SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg."

Transkript

1 SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget 51, 4880 Nysted samt matr. nr aq, Nysted Markjorder til salg med mulighed for overtagelse straks. Grundarealet er ca m 2. Det samlede areal udbydes til en minimumspris på 23 kr/m2 + 25% moms. Frist for indgivelse af købstilbud på arealet er mandag den 22. august 2016 kl Arealet udbydes efter reglerne i bekendtgørelse 799 af 24. juni 2011, om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

2 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED: Adresse: Rosenvænget 51, 4880 Nysted Matr. nr. Delareal af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder samt matr. nr aq (uden adresse udlagt vejareal) Zonestatus Byzone KOMMUNE: Guldborgsund Kommune ANVENDELSE: Ejendomstype Erhvervsareal samt areal til boligbebyggelse. Forslag til ny lokalplan for området lokalplan 171 Solcelle- og solvarmeanlæg er sendt i høring. Se afsnit Offentlige planer / forhold for nærmere information. Anvendelse Dyrkes p.t. landbrugsmæssigt OPFØRT/OMBYGGET: Opførelsesår - Om og tilbygning - AREALER: Arealet er løst opmålt til ca m2. I forbindelse med handlen vil arealet blive opmålt og udstykket af landinspektør for sælgers regning. Arealet er p.t. bortforpagtet og dyrkes landbrugsmæssigt. På baggrund af en henvendelse til Guldborgsund Kommune om mulighed for etablering af solcelle-/solvarmeanlæg på det udbudte areal, har Byrådet den 12. maj 2016 vedtaget at sende forslag til Lokalplan 171 Solcelle- og solvarmeanlæg samt kommuneplantillæg 1 i 8 ugers offentligt høring. Se afsnittet Offentlige planer / forhold. OFFENTLIG VURDERING: Det udbudte areal på ca m 2 er ikke selvstændigt vurderet. Arealet er et delareal af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder, som er en del af ejendommen Rosenvænget 51, 4880 Nysted med et samlet areal på m2. Rosenvænget 51, 4880 Nysted er 1. oktober 2014 vurderet til kr., heraf grundværdi kr Arealet er vurderingsmæssigt registreret som et Ubebygget areal - (ikke landbrug). Matr. nr aq er udlagt som vejareal. Arealet er ikke selvstændigt vurderet. I forbindelse med udstykning af det samlede solgte areal, vil dette efterfølgende blive selvstændigt vurderet af SKAT. Grundskyldspromille er 32,34 for året FORSIKRINGSFORHOLD: Ingen.

3 EJENDOMSBESKRIVELSE: Se afsnittet Arealer. ADGANGSFORHOLD: Arealet er beliggende ud til Egevænget. Vejadgang til arealet samt etablering og placering af overkørsel skal ske efter aftale med Park og Vej, Guldborgsund Kommune. UDENOMSAREALER: - OMRÅDE / KVARTER: Arealet ligger imellem industrikvarteret ved Egevænget og boligkvarteret på Syrenvænget i den nordlige del af Nysted UDBUDSVILKÅR: Arealet udbydes efter reglerne i bekendtgørelse 799 af 24. juni 2011, om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme. Såfremt købers anvendelse af arealet er i overensstemmelse med den gældende planlægning for området overtages ejendommen straks. Såfremt købers anvendelse af arealet ikke er i overensstemmelse med nuværende rammer i kommuneplanen, overtages arealet af køber efter nærmere aftale med sælger, jævnfør nærmere i købsaftalen. Sælger har ret til frit at vælge blandt alle indkomne tilbud, og kan tillige vælge at forkaste alle tilbud. I sælgers vurdering af de indkomne tilbud, indgår tilbudsgivers fremtidige anvendelse af arealet. Køber er derfor bundet af den oplyste anvendelse. Køber er i øvrigt indforstået med, at opfylde de af sælger stillede nødvendige krav som tilsikrer, at køber fastholdes på at gennemføre sine planer for anvendelse og planer for om-/ tilbygninger eller nybyggerier. Købstilbud på ejendommen skal indgives skriftligt til: Guldborgsund Kommune Ejendomsadministration & Byggeri Parkvej Nykøbing F. Afleveres i en lukket kuvert mærket "Tilbud på areal ved Egevænget, 4880 Nysted" Alle tilbud skal for at kunne komme i betragtning, indgives skriftligt på den udarbejdede tilbudsblanket (købsaftale). I tilbudsblanketten skal angives den kontante købesum, som tilbudsgiver byder på arealet. Tilbudsblanketten skal være bilagt skriftlige oplysninger om, hvad tilbudsgiver ønsker at anvende arealet til, herunder beskrivelse og skitseprojekt over hvilke om- eller tilbygninger/nybyggerier, der indgår i købers anvendelse. Ved sælgers accept af tilbud, kræves den kontante købesum deponeret, indbetalt til sælger eller bekræftet ved bankgaranti.

4 Efter modtagelsen af købstilbuddene foretager Guldborgsund Kommune administrativ og politisk behandling af købstilbuddene hurtigst muligt. Guldborgsund Byråd vil umiddelbart herefter sende skriftligt svar på de indgivne tilbud. Legitimation: Købstilbud skal vedlægges bekræftet fotokopi af billedlegitimation, hvis budgiver er privatperson, og bekræftet tegningsudskrift fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, hvis budgiver er et selskab. PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD ZONESTATUS: Byzone VEJ: Offentlig vej KLOAKFORHOLD: Der er offentlig kloak i området Guldborgsund Forsyning. VANDFORSYNING: Guldborgsund Forsyning leverer vand i området. VARMEFORHOLD: Der er fjernvarmeplan i området. OFFENTLIGE PLANER / FORHOLD: Arealet er omfattet af følgende lokalplaner: N12 et område til erhvervsformål på Egevænget N19 et nyt boligområde øst for Wichmandsvej ved Syrenvænget På baggrund af en henvendelse til Guldborgsund Kommune om mulighed for etablering af solcelle-/solvarmeanlæg på det udbudte areal, har Byrådet den 12. maj 2016 vedtaget at sende forslag til Lokalplan 171 Solcelle- og solvarmeanlæg samt kommuneplantillæg 1 i 8 ugers offentligt høring. Eventuelle indsigelser og bemærkninger skal være kommunen i hænde senest den 25. juli Såfremt der ikke indkommer væsentlige indsigelser imod det nye lokalplansforslag forventes lokalplanen vedtaget af Byrådet den 13. oktober 2016 og som følge heraf vil lokalplanerne N12 og N19 udgå i deres helhed for så vidt angår det udbudte areal. Såfremt købers anvendelse er i overensstemmelse med gældende kommuneplanramme og lokalplaner, vil der i forbindelse med salget ikke ske ændringer af ejendommens planforhold. Ved ændret anvendelse indenfor gældende kommuneplanramme, men udenfor gældende lokalplan, skal der udarbejdes ny lokalplan. Såfremt købers anvendelse ikke er i overensstemmelse med gældende kommuneplan, vil Guldborgsund Kommune i forbindelse med handlen, for egen regning, foranledige at ejendommens planforhold søges ændret, således at en kommende lokalplan er i overensstemmelse med den af køber oplyste fremtidige anvendelse, såfremt denne kan godkendes af sælger, jf. også købsaftalen.

5 Hvis købers anvendelse ikke er i overensstemmelse med gældende Kommuneplanrammer og det kræver ændring af planforholdene ved salg til andet formål, vil det indebære en ændring af kommuneplanrammen ved kommende kommuneplanrevision Budgiver opfordres til at søge rådgivning om planmæssige forhold, herunder bl.a. regler for anvendelser, bebyggelser m.m., inden afgivelse af købstilbud. BRANDMÆSSIGE FORHOLD: Ingen. MILJØFORHOLD: Region Sjælland har den 6. juni 2016 oplyst, at de har oplysninger på matr.nr. 23-a, Nysted Markjorder. Regionen har dog tidligere i brev af 19. april 2013 vurderet, at ejendommen ikke skal kortlægges som muligt forurenet, og denne vurdering er på tidspunkt for udbud af ejendommen uændret. Danmarks Miljøportal (Ejendomsdatarapport) har den 6. juni 2016 oplyst, at de ikke har oplysning på ejendommen, men at nabomatriklen 23-ck (REFA) er V2-registreret. Ejendommen er omfattet af områdeklassificering Budgiver opfordres til at søge rådgivning om de miljømæssige og geotekniske forhold inden afgivelse af købstilbud. SERVITUTTER: Der henvises til ejendommens blad i tingbogen. Udskrift af tingbogen foreligger som tingbogsattest af 6. juni Der er ikke foretaget aktgennemgang TEKNISKE INSTALLATIONER EL, VAND, VARME OG KLOAK: 4.1. El: Ingen Køber kan evt. kontakte SEAS-NVE for nærmere oplysninger. Vand: Ingen Køber kan evt. kontakte Guldborgsund Forsyning for nærmere oplysninger. Varme: Ingen Køber kan evt. kontakte Nysted Varmeværk a.m.b.a. for nærmere oplysninger. Kloak: Ingen Køber kan evt. kontakte Guldborgsund Forsyning for nærmere oplysninger. DRIFTSUDGIFTER Køber er gjort særligt opmærksom på, at der ikke tidligere har været pålignet ejendomsskatter på det udbudte areal. Arealet vil i forbindelse med et salg blive pålagt ejendomsskat, ligesom arealet vil blive selvstændigt vurderet.

6 Der er i udbudsmaterialet ikke anslået beløb til ejendomsskat og/eller ejendomsværdiskat. Køber er opfordret til at søge rådgivning herom hos egen revisor forinden afgivelse af købstilbud. Det er SKAT der fastsætter ejendoms- og grundværdier og køber kan derfor ikke gøre krav gældende overfor sælger i relation hertil. Guldborgsund Kommunes grundskyldspromille i 2016 er 32,34. ØVRIGE FORHOLD: Der er ikke medtaget forbrugsafhængige udgifter til forbrug af el, vand, og varme, herunder evt. faste udgifter/afgifter til abonnementer, grundgebyrer, grønne afgifter og lignende. Der er ligeledes ikke medtaget udgifter til vedligeholdelse, service, administration og lignende. HANDELSOMKOSTNINGER BEMÆRKNINGER: Da ejendommen udbydes uden øvre prisangivelse, er købers handelsomkostninger (udgifter til udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse mv. samt tinglysning mv.) ikke angivet. Tilbudsgiver opfordres til at kontakte egen rådgiver med hensyn til beregning af handelsomkostningerne ud fra den købspris som tilbudsgiver vil byde på ejendommen. BESIGTIGELSE MV. HENVENDELSER OG AFTALER OM BESIGTIGELSE, FREMSENDELSE AF KOMPLET UDBUDSMATERIALE MV.: Guldborgsund Kommune Ejendomsadministration & Byggeri Parkvej Nykøbing F. Steen Andersen Telefon eller mail stan@guldborgsund.dk

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Ejendommens areal udgør 70.354 m 2, heraf vej 645 m 2. Ejendommen sælges

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Ejendommens areal udgør 152.394 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5l, Over Feldborg By, Feldborg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5l, Over Feldborg By, Feldborg. Salgsmappe Udbud af ejendommen mr. nr. 5l, Over Feldborg By, Feldborg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Værkstedsvej 12, Skrillinge, 5500 Middelfart. Sag 10640

SALGSPROSPEKT. Værkstedsvej 12, Skrillinge, 5500 Middelfart. Sag 10640 SALGSPROSPEKT Værkstedsvej 12, Skrillinge, 5500 Middelfart Sag 10640 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr. KOMMUNE ANVENDELSE Ejendomstype

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Udbyvej 17, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-22105HL. Grundareal med mulighed for opførelse af 12 boliger i 6 dobbelthuse

SALGSPROSPEKT. Udbyvej 17, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-22105HL. Grundareal med mulighed for opførelse af 12 boliger i 6 dobbelthuse SALGSPROSPEKT Grundareal med mulighed for opførelse af 12 boliger i 6 dobbelthuse Udbyvej 17, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-22105HL Kontantpris kr. 2.000.000,- . Mægler: Jesper Jensen Dato: 20. juni 2014 EJENDOMMEN

Læs mere

Offentligt udbud for Randers Kommune

Offentligt udbud for Randers Kommune Offentligt udbud for Randers Kommune Sag 6381-2 TIL SALG Randers SV - Vorup Boulevard 33, delområde C2 Tidligere anvendt til serviceareal for kommuneskolen - Vorup Skole Ejendommen udbydes i 3 delområder:

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Skansebakken 23 9850 Hirtshals Tlf. 40 20 22 28 lotte@lottejensen.dk Adresse: Margrethevej 8, 9850 Hirtshals Sagsnr.: 16-0121B Dato: 21-06-2016 Beskrivelse: Centralt beliggende erhvervsejendom

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgspris kontant: 1.700.000 kr. Aktuel leje: 180.600 kr. Bruttoleje

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

OFFENTLIGT UDBUD. Salgsopstilling. Sag 900902CH. Møllevej 4A, 8420 Knebel

OFFENTLIGT UDBUD. Salgsopstilling. Sag 900902CH. Møllevej 4A, 8420 Knebel Salgsopstilling OFFENTLIGT UDBUD Møllevej 4A, 8420 Knebel Sag 900902CH Ejendommen udbydes af Syddjurs Kommune til salg ved offentligt udbud som Kommunens ejendomme, jf. Bekendtgørelse om offentligt udbud

Læs mere

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune

Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Projektejendom i Snejbjerg sælges i offentligt udbud for Herning Kommune Sag 534649P1 TIL SALG Herning - Drejet 24 Ejendommen har tidligere været anvendt til institution Ejendommen sælges i offentligt

Læs mere

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen

Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen Udbudsbetingelser og oplysninger om ejendommen For salg af den sydlige del af ejendommen matr. nr. 9c og 9l, Mørkhøj, beliggende Gladsaxevej 315, 2860 Søborg gælder følgende: Oplysninger om ejendommen

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund.

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Odense, den 26. september 2013 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 1. december

Læs mere

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Østergade 7-13, 4900 Nakskov Sag 5508

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Østergade 7-13, 4900 Nakskov Sag 5508 - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Østergade 7-13, 4900 Nakskov Sag 5508 Markant bygningskompleks med bedste beliggenhed i Nakskov bymidte. Til ejendommen

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Hyrdevej 6-20, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2717 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 BOLIGSOCIAL HENSYN... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 4 PLANFORHOLD /

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten 57, 3. sal, 2400 København NV til salg. 1 Juni 2016 Sagsnr. 2016-0227593

Læs mere

Vemmelev. Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E

Vemmelev. Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E Vemmelev Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.:

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Vorbækvej 3, Saksild Strand, 8300 Odder Sagsnr.: 2269 Dato: 22-08-2016 Beskrivelse: Saksild Strand Pænt og velholdt sommerhus tæt ved en af østkystens bedste badestrande. Stor

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 25-04-2016 Sagsid 16/7715 Gældende for Herold Svarres Vej og Aksel Sørensens Vej 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

SALGSPROSPEKT Tågerupvej 36, 4970 Rødby

SALGSPROSPEKT Tågerupvej 36, 4970 Rødby - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Tågerupvej 36, 4970 Rødby Sag 905556 Arbejderboliger til Femernforbindelsen. Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben

Læs mere

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696 - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen Dato: 24. august

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Femernforbindelse! TILBUD ØNSKES. Havnegade 13, 4970 Rødby Sag 927-JJ25375

SALGSPROSPEKT. Femernforbindelse! TILBUD ØNSKES. Havnegade 13, 4970 Rødby Sag 927-JJ25375 SALGSPROSPEKT Femernforbindelse! TILBUD ØNSKES Havnegade 13, 4970 Rødby Sag 927-JJ25375 Synligt beliggende Mange anvendelsesmuligheder - tidligere købmandsbutik Evt. projektudvikling Kontantpris kr. 750.000,-

Læs mere

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation

[SALGSVILKÅR] Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 2014 Morsø Kommune Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation [SALGSVILKÅR] Ejendomme erhvervet af Morsø Kommune med henblik på nedrivning af eksisterende bygninger og videresalg af bygningsløse

Læs mere

Udbudsbetingelser for salg af Hoven Plejehjem Bredgade 25, Hoven 6880 Tarm

Udbudsbetingelser for salg af Hoven Plejehjem Bredgade 25, Hoven 6880 Tarm 1 Udbudsbetingelser for salg af Hoven Plejehjem Bredgade 25, Hoven 6880 Tarm Hoven Plejehjem Bredgade 25, Hoven 6860 Tarm udbydes til salg af Ringkøbing- Skjern Kommune. Ejendommen er opført i 2003 i røde

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Frederiksborgvej 56, st. th., 2400 København NV. Sag 956CB000235

SALGSOPSTILLING. Frederiksborgvej 56, st. th., 2400 København NV. Sag 956CB000235 . SALGSOPSTILLING Frederiksborgvej 56, st. th., 2400 København NV Sag 956CB000235 Attraktiv og velfungerende salatbar Salg af erhvervsandel, pris kr. 995.000 Erhvervsareal: 123 m² Boligafgift pr. mdr.

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 26. sseptember 2012 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386 SALGSPROSPEKT Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Carsten Schou Dato: 25. februar 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov

SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov Matrikelnummer: SALGSPROSPEKT Elsamvej 13, Vester Hassing, 9310 Vodskov SÆLGES VED OFFENTLIGT UDBUD FOR AALBORG FORSYNING, KLOAK A/S Ejendommen omfatter delnr. 5 af 27m V. Hassing By, V. Hassing med et

Læs mere

SALGSOPSTILLING. bestående af 3 fritliggende bygninger. Grimstrupvej 133A, 4700 Næstved. Sag ERH12082

SALGSOPSTILLING. bestående af 3 fritliggende bygninger. Grimstrupvej 133A, 4700 Næstved. Sag ERH12082 SALGSOPSTILLING bestående af 3 fritliggende bygninger Grimstrupvej 133A, 4700 Næstved Sag ERH12082 Bygning 1 er på ialt 909 m2 Ca. 150 m2 rigtig pænt administrationsafsnit Ca. 100 m2 frokoststue, bade-

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune April 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune April 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune April 2016 Forhøring Ændret anvendelse af erhvervs- og centerområdet omkring Tavleholmsvej og Hovedvejen Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for, at der på Hovedvejen

Læs mere

Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000

Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000 GENERELLE UDBUDSVILKÅR 1 Røde Banke 77, Frederica 7000 udbydes til salg Vilkår for salg af Erritsø Bygade 77, Fredericia 7000 Røde Banke 77, Fredericia 7000 31.01.2015 sagsnr. 14/10027 GENERELLE UDBUDSVILKÅR

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende U D B U D S M A T E R I A L E Mørkholt Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord vedrørende Heraf vej Del af matr.nr. 10af Mørkholt By, Gårslev 0,8675 ha 0 m 2 Del af matr.nr. 8bu Mørkholt By, Gårslev

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 014. Frederikssund Kommuneplan 2009-2021. Lokalcenter på Holmensvej i Frederikssund

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 014. Frederikssund Kommuneplan 2009-2021. Lokalcenter på Holmensvej i Frederikssund Forslag til Kommuneplantillæg nr. 014 Lokalcenter på Holmensvej i Frederikssund Vedtaget af Frederikssund byråd den 21. marts 2012 til offentliggørelse i perioden Frederikssund Kommuneplan 2009-2021 Redegørelse

Læs mere

Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup

Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup Udbudsvilkår 4 parcelhusgrunde Beliggende Kærvænget, Jordrup Baggrund Området Vilkår Mindstepriser Afgivelse af tilbud Vurdering af tilbud Forbehold Bilag Kolding Kommune udbyder 4 parcelhusgrunde i henhold

Læs mere

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86. Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT

Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86. Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT Pilekroen, Allinge Restaurant/bar centralt i Allinge - mulighed for beboelse på 1.sal

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Restaurant i Sejerøbugten Midt i Danmarks største sommerhusområde. Lyngvej 165, Ellinge Lyng, 4560 Vig.

SALGSPROSPEKT. Restaurant i Sejerøbugten Midt i Danmarks største sommerhusområde. Lyngvej 165, Ellinge Lyng, 4560 Vig. SALGSPROSPEKT Restaurant i Sejerøbugten Midt i Danmarks største sommerhusområde Lyngvej 165, Ellinge Lyng, 4560 Vig Sag 927-JJ26077 Kun åbent 165 dage om året Store muligheder for omsætningsstigning Sælges

Læs mere

Salgsbetingelser. for. Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang

Salgsbetingelser. for. Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang Salgsbetingelser for Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang 29-06-2016 Sag: 2016/05832 1 S A L G S B E T I N G E L S E R for I budrunde: Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang Grunden udbydes til salg for

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 FRYDENSGADE 4, SILKEBORG MINDSTEPRIS: 1.945.000 KR. ETAGEAREAL: 147 M 2 OPFØRT: 1923 GRUNDAREAL: 590 m 2 ENERGIMÆRKE: F Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Frydensgade 4, 8600 Silkeborg Indhold

Læs mere

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål

Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Salg af grund Langkildevej 1, Hvidovre til boligformål Hvidovre Kommune udbyder grunden beliggende Langkildevej 1, 2650 Hvidovre (herefter kaldet Ejendommen ) til salg på følgende vilkår: Ejendommen udbydes

Læs mere

SALGSPROSPEKT Industrivej 20, Grønnemose, 5560 Aarup

SALGSPROSPEKT Industrivej 20, Grønnemose, 5560 Aarup ½- SALGSPROSPEKT Industrivej 20, Grønnemose, 5560 Aarup Arealer Grundareal 23.234 m 2 Pris Kontantpris kr. 2.900.000,- excl. moms ERHVERVSGRUND MED UNIK FACADEBELIGGENHED MIDT I DANMARK TIL 125 KR. PR.

Læs mere

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve

Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Udbud af Vejhuset Lillegade 2A, Greve landsby, 2670 Greve Greve Kommune, juli 2019 Indhold 1. Indledning... 3 2. Den udbudte ejendom... 3 3. Planmæssige rammer... 3 3.1 Kommuneplanramme... 3 3.2 Lokalplan...

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

Udbud af attraktiv bolig-ø på Langagergård, Greve (Karlslunde)

Udbud af attraktiv bolig-ø på Langagergård, Greve (Karlslunde) Udbud af attraktiv bolig-ø på Langagergård, Greve (Karlslunde) Greve, april 2014 1 Indholdsfortegnelse Side 1. Introduktion 3 2. De planmæssige rammer for udbud af bolig-ø B, Langagergård 3 3. Udbudsform

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Centralt beliggende i Skanderborg. Butik. Vestergade 100, Skanderborg By, 8660 Skanderborg. Sag 201206

SALGSPROSPEKT. Centralt beliggende i Skanderborg. Butik. Vestergade 100, Skanderborg By, 8660 Skanderborg. Sag 201206 SALGSPROSPEKT Centralt beliggende i Skanderborg Butik Vestergade 100, Skanderborg By, 8660 Skanderborg Sag 201206 Ca. 500 m2 ledig for køber Gode lokaler med store aluporte Masser af parkeringspladser

Læs mere

Udbud af grunden Mælkevejen 19, Ø. Assels Salgsvilkår og tilbudsblanket

Udbud af grunden Mælkevejen 19, Ø. Assels Salgsvilkår og tilbudsblanket Udbud af grunden Mælkevejen 19, Ø. Assels Salgsvilkår og tilbudsblanket 25. februar 2019 1 Sagsnr.: 773-2016-21976 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00. Sønderballevej 11, Genner, 6230 Rødekro Sag ERHVER57

SALGSPROSPEKT. Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00. Sønderballevej 11, Genner, 6230 Rødekro Sag ERHVER57 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00 Sønderballevej

Læs mere

Projektejendom TIL SALG. Senest anvendt til musikuddannelse på Aalborg Universitet Sag K1512-15

Projektejendom TIL SALG. Senest anvendt til musikuddannelse på Aalborg Universitet Sag K1512-15 Projektejendom Senest anvendt til musikuddannelse på Aalborg Universitet Sag K1512-15 TIL SALG Aalborg Øst - Kroghstræde 6 For Freja Ejendomme Udstykkes som særskilt matrikel i forbindelse med handlen

Læs mere

Salgsopstilling Solgårdsvej 2A, Tarup 5210 Odense NV Sælges ved tilbudsgivning

Salgsopstilling Solgårdsvej 2A, Tarup 5210 Odense NV Sælges ved tilbudsgivning Salgsopstilling Solgårdsvej 2A, Tarup 5210 Odense NV Sælges ved tilbudsgivning Erhvervsareal 481 m2 / Grundareal 1.854 m2 1. Salgsvilkår. Ejendommen sælges ved tilbudsgivning uden mindstepris. Købstilbud

Læs mere

Købstilbud. Vejerboden Jessens Mole 3A 5700 Svendborg. Underskrevne:

Købstilbud. Vejerboden Jessens Mole 3A 5700 Svendborg. Underskrevne: Købstilbud Vejerboden Jessens Mole 3A 5700 Svendborg Underskrevne: Sælger: Svendborg Kommune, Center for Ejendomme og Teknisk Service, Svendborgvej 135, 5762 Vester Skerninge. Sælger, skøder og betinget

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT ERHVERVSEJENDOM. Vendersgade 28, 7000 Fredericia Sagsnr. 14/10034

UDBUDSPROSPEKT ERHVERVSEJENDOM. Vendersgade 28, 7000 Fredericia Sagsnr. 14/10034 UDBUDSPROSPEKT ERHVERVSEJENDOM Vendersgade 28, 7000 Fredericia Sagsnr. 14/10034 INDHOLD EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK 3 BESKRIVELSE 3 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD 4 TEKNISKE INSTALLATIONER / LØSØRE 4 MILJØFORHOLD

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde. Ærøvej 2, 6520 Toftlund Sag ERHVER28

SALGSPROSPEKT. Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde. Ærøvej 2, 6520 Toftlund Sag ERHVER28 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Værkstedsbygning 917 m2 i Toftlunds erhvervsområde Ærøvej 2, 6520 Toftlund

Læs mere

Udbud af ejendommen Næssundvej 474, Karby Salgsvilkår og tilbudsblanket

Udbud af ejendommen Næssundvej 474, Karby Salgsvilkår og tilbudsblanket Udbud af ejendommen Næssundvej 474, Karby Salgsvilkår og tilbudsblanket 26. juni 2019 1 Sagsnr.: 773-2018-8203 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om offentligt

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusgrundene

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2 Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms Erhvervsareal: 401 m 2 Bygget/ombygget: 1910/1996 Grundareal: 2.551 m 2 Energimærke: E Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang Indhold

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

Kontor komplekser i Esbjerg

Kontor komplekser i Esbjerg Salgsopstilling Kontor komplekser i Esbjerg Sag 114012 Bavnehøjvej 6-12, 6700 Esbjerg To markante og velbeliggende komplekser Nær Esbjerg Havn, centrum samt motorvejsafkørsel Udlejet til flere lejere Gode

Læs mere

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. C E Christiansens Vej 25, 4930 Maribo Sag 5507

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. C E Christiansens Vej 25, 4930 Maribo Sag 5507 - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT C E Christiansens Vej 25, 4930 Maribo Sag 5507 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen Dato: 24.

Læs mere

Salgsopstilling. Sælges ved offentligt udbud. Adresse Langegade 11-13, 5300 Kerteminde. Arealer: Erhvervsareal 1.687 m2 Grundareal 1.

Salgsopstilling. Sælges ved offentligt udbud. Adresse Langegade 11-13, 5300 Kerteminde. Arealer: Erhvervsareal 1.687 m2 Grundareal 1. Salgsopstilling Udlejningsejendom med 3 erhvervslejemål (inkl. tidsbegrænset lejeaftale med Kerteminde Kommune) (med mulighed for udstykning og køb af en del af ejendommen) Sælges ved offentligt udbud

Læs mere

Udbud af grunden Nørrebro 86, Nykøbing M. Salgsvilkår og tilbudsblanket

Udbud af grunden Nørrebro 86, Nykøbing M. Salgsvilkår og tilbudsblanket Udbud af grunden Nørrebro 86, Nykøbing M. Salgsvilkår og tilbudsblanket 25. februar 2019 1 Sagsnr.: 773-2017-13303 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

Indkaldelse af ideer og forslag til Kommuneplantillæg for erhvervsområder i Lejre Kommune

Indkaldelse af ideer og forslag til Kommuneplantillæg for erhvervsområder i Lejre Kommune Indkaldelse af ideer og forslag til Kommuneplantillæg for erhvervsområder i Lejre Kommune Baggrund To virksomheder i Lejre Kommune ønsker mulighed for at udvide på steder, som i øjeblikket ikke er udlagt

Læs mere

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483

UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM. Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 UDBUDSPROSPEKT INVESTERINGSEJENDOM Oldenborggade 7, 7000 Fredericia Sag nr. 15/2483 Indhold GENERELLE UDBUDSVILKÅR... 3 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK... 4 BESKRIVELSE... 5 PLANFORHOLD / OFFENTLIGE FORHOLD...

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 158

SALGSPROSPEKT Sag nr. 158 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 158 Stadionvej 16 A og B, Horne, 6800 Varde Multianvendelig ejendom til kun kr. 230 pr. kvm. Pris kontant: Kr. 2.250.000 Erhvervsareal 9.532 m 2 Boligareal 230 m

Læs mere

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Mindet 1., 8660 Skanderborg Tlf. 8652 5286 - Fax. 8652 5284 E-mail: skanderborg@johnfrandsen.dk

Læs mere

Byejendom i centrum af Nakskov

Byejendom i centrum af Nakskov Byejendom i centrum af Nakskov Sag 10N13206 TIL SALG Nakskov - Søndergade 32 Ejendommen er beliggende på gågaden i Nakskov God mindre investeringsejendom Ejendommen fremstår flot Kontantpris kr. 2.400.000

Læs mere

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg.

Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende ved Kejlstrupvej, til salg. MINDSTEPRIS: 757.000 KR. + moms GRUNDAREAL: ca. 7570 M 2 LOKALPLAN 13-007 ANVENDELSE: master og anlæg, der producerer energi fra vedvarende energikilder. Silkeborg Kommune udbyder en erhvervsgrund beliggende

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia. Sag 10571

SALGSPROSPEKT. Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia. Sag 10571 SALGSPROSPEKT Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia Sag 10571 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Vesterbrogade 29 7000 Fredericia Matr.nr. 233

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Askemose 15, 6470 Sydals Sagsnr.: 74561542 Dato: 13-04-2015 Beskrivelse: Veldisponeret sommerhus, beliggende i attraktivt område i Skovby på Sydals med gåafstand til dejlig badestrand

Læs mere

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018

Salgsprospekt. 2 tidligere lærerboliger. Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Salgsprospekt 2 tidligere lærerboliger Lærervej 3 og 5 - Ramløse Udbyder: Gribskov Kommune Dato: 1. marts 2018 Center for Byer, Ejendomme og Erhverv, Rådhusvej 3, 3200 Helsinge Oplysninger: Bianca Lauterbach

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Stor lagerhal/værksted centralt i Sønderjylland 797 m2 inkl. kontorlokale og toilet/badfaciliteter

SALGSPROSPEKT. Stor lagerhal/værksted centralt i Sønderjylland 797 m2 inkl. kontorlokale og toilet/badfaciliteter - Mikkelsens Ejendomskontor Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Stor lagerhal/værksted centralt i Sønderjylland

Læs mere

Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg

Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg Sag 20N15220 TIL SALG Vordingborg - Algade 100 4 lejligheder alle udlejet Vel vedligeholdt ejendom Beliggende centralt tæt på byens handelsliv Kontantpris kr.

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3.

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3. Pkt. 171 Køb af ejendom Sagsnr. 231951 Byrådet Lukket punkt Resume Ejeren af Tornhøjgård, Spraglehøjvej 2, Jyllinge, tilbyder Roskilde Kommune at købe ejendommens jordtilliggende på omkring 95.000 m2 for

Læs mere

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 189. Grundstykke med 26 parkeringspladser. Grundareal 1.602 m 2

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 189. Grundstykke med 26 parkeringspladser. Grundareal 1.602 m 2 - LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 189 Rørkjærsgade 79, 6700 Esbjerg Grundstykke med 26 parkeringspladser Grundareal 1.602 m 2 Tilbudsfrist fredag, den 15. januar 2016 kl. 12.00 Jernbanegade 22,

Læs mere

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse

Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse august 2016 Udbyder hermed sokkelgrunden matr.nr.1di, Lille Værløse, beliggende Bymidten 114, 3500 Værløse til salg. UDBUDSVILKÅR Grunden udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2

Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang. Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms. Erhvervsareal: 401 m 2 Mindstepris: 695.000 kr. inkl. Moms Erhvervsareal: 401 m 2 Bygget/ombygget: 1910/1996 Grundareal: 2.551 m 2 Energimærke: E Silkeborg Kommune sælger ejendommen beliggende Jernbanegade 13, 8882 Fårvang Indhold

Læs mere

SALGSPROSPEKT Østervej 29, 4960 Holeby

SALGSPROSPEKT Østervej 29, 4960 Holeby - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT God investeringsejendom. Østervej 29, 4960 Holeby Sag 5486 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen

Læs mere

Udbud af grunden Grønnestræde 16, Redsted

Udbud af grunden Grønnestræde 16, Redsted Udbud af grunden Grønnestræde 16, Redsted 4. juli 2019 Salgsvilkår og tilbudsblanket 1 Sagsnr.: 773-2017-13304 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information om offentligt

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning

Indhold. Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S. Indledning. Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Indhold Tillæg nr. 1 til Lokalplanerne nr. 6.2-2 og nr.55a for Novo Nordisk A/S Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 5e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 145

SALGSPROSPEKT Sag nr. 145 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 145 Torvegade 13, 6870 Ølgod Udlejet ejerlejlighedsbutik med god beliggenhed Pris kontant kr. 3.500.000 Afkast 1. år, anslået 10,9 % Årlig lejeindtægt kr. 464.938

Læs mere

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIGT UDBUD Sag nr Tilbudsfrist fredag, den 20. januar 2017 kl Havnearbejdernes Mønstringshus udbydes til salg

LASSEN ERHVERV. OFFENTLIGT UDBUD Sag nr Tilbudsfrist fredag, den 20. januar 2017 kl Havnearbejdernes Mønstringshus udbydes til salg Og i- LASSEN ERHVERV OFFENTLIGT UDBUD Sag nr. 273 Vesterhavsgade 50, 6700 Esbjerg Havnearbejdernes Mønstringshus udbydes til salg Erhvervsareal 872 m 2 Grundareal 1.560 m 2 Velfærdsbygning m.m. Overtagelse

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere

Platz and Crown Real Estate E J E N D O M S H A N D E L Konsulent: Bjarne Larsen Tlf.: 40 47 59 03

Platz and Crown Real Estate E J E N D O M S H A N D E L Konsulent: Bjarne Larsen Tlf.: 40 47 59 03 Platz and Crown Real Estate E J E N D O M S H A N D E L Konsulent: Bjarne Larsen Tlf.: 40 47 59 03 S A L G S P R O S P E K T SCT. MOGENS GADE 46 8800 VIBORG Meget spændende og charmerende ejendom i Viborgs

Læs mere

SALGSPROSPEKT Slagterivej 14, 4930 Maribo

SALGSPROSPEKT Slagterivej 14, 4930 Maribo - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Slagterivej 14, 4930 Maribo Sag 905703 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen Dato: 24. august 2015

Læs mere

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indhold Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og zonestatus

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 5hl, Over Feldborg By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Udbud af grunden Næssundvej 326, V. Hvidbjerg Salgsvilkår og tilbudsblanket

Udbud af grunden Næssundvej 326, V. Hvidbjerg Salgsvilkår og tilbudsblanket Udbud af grunden Næssundvej 326, V. Hvidbjerg Salgsvilkår og tilbudsblanket 12. november 2018 1 Sagsnr.: 773-2018-8887 Navn: Pia Thybo Direkte tlf.nr.: 9970 7006 E-mail: pt@morsoe.dk Generel information

Læs mere