Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 27. november 2014 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 27. november 2014 kl. 16.00"

Transkript

1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 27. november 2014 kl på selskabets adresse, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm. Dagsorden: 1. Beretning om selskabets virksomhed 2. Udarbejdelse og aflæggelse af årsrapport på engelsk 3. Godkendelse af årsrapporten 2013/14 4. Beslutning om resultatdisponering 5. Fastsættelse af honorar til bestyrelsen 6. Forslag fra bestyrelsen 6a Nedsættelse af selskabets aktiekapital ved annullering af egne aktier 6b Ændring af selskabets Overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af ledelsen i Chr. Hansen Holding A/S 7. Valg af medlemmer til bestyrelsen 7a Valg af formand til bestyrelsen 7b Valg af øvrige medlemmer til bestyrelsen 8. Valg af revisor 9. Bemyndigelse til dirigenten for den ordinære generalforsamling Fuldstændige forslag til dagsordenens punkter: Ad dagsordenens punkt 1 Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen tager bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i 2013/14 til efterretning. Ad dagsordenens punkt 2 Bestyrelsen foreslår, at selskabets årsrapport fra og med regnskabsåret 2013/14 udarbejdes og aflægges på engelsk i henhold til selskabslovens 100a. Såfremt forslaget vedtages, vil beslutningen optages i selskabets vedtægter som et nyt afsnit i vedtægternes 13.

2 Side 2 Det nye afsnit i vedtægternes 13 vil blive formuleret som angivet nedenfor: Selskabets regnskabsår løber fra den 1. september til den 31. august. Selskabets årsrapport udarbejdes og aflægges på engelsk. Ad dagsordenens punkt 3 Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender selskabets årsrapport for 2013/14. Ad dagsordenens punkt 4 Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender bestyrelsens forslag til udbetaling af udbytte, som er beskrevet i årsrapporten 2013/14, herunder udbetaling af et samlet udbytte på DKK 3,77 pr. aktie à DKK 10, svarende til et udbytte på DKK 492,6 mio. eller 50 % af årets resultat for Chr. Hansen Koncernen. Ad dagsordenens punkt 5 Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen godkender, at selskabets bestyrelsesmedlemmer honoreres på følgende måde for regnskabsåret 2014/15: Medlemmer af bestyrelsen: basishonorar på DKK Bestyrelsens formand: DKK , svarende til 3 x basishonorar Bestyrelsens næstformand: DKK , svarende til 1,5 x basishonorar Bestyrelsen har nedsat et revisionsudvalg, et nomineringsudvalg, et vederlagsudvalg og et videnskabsudvalg. Medlemmer af selskabets udvalg modtager følgende tillæg: Formand for revisionsudvalg og videnskabsudvalg: Andre medlemmer af udvalg: DKK pr. udvalg DKK pr. udvalg Bestyrelsesmedlemmer kan derudover modtage et fast beløb i forbindelse med oversøiske bestyrelsesrejser. Ad dagsordenens punkt 6a Bestyrelsen foreslår, at selskabets aktiekapital nedsættes med nominelt DKK fra DKK til DKK ved annullering af egne aktier opkøbt under selskabets aktietilbagekøbsprogram. Formålet med tilbagekøbsprogrammet og den foreslåede annullering af egne aktier er at foretage udbetaling af midler til selskabets aktionærer. Aktierne, der foreslås annulleret, er tilbagekøbt for et samlet beløb på DKK svarende til en gennemsnitskurs på 225,4, hvilket betyder, at der ud over den nominelle kapitalnedsættelsesbeløb på DKK er udbetalt DKK til aktionærerne. Såfremt beslutningen om kapitalnedsættelse vedtages, forventes annulleringen af egne aktier gennemført i december 2014, hvorefter oplysningen om aktiekapitalens størrelse i vedtægternes 3.1 reguleres med kapitalnedsættelsesbeløbet.

3 Side 3 Efter gennemførelsen af kapitalnedsættelsen vil vedtægternes 3.1 blive formuleret som anført nedenfor: Selskabets aktiekapital udgør nominelt kr Ad dagsordenens punkt 6b Bestyrelsen har udarbejdet reviderede overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af selskabets bestyrelse og direktion. Bestyrelsen foreslår, at de reviderede overordnede retningslinjer godkendes af generalforsamlingen. Bestyrelsens forslag til reviderede overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning er vedlagt som indkaldelsens Bilag 1. Dokumentet er desuden tilgængeligt på selskabets hjemmeside, Ifølge de reviderede overordnede retningslinjer kan medlemmer af direktionen efter bestyrelsens skøn tilbydes at deltage i et nyt Matching Shares Program. Under det nye Matching Shares Program skal direktøren erhverve aktier i Chr. Hansen Holding A/S for egen regning for mellem 3% og 15% af den respektives årlige grundløn før skat ( investeringsaktier ) og beholde dem i en på forhånd fastsat fastholdelsesperiode på mindst tre år. Efter fastholdelsesperiodens udløb vil direktøren, såfremt visse på forhånd fastsatte resultatmål er opfyldt, være berettiget til at modtage et på forhånd fastsat antal yderligere aktier i selskabet pr. investeringsaktie ( matching shares ). Antallet af matching shares, som kan tildeles det pågældende medlem af direktionen, vil blive fastsat ud fra antallet af erhvervede investeringsaktier samt den faktiske opfyldelse af specifikke resultatmål, som fastsættes af bestyrelsen. De fuldstændige reviderede overordnede retningslinjer fremgår af Bilag 1. Som følge af implementeringen af det nye Matching Shares Program ophører bestyrelsens mulighed for at foretage nye ordinære tildelinger af aktieoptioner efter den eksisterende Langsigtede Aktieoptionsordning. Vedtagelse af de reviderede overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning indebærer, at vedtægternes 10.3 ændres til følgende: 10.3 Bestyrelsen har udarbejdet overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning af direktionen. Disse retningslinjer er behandlet og godkendt af Selskabets generalforsamling den 27. november 2014, jf. selskabslovens 139. Retningslinjerne er gjort offentligt tilgængelige på selskabets hjemmeside, Ad dagsordenens punkt 7a Bestyrelsen foreslår, at Ole Andersen genvælges som formand for bestyrelsen.

4 Side 4 Ad dagsordenens punkt 7b Bestyrelsen foreslår, at Frédéric Stévenin, Mark Wilson, Søren Carlsen og Dominique Reiniche genvælges som medlemmer af bestyrelsen. Henrik Poulsen genopstiller ikke. Bestyrelsen foreslår, at Tiina Mattila-Sandholm vælges som nyt medlem af bestyrelsen. Tiina Mattila-Sandholm har en ph.d. fra Helsinki Universitet og er æresdoktor ved Aalto Technical University, Finland, samt æresprofessor i Finland og adjungeret professor ved University College Cork, Irland. For øjeblikket er Tiina Mattila-Sandholm koncernforskningsdirektør og direktionsmedlem i Valio OY, Finland. Tiina Mattila-Sandholm har siden 1982 arbejdet med forskning og udvikling inden for biotek og life science i bl.a. det finske tekniske researchcenter VTT. Siden 2004 har hun haft ledende poster i Valio OY og er formand for bestyrelsen i Nutrition Research Foundation samt en række fonde og bestyrelser, herunder Research Council for Biosciences and Environment, Finlands Akademi og Advisory Group on Food Quality & Health under EU-Kommissionens Generaldirektorat for Forskning. Hun er endvidere bestyrelsesmedlem i Public Health Foundation, Walther Ehrström Foundation og Finnish Veterinary Foundation. Ved nomineringen af Tiina Mattila-Sandholm har bestyrelsen især lagt vægt på hendes videnskabelige viden og kompetencer samt hendes omfattende ledelsesmæssige og kommercielle erfaring fra forskningsinstitutter og en ledende mejerikoncern. Bestyrelsen foreslår yderligere, at Kristian Villumsen vælges som nyt medlem af bestyrelsen. Kristian Villumsen har en kandidatgrad i statskundskab fra Aarhus Universitet samt en kandidatgrad i Public Policy fra Harvard University, USA, og er koncerndirektør i Coloplast A/S inden for Chronic Care. Kristian Villumsen er tidligere partner i McKinsey & Company, hvor han i knap 10 år havde fokus på life science og stod i spidsen for de globale life science- og lægemiddelaktiviteter. Siden 2008 har han haft ledende poster i Coloplast A/S og har været kommerciel ansvarlig for global marketing og commercial excellence samt for region Europa og nye markeder (emerging markets). Ved nomineringen af Kristian Villumsen har bestyrelsen især lagt vægt på hans viden og erfaring inden for medico- og life science-industrien samt hans omfattende internationale og ledelsesmæssige erfaring. En nærmere beskrivelse af alle kandidaters kompetencer og ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder er vedlagt som Bilag 2 og kan findes på selskabets hjemmeside, Ad dagsordenens punkt 8 Bestyrelsen foreslår, at selskabets nuværende revisor, PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab, genvælges. Ad dagsordenens punkt 9 Bestyrelsen foreslår, at generalforsamlingen bemyndiger dirigenten til at anmelde det vedtagne til Erhvervsstyrelsen og til at foretage sådanne ændringer og tilføjelser heri, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve som betingelse for registrering eller godkendelse. -ooo-

5 Side 5 Majoritetskrav Vedtagelse af forslaget om kapitalnedsættelse i punkt 6a på dagsordenen kræver, at mindst 2/3 af både de afgivne stemmer og af den på generalforsamlingen repræsenterede aktiekapital stemmer for forslaget. Øvrige forslag kan vedtages ved simpelt flertal. Aktiekapitalens størrelse På tidspunktet for indkaldelsen er selskabets aktiekapital nominelt DKK , der er fordelt på aktier à nominelt DKK 10. Hvert aktiebeløb på DKK 10 giver én stemme. Registreringsdato og aktionærernes stemmeret Registreringsdatoen er torsdag den 20. november Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen (ved dagens udløb) på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har løst adgangskort som beskrevet nedenfor. Adgangskort Aktionærer, der ønsker at deltage i generalforsamlingen, skal anmode om adgangskort senest fredag den 21. november Adgangskort med stemmesedler til generalforsamlingen kan bestilles på en af følgende måder: - Ved elektronisk tilmelding på selskabets hjemmeside, - Ved elektronisk tilmelding på VP Investor Services A/S hjemmeside, (husk brug af VP-referencenummer). - Ved at returnere vedlagte tilmeldingsblanket i udfyldt og underskrevet stand til VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S, eller pr. fax til nummer Bestilte adgangskort vil blive sendt til den adresse, der er noteret i selskabets ejerbog. Bestilte adgangskort, som ikke er modtaget før generalforsamlingen, kan afhentes torsdag den 27. november 2014 fra kl på generalforsamlingsstedet. Fuldmagt Aktionærer, der er forhindret i at deltage i generalforsamlingen, kan afgive fuldmagt. Fuldmagt kan afgives på en af følgende måder: - Elektronisk på VP Investor Services A/S hjemmeside, (Bemærk venligst, at afgivelse af elektronisk fuldmagt kræver, at aktionæren i forvejen har adgang til en netbank eller benytter en VP-bruger og en VP-kode). - Skriftligt ved brug af fuldmagtsblanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside, Den underskrevne skriftlige blanket sendes til VP Investor

6 Side 6 Services A/S på adressen Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S, eller pr. fax til nummer Fuldmagter skal være VP Investor Services A/S i hænde senest fredag den 21. november Der kan afgives enten fuldmagt eller brevstemme, jf. nedenfor, men ikke begge dele. Retten til fremmøde og afgivelse af stemmer ved fuldmægtig skal godtgøres behørigt. Hvis behørig dokumentation ikke kan fremlægges, vil adgang og/eller stemmeret efter omstændighederne kunne nægtes. Brevstemme Aktionærer, der er forhindret i at deltage i generalforsamlingen, kan stemme ved brev. Brevstemmen kan afgives på en af følgende måder: - Elektronisk på VP Investor Services A/S hjemmeside, (Bemærk venligst, at afgivelse af elektronisk brevstemme kræver, at aktionæren i forvejen har adgang til en netbank eller benytter en VP-bruger og en VP-kode), eller - Skriftligt ved brug af brevstemmeblanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside, Den underskrevne skriftlige blanket sendes til VP Investor Services A/S på adressen Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S, eller pr. fax til nummer Brevstemmer skal være VP Investor Services A/S i hænde senest onsdag den 26. november Der kan afgives enten brevstemme eller fuldmagt, jf. ovenfor, men ikke begge dele. Praktiske oplysninger Udbytte, der vedtages på generalforsamlingen, vil blive udbetalt den 2. december 2014 via VP Securities A/S. På selskabets hjemmeside, vil der til og med dagen for generalforsamlingen kunne findes yderligere oplysninger om generalforsamlingen, herunder: - Indkaldelsen med bilag 1 og 2 - Dagsordenen og de fuldstændige forslag - Formularer, der anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved brev - Oplysninger om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen - Årsrapporten 2013/14 (kun på engelsk) Generalforsamlingen vil blive afholdt på dansk og vil blive transmitteret direkte via webcast på selskabets hjemmeside, Efter generalforsamlingen vil der blive serveret et let traktement.

7 Side 7 Spørgsmål fra aktionærerne Aktionærer kan forud for generalforsamlingen stille spørgsmål til dagsordenen eller til dokumenter mv. til brug for generalforsamlingen ved skriftlig henvendelse til selskabet, Bøge Allé 10-12, 2970 Hørsholm, på eller ved til dkamc@chr-hansen.com. Spørgsmål skal være selskabet i hænde mindst en uge før generalforsamlingens afholdelse. Hørsholm, den 4. november 2014 Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen Bilag 1 Bilag 2 Overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning Beskrivelse af kandidater til bestyrelsen

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 Side 1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge Allé

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 26. november 2013 kl

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 26. november 2013 kl Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Dagsorden: Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling tirsdag den 26. november 2013 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 29. november 2016 kl

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 29. november 2016 kl Side 1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling Dagsorden: tirsdag den 29. november 2016 kl. 16.00 på selskabets adresse,

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 27. november 2012 kl

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 27. november 2012 kl Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Dagsorden: Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling tirsdag den 27. november 2012 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30 Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse nr. 4/2016 29. januar 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 12. oktober 2015 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11 og 12 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske

Læs mere

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15.

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15. Til aktionærerne i CVR-nr. 30 21 43 15 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S onsdag den 29. april 2015 kl. 15.00 på Marienlystvej 65, 7800 Skive Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Medical Prognosis Institute A/S,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Serendex Pharmaceuticals A/S, CVR-nr.

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl.

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. Fondsbørsmeddelelse 120 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. 11:00

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S ADVOKAT Kim Ricken Jørgensen Lundborgvej 18 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. 061362-250-KRJ-CCH V E D T Æ G T E R FOR Dantherm A/S CVR-nr. 30 21 43 15 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn

Læs mere

Dagsorden for ordinær generalforsamling torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.30 i kantinen, COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby.

Dagsorden for ordinær generalforsamling torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.30 i kantinen, COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby. Til aktionærerne i COWI Holding A/S ADRESSE COWI Holding A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.com DATO 8. marts 2012 SIDE 1/3 REF LVA PROJEKTNR

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2015 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30 IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Side 1 af 7 I henhold til selskabslovens 99 fremlægges herved de fuldstændige forslag til dagsordenen for ordinær

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S, CVR-NR.: 15 10 77 07 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S Bestyrelsen for PARKEN Sport & Entertainment A/S indkalder herved i henhold

Læs mere

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S Global Transport and Logistics samlet beløb på op til nominelt 25 millioner kr. Ovennævnte bemyndigelse kan udnyttes ad én eller flere gange. Selskabets aktionærer skal ikke have fortegningsret ved bestyrelsens

Læs mere

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle

Læs mere

Vedtægter Nordic Shipholding A/S

Vedtægter Nordic Shipholding A/S Vedtægter Nordic Shipholding A/S Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Nordic Shipholding A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at udføre aktiviteter som dels et rederi og dels et skibsinvesteringsselskab

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82

Vedtægter. Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Vedtægter Vestas Wind Systems A/S CVR-nr. 10 40 37 82 Indholdsfortegnelse 1 Selskabets navn og formål 3 2 Selskabets kapital og aktier (kapitalandele) 3 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse

Læs mere

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 3/2010 Nikolaj Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1067 København K Kontaktperson Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Vedtægter for Solar A/S 1 vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) Torsdag den 11. april 2013, kl. 10.00 på Radisson

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S vestas.com Indholdsfortegnelse Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse... 3

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 9. april 2018, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavne er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning. ROC ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Side 1/8 Fuldstændige forslag til vedtagelse på ordinær generalforsamling i Rockwool International A/S onsdag den 21. april 2010, kl. 17.00 i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej

Læs mere

BERLIN III A/S VEDTÆGTER

BERLIN III A/S VEDTÆGTER BERLIN III A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin III A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 mandag den 30. april 2012, kl. 16.00 på TOLDBODEN, Nordre

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 Hovedkvarter: Stationsparken 25 2600 Glostrup Danmark Telefon: (+45) 70 25 22 23 Bank: Danske Bank CVR nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 7. april 2014 Indkaldelse

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 15. december 2011

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, der afholdes

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S tirsdag den 27. marts 2018 kl. 16:00 på Scandic Sluseholmen, Molestien 11, Aktionærsekretariatet Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail:sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR-nr.: 26 04 17 16 5. marts

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN NNIT A/S Østmarken 3A DK-2860 Søborg Denmark tel:+45 7024 4242 www.nnit.com CVR-nummer: 21 09 31 06 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NNIT A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling

Læs mere

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes:

Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr , ( Selskabet ), der afholdes: GENERALFORSAMLING Selskabsmeddelelse nr. 11 2018 København, 8. oktober 2018 Til aktionærerne i GreenMobility A/S Bestyrelsen indkalder herved til ekstraordinær generalforsamling i GreenMobility A/S, CVR-nr.

Læs mere

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S

I overensstemmelse med vedtægternes 8 indkaldes herved til. ordinær generalforsamling i SimCorp A/S Til aktionærerne Weidekampsgade 16 2300 København S Danmark Telefon: +45 35 44 88 00 Telefax: +45 35 44 88 11 E-mail: info@simcorp.com www.simcorp.com CVR-nummer: 15 50 52 81 I overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12)

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Side 1 af 6 Indkaldelse til Head ordinær Office generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: 63049611) tirsdag den 9. Head april Office 2013 kl. 14.00 hos Plesner advokatfirma, Amerika Plads 37,

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Side 1 af 8 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 13. marts 2012 Meddelelse nr. 5/2012 Kontaktperson: CEO Michael Rohde Pedersen Indkaldelse til Head ordinær Office generalforsamling i Brødrene Hartmann

Læs mere

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Nordic Shipholding A/S, CVR-nr. 76 35 17 16 ( Selskabet ), der afholdes

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) TIRSDAG DEN 22. NOVEMBER 2011 KL.

Læs mere

Bestyrelsen i Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S ("Selskabet") fredag den 25. oktober 2013 kl. 15.

Bestyrelsen i Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S (Selskabet) fredag den 25. oktober 2013 kl. 15. Skovlunde 9. oktober 2013. INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling i SSBV-Rovsing

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 220 5. april 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne

Læs mere

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4/2015 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 ANDERSEN & MARTINI A/S

Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4/2015 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 ANDERSEN & MARTINI A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 4/2015 Nicolai Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1007 København K CVR nr. 15313714 Den 09. april 2015 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse.

De fuldstændige forslag til generalforsamlingen er vedlagt og udgør en del af denne indkaldelse. Nasdaq Copenhagen A/S Torvet 4-5 7620 Lemvig Telefon 96 63 20 00 1. marts 2019 Bestyrelsen i indkalder til ordinær generalforsamling Generalforsamlingen afholdes mandag den 25. marts 2019, kl. 15.00, i

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 05-09-2008 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag den 26. september 2008 kl. 16.30

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

GENERAL- FORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

GENERAL- FORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 TIRSDAG DEN 9. FEBRUAR 2016 KL. 10:00 GENERAL- FORSAMLING PRAKTISKE INFORMATIONER TID OG STED Den Ekstraordinære

Læs mere

29. april 2011 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10

29. april 2011 CVR nr. 24256782 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10 Selskabsmeddelelse nr. 4/2011 Side 1 af 10 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i TK Development A/S TK Development A/S, CVR nr. 24256782, indkalder her til ordinær generalforsamling tirsdag den 24.

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen.

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen. Marts 2018 Til aktionærerne i Gyldendal A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GYLDENDAL Gyldendals bestyrelse inviterer hermed til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne 3, København, torsdag den

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet")

VEDTÆGTER. for. ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) (Selskabet) VEDTÆGTER for ALK-Abelló A/S (CVR-nr. 63 71 79 16) ("Selskabet") Marts 20142016 Navn 1.1 Selskabets navn er ALK-Abelló A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene ALK A/S (ALK-Abelló A/S),

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

TORM A/S Indkaldelse og fuldstændige forslag til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 15. december 2015

TORM A/S Indkaldelse og fuldstændige forslag til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 15. december 2015 TORM A/S generalforsamling tirsdag den 15. december 2015 Vedlagt følger indkaldelse og de fuldstændige forslag til TORM A/S' ekstraordinære generalforsamling, der afholdes tirsdag den 15. december 2015.

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 mandag den 29. april 2013, kl. 16.00 i Dalumhallerne, Mejerivej

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling. ALK-Abelló A/S torsdag den 10. marts 2016 kl

Indkaldelse til generalforsamling. ALK-Abelló A/S torsdag den 10. marts 2016 kl Indkaldelse til generalforsamling ALK-Abelló A/S torsdag den 10. marts 2016 kl. 16.00 2 Indkaldelse til generalforsamling 2016 Til ALK-Abelló A/S aktionærer Bestyrelsen har herved fornøjelsen at indkalde

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 14/2014 4. december 2014 Coloplast A/S Holtedam 1 3050 Humlebæk Tel: 4911 1111 www.coloplast.com CVR-nr. 69749917 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 4. december

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S

Ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2. oktober 2017 Ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S Bestyrelsen indkalder herved til en ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVRnr. 36 21 37 28, ('Selskabet'), der afholdes

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 1 af 6 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 8.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 79 / 2011 Hup, 22. september 2011 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Fredag den 14. oktober

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 203 8. april 2015 1 af 6 TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 7.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Victoria Properties A/S

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GN STORE NORD A/S Med henvisning til vedtægternes pkt. 11 indkalder GN Store Nord A/S til ordinær generalforsamling torsdag den

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17

Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2008 11. april 2008 Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S mandag den 27. marts 2017 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S mandag den 27. marts 2017 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Aktionærsekretariatet Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail:sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR-nr.: 26 04 17 16 3. marts

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 5, 2015

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 5, 2015 Fondsbørsmeddelelse 18.03.2015 Meddelelse nr. 5, 2015 Vedlagt fremsendes indkaldelse dateret 18. marts 2015 med dagsorden til den ordinære generalforsamling i Monberg & Thorsen A/S den 9. april 2015. Meddelelsen

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S

INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S 5. oktober 2016 Meddelelse nr. 240 INDKALDELSE OG DE FULDSTÆNDIGE FORSLAG For den ordinære generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S Bestyrelsen i SSBV-Rovsing A/S indkalder hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 6, 2016

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 6, 2016 Fondsbørsmeddelelse 10.03.2016 Meddelelse nr. 6, 2016 Vedlagt fremsendes indkaldelse dateret 10. marts 2016 med dagsorden til den ordinære generalforsamling i Monberg & Thorsen A/S den 7. april 2016. Meddelelsen

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Genmab A/S Bredgade 34 Postboks 9068 1260 København K Tlf. +45 7020 2728 Fax +45 7020 2729 www.genmab.com CVR nr. 2102 3884

Genmab A/S Bredgade 34 Postboks 9068 1260 København K Tlf. +45 7020 2728 Fax +45 7020 2729 www.genmab.com CVR nr. 2102 3884 Til Genmab A/S aktionærer Genmab A/S Bredgade 34 Postboks 9068 1260 København K Tlf. +45 7020 2728 Fax +45 7020 2729 www.genmab.com CVR nr. 2102 3884 27. marts 2012 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Genmab A/S

Læs mere

1. Forslag fra bestyrelsen

1. Forslag fra bestyrelsen Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 27. september 2016 nr. 37/16 Cemat A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for Cemat A/S ( Selskabet )

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 15/2012 11. december 2012 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S tirsdag den 11. december 2012 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i A/S Det Østasiatiske Kompagni. Selskabsmeddelelse nr. 5/2014. Aktionærsekretariatet A/S Det Østasiatiske Kompagni East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Telefon: 3525 4300 Fax: 3525 4313 e-mail: eac@eac.dk Internet: www.eac.dk CVR nr. : 26 04 17 16 Indkaldelse

Læs mere

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER FORMUE PLEJE Optimum FORMUEPLEJE OPTIMUM A/S VEDTÆGTER 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje Optimum

Læs mere

1. Forslag fra bestyrelsen

1. Forslag fra bestyrelsen Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 29. august 2016 nr. 31/16 Cemat A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for Cemat A/S ( Selskabet ) indkalder

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S 02.04.2014 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 03/14

NASDAQ OMX Copenhagen A/S 02.04.2014 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 03/14 NASDAQ OMX Copenhagen A/S 02.04.2014 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 03/14 Topsil Semiconductor Materials A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ordinær generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved til ordinær

Læs mere

Strandvejen 58. Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark

Strandvejen 58. Gentoftegade 29, 2820 Gentofte, Danmark Capinordic A/S Strandvejen 58 Box 69 DK-2900 Hellerup Tlf. +45 8816 3000 Fax +45 8816 3003 CVR nr. 13255342 Selskabsmeddelelse nr. 14/2010 info@capinordic.com www.capinordic.com Den 9. april 2010 Dagsorden

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 12/2011 7. december 2011 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S onsdag den 7. december 2011 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted:

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 4. oktober 2010 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: tirsdag, den

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Erik Hovgaard Partner, advokat (H) eh@lundelmersandager.dk

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag:

Følgende kan oplyses om behandlingen af de enkelte punkter på dagsordenen, der er vedhæftet som bilag: Selskabsmeddelelse nr. 11/2013 5. december 2013 Ordinær generalforsamling i Coloplast A/S torsdag den 5. december 2013 kl. 15.30 Generalforsamlingen i Coloplast A/S er netop afholdt. Følgende kan oplyses

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 5. december 2016 kl Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Mandag den 5. december 2016 kl Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mandag den 5. december 2016 kl. 15.30 Holtedam 3 (Aage Louis-Hansen Auditoriet), Humlebæk Til aktionærerne i Coloplast A/S 10. november 2016 Indkaldelse til ordinær

Læs mere

Tirsdag den 30. april 2013, kl. 10:00 hos Plesner Advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø

Tirsdag den 30. april 2013, kl. 10:00 hos Plesner Advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Affitech A/S (CVR-nr.: 14 53 83 72) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Affitech A/S Tirsdag den 30. april 2013, kl. 10:00

Læs mere

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. Mols-Linien A/S Færgehavnen DK-8400 Ebeltoft www.mols-linien.dk Telefon: 89 52 52 00 Telefax: 89 52 52 90 mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG

Læs mere