Projekt Tab Ud. Slutmåling. Slagelse Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Projekt Tab Ud. Slutmåling. Slagelse Kommune"

Transkript

1 Projekt Tab Ud Slutmåling Slagelse Kommune

2 Baggrundsoplysninger Andet fagområde - uddybning

3 Baggrundsoplysninger, fortsat

4 Tidsforbrug - Borgerstøtte Gennemsnit Respondenter Hvor meget tid vil du anslå at du i gennemsnit per uge bruger på borgerstøtte (tid med borgeren; enten ansigt-til-ansigt, telefonisk, virtuelt eller andet)? 15,00 10 Indtast antal timer

5 Tidsforbrug - Dokumentation efter udført borgerstøtte Hvor meget tid vil du anslå, at du i gennemsnit per uge bruger på dokumentation efter udført borgerstøtte opdelt på disse kategorier? Angivet i timer per uge (respondenter har angivet antal minutter som efterfølgende er omregnet til timer) Gennemsnit Respondenter Journalisering på kontoret (ekskl. system-opstart og login 4,28 10 Journalisering hos borger (ekskl.system-opstart og login) 0,58 10 Indhentning af information til borger 1,11 10 Mødebooking 1,15 10 Formidle borgerspecifik information til kolleger 0,49 10 Tidsregistrering 0,12 10 Andet 1,00 1 Hvis du har angivet tidsforbrug i kategorien Andet på forige side, notér venligst hvilke andre borgerspecifikke opgaver, du bruger tid på i en typisk arbejdsuge? Konferering med andre fagpersoner

6 Tidsforbrug - Andre opgaver Udover ovennævnte borgerspecifikke opgaver, hvor meget tid vil du anslå, at du i gennemsnit per uge bruger på andre ting i forbindelse med dit arbejde opdelt på disse kategorier? Angivet i timer per uge (respondenter har angivet antal minutter som efterfølgende er omregnet til timer) Gennemsnit Respondenter Vej tid (kørsel, parkering osv.) 2,08 10 Finde og logge på en computer 0,30 10 Møder (teammøder og andre ikke borger-specifikke møder) 1,58 10 Andre kontoropgaver (ikke borger-specifikke) 1,12 10 Andet, notér venligst på næste side hvilke opgaver det drejer sig om 5,33 2 Hvis du har angivet tidsforbrug i kategorien Andet på forige side, notér venligst hvilke andre ikke-borgerspecifikke opgaver, du bruger tid på i en typisk arbejdsuge? Support mm. for kollegaer Personaleledelse og udviklingsopgaver

7 Hvor foretages journalisering? Når du må foretage journalisering på kontoret, hvad er så oftest årsagen? Venligst angiv præcis årsag. Journaliserings programmet fungere endnu ikke tilfredsstillende nok til at kunne bruges på tablet. Dr har ikke været mulighed for at foretage journakiseringen hos borger - eller der har ikke været tid. Borgeren er i konsultation hos mig på min arbejdsplads. Har ikke sim kort i Ipad og kan derfor ikke komme på nettet hos borgerne. Kan ikke journalisere i kingo. Bruger quickoffice og noter til at skrive i ved hjemmebesøg. At konsultationen er foregået på mit kontor. Alternativt kopiere noter fra ipad over i journaliseringssystemet, som ikke kan tilgås via ipad. Dels fordi jeg sjældent er udekørende. Dels fordi min tablet endnu ikke kan komme på vores journaliseringssystem, Kingo, så derfor bruger jeg den ikke ude. SOm oftest fordi den borgerstøtte jeg udfører foregår på kontoret. Ca 1 gang månedligt fordi jeg har været i marken og ikke har fået journaliseret færdig derude. Vi kan ikke journalføre det vi har behov for på ipad Kan desværre ikke skrive direkte i vores journalsystem.

8 Ændringer i arbejdsdagen? Hvor enig er du i følgende udsagn?

9 Psykisk Arbejdsmiljø

10 Kvalitetsløft? Hvis Enig, hvordan oplever du en forbedring? Hvis ikke enig, hvorfor ikke? Som tidligere programmet der skal bruges fungere ikke optimalt med tablet! Der kan laves notater på stedet, som jeg kan sende til min PC-er/journaliseringssystem. Fordi jeg ikke kan bruge tabletten til journalisering, som det er lige nu, men det kommer vel. Rart at kunne skrive på Ipad ( quickoffice og noter ) ved hjemmebesøg. Hvis jeg dokumenterer i form af noter i borgerens hjem, husker jeg at få det hele med, som jeg kunne have glemt, hvis jeg ventede med at dokumentere på kontoret senere på dagen/dagen efter. Som sagt, så bruger jeg den ikke endnu. Men når det kommer til at fungere med Kingo, så kan jeg nemt forestille mig, at jeg ville svare "enig" eller "meget enig" til mange af foregående udsagn. Jeg tror, at det vil lette arbejdet, hvis det fungerer, og jeg tror, at kvaliteten af dokumentationen vil forbedres... Kvaliteten har ikke ændret sig pga tabletbrug. Det er nemmere at få skrevet med det samme Kvaliteten bliver bedre, da der kan samles bedre op sammen med borgeren på udredningen.

11 Generel tilfredshed

12 Adgang til information om borgeren Hvilke typer af information søger du oftest i journalsystemet via tablet? Ingen! da det er det der ikke fungere. Det er pt. ikke muligt Kingo kan ikke give alle oplysninger og jeg kan ikke skrive i programmet, derfor bruges pc til dette. Det er ikke muligt. Hørekurver, udleveringssted og dato af høreapparater, intern hørejournal, telefonnumrer og adresser.

13 Inddragelse af borgeren i dokumentation af udført borgerstøtte I hvilke situationer har du inddraget borger, og hvordan (f.eks. ved dokumentation af udført borgerstøtte, udarbejdelse af evalueringsrapporter eller lign.)? Når vi fx skriver ansøgninger om hjælpemidler eller laver udredninger, så kigger borgeren ofte med på min computerskærm. Når jeg skulle vise hørekurven og i den forbindelse har vi talt om hvad der noteres på baggrund af denne. Fortæller hvad jeg skriver, så der er enighed

14 Kan du beskrive hvordan kvaliteten af dit arbejde er blevet bedre i forhold til indragelse af borger i eget forløb? HAR ALTID INDDRAGET BORGEN, SÅ VIDT MULIGT Jeg ved ikke helt, hvad der menes. Men jeg bruger ikke tablet. Jeg bruger PC, når jeg inddrager borgeren, da de kommer til mig på mit kontor. Det virker mere proffessionelt at jeg kan vise hørekurver mm på en tablet, frem for at tegne på pa papir. Derudover kan jeg bruge relevante APPS til at demonstrere høretab, tinnitusmaskeringsprogrammer mm.

15 Undervisning og rådgivning/vejledning af borger Kan du give et par eksempler på hvilke opgaver du har løst i forhold til undervisning og/eller rådgivning/vejledning ved brug af tablet? Vist apps der kan bruges i forbindelse med synshandicap. eks. lydbogs apps. på i-prdukter og også på android. samt undervist i brugen af disse. præsentation af og instruktion i brug af apps til indsovning og lydstimulering ifm. tinnitus og hyperacusis mødeindkaldelse med noter (f.eks. opgaver, der skal løses inden næste konsultation) introduktion til apps, der letter kommunikationen (f.eks. penultimate, hvor man kan skrive med fingeren på skærmen) Viser f.eks forskellige apps som kalender med stor skrift, terning app, lommeregner, har undervist borger i app med ledsageteknik. Generel brug af Ipad er vist for borgere. Primært Apps, afprøvning af høretekniske hjælpemidler sammen med tablet. Især vise APPS til brug ved tinnitusmaskering, og demonstrering af hørekurver. NB Når vores dokumentationsprogram virker optimalt, vil jeg have tabletten mere fremme og derved også bruge den til disse ting oftere. Vise gode Apps, fortælle synet, vise hjælpemidler mm Undervisning i øjetsanatomi og fysiologi Demostration af relevante apps Indstruere i E-reolen mv. Læsning af literatur Vist forstørrelses teknikker. Simuleret syn ved forskellige øjensygdomme.

16 Kan du beskrive hvordan kvaliteten af dit arbejde er blevet bedre i forhold til undervisning og/eller rådgivning/vejledning? opgaver der tidligere har været meget tidskrævende/vanskelige på en pc løsning, er via målrettede apps, blevet væsentligt nemmere at tilgå samt undervise i. Det er en stor forbedring at kunne demonstrere de nævnte apps for borgeren og lade ham/hende prøve dem hos mig. Det kvalificerer konsultationen, når borger i mødeindkaldelsen i sin egen kalender bliver husket på de opgaver, vi har aftalt skal være løst/udført inden næste mødegang. Det er meget nemmere at forklare når man kan visse det samtidig på sin Ipad. De anvendte Apps kan ikke tilgås via PC - så før ipad'ens tid, blev apps'ne ikke anvendt. Afprøvning af visse høretekniske hjælpemidler er blevet nemmere, hurtige og tilsvarer mere borgerens situation. Den virker nok en smule mere profeffionelt med en tablet. Der er flere muligheder umiddelbart ved hånden, men det er svært at sige at kvaliteten af opgaveløsningen er blevet rigtig meget bedre.

17 Fortrolighed med tablet og undervisning i at anvende den

18 Fremtidsperspektiver Hvor enig er du i følgende udsagn? Hvilke andre muligheder ser du for at anvende tablet i dit daglige arbejde? Vær gerne præcis i din beskrivelse Ved at vise borgeren muligheder for apps til svagtseende. Journalisering, dokumentering, indhentning af borgerspecifikke oplysninger Igen: til journalisering mm., som den er tiltænkt, men som den endnu ikke kan hos os... Jeg glæder mig til at kunne dokumentere direkte i vores system når det engang virker. Jeg glæder mig til at vi kan booke tider i hinandens kalendrer. Når disse to ting virker, kan vi have VÆSENTLIG større glæde af tabletten. Skrive i journalsystemet Når journalsystemmet kan benytte ser der mange arbejdsgange at spare.

19 I hvilke situationer kunne du forestille dig at anvende tablet til at foretage videoopkald til borgere? De er svagsynede, det giver ikke altid mening med videoopkald, almindelige opkald er de fleste gange nok. Kortere konsultationer/opfølgninger Støtte under forløb Hvis en borger f.eks har brug for vejledning til et hjælpemiddel eller en opgave i hjemmet, kan jeg hjælpe bedre hvis jeg kan se hvad problemet er. Borgere, som hører så dårligt, at de har brug for at kunne mundaflæse. Hvis borgere er unge nok til at være fortroelige med tablets og samtidig for hørehæmmede til at kunne høre i en telefon. Evt sammen med en tegnsprogstolk. Eller hvis borgere er immobile og igen unge nok til at være fortrolige med en tablet. løse små problemer istedte for at køre ud Ikke aktuelt pt.

20 Kommentarer Har du nogen yderligere kommentarer i forhold til brugen af tablet i dit daglige arbejde? Jeg bruger den som et værktøj, til det jeg mener den er god til, er der et andet værktøj der fungere bedre til anden type opgave, så bruger jeg det. Der er ingen grund til at gøre det mere besværligt! Den er nem og hurtig at bruge. Den giver desuden en kæmpe fleksibilitet i forhold til booking af aftaler med borgere samt kolleger. Den er meget nemmere at arbejde med end med en almindelig bærbar computer. Det går hurtigt og er mere fleksibelt Pga af teknikken er der desværre ikke de store fordele. Det håber jeg kommer i fremtiden.

Projekt Tab Ud. Slutmåling. Næstved Kommune

Projekt Tab Ud. Slutmåling. Næstved Kommune Projekt Tab Ud Slutmåling Næstved Kommune Baggrundsoplysninger Andet fagområde - uddybning Baggrundsoplysninger, fortsat Tidsforbrug - Borgerstøtte Gennemsnit Respondenter Hvor meget tid vil du anslå at

Læs mere

Projekt Tab Ud. Slutmåling. Guldborgsund Kommune

Projekt Tab Ud. Slutmåling. Guldborgsund Kommune Projekt Tab Ud Slutmåling Guldborgsund Kommune Baggrundsoplysninger Andet fagområde - uddybning forsorgshjem Socialt udsatte Baggrundsoplysninger, fortsat Tidsforbrug - Borgerstøtte Gennemsnit Respondenter

Læs mere

Projekt Tab Ud. Slut-måling. Konsolideret resultat

Projekt Tab Ud. Slut-måling. Konsolideret resultat Projekt Tab Ud Slut-måling Konsolideret resultat Baggrundsoplysninger Baggrundsoplysninger, fortsat Hvilket fagområde arbejder du indenfor? - Vælg gerne flere end en, hvis relevant Andet fagområde - uddybning

Læs mere

Spørgeskema til slut-måling projekt Tab Ud i VIS

Spørgeskema til slut-måling projekt Tab Ud i VIS Spørgeskema til slut-måling projekt Tab Ud i VIS Formål Formålet er at undersøge effekter af Projekt Tab Ud hos de deltagende kommuner. Spørgeskemaet vil afdække tidsforbruget på de individuelle elementer

Læs mere

Projekt Tab Ud. Før-måling. Holbæk Kommune

Projekt Tab Ud. Før-måling. Holbæk Kommune Projekt Tab Ud Før-måling Holbæk Kommune Baggrundsoplysninger Andet fagområde - uddybning Socialpædagogik, udviklingshæmmede, neurologiske borgere. Hjemmevejleder for udviklingshæmmede og sen hjerneskadet.

Læs mere

Projekt Tab Ud. Slutmåling. Holbæk Kommune

Projekt Tab Ud. Slutmåling. Holbæk Kommune Projekt Tab Ud Slutmåling Holbæk Kommune Baggrundsoplysninger Andet fagområde - uddybning 85 støtte hjemmevejleder Hjemmevejleder 76 + 85 Akuttilbud Baggrundsoplysninger, fortsat Tidsforbrug - Borgerstøtte

Læs mere

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Konsolideret resultat

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Konsolideret resultat Projekt Tab Ud Midtvejsmåling Konsolideret resultat Hvem har svaret? Andet fagområde - uddybning socialt udsatte Akutteam Benyttes tablet til journalisering ude? Hvor ofte oplever du, at du må foretage

Læs mere

Projekt Tab Ud. Før-måling. Konsolideret Resultat

Projekt Tab Ud. Før-måling. Konsolideret Resultat Projekt Tab Ud Før-måling Konsolideret Resultat Baggrundsoplysninger Hvilket fagområde arbejder du indenfor? - Vælg gerne flere end en, hvis relevant Andet fagområde - uddybning Socialpædagogik, udviklingshæmmede,

Læs mere

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Resultat - Guldborgsund Kommune

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Resultat - Guldborgsund Kommune Projekt Tab Ud Midtvejsmåling Resultat - Guldborgsund Kommune Hvem har svaret? Hvilket fagområde arbejder du indenfor? - Vælg gerne flere end en, hvis relevant Andet fagområde - uddybning socialt udsatte

Læs mere

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Resultat - Holbæk Kommune

Projekt Tab Ud. Midtvejsmåling. Resultat - Holbæk Kommune Projekt Tab Ud Midtvejsmåling Resultat - Holbæk Kommune Hvem har svaret? Hvilket fagområde arbejder du indenfor? - Vælg gerne flere end en, hvis relevant Andet fagområde - uddybning Akutteam Benyttes tablet

Læs mere

Dokumentation og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen

Dokumentation og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen Side 1 af 7 FOA Fag og Arbejde Analysesektionen, 30. juli 2007 og tidsregistrering blandt FOAs medlemmer i hjemmeplejen FOA har i perioden fra d. 25. maj til den 3. juni 2007 gennemført en undersøgelse

Læs mere

1 of 5 14-11-2011 21:06

1 of 5 14-11-2011 21:06 1 of 5 14-11-2011 21:06 Du har nu som elev i 1a i nogle måneder været en del af forsøget med at bruge som et dagligt værktøj i undervisningen. For at få indblik i dine erfaringer med brugen af bedes du

Læs mere

Evaluering af superbrugerfunktionen Til hvilke tekniske emner har du brugt superbrugernes hjælp eller sparring?

Evaluering af superbrugerfunktionen Til hvilke tekniske emner har du brugt superbrugernes hjælp eller sparring? Evaluering af superbrugerfunktionen Lidt under 80 % svarer at de er tilfredse eller meget tilfredse med de workshops som superbrugerne har afholdt og tilsvarende mange svarer at workshoppene er væsentlige

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14

Læs mere

Hedensted Kommune Totalrapport

Hedensted Kommune Totalrapport Hedensted Kommune Totalrapport Antal besvarelser: 601 Denne rapport indeholder besvarelser for 601 respondenter Undersøgelsen blev gennemført i perioden 18-11-2014-02-02-2015. 2 På skolen arbejder jeg

Læs mere

Vejledning til lærere ved de nationale test

Vejledning til lærere ved de nationale test Uddannelsesudvalget UDU alm. del - Bilag 322 Offentligt Vejledning til lærere ved de nationale test Målgruppe Tidsramme Indledning Før testen starter Til læreren under testen Efter testen Målgruppe Denne

Læs mere

Havde du erfaring med ipad inden du begyndte i 1a? Ingen erfaring 9 50% Lidt erfaring 6 33% En hel del erfaring 3 17% Stor erfaring 0 0%

Havde du erfaring med ipad inden du begyndte i 1a? Ingen erfaring 9 50% Lidt erfaring 6 33% En hel del erfaring 3 17% Stor erfaring 0 0% 1 of 12 14-11-2011 20:33 svar Se komplette svar Havde du erfaring med ipad inden du begyndte i 1a? Ingen erfaring 9 50% Lidt erfaring 6 33% En hel del erfaring 3 17% Stor erfaring 0 0% Føler du dig i dag

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 13

Læs mere

Trivselsundersøgelse 2012

Trivselsundersøgelse 2012 Aabenraa Kommune Trivselsundersøgelse 2012 Rapportspecifikationer Gennemførte 211 Inviterede 248 Svarprocent 85% INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse Info om undersøgelsen 3 Overblik 4 Tema 1-4 6 Tilfredshed

Læs mere

Manual til Groupcare: Indhold, formål og brug

Manual til Groupcare: Indhold, formål og brug Manual til Groupcare: Indhold, formål og brug Indledning Groupcare er en elektronisk, internetbaseret kommunikationsform som vi bruger i forbindelse med din DOL-uddannelse. Grundlæggende set er Groupcare

Læs mere

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac

Indhold. Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac Indhold Guide til læsning af e-bøger på PC/Mac... 1 Guide til læsning af e-bog på ipad/iphone... 3 Din e-bog er DRM-kopibeskyttet... 3 Din e-bog er ikke DRM-kopibeskyttet... 6 Guide til læsning af e-bog

Læs mere

Media College Aalborg Side 1 af 11

Media College Aalborg Side 1 af 11 Media College Aalborg Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse Problemformulering... 3 Hvilket fjernsupport egner sig bedst af, eller Windows fjernskrivebord, når et firma skal supportere sine kunder?... 3 Hvorfor

Læs mere

Projektbeskrivelse. Tab Ud. Et samarbejde mellem VelfærdsInnovation Sjælland og 4 kommuner i Region Sjælland

Projektbeskrivelse. Tab Ud. Et samarbejde mellem VelfærdsInnovation Sjælland og 4 kommuner i Region Sjælland Projektbeskrivelse Tab Ud Et samarbejde mellem VelfærdsInnovation Sjælland og 4 kommuner i Region Sjælland Version 3, 25. februar 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 2 1. Deltagende kommuner...

Læs mere

Vejledning i brug af videokonferencesystem. VIA Meeting. i Center for Undervisningsmidler. Version 2.0 oktober 2013

Vejledning i brug af videokonferencesystem. VIA Meeting. i Center for Undervisningsmidler. Version 2.0 oktober 2013 1 Vejledning i brug af videokonferencesystem VIA Meeting i Center for Undervisningsmidler 2 Indholdsfortegnelse: Kom hurtigt i gang Oprettelse af virtuelt møderum Side 3 Opkald til videokonferencesystem/

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 HUM beelser: 147 Svarprocent: 23% TILFREDSHED STUDERENDE 2013 SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 480 21 Kandidat 172 26 0 25 50 75 100 Inviterede

Læs mere

Evalueringsrapport. Tab Ud

Evalueringsrapport. Tab Ud Evalueringsrapport Tab Ud Kontaktpersoner: Trine Jensen mail: trij@holb.dk telefon: 72 36 74 66 Hasse Petersen mail: haspe@holb.dk telefon: 72 36 74 67 Evalueringsrapporten er udarbejdet i samarbejde mellem

Læs mere

Baggrund. Introduktion. Kan du genkende dig selv her:

Baggrund. Introduktion. Kan du genkende dig selv her: Kan du genkende dig selv her: Har du tit stået og manglet noget, der kunne hjælpe dig med at få afklaret, om et givent job er noget for dig? Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at analysere dig

Læs mere

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv

Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Egedal Gymnasium og HF september 2014 Brug af Office365 med Onedrive, nyeste Officepakke mv Dette dokument beskriver, hvordan du kan opnå adgang til nogle resurser i skyen og hente ny software. Hvordan

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 beelser: 11.329 TILFREDSHED STUDERENDE 2013 Svarprocent: 28% SVARPROCENT 01 På denne og næste side fremgår procenten opdelt på fakultet, uddannelsesniveau og alder. HUM 11.692 25 JURA 4.573 20 SAMF 6.495

Læs mere

Formål Indsatsen skal sikre, at borgeren med sine høreapparater bliver kompenseret bedst muligt for høretabet.

Formål Indsatsen skal sikre, at borgeren med sine høreapparater bliver kompenseret bedst muligt for høretabet. Åben træffetid (TT) Borgere, der efter afsluttet tilpasning af høreapparat oplever problemer med apparat eller øreprop. Borgere, der har behov for rådgivning og vejledning i forbindelse med hørenedsættelse.

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Dan Rolsted PIT. Side 1

Dan Rolsted PIT. Side 1 Side 1 Side 2 Indledning I denne vejledning vil der vises hvordan Office 365 opsættes på de forskellige platforme, herunder IOS (ipad) og Android (HTC One). Derudover vil der også være vejledning til Windows

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Mobilt værktøj til mobile medarbejdere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Mobilt værktøj til mobile medarbejdere Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Projektets titel: Mobilt værktøj til mobile medarbejdere Projektperiode: 1. januar 2014 1. oktober

Læs mere

... booker du dine møder

... booker du dine møder I!... booker du dine møder Kære læser... Det er vores ønske og håb at du efter at have læst og løst opgaverne i denne bog, får rigtig meget succes med at booke dine møder. Når du er klar til at få yderligere

Læs mere

Spørgeskema til effektmåling Projekt Virtuel Bostøtte; Slut-måling

Spørgeskema til effektmåling Projekt Virtuel Bostøtte; Slut-måling Spørgeskema til effektmåling Projekt Virtuel Bostøtte; Slut-måling Indledning: Formålet med dette spørgeskema er at indhente information til evaluering af Projekt Virtuel Bostøtte. Projekt Virtuel Bostøtte

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere

Opret forbindelse til brugeren. Vejledning

Opret forbindelse til brugeren. Vejledning Opret forbindelse til brugeren Vejledning Velkommen Tak for din deltagelse i denne begrænsede introduktion af RemoteCare Oticon RemoteCare gør det muligt at opdatere indstillinger og foretage justeringer

Læs mere

Antal besvarelser: 10.098 Københavns Universitet Svarprocent: 25% Universitetsrapport - version 3 TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014

Antal besvarelser: 10.098 Københavns Universitet Svarprocent: 25% Universitetsrapport - version 3 TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014 beelser: 10.098 Svarprocent: 25% TRIVSEL OG TILFREDSHED STUDERENDE 2014 SVARPROCENT 01 På denne og næste side fremgår procenten opdelt på fakultet, uddannelsesniveau og alder. HUM 24 11.495 JURA 20 4.539

Læs mere

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter

Hurtigt, nemt og bekvemt. Ønsker du, som mange andre, at få nye kompetencer. og være opdateret om mulighederne i de produkter Indhold Hvad er et webinar?... 2 Hvordan foregår det?... 3 Deltag via tablet... 9 Forskellige former for interaktion... 11 Hvilket udstyr skal jeg bruge?... 12 Hvad skal jeg ellers bruge?... 13 Kan man

Læs mere

Kom godt i gang med OneDrive

Kom godt i gang med OneDrive Kom godt i gang med OneDrive Office365 er en mulighed for lærere og elever at bruge en office-pakke på egne enheder - man kan downloade det til brug på pc - mac - tablets og smartphones, i alt op til 5

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

Videomøder gør det lettere at mødes

Videomøder gør det lettere at mødes Videomøder gør det lettere at mødes Videomøder på tværs I kommuner og Psykiatrien i Region Sjælland skal vi styrke det tværsektorielle samarbejde, opnå bedre tilgængelighed til hinanden og gøre det lettere

Læs mere

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL

ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER. Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER Pixi-rapport nr. 2 / 2014 UNGE OG MEDIER BØRNERÅDETS BØRNE- OG UNGEPANEL 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Jeg er glad for at kunne sende dig den anden pixi-rapport fra

Læs mere

Resultater af kursistevaluering af e-didaktik-projekt

Resultater af kursistevaluering af e-didaktik-projekt Resultater af kursistevaluering af e-didaktik-projekt Følgende evaluering er udført via Googles spørgeskemaformular. Indledningsvis stilles generelle spørgsmål om IT, og efterfølgende fokuserer spørgsmålene

Læs mere

Virksomhedstilfredshed 2010

Virksomhedstilfredshed 2010 Virksomhedstilfredshed 2010 Spørgeskema Tekniske Skoler Sådan udfylder du spørgeskemaet Du bedes besvare spørgeskemaet med udgangspunkt i de oplevelser og erfaringer, du har med elever/lærlinge inden for

Læs mere

Undersøgelse af brugertilfredshed og muligheder for at få flere borgere til at bruge selvbetjeningsløsninger

Undersøgelse af brugertilfredshed og muligheder for at få flere borgere til at bruge selvbetjeningsløsninger Undersøgelse af brugertilfredshed og muligheder for at få flere borgere til at bruge selvbetjeningsløsninger Brugerundersøgelse i Borgerservice nov. 2011 2012 Side 1 Præsentation 11. januar 2012 Lars Wiinblad

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

Undersøgelse af arbejdstid 2015

Undersøgelse af arbejdstid 2015 Undersøgelse af arbejdstid 2015 HL s undersøgelse er gennemført som en totalundersøgelse blandt samtlige foreningens lærermedlemmer i perioden 28. januar til 3. marts 2015. I alt 811 har gennemført, hvilket

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

Rapportering (undersøgelsens resultater) - Lectio - Brøndby Gymnasium

Rapportering (undersøgelsens resultater) - Lectio - Brøndby Gymnasium Side 1 af 14 Brøndby Gymnasium 2013/14 Bruger: KN Forside Hovedmenu Tidsregistrering Stamdata Bogdepot Log ud Kontakt Hjælp Søg Rapportering (undersøgelsens resultater) Tilbage Vis spørgeskema Rediger

Læs mere

Trivselsundersøgelse. Generelle oplysninger. Fru Flora:2,11,028, 46,48,810;;Fæll es Fodslag:73,82, 201,100,55;;Ind. 1.1 Er du a. Mand b.

Trivselsundersøgelse. Generelle oplysninger. Fru Flora:2,11,028, 46,48,810;;Fæll es Fodslag:73,82, 201,100,55;;Ind. 1.1 Er du a. Mand b. Generelle oplysninger 1.1 Er du a. Mand b. Kvinde 1.2 Hvor gammel er du? a. Under 20 år b. 20-29 år c. 30-39 år d. 40-49 år e. 50-59 år f. 60 og derover 1.3 Hvor lang tid har du været ansat der hvor du

Læs mere

Bilag A. Kvalitetsstandarder på høreområdet

Bilag A. Kvalitetsstandarder på høreområdet Bilag A. Kvalitetsstandarder på høreområdet 1. Åben træffetid (TT) Borgere, der efter endt høreapparatbehandling oplever problemer med høreapparat eller øreprop. Borgere, der har behov for rådgivning i

Læs mere

Ideer til IT og ipad i dagtilbud

Ideer til IT og ipad i dagtilbud Ideer til IT og ipad i dagtilbud Konkrete forløb sorteret efter læreplanstemaer Samlet og redigeret af Lone Adamsen, ITleg.dk Indhold Forord hvordan bruges denne publikation... 9 Del I Læreplanstemaerne...11

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Undersøgelse om distancearbejde, april 2011

Undersøgelse om distancearbejde, april 2011 Undersøgelse om distancearbejde, april 2011 Hovedresultater: Mere end to ud af fem danskere benytter distancearbejde i deres nuværende job Blandt danskere der distancearbejder gælder det, at næsten hver

Læs mere

PLANLÆG, SAMMENSÆT OG DEL UNDERVISNINGSMATERIALE. Fremtidens løsning til distribution af digitalt undervisningsmateriale

PLANLÆG, SAMMENSÆT OG DEL UNDERVISNINGSMATERIALE. Fremtidens løsning til distribution af digitalt undervisningsmateriale PLANLÆG, SAMMENSÆT OG DEL UNDERVISNINGSMATERIALE Fremtidens løsning til distribution af digitalt undervisningsmateriale DE VIGTIGSTE SPØRGSMÅL INDEN VI STARTER HVAD ER ET FORLØB I MEEBOOK? Et forløb er

Læs mere

Projekt Forflytning. Resultat af spørgeskemaundersøgelse. Konsolideret resultat (Køge, Næstved, Roskilde & Sorø)

Projekt Forflytning. Resultat af spørgeskemaundersøgelse. Konsolideret resultat (Køge, Næstved, Roskilde & Sorø) Projekt Forflytning Resultat af spørgeskemaundersøgelse Konsolideret resultat (Køge, Næstved, Roskilde & Sorø) Antal besvarelser før-måling: 118 personer Antal besvarelser efter-måling: 106 personer APV

Læs mere

TILFREDSHED STUDERENDE 2013

TILFREDSHED STUDERENDE 2013 HUM beelser: 77 TILFREDSHED STUDERENDE 2013 Svarprocent: 30% SVARPROCENT 01 På denne side fremgår procenten opdelt på uddannelsesniveau og alder. Bachelor 214 28 Kandidat 44 41 0 25 50 75 100 Inviterede

Læs mere

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang.

Allerede ved modtagelse af mailen med aktiveringslinket, har du adgang. Kære lærer! Med Medielogin får du og dine elever adgang til Ekstra Bladet, Politiken og Jyllands-Posten på alle platforme. Dermed kan du også logge ind på din telefon eller tablet. Men først skal du aktivere

Læs mere

TAP'ers evaluering af fleksordning Dato 2010-09-29 10:20:03

TAP'ers evaluering af fleksordning Dato 2010-09-29 10:20:03 Navn TAP'ers evaluering af fleksordning Dato 2010-09-29 10:20:03 Hvad er din holdning til fleksordningen? Hvilke fordele kan du se ved ordningen? (Gerne flere svar) Andre fordele: Det gavner både SDU og

Læs mere

Har du set underviserens video om RNA oprensning inden du gik i laboratoriet?

Har du set underviserens video om RNA oprensning inden du gik i laboratoriet? FØR Har du set underviserens video om RNA oprensning inden du gik i laboratoriet? Hvis nej - hvorfor ikke Jeg følte mig godt forberedt efter gennemgangen. Jeg kan ikke huske det, men jeg fandt først videoerne

Læs mere

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder

Rollespil it support Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i grundmodulet. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henriette og Jesper, som er i konflikt med hinanden.

Læs mere

Medarbejdersamtaler. En medarbejdersamtale bør gennemføres 1 gang om året og den skal løbende følges op : gennemfører vi de aftaler vi laver?

Medarbejdersamtaler. En medarbejdersamtale bør gennemføres 1 gang om året og den skal løbende følges op : gennemfører vi de aftaler vi laver? Medarbejdersamtaler En medarbejdersamtale er: En dialog mellem medarbejder og leder Et redskab til at udvikle sig selv Et redskab til at udvikle arbejdspladsen Et redskab til uddannelsesplanlægning Medarbejdersamtaler

Læs mere

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder

Rollespil Projektsamarbejde Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Hjælp en kollega i konflikt. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Christian og Bente, hvor

Læs mere

Fysisk APV 'Er der tilstrækkelig lys på din daglige arbejdsplads, fx dit kontor? 2. 'Er der et passende indeklima på din arbejdsplads?

Fysisk APV 'Er der tilstrækkelig lys på din daglige arbejdsplads, fx dit kontor? 2. 'Er der et passende indeklima på din arbejdsplads? Fysisk APV 2014 1. 'Er der tilstrækkelig lys på din daglige arbejdsplads, fx dit kontor? (Zoo, Ja (1) 92% 23 100% 18 81% 22 94% 15 Nej (2) 8% 2 0% 0 19% 5 6% 1 1,0 1,2 2. 'Er der et passende indeklima

Læs mere

Midtvejsevaluering læringsforsøg 2013/2014

Midtvejsevaluering læringsforsøg 2013/2014 Midtvejsevaluering læringsforsøg 2013/2014 Titel Skole Mål Evalueringsdesign Resultat af midtvejsevaluering evaluering, evt. foreløbig læring. Udvikling i forhold til første evaluering projektstart. Didaktiske

Læs mere

Nedenstående vejledning er baseret på personlige erfaringer og er derfor ikke en fyldestgørende afdækning af markedet.

Nedenstående vejledning er baseret på personlige erfaringer og er derfor ikke en fyldestgørende afdækning af markedet. Læseproblemer Nedenstående vejledning er baseret på personlige erfaringer og er derfor ikke en fyldestgørende afdækning af markedet. Der må også tages forbehold for, at der findes mange forskellige produkter

Læs mere

MUS - medarbejderudviklingssamtale

MUS - medarbejderudviklingssamtale MUS - medarbejderudviklingssamtale Navn, dato, år Forberedelse til medarbejderudviklingssamtalen MUS er et redskab til videreudvikling af medarbejderens kompetencer og værdi for arbejdspladsen. Samtalen

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

FællesNettet en introduktion

FællesNettet en introduktion FællesNettet en introduktion Læs om det samlende led i jeres SkoleIntra-hverdag Version: August 2012 Indholdsfortegnelse Hvad er FællesNettet?...4 Kom på FællesNettet...4 FællesNettet vist i LærerIntra...4

Læs mere

Projekt Forflytning. Analyse før-/efter-måling Køge Kommune. Antal Besvarelser før-måling: 34 Antal Besvarelser efter-måling: 57

Projekt Forflytning. Analyse før-/efter-måling Køge Kommune. Antal Besvarelser før-måling: 34 Antal Besvarelser efter-måling: 57 Projekt Forflytning Analyse før-/efter-måling Køge Kommune Antal Besvarelser før-måling: 34 Antal Besvarelser efter-måling: 57 APV Hvor enig er du i følgende udsagn? Jeg oplever, at APV en er let at forstå

Læs mere

Vejledning til brug af IT for nye elever

Vejledning til brug af IT for nye elever Vejledning til brug af IT for nye elever Vers.1. Okt 2014 IT Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som elev, at benytte de forskellige

Læs mere

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte

Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Virtuel bostøtte er fremtiden Brugere af bostøtte i Socialpsykiatri og Udsatte Voksne kan fremover få tilbudt at supplere deres oprindelige fysiske støtte med en ny, teknisk løsning Nye velfærdsteknologiske

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse 2010

Tilfredshedsundersøgelse 2010 Tilfredshedsundersøgelse 2010 [Institutionsnavn] Spørgeskema Sådan udfylder du spørgeskemaet Du bedes besvare spørgeskemaet med udgangspunkt i de oplevelser og erfaringer, du har som studerende på [Institutionsnavn].

Læs mere

Personlighedstest Iværksætterprofil i projektarbejde

Personlighedstest Iværksætterprofil i projektarbejde Personlighedstest Iværksætterprofil i projektarbejde Først kommer en række spørgsmål om dig som person. Du skal vælge det af de to udsagn, der bedst beskriver dig. 1. Hvilket udsagn beskriver dig bedst

Læs mere

Personlig adgang for alle til ZoomIN Spørgsmål og svar:

Personlig adgang for alle til ZoomIN Spørgsmål og svar: Personlig adgang for alle til ZoomIN Spørgsmål og svar: Nedenfor finder du svar på en række spørgsmål vedrørende personligt login til ZoomIN. To brugergrupper: Vi skelner - blandt Silkeborg Kommunes ansatte

Læs mere

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek

Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Thisted Bibliotek Brugerundersøgelse 2013 Rambøll og Thisted Bibliotek Endelig rapport, Thisted Bibliotek. En række irrelevante rubrikker er fjernet. Er du? Hvis du er i beskæftigelse, hvilken sektor arbejder

Læs mere

Rapportering (undersøgelsens resultater)

Rapportering (undersøgelsens resultater) Rapportering (undersøgelsens resultater) Tilbage Vis spørgeskema Rediger spørgeskema Spørgeskemaoplysninger Titel: Ejer: APV 2013 - Det frie Gymnasium Morten Ladefoged Nichum (MNI) Udløbsdato: 22/10-2013

Læs mere

Grafisk pro duktion & workflow. Portfolio for Kasper Rasmussen

Grafisk pro duktion & workflow. Portfolio for Kasper Rasmussen Grafisk pro duktion & workflow Portfolio for Kasper Rasmussen 2012 2015 G r a f i s k produktion & workflow focus denmark app #3 opgavebeskrivelse Versionering af Focus Denmark print magasin til magasin-

Læs mere

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler. Brugervejledning Indledning Testafvikling

Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler. Brugervejledning Indledning Testafvikling Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Brugervejledning Indledning Testafvikling Test- og prøvesystemet De nationale test Brugervejledning for skoler Styrelsen for It og Læring

Læs mere

Undervisningsevaluering Kursus

Undervisningsevaluering Kursus Undervisningsevaluering Kursus Fag: Matematik A / Klasse: tgymaauo / Underviser: Peter Harremoes Antal besvarelser: ud af = / Dato:... Elevernes vurdering af undervisningen Grafen viser elevernes overordnede

Læs mere

AMU-uddannelsen Vejen som arbejdsplads Interview med underviser ifm. testkursus i projektet Easy AMU

AMU-uddannelsen Vejen som arbejdsplads Interview med underviser ifm. testkursus i projektet Easy AMU AMU-uddannelsen Vejen som arbejdsplads Interview med underviser ifm. testkursus i projektet Easy AMU Interview med faglærer Stig Bieling, VIA Erhvervsuddannelser, Vejlevej 150, 8700 Horsens. Interviewet

Læs mere

Spørgeskema til KURSIST afklaringstilbud

Spørgeskema til KURSIST afklaringstilbud Spørgeskema til KURSIST afklaringstilbud De røde spørgsmål er til kursister, som har en aftale med en arbejdsgiver om at skulle starte i job eller som skal starte i uddannelse. De blå spørgsmål er til

Læs mere

IPAD AKADEMIET. IPAD AKADEMIET v. EVA TRYDE. Holtug Strandvej Store Heddinge. Tlf

IPAD AKADEMIET. IPAD AKADEMIET v. EVA TRYDE. Holtug Strandvej Store Heddinge. Tlf IPAD AKADEMIET KURSUSKATALOG 2016 IPAD AKADEMIET IPAD AKADEMIET v. EVA TRYDE Holtug Strandvej 17 4660 Store Heddinge Tlf. 45 60125215 info@ipad-akademiet.dk www.ipad-akademiet.dk www.evatryde.dk i IPAD

Læs mere

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk

Strategirapport for Bloggen alletidersslankekur.dk Kan du heller ikke finde rundt i alle de slankekure, du bliver bombaderet med i ugeblade, aviser og tv så se med på min blog, hvor jeg foreløbig har samlet 23 slankekure her kan du finde lige den, der

Læs mere

Medarbejdertilfredshedsundersøgelse 2015 Skolerapport 100 besvarelser ud af 125 = 80%

Medarbejdertilfredshedsundersøgelse 2015 Skolerapport 100 besvarelser ud af 125 = 80% Medarbejdertilfredshedsundersøgelse 215 Skolerapport besvarelser ud af 125 = % 1 Tolkning af resultatet 6 1 1 Kilde: Ennova MTU 211 præsentation 2 Arbejdsglæde - tilfredshed og motivation 213 215 74 82

Læs mere

Hold kontakten med dit netværk!

Hold kontakten med dit netværk! Hold kontakten med dit netværk! - Outlook er dit netværksprogram Outlook er mere end blot et mailprogram Du kan bruge Outlook til meget mere end blot at sende og modtage mails med. Eksempelvis, så er Outlook

Læs mere

Rapport om udvalgsbetjeningen Udarbejdet for Ballerup Kommune, maj 2013

Rapport om udvalgsbetjeningen Udarbejdet for Ballerup Kommune, maj 2013 Rapport om udvalgsbetjeningen Udarbejdet for Ballerup Kommune, maj 2013 Indhold Fakta om undersøgelsen... 5 Resumé... 7 1. Tilfredshed generelt på en skala fra 0-10, omregnet til indeks... 8 1. Tilfredshed

Læs mere

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Undervisning og AV Synlighed og Information DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Stenholm 7-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Symbolkommunikation: En hjælp til børn og

Læs mere

Handlingsplan: Tunge løft Side 1 af 2 Arbejdsmiljøgruppe: Produktionsskolen Nordvestjylland Udskrevet: 10-06-2014

Handlingsplan: Tunge løft Side 1 af 2 Arbejdsmiljøgruppe: Produktionsskolen Nordvestjylland Udskrevet: 10-06-2014 Handlingsplan: Tunge løft Side 1 af 2 Arbejdsmiljøgruppe: Produktionsskolen Nordvestjylland Udskrevet: 10-06-2014 Navn: Tunge løft Deadline: 01-01-0001 ID: 2 Ansvarlig/ Afdeling: Administrator pvnj/ Produktionsskolen

Læs mere

Rapporten er lavet d.18-09-2012. APV 2012 - Firma A/S

Rapporten er lavet d.18-09-2012. APV 2012 - Firma A/S Rapporten er lavet d.18-09-2012 APV 2012 - Firma A/S Afgrænsninger Skabelon: Svarfordelingssrapport Områder: APV Kortlægning: APV 2012 Denne rapport: Firma A/S Periode for svar: Fra: 06-09-2012 Til: 14-09-2012

Læs mere

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013

Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 Internetkurser Bibliotekerne i Varde Kommune Forår 2013 www.vardebib.dk Rådhustræde 2 Tlf.: 7694 6917 Va Internetkurser forår 2013 Velkommen til en ny undervisningssæson på bibliotekerne i Varde Kommune.

Læs mere

Evaluering af Patientrapporterede oplysninger (PRO) i Almen Lægepraksis. CIMT Anne Mette Ølholm Mette Bøg Horup Tue Kjølhede Kristian Kidholm

Evaluering af Patientrapporterede oplysninger (PRO) i Almen Lægepraksis. CIMT Anne Mette Ølholm Mette Bøg Horup Tue Kjølhede Kristian Kidholm Evaluering af Patientrapporterede oplysninger (PRO) i Almen Lægepraksis CIMT Anne Mette Ølholm Mette Bøg Horup Tue Kjølhede Kristian Kidholm Indhold Baggrund og formål Metode Resultater Patienternes oplevelser

Læs mere

Projektbeskrivelse Virtuel Bostøtte

Projektbeskrivelse Virtuel Bostøtte Projektbeskrivelse Virtuel Bostøtte 3. april 2017, Version 3 Indholdsfortegnelse 1. Deltagende Kommuner... 3 2. Projektbeskrivelse... 4 2.1 Baggrund for projektet... 4 2.2 Partnerskabet... 4 2.3 Overordnet

Læs mere

EUD SkolePraktik-medarbejdertrivselsundersøgelse Antal besvarelser: 39. IBC Kolding 82 18 0 39

EUD SkolePraktik-medarbejdertrivselsundersøgelse Antal besvarelser: 39. IBC Kolding 82 18 0 39 Side 1 af 15 Evalueringsrapport Skema: EUD SkolePraktik-medarbejdertrivselsundersøgelse beelser: 39 Skole: IBC Kolding (Matrix-mål) Uddannelse: Skolepraktik(IBC Kolding) (IBC Kolding) (Matrix-mål) Hold:

Læs mere

Komme-gå registrering

Komme-gå registrering Komme-gå registrering En vejledning til forældre Vi har komme-gå registrering på skærme. Det betyder for dig at: Du får overblik over, hvilke børn der allerede er på stuen, når I kommer Du skal melde sygdom,

Læs mere

Virtuel bostøtte - information til medarbejdere

Virtuel bostøtte - information til medarbejdere Virtuel bostøtte - information til medarbejdere Evt. byvåben gerne i hvid, grå eller sort BØRNEOMRÅDET Evt. logo gerne i hvid, grå eller sort Virtuel bostøtte er et tiltag, hvor borger og medarbejder kan

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Kære borgmester. Jeg håber du vil tænke over om du virkelig fortryder. Kærlig hilsen Ane-Kirstine Uggerhøj-Andersen.

Kære borgmester. Jeg håber du vil tænke over om du virkelig fortryder. Kærlig hilsen Ane-Kirstine Uggerhøj-Andersen. Klassen har fået en evalueringsopgave. De skulle forestille sig, at borgmesteren havde fortrudt, at han havde givet alle de penge til 4.b. Opgaven lød, at man skulle skrive et brev som forklarede hvad

Læs mere