Referat fra 4. bestyrelsesmøde i Bestyrelsesmøde den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra 4. bestyrelsesmøde i 2014 11-12-2014. Bestyrelsesmøde den 11-12-2014"

Transkript

1 Mødet startede med, at to nye elevrepræsentanter blev budt velkommen i bestyrelsen hhv. Stefan Dürr Villadsen, som er SSA-elev i Silkeborg og formand for elevrådet samt SSH-elev og elevrådsmedlem i Skanderborg Sonja Svenkerud. 1. Godkendelse af referat Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den Referat blev godkendt og underskrevet af de tilstedeværende bestyrelsesmedlemmer.

2 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

3 . 3. Forventet regnskab 2014 Vicedirektør Karen Brix Roed introducerer til punktet og økonomi- og administrationschef Henning Markussen orienterer om det forventede regnskab for 2014 Indstilling: Det forventede kvartalsregnskab indstilles til godkendelse../. Forventet regnskab for 2014./. Kommentarer til forventet regnskab for 2014 Vicedirektør Karen Brix Roed introducerede det forventede regnskab, hvorefter økonomi- og administrationschef Henning Markussen orienterede nærmere. I regnskabet for 3. kvartal blev der estimeret et overskud på 1,2 mio ved årets udgang, dog med det forbehold at skolen ikke skulle tilbagebetale taxametre i den på det tidspunkt verserende tilsynssag vedr. GF-forløb for to-sprogede, som skolen afholdt i I oktober blev der truffet endelig afgørelse og skolen skal tilbagebetale taxametre, som er estimeret til 1,25 mio, og skolens ledelse forventer derfor i år et væsentlig mindre overskud i forhold til tidligere år. Det forventede kvartalsregnskab blev herefter drøftet og efterfølgende godkendt.

4 4. Budget 2015 og handleplan 2015 Drøftelses- og beslutningspunkt. Vicedirektør Karen Brix Roed introducerer til punktet, og økonomi- og administrationschef Henning Markussen præsenterer det kommende års budget og handleplan. Indstilling: Budget 2015 og handleplan 2015 til vedtagelse../. Budget 2015./. Handleplan 2015 i første korrektur Budget 2015 og handleplan 2015 blev drøftet af bestyrelsen og herefter vedtaget. Økonomi- og administrationschef Henning Markussen gennemgik budget er karakteriseret af, at EUD-reformen skal implementeres. Skolens ledelse forventer, at det vil kræve mange ressourcer på organisatorisk plan. Desuden arbejdes der fortsat med implementeringen af OK2013, hvilket kræver løbende dialog mellem ledelse og medarbejdere. På baggrund af de valgte budgetforudsætninger, forventer skolens ledelse et overskud på 1,5 mio på skolens samlede aktiviteter i Vicedirektør Karen Brix Roed gennemgik herefter handleplan Da budget og handleplan er tæt forbundet fylder EUD reformen ligeledes en stor del af handleplanen. Af projekter i 2015 blev følgende nævnt: Klasserumsledelse et projekt som sætter fokus på kulturen på holdene. Projektet følges af ekstern evaluator fra Aalborg Universitet. Aktionslæring for undervisere projektet handler om, at underviserne får redskaber til at udvikle deres undervisning ved at eksperimentere med og efterfølgende reflektere over forskellige undervisningssituationer. Pilotprojekt i samarbejde med lokale arbejdsgivere og FOA, hvor nye praktikløsninger afprøves således at en del af den somatiske praktik finder sted i kommunerne. Projektet er godkendt af både PASS og Sundhedsstyrelsen.

5 5. Skolens AMU udbudspolitik spunkt. Vicedirektør Karen Brix Roed introducerer til punktet Indstilling: Skolens ledelse indstiller, at AMU-udbudspolitikken vedtages./. AMU-Udbudspolitik 2015 AMU udbudspolitikken blev godkendt af en enig bestyrelse.

6 6. Ny resultatlønskontrakt 2015 for skolens direktør ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning Drøftelsespunkt. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning introducerer til punktet. Forslag til resultatlønskontrakt for 2015 med indsatsområder og mulige måleindikatorer../. Udkast til indsatsområder i resultatlønskontrakt 2015 Bestyrelsesformand Hans Jørgen Hørning introducerede til punktet. På baggrund af drøftelse i bestyrelsen blev det besluttet, at formandskabet arbejder videre med det foreliggende udkast. Endelig beslutning træffes på det ekstraordinære bestyrelsesmøde i januar.

7 7. Drøftelse af oplæg fra B-SOSU s formands- og medlemsmøde Drøftelsespunkt. Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning introducerer til punktet. Der pågår en løbende drøftelse af, hvorvidt Danske SOSU-skoler skal melde sig ind i Danske Erhvervsskoler, mens Bestyrelsesforeningen B-SOSU ønsker at fastholde egen forening../. Notat om fremtidig organisering og struktur i B-SOSU./. Fakta ark Danske erhvervsskoler lederne./. Bilag til faktaark./. Statusnotat om foreningens fremtid./. Responsum Bestyrelsesformand Hans Jørgen Hørning introducerede til punktet. B-sosu og Danske SOSU-skoler har for nuværende fælles sekretariat. Flertallet af skolerne i lederforeningen ønsker at blive en del af Danske Erhvervsskoler, da man har en forventning om, at det vil skabe større synlighed i forhold til Undervisningsministeriet. B-sosu derimod ser sig ikke som en del af bestyrelsesforeningen under Danske Erhvervsskoler. Danske SOSU-skoler har fået udarbejdet et responsum som fastslår, at det er den enkelte skoles bestyrelse, som afgør hvilke foreninger en skole kan være medlem af. På denne baggrund fandt der en drøftelse sted i forhold til pro og contra i f t. medlemskab af Danske Erhvervsskoler og om hvorvidt man vil følge flertallet af den beslutning de enkelte bestyrelser kommer frem til på landsplan. Der fandt en længere drøftelse sted som mundede ud i følgende anbefaling: Det er bestyrelsens holdning, at det er vigtigt at der på landsplan findes en fælles løsning i forhold til organiseringen af hhv. lederforeningen og bestyrelsesforeningen. Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg er indstillet på at følge flertallet. Det blev desuden anbefalet, at man til bestyrelsesmødet i januar inviterer ressourcepersoner ind i forhold til problemstillingen, som kan medvirke til, at der træffes en beslutning på et tilstrækkeligt oplyst grundlag. Afslutningsvis blev det oplyst, at formandskabet i januar mødes med formandskaberne for Randers og Århus skolerne.

8 8. Orientering om tilsynssag Vicedirektør Karen Brix Roed giver status på sagen vedr. forløb for to-sprogede som blev afholdt på skolen i /. Afgørelse af fra Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Orientering blev taget til efterretning.

9 9. Orientering om orienteringsbrev om regnskabsaflæggelsen 2013 og om særlige forhold vedrørende regnskabsåret 2014 Økonomi- og administrationschef Henning Markussen orienterer kort om orienteringsbrevet fra Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen../. Orienteringsbrev af fra Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen Orientering blev taget til efterretning.

10 10. Orientering om skolens fælles bygningstaxameter Økonomi- og administrationschef Henning Markussen orienterer om opbygningen af skolens fælles bygningstaxameter. Indstilling: Skolens ledelse indstiller at orienteringen tages til efterretning./. Notat om skolens fælles bygningstaxameter Punktet udskydes til næste møde.

11 11. Orientering ved formand Hans-Jørgen Hørning og andre bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og andre bestyrelsesmedlemmer orienterer fra deres respektive organisationer. Indstilling: Skolens ledelse indstiller at orienteringen tages til efterretning Som nævnt under punkt 7 er bestyrelsesformand- og næstformand inviteret til at deltage i et møde vedr. den fremtidige organisering af Danske SOSU-skoler og B-SOSU med formandskaberne for skolerne i Århus og Randers i løbet af januar. Det er bestyrelsen for Århus skolen, som har taget initiativet.

12 12. Orientering ved skolen ved vicedirektør Karen Brix Roed Vicedirektør Karen Brix Roed orienterer fra skolen Indstilling: Skolens ledelse indstiller at orienteringen tages til efterretning./. Skolens optagetal./. Orientering fra skolen Udover de punkter som fremgik af det skrevne notat til punktet orienterede vicedirektør Karen Brix Roed om følgende: Projekt Måltidets Kraft - et kost- og dannelsesprojekt som blev gennemført i løbet af november måned for 40 af skolens grundforløbselever i samarbejde med Meyers Madhus og Frivilligcenter Silkeborg. Projektet var støttet af Nordea-fonden. Skolen forventer fremadrettet at lave lignende tiltag i samarbejde med lokale frivillige organisationer. Internationalisering til august 2015 skal skolen stå for uddannelsen af DDH s kinesiske ufaglærte medarbejdere på deres plejehjem i Shanghai. Der er desuden forventning om yderligere uddannelsesaktiviteter i foråret Oktober 2015 afholder Region Midt et ældreseminar i Kina, hvor skolen deltager i udviklingsarbejdet. Ny hjemmeside er under udarbejdelse og offentliggøres i starten af det nye år. Sosu-skolerne i region Midt er i gang med at koordinere elevoptag i 2016 i forhold til tidspunkter for uddannelsesstart.

13 13. Mødeplan 2015 Forslag til mødeplan 2015: 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde 27. januar kl bestyrelsesmøde 25. marts 2015 kl bestyrelsesmøde Internat juni 2015 (12-12 møde) 03. bestyrelsesmøde 17. september kl bestyrelsesmøde 10. december kl med efterfølgende middag Indstilling: Skolens ledelse indstiller, at mødeplanen vedtages Mødeplan 2015 blev vedtaget

14 14. Eventuelt Vicedirektør Karen Brix Roed afsluttede mødet med tak for godt samarbejde i 2014 og ønsket om en glædelig jul og godt nytår til bestyrelsen. Bestyrelsesformanden takkede på den efterfølgende middag ledelse, medarbejdere og bestyrelseskollegaer for en flot indsats og det gode samarbejde i 2014.

15 15. Deltagere, Bestyrelsesmøde den Navn Institution Afbud Bente Nielsen Region Midtjylland x Formand Silkeborg Kommune Hans-Jørgen Hørning Malene Krag Sand Favrskov Kommune Michael Hansen Dansk Erhverv Næstformand FOA Skanderborg-Silkeborg Per Brobæk Madsen Thomas Cordtz Skanderborg Kommune Karin Lindstrøm Selvsupplerende medlem Lone Bahnsen Rodt Selvsupplerende medlem x Lisbeth Binderup Selvsupplerende medlem x Stefan Dürr Villadsen Elevrådet i Silkeborg Sonja Svenkerud Elevrådet i Skanderborg Susanne Bøgelund Medarbejderrepræsentant Kristiansen Rie Grotkjær Medarbejderrepræsentant

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015

Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 1. Godkendelse og underskrift af referat (kl. 15.20) Referaterne indstilles til godkendelse. Bilag: Referat af bestyrelsesmøde den 11-12-2014 Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde den 27-01-2015 Referaterne

Læs mere

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen.

Skolens direktør var mødeleder indtil punkt 5, hvor den genvalgte bestyrelsesformand overtog mødelederfunktionen. 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 3. bestyrelsesperiode 2014-2018 Referat af 1. ekstraordinært bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. maj 2014 kl. 08.15 09.45 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej

Læs mere

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm

Afbud: Vibeke Prenter, Carina Skovby-Larsen, Bolette Meisner Holdgaard Hansen, Michael Hansen, Bente Nielsen, Karin Lindstrøm Bestyrelsesmedlemmer: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning, næstformand Per Brobæk Madsen, Isabell Friis Madsen, Sven Thorøe, Susanne Bøgelund Kristiansen, Rie Grotkjær Øvrige deltagere: Klaus Grønbæk

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 17-09-2015. Referat. Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 17-09-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 02-06-2015 2. Godkendelse af

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. december. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i

REFERAT. Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i Referat fra 3. ordinære bestyrelsesmøde i 2018 17-09-2018 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 21. juni 2018 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10-12-2015. Referat. Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg

Bestyrelsesmøde den 10-12-2015. Referat. Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00. Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Referat Tidspunkt: 10-12-2015 Kl. 15.00 18.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Lokale: Mødelokale 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 17-09-2015 og 27.10-2015 2.

Læs mere

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter.

Referat fra 2. bestyrelsesmøde den 17. juni 2013 Formand Hans Jørgen Hørning startede mødet med at introducere de to nye elevrepræsentanter. Deltagere: Hans-Jørgen Hørning Silkeborg kommune, Per Brobæk Madsen FOA, Sven Thorøe Skanderborg kommune, Isabella F. Madsen Favrskov kommune, Bente Nielsen Region Midtjylland, Michael Hansen Dansk Erhverv,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni Fremlagt til underskrift Bestyrelsesmøde den 21-09-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 14. juni 2017. Fremlagt til underskrift s- og/eller drøftelsespunkter: 3. spunkt: Forslag til vedtægt for bestyrelsesperioden

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

10. Orienteringspunkt: Nyt fra bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer

10. Orienteringspunkt: Nyt fra bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning og øvrige bestyrelsesmedlemmer REFERAT fra bestyrelsesmøde den 03-10-16 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af 03-10-16 2. Godkendelse af dagsorden 3. Nyt om fusionen ved formandskab og direktion Orientering 4. Procesplan for personaletilpasning

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat. Godkendelse og underskrivelse af referat.

Referat. Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat. Godkendelse og underskrivelse af referat. Referat Bestyrelsesmøde den 03-06-2015 1. Godkendelse af referat Godkendelse og underskrivelse af referat../. Referat af bestyrelsesmøde den 25-03-2015 Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendes.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl

Bestyrelsesmøde Godkendelse af referat fra Kl Bestyrelsesmøde 14-06-17 1. Godkendelse af referat fra 29-03-2017 Kl. 14.00 Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde den 23. februar 2017 fremlægges til underskrift. Referatet blev godkendt. 2. Godkendelse

Læs mere

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE

REFERAT AF 2. EKSTRAORDINÆRE BESTYRELSESMØDE Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 22. februar 2019 kl. 14.00 15.30 Sted: Lokale: SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Der vil være servering af eftermiddagskaffe med

Læs mere

Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen. SOSU Østjyllands chefgruppe deltager i bestyrelsesmødet og efterfølgende julearrangement

Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen. SOSU Østjyllands chefgruppe deltager i bestyrelsesmødet og efterfølgende julearrangement Referat Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 14. december 2017 kl. 14.30 17.30 Sted: Lokale: Yderligere info: SOSU Østjylland Høgevej 4-8600 Silkeborg Kantinen Mødet afsluttes med en let juleanretning på skolen

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 3. december 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Ruth Nykjær, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Angela Kühl Jensen Marianne Dietz Pedersen Anne-Mette Holm Sørensen Afbud: Christian

Læs mere

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen)

D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Dagsorden - Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 16. april 2018 kl. 17.00 18.00 Sted: Lokale: SOSU Østjylland Hedeager 33, 8200 Aarhus N D1.10. (på administrationsgang ved hovedindgangen) Der serverest en let anretning

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Dagsorden Bestyrelsesmøde. Tidspunkt: 07. december kl SOSU Østjylland, Høgevej SILKEBORG

Bestyrelsesmøde den Dagsorden Bestyrelsesmøde. Tidspunkt: 07. december kl SOSU Østjylland, Høgevej SILKEBORG Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 07. december kl. 1500 1800 Sted: SOSU Østjylland, Høgevej 4 8600 SILKEBORG Lokale: Mødelokale 1 1 Dagsorden Mødet indledes med præsentation og fremvisning af Silkeborgskolens

Læs mere

Afbud: Isabell F. Madsen, Bente Nielsen, Vibeke Prenter, Bolette Holdgaard Meisner Hansen

Afbud: Isabell F. Madsen, Bente Nielsen, Vibeke Prenter, Bolette Holdgaard Meisner Hansen Årets 3. bestyrelsesmøde var opdelt i to afdelinger. Det ordinære bestyrelsesmøde foregik fra kl. 15.00 18.00. Fra 18.00 21.00 deltog Evald Eriksen og Morten Andersen-Mølgaard fra Mercuri, hvor resultaterne

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Den 17. december 2015 Tidspunkt: Kl. 13.30 15.30 Sted: Skarrildhus, Sdr Ommevej 4, 6933 Kibæk Møde, nr.: 42 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud: Referent:

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 27. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 9.00 12.00 Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 39 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen:

Læs mere

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet:

Mødet afsluttes med en let anretning. Skolens chefgruppe er inviteret til at deltage på bestyrelsesmødet: Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 21. juni kl. 15.00-18.00 Mødeleder: Sted: Lokale: Bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning SOSU Østjylland afdeling Silkeborg Høgevej 4 8600 Silkeborg Kantinen Mødet

Læs mere

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208

Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted: SOSU Østjylland, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Mødetype: 1. møde i LUU SOSU 28. januar 2019 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Anne Katrine Sted:, Afdeling Aarhus, Hedeager 33, lokale C208 Valeur Tid: kl. 9.00 12.00 Emne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Tid: 19.juni 2014, kl. 15.30.00-19.00 Sted: Undervisningslokale 300, Østre Alle 91, 9000 Aalborg Til stede: Jørgen R. Henriksen Vibeke Haaning Lars Bo Breddam Kristian Gaardsøe

Læs mere

Afbud: Lone Kolbæk i stedet deltog Mette Høy (Region Midt), Sonja Svenkerud (elevrådsrepræsentant) og Majbritt Nielsen (FOA)

Afbud: Lone Kolbæk i stedet deltog Mette Høy (Region Midt), Sonja Svenkerud (elevrådsrepræsentant) og Majbritt Nielsen (FOA) 1 Dagsorden LUU SOSU møde den 10. september 2015 kl. 12.00 15.00 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region

Læs mere

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september

Sagsfremstilling Forberedelse til punktet Proces Afsat ansvarlig) tid 1. 5 min. Kl. dagsorden. Referat fra 17.september Mødetype: 4. møde i LUU SOSU 5. november 2018 Deltagere: Se mødeprotokol Mødeleder: Joan Sindberg Referent: Birte Hermansen Sted:, Afdeling I Silkeborg, Høgevej 4, Lokale 1.04 i Blok 1. Tid: kl. 8.30 11.30

Læs mere

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg

Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg Dagsorden Bestyrelsesmøde Tidspunkt: 07. september kl. 1500-1800 Sted: Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg, Høgevej 4, 8600 Silkeborg Lokale: Møde 1 1 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Nyt om

Læs mere

Referat til bestyrelsesmødet på SOPU d. 24. februar 2014

Referat til bestyrelsesmødet på SOPU d. 24. februar 2014 Referat til bestyrelsesmødet på SOPU d. 24. februar 2014 Kl. 15.00 til 19.00, Vognmagergade 8, 1120 København K, lokale s. 26 (forkortet) Deltagere: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Tina Græsted,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 2. oktober 2014 kl Deltagere Bestyrelsen: Johnny Søtrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Inge Hynkemejer Peter Petersen Christian Jørgensen Angela Kühl Jensen Anne-Mette Holm Sørensen Karsten Uno Petersen Anette Byriel Andersen

Læs mere

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente.

Irene Frederiksen orienterer kort om tankerne omkring bortfald af dimensionering, og de udfordringer vi må forvente. Referat LUU SOSU møde den 5. februar 2014 Inviterede: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region Midt Lone Smedegaard,

Læs mere

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6

Dagsorden. Larsen,Trine 17-12-2014 08:46:26. Fraværende: Christian Holm Donatsky. Sekretær: Lone Tonnesen Referent: Thomas Larsen 1/6 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 9. december 2014 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Lisbeth Harsvik, Klaus Markussen, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Hüdaverdi

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Tid: Fredag den 27. marts kl. 13.00 15.30

Bestyrelsesmøde. Tid: Fredag den 27. marts kl. 13.00 15.30 Bestyrelsesmøde Tid: Fredag den 27. marts kl. 13.00 15.30 Sted: Distribueret til: Afbud: Referent: På Sporet 8, Aalborg S-1.046 Lars Bo Breddam, selvsupplerende, formand Jørgen R. Henriksen, Region Nordjylland,

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Den 14. dec. 2011 kl. 15.00. I mødelokalet ved direktørens kontor Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Den 14. dec. 2011 kl. 15.00 I mødelokalet ved direktørens kontor Medlemmer Formand Ebbe Lilliendal, Landsformand for de frie skoler, udpeget

Læs mere

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives.

Referent: 2. Godkendelse og underskrift af referat Referat fra bestyrelsesmøde den 28. april 2014, godkendes og underskrives. Bestyrelsen Referat Mødedato: 17. juni 2014 Tidspunkt: 14:00 16:00 Sted: Social & SundhedsSkolen, Herning, mødelokale 1 Mødenr.: 35 Journalnr.: Bestyrelsen Medlemmer: Fra skolen: Afbud fra: Referent: Finn

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse tirsdag den 18.september 2013 kl. 16.00 18.00 10.september 2013 1. Godkendelse af dagsorden Det indstilles at dagsorden godkendes 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Torsdag den 28. august 2008 Mødested: Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede

Referat. Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl til Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Torsdag den 26. november 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat Tilstede Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Helle Stang Traasdahl, KL Lotte

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland

Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Referat LUU SOSU den 19. februar 2018, SOSU Østjylland Deltagere: Marianne Beck Andersen, Uddannelsesansvarlig MSO Aarhus Kommune Ole Svejstrup, Udviklingskonsulent, Tilforordnet psykiatrien MSB Aarhus

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune.

Der var en uformel præsentation og velkomst af deltagerne i LUU. Der er endnu ikke udnævnt en repræsentant fra Randers Kommune. Referat fra lokalt uddannelsesudvalg (LUU) For det pædagogiske område 8. september 2011 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Karin Mathiesen, Jørgen Nielsen, Jonna Lauritsen, Birgit Nielsen, Kenneth

Læs mere

Talentudvikling ligger på hovedforløbene, og det er ikke kun for boglige og kvikke praktikkere.

Talentudvikling ligger på hovedforløbene, og det er ikke kun for boglige og kvikke praktikkere. REFERAT LUU SOSU møde den 19. november 2014 kl. 13.30 15.30 Deltagere: Irene Frederiksen, Silkeborg Kommune - AFBUD Jonna Christiansen, Skanderborg Kommune Joan Sinberg, Favrskov Kommune Lone Kolbæk, Region

Læs mere

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 14. oktober 2016 kl Sted: Lokale 16, Søborgstræde 2, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Afbud fra Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor.

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15. i mødelokalet ved direktørens kontor. Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. december kl. 15 i mødelokalet ved direktørens kontor. OBS: Mødet afsluttes ikke som tidligere aftalt med frokost. I stedet

Læs mere

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne

Tid: Mandag den 7. november 2016 kl Sted: Mødelokalet, Storegade 36, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat fra møde i VEU-Centerråd Østjylland

Referat fra møde i VEU-Centerråd Østjylland Referat fra møde i VEU-Centerråd Østjylland Mødedato: 7. juni 2010 Tidspunkt: 12:00 15:00 Sted: AARHUS TECH Referent/dato: Niels Petterson/11. juni 2010 Journalnr.: - Deltagere: Afbud: Dokumentnavn: Svend

Læs mere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere

Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg. Det pædagogiske område. 16. september 2013 kl. 13.00 16.00. Deltagere Referat fra Lokalt Uddannelsesudvalg Det pædagogiske område 16. september 2013 kl. 13.00 16.00 Deltagere Hanne Nielsen, Tomm Andersen, Karin Mathiesen, Marianne Dalby, Tove Sørensen, Lisbeth Vandborg,

Læs mere

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00

Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 19. marts 2014 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Kirsten Dyrholm Hansen Anette Byriel Andersen Angela Kühl Jensen Inge Hynkemejer Peter Petersen Niels Lind Brunsborg Afbud: Birthe Hesdorf, næstformand Alis

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Minervavej 47, 8960 Randers SØ Tirsdag den kl. 16.00 20.00 INKLUSIV FÆLLES SPISNING 1. Godkendelse af dagsorden og evt. tilføjelser Formanden bød velkommen. Specielt velkomst

Læs mere

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl

Dagsorden. Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd. Mandag den 17. juni 2013 kl Dagsorden Til møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 17. juni 2013 kl. 15.00 Mødet afholdes på Social- og Sundhedsskolen Syd, mødelokalet ved Joan Jessens kontor Medlemmer: Formand

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

Indkaldt til mødet. Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 12. august 2015 kl. 17.30-19.00. Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø

Indkaldt til mødet. Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 12. august 2015 kl. 17.30-19.00. Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 12. august 2015 kl. 17.30-19.00 Comwell Sorø. Abildvej 100, 4180 Sorø Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Referat af Dags dato: 06.02. 2014 Skrevet af: Lars Afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 6. februar fra 9.00-15.30, morgenmad fra 8.30-9.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Lone Smedegaard,

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Referat LUU SOSU tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, 7000 Fredericia - lokale 115/116

Referat LUU SOSU tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, 7000 Fredericia - lokale 115/116 Referat LUU SOSU tirsdag den 24. februar 2015 - kl. 9:00 12:00 Social- og Sundhedsskolen, 6. Julivej 67, 7000 Fredericia - lokale 115/116 Deltagere: Anette Styrup Bang, Annie Hansen, Bodil Knudsen, Dorte

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 25. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS

REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS REFERAT BESTYRELSESSEMINAR PÅ SKARRILDHUS Tidspunkt: Torsdag den 6. juni kl. 9.00 fredag den 7. juni kl. 12.00 Sted: Skarrildhus, Sdr. Ommevej 4, 6933 Kibæk Deltagere: Bente Bang, Leif Lund, Birthe Harritz,

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30

Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Referat fra møde i bestyrelsen ved Social- og Sundhedsskolen Syd Mandag den 6. september 2010 kl. 14.30 Medlemmer: Formand Ebbe Lilliendal, repræsentant udpeget af kommunalbestyrelsen Aabenraa Næstformand

Læs mere

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere:

Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet. Onsdag 5. juni kl Deltagere: Referat fra LUU-møde for social og sundhedsområdet Onsdag 5. juni kl. 8.30-11.30 Deltagere: Ilse Irene Rasmussen, Johnny Nielsen, Bente Juulsgård, Irene Winther, Lotte Helbo Kristiansen, Nana Skjødt, Birgit

Læs mere

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler.

Resume Hvervet som formand, næstformand og bestyrelsesmedlem honoreres efter gældende regler. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 30. maj 2018 Bispegade 1 4800 Nykøbing F. Tlf: 5488 1709 ivp@vucstor.dk www.vucstor.dk CVR: 29541868 01. juni 2018 Deltagere: Per Skovgaard Andersen, Stina

Læs mere

Referat fra møde i bestyrelsen for SOSU Nord torsdag den 26. september 2013, kl. 15.30-18.00 i mødelokale C i Ledelsessekretariatet, Viren 15, Vodskov

Referat fra møde i bestyrelsen for SOSU Nord torsdag den 26. september 2013, kl. 15.30-18.00 i mødelokale C i Ledelsessekretariatet, Viren 15, Vodskov Referat fra møde i bestyrelsen for SOSU Nord torsdag den 26. september 2013, kl. 15.30-18.00 i mødelokale C i Ledelsessekretariatet, Viren 15, Vodskov Bestyrelsen for SOSU Nord: Poul Hedemann Jørgen Rørbæk

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Herning, Birk Centerpark 5, 7400 Herning, bygn. A, Auditoriet A Mødetidspunkt 16. juni 2014,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat

Bestyrelsesmøde Referat Bestyrelsesmøde Referat Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00-11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1

Bestyrelsen. Kl. 09:00 11:00 Bestyrelsesmøde i mødelokale 1 Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Journal nr.: Bestyrelsen, 24. møde Sagsbehandler: Direkte nr.: 9627 2929 Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen,

Læs mere

Bestyrelsesreferat 1/3 2012

Bestyrelsesreferat 1/3 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 1. marts 2012 kl. 8.30-16.00 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Susanne Døssing, Benny Andersen, Jytte Flyvbjerg Kristiansen, Tina Groth, Lene Blume,

Læs mere

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet.

Notat udarbejdet på baggrund af strategiseminaret i Manchester udsendes med referatet. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 17. december 2014 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Dato 18. december

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Tid: Torsdag den 18. juni kl. 14.00 16.30

Bestyrelsesmøde. Tid: Torsdag den 18. juni kl. 14.00 16.30 Bestyrelsesmøde Tid: Torsdag den 18. juni kl. 14.00 16.30 Sted: Distribueret til: Afbud: På Sporet 8, Aalborg S-1.046 Lars Bo Breddam, selvsupplerende, formand Jørgen R. Henriksen, Region Nordjylland,

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012

Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Referat af afdelingsbestyrelsesmødet torsdag den 16. april 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Brian Dinesen, Kim Barslund, Majbritt Landbo, Ellen Christiansen, Susanne Døssing, Conni Hansen,

Læs mere

Referat ordinært bestyrelsesmøde

Referat ordinært bestyrelsesmøde Referat ordinært bestyrelsesmøde Tid Onsdag den 31.01.2018 kl. 15.30-18.00 Sted Mødelokale 1.46, På Sporet 8A, 9000 Aalborg Deltagere Lasse Breddam, selvsupplerende, formand Jørgen R. Henriksen, Region

Læs mere

Til bestyrelsen for Campus Bornholm:

Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet

Referat. Punkt 2, bilag 2. Dato: Tirsdag den 20. november Referat fra mødet Referat Punkt 2, bilag 2 Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 20. november 2012 Emne: Referat fra mødet Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Lisbeth Højmark, Danske Regioner

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 21. juni 2016

REFERAT BESTYRELSESMØDE 21. juni 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE 21. juni 2016 Tidspunkt: Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 9.00 12.00 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ulla Møller Thomsen, Susanne

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 21. september kl. 10-12 Kragerup Gods Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen i Næstved kommune 2. Næstformand

Læs mere

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00.

Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Gribvand A/S Bestyrelse 16. november 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 13. november 2018 Mødedato / sted: 25. september 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c, Græsted, kl. 14:00 15:00. Mødedeltagere:

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Fredag den 9. december 2016 kl (efterfølgende bestyrelsens julefrokost) Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) (deltog i mødet til og med punkt 05) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S

Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Referat af bestyrelsesmøde nr. 32 i Rudersdal Forsyning A/S Mødedato 24. oktober 2017, kl. 16.00 17.30 Mødested Deltagere Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte Bestyrelsen: Erik Mollerup (formand), Daniel E.

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Møde nr. 1: Mandag den 29. januar 2007 kl Mødested: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, klasselokale 1

Møde nr. 1: Mandag den 29. januar 2007 kl Mødested: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, klasselokale 1 BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE Ullasvej 6 3700 Rønne Tlf.: 36982900 Fax: 36982909 Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole E-mail: bhsund@bhsund.dk CVR: 29 54 78 07 www.bhsund.dk

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning. Bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Bestyrelsen Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & Sundhedsskolen, Herning Den 25. marts 2008 Journal nr.: Bestyrelsen, 7. møde Sagsbehandler: SS Direkte nr.: 9627 2910 Referat fra møde i bestyrelsen

Læs mere

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser

Referatet var godkendt, da der jf. forretningsordenen pkt. 3.5 ikke var gjort indsigelser Referat af møde i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 21. september 2012 kl. 9.30 11.30 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Alis Boesen Kirsten Dyrholm

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmøde den 3. juni 2014 klokken 17.00 19.00. Mødet foregår på VUC i Holstebro, Valdemar Poulsens Vej 8. Vi serverer lidt smørrebrød ca. 18.30. Holstebro den 22. maj 2014 1. Valg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. oktober 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt Kirsa Ahlebæk Henrik Pedersen Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Christian Jeppesen

Læs mere