Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Alle dage: til 16.00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00"

Transkript

1 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider: Alle dage: til Den opmærksomme læser af Nyhedsbrevet vil vide, at vi for ca. 1 år siden indførte reduceret åbningstid i ferierne, således vi først åbnede kl (mod normalt 06.30) og lukkede kl (mod normalt 17.00). Vi har nu evalueret dette og i den forbindelse besluttet at ændre lidt på det. Ændringen betyder at vi dropper det med først at åbne kl , men i stedet åbner kl alle dage hele året. Til gengæld holder vi fast i at vi lukker kl i ferierne. Der skal fortsat ikke ske til- eller framelding til ferierne hos os. Dem der har behov for at bruge tilbuddet kommer. Vi tager aldrig på ture den første dag i ferien og det er personalet der møder den første dag der planlægger, hvad der skal ske i ugens løb. Derfor kan man altid se dette når man henter mandag og her også se, hvilke dage der evt. er udflugter. Man kan også altid ringe: Telefonnumre. Man kan ringe og sende sms direkte til gruppe/årgang ens barn går i. Telefoner er et forstyrrende element og en opringning vil afbryde den ansatte i det man er i gang med, så begræns det venligst eller send en sms. Der svares med et OK. Numrene er: 0. årgang: årgang: årgang: Noter gerne nummeret i din mobil! Inde-sko. Husk at vi nu er nået frem til det tidspunkt, hvor man IKKE må have de udendørs sko på indefor!! Lektiecafe. Som beskrevet i sidste Nyhedsbrev så har vi drøftet nogle ændringer af lektiecafeen grundet det pres der er på lektiecafeen lige når vi åbner. Vi har derfor besluttet følgende: At 1. klasserne sendes til lektiecafe kl At 2. klasserne sendes til lektiecafe kl Vi har også overvejet at starte kl , men valgt at fastholde starten kl fortsat. Primært fordi vi syntes det griber for meget ind i forhold til børnenes leg og aktiviteter i SFO at starte tidligere. Ændringen betyder at forældrene til børn på 2. årgang skal hente lidt senere, hvis de ønsker at deres barn skal have tid til at være i lektiecafeen. For selvom de kan komme kl , så kan vi ikke altid lige hjælpe alle ca der kommer lige fra starten. Så hent lidt senere eller lav aftale om, at barnet selv skal gå hjem når det er færdigt i lektiecafeen. Der er stor run på lektiecafeen og derfor har vi måtte lave det sådan, at ikke alle kan komme der på samme tid. Her ses en af vore frivillige lektiehjælpere (Karina Benzon) sammen med en af de flittige 2. klasser der er storbrugere af lektiecafeen. Fremover skal 2. klasserne blive lidt længere i SFO, hvis de skal bruge lektiecafeen.

2 Juleåbenthus. Datoer for de årlige Jule- Åbent-Hus arrangementer er i år: Den 29.nov: 2.årg. Den 30.nov: 0.årg Den 1.dec.: 1.årg. Mere info følger senere, men nu kender i datoerne. Afvikles i tidsrummet fra ca tiden og slutter ved tiden, men det fremgår også af de kommende informationer. Nyt fra 0. årgang Efteråret med de hurtige skift i vejret er rigtig slået igennem. En regnvejrsdag inviterer til leg med mudderkager og vandplask. Og på solskinsdage kan solen stadig varme, så vi næsten tror det er sommer endnu, men i skyggen er der koldt nu. Jakken kan være svær at beholde på, og den kommer ofte af og på mange gange i løbet af dagen. Udetiden bliver kortere, og det betyder også at vi sætter gang i flere indendørs aktivitetstilbud. Vi har været så heldige at få en hel kasse pærer fra haven foræret af Frederik Gadegårds forældre. Dem har vi flittigt brugt af, mens børnene med stor koncentration og tungen lige i munden på skift, skrællede, snittede og lavede dem til de lækreste ta med-hjem cup-kager. Opskriften er her, hvis nogen skulle få lyst til lidt efterårsferie-hygge i køkkenregionerne: Pæredrøm: 4-5 stk pærer (eller æbler) 10 g margarine ½ dl rosiner 1 spsk sukker 1 tsk kanel Dej: ¾ dl sukker 1 dl mel 75 g margarine 75 g kokosmel Tilberedning: Ingredienserne til dejen æltes sammen. Pærerne skrælles, skæres i både og lægges i et smurt ildfast fad, og drysses derefter med sukker, rosiner og kanel. Margarinen i små klatter fordeles over pærerne, og dejen smuldres over. Kagen bages i min. ved 2000 C. Serveres lun med flødeskum eller creme fraiche. Stor koncentration med at skrælle pærer. Der bliver også leget rigtig meget i Indegården, hoppet i sjippetov, spillet bordtennis, gået på stylter, leget tumlelege på madrasserne, hyggesnakket i sofaen eller bygget med puder inde i legehulen i tårnet. Ved afkrydserbordet i forgangen laver vi forskellige hyggelige småsysler, der også giver tid til mange små snakke børn og voksen imellem. Vi bygger eks. lego, laver puslespil eller designer de smukkeste perlekæder, hvad mangen be- gavet far, mor, søster eller bedsteforældre nok vil give os ret i. Her nogle børn der hygger med lego.

3 I B-klassen er der dømt tegnehygge sammen med Heidi. Alle børnene sidder koncentrerede og tegner, mens de snakker om hvad det er de tegner, og hvordan man nu kan tegne det. Tegningerne bliver sammenlignet, tegnefif videregivet, og de lærer en masse af og til hinanden. Tegnehygge sammen med Heidi i B klassen. Heidi er i jobtræning hos os i ca. ½ år og en ekstra voksen er der altid god brug for. Nogle af de mange æble muffins der er blevet lavet af børnene!- over de seneste par uger Nyt fra 1. årgang Sikke mange fine kastanjer, der er blevet samlet. Det er dejligt, at I på den måde kan være en del af det, der foregår her hos os. Tak for indsatsen. Vi kan sagtens bruge flere, hvis I lige har en eftermiddag til at samle! Janne har udviklet en fin metode til at få huller i kastanjerne. Så enkelt som et søm og et bræt. Det fungerer super. Vi er så gået i gang med at lave nogle edderkopper af dem. En god aktivitet, hvor børnene udvikler deres finmotorik. Når der arbejdes med forholdsvis små materialer, kan materialerne godt give lidt modstand, som netop er godt i forhold til at udvikle koncentration og evnen til fordybelse. Det er ikke en aktivitet der kan laves på 5 minutter. Og her leges der med biler og figurer og i sofaen slappes der af med at høre en historie med hovedtelefoner på. Gang i kastanje produktionen.

4 Flere børn i gang med arbejdet. Og det styrker finmotorikken og kræver lidt fordybelse og koncentration Og vupti.. se lige så flotte de bliver! Vi har lavet nogle træklodser med en søm på, som børnene bruger til at lave hullerne i kastanjerne. Og her en hel udstilling af dem! Et andet fællesprojekt er vores flotte Legoby. Her kan alle børn på skift komme til at bygge og lege. Det kan være lidt svært at acceptere at det, jeg bygger og leger med, kan se anderledes ud næste gang jeg skal til. Det er en læreproces at forstå, at det her er en fælles legeplads, hvor jeg bliver til vi, og der ikke er noget der kan gemmes til næste dag. Vi snakker med børnene om det, når vi krydser dem ind til Fritter. Og der sættes garn rundt på tændstikkerne.

5 Ellers er der ikke så meget nyt fra os denne gang. Vi vil ønske jer en god uge i næste uge, uanset om den står på ferie eller ej! Der har været stor aktivitet omkring det store fælles lego byggeri- en lego by. Og resultatet er ved at være ganske imponerende.. Og det samme ved brød/frugtbordet. Denne dag står den på rugbrødder med banan og diverse frugt til. Her lidt flere foto fra 0. årgang i øvrigt: Og nogle piger i færd med at knytte. Livlig aktivitet som altid- ved tegnebordet. Og her ses vores ret nye træ kløver. En kløver særligt beregnet til at børn kan kløve træ.

6 Og der skæres, saves og snittes i træ. Børnene er gode til at fordybe sig i leg. De er gode til at mærke efter hvad de har lyst til at lave og går tit, selv i gang med en aktivitet, det kan være at lave tegninger på en papirs rulle, lave smykker, høre musik, lege i dukke krogen mv. Wiién er ikke ret populær længere, der er tit ledige tider og børnene er gode til at styre at de kun må spille 2 gange om ugen i en halv time hver gang. Selvom det har været frivilligt at gå i hallen de sidste par gange, har over halvdelen af børnene været med hver gang, så det er da dejligt. Vi vil gøre jer opmærksom på at, børnene selv skal begynder at mærke efter hvilket tøj de skal have på, når de går på legepladsen. Vi siger altid oppe i klassen, hvilket tøj vil være godt at have på og ofte siger vi I skal have varmt tøj på, I skal have regntøj på, men vi går ikke til hvert enkelt barn og følger op på det, som vi tidligere har gjort. Dette gør vi for at gøre dem mere selvstændige og for at forberede dem til klubben, i og med at der skal de være i stand til at tænke selvstændigt hvad dette angår. Vi ønsker jer alle en god efterårs ferie. Og endnu en i gang med at kløve træ.. Nyt fra 2. årgang Der er rigtig mange børn som har fået lavet et fuglebræt. Vores leder har været meget flittig til at hjælpe os med at lave dem. Nu har vi også lavet lidt fuglefoder og vi fortsætter med disse aktiviteter efter efterårsferien. Produktionen kører efterhånden rigtig godt. Både fordi vi voksne nu er kommet lidt bedre efter det, men i høj grad også fordi dem der har lavet en en, hjælper dem der endnu ikke er færdige. Det er dog fortsat fuldt og helt børnene selv der bygger!

7 Og her en der næsten er færdig. Det er meget populært at brænde navn, motiver på brættet når det er færdigt. Vi fortsætter med arbejdet i uge 43. Gang i produktionen af fuglefoder. Mere produktion af fuglefoder. Endnu en er færdig med sit foderbræt. Bagefter laver de lidt fuglefoder til at anbringe i kassen.

8 Og et foto af de mange fine billeder som børnene har lavet til den lange gang der er bestilt flere lister til ophængning, så der kommer endnu flere flotte malier op! Og nogle drenge har lavet et ret fantasifuldt byggeri. Ugens klumme. Kan man sige at et barn i 0. klasse er en tyv?? Eller en i 2. klasse?? Når jeg spørger er det forbi vi af og til hører forældre og måske også ansatte- omtale børn som tyve, hvis de har taget noget fra hinanden. Eller at nogle er slagsbrødre fordi de har været oppe og slås. Det gibber altid i mig, når jeg hører børn i den her alder blive omtalt på den måde. Børn er ikke tyve og ikke slagsbrødre i den her alder! Først når barnet har været gennem sin barndom og netop lært om dit og mit og så til trods for det som voksen vælger at stjæle kan man omtale en person som tyv. At et barn bliver fristet af noget meget attraktiv legetøj og derfor ikke kan lade være med at tage det, er ikke det samme som tyveri. I mit verdens billede! Og fordi 2 børn ikke kan blive enige i en leg eller om en regel og derfor til sidst farer i totterne på hinanden er de ikke slagsbrødre. De er børn der endnu ikke fuldt ud har lært at løse konflikter og uenigheder ved samtale og dialog. Bl.a. fordi deres sprog ikke udviklet nok til det endnu og fordi deres sociale færdigheder heller ikke er nok udviklede. Både sproget og de sociale færdigheder kan øves og trænes således de kan lære en anden og mere hensigtsmæssig måde at løse tingene på. Det er en mere positiv og mere udviklingsorienteret måde at se tingene på. Så I vil gøre mig en tjeneste, hvis I tænker på, hvordan man taler om tingene når vi har med børn at gøre. Men først og fremmest vil I gøre børnene en stor tjeneste ved det. Ikke at vi på nogen skal lade stå til eller acceptere at de slår og tager ting fra hinanden. På ingen måde skal vi det! Vi skal i stedet som forældre, skole og SFO påtage os ansvaret at lære dem de fornødne sociale færdigheder. Ole Drøgemüller, SFO leder

9 Lidt om ugens klumme. På denne plads plejer jeg at skrive lidt om aktuelle emner, temaer, forhold m.v. Men pladsen LÅNES også gerne ud. Både til forældre, ansatte, øvrige ledere m.v. på skolen. Så hvis du har noget på hjerte så tøv ikke med at sige til. Henvend dig blot, hvis du vil rose det dygtige personale vi har, skrive noget om børn og mobiltelefoner eller hvad du nu kunne tænke dig!! Praktiske oplysninger: Kontakt os: Du kan kontaktes os på følgende måder: SFO kontor: (ikke fast bemandet!!) SFO leder: eller mobil årgang: årgang: årgang: Sende børn: Vi sender børn til fritidsaktiviteter, men det kræver I har informeret os om det. Vi sender også børn hjem fra SFO. Vi sender kl og og umiddelbart før vi lukker. På dage, hvor vi har arrangementer (f.eks. OL, fastelavn, karneval m.v. sender vi IKKE børn). Disse dage skal I som udgangspunkt selv sørge for at hente! Åbningstider: Hverdage: til og igen fra skolen er slut til 17.00, fredage dog Ferier: I skoleferier har vi som åben fra til 17.00, fredage dog Der skal ikke ske tilmelding til ferierne. Har i behov for pasning kommer I bare med barnet, dog helst inden Ved senere end så ring lige og check. Dog har vi reducerede åbningstider (06.30 til 16.00) i følgende ferier: Uge 42 (efterårsferien) Dagene mellem jul og nytår Uge 7 (vinterferien) De 3 dage op til påske Uge 28, 29 og 30 (den gamle industriferie) Dagen er Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag er der helt lukket. Sygdom: Der skal IKKE gives besked til SFO, når barnet er sygt. Der skal alene skrives i meddelelsesbogen som både skole og SFO ser. Ledelsen: Du kan altid sende mail til enten SFO leder Ole Drøgemüller eller souschef Ulla Nielsen på følgende mailadresser: ole.drogemuller@skanderborg.dk ulla.nielsen@skanderborg.dk

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39 2011. Alle dage: 06.30 til 16.00 Fælles info Efterårsferie. Sædvanen tro holder skolerne efterårsferie i uge 42. Og helt som sædvanen holder vi så åbent i stedet for! Det betyder at der er åbent i uge 42 i SFO med følgende åbningstider:

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket.

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21 2011. HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Fælles info HUSK. Dagen efter Kristihimmelfartsdag fredag i uge 22- holder SFO lukket. Forskningsprojekt. Ca. 50 af vores børn var udvalgt til at deltage i projektet. Onsdag den 25. maj blev de sendt ned

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2011 Nyt fra 0. årgang Nu er efteråret rigtig kommet.det har betydet, at nogle børn er rykket mere indenfor, mens andre finder på nye udfordringer i efterårets flotte natur. Der er blevet fejet store bunker

Læs mere

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013

Fælles info. Nyt for 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 45+46 2013 Fælles info Ny struktur i SFO. Som omtalt i sidste Nyhedsbrev havde vi er personaledag i SFO lørdag den 2. november, hvor vi drøftede, hvordan SFO skal tilrettelægges fra 1. januar 2014. Efter dette personalemøde

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11+12 2014 Sofaer. Vi kunne godt bruge 3-4 sofaer ned til vores Medieland. Vi vil gerne have brugte sofaer, så hvis nogle af jer overvejer at køre sofaen på Genbrugspladsen, eller som det skal hedder fremover Værdipladsen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 8+9 2011 Fastelavn. Der er tidligere udsendt særlig indbydelse/information om fastelavn. For god ordens skyld; Fastelavn afvikles mandag den 7. marts kl. 10.00 for

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 14+15 2011 Fælles info Påske. De 3 dage op til påske har SFO en åben fra 07.00 til 16.00. Tilmelding ikke nødvendig. Ring på 8794 3213, hvis du kommer sent med dit barn for lige at høre at de er hjemme og ikke taget

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 13+14 2014 Påske. Vi holder naturligvis åbent de 3 dage op til påske. Fra 06.30 til 16.00. Bemærk venligst tidspunktet vi lukker. Vi har i øvrigt besluttet at vi fra næste skoleår dropper at lukke kl. 16.00 i ferier.

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 10+11 2011 Fælles info Fastelavn. Forrige mandag var der fastelavn! Her bringes lidt foto fra arrangementet. En helt særlig tak skal lyde til de mange forældre som bagte fastelavnsboller og til Schweizer Bageriet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 43+44 2012 Fælles info Ny vikar. Vi har fået en ny vikar i huset. Ja helt ny er hun nu ikke, idet hun har mange års erfaring som pædagog som det fremgår af hendes præsentation nedenfor. Man må sige hun lever op til

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 22+23 2011 Fælles info Ugens klumme. I dette Nyhedsbrev starter der et lille nyt tiltag; Ugens klumme. Her vil jeg skrive lidt om stort og småt, løst og fast. Der kan være ting der rører sig centralt i kommunen,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra SFO Vinterferie. Vi holder sædvanen tro åbent når skolen holder ferielukket. Således også i uge 7, hvor der vil være åbent fra 06.30 til 16.00 for de børn der har brug for pasning. Bemærk vi lukker

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Nyt fra 0. årgang Om mandagen er der bål og mulighed for at snitte pinde. Det er der mange, der nyder at være med til. Vi er begyndt at gå i gymnastiksalen nogle eftermiddage, hvor der er mulighed for

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2013 Fælles info Lektiecafe. Efter jul ændrede vi flere ting ved vores lektiecafe. Bl.a. at det blev frivilligt at komme der og at tidspunktet blev lige efter 5. lektion (kl. 12.40) tirsdag, onsdag og torsdag.

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2015 Vinterferie. Så er vi nået til uge 7 og skolen holder vinterferie og dermed holder SFO åbent hele dagen. Det har vi annonceret i de sidste par udgaver af Nyhedsbrevet. Vi skal bl.a. i BioHuset og se Min

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 5+6 2011 Fælles info Vinterferie. Vi har sædvanen tro åben i SFO når der er skoleferie. Dog lidt reduceret i åbningstiden: Alle dage: 07.00 16.00 Tilmelding ikke nødvendig, men vær der inden kl. 09.00, da vi måske

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 3+4 2011 Fælles info Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Dagsorden ER udsendt separat på ForældreIntra.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 7+8 2015 Vinterferie. Så er uge 7 veloverstået og godt brugt. Her lidt foto fra nogle af de ting vi lavede i SFO i vinterferien: Bygge alle mulige tårne og pyramider f.eks.. Noget af det bedste ved ferierne er,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL:

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Her foto fra øvningen af OL: Fælles info Her foto fra øvningen af OL: OL. Torsdag den 12. september skal vi igen igen til det årlige OL! Det foregår på Skovbyskolen og her skal vi dyste mod andre SFO ere fra bl.a. Herskind, Skovby

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 17+18 2013 Fælles info Dagen efter Kristihimmelfartsdag. Denne dag har vi lukket! Og når vi er ved det. Det har vi også grundlovsdag. Den 5. juni. Det er til gengæld de eneste 2 dage på et helt langt år vi har lukket.

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 20+21+22 2015 Grundlovsdag. Skolen har lukket Grundlovsdag, fredag den 5. juni. SFO har derfor åbent fra 06.15 til 12.00, idet der kun er tale om en ½ arbejdsdag/fridag! Husk i øvrigt at 5. juni også er Fars dag! Travl

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2013 Fælles info Juletræer. En stor tak til de forældre der har fulgt vores anmodning om, at droppe deres gamle juletræ af oppe på vores boldbane. Træerne har bare givet så meget god leg. Man tror det næppe,

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012

Nyt fra 0. årgang. Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 36+37 2012 Fælles info Udeuger i Fritterhøjen. I de to kommende uger har vi på Fritterhøjen udeuger. Det betyder at vi har aktiviteter der foregår udenfor og derfor bliver ude det meste af eftermiddagen. Det er obligatorisk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2012 Fælles info Nye mobil numre. Vi overgår til mobil telefoni, således man vil kunne sende SMS til os også. Derfor bedes I venligst slette de numre I har hertil og i stedet notere følgende nye numre. Læg

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Uge 42. Så er efterårsferien ved at være ovre. Dette Nyhedsbrev laves nemlig fredag i efterårsferien! så en god uge er ved at være godt brugt. Som altid så kører vi helt uden tilog framelding til vores

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest

Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Diskofest hos Plys løs labyrinten, så også Peter Plys kan holde fest Kan du løse Soduko? Sæt tallene fra 1-9 ind vandret og lodret. Svært? spørg din far og mor eller din pædagog Kære forældre Vedr. pasning

Læs mere

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Fælles info. Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 49+50 2011. rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Fælles info Juleferie!. Så står juletiden snart for døren og dermed også skolernes juleferie. Sidste skoledag er onsdag den 21. december og første skoledag er tirsdag den 3. januar 2012. De dage skolen

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 12+13 2012 Fælles info Påske. Så er det påske; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævdeskal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor har

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 25 2010 Fælles info Sol, varme solcreme og skygge. Høj sol, blå himmel og bare tæer i sandalerne... Husk derfor at smøre børnene med solcreme om morgenen. Børnene må gerne selv tage solcreme med, så I selv kontrollerer

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Bevægelsesbane. Så har vi haft bevægelsesbane igen. Her følger lidt foto fra dagen: Alle ved at være samlet til start.. Det er en meget varieret bevægelsesbane de skal gennem og der er ofte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Karneval 2012. Der bliver Karneval den 16. maj som optakt til Galten Byfest. Institutionerne har dog i fællesskab ønsket at ændre på konceptet for Karnevallet. Primært i lyset af de ændringer

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Åbent i julen. SFO holder åbent den 23. december og den 27. december. Vi har åbent fra 06.30 til 16.00. Den 30. december holder vi flytte dag og har derfor ikke åbent. Spørgsmål eller andet

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 10+11 2012 Fælles info Påske. Så nærmer påsken sig; og mange af os er så heldige at have lidt ekstra fridage i dagene op til påske! Men nogle vil de jo nok hævde- skal også holde hjulene og samfundet i gang og derfor

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 5+6 2012 Fælles info Vinterferie. Vi har som altid åben i ferierne og dermed også i uge 7. Pasning for dem der har behov. Til- og framelding som vanligt ikke nødvendig. Husk vi lukker kl. 16.00 alle dage i vinterferien

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 1+2 2015 2015. Så er vi tilbage og allerede godt i gang med det nye år. Og efter en dejlig lang juleferie er der fart på fra starten. Vi har indsamlingsuge allerede i næste uge (3), der er arrangement for 2. klasserne

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Meddelelser Ny struktur. Vi syntes selv vi er kommet godt fra land med vores nye struktur. Vi er som sagt gået fra at være årgangsopdelte til at være funktionsopdelte, således at børnene må færdes over

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge Fælles info Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 1+2 2011 Forældremøde. Fritterhøjen afholder vores årlige forældremøde for alle forældre der har børn i Fritterhøjen torsdag den 10. februar fra kl. 19.00. Vi arbejder

Læs mere

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540

https://digitalpladsanvisning.borgerservice.dk/default.aspx?p=soenderborg07 &k=540 Leder af SFO Viceskoleleder Rasmus Andreassen Tlf. skolens kontor. 88 72 44 07 Hverdagens beskeder: Tlf. SFO køkkenet 27 90 82 60 Tlf. Klub 27 90 82 62 Åbningstider i SFO Mandag torsdag: 6.30 8.00 / 12.55

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 38+39+40 2013 Fælles info Indsamling. Så er indsamlingsugen vel overstået. Der var en dejlig opbakning fra børn og forældre til ugen og det er vi naturligvis glade for. Tak for det! Indsamlingsugen har ligesom 2 hovedformål.

Læs mere

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer

Nyager SFO 1. Praktiske Informationer Nyager SFO 1 Praktiske Informationer April 2018 Velkommen men til forældre med børn i SFO1. Rigtig hjertelig velkommen til Nyager skoles SFO1. For at hjælpe jer og jeres barn med at få en god start i SFO,

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 40+41 2012 Fælles info Uge 42. Der er vinterferie i uge 42, men SFO har som altid åbent når der er skoleferie! Vi åbner 06.30, men LUKKER kl. 16.00. Der er igen som altid- ingen til eller fra melding. Dem der har

Læs mere

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS

Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Vindere af skattejagten, månedsplan, quiz, opskrifter og meget mere TUSSENEWS Nr. 20 MAJ 2013 Indholdsfortegnelse Chefens spalte Info fra klubben De sker i majl! Månedens opskrifter Resultater af: Vindere

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge Fælles info Skovture. Vi var tirsdag, onsdag og torsdag af sted på skovtur til Gjern Bakker. Tirsdag var A klasserne af sted (0. til 2. klasse), onsdag B. klasserne og torsdag C. Det vi også kalder sporvise

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2013 Fælles info Inklusion. Som tidligere omtalt tager 4 af SFO ens ansatte en diplomuddannelse i Inklusion i dette skoleår. Amira har været afsted, Pia er pt. afsted og nu er turen kommet til Helen. Hun tager

Læs mere

Hjems Børnehaves lille A Å

Hjems Børnehaves lille A Å Hjems Børnehaves lille A Å A Afhentning ; Sig altid farvel til en personale! Skal foregå inden 16.45, hvor døren skal være låst - udefra! Giv besked, hvis det er andre der henter, vi må ellers ikke udlevere

Læs mere

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri.

Dvs. morgen fritter fra kl Og igen på det tidspunkt Jeres barn efter det normale skoleskemaet ellers ville have haft fri. Vigtigt!! Hvis lærernes lockout bliver en realitet, skal I være opmærksomme på, at Jeres barn stadig kan komme hos os i SFo en. Men kun i det tidsrum som en almindelig skoledag. Dvs. morgen fritter fra

Læs mere

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse:

HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: HØNG SKOLES SFO TREKLØVEREN består p.t. af 3 teams/huse: Høng Odinsvej 18 tlf. 58853620 Stjernehuset Tingvej 2 tlf. 58853740 Laden Kulbyvej 18A tlf 58850480 Trekløverens e-mail adresse: sfo.trekloveret@kalundborg.dk

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 48+49 2010 Fælles info Åbningstider i julen. Skolebestyrelsen har netop behandlet og vedtaget et oplæg fra SFO om åbning i ferier, bl.a. nu her mellem jul og nytår. Vi er efterhånden ved at være den sidste institution

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen

Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Pr. 01-01-13 Personalenormeringen Morten Jørgensen Leder Jette Rasmussen - Pædagog Astrid Harmsen Elly Pedersen - Pædagog - Pædagogmedhjælper Studerende (halvårs og 3 mdr.) Gitte Sørensen - Pædagog Jørn

Læs mere

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning

Lektiebogen. Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Lektiebogen Samtaler med børn og voksne om lektielæsning Forord Herværende pjece er produceret med støtte fra Undervisningsministeriets tips- og lottomidler. Pjecen er blevet til via samtaler med børn,

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 19+20+21 2014 Børnekulturdag. Vi er begyndt at øve til Børnekulturdagen, som afvikles onsdag den 28. maj. Øve sangen, øve trommer og øve stylter. Vi går fra Gyvelhøjskolen kl. 14.00 i optog mod Bytoften. Vi er klædt

Læs mere

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54

MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 MOTORIK- og MUSIKDAGPLEJEN VALLEKILDEVEJ 54 TLF.NR.: 59656705/51200794 VELKOMMEN I MIT HJEM. Jeg hedder Susanne Kristiansen og jeg er født i 1965. Jeg er uddannet fritidspædagog i 1987. I 2013 har jeg

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 39-40-41 2010

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 39-40-41 2010 Fælles info Loppemarked. Årets loppemarked blev efter vores opfattelse- en stor succes. Det gjorde den bl.a. fordi: At der kom mange lopper selvom børnene ikke selv fik pengene fra salget. At der blev

Læs mere

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse.

Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Billede på forsiden: Rekordforsøg 30 piger på samme toilet i pige ugen. Personale nyt: Kirsten starter i jobtræning i klubben og skal være hos os i 9 uger med evt. forlængelse. Foredrag: Torsdag d. 17.

Læs mere

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013

Stensved SFO & Klub Juni & juli 2013 Stensved SFO & Klub Juni & juli 01 Tak til alle der var med til at gøre vores indvielse af vores nye lokaler til en dejlig dag. Heldige var vi med vejret og god stemning var der også, derudover fik vi

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen

Velkommen i. Børnehuset Brillesøen Hej Velkommen i Børnehuset Brillesøen Afd. Kærmosen & Tranekæret 1 Du skal gå i De voksne på din stue hedder: 2 Børnehuset Brillesøen www.brillesoen.albertslund.dk Afd. Kærmosen Tranehusene 75 2620 Albertslund

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014

SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 SFO NYT JANUAR OG FEBRUAR 2014 FÆLLES Oliver, Valdemar og Victor sørger for vi kommer tørskoet ind Lukkedage i Allerød kommune 201 Den 14. + 15. + 16. april Den 1. maj: Vi har åbent 7.00 8.15, da skolen

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup

Mini-SFO SOLSTRÅLEN. VELKOMMEN til. REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade Otterup. Tlf.: SOLSTRÅLEN Tværgade Otterup REGNBUEN og Mini-SFO Vestergade 7 5450 Otterup Tlf.: 63 82 11 66 VELKOMMEN til Mini-SFO SOLSTRÅLEN Tværgade 2 5450 Otterup Tlf.: 30 62 11 66 SOLSTRÅLEN Velkommen Regnbuen/Solstrålen er Otterup Realskoles

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 24+25 2012 Fælles info Husk. At vi holder åbent hele sommerferien i SFO, men at vi lukker allerede kl. 16.00 i ugerne 28, 29 og 30. Afslutningsfest for 2. klasserne. I går torsdag den 21. juni- holdt vi afslutning

Læs mere

Velkommen til Ramløse Fritidsordning

Velkommen til Ramløse Fritidsordning Velkommen til Ramløse Fritidsordning - Vi glæder os til at møde dig August 2010 1 Kære Forældre! Med denne folder vil vi gerne informere jer om Ramløse Fritidsordning (FO). Hvis I har spørgsmål, er I altid

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ********************

Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Vi jagtede måneformørkelsen dén morgen og fandt den til sidst ******************** Nyt fra SFO: Godt Nyt År: Så er vi i godt i gang igen, i en kold vintermåned. Dejligt at have haft et lille afbræk, håber

Læs mere

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF

STENGÅRDSVEJ ESBJERG Ø TLF VUGGESTUEN TLF KONTORET TLF OMRÅDE TJÆREBORG/ESBJERG Ø STENGÅRDSVEJ 150 6705 ESBJERG Ø TLF. 76 16 22 51 VUGGESTUEN TLF. 29 34 71 08 KONTORET TLF. 76 16 22 51 ÅBNINGSTIDER: MANDAG TIL OG MED TORSDAG FRA KL. 6.00 TIL 16.30 FREDAG FRA

Læs mere

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue

Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Velkommen til Nøddekrattets vuggestue Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen Vores telefonnummer er 43 35 32 35 Vores hjemmeside er www.detgroenneomraade.htk.dk/afdelingerne I denne folder kan

Læs mere

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn.

Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. Overlund Skole SFO Velkommen i Overlundskole SFO Vi glæder os meget til en masse sjove timer med jeres børn. I denne folder vil vi give praktisk info og indblik i forskellige aspekter af SFO en. Funktionsopdelt

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016

Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 Nyhedsbrev Fritidshjemmet Dronen februar 2016 www.ib3.kk.dk Gammeltoftgade 19, opg. 27, 1355 København K Tlf.: 33 13 61 41 # 4 E-mail: nicoju@dronen.kk.dk 3.klasse på SMK En flok studerende fra Ålborg

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Bedsteforældredage. Så er syntes vi- nogle vellykkede bedsteforældredage afviklet. Vi håber jeres børn og jeres forældre syntes det samme; og hils dem endelig og sig tak for

Læs mere

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland

BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland BILLEDE 001 Elina, 16 år fra Rusland Er det en veninde, som ikke er her mere? Jeg er meget ked af det, det er Nurzan, og hun skal tage af sted Vi har været sammen siden begyndelsen, også på det første

Læs mere

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer.

Beskeder: Det er vigtigt at være opmærksom på beskeder i skoleintra, det er også her, man informeres om evt. arrangementer. Værd at vide om SFO. Aflevering/afhentning: Når I afleverer jeres barn om morgenen, er det vigtigt, at l lige kommer ind og siger godmorgen, så vi ved, hvem vi har i huset. Ligeledes at sige farvel ved

Læs mere

Velkommen til Sfo Hulen.

Velkommen til Sfo Hulen. Velkommen til Sfo Hulen. Hulens målsætning: Hulen er en fritidsordning som modtager børn fra børnehaveklassen til og med 3. klasse. Børn har efter en skoledag brug for at skifte spor. I Hulen lægger vi

Læs mere

Husk! Vi er med på forældreintra

Husk! Vi er med på forældreintra Husk! Vi er med på forældreintra Klubben Telefon: Klubben 46464020 kontor 46464026 e-mail kontor: susl@mail.dk Åbningstider: På skoledage mandag-fredag fra skoleslut-17.00 på skolefridage9.30-17.00 Vi

Læs mere

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30.

Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Købe/Sælgedag: Vi har i år været nødt til at flytte vores købe/sælge dag, og i år er det derfor fredag d. 13. December kl. 13.30-15.30. Vi har de tidligere år set en tendens til, at der handles meget med

Læs mere

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf

VELKOMMEN DAGMARASYLETS BØRNEHAVE. DAGMARSGADE RINGSTED Tlf VELKOMMEN I DAGMARASYLETS BØRNEHAVE DAGMARSGADE 6 4100 RINGSTED Tlf. 57627170 E-mail: ans@ringsted.dk Kære og dine forældre. Vi glæder os til at lære jer at kende. Vi vil gerne fortælle jer lidt om vores

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 30. Emne: Venner HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 Uge 30 Emne: Venner Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 30 Emne: Venner side 1 HIPPY HippHopp Uge30_venner.indd 1 06/07/10 11.45 Uge 30 l Venner Det er blevet sommer. Solen skinner,

Læs mere

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub

Velkommen til. Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Velkommen til Kongehøjskolens SFO og Klub Kongehøj Kongehøjskolen er en ny skole med kun få år på bagen. Der er ca. 850 elever på hele skolen, hvoraf de ca. 310

Læs mere

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi?

Velkommen til Billum Børnehave. I børnehaven lægger vi vægt på: Hvem er vi? Velkommen til Billum Børnehave. Med denne pjece vil vi gerne sige velkommen til jer og jeres barn, samt give en kort introduktion til hverdagen i Børnehaven. I børnehaven lægger vi vægt på: At barnet accepteres,

Læs mere

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse.

Velkommen til Hylke SFO. Hylke skole blev i 1986 genåbnet og har siden fungeret som folkeskole med klasser fra 0-2 klasse. Velkommen til Hylke SFO Denne beskrivelse indeholder oplysninger om hvad vi tilbyder dit barn i løbet af sin SFO tid. Det er her du finder praktiske oplysninger, oplysninger om hvad barnet kan lave og

Læs mere

Velkommen. Kristrup vuggestue.

Velkommen. Kristrup vuggestue. Velkommen Kristrup vuggestue i Her i vuggestuen er vi 52 børn fordelt på 4 stuer og 18 voksne. Vi åbner hverdag kl. 6.20 og lukker igen kl. 16.35 mandag-torsdag. Fredag lukker vi 16.29 Mål og Værdier:

Læs mere

Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu.

Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu. Frederikssundsvej 159, 2700 Brønshøj Telefon 38 28 84 98 tast 3 - telefax 38 28 84 99 E-mail: fritten@bhu.dk Hjemmeside: www.bhu.dk Indholdsfortegnelse Fakta om fritidshjemmet side 3 Husets indretning

Læs mere

Informationsfolder. Olympen SÆBYGAARDSKOLEN SFO - OLYMPEN. Sæbygaardskolens SFO TIL BØRN OG FORÆLDRE

Informationsfolder. Olympen SÆBYGAARDSKOLEN SFO - OLYMPEN. Sæbygaardskolens SFO TIL BØRN OG FORÆLDRE TIL BØRN OG FORÆLDRE Informationsfolder SÆBYGAARDSKOLEN SFO - Sæbygaardvej 34, 9300 Sæby ATHENE 4021 0813 - APOLLON 4021 3913 Olympen Sæbygaardskolens SFO Indhold Kære forældre... 3 Personale... 4 Generel

Læs mere

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge

Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge OL 2014. Så er dette års OL overstået. Torsdag den 11. september gik vi til Skovby for at dyste i det traditionsrige OL mod Skråvejen (SFO på Skovbyskolen), Herskind SFO, Låsby SFO og 3. klasserne fra

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning

Aabenraa Friskoles. Fritidsordning Side 1 af 8 Aabenraa Friskoles Fritidsordning Side 2 af 8 Adresse: Bakketoppen Aabenraa Friskole Bjerggade 26 6200 Aabenraa Tlf. 74 62 86 10 / 51 92 79 97 Mail: kr@aabenraafriskole.dk Åbningstider: Mandag

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 3+4 2012 Fælles info Indsamlingsuge. Ud over Nyhedsbrevet er der også vedhæftet information til jer alle om et nyt tiltag, nemlig Indsamlingsuge, som afvikles i uge 10. Se mere om det spændende tiltag i brevet

Læs mere

Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg

Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg Tillægskontrakt mellem forældre og den private børnepasser i Dagplejen Musik & Leg 1. Åbningstider Mandag- torsdag: 7:00-16:00 Fredag: 7:00-15:15 Jeres barn skal afleveres efter den angivne åbningstid

Læs mere