AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE 14-15 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS"

Transkript

1 Branchens mest læste magasin / 71. årgang 03 APRIL 2010 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS Læs leder og temaet side 3-11 AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE DEBAT FOKUS MAD A LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA

2 KVALITET GIVER DIG SMØR PÅ BRØDET OG OMVENDT Kvaliteten er din fortjeneste. Derfor fortjener dine gæster Lurpak smør. Der er smør, der er billigere end Lurpak smør, så hvis produkterne var ens, var valget let. Men smør er et naturprodukt, der er resultatet af, hvor i verden køerne græsser, og hvordan fløden behandles. Lurpak smør er ren smag Lurpak smør er syrnet. Det giver en særlig pikant og kraftig smag. Dertil kommer smagsnuancerne fra mere end 100 aromastoffer, som findes naturligt i mælken fra de danske køer. Lurpak smør får dine råvarer, dit bagværk og dine saucer til at smage af mere. Det er din fortjeneste, når gæsterne bedømmer dit køkken. Det er dét, der i sidste ende giver smør på brødet eller er det omvendt?

3 LEDER BESTYRELSEN FORMAND: Flemming Andreasen, Restaurant Navigator Marselisborg Havnevej 46 D, 8000 Århus C, tlf , mobil NÆSTFORMAND: Nicolai Andersen, Restaurant Bryggen, 5500 Middelfart, Tlf BESTYRELSESMEDLEMMER: Poul Wulff Cafe Alma, 2300 København S Tlf /mobil Birgitte Israelsen Sonnerupgård, 4330 Hvalsø Tlf /mobil Jeanette Kyhn Restaurant Klinten, 5600 Fåborg Tlf / mobil Lone Fergadis Restaurant Zorba, 8600 Silkeborg Tlf / mobil Jørgen Pedersen Rold Storkro, 9520 Skørping Tlf /mobil FORENINGENS REGNSKABSKONSULENT: Registreret revisor Dan Andreasen, Time vision Falkoner Allé 1, 2000 Frederiksberg, tlf FORENINGENS ADVOKAT: Gudrun Fenger, Advokatfirmaet Jørgen U. Brink Islands Brygge 26, 3., 2300 København S, tlf FORENINGENS MEDLEMSKONSULENT: Kurt Asbjørn Johannesen Kildebjerggård 48, 5690 Tommerup, tlf Mail: DANMARKS RESTAURANTER & CAFÉER Islands Brygge 26, 3. sal, 2300 København S. Tlf , Mail: DRC ÅRHUS/REDAKTION Viborgvej 21, 8000 Århus, tlf Mail: DANMARKS GASTRONOMISKE REVOLUTION Danmark oplever i disse år ikke mindre end en gastronomisk revolution, som giver genlyd og anerkendelse i hele verden. Med 12 stjernerestauranter Noma med hele to samt en placering på verdensrangslistens aktuelle 3. plads har København i flere år givet de øvrige nordiske lande baghjul. Den prestigefulde Guide Michelin kunne imidlertid let tildele stjerner mere i andre egne af landet. Men inspektørerne har endnu ikke fundet vej til de mange unikke gastronomiske fyrtårne uden for København. Det er synd og tegner et skævt billede af landets gastrono- miske formåen. Det sættes der fokus på i denne udgave af vort branchemagasin. I samarbejde med en række interessenter og topgastronomer vil DRC i de kommende tid gøre en indsats for, at Guide Michelins inspektører også får øjnene op for provinsens sublime madkunst, der er en rejse værd, for nu at holde mig til guidens egne stjernekriterier. Ingen tvivl om, at det kræver en stor indsats samt personlige og personalemæssige ressourcer at gøre sig fortjent til en stjerne i Guide Michelin. Men når nu så mange rent faktisk gennem flere år har investeret i dette, kan man kun have forståelse for den stadig mere udbredte frustration over ikke at komme i betragtning i guiden, der er så stor respekt om. Man forstår eksempelvis så udmærket topgastronomen fra Århus, der nyligt i forbindelse med udgivelsen af Guide Michelin 2010 udtalte: Det føles hvert år, som om man ikke får lov til at gå til eksamen. God læselyst! Venlig hilsen Flemming Andreasen DRC-formand 03 APRIL 2010 Branchens mest læste magasin / 71. årgang ADRESSE: DRC Restaurant & Café, Viborgvej 21, 4., 8000 Århus C, tlf , fax , OPLAG: eksemplarer, Abonnement kr. 375,- årligt ANSV. REDAKTØR: Carsten Kruuse ANNONCER: Mediegruppen as, Mediekonsulent Lars Burchardt, tlf , fax , REDAKTION: tlf LAYOUT & PRODUKTION: Mediegruppen as FORSIDEFOTO: Fiskeret/Maria Gottgard for VisitDenmark. DISTRUBUTION: Postvæsenet dokumenterer: Restaurant & Café uddeles til adresser i overnatnings- og serveringsbranchen UDGIVER: Danmarks Restauranter og Caféer, Islands Brygge 26, 2300 København S, tlf , fax , ISSN: APRIL 2010 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS Læs leder og temaet side 3-11 AOK.DK IMØDEKOMMER KRITIK AF ANONYME BRUGER-ANMELDELSER LÆS SIDE DEBAT FOKUS MAD A LA CARTE PRODUKTNYT KLUMME BRANCHEJURA RESTAURANT OG CAFE / / 3

4 INDHOLD 03 INDHOLD RESTAURANT OG CAFE / NR. 03 APRIL 2010 FOKUS: MICHELINSTJERNER I FOKUS Læs leder og temaet side Michelinstjerner til provensen! Trods flere år med gastronomiske præstationer i international topklasse over hele landet, er der endnu ikke drysset Michelinstjerner ned udenfor Københavnsområdet. 10 En stjerne er født En stjerne i Guide Michelin giver som regel en stigning i restaurantens omsætning på 30%, oplyste redaktør Derek Bulmer, Guide Michelin nyligt til Dagbladet Børsen i forbindelse med udgivelsen af årets europæiske udgave af Guide Michelin Main Cities of Europe. Så restaurant AOC, ny i den eksklusive stjerneklub i København, kan således se frem til at få dejligt travlt. 16 Restauratører kan hæfte for musikeres A-skat Restauranter, barer og spillesteder bør undgå uklare aftaler om aflønningsformen, når de engagerer musikere. For det har gennem tiden medført en række retssager og konkurser. 24 Nye regler om medarbejderes sygefravær Det er ikke nok at være syg. Sygdommen skal også medføre, at man ikke er i stand til at udføre sit arbejde helt eller delvist. En medarbejder har således pligt til at oplyse, hvis vedkommende på trods af sygdommen kan udføre dele af sit arbejde. Nye regler giver nu arbejdsgivere nogle værktøjer til at følge op på sygemeldinger. 28 Sager, DER NAGER: Der er forskel på folk Hvorfor må embedsmænd godt byde samarbejdspartnere på forretningsfrokoster på det offentliges regning, når private erhvervsdrivende ikke må få fuldt fradrag for samme ydelser? 32 Café og showroom New York har det. Milano har det. Paris og alle de andre store modebyer har det. Og nu har Århus det også! Et showroom med cafe: Mentor Cafe. Fashion og lifestyle hvor salg af fortrinsvis sko er i centrum omgivet af kunst og kaffe, og det er designerne, der sælger eget design. OVERENSKOMST BORTFALDT EFTER 2 UGERS LOCKOUT Hvornår bortfalder en overenskomst efter konflikt? Svaret fremgår af en dom afsagt af Arbejdsretten for få år siden / RESTAURANT OG CAFE /

5 Alle priser er ekskl. moms. Skal dine kunder også ud at spise efter 1. juli? Har du ikke en terminal, der kan læse chip, skal du ikke fortvivle. Hos CTcoin.dk har vi masser af terminaler på lager, så vi kan helt sikkert også finde en, der passer til dine behov. Det kunne f.eks. være: Hypercom Artema Hybrid Ordnung muss sein. Tysk kram. Læser chip og magnetstribe samtidig, så du får en ekstra sikkerhed for, at kortet bliver læst rigtigt. Solgt i over eksemplarer i Europa. Kampagnepris 3.795,- (normalpris kr ,-) Leasingpris pr. måned fra kr. 98,- Bestil allerede i dag på Eneforhandler af Hypercom i Danmark CTcoin.dk A/S / Telefon / / let og sikker betaling

6 FOKUS Århus og Østjylland har faktisk haft stjernestatus længe på det internationale gastronomiske landkort. 6 / RESTAURANT OG CAFE /

7 FOKUS LEDER DRC STARTER MÅLRETTET GASTRONOMIPROJEKT: MICHELINSTJERNER TIL PROVINSEN! Trods flere år med gastronomiske præstationer i international topklasse over hele landet, er der endnu ikke drysset Michelinstjerner ned uden for Københavnsområdet. AF: Redaktionen FOTO: Colourbox.com Det giver et misvisende billede af Danmarks gastronomiske standard, mener Danmarks Restauranter & Cafeer, som nu vil arbejde på at få Guide Michelins øjne op for de øvrige landsdeles gastronomiske kvaliteter. Fokus rettes i første omgang mod Århus og Østjylland, hvor foreningen har indledt et samarbejde med Taste Aarhus. En organisation til fremme af gastronomi og høj fødevarekvalitet og hvis formand, Per Mandrup, er Team Manager for kokkelandsholdene. Desuden er der taget kontakt til flere top-restauranter i det østjyske. Blandt andre Restaurant Koch, Restaurant Miro og Frederikshøj Kro. Sidstnævnte hvorfra mesterkokken Wassim Hallal er TV-aktuel i Helvedes Køkken. 13 stjerner i København - Med tostjernede Restaurant Noma i spidsen har København som den eneste by i Danmark - netop fået fornyet sin stjernestatus med 13 flotte af slagsen fordelt på 12 restauranter i Guide Michelin Main Citys of Europe, siger informationschef Carsten Kruuse, DRC, og fortsætter: - Men Århus og Østjylland har faktisk haft stjernestatus længe på det internationale gastronomiske landkort. Flere kokke har vundet medaljer i prestigefulde internationale konkurrencer og på eksempelvis Molskroen løb Tommy Friis i år med titlen som Årets Kok, mens Steffen Back Mikkelsen, Malling & Schmidt, Århus og Jane Grabow Jensen, Molskroen, blev Årets Kokkeelever. Niveauet er højt nu og fremtiden lover også godt, påpeger informationschefen. Foreningen mener således, at denne region er et godt sted at starte en promovering af provinsens madkunstnere, med det formål at henlede Michelin-inspektørernes opmærksomhed på det høje gastronomiske niveau, der har bredt sig over hele landet. Fem stjerner i Göteborg DRC peger på, at eksempelvis Göteborg har fem restauranter med stjerner i Guide Michelin, og at der således ikke kan være noget principielt imod, at andre byer end hovedstæderne i Skandinavien får stjernestatus i Guide Michelin. - Der har været Michelinstjerner i Sveriges næststørste by, Göteborg, i mange år. Byen har formået at gøre opmærksom på sig selv overfor Guide Michelin som gourmet-destination især på fisk og skaldyr. Det skyldes såvel enkeltpræstationer fra kendte gastronomer som turistorganisationernes fokusering på restaurationsbranchen i markedsføringen og brandingen af Göteborg. Der er i hvert tilfælde en væsentlig forklaring, når man spørger repræsentanter fra Göteborgs officielle markedsføringsorganer for turisme, oplyser Carsten Kruuse. Han tilføjer: - Så kunne man nævne, at Göteborg med sine over indbyggere i højere grad end eksempelvis Århus ( indbyggere, red. ) udgør en main city of Europe. Men det argument holder vel ikke, når man i den nyeste Michelin-guide kan se, at schweiziske Lausanne, med blot indbyggere, nu også har fået stjernerestauranter blandt hovedbyerne i Europa, siger Carsten Kruuse. Gastronomisk revolution DRC mener, at det er på tide at gøre opmærksom på den gastronomiske revolution, som har fundet sted i Danmark i de senere år og som vinder stadig større international anerkendelse. - København er den by i Norden, der har suverænt flest Michelin-stjerner. Men ikke kun hovedstaden kan give andre skandinaviske og europæiske byer baghjul på den front, vurderer informationschefen og fortsætter: - I Århus er der for blot at nævne nogle stykker Frederikshøj Kro, Restaurant Koch, Malling & Schmidt, Svineriet, Miro m.fl. Et usædvanlig stort udbud af toprestauranter med nationalt og internationalt anerkendte gastronomer. Det skal der naturligvis arbejdes for at Guide Michelin får øje på. Her er DRC og Taste Aarhus i gang med at kortlægge, hvordan sådanne gourmetsteder kan få deres efter vor opfattelse berettigede opmærksomhed på Guide Michelins redaktion. Vi vil desuden rette henvendelse til VisitAarhus, så turistorganisationen også bliver en aktiv spiller på linje med pendanten i Göteborg, siger Carsten Kruuse. Han erfarer desuden, at Århus Kommunes Erhvervsafdeling også har udtrykt interesse for at deltage i projekt Michelinstjerner til Århus med henvisning til den internationale brandingværdi. Øget international fokus - Gennem gastronomiske events, udarbejdelse og international distribution af lækkert pressemateriale fra gastronomiens fyrtårne, præsentationsklip i levende billeder på de sociale medier, henvendelser til nationale og internationale aviser, tidsskrifter, relevante sites m.m. vil vi i projektet arbejde for at få endnu mere international fokus på Danmark som gourmet-destination. I løbet af processen vil vi forsøge at overbevise Michelins redaktion om, at Århus og Østjylland også er værd at rejse efter, hvis man ønsker gastronomiske oplevelser i særklasse. DRC repræsenterer godt 80 restauranter i Smilets by og knapt 1500 på landsplan. Herunder blandt andet Restaurant Noma i København, der i den netop udkomne Guide Michelin har bevaret sine to stjerner og vurderes som Verdens tredjebedste restaurant. RESTAURANT OG CAFE / / 7

8 FOKUS STJERNE- DRYS OVER KØBENHAVN I den nyligt udkomne Guide Michelin, Main Cities of Europe er der uddelt 13 stjerner i København. Ny stjernerestaurant er AOC, mens Ensemble og Geranium har mistet deres stjerner på grund af lukning. Kødbyens Fiskebar får udmærkelsen Bib Gourmand en udmærkelse som indikerer veltillavet mad til en fordelagtig pris. AF: Carsten Kruuse FOTO: Colourbox.com København er den by i Norden med flest stjernerestauranter hele 12 styk hvilket er dobbelt så mange som i for eksempel Stockholm. Noma er fortsat den eneste danske restaurant med to stjerner i Guide Michelin Main Cities of Europe Da Ensemble og Geranium er lukket har de naturligvis mistet deres respektive stjerner. Danske restauranter med stjerner i den nye Guide Michelin Main Cities of Europe 2010: Noma (to stjerner) AOC (ny stjerne) Paustian v. Bo Bech Herman Kokkeriet Era Ora Formel B Kiin Kiin Kong Hans Kælder MR Søllerød Kro The Paul Syv restauranter har en Bib Gourmand-udmærkelse: Famo, Frederiks Have, Kanalen, Kødbyens Fiskebar (ny), L Altro, Le Sommelier, Oubæk. Udmærkelsen Bib Gourmand gives til restauranter med god mad til rimelige priser. Anonyme inspektører Hvert år rejser anonyme inspektører rundt og prøvespiser restauranter og bor på hoteller. Inspektørerne betaler altid for deres mad og hotelovernatninger og aflønnes af Michelin alt sammen for at bevare Guide Michelins uafhængighed, og for at inspektørerne skal få samme oplevelse som alle andre gæster. Symbolernes betydning Tre stjerner i Guide Michelin betyder, at en restaurant tilbyder en oplevelser, som det er værd at rejse efter; to stjerner betyder, at restauranten er en omvej værd, mens én stjerne betyder, at det er en rigtig god restaurant i sin kategori. Stjerner uddeles kun på basis af den mad, som serveres. Bestiksymboler deles ud for miljø, service osv. Hoteller belønnes på samme måde for deres miljø med hussymboler i forskellige størrelser. Rødt bestik og røde hussymboler gives til særligt gode restauranter og hoteller. 8 / RESTAURANT OG CAFE /

9

10 FOKUS EN STJERNE ER FØDT En stjerne i Guide Michelin giver som regel en stigning i restaurantens omsætning på 30%, oplyste redaktør Derek Bulmer, Guide Michelin, nyligt til Dagbladet Børsen i forbindelse med udgivelsen af årets europæiske udgave af Guide Michelin Main Cities of Europe. Så restaurant AOC, ny i den eksklusive stjerneklub i København, kan således se frem til at få dejligt travlt. AF: Carsten Kruuse Avisen kunne samtidig oplyse, at da Kokkeriet i 2007 for første gang fik en Michelinstjerne, steg omsætningen fra 3,8 mio. kr. til 5,5 mio. kr. Endnu bedre gik det Formel B, der oplevede en fremgang fra 2,5 mio. kr. til 7,5 mio. kr. Ingen tvivl om, at den lille røde guide fra det franske dækfirma siden sine første stjerneanmeldelser af restauranter i 1933 har fået stadig større betydning for restaurationsbranchens mest ambitiøse udøvere og i dag sætter den betydeligste kvalitetsnorm i gastronomiens verden. Ekstravagant madanmelder Personligt husker jeg første gang Michelin Guiden blev nævnt i mit barndomshjem i slutningen af 1960-erne. Et fjernt familiemedlem, den legendariske kulturredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten, Jens Kruuse, havde været i Frankrig og spist på ikke mindre end 12 3-stjernede restauranter. Det kom der bogen En rejse værd ud af, hvor han begejstret kunne berette om gastronomiske oplevelser til langt over 100 kr.! Det blev i Danmark og i familien modtaget som både spændende men også noget ekstravagant. Ganske som Jens Kruuse var. Dengang omhandlede guiden kun Frankrig. Siden er den kommer stort set overalt i Europa. Men også New York og Tokyo tildeles nu egne udgaver. Sidstnævnte har endog overhalet Paris som den by med flest stjerner. Danmark fik sin første Michelinstjerne i Og siden er det gået stærkt. København har i de senere år nordisk rekord med nu 12 stjerne-restauranter i Guide Michelin. Mere end dobbelt så mange som eksempelvis Stockholm. Udkom første gang år 1900 Den første guide udkom allerede i år 1900 på initiativ af dækfabrikanten Michelin. Den blev delt ud gratis til alle, som købte en bil. På det tidspunkt var der cirka biler i hele Frankrig, hvor 95% af dem fandtes i Paris. Formålet med guiden var at få folk til at rejse ud på landet for at: 1. Slide på dækkene, så de fik brug for at købe nye! 2. Sprede interessen for biler, så mange flere købte biler (og dermed fik behov for dæk). De første guider indeholdt nyttige oplysninger om, hvor man kunne tanke (der var ikke mange tankstationer dengang), hvordan man skiftede dæk og glødelamper, og om hvor man kunne spise en bid mad eller overnatte. Michelin sendte inspektører ud i hele Frankrig. Deres eneste opgave var (og er stadig) at spise, bo og sove for derefter at rapportere om kvaliteten af hoteller og restauranter. Selvom det lyder som en ganske behagelig beskæftigelse er det at være Michelininspektør ikke den rene svir. En typisk inspektør kører km om året, sover årligt 130 nætter på hotel og spiser 240 måltider på restaurant. Tre uger på farten og så hjem til en uges kontorarbejde for at skrive fyldige rapporter. Ifølge Michelins hjemmeside får alle omfattede restauranter i gennemsnit besøg af inspektører hver 18. måned. 10 / RESTAURANT OG CAFE /

11 En typisk inspektør kører km om året, sover årligt 130 nætter på hotel og spiser 240 måltider på restaurant. Tre uger på farten og så hjem til en uges kontorarbejde for at skrive fyldige rapporter. Din samarbejdspartner når der skal indrettes. Bænke fra kr ,- pr. meter Stort udvalg i barstole Toprestauranter får dog ifølge presseudtalelser fra Michelins direktion besøg flere gange om året. De eftertragtede stjerner Systemet med stjerner blev introduceret i I Guide Michelin får maden (og kun maden) karakterer ved hjælp af stjerner. Vurdering af service, atmosfære og øvrige indtryk belønnes med korslagt bestik (1-5 bestik). Hoteller belønnes på samme måde for deres miljø/komfort med hussymboler i forskellige størrelser. Rødt bestik og røde hussymboler gives til særligt gode restauranter og hoteller. Tre stjerner i Guide Michelin betyder, at en restaurant er værd at rejse efter. To stjerner betyder, at restauranten er en omvej værd. En stjerne betyder, at det er en rigtig god restaurant i sin kategori. Bedømmelse Stjernerne uddeles kun på basis af den mad, som serveres. Fem kriterier vejleder inspektørerne i deres bedømmelse: 1. Kvaliteten på råvarerne 2. Håndværket dvs. smagen og tilberedningen 3. Personligheden dvs. hvor godt det er lykkedes for kokken at finde sit eget udtryk 4. Noget for pengene 5. Kvalitet over tid det skal være en lige fantastisk oplevelse, uanset hvornår man besøger restauranten. Inspektørernes uddannelse Ofte har Guide Michelin-inspektører en gedigen grunduddannelse på restaurant- eller hotelskoler og flere års erfaringer fra branchen. Derefter gennemgår man en seks måneder lang intern uddannelse, hvor man skaber et fælles syn på, hvordan mad skal bedømmes, og på de forskellige kriterier. Det skal være samme type bedømmelse, uanset hvilken inspektør som besøger en restaurant. Til sidst besøger man restauranter sammen med en erfaren inspektør i flere måneder for at sikre, at bedømmelserne foretages på samme måde af alle inspektører. Til slut foretager de deres egne inspektioner. Alle Guide Michelin-inspektører er anonyme for ifølge koncernen at garantere læserne af guiden, at inspektørerne ikke får nogen speciel service, men behandles på samme måde som en hvilken som helst gæst. Flere udgaver Guide Michelin findes i flere udgaver med tilføjelse af det geografiske område, som guiden omfatter. Den guide, som indeholder de nordiske lande, hedder som nævnt Guide Michelin Main Cities of Europe. Der findes guider over lande for eksempel Guide Michelin France, og guider over byer, for eksempel Guide Michelin London. Nyt siden 2006 er, at Guide Michelin nu også omfatter byer uden for Europa. Den første, der udkom, var Guide Michelin New York City Michelin udgiver også grønne guider, som mere er turistguider. Kendt Michelin-figur Guiden tilbyder et udvalg af hoteller og restauranter i forskellige prisklasser. Visse restauranter belønnes med en Bib Gourmand, der angiver, at det er en god restaurant, som serverer god mad til rimelige priser. Bib er en forkortelse af den legendariske Michelin-figur, Bibendum, der siden 1898 har været med til at brande Michelin. Konsulentbesøg i hele landet Bardisk Oskar stabel Klapbord fra kr. 595,- Diskmiljø Oskar 9428 Spændende lounge stole Luna Bosford Hent inspiration i vort showroom Priserne er excl. moms Mulighed for leasing Industrivej DK-7430 Ikast Tel RESTAURANT OG CAFE / / 11

12 TURISME NY DIREKTØR FOR VISITAARHUS Ny direktør for VisitAarhus bliver Jens Hausted. Han afløser Chris Jensen, der aftrådte tidligere på året efter kun otte måneder på posten. Årsagen var uenighed med bestyrelsen om gennemførelsen af en ny turismestrategi. Jens Hausted har siden januar 2007 været direktør for det regionale turismeselskab i Midtjylland, Midtjysk Turisme, og har før dette blandt andet været direktør for Østjyllands Turistudviklingsfond. - Vi er meget glade for at kunne præsentere Jens Hausted som ny direktør. Vi har søgt en direktør, som ud over det turistfaglige, skal styrke os på det forretningsudviklingsmæssige samt i endnu større udstrækning kan udvikle samarbejdet med regionen. Med valget af Jens Hausted underbygges VisitAarhus nye strategi Århus i dag Aarhus Tomorrow, hvor målet er flere internationale og nationale gæster til Århus, siger bestyrelsesformand Sten Tiedemann, VisitAarhus. Jens Hausted er kendt i århusiansk turisme, og havde blandt andet en markant rolle i udviklingen af byens samarbejde omkring erhvervsturisme i forbindelse med sine tidligere stillinger som projektleder for etableringen af Scandinavian Congress Center og salgs- og marketingchef for RadissonSAS hotellet i Århus (nu Radisson BLU). Jens Hausted tiltræder stillingen senest den 1. juli Kasseapparater til café og restaurationsbranchen Du får markedets mest driftsikre løsninger med kasseapparater fra Casio Mere end 800 kunder i Danmark! QT-6000 touch terminal er nu leveret til mere end 800 kunder i Danmark og har bevist sin styrke i hårde miljøer. Med QT-6000 får du udover et tidløst design alle tænkelige funktioner, fx detaljeret bordstyring (flyt bord, del regning osv.), tjenernøglesystem og PLU er i flere menulag. Du kan også integrere QT-6000 med verdens måske mest succesfulde ordrehåndteringssystem - Orderman. Erfaringer viser, at systemet øger omsætningen med op til 20%. Henviser du til denne annonce, får du yderligere 5% rabat på kampagneprisen. Ring og hør mere. Vi afholder løbende live events og kommer også gerne direkte ud til dig for en demonstration. Tlf: København - Holbæk - Næstved Importør: Tlf: Sønderborg - Århus - Nørresundby - Odense 12 / RESTAURANT OG CAFE /

13 Det ER LETTERE, END DET SER UD til. Udviklet af baristaer til baristaer. Lav fedtprocent og højt protein - indhold gør den steamede mælk nem at arbejde med. NYHED Kun 0,9% fedt. Så er det ingen kunst at servere mini latte i luksusklasse.

14 REPORTAGE Restauratører raser over urimelig anmeldelser på nettet: AOK.DK BEKLAGER og lover at stramme op Ikke alene den årlige fordeling af de højt profilerede Michelinstjerner kan skabe nervøsitet og bekymring i den københavnske restaurationsbranche. De anonyme amatør anmeldelser, såkaldte brugerindlæg, på sitet AOK.dk under Berlingske Media a/s sætter grå hår i hovedet på stadig flere restauratører, fordi de jævnligt må se sig svinet til på et usagligt og ofte falsk grundlag. AF: Redaktionen Vi har fået henvendelser fra restauratører, der føler sig urimeligt hængt ud. Flere er godt trætte af AOK s hidtidige manglende ihærdighed med at få slettet injurierende, stødende eller fejlagtige brugerindlæg, siger DRC-formand Flemming Andreasen og fortsætter: - AOK bør i højere grad være opmærksom på det særlige forhold, at det for en restaurant tager år at få opbygget et godt renomme, men kun et øjeblik at få det spoleret igen. Derfor bør redaktionen på linje med indlæg i de trykte aviser også være meget påpasselig med at overvåge brugerindlæggene og fjerne eller forhindre urimelig kritik. Desuden bør det efter DRC s opfattelse overvejes, om brugeres anonyme anmeldelser er en hensigtsmæssig mediepolitik. Det kan jo være konkurrenten overfor - eller andre, som har særlig interesse i at skade en restaurant - der står bag, påpeger formanden. Udokumenteret kritik En brugeranmelder havde nyligt følgende kommentar på AOK.dk til en madoplevelse på en københavnsk café: Salaten var med en tilfældig gedeost, der så ud som om den havde ligget lidt for længe i køledisken i Super Brugsen på Christianshavns Torv, men til gengæld var de stegte champignons som fulgte med denne mærkværdige sammenblanding, hakket på forhånd og indkøbt i glas måske også i førnævnte supermarked Efter flere henvendelser til AOK s redaktion lykkedes det først efter godt en måned for restauratøren at få slettet disse udokumenterede og fejlagtige påstande. AOK beklager - Vi skal selvfølgelig beklage, hvis der er eksempler på, at urigtige påstande ikke er blevet fjernet før flere uger efter, vi er blevet gjort opmærksomme herpå, Vi vil arbejde på en hurtigere proces, siger fungerende redaktør Kristoffer Zøllner, AOK.dk og fortsætter: - Jeg kan kun opfordre restauratørerne til at rette henvendelse direkte til mig pr. mail eller telefon, hvis de mener der er injurierende, stødende eller fejlagtigt indhold i et brugerindlæg. Så skal der blive taget hånd om sagen med det samme, lover han. Redaktøren tilføjer dog, at restauratører ikke skal forvente at få fjernet indlæg, der alene indeholder kritik af det pågældende spisested. - Brugerne må have lov til at beskrive deres oplevelse af et restaurant- eller cafébesøg. Og hvis nogen mener at have haft en rigtig dårlig oplevelse, så skal de have lov til at beskrive det på AOK.dk., fastslår han. Kristoffer Zøllner er godt klar over, at restaurationsbranchen er meget følsom overfor renommeet. Men han er i tvivl om, hvorvidt det er en farbar vej at kræve fuld identitet for brugerindlæg. Eksempelvis for at imødegå usaglig kritik fra konkurrenter eller andre, der kunne have interesse i at spolere en restaurationsvirksomhed. Her henviser redaktøren til chefredaktionen. - Vi har oplysningerne, når brugerne opretter sig på AOK. Men med alle de 14 / RESTAURANT OG CAFE /

15 Vi skal selvfølgelig beklage meget, hvis der er eksempler på, at urigtige påstande ikke er blevet fjernet før flere uger efter, vi er blevet gjort opmærksomme herpå. Kristoffer Zøllner, redaktør AOK.dk 3134 TILBUD til rene nettopriser! 3232 platforme, blogs, kommentar-muligheder til artikler m.m., vi som en del af en mediekoncern (Berlingske Media a/s red.) tilbyder i dag, er det min vurdering, at det er en uoverskuelig opgave at tjekke eller kræve fuld identitet for hvert indlæg, siger han. Igen henvises til chefredaktionen for spørgsmål om Berlingske Medias politik på området. Redaktøren vurderer desuden, at brugerindlæg på AOK.dk ikke omfatter et redaktionelt erstatningsansvar. Eksempelvis så en restauratør, der kan dokumentere et tab som følge af krænkende og urigtige beskyldninger i et brugerindlæg på AOK.dk kan kræve erstatning af AOK.dk. Kristoffer Zøllner mener kun, at AOK.dk har et ansvar, hvis man bevidst undlader at fjerne problematiske indlæg. I de skriftlige betingelser for brugerindlæg på AOK.dk. fralægger AOK.dk sig dog et sådant erstatningsansvar og lægger det over på brugeren. Der står: Såfremt der rejses krav mod AOK, der er begrundet med, at et indlæg på AOK krænker tredjemands rettigheder, skal brugeren friholde AOK for enhver omkostning, godtgørelse, tab og øvrige udgifter, som herved påføres AOK. Pressejurist: Sitet har ansvar Men afdelingsforstander Oluf Jørgensen for Informations- og Forvaltningsret på Danmarks Journalisthøjskole anlægger i et svar på en henvendelse fra DRC desangående den modsatte pressejuridiske vurdering: Debatfora på nettet følger almindelige ansvarsprincipper for straf- og erstatningsansvar. En forfatter, der kan identificeres, er juridisk ansvarlig. Hvis indlæg er anonyme, vil der formentlig kunne gøres et ansvar gældende for medvirken mod den person/ organisation, der bestyrer sitet. Ytringsfriheden har vide rammer, men der er grænser for injurier dvs. urigtige beskyldninger af grovere art. Et juridisk ansvar vil formentlig forudsætte, at fejl og urigtige beskyldninger ikke bliver fjernet, selv om der er anmodet herom. Dialog med chefredaktionen - DRC anerkender, at AOK s redaktion beklager langsom behandling af indsigelser fra restauratører og viljen til at stramme op på procedurerne, siger DRC-formand Flemming Andreasen. Han tilføjer: - Men på baggrund af den retsmæssige usikkerhed, der synes at være omkring disse anonyme anmeldelser på nettet og ansvarsfordelingen på AOK s restaurantsider vil DRC snarest ikke mindst på AOK s redaktørs opfordring - rette henvendelse til blandt andre Berlingske Medias a/s chefredaktion for at få en dialog om problemstillingen og for at kunne bidrage til at sikre god presseskik på dette forholdsvis nye område, oplyser DRC-formanden. Måtte du som restauratør have gode eller dårlige erfaringer med AOK.dk, ibyendk. eller andre sites, hører foreningen gerne fra dig på eller Ariel Rita T201 T214 T001 T202 Quadra Pr. stk...559,- Pr. stk...489,- Pr. stk...665,- Pr. stk...498,- Pr. stk...389,- Pr. stk...349,- Pr. stk...398,- Impero Bistro T242 Cindy T200 Rokko 13 Mars Pr. stk...625,- Pr. stk...498,- Pr. stk...899,- Pr. stk...379,- Pr. stk...385,- Pr. stk...568,- Fra...298,- Pr. stk...428,- Pr. stk...448,- Alle priser er excl. moms og levering Vejlevej Fredericia Tlf.: Fax RESTAURANT OG CAFE / / 15

16 REPORTAGE Skatteekspert advarer: Restauratører kan hæfte for musikeres A-skat Restauranter, barer og spillesteder bør undgå uklare aftaler om aflønningsformen, når de engagerer musikere. For det har gennem tiden medført en række retssager og konkurser. AF: Redaktionen FOTO: Purestockx.com Advarslen kommer fra advokat og skatteekspert Tommy V. Christiansen, som i klummen Spørg om penge i Morgenavisen Jyllands-Posten nyligt satte fokus på problemstillingen. Situationen kan eksempelvis opstå i den ret udbredte situation, hvor restauratøren gennem et stykke tid har betalt hyggepianisten på honorarbasis. Her oplyser advokaten, at der er adskillige eksempler på, at skattemyndighederne efterfølgende vurderer engagementet som et reelt ansættelsesforhold, hvorfor restauratøren har skullet indeholde skat og således er ansvarlig for videreførelse af pengene til skattevæsenet. Det er derfor meget væsentligt at få afklaret, om musikeren driver selvstændig virksomhed, arbejder på honorarbasis eller indgår i et egentligt ansættelsesforhold. - Om en musiker driver en selvstændig virksomhed eller blot er almindelig lønmodtager beror på en konkret vurdering af forholdene i den enkelte sag, siger Tommy V. Christiansen. Ifølge skatteeksperten er et af momenterne her arbejdsopgavens varighed. Hyggepianistens aflønning - Arbejder musikeren som hyggepianist ved sølvbryllupper og familiefester og dermed skiftende arrangementer, er der som udgangspunkt tale om selvstændig erhvervsvirksomhed. Er der omvendt tale om en pianist, der i henhold til sin kontrakt skal spille hver aften på et givent tidspunkt i en måned, og hvor værten kan bede pianisten spille givne numre, er der givetvis tale om et lønansættelsesforhold, vurderer Tommy V. Christiansen Får musikeren en løn, timeløn, ugeløn, månedsløn, provision, akkord m.v. og er det i øvrigt hvervgiveren f.eks. et spillested, der afholder udgifterne i forbindelse med udførelsen af arbejdet, peger det, ifølge advokaten, i retning af et ansættelsesforhold, og dermed at musikeren er lønmodtager. Det gælder også i det forhold, at musikeren udelukkende eller i overvejende grad har samme arbejdsgiver. Dvs. spiller samme sted i en længere periode og har forud fastsatte arbejdstider. Foreligger således et regulært ansættelsesforhold, skal musikerens arbejdsgiver blandt andet indeholde A-skat af den løn, der udbetales til musikeren. Højesteretsdom lagde linjen Netop spørgsmålet om arbejdsgiverens pligt til at indeholde A-skat blev aktualiseret af en Højesteretsdom fra Højesteret fastslog, at det daværende århusianske Jazzhus Tagskæggets engagement med to udenlandske solister på henholdsvis en og fem aftener ikke kunne anses som et egentlig ansættelsesforhold. Skattevæsenet har nu ifølge Tommy V. Christiansen anlagt den officielle tommelfingerregel, at betaling til en musiker kan ske som B-indkomst, hvis der er tale om meget kortvarige engagementer på en-tre dages varighed. - Ved engagementer af længere varighed bør arrangøren altså i den konkrete situation forsigtigt undersøge, hvad der gælder for engagementet, således at arrangøren ikke utilsigtet bliver ansvarlig for afregning af A-skat vedrørende musikeren. Det gælder måske især, hvis der er tale om udenlandske solister, hvor det kan være meget vanskeligt for ikke at sige umuligt at hente penge efterfølgende hos musikeren, påpeger skatteeksperten. 16 / RESTAURANT OG CAFE /

17 Nogle gange er det helt i orden at være grov! Lantmännen Unibake er en del af fuldkornspartnerskabet, der står bag en landsdækkende fuldkornskampagne de næste 2 år. Fuldkorn giver nogle ekstra sundhedsgevinster, fordi de indeholder vitaminer, mineraler og andre gode stoffer, som påvirker kroppen på en sund måde. Fuldkorn øger også mæthedsfornemmelsen og holder maven i gang. Kig efter fuldkornslogoet når du handler - vælg fuldkorn først. Lantmännen er samtidig den eneste leverandør med et komplet bake off-sortiment, som indtil videre består af 650 brødprodukter. Yderligere information om vores virksomhed og vores brands finder du på DRC indd 17 13/04/

18 PRODUKTNYT ÆGTE MOJITO-ROM NU I DANMARK Den cubansk producerede lyse rom, Havana Club 3 års rom, er netop sat i handlen i Danmark. Den lyse fadlagrede luksusrom er særligt velegnet til den populære mojitodrink. Inden længe er Havana Clubs lyse 3 års rom at finde på barer,diskoteker og restauranter over hele landet. Havana Club 3 års rom har længe været populær på det udenlandske marked, og i rommens hjemland Cuba hænger denne lyse variant af Havana Club uløseligt sammen med Mojito-drinken. - Havana Club 3 års rom er den originale cubanske rom med sin helt egen historie og tradition. Overalt på Cuba bruges denne rom til den populære Mojito-drink, der er blevet en nationaldrink på højde med den klassiske Cuba Libre. Nu er mojitoen også blevet vældig populær i Danmark, og derfor skal danskerne også have mulighed for at købe den ægte Mojito-rom, siger senior brand manager Jens Jakobsen, der har ansvaret for markedsføring af Havana Club i Danmark. BOOM I SALG AF SUSHI PÅ NETTET Salget af sushi fra restauranter via nettet er i løbet af det sidste års tid steget med flere tusind procent. Det viser nye tal fra Just-Eat.dk Det er de lidt ældre brugere, som står for stigningen og de er ikke bange for at betale mere for deres fastfood. Trenden forklares med, at det nu ikke kun er de helt unge, der bestiller mad online, også dem på over 35 vil bestiller online, og de har smag for andet end pizza. Samtidig er der opstået en generel forventning blandt forbrugerne om, at restaurantmad er noget man bestiller online og får leveret. Mere professionelt marked - Fremgangen skyldes i høj grad også, at sushi-kæderne er blevet mere professionelle. Der er tale om stærke koncepter med gode produkter og forretninger. Nu er de blevet modne til at servicere de mange kunder, der foretrækker at handle online, og det har de enorm succes med, siger direktør Morten Larsen, Just-Eat.dk. Just-Eat.dk har fået succes med salg af pizza online, men konceptet har vist sig at være så stærkt, at det nu er blevet til den platform, der sørger for onlinehandel og udbringning af alle typer måltider i hele landet. Sparepærer til lysekroner og spots En LED-baseret lysekronepære og en ligeledes LED-baseret spotpære. Begge leverer et varmt, behageligt lys og er i bedste lavenergiklasse med et forbrug på 4 W. Det kan Nybye Lighting nu tilbyde restaurationsbranchen. Lysekronepæren i LED-version er udviklet til at erstatte den klassiske, klare 25 W kandelaberpære eller lysekronepære. I kraft af et avanceret prisme i toppen og en lige så avanceret chip leverer LED lysekronepæren præcis det varme og smukke lys, vi kender fra dens energislugende forgænger, glødepæren, oplyser Nybye Lighting. LED lysekronepæren med lille eller stor fatning findes i to udgaver, den ene samarbejder problemfrit med alle former for lysdæmpning og kan dæmpes trinløst ned til ti procent. Efter timer er mindst 70 procent af den maximale lyseffekt i behold. 4 W svarer til en 25 W glødepære. Det betyder helt kontant, at en enkelt LEDpære i sin levetid sikrer en besparelse på kr. på elregningen. Den nye LED-baserede spotpære fra Nybye Lighting har GU10-fatning og kan uden videre erstatte de gamle strømslugende halogenpærer, som findes i stort antal i de danske hjem, på arbejdspladser og i institutioner. LED-spotpæren samarbejder problemfrit med lysdæmpning og kan dæmpes trinløst ned til ti procent af maximal effekt. Besparelsen ved udskiftning til lavenergispots er til at få øje på: Spotpæren i lavenergiudgave forbruger beskedne 4 Watt som svarer til 30W. Levetiden er timer. Den LED-baserede lysekronepære eller kandelaberpære kan lysdæmpes og giver et smukt, varmt lys. Forbruget er 4 W, og lysstyrken svarer til en almindelig, 25 W glødepære. Ny, LED-baseret spotpære, som kan lysdæmpes. Den forbruger beskedne 4 W, og lysstyrken svarer til en almindelig 30 W halogenspot. 18 / RESTAURANT OG CAFE /

19 Lad YOGHURT GI DIT MENUKORT EN SUND kulør. Mango Lassi 1 person 1 dl Arla yoghurt naturel 3,5% 125 g mango, frossen 1 dl Arla Lærkevang minimælk 0,5% 3-4 isterninger 2 tsk. sukker Tips: 2 tsk. frisk revet ingefær 2 tsk. limesaft mynteblade Lassi er et sundt supplement til smoothies eller andre kolde drikke med sukker. Let og hurtigt at mikse. Nemt at variere. Blend alle ingredienser til ensartet konsistens. Server straks i kølige glas. Flere opskrifter på Lassi er den nye cafétrend og opskriften på en god forretning.

20 DAGENS RET Overenskomst bortfaldt efter 2 ugers lockout I begyndelsen af marts 2010 indgik 3F og Horesta en to-årig overenskomst. De hotel- og restaurationsvirksomheder, der havde overenskomst inden aftalen og ikke havde taget skridt til at opsige overenskomsten, er således forpligtet til at overholde den ny aftale om løn og arbejdsvilkår i de næste to år. Men hvad nu, hvis det ikke kan findes fodslag til indgåelse af ny overenskomst og der udbryder konflikt? Herom handler denne Dagens ret af advokat Jørgen U. Brink. AF: Advokat Jørgen U. Brink, DRC s ekspert i Arbejdsret Hvornår bortfalder en overenskomst efter konflikt? Svaret fremgår af en dom afsagt af Arbejdsretten for få år siden. Den meget principielle dom fastslår, at to ugers effektiv lockout kan virke frigørende i forhold til en kollektiv overenskomst, omfattet af sædvanlige bestemmelser om opsigelse af overenskomster efter Hovedaftalen mellem LO og DA. Mange restauratører har overenskomst Mange restauratører er omfattet af en overenskomst, der henviser til, at Hovedaftalens bestemmelser er gældende. Dette betyder efter Hovedaftalens 7, stk. 2, at selvom en overenskomst er opsagt, så vedbliver den med at være gældende, indtil der enten er indgået en ny overenskomst mellem de samme parter eller der er etableret en konflikt, benævnt frigørelseskonflikt, da overenskomsten først bortfalder, når arbejdsgiveren har gennemført en lockout eller lønmodtagerne har gennemført en strejke. Hvis restauratøren ønsker at slippe af med overenskomsten er det således ikke tilstrækkeligt at sige denne op, der skal herudover etableres en frigørelseskonflikt på virksomheden, således at der sendes lockoutvarsler til de ansatte, der er medlem af den fagforening, der har overenskomsten, og ved udløb af varslerne skal de pågældende sendes hjem, hvilket efter omstændighederne vil være ensbetydende med restaurantens lukning. En konkret sag I Arbejdsrettens sag havde en lokal taxaforening indgået overenskomst med fagforeningen 3F for de ansatte chauffører. Overenskomsten indeholdt en bestemmelse med henvisning til tilsvarende bestemmelser som i Hovedaftalens 7, stk. 2. Efter forgæves forhandlinger om fornyelse af overenskomsten gennemførte arbejdsgiveren med virkning fra den 29. april 2005 lockout overfor de organiserede ansatte. Den 11. eller 12. maj 2005 tilkendegav arbejdsgiveren, at man betragtede overenskomsten som bortfaldet, og arbejdsgiver begyndte herefter at ansætte chauffører på individuelle kontrakter. Sagen for Arbejdsretten LO for 3F indbragte sagen for Arbejdsretten med påstand om, at overenskomsten ikke var bortfaldet, og at der derfor skulle betales bod for overenskomstbrud. Arbejdsgiveren påstod heroverfor frifindelse med henvisning til, at den iværksatte lockout havde været effektiv og derfor frigørende for overenskomsten efter Hovedaftalens bestemmelser. Retsformanden var enig heri, idet han fandt, at den påklagede konflikt, der havde varet i ca. 14 dage, havde været effektiv og dermed frigørende. Afgørelsen udelukker ikke, at også en mere kortvarig konflikt vil kunne være frigørende, når bare den har været effektiv. Dette beror på en konkret vurdering. Vær opmærksom Det er som arbejdsgiver også vigtigt at være opmærksom på, at selvom en overenskomst falder bort, er dette ikke nødvendigvis ensbetydende med, at der opstår ro på arbejdspladsen. Efter frigørelsen vil der ofte netop opstå en fortsat arbejdskamp mellem parterne, hvor fagforeningen udfolder forskellige aktiviteter, med etablering af blokader mv., for at overbevise arbejdsgiveren om det fornuftige i på ny at få overenskomsten til at gælde. 20 / RESTAURANT OG CAFE /

Under opfølgningssamtalen bør arbejdsgiveren og medarbejderen i fællesskab forsøge at klarlægge:

Under opfølgningssamtalen bør arbejdsgiveren og medarbejderen i fællesskab forsøge at klarlægge: NYT Nr. 12 årgang 3 AUGUST 2009 arbejdsret ændringer i syg e dag p e n g e lov e n Regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik i efteråret 2008 en aftale med henblik på at nedbringe sygefraværet og fastholde

Læs mere

VEJLEDNING OM SYGDOM

VEJLEDNING OM SYGDOM VEJLEDNING OM SYGDOM INDHOLD MEDARBEJDERENS PLIGT TIL AT MELDE SYGEFRAVÆR... 3 KONSEKVENS AF MEDARBEJDERENS MANGLENDE OVERHOLDELSE AF RETNINGSLINJER OM SYGEMELDING... 3 DEN LOVPLIGTIGE SYGEFRAVÆRSSAMTALE...

Læs mere

Vejledning. - om sygdom

Vejledning. - om sygdom Vejledning - om sygdom Indhold Medarbejderens pligt til at melde sygefravær.... 3 Konsekvens af medarbejderens manglende overholdelse af retningslinjer om sygemelding... 3 Den lovpligtige sygefraværssamtale...

Læs mere

Vigtige ændringer for syge medarbejdere er blevet vedtaget og vil træde i kraft henover det næste halve år.

Vigtige ændringer for syge medarbejdere er blevet vedtaget og vil træde i kraft henover det næste halve år. Dok.nr: 46058 v1 Ref.: IME/hajadm E-mail: ime@frinet.dk Til: * Kopi: * 23. marts 2009 Fra: * Notat: * Nye lov ved sygeperioder Lovændringen medfører, at arbejdsgiveren nu skal spille en langt mere aktiv

Læs mere

Når en medarbejder bliver syg September 2014. DANSK HR Webinar

Når en medarbejder bliver syg September 2014. DANSK HR Webinar Når en medarbejder bliver syg September 2014 DANSK HR Webinar Hvad får du svar på Sygemelding Dokumentation af sygdom Krav til arbejdsgiver under en medarbejders sygdom Krav til medarbejderen under egen

Læs mere

FORORD. Denne folder beskriver kort virksomhedens muligheder og pligter. 1. udgave / 2009 / Uddannelsesafdelingen / DS Håndværk & Industri

FORORD. Denne folder beskriver kort virksomhedens muligheder og pligter. 1. udgave / 2009 / Uddannelsesafdelingen / DS Håndværk & Industri Fakta om fravær 2 Fakta om fravær FORORD Som et led i at nedbringe sygefraværet på det danske arbejdsmarked har Folketinget vedtaget nogle ændringer af sygedagpengeloven, som pålægger arbejdsgivere og

Læs mere

Arbejdsgiverens pligter og rettigheder i sygedagpengeloven ved lønmodtagerens sygdom. v/ Mie Skovbæk Mortensen

Arbejdsgiverens pligter og rettigheder i sygedagpengeloven ved lønmodtagerens sygdom. v/ Mie Skovbæk Mortensen Arbejdsgiverens pligter og rettigheder i sygedagpengeloven ved lønmodtagerens sygdom v/ Mie Skovbæk Mortensen Formålet med sygedagpengeloven At yde økonomisk kompensation ved fravær på grund af sygdom

Læs mere

Notat om lægeerklæringer efter sygedagpengeloven

Notat om lægeerklæringer efter sygedagpengeloven Notat om lægeerklæringer efter sygedagpengeloven 8. marts 2010 1. Dokumentation for sygefravær Dokumentation Besked til virksomheden Tro- og loveerklæring Friatttest og mulighedserklæring Når en medarbejder

Læs mere

Retningslinjer i forbindelse med sygefravær

Retningslinjer i forbindelse med sygefravær Godkendt i HMU den 14. september 2010 Sagnr. 10/33414 Dokument nr. 21/293582 Tilføjelse d. 13.9.12 (erstatningsferie) Ændring d. 9.7.13 (bortfald af DP333) Retningslinjer i forbindelse med sygefravær Indhold

Læs mere

3 nye muligheder og krav i Lov om sygedagpenge

3 nye muligheder og krav i Lov om sygedagpenge 3 nye muligheder og krav i Lov om sygedagpenge som er målrettet arbejdsgiveren www.regionmidtjylland.dk Intentioner i ændringerne i Lov om sygedagpenge Fokus på at den sygemeldte bevarer tilknytningen

Læs mere

D.O. II \ Januar 2016 8.2. Kort om sygedagpenge og refusion

D.O. II \ Januar 2016 8.2. Kort om sygedagpenge og refusion Kort om sygedagpenge og refusion A - Løn under sygdom/refusion Funktionærer har krav på fuld løn under sygdom. Fuld løn inkluderer sædvanlige løntillæg og provision, men ikke overarbejdsbetaling, uanset

Læs mere

Lægeerklæringer i 2 hovedspor: mulighedserklæring og friattest

Lægeerklæringer i 2 hovedspor: mulighedserklæring og friattest NOTAT 7. april 2010 Lægeerklæringer i 2 hovedspor: mulighedserklæring og friattest J.nr. 3.kt./ssc/ath Baggrund Sygefravær har hvert år store omkostninger, både for det enkelte menneske og for samfundet.

Læs mere

Regler om sygedagpenge

Regler om sygedagpenge Regler om sygedagpenge Betingelser for at modtage sygedagpenge... side 1 Arbejdsgivers fritagelse for at betale sygedagpenge i arbejdsgiverperioden side 2 Fortielse af helbredsoplysninger... side 3 Regler

Læs mere

Aktiv sygemelding. Nye muligheder og forpligtelser for dig som arbejdsgiver. Lyngby-Taarbæk

Aktiv sygemelding. Nye muligheder og forpligtelser for dig som arbejdsgiver. Lyngby-Taarbæk Lyngby-Taarbæk Aktiv sygemelding Nye muligheder og forpligtelser for dig som arbejdsgiver Lyngby-Taarbæk Informationspjece om ændringerne i sygedagpengeloven af 12. juni 2009 Sygefraværssamtale / Mulighedserklæring

Læs mere

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet.

Smykkerne og urene færdigproduceres i Danmark, men de fleste af materialerne købes i udlandet. BA. ØKONOMI-STUDERENDE Sommereksamen 2013 Ordinær eksamen Skriftlig prøve: 4621010083 International Handelsret Varighed: 3 timer Hjælpemidler: Alle Den anførte vægtning af opgaverne er vejledende Baggrund

Læs mere

Oplever du besvær med. ADVODAN hjælper dig med juraen i forhold til ansættelser og afskedigelser.

Oplever du besvær med. ADVODAN hjælper dig med juraen i forhold til ansættelser og afskedigelser. Oplever du besvær med ansættelsesforhold? ADVODAN hjælper dig med juraen i forhold til ansættelser og afskedigelser. Hvordan får du styr på kontrakten? Når du ansætter en ny medarbejder, er det vigtigt

Læs mere

Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal 20 Postboks Kbh. K

Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal 20 Postboks Kbh. K Arbejdsmarkedsstyrelsen Holmens Kanal 20 Postboks 2150 1016 Kbh. K Høringssvar vedrørende lov om ændring af lov om sygedagpenge, lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, lov om aktiv socialpolitik og lov

Læs mere

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Dette vejledningsmateriale er et redskab til dig som arbejdsgiver til brug for dine overvejelser og eventuelle brug af en konkurrence- og/eller kundeklausul

Læs mere

Lokkemad. Nemme veje til mere energi i maden. 8 opskrifter på ny energi til dem, der spiser for lidt. Kom smør, fløde eller olie i sovs og suppe

Lokkemad. Nemme veje til mere energi i maden. 8 opskrifter på ny energi til dem, der spiser for lidt. Kom smør, fløde eller olie i sovs og suppe Nemme veje til mere energi i maden Kom smør, fløde eller olie i sovs og suppe Kom smør eller olie i grød og kartoffelmos Kom fløde og pasteuriserede æggeblommer i færdigkøbt koldskål Kom fløde i kakaomælk

Læs mere

Kendelse i faglig voldgift (FV ):

Kendelse i faglig voldgift (FV ): Kendelse i faglig voldgift (FV2010.0062): Forbundet Træ-Industri-Byg i Danmark (TIB) for A (faglig medarbejder Jannie Andersen) mod Dansk Byggeri for Johny Larsen Snedkerier A/S (konsulent Henrik Olsen)

Læs mere

BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966

BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966 BARER, CAFÉER OG RESTAURANTER DIN PROFESSIONELLE PARTNER SIDEN 1966 Roversi Regal - 90% arabica / 10% robusta Dette er vores italienske kunders favorit. Den giver en kraftig lækker espresso med fyldig

Læs mere

GODE RÅD OM... sygefraværssamtalen SIDE 1

GODE RÅD OM... sygefraværssamtalen SIDE 1 GODE RÅD OM... sygefraværssamtalen SIDE 1 Indhold Det skal samtalen handle om 3 Indkaldelsen til samtalen 3 Opsagte medarbejdere 3 Afholdelse af samtalen 3 Forberedelse til sygefraværssamtalen 4 Indledning

Læs mere

Ny Højesteretsdom sætter tilbagekøbsklausuler for medarbejderaktier under pres

Ny Højesteretsdom sætter tilbagekøbsklausuler for medarbejderaktier under pres Ny Højesteretsdom sætter tilbagekøbsklausuler for medarbejderaktier under pres Af advokat Anders Rubinstein, M&A Corporate, Bech-Bruun Advokatfirma En ny principiel Højesteretsdom 1 begrænser selskabers

Læs mere

HOVEDAFTALE mellem Post Danmark A/S og AC-organisationerne

HOVEDAFTALE mellem Post Danmark A/S og AC-organisationerne HOVEDAFTALE mellem Post Danmark A/S og AC-organisationerne Denne hovedaftale er indgået mellem Post Danmark A/S og de AC-organisationer, der ved underskrift har tilsluttet sig hovedaftalen. Ved parterne

Læs mere

Sygefravær. - Hva kan du gøre?

Sygefravær. - Hva kan du gøre? Sygefravær - Hva kan du gøre? Det er vel OK at være syg! Hvor lavt kan sygefraværet være? Hvornår skal jeg gribe ind? Hvordan kan jeg gribe ind? 1. Mulige årsager til sygefravær? Prøv at finde frem til

Læs mere

1 Praksis vedrørende funktionærlovens 2a måske i strid med EU-retten. 2 Godtgørelse på kr. 250.000 for overtrædelse af forskelsbehandlingsloven

1 Praksis vedrørende funktionærlovens 2a måske i strid med EU-retten. 2 Godtgørelse på kr. 250.000 for overtrædelse af forskelsbehandlingsloven Indhold 1 Praksis vedrørende funktionærlovens 2a måske i strid med EU-retten 2 Godtgørelse på kr. 250.000 for overtrædelse af forskelsbehandlingsloven 3 Epilepsi var ikke et handicap 4 Deltidssygemelding

Læs mere

StK-afskrift. HOVEDAFTALE MELLEM FINANSMINISTERIET OG STATSANSATTES KARTEL, Overenskomstsektionen. Denne hovedaftale har bindende virkning for

StK-afskrift. HOVEDAFTALE MELLEM FINANSMINISTERIET OG STATSANSATTES KARTEL, Overenskomstsektionen. Denne hovedaftale har bindende virkning for STATSANSATTES KARTEL 4666.26 Sekretariatet 20. juni 1991 StK-afskrift HOVEDAFTALE MELLEM FINANSMINISTERIET OG STATSANSATTES KARTEL, Overenskomstsektionen. Hovedaftalens område Denne hovedaftale har bindende

Læs mere

Refusion af sygedagpenge

Refusion af sygedagpenge GODE RÅD OM Refusion af sygedagpenge 2007 REFUSION AF SYGEDAGPENGE Udgivet af DANSK ERHVERV Indholdsfortegnelse 1. Arbejdsgiverperioden 3 2. Betingelser 3 2.1 Beskæftigelseskrav 4 2.2 Kommunens opfølgning,

Læs mere

Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Bestyrelseshåndbogen Uddrag af artikel trykt i Bestyrelseshåndbogen. Gengivelse af dette uddrag eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største

Læs mere

Ophævelse af et ansættelsesforhold

Ophævelse af et ansættelsesforhold Gode råd om Ophævelse af et ansættelsesforhold - bortvisning Kend reglerne, før du bortviser en medarbejder Udgivet af Dansk Handel & Service i samarbejde med Danmarks Fotohandler Forening Ophævelse af

Læs mere

Meldt syg. Sygedagpenge Mulighedserklæring. Sygesamtalen. A-kassen SYGEFRAVÆR. Helbredstilstand. Sygdom. Overenskomst. Funktionær.

Meldt syg. Sygedagpenge Mulighedserklæring. Sygesamtalen. A-kassen SYGEFRAVÆR. Helbredstilstand. Sygdom. Overenskomst. Funktionær. Værd at vide om SYGEFRAVÆR Meldt syg Sygedagpenge Mulighedserklæring Sygedagpenge fra arbejdsgiveren Sygesamtalen Sygdom Overenskomst A-kassen Funktionær Helbredstilstand Sygedagpenge fra kommunen sygedagpenge

Læs mere

ABAF-Nyt, nr. 11, 2009, 23. november 2009

ABAF-Nyt, nr. 11, 2009, 23. november 2009 ABAF-Nyt, nr. 11, 2009, 23. november 2009 Betaler din virksomhed til for mange fonde? Har din virksomhed tidligere været medlem af en anden arbejdsgiverforening, er det muligt at din virksomhed fortsat

Læs mere

Sygdom og job på særlige vilkår

Sygdom og job på særlige vilkår Sygdom og job på særlige vilkår Tro- og loveerklæring Det er normal praksis på de fleste arbejdspladser, at en sygemeldt medarbejder underskriver en tro- og loveerklæring om sygdommens varighed. Ifølge

Læs mere

OK13 - Hvad sker der hvis du skal i konflikt?

OK13 - Hvad sker der hvis du skal i konflikt? OK13 - Hvad sker der hvis du skal i konflikt? IDA er i fuld gang med at forhandle de offentlige overenskomster. Ved fornyelse af enhver overenskomst er der altid en risiko for konflikt. Denne vejledning

Læs mere

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen.

BROCHURE 2016. CykelSportMessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning. ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter. www.cykelsportmessen. Cykler - Udstyr - Rejser - Træning BROCHURE 2016 www.cykelsportmessen.dk BLIV UDSTILLER PÅ SKANDINAVIENS STØRSTE CYKEL- OG TRIATLONMESSE ØST - 12.-13. november Roskilde Kongrescenter 26.-27. november -

Læs mere

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark

TURISMEN I DANMARK. - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark TURISMEN I DANMARK - skaber vækst og arbejdspladser i hele Danmark Det er ikke kun os danskere, der er glade for at holde ferie herhjemme. Danmark er det mest populære rejsemål i Norden blandt udenlandske

Læs mere

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand

Klager. J.nr. 2011-0068 aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. EDC Mæglerne Kurt Hansen A/S Solrød Center 63 2680 Solrød Strand Nævnet har modtaget klagen den 18. april 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

Information til sygemeldte

Information til sygemeldte Information til sygemeldte Hvad er sygedagpenge? Sygedagpenge er en offentlig ydelse, som du kan få i kortere tid, hvis du er helt eller delvist uarbejdsdygtig. Dvs. du kan ikke være sygemeldt, hvis f.eks.

Læs mere

Nyhedsbrev. Ansættelses- og arbejdsret

Nyhedsbrev. Ansættelses- og arbejdsret Nyhedsbrev Ansættelses- og arbejdsret 19.01.2017 FAGFORENING IDØMT BOD FOR IKKE AT FORHINDRE ARBEJDS- NEDLÆGGELSE 19.1.2017 Arbejdsretten har idømt fagforeningen CAU (Cabin Attendants Union) bod på 1 mio.

Læs mere

Der er ikke tale om et generelt forbud mod afskedigelser i virksomhedsoverdragelsessituationer,

Der er ikke tale om et generelt forbud mod afskedigelser i virksomhedsoverdragelsessituationer, N O TAT Afskedigelse ved virksomhedsoverdragelse Dette notat behandler reglerne for opsigelse af medarbejdere i forbindelse med, at der sker en virksomhedsoverdragelse. Notatet er udarbejdet af KL s Juridiske

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. december 2013

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. december 2013 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. december 2013 Sag 197/2012 (1. afdeling) Homeenter AB (advokat Jane Frederikke Land) mod Noma af 2003 ApS (advokat Johan Løje) I tidligere instans er afsagt dom af

Læs mere

Vigtigt at vide om sygdom

Vigtigt at vide om sygdom Vigtigt at vide om sygdom Vigtigt at vide om sygdom indeholder en gennemgang af nogle problemstillinger, som du skal være opmærksom, hvis du har sygemeldte medarbejdere. Syge medarbejdere vil ofte kunne

Læs mere

AFSKRIFT. H O V E D A F T A L E mellem Amtsrådsforeningen og Dansk Funktionærforbund vedrørende ikke-tjenestemandsansatte fotografer.

AFSKRIFT. H O V E D A F T A L E mellem Amtsrådsforeningen og Dansk Funktionærforbund vedrørende ikke-tjenestemandsansatte fotografer. Side 1 AFSKRIFT H O V E D A F T A L E mellem Amtsrådsforeningen og Dansk Funktionærforbund vedrørende ikke-tjenestemandsansatte fotografer. ------------------- Denne hovedaftale er afsluttet mellem Amtsrådsforeningen

Læs mere

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter

Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Forpagtningsaftale for Sportscafeen i Vallensbæk Idrætscenter Aftalens parter: Mellem Vallensbæk Kommune, Vallensbæk Stionstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand (herefter kaldet kommunen) og NN (herefter kaldet

Læs mere

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Dette vejledningsmateriale er et redskab til dig som arbejdsgiver til brug for dine overvejelser og eventuelle brug af en konkurrence- og/eller kundeklausul

Læs mere

SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD...

SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD... INVITATION TIL MORGENMØDE SKAT OG SOCIAL SIKRING I ANSÆTTELSESFORHOLD - 10 TING, SOM HR BØR VIDE OM SKAT OG SOCIAL SIKRING NORRBOM VINDING INVITERER TIL MORGENMØDE TORSDAG DEN 26. MARTS 2015 KL. 9.00 11.30,

Læs mere

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer

Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Konkurrence- og kundeklausuler for funktionærer Dette vejledningsmateriale er et redskab til dig som arbejdsgiver til brug for dine overvejelser og eventuelle brug af en konkurrence- og/eller kundeklausul

Læs mere

forudsætter, at der er iværksat frigørende konflikt, eller at der indgås ny overenskomst mellem parterne.

forudsætter, at der er iværksat frigørende konflikt, eller at der indgås ny overenskomst mellem parterne. Arbejdsrettens dom af 4. juli 2012 i sag nr.: AR 2011.0808 Stokholm Transport A/S (advokat Lars Cort Hansen) mod Landsorganisationen i Danmark for Fagligt Fælles Forbund (advokat Evelyn Jørgensen) Dommer:

Læs mere

CIVILPROCES OMPRØVE S 2013. Opgave 1

CIVILPROCES OMPRØVE S 2013. Opgave 1 CIVILPROCES OMPRØVE S 2013 Opgave 1 Hansen importerede vin fra bl.a. Australien og solgte den fra to butikker én i København og én i Århus. Butikkerne reklamerede hvert år med en australsk uge i juni måned

Læs mere

Langtidssyg var ikke selv skyld i opsigelse

Langtidssyg var ikke selv skyld i opsigelse Langtidssyg var ikke selv skyld i opsigelse SYGDOM. En sygemeldt medarbejder blev opsagt, fordi virksomheden ikke kunne komme i kontakt med ham. Virksomheden mente, medarbejderen selv var skyld i opsigelsen

Læs mere

N O TAT. Frasigelse af kollektive overenskomster

N O TAT. Frasigelse af kollektive overenskomster N O TAT Frasigelse af kollektive overenskomster Dette notat handler om frasigelse af de kollektive rettigheder og pligter i forhold til overdragerens kollektive overenskomster i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse.

Læs mere

I 2010 vendte udviklingen og de seneste tre år har budt på en samlet vækst i hotelovernatningerne

I 2010 vendte udviklingen og de seneste tre år har budt på en samlet vækst i hotelovernatningerne Økonomisk analyse fra HORESTA Juni 2013 Hotelåret 2012 Aldrig har så mange overnattet på de danske hoteller, kroer og konferencecentre som i 2012 og de danske hoteller er langsomt ved at finde vej ud af

Læs mere

KENDELSE. Nævnet har modtaget klagen fra klager den 12. april 2012 og fra retten den 10. maj 2012.

KENDELSE. Nævnet har modtaget klagen fra klager den 12. april 2012 og fra retten den 10. maj 2012. 1 København, den 9. oktober 2012 KENDELSE Klager ctr. Hedegaard Madsen A/S Strandvejen 55 9800 Hjørring Nævnet har modtaget klagen fra klager den 12. april 2012 og fra retten den 10. maj 2012. Klagen angår

Læs mere

København, den 3. november 2008. Pressemeddelelse fra. graffitigalleriet.dk Vesterbrogade 171 1800 Frederiksberg C

København, den 3. november 2008. Pressemeddelelse fra. graffitigalleriet.dk Vesterbrogade 171 1800 Frederiksberg C København, den 3. november 2008 Pressemeddelelse fra graffitigalleriet.dk Vesterbrogade 171 1800 Frederiksberg C Den 15. september 2008 forsøgte graffitigalleriet.dk at indrykke denne annonce i papirudgaven

Læs mere

Retningslinjer for sygefravær

Retningslinjer for sygefravær Retningslinjer for sygefravær 1. KU s arbejde med sygefravær Københavns Universitet støtter medarbejdere, der er ramt af krise, sygdom eller nedsat arbejdsevne, og er indstillet på at gøre en aktiv indsats

Læs mere

Er medarbejderaktier fortsat egnede til fastholdelse af medarbejdere?

Er medarbejderaktier fortsat egnede til fastholdelse af medarbejdere? 14 Er medarbejderaktier fortsat egnede til fastholdelse af medarbejdere? JURA Af advokat Mette Klingsten og advokat Anders Rubinstein, Bech-Bruun Ny højesteretsdom gør det nødvendigt for selskaber og rådgivere

Læs mere

FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA

FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA FÅ DIN EGEN PERSONALEAFDELING ANSÆTTELSESFORHOLD & PERSONALEJURA Få din egen personaleafdeling Dette servicekatalog beskriver, hvordan du og din virksomhed kan bruge os som din helt egen personaleafdeling,

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan finde støtte til at vende

Læs mere

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig

Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Når du bliver syg og uarbejdsdygtig Forord At være aktivt sygemeldt I denne pjece kan du læse om dine muligheder, rettigheder og pligter, når du bliver syg og uarbejdsdygtig. Og hvordan du hos CEB kan

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 25. april 2013

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 25. april 2013 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 25. april 2013 Sag 302/2012 (1. afdeling) A (advokat Bjarne Aarup) mod Plougmann & Vingtoft a/s (advokat Nina Wedsted) I tidligere instans er afsagt dom af Sø- og Handelsretten

Læs mere

Hovedaftale mellem ATKINS DANMARK A/S. AC-organisationerne

Hovedaftale mellem ATKINS DANMARK A/S. AC-organisationerne Hovedaftale mellem ATKINS DANMARK A/S og AC-organisationerne Dækningsområde Denne hovedaftale har bindende virkning for 1.AC-organisationerne. Hvorved forstås: a. en organisation, der er medlem af AC og

Læs mere

H O V E D A F T A L E. mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og. Denne hovedaftale er afsluttet med bindende virkning for:

H O V E D A F T A L E. mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og. Denne hovedaftale er afsluttet med bindende virkning for: Side 1 H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Danske Lægestuderende. Denne hovedaftale er afsluttet med bindende virkning for: 1. a. Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Læs mere

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering Tilbagevenden til arbejde efter sygemelding lovgivning og arbejdspladsens håndtering Sygefravær og tilbagevenden - Eksempler på lovgivningens muligheder Anette Larsen

Læs mere

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview.

Heine Schriver. Skanderborg. 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset. Man går også i byen for at spise i Skanderborg. Stort interview. dinby efterår 2013 Skanderborg 200 frivillige hjælpere i Kulturhuset Man går også i byen for at spise i Skanderborg Stort interview Heine Schriver Vend magasinet - og se kommende arrangementer i Kulturhuset

Læs mere

Orientering. Ansat medarbejder eller freelancer?

Orientering. Ansat medarbejder eller freelancer? Orientering Dansk Erhverv Børsen 1217 København K Telefon +45 3374 6000 Telefax +45 3374 6080 Ansat medarbejder eller freelancer? 1. Indledning Flere og flere virksomheder bruger freelancere i stedet for

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Program. August, september, oktober og november 2012. Arrangementer

Program. August, september, oktober og november 2012. Arrangementer Program August, september, oktober og november 2012 Arrangementer Sommerretter der er inspireret af sæsonens råvarer v/per Hallundbæk både til portionsanretning og buffet Sommerretter af Per Hallundbæk

Læs mere

11-12-2009 Silkeborg Tekniske Skole Håndbog om sygefravær 2010 1

11-12-2009 Silkeborg Tekniske Skole Håndbog om sygefravær 2010 1 Silkeborg Tekniske Skole Håndbog om sygefravær 2010 1 Indhold Håndbog om sygefravær... 3 Indledning... 3 Sygemeldingen den første kontakt til arbejdspladsen... 3 Registrering af sygefravær... 4 Langvarigt

Læs mere

Kendelse af 13. januar 2015 i faglig voldgift FV2014.0143: 3F København (faglig sekretær Henrik Forchhammer) mod

Kendelse af 13. januar 2015 i faglig voldgift FV2014.0143: 3F København (faglig sekretær Henrik Forchhammer) mod Kendelse af 13. januar 2015 i faglig voldgift FV2014.0143: 3F København (faglig sekretær Henrik Forchhammer) mod Danske Mediers Arbejdsgiverforening, DMA for Post & Medier ApS (advokat Katja Holbech Mårtensen)

Læs mere

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8

KOMMUNIKATION. JYSKs kommunikationskanaler 2. Hjemmeside 3. Reklamer 4. Pressemeddelelser 5. Facebook og YouTube 6. Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 KOMMUNIKATION JYSKs kommunikationskanaler 2 Hjemmeside 3 Oms 3,9b Reklamer 4 Pressemeddelelser 5 Facebook og YouTube 6 Karriere- og elevavis 7 GO JYSK 8 Lars Larsens bog 9 Events 10 1 JYSKS KOMMUNIKATIONSKANALER

Læs mere

SYGEPLEJERSKER BLIVER SYGE AF AT GÅ PÅ ARBEJDE

SYGEPLEJERSKER BLIVER SYGE AF AT GÅ PÅ ARBEJDE 50 55 SYGEPLEJERSKER BLIVER SYGE AF AT GÅ PÅ ARBEJDE Arbejdstilsynet har alene i år påtalt 172 alvorlige mangler i det psykiske arbejdsmiljø på danske hospitaler. Påbuddene handler især om et alt for højt

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 25. april 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 25. april 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 25. april 2014 Sag 58/2014 Tivoli A/S (advokat Jens Jakob Bugge) mod Pressalit Group A/S (advokat Claus Barrett Christiansen) I tidligere instans er afsagt dom af

Læs mere

Ledelse og Udvikling i Praksis

Ledelse og Udvikling i Praksis Ledelse og Udvikling i Praksis Den gode arbejdsplads Personalejura og konflikter kursus,, den 23. marts 2010 Per Krøyer Alsbæk, PLA 1 Personalejura Kollektiv arbejdsret PLA har OK med DSR/Dbio Dbio og

Læs mere

Side 1 af 6 Når du bruger arbejdskraft fra et andet land Dato for 28 jun 2011 10:29 offentliggørelse Resumé Vejledningen fortæller arbejdsgivere, hvordan de kan knytte udenlandsk arbejdskraft til deres

Læs mere

Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde

Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde 11. oktober 2016 Auktioner ApS sælger webshop og varelager for en kunde IKKE under konkurs (Webshoppen Vandslangen.dk inkl. varelager) Eftersyn: Intet eftersyn; spørgsmål besvares på info@konkurser.dk

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 8. oktober 2014 Sag 311/2012 (1. afdeling) FOA Fag og Arbejde som mandatar for A (advokat Jacob Sand) mod Y Kommune (advokat Yvonne Frederiksen) I tidligere instans er

Læs mere

Besøg Electrolux Showroom

Besøg Electrolux Showroom Besøg Electrolux Showroom masser af inspiration Åbent for alle Højt til loftet I Electrolux Showroom er der højt til loftet og masser af plads til dine drømme. Her kan du se, mærke og afprøve forskellen

Læs mere

ARBEJDSLØSHEDSFORSIKRING FOR honorarmodtagere, freelancere, konsulenter m.fl

ARBEJDSLØSHEDSFORSIKRING FOR honorarmodtagere, freelancere, konsulenter m.fl Arbejdsløshedsforsikring for honorarmodtagere, freelance, konsulenter m.fl. Side 0 ARBEJDSLØSHEDSFORSIKRING FOR honorarmodtagere, freelancere, konsulenter m.fl Arbejdsløshedsforsikring for honorarmodtagere,

Læs mere

Hold fast i dine medarbejdere også dem, der er sygemeldt

Hold fast i dine medarbejdere også dem, der er sygemeldt Guide over lovgrundlag ved sygemeldinger Hold fast i dine medarbejdere også dem, der er sygemeldt Kend paragrafferne ved sygefravær Få overblik over myndighedskrav og formalia ved sygefravær Få overblik

Læs mere

Velkommen til workshop om Service. Kundefokus og service. Jan Lund Konseqvens A/S. Holdninger, diskussion, refleksion. Konseqvens

Velkommen til workshop om Service. Kundefokus og service. Jan Lund Konseqvens A/S. Holdninger, diskussion, refleksion. Konseqvens Velkommen til workshop om Service Kundefokus og service Jan Lund A/S Holdninger, diskussion, refleksion Program (temaer) Er der penge i service? Hvad er kundernes forventninger? Kommunikation er det god

Læs mere

REGLER OG MULIGHEDER FOR AT FASTHOLDE EN SYG KOLLEGA PÅ ARBEJDSPLADSEN

REGLER OG MULIGHEDER FOR AT FASTHOLDE EN SYG KOLLEGA PÅ ARBEJDSPLADSEN Til den tillidsvalgte: REGLER OG MULIGHEDER FOR AT FASTHOLDE EN SYG KOLLEGA PÅ ARBEJDSPLADSEN l sygefraværssamtale l mulighedserklæring l fastholdelsesplan 2 Hver dag er 150.000 mennesker sygemeldt fra

Læs mere

HÅNDTERING AF SYGEFRAVÆR

HÅNDTERING AF SYGEFRAVÆR INVITATION TIL MORGENMØDE HÅNDTERING AF SYGEFRAVÆR...... HVORDAN NAVIGERER HR UDEN OM FALDGRUBERNE PÅ MORGENMØDET VIL VI BLANDT ANDET SÆTTE FOKUS PÅ: Virksomhedens forpligtelser i forbindelse med en medarbejders

Læs mere

Et fagligt møde kostede 4 medarbejdere jobbet

Et fagligt møde kostede 4 medarbejdere jobbet Et fagligt møde kostede 4 medarbejdere jobbet Frederiksberg Byrets dom af 1. oktober 2013 Sag BS H-1797/2012 Uddannelsesforbundet som mandatar for [person1] [person2] [person3] og [person4] mod [virksomhed1]

Læs mere

,, I perioden 1997- ,, En væsentlig. Cafeerne får nye kunder. 2003 har cafeerne. flere kunder, mens branchen

,, I perioden 1997- ,, En væsentlig. Cafeerne får nye kunder. 2003 har cafeerne. flere kunder, mens branchen Økomomisk analyse fra HORESTA nummer 1 maj 25,, I perioden 1997-23 har cafeerne fået 3,5 procent flere kunder, mens branchen under ét har mistet 5,9 procent af gæsterne. Cafeerne får nye kunder Færre unge

Læs mere

Medarbejderfastholdelse i forbindelse med sygdom

Medarbejderfastholdelse i forbindelse med sygdom Medarbejderfastholdelse i forbindelse med sygdom Delpolitik i henhold til den overordnede personalepolitik om Medarbejderfastholdelse i forbindelse med sygdom Forebyggelse Syddjurs Kommune vil være kendt

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG

24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG 24. januar 2014 ADVOKATFIRMA NOTAT OM COPENHAGEN STREET FOOD - IDÉOPLÆG INDHOLDSFORTEGNELSE 1 BAGGRUND...3 1 JULIAN 3 APS...5 2 STREET FOOD SUPPLIES...6 3 STADEHOLDERFORENINGEN...6 4 STREET FOOD RÅDET...7

Læs mere

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke

Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Har du lyst til at prøvesmage vores mad - kan du som ny kunde få en GRATIS prøvepakke Velkommen Din Private Kok glæder sig til at give dig nogle dejlige og varierede madoplevelser hver dag. Vi har mange

Læs mere

[Tilføj denne side i navigationsvisningen for at få vist et sidebanner] Tidsbegrænsede ansættelser

[Tilføj denne side i navigationsvisningen for at få vist et sidebanner] Tidsbegrænsede ansættelser [Tilføj denne side i navigationsvisningen for at få vist et sidebanner] Tidsbegrænsede ansættelser I ansættelsesforhold, hvor en arbejdsgiver ansætter en ergoterapeut, er det hovedreglen, at ergoterapeuten

Læs mere

3. august 2015. GT Agentur ApS. IKKE under konkurs (Kikko Kaffeautomat m. snack aut. m.m.)

3. august 2015. GT Agentur ApS. IKKE under konkurs (Kikko Kaffeautomat m. snack aut. m.m.) 3. august 2015 GT Agentur ApS IKKE under konkurs (Kikko Kaffeautomat m. snack aut. m.m.) Eftersyn: Iflg. aftale med sælger på tlf. 26 62 30 38. Effekterne beror primært i Fredericia. Budfrist: 4. august

Læs mere

24. marts 2015. JE. Trading ApS. IKKE under konkurs (Sanita Sikkerhedssko, træsko, fødselsdagskort mm)

24. marts 2015. JE. Trading ApS. IKKE under konkurs (Sanita Sikkerhedssko, træsko, fødselsdagskort mm) 24. marts 2015 JE. Trading ApS IKKE under konkurs (Sanita Sikkerhedssko, træsko, fødselsdagskort mm) Eftersyn: 7. april 2015 fra kl. 13.00 til kl. 15.00 Munkemarken 25, 8620 Kjellerup eller efter aftale

Læs mere

,, 34 procent har. ,, Danskere står for. ,, I de første fem. Hotellerne går frem. oplevet en omsætningsfremgang. på mindst 6 procent

,, 34 procent har. ,, Danskere står for. ,, I de første fem. Hotellerne går frem. oplevet en omsætningsfremgang. på mindst 6 procent Økonomisk analyse fra HORESTA juli 2006,, 34 procent har oplevet en omsætningsfremgang på mindst 6 procent Hotellerne går frem De danske hoteller har oplevet en positiv udvikling i såvel omsætning som

Læs mere

Nyhedsbrev. Arbejds- & Ansættelsesret. Sygdom og handicap

Nyhedsbrev. Arbejds- & Ansættelsesret. Sygdom og handicap Nyhedsbrev Arbejds- & Ansættelsesret Sygdom og handicap Indledning Det seneste år er der gennemført en væsentlig lovændring vedrørende medarbejderes sygdom og ikke mindst afsagt en række centrale domme

Læs mere

Arbejdsmiljø og sygefravær

Arbejdsmiljø og sygefravær Tema om sygefravær Alle på en arbejdsplads bliver berørt af sygefravær. Enten direkte ved egen sygdom eller indirekte, når kolleger er syge. For at minimere sygefraværet skal der ses nærmere på årsagerne

Læs mere

Navn. Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr.

Navn. Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr. Ansættelseskontrakt 1 Parterne Imellem arbejdsgiver Navn Adresse: Post nr. og by: SE- eller CVR nummer: og medarbejder Navn: Adresse: Post nr. og by: Cpr. nr. er indgået følgende ansættelseskontrakt med

Læs mere

Velkommen til Claus Tingstrøm A/S

Velkommen til Claus Tingstrøm A/S Velkommen til Claus Tingstrøm A/S Er jeres kantineløsning den bedste? Der var en gang, hvor maden i kantinen kom fra frostposer, dåser og halvfabrikata. Sådan er det heldigvis sjældent i dag. Nu forventer

Læs mere

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus

FerieFritid, Leisure. Formål. VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus FerieFritid, Leisure Formål VisitAarhus skal bidrage til tilstrømningen af feriegæster til Aarhus Vi skal skabe rammerne og en samlet platform, således at samarbejdspartnere kan udvikle deres forretning

Læs mere

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S

Lindhardt og Ringhof Forlag A/S AFTALE OM DIGITAL UDGIVELSE Mellem: [Forfatterens navn og adresse] ( Forfatteren ) og Vognmagergade 11 1148 København K ( Forlaget ) er dags dato truffet følgende aftale ( Aftalen ): 2. juli 2015 1 Aftalens

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere