Indkaldelse til ordinær generalforsamling på Interskolen. Torsdag den 21. marts 2013 kl i lokale D11 i bygning D1 (mod Lidl)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til ordinær generalforsamling på Interskolen. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.30 i lokale D11 i bygning D1 (mod Lidl)"

Transkript

1 Indkaldelse til ordinær generalforsamling på Interskolen Torsdag den 21. marts 2013 kl i lokale D11 i bygning D1 (mod Lidl) Generalforsamlingen afholdes i henhold til skolens vedtægter, som findes på Interskolens hjemmeside. Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsen aflægger beretning til godkendelse Fra skoleåret 2014 skal klasse selv have PC med.? Reklamekampagne Interskolen tager et stort socialt ansvar kan det uddybes?! IS tager naturligvis også ansvar, vi smider selvfølgelig ikke elever ud, fordi de f.eks. er ordblinde eller har fået en diagnose, og dermed sænker niveauet. Eleverne vælges heller ikke pga. det faglige niveau, det kan man jo ikke se i 0. klasse.! Tosprogede børn er en positiv ting, der bidrager til skolen.? Hvad gør man, hvis et barn ikke har knækket læsekoden, er der støttemuligheder?! Den del ligger i den pædagogiske ledelse, men det er bestyrelsens opfattelse, at skolen gør det, den kan, inden for de rammer, der er mulige. Der SKAL tilbydes støtte til elever, der har vanskeligheder i den ene eller anden retning. Thomas: Det socioøkonomiske ansvar gennemsnitsindkomst omkring kr , vi har rigtig mange tosprogede elever på skolen. Det vigtigste på skolen er, at eleven gør, hvad denne kan. Særligt indenfor dansk (og i dette skoleår) tilbydes specialundervisning til elever med de behov mest i de små klasser, men helt op til 6. klasse er der elever, der modtager special/ekstra-undervisning.? Heldagsskole hvad er skolens holdning og privatskoleforeningens?! Ikke diskuteret i bestyrelsen vi er en fri grundskole, og har mulighed for at gøre nogle andre ting. Der kan være fordele og ulemper ved en heldagsskole, men det er ikke diskuteret endnu.! Vi kan dog adskille os på valgfag fremmedsprog, IT osv. Denne diskussion er ikke færdig.! Vi har dog flere timer end den almindelige folkeskole. Kurt Ernst: En fri grundskole behøver ikke at indrette deres skoledag som folkeskolen behøver. Man behøver ikke at skele til tilskud og andre ting. Det er op til skolens ledelse, bestyrelse og forældre. Folkeskolerne kører med minimumstimetal, og en løftelse af det faglige niveau kan med flere timer løftes. Beretningen godkendes.

2 Jørgen Trolle har oplyst, at der er 26 stemmeberettigede, 3 har afl. Gyldig fuldmagt. 4. Orientering ved skolens ledelse? Nordisk skole hvad er det?! Vi springer ikke på alt, der kommer fra ministeriets side, dertil kommer der for meget. Rigtig mange af vores børn er jo f.eks. i skole hele dagen (i relation til heldagsskolen). Vi kigger på, hvad de gør i Folkeskolen, og så tager vi det bedste. Mht. Nordisk skole, så venter vi lige lidt. Vi vil rigtig gerne videreudvikle det, vi gør i forvejen.! I forhold til Nordisk skole havde vi Andreas Rasch inviteret, og han fremlagde tankegangen bag, og i bestyrelsen diskuterede vi, hvad vi kunne bruge, så vi har overvejet det. Skolelederens beretning blev anerkendt med applaus. 5. Orientering ved skolens tilsynsførende Hanne Ehlers, tilsynsførende (det halve af tilsynet Leif Lauersen) s orientering. Siden sidste år, Certificerede tilsynsførende. Derfor stor forskel på 1. og denne tilsynserklæring. Valgt for 4-årig periode kommer to gange årligt en hel skoledag (kravet er kun én dag årligt). Praktisk aftales det med Thomas og Jørgen, hvilken dag, det passer, da der ikke er interesse i at komme uanmeldt, derfor aftales datoer og somme tider også nogle fokuspunkter. Nogle gange går de ind sammen, nogle gange hver for sig. Tilsynet påhviler forældrekredsen, at skolen giver undervisning og sprogstimulering, der står mål med, hvad der alm.vis kræves af folkeskolen. Det er de tilsynsførende så valgt til at gøre. Dansk, regning, matematik og engelsk, og at undervisningsproget er dansk (dog ikke i sprogfag) og forberede eleverne på text, der slutter på ligestilling mellem kønnene. Der har været fokus på de Musisk kreative fag, da de ikke eksisterede som fag for sig selv på Interskolen, og det skal de. Derfor er disse fag nu på skolen (de må dog gerne hedde noget andet, end i folkeskolen). Musik, materiel design, idræt, kost og ernæring. De flotte læseplaner og faglokalerne imponerer tilsynet. OG den kompetente undervisning i alle fag, imponerer også. Forandringen er sket på rigtig kort tid, og det er rigtig flot. Tilsynet er rigtig glade for at komme på skolen, med glade og aktive børn, som har en god skolegang, efter tilsynets vurdering. Tilsynets erklæring ligger på skolens hjemmeside. Thomas: De praktisk musiske fag der har ligget et kæmpe stykke arbejde bag, med at beskrive i forskellige fagudvalg, og godkendende instans var meget imponerede. Kurt Ernst: Tilsynsførendes certificering er en god idé, da kvaliteten af tilsyn tidligere ikke var god nok. Tilsynsførende garanterer, at kvaliteten er i orden.? Svømning skal folkeskolerne tilbyde svømning, og skal de fri grundskoler så også?! Forpligtelsen er opfyldt, uden at have svømning.

3 ? Er der planer om at tilbyde svømning?! Havde faktisk snakken, om det kunne lade sig gøre. Svømning bruger min. 2 lektioner, og det afhænger også af økonomi og at der skal tages nogle andre timer. Så skal en idrætstime på mellemtrinnet kompensere for det. Typisk kommer de fri skoler bagerst i køen, når der skal lejes kommunale svømmehaller på andre skoler.! Skolen er altid int. I input fra forældrene. 6. Bestyrelsen forelægger den reviderede og godkendte årsrapport til orientering Stabil og sund udvikling i økonomien, hvilket betyder, at man kan have nemmere at låne penge. Det er nødvendigt for en skole at tjene penge, for at kunne investere. Tilskud pr. elev fra det offentlige er nedadgående, da folkeskoleeleverne bliver billigere og dermed falder vores tilskud. En skole er selvstændig, og kan derfor gå konkurs, hvormed det ikke er nemmere for en skole at låne penge, end det er for private husstande. Interskolens soliditetsgrad (egenkapital) er forholdsvis lav, fordi vi har bygget en del de sidste år. Statstilskuddet er meget afhængigt af datoen 15. september, da den er afgørende for, om man får tilskud for et helt år. Elevtallet er faldet, da ISAA ikke længere er på skolen. Tallene skal dikteret fra statslig side vises pr. elev. Resultatopgørelsen (2011 er et fuldt år med ISAA, 2012 er et halvt år med ISAA). Renteomkostningerne er faldet, da man i 2011 optog lån i forb. med ombygninger, hvilket kostede et kurstab på kr , så det skyldes ikke omlægning til lavere rente. Største anlægsaktiver er de nye bygninger de falder i værdi, da man skal afskrive ejendommene. Omsætningsaktiver tilgodehavender (skolepenge og tilskud til barselsrefusion, fleksjobbere osv., der ikke er bet. Pr ). Kr i kassen Ministeriet forudbetaler tilskudet (januar), derfor det voldsomme beløb. Derudover har skolen en forpligtelse til at betale ca. kr i afdrag pa., hvilket er meget likviditetskrævende. Budgettet for 2013 følges der op på kvartalsvis i økonomiudvalget. Et forventeligt overskud på kr i 2013.? Antallet af årsværk af øvrigt personale er næsten lige så stort som antallet af lærere?! SFO-personale, IT-mand og administrativt materiale går ind under øvrigt personale? Øvrigt personale er steget voldsomt er det trenden?! Der kommer flere lærere pr. de nye klasser, der starter i år og næste år, og ikke mere adm. Personale, men der kommer ikke mere SFO-personale, da vi ER to spor i alle de små klasser, som går i SFO.

4 ! 5/12 af et år er vist, og derfor slår tallene fra ISAAs afgåen ikke helt igennem. Det er bestyrelsens ansvar, at regnskabet sendes ind. 7. Bestyrelsen forelægger forslag til forældrebetaling til orientering Fokus på økonomien, bl.a. fordi statstilskuddet falder. Faglighed, materialer, rejser, uddannelse af lærere. I budgettet for 2013 er der en stigning på kr. 5 på skolepengene, SFO deltid er steget med kr. 20, det samme på helhed. (DANSKE KRONER).? Skolepenge bliver nu betalt 12 gange om året, i stedet for tidligere 11 gange om året.! Det er en ændring, der ER integreret, så stigning i skolepengene er RET beskeden i år. Orientering er modtaget med tilfredshed. 8. Valg af bestyrelsesmedlemmer Hvad er en bestyrelse: Få indflydelse på, hvad det er for en skole, I vil have til jeres børn. Bestyrelsen forventer naturligvis af medlemmerne, at man deltager aktivt og er forberedt på de ca. 6-8 uger pa. Derudover forventes det, at man indgår i de underudvalg, man har interesse i. Danmarks Privatskoleforening har et seminar, man anbefales at deltage i (fredag til lørdag). De sidste par år, har man brugt en lørdag på strategi og værdier en tradition, bestyrelsen også gerne ser, man deltager i. Følgende er stillet op til bestyrelsen: Merete Bjerreman Petersen (Alexander 5. b, William i kommende 0. b) Spændende udfordringer med at sikre økonomi, og spændende med de nye tiltag. Derudover meget interesseret i kommunikation og muligheder på skolen f.eks. i form af valgfag. Susanne Rothe (Annika 6. b, Lene 4. b) Været i bestyrelsen i 2 år, flyttede fra Tyskland i Spændende og kreativt at være i bestyrelsen. Arbejder i Danmark som Relocation-hjælper. Jytte Christiansen (William 5. b) brænder for at være i sådan et udvalg, hvor der sker noget, og hvor der er grundlag for udvikling. Bred erhvervserfaring, selvstændig, arbejdet med udsatte unge og voksne, og arbejdet som administrator, nu i pædagogisk psykologisk retning og med samtaleterapi. Været lærervikar, senest på Skåde Skole. André Hjorth (Marius 6. b), sidder i Fundraising udvalg. Der skal vælges 3 alle skal notere 3 navne på stemmesedlen. Følgende blev valgt til bestyrelsen: Merete, 25 stemmer Susanne, 22 stemmer André, 20 stemmer

5 (Jytte 14 stemmer) Hvis man ønsker at stille op til bestyrelsen, vil det igen i år være muligt at lave en beskrivelse af, hvem man er, og hvorfor man ønsker at stille op mv. Dette skal sendes til bestyrelsesformand@interskolen.dk og vil efterfølgende blive lagt på forældreintra. Det er naturligvis ikke et krav, og man kan til enhver tid blot møde op på aftenen og vælge at stille op. 9. Valg af suppleanter Følgende 2 suppleanter blev valgt for 1 år. Jytte Christiansen (William 5. b), 1. suppleant Gabriele Rosschou (Adam 9., Stefan og?? i 2. klasse) 2. suppleant Suppleanterne finder selv ud af, hvem der er 1. og 2. suppleant. Ingen har indsigelser i mod dette, hvormed det vedtages. 10. Indkomne forslag Der er ingen indkomne forslag. 11. Eventuelt.? Sidste gen.forsamling talte flere om Kommunikation som et vigtigt punkt det har knebet lidt. F.eks. står gen.forsamling ikke under AKTUELT på intra. Bestyrelsen senest opdateret i december. Internyt, der aldrig har noget nyt. Bliver det næste år bedre? Ingen debat eller kommunikation med forældrene. Indslag på forsiden af Intra er ikke til debat.? Forældreintra, kan det ikke laves om, så det bliver mere brugbart? Beskederne vises tit, når begivenhederne er overstået.! Enig i, at kommunikationen ikke er god nok, men bestyrelsen arbejder jo i bestyrelsen i fritiden, men det er ikke godt nok. Oprindeligt skulle bestyrelsens blog, være en blog, men det har ikke været muligt teknisk, men det skal udfordres igen. Merete vil gøre sit til, at den opdateres oftere. Intra bruges til kommunikation, ikke hjemmesiden!? Hvorfor er man bundet til Forældre Intra.! Forældreintra er et produkt, der er lavet til skoler af UNI-C (styrelse under ministeriet), og vores IT-mand kan ikke ændre på det. Derfor har det en del begrænsninger. Derudover er det sammenkørt med adresser, telefonnumre osv.!interskolen vil meget gerne være pilot-projekt for ændringer af Forældreintra.! VIGTIGE beskeder sendes pr. mail, da ting drukner i opslagene. Advisering i mailboks har headline.? Beskeder vises først, når det er for sent.! Kl. 17 sendes advisering til egne mails. Adviseringer KAN dog tvinges igennem.! Thomas er begyndt at skrive en gang om måneden under NYT fra kontoret!.? Det fungerer fint i 6. b, da man ved, at skæringstidspunktet er kl. 17. Man kan til smartphones på en app til intra.

6 ? 2 slags beskeder: 1. Almindelig information bundet til Uni-C. 2. Hastebeskeder f.eks. SMS, som f.eks. SFO ens system. Man kunne diskutere, om dette system kunne bruges andre steder og til andet.? Grundlæggende mange muligheder i systemet.? Lockout er der tjenestemandsansatte?! Ikke på de fri grundskoler? Kan SFOens personale ikke passe børnene?! Nej, det er konfliktramt arbejde.? I 5. b er der i Google lavet et dokument, hvor forældrene kan skrive på, hvilke dage, man kan passe enten drengene eller pigerne. (Doodle kan også bruges)! Der er lavet planer for de elever, der har meldt til pasning. Kurt Ernst siger tak for god ro og orden. Susanne Green takker også for god ro og orden.? Spørgsmål fra salen! Svar fra bestyrelsen eller navngivne personer.

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Vedtægter. for. Den Selvejende Institution PRIVATSKOLEN NAKSKOV. ---oo0oo--- Skolens navn, adresse, hjemsted og status:

Vedtægter. for. Den Selvejende Institution PRIVATSKOLEN NAKSKOV. ---oo0oo--- Skolens navn, adresse, hjemsted og status: Vedtægter for Den Selvejende Institution PRIVATSKOLEN NAKSKOV ---oo0oo--- 1. Skolens navn, adresse, hjemsted og status: Skolens navn er Den Selvejende Institution Privatskolen Nakskov. Skolen er oprettet

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013

Nyhedsbrev nr. 49. Velkommen til et nyt skoleår. Trafik. www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 www.norreskov-skolen.dk Nørreskov-Skolen, den 4. september 2013 Nyhedsbrev nr. 49 Velkommen til et nyt skoleår Hvor vi skal forberede den nye skolereform med mange flere timer til eleverne Hvor vi skal

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole.

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole. Vedtægter For den selvejende institution Galten Friskole. 1 Hjemsted og formål. Stk.1.. Galten Friskole, oprettet i 1971, er en selvejende institution som i sit virke er uafhængig med hjemsted i Skanderborg

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro

Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro Senest redigeret: 18.01.09 Navn og hjemsted Skolens formål Skolens ledelse Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsens opgaver Generalforsamling

Læs mere

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden

BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden BBFS skolebestyrelsernes forretningsorden Indhold Skolebestyrelsens arbejdsopgaver:... 2 Hvad kendetegner en god skolebestyrelse:... 2 Møder:... 2 Dagsorden:... 3 Beslutningsdygtighed:... 3 Valg af nye

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odense Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odense Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Odense Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461044 Skolens navn: Odense Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2. Angivelse

Læs mere

Vedtægter for den fri grundskole DEN ALTERNATIVE SKOLE

Vedtægter for den fri grundskole DEN ALTERNATIVE SKOLE 1 Vedtægter for den fri grundskole DEN ALTERNATIVE SKOLE 1. Hjemsted og oprettelse. Den alternative Skole er en selvejende og uafhængig grundskole i henhold til lov om friskoler og private grundskoler

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

NUUK INTERNATIONALE FRISKOLE

NUUK INTERNATIONALE FRISKOLE Vedtægter gældende fra maj 2011 for Den selvejende skole NUUK INTERNATIONALE FRISKOLE Skolens navn og formål 1. Skolens navn er Nuuk Internationale Friskole (NIF) og har hjemsted i Nuuk. Skolens adresse

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER

BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER 1 HJEMSTED OG FORMÅL Stk. 1 Birkerød Privatskole (binavn: Rudersdal Privatskole) - grundlagt 1920 - er en uafhængig selvejende institution med virksomhed fra adressen Birkevej

Læs mere

I tilfælde af lockout: Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013. Kære forældre.

I tilfælde af lockout: Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013. Kære forældre. Nyhedsbrev 1 om eventuel lockout 20. marts 2013 Kære forældre. Finansministeriet og dermed regeringen har som nævnt varslet lockout fra 1. april 2013 for lærere ved en række skoler fx friskoler, privatskoler

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole

Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Referat af ordinær generalforsamling for Odder Lille Friskole Onsdag d. 18. april 2007 kl. 19.30 Dagsorden: Bestyrelsen foreslår Rasmus Mynster og Steen Kilde 2. Bestyrelsen aflægger beretning a. Formandens

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune

Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune Vedtægter for privatinstitutionen Mammen frivuggestue i Viborg Kommune 1 Institutionens navn Stk.1 Privatinstitutionens navn er Mammen frivuggestue. Institutionens hjemsted er Viborg kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Hjemsted og formål 1. Vokslev Friskole er en selvejende institution med hjemsted i Nibe Kommune, Nordjyllands

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution GLADSAXE PRIVATSKOLE

Vedtægter for den selvejende institution GLADSAXE PRIVATSKOLE Vedtægter for den selvejende institution GLADSAXE PRIVATSKOLE 1 Skolens navn, adresse, hjemsted og status. Stk. 1 Skolens navn er Gladsaxe Privatskole, oprettet d. 15.08.1956, med status som selvejende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Christianshavns Døttreskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101079 Skolens navn: Christianshavns Døttreskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 26. marts 2015 Kl. 19.30 På Friskolen i Lemming 1. Velkomst (Lisbeth Lausten Bang) 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Skolens målsætning og værdigrundlag

Skolens målsætning og værdigrundlag Skolens målsætning og værdigrundlag Indhold Skolens målsætning...2 Skolens værdigrundlag...2 Skoledagens planlægning...2 Før og efter skoledagen...2 Børnehaveklassen...3 Forældresamarbejde /- indflydelse...3

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål

Vedtægter. for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål Februar 2015 Vedtægter for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål 1 Herfølge Privatskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Køge kommune. Skolen

Læs mere

Hvornår skal vi i skole?

Hvornår skal vi i skole? Folkeskolereformen + Hvordan bliver reformen på Sakskøbing Skole? Reformnyt nummer 3 juni 2014 Læs mere om: Mødetider Bevægelse Hvorden bliver den længere skoledag? Elever skal bevæge sig meget mere. IT

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tandslet Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tandslet Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Tandslet Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ellen Kathrine Fangel

Læs mere

Vedtægt for den selvejende institution Høng Privatskole.

Vedtægt for den selvejende institution Høng Privatskole. Vedtægt for den selvejende institution Høng Privatskole. I. Hjemsted 1 Stk. 1. Høng Privatskole er en selvejende uddannelsesinstitution, der i sit virke er uafhængig. Skolen har CVR nr. 57157313 Skolen

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30

Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30 Odense, den 13. marts 2014 Kære Forældre- og Skolekreds ved FCO Referat ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 27. marts 2014 kl. 18:30 Dagsorden:

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Friskolen i Lemming: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 743031 Skolens navn: Friskolen i Lemming 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bente Bjørnkjær

Læs mere

Forældre på Billesborgskolen

Forældre på Billesborgskolen Forældre på Billesborgskolen Vi er glade for det gode samarbejde med jer forældre. I bakker lærere og skole op og lever med i skolens hverdag. Når skole og hjem står sammen om opgaven med at give barnet

Læs mere

Tilsynsplan Ørestad Friskole

Tilsynsplan Ørestad Friskole Tilsynsplan Ørestad Friskole Hvert år: Danskundervisning alle trin Matematikundervisning alle trin Engelskundervisning mellemtrin og udskoling Det samlede timetal og fagrækken oversigt over fag og timetal

Læs mere

Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole

Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole Referat af Generalforsamling ved Svenstrup Friskole Tirsdag d. 21. april 2015 i gymnastiksalen på skolen Ordstyrer: Karin Frost Jensen Referent: Lene Christiansen Formanden Morten Carstensen aflagde årets

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling på Herlev Privatskole Onsdag den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til orientering

Læs mere

Tilsynserklæring For Skt. Nikolaj Skole Skoleåret

Tilsynserklæring For Skt. Nikolaj Skole Skoleåret Skt. Nikolaj skole Kirkegade 54 6700 Esbjerg Tlf.: 75122988 www.sktnikolaj.dk Skolekode: 561 030 Skoleleder: Jørgen Stefan Jensen Tilsynserklæring For Skt. Nikolaj Skole Skoleåret 2014-2015 Ved Linda Jensen

Læs mere

REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014

REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014 REFERAT Generalforsamling 2014 Tirsdag den 23. april 2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Skolebestyrerens beretning 5.

Læs mere

På enhver skole er det naturligvis hverdagen der fylder mest. Jeg vil her ikke sige så meget om hverdagen, men jeg vil starte med en lille smule.

På enhver skole er det naturligvis hverdagen der fylder mest. Jeg vil her ikke sige så meget om hverdagen, men jeg vil starte med en lille smule. Side 1 af 5 Skolelederens beretning for skoleåret 2011/2012 Skolens hverdag På enhver skole er det naturligvis hverdagen der fylder mest. Jeg vil her ikke sige så meget om hverdagen, men jeg vil starte

Læs mere

Ordinær Generalforsamling

Ordinær Generalforsamling Ordinær Generalforsamling Odder lille Friskole Randlevvej 4 8300 Odder Onsdag den 22. april 2009 kl. 19:30 REFERAT Ad 1 Valg af dirigent og referent. Følgende valgtes enstemmigt som indstillet af bestyrelsen:

Læs mere

Formandens beretning 2016

Formandens beretning 2016 Formandens beretning 2016 Kære alle fremmødte, forældre, medarbejdere og skoleledelse Skoleåret 2015/2016 har budt på en lang række forandringer. Forandringer der er kommet til med det mål, at gøre tingene

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden

Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden 1 Sdr. Feldings Efterskole Generalforsamlingen 2012 bestyrelsens beretning v/formanden Ligesom sidste år, vil jeg dele min beretning op i tre afsnit. Først vil jeg fortælle lidt om hvad der generelt har

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Sigerslevøster Privatskole.

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Sigerslevøster Privatskole. V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Sigerslevøster Privatskole. I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Stk. 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sigerslevøster

Læs mere

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd

Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd Vedtægter for Øster Vedsted Fællesråd 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Øster Vedsted Fællesråd (forkortet ØVF) Stk. 2. Foreningens hjemsted er Esbjerg kommune 2 Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave

Vejrum-Viskum Friskole og Fribørnehave Nyhedsbrev uge 17 2014 Side 1+2 Generalforsamling Side 6 Filuren Side 3 Fra bestyrelsen Side 7 0/1 kl. + 2/3 kl. Side 4 Støtteforeningen Side 8-10 Børnehaven Side 4+5 Arbejdsdag Side 11 Kalender, kontakt,

Læs mere

Bestyrelsesformand Klaus Bredal bød velkommen til Generalforsamlingen.

Bestyrelsesformand Klaus Bredal bød velkommen til Generalforsamlingen. REFERAT AF GENERALFORSAMLING PÅ KORNMOD REALSKOLE DEN 15. MAJ 2013 Bestyrelsesformand Klaus Bredal bød velkommen til Generalforsamlingen. Generalforsamlingen startede med sangen Kom, maj, du søde milde.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen

Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen Vedtaget af bestyrelsen d. 19. august 2015 Forretningsordnen og vedtægterne Denne forretningsorden skal ses som et supplement til skolens

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Ballerup Ny Skole

Vedtægter for den selvejende institution Ballerup Ny Skole Ballerup Ny Skole 1 Hjemsted Vedtægter for den selvejende institution Ballerup Ny Skole Stk. 1. Ballerup Ny Skole, CVR nummer: 45 79 75 11, oprettet 1. marts 1973, er en selvejende uddannelsesinstitution,

Læs mere

Generalforsamling d. 23. april 2013

Generalforsamling d. 23. april 2013 Generalforsamling d. 23. april 2013 Det har været en lidt mærkelig oplevelse at skulle skrive dette års beretning, og jeg har prøvet at udskyde den så længe som muligt, for tidligere år er jeg kommet ind

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat, generalforsamling på Livets Skole, den 24. april, kl. 19.00

Referat, generalforsamling på Livets Skole, den 24. april, kl. 19.00 Referat, generalforsamling på Livets Skole, den 24. april, kl. 19.00 Referent: Tom Kjærsgaard Larsen, Til stede: 17 deltagere inkl. bestyrelse Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn

VEDTÆGTER. Foreningen Afsavn VEDTÆGTER Foreningen Afsavn 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Foreningen Afsavn 8300 Odder 2. foreningens formål: Stk.1 a) At tilbyde støtte, vejledning

Læs mere

Skolens navn er Den selvejende institution Klostermarksskolen. Skolen er oprettet i år 1871.

Skolens navn er Den selvejende institution Klostermarksskolen. Skolen er oprettet i år 1871. I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS Skolens navn er Den selvejende institution Klostermarksskolen. Skolen er oprettet i år 1871. 1. Stk. 2. Skolens hjemsted er Aalborg kommune. Skolen driver virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Grobund, Ebeltoft

Vedtægter for Foreningen Grobund, Ebeltoft Vedtægter for Foreningen Grobund, Ebeltoft 1. Foreningens navn er Grobund, Ebeltoft 2. Foreningens formål 1. At oprette, Fonden Grobund, der en almennyttig fond, hvis formål er at erhverve og eje jord

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Side 1 af 7 VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1 Skolens navn er "Roskilde private Realskole". Stk. 2. Skolens hjemsted er

Læs mere

Vedtægter for Odense Friskole

Vedtægter for Odense Friskole Vedtægter for Odense Friskole 1. Hjemsted og formål. stk. 1 Odense Friskole, CVR nr. 62354615, Hjallesevej 2, 5000 Odense C, der er oprettet i 1863, er en selvejende uafhængig institution med hjemsted

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Maj 2012 Siden sidst. Orientering omkring planlægningen af næste skoleår Som både skolebestyrelsen og jeg tidligere har været inde på, har det kommende skoleårs planlægning

Læs mere

Hovedaktivitet Skolens formål er at drive friskole fra børnehaveklasse til og med 9. klasse efter Rudolf Steiners pædagogiske impuls.

Hovedaktivitet Skolens formål er at drive friskole fra børnehaveklasse til og med 9. klasse efter Rudolf Steiners pædagogiske impuls. Ledelsesberetning Hovedaktivitet Skolens formål er at drive friskole fra børnehaveklasse til og med 9. klasse efter Rudolf Steiners pædagogiske impuls. Hoved- og nøgletal Resultatopgørelse: 2015 2014 2013

Læs mere

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14.

Referat fra informationsmøde for forældre den 27/1-14. Efter velkomst og en kort præsentation af bestyrelsens medlemmer, orienterede Steen om skolens økonomi. Steen forklarede søjlediagrammet, hvor hele søjlen viser udgiften pr. elev i folkeskolen. 120 100

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ninna Braüner 2. Angivelse

Læs mere

Haslev Privatskole Generalforsamling 2016

Haslev Privatskole Generalforsamling 2016 Haslev Privatskole Generalforsamling 2016 Resultat sammenligning Resultat 2015 Budget 2015 Resultat 2014 t. kr. t. kr. Elevtal i alt 429 424 399 Elevtal SFO 5/9 167 169 171 Statstilskud 18.221.079 18.774

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. Balletskolen

Vedtægter for den selvejende institution. Balletskolen www.balletskolenholstebro.dk Vedtægter for den selvejende institution Balletskolen Hjemsted 1 Balletskolen er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution beliggende Den Røde Plads 4, 7500 Holstebro,

Læs mere

Vedtægter. Afsnit 1: Forenings forfatning og formål

Vedtægter. Afsnit 1: Forenings forfatning og formål Vedtægter CVR-nummer: 39499630 Afsnit 1: Forenings forfatning og formål 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Al Amal Danmark Stk. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning Kommune. Stk. 3. Foreningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. 1 Hjemsted og formål SOLHVERV PRIVATSKOLE, der er beliggende på Ndr. Truevej 13, Hobro, i Vebbestrup by i Arden kommune - pr.

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101162 Skolens navn: Kildeskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål.

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. Randers Lille Skole Vedtægterne for den selvejende institution Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. 1. Stk.1. Randers Lille Skole er en selvejende, uafhængig institution, oprettet i 1971, med hjemsted

Læs mere

Skolereform din og min skole

Skolereform din og min skole Skolereform din og min skole Information til forældre April 2014 Natur og Udvikling Folkeskolereform i trygge rammer Når elever landet over i august 2014 tager hul på et nyt skoleår, siger de goddag til

Læs mere

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program

Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Torsdag den 19. juni 2014 kl. 18.30-20.00 Program Kort velkomst og gennemgang af aftenens program Kort orientering om overskrifterne i skolereformen Hvordan implementeres skolereformen på Brovst Skole,

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT

V E D T Æ G T E R. for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT J.nr. 118875 hls/mg V E D T Æ G T E R for FORENINGEN FAABORG OUTDOOR EVENT 1 Navn Foreningens navn er: Faaborg Outdoor Event. 2 Hjemsted Foreningen har hjemsted i Faaborg-Midtfyn Kommune. 3 Formål Foreningens

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101082 Skolens navn: Sankt Ansgars Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Fole Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 511005 Skolens navn: Fole Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480

Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund Jf. Lov nr. 480 Vedtægter for Gladsaxe Oplysnings Forbund til godkendelse på bestyrelsesmødet 8/11-2007 og efterfølgende vedtagelse på generalforsamlingen 30/4-2008. Vedtægter for Foreningen DOF Gladsaxe Oplysnings Forbund

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn.

Dette frivillige forældretilsyn er et supplement til det af generalforsamlingen besluttede eksterne tilsyn. Forældretilsyn 2014 Guldbæk Friskole Det fremgår af Guldbæk Friskoles retningslinier vedrørende tilsyn og friskolelovens 9, stk. 1, at: " Det påhviler forældrene til børn i en fri grundskole (forældrekredsen)

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode. 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode. 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Spjellerup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280038 Skolens navn: Spjellerup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Landsgrav Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 333012 Skolens navn: Landsgrav Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Uge 14 &

Uge 14 & Nyhedsbrev Michael Skolen God påske Uge 14 & 15 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ sskole: Forårsoprydningsdag/plantedag lørdag den 22. april Med følgende program: 8.45 9.00: Morgensang

Læs mere

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes

VEDTÆGTER. For. LM-Klubben, Danmark. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens formål er at varetage medlemmernes VEDTÆGTER For LM-Klubben, Danmark 1: Navn og hjemsted. Klubbens navn er LM-klubben, Danmark. LM-klubben, Danmark har adresse hos kassereren. 2: Formål. Klubben er dansk, registreret i Danmark. Klubbens

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl i samlingen på skolen.

Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl i samlingen på skolen. Referat fra generalforsamling for forældrekredsen på KMPS Dato og Sted: Tirsdag d. 25. september 2018 kl. 18.30-20.00 i samlingen på skolen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Henrik Søndergaard Frederiksen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FORÆLDRESKOLEN I ÅRHUS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FORÆLDRESKOLEN I ÅRHUS Marselis Boulevard 17 8000 C VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FORÆLDRESKOLEN I ÅRHUS I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Århus. Skolen er

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Magleby Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Magleby Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Magleby Fri- og Efterskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 482001 Skolens navn: Magleby Fri- og Efterskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Vedtægter for foreningen Polymeren

Vedtægter for foreningen Polymeren Udkast Vedtægter for foreningen Polymeren 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn og hjemsted er Foreningen Polymeren Stationsvej 69 5792 Årslev Faaborg-Midtfyn Kommune CVR: 2. Foreningens formål

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280540 Skolens navn: Slagelse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING

VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING VEDTÆGTER VONSILD GYMNASTIKFORENING 1 Foreningens navn er: VONSILD GYMNASTIKFORENING Hjemsted: Kolding Kommune Stiftet: 09.12.1986 2 Formål: Ved gymnastik og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes

Læs mere

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 VEDTÆGTER for DEN SELVEJENDE INSTITUTION GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 1. Hjemsted og formål. Giersings Realskole er en selvejende institution med hjemsted i Odense

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 21. november 2018, afholdt på Højer Hus Der deltog 25 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Fra administrationen deltog

Læs mere

#Spørgsmål og svar om den nye skole

#Spørgsmål og svar om den nye skole #Spørgsmål og svar om den nye skole >Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. >Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? (3/7-2014) Alle elever får en

Læs mere

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre

Kirkedalsvej 64, Rårup. 7130 Juelsminde. Tlf: 79 83 30 20. Den 20. mar. 2013. Kære Forældre Den 20. mar. 2013 Kære Forældre Kommunernes Landsforening (KL) har varslet en lockout af de fleste af landets folkeskolelærere fra den 1.april. Det har de gjort, fordi de og Lærernes Centralorganisation

Læs mere

Forældrenes samlede tilfredshed med børnenes skole

Forældrenes samlede tilfredshed med børnenes skole 0,9% 6, 22,2% Forældrenes samlede tilfredshed med børnenes skole 2, 10,9% 18,9% 53,4% 50,6% 17,5% 17,6% Forældrenes tilfredshed med børnenes faglige udbytte af undervisningen 0,5% 0,8% 5,6% 8,4% 22,4%

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Åskolen - friskolen i Hørning: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Åskolen - friskolen i Hørning: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Åskolen - friskolen i Hørning: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280918 Skolens navn: Åskolen - friskolen i Hørning 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791014 Skolens navn: Viborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl.

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl. Odense, den 5. marts 2013 Kære Forældre- og skolekreds ved FCO Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling på Friskolen City Odense, Buchwaldsgade 46, 5000 Odense C. Torsdag den 21. marts 2012 kl.

Læs mere

Vedtægter for Svendborg Broderlaug

Vedtægter for Svendborg Broderlaug 1. Navn og hjemsted 2018. Foreningens navn er Svendborg Broderlaug. Foreningen er stiftet den 18. januar Foreningens hjemsted er Svendborg Kommune. Foreningen er ikke en del af en anden organisation. 2.

Læs mere

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde

Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Udtalelse fra tilsynsførende for Karrebæksminde Privatskole, Kirkebakken 8, 4736 Karrebæksminde Skolekode 280813 Tilsynsførende Klaus Eusebius Jakobsen, rektor emeritus. Undervisningen på Karrebæksminde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2.

VEDTÆGTER FOR. 1. Hjemsted. Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. 2. VEDTÆGTER FOR HOLBÆK LILLESKOLE 1. Hjemsted Holbæk Lilleskole er en selvejende, uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Holbæk Kommune. Skolens adresse: Stenhusvej 22 A, 4300 Holbæk CVR nr.: 65

Læs mere

Vær opmærksom på at forældremøder, forældresamtaler og andre arrangementer ikke gennemføres så længe konflikten varer.

Vær opmærksom på at forældremøder, forældresamtaler og andre arrangementer ikke gennemføres så længe konflikten varer. 5. april 03 Til forældrene på Bøgeskovskolen Konflikten på lærerområdet er ikke af slut endnu. Derfor er det stadig sådan at alle lærere, der ikke er tjenestemænd er lockoutet fra skolerne. Det betyder,

Læs mere

De Blå Baretter København Generalforsamlingen

De Blå Baretter København Generalforsamlingen Kastellet den 25. februar 2016. De Blå Baretter København Generalforsamlingen Tid: Torsdag d. 25. februar 2016 kl. 19:30. Sted: Deltagere: Bilag: Foreningslokaler i Bunkeren på Kastellet. Der var 29 deltagere,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ejsing Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ejsing Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ejsing Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280398 Skolens navn: Ejsing Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere