AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE 14-15 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS"

Transkript

1 Branchens mest læste magasin / 71. årgang 03 APRIL 2010 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS Læs leder og temaet side 3-11 AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE DEBAT FOKUS MAD A LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA

2 KVALITET GIVER DIG SMØR PÅ BRØDET OG OMVENDT Kvaliteten er din fortjeneste. Derfor fortjener dine gæster Lurpak smør. Der er smør, der er billigere end Lurpak smør, så hvis produkterne var ens, var valget let. Men smør er et naturprodukt, der er resultatet af, hvor i verden køerne græsser, og hvordan fløden behandles. Lurpak smør er ren smag Lurpak smør er syrnet. Det giver en særlig pikant og kraftig smag. Dertil kommer smagsnuancerne fra mere end 100 aromastoffer, som findes naturligt i mælken fra de danske køer. Lurpak smør får dine råvarer, dit bagværk og dine saucer til at smage af mere. Det er din fortjeneste, når gæsterne bedømmer dit køkken. Det er dét, der i sidste ende giver smør på brødet eller er det omvendt?

3 LEDER BESTYRELSEN FORMAND: Flemming Andreasen, Restaurant Navigator Marselisborg Havnevej 46 D, 8000 Århus C, tlf , mobil NÆSTFORMAND: Nicolai Andersen, Restaurant Bryggen, 5500 Middelfart, Tlf BESTYRELSESMEDLEMMER: Poul Wulff Cafe Alma, 2300 København S Tlf /mobil Birgitte Israelsen Sonnerupgård, 4330 Hvalsø Tlf /mobil Jeanette Kyhn Restaurant Klinten, 5600 Fåborg Tlf / mobil Lone Fergadis Restaurant Zorba, 8600 Silkeborg Tlf / mobil Jørgen Pedersen Rold Storkro, 9520 Skørping Tlf /mobil FORENINGENS REGNSKABSKONSULENT: Registreret revisor Dan Andreasen, Time vision Falkoner Allé 1, 2000 Frederiksberg, tlf FORENINGENS ADVOKAT: Gudrun Fenger, Advokatfirmaet Jørgen U. Brink Islands Brygge 26, 3., 2300 København S, tlf FORENINGENS MEDLEMSKONSULENT: Kurt Asbjørn Johannesen Kildebjerggård 48, 5690 Tommerup, tlf Mail: DANMARKS RESTAURANTER & CAFÉER Islands Brygge 26, 3. sal, 2300 København S. Tlf , Mail: DRC ÅRHUS/REDAKTION Viborgvej 21, 8000 Århus, tlf Mail: DANMARKS GASTRONOMISKE REVOLUTION Danmark oplever i disse år ikke mindre end en gastronomisk revolution, som giver genlyd og anerkendelse i hele verden. Med 12 stjernerestauranter Noma med hele to samt en placering på verdensrangslistens aktuelle 3. plads har København i flere år givet de øvrige nordiske lande baghjul. Den prestigefulde Guide Michelin kunne imidlertid let tildele stjerner mere i andre egne af landet. Men inspektørerne har endnu ikke fundet vej til de mange unikke gastronomiske fyrtårne uden for København. Det er synd og tegner et skævt billede af landets gastrono- miske formåen. Det sættes der fokus på i denne udgave af vort branchemagasin. I samarbejde med en række interessenter og topgastronomer vil DRC i de kommende tid gøre en indsats for, at Guide Michelins inspektører også får øjnene op for provinsens sublime madkunst, der er en rejse værd, for nu at holde mig til guidens egne stjernekriterier. Ingen tvivl om, at det kræver en stor indsats samt personlige og personalemæssige ressourcer at gøre sig fortjent til en stjerne i Guide Michelin. Men når nu så mange rent faktisk gennem flere år har investeret i dette, kan man kun have forståelse for den stadig mere udbredte frustration over ikke at komme i betragtning i guiden, der er så stor respekt om. Man forstår eksempelvis så udmærket topgastronomen fra Århus, der nyligt i forbindelse med udgivelsen af Guide Michelin 2010 udtalte: Det føles hvert år, som om man ikke får lov til at gå til eksamen. God læselyst! Venlig hilsen Flemming Andreasen DRC-formand 03 APRIL 2010 Branchens mest læste magasin / 71. årgang ADRESSE: DRC Restaurant & Café, Viborgvej 21, 4., 8000 Århus C, tlf , fax , OPLAG: eksemplarer, Abonnement kr. 375,- årligt ANSV. REDAKTØR: Carsten Kruuse ANNONCER: Mediegruppen as, Mediekonsulent Lars Burchardt, tlf , fax , REDAKTION: tlf LAYOUT & PRODUKTION: Mediegruppen as FORSIDEFOTO: Fiskeret/Maria Gottgard for VisitDenmark. DISTRUBUTION: Postvæsenet dokumenterer: Restaurant & Café uddeles til adresser i overnatnings- og serveringsbranchen UDGIVER: Danmarks Restauranter og Caféer, Islands Brygge 26, 2300 København S, tlf , fax , ISSN: APRIL 2010 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS Læs leder og temaet side 3-11 AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE DEBAT FOKUS MAD A LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA RESTAURANT OG CAFE / / 3

4 INDHOLD 03 INDHOLD RESTAURANT OG CAFE / NR. 03 APRIL 2010 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS Læs leder og temaet side Michelinstjerner til provensen! Trods flere år med gastronomiske præstationer i international topklasse over hele landet, er der endnu ikke drysset Michelinstjerner ned udenfor Københavnsområdet. 10 En stjerne er født En stjerne i Guide Michelin giver som regel en stigning i restaurantens omsætning på 30%, oplyste redaktør Derek Bulmer, Guide Michelin nyligt til Dagbladet Børsen i forbindelse med udgivelsen af årets europæiske udgave af Guide Michelin Main Cities of Europe. Så restaurant AOC, ny i den eksklusive stjerneklub i København, kan således se frem til at få dejligt travlt. 16 Restauratører kan hæfte for musikeres A-skat Restauranter, barer og spillesteder bør undgå uklare aftaler om aflønningsformen, når de engagerer musikere. For det har gennem tiden medført en række retssager og konkurser. 24 Nye regler om medarbejderes sygefravær Det er ikke nok at være syg. Sygdommen skal også medføre, at man ikke er i stand til at udføre sit arbejde helt eller delvist. En medarbejder har således pligt til at oplyse, hvis vedkommende på trods af sygdommen kan udføre dele af sit arbejde. Nye regler giver nu arbejdsgivere nogle værktøjer til at følge op på sygemeldinger. 28 Sager, DER NAGER: Der er forskel på folk Hvorfor må embedsmænd godt byde samarbejdspartnere på forretningsfrokoster på det offentliges regning, når private erhvervsdrivende ikke må få fuldt fradrag for samme ydelser? 32 Café og showroom New York har det. Milano har det. Paris og alle de andre store modebyer har det. Og nu har Århus det også! Et showroom med cafe: Mentor Cafe. Fashion og lifestyle hvor salg af fortrinsvis sko er i centrum omgivet af kunst og kaffe, og det er designerne, der sælger eget design. OVERENSKOMST BORTFALDT EFTER 2 UGERS LOCKOUT Hvornår bortfalder en overenskomst efter konflikt? Svaret fremgår af en dom afsagt af Arbejdsretten for få år siden / RESTAURANT OG CAFE /

5 Alle priser er ekskl. moms. Skal dine kunder også ud at spise efter 1. juli? Har du ikke en terminal, der kan læse chip, skal du ikke fortvivle. Hos CTcoin.dk har vi masser af terminaler på lager, så vi kan helt sikkert også finde en, der passer til dine behov. Det kunne f.eks. være: Hypercom Artema Hybrid Ordnung muss sein. Tysk kram. Læser chip og magnetstribe samtidig, så du får en ekstra sikkerhed for, at kortet bliver læst rigtigt. Solgt i over eksemplarer i Europa. Kampagnepris 3.795,- (normalpris kr ,-) Leasingpris pr. måned fra kr. 98,- Bestil allerede i dag på Eneforhandler af Hypercom i Danmark CTcoin.dk A/S / Telefon / / let og sikker betaling

6 FOKUS Århus og Østjylland har faktisk haft stjernestatus længe på det internationale gastronomiske landkort. 6 / RESTAURANT OG CAFE /

7 FOKUS LEDER DRC STARTER MÅLRETTET GASTRONOMIPROJEKT: MICHELINSTJERNER TIL PROVINSEN! Trods flere år med gastronomiske præstationer i international topklasse over hele landet, er der endnu ikke drysset Michelinstjerner ned uden for Københavnsområdet. AF: Redaktionen FOTO: Colourbox.com Det giver et misvisende billede af Danmarks gastronomiske standard, mener Danmarks Restauranter & Cafeer, som nu vil arbejde på at få Guide Michelins øjne op for de øvrige landsdeles gastronomiske kvaliteter. Fokus rettes i første omgang mod Århus og Østjylland, hvor foreningen har indledt et samarbejde med Taste Aarhus. En organisation til fremme af gastronomi og høj fødevarekvalitet og hvis formand, Per Mandrup, er Team Manager for kokkelandsholdene. Desuden er der taget kontakt til flere top-restauranter i det østjyske. Blandt andre Restaurant Koch, Restaurant Miro og Frederikshøj Kro. Sidstnævnte hvorfra mesterkokken Wassim Hallal er TV-aktuel i Helvedes Køkken. 13 stjerner i København - Med tostjernede Restaurant Noma i spidsen har København som den eneste by i Danmark - netop fået fornyet sin stjernestatus med 13 flotte af slagsen fordelt på 12 restauranter i Guide Michelin Main Citys of Europe, siger informationschef Carsten Kruuse, DRC, og fortsætter: - Men Århus og Østjylland har faktisk haft stjernestatus længe på det internationale gastronomiske landkort. Flere kokke har vundet medaljer i prestigefulde internationale konkurrencer og på eksempelvis Molskroen løb Tommy Friis i år med titlen som Årets Kok, mens Steffen Back Mikkelsen, Malling & Schmidt, Århus og Jane Grabow Jensen, Molskroen, blev Årets Kokkeelever. Niveauet er højt nu og fremtiden lover også godt, påpeger informationschefen. Foreningen mener således, at denne region er et godt sted at starte en promovering af provinsens madkunstnere, med det formål at henlede Michelin-inspektørernes opmærksomhed på det høje gastronomiske niveau, der har bredt sig over hele landet. Fem stjerner i Göteborg DRC peger på, at eksempelvis Göteborg har fem restauranter med stjerner i Guide Michelin, og at der således ikke kan være noget principielt imod, at andre byer end hovedstæderne i Skandinavien får stjernestatus i Guide Michelin. - Der har været Michelinstjerner i Sveriges næststørste by, Göteborg, i mange år. Byen har formået at gøre opmærksom på sig selv overfor Guide Michelin som gourmet-destination især på fisk og skaldyr. Det skyldes såvel enkeltpræstationer fra kendte gastronomer som turistorganisationernes fokusering på restaurationsbranchen i markedsføringen og brandingen af Göteborg. Der er i hvert tilfælde en væsentlig forklaring, når man spørger repræsentanter fra Göteborgs officielle markedsføringsorganer for turisme, oplyser Carsten Kruuse. Han tilføjer: - Så kunne man nævne, at Göteborg med sine over indbyggere i højere grad end eksempelvis Århus ( indbyggere, red. ) udgør en main city of Europe. Men det argument holder vel ikke, når man i den nyeste Michelin-guide kan se, at schweiziske Lausanne, med blot indbyggere, nu også har fået stjernerestauranter blandt hovedbyerne i Europa, siger Carsten Kruuse. Gastronomisk revolution DRC mener, at det er på tide at gøre opmærksom på den gastronomiske revolution, som har fundet sted i Danmark i de senere år og som vinder stadig større international anerkendelse. - København er den by i Norden, der har suverænt flest Michelin-stjerner. Men ikke kun hovedstaden kan give andre skandinaviske og europæiske byer baghjul på den front, vurderer informationschefen og fortsætter: - I Århus er der for blot at nævne nogle stykker Frederikshøj Kro, Restaurant Koch, Malling & Schmidt, Svineriet, Miro m.fl. Et usædvanlig stort udbud af toprestauranter med nationalt og internationalt anerkendte gastronomer. Det skal der naturligvis arbejdes for at Guide Michelin får øje på. Her er DRC og Taste Aarhus i gang med at kortlægge, hvordan sådanne gourmetsteder kan få deres efter vor opfattelse berettigede opmærksomhed på Guide Michelins redaktion. Vi vil desuden rette henvendelse til VisitAarhus, så turistorganisationen også bliver en aktiv spiller på linje med pendanten i Göteborg, siger Carsten Kruuse. Han erfarer desuden, at Århus Kommunes Erhvervsafdeling også har udtrykt interesse for at deltage i projekt Michelinstjerner til Århus med henvisning til den internationale brandingværdi. Øget international fokus - Gennem gastronomiske events, udarbejdelse og international distribution af lækkert pressemateriale fra gastronomiens fyrtårne, præsentationsklip i levende billeder på de sociale medier, henvendelser til nationale og internationale aviser, tidsskrifter, relevante sites m.m. vil vi i projektet arbejde for at få endnu mere international fokus på Danmark som gourmet-destination. I løbet af processen vil vi forsøge at overbevise Michelins redaktion om, at Århus og Østjylland også er værd at rejse efter, hvis man ønsker gastronomiske oplevelser i særklasse. DRC repræsenterer godt 80 restauranter i Smilets by og knapt 1500 på landsplan. Herunder blandt andet Restaurant Noma i København, der i den netop udkomne Guide Michelin har bevaret sine to stjerner og vurderes som Verdens tredjebedste restaurant. RESTAURANT OG CAFE / / 7

8 FOKUS STJERNE- DRYS OVER KØBENHAVN I den nyligt udkomne Guide Michelin, Main Cities of Europe er der uddelt 13 stjerner i København. Ny stjernerestaurant er AOC, mens Ensemble og Geranium har mistet deres stjerner på grund af lukning. Kødbyens Fiskebar får udmærkelsen Bib Gourmand en udmærkelse som indikerer veltillavet mad til en fordelagtig pris. AF: Carsten Kruuse FOTO: Colourbox.com København er den by i Norden med flest stjernerestauranter hele 12 styk hvilket er dobbelt så mange som i for eksempel Stockholm. Noma er fortsat den eneste danske restaurant med to stjerner i Guide Michelin Main Cities of Europe Da Ensemble og Geranium er lukket har de naturligvis mistet deres respektive stjerner. Danske restauranter med stjerner i den nye Guide Michelin Main Cities of Europe 2010: Noma (to stjerner) AOC (ny stjerne) Paustian v. Bo Bech Herman Kokkeriet Era Ora Formel B Kiin Kiin Kong Hans Kælder MR Søllerød Kro The Paul Syv restauranter har en Bib Gourmand-udmærkelse: Famo, Frederiks Have, Kanalen, Kødbyens Fiskebar (ny), L Altro, Le Sommelier, Oubæk. Udmærkelsen Bib Gourmand gives til restauranter med god mad til rimelige priser. Anonyme inspektører Hvert år rejser anonyme inspektører rundt og prøvespiser restauranter og bor på hoteller. Inspektørerne betaler altid for deres mad og hotelovernatninger og aflønnes af Michelin alt sammen for at bevare Guide Michelins uafhængighed, og for at inspektørerne skal få samme oplevelse som alle andre gæster. Symbolernes betydning Tre stjerner i Guide Michelin betyder, at en restaurant tilbyder en oplevelser, som det er værd at rejse efter; to stjerner betyder, at restauranten er en omvej værd, mens én stjerne betyder, at det er en rigtig god restaurant i sin kategori. Stjerner uddeles kun på basis af den mad, som serveres. Bestiksymboler deles ud for miljø, service osv. Hoteller belønnes på samme måde for deres miljø med hussymboler i forskellige størrelser. Rødt bestik og røde hussymboler gives til særligt gode restauranter og hoteller. 8 / RESTAURANT OG CAFE /

9

10 FOKUS EN STJERNE ER FØDT En stjerne i Guide Michelin giver som regel en stigning i restaurantens omsætning på 30%, oplyste redaktør Derek Bulmer, Guide Michelin, nyligt til Dagbladet Børsen i forbindelse med udgivelsen af årets europæiske udgave af Guide Michelin Main Cities of Europe. Så restaurant AOC, ny i den eksklusive stjerneklub i København, kan således se frem til at få dejligt travlt. AF: Carsten Kruuse Avisen kunne samtidig oplyse, at da Kokkeriet i 2007 for første gang fik en Michelinstjerne, steg omsætningen fra 3,8 mio. kr. til 5,5 mio. kr. Endnu bedre gik det Formel B, der oplevede en fremgang fra 2,5 mio. kr. til 7,5 mio. kr. Ingen tvivl om, at den lille røde guide fra det franske dækfirma siden sine første stjerneanmeldelser af restauranter i 1933 har fået stadig større betydning for restaurationsbranchens mest ambitiøse udøvere og i dag sætter den betydeligste kvalitetsnorm i gastronomiens verden. Ekstravagant madanmelder Personligt husker jeg første gang Michelin Guiden blev nævnt i mit barndomshjem i slutningen af 1960-erne. Et fjernt familiemedlem, den legendariske kulturredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, Jens Kruuse, havde været i Frankrig og spist på ikke mindre end 12 3-stjernede restauranter. Det kom der bogen En rejse værd ud af, hvor han begejstret kunne berette om gastronomiske oplevelser til langt over 100 kr.! Det blev i Danmark og i familien modtaget som både spændende men også noget ekstravagant. Ganske som Jens Kruuse var. Dengang omhandlede guiden kun Frankrig. Siden er den kommer stort set overalt i Europa. Men også New York og Tokyo tildeles nu egne udgaver. Sidstnævnte har endog overhalet Paris som den by med flest stjerner. Danmark fik sin første Michelinstjerne i Og siden er det gået stærkt. København har i de senere år nordisk rekord med nu 12 stjerne-restauranter i Guide Michelin. Mere end dobbelt så mange som eksempelvis Stockholm. Udkom første gang år 1900 Den første guide udkom allerede i år 1900 på initiativ af dækfabrikanten Michelin. Den blev delt ud gratis til alle, som købte en bil. På det tidspunkt var der cirka biler i hele Frankrig, hvor 95% af dem fandtes i Paris. Formålet med guiden var at få folk til at rejse ud på landet for at: 1. Slide på dækkene, så de fik brug for at købe nye! 2. Sprede interessen for biler, så mange flere købte biler (og dermed fik behov for dæk). De første guider indeholdt nyttige oplysninger om, hvor man kunne tanke (der var ikke mange tankstationer dengang), hvordan man skiftede dæk og glødelamper, og om hvor man kunne spise en bid mad eller overnatte. Michelin sendte inspektører ud i hele Frankrig. Deres eneste opgave var (og er stadig) at spise, bo og sove for derefter at rapportere om kvaliteten af hoteller og restauranter. Selvom det lyder som en ganske behagelig beskæftigelse er det at være Michelininspektør ikke den rene svir. En typisk inspektør kører km om året, sover årligt 130 nætter på hotel og spiser 240 måltider på restaurant. Tre uger på farten og så hjem til en uges kontorarbejde for at skrive fyldige rapporter. Ifølge Michelins hjemmeside får alle omfattede restauranter i gennemsnit besøg af inspektører hver 18. måned. 10 / RESTAURANT OG CAFE /

11 En typisk inspektør kører km om året, sover årligt 130 nætter på hotel og spiser 240 måltider på restaurant. Tre uger på farten og så hjem til en uges kontorarbejde for at skrive fyldige rapporter. Din samarbejdspartner når der skal indrettes. Bænke fra kr ,- pr. meter Stort udvalg i barstole Toprestauranter får dog ifølge presseudtalelser fra Michelins direktion besøg flere gange om året. De eftertragtede stjerner Systemet med stjerner blev introduceret i I Guide Michelin får maden (og kun maden) karakterer ved hjælp af stjerner. Vurdering af service, atmosfære og øvrige indtryk belønnes med korslagt bestik (1-5 bestik). Hoteller belønnes på samme måde for deres miljø/komfort med hussymboler i forskellige størrelser. Rødt bestik og røde hussymboler gives til særligt gode restauranter og hoteller. Tre stjerner i Guide Michelin betyder, at en restaurant er værd at rejse efter. To stjerner betyder, at restauranten er en omvej værd. En stjerne betyder, at det er en rigtig god restaurant i sin kategori. Bedømmelse Stjernerne uddeles kun på basis af den mad, som serveres. Fem kriterier vejleder inspektørerne i deres bedømmelse: 1. Kvaliteten på råvarerne 2. Håndværket dvs. smagen og tilberedningen 3. Personligheden dvs. hvor godt det er lykkedes for kokken at finde sit eget udtryk 4. Noget for pengene 5. Kvalitet over tid det skal være en lige fantastisk oplevelse, uanset hvornår man besøger restauranten. Inspektørernes uddannelse Ofte har Guide Michelin-inspektører en gedigen grunduddannelse på restaurant- eller hotelskoler og flere års erfaringer fra branchen. Derefter gennemgår man en seks måneder lang intern uddannelse, hvor man skaber et fælles syn på, hvordan mad skal bedømmes, og på de forskellige kriterier. Det skal være samme type bedømmelse, uanset hvilken inspektør som besøger en restaurant. Til sidst besøger man restauranter sammen med en erfaren inspektør i flere måneder for at sikre, at bedømmelserne foretages på samme måde af alle inspektører. Til slut foretager de deres egne inspektioner. Alle Guide Michelin-inspektører er anonyme for ifølge koncernen at garantere læserne af guiden, at inspektørerne ikke får nogen speciel service, men behandles på samme måde som en hvilken som helst gæst. Flere udgaver Guide Michelin findes i flere udgaver med tilføjelse af det geografiske område, som guiden omfatter. Den guide, som indeholder de nordiske lande, hedder som nævnt Guide Michelin Main Cities of Europe. Der findes guider over lande for eksempel Guide Michelin France, og guider over byer, for eksempel Guide Michelin London. Nyt siden 2006 er, at Guide Michelin nu også omfatter byer uden for Europa. Den første, der udkom, var Guide Michelin New York City Michelin udgiver også grønne guider, som mere er turistguider. Kendt Michelin-figur Guiden tilbyder et udvalg af hoteller og restauranter i forskellige prisklasser. Visse restauranter belønnes med en Bib Gourmand, der angiver, at det er en god restaurant, som serverer god mad til rimelige priser. Bib er en forkortelse af den legendariske Michelin-figur, Bibendum, der siden 1898 har været med til at brande Michelin. Konsulentbesøg i hele landet Bardisk Oskar stabel Klapbord fra kr. 595,- Diskmiljø Oskar 9428 Spændende lounge stole Luna Bosford Hent inspiration i vort showroom Priserne er excl. moms Mulighed for leasing Industrivej DK-7430 Ikast Tel RESTAURANT OG CAFE / / 11

12 TURISME NY DIREKTØR FOR VISITAARHUS Ny direktør for VisitAarhus bliver Jens Hausted. Han afløser Chris Jensen, der aftrådte tidligere på året efter kun otte måneder på posten. Årsagen var uenighed med bestyrelsen om gennemførelsen af en ny turismestrategi. Jens Hausted har siden januar 2007 været direktør for det regionale turismeselskab i Midtjylland, Midtjysk Turisme, og har før dette blandt andet været direktør for Østjyllands Turistudviklingsfond. - Vi er meget glade for at kunne præsentere Jens Hausted som ny direktør. Vi har søgt en direktør, som ud over det turistfaglige, skal styrke os på det forretningsudviklingsmæssige samt i endnu større udstrækning kan udvikle samarbejdet med regionen. Med valget af Jens Hausted underbygges VisitAarhus nye strategi Århus i dag Aarhus Tomorrow, hvor målet er flere internationale og nationale gæster til Århus, siger bestyrelsesformand Sten Tiedemann, VisitAarhus. Jens Hausted er kendt i århusiansk turisme, og havde blandt andet en markant rolle i udviklingen af byens samarbejde omkring erhvervsturisme i forbindelse med sine tidligere stillinger som projektleder for etableringen af Scandinavian Congress Center og salgs- og marketingchef for RadissonSAS hotellet i Århus (nu Radisson BLU). Jens Hausted tiltræder stillingen senest den 1. juli Kasseapparater til café og restaurationsbranchen Du får markedets mest driftsikre løsninger med kasseapparater fra Casio Mere end 800 kunder i Danmark! QT-6000 touch terminal er nu leveret til mere end 800 kunder i Danmark og har bevist sin styrke i hårde miljøer. Med QT-6000 får du udover et tidløst design alle tænkelige funktioner, fx detaljeret bordstyring (flyt bord, del regning osv.), tjenernøglesystem og PLU er i flere menulag. Du kan også integrere QT-6000 med verdens måske mest succesfulde ordrehåndteringssystem - Orderman. Erfaringer viser, at systemet øger omsætningen med op til 20%. Henviser du til denne annonce, får du yderligere 5% rabat på kampagneprisen. Ring og hør mere. Vi afholder løbende live events og kommer også gerne direkte ud til dig for en demonstration. Tlf: København - Holbæk - Næstved Importør: Tlf: Sønderborg - Århus - Nørresundby - Odense 12 / RESTAURANT OG CAFE /

13 Det ER LETTERE, END DET SER UD til. Udviklet af baristaer til baristaer. Lav fedtprocent og højt protein - indhold gør den steamede mælk nem at arbejde med. NYHED Kun 0,9% fedt. Så er det ingen kunst at servere mini latte i luksusklasse.

14 REPORTAGE Restauratører raser over urimelig anmeldelser på nettet: AOK.DK BEKLAGER og lover at stramme op Ikke alene den årlige fordeling af de højt profilerede Michelinstjerner kan skabe nervøsitet og bekymring i den københavnske restaurationsbranche. De anonyme amatør anmeldelser, såkaldte brugerindlæg, på sitet AOK.dk under Berlingske Media a/s sætter grå hår i hovedet på stadig flere restauratører, fordi de jævnligt må se sig svinet til på et usagligt og ofte falsk grundlag. AF: Redaktionen Vi har fået henvendelser fra restauratører, der føler sig urimeligt hængt ud. Flere er godt trætte af AOK s hidtidige manglende ihærdighed med at få slettet injurierende, stødende eller fejlagtige brugerindlæg, siger DRC-formand Flemming Andreasen og fortsætter: - AOK bør i højere grad være opmærksom på det særlige forhold, at det for en restaurant tager år at få opbygget et godt renomme, men kun et øjeblik at få det spoleret igen. Derfor bør redaktionen på linje med indlæg i de trykte aviser også være meget påpasselig med at overvåge brugerindlæggene og fjerne eller forhindre urimelig kritik. Desuden bør det efter DRC s opfattelse overvejes, om brugeres anonyme anmeldelser er en hensigtsmæssig mediepolitik. Det kan jo være konkurrenten overfor - eller andre, som har særlig interesse i at skade en restaurant - der står bag, påpeger formanden. Udokumenteret kritik En brugeranmelder havde nyligt følgende kommentar på AOK.dk til en madoplevelse på en københavnsk café: Salaten var med en tilfældig gedeost, der så ud som om den havde ligget lidt for længe i køledisken i Super Brugsen på Christianshavns Torv, men til gengæld var de stegte champignons som fulgte med denne mærkværdige sammenblanding, hakket på forhånd og indkøbt i glas måske også i førnævnte supermarked Efter flere henvendelser til AOK s redaktion lykkedes det først efter godt en måned for restauratøren at få slettet disse udokumenterede og fejlagtige påstande. AOK beklager - Vi skal selvfølgelig beklage, hvis der er eksempler på, at urigtige påstande ikke er blevet fjernet før flere uger efter, vi er blevet gjort opmærksomme herpå, Vi vil arbejde på en hurtigere proces, siger fungerende redaktør Kristoffer Zøllner, AOK.dk og fortsætter: - Jeg kan kun opfordre restauratørerne til at rette henvendelse direkte til mig pr. mail eller telefon, hvis de mener der er injurierende, stødende eller fejlagtigt indhold i et brugerindlæg. Så skal der blive taget hånd om sagen med det samme, lover han. Redaktøren tilføjer dog, at restauratører ikke skal forvente at få fjernet indlæg, der alene indeholder kritik af det pågældende spisested. - Brugerne må have lov til at beskrive deres oplevelse af et restaurant- eller cafébesøg. Og hvis nogen mener at have haft en rigtig dårlig oplevelse, så skal de have lov til at beskrive det på AOK.dk., fastslår han. Kristoffer Zøllner er godt klar over, at restaurationsbranchen er meget følsom overfor renommeet. Men han er i tvivl om, hvorvidt det er en farbar vej at kræve fuld identitet for brugerindlæg. Eksempelvis for at imødegå usaglig kritik fra konkurrenter eller andre, der kunne have interesse i at spolere en restaurationsvirksomhed. Her henviser redaktøren til chefredaktionen. - Vi har oplysningerne, når brugerne opretter sig på AOK. Men med alle de 14 / RESTAURANT OG CAFE /

15 Vi skal selvfølgelig beklage meget, hvis der er eksempler på, at urigtige påstande ikke er blevet fjernet før flere uger efter, vi er blevet gjort opmærksomme herpå. Kristoffer Zøllner, redaktør AOK.dk 3134 TILBUD til rene nettopriser! 3232 platforme, blogs, kommentar-muligheder til artikler m.m., vi som en del af en mediekoncern (Berlingske Media a/s red.) tilbyder i dag, er det min vurdering, at det er en uoverskuelig opgave at tjekke eller kræve fuld identitet for hvert indlæg, siger han. Igen henvises til chefredaktionen for spørgsmål om Berlingske Medias politik på området. Redaktøren vurderer desuden, at brugerindlæg på AOK.dk ikke omfatter et redaktionelt erstatningsansvar. Eksempelvis så en restauratør, der kan dokumentere et tab som følge af krænkende og urigtige beskyldninger i et brugerindlæg på AOK.dk kan kræve erstatning af AOK.dk. Kristoffer Zøllner mener kun, at AOK.dk har et ansvar, hvis man bevidst undlader at fjerne problematiske indlæg. I de skriftlige betingelser for brugerindlæg på AOK.dk. fralægger AOK.dk sig dog et sådant erstatningsansvar og lægger det over på brugeren. Der står: Såfremt der rejses krav mod AOK, der er begrundet med, at et indlæg på AOK krænker tredjemands rettigheder, skal brugeren friholde AOK for enhver omkostning, godtgørelse, tab og øvrige udgifter, som herved påføres AOK. Pressejurist: Sitet har ansvar Men afdelingsforstander Oluf Jørgensen for Informations- og Forvaltningsret på Danmarks Journalisthøjskole anlægger i et svar på en henvendelse fra DRC desangående den modsatte pressejuridiske vurdering: Debatfora på nettet følger almindelige ansvarsprincipper for straf- og erstatningsansvar. En forfatter, der kan identificeres, er juridisk ansvarlig. Hvis indlæg er anonyme, vil der formentlig kunne gøres et ansvar gældende for medvirken mod den person/ organisation, der bestyrer sitet. Ytringsfriheden har vide rammer, men der er grænser for injurier dvs. urigtige beskyldninger af grovere art. Et juridisk ansvar vil formentlig forudsætte, at fejl og urigtige beskyldninger ikke bliver fjernet, selv om der er anmodet herom. Dialog med chefredaktionen - DRC anerkender, at AOK s redaktion beklager langsom behandling af indsigelser fra restauratører og viljen til at stramme op på procedurerne, siger DRC-formand Flemming Andreasen. Han tilføjer: - Men på baggrund af den retsmæssige usikkerhed, der synes at være omkring disse anonyme anmeldelser på nettet og ansvarsfordelingen på AOK s restaurantsider vil DRC snarest ikke mindst på AOK s redaktørs opfordring - rette henvendelse til blandt andre Berlingske Medias a/s chefredaktion for at få en dialog om problemstillingen og for at kunne bidrage til at sikre god presseskik på dette forholdsvis nye område, oplyser DRC-formanden. Måtte du som restauratør have gode eller dårlige erfaringer med AOK.dk, ibyendk. eller andre sites, hører foreningen gerne fra dig på eller Ariel Rita T201 T214 T001 T202 Quadra Pr. stk...559,- Pr. stk...489,- Pr. stk...665,- Pr. stk...498,- Pr. stk...389,- Pr. stk...349,- Pr. stk...398,- Impero Bistro T242 Cindy T200 Rokko 13 Mars Pr. stk...625,- Pr. stk...498,- Pr. stk...899,- Pr. stk...379,- Pr. stk...385,- Pr. stk...568,- Fra...298,- Pr. stk...428,- Pr. stk...448,- Alle priser er excl. moms og levering Vejlevej Fredericia Tlf.: Fax RESTAURANT OG CAFE / / 15

16 REPORTAGE Skatteekspert advarer: Restauratører kan hæfte for musikeres A-skat Restauranter, barer og spillesteder bør undgå uklare aftaler om aflønningsformen, når de engagerer musikere. For det har gennem tiden medført en række retssager og konkurser. AF: Redaktionen FOTO: Purestockx.com Advarslen kommer fra advokat og skatteekspert Tommy V. Christiansen, som i klummen Spørg om penge i Morgenavisen Jyllands-Posten nyligt satte fokus på problemstillingen. Situationen kan eksempelvis opstå i den ret udbredte situation, hvor restauratøren gennem et stykke tid har betalt hyggepianisten på honorarbasis. Her oplyser advokaten, at der er adskillige eksempler på, at skattemyndighederne efterfølgende vurderer engagementet som et reelt ansættelsesforhold, hvorfor restauratøren har skullet indeholde skat og således er ansvarlig for videreførelse af pengene til skattevæsenet. Det er derfor meget væsentligt at få afklaret, om musikeren driver selvstændig virksomhed, arbejder på honorarbasis eller indgår i et egentligt ansættelsesforhold. - Om en musiker driver en selvstændig virksomhed eller blot er almindelig lønmodtager beror på en konkret vurdering af forholdene i den enkelte sag, siger Tommy V. Christiansen. Ifølge skatteeksperten er et af momenterne her arbejdsopgavens varighed. Hyggepianistens aflønning - Arbejder musikeren som hyggepianist ved sølvbryllupper og familiefester og dermed skiftende arrangementer, er der som udgangspunkt tale om selvstændig erhvervsvirksomhed. Er der omvendt tale om en pianist, der i henhold til sin kontrakt skal spille hver aften på et givent tidspunkt i en måned, og hvor værten kan bede pianisten spille givne numre, er der givetvis tale om et lønansættelsesforhold, vurderer Tommy V. Christiansen Får musikeren en løn, timeløn, ugeløn, månedsløn, provision, akkord m.v. og er det i øvrigt hvervgiveren f.eks. et spillested, der afholder udgifterne i forbindelse med udførelsen af arbejdet, peger det, ifølge advokaten, i retning af et ansættelsesforhold, og dermed at musikeren er lønmodtager. Det gælder også i det forhold, at musikeren udelukkende eller i overvejende grad har samme arbejdsgiver. Dvs. spiller samme sted i en længere periode og har forud fastsatte arbejdstider. Foreligger således et regulært ansættelsesforhold, skal musikerens arbejdsgiver blandt andet indeholde A-skat af den løn, der udbetales til musikeren. Højesteretsdom lagde linjen Netop spørgsmålet om arbejdsgiverens pligt til at indeholde A-skat blev aktualiseret af en Højesteretsdom fra Højesteret fastslog, at det daværende århusianske Jazzhus Tagskæggets engagement med to udenlandske solister på henholdsvis en og fem aftener ikke kunne anses som et egentlig ansættelsesforhold. Skattevæsenet har nu ifølge Tommy V. Christiansen anlagt den officielle tommelfingerregel, at betaling til en musiker kan ske som B-indkomst, hvis der er tale om meget kortvarige engagementer på en-tre dages varighed. - Ved engagementer af længere varighed bør arrangøren altså i den konkrete situation forsigtigt undersøge, hvad der gælder for engagementet, således at arrangøren ikke utilsigtet bliver ansvarlig for afregning af A-skat vedrørende musikeren. Det gælder måske især, hvis der er tale om udenlandske solister, hvor det kan være meget vanskeligt for ikke at sige umuligt at hente penge efterfølgende hos musikeren, påpeger skatteeksperten. 16 / RESTAURANT OG CAFE /

17 Nogle gange er det helt i orden at være grov! Lantmännen Unibake er en del af fuldkornspartnerskabet, der står bag en landsdækkende fuldkornskampagne de næste 2 år. Fuldkorn giver nogle ekstra sundhedsgevinster, fordi de indeholder vitaminer, mineraler og andre gode stoffer, som påvirker kroppen på en sund måde. Fuldkorn øger også mæthedsfornemmelsen og holder maven i gang. Kig efter fuldkornslogoet når du handler - vælg fuldkorn først. Lantmännen er samtidig den eneste leverandør med et komplet bake off-sortiment, som indtil videre består af 650 brødprodukter. Yderligere information om vores virksomhed og vores brands finder du på DRC indd 17 13/04/

18 PRODUKTNYT ÆGTE MOJITO-ROM NU I DANMARK Den cubansk producerede lyse rom, Havana Club 3 års rom, er netop sat i handlen i Danmark. Den lyse fadlagrede luksusrom er særligt velegnet til den populære mojitodrink. Inden længe er Havana Clubs lyse 3 års rom at finde på barer,diskoteker og restauranter over hele landet. Havana Club 3 års rom har længe været populær på det udenlandske marked, og i rommens hjemland Cuba hænger denne lyse variant af Havana Club uløseligt sammen med Mojito-drinken. - Havana Club 3 års rom er den originale cubanske rom med sin helt egen historie og tradition. Overalt på Cuba bruges denne rom til den populære Mojito-drink, der er blevet en nationaldrink på højde med den klassiske Cuba Libre. Nu er mojitoen også blevet vældig populær i Danmark, og derfor skal danskerne også have mulighed for at købe den ægte Mojito-rom, siger senior brand manager Jens Jakobsen, der har ansvaret for markedsføring af Havana Club i Danmark. BOOM I SALG AF SUSHI PÅ NETTET Salget af sushi fra restauranter via nettet er i løbet af det sidste års tid steget med flere tusind procent. Det viser nye tal fra Just-Eat.dk Det er de lidt ældre brugere, som står for stigningen og de er ikke bange for at betale mere for deres fastfood. Trenden forklares med, at det nu ikke kun er de helt unge, der bestiller mad online, også dem på over 35 vil bestiller online, og de har smag for andet end pizza. Samtidig er der opstået en generel forventning blandt forbrugerne om, at restaurantmad er noget man bestiller online og får leveret. Mere professionelt marked - Fremgangen skyldes i høj grad også, at sushi-kæderne er blevet mere professionelle. Der er tale om stærke koncepter med gode produkter og forretninger. Nu er de blevet modne til at servicere de mange kunder, der foretrækker at handle online, og det har de enorm succes med, siger direktør Morten Larsen, Just-Eat.dk. Just-Eat.dk har fået succes med salg af pizza online, men konceptet har vist sig at være så stærkt, at det nu er blevet til den platform, der sørger for onlinehandel og udbringning af alle typer måltider i hele landet. Sparepærer til lysekroner og spots En LED-baseret lysekronepære og en ligeledes LED-baseret spotpære. Begge leverer et varmt, behageligt lys og er i bedste lavenergiklasse med et forbrug på 4 W. Det kan Nybye Lighting nu tilbyde restaurationsbranchen. Lysekronepæren i LED-version er udviklet til at erstatte den klassiske, klare 25 W kandelaberpære eller lysekronepære. I kraft af et avanceret prisme i toppen og en lige så avanceret chip leverer LED lysekronepæren præcis det varme og smukke lys, vi kender fra dens energislugende forgænger, glødepæren, oplyser Nybye Lighting. LED lysekronepæren med lille eller stor fatning findes i to udgaver, den ene samarbejder problemfrit med alle former for lysdæmpning og kan dæmpes trinløst ned til ti procent. Efter timer er mindst 70 procent af den maximale lyseffekt i behold. 4 W svarer til en 25 W glødepære. Det betyder helt kontant, at en enkelt LEDpære i sin levetid sikrer en besparelse på kr. på elregningen. Den nye LED-baserede spotpære fra Nybye Lighting har GU10-fatning og kan uden videre erstatte de gamle strømslugende halogenpærer, som findes i stort antal i de danske hjem, på arbejdspladser og i institutioner. LED-spotpæren samarbejder problemfrit med lysdæmpning og kan dæmpes trinløst ned til ti procent af maximal effekt. Besparelsen ved udskiftning til lavenergispots er til at få øje på: Spotpæren i lavenergiudgave forbruger beskedne 4 Watt som svarer til 30W. Levetiden er timer. Den LED-baserede lysekronepære eller kandelaberpære kan lysdæmpes og giver et smukt, varmt lys. Forbruget er 4 W, og lysstyrken svarer til en almindelig, 25 W glødepære. Ny, LED-baseret spotpære, som kan lysdæmpes. Den forbruger beskedne 4 W, og lysstyrken svarer til en almindelig 30 W halogenspot. 18 / RESTAURANT OG CAFE /

19 Lad YOGHURT GI DIT MENUKORT EN SUND kulør. Mango Lassi 1 person 1 dl Arla yoghurt naturel 3,5% 125 g mango, frossen 1 dl Arla Lærkevang minimælk 0,5% 3-4 isterninger 2 tsk. sukker Tips: 2 tsk. frisk revet ingefær 2 tsk. limesaft mynteblade Lassi er et sundt supplement til smoothies eller andre kolde drikke med sukker. Let og hurtigt at mikse. Nemt at variere. Blend alle ingredienser til ensartet konsistens. Server straks i kølige glas. Flere opskrifter på Lassi er den nye cafétrend og opskriften på en god forretning.

20 DAGENS RET Overenskomst bortfaldt efter 2 ugers lockout I begyndelsen af marts 2010 indgik 3F og Horesta en to-årig overenskomst. De hotel- og restaurationsvirksomheder, der havde overenskomst inden aftalen og ikke havde taget skridt til at opsige overenskomsten, er således forpligtet til at overholde den ny aftale om løn og arbejdsvilkår i de næste to år. Men hvad nu, hvis det ikke kan findes fodslag til indgåelse af ny overenskomst og der udbryder konflikt? Herom handler denne Dagens ret af advokat Jørgen U. Brink. AF: Advokat Jørgen U. Brink, DRC s ekspert i Arbejdsret Hvornår bortfalder en overenskomst efter konflikt? Svaret fremgår af en dom afsagt af Arbejdsretten for få år siden. Den meget principielle dom fastslår, at to ugers effektiv lockout kan virke frigørende i forhold til en kollektiv overenskomst, omfattet af sædvanlige bestemmelser om opsigelse af overenskomster efter Hovedaftalen mellem LO og DA. Mange restauratører har overenskomst Mange restauratører er omfattet af en overenskomst, der henviser til, at Hovedaftalens bestemmelser er gældende. Dette betyder efter Hovedaftalens 7, stk. 2, at selvom en overenskomst er opsagt, så vedbliver den med at være gældende, indtil der enten er indgået en ny overenskomst mellem de samme parter eller der er etableret en konflikt, benævnt frigørelseskonflikt, da overenskomsten først bortfalder, når arbejdsgiveren har gennemført en lockout eller lønmodtagerne har gennemført en strejke. Hvis restauratøren ønsker at slippe af med overenskomsten er det således ikke tilstrækkeligt at sige denne op, der skal herudover etableres en frigørelseskonflikt på virksomheden, således at der sendes lockoutvarsler til de ansatte, der er medlem af den fagforening, der har overenskomsten, og ved udløb af varslerne skal de pågældende sendes hjem, hvilket efter omstændighederne vil være ensbetydende med restaurantens lukning. En konkret sag I Arbejdsrettens sag havde en lokal taxaforening indgået overenskomst med fagforeningen 3F for de ansatte chauffører. Overenskomsten indeholdt en bestemmelse med henvisning til tilsvarende bestemmelser som i Hovedaftalens 7, stk. 2. Efter forgæves forhandlinger om fornyelse af overenskomsten gennemførte arbejdsgiveren med virkning fra den 29. april 2005 lockout overfor de organiserede ansatte. Den 11. eller 12. maj 2005 tilkendegav arbejdsgiveren, at man betragtede overenskomsten som bortfaldet, og arbejdsgiver begyndte herefter at ansætte chauffører på individuelle kontrakter. Sagen for Arbejdsretten LO for 3F indbragte sagen for Arbejdsretten med påstand om, at overenskomsten ikke var bortfaldet, og at der derfor skulle betales bod for overenskomstbrud. Arbejdsgiveren påstod heroverfor frifindelse med henvisning til, at den iværksatte lockout havde været effektiv og derfor frigørende for overenskomsten efter Hovedaftalens bestemmelser. Retsformanden var enig heri, idet han fandt, at den påklagede konflikt, der havde varet i ca. 14 dage, havde været effektiv og dermed frigørende. Afgørelsen udelukker ikke, at også en mere kortvarig konflikt vil kunne være frigørende, når bare den har været effektiv. Dette beror på en konkret vurdering. Vær opmærksom Det er som arbejdsgiver også vigtigt at være opmærksom på, at selvom en overenskomst falder bort, er dette ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der opstår ro på arbejdspladsen. Efter frigørelsen vil der ofte netop opstå en fortsat arbejdskamp mellem parterne, hvor fagforeningen udfolder forskellige aktiviteter, med etablering af blokader mv., for at overbevise arbejdsgiveren om det fornuftige i på ny at få overenskomsten til at gælde. 20 / RESTAURANT OG CAFE /

FORORD. Denne folder beskriver kort virksomhedens muligheder og pligter. 1. udgave / 2009 / Uddannelsesafdelingen / DS Håndværk & Industri

FORORD. Denne folder beskriver kort virksomhedens muligheder og pligter. 1. udgave / 2009 / Uddannelsesafdelingen / DS Håndværk & Industri Fakta om fravær 2 Fakta om fravær FORORD Som et led i at nedbringe sygefraværet på det danske arbejdsmarked har Folketinget vedtaget nogle ændringer af sygedagpengeloven, som pålægger arbejdsgivere og

Læs mere

Når en medarbejder bliver syg September 2014. DANSK HR Webinar

Når en medarbejder bliver syg September 2014. DANSK HR Webinar Når en medarbejder bliver syg September 2014 DANSK HR Webinar Hvad får du svar på Sygemelding Dokumentation af sygdom Krav til arbejdsgiver under en medarbejders sygdom Krav til medarbejderen under egen

Læs mere

Regler om sygedagpenge

Regler om sygedagpenge Regler om sygedagpenge Betingelser for at modtage sygedagpenge... side 1 Arbejdsgivers fritagelse for at betale sygedagpenge i arbejdsgiverperioden side 2 Fortielse af helbredsoplysninger... side 3 Regler

Læs mere

Der er ikke tale om et generelt forbud mod afskedigelser i virksomhedsoverdragelsessituationer,

Der er ikke tale om et generelt forbud mod afskedigelser i virksomhedsoverdragelsessituationer, N O TAT Afskedigelse ved virksomhedsoverdragelse Dette notat behandler reglerne for opsigelse af medarbejdere i forbindelse med, at der sker en virksomhedsoverdragelse. Notatet er udarbejdet af KL s Juridiske

Læs mere

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013.

Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Årsberetning for Bryghuset Vendia ApS, generalforsamling 16. Juni, 2013. Velkommen til generalforsamling i Bryghuset Vendia. Når jeg ser tilbage på regnskabsåret 2012 / 13, ser jeg atter et meget aktivt

Læs mere

GODE RÅD OM... sygefraværssamtalen SIDE 1

GODE RÅD OM... sygefraværssamtalen SIDE 1 GODE RÅD OM... sygefraværssamtalen SIDE 1 Indhold Det skal samtalen handle om 3 Indkaldelsen til samtalen 3 Opsagte medarbejdere 3 Afholdelse af samtalen 3 Forberedelse til sygefraværssamtalen 4 Indledning

Læs mere

OK13 - Hvad sker der hvis du skal i konflikt?

OK13 - Hvad sker der hvis du skal i konflikt? OK13 - Hvad sker der hvis du skal i konflikt? IDA er i fuld gang med at forhandle de offentlige overenskomster. Ved fornyelse af enhver overenskomst er der altid en risiko for konflikt. Denne vejledning

Læs mere

Ny Højesteretsdom sætter tilbagekøbsklausuler for medarbejderaktier under pres

Ny Højesteretsdom sætter tilbagekøbsklausuler for medarbejderaktier under pres Ny Højesteretsdom sætter tilbagekøbsklausuler for medarbejderaktier under pres Af advokat Anders Rubinstein, M&A Corporate, Bech-Bruun Advokatfirma En ny principiel Højesteretsdom 1 begrænser selskabers

Læs mere

Refusion af sygedagpenge

Refusion af sygedagpenge GODE RÅD OM Refusion af sygedagpenge 2007 REFUSION AF SYGEDAGPENGE Udgivet af DANSK ERHVERV Indholdsfortegnelse 1. Arbejdsgiverperioden 3 2. Betingelser 3 2.1 Beskæftigelseskrav 4 2.2 Kommunens opfølgning,

Læs mere

Orientering. Ansat medarbejder eller freelancer?

Orientering. Ansat medarbejder eller freelancer? Orientering Dansk Erhverv Børsen 1217 København K Telefon +45 3374 6000 Telefax +45 3374 6080 Ansat medarbejder eller freelancer? 1. Indledning Flere og flere virksomheder bruger freelancere i stedet for

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan finde støtte til at vende

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord At være aktivt sygemeldt I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan

Læs mere

Når en medarbejder melder sig syg

Når en medarbejder melder sig syg Når en medarbejder melder sig syg nye muligheder og pligter Arbejdsmarkedsstyrelsen, januar 2010 A 1 NY PLIGT: Arbejdsgivere skal holde samtaler med sygemeldte medarbejdere Fra januar 2010 skal alle landets

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014 Sag 311/2012 (1. afdeling) FOA Fag og Arbejde som mandatar for A (advokat Jacob Sand) mod Y Kommune (advokat Yvonne Frederiksen) I tidligere instans er

Læs mere

Ny dom fra EU-domstolen fastlægger en række centrale begreber af væsentlig betydning for dansk ansættelsesret.

Ny dom fra EU-domstolen fastlægger en række centrale begreber af væsentlig betydning for dansk ansættelsesret. Nyhedsbrev Ansættelsesret, maj 2013 Ny dom fra EU-domstolen fastlægger en række centrale begreber af væsentlig betydning for dansk ansættelsesret. Begrebet handicap er udvidet, idet det nu er slået fast,

Læs mere

Sygefravær. - Hva kan du gøre?

Sygefravær. - Hva kan du gøre? Sygefravær - Hva kan du gøre? Det er vel OK at være syg! Hvor lavt kan sygefraværet være? Hvornår skal jeg gribe ind? Hvordan kan jeg gribe ind? 1. Mulige årsager til sygefravær? Prøv at finde frem til

Læs mere

Arbejdsrettens dom af 16. september 2008

Arbejdsrettens dom af 16. september 2008 Arbejdsrettens dom af 16. september 2008 i sag nr. A2005.220: Landsorganisationen i Danmark for Forbundet Træ-Industri-Byg i Danmark (adv. Steven Vallik) mod Helge Rasmussen & Søn v/ Peter Rasmussen Anders

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Ophævelse af et ansættelsesforhold

Ophævelse af et ansættelsesforhold Gode råd om Ophævelse af et ansættelsesforhold - bortvisning Kend reglerne, før du bortviser en medarbejder Udgivet af Dansk Handel & Service i samarbejde med Danmarks Fotohandler Forening Ophævelse af

Læs mere

Arbejdsgiverens ledelsesret

Arbejdsgiverens ledelsesret Du kan komme i den situation, at din arbejdsgiver ikke er tilfreds med dig. Måske er du selv skyld i det. Men det kan også skyldes forhold, du ikke er herre over. Det gælder f.eks. når du har et stort

Læs mere

N O TAT. Frasigelse af kollektive overenskomster

N O TAT. Frasigelse af kollektive overenskomster N O TAT Frasigelse af kollektive overenskomster Dette notat handler om frasigelse af de kollektive rettigheder og pligter i forhold til overdragerens kollektive overenskomster i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse.

Læs mere

Information til sygemeldte

Information til sygemeldte Information til sygemeldte Hvad er sygedagpenge? Sygedagpenge er en offentlig ydelse, som du kan få i kortere tid, hvis du er helt eller delvist uarbejdsdygtig. Dvs. du kan ikke være sygemeldt, hvis f.eks.

Læs mere

ARBEJDSLØSHEDSFORSIKRING FOR honorarmodtagere, freelancere, konsulenter m.fl

ARBEJDSLØSHEDSFORSIKRING FOR honorarmodtagere, freelancere, konsulenter m.fl Arbejdsløshedsforsikring for honorarmodtagere, freelance, konsulenter m.fl. Side 0 ARBEJDSLØSHEDSFORSIKRING FOR honorarmodtagere, freelancere, konsulenter m.fl Arbejdsløshedsforsikring for honorarmodtagere,

Læs mere

Vejledning om arbejdsgivers indhentelse af oplysninger i forbindelse med lønmodtagerens sygdom

Vejledning om arbejdsgivers indhentelse af oplysninger i forbindelse med lønmodtagerens sygdom Vejledning om arbejdsgivers indhentelse af oplysninger i forbindelse med lønmodtagerens sygdom Denne Vejledning Et vigtigt element i indsatsen for at nedbringe sygefraværet på det danske arbejdsmarked

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan finde støtte til at vende

Læs mere

Hold fast i dine medarbejdere også dem, der er sygemeldt

Hold fast i dine medarbejdere også dem, der er sygemeldt Guide over lovgrundlag ved sygemeldinger Hold fast i dine medarbejdere også dem, der er sygemeldt Kend paragrafferne ved sygefravær Få overblik over myndighedskrav og formalia ved sygefravær Få overblik

Læs mere

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Dette vejledningsmateriale er et redskab til dig som arbejdsgiver til brug for dine overvejelser og eventuelle brug af en konkurrence- og/eller kundeklausul

Læs mere

Sygefraværssamtalen: Hvad må du spørge om?

Sygefraværssamtalen: Hvad må du spørge om? S I D E 1 SOCIALT ENGAGEMENT: Sygefraværssamtalen Fastholdelsesplan Mulighedserklæring Sygefraværssamtalen: Hvad må du spørge om? I sommeren 2009 og i begyndelsen af 2010 træder ny lovgivning i kraft om

Læs mere

Outsourcing og medarbejdere. v/ partner Mads Krarup Den offentlige uddannelsesdag 2014

Outsourcing og medarbejdere. v/ partner Mads Krarup Den offentlige uddannelsesdag 2014 Outsourcing og medarbejdere v/ partner Mads Krarup Den offentlige uddannelsesdag 2014 2 Dagens program Hvornår finder virksomhedsoverdragelsesloven anvendelse i forbindelse med offentlig udbud, og hvad

Læs mere

Redegørelse fra Aller Media A/S i forbindelse med SE og HØR-sagen

Redegørelse fra Aller Media A/S i forbindelse med SE og HØR-sagen Den 27. juni 2014 Redegørelse fra Aller Media A/S i forbindelse med SE og HØR-sagen Den eksterne uvildige undersøgelse, der har haft til formål at afdække omfanget af anvendelsen af ulovlige overvågningsmetoder

Læs mere

Danske Malermestre. Værd at vide om... Sygdom i malerfaget

Danske Malermestre. Værd at vide om... Sygdom i malerfaget Danske Malermestre Værd at vide om... Sygdom i malerfaget 2 Sygdom i malerfaget Af Heinrich Søndengaard Nielsen, 2011. Danske Malermestre 2011 Teksterne må kun kopieres og eftergøres af medlemmer af Danske

Læs mere

Vigtigt at vide om sygdom

Vigtigt at vide om sygdom Vigtigt at vide om sygdom Vigtigt at vide om sygdom indeholder en gennemgang af nogle problemstillinger, som du skal være opmærksom, hvis du har sygemeldte medarbejdere. Syge medarbejdere vil ofte kunne

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

2008 GODE RÅD OM OPSIGELSE GODE RÅD OM. Opsigelse. Udgivet af DANSK ERHVERV

2008 GODE RÅD OM OPSIGELSE GODE RÅD OM. Opsigelse. Udgivet af DANSK ERHVERV GODE RÅD OM Opsigelse 2008 GODE RÅD OM OPSIGELSE Udgivet af DANSK ERHVERV Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Selve opsigelsen 3 3. Opsigelsesvarsler 4 4. Forhold i opsigelsesperioden 5 5. Fratrædelsesgodtgørelser

Læs mere

fremtiden starter her... Gode råd om... Sygedagpenge

fremtiden starter her... Gode råd om... Sygedagpenge fremtiden starter her... Gode råd om... Sygedagpenge INDHOLD Arbejdsgiverperioden 3 Betingelser 4 Beskæftigelseskravet over for kommunen 4 Kommunens opfølgning, herunder 4 oplysningsskema Uarbejdsdygtig,

Læs mere

Navn. Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr.

Navn. Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr. Ansættelseskontrakt 1 Parterne Imellem arbejdsgiver Navn Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: og medarbejder Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr. er indgået følgende ansættelseskontrakt med

Læs mere

Praktiske svar på spørgsmål om strejken

Praktiske svar på spørgsmål om strejken Praktiske svar på spørgsmål om strejken Afspadsering Er afspadsering påbegyndt før strejkens/lockoutens iværksættelse, afbrydes den ved konfliktens start. Medlemmer på afspadsering deltager således i konflikten

Læs mere

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling.

Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn. Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk restaurant i Nordatlantisk Hus på Odense Havn Forpagtningsaftalen er det første år til forhandling. Nordatlantisk Hus på Odense Havn inviterer hermed interesserede restauratører til at byde

Læs mere

Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du!

Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du! Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du! Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du! Redaktion: Dansk Sygeplejeråd Layout: Dansk Sygeplejeråd Tryk: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed 10-141 Copyright

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Side 1. Hovedaftale for deltidsbeskæftiget, honoraraflønnede brandpersonale mellem KL og Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk

Side 1. Hovedaftale for deltidsbeskæftiget, honoraraflønnede brandpersonale mellem KL og Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk Side 1 Hovedaftale for deltidsbeskæftiget, honoraraflønnede brandpersonale mellem KL og Landsklubben For Deltidsansatte Brandfolk Side 2 Indholdsfortegnelse Side Kapitel 1. Hvem er omfattet... 3 1. Hvem

Læs mere

ARBEJDS- OG ANSÆTTELSESRET

ARBEJDS- OG ANSÆTTELSESRET NYHEDER FRA PLESNER JUNI 2009 ARBEJDS- OG ANSÆTTELSESRET Ryglidelse anerkendt som handicap... 1 Endnu en afgørelse om aldersdiskrimination... 2 Ændring af arbejdssted... 3 Hvornår er opsigelsen meddelt

Læs mere

Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet

Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet + Kick-off den gode smag! Den Gode Smag Bredere udvalg højere kvalitet gæster og personale. Nye muligheder for netop din restaurant, cafe + Mandag d. 19 maj. 2014 17.00 20.30 Mønstring på Bramsejlsskonnerten

Læs mere

Ferie og arbejdstid v/ Jacob Sand og Ditte Grundtvig Larsen

Ferie og arbejdstid v/ Jacob Sand og Ditte Grundtvig Larsen Ferie og arbejdstid v/ Jacob Sand og Ditte Grundtvig Larsen 00. Program Program Ferie Ferieloven kort Ferie og fratræden Ferie og sygdom Arbejdstid Tilrettelæggelse af arbejdet arbejdsgivers ledelsesret

Læs mere

Kendelse af 13. januar 2015 i faglig voldgift FV2014.0143: 3F København (faglig sekretær Henrik Forchhammer) mod

Kendelse af 13. januar 2015 i faglig voldgift FV2014.0143: 3F København (faglig sekretær Henrik Forchhammer) mod Kendelse af 13. januar 2015 i faglig voldgift FV2014.0143: 3F København (faglig sekretær Henrik Forchhammer) mod Danske Mediers Arbejdsgiverforening, DMA for Post & Medier ApS (advokat Katja Holbech Mårtensen)

Læs mere

KENDELSE afsagt onsdag den 21. oktober 2009

KENDELSE afsagt onsdag den 21. oktober 2009 1 KENDELSE afsagt onsdag den 21. oktober 2009 i faglig voldgiftssag, 2009.0126 3F Privat Service, Hotel og Restauration (faglig konsulent Bent Moos) mod Bilfærgernes Rederiforening for Scandlines Catering

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 19. august 2013

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 19. august 2013 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 19. august 2013 Sag 33/2013 Alm. Brand Forsikring A/S (advokat Michael Steen Wiisbye) mod A (advokat Keld Norup) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Københavns

Læs mere

Gode råd om... ferie

Gode råd om... ferie Gode råd om... ferie INDHOLD Reglerne for ferie 3 Optjening 3 Afholdelse af ferie 4 Ferie i en opsigelsesperiode 4 Betaling under ferien 5 Ferie med løn 6 Ferie med feriegodtgørelse 6 Fradrag ved ferieafholdelse

Læs mere

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015.

Nationalt udbud: Udbudsbetingelser. Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015. Nationalt udbud: Kontrakt om bistand til informationsindsats om øget sikker adfærd på internettet 2015 Udbudsbetingelser Side 1 af 7 0. Den ordregivende myndighed Digitaliseringsstyrelsen Landgreven 4,

Læs mere

Europaudvalget (2. samling) EU-note - E 13 Offentligt

Europaudvalget (2. samling) EU-note - E 13 Offentligt Europaudvalget (2. samling) EU-note - E 13 Offentligt Europaudvalget EU-konsulenten Til: Dato: Europaudvalget, Arbejdsmarkedsudvalget 18. december 2007 EF-Domstolen: Svensk kollektiv blokade er i strid

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 20. juni 2011

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 20. juni 2011 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 20. juni 2011 Sag 53/2010 (2. afdeling) Henrichsen & Co. Statsautoriseret Revisionsaktieselskab (advokat Søren Narv Pedersen) mod A (advokat Søren Noringriis, beskikket)

Læs mere

Protokollat med tilkendegivelse

Protokollat med tilkendegivelse Protokollat med tilkendegivelse meddelt tirsdag den 29. april 2014 i faglig voldgiftssag 2014.0022 Blik- og Rørarbejderforbundet (advokat Kim Bøg Brandt) mod Tekniq for VVS og Varmeteknik A/S (konsulent

Læs mere

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

CykelSportMessen. Brochure 2015. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Cykler - Udstyr - Rejser - Træning Brochure 2015 Bliv udstiller på Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse Vest: 24. og 25. oktober Arena Midt Kjellerup Øst: 7. og 8. november Roskilde Kongrescenter

Læs mere

Skoleleder og. overenskomstansat. er du. overenskomstansat. og bekymret for at blive. afskediget SÅ KONTAKT ALTID SKOLELEDERFORENINGEN

Skoleleder og. overenskomstansat. er du. overenskomstansat. og bekymret for at blive. afskediget SÅ KONTAKT ALTID SKOLELEDERFORENINGEN Skoleleder og overenskomstansat er du overenskomstansat og bekymret for at blive afskediget SÅ KONTAKT ALTID SKOLELEDERFORENINGEN 1 når dit Der kan af mange årsager opstå en risiko for, at din arbejdsgiver

Læs mere

Oprettelse af en forening sådan!

Oprettelse af en forening sådan! Vejledning: Frivillig Folkeoplysende Forening 1 Oprettelse af en forening sådan! Kravene til en frivillig folkeoplysende forening handler primært om hvilke aktiviteter, der er i foreningen, og hvordan

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

PROCEDURE FOR KLAGER. Aaparken 2 Postbox 150 7400 Herning. Telefon: 97 21 43 44 Fax: 97 21 30 09 E-mail: post@fruehojgaard.dk

PROCEDURE FOR KLAGER. Aaparken 2 Postbox 150 7400 Herning. Telefon: 97 21 43 44 Fax: 97 21 30 09 E-mail: post@fruehojgaard.dk PROCEDURE FOR KLAGER Aaparken 2 Postbox 150 7400 Herning Telefon: 97 21 43 44 Fax: 97 21 30 09 E-mail: post@fruehojgaard.dk Side 2 Side 11 Ingredienser i et godt naboskab Som det fremgår af de foregående

Læs mere

HANDELSAGENT HVORDAN KOMMER JEG I GANG?

HANDELSAGENT HVORDAN KOMMER JEG I GANG? HANDELSAGENT HVORDAN KOMMER JEG I GANG? Det kræver ikke meget at nedsætte sig som handelsagent. Som regel kan man klare sig med en telefon, en computer, et skrivebord og måske en bil til at besøge kunderne

Læs mere

For meget udbetalt løn (Condictio indebiti) & For lidt udbetalt løn

For meget udbetalt løn (Condictio indebiti) & For lidt udbetalt løn For meget udbetalt løn (Condictio indebiti) & For lidt udbetalt løn Notatet angår dels retningslinierne for, hvornår arbejdsgiveren kan kræve pengene tilbage, i tilfælde, hvor lønmodtageren har fået for

Læs mere

Aktuel udvikling i dansk turisme 2014 foreløbig opgørelse. VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse

Aktuel udvikling i dansk turisme 2014 foreløbig opgørelse. VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Aktuel udvikling i dansk turisme 2014 foreløbig opgørelse VisitDenmark, 2015 Viden & Analyse Udgivet af: VisitDenmark Sidst opdateret: februar 2015 Overnatningsstatistikken fra Danmarks Statistik dækker

Læs mere

Civilproces Reeksamen sommer 2011. Opgave 1

Civilproces Reeksamen sommer 2011. Opgave 1 Opgave 1 Fritz og Olga Schmidt, der boede i Tyskland, købte i 2010 et helårshus i Sønderborg. Baggrunden herfor var, at Olga Schmidt gennem nogle år havde arbejdet på Als, og familien ville nu flytte dertil.

Læs mere

Mini-leksikon https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=30746

Mini-leksikon https://www.retsinformation.dk/forms/r0710.aspx?id=30746 Mini-leksikon To forløb for den sygemeldte Sygedagpenge Underretningsbrev Oplysningsskema fra dagpengeafdelingen. Mulighedserklæring Varighedserklæring se friattest. Lægeerklæring se friattest og mulighedserklæring

Læs mere

SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD...

SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD... INVITATION TIL MORGENMØDE SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD - 10 TING, SOM HR BØR VIDE OM SKAT OG SOCIAL SIKRING NORRBOM VINDING INVITERER TIL MORGENMØDE TORSDAG DEN 26. MARTS 2015 KL. 9.00 11.30,

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

Ansættelseskontrakt Lønnet virke som træner/-instruktør

Ansættelseskontrakt Lønnet virke som træner/-instruktør STANDARDKONTRAKT Januar 2o14 Ansættelseskontrakt Lønnet virke som træner/-instruktør 1: Parterne Forening: Adresse: CVR-nr.: og Træner/instruktør: Adresse: Cpr.nr.: indgår på de i kontrakten nævnte vilkår

Læs mere

Nedbringelse af sygefravær

Nedbringelse af sygefravær GODE RÅD OM Nedbringelse af sygefravær 2008 GODE RÅD OM NEDBRINGELSE AF SYGEFRAVÆR Udgivet af DANSK ERHVERV Indholdsfortegnelse Indledning 3 Virksomhedens fokus på sygefravær 4 Analyse af virksomhedens

Læs mere

Human ressource en disciplin i konstant bevægelse

Human ressource en disciplin i konstant bevægelse Rekruttering og rådgivning NB! Se fakta-ark om ansættelsesbeviser Human ressource en disciplin i konstant bevægelse Ansættelsessamtalen Når en virksomhed holder ansættelsessamtaler, hersker der af og til

Læs mere

CIRKULÆRE: 003 Tænk jer om, før I afskediger medarbejdere

CIRKULÆRE: 003 Tænk jer om, før I afskediger medarbejdere Cirkulære: Cirkulære nr. 003 Udgivet første gang 12-11-1996 Kontrolleret 01-08-2014 Kontrolleret senest 01-08-2015 Evt. bilag el. henvisninger: Indsættes: I Servicemappen under 7.3 Indhold Man kan ikke

Læs mere

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal tilbagebetale en del af det modtagne vederlag for udlejning.

KENDELSE. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede skal tilbagebetale en del af det modtagne vederlag for udlejning. 1 København, den 19. november 2012 KENDELSE Klagerne ctr. Boligkontoret Dybdahl/Riis ApS Stolbergsvej 26 2970 Hørsholm Nævnet har modtaget klagen den 8. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2014.0047)

Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2014.0047) Opmandskendelse i faglig voldgift (FV2014.0047) 3F Aalborg for murersvend A (gruppeformand Reidar Kogstad) mod Dansk Byggeri for NCC Construction Danmark A/S (afdelingschef Thorsten Wilstrup) Voldgiftsretten

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Når et medlem melder sig syg. nye muligheder og pligter for a-kasser Arbejdsmarkedsstyrelsen, maj 2010

Når et medlem melder sig syg. nye muligheder og pligter for a-kasser Arbejdsmarkedsstyrelsen, maj 2010 Når et medlem melder sig syg nye muligheder og pligter for a-kasser Arbejdsmarkedsstyrelsen, maj 2010 1 A-kassen er vigtig for den sygemeldtes fremtid Siden oktober 2009 har a-kasserne haft pligt til at

Læs mere

Legetøj der sælges i alternative butikker

Legetøj der sælges i alternative butikker Rapport over Overvågningsindsats 2010 RK2010 5c Legetøj der sælges i alternative butikker 332-32-00030 1 Indholdsfortegnelse Formål...2 Kort opgavebeskrivelse...2 Kort konklusion...2 Udførelse...3 Resultater...4

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. januar 2012

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. januar 2012 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. januar 2012 Sag 177/2010 (1. afdeling) Synbra Danmark A/S (advokat Poul Bostrup) mod Skatteministeriet (kammeradvokaten ved advokat Steffen Sværke) I tidligere instans

Læs mere

Dreist Advokater CVR: 17 00 32 75

Dreist Advokater CVR: 17 00 32 75 Side 2 af 5 2. ANSÆTTELSESFORHOLDETS BEGYNDELSESTIDSPUNKT OG VARIGHED 2.1. Ansættelsen sker til tiltrædelse den 2.2. Såfremt ansættelsesforholdet er midlertidigt, angives en slutdato: ARBEJDSSTED 3. 3.1.

Læs mere

Klager har påstået frifindelse for indklagedes selvstændige påstand.

Klager har påstået frifindelse for indklagedes selvstændige påstand. Tilkendegivelse i faglig voldgiftssag FV2014.0062 Malerforbundet i Danmark (advokat Nicolai Westergaard) mod Danske Malermestre (afdelingschef Heinrich Søndengaard Nielsen) Uoverensstemmelsen angår, om

Læs mere

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG 24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...3 1 JULIAN 3 APS...5 2 STREET FOOD SUPPLIES...6 3 STADEHOLDERFORENINGEN...6 4 STREET FOOD RÅDET...7

Læs mere

AC s høringssvar vedrørende forslag til ændring af ferieloven (Udbetaling af uhævede feriepenge)

AC s høringssvar vedrørende forslag til ændring af ferieloven (Udbetaling af uhævede feriepenge) Beskæftigelsesministeriet Holmens Kanal 20 1060 København K Den 13. august 2003 SER/kj Sagsnr. 199900095-247 AC s høringssvar vedrørende forslag til ændring af ferieloven (Udbetaling af uhævede feriepenge)

Læs mere

Energi & Miljø A d v o k a t f i r m a

Energi & Miljø A d v o k a t f i r m a J.nr.: 07-10243 ID nr. 15 Bilag 5 Ansættelsesretlige problemstillinger 23. oktober 2008 Skolebakken 7, 1. tv. 8000 Århus C Telefon: 86 18 00 60 Fax: 36 92 83 19 www.energiogmiljo.dk CVR: 31135427 1. Sammenfatning

Læs mere

Retningslinier for en god ansættelse. værktøj2001. Er du ung i huset eller børnepasser?

Retningslinier for en god ansættelse. værktøj2001. Er du ung i huset eller børnepasser? Retningslinier for en god ansættelse værktøj2001 Er du ung i huset eller børnepasser? Er du ung i huset eller børnepasser er udgivet af Forbundet af Offentligt Ansatte. Pjecen har til formål at beskrive,

Læs mere

KENDELSE. Sagen blev mundtligt forhandlet den 24. februar 2011 med højesteretsdommer Lene Pagter Kristensen som nævnsformand og opmand.

KENDELSE. Sagen blev mundtligt forhandlet den 24. februar 2011 med højesteretsdommer Lene Pagter Kristensen som nævnsformand og opmand. i Afskedigelsesnævnets sag nr.:20100925 3F for A mod Køge Bugt Ejendomsservice A/S Uoverensstemmelsen KENDELSE Sagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede Køge Bugt Ejendomsservice A/S s afskedigelse

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 01-174.822 (A.F. Wehner, Jens Fejø, Helle Bøjen Larsen) 24. marts 2003

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 01-174.822 (A.F. Wehner, Jens Fejø, Helle Bøjen Larsen) 24. marts 2003 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 01-174.822 (A.F. Wehner, Jens Fejø, Helle Bøjen Larsen) 24. marts 2003 K E N D E L S E Restauratør Villy Antonsen (advokat Uffe Bro, Løgstør) mod Aars Kommune (advokat Jørgen

Læs mere

Mellem virksomheden [virksomhedens navn], beliggende [virksomhedens adresse], (herefter kaldet virksomheden)

Mellem virksomheden [virksomhedens navn], beliggende [virksomhedens adresse], (herefter kaldet virksomheden) ANSÆTTELSESKONTRAKT 1. Parterne Mellem virksomheden [virksomhedens navn], beliggende [virksomhedens adresse], (herefter kaldet virksomheden) og medundertegnede [medarbejderens navn], boende [medarbejderens

Læs mere

[Tilføj denne side i navigationsvisningen for at få vist et sidebanner] Tidsbegrænsede ansættelser

[Tilføj denne side i navigationsvisningen for at få vist et sidebanner] Tidsbegrænsede ansættelser [Tilføj denne side i navigationsvisningen for at få vist et sidebanner] Tidsbegrænsede ansættelser I ansættelsesforhold, hvor en arbejdsgiver ansætter en ergoterapeut, er det hovedreglen, at ergoterapeuten

Læs mere

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO

VELKOMMEN TIL CLUB MOJO VELKOMMEN TIL CLUB MOJO Når du køber et abonnement hos Mojo Mobile ApS, CVR-nr. 33 85 77 72, Nørre Farimagsgade 37, 4, 1364 København K ( Mojo Mobile ), bliver du samtidig hermed medlem af Club Mojo (

Læs mere

Nyt fra AutoBranchens ArbejdsgiverForening

Nyt fra AutoBranchens ArbejdsgiverForening Nr. 4 15. december 2014 Nyt fra AutoBranchens ArbejdsgiverForening Gå ikke med til proforma opsigelse AutoBranchens ArbejdsgiverForening anbefaler, at medlemmerne ikke går med til proforma opsigelse af

Læs mere

Folketingets Skatteudvalg Folketinget Christiansborg 1240 København K. Att. Formand Niels Helveg Petersen 6.8.2009. Kære Niels Helveg Petersen,

Folketingets Skatteudvalg Folketinget Christiansborg 1240 København K. Att. Formand Niels Helveg Petersen 6.8.2009. Kære Niels Helveg Petersen, Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 378 Offentligt Folketingets Skatteudvalg Folketinget Christiansborg 1240 København K Att. Formand Niels Helveg Petersen HANNE MAGNUSSEN ADVOKAT (H) HM@MAZANTI.DK TEL

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

CIVILPROCES OMPRØVE S 2013. Opgave 1

CIVILPROCES OMPRØVE S 2013. Opgave 1 CIVILPROCES OMPRØVE S 2013 Opgave 1 Hansen importerede vin fra bl.a. Australien og solgte den fra to butikker én i København og én i Århus. Butikkerne reklamerede hvert år med en australsk uge i juni måned

Læs mere

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk

Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Copenhagen Street Food Papirøen, Trangravsvej 14, 1436 København info@copenhagenstreetfood.dk copenhagenstreetfood.dk Papirøen? - udsigten fra Skuespilhuset, Nyhavn PAPIRØEN - Beliggenhed Copenhagen Street

Læs mere

Hvad er forskellen på fedtprocent og fedtenergiprocent?

Hvad er forskellen på fedtprocent og fedtenergiprocent? Hvad er forskellen på fedtprocent og fedtenergiprocent? Her i bogen taler vi om fedtenergiprocent og ikke bare fedtprocent. Det sidste kan man se på varedeklarationen, men hvad er det første for noget,

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0077 li. København, den 11. oktober 2012 KENDELSE. ctr. DanBolig Horsens A/S Løvenørnsgade 3 8700 Horsens

Klagerne. J.nr. 2012-0077 li. København, den 11. oktober 2012 KENDELSE. ctr. DanBolig Horsens A/S Løvenørnsgade 3 8700 Horsens 1 København, den 11. oktober 2012 KENDELSE Klagerne ctr. DanBolig Horsens A/S Løvenørnsgade 3 8700 Horsens Ifølge retsbogsudskrift af 16. april 2012 fra Retten i Horsens blev den mellem parterne verserende

Læs mere

Side 1 af 6 Når du bruger arbejdskraft fra et andet land Dato for 28 jun 2011 10:29 offentliggørelse Resumé Vejledningen fortæller arbejdsgivere, hvordan de kan knytte udenlandsk arbejdskraft til deres

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Eksempel på ansættelseskontrakt for funktionær

Eksempel på ansættelseskontrakt for funktionær Eksempel på ansættelseskontrakt for funktionær (Opfindelser & Kreativitet anbefaler at bruge professionel assistance i det konkrete tilfælde.) 1. Aftalens parter og arbejdssted (Navn og adresse på medarbejder)

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 26. juni 2013

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 26. juni 2013 UDSKRIFT AF HØJESTERETS DOMBOG HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 26. juni 2013 Sag 312/2012 (1. afdeling) A (advokat Michael Amstrup) mod Skatteministeriet (kammeradvokaten ved advokat David Auken) I tidligere

Læs mere

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk

Kunderne siger. Fakta. www.cafitesse.dk Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

Restaurantprojekt med AgroTech

Restaurantprojekt med AgroTech T A N G & G O U R M E T Restaurantprojekt med AgroTech 4 Kenneth Hansen Svinkløv Badehotel _ Fjerritslev 6 Thomas Pasfall Restaurant Pasfall _ Odense 8 Morten Frølich Rastad Restaurant Fru Larsen _ Bjerringbro

Læs mere

CIRKULÆRE: 012 Krav til ansættelsesaftalen

CIRKULÆRE: 012 Krav til ansættelsesaftalen Cirkulære: Cirkulære nr. 012 Udgivet første gang 01-08-2014 Kontrolleret 01-08-2014 Kontrolleres senest 01-08-2015 Evt. bilag el. henvisninger: Indsættes: I Servicemappen under pkt. 7.1 Indhold Personkreds

Læs mere

afsagt den 5. september 2011 i faglig voldgiftssag, 2011.0072 Gymnasieskolernes Lærerforening for A (advokat Karen Margrethe Schebye)

afsagt den 5. september 2011 i faglig voldgiftssag, 2011.0072 Gymnasieskolernes Lærerforening for A (advokat Karen Margrethe Schebye) Kendelse på aftalte vilkår afsagt den 5. september 2011 i faglig voldgiftssag, 2011.0072 Gymnasieskolernes Lærerforening for A (advokat Karen Margrethe Schebye) mod Finansministeriet, Personalestyrelsen

Læs mere