ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA."

Transkript

1

2 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. KOMPAKT PLATFORM. Udtryk substans og dynamik, så du kører nye veje med selvtillid. SIKKER EVOLUTION: Oplev det nyeste indenfor sikkerhed, så du kan køre fremtiden i møde med ro i sjælen. ET TILFREDSSTILLENDE BRØL. Hør lyden af bæredygtig kraft, som udviser stort hensyn til miljøet. ALFA ROMEO GIULIETTA. FREMTIDENS ALFA.

3

4

5

6 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. Giulietta har helt sin egen STIL. Den sætter sin egen dagsorden i en tid, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at være som alle de andre. De dristige linjer fra en ny EVOLUTION der udspringer af Alfa Romeos kendetegn. Giulietta er tiltænkt de personer, der har lært at træffe fornuftige valg, men som ikke vil give afkald på glæde og underholdning og især ikke bag rattet.

7 DRISTIG SKØNHED. Vær dristig i din stil og i din personlighed, så du kan skille dig ud fra mængden. Giulietta har helt sin egen STIL. Den sætter sin egen dagsorden i en tid, hvor det bliver nemmere og nemmere blot at være som alle de andre. De dristige linjer fra en ny EVOLUTION der udspringer af Alfa Romeos kendetegn. Giulietta er tiltænkt de personer, der har lært at træffe fornuftige valg, men som ikke vil give afkald på glæde og underholdning og især ikke bag rattet.

8

9 Alfa Romeos sportslighed bliver til ren DYNAMIK, som løber hen over de 5 døre og omfavner funktionelle detaljer som fx den aerodynamiske hækspoiler. En BESLUTSOM OG ELEGANT front fuldendes perfekt af forlygterne med LED-kørelys. LED-pærerne, som også er at finde i baglygterne, følger designet af lygtehusene, som en integreret del af bagenden på Giulietta, som forener design, KOMFORT og plads på bedste vis.

10

11 ENKEL INDRETNING. Oplev en indbydende kabine, som beskytter dig mod den hektiske hverdag. Vær fornuftig. Det er den nye Giulietta. Lad kaos bag dig, og lad dig byde velkommen i en rolig og indbydende kabine. Et vedvarende ønske om at nyde stil og kvalitet. Interiøret i alle udstyrsvarianter er primært ensfarvet, men skinnende ELEMENTER giver liv i kabinen. Former, stof og materialer udstråler den samme sans for kvalitet. Bilens attraktive retrokendetegn omfatter: et bredt instrumentpanel, vintage-vippekontakter, som er inspireret af 8C Competizione, et 3-eget rat og skålformede sæder. Praktiske PLADSFORHOLD: fem komfortable pladser og en bagagerumskapacitet på 350 l.

12

13

14

15

16 KOMPAKT PLATFORM. Udtryk beslutsomhed og dynamik, så du kører nye veje med selvtillid. I en tid fuld af forandringer opstiller Giulietta sine helt egne regler. Den nye PLATFORM, som er udviklet til Giulietta, bygger på Alfa Romeos mangeårige erfaring inden for ingeniørarbejde, og resultatet er topmoderne. Der er anvendt innovative materialer som f.eks. aluminium, magnesium og højstyrkestål, og den kombination giver stor styrke og stivhed samt lavere vægt. Den nye platform er et helt kapitel i sig selv, og den skaber synergi mellem alle Giuliettas mekaniske og elektroniske komponenter for at sikre bilens køreegenskaber, komfort og sikkerhed. Fire teknologier er med til at give Giulietta helt enestående køreegenskaber. Disse teknologier omfatter aktivt styretøj med DOBBELT TANDHJULSDREV, AVANCERET MACPHERSON-hjulophæng for, MULTILINK-hjulophæng bag og ALFA ROMEO DNA. AKTIVT STYRETØJ MED DOBBELT TANDHJULSDREV. Denne nye generation af styretøj er udviklet specielt med henblik på at sikre den køreglæde, som Alfa Romeo er kendt for. Fordelene er mange: Direkte og følsomt styretøj under alle kørselsforhold Fuldt integreret med bilens dynamiske sikkerhedssystemer og med Alfa Romeo DNA Høj kørekomfort takket være variabel servoeffekt Meget nem at manøvrere rundt i byen og ved parkering takket være en vendediameter på kun 10,9 m 30% lavere forbrug af brændstof på servostyringen i forhold til biler med konventionel servostyring. UNDERVOGN. Undervognen, som er konstrueret til Giulietta, venter bare på at blive sat på prøve. Det AVANCEREDE MACPHERSON-hjulophæng er fremstillet af lette materialer som fx aluminium, og det er konstrueret med henblik på at optimere stabiliteten i sving og højne kørekomforten. Det nye MULTILINK-hjulophæng bag giver en glimrende vejbeliggenhed og en fremragende komfort. Denne undervognskonstruktion er udviklet til at give mere plads i bagagerummet, og den vejer over 10 kg mindre end et konventionelt Multilink-ophæng. Opsummering: Undervognen på Giulietta giver sportslige og underholdende køreegenskaber samtidig med at bilen er både komfortabel og let at køre.

17 Aktivt styretøj med dobbelt tandhjulsdrev. Nye hjulophæng.

18

19 ALFA ROMEO DNA. Systemet gør det muligt at tilpasse bilens personlighed til førerens behov og forskellige kørselsforhold. Når kontakten er i DYNAMIC-position, er bilens præstationer præcis som du ville forvente det af Alfa Romeos sportslige sjæl: Motoren reagerer omgående, og kraften er imponerende takket være turboen. Samtidig sørger det elektroniske Q2-differentiale for, at du kan køre sikkert og hurtigt gennem sving. I Dynamic-positionen anvender Giulietta også det nye Pre- Fill-system, som ved hjælp af VDC-systemet giver føreren den hurtigst mulige respons fra bremsesystemet. Med kontakten i NORMAL-position bliver kørslen i dagligdagen til en behagelig oplevelse med fokus på komfortabel og jævn kørsel til enhver tid, samtidig med at brændstofforbruget reduceres til et minimum. I ALL WEATHER-funktionen kan Giulietta imødekomme selv de mest vanskelige vejforhold alle bilens aktive sikkerhedssystemer, inklusive VDC og det elektroniske Q2-differentiale, tages i brug. Motorresponsen bliver mere afdæmpet og kontrolleret.

20 ALFA TCT-GEARKASSE. En gearkasse med dobbelt tørkobling, som i princippet består af to parallelle gearkasser, der gør det muligt, at næste gear er parat, allerede mens det nuværende gear stadig er i indgreb. Den kan anvendes enten i den fuldautomatiske funktion eller i den sekventielle funktion med TIP-betjening. I denne funktion foretages gearskift manuelt ved at bevæge geearvælgeren op og ned eller, som ekstraudstyr, ved hjælp af gearskiftekontakterne på rattet. Denne nye gearkasse giver klare fordele: Et brændstofforbrug, som er op til 10 % lavere i forhold til en traditionel automatisk gearkasse med momentomformer. Dobbeltkoblingsgearkassen kombineres perfekt med Start&Stop-systemet, hvilket reducerer brændstofforbruget og emissionerne yderligere. Skift fra automatisk til manuel, sekventiel funktion med kun én bevægelse. Hurtigere, mere jævne gearskift uden afbrydelse af trækkraften. En endnu mere sportslig kørefornemmelse i den sekventielle funktion. Perfekt integreret med Alfa Romeo DNA-systemet, som styrer timingen af gearskiftene afhængigt af den valgte funktion (Dynamic, Normal og All Weather). Alfa Giulietta med TCT- gearkasse forventes introduceret ultimo 2011

21

22

23 SIKKER EVOLUTION. Oplev den nyeste udvikling inden for sikkerhed, så du kan køre fremtiden i møde med ro i sjælen. Alfa Romeo Giulietta er klar til at beskytte dig. Den nye platform er blandt de bedste i EURO NCAP-testen. Det er resultatet af mere end timers virtuel analyse, 100 crashtests, 150 tests på en HyGe slæde og mere end 100 tests af komponenter og undersystemer. Et tredje deformationspunkt øger frontens evne til at absorbere energi, og det reducerer både inertikræfterne og deformeringen af passagerkabinen i tilfælde af en kollision. Disse kvaliteter suppleres af 6 airbags, som er standard i alle versioner, sikkerhedsseler med dobbelte selestrammere og selekraftbegrænsere, deformerbar pedalkonsol og ratstamme, anden generation af anti-piskesmældsnakkestøtter og Isofix-forankringer.

24 ET TILFREDSSTILLENDE BRØL. Hør lyden af bæredygtig kraft, som udviser stort hensyn til miljøet. Brølet fra Alfa Romeo motorerne er lyden af ansvarlige præstationer: Det er vigtigt altid at kunne slippe kræfterne løs, når du har brug for det, mens du hele tiden kan være sikker på, at du udviser respekt for miljøet. Alle motorerne i modelprogrammet både benzin- og dieselmotorer lever op til EURO 5-normen: Det drejer sig om tre avancerede turbomotorer en 1,4-liters-motor med 120 hk, den banebrydende 1,4-liters MultiAir-motor med 170 hk og den imponerende 1750 TBI motor med 235 hk samt tre andengenerations MultiJet-dieselmotorer en 1,6-liters JTDM-2-motor med 105 hk samt en 2,0-liters JTDM-2-motor med 140 hk eller 170 hk. MULTIAIR. Til en bil, som hører til i den nye tidsalder, anvendes den nyeste generation af benzinmotorer med enestående resultater, hvad angår præstationer, miljøvenlighed og fleksibilitet. Prisen som International Engine of the Year 2010 understreger 1.4 MultiAir-motorens sublime kvaliteter: MultiAir systemet giver blandt andet: % højere ydelse takket være en ventiltiming, som er konstrueret til høje præstationer. Op til 15 % højere drejningsmoment ved lave omdrejninger takket være den direkte styring af indsugningsventilerne. Op til 12 % hurtigere acceleration takket være større luftmængde. Op til 10 % lavere brændstofforbrug og emissioner. START&STOP-system. Denne funktion, som føreren til enhver tid kan deaktivere, stopper og starter automatisk motoren, når bilen holder stille i bytrafik, så brændstofforbruget, de skadelige emissioner og støjforureningen reduceres. Start&Stop-systemet er integreret i følgende motorer: 1.4 TB med 120 hk, 1.4 TB MultiAir med 170 hk, 1.6 JTDm-2 med 105 hk og 2.0 JTDm-2 med 140 eller 170 hk. GSI. I Giulietta er der endnu en funktion, som hjælper føreren med at reducere brændstofforbruget og emissionerne. Funktionen, der også kendes som en gearskifteindikator, viser ved hjælp af et signal i instrumentpanelet, hvornår der bør skiftes gear, så motorens effektivitet er størst mulig, og så brændstofforbruget er lavest muligt. Funktionen er aktiv i DNA-systemets Normal- og All weather-programmer.

25 Motorer 1.4 TB 1.4 TB MultiAir 1750 TBi 1.6 JTDM JTDM JTDM hk 170 hk TCT 235 hk 105 hk 140 hk 170 hk Antal cylindre Slagvolumen cm Maksimal ydelse hk-kw/omdr / / / / / /4000 Drejningsmoment Nm/omdr Køreklar vægt, kg Tophastighed km/t Acceleration km/t (sek.) 9,4 7,8 7,7 6,8 11,3 9,0 8,0 CO 2 -emissioner g/km Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Start&Stop-system Standard Standard N.A. Standard Standard Standard

26

27 UDSTYRSVARIANTER.

28 PROGRESSION I forbindelse med: 1.4 TB 120 hk 1.6 JTDM hk 2.0 JTDM hk Alfa Romeo DNA VDC med Hill Holder, Electronic Q2 og DST Start&Stop-system Aktivt styretøj med dobbelt tandhjulsdrev 16 fælge Hækspoiler Opvarmede og indfarvede sidespejle Instrumentenhed med kørecomputer Manuel aircondition Radio og cd-afspiller med mp3-afspilningsfunktion og 6 højttalere El-drevne sideruder for og bag Fartpilot Armlæn bag Interiør med stof af typen Sprint Stofindtræk Sprint 298 sort (standard) Læderindtræk 402 Woven sort (ekstraudstyr) Læderindtræk 495 Woven natur (ekstraudstyr) 28

29 Alfa Romeo DNA RDS radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion El-drevne sideruder for og bag Chrome shine grå dekorindlæg på instrumentpanelet 29

30 DISTINCTIVE I forbindelse med: 1.4 TB 120 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk 2.0 JTDM hk 2.0 JTDM hk Som Progression plus: 16 sportsaluminiumsfælge med dæk i størrelsen 205/55 Chrome line (forkromede rudeindfatninger) Tågeforlygter Læderrat Betjeningselementer til radioen placeret på rattet Instrumentenhed med stort display + kørecomputer 2-zone klimaanlæg Interiør med stof af typen Competizione 30 Stofindtræk Competizione 168 sort (standard) 125 sort-gråt (alternativ) Læderindtræk 408 Woven sort (ekstraudstyr) 465 Woven natur (ekstraudstyr) Læderindtræk Cannelloni 401 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 423 sort med røde syninger (ekstraudstyr)

31 Grigio Magnesio dekorindlæg på instrumentpanelet (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Cruise Control (standard) Armlæn for (ekstraudstyr) Forkromede rudeindfatninger (standard) Tågelygter (standard) 31

32 UDSTYRSPAKKER PAKKE SPORTIVO (kun til Distinctive). Indholder: 17 eller 18 aluminiumsfælge Fastere støddæmpere Sideskørter Forlygter med mørke indfatninger Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet Sædeindtræk i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium Læder og stof 323 sort med røde syninger (standard i pakke Sportivo) Læder Cannelloni 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) Læder Cannelloni 923 sort med røde syninger (ekstraudstyr) 32

33 PAKKE PREMIUM (kun til Distinctive). Indeholder: Blue&Me Parkeringssensor bag Bixenonforlygter med AFS-funktion (adaptive forlygter) Forlygtespulere PAKKE LUSSO (kun til Distinctive). Indeholder: Regn og lyssensor Aut. nedblændeligt bakspejl Blue&Me Parkeringssensor bag Elektriske indklapbare sidespejle 230 Bixenonforlygter med AFS 52B Parkeringssensor bag Mørk børstet aluminiumsindlæg på instrumentpanelet og læderrat med røde syninger (Pakke Sportivo) 33

34 QUADRIFOGLIO VERDE I forbindelse med: 1750 TBi 235 hk Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet (standard) Sportspedaler i aluminium (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Firkløversymbolet blev for første gang introduceret på en Alfa Romeo i Føreren Ugo Sivocci, som så ud til at blive den evige toer, fik symbolet malet på sin bil som et lykkesymbol før starten på det opslidende Targa Florio-racerløb. Og lykkesymbolet så ud til at virke: På den sidste etape af løbet lykkedes det endelig for ham at bryde rækken af andenpladser, og for første gang kunne han køre sin Alfa Romeo over målstregen som vinder. Siden da har det det grønne firkløversymbol fulgt Alfa Romeo for at hylde legenden om og sjælen i disse særdeles sportslige biler. Nu kan også Giulietta leveres med firkløversymbolet i den særlige QV version. Som Distinctive plus: 17 eller 18 specialfælge (ekstraudstyr) Sænket sportsundervogn Sideskørter Forstærkede bremser med røde bremsekalibre Quadrifoglio Verde logo Forlygter med mørke indfatninger Ekstra tonede ruder bag Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium Interiør i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium 34 Denne version er udstyret med en 1750 benzinmotor med turbo og 235 hk. Direkte indsprøjtning. Kontinuerligt variabel ventilindstilling. Turbolader. Et revolutionerende styresystem, som eliminerer turbotøven. Resultatet er en motor med præstationer, som det nærmere hører sig til for en 3-liters motor, men med et beskedent benzinforbrug, som er mere typisk for en kompakt 4-cylindret motor. En ydelse på 134 hk/liter slagvolumen og et drejningsmoment på 194 Nm/liter slagvolumen er den højeste ydelse i verden i denne kategori af biler. Det maksimale drejningsmoment på 340 Nm, som er til rådighed allerede fra omdr./min, er et andet højdepunkt. Læder og stof Læder Cannelloni Læder Cannelloni 323 sort med røde syninger (standard) 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 923 Sort med røde syninger (ekstraudstyr) 35

35 QUADRIFOGLIO VERDE I forbindelse med: 1750 TBi 235 hk Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium på instrumentpanelet (standard) Sportspedaler i aluminium (standard) Navigationssystem markedsføres ikke i DK Firkløversymbolet blev for første gang introduceret på en Alfa Romeo i Føreren Ugo Sivocci, som så ud til at blive den evige toer, fik symbolet malet på sin bil som et lykkesymbol før starten på det opslidende Targa Florio-racerløb. Og lykkesymbolet så ud til at virke: På den sidste etape af løbet lykkedes det endelig for ham at bryde rækken af andenpladser, og for første gang kunne han køre sin Alfa Romeo over målstregen som vinder. Siden da har det det grønne firkløversymbol fulgt Alfa Romeo for at hylde legenden om og sjælen i disse særdeles sportslige biler. Nu kan også Giulietta leveres med firkløversymbolet i den særlige QV version. Som Distinctive plus: 17 eller 18 specialfælge (ekstraudstyr) Sænket sportsundervogn Sideskørter Forstærkede bremser med røde bremsekalibre Quadrifoglio Verde logo Forlygter med mørke indfatninger Ekstra tonede ruder bag Satinlakerede sidespejlkapper Sort tagstof Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium Interiør i læder og mikrofiber med røde syninger Læderrat med røde syninger Sportspedaler i aluminium 34 Denne version er udstyret med en 1750 benzinmotor med turbo og 235 hk. Direkte indsprøjtning. Kontinuerligt variabel ventilindstilling. Turbolader. Et revolutionerende styresystem, som eliminerer turbotøven. Resultatet er en motor med præstationer, som det nærmere hører sig til for en 3-liters motor, men med et beskedent benzinforbrug, som er mere typisk for en kompakt 4-cylindret motor. En ydelse på 134 hk/liter slagvolumen og et drejningsmoment på 194 Nm/liter slagvolumen er den højeste ydelse i verden i denne kategori af biler. Det maksimale drejningsmoment på 340 Nm, som er til rådighed allerede fra omdr./min, er et andet højdepunkt. Læder og stof Læder Cannelloni Læder Cannelloni 323 sort med røde syninger (standard) 901 rødt med røde syninger (ekstraudstyr) 923 Sort med røde syninger (ekstraudstyr) 35

36 Tekniske data 1.4 TB med 120 hk 1.4 TB MultiAir med 170 hk 1.4 TB MultiAir 170 hk med ALFA TCT-gearkasse SPECIFIKATIONER Antal cylindre, konfiguration Boring og slaglængde (mm) 72x84 72x84 72x84 Slagvolumen (cm 3 ) Kompressionsforhold 9,8:1 9.8:1 9.8:1 Maksimal ydelse hk/kw ved omdr./min. (DYNAMIC) 120/88 ved omdr./min. 170/125 ved omdr./min. 170/125 ved 5500 omdr./min. Maksimalt drejningsmoment Nm ved omdr./min. (DYNAMIC) 206 ved omdr./min. 250 ved omdr./min. 250 ved 2500 omdr./min. Brændstoffordeling (styring) Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere og MultiAir-system på indsugnings ventilerne Tandrem med hydrauliske ventilløftere og MultiAir-system på indsugningssiden Brændstoftilførsel MPFI med trykladning via udstødningsturbolader med intercooler MPFI med trykladning og MultiAir ventilstyringssystem, intercooler MPFI med trykladning og MultiAir ventilstyringssystem, intercooler Start&Stop-system til automatisk stop og start af motoren ved bykørsel, hvilket reducerer brændstofforbruget og CO 2 -emissionerne Standard Standard Standard ELEKTRISK SYSTEM (12 V) Batterikapacitet: (Ah)/generator (A) 63 Ah/ Ah/ Ah/450 TRANSMISSION Trækkende hjul Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk Gearkasse 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins dobbeltkobling DÆK Standardstørrelse 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V STYRETØJ Type Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Vendediameter (m) 10,9 10,9 10,9 HJULOPHÆNG Forrest Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsstivere, hul krængningsstabilisator monteret på forbindelsesstang Bagest Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme og wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator BREMSER (SKIVER) Forrest (mm) Bagest (mm) BRÆNDSTOFKAPACITET VÆGT Brændstoftank (l) Køreklar vægt (kg) Maks. anhængervægt (kg) PRÆSTATIONER Tophastighed (km/t) Acceleration (fører + 30 kg) km/t (sek.) 9,4 7,8 7,7 BRÆNDSTOFFORBRUG EMISSIONER jf. direktivet 2004/3/EF Forbrug (km/l) bykørsel 11,9 12,8 14,9 Landevejskørsel 18,9 21,7 23,3 Blandet kørsel 15,6 17,2 19,2 CO 2 -emissioner (g/km) Miljønorm Euro 5 Euro 5 Euro 5 Energiklasse 36

37 1750 TBi med 235 hk 1.6 JTDM-2 med 105 hk 2.0 JTDM hk 2.0 JTDM-2 med 170 hk x80,5 79,5x80,5 83x x90, ,2:1 16,5:1 16,5:1 16,5:1 235/173 ved omdr./min. 105/77 ved omdr./min. 140/103 ved 3750 omdr./min. 170/125 ved omdr./min. 340 ved omdr./min. 320 ved omdr./min. 170/125 ved 5500 omdr./min. 350 ved omdr./min. To kontinuerligt variable knastaksler og tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Tandrem med hydrauliske ventilløftere Direkte benzinindsprøjtning og turbolader samt intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader og intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader med variabel geometri og intercooler Multijet 2: direkte indsprøjtning ved bar, turbolader med variabel geometri og intercooler Ikke tilgængelig Standard Standard Standard 60 Ah/ Ah/ Ah/ Ah/600 Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk Forhjulstræk 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 6-trins manuel 225/45 R17 91W 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V 205/55 R16 91V Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev Dobbelt tandhjulsdrev 10,9 10,9 10,9 10,9 Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumssvingarm, hul krængningsstabilisator monteret på forbindelsesstang Avanceret MacPherson med aluminiumsbærearme og en hul krængningsstabilisator monteret på en forbindelsesstang Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme og wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator Multilink med hjælperamme, wishbones i aluminium samt krængningsstabilisator ,8 11,3 9,0 8,0 9,3 18,2 5,6 17,2 17,2 27,0 3,9 24,4 13,2 22,7 4,5 21, Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 37

38 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE UDVENDIGT UDSTYR Chrome line (forkromede rudeindfatninger) - Ekstra tonede ruder (bagrude og bageste sideruder) Forlygtespulere Elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle Opvarmede sidespejle, elektrisk indklappelige Soltag med stor glasflade (i forbindelse med sort interiør, option 5KW) Pastellak Special pastellak Metallak Competizione rød, 3-lags perlemors lakering - 16" fælge med hjulkapsler og dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Elegant, med dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 205/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 225/45 - (alternativt 439) aluminiumsfælge, design Super Sport, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Elegante, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Sport turbine, med dæk i størrelsen 225/ aluminiumsfælge, design Sport, med dæk i størrelsen 225/40 - (alternativt 420) - 55E 18 aluminiumsfælge, design Sport turbine, med mørk overflade og dæk i størrelsen 225/ INDIVIDUELLE LØSNINGER Fastere støddæmpere Sænket sportsundervogn Satinlakerede sidespejlkapper Dobbelt afgangsrør - (kun til 2.0 JTDM) (kun til 2.0 JTDM) (kun til 2.0 JTDM) Sideskørter - Røde bremsekalibre Forlygter med mørk indfatning Quadrifoglio Verde logo Spoiler DE TO PAKKER KAN KOMBINERES 38

39 Stort soltag (i forbindelse med sort tagstof, option KW) 16 fælge med hjulkapsler aluminiumsfælge, design Elegant aluminiumsfælge, design Sport aluminiumsfælge, design Sport aluminiumsfælge, design Super Sport aluminiumsfælge, design Elegante aluminiumsfælge, design Sport turbine aluminiumsfælge, design Sport 55E 18 aluminiumsfælge, design Sport turbine, med mørk overflade 39

40 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE INDVENDIGT UDSTYR El-drevne sideruder foran med autofunktion El-drevne sideruder bag Indstigningslister i aluminium - Sort tagstof - Midterarmlæn for med opbevaringsrum Midterarmlæn bag med skiklap 2-zoners klimaanlæg Manuel aircondition Fartpilot Dekorindlæg i mørk, børstet aluminium i instrumentpanelet - Rygekit Sportspedaler i aluminium - Stofsæder, design Sprint Stofsæder, design Competizione Lædersæder Cannelloni med røde syninger - Læderindtræk - - Del lædersæder med røde syninger Førersæde med elektrisk justerbar lændestøtte Passagersæde med elektrisk justerbar lændestøtte Højdeindstilleligt passagersæde Splitbagsæde (60/40) Elektrisk indstillelige forsæder med 3 hukommelsesindstillinger i førersiden - Opvarmede forsæder Bakspejl med automatisk afblænding Instrumentenhed med kørecomputer Instrumentenhed med multifunktionsdisplay og kørecomputer - Lommer på bagsiden af forsæderyglæn - 3. nakkestøtte bag Rat med grå beklædning Læderrat med opaque sort beklædning - - Sportslæderrat med røde syninger og opaque sort beklædning DE TO PAKKER KAN KOMBINERES 40

41 Instrumentenhed med kørecomputer/multifunktionsdisplay Indstigningslister i aluminium Midterarmlæn foran med opbevaringsrum Fartpilot Elektrisk indstillelige forsæder med tre hukommelsesindstillinger i førersiden Midterarmlæn bag 2-zoners klimaanlæg 41

42 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE SIKKERHED/TEKNIK Sideairbags Frontairbag Hovedairbags Passagerairbag Alfa Romeo DNA Tyverialarm (med afbryderkontakt) og bortslæbningsovervågning (inklusive sikkerhedslås) ASR antihjulspindsregulering Betjeningselementer til radioen på rattet Tågeforlygter Partikelfilter (DPF) * * * * - Fix&Go-dækreparationssæt Udstyrspakken Lys og udsyn** Bixenonforlygter med AFS Advarsel om glemt sikkerhedssele (SBR) Lyssensor Parkeringssensor bag Regnsensor Udendørstermometer Start&Stop VDC med Hill Holder (ABS+ASR+Bremse Assistent) og Elektronisk Q2 DE TO PAKKER KAN KOMBINERES * Ikke til biler med benzinmotor ** Omfatter: regnsensor + forrude med anti-blænde-stribe + luftkvalitetssystem + dugsensor + bakspejl med automatisk afblænding + lyssensor 42

43 Forlygter med AFS. Giulietta forener det mere klare bixenonlys med AFS: automatisk forlygtesystem. Et integreret, topmoderne styresystem, som automatisk styrer lyskeglen fra forlygterne i overensstemmelse med styretøjet. Mere præcist så kan lyskeglen dreje op til maksimalt 15 for at sikre optimalt udsyn til enhver tid selv i sving. Endnu en funktion i Giulietta, som er beregnet til at skabe optimal komfort og sikkerhed for dig, når du sidder bag rattet. Sikkerheden er i top i Giulietta med frontairbags, hovedairbags og sideairbags for. Det er alt sammen standardudstyr. Advarsel om glemt sikkerhedssele (SBR) 43

44 Standard- og ekstraudstyr standard ekstraudstyr kan ikke leveres - PROGRESSION DISTINCTIVE DISTINCTIVE PAKKE SPORTIVO DISTINCTIVE PAKKE PREMIUM QUADRIFOGLIO VERDE AUDIO/TELEFONI/TILBEHØR RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion + 6 højttalere RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion + 8 højttalere + dobbelt tuner Bose hi-fi-system med radio og cd-afspiller/mp3- afspilningsfunktion + 10 højttalere + dobbelt tuner Blue&Me (forberedelse til Bluetooth og med mp3- medieafspiller med USB-stik) Betjeningselementer til radio og mobiltelefon placeret på rattet My-Port-forberedelse til TomTom bærbart navigationssystem Blue&Me TomTom DE TO PAKKER KAN KOMBINERES RDS-radio med cd-afspiller/mp3-afspilningsfunktion USB-stik i handskerum Bose hi-fi-system Betjeningselementer til radio og mobiltelefon placeret på rattet 44

45 Navigationssystem med pop up-display. Systemet markedsføres ikke i Danmark. Hør din forhandler om den bedste navigations løsning til Alfa Romeo Giulietta. Blue&Me TomTom. Et bærbart navigationssystem skabt i samarbejde mellem Alfa Romeo og TomTom. Kabinettet er integreret perfekt i midten af instrumentpanelet, så der ikke er brug for strømkabel, og betjeningen samtidig er både ergonomisk og sikker. Det giver en fremragende integration mellem navigationssystemet og bilen, som fuldendes af Blue&Me teknologien, der gør det muligt at anvende systemet ved hjælp af betjeningsknapper på rattet. Systemet er skræddersyet til Alfa Romeo med 4,3 touchscreen-display, IQ Routes -teknologi, kort over 45 lande i Europa, points of interest og onlinefunktioner til opdatering af kort. 45

46 LINEACCESSORI Se det separate katalog med alt Lineaccessori Front- og sideskørter Sæt med kulfiberpanel til kølergrill Hækspoiler i kulfiber Sidespejlkapper i kulfiber 46 Sidespejlkapper i blank krom Sidespejlkapper med satinlakering Sidespejlkapper i titaniumgrå lakering

47 Hæk- og sideskørter Store, dobbelte afgangsrør Tankklap i aluminium 18 aluminiumsfælge i 8C design 18 aluminiumsfælge Dækventiler med logo 47

48 LINEACCESSORI Se det separate katalog med alt Lineaccessori Kulfiberdekorindlæg til instrumentpanelet Gearknop i kulfiber Mørk aluminiumsdekorindlæg til instrumentpanelet Gearknop i farven Rosso Competizione Dekorindlæg i Bianco Ghiaccio til instrumentpanelet Ghiaccio White gear knob Sportspedaler og aluminiumsfodstøtte. Oplyste indstigninglister (kun foran) og et sæt Giuliettamåtter med røde syninger 48 Organiser med tilbehør til bagagerummet

49 Dekorindlæg i Blu Profondo til instrumentpanelet Gearknop i farven Blu Profondo Dekorindlæg i lys aluminium til instrumentpanelet Gearknop i farven opaque sort Dekorindlæg i Alfa Rosso til instrumentpanelet Gearknop i farven Alfa Rosso Tagbøjler alfaaccessories.com God stil til dig og din Alfa. Du får ikke blot en bil, du får også adgang til en verden af stilfuldt udstyr til at bruge og til at tage på. Oplev Alfa Romeo tilbehør og tøjkollektion på hjemmesiden alfaaccessories.com 49

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK

DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK DEN NYE DOBLÒ PÅ ALLE MÅDER UNIK Sikker, komfortabel, fl ot, rummelig, økonomisk. Og så er den oven i købet sjov at køre i! Den nye Doblò er meget mere end blot endnu en bil. Tænk i stedet på den som familiens

Læs mere

ANDRE IKKE KAN KOMME.

ANDRE IKKE KAN KOMME. fiorino TAG DERHEN, HVOR ANDRE IKKE KAN KOMME. Et kompakt ydre, et rummeligt indre og frem for alt økonomisk. Det kan godt være, at det er den mindste varebil fra Fiat, men intet job er for stort til denne

Læs mere

er livet som et racerløb

er livet som et racerløb POLO 02 Nogle gange er livet som et racerløb Oplev Polo i sin stærkeste disciplin: på vejen. Uanset hvor du skal hen, er du sikker på at have en trumf i ærmet karrosseriets kompromisløse kvalitet og de

Læs mere

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies

4 DESIGN 6 Eksteriør 8 Fælge. 10 MOTORER 10 Gearkasser 11 Forbrug og CO 2 -emission 12 BlueMotionTechnologies DEN NYE JETTA NÅR MAN BEGYNDER AT KØRE, VED MAN ALDRIG, HVAD VEJEN VIL BYDE PÅ. MEN UANSET HVAD DET MÅTTE VÆRE, KAN DU MED DEN NYE JETTA KLARE NÆSTEN ALLE SLAGS UD- FORDRINGER SOM EN LEG. 4 DESIGN 6 Eksteriør

Læs mere

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24

Peugeot. Mesterværk. Forførende // 6. Komfort // 10. Passion // 16. Sikkerhed // 20. Valg // 24 Peugeot // 207 207 Forførende // 6 Komfort // 10 Passion // 16 Sikkerhed // 20 Valg // 24 Peugeot Mesterværk Når du vælger en Peugeot, køber du mere end et design og en motor. Du køber også en vision,

Læs mere

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38

02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 TOURAN 02 TOURAN 20 EKSTERIØR OG FÆLGE 24 INTERIØR 29 VAN-MODEL 30 SIKKERHED 32 KOMFORT 33 AIRCONDITIONANLÆG OG MULTIMEDIE 34 BLUEMOTIONTECHNOLOGIES 38 MOTORER, UNDERVOGN OG GEARKASSER 40 VOLKSWAGEN ORIGINAL

Læs mere

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825

Din brugermanual RENAULT MEGANE http://da.yourpdfguides.com/dref/2736825 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet

Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet PASSAT CC Fascination opstår i hjertet. Og den lever videre i hovedet Indhold 04 Passat CC 06 Indvendigt 12 Design 18 Motorer 22 Sikkerhed 24 BlueMotionTechnologies 26 Udvendigt 28 Fælge 30 Indvendigt

Læs mere

Din familie er vigtig. Det synes vi også.

Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy Din familie er vigtig. Det synes vi også. Dacia Lodgy MPV lever op til de forventninger, enhver familie har i dag. Den fås med 5 eller 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles

Læs mere

Egentlig findes der ikke noget,

Egentlig findes der ikke noget, Scirocco Fra første sekund vil Scirocco have dig i sin magt og den giver ikke sådan lige slip igen. Derfor skal du ikke undre dig, hvis du pludselig gerne vil køre ture på flere timer. For med grænseløs

Læs mere

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE

NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265. Design og teknologi. Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE NY RENAULT MEGANE R.S. 265 NY RENAULT MEGANE R.S. 265 Design og teknologi Motorer og komfort DRIVE THE CHANGE ÉDITORIAL NY RENAULT MEGANE R.S. 265 - RENDYRKET SPORTSLIGHED Den nye Renault Mégane R.S.

Læs mere

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD

RENAULT SCENIC XMOD DRIVE THE CHANGE. FOKUS Hele Scénic i en Crossover. SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD RENAULT SCENIC XMOD FOKUS Hele Scénic i en Crossover SCENIC ATTITUDE Spot på Scénic Xmod DRIVE THE CHANGE SCENIC FØDT PÅ NY Fødsel og genfødsel. Et ikons renæssance, som siden 1996

Læs mere

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE

OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Opel Astra OPEL KAN MED STOLTHED PRÆSENTERE Indhold Modeller 14 21 Farver 22 23 Fælge 24 25 Miljø 26 27 Motorer og gearkasser 28 29 Køredynamik 30 31 Sikkerhed 32 37 Funktionelt 38 41 Komfort 42 43 Infotainment

Læs mere

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt:

Active og MTA. Dynamic Udstyr som Active samt: Vælg Grande Punto. Denne elegante og moderne bil tilbyder dig ekstraordinær komfort og komplet sikkerhed. Active og MTA ABS med EBD ESP med Hill Holder, ASR/MSR og HBA Front airbags med to-trins system

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANEL SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT VOLKSWAGEN ORIGINAL TILBEHØR TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES,

Læs mere

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL?

TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? NISSAN JUKE TÆNK, HVIS DU KUNNE FÅ EN SPORTSVOGN, EN CROSSOVER OG EN SUPER KØREOPLEVELSE ALT SAMMEN I EN BIL? Det er meget at forlange, men JUKE leverer varen med højere siddeposition, hurtigere respons,

Læs mere

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA

EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA DEN NYE up! 02 03 EKSTERIØR INTERIØR UDSTYRSLINJER LAKFARVER FÆLGE INSTRUMENTPANELET SÆDER KOMBINATIONER DRIVLINJE OG SIKKERHED KOMFORT OG INFOTAINMENT TEKNISKE DATA OG UDSTYR SERVICES, FINANSIERING OG

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu.

Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. THE BEETLE Man siger, at 3 sek. er nok til at blive forelsket. Du må gerne bladre videre nu. På billedet vises Beetle Sport, 19 -fælgene Tornado (ekstraudstyr) og xenon/led-forlygter (ekstraudstyr). 02

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne.

forfour >> Den ny smart Den smarte blandt firepersoners bilerne. >> Den ny smart forfour Den smarte blandt firepersoners bilerne. Fire sæder, fem døre, tusindvis af muligheder: smart forfour kombinerer innovative idéer og intelligente løsninger med den fleksibilitet,

Læs mere

Den ny Vito Tourer både vil og kan.

Den ny Vito Tourer både vil og kan. Den ny Vito Tourer. Den ny Vito Tourer både vil og kan. Hvis du altid er klar til at handle, hvis du udfører dit arbejde målrettet, og hvis du elsker nye udfordringer, så fortjener du også en bil, der

Læs mere

OPEL MOVANO. Persontransport

OPEL MOVANO. Persontransport OPEL MOVANO Persontransport 119649_mo115_CombiBus_p02_03-M.indd 2-3 Opel Movano Combi & Bus. Mennesker. Store og små, unge og gamle, sportshold, hotelgæster, studerende, projektteam uanset hvem de er,

Læs mere

[INTELLIGENT FORMGIVNING]

[INTELLIGENT FORMGIVNING] CITROËN C3 [INTELLIGENT FORMGIVNING] Med dens rene langstrakte linjer er Citroën C3 et eksempel på avantgardistisk design. Fronten, det øvre kølergitter med integreret Citroën-logo og LED-lyssignaturen

Læs mere

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk.

At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg At modtage nye indtryk. Og efterlade kraftige indtryk. Den nye Touareg imponerer straks med sit markante og karakteristiske design. Og især med den op til 200 kg lavere vægt i forhold til

Læs mere

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk

Honda FR-V. Honda Motor Europe - Denmark Kokholm 13, 6000 Kolding Tlf. 76 30 55 30 www.honda.dk Honda FR-V HME-Denmark forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udstyr og specifikationer uden forudgående meddelelse. Detaljer, farver, beskrivelser og illustrationer er kun beregnet til orientering.

Læs mere

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38

Tekniske data 34 Motordata og typeprogram 34 Brændstofforbrug og CO 2 -emission 36 Vægt 37 Mål 38 Sprinter. Kombi. Indhold. Banebrydende innovationer 4 Sprinter Kombi 8 Kabine 14 Komfort og funktionalitet 14 Teknik 18 Motorer og undervogn 18 BlueEFFICIENCY 20 Firehjulstræk 22 Tekniske data 34 Motordata

Læs mere

NY CITROËN C4 PICASSO

NY CITROËN C4 PICASSO NY CITROËN C4 PICASSO Den nye C4 Picasso er kompakt og rummelig og giver en ny oplevelse af komfort. Det markante design betyder starten på en ny epoke for Citroën. Ny dynamisk front hvor Citroëns logo

Læs mere

Vito. Kassevogn og Mixto.

Vito. Kassevogn og Mixto. Vito. Kassevogn og Mixto. Indhold. Vito kassevogn 4 Vito Mixto 12 Specialmodel Vito CREW 14 Brancheløsninger/opbygnings- og udvidelsesløsninger 16 Kabine 18 Komfort og funktionalitet 18 Teknik 20 Motorer

Læs mere

Tekniske data og udstyr. Touran & Touran Van

Tekniske data og udstyr. Touran & Touran Van Tekniske data og udstyr Touran & Touran Van Motorerne, benzin 102 hk (75 kw ) 140 hk (103 kw ) TSI 170 hk (125 kw ) TSI* Motor, gearkasse, elektriske systemer Motorkonstruktion Slagvolumen, liter/cm 3

Læs mere