Referat af ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 10. januar 2011 kl i afdelingen lokaler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 10. januar 2011 kl. 08.30 i afdelingen lokaler"

Transkript

1 side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 10. januar 2011 kl i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Larsen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent Valg af referent Godkendelse af referat af møde den 13. oktober Godkendelse af dagsorden Fusion mellem Holstebro, Skive og Viborg Plan over medlemmernes kontakt med FOA FOAs velfærdskrav Sektorgeneralforsamling den 17. marts Aktiviteter Styringspapir Dagplejernes Landskonference 2. og 3. maj Faggruppelandsmøde 23. og 24. marts Evaluering af afdelingens generalforsamling 28. oktober Punkter til næste møde Sektorregnskab Orientering fra Lemvig kommune Orientering fra Holstebro kommune Orientering fra Struer kommune Orientering fra afdelingsbestyrelsen Orientering fra den centrale sektorbestyrelse Orientering om løbende sager Almen orientering fra formanden Gensidig orientering/eventuelt /c:\documents and settings\amr018\lokale indstillinger\temp\tri4256\sagsnr _referat 10. januar 2011_doknr _v1.doc/amr018

2 2010/2011 Side 2 Beslutningssager: 1. Valg af dirigent. Bettina K. Jensen. 2. Valg af referent. Helle Bøgh. 3. Godkendelse af referat af møde den 13. oktober Godkendt. 4. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 5. Fusion mellem Holstebro, Skive og Viborg. Fusionen blev ikke til noget - kontra ny afdelingsbestyrelsesaftale om at arbejde videre med en evt. fusion med Skive. Fusionen blev på fællesmøde mellem Skive, Viborg og Holstebro nedstemt. Pædagogisk sektor i Holstebro kunne ikke acceptere, at det ikke inden en fusion er tydeligt, at alle medlemmer kan sidde i en bestyrelse, og at det ikke kun er tillidsvalgte. Pt. drøftes det, om man eventuelt kunne fusionere med Skive. Fordele, ulemper, bekymringer blev drøftet. Konklusionen er, at pædagogisk sektor er positivt stemt for arbejdet med en fusion. 6. Plan over medlemmernes kontakt med FOA. Udarbejdelse /godkendelse af plan over medlemmernes kontakt med FOA som tidligere er fremlagt, men ikke færdig godkendt. Udsættes til næste møde.

3 2010/2011 Side 3 7. FOAs velfærdskrav. Opfølgning på hvor vi er i forhold til dette emne. Bl.a.fyraftensmøde hvor Jakob Sølvhøj vil deltage. Datoen for dette er pt. ikke på plads. Der holdes møde den 7. februar 2011 kl om undervisningsassistenter i folkeskolen og kl om velfærd i børnehøjde. Jakob Sølvhøj deltager i begge møder. Helle finder hvad der findes på nettet af forslag til arrangementer. Vi tænker alle tanker om, hvordan vi får gang i aktiviteterne. Vi skal presse på hos vores tillidsvalgte/kolleger for at være aktive i processen. Det er vigtig vi får opfordret alle tillidsvalgte og medlemmer i pædagogisk sektor til at deltage den 7. februar. Såfremt der udskrives valg inden den 7. februar indkaldes til ekstraordinært bestyrelsesmøde med det ene punkt velfærdsdebat. 8. Sektorgeneralforsamling den 17. marts Punkter til emner der skal tages med i beretningen skal sendes til Dorthe Pia. Der er ikke kommet punkter ind udover dem der blev forslået på sidste bestyrelsesmøde som var besparelser, velfærdskrav og uddannelse. Forslag til nyt "støtteprojekt" skal debatteres Bilag 3 fra sidste bestyrelsesmøde er vedlagt. Besparelser afskedigelser folk der er tilbage. Indledning: Mange ting fra sidste år går igen!! Startet på OK Vi får svære forhandlinger end før. Undervisningsassistenter: Vi går efter de stillinger. Eventuelt lave dækkeservietter med vigtige oplysninger. Ansvarlig Dorthe Pia Hansen, Kurt Sørensen og Dorthe Smedegaard. Brainstorm om beretningen: Undervisningsassistenter. Besparelser (Annette, Holstebro Gitte, Struer) Afskedigelser. Turbulent fuld fart på organisering/struktur/børnepolitik (Helle, Holstebro). Pædagogisk assistent (Kurt). Lukkeuger/planlagt ferie (Annette, Holstebro). Fusion. OK Madordningen (Gitte, Struer). Meyers Kogebog (Helle). Julehilsen chokolade/kalender. Uddannelse/VUC-godtgørelse. Velfærdskrav (deles ud på generalforsamlingen).

4 2010/2011 Side 4 Støtteprojekt: Hjemmeside findes. Der laves billedserie til generalforsamlingen. Mariann undersøger om der kan hentes billeder på USB-stik. Dorthe Pia og Mariann ordner det evt. køb af digital fotoramme. 9. Aktiviteter. Nye som gamle aktiviteter debatteres og planlægges. Studietur til Forbundshuset er et ønske. Det skal drøftes hvad dagen for studieturen også skal bruges til udover besøg i Forbundshuset. Turen er for sektorbestyrelsen. Blomsterarrangementet: Var en stor succes med gode jordnære undervisere fra Vinderup må gerne gentages næste år. Forslag om at arrangementet gentages til påske blev vedtaget. Ansvarlig: Dorthe Smedegaard og Dorthe Larsen. Kræmmermarked: Der var for få kunder i butikken, men vi vil prøve at gentage arrangementet (ikke tirsdag eller torsdag). Ansvarlig: Bettina K. Jensen og Helle Bøgh. Holdes til efteråret. Perleaften på Kreativ Hobby: Den 16. februar kl og Ansvarlig: Dorthe Pia Hansen, Dorthe Smedegaard og Rita Back Studietur: Besøg i forbundshuset. Fly hvis prisen er ok. Datoønske den 19. maj Forslag til andet på turen: Besøg i Folketinget og frokost i snapsetinget. Spisning i Nyhavn om aftenen. Alle skal kunne være hjemme på deres bopæl til midnat. Ansvarlig: Dorthe Larsen. 10. Styringspapir. Vurdering af om den skal fortsætte i sin nuværende form eller omdøbes til en "what to do liste"../. Styringspapir vedlagt. Styringspapiret blev diskuteret. For og imod papiret vi er ikke enige.

5 2010/2011 Side 5 Dorthe Pia prøver at lave et forslag med alle målene på et offentligt papir (de gamle tages med) ved siden af laves styringspapiret lettere forenklet. Prioriteringskolonnen fjernes. Punktet tages med på næste møde. 11. Dagplejernes Landskonference 2. og 3. maj Der er forudbestilt 5 pladser (incl. faggruppeformanden for dagplejerne) Der er bestilt 5 pladser. Dagplejere i bestyrelsen + formand i pædagogisk sektor. Sektoren betaler for fomand for dagplejernes faggruppeklub. Pædagogisk sektor betaler for formand i faggruppeklubben for pædagoger når de skal afsted på deres konference. Pædagogisk sektor betaler for formanden for pædagogmedhjælperne når der er topmøde eller lignende målrettet pædagogmedhjælperne. 12. Faggruppelandsmøde 23. og 24. marts Hvem deltager og hvordan udpeges deltagerne? Pædagogmedhjælperne har 1 plads + 1 for special området. Alle faggrupper har forlods 1 plads. Hvis medlemstallet er over 500, kan der komme 1 person mere med. 13. Evaluering af afdelingens generalforsamling 28. oktober Hvordan oplevede medlemmerne af pædagogisk sektor denne? 2 nyvalgte i afdelingsbestyrelsen fra pædagogisk sektor. Det er bestemt ikke meningen, at pædagogisk sektor vil overtage bestyrelsen, men vi har mange aktive folk. Der var debat og evaluering af denne. 14. Punkter til næste møde. Ok Aktiviteter. Velfærdsmøde evalueres. Punkt 6. Styringspapir.

6 2010/2011 Side 6 Orienteringssager: 15. Sektorregnskab. Årsregnskabet foreligger ikke endnu. Standardbancen blev gennemgået. Vores bogholder er blevet afskediget. Carsten, forbundet og vores revisor har gennemgået regnskabet og er ved at få styr på det. Forbundet bliver i en periode betalt for at ordne vores regnskab indtil andet aftales. 16. Orientering fra Lemvig kommune. Labyrinten skal ændres fra 4 til 2 afdelinger. Omsorgsmedhjælperne skal ordne rengøring og lave mad. I weekenden er det beboerne det handler om. Efter der har været lidt faldende børnetal, ser det ud til, at der kommer lidt flere igen. Der kommer til at mangle en repræsentant i H-MED, så pladsen gives til en anden organisation, hvis der ikke melder sig én eller to der ønsker posten Thyborøn og Harboøre har hver mistet deres tillidsrepræsentant efter ny struktur i den centrale dagpleje. Det er svært i forhold til geografien og de ønsker sig mere end 1 TR for hele Lemvig kommune. 17. Orientering fra Holstebro kommune. Gang i en masse: Kapacitetsudnyttelse omstrukturering børnepolitik. Deltidsansattes ret til fuldtidsstillinger. Jobbanken skulle fungere nu. Dagplejen nærmer sig en beslutning om den fremtidige struktur. Meget fokus på de ekstraordinære ansatte. Tidsbegrænset ansatte. Ud af 30 ansatte det sidste ½ års tid - er de 27 tidsbegrænset. Tidsbegrænset på grund af børnetal: FOA kan nægte at underskrive, og så kan de ikke ansættes. Medarbejdere der står i jobbank får ikke altid rimelig behandling.

7 2010/2011 Side Orientering fra Struer kommune. Beslutning: Afskedigelser blandt dagplejere. Faldende børnetal + flere nyoprettede vuggestuer. Ansættelsesstop i Hvis der bliver afgang af en personale, skal stillingen være ledig i 3 måneder inden der må ansættes (det må på ingen måde være til fare for nogen). Mange dagplejere tilbydes job i vuggestuerne. Tager nuværende løn med over. Omsorgsmedhjælpere og pædagogmedhjælpere: Ikke noget nyt. 19. Orientering fra afdelingsbestyrelsen Afdelingens bogholder er afskediget se punkt 15. Fusion se punkt Orientering fra den centrale sektorbestyrelse. Referater herfra udsendes løbende. Spørgsmål til disse referater kan stilles på mødet. Intet. 21. Orientering om løbende sager. Sag om tidsbegrænset ansættelse i Holstebro er vundet. Voldgiftsag om pædagogisk assistent i Lemvig er på trapperne. Dagplejere der blev tilbudt vikarjob, men ikke fik det alligevel, har fået 14 dages løn i erstatning. 22. Almen orientering fra formanden. I stedet for fælles kalender med BUPL og FOA Herning, blev der til jul delt chokolade ud på institutioner i de 3 kommuner. Bogen Madglæde af Claus Meyer blev delt ud til sundhedsplejen, Børne- og ungeforvaltninger, dagplejeledere, chefer vedhæftet et lille julekort. Landskonference i dagplejen omdelt. Ok-2011 er svære forhandlinger. Kravene er lagt på hjemmesiden. 18. februar forhandling om generelle krav. 28. februar forhandling om de enkelte overenskomster. 31. marts de gamle overenskomster udløber.

8 2010/2011 Side 8 1. april nye overenskomster træder i kraft. 31. januar og 1. februar er der TR-konference for pædagogmedhjælpere. Annette, Kurt og Lisbeth er tilmeldt. Der er få tilmeldte, så måske aflyses konferencen. 23. Gensidig orientering/eventuelt. Der holdes ekstraordinært sektorbestyrelsesmøde den 24. februar kl eneste punkt er beretning. Bettina melder afbud.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 13. oktober 2010 i afdelingen lokaler Fraværende: Dorthe Smedegaard, Lisbeth Madsen, Kirsten Kallesøe, Dorthe Larsen, Malene Jørgensen. Kurt Schougaard

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Onsdag den 9. juni 2010 kl. 09.00 15.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen, Rita Back, Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe DAGSORDEN:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 10. februar 2011 kl. 09.00 i afdelingen lokaler Fraværende: Kirsten Bjerre Bruun Kallesøe, Dorthe Smedegaard, Malene Jørgensen, Lisbeth Madsen, Rita

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 14. januar 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 14. januar 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 14. januar 2010 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Malene Jørgensen, Gitte Larsen, Dorthe Smedegaard og Mariann Uth Schou DAGSORDEN: 115.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 19. august 2010 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2 2. Valg af referent.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 8. oktober 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Hanne, Mariann, Gitte, Malene DAGSORDEN: 94. Valg af dirigent. 2 95. Valg af referent.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl , i afdelingens lokaler Side 1 2008/2009 Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 15. januar 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne, Bettina, Malene, Mariann Beslutningssager: 95. Valg af dirigent. Lisbeth Madsen. 96.

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 20. august 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Helle Bøgh, Kurt Sørensen, Annette Dietz, Mariann Uth Schou, Lisbeth Madsen DAGSORDEN:

Læs mere

Jytte Christensen, Annette B. Ottosen, Susanne Andersen, Lene L. Kjeldgaard og Norma L.P. Nielsen

Jytte Christensen, Annette B. Ottosen, Susanne Andersen, Lene L. Kjeldgaard og Norma L.P. Nielsen Møde nr. 5 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 2. september 2014, kl. 08.30-16.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Fælles Pipeline i Viborg Kommune

Fælles Pipeline i Viborg Kommune Referat fra bestyrelsesmøde i FOA Teknik og Servicesektoren Viborg. Mødet afholdt torsdag den 27-8-15. Deltagere: Henning Nygaard, Lars Christensen, Carsten Pedersen, Michael Magnussen. Afbud: John Christiansen,

Læs mere

Faggruppen for Pædagogmedhjælpere

Faggruppen for Pædagogmedhjælpere Faggruppen for Pædagogmedhjælpere Der vil være fællesoplæg for alle faggrupper onsdag kl. 10.00-11.00 og torsdag kl. 9.00-10.00 Dagsorden: 1. Velkomst til faggruppelandsmødet, herunder præsentation af

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere og pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Jakob Sølvhøj Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt, når

Læs mere

Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne. Referat

Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne. Referat Faggruppelandsmøde 24. 25. marts 2010 Pædagogisk sektors Faggruppe: Pædagogmedhjælperne Referat 1. Velkomst, herunder praktiske oplysninger Ved Dorthe Hassager 2. Valg af ordstyrer og referent Fagligudvalg

Læs mere

Det siger medlemmerne af FOA om udviklingen på deres arbejdspladser

Det siger medlemmerne af FOA om udviklingen på deres arbejdspladser Det siger medlemmerne af FOA om udviklingen på deres arbejdspladser FOA Kampagne og Analyse 14.05.13 FOA har i perioden 22.03. 2013 08.04. 2013 gennemført en undersøgelse om udviklingen på FOA-faggruppernes

Læs mere

Fællesskab, fordele og faglig bistand

Fællesskab, fordele og faglig bistand PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælpere Pædagogiske assistenter Fællesskab, fordele og faglig bistand FOA på 5 minutter Citat Mogens Bech Madsen Formand, Pædagogisk Sektor Det er din fagforening, som råber højt,

Læs mere

Kost- og Service - Køkken

Kost- og Service - Køkken Faggruppelandsmøde Dato: 22.-23. april 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Fællesoplæg v. den centrale sektor 5. Fællesspor for alle

Læs mere

Ledelsesgrundlag for fusion mellem Vuggestuen Bulderby og Børnehuset Søstjernen.

Ledelsesgrundlag for fusion mellem Vuggestuen Bulderby og Børnehuset Søstjernen. Historik: Vuggestuen Bulderby (BB) og børnehuset Søstjernen (SØS) har siden juni 2010 haft samme institutionsleder. Dette har betydet af institutionernes ledelse har bestået af 1 leder og 2 souschefer.

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 30-marts-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Juni 2010. for dig under 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Juni 2010 AKTIVERING for dig under 30 INDHOLD 1. Du er under 25 år er uden uddannelse og har ingen børn side 4 2. Du er under 25 år er uden uddannelse og har

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2016 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-16-24-01 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren tirsdag den 26. januar 2016, kl. 08.30 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Mødetype: Arbejdsmøde og Bestyrelsesmøde Deltagere: Dato og sted: 4. marts 2016 kl. 13-17 og 17-21 Fredericia: Hej se Kro Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Emne (og

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde

Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg, KL s Børnetopmøde Tale af Jane Findahl Ref. Sae/jbs Side 1/11 Anledning Børnetopmøde 2012 Dato 2. februar 2012 Sted Aalborg Kl. 10.08 10.20 Titel Taletid 8-9 minutter Tale: Jane Findahl, formand for KL s Børne- og Kulturudvalg,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

Anmeldt tilsyn Rapportskabelon

Anmeldt tilsyn Rapportskabelon Anmeldt tilsyn Rapportskabelon Udfyldes af konsulenten Institution Frederiksberg Sogns Børnehus Adresse Frederiksberg Bredegade 11 Leder Konst. Leder Tulle Malmquist, Konst. Souschef Mettte Boss Larsen

Læs mere

Det siger FOAs medlemmer i ældreplejen om besparelser, bad og rengøring

Det siger FOAs medlemmer i ældreplejen om besparelser, bad og rengøring FOA Kampagne & Analyse 29. oktober 2009 Det siger FOAs medlemmer i ældreplejen om besparelser, bad og rengøring Denne undersøgelse er gennemført på forbundets elektroniske medlemspanel i oktober måned

Læs mere

Referat til faggruppelandsmøde for leder/mellemleder

Referat til faggruppelandsmøde for leder/mellemleder Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat til faggruppelandsmøde for leder/mellemleder Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation v/conni Kraul Afbud fra Torben Hollmann og Kim Giedo, samt suppleanterne

Læs mere

Ny FOA afdeling i Region Sjælland, efter fusion af 4 FOA afdelinger

Ny FOA afdeling i Region Sjælland, efter fusion af 4 FOA afdelinger Ny FOA afdeling i Region Sjælland, efter fusion af 4 FOA afdelinger Kort om fusionsgrundlaget Kære medlem Du sidder her med en kort udgave af det resultat, som repræsentanter fra de 4 FOA-afdelinger sender

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

REFERAT D. 6. MAJ 2014

REFERAT D. 6. MAJ 2014 REFERAT D. 6. MAJ 2014 LUU Lokalt Uddannelses Udvalg LEU Deltagere: Eva Pedersen Viborg Kommune Ilse Sørensen Skive Kommune Nina Jexen Thisted og Morsø Kommune Lone G. Kolbæk Region Midt, Regionshospital

Læs mere

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter

Stil krav til din udvikling. - og få mere ud af samtalen med din leder. Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Stil krav til din udvikling - og få mere ud af samtalen med din leder Anbefalinger og inspiration til faglige repræsentanter Sæt udviklingssamtalen og udviklingsplanen på dagsordenen Når medarbejderen

Læs mere

Evaluering af. Brobygning for 10. klasser efterår 2015

Evaluering af. Brobygning for 10. klasser efterår 2015 Evaluering af Brobygning for 10. klasser efterår 2015 Brobygningskurser - nogle tal 2406 koordineringer (elevkurser) 153 brobygningskurser udbudt i UU Nordvestjylland 136 af disse kurser gennemført 17

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær. Fraværende:

Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær. Fraværende: Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær Dato: 24. april 2012 Sted: Møgeltoft 20, Viborg Deltagere: Martin Kristensen (MK) Karina Zinck Kærsgaard (KK) Jeppe James Olsen (JJO)

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Nyhedsbrev. Børnegruppen: januar og februar 2016

Nyhedsbrev. Børnegruppen: januar og februar 2016 januar og februar 2016 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Formand:

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Søndre Hastrup. Virksomhedsplan 2015. Søndre Hastrup

Søndre Hastrup. Virksomhedsplan 2015. Søndre Hastrup Søndre Hastrup Virksomhedsplan 2015 Søndre Hastrup INDHOLD Organisation 3 Personale (budget 2015) 4 Sygefravær 4 Økonomi 4 Indsatsområder 5 Direktionens indsatsområder 5 Det sunde arbejdsliv 5 Brugerundersøgelser

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog.

Pkt 1. Valg af dirigent. Hanne Kjeldsen startede som dirigent, hvorefter Kirsten Wurcel overtog. Til stede: Hanne Kjeldsen, Elin Gundorf, Rikke Nielsen, Anne Grethe Andersen, Jane Buchholzer (gik kl. 11.45 13.00), Niels Aakjær, Kirsten Wurcel (kom kl. 10.15), Malene Grønvaldt (gik kl. 12.30), Rikke

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 9.00 på Munkebo gamle Rådhus, mødelokale 2.

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 9.00 på Munkebo gamle Rådhus, mødelokale 2. 1 Deltagere: Ane Sofie Andersen Hjorth (AH) Karen Marie Lorentzen (KL) Jane Margrethe Yde Fonvig (JF) Erik Duerlund (ED) Harry Skjoldemose (HS) Allis Kristiansen (AK) Kurt Meilbye Poulsen (KP) Leif Madsen

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5.-6. maj 2015 Tirsdag den 5. maj 2015 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.20 Jan Rod Jensen byder velkommen. 2. Valg af mødeleder og referent kl. 10.20 10.25 Faggruppeformanden

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

Bliv pædagogisk assistent

Bliv pædagogisk assistent PÆDAGOGISK Pædagogmedhjælper Bliv pædagogisk assistent og styrk din faglige udvikling Indhold Hvorfor blive pædagogisk assistent? 3 Hvor lang tid tager uddannelsen? 4 Hvilke fag undervises der i? 5 Hvordan

Læs mere

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar.

2. Evaluering af APV 2015-2016 Niels Jørgen fortalte kort om organisering af arbejdet på AU, processen og høringssvar. Møde den: 10. august 2016 kl. 12.00-14.00 2640-130 IT-Undervisningslokale LSU/LAMU fællesmøde Referat Deltagere: Afbud: Niels Jørgen Rasmussen, Anders Kragh Moestrup, Anette Svejstrup, Anita Pedersen,

Læs mere

Referat TR netværksmøde d.20. november 2013

Referat TR netværksmøde d.20. november 2013 Referat TR netværksmøde d.20. november 2013 Kl. 9.00 morgenkaffe Kl.9.10 er der oplæg med DSA om virksomhedspraktik, job m. løntilskud, jobrotation osv. kl. 12.00-12.30 Frokost Kl.12.30 Netværksmøde. Deltagere:

Læs mere

Seniorordning. Kommunalt og regionalt ansatte

Seniorordning. Kommunalt og regionalt ansatte Seniorordning Kommunalt og regionalt ansatte Om seniordage Fra 1. januar 2009 blev der indført en seniorordning i kommuner og regioner for ansatte, der er fyldt - 60 (2 seniordage) - 61 (3 seniordage)

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Referat. Referat: Referatet fra mødet den 21. maj 2015 blev godkendt.

Referat. Referat: Referatet fra mødet den 21. maj 2015 blev godkendt. Referat Møde Fælles Rådgivende Organ Tid 10. september 2015 kl. 18-20 Sted Skoleforvaltningen, Godthåbsgade 8, Nørresundby Sekretariat, HR og Udvikling Skoleforvaltningen Godthåbsgade 8 9400 Nørresundby

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 03-03-2016

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 03-03-2016 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. marts 2016 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed.

NEXTWORK er for virksomheder primært i Nordjylland, der ønsker at dele viden og erfaringer, inspirere og udvikle hinanden og egen virksomhed. Erfagruppe Koncept NEXTWORK er et billigt, lokalt netværk for dig som ønsker at udvikle dig selv fagligt og personligt og gøre dig i stand til at omsætte viden og erfaringer til handlinger i dit daglige

Læs mere

AKTIVERING. for dig over 30

AKTIVERING. for dig over 30 F O A f a g o g a r b e j d e s a r b e j d s l ø s h e d s k a s s e AKTIVERING for dig over 30 3 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 4 Virksomhedspraktik side 4 Vejledning

Læs mere

Dagsorden: Referat: Ledelsen angav følgende forventninger: Frit, åbent og konstruktivt forum. AARHUS UNIVERSITET REFERAT

Dagsorden: Referat: Ledelsen angav følgende forventninger: Frit, åbent og konstruktivt forum. AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 28. august 2014 kl. 11.30 13.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Louise Gade, Birgitte Langsted, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Alev Gencay, Anette Christiansen,

Læs mere

Ellers godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt.

Ellers godkendt. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt. Referat af LUU AMU møde den 14. april 2016 Inviterede: Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Lone Smedegaard, FOA Jytte Flyvbjerg Kristiansen, FOA Anette Holmgaard Grønfeldt, Silkeborg Kommune Carsten

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

På sidste FBmøde besluttede vi principper for pædagogiske dage og feriesamling.

På sidste FBmøde besluttede vi principper for pædagogiske dage og feriesamling. Referat fra forældrebestyrelses(fb)møde torsdag den 14.november 2013. Deltagere: Majbrit Hoppe (Skovlinden) Lise Dahl Christensen (Kernehuset) - afbud Morten Lindø (Nordlyset) - afbud Brian Andersen (Nordenvinden)

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Referat 27.11.2014 Område MED Dagtilbud

Referat 27.11.2014 Område MED Dagtilbud Næstved Kommune Center for Dagtilbud www.naestved.dk Referat 27.11.2014 Område MED Dagtilbud Formøde for medarbejderne fra kl. 8.00 i mødelokalet. Formøde for lederne fra kl. 8.45 på Johnnis kontor. Mødedato

Læs mere

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 16-03-2015 Sted: Afd. i Haderslev Referent: Michael Hecky. Dagsorden; Referat; Side 1 af 5

Møde: LUU møde for Tekniske Designer Dato: 16-03-2015 Sted: Afd. i Haderslev Referent: Michael Hecky. Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 Dagsorden; Referat; Side 1 af 5 0 Deltagere Helle G. Lauridsen, Sabine Thiesen, Finn Møller Petersen, Jan Kleemann, Michael Hecky, Dieter Jessen, 1 Bemærkninger til referat fra sidste afholdte møde d.

Læs mere

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 01-04-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet, 01-04-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden. Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 23. juni 2014 kl. 13 til 15. Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev

Dagsorden. Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 23. juni 2014 kl. 13 til 15. Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev 1 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Per Lund Sørensen, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Bodil Christiansen, ældrechef, Brønderslev

Læs mere

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015

Portører. Faggruppelandsmøde. Dato: 19. - 20. maj 2015 Faggruppelandsmøde Dato: 19. - 20. maj 2015 Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation 2. Valg af mødeleder og referent 3. Godkendelse af dagsorden 4. Arbejdsfællesskaber: Somatik, Det nære sundhedsvæsen,

Læs mere

Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole

Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole Langeskov Skole 5550 LANGESKOV Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole Lovgrundlag Indskrivningen/optagelse af elever i børnehaveklasserne tager udgangspunkt i Folkeskolelovens

Læs mere

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse F O A F A G O G A R B E J D E Virksomhedsoverdragelse Hvad betyder det for dig? Hvad skal du være opmærksom på? GODE RÅD 2 www.foa.dk En virksomhedsoverdragelse kan have stor betydning for dine ansættelsesvilkår,

Læs mere

Forældrebestyrelsesmøde Afholdes den 23. januar 2014, i Troldehuset, Vorupvænget 4, 6600 Vejen kl. 18.30 21.30

Forældrebestyrelsesmøde Afholdes den 23. januar 2014, i Troldehuset, Vorupvænget 4, 6600 Vejen kl. 18.30 21.30 Forældrebestyrelsesmøde Afholdes den 23. januar 2014, i Troldehuset, Vorupvænget 4, 6600 Vejen kl. 18.30 21.30 Varighed: 3 timer Fraværende med anmeldt forfald: Ingen Referat 1. Godkendelse og underskrift

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke.

L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. Bilag 4 Transskription af Per Interviewere: Louise og Katariina L: Louise K: Katariina L: Præsenterer og spørger om han har nogle spørgsmål inden de går i gang. Det har han ikke. L: Vi vil gerne høre lidt

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport 2, 9000 Aalborg Møde nr. 4 PÆDAGOGISK SEKTOR FOA AALBORG FiU nr. 215/300051/9501-14-24-02 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i sektoren mandag den 16. juni 2014, kl. 17.00-21.00 i mødelokale Kronen, Baghuset, Østerport

Læs mere

Hørsholm Kommune. Anmeldt tilsyn. Bofællesskabet Bolero. 2. maj 2011. Connector

Hørsholm Kommune. Anmeldt tilsyn. Bofællesskabet Bolero. 2. maj 2011. Connector Hørsholm Kommune Anmeldt tilsyn Bofællesskabet Bolero 2. maj 2011 2 Referat Det anmeldte tilsyn foregik i mødelokale i Åstedet mandag den 2. maj 2011 kl. 13.00-15.00 Tilstede var: bofællesskabets leder

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 08.04. 2014 Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat: Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Onsdag den 2. april fra 18.30 21.00, spisning fra 18.00 18.30. Tilstede: Lone Smedegaard,

Læs mere

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand

ELEV. Notesbog til elever. Den lille hjælper. Forsikring og rabatter. Hjælp, rådgivning og bistand ELEV Notesbog til elever Den lille hjælper Forsikring og rabatter Hjælp, rådgivning og bistand Hvad er en overenskomst? Hvad er en AMR? Hvad er en TR? Redaktion: Elev- og ungdomsteamet Layout: Peter Vendrup

Læs mere

Evaluering af indsatsen

Evaluering af indsatsen Evaluering af indsatsen 2,7 års besøg - Tilbud fra sundhedsplejersken til familier med børn i 2½-3 års alderen Evaluering udarbejdet af sundhedskonsulent Julie Dalgaard Guldager juli 2015. 1 Indsatsens

Læs mere

Arbejdet i skolen. Medlemsmøde Roskilde 26. november 2014

Arbejdet i skolen. Medlemsmøde Roskilde 26. november 2014 Arbejdet i skolen Medlemsmøde Roskilde 26. november 2014 Nye regler Skolereformen Så ens som muligt med lærer og pædagoger Sikre mulighed for arbejde i skolen 2. Hvor kan man ansættes Hvad står der i overenskomsten

Læs mere

REFERAT Tirsdag d.5.maj 2015 kl. 16.00-20.00. FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 9700 Brønderslev

REFERAT Tirsdag d.5.maj 2015 kl. 16.00-20.00. FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 9700 Brønderslev FOA FAG OG ARBEJDE SOCIAL- OG SUNDHEDSSEKTOREN SOSU. 03/2015 FIU 9501-15-08-01 REFERAT Tirsdag d.5.maj 2015 kl. 16.00-20.00 FOA Brønderslev, Grønnegade 21, 9700 Brønderslev Deltagere: Hanne Christensen

Læs mere

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning

REFERAT. Bestyrelsesmøde. Punkter til beslutning REFERAT Bestyrelsesmøde Tidspunkt: Onsdag d. 13. marts 2013 kl. 9.00-12.00 Sted: Skive afdelingen lokale 14 Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz, Ulla Møller Thomsen, Kurt Thinggaard, Ole Christensen,

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale

Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Djøf Offentlig Formandens vedtægtstale Så er vi kommet til dagens højdepunkt, som jeg ved, alle har glædet sig til. Ja, jeg joker, og faktisk også lidt med urette. For jeg ser de vedtægtsændringer, som

Læs mere

Netværksrådslagning. - en mulighed for mennesker, der befinder sig i en svær livssituation

Netværksrådslagning. - en mulighed for mennesker, der befinder sig i en svær livssituation Netværksrådslagning - en mulighed for mennesker, der befinder sig i en svær livssituation HVAD ER netværksrådslagning? Netværksrådslagning er et møde, hvor familie, venner og bekendte til et menneske,

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning 2011

Skolebestyrelsens årsberetning 2011 Skolebestyrelsens årsberetning 2011 Skolebestyrelse Skolebestyrelsen består pt. af Folkevalgte: Per Thomsen Erik Kobberøe Morten Korsbo Dorthe Pedersen Preben Jensen (næst formand) Marie Jakobsen (suppleant

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Møde 17. juni 2013 kl. 13:00 i mødelokale 3, Struer Rådhus

Møde 17. juni 2013 kl. 13:00 i mødelokale 3, Struer Rådhus Børne- og Uddannelsesudvalg Referat Møde 17. juni 2013 kl. 13:00 i mødelokale 3, Struer Rådhus Afbud fra/fraværende:ole Agergaard Olsen Mødet hævet kl.:15.20 Indkaldte: kl. 13.15 Sanja Grcic, Struer Østre

Læs mere

EN GOD OVERGANG I SKOVVANGSDISTRIKTET

EN GOD OVERGANG I SKOVVANGSDISTRIKTET EN GOD OVERGANG I SKOVVANGSDISTRIKTET Helhed og sammenhæng for børn ved overgang fra institution til institution i Skovvangsdistriktet. Nina 10 år SFO Skovvang Principper og handleplaner for samarbejdet

Læs mere

Mandag den 24.april kl. 19.00-22.00 på Gandrup skole, lærerværelset. Referat

Mandag den 24.april kl. 19.00-22.00 på Gandrup skole, lærerværelset. Referat 446 Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde Mandag den 24.april kl. 19.00-22.00 på Gandrup skole, lærerværelset. Fraværende: JS,, Cecilia samt Cecilie Referat 1. Godkendelse af referat fra skb.møde den

Læs mere