BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND"

Transkript

1 BERETNING 2014 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2014 er for mange elever, lærere, pædagoger, skoleledere og skoleafdelinger lig med ÅR 0. Skolereformen har vendt op og ned på rigtig mange vaner og traditioner rundt om på skolerne. Det er svært at sige, om det er godt eller skidt, for oplevelsen er i høj grad præget af de kommunale og lokale retningslinier. Nogle ser reformen som et stort plus, og andre kan slet ikke trives i det nye. Nu kan man svagt ane ÅR 1 og forhåbentlig lære af de værste fejl og få taget hul på det, den nye reform også kan! I Dansk Skoleidræt, Østjylland er vi kommet godt fra start. Som det fremgår af de enkelte aktiviteter senere i beretningen, har vi heldigvis ikke mærket nedgang i vore arrangementer. Måske er de længere skoledage med til at flere ser muligheden for at komme ud af huset. I bestyrelsen, som heldigvis har været fuldtallig for første gang i mange år, har vi i årets løb arbejdet med at få vores hjemmeside til at virke og fremstå som et sted, vore kunder kan benytte og hente inspiration og stævner/arrangementer til deres idrætsundervisning. Vi håber at kunne blive meget mere udfarende i Der hvor vi kan gøre mest gavn, er helt sikkert på den enkelte skole eller for skoler i et lokalområde. De store landsdækkende aktiviteter som Sæt skolen i bevægelse, Legepatruljer, Skolesport, Idrætsfestivaller buldrer fremad. Vi kan bidrage med lokale træf og dage, hvor vi stiller instruktører, stævneledere og rekvisitter til rådighed. Der er ingen tvivl om at der, hvor vi har personlige kontakter på de enkelte skoler og i de enkelte kommuner, også er de steder, der sker mest! En opfordring til at kontakte os, hver gang en ny ide eller et nyt behov opstår. Vi har endnu aldrig sagt nej! At være i bestyrelse i DSØ er fyldt med oplevelser og glæder! Så glædeligt at vi i år har en 25 års jubilar! Karin Bønnerup har, efter at have været en del af repræsentantskabet i adskillige år forud, arbejdet og beklædt stort set alle poster i bestyrelsen i et kvart århundrede! Mere om det i den mundtlige beretning ved Repræsentantskabsmødet i Ørsted d. 12.marts.

2 Sluttelig skal lyde en stor tak til alle, der har hjulpet i 2014! Tak til DGI og DIF for samarbejde og medvirken ved vore træf og stævner. Tak til Sekretariatet i Nyborg. Tak til de kommuner i kredsen, der vælger at indmelde alle skoler centralt! - Og tak til alle de skønne børn, vi møder, når vi holder stævner mm. Det er i virkeligheden det allerbedste! På bestyrelsens vegne Joan Bak DE ENKELTE AKTIVITETER: ATLETIK Vi gik med armene i vejret, da vi forlod stadion efter at have afviklet endnu en atletikdag for 1200 børn. Vi havde lært af de fejl, vi lavede året før som "selvarrangerende", så alt gled rigtig glat. Det var med nogen spænding tilmeldingerne løb ind. SkoleOL var afviklet i maj med 600 børn fra 5. årgang. Ville vi mon få deltagere til vores stævne. Som antallet ovenfor antyder, så blev det ikke tilfældet. Fordelingen var anderledes denne gang Der var flere fra 7. årgang for første gang, men det er jo absolut en positiv situation. Frygten for at lov 409 skulle spænde ben, holdt heldigvis heller ikke. Tvært imod var stresset måske mindre, fordi elever og lærere ikke skulle skynde sig af sted nu, hvor skoledagen er længere. Stemningen var endnu en gang i top, Dommere og hjælpere fik ros og de tilbagemeldinger, der kom, var positive meldinger om, at børnene havde haft en dejlig dag.

3 Som et nyt tiltag valgte vi at købe kaffe og rundstykker til lærerne. Det var en dyr udgift, men med til at skabe imødekommenhed. Nu mangler vi blot at vove at kaste os ud i at bruge det nyere atletikprogram. Efter sigende skulle det lette arbejdet betydeligt. Beder skole drager igen til DM som kredsrepræsentanter. De får denne gang følgeskab af Elsted skole og Gammelgårdskolen. HÅNDBOLD Der var desværre heller ikke i år særlig megen opbakning til håndboldstævnerne. Hvad årsagen hertil var, står hen i det uvisse. Nogle steder har andre kredse berettet om utilfredshed med at aldersgrænsen for deltagelse i DM-kvalifikationsstævnerne er ændret. Hvorvidt det har haft betydning hos os, ved jeg ikke. En enkelt skole har ønsket, at vi tilbød et stævne for 9. årg. Der imidlertid ingen, der har meldt sig til at deltage ud over denne skole. Kredsstævnet blev afviklet på Præstemarkskolen. Med et sidste øjebliksafbud var der kun 3 drenge- og 3 pigehold. Stævnet kunne derfor afvikles samme sted. Tilbagemeldingerne har gået på, at stævnet var godt, stemningen var god, og at det var gode hold, der deltog. Repræsentanterne til DM blev fundet. Det blev Rathlaouskolens drenge og Præstemarkskolens piger, der skal til Helsinge. BASKETBALL Det blev i år et meget lille og internt stævne, hvilket dog er en stor fremgang sammenlignet med sidste år, hvor det ikke lykkes at stable et stævne på benene. Der deltog hold fra følgende skoler, Rørbækskole, Bederskole og Åby skole. Hos drengene var det på forhånd givet hvem der ville gå videre til DM-finalerne, da Åby skole var det eneste 8. kl. hold. De øvrige skoler stillede med 9. kl. og kunne

4 derfor ikke kvalificere sig til DM. De fik dog spillet 6 gode kampe, så det blev alligevel et ministævne. Hos piger stillede både Beder skole og Åby skole et 8. kl. hold og her kvalificerede Beder skole sig DM-finalerne. De fik dog spillet 3 kampe, da Beder skole stillede et endnu et pigehold fra 9. kl. Vi må håbe der fremover bliver en mere reel kamp om pladserne til DM-finalerne, når skolerne efterhånden kender de nye aldersgrænser for deltagelse i DM erne. FODBOLD Ingen skoler meldte sig til. Ikke engang som interesserede. Da det drejer sig om 6. årgang er det lidt mærkeligt. Jeg tror, at hvis vi kunne melde stævnearrangører ud i god tid, ville klasser melde sig til. Det kræver, at vi snarest får arrangører i hus. I Århusområdet kan der kun spilles på skolebaner i perioden påskeferie til efterårsferie. Klubber i Århusområdet låner ikke baner ud, da de har ansvaret for udbedring af skader. TENNIS: AGF TST tennis har indtil nu gang i samarbejder med skoler i nærområdet. Jeg tror, vi skal sende mail rundt til alle skoler om at de kontakter tennisklubber i lokalområdet direkte og ikke igennem os. De kan dog altid ringe til Poul og få tlf.nr. Højbjerg Tennisklub vil også gerne lave noget for elever i nærområdet. SAMMENFATNING: Der skal reklameres for arrangører. Evt. med lille gulerod. Brydedage. I samarbejde med Palle Nielsen blev der afholdt to brydetræf med deltagelse af ca. 100 elever fra 2. klasse på Åby Skole i Århus. Der er plads til, at flere skoler opdager og benytter sig af dette gode tilbud.

5 Dansedage. Der har i år været særlig stor interesse for dansedagene med Helle og Bo Loft Jensen. Det skyldes vist skolereformen med fokus på bevægelse og de længere dage. Der er i år afholdt dansedage 7 forskellige steder i kredsen for elever fra 3. kl. og op til 9. kl. Kurser: Sæt skolen i bevægelse Skolereformen har for alvor gjort dette kursus meget efterspurgt i hele landet. I vores kreds tilbyder vi stadig kurset gratis til vores medlemsskoler. Der har i 2014 været afholdt kurser i Auning, Voerladegaard, Korshøjskolen v. Randers, Saxild, Bryrup, Th. Langs i Silkeborg og Ans. Desuden har Århus Kommune købt kurser gennem landsorganisationen til samtlige folkeskoler i kommunen. De kurser har Martin Gertz siden august været i fuld gang med at afholde. Udlån. Skolerne kan fortsat gratis låne golfudstyr, gøglerkasse, pulsure, softball, minitennis, kinball, GPS ere, Leg & Læringsudstyr og stavgang. Den enkelte skole skal kun sørge for levering til den næste skole. Der har i år været en lille stigning i interessen for disse rekvisitter. Kinball og gøglerkassen er stadig det mest populære. Vi har perioder, hvor alle tre Kinballtasker er udlånt samtidigt.

6 VOLLEY Der har været afholdt 8 stævner kidsvolley i samarbejde med DVFB, hvor ca elever har deltaget. DVFB siger mange TAK for det kæmpe arbejde, som der leveres i rekruttering, tilmelding, planlægning og afvikling af de mange stævner. Hos DVBF er de særdeles glade for det gode samarbejde, som DVFB oplever i kredsene rundt om landet. BADMINTON Der har igen i år været afholdt rigtig mange Badminton i skolen arrangementer rundt om i kredsen. Dygtige instruktører fra DGI, Midtjylland og DGI, Østjylland har undervist og inspireret elever til selv at opsøge idrætstilbuddet i den lokale idrætsforening. Ofte har de veluddannede instruktører stået med 50 elever i en hal, og alligevel har det været muligt at tilbyde kvalificeret undervisning. Andre har taget imod tilbuddet om at arrangeret stævne for hele klasser. IDRÆTSFESTIVAL I SILKEBORG 2. torsdag i juni = Idrætsfestival for 6.klasser i Silkeborg Kommune. Sådan er det med traditioner! elever møder forventningsfulde op hvert år og går glade og tilfredse hjem! Bedre kan det ikke blive. Efterhånden er planlægningen af dagen i så faste rammer, at vi kan trække manualen fra sidst frem, rette i årstallet og sende invitationerne ud! FORDI: Vi har samlet en kreds af instruktører fra lokalområdet, DGI og DIFs specialforbund, som hvert år når vi slutter, siger ja til at hjælpe næste år. Det gælder atletikklubben SAK, Loft Jensen Dans, Basketforbundet, Golfunionen, DGIhåndbold, SIF, Cricket, Baseballforbundet og Rugbyforbundet TAK! Sidst, men ikke mindst tak til Connie Mikkelsen, Sølystskolen for indsatsen med planlægning og afholdelse.

7 10.KLASSE TRÆF I Spentrup-hallen afvikles hvert år 10.klasse træf med turnering i fodbold, håndbold og volleyball. Center-Linje 10 i Randers er stævnearrangør og står for alt det praktiske. Vi bidrager med hjælp til dommerudgifter. Et eksempel på, hvad man også kan få hjælp til igennem DSØ. Afsluttende bemærkninger Dette var ordene! Vi glæder os til at nappe endnu et år i DSØ. Hvis nogen skulle have spørgsmål eller undringer og synsninger vil vi gerne høre fra jer. Ellers ses vi til Repræsentantskabsmødet i Ørsted ( Byen, der ikke ville dø ) torsdag d. 12.marts.

Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt!

Så faktisk skulle 2015 have været et år, hvor antallet og rammerne for aktiviteterne var blevet sprængt! BERETNING 2015 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Du skal gøre det, du er bedst til det gør vi! Eller gør vi? 2015 har været et begivenhedsrigt år i DSØ. Vi har for første gang i mange, mange år været fuldtallige

Læs mere

Det nåede vi desværre ikke Til gengæld har vi igen i år aktiveret rigtig mange børn og givet dem gode oplevelser med skoleidræt.

Det nåede vi desværre ikke Til gengæld har vi igen i år aktiveret rigtig mange børn og givet dem gode oplevelser med skoleidræt. Beretning DSØ 2011 Skal der sættes stikord på det seneste år kommer vi ikke uden om ord som venteposition og slipstrøm. Heldigvis kan der også højt siges glade børn gode aktiviteter tilfredse kolleger

Læs mere

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND

REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND 1 REFERAT AF REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 13.MARTS 2019 DANSK SKOLEIDRÆT ØSTJYLLAND Deltagere: Joan Bak, Karin Bønnerup, Henning Hansen, Charlotte Risskov Nielsen, Kasper Holm Povlsgaard, Ole Skjærbæk, Marius

Læs mere

Kære idrætslærer og klasselærer

Kære idrætslærer og klasselærer Sommerbrev fra Dansk Skoleidræt Østjylland: Kære idrætslærer og klasselærer Dansk Skoleidræt Østjylland har mange gode tilbud til netop dig, dine kollegaer og skolens elever. I dette sommerbrev finder

Læs mere

BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND DE ENKELTE AKTIVITETER: ATLETIK: BERETNING 2017 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND Regnvejr mandag og regnvejr onsdag, men 2. tirsdag i september, hvor vi afvikler Skolernes Atletikstævne er vejret fint år efter

Læs mere

BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND

BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND BERETNING 2016 DANSK SKOLEIDRÆT, ØSTJYLLAND 2016 Det var året, hvor vi fik rigtig travlt! Ved sidste års Repræsentantskabsmøde i Stilling fik vi ryddet op på hylderne, støvet af og sat tilbudsvarerne frem

Læs mere

Bestyrelsesmøde Torsdag d.15/ kl

Bestyrelsesmøde Torsdag d.15/ kl Dansk Skoleidræt Østjylland estyrelsesmøde Torsdag d.15/12 2016 kl. 17.30-20.30 REFERAT Referent: Karin Ordstyrer: Rikke Location: Rita O=Orientering D=Drøftelse =eslutning V= Vidensdeling Tilstede: Rita,

Læs mere

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret

Referat af DSØ møde. 5.5.15. 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret Referat af DSØ møde. 5.5.15 1. Sanne og Ingi blev budt velkomne, og den samlede bestyrelse præsenteret 2. Fordeling af bestyrelsesposter og ansvarsområder. Alle aktivitets- og ansvarsområder er til salg,

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2014 v/randi Fechtenburg År 2014 huskes nok mest på den ny skolereform og en helt ny arbejdstidsaftale for lærerene. Vi er i bestyrelsen meget spændte på, hvad

Læs mere

Beretning DSØ 2010 AKTIVITETSDAGE

Beretning DSØ 2010 AKTIVITETSDAGE Beretning DSØ 2010 Carpe diem blev vi mindet om i en af de gamle film Døde poeters klub. Det er vel i al almindelighed en rigtig god ide at få alt positivt ud af det nu, vi er i. I en organisation som

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Referat af DSØ-møde oktober 16

Referat af DSØ-møde oktober 16 Referat af DSØ-møde oktober 16 0: Streeetfodbold Jesper Dam Skriver, tidligere foreningsudvikler hos DGI, har henvendt sig til Rikke for at efterspørge vores interesse i at være med til at udvikle et Streetfodboldkoncept.

Læs mere

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 1 Godkendelse af referat og dagsorden 2 Arrangementer siden sidst 3 Kommende arrangementer 4 Nyt fra landsorganisationen 5 Fremtidens arbejde i DS- Østjylland 6 Rep.mødet

Læs mere

Formandens beretning marts 2014 marts 2015

Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Formandens beretning marts 2014 marts 2015 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Den nye skolereform/ arbejdstid har givet store udfordringer for vores kreds, men generelt er vi kommet styrket ud af

Læs mere

BERETNING FOR DANSK SKOLEIDRÆT- ØSTJYLLAND 2008

BERETNING FOR DANSK SKOLEIDRÆT- ØSTJYLLAND 2008 BERETNING FOR DANSK SKOLEIDRÆT- ØSTJYLLAND 2008 Indledning: Allerhelst ville jeg aflevere en beretning i billeder og lyd! En helaftensfilm ville det så være blevet! En film med optagelser af: - Glade,

Læs mere

Formandens beretning marts 2016 marts 2017

Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Formandens beretning marts 2016 marts 2017 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Aldrig har der været så meget fokus på sundhed og idræt i folkeskolen. Det giver positive udfordringer for os i DSN.

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1.

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I DSØ TIRSDAG D. 3.1. PÅ DAGSORDENEN ER: 1. Repræsentantskabsmødet Beretning Alt er samlet og lagt ud til den sidste korrekturlæsning. Beretning, vedtægtsændringer, regnskab,

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe

DM i Skolebasketball 2014. den 28.-30. januar 2014 i Nibe DM i Skolebasketball 2014 den 28.-30. januar 2014 i Nibe VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Nibe.

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Elevstævner. Lærerkurser. Møder

Elevstævner. Lærerkurser. Møder Version 5 9.aug 2017 Aktivitetsoversigt for Det fælles kommunale idrætsudvalg Rebild Skoleidræt 2017-2018 Elevstævner Lærerkurser Møder Elevstævner i Rebild kommune I samarbejde med Dansk Skoleidræt, Nordjylland

Læs mere

Børneudvalgets beretning 2015

Børneudvalgets beretning 2015 Børneudvalgets beretning 2015 Foråret står for døren, og traditionen tro er det blevet tid til at kigge tilbage på den forgangne sæson. Trænere og repræsentanter fra klubbestyrelserne var indbudt til opstartsmøde

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Formandens beretning marts 2013 marts 2014

Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Formandens beretning marts 2013 marts 2014 Dansk Skoleidræt, Nordjylland Indledning Det blev generelt et godt år for vores organisation, målt på samtlige parametre. Den nye skolereform har været medvirkende

Læs mere

Elevstævner. Lærerkurser. Lærerfest. Møder

Elevstævner. Lærerkurser. Lærerfest. Møder Version 3 11.maj 2016 Aktivitetsoversigt for Det fælles kommunale idrætsudvalg Rebild Skoleidræt 2016-2017 Elevstævner Lærerkurser Lærerfest Møder Elevstævner i Rebild kommune I samarbejde med Dansk Skoleidræt,

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2010 v/randi Fechtenburg I 2010 har over 8000 fynske skoleelever været med til mange forskellige oplevelser gennem skoleidrætten. Rundt omkring på skolerne på

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2015 v/randi Fechtenburg Jeg bliver altid så glad, når jeg står i en hal fyldt med glade og aktive børn eller unge. Om det er et DM-kvalificerende stævne eller

Læs mere

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer

DGI Badminton. DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton. 3 gode tilbud til dine idrætstimer DGI Badminton Sæt badminton på skoleskemaet! DGI gør det nemt, sjovt og lærerigt at undervise i badminton 3 gode tilbud til dine idrætstimer 22495 19378 - Badmintonskole.indd 1 20-08-2015 10:53:29 2 Udgivet

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen

Oplæg til udvikling. Åben skole. Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen Oplæg til udvikling Åben skole Af: Faaborg Badminton's formand Jørn Lorenzen 2 Den nye skolelov Loven påbyder skolen at samarbejde med de frivillige idrætsorganisati-oner. I den forbindelse er der placeret

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016

Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 Børne- og Ungeudvalgsformandens beretning 2016 I forbindelse med generalforsamlingen i 2015 blev Ungdomsudvalget og Børne- og Ungeudvalget nedlagt, og erstattet af et nyt Børne- og Ungeudvalg. Det første

Læs mere

Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt

Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt 2016 2017 Bestyrelsen i Dansk Skoleidræt Gl. Roskilde Amt Per H. Hansen Norgesvej 16, 4600 Køge Tlf:30294332 E-mail: perhagbard@gmail.com Hotherskolen, tlf.: 56 57 53 20. Ansvarsområder: Volleyball, lærervolleyball

Læs mere

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2012 v/randi Fechtenburg

DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2012 v/randi Fechtenburg DANSK SKOLEIDRÆT, FYN Formandsberetning år 2012 v/randi Fechtenburg Skoleidrætsaktiviteterne har igen i år haft besøg af mange elever fra de fynske skoler. Små og store events, træf og turneringer har

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012. Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen!

Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012. Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen! Århus Friskoles Fredagsbrev d. 9. nov. 2012 Flittige hænder, rappe fødder og én i kassen! 1 Kære børn, forældre og øvrige venner af Friskolen. Efter mange grundige overvejelser, har jeg i dag fortalt skolens

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

Dialogmøde om skolereform. Onsdag den 2. april 2014

Dialogmøde om skolereform. Onsdag den 2. april 2014 Dialogmøde om skolereform Onsdag den 2. april 2014 Program Kl. 18.30: Velkomst Kl. 18.40: Orientering om skolereformen Kl. 18.55: Orientering om understøttende undervisning og Fælles mål for idrætsfaget

Læs mere

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Aktivitetsmøde i Idrættens Hus Brøndby Søndag den 4. november 2012 Kl. 09.00 Hermed indkaldes til Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 9.00, bemærk starttidspunkt. Dagsorden*

Læs mere

Vurdering og Handleplan for skolens trivselsmåling

Vurdering og Handleplan for skolens trivselsmåling Frederikssund Kommune Vurdering og Handleplan for skolens trivselsmåling Workshop d. 21/3 2017 Vurdering og Handleplan I kan bruge Vurdering og Handleplan til at vurdere jeres resultater af jeres trivselsmåling.

Læs mere

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013

Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Nyhedsbrev nummer 3 fra Silkeborg fodbolddommerklub, december2013 Turneringer udenfor er nu slut, og den kolde og mørke tid er over os, og jeg vil se lidt tilbage på 2013 i Silkeborg fodbold dommerklub.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 0.- 1. klasse Boldtilvænning og leg Håndbold i skolen - alle børn i spil KÆRE HÅNDBOLDFORENINGER- OG FRIVILLIGE, SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER. Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer her

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl

Dagsorden til skolebestyrelsesmødet torsdag den 9. okt kl 1. Meddelelser fra elevrådet (19.00-19.10) Ønske om gallafest for 7. 9. klasse inden jul. Det kunne evt. være den 12/12. Tidspunktet kunne være fra ca. 19.00 -? Jesper fra Ungvest kunne være behjælpelig

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2018

DM i Skolehåndbold 2018 DM i Skolehåndbold 2018 23.-25. januar 2018 i Helsinge Velkommen fra Dansk Skoleidræt Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i Helsinge.

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 2018-19 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på,

Læs mere

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser

Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser Amerikansk fodbold giver unge anderledes succesoplevelser En forening får gennem skolesamarbejdet mulighed for at give børn og unge anderledes succesoplevelser. Foreningen introducerer amerikansk fodbold

Læs mere

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4

Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Beach Handball stævner 2017 JHF Kreds 4 Sommeren nærmer sig så småt, og vi har endnu en gang i samarbejde med vores lokale samarbejdsforeninger fornøjelsen at invitere alle interesserede til kredsens beach

Læs mere

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017

VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 VEJLE HÅNDBOLD KLUB BESTYRELSENS BERETNING 2016/2017 Vi er godt på vej 2 år, ja det er faktisk kun, hvad der er gået siden vi gav Vejle Håndbold Klub en ny begyndelse. For mange af os, er denne tid gået

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. 2008 generelt: 2008 har været et omtumlet år for DFSU. Vi startede uden et Disc Golf udvalg, fik alligevel en fornuftig sæson og DM stablet på benene, da gamle kræfter pustede liv i udvalget, men endte

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017

TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 TEAM RG Katalog over aktiviteter 2016/2017 Oversigt over Team RG kataloget - Hvad er Team RG 2 - Team RG volleyball 3 - Team RG håndbold 4 - Team RG badminton 5 - Team RG Indendørs fodbold 6 - Team RG

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011

SLTK. Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011. Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150. Skanderborg, februar 2011 SLTK Formandens Årsberetning for 2010 & Vision 2011 Torben Christensen Skovkanten 15 8660 Skanderborg tlf: 3064 9150 Side 1 af 7 Tennisåret 2010 Tennisåret 2010 blev et godt år for SLTK. For første gang

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014.

2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. 2. UDGAVE! VOLLEYBALLUDVALGET INDBYDER HERMED TIL FOLKESKOLENS VOLLEYBALLSTÆVNE FOR PIGER OG DRENGE 2014. Mandag d.13. og onsdag d.15. januar i Sundby Idrætspark. Tilmeldingsfrist senest onsdag d. 18.

Læs mere

Nævn eksempler på tiltag hvor din forvaltning har været involveret i implementering af mere bevægelse i skolen.

Nævn eksempler på tiltag hvor din forvaltning har været involveret i implementering af mere bevægelse i skolen. Nævn eksempler på tiltag hvor din forvaltning har været involveret i implementering af mere bevægelse i skolen. Alle post-it er blevet anbragt i øverste højre hjørne: STOR INDSATS FRA KOMMUNENS SIDE- STOR

Læs mere

NYT Herskindskolen Maj 2011

NYT Herskindskolen Maj 2011 NYT Herskindskolen Maj 2011 Nyt personale Mit navn er Sille Aarlit Jensen, jeg er 35 år gammel og bor i Skanderborg med min mand og vores to børn. Jeg stammer egentlig fra Århus, men flyttede efter lidt

Læs mere

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport

Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Formandsberetning 2015 Søllerød Senior Sport Foreningens historie Søllerød Senior Sport er en fremragende forening, når vi selv skal sige det. Vi har eksisteret i 13 år, og kommunen har levet op til sin

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014

NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 NYHEDSBREV OG SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING JUNI 2014 Så er endnu et skoleår ved at være gået. Hvor blev det år lige af!!!! Det er fantastisk dejligt vejr, solen skinner og børnene hygger sig i skolegården.

Læs mere

DM i Skolehåndbold 2015-16

DM i Skolehåndbold 2015-16 DM i Skolehåndbold 2015-16 8.-10. december 2015 i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er en stor glæde fra Dansk Skoleidræt at kunne byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolehåndbold i

Læs mere

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording

KONTAKT. Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg. Indhold: Nr årg. 30. marts Bording Skole Solsortevej 7441 Bording Nr. 5 37. årg. 30. marts 2007 Temauge: Det er smukt Bording Skole Solsortevej 7441 Bording KONTAKT Skolefest Byggeriet skrider frem Indhold: Nyt fra ledelse Fastelavnsfest Skolefest Håndbold på 7. årg.

Læs mere

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg

Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg Referat af DFSU repræsentantskabsmøde 2013 i Aalborg 1. Valg af dirigent og referent Jesper Gyldendahl / Niels Pagel 2. Beretning fra formanden 3. DFSUs sekretariat beretter 4. Året i klubberne Runde hvor

Læs mere

Ledøje-Smørum Tennisklub

Ledøje-Smørum Tennisklub Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent Dirigent: Søren Pedersen Referent: Lone Lindholm 2. Formandens beretning 2018 blev året hvor LST blev Årets Tennisklub Ud over den fornemme

Læs mere

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013

Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Referat af kredsudvalgsmøde, den 3. juni 2013 Til stede: Susanne Forsberg Fagerberg, Marianne Christensen, Herdis Aagaard Petersen, Michael Nielsen, Janni Ysbæk-Nielsen, Ole Brydegaard Pedersen, Lisbeth

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Så er ferien slut, og vi BØF voksne er klar (eller næsten klar ) til et nyt lærerigt og sjovt skoleår.

Så er ferien slut, og vi BØF voksne er klar (eller næsten klar ) til et nyt lærerigt og sjovt skoleår. Hold Øje uge 32 Så er ferien slut, og vi BØF voksne er klar (eller næsten klar ) til et nyt lærerigt og sjovt skoleår. Som annonceret i sidste Hold Øje inden ferien, starter vi på mandag klokken 10.00

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Inspiration til inddragelse af foreningslivet i skolen. Inspirationskatalog til skoler og foreninger i Aalborg Kommune

Inspiration til inddragelse af foreningslivet i skolen. Inspirationskatalog til skoler og foreninger i Aalborg Kommune Inspiration til inddragelse af foreningslivet i skolen Inspirationskatalog til skoler og foreninger i Aalborg Kommune Skolereformen & Den Åbne Skole Med den nye skolereform er der taget hul på en ny æra

Læs mere

NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N

NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N NÅR FORENINGER OG KOMMUNE MØDES TIL KAFFE A Q U A I N S P I R A T I O N 2 0 1 8 LENE KIRSTINE HOUGAARD Foreningskonsulent i Mariagerfjord Kommune/ Kommunekonsulent i DGI Nordjylland Projektleder: AKTIV

Læs mere

DM i Skolebasketball den april i Næstved

DM i Skolebasketball den april i Næstved DM i Skolebasketball 2018 den 17.-19. april i Næstved VELKOMMEN FRA DANSK SKOLEIDRÆT Det er med stor glæde, at Dansk Skoleidræt kan byde alle elever og lærere velkommen til DM i Skolebasket i Næstved.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland

Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland Vedtægter for Dansk Skoleidræt, Østjylland 1 Navn Stk.1. Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Østjylland, som er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål Dansk Skoleidræt har med

Læs mere

A) Medlemsadgang til tennisbanerne

A) Medlemsadgang til tennisbanerne Kære sponsor eller kommende sponsor i tennisklubben - Et tilbud du næsten ikke kan sige nej til! VIL DU SELV SPILLE TENNIS ELLER TILBYDE DINE ANSATTE AT SPILLE TENNIS GRATIS? Har du selv, din familie eller

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper

Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Kære Bevæg Dig For Livet-styregrupper Som tidligere skrevet, vil jeg bede jer tage stilling til en række spørgsmål i forhold til jeres udviklingsforløb i samarbejde med DGI Vestjylland, sponsoreret af

Læs mere

Frivillige tilbyder en aktiv dag

Frivillige tilbyder en aktiv dag Frivillige tilbyder en aktiv dag Et initiativ fra en forening og SFO giver børn mulighed for at opleve en god dag med masser af sport. Frivillige kræfter driver det, og det er nemt at finde frivillige,

Læs mere

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Get2Sport/Herning Fremad 2014-2107 Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden 2006-09, 2010-13 og

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

Forventningsafstemning i centrum

Forventningsafstemning i centrum Forventningsafstemning i centrum Kommunen spiller en afgørende rolle i skole-foreningssamarbejdet og er med til at etablere det første møde mellem skole og foreninger. Der bliver lagt klare rammer for,

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Oktober 2016 Nyhedsbrev Gug Skole 2016 Nyhedsbrev 1-2016/17 Oktober 2016 Kære forældre I skrivende stund er eleverne i fuld sving med skolernes motionsdag et sikkert tegn på at efterårsferien står for døren. Den seneste

Læs mere