 Ah/ Ah/ Ah/ Ah/600 Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 225/45 R17 91W 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev 10,9 10,9 10,9 10,9 Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumssvingarm, hul krængningsstabilisator monteret på forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme og wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator ,8 11,3 9,0 8,0 9,3 18,2 5,6 17,2 17,2 27,0 3,9 24,4 13,2 22,7 4,5 21, Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 37

38 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE UDVENDIGT UDSTYR Chrome line (forkromede rudeindfatninger) - Ekstra tonede ruder (bagrude og bageste sideruder) Forlygtespulere Elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle Opvarmede sidespejle, elektrisk indklappelige Soltag med stor glasflade (i forbindelse med sort interiør, option 5KW) Pastellak Special pastellak Metallak Competizione rød, 3-lags perlemors lakering - 16" fælge med hjulkapsler og dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Elegant, med dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 225/45 - (alternativt 439) aluminiumsfælge, design Super Sport, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Elegante, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Sport turbine, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 225/40 - (alternativt 420) - 55E 18 aluminiumsfælge, design Sport turbine, med mørk overflade og dæk i størrelsen 225/ INDIVIDUELLE LØSNINGER Fastere støddæmpere Sænket sportsundervogn Satinlakerede sidespejlkapper Dobbelt afgangsrør - (kun til 2.0 JTDM) (kun til 2.0 JTDM) (kun til 2.0 JTDM) Sideskørter - Røde bremsekalibre Forlygter med mørk indfatning Quadrifoglio Verde logo Spoiler DE TO PAKKER KAN KOMBINERES 38

39 Stort soltag (i forbindelse med sort tagstof, option KW) 16 fælge med hjulkapsler aluminiumsfælge, design Elegant aluminiumsfælge, design Sport aluminiumsfælge, design Sport aluminiumsfælge, design Super Sport aluminiumsfælge, design Elegante aluminiumsfælge, design Sport turbine aluminiumsfælge, design Sport 55E 18 aluminiumsfælge, design Sport turbine, med mørk overflade 39

40 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE INDVENDIGT UDSTYR El-drevne sideruder foran med autofunktion El-drevne sideruder bag Indstigningslister i aluminium - Sort tagstof - Midterarmlæn for med opbevaringsrum Midterarmlæn bag med skiklap 2-zoners klimaanlæg Manuel aircondition Fartpilot Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium i instrumentpanelet - Rygekit Sportspedaler i aluminium - Stofsæder, design Sprint Stofsæder, design Competizione Lædersæder Cannelloni med røde syninger - Læderindtræk - - Del lædersæder med røde syninger Førersæde med elektrisk justerbar lændestøtte Passagersæde med elektrisk justerbar lændestøtte Højdeindstilleligt passagersæde Splitbagsæde (60/40) Elektrisk indstillelige forsæder med 3 hukommelsesindstillinger i førersiden - Opvarmede forsæder Bakspejl med automatisk afblænding Instrumentenhed med kørecomputer Instrumentenhed med multifunktionsdisplay og kørecomputer - Lommer på bagsiden af forsæderyglæn - 3. nakkestøtte bag Rat med grå beklædning Læderrat med opaque sort beklædning - - Sportslæderrat med røde syninger og opaque sort beklædning DE TO PAKKER KAN KOMBINERES 40

41 Instrumentenhed med kørecomputer/multifunktionsdisplay Indstigningslister i aluminium Midterarmlæn foran med opbevaringsrum Fartpilot Elektrisk indstillelige forsæder med tre hukommelsesindstillinger i førersiden Midterarmlæn bag 2-zoners klimaanlæg 41

42 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE SIKKERHED/TEKNIK Sideairbags Frontairbag Hovedairbags Passagerairbag Alfa Romeo DNA Tyverialarm (med afbryderkontakt) og bortslæbningsovervågning (inklusive sikkerhedslås) ASR antihjulspindsregulering Betjeningselementer til radioen på rattet Tågeforlygter Partikelfilter (DPF) * * * * - Fix&Go-dækreparationssæt Udstyrspakken Lys og udsyn** Bixenonforlygter med AFS Advarsel om glemt sikkerhedssele (SBR) Lyssensor Parkeringssensor bag Regnsensor Udendørstermometer Start&Stop VDC med Hill Holder (ABS+ASR+Bremse Assistent) og Elektronisk Q2 DE TO PAKKER KAN KOMBINERES * Ikke til biler med benzinmotor ** Omfatter: regnsensor + forrude med anti-blænde-stribe + luftkvalitetssystem + dugsensor + bakspejl med automatisk afblænding + lyssensor 42

43 Forlygter med AFS. Giulietta forener det mere klare bixenonlys med AFS: automatisk forlygtesystem. Et integreret, topmoderne styresystem, som automatisk styrer lyskeglen fra forlygterne i overensstemmelse med styretøjet. Mere præcist så kan lyskeglen dreje op til maksimalt 15 for at sikre optimalt udsyn til enhver tid selv i sving. Endnu en funktion i Giulietta, som er beregnet til at skabe optimal komfort og sikkerhed for dig, når du sidder bag rattet. Sikkerheden er i top i Giulietta med frontairbags, hovedairbags og sideairbags for. Det er alt sammen standardudstyr. Advarsel om glemt sikkerhedssele (SBR) 43

44 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE AUDIO/TELEFONI/TILBEHØR RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion + 6 højttalere RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion + 8 højttalere + dobbelt tuner Bose hi-fi-system med radio og cd-afspiller/mp3- afspilningsfunktion + 10 højttalere + dobbelt tuner Blue&Me (forberedelse til Bluetooth og med mp3- medieafspiller med USB-stik) Betjeningselementer til radio og mobiltelefon placeret på rattet My-Port-forberedelse til TomTom bærbart navigationssystem Blue&Me TomTom DE TO PAKKER KAN KOMBINERES RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion USB-stik i handskerum Bose hi-fi-system Betjeningselementer til radio og mobiltelefon placeret på rattet 44

45 Navigationssystem med pop up-display. Systemet markedsføres ikke i Danmark. Hør din forhandler om den bedste navigations løsning til Alfa Romeo Giulietta. Blue&Me TomTom. Et bærbart navigationssystem skabt i samarbejde mellem Alfa Romeo og TomTom. Kabinettet er integreret perfekt i midten af instrumentpanelet, så der ikke er brug for strømkabel, og betjeningen samtidig er både ergonomisk og sikker. Det giver en fremragende integration mellem navigationssystemet og bilen, som fuldendes af Blue&Me teknologien, der gør det muligt at anvende systemet ved hjælp af betjeningsknapper på rattet. Systemet er skræddersyet til Alfa Romeo med 4,3 touchscreen-display, IQ Routes -teknologi, kort over 45 lande i Europa, points of interest og onlinefunktioner til opdatering af kort. 45

46 LINEACCESSORI Se det separate katalog med alt Lineaccessori Front- og sideskørter Sæt med kulfiberpanel til kølergrill Hækspoiler i kulfiber Sidespejlkapper i kulfiber 46 Sidespejlkapper i blank krom Sidespejlkapper med satinlakering Sidespejlkapper i titaniumgrå lakering

47 Hæk- og sideskørter Store, dobbelte afgangsrør Tankklap i aluminium 18 aluminiumsfælge i 8C design 18 aluminiumsfælge Dækventiler med logo 47

48 LINEACCESSORI Se det separate katalog med alt Lineaccessori Kulfiberdekorindlæg til instrumentpanelet Gearknop i kulfiber Mørk aluminiumsdekorindlæg til instrumentpanelet Gearknop i farven Rosso Competizione Dekorindlæg i Bianco Ghiaccio til instrumentpanelet Ghiaccio White gear knob Sportspedaler og aluminiumsfodstøtte. Oplyste indstigninglister (kun foran) og et sæt Giuliettamåtter med røde syninger 48 Organiser med tilbehør til bagagerummet

49 Dekorindlæg i Blu Profondo til instrumentpanelet Gearknop i farven Blu Profondo Dekorindlæg i lys aluminium til instrumentpanelet Gearknop i farven opaque sort Dekorindlæg i Alfa Rosso til instrumentpanelet Gearknop i farven Alfa Rosso Tagbøjler alfaaccessories.com God stil til dig og din Alfa. Du får ikke blot en bil, du får også adgang til en verden af stilfuldt udstyr til at bruge og til at tage på. Oplev Alfa Romeo tilbehør og tøjkollektion på hjemmesiden alfaaccessories.com 49

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY UDSTYR ELEKTRONIK Media System Plus: 6,5" farve touch skærm, USB/AUX-in/SD-kort læser/cd/ipod tilslutning + Bluetooth (telefon og musik streaming + 6 højtalere

Læs mere

ANDRE IKKE KAN KOMME.

ANDRE IKKE KAN KOMME. fiorino TAG DERHEN, HVOR ANDRE IKKE KAN KOMME. Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne

Læs mere

Grande Punto. Nu med Turbo

Grande Punto. Nu med Turbo Grande Punto. Nu med Turbo Lige siden de første Multijet motorer har Fiat Powertrain Technologies været med helt i front i den teknologiske udvikling. Det viser de blandt andet i dag med den helt nye T-Jet

Læs mere

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567.

S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,- - 471.403,- 567. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum S60 T3* 150 6-trins manuel 15,2 152 1.320,- 1.600 kg. 436.402,- 532.400,- S60 T3 150 6-trins Powershift 14,1 164 1.580,-

Læs mere

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

Grand C4 Picasso Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer Grand C4 Picasso Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. august 2015 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR THP 165 BlueHDi 120 BlueHDi 120 BlueHDi 150 BlueHDi 150 S&S EAT6 S&S S&S EAT6

Læs mere

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo

Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Motorer Nye dieselmotorer og benzinmotorer med og uden turbo Valgmulighed mellem syv motorer ved lanceringen, alle Euro 5 certificerede Nye 2,0 l dieselmotorer ned lavt forbrug giver rækkevidde op til

Læs mere

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION

SEAT LEON ST STYLE BARCELONA EDITION LEON ST STYLE BARCELONA EDITION FRA KUN KR. BEGRÆNSET ANTAL FAST MÅNEDLIG YDELSE FRA KR. 259.900,- 2.610,- 2,15% FAST RENTE * NÅR LUKSUS BLIVER STANDARD Det luksuriøse standardudstyr omfatter bl.a.: 2-zone

Læs mere

Prisliste Volvo XC90

Prisliste Volvo XC90 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Momentum Summum R-Design XC90 D4 163 6-trins automat 12,3 212 F F 4.790,- 1.800 kg. 838.006,- - - XC90 D5 AWD 200 6-trins automat

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603.

V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171 1.580,- - 486.400,- 582.407,- V60 T4 180 6-trins Powershift 13,3 173 1.840,- 1.600 kg. 507.700,- 603. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Base Summum V60 T3 * ) 150 6-trins manuel 14,9 155 1.320,- 1.600 kg. 451.400,- 547.400,- V60 T3 150 6-trins Powershift 13,5 171

Læs mere

Nissan e-nv200 Varebil

Nissan e-nv200 Varebil Nissan e-nv200 Varebil Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms og reg. afg. kr.

Læs mere

CO2-udled. CO2-udled.

CO2-udled. CO2-udled. Side 1 - Soul Soul PRISER Personbil Brændsto Km/l CO2-udled. Grøn ejeragit Vejl. pris Energiklasse (g/km) kr./ årligt Personbil Active 211 Benzin 15,3 1.26,- 199.999,- Active 211 Diesel 19,2 1.61,- 219.999,-

Læs mere

Nissan e NV200 Combi, Evalia

Nissan e NV200 Combi, Evalia Nissan e NV200 Combi, Evalia Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver DK 20C 588 Prisliste Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. Vejl. udsalgspris inkl. moms

Læs mere

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet

Bilag 1. Beskrivelse af vogntyper i politiet Bilag 1 Beskrivelse af vogntyper i politiet Patruljebiler uniformerede Uniformeret patruljebil med motor under 1,8 ltr. Beskrivelse: Bilen findes i sedan og stationcar, er særdeles rummelig og har god

Læs mere

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE.

SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. SCUDO SCUDO VAN STILFULD BEVÆGELSE. Hvis man kigger på forskellen mellem at arbejde og at arbejde med stil, så er Fiat Scudo hele forskellen. Pålidelig, rap og kraftfuld Scudo er det perfekte visitkort,

Læs mere

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014

W/C 453 Ekstraudstyr 17.11.2014 Metallak / alm. Farve EDDO Karosseripaneler i midnatsblå metallak 5 760 7 867 EDAO Karosseripaneler i sølv metallak - - 5 760 7 867 EAI Karosseripaneler i titania grå mat - - 7 998 10 925 EDBO Karosseripaneler

Læs mere

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr

Scudo. Tekniske specifikationer og udstyr Scudo Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat Scudo Motor 90 Multijet 120 Multijet 140 Multijet Antal cylindre 4 på række 4 på række 4 på række Volumen (cm 3 ) 1560 1997 1997 Miljønorm

Læs mere

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan

Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer for DS Sportvan DS 4 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Ny DS 5 Sportvan Sidst opdateret 1. august 2015 Blank DS

Læs mere

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar. klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,-

C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500 kg. 452.405,- PRILITE VOLVO C30 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt C30 2.0 145 5-trins manuel 13,2 177 1.840,- 1.350 kg. 333.402,- C30 T5 230 5-trins automat 11,1 211 2.360,- 1.500

Læs mere

Vi har kendt hinanden altid. Det symbol på frihed, der har overlevet æraer og modeluner

Vi har kendt hinanden altid. Det symbol på frihed, der har overlevet æraer og modeluner Introduktion Vi har kendt hinanden altid. Og jeg ved, at vi kan lide hinanden. Jeg har set, hvordan du kigger på mig, når jeg går forbi. Det er ikke så mærkeligt. Der fi ndes ikke mange originale typer

Læs mere

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr

ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr ducato varebil Tekniske specifikationer og udstyr Tekniske specifikationer Fiat ducato Motor 2.2 JTD Antal cylindre 4 på række, tværliggende Volumen (cm 3 ) 2198 Kompressionsforhold 17,5:1 Maks effekt

Læs mere

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000

www.chevrolet.dk Chevrolet Danmark Dankor Autoimport A/S Vibe Allé 4 2980 Kokkedal Tlf.: 70 22 13 32 Spark Dk-da 0310 MY10 8.000 Spark 04 Introduktion 06 Inspiration 08 design 10 Detaljer 14 Rummelighed 16 Sikkerhed 18 performance 20 Tekniske specifikationer 22 Farver og udstyrsniveau DET HELE STARTER MED Der kan være ekstraudstyr

Læs mere

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F

RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998. Energiklasse. T35, L3H3 Forhjulstræk 2.3 dci 150hk FAP 6-trin Quickshift F PRISLISTE RENAULT MASTER Prisliste gældende fra 1. JANUAR 2014 RENAULT, BEDST TIL VAREVOGNE I EUROPA SIDEN 1998 KASSEVOGNE Brændstoffor brug * Pris eksl. moms, eksl. levering T28, L1H1 2.3 dci 100hk FAP

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms

Læs mere

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER

DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER DRIVE ALIVE DEN NYE LANCER 2 3 ET VEDVARENDE INDTRYK Dette er den nye Mitsubishi Lancer sports sedan, hvis enestående design kun bliver overgået af de fabelagtige køreegenskaber. Inspireret af mange års

Læs mere

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO 30 ÅR MED UNIK INGENIØRKUNST Fra racerbanen: Racerløb er den ultimative test. Motorløb er en stor udfordring, og det er en endnu større udfordring at vinde. Siden 1984 har NISMO

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION Benzin MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l Grøn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl.

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk.

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km - se mere under klima og miljø på Peugeot.dk. PERSONBILER Ny 108 3/5-dørs Vejl. udsalgspris ekskl. Access 3-dørs 1.0 VTi 69 hk 24,4 95 620 Access 5-dørs 1.0 e-vti 69 hk 26,3 88 620 Active 5-dørs 1.0 VTi 69 hk ESG 23,8 97 620 Active 5-dørs 1.2 VTi

Læs mere

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk

RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER. Chassis Platform chassis. www.renault-trucks.dk RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER Chassis Platform chassis www.renault-trucks.dk RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Begrænset brændstofforbrug, nem at køre, høj anvendelseskomfort, høj produktivitet, alsidig

Læs mere

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk

NISSAN LEAF SHIFT_. Eksteriør Interiør Specifikationer Udskriv Luk NISSAN LEAF SHIFT_ NISSAN LEAF nyt design ny energi Det ultraaerodynamiske design af Nissan LEAF bidrager også til at spare strøm og reducere vindstøjen. Genopladningen af Nissan LEAF er hurtig, ren og

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo

NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo NY RENAULT MASTER Prisliste & Produktinfo Master KASSEVOGN m. forhjulstræk Master Kassevogn T28 kort C02 g/km T28 L1H1 2.3 dci 110 6-trin manuel F 12,8 207 1 040 2 800 194 900 kr Master Kassevogn T33 medium

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KAEBIL MOTOR VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO

Læs mere

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver

NISSAN 370Z. Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver Prisliste, Udstyr, Tekniske Specifikationer, Farver PRISLISTE MOTOR TRANSMISSION MODEL CO2- emission g/km Forbrug v/blandet kørsel km/l røn ejerafgift pr. halvår Energiklasse Udsalgspris inkl. moms og

Læs mere

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund

ny renault Espace RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund CRÉDIT PHOTO : PRINTED IN EC JXFCDK1501 DECEMBER 2014 RENAULT DANMARK - en filial af RENAULT NORDIC AB. Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund ny renault Espace Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne

Læs mere

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20

verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 verdenspremiere 14.-15. marts kl. 11-16 Ny Hyundai i20 BREAKING NEWS: En stjerne er født! fra kun 119.995.- anmelderne er enige - klassens bedste! i20 Den nye i20 forener elegance og rummelighed i ét sporty

Læs mere

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk

Blue Lion er Peugeots krævende miljø- og klimastandard. Modeller: Max 130g CO 2 /km- se mere under klima og miljø på Peugeot.dk 208 3-dørs Access 1,0 1.0 VTi 68 HK 22,7 102 620 18.711 79.990 98.701 GTi 1,0 1.6 THP 208 hk 18,5 125 1.200 32.358 184.990 217.348 5-dørs Active 1,0 1.2 e-vti 82 hk ESG 23,8 97 620 24.081 109.990 134.071

Læs mere

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012

OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 OPEL Ampera Årets Bil i Danmark 2012 02.01.2014 * Gælder kun biler på lager * 2 Model- og motoroversigt Opel Ampera Motorer Elmotor 111kW (150 hk) 1.4 liter benzinmotor 63 kw (86 hk) Motor 5-dørs Ekstraudstyr

Læs mere

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på.

En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nye Dacia Logan MCV En stor stationcar klar til alt, hvad livet byder på. Nyt design med moderne linjer, rummelig kabine og en robust følelse. Den nye Logan MCV har alt! Vores behov ændrer sig alt efter,

Læs mere

NISSAN NT400 CABSTAR

NISSAN NT400 CABSTAR NISSAN NT400 CABSTAR NT400 CABSTAR ER LØSNINGEN TIL DIN VIRKSOMHED NT400 CABSTARS KVALITETER gør den til favoritlastbilen til alle typer virksomheder fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder.

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

DEN NYE BERLINGO CITYVAN

DEN NYE BERLINGO CITYVAN NY CITROËN DEN NYE BERLINGO CITYVAN Den nye Berlingo CityVan ligner det, den er: En moderne, komfortabel og fleksibel varebil. Det nye design byder på en dynamisk front med et Citroën-logo i krom, der

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler.

Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Autolease anbefaler følgende direktionsbiler. Ford Mondeo EcoBoost 240HK Titanium Stationcar Km pr. l. 13,0 CO2 179 g pr. km Udstyr: Titanium udstyr + aktiv fartpilot, xenon lygter, sportsundervogn, sædepakke,

Læs mere

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014

OPEL M OPEL M O O va v n an O O C, c OM OM bi/bus Spe Spe cifika cifika tioner, tioner, ud S S tyr & pri tyr & pri S S er Okt janu ObEr 2011 ar 2014 OPEL Movano, MOvanO combi/bus COMbi/bus Specifikationer, udstyr udstyr & priser priser januar OktObEr 20142011 2 Combi FWD 180 % Combi: L1H1 3000 kg Combi: L2H2 3500 kg Priser og motorer Diesel Motor /

Læs mere

Prisliste Volvo XC70 Tribute

Prisliste Volvo XC70 Tribute Prisliste Volvo XC70 Priserne er pr. 1. maj 2015. De vejledende nyvognspriser er inkl. moms, men eksl. leveringsomkostninger på 3.780,- kr. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer i specifikationer,

Læs mere

Prisliste Volvo V40 Cross Country

Prisliste Volvo V40 Cross Country Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum V40 CC T4 180 6-trins manuel 18,2 129 A A 830,- 1.300 kg. 395.002,- 430.002,- V40 CC T4 180 6-trins Powershift

Læs mere

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53

M{ZD{ 5 MAZ5_V6_OCT_2012_202330_Covers.indd 1 21/02/2013 12:53 M{ZD{ 5 ÅNDEN I HIROSHIMA ER ALDRIG AT GIVE OP, AT STRÆBE EFTER DET YPPERLIGSTE. AT FASTHOLDE EN VI KAN GODT-ATTITUDE. MED EN KOMPAKT, LET MOTOR, ET LET KARROSSERI OG ET FLOT DESIGN, ER VORES MÅL AT SKABE

Læs mere

RENAULT MASTER KASSEVOGN

RENAULT MASTER KASSEVOGN RENAULT TRUCKS DELIVER RENAULT MASTER KASSEVOGN www.renault-trucks.dk 2 RENAULT MASTER DEN NYE VAREBIL Dine transport behov udvikler sig og det samme gælder Renault Master. Høj produktivitet, begrænset

Læs mere

DET FORNUFTIGE VALG.

DET FORNUFTIGE VALG. Den nye OPEL Karl DET FORNUFTIGE VALG. Det er nemt at se fordelene ved den nye Opel KARL den har et stort udvalg af udstyr til en fornuftig pris. Du får fem døre, City Mode 1 og avancerede assistancesystemer

Læs mere

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ

KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ KOM TIL TYSKE DAGE HVIS DU OGSÅ VIL HA EN TYSKER, DER ER TIL AT BETALE. TYSKE DAGE 11. - 18. MAJ CASCADA ENDELIG EN CABRIOLET TIL DEN DANSKE SOMMER. Skab din egen sommer med Opel Cascada. Her kan du gå

Læs mere

NISSAN MURANO. Priser, udstyr og specifikationer 07.04.2014 DK-08C-0560

NISSAN MURANO. Priser, udstyr og specifikationer 07.04.2014 DK-08C-0560 Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Motor & CO 2- udledning Blandet k ørs el G røn ejerafgift G eark as s e Vers ion Træk g/k m k m/l pr. halv år Energik las s e* reg.afg. k r. Benz in 3.5L V6

Læs mere

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil.

Din nye mobil. Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det passer dig. Hurtigt og nemt gør den det, du gerne vil. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem Års Triple Garanti, uanset hvor langt du kører! Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige

Læs mere

N Y D U C A T O V A R E B I L

N Y D U C A T O V A R E B I L NY DUCATO VAREBIL EN NY GENERATION AF EFFEKTIVITET EN NY GENERATION AF TEKNOLOGI EN NY GENERATION PÅ ARBEJDSMARKEDET Arbejdslivet har ændret sig. Effektivitet, teknologi, driftssikkerhed og robusthed er

Læs mere

TIME MACHINE LIMITED EDITION

TIME MACHINE LIMITED EDITION TIME MACHINE LIMITED EDITION id7_volvo-r-nc_2482895_007.indd 3 6-8-2012 14:51:10 Tiden har formet Volvo FH til den førende lastvogn, når det gælder brændstofeffektivitet og pålidelighed. Vi fejrer 500.000

Læs mere

Prisliste Volvo XC70

Prisliste Volvo XC70 Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum XC70 D4 163 6-trins manuel 18,9 139 B B 2.120,- 1.600 kg. 615.000,- 660.004,- 695.007,- XC70 D4 163 6-trins

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Din nye mobil Problemfri.

Din nye mobil Problemfri. Din nye mobil Hurtig og nem at parkere Musikanlæg med ipod-tilslutning God benzinøkonomi og lav ejerafgift Fem års garanti, uanset hvor langt du kører Problemfri. Hyundai i10 tager dig med, lige når det

Læs mere

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering

1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering. 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering Tilbehør 1 2 3 4 5 1. Alufælg 16 990E0-61M70-000. Sølv lakering 2. Alufælg 16 990E0-61M71-000. Sort lakering 3. Alufælg 16 990E0-61M73-000 Sort lakering med poleret finish 4. Alufælg 17 990E0-61M75-000.

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud

NISSAN MICRA. Udvendig design Indvendig design Teknologi og Ydelse Accessories Farver og Indtræk Udskriv Stige ud NISSAN MICRA NISSAN MICRA. Hvad nu hvis_du kunne følge din egen rytme og få tingene til at ske. Brug alle de fordele, du har fra den velformede kofanger foran og kølergrillen med bikubemønster. Vis din

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van

Prisliste (incl. moms) Volvo XC70 Van Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 8.304,- 8.304,- 8.304,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 13.394,- 13.394,- 13.394,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S S - Læder

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

Frit valg på alle hylder

Frit valg på alle hylder Frit valg på alle hylder 72 Camping-Fritid 5/2006 Mazdas nye 5 er må køre med 1.400 kg. på krogen, så vær opmærksom på den samlede vægt af vogntoget, for 5 erens totalvægt er på den anden side af 2.200

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre?

NISSAN. Skal din virksomhed køre bedre? NISSAN Erhvervssalg Skal din virksomhed køre bedre? Sørg for at din virksomhed får den bedste plads Grøn er vores yndlingsfarve Vi har alle et ansvar for at passe på miljøet. Ikke mindst, når man er en

Læs mere

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL

CITROËN NEMO VAN PRISLISTE GÆLDENDE FRA 1. JANUAR 2014 CITROËN NEMO KASSEBIL CITROËN NEMO VAN PRILITE GÆLDENDE FRA CITROËN NEMO KAEBIL VARERUM M3 VEJLEDENDE UDALGPRI EK MOM CITROËN NEMO 2 personers HDi 75 FAP 2,5 22,2 / 119 1.780 89.990 19.241 CITROËN NEMO TANDARDUDTYR NIVEAU 1

Læs mere

PEUGEOT 107 TILBEHØR

PEUGEOT 107 TILBEHØR PEUGEOT 107 TILBEHØR UDSTYR DIN 107 MED SMART TILBEHØR VED AT VÆLGE DEN LILLE ØKONOMISKE OG MILJØRIGTIGE 107, HAR DU OGSÅ VALGT DEN MEDFØLGENDE GLÆDE VED AT KØRE I EN KOMPAKT, MANØVREDYGTIG, ELEGANT OG

Læs mere

RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ

RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT LAGUNA COUPÉ RENAULT laguna COUPÉ HVORFOR RENAULT? I mere end 100 år har Renault været en af de bilproducenter, der har været på forkant med udviklingen. Selv om det er lidenskaben

Læs mere

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT

NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT NY RENAULT TWINGO TILBEHØRSSORTIMENT INDHOLD NY RENAULT TWINGO GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE ACCESSORIES ACCESSOIR ACCESSOIRES D ORIGINE GENUINE

Læs mere

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12.

Prisliste Volvo S60. Lak Kinetic Momentum Summum R-Design. Solid S S S S. Metallic (R-Design begrænset udvalg) 12.902,- 12.902,- 12.902,- 12. Udstyrsvarianter HK Gearkasse Km/l CO 2 Energiklasse Ejerafgift Trækvægt Kinetic Momentum Summum R-Design S60 T3 150 6-trins manuel 17,2 135 B 830,- 1.600 kg. 431.001,- 471.002,- 506.002,- - S60 T3 150

Læs mere

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud

LEAF. Udvendigt Indvendigt Specifikationer Udskriv Stige ud LEAF genanvendelse Nissan LEAF elsker planeten. Det er derfor, den fremstilles med den største andel af genanvendte materialer i klassen og er mere end 95 % genanvendelig. det nye design Nissan LEAFs ekstremt

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Lagerliste alle biler

Lagerliste alle biler Lagerliste alle biler 01-04-2014 900842 Kia 2005 VI Sportage 2,0 CRDi EX 4WD 5d Sortmetal perfekt camping-trækker 136 hk, 1 ejer, service ok, ikke ryger, alu., fartpilot, abs, antispin, esp, servo, indfarvede

Læs mere

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine

Prisliste Ny Volvo XC90 Twin Engine Lak Momentum Inscription R-Design Solid S S S Metallic (R-Design begrænset udvalg) 19.412,- 19.412,- 19.412,- Inscription metallak (477 & 487) (R-Design begrænset udvalg) 26.200,- 26.200,- 26.200,- Inscription

Læs mere

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close

JUKE. Introduktion Individualisering og Accessories Teknologi og Ydelse Farver og Indtræk Udskriv Close NISSAN JUKE TESTET FOR SPÆNDING DEN NYE NISSAN JUKE DEN BLIVER BARE BEDRE OG BEDRE Den stråler med nydesignede xenonforlygter, øverste lygter, open air-glassoltag og boomerangformede LED-baglygter, sportslige

Læs mere

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE.

OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. OH! PRIVATLEASING. TYSK KVALITET, DER ER TIL AT BETALE. H! den nye Corsa kun 9.995 i udbetaling fra kun 1.895 /md. * Mdl. ydelse Metallak Smart pakke + Metallak CORSA 1.4 Enjoy 75hk 5-dørs 1.895 +100 +300

Læs mere

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598

NISSAN LEAF. Priser, udstyr og specifikationer. Insert High resolution picture here 09.06.2014 DK-04C-0598 09.06.2014 Priser, udstyr og specifikationer Insert High resolution picture here PRISLISTE Vejl. udsalgspris Træk Motor Transmission Model Vejl. udsalgspris ex. moms 25% moms kr. inkl. moms og reg. afg.

Læs mere

SIMPLY CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA

SIMPLY CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA SIMPLY CLEVER DEN NYE ŠKODA FABIA TEST 2014 2 Den nye Fabia er udstyret med en masse selvtillid. Designmæssigt er Fabia en videreudvikling af et koncept, der gennem mange år har vist sit værd. Nye skarpe

Læs mere

Fiat professional. Prisoversigt 5. marts 2015

Fiat professional. Prisoversigt 5. marts 2015 Fiat professional Prisoversigt 5. marts 2015 versioner punto van Motortype Maks. ydelse, hk Halvårlig ejerafgift kr. inkl. reg. afgift kr. Punto Van 1.3 Multijet Easy iesel m/pf, Euro 5+ 85 A ++ 28,6 580,-

Læs mere

renault clio SPORT TOURER drive the change

renault clio SPORT TOURER drive the change NY renault clio SPORT TOURER drive the change PASSIONENS ANATOMI NY RENAULT CLIO SPORT TOURER VIRKER FORFØRENDE MED SIN STÆRKE PERSONLIGHED. DE SENSUELLE KURVER, DEN UDTRYKSFULDE FRONT OG DE MUSKULØSE

Læs mere

CLA prisliste 01.04.2013

CLA prisliste 01.04.2013 CLA prisliste 01.04.2013 Halvårlig Model BM kw/(hk) Nm Energiklasse CO2 Km/l grøn ejerafgift Salgspris DIESEL 7G-DCT 117 303 125 (170) 350 109 23,8 1 380 578 500 BENZIN 6-trins manuel 90 (122) 200 126

Læs mere

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536

NISSAN JUKE VAN. Priser, udstyr og specifikationer 01.03.2014 DK-02C-0536 NISSAN JUKE VAN Priser, udstyr og specifikationer PRISLISTE Tilgængelig s å længe lager hav es. Kontak t din Nis s an-forhandler for mere information MO TO R TRANSMISSIO N Model Træk CO 2- emis s ion g/k

Læs mere

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum

Prisliste Volvo V70. Lak Kinetic Momentum Summum. Solid S S S. Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Interiør Kinetic Momentum Summum Lak Kinetic Momentum Summum Solid S S S Metallic 15.501,- 15.501,- 15.501,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 25.001,- 25.001,- 25.001,- Interiør Kinetic Momentum Summum Sundby stof/t-tec Offblack S - -

Læs mere

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud

NISSAN EVALIA. Udvendig Design Indvendig Design Teknologi og Specifikationer Tilbehør og Stil Udskriv Stige ud NISSAN EVALIA EVALIA TÅLER FAMILIEBESØG EVALIA ER PARAT TIL ALT, hvad din familie måtte finde på at udsætte den for: sko på sæderne, cykler, hunde, potteplanter og strandsand. EVALIA er rummelig, hårdfør

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer

efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer efterår 2009 E-Klasse stationcar Nye afgiftsregler Nye Sprinter motorer E-Klassen imponerer Ny E-Klasse stationcar. Den ultimative taxi fra Mercedes-Benz er mere rummelig, har motorer med lavere forbrug

Læs mere

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van

Prisliste (incl. moms) Volvo V40 Cross Country Van Lak Kinetic Momentum Solid S S Metallic 6.162,- 6.162,- Metallic, Speciallak (477 & 707) 11.735,- 11.735,- Interiør Kinetic Momentum Lorensberg Stof S - Lindholmen stof/t-tec 4.553,- S Vasa læder (Lædersæder

Læs mere

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696)

Metallak / alm. Farve. Indtræk. Salgspris Privat. Standardfarve Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallak / alm. Farve Indtræk CDI NGD CDI BlueEFFICIENCY Edition CDI Standardfarve S S S S S S S S S Jupiterrød (kode 589) Cirrushvid (kode 650) Natsort (kode 696) Metallakering 13 523 Kosmossort metallic

Læs mere

Øret registrerer lyde fra 0 decibel. Derfor har vi udviklet den mest stille Golf nogensinde.

Øret registrerer lyde fra 0 decibel. Derfor har vi udviklet den mest stille Golf nogensinde. GOLF Øret registrerer lyde fra 0 decibel. Derfor har vi udviklet den mest stille Golf nogensinde. Særlige støjdæmpningstiltag reducerer udefrakommende støj og kørestøj markant. På den måde bliver kabinen

Læs mere

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS

NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 NYHED NY BENZINMOTOR LANGT PÅ LITEREN LAVT CO2-UDSLIP SKARP PRIS CITROËN C3 VTi 82 Attraction KUN 129.990,- CITROËN C4 VTi 95 Attraction KUN 179.990,- CITROËN C1 FRA 79.990,- FINANSIERING FRA

Læs mere

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE

NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE NY CITROËN NY BERLINGO : KONCENTRERET KØREGLÆDE En helt ny bilklasse blev skabt, da første generation af Citroën Berlingo så dagens lys. Den nye Berlingo viderefører alt det bedste fra sin forgænger og

Læs mere

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget.

RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. DRIVE ALIVE PAJERO RÅ OG RAFFINERET Pajero den mest kraftfulde og luksuriøse model vi nogensinde har bygget. 2 3 RÅ OG RAFFINERET MERE END 70 ÅRS 4WD ERFARING Mitsubishi Motors har i over 70 år været pionerer

Læs mere

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på.

Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. C-Klasse sedan. Hvem er egentlig perfekt? Det har vi et svar på. Den ny C-Klasse kender sine rødder. Ved, hvor den vil hen. Dens mål: At lede. Vejen dertil: Opad. Dens teknologi, design, materiale er fremragende.

Læs mere

Suveræn og helt unik.

Suveræn og helt unik. V-Klasse. AR Suveræn og helt unik. En dynamisk front og enestående former. Et ægte blikfang, uanset om du er på tur med hele familien eller kører stilsikkert på forretningsrejse med mange passagerer. Takket

Læs mere

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5

DS 3. Prisliste og tekniske specifikationer. Sidst opdateret 1. september 2015. Side 1 ud af 5 DS 3 Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. september 2015 Side 1 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 82 PureTech 82 THP 165 ehdi 90 BlueHDi 100 BlueHDi 120 (Euro 5) S&S S&S

Læs mere

Prisliste Volvo S80 Tribute

Prisliste Volvo S80 Tribute Prisliste Volvo 80 Lak olid Metallic 15.501,- Inscription metallak (477 og 487) 25.001,- Inscription metallak (707) (trelags speciallak med Pearl effekt) 30.010,- Interiør undby stof/t-tec Læder Comfort

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere