2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular."

Transkript

1 DEN VESTDANSKE FILMPULJES VILKÅR FOR STØTTE OG/ELLER INVESTERING SPILLEFILM M.V. 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje (DVF) kan yde støtte til og/eller investere i manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion af spillefilm, tv-film og serier. 1.2 Formålet med DVF er at yde støtte til og/eller investere i kunstnerisk interessante produktioner, som tillige fremmer udviklingen af det vestdanske film- og tvmiljø. DVF kan betinge støtten og/eller investeringen af, at en regional omsætning dokumenteres eller redegøres for. 2. MANUSKRIPTSTØTTE 2.1 DVF kan yde støtte til manuskriptudarbejdelse, herunder manuskriptskrivning og dramaturgisk bistand. Formålet med manuskriptstøtten er at sikre manuskriptet det højest mulige kvalitetsniveau samt at danne grundlag for DVF s stillingtagen til en eventuel senere ansøgning om udviklings- eller produktionsstøtte til og/eller investering i filmprojektet. 2.2 Manuskriptstøtte kan ydes til en forfatter, en instruktør, der selv udarbejder manuskript, en producent eller et team af sådanne. Såfremt støttemodtageren er producent, skal forfatterkontrakten forelægges DVF på forlangende. Støttemodtageren skal efterfølgende fremlægge dokumentation for midlernes anvendelse. 2.3 Såfremt støtten søges til bearbejdelse af et ophavsretligt beskyttet værk, skal ansøgeren forud for støttetilsagnet på betryggende måde dokumentere, at projektet ikke krænker andres rettigheder. 2.4 Ansøgning om manuskriptstøtte skal ske skriftligt. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular. 2.5 Manuskriptstøtte udbetales normalt med halvdelen ved støttemodtagerens skriftlige accept af støttetilsagnet, og med anden halvdel, når resultatet af det støttede projekt er godkendt af DVF.

2 Side 2/ Tilsagn om manuskriptstøtte indebærer ikke tilsagn om efterfølgende udviklingsstøtte og/eller investering i produktionen, men der kan senere ansøges om støtte/investering til samme projekt. 2.7 Investerer DVF senere i projektet, anses den tildelte manuskriptstøtte og/eller investering som en del af den samlede investering, der er tilbagebetalingspligtig. 2.8 Investeres ikke senere i projektets produktion skal manuskriptstøtten ikke tilbagebetales. 2.9 DVF s tilsagn er gældende i 6 måneder fra tilsagnets afgivelse, hvorefter tilsagnet bortfalder uden yderligere varsel. 3. UDVIKLINGSSTØTTE 3.1 DVF kan yde udviklingsstøtte til et film-, tv- eller multimedieprojekt, hvis det skønnes, at udvikling vil være af væsentlig betydning for at styrke projektet i kunstnerisk, økonomisk eller produktionsmæssig henseende og i forhold til DVF s formål, jf. pkt Formålet med udviklingsstøtten er at sikre, at projektet udvikles optimalt, samt at danne grundlag for DVF s stillingtagen til en eventuel senere ansøgning om produktionsstøtte til filmprojektet. 3.2 Det er en forudsætning for at modtage støtte, at alle rettighedsforhold vedrørende det enkelte projekt er fuldt oplyste. DVF kan kræve dokumentation for, at ansøgeren besidder eller kan erhverve alle filmatiseringsrettigheder mv. 3.3 Ansøgningen skal indeholde en præcis beskrivelse af de forhold, der søges udviklingsstøtte til, en angivelse af de forventede resultater af projektudviklingen, samt en tidsplan og et budget og en finansieringsplan herfor. Endvidere skal ansøgningen efter aftale indeholde en kort redegørelse for filmens målgruppe og producentens distributionsovervejelser. Det skal i ansøgningen oplyses, om projektet har modtaget eller ansøgt om anden støtte. Udviklingsstøtte ydes normalt kun, såfremt der foreligger et manuskript. Manuskriptet vedlægges ansøgningen. 3.4 Udviklingsstøtte udbetales normalt ved producentens skriftlige accept af støttetilsagnet minus 10 %. De resterende 10 % udbetales når resultatet af det støttede projekt er godkendt af DVF. 3.5 Tilsagn om udviklingsstøtte indebærer ikke tilsagn om efterfølgende produktionsstøtte og/eller investering, men der kan senere ansøges om støtte og/eller investering til samme projekt. 3.6 Producenten skal løbende underrette DVF om projektudviklingens forløb, herunder såfremt tidsplanen for udviklingsprojektet ændres. 3.7 Producenten har ansvaret for gennemførelsen af projektudviklingen og skal senest 6 måneder efter det i tidsplanen forudsatte tidspunkt for projektudviklingens afslutning aflægge regnskab jf. i øvrigt regnskabskravene til pkt Besparelser i forhold til det godkendte budget, inklusive evt. usikkerhedsmargin/contingency, skal straks tilbagebetales til DVF med samme andel, som DVF har ydet støtte hertil. 3.8 Investerer DVF senere i projektets produktion, anses udviklingsstøtte som en del af den samlede støtte og/eller investering, der er tilbagebetalingspligtig.

3 Side 3/ Investeres der ikke senere i projektets produktion skal udviklingsstøtten ikke tilbagebetales DVF s tilsagn er gældende i 6 måneder fra tilsagnets afgivelse, hvorefter tilsagnet bortfalder uden yderligere varsel. 4. PRODUKTIONSSTØTTE OG/ELLER INVESTERING 4.1 DVF kan yde støtte til og/eller investere i produktion af film-, tv- og multimedieprojekter. Produktionsstøtte og/eller investering ydes for at fremme produktionen af film-, tv- og multimedieproduktioner, som tillige fremmer udviklingen af det vestdanske film- og tv-miljø. 4.2 Produktionsstøtten/investeringen kan helt eller delvist gives i form af lån af studiefaciliteter. 4.3 Ansøgning om produktionsinvestering Ansøgning om produktionsstøtte og/eller investering skal være skriftlig, og skal som minimum indeholde følgende oplysninger og bilag: Manuskript Tidsplan for forproduktion, optagelse, efterarbejde og forventet premieredato. Produktionsplan Hold- og skuespillerliste med særskilt angivelse af deltagere med bopæl i den vestdanske region. Angivelse af hvilke lokaliteter, der skal danne ramme for optagelserne. Budget. Herunder en redegørelse for hvorledes produktionens midler tænkes anvendt i den vestdanske region. Udgifter som påtænkes anvendt i regionen markeres særskilt i budgettet som regional omsætning. Finansieringsplan (investeringer, udlejerforskud, pre-sales, udstyr, egne ydelser m.v.) samt oplysning om projektet har modtaget eller ansøgt om anden støtte. Redegørelse for eventuelle aftaler indgået med andre selskaber (coproduktionsaftaler). Tilbagebetalingsplan, herunder en præcis angivelse af tilbagebetaling af alle medfinansierende parter. Distributionsaftale eller et "letter of intent" vedrørende distribution i Danmark. Lanceringsplan.

4 Side 4/10 Dokumentation for, at ansøgeren besidder alle rettigheder til at kunne udnytte den færdige film, herunder kontrakter med forfatter, instruktør og producer m.v. Curriculum vitae for forfatter, instruktør og producer, samt efter producentens skøn for eventuelle andre nøglepersoner. Firmaoplysninger på forlangende. Alle andre indgåede aftaler vedrørende filmen DVF kan kræve yderligere informationer og redegørelser, der er nødvendige for sagsbehandlingen Ansøgeren er forpligtet til at sikre, at DVF har modtaget alle gældende aftaler vedr. filmen inden udfærdigelse af støttetilsagnet og/eller investeringsaftalen. 4.4 Budget og finansieringsplan I budgettet skal alle omkostninger anføres til markedspriser Budgettet skal forelægges DVF til godkendelse, og skal indeholde specifikation af følgende poster: Udgifter som forventes afholdt i regionen markeres særskilt og specificeres i budgettet som regional omsætning. Udgifter til administration, som HØJST må udgøre 7% af budgettet eksklusive omkostninger til projektudvikling, færdiggørelsesgaranti, samt usikkerhedsmargin (contingency). Producerhonorar, hvis størrelse skal godkendes af DVF under hensyn til den enkelte produktions karakter og omfang Usikkerhedsmargin, der HØJST kan udgøre 10% af de budgetterede produktionsomkostninger eksklusiv omkostninger til projektudvikling og færdiggørelsesgaranti. Præmie for eventuel færdiggørelsesgaranti eller anden sikkerhed i henhold til pkt Udgifter til eventuel collecting agent Alle finansieringsaftaler og coproduktionsaftaler for projektet, herunder producentens egen investering i projektet, skal forelægges DVF til godkendelse. Det skal fremgå af coproduktionsaftalerne, hvordan produktionens finansiering er fordelt mellem coproducenterne, samt hvilke rettigheder der tilkommer den danske producent.

5 Side 5/ Produktionsstøtte og/eller investering kan normalt først udbetales, når producenten har dokumenteret, at budgettet inklusive usikkerhedsmargin er fuldt finansieret Ved coproduktioner, hvor den danske producent ikke er hovedproducent, forudsætter produktionsstøtten og/eller investeringen et dansk kunstnerisk og/eller teknisk engagement med tilknytning til det vestdanske område. Ændrer balancen mellem det danske og det udenlandske bidrag i produktionen sig efter afgivelse af støtte og/eller investeringstilsagn, kan retten til støtte og/eller investering bortfalde. 4.5 Rateudbetaling Produktionsstøtte og/eller investering kan udbetales til producenten i rater. DVF fastsætter på baggrund af den godkendte likviditetsplan de enkelte raters størrelse og betingelserne for de enkelte raters frigivelse. Ændres tidsplan, produktionsplan, likviditetsplan m.v. væsentligt, forbeholder DVF sig ret til at ændre terminerne for raternes frigivelse Produktionsstøtte og/eller investeringsbeløb kan først udbetales, når tilsagnet er accepteret skriftligt af producenten, dvs. at for så vidt angår investeringer, at investeringsaftale er underskrevet af producenten DVF kan forlange, at producenten afleverer en costrapport attesteret af en registreret eller statsautoriseret revisor, før de enkelte rater udbetales Sidste rate udbetales normalt, når DVF har modtaget og godkendt det reviderede produktionsregnskab. 4.6 Aflevering af PR-materiale Producenten skal aflevere følgende PR-materiale vedrørende filmen til brug for DVF s PR- og publikationsarbejde: Filmplakat (3 stk.). Stills fra filmen, foto af instruktøren, foto af produceren. Afleveres på cdrom af bedste kvalitet. Alle billeder i Tiff og Jpeg format. Vejledende størrelser: Tiff ca. 10 MB, Jpeg ca. 1 MB, svarende til 13x18cm/300dpi. Efter aftale med DVF et antal eksemplarer af filmens øvrige lancerings- og PR-materiale. Synopsis på dansk og engelsk. En god kopi af filmen på DVD/VHS Samtlige billeder skal afleveres med kreditering af stillfotograf og angivelse af producent, instruktør, navne på de afbillede personer og filmtitel.

6 Side 6/ Rapportering og regnskab DVF kan kræve, at producenten i produktions- og efterarbejdsfasen løbende holder DVF orienteret om produktionens forløb. DVF har ret til at følge produktionen af filmen, herunder gennemse råklip og filmens endelige version. Ændres tidsplanen eller produktionsplanen, skal producenten straks underrette DVF, som kan kræve den ændrede plan tilsendt Producenten skal under produktionen føre særskilt regnskab over indtægter og udgifter vedrørende filmen. Såfremt budgettets enkelte hovedposter forventes at afvige mere end 10 % fra de godkendte tal, skal producenten underrette DVF, som kan kræve et revideret budget udarbejdet, som skal forelægges DVF til godkendelse Producenten skal senest 6 måneder efter filmens verdenspremiere indsende filmens produktionsregnskab til DVF til godkendelse. Regnskabet skal være revideret af en registreret eller statsautoriseret revisor Produktionsregnskabet skal indeholde en specifikation af filmens produktionsomkostninger, herunder særligt for så vidt angår omkostninger afholdt i det vestdanske område. Produktionsregnskabet skal indeholde samme poster som det godkendte budget, og budgettallene skal anføres til sammenligning. Regnskabet skal indeholde en redegørelse for afvigelser fra budgettets hovedposter, som overstiger 10%. Produktionsregnskabet skal endvidere indeholde en separat specifikation af de beløb, der er indgået i filmens finansiering, herunder støtte fra fonde, offentlige tilskud, pre-sales m.v DVF s investeringsandel opgøres på baggrund af den godkendte finansieringsplan. DVF s eventuelle manuskript- og udviklingsstøtte til filmprojektet indgår som en del af den samlede investering, uanset modtageren af manuskript- og udviklingsstøtten er en anden end modtageren af produktionsinvesteringen. DVF s investering opgøres i forhold til den samlede finansiering. 4.8 Indtægts- og spilleopgørelser Filmens indtægter opgøres med henblik på tilbagebetaling af den af DVF ydede investering. Grundlaget for indtægtsopgørelsen er filmens indtægter i alle lande i alle medier Indtægterne opgøres på følgende måde: Indtægter fra dansk biografdistribution beregnes som de fakturerede filmlejeindtægter fratrukket dokumenterede omkostninger til distributionsvederlag samt producentens andel af de af DVF godkendte omkostninger til kopier og markedsføring. Indtægter fra udlejning og salg af DVD og videokassetter i Danmark beregnes som de fakturerede leje- og salgsindtægter fratrukket dokumenterede omkostninger til lancering, distributionsvederlag og direkte omkostninger. Indtægter fra tv-visning i Danmark og udlandet, udenlandsk biografdistribution samt distribution i alle andre medier i ind- og udland end de

7 Side 7/10 nævnte beregnes som salgsprisen fratrukket dokumenterede omkostninger til salg og distribution. Alle øvrige nettoindtægter, eksempelvis salg af sekundære rettigheder knyttet til filmen, herunder merchandising, remake, sequel, prequel, salg af lydspor og rekvisitter fra filmen, samt producentens andel af indtægter fra OS eller I/S Danske Filmproducenters pointafregning indregnes fuldt ud i filmens indtægter. CAB-midler indgår ikke i filmens indtægter. Indtægter, som ifølge det godkendte produktionsregnskab er indgået i filmens finansiering, herunder minimumsgarantier, pre-sales m.v., skal ikke indgå i opgørelsen af filmens indtægter. Besparelser på produktionsregnskabet overføres til indtægter for filmen DVF har såvel under produktionen som efterfølgende ret til fuld indsigt i alle betalinger og kan kræve, at alle betalinger vedrørende filmen sker via collecting producer eller collecting agent Producenten indsender, evt. gennem collecting agent, opgørelse over filmens brutto- og nettoindtægter (Indtægtsopgørelser). Indtægtsopgørelserne skal være DVF i hænde senest 45 dage efter udløbet af hver opgørelsesperiode. 1. opgørelsesperiode er på 6 måneder fra filmens verdenspremiere. Herefter opgøres indtægterne en gang i kvartalet indtil 2 år efter filmens verdenspremiere, hvorefter indtægterne opgøres en gang årligt. Inden udgangen af februar måned sendes en opgørelse over alle indtægter i foregående kalenderår. DVF kan forlange, at indtægtsopgørelser attesteres af en registreret eller statsautoriseret revisor. 4.9 Tilbagebetaling Tilbagebetaling af investering ydet af DVF til en dansk producent skal påbegynde, når den private investering er tilbagebetalt Har DRTV eller TV2 investeret i filmen, henregnes dette ikke til den private investering. Tilbagebetaling til DVF sker pro rata pari passu med tilbagebetaling af investeringen fra DRTV eller TV2 i henhold til investeringsaftalen med DVF I særlige tilfælde, hvor dette aftales på forhånd, kan DVF kræve, at tilbagebetaling til DVF sker pro rata pari passu med tilbagebetaling af den private investering Ved den private investering forstås producentens og uafhængige coproducenters og andre uafhængige private investorers investering i filmen, jf. Standardkontrakten af 25. marts Eventuelle minimumsgarantier, pre-sales, bidrag fra fonde eller filminstitutter kan ikke indgå i den private investering. Størrelsen af den private investering opgøres på grundlag af det godkendte produktionsregnskab. 1 Standardkontrakten af 25. marts 2003 er en standardaftale indgået mellem på den ene side DR og TV2 og på den anden side Producenterne, som anvendes i forbindelse med DR/TV2s investering og/eller køb af visningsrettigheder i en spillefilm.

8 Side 8/ DVF skal godkende en af producenten udarbejdet tilbagebetalingsplan. DVF kan kræve, at alle øvrige finansierer, der stiller krav om tilbagebetaling, skal have deres tilbagebetalingsvilkår godkendt af DVF Tilbagebetaling af investering til DVF i henhold til den godkendte tilbagebetalingsplan skal påbegyndes samtidig med indsendelsen af den indtægtsopgørelse, hvoraf det fremgår, at der skal ske tilbagebetaling I tilfælde af forskellig tilbagebetalingstid mellem de private investorer, betragtes den private investering som tilbagebetalt, når der er tilbagebetalt en sum svarende til den private investering DVF vil normalt acceptere, at bidrag fra fonde tilbagebetales i overensstemmelse med fondenes statutter, ligesom DVF normalt respekterer kutymemæssige aftaler om royalties Såfremt krav om regional omsætning ikke opfyldes kan DVF kræve, at den negative balance tilbagebetales kontant eller af filmens indtægter som første prioritet, indtil beløbet er tilbagebetalt I de tilfælde, hvor DVF ved godkendelse af finansieringsplanen har accepteret "outright" salg, vil tilbagebetalingsprocenten beregnes i forhold til den endelige finansieringsoversigt fratrukket den finansiering, der knytter sig til "outright" salg DVF kan efter modtagelsen af første indtægtsopgørelse frafalde sit krav om tilbagebetaling og yderligere indtægtsopgørelser Sikkerhed Til sikring af såvel filmens færdiggørelse i tilfælde af producentens konkurs som DVF s betingede krav på tilbagebetaling af modtaget investering, kan DFV kræve, at producenten stiller betryggende sikkerhed. Producenten skal afholde alle omkostninger i forbindelse med en eventuel sikkerhedsstillelse Distributionsvilkår Producenten er forpligtet til at indgå distributionsaftaler for filmen, som sikrer filmen den videst mulige distribution, herunder distribution i biograf, video, DVD og tv m.v Ved aftaler om dansk biografdistribution, må distributionsvederlaget højst udgøre 20% af den fakturerede filmleje Ved aftaler om overdragelse af rettigheder til udlejning og salg af videokassetter og DVD i Danmark, må distributionsvederlaget højst udgøre 40% af de fakturerede leje- og salgsindtægter EFTER fradrag af lancerings- og fremstillingsomkostninger (COT). Video-/DVD-rettigheder kan ikke sælges "outright" til distributøren mod et engangsvederlag uden skriftlig tilladelse fra DVF Ved aftaler om tv-visning i Danmark består salgs- og distributionsomkostningerne af de dokumenterede omkostninger, der dog højst kan andrage 30% af salgsprisen. Der kan i indtægterne for filmen ikke fradrages omkostninger til pre-

9 Side 9/10 sales, der indgår i finansieringen, samt pre-sales, der indgås inden filmens danske biografpremiere Ved aftaler om tv-visning i udlandet, samt ved aftaler om udenlandsk distribution, kan den danske producent fratrække dokumenterede direkte salgs- og distributionsomkostninger. Herudover kan fratrækkes dokumenteret vederlag til salgsagent, dog højst 30%. Ved salg til marginale markeder kan DVF dog godkende særlige vilkår DVF kan forlange fuld indsigt i producentens og senere omsætningsleds distributions- og salgsaftaler af enhver art. 5. GENERELLE VILKÅR 5.1 Følgende generelle vilkår gælder for alle former for støtte og/eller investering efter disse vilkår. 5.2 Alle ansøgninger skal være skriftlige. Ansøgeren skal benytte DVF s ansøgningsformular. 5.3 Alle ansøgninger skal indeholde dokumentation for, at ansøgeren besidder eller kan erhverve alle nødvendige rettigheder til filmatisering og distribution af det færdige værk. 5.4 Modtageren er forpligtet til at lade disse vilkår indgå som bilag i alle kontrakter vedrørende filmen, der omhandler forhold reguleret i disse vilkår, eller som i øvrigt kan være af betydning for DVF s rettigheder efter vilkårene. 5.5 Ved støtte forstås i disse vilkår enhver kapitaltilførsel til projektet, der ikke er udtryk for en investering, idet investering forstås som tilbagebetalingspligtig investering. 5.6 Efter tildeling af støtte og/eller investering skal modtagerens overdragelse af rettigheder til projektet, der har modtaget støtte og/eller investering, godkendes skriftligt af DVF, indtil DVF s investering er tilbagebetalt. Overdragelser skal ske til markedspriser. 5.7 DVF har ret til at offentliggøre alle oplysninger om filmen i forbindelse med DVF s informations- og pressearbejde, med mindre andet er skriftligt aftalt med modtageren. 5.8 DVF kan kræve, at producenten sikrer, at der arrangeres en særlig biografpremiere på filmen i den vestdanske region. 5.8 I filmens krediteringstekster og i alt reklamemateriale skal det fremgå, at filmen er produceret med støtte og/eller investering fra DVF, ligesom DVF s logo skal anføres. Udformningen af krediteringstekster og reklamemateriale, der vedrører DVF, skal godkendes af DVF.

10 Side 10/ DVF s udnyttelse af sine rettigheder i henhold til disse vilkår medfører ikke pligt til at betale vederlag til producenten eller andre, med mindre dette er udtrykkeligt bestemt DVF kan i tilsagnet ændre eller supplere disse vilkår i overensstemmelse med formålet. Producenten er forpligtet af vilkårene, og enhver fravigelse skal være aftalt skriftligt med DVF. DVF skal besvare anmodninger fra modtagere herom inden rimelig tid DVF s tilsagn bortfalder og udbetalt støtte og/eller investering skal straks betales tilbage, såfremt vilkårene overtrædes, eller det fastslås, at filmen ikke lovligt kan forevises i Danmark Såfremt modtageren opgiver eller af andre grunde afbryder et projekt i utide, skal uforbrugt manuskriptstøtte og udviklingsstøtte straks betales tilbage. DVF kan i den forbindelse kræve et revisorattesteret regnskab Færdiggøres filmen ikke, skal udbetalt produktionsinvestering tilbagebetales. DVF kan frafalde sit tilbagebetalingskrav, såfremt der efter DVF s skøn foreligger særlige omstændigheder, eller tilbagebetalingskravet vil modvirke formålet med DVF s virksomhed DVF kan til enhver tid afkræve ansøgeren den til sagsbehandlingen nødvendige dokumentation Producenten skal aflevere regnskab for projekter, der har modtaget udviklings- eller produktionsstøtte og/eller investering. Regnskabet skal indeholde samme poster som det godkendte budget, og budgettallene skal anføres til sammenligning. Regnskabet skal være revideret af en registreret revisor eller statsautoriseret revisor. Revisionen skal som minimum indeholde almindelig regnskabsrevision inkl. bilagsrevision, samt revision af aktiver og passiver og rettighedsaftaler DVF kan afvise at tildele støtte og/eller investering, såfremt DVF har et udækket tilgodehavende hos ansøgeren.

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte til kort- og dokumentarfilm 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje kan yde støtte til manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion af kort- og dokumentarfilm.

Læs mere

COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER.

COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER. COPENHAGEN FILM FUNDS VILKÅR FOR INVESTERING I SPILLEFILM OG TV SERIER. 1. FORMÅL 1.1 Copenhagen Film Fund (CPHFF) har til formål at tiltrække film - og tv- produktioner til Fondens medlemskommuner, med

Læs mere

DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE

DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE DEN VESTDANSKE FILMPULJE - VILKÅR FOR STØTTE GÆLDENDE PR 5. DECEMBER 2014 1. FORMÅL 1.1 Den Vestdanske Filmpulje (DVF) kan yde støtte til og/eller investere i manuskriptudarbejdelse, udvikling og produktion

Læs mere

DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016

DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE FILM- FESTIVALER OG FILM- VISNINGS- AKTIVITETER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Udviklingsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016

FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli 2016 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL FORMIDLING AF FILM FOR BØRN OG UNGE Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Børn & Unge 1.1 Det Danske Filminstitut

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL DISTRIBUTIONSINITIATIVER FOR KORT- OG DOKUMENTAR- FILM klij GÆLDENDE PR 12. JUNI 2014 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN

VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN ut VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION, KONSULENTORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 MED ÆNDRING AF 1. JULI 2014 DET DANSKE FILMINSTITUT GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 VILKÅR

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM

VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM Q DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL MARKEDSFØRING OG DISTRIBUTION AF DANSKE FILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/6 1. FORMÅL Det Danske

Læs mere

Budget- og revisionsinstruks

Budget- og revisionsinstruks Budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Generelt Side 1 2. Fyn-spend budget og Fyn-regnskab Side 1 3. FilmFyns område Side 1 4. Regional omsætning (specifikation af Fyn-spend) Side 2 5. Moms

Læs mere

LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM

LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL LANCERING OG DISTRIBUTION AF UDENLANDSKE ARTHOUSE-FILM Gældende pr. 1. januar 2017 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for

Læs mere

1.2 Såvel tv-drama og tv-dokumentar kan være serier eller enkeltstående programmer. I nærværende vilkår er begge benævnt 'program'.

1.2 Såvel tv-drama og tv-dokumentar kan være serier eller enkeltstående programmer. I nærværende vilkår er begge benævnt 'program'. STØTTEVILKÅR: PUBLIC SERVICE PULJEN Maj 2008 jf. bekendtgørelse nr. 1127 af 26. november 2008 1. FORMÅL 1.1 Det Danske Filminstitut kan fra Public Service Puljen yde støtte til udvikling og produktion

Læs mere

det danske filminstitut

det danske filminstitut Qe det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 WWW.DFI.DK PRODUKTION & UDVIKLING 1. OKTOBER 2008 1 FORMÅL 1.1 Det Danske Filminstitut

Læs mere

VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GÆLDENDE PR. 1. JANUAR 2015

VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GÆLDENDE PR. 1. JANUAR 2015 Q DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNSTBIOGRAFER OG BIOGRAFINITIATIVER GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 DFI.DK PUBLIKUM & FORMIDLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1.

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2016

Filmværkstedets vilkår 2016 Filmværkstedets vilkår 2016 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder støtte til driften af Filmværkstedet / København (Filmværkstedet), som er en fond

Læs mere

det danske filminstitut

det danske filminstitut Qe det danske filminstitut VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT- OG DOKUMENTARFILM GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 WWW.DFI.DK PRODUKTION & UDVIKLING 1. OKTOBER 2008 1 FORMÅL 1.1 Det Danske

Læs mere

DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1.

DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DELTAGELSE I INTERNATIONALE FILMFESTIVALER SAMT ANDRE RELATEREDE AKTIVITETER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk

Læs mere

Dacfg VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Dacfg VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Dacfg DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILORDNINGEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3 2. IDEUDVIKLINGSSTØTTE

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte

Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte Filmværkstedets vilkår 2018 Færdiggørelsesstøtte Version 28. november 2017 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften

Læs mere

Filmværkstedets støttevilkår 2017

Filmværkstedets støttevilkår 2017 Filmværkstedets støttevilkår 2017 6 måneders støtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

ALMENE FORMÅL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli Gothersgade København K Tel dfi.

ALMENE FORMÅL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. juli Gothersgade København K Tel dfi. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL ALMENE FORMÅL Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Almene formål / gældende pr 1.

Læs mere

MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015

MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015 MIDLERTIDIGE VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR. 1. februar 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3 2. UDVIKLINGSSTØTTE side 4 3. PRODUKTIONSSTØTTE side 6 3.3 Ansøgningsmateriale

Læs mere

GENERELLE VILKÅR. 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4

GENERELLE VILKÅR. 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 retningslinjer [dk] 2013 indhold GENERELLE VILKÅR 3 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4!

GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4! retningslinjer [dk] 2015 indhold GENERELLE&VILKÅR& 3! 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3! 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4! 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5! 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter.

Producenten er forpligtet til at føre detaljeret og nøjagtigt regnskab over produktionens udgifter og indtægter. FilmFyns budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Det totale produktionsbudget og finansieringsplan Side 1 2. Fyn-spend budget Side 1 3. FilmFyns område Side 2 4. Regional omsætning (specifikation

Læs mere

DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING

DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DEN TVÆRMEDIELLE UDVIKLINGS- ORDNING Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Den tværmedielle

Læs mere

Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014

Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014 Jlj VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 MED ÆNDRING AF 12. JUNI 2014 DET DANSKE FILMINSTITUT GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 DFI.DK 2/15 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte

Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte Filmværkstedets vilkår 2017 Produktionsstøtte 1 FORMÅL 1.1. Det Danske Filminstitut (DFI) kan yde støtte til drift af værksteder. DFI yder via Filmtalent støtte til driften af Filmværkstedet / København

Læs mere

DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1.

DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DANSKE BIOGRAFER, KUNST- BIOGRAFER OG BIOGRAF- INITIATIVER Gældende pr. 1. juli 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte 2/13 INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Cbaefi VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Cbaefi VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Cbaefi DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/17 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side 3

Læs mere

TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER

TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL TVÆR- MEDIELLE PROJEKTER Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14.

Læs mere

Bilag 1. Ansøgningsskemaet skal indeholde oplysninger om: a. Hvilke formål branchearbejdsmiljørådet har med aktiviteten,

Bilag 1. Ansøgningsskemaet skal indeholde oplysninger om: a. Hvilke formål branchearbejdsmiljørådet har med aktiviteten, Bilag 1 1. Grundtilskud til branchearbejdsmiljørådets administration Grundtilskud til det enkelte branchearbejdsmiljøråds grundlæggende administration fastsættes hvert år af beskæftigelsesministeren efter

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E

I N S T R U K T Ø R A F T A L E Modelkontrakt for dokumentarfilm Danske Filminstruktører Mellem (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. - under forudsætning af at Produktionsbudgettet er finansieret -

Læs mere

DSF spillefilm: Protokollater 1.8.07

DSF spillefilm: Protokollater 1.8.07 DSF spillefilm: Protokollater 1.8.07 Protokollater til spillefilmoverenskomsten af 1. august 2007 PROTOKOLLAT 1: DEFINITION AF EGENKAPITAL OG LANCERINGSUDGIFTER 1. I henhold til denne overenskomst skal

Læs mere

OVERENSKOMST mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter og Danske Dramatikeres Forbund

OVERENSKOMST mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter og Danske Dramatikeres Forbund DDF - spillefilm OVERENSKOMST mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter og Danske Dramatikeres Forbund 1 Gyldighedsområde 1.1 Denne overenskomst gælder for de aftaler vedrørende manuskriptarbejder

Læs mere

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark

Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark Tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark 0. Indledning Nedenstående tilsagnsvilkår for projekter under lov om Fonden til Markedsføring af Danmark udgør sammen med lov

Læs mere

Ggfdc VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT

Ggfdc VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 DET DANSKE FILMINSTITUT Ggfdc DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL PUBLIC SERVICE PULJEN GÆLDENDE PR 1. OKTOBER 2012 GOTHERSGADE 55 1123 KØBENHAVN K TEL 3374 3400 FAX 3374 3697 2/11 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. FORMÅL side

Læs mere

SPILLEFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019

SPILLEFILM DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPILLEFILM Gældende pr. 1. januar 2019 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018 og

Læs mere

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen.

I. Indledning. II. Stillingtagen til ansøgninger til puljen. Tilsagnsskrivelse vedrørende ansøgninger om statsligt tilskud fra Ministeriet for Sundhed og Forebyggelses pulje til styrket genoptræning og rehabilitering af personer med erhvervet hjerneskade i perioden

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Bekendtgørelse om tilskud til grønne ildsjæle I medfør af tekstanmærkning nr. 106 til 23 i finansloven for 2014 fastsættes: Kapitel 1 Formål og område 1. Tilskud til fremme af grønne ildsjæle har til formål

Læs mere

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse.

Standardvilkår beskriver gældende regler og praksis i forbindelse med administration af tilsagn fra Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse. Standardvilkår: Støtte til Sporskifte (februar 2015) 1. Indledning Sekretariatet for Fonden for Forebyggelse og Fastholdelse (herefter blot sekretariatet) fastsætter standardvilkår for tilsagn fra fonden,

Læs mere

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes:

I medfør af tekstanmærkning nr. 200 ad til 21 på finansloven for finansåret 2017 fastsættes: BEK nr 631 af 02/06/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 2. januar 2018 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 16/03837 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om tilskud

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Ændrede livsformer i landdistrikterne, j.nr Rebild Kommune og Mariagerfjord Kommune Tina Lauritsen Rasmussen Hobrovej 88 9530 Støvring Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'.

3. Betingelserne gælder for alle tilsagn og tilskud, hvor der henvises til 'Betingelser for tilskud til danske Eurostars-deltagere'. Betingelser for tilskud til danske deltagere i Eurostars-projekter godkendt før 1. marts 2015 Innovationsfonden Bredgade 40 Nedenstående tilskudsbetingelser udgør sammen med tilsagnet med bilag, opslagsteksten

Læs mere

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte

Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte Den Vestdanske Filmpuljes vilkår for støtte Midlertidige vilkår pr. 05.04.2019. Med forbehold for ændringer, herunder også ændringer i støtteformål. De endelige vikår forventes offentliggjort inden udgangen

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. oktober Gothersgade København K Tel dfi.dk.

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. oktober Gothersgade København K Tel dfi.dk. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL Gældende pr. 1. oktober 2016 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Spil / Gældende pr. 1. oktober 2016

Læs mere

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr

Tilsagn om tilskud fra Landdistriktspuljen 2014 til forsøgsprojektet Aktiviteter i Det ny Kildebo, j.nr Soderup Bylav Mette Dinesen C/O Jens Ulrik Funch Tadrevej 33 4340 Tølløse Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 31-03-2014 Pulje

Læs mere

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår)

NEW DANISH SCREEN DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL. Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår) DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL NEW DANISH SCREEN Gældende pr. 1. januar 2019 (Midlertidige vilkår) Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen

Læs mere

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. juni Gothersgade København K Tel dfi.dk.

DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL. Gældende pr. 1. juni Gothersgade København K Tel dfi.dk. DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL SPIL Gældende pr. 1. juni 2017 Gothersgade 55 1123 København K Tel 3374 3400 dfi.dk Filmstøtte Vilkår for støtte til Spil / Gældende pr. 1. juni 2017 1. FORMÅL...

Læs mere

INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011

INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011 INDTÆGTSANALYSE AF DANSKE SPILLEFILM PREMIERE 2003/2007/2011 DET DANSKE FILMINSTITUT / FEBRUAR 2014 Indtægtsanalyse af danske spillefilm med premiere i hhv. 2003, 2007 og 2011 1. Hovedresultater fra analysen

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E

I N S T R U K T Ø R A F T A L E Mellem Modelkontrakt for S P I L L E F I L M Danske Filminstruktører (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. - under forudsætning af, at Produktionsbudgettet er finansieret

Læs mere

I N S T R U K T Ø R A F T A L E

I N S T R U K T Ø R A F T A L E Mellem Modelkontrakt for NEW DANISH SCREEN Danske Filminstruktører (herefter kaldet Producenten) og (herefter kaldet Instruktøren) er d.d. under henvisning til Det Danske Filminstituts vilkår for New Danish

Læs mere

Nordisk Film & TV Fond statutter

Nordisk Film & TV Fond statutter NFTF STATTUTTER Nordisk Film & TV Fond statutter Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) AO.45.A401 + FORMÅL 0. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 5. maj A40=

Læs mere

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge.

!. Der skal tages særlig hensyn til produktioner, der retter sig til målgruppen børn og unge. Statutter Nordisk Film & TV Fond Fastsat af Nordisk Ministerråd (kulturministrene) 01.11.0314 # FORMÅL!. Nordisk Film & TV Fond, herefter kaldet Fonden, har jfr. aftale af 8. maj %&'( til formål at fremme

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø

Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden København Ø Holbergsgade 6 DK-1057 København K T +45 7226 9000 F +45 7226 9001 M sum@sum.dk W sum.dk Kræftens Bekæmpelse Att.: Peter Dalum Strandboulevarden 49 2100 København Ø Dato: 18. september 2014 Enhed: Primær

Læs mere

Bilag 3. Krav til regnskaber mv.

Bilag 3. Krav til regnskaber mv. Bilag 3 Krav til regnskaber mv. Indholdsfortegnelse 1. PLIGT TIL AT UDARBEJDE SÆRSKILTE REGNSKABER... 3 2. UDVEKSLING AF YDELSER MELLEM AKTIVITETER... 3 3. OMKOSTNINGSFORDELING... 3 4. INDTÆGTSFORDELING...

Læs mere

Bekendtgørelse om støtte m.v. til inklusionsboliger for psykisk og socialt sårbare personer

Bekendtgørelse om støtte m.v. til inklusionsboliger for psykisk og socialt sårbare personer BEK nr 252 af 21/03/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 14. april 2019 Ministerium: Transport-, Bygnings- og Boligministeriet Journalnummer: Transport-, Bygnings- og Boligmin., Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen,

Læs mere

N O T A T. vedrørende. Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for:

N O T A T. vedrørende. Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for: j.nr. 31717 /jlw/e N O T A T vedrørende Rapport vedrørende gennemgang af produktionsregnskaber for: Den du Frygter Mor Byttes Hævnen ID:A 1. Indledning side 1 af 6 Producentforeningen har anmodet Koch

Læs mere

Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet

Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet Overholdelse af disse standardvilkår er en forudsætning for bevillingen. Standardvilkår for bevillinger fra Arbejdstilsynet sendes sammen med tilsagnet.

Læs mere

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed.

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed. Radio- og tv-nævnet Efteråret 2015 rtv@kulturstyrelsen.dk Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og tvvirksomhed (uddannelsespuljen) Baggrund

Læs mere

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling

Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser. Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser Vilkår for tilskud fra tips- og lottomidler til forskning og forskningsformidling Styrelsen for Forskning og Innovation Juni 2012 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai

Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai Bekendtgørelse om støtte til dansk deltagelse i EXPO 2020 i Dubai I medfør af 3, stk. 1 og 2, samt 3 a, stk. 1 og 2, i lov om erhvervsfremme og regional udvikling, jf. lovbekendtgørelse nr. 820 af 28.

Læs mere

Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje

Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje Bekendtgørelse om maritim omstillingspulje I medfør af 2, 3 og 19, stk. 2, i lovbekendtgørelse nr. 1715 af 16. december 2010 om erhvervsfremme fastsættes: Kapitel 1 Formål og tilskudsberettigede projekter

Læs mere

Bekendtgørelse om betingelserne for og fremgangsmåden ved udbetaling af reintegrationsbistand

Bekendtgørelse om betingelserne for og fremgangsmåden ved udbetaling af reintegrationsbistand Bekendtgørelse om betingelserne for og fremgangsmåden ved udbetaling af reintegrationsbistand I medfør af 10, stk. 4, 10, stk. 6, og 10, stk. 7, 3. pkt., i repatrieringsloven, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Bekendtgørelse om indsamling m.v.

Bekendtgørelse om indsamling m.v. BEK nr 820 af 27/06/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 28. juli 2017 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2014-529-0018 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

Udkast til. Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv

Udkast til. Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv Udkast til Bekendtgørelse om tilskud til nye forretningskoncepter for varmepumper til bygningsopvarmning og procesformål i erhverv I medfør af akt nr. [xx] af [xx]. juni 2017 fastsættes: 1. Energistyrelsen

Læs mere

Version 2 (den 4. oktober 2012)

Version 2 (den 4. oktober 2012) Regler for administration af bæredygtige energiprojekter der gennemføres med støtte fra Energifonden 2012 (Krav til de projektansvarlige virksomheder, organisationer eller institutioner vedrørende projektbeskrivelse,

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gjern Lokalråd Vagn Brostrup Jensen Teglværksvej 16 8883 Gjern Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 11-03-2015 Pulje : Landdistriktspuljen

Læs mere

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations Eksportrådet The Trade Council Asiatisk Plads 2 DK-1448 København K Telefon +45 33 92 00 00 Telefax +45 32 54 05 33 E-mail: um@um.dk www.eksportraadet.dk Betingelser for tilskud til Danida Business Delegations

Læs mere

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Askø Strandvig Grundejerforening Per Skov Madsen Alstrup Strandvej 3 4840 Nørre Alslev Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato:

Læs mere

GENERELLE VILKÅR OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4

GENERELLE VILKÅR OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 retningslinjer [dk] 2017 indhold GENERELLE VILKÅR 3 1. OM NORDISK FILM & TV FOND (www.nordiskfilmogtvfond.com) 3 2. FORUDSÆTNINGER OG ANSØGNINGSVURDERING 4 3. STØTTETYPER OG STØTTEKRITERIER 5 4. TILBAGEBETALING

Læs mere

Tilsagn om tilskud for 2014 til oprettelse af den lokale aktionsgruppe og udvikling af den lokale udviklingsstrategi

Tilsagn om tilskud for 2014 til oprettelse af den lokale aktionsgruppe og udvikling af den lokale udviklingsstrategi LAG Bornholm Jørgen Hammer, LAG Formand jh@nyker.dk C.C. hjj@lag-bornholm.dk erhverv@naturerhverv.dk Dato: 4. december 2014 Kontor: Landdistriktskontor Netværkscenteret Sagsnr.: 2014-2918 Sagsbeh.: SYKJ

Læs mere

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne )

Kontrakt. mellem. [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Kontrakt mellem [Spildevandsforsyningsselskabet] [navn, adresse og CVR-nr.] og [Projektejer] [Navn, adresse og CVR-nr.] (tilsammen Parterne ) Opdateres løbende efterhånden som Naturstyrelsen modtager bemærkninger

Læs mere

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne

Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Gammel Mønt 4 1117 København K Telefon 7226 7000 Fax 7226 7070 info@trafikstyrelsen.dk www.trafikstyrelsen.dk Instruks for regnskab vedr. buspuljerne Denne instruks for regnskab beskriver sammen med revisionsinstruksen

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

Gate21 ansøgning for Albertslund og Ballerup kommuner.

Gate21 ansøgning for Albertslund og Ballerup kommuner. Albertslund Kommune Liljens Kvarter 2 2620 Albertslund 18. december 2018 PRJ-2017-00117 Side 1 6 Att. Leder af Ejendomme Frederik Lerche Gate21 ansøgning for Albertslund og Ballerup kommuner. Skolernes

Læs mere

BUDGET & REGNSKABS SKEMA med finansieringsplan

BUDGET & REGNSKABS SKEMA med finansieringsplan Titel : LØGNER BUDGET & REGNSKABS SKEMA med finansieringsplan (I DKK, inkl moms) Støttemodtager : Kerren Lumer-K Instruktør: Kerren Lumer-Klabbers Optageformat: FV prod nr: Firma : BITE FILMS Producer:

Læs mere

Vejledning om aflæggelse af regnskab og revision af Undervisningsministeriets

Vejledning om aflæggelse af regnskab og revision af Undervisningsministeriets Afdelingen for erhvervsrettet voksenuddannelse Vester Voldgade 123 1552 København K. Tlf. 3392 5600 Fax 3392 5666 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Vejledning om aflæggelse af regnskab og

Læs mere

FilmFyns budget- og revisionsinstruks

FilmFyns budget- og revisionsinstruks FilmFyns budget- og revisionsinstruks Indholdsfortegnelse 1. Det totale produktionsbudget og finansieringsplan Side 1 2. Fyn-spend budget Side 1 3. FilmFyns område Side 2 4. Regional omsætning (specifikation

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Ny Golfbane på Sejerø, j.nr. 1025-187 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 1. ansøgningsrunde 2015 Jens Thomassen Sejerø Golfklub c/o Jens Thomassen Sejerøvej 25 4592 Sejerø Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Gammel Mønt 4 1117 København K E-mail puljer@mbbl.dk www.mbbl.dk Dato: 20-04-2015

Læs mere

(i det følgende benævnt "Kontrahent 2")

(i det følgende benævnt Kontrahent 2) Side 1 af 5 Mellem og Viborg Kommune (i det følgende benævnt "Kontrahent 1") DELUCA FILM A/S Bjørnholms Allé 4-6 8260 Viby J (i det følgende benævnt "Kontrahent 2") er der d.d. indgået følgende S A M A

Læs mere

Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler

Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler Standardvilkår for projekter, der modtager tilskud fra de regionale erhvervsudviklingsmidler A. Indledning 1. Tilsagnet er betinget af nedenstående vilkår og af, at projektet gennemføres i overensstemmelse

Læs mere

Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr

Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr Bekendtgørelse om tilskud til energieffektive opvarmningssystemer ved skrotning af oliefyr I medfør af 4, 5, stk. 3, 6 og 7, stk. 2, i lov nr. 129 af 25. februar 1998 om statstilskud til produktrettede

Læs mere

OVERENSKOMST - SPILLEFILM

OVERENSKOMST - SPILLEFILM OVERENSKOMST - SPILLEFILM Overenskomst mellem Foreningen af Danske Spillefilmproducenter Og Danske Dramatikeres Forbund 1 Gyldighedsområde 2 Indgåelse af aftale - standardkontrakter 3 Synopsis 4 Treatment

Læs mere

Vedtægter for foreningen Den Vestdanske Filmpulje m.b.a.

Vedtægter for foreningen Den Vestdanske Filmpulje m.b.a. Vedtægter for foreningen Den Vestdanske Filmpulje m.b.a. U 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Den Vestdanske Filmpulje. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. U 2a. Formål Foreningen har et almennyttigt

Læs mere

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme.

Påløbne renter må kun anvendes til formål, hvortil bevillingen er givet og inden for bevillingens ramme. REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postbox 2593 2100 København Ø Tlf. 3529 8100 Fonden til fremme af fysioterapeutisk forskning, uddannelse, information mv. REGNSKABSINSTRUKS Anvendelse

Læs mere

VTU-Fondens tilskudsvilkår (version 1.3) af 31. oktober 2012

VTU-Fondens tilskudsvilkår (version 1.3) af 31. oktober 2012 Side 1 af 9 VTU-Fondens tilskudsvilkår (version 1.3) af 31. oktober 2012 Indholdsfortegnelse 1 Grundlag for tilskuddet... 2 2 Acceptskrivelse... 2 3 Projektansvarlig og projektets gennemførelse... 2 4

Læs mere

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder

Bekendtgørelse om administration af tilskud fra puljer under Arbejdsmarkedsstyrelsens og Styrelsen for Fastholdelse og Rekrutterings områder BEK nr 1173 af 08/10/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedsstyrelsen, j.nr. 2013-0001985 Senere ændringer

Læs mere

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL

KORT FIKTION DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL DET DANSKE FILMINSTITUT VILKÅR FOR STØTTE TIL KORT FIKTION Gældende pr. 1. maj 2016 Ændringer af 12. april 2018 som følge af EU-kommissionens formelle godkendelse af støtteordningen 14. februar 2018 Gothersgade

Læs mere

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015

Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen, 2. ansøgningsrunde 2015 Svendborg Svenborg havn, Færge og Sundfart Hans Søby Jessens Mole 6 5700 Svendborg Tilsagn om tilskud til projektet Havnefaciliteter på Hjortø, j.nr. 1025-236 fra ø-støtteordningen under Landdistriktspuljen,

Læs mere

Kontrakt. mellem. Ringsted Forsyning A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29 77 79 79

Kontrakt. mellem. Ringsted Forsyning A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29 77 79 79 Kontrakt mellem Ringsted Forsyning A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29 77 79 79 og Ringsted Kommune Sct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted CVR-nr.: 18 95 79 81 i henhold til bekendtgørelse nr. 1431 af

Læs mere

Administrationsgrundlag for tilskud efter grøn ordning

Administrationsgrundlag for tilskud efter grøn ordning Administrationsgrundlag for tilskud efter grøn ordning Grøn ordning er hjemlet i lovbekendtgørelse om fremme af vedvarende energi, nr. 1074 af 8. november 2011 (VE-loven), 18-20. Dette administrationsgrundlag

Læs mere

Tilladelse. Tilladelsens omfang

Tilladelse. Tilladelsens omfang Tilladelse 1 KODA og NCB giver herved udbyderen tilladelse til at bruge KODA's og NCB's repertoire på Internet på de vilkår, der er fastsat i det følgende. Tilladelsen giver ikke udbyderen nogen eksklusive

Læs mere

VE-Loven Sigtet med VE-lovens Grønne Ordning er at sikre større accept af opstilling af vindmøller på land.

VE-Loven Sigtet med VE-lovens Grønne Ordning er at sikre større accept af opstilling af vindmøller på land. Administrationsgrundlag for Grøn Ordning i Jammerbugt Kommune Den 19.8.2015 Indledning Der er i Lov om vedvarende energi [1] etableret en Grøn Ordning for nye vindmøller over 25 meter, der er opstillet

Læs mere

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Generelt Ansøgningsskemaet indeholder 5 delskemaer: Skema 1: Generelle oplysninger om projektet Skema

Læs mere

Udkast til tilsagn om tilskud

Udkast til tilsagn om tilskud Udkast til tilsagn om tilskud Dato Journalnr.: Tilsagn om tilskud til [modtager af tilskud] Erhvervsstyrelsen har vurderet de ansøgninger om tilskud til etablering af højhastighedbredbåndsforbindelser

Læs mere

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016 REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN Dampfærgevej 22, Postboks 2593, 2100 Kbh. Ø., Tlf. 3529 8100 MIDLER TIL FORANSTALTNINGER PÅ TANDLÆGEOMRÅDET REGNSKABSINSTRUKS Gældende for bevillinger før 1. august 2016

Læs mere

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede.

Renter Renteomkostninger kan ikke indgå i projektregnskabet og er således ikke tilskudsberettigede. Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon 7221 8800 Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Dato 25.12 2017 Instruks for regnskab vedr. puljen Job- og Uddannelsesgaranti i udsatte boligområder Denne

Læs mere

Klager. København, den 4. oktober 2010 KENDELSE. ctr.

Klager. København, den 4. oktober 2010 KENDELSE. ctr. 1 København, den 4. oktober 2010 KENDELSE Klager ctr. DanBolig Ellen Johnsrud ApS v/advokat Mikael E. Krüger Allehelgensgade 19 Postboks 180 4000 Roskilde Ifølge retsbogsudskrift af 16. juli 2009 fra Retten

Læs mere

Kontrakt. Mellem. Ringsted Forsyning A/S Spildevand A/S Bragesvej Ringsted CVR-nr.:

Kontrakt. Mellem. Ringsted Forsyning A/S Spildevand A/S Bragesvej Ringsted CVR-nr.: H:\Miljø\Jord og Vand\Klimatilpasning\Roskildevej\Kontrakt medfinansiering benløse_ver_2a.docx Kontrakt Mellem Ringsted Forsyning A/S Spildevand A/S Bragesvej 18 4100 Ringsted CVR-nr.: 29777373 Og Ringsted

Læs mere