NR 9 Hals Rideklub Indkaldelse til bestyrelsesmøde mandag 9. maj 2016 fra kl Dagsorden

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR 9 Hals Rideklub Indkaldelse til bestyrelsesmøde mandag 9. maj 2016 fra kl. 19.00-21.00. Dagsorden"

Transkript

1 NR 9 Hals Rideklub Indkaldelse til bestyrelsesmøde mandag 9. maj 2016 fra kl Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 11. april. (Referatet vedhæftes dagsorden) Medlemsmøde ændres fra den mandag 12. september til den mandag 5. september. Bettina retter i mødeplanen og sender rundt. Helene sender mødeplanen til Rikke og John, da de ikke kan åbne det Bettina sender på mail. Ole låner maskiner inklusiv diesel til at grave og jævne ud imellem stald og fold. Referat fra bestyrelsesmøde den 11. april 2016 er godkendt. 2. Samarbejdet med Rikke og John Drøftelse og godkendelse af rengøringsplan, som skal indgå som et Tillæg til Lejekontrakten Bilag: OPLÆG TIL RENGØRINGSPLAN Rengøringsplanen rettes til af Rikke og Bettina. Godkendes på næste bestyrelses møde. Rikke og John sponsorerer haltimerne til springholdene i opstarten. Klubben siger tak. Helene, Ulla, Rikke M. og Bettina siger til deres piger at de skal gå ud til Shakira og give hende en godbid og kæle hende og gå igen, for at hun skal blive nemmere at hente ind fra folden. Tilbagemelding vedrørende ødelagte ting: Rikke og John må tegne egen forsikring til dækning af udstyr og materiel, der går til i forbindelse med udlejning af deres heste til rideundervisning. Bestyrelsen fastholder hvad der står i halvpart-kontrakter at Klubhestene må kun rides af en halvparthaver udenfor klubbens område med en voksen eller hvis halvparthaver er over 18 år. Der skal betales klubhesteleje uanset om der skal rides i hallen eller på tur. Rikke og John siger til når runden er klar til brug. Runden indvies til sponsorspring. 3. Budgetopfølgning v/ kassereren Bilag vedhæftes eller runddeles Budgettet ser fornuftigt ud lige nu. Det ser fornuftigt ud med indtægterne fra undervisningen. Konny laver et oplæg til en støtte forening. 4. Status medlemslisten Medlemslisten vedhæftes eller runddeles Der er 66 medlemmer af Hals Rideklub, det er er fremgang på godt 30%. 5. Følgende arrangementer afholdes i Hals by i sommer, hvor vi kan for at deltage: 1) Hjælpere ved koncerten, Danmark dejligst V/ Rasmus Nør d. 28. juli 2) Gadeidræt d. 21. maj, hvor alle frivillige foreninger i Hals er indbudt til at deltage.

2 3) Open by night d juli + 4. august fra kl ) Torvedage i sommerferien. Ulla laver et opslag til tilmelding til Danmarks dejligst. Vi dropper gadeidræt og Open by night. Vi tager med til torvedag de dage vi kan. Hestepigerne skal melde sig til at ponytrækning til torvedage. 6. Drøftelse af udkast til skabelon til dagsorden til Bestyrelsesmøder. Bilag: Hals Rideklub - Skabelon til dagsorden Udsat til næste bestyrelsesmøde. 7. Drøftelse af udkast til Gaveregulativ Bilag. Udkast til gaveregulativ for Hals Rideklub. Udsat til næste bestyrelsesmøde. 8. Nyt fra formanden Udsat til næste bestyrelsesmøde. 9. Nyt fra udvalgene Undervisningsudvalget Stævne og breddeudvalget - Cafeterieudvalget - Sponsorudvalget - Juniorudvalget - Materialeudvalget. Udsat til næste bestyrelsesmøde. 10. Eventuelt Referent:

3 Bilag til punkt 1 Hals Rideklub Referat af bestyrelsesmøde mandag den 11. april 2016 fra kl Til stede: Konny, Helene, Ulla, Rikke M. og Bettina. 11. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde den 14. marts Helene tager det med i undervisningsudvalget at vi ønsker ponygames som en fast del af undervisningen. Helene underetter underviserne om at ponygames skal være en fast del af undervisningen. Ponygames skal bruges som indslag i åbent Hus den 30. april Tur til Wilhelmsborg søndag den 26. juni Bettina laver indbydelsen en måned før, på Facebook og som ophæng. Laver også en appetitvækker til indbydelsen på Facebook snarest. Konny spørger Mathias om mikrofon til åbent hus Konny laver et udkast til en fast dagsorden til fremtidige bestyrelsesmøder. Konny foreslår, at vi laver beslutningsreferat Dette vedtages. Referatet fra bestyrelsesmødet den 14. marts 2016 er godkendt. 12. Godkendelse af udkast til bestyrelsens mødeplan Mødeplan godkendt. 13. Samarbejdet med Rikke og John Rikke og Jonn deltager under behandling af punktet. Konny søger sponsorat til at få tørlagt området imellem foldende og hestestalden. John tager tre tilbud hjem. Hegnet skal flyttes så der laves en bane rundt om foldende. Gunnar og Ole sender sms til John angående datoer de vil kunne hjælpe til. Rikke indhenter tilbud på spring. Helene og undervisningsudvalget tager stilling til om der er behov for en ny sadel til Shakira. Rikke og Bettina har lavet Rengøringsplan. Den bliver taget op på næste bestyrelsesmøde. Konny undersøger ved Dansk Rideforbund, hvad der sker hvis Baisgaards ting bliver ødelagt/går i stykker når de bliver brugt af rideklubbens ryttere. Hvordan er vi forsikret ved tingskade. Rikke og John syntes der er en meget bedre stemning på rideskolen. Det er rart at komme på staldgangen igen. Det er bestyrelsen også rigtig glad for. 14. Budgetopfølgning v/ulla Gennemgang af budget og pt ser det fornuftigt ud. Møde med Aalborg kommune, Ulla og Konny og den økonomiansvarlige aftalte en timeforhøjelse til 450 timer pr år=10 timer om ugen, med mulighed for op til 500 timer om året.

4 Positivt møde med Aalborg kommune. Der må gerne være halvpart på Shakira. 15. Nyt fra udvalgene -Orientering fra formanden Planlægningen af åbent hus er på plads. Indbydelsen til åbent hus er godkendt. Bestyrelsen mødes kl 8.30 til åbent hus. Konny har fået mange gaver til Amerikansk Lotteri. Bettina spørger Vivi fra søspejder ang. lån af to flag til åbent hus. (Det blev et ja til gratis lån i år). Ulla spørger Lise, om hun kan skaffe et skilt til at stå ved vejen. Ulla kontakter V. Hassing Rideklub ang. brug af deres hjemmeside og Facebookside til reklame for Hals Rideklubs arrangementer. Hals Rideklub må gerne låne V. Hassing Rideklubs Ponygames udstyr. Annette Ladefoged fra Ørsted Rideklub har inviteret bestyrelsen. Vi tager det op på næste bestyrelsesmøde om vi skal besøge Ørsted Rideklub. Undervisningsudvalget Undervisningsudvalget har møde i uge 15. Rideholdende skal spredes over flere dage. Rideklubben skal have en ny underviser i spring og dressur på niveau med Ditte. Mathias kan undervise i begynderspring evt. Klubben kan undersøge via Facebook, om der er ryttere nok til at starte springhold. Stævne og breddeudvalget Stævne og breddeudvalget har møde den 18. april Cafeterieudvalget Vi har styr på åbent hus. Konny spørger John om han vil lave to pizzabradepander til salg til åbent hus. - Sponsorudvalget Ulla tager sig af pressekontakt og invitationer. Konny tager sig af at søge sponsergaver og fonde. Helene spørger Land og Fritid om de vil donere sponsorgaver, hestegodbidder til små præmier til sponsorspring. - Juniorudvalget Pudsedag lørdag den 16. april 2016 kl 13. Juniorudvalget ønsker en Hjallerup marked tur. Medlemmerne af Juniorudvalget skal give besked til Ulla ang. hvilke dage de kan hjælpe med ponytræk de 5 Torvedage i Hals der ligger i sommerferien. 2. weekend i juni er der sponsorspring. Bagagerumsmarked er god ide som vi arbejder videre med, men ikke bruger til dette års sponsorspring. - Materialeudvalget Rundbuehallen er bestilt og der er lavet aftale med materieludvalget og der bliver kaldt på bestyrelsesmedlemmer og ægtefæller til opstilling inden åbent hus. 16. Fremlæggelse og drøftelse af udkast til bestyrelsens Forretningsorden og Retningslinjer for god ledelse. Udsættes til temadag den 7. april 2016.

5 17. Fremlæggelse og drøftelse af tidligere udarbejdet Funktionsbeskrivelser medbring venligst dine forslag til ændringer under dine egne ansvarsområder. Udsættes til temadag den 7. april Eventelt Voltigering på til temadag den 7. april Lukket møde Godkendelse af bestyrelsens beslutning om at tilknytte berider Søren Hedegård til Hals Rideklub under følgende betingelser: - Interesserede ryttere foretager selv bestilling af rideundervisning hos Søren Hedegård - Rytteren afregner direkte til Søren Hedegård for modtaget undervisning - Der er ikke noget økonomisk mellemværende mellem Hals Rideklub og Søren Hedegård - Hest- og halleje sker under samme betingelser, som er gældende for øvrige ryttere i Hals Rideklub og hos udlejer - Det forudsættes ikke medlemskab af Hals Rideklub at modtage undervisning hos Søren Hedegård Godkendt.

6 Bilag til punkt 2 OPLÆG TIL RENGØRINGSPLAN: Rideklubben står for hovedrengøring på de to arbejdsdage om året, og består af: Køkken/opholdsrum: Vask af køkkenskabene, indvendigt og udvendigt. Vask af køleskabet, indvendigt og på lågen. Støvsugning og vask af gulvene. Vask af køkkenvinduet. Toiletterne: Rengøring af begge toiletter, håndvaske, vandhaner og skabe. Støvsugning og vask af gulvene. Rytterstuen på 1. sal.: Vask af vinduerne til ridehallen, indvendigt og udvendigt. Vask af vinduerne. Støvsugning og vask af gulvene. Depotrummet på 1. sal/ kontoret: Vask af hylderne. Vask af vindue. Støvsugning og vask af gulvet. Ved Rideklubbens større arrangementer, f.eks. åbent hus, hjælper Baisgaard og Rideklubben hinanden med en let rengøring, f.eks. støvsugning af gulve, vask af toiletter, inden arrangementets start. Efter Rideklubbens større arrangementer, f.eks. åbent hus: rideklubben støvsuger gulve og sørger for at skraldeposer kommer i Rikke og Johns Container ved huset. Rideklubben fejer op efter sig, efter møder i rytterstuen på 1. sal.

7 Baisgaard står for al den daglige rengøring af toiletter, køkken, gulve og rytterstuen på 1. sal. Rengøring af køkkenbord. Efter brug. Fejning og vask af gulv i Køkken/opholdsrum. Hver 14. dag eller efter behov. Rengøring af toiletterne og vask af toiletgulvene. Hver 14. dag eller efter behov. Fejning og vask af gulve i rytterstuen på 1. sal. Efter behov.

8 Bilag til punkt 6 Skabelon til dagsorden for Hals Rideklub Hals Rideklub Indkaldelse til bestyrelsesmøde mandag den???fra kl.! Dagsorden 1. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet d??? (Referatet vedhæftes dagsorden) Beslutning ( Hvad beslutter vi, hvornår gør vi det, og hvem har ansvaret): 2. Samarbejdet med Rikke og John 3. Budgetopfølgning v/ kassereren (Bilag udsendes sammen med dagsordenen) 4. Status medlemslisten (Medlemslisten vedhæftes dagsorden) 5. Nye aktuelle punkter til dagsordenen 6. Nye punkter 7. Nyt fra formanden 8. Nyt fra udvalgene Undervisningsudvalget Stævne og breddeudvalget - Cafeterieudvalget - Sponsorudvalget - Juniorudvalget - Materialeudvalget. 9. Eventuelt Referent:

9 Bilag til punkt 7 Hals Rideklub Gaveregulativ og beløbsstørrelser Hals Rideklub ønsker at markere forskellige begivenheder i forhold til bestyrelsesmedlemmer og andre. A) Elevers konfirmation telegram med motiv af hestesko B) Bestyrelsesmedlemmers sølv- eller guldbryllup: 150 kr. C) Formand, der udtræder af bestyrelsen: 150 kr. D) Begravelse: Æresmedlemmer: 500 kr. E) Foreningens deltagelse i markering af mærkedage (indbudt): 150 kr. F) Bestyrelsen kan iværksætte indsamling i bestyrelsen og blandt medlemmer af klubben til markering af andre begivenheder, såfremt bestyrelsen finder anledning hertil. Godkendt på bestyrelsesmøde den 9. maj 2016

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Velkommen til. EGHOLM RIDECENTER ligger i de naturskønne omgivelser ved Egholm Slot i Nordsjælland.

Velkommen til. EGHOLM RIDECENTER ligger i de naturskønne omgivelser ved Egholm Slot i Nordsjælland. Velkommen til EGHOLM RIDECENTER ligger i de naturskønne omgivelser ved Egholm Slot i Nordsjælland. EGHOLM RIDECENTER ledes af eksaminerede underviser Hanne Haagen Hansen der har mere end 35 års erfaring.

Læs mere

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Mødetype: Arbejdsmøde og Bestyrelsesmøde Deltagere: Dato og sted: 4. marts 2016 kl. 13-17 og 17-21 Fredericia: Hej se Kro Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Emne (og

Læs mere

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals

Velkommen i. Hals Rideklub. Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Velkommen i Hals Rideklub Hals Rideklub, Aalborgvej 138, 9370 Hals Hvem er vi? Vi er en hyggelig rideklub beliggende ca. 2 km udenfor Hals på Aalborgvej. Vi har siden 2011 boet til leje hos Baisgaards

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016

Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Dialogmøde/Ryttermøde Egum Rideklub. Onsdag den 18. maj 2016 Ca. 40 medlemmer havde valgt at støtte op om dialogmødet. Velkomst ved formanden Anne Larsen. Indlæg ved Jaques: Jaques kunne fortælle at det

Læs mere

Livsstilscafe Brevforslag

Livsstilscafe Brevforslag LIVSSTILSCAFE BREVFORSLAG Deltager Henviser Egen læge Livsstilscafe Brevforslag Deltagerbrev 1 Afklarende samtale Invitation til samtale Afklarende samtale i Deltagerbrev 2 Kursusstart Kursusindkaldelse

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

Almindelige regler m.m.

Almindelige regler m.m. Almindelige regler m.m. Smid affald i skraldespanden Tag andres affald med i skraldespanden Fej evt. platformene mens jeres børn rider Hold toiletterne pæne. Aflever dem, som du selv ønsker at finde dem!!!

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera,

Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde. Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs. Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Referat fra ekstra ordinært bestyrelsesmøde Mandag den 11. marts 2013 i Asnæs Tilstede: Bettina, Karina, Liselotte, Lars, Marianne, Rikke, Vera, Afbud: Peter, Jutta (syg) Gæst: Lone Ref.: Eva Dagsorden

Læs mere

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - ZikelprinsEsserne. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! ZikelprinsEsserne 9260 Gistrup Cykling - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/zikelprinsesserne Intro ZikelprinsEsserne

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os?

VI HAR ARBEJDSDAG. Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? VI HAR ARBEJDSDAG Hvad må vi? Og hvordan forholder vi os? MANGE TAK FOR JERES TILBUD Det er meget værdsat, når forældre og andre brugere af Hillerød Kommunes ejendomme tilbyder deres hjælp til at vedligeholde

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 2. juni 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler

Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Side 1 2009/2010 Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 30. marts 2009 kl. 17.30, i afdelingens lokaler Afbud: Hanne Jensen, Malene Jørgensen, Marianne Uth Schou, Bente Olesen Beslutningssager: 1. Valg

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2016 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Retningslinjer for antal og placering af lukkedage Med udgangspunkt i Børne- og ungdomsudvalgets beslutning af 17.12.2008 ( http://www.kk.dk/edoc/b%c3%b8rne-

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få hjælp til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! I denne pjece kan du læse om dine muligheder for at få hjælp i dit hjem, hvis det af fysiske,

Læs mere

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016 Skolefodbold 2016 Program for Fodboldstævne I Dronninglund Hallerne Lørdag den 12. marts 2016 Under stævnet vil Dronninglund Hallens cafeteria være åbent! Velkommen til Skolefodbold 2016 Dronninglund Fodbold

Læs mere

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage.

Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Britt Hansen og. Morten Nedergaard Andersen var forhindret i at deltage. Bestyrelsesmøde Dansk P.R.E. Avlsforening Dato: 17. januar 2016 Tid: Kl. 12.00 Sted: Mette Andersen Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Deltagere:

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. Dagsorden. 1. Registrering af fremmødte. Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet

Bestyrelsesmøde. Referat. Dagsorden. 1. Registrering af fremmødte. Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet Referat Bestyrelsesmøde Dato: 20.10.2015 Tidspunkt: 18.30 -? Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Tidtager Deltagere Cecilie Gad Cecilie

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat

Bestyrelsesmøde. Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka. Agenda & referat Bestyrelsesmøde Dato: Tirsdag den 15. marts 2016 Tid: 19:30-21:00 Sted: Kim (nr. 24) Afbud: Rebekka Agenda & referat 1. Valg af referent - Kim 2. Status for igangværende opgaver a. Slidte låger Der er

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 9.00 på Munkebo gamle Rådhus, mødelokale 2.

Referat. fra. Ældrerådets møde mandag den 17. august 2015 kl. 9.00 på Munkebo gamle Rådhus, mødelokale 2. 1 Deltagere: Ane Sofie Andersen Hjorth (AH) Karen Marie Lorentzen (KL) Jane Margrethe Yde Fonvig (JF) Erik Duerlund (ED) Harry Skjoldemose (HS) Allis Kristiansen (AK) Kurt Meilbye Poulsen (KP) Leif Madsen

Læs mere

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE

ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE ANSVARSBESKRIVELSE BESTYRELSE BESTYRELSENS OPGAVER: FORMAND Kontakt til medlemmer Kontakt til DRF m.v. Ansvarlig for klubbens ansatte Presseansvarlig Opdatering af hjemmeside Sponsorater KASSERER Ajourføring

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Træning og hjælp i dit hjem

Træning og hjælp i dit hjem Kontakt Visitationen Ring på tlf. 7235 5630: Mandag-fredag kl. 10-12, torsdag kl. 10-14. Mail til: visitationen@furesoe.dk. Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få personlig og praktisk

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster

Bestyrelsesmøde. Referat. 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg. Højebo. Møde indkaldt af: Rikke Mønster Bestyrelsesmøde Højebo 05-07-2015 13:30 Søborg Hovedgade 143, st. th 2860 Søborg Møde indkaldt af: Mødetype: Bestyrelsesmøde Referent: Deltagere: Ditte Hansen, Laila Lystoft Referat 1. Punkt på Underskrivning

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015

REFERAT. Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 REFERAT Vikingeklubben Morgenbaderne v/ballehage Søbad Højbjerg d. 13/6 2015 Bestyrelses møde 82. d. 9/6 2015. Til stede: Ole Holmer-Bretlau, Alice Østergaard, Bente Nilsson, Søren Sigaard og Ann Mønster.

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2007 i Langhårsklubben Fredag den 19. oktober 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Henning

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning for året 2015 Fællesspisning Vi har haft stor succes med fællesspisning i august, september, oktober, november og december 2015. Der har været fuldt hus til fire af de fem fællesspisninger. Der

Læs mere

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen

HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen Denne folder kan du også finde på vores hjemmeside www.bovia.dk sammen med andre nyttige oplysninger. HVEM ER DU? Vælg dit faneblad og se om du har sikret din fremtid i boligforeningen ImageConsult Hvorfor

Læs mere

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner:

2. Etablering og fastsættelse af opgaver ift. følgende udvalg/ funktioner: 1. Arbejdsdag og kridtning på Højlyngen a. Arbejdsdag: Lørdag den 29. Marts kl 9:00 til morgenkaffe. i. Det skal meldes ud så flest muligt kommer med. ii. Anne laver begivenhed for damesenior og tager

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30

Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Referat af bestyrelsesmøde 12. april 2016 kl. 18.30 Fremmødt: Steffen, Bo, Thorup, Nadia, Parbæk, Rasmus, Nadia, Kathrine, Kåre, Astrid Afbud: Ingen Formalia Ordstyrer: Steffen Kanstrup Referent: Kåre

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde onsdag den 11-11-15 kl. 18.30

Offentligt referat af bestyrelsesmøde onsdag den 11-11-15 kl. 18.30 Til stede: Kurt Morgenstjerne Gyda Schram Anne Billestrup Svend Dalsgaard Laura Arendt Betina Mentzel (Suppleant) Offentligt referat af bestyrelsesmøde onsdag den 11-11-15 kl. 18.30 1. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016. Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub fra d. 15/8-2016 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Morten. Referent: Maybritt Dagsorden til bestyrelsesmøde den 15. august 2016 Bemærk tidspunkt:

Læs mere

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016

Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Praktisk hjælp Kvalitetsstandard 2016 Hvad er praktisk hjælp? Praktisk hjælp er hjælp eller vejledning til rengøring, tøjvask, indkøb og skift af sengetøj. Hjælpen gives som hjælp til selvhjælp, og skal

Læs mere

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa.

Må jeg arbejde. Hvor mange fridage har jeg. Hvad gør jeg, syg? FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V. Tlf: 46 97 26 26 www.foa. Må jeg arbejde hver weekend? Kan jeg få tilskud til transport? Hvor mange fridage har jeg ret til på en uge? OM DIN overenskomst FOA Fag og Arbejde Staunings Plads 1-3 1790 København V Tlf: 46 97 26 26

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere.

2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. Bestyrelsesmøde 21/9-07 1. Valg af referent: Charlotte er valgt. 2. Tilstede: Annette, Kenneth, Ole, Charlotte og Susanne. Ove logger på senere. 3. Valg af Dirigent: Kenneth er valgt. 4. Godkendelse af

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Få støtte til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! - om rehabiliterende og kompenserende hjælp KÆRE BORGER Her kan du få mere at vide om

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat nr. 6 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. september 2014.

Referat nr. 6 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. september 2014. Referat nr. 6 fra ordinært bestyrelsesmøde d. 17. september 2014. Tilstede: Per Zacho PZ, Kirsten Thomsen KT, Vivi Kristensen VK, Gull-Britt Jepsen GJ, John Noe JN, Grethe Nielsen GN, Karsten Olsen KO,

Læs mere

DAGSORDEN. RSD møde 15.02.2016. H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst

DAGSORDEN. RSD møde 15.02.2016. H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst Tilstedeværende DAGSORDEN RSD møde 15.02.2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2. tv. 1879 Frederiksberg C. Ca. 09:30 15:15 OBS! HUSK at læse referatet fra sidst Stina, Sandra, Rasmus, Katrine, Jørgen og Charlotte

Læs mere

Forretningsorden og opgaver for Junior udvalget i Odense Golfklub

Forretningsorden og opgaver for Junior udvalget i Odense Golfklub Forretningsorden og opgaver for Junior udvalget i Odense Golfklub Formål: At sørge for at juniorarbejdet (miniputter, lilleputter, juniorer, ung seniorer) i Odense Golfklub skaber de bedst mulige rammer

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE 13.01.11

SKOLEBESTYRELSESMØDE 13.01.11 18.00-20.00: Lærerværelse Indkaldt: Bo Birk Nielsen, Claus Wammen, Martin Lie Thisted, Adrian Carter, Valerie Daussin, Dorte T.Sandegaard, Kirsten Skovfoged Per Lyngberg Andersen, Jens Gadegaard Referent:

Læs mere

Oprettelse af akutjob i Aalborg Kommune.

Oprettelse af akutjob i Aalborg Kommune. Punkt 2. Oprettelse af akutjob i Aalborg Kommune. 2012-47720. Borgmesterens Forvaltning indstiller, efter oplæg fra Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, at Magistraten godkender, at Aalborg Kommune

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Aalborg IMU

Bestyrelsesmøde i Aalborg IMU Bestyrelsesmøde i Aalborg IMU Til stede: Jacob, Line, Daniel, Andreas, Simon M, Anne Dorthe, Stine og Karen. Referent: Vinnie. 1) indledning (Karen) 2) Godkendelse af referat og opgaver fra sidst. Opgaver

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Katedralskole s bestyrelse

Forretningsorden for Haderslev Katedralskole s bestyrelse Forretningsorden for Haderslev Katedralskole s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015

Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Bestyrelsesmøde d. 22/06 2015 Tilstede: Anders, Petur, Carsten, Rasmus, Hanne, Annika, Mattias, Thomas, Fønss, Lykke. Referent: Annika Munch 1. Valg af referent til næste møde Hvis Hanne ikke er på ferie

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 25. maj 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016

Roklubben Viking. Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Roklubben Viking Dagsorden til bestyrelsesmøde d. 23.5.2016 Vedhæftet: Kajakroer i Roklubben Viking, nyt forslag 1. Godkendelse af referat fra 20.4, og fremtidige procedure ift. godkendelse. Referatet

Læs mere

Generalforsamling i Støtteforeningen Lindegårdens Venner 19-02-2009 19:30 Lindegården

Generalforsamling i Støtteforeningen Lindegårdens Venner 19-02-2009 19:30 Lindegården Generalforsamling i Støtteforeningen Lindegårdens Venner 19-02-2009 19:30 Lindegården Indkaldt af: Mødetype: Ordstyrer: Referent: Bestyrelsen Generalforsamling Balle AnneMarie Punkter på dagsordnen Valg

Læs mere

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016

Arbejdsgruppen Tilgængelighedens By 2016 Teknik & Miljø Trafik og Veje Dato: 08-03-2016 Referat Sagsnr.: 16/14054 Sagsbehandler: vpjho Mødedato: Tirsdag den 8. marts 2016 Mødetidspunkt: Kl. 14:00 15:30 Mødested: Viborg Rådhus, M1.13 Mødeleder:

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie. Resten af bestyrelsen var enten syge eller var på anden måde forhindret i at deltage.

Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie. Resten af bestyrelsen var enten syge eller var på anden måde forhindret i at deltage. Referat af bestyrelsesmøde d. 19.-20. marts Agnete har trukket sig fra bestyrelsen, derfor er vores første suppleant Clara indtrådt i hendes sted. Lørdag: Tilstedeværende: Puk, Lucca, Carl, Ditlev og Marie.

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015

Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Generalforsamling Skive Golfklub 24. november 2015 Tirsdag den 24. november 2015 - kl. 19.00 Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

Referat GEK Bestyrelsesmøde!

Referat GEK Bestyrelsesmøde! 21-09-2015 18.30 Susanne,Valdemarsvej Møde indkaldt af Referent Deltagere Susanne Biltoft Tina Jensen Susanne Biltoft (formand) Tina Jensen (næstformand) John Mikkelsen (kasserer) Camilla Lindegaard Stender

Læs mere

Love for Fyens Rideklub

Love for Fyens Rideklub Love for Fyens Rideklub 1 Navn og formål Klubbens navn er Fyens Rideklub og klubbens hjemsted er Odense Kommune. Dens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Dagsorden. Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 23. juni 2014 kl. 13 til 15. Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev

Dagsorden. Referat. Bestyrelsesmøde Nordjysk Mad I/S. Mandag den 23. juni 2014 kl. 13 til 15. Mødelokale: Frokoststuen, Nordjysk Mad, Brønderslev 1 Deltagere: Henrik Aarup-Kristensen, formand, direktør for Sundhed & Velfærd, Brønderslev Kommune Per Lund Sørensen, næstformand, psykiatridirektør, Region Nordjylland Bodil Christiansen, ældrechef, Brønderslev

Læs mere

Ledøje-Smørum Rideklub

Ledøje-Smørum Rideklub Byder velkommen til udvidet Halloween klubstævner i spring og dressur den 21., 27. og 28. oktober 2012 Vi siger tak til vores sponsor til LØSR Halloween stævner: Information: Ledøje-Smørum rideklub byder

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst).

Elevheste: (Hvis der er noget med elev ponyerne eller deres udstyr, skal helle underrettes, så problemet kan blive løst). Referat bestyrelsesmødet d. 30-05-18 Fraværende: ingen 1. Godkendelse af referat 15-04-2017. Referatet er godkendt 1.1 Fremtidige bestyrelsesmøder. Startet ved punkt 6. 2 Undervisning: 2.0 Nyt fra Undervisningsudvalg:

Læs mere

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1

Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET. Side 1 Nyhedsbrev Nr. 1 - Marts 2016 UNGECENTER SKURET Side 1 Siden sidst... På baggrund af en fondsdonation fra Det Obelsk Familiefond har Aalborg Kommune oprettet to nye stillinger i Ungecenter Skuret i Nørresundby.

Læs mere

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, der alle skal være

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8.

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-513-11950 Hjørring, den 2. december 2015 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende

Læs mere

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding.

Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Bestyrelsesmøde DAASCD Den 30.5.2010 afholdt i Kolding. Til stede: Lotte Vangsgaard, Kristen Foged, Claus Hansen, Per Hertz, Bjarne Trampedach, Ingeborg Vind Nielsen, Per Hertz, Britta Bertel Dagsorden:

Læs mere

BESLUTNING: Regnskabet er godkendt. Der er et minimalt overskud. Udvalget opponerer over administrationsgebyr til Nyreforeningen på 13.000 Kr.

BESLUTNING: Regnskabet er godkendt. Der er et minimalt overskud. Udvalget opponerer over administrationsgebyr til Nyreforeningen på 13.000 Kr. REFERAT FERIEHUSUDVALGET 14. MARTS 2016, KLOKKEN 13:00 GRØNBÆK FERIEBOLIG INDKALDTE: ANN BELLIS HANSEN, SVEND ARNE JØRGENSEN, BIRTHE NIELSEN Alle til stede til mødet. DAGSORDEN. 1. GODKENDELSEAF REFERAT

Læs mere

Prismodtageren vil blive udpeget af Indstillingsudvalget og overrakt d. 27. september 2013 i forbindelse med Frivillig Fredag.

Prismodtageren vil blive udpeget af Indstillingsudvalget og overrakt d. 27. september 2013 i forbindelse med Frivillig Fredag. Sommer/juni 2013 INDSPIL nr. 27 NYT FRA FRIVILLIGHEDSKONSULENTEN/Susanne Bach Rasmussen: susanne.rasmussen4@kalundborg.dk - tlf. 51 43 36 11 Se vedhæftet fil om demens og aktivt fritidsliv. http://www.kalundborg.dk/default.

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen

Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Hjemmeplejen Aktiv i eget liv med Hjemmeplejen Scan koden med din smartphone og find mere information Når du vælger Greve Kommune som leverandør til den ydelse du har fået visiteret, vil du blive tilknyttet

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 26. februar 2015 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Steen Kielstrup 1a. Valg af stemmetællere Anne Johansen Uddeling af pokaler Rideskole holdridning

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1

APV og trivsel 2015. APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 APV og trivsel 2015 1 APV og trivsel 2015 I efteråret 2015 skal alle arbejdspladser i Frederiksberg Kommune udarbejde en ny grundlæggende APV og gennemføre en trivselsundersøgelse.

Læs mere

Foreningshuset Holmegaard Søndergade 82, 5591 Gelsted CVR nr. 36 27 36 15 Bank Totalbanken konto 6880 0001084523 E-mail Foreningshuset@gelsted.

Foreningshuset Holmegaard Søndergade 82, 5591 Gelsted CVR nr. 36 27 36 15 Bank Totalbanken konto 6880 0001084523 E-mail Foreningshuset@gelsted. Foreningshuset Holmegaard. Foreningen. Foreningens formål er primært at udleje og bruge ejendommen til at fremme, støtte og udvikle idrætsfritids- kultur- kreativ- og folkeoplysende aktiviteter samt øge

Læs mere

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café

Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde. Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Dagsorden til Bruger- pårørenderådsmøde Den 19. maj 2015 kl. 15.15-16.15 i Omsorgscenterets café Medlemmer: Fraværende: Referent: Kirsten Madsen (beboer afd. 2), Svend Holmlund (pårørende afd. 2), Kittie

Læs mere

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet

Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet A-KASSE DECEMBER 2014 Løntilskud et springbræt til arbejdsmarkedet Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads Indhold Forord 3 Hvorfor løntilskudsjob? 4 Hvad er formålet? 4 Et godt udgangspunkt

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde med mad Torsdag den 18/6 2015 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette

Skolebestyrelsesmøde med mad Torsdag den 18/6 2015 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Tilstede: Skolebestyrelsesmøde med mad Torsdag den 18/6 2015 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Eigil, Allan, Annette BJ, MJ, Me, PL, Kim, Asger, Troels K, Bettina, Troels, Annette, Tine. Elevrådet ikke

Læs mere

REFERAT FRA SBU-MØDE nr. 5/2006

REFERAT FRA SBU-MØDE nr. 5/2006 TIL SKYDEBANEUDVALGET Vingsted, den 11. maj 2006 JN REFERAT FRA SBU-MØDE nr. 5/2006 STED: Mødet afholdes i administrationen i Vingsted TIDSPUNKT: Den 18. maj 2006 kl. 17.30 DELTAGERE: Leif N. Bay (LNB),

Læs mere

Velkommen. Praktiske oplysninger.

Velkommen. Praktiske oplysninger. Velkommen. Praktiske oplysninger. Vi byder dig hermed rigtig hjertelig velkommen som medlem af Thurø Rideklub. Vi håber, du må få mange gode timer i selskab med hestene og de øvrige medlemmer. Denne folder

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat OK. Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat OK. Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing ! Bestyrelsesmøde Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen Niels Andersen Mie Hansen Susanne Rystok Anne Marie Thorup Jorgen

Læs mere

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt.

Dagsordenpunkt Bilag Indstilling Beslutning. Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt. Protokol 1 Godkendelse af referat fra hovedbestyrelsesmødet JA Referatet fra hovedbestyrelsesmødet den 3. oktober 2011 er tidligere udsendt. Referatet blev godkendt og underskrevet. Opfølgning på beslutninger

Læs mere