Onsdag d. 2. marts 2016 kl. 17 i Mødestedet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Onsdag d. 2. marts 2016 kl. 17 i Mødestedet."

Transkript

1 23. februar 2016 Kære styregruppe hermed Referat af møde i Styregruppen Onsdag d. 2. marts 2016 kl. 17 i Mødestedet. Deltagere: styregruppen minus Finn Olsen Endvidere deltog Inger Nielsen, Karby Under punkt 2 deltog idrætskonsulent Susanne Nielsen fra DGI Nordjylland som indleder og Bodil Poulsen samt Jutta Mogensen fra VIF Dagsorden: 1. Godkendelse af referat af møde d. 20. januar Referat: Godkendt 2. Oplæg ved Konsulent fra DGI vedrørende foreningsudvikling. Den nye formand for VIF indbyde. Referat: Susanne Nielsen orienterede inspirerende om samarbejder og landsbyudvikling i et område i Jammerbugt kommune. Det gav flere ting til overvejelse. En snak om områdets fælles kalender giver anledning til at genoverveje vores fælles kalender og i øvrigt at efterlyse friskolens og VIF s brug af den fælles kalender. 3. Årsmøde i den selvejende institution Landsbyen de 7 sogne. I vedtægten står: Styregruppen afholder hvert år inden udgangen af marts måned et årsmøde i form af et offentligt borgermøde for beboerne i institutionens geografiske virkeområde. Årsmødet skal mindst indeholde følgende dagsordenpunkter: Beretning om det forgangne års aktiviteter Regnskab for årets virksomhed Drøftelse af mødets ønsker om fremtidige aktiviteter Styregruppens arbejdsplan for det kommende år. Der ønskes aftale om årsmødets planlægning.

2 Referat: På grund af de mange lokale borgermøde om byfornyelse, strategisk planlægning, Karby Kuber m.v finder styregruppen det ikke realistisk at gennemføre et selvstændigt borgermøde om årsberetning og arbejdsplan for Styregruppens indsats. Der udarbejdes årsregnskab for 2015 (Gitte) og Poul Erik udarbejder forslag til beretning og arbejdsplan til behandling på næste styregruppemøde. 4. Forslag til Landdistriktsrådet. Referat: Chresten orienterede om sin henvendelse til Landdistriktsrådet om det bliver erstattet af et Ø råd, hvori også Nykøbing er deltager, samt et forslag om en smidigere uddeling af Landdistriktsrådets midler. Forslaget forventes behandlet på LDR s kommende møde. Sagen til efterretning. 5. Børnenes natur og actionpark. Bevilling fra Friluftsrådet. Referat: Der givet bevilling fra Friluftsrådet på kr og indstillet bevilling fra Landdistriktsrådet på kr. Endvidere søges Den Velgørende Fond, Morsø om midler. Der blev rejst usikkerhed om skolens og børnehavens ønsker til natur og actionparken. Denne usikkerhed søges afklaret med de pågældende. 6. Infoskilte og vedligehold af byskilte: Referat: Skiltene er færdige i den nærmeste tid. Den påtænkte udformning af skiltepladerne har vist sig uholdbar, hvorfor der må vælges en anden løsning. Udgiften skiltepladerne stiger dermed fra 100 kr til 310 kr + moms pr stk, således at udgiften bliver på kr i alt og dermed kr mere en budgetteret. Der søges fondsmidler hertil og hvis det ikke lykkes aftales en fordeling af merudgiften med kr pr beboerforening. 7. Mors DNA Referat: Se under pkt Kærstien og vandplatformen. Status på sagen: De konkrete planer Borger og interessentmøder Referat: Placeringen af kærstien, giver fortsat problemer. Der er udarbejdet et nyt forslag, som måske vil give problemer i forhold til Realdania. Der er indkaldt til lodsejer og interessentmøde tirsdag d.8. marts kl. 19 i Karby

3 Kuber, hvor planerne præsenteres med henblik på aftaler om placering og gennemførsel. Ole Rasmussen påtager sig at få lokale til at sørge for kaffe og brød udgiften afholdes af projektpenge. Chresten søger for smørrebrød. Arkitektfirmaet har rejst tvivl om den tidsplan de selv er kommet med tidligere. 9. Redsted sognegård og Torv. Referat: Det videre arbejde med torvet afventer igangsættelse af arbejdet omkring Strategisk Tilpasning. Redsted Sognegård: Bestyrelsen har indstillet at såvel børnehave, som gymnastiksal rives ned, da Sognegården ikke kan bære den økonomisk drift af de dele af bygningerne. Beboerforeningen ønsker børnehave og gymnastiksal bevaret. Der er givet en frist til 1. maj for at komme med en endelig indstilling til kommunen. 10.Tæbring Status på arbejdet med bypark og strandaktiviteter Referat: Fjordgruppen har ikke færdiggjort sine planer og ønsker, men der tilsagn fra lodsejer til at placere aktiviteterne på vedkommendes jord. Planer og ønsker til byparken er færdiggjort og der er møde d. 3. marts med kommunen om det videre arbejde. Der pt. Kalkuleret en samlet udgift på kr, hvortil der på nuværende tidspunkt kr fra strategisk tilpasning kr fra Grøn Ordning samt indstillet kr fra Landdistriktsrådet til en første fase af indretningen, kalkuleret til kr. (Poul Erik har efter mødet fået oplyst, at der kan søges LAG midler til projektet og vil sende ansøgning. Bestyrelsen for forsamlingshuset i Tæbring vil på sin kommende generalforsamling foretage en vurdering af, hvad der skal ske med forsamlingshuset. Der omtales overvejelser og Refugiets fremtid og omfattende behov for istandsættelse. 11.Byfornyelse i Hvidbjerg. Referat: Der er aftalt møde med kommunen torsdag d. 10. marts med henblik på indsamling af ønsker til byfornyelse og den videre planlægning. 12.Ansøgning til Landdistriktsrådet. Referat: Se under pkt Hjemmeside og Facebook v/ Ole Rasmussen. Referat: Ole Rasmussen luftede sin personlige uvilje mod brugen af Facebook.

4 Flere deltagere kunne godt deltage i synspunktet, men der var nu alligevel enighed om, at Facebook er det mest effektive middel til spredning af budskaber og information. 14.Besøg af Radio Limfjord Referat: Chresten orienterede om henvendelse fra Radio Limfjord om udsendelsesserie: LandsbyLiv i 2016, der skal sendes fast hver lørdag formiddag kl. 9 11(evt 12). Udsendelserunden starter lørdag d. 9. april. Chresten har bekræftet vores interesse i at deltage og angivet en række emner og begivenheder, der kan indgå i en udsendelse om Landsbyen de 7 Sogne. Der bliver møde med Radio Limfjord for aftale om det videre forløb. 15.Eventuelt og fastsættelse af næste møde Referat: a) Jørgen Jørgensen er udtrådt af Hvidbjerg Beboerforenings bestyrelse og dermed af Styregruppen her. Hvidbjerg Beboerforening udpeger snarest ny repræsentant i Styregruppen b) Kirkevandringerne. Inger har ikke modtaget besked om alle deltagere i planlægningsgruppen, hvorfor der ikke ar sket videre fælles planlægning. Beboerforeningerne giver snarest besked om repræsentanter til arbejdet og arbejdsgruppen er bemyndiget til at færdiggøre planerne uden yderligere forelæggelse for Styregruppen og med Inger som huepinskarl. c) Kirkeudviklingsprojektet. Der er ikke nyt om resultatet af ansøgningen fra Dansk Bygningsarv ti Kirkeministeriets Udviklingsfond. d) Radio Limjord annoncering af aktiviteter. Radio Limfjord accepterer ikke et medlemskab fra Landsbyen de 7 Sogne som grundlag for annoncering fra området. De enkelte foreninger må selv melde sig ind. e) VIF har fået bevilget kr fra kommunens (fritidsområdets) materialepulje til en beachwolleybane. Penge fra Grøn Ordning vil endvidere kunne indgå. Placeringen af banen afklares i relation til de eksisterende planer om børnenes actionpark. f) Chresten Søndergaard foreslår et markedsførings initiativ omkring Landsbyen de 7 Sogne, hvor der inviteres til besøg i området og guidede ture i Shuttlebus. g) Der er tilslutning til, at der arbejdes videre med overvejelserne h) Næste møde: Onsdag d. 6. april 2016 kl. 17 i Mødestedet.

5 Referat: Poul Erik Olsen

Onsdag d. 4. maj 2016 kl 17 i Mødestedet. Fraværende: Krsten Heltborg. Nina Andersen ankom til behandlingen af pkt. 6

Onsdag d. 4. maj 2016 kl 17 i Mødestedet. Fraværende: Krsten Heltborg. Nina Andersen ankom til behandlingen af pkt. 6 Mors d. 27. april 2016 Kære styregruppe Hermed Referat af møde i Styregruppen Onsdag d. 4. maj 2016 kl 17 i Mødestedet. Fraværende: Krsten Heltborg. Nina Andersen ankom til behandlingen af pkt. 6 Dagsorden:

Læs mere

Der var dermed velkommen til 2 nye medlemmer: Ernst Overgaard (TORF/Tæbring) og Benjamin Jensen (Hvidbjerg Beboerforening).

Der var dermed velkommen til 2 nye medlemmer: Ernst Overgaard (TORF/Tæbring) og Benjamin Jensen (Hvidbjerg Beboerforening). LANDSBYEN DE 7 SOGNE Kære styregruppe Referat af møde i Styregruppen Onsdag d. 20. maj 2015 kl. 17 på Mødestedet. Til stede var: Nina Andersen, Ernst Overgaard, Benjamin Jensen, Poul Pedersen, Ole Rasmussen,

Læs mere

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift

Beslutningsprotokollat - Stiftsrådet i Københavns stift Beslutningsreferat fra møde i Stiftsrådet Onsdag den 25. maj 2011 kl. 16.30 20.00 i Helligåndshuset, Valkendorfsgade 23, 1151 København K. For mødet er fastsat følgende dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden.

Læs mere

Torsdag d. 8. september 2016 kl. 17 i Mødestedet. Fraværende: Ole Rasmussen, Kresten Heltborg og Henning Poulsen

Torsdag d. 8. september 2016 kl. 17 i Mødestedet. Fraværende: Ole Rasmussen, Kresten Heltborg og Henning Poulsen Styregruppen for Landsbyen de 7 Sogne 4.september 2016 Referat styregruppemøde Torsdag d. 8. september 2016 kl. 17 i Mødestedet. Fraværende: Ole Rasmussen, Kresten Heltborg og Henning Poulsen Dagsorden:

Læs mere

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17 i Mødestedet.

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17 i Mødestedet. Kære Styregruppe Mors d. 8.januar 2018 Hermed Referat.af møde i styregruppen Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17 i Mødestedet. Deltagere: Der var afbud fra Ole Rasmussen og velkomst til Anny Krogh som ny

Læs mere

Referat. Elisabeth Pedersen, Poul Hvass Hansen. Mødet hævet kl.: 18.30. Side 104 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET 24-09-2009

Referat. Elisabeth Pedersen, Poul Hvass Hansen. Mødet hævet kl.: 18.30. Side 104 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET 24-09-2009 Referat fra mødet den kl. 16.00. Mødet starter med besøg hos Hanstholm Idrætsforening, fodboldafdelingen, derefter holdes mødet i den gamle Byrådssal i hallen. Medlemmer: Eigil Boye, Elisabeth Pedersen,

Læs mere

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

REFERAT. Integrationsrådet. Mødedato: Onsdag den 01-04-2009. Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 01-04-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger: Integrationsrådet, 01-04-2009 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00

Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse Onsdag den 16.december 2015 kl. 16.00 18.00 8.december 2015 1. Godkendelse af dagsorden Indstilling: Til godkendelse 2. Godkendelse af referat

Læs mere

Mødedato. : 19.11.2015

Mødedato. : 19.11.2015 LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE CAE Dato... : Ref.... : Administrativ styregruppemøde Liv i Lundtofte Mødedato. : 19.11.2015 Deltagere: Ulla Agerskov, Bjarne Holm Markussen, Pernille Holmgaard, Christian Rønn Østeraas,

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Tirsdag d. 18. august 2015 kl. 17 i Mødestedet

Tirsdag d. 18. august 2015 kl. 17 i Mødestedet 19. august 2015 Kære styregruppe, Referat af møde i Styregruppen Tirsdag d. 18. august 2015 kl. 17 i Mødestedet Til stede var: Ernst Overgaard, Benjamin Jensen, Poul Pedersen, Henning Poulsen, Nina Andersen,

Læs mere

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Referat Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Tid: 29. september 2012 kl. 11.00 Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Dagsorden:

Læs mere

Dagsorden. 1. Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 21. januar 2016

Dagsorden. 1. Godkendelse og underskrift af referat fra mødet den 21. januar 2016 Bestyrelsen ved HF & VUC FYN 9. marts 2016 Bestyrelsesmøde. Der indkaldes hermed til bestyrelsesmøde onsdag den 16. marts 2016 kl. 19:00-22:00 i Kottesgade 6-8 lokale M304. Der serveres kaffe og en let

Læs mere

Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud:

Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud: Handicaprådet Dagsorden Møde 22. juni 2016 kl. 16:00 18.00 i Mødelokale 4 Tilstede: Afbud: Pkt 23. Birgitte Borg fra Myndighed kl. 16.05 Pkt 24. Gitte Lykke Clausen, VIA NOVA kl.16.25 Pkt. Tekst Side 23

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 20. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00.

REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 20. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. REFERAT Udvalget for Kultur og Fritid - Onsdag d. 20. juni 2007 Internt mødelokale, Biblioteket - kl. 08.00. 1. Meddelelser 2. Holstebro Kunstmuseum Regnskab 2006 3. Hjerl Hedes Frilandsmuseum Regnskab

Læs mere

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010

Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 Tilbud til Ældre Kvalitetsstandarder 2010 MÅL OG VÆRDIER Det er Byrådet i Allerød Kommune, som fastsætter serviceniveauet på ældreområdet. Byrådet har dermed det overordnede ansvar for kommunens tilbud.

Læs mere

Drøftelse af aflastningsfamilier, interne skoler, egenbetaling mv. DASSOS 25. Januar 2016

Drøftelse af aflastningsfamilier, interne skoler, egenbetaling mv. DASSOS 25. Januar 2016 Drøftelse af aflastningsfamilier, interne skoler, egenbetaling mv. DASSOS 25. Januar 2016 Intro Udfordring: Kommunerne i Region Midtjylland oplever en mangel på aflastningsplejefamilier Baggrund: Notat

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 4 2016 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 4 2016 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 4 2016 REFERAT Den 13. april 2016 Tidspunkt : onsdag den 13. april kl. 17 Der serveres middag kl. 18. Sted : Peter Bangsvej 30, Frederiksberg Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 31. august 2011, mødet startede med spisning kl. 18.30 Mødet blev afholdt på Hostrup Hotel, Søndergade 30, 6270 Tønder. Endelig

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Den administrative styregruppe

Den administrative styregruppe Page 1 of 7 Referat Den administrative styregruppe Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Til stede 20. januar 2005 13:00 Sæby Rådhus, Kommunaldirektørens kontor Mødet starter med en let frokost. Kommunikationsgruppen

Læs mere

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster. Vi bruger max ½ time

Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta Køster. Vi bruger max ½ time Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D.5 maj 2014 hos Anna Deltagere: Anna Recinella, Eskil Borup, Allan Christensen, Dennis Duelund, Robert Iversen, Lis Freisner, Vibeke Hagstrøm, Britta

Læs mere

GENERALFORSAMLING TIRSDAG 22.

GENERALFORSAMLING TIRSDAG 22. NIMTOFTE OG OPLAND DISTRIKTSRÅD GENERALFORSAMLING TIRSDAG 22. MARTS 2016 KL.19.30 Dagsorden Den årlige generalforsamling indeholder som minimum følgende dagsorden: Valg af dirigent. Bestyrelsens årsberetning.

Læs mere

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Magistratens 4. Afdeling. Den 22. november 2005. Århus Kommune

Indstilling. Til Århus Byråd Via Magistraten. Magistratens 4. Afdeling. Den 22. november 2005. Århus Kommune Indstilling Til Århus Byråd Via Magistraten Magistratens 4. Afdeling Den 22. november 2005. Århus Kommune Skoler og Kultur Magistratens 4. Afdeling De fremtidige organisationsforhold for Mediehuset Århus.

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

Tinus Lassen beklagede den opståede fejl, som skyldtes svigt i den interne kommunikation i Domea.

Tinus Lassen beklagede den opståede fejl, som skyldtes svigt i den interne kommunikation i Domea. Boligselskabet BSB Lyngby-Taarbæk Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 15. marts 2010 kl. ca. 18.00 (efter møde i bestyrelsen) på Taarbæk Kro, Taarbæk Strandvej 102, 2930 Klampenborg Dagsorden:

Læs mere

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol

Ny Tønder Kommune Kultur- og FritidsudvalgetBeslutningsprotokol Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Mødedato: 13. marts 2006 Mødelokale: Løgumkloster Højskole Starttidspunkt for møde 16.30 Sluttidspunkt for møde 18.30 Fraværende: Afbud fra Per Hansen. 13. marts 2006 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forældresamarbejde. Børneinstitution Skt Klemens-Dalum

Forældresamarbejde. Børneinstitution Skt Klemens-Dalum Forældresamarbejde Børneinstitution Skt Klemens-Dalum 1 I Skt Klemens-Dalum vil vi gerne involvere forældre gennem bestyrelses- og forældrerådssamarbejdet gennem forældremøder gennem strukturerede samtaler

Læs mere

Aftale mellem. DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland. om fusion

Aftale mellem. DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland. om fusion Aftale mellem DGI Midt- og Vestsjælland De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland om fusion Bestyrelserne i DGI Midt- og Vestsjælland, De Danske Skytteforeninger Roskilde og DDS Vestsjælland

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Forslag til Plan- og budgetprocedure 2016-19

Forslag til Plan- og budgetprocedure 2016-19 Punkt 6. Forslag til Plan- og budgetprocedure 2016-19 2014-004209 Magistraten indstiller, at byrådet godkender, at budgetoverslagsårene i det vedtagne korrigeret budget 2015-2018 (drift og anlæg) som udgangspunkt

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Breelteparken Mandag 15.12.2008 kl. 14:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Dialogbaseret tilsyn med Jobhuset 3 Selmersbos omdannelse, 1. opfølgning 5 Status

Læs mere

Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole

Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole Langeskov Skole 5550 LANGESKOV Principper og retningslinier for overgangen fra børnehave til Langeskov Skole Lovgrundlag Indskrivningen/optagelse af elever i børnehaveklasserne tager udgangspunkt i Folkeskolelovens

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Retningslinjer for antal og placering af lukkedage Med udgangspunkt i Børne- og ungdomsudvalgets beslutning af 17.12.2008 ( http://www.kk.dk/edoc/b%c3%b8rne-

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 13. marts 2016

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 13. marts 2016 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 13. marts 2016 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den sekstende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat OK. Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing

Bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden OK 2. Godkendelse af referat OK. Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing ! Bestyrelsesmøde Møde tidspunkt onsdag d. 20.1. Sted Indkaldte mødedeltagere Cafeen, Østergade 22, 6950 Ringkøbing Thorkild Sloth Pedersen Niels Andersen Mie Hansen Susanne Rystok Anne Marie Thorup Jorgen

Læs mere

Lokalplanlægning i Varde Kommune

Lokalplanlægning i Varde Kommune Lokalplanlægning i Varde Kommune Lokalplanlægning i Varde Kommune Varde Kommune er planmyndighed og forestår udarbejdelse af kommuneplan og lokalplaner. Kommuneplanen er en overordnet plan, der blandt

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Referat. Mødeforum Visionsstyregruppen. Sagsnr. 2010-61022. Dokumentnr. 2013-35644. Mødedato 7. februar 2013. Tid Kl. 16.00-17.30.

Referat. Mødeforum Visionsstyregruppen. Sagsnr. 2010-61022. Dokumentnr. 2013-35644. Mødedato 7. februar 2013. Tid Kl. 16.00-17.30. Referat Mødeforum Visionsstyregruppen Sagsnr. 2010-61022 Dokumentnr. 2013-35644 Mødedato 7. februar 2013 Tid Kl. 16.00-17.30 Sted Teatergade 8, Mødelokale Boxen, 1. sal Deltagere Carsten Rasmussen (formand)

Læs mere

Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær. Fraværende:

Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær. Fraværende: Referat fra det 28. bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Møgelkær Dato: 24. april 2012 Sted: Møgeltoft 20, Viborg Deltagere: Martin Kristensen (MK) Karina Zinck Kærsgaard (KK) Jeppe James Olsen (JJO)

Læs mere

Videreførelse af den samlede boligsociale indsats i Århus Kommune i årene 2004 til 2008.

Videreførelse af den samlede boligsociale indsats i Århus Kommune i årene 2004 til 2008. ÅRHUS KOMMUNE - Magistratens 1. Afdeling INDSTILLING Til Århus Byråd Den 5. december 2003 via Magistraten Tlf. nr.: 8940 3015 Jour. nr.: 2003/00078 Ref.: JLJ/PK/LH Videreførelse af den samlede boligsociale

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00

Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Mødetype: Arbejdsmøde og Bestyrelsesmøde Deltagere: Dato og sted: 4. marts 2016 kl. 13-17 og 17-21 Fredericia: Hej se Kro Facilitator: Referent: Leif Plauborg Afbud: NN, KH, FBA fra kl. 17.00 Emne (og

Læs mere

Referat. Forebyggelsesrådet

Referat. Forebyggelsesrådet Referat 20. april 2016, kl. 13:00 Lilletrommen Rådhuset, Fredensborg Kommune Egevangen 3B, Kokkedal Fraværende: Lis Kofoed Jørgen Simonsen Til stede: Finn Kamper-Jørgensen Helle Lassen Henrik Nielsen Indholdsfortegnelse

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Neverland

VEDTÆGTER for Fonden Neverland Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Carsten R. Christiansen Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Peter Frandsen Nima Nabipour J. nr. 778.17-01 ldi@cphlex.dk cvr.nr. 27 07

Læs mere

Referat af landsbyrådsmøde nr. 42 mandag den 4. april i Martofte

Referat af landsbyrådsmøde nr. 42 mandag den 4. april i Martofte Referat af landsbyrådsmøde nr. 42 mandag den 4. april i Martofte 1. Registrering af fremmøde og godkendelse af dagsorden Til stede: Bente Kragebær (BK), Stubberup Ebbe Ludvigsen (EL), Rønninge Jacob Dauerhøj

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5 Lyngby Ældreboligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Ishøj Kommune Strandgårdskolen

Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Kommune Strandgårdskolen Ishøj Søvej 200, 2635 Ishøj Telf. nr. 4373 5861 Fax. nr. 4373 1269 Kontortid kl. 8.00-15.30 fredag 8.00-15.00 Skolebestyrelsesmøde Ishøj. Den. 21. august 2015 Dato: Torsdag

Læs mere

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referatet fra bestyrelsesmødet i december 2015 blev godkendt og underskrevet. Bestyrelsesmøde i LAG-Himmerland 2014-2020 Dato: 2. februar 2016 Tidspunkt: 19.00-22.00 Sted: Kærvej 34, Onsild 9500 Hobro Deltagere: Fra bestyrelsen: Vagn Bach, Jacob Ellemann, Annie Borgersen, Allan

Læs mere

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Børnehaven Engblommevej, Engblommevej 34 4000 Roskilde. Institutionen har hjemsted i

Læs mere

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter)

Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet. (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Referat fra mødet i Folkeoplysningsrådet (Indeholder åbne dagsordenspunkter) Mødedato: Onsdag den 7. januar 2015 Mødested: Mødelokale 620 Gothersgade 20, 7000 Fredericia Mødetidspunkt: Kl. 17:00-19:00

Læs mere

Indstilling. Ændring af status fra kommunal til selvejende institution for Vuggestuen Lindegården, Pannerupvej 7, Trige

Indstilling. Ændring af status fra kommunal til selvejende institution for Vuggestuen Lindegården, Pannerupvej 7, Trige Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Børn og Unge Den 26. februar 2007 Århus Kommune Administrationsafdeling Børn og Unge Ændring af status fra kommunal til selvejende institution for Vuggestuen

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012.

Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Referat af Pårørenderådsmøde på Bostedet Vinklen i CSB den 12/6 2012. Tilstede: Susanne Wolfsberg, Carsten Hansen, Bente Holm, Anne Quitzau, Twiggy Liljehult, Natacha Soelberg. Afbud fra: Referent: Twiggy

Læs mere

Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 53 Offentligt

Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 53 Offentligt Social- og Indenrigsudvalget 2015-16 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 53 Offentligt Social- og indenrigsminister Karen Ellemanns talepapir Det talte ord gælder Anledning: Samråd i SOU om forsinkede

Læs mere

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser,

Traditionen tro byder august september på forældremøder i de enkelte klasser, Vi skrev i første nummer af Fællesnyt, at vi ville udkomme én gang i kvartalet. Det bryder vi allerede her i andet nummer, hvor I kan læse om konfirmationsforberedelse i 7. klasse, en sjov bemærkning og

Læs mere

Klage over afslag på 18-ansøgning

Klage over afslag på 18-ansøgning Faaborg-Midtfyn Kommune Tinghøj Allé 2, 5750 Ringe / Mellemgade 15, 5600 Faaborg ATT.: Kommunalbestyrelsen Faaborg, den 29. april 2015 Børns Voksenvenner Faaborg-Midtfyn c/o Ungdomsskolen, Grønnegade 40.

Læs mere

JOBPROFIL. Skoleleder Østskolen Faxe Kommune

JOBPROFIL. Skoleleder Østskolen Faxe Kommune JOBPROFIL Skoleleder Østskolen Faxe Kommune 1. Indledning Faxe Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Østskolen. Stillingen ønskes besat per 1. August 2014. Dette notat er udarbejdet af Genitor ApS

Læs mere

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos:

Vigersted Lokalråd. Stiftet den 15. april 2012. Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Lokalråd Stiftet den 15. april 2012 Referat af konstituerende rådsmøde afholdt onsdag den 3. februar kl. 19:30 hos: Telefon: 20 83 60 90 Mail: ph@carlhansens.dk Hjemmeside: www.vigersted.net Bankkonto:

Læs mere

Sundheds- og Ældreministeriet Holbergsgade 6 1057 København K 04-06-2016. Sagsbehandlingstider i patientklagesystemet

Sundheds- og Ældreministeriet Holbergsgade 6 1057 København K 04-06-2016. Sagsbehandlingstider i patientklagesystemet Sundheds- og Ældreministeriet Holbergsgade 6 1057 København K Gammeltorv 22 DK-1457 København K Tlf. +45 33 13 25 12 Fax +45 33 13 07 17 www.ombudsmanden.dk post@ombudsmanden.dk Personlig henvendelse:

Læs mere

Herlev Hospital, Mødelokale 53 K1 (3. sal i ambulatoriet ved skadestuen)

Herlev Hospital, Mødelokale 53 K1 (3. sal i ambulatoriet ved skadestuen) DAGSORDEN Onsdag den 17. november 2010 Kl. 15.30 Herlev Hospital, Mødelokale 53 K1 (3. sal i ambulatoriet ved skadestuen) Medlemmer: Flemming Pless (formand) Abbas Razvi Lene Kaspersen Lise Rask Per Roswall

Læs mere

- Opgave vedr. efter- og videreuddannelse (jf. oplæg ved Margrethe Børsting til det fælles uddannelsesudvalgsmøde). Se bilag.

- Opgave vedr. efter- og videreuddannelse (jf. oplæg ved Margrethe Børsting til det fælles uddannelsesudvalgsmøde). Se bilag. Mødedato 16.04.2016 Mødested Erhvervsakademi MidtVest, Vald. Poulsens Vej 4, 7500 Holstebro Lokale s12 Mødedeltagere Birthe Spangsmose Annette Viberg Tina Kusk Tina Schack Boldt Lotte Møller Larsen Thomas

Læs mere

LANDSBYEN DE 7 SOGNE. Referat af møde i styregruppen. Mors d. 23. februar Styregruppen.

LANDSBYEN DE 7 SOGNE. Referat af møde i styregruppen. Mors d. 23. februar Styregruppen. Styregruppen. Mors d. 23. februar 2016 Referat af møde i styregruppen Onsdag d. 22. februar 2017 kl 17 i Mødestedet. Hele styregruppen var til stede. Endvidere deltog: Helle Thorning Bertelsen og Poul

Læs mere

Dagsorden: Deltagere med stemmeret: Mette Carstad, formand Peter Kjærgaard Petersen, næstformand Lise-Lotte Nygaard

Dagsorden: Deltagere med stemmeret: Mette Carstad, formand Peter Kjærgaard Petersen, næstformand Lise-Lotte Nygaard Boligselskabet BSB Lyngby-Taarbæk Referat af ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 30. marts 2011 kl. ca. 18.00 (efter møde i bestyrelsen) på Den Røde Cottage, Strandvejen 550, 2930 Klampenborg. Dagsorden:

Læs mere

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole?

Spørgsmål: Må der - i forlængelse af ovenstående spørgsmål - være én projektleder pr. skole? Ofte stillede spørgsmål Organisering Spørgsmål: Det fremgår af udmeldingen, at brobygningsforløbet skal være fysisk placeret på en erhvervsskole, men kan brobygningsforløbet godt være placeret på forskellige

Læs mere

ca. 1. Valg af ordstyrer referent 2. Valg af 4. Økonomi nyt byråd 5. Valg af Onsdag 20/4? 7. Valg af Anders 8. Valg af 13.

ca. 1. Valg af ordstyrer referent 2. Valg af 4. Økonomi nyt byråd 5. Valg af Onsdag 20/4? 7. Valg af Anders 8. Valg af 13. Affaldsindsamling søndag d. 17. april 2016 kl. 10.00 og derefter forårsmøde ca. kl. 11.000 hos Gerda (Kjærlingsvej 8) Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Gennemgang af sidste (og forrige...??)

Læs mere

Møde 3. december 2007 kl. 14:00 i Jobcenter Struer

Møde 3. december 2007 kl. 14:00 i Jobcenter Struer Det Lokale Beskæftigelsesråd LBR referat Møde 3. december 2007 kl. 14:00 i Jobcenter Struer Afbud fra: Grethe Riksted, Iben Kollemorten, Martin Munkebo og Bo Hansen Pkt. Tekst Side 95 Meddelelser 1 96

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

INTERN ADMINISTRATIONSPRAKSIS FOR GRØN ORDNING HERNING KOMMUNE. Udarbejdet af Planafdelingen, april 2014

INTERN ADMINISTRATIONSPRAKSIS FOR GRØN ORDNING HERNING KOMMUNE. Udarbejdet af Planafdelingen, april 2014 INTERN ADMINISTRATIONSPRAKSIS FOR GRØN ORDNING HERNING KOMMUNE Udarbejdet af Planafdelingen, april 2014 INDHOLD Generelle oplysninger 1 Hvornår gør vi noget? 1 Hvem gør hvad? 1 Hvordan er processen? 2

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

UNDERUDVALGET VEDRØRENDE PSYKIATRI OG SOCIALOMRÅDET. Kl. 16.30 på Psykiatrisk Center Ballerup, Ballerup Boulevard 2, 2750 Ballerup

UNDERUDVALGET VEDRØRENDE PSYKIATRI OG SOCIALOMRÅDET. Kl. 16.30 på Psykiatrisk Center Ballerup, Ballerup Boulevard 2, 2750 Ballerup DAGSORDEN REGION HOVEDSTADEN Regionsrådet UNDERUDVALGET VEDRØRENDE PSYKIATRI OG SOCIALOMRÅDET Onsdag den 20. august 2008 Kl. 16.30 på Psykiatrisk Center Ballerup, Ballerup Boulevard 2, 2750 Ballerup Møde

Læs mere

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 4. maj 2015 kl. 09.00 i Paraplyen Medlemmer Poula Thrane ( ) formand Mogens Lehd Pedersen ( ) næstformand Lillian Skjødt ( ) John Rolsted ( )

Læs mere

4. Meddelelser og statusrapportering fra sekretariatet I punktet blev der givet en mundtlig status på det igangværende arbejde med DDB.

4. Meddelelser og statusrapportering fra sekretariatet I punktet blev der givet en mundtlig status på det igangværende arbejde med DDB. Referat 10. marts 2014 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 4. marts 2014, kl. 10.00-15.00 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Rolf Hapel, Annette Brøchner Lindgaard, Bente Nielsen, Bodil

Læs mere

Projektets titel. Skolen tager bureaukratiet

Projektets titel. Skolen tager bureaukratiet Projektets titel Skolen tager bureaukratiet Formål En lang række af de mindre bornholmske virksomheder, som har været interviewet i forbindelse med praktikpladsudfordringerne, har peget på at årsagen til

Læs mere

Kl. 16.30 på Herlev Hospital, Akutmodtagelsen, lokale 53 G2

Kl. 16.30 på Herlev Hospital, Akutmodtagelsen, lokale 53 G2 K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN 31. august 2010 Kl. 16.30 på Herlev Hospital, Akutmodtagelsen, lokale 53 G2 Møde nr. 5 Medlemmer: Jannie Hjerpe (F), formand Per Seerup Knudsen (A) Karin Helweg-Larsen

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. onsdag den 16. januar 2008 kl. 10.00. i sekretariatet. Udvalget var fuldtalligt

R E F E R A T. møde i Mejerifagets FællesUdvalg. onsdag den 16. januar 2008 kl. 10.00. i sekretariatet. Udvalget var fuldtalligt Mejerifagets FællesUdvalg R E F E R A T af møde i Mejerifagets FællesUdvalg onsdag den 16. januar 2008 kl. 10.00 i sekretariatet Udvalget var fuldtalligt Mødets dagsorden var følgende: 1. Referat af mødet

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8.

V E D T Æ G T E R. for. Den Selvejende institution Vendsyssel Kunstmuseum. CVR.nr. 13145016. I henhold til. Lovbekendtgørelse nr. 358 af 8. A D V O K A T F I R M A E T L E D E T & W I L L A D S E N B R I N C K S E I D E L I N S G A D E 9 9800 H J Ø R R I N G J. nr. 13-513-11950 Hjørring, den 2. december 2015 V E D T Æ G T E R for Den Selvejende

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag 22. marts 2006 kl. 19.30 i Åben plan på Paarup skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område.

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område. Vedtægter for Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) Navn 1 Organisationens navn er Ansatte Dyrlægers Organisation betegnet ADO. Ansatte Dyrlægers Organisation er en organisation under Den Danske Dyrlægeforening.

Læs mere

Styrelsesmøde, 4. oktober 2011, ÅUF

Styrelsesmøde, 4. oktober 2011, ÅUF Til stede: Rasmus Pedersen (næstformand), Anders Mols Krarup (Kasserer), Michael Würtz (FDF), Mia Skovsgaard Egander (BUUSK),) Kim Risbjerg Madsen (KU); Niels Christian Selchau Mark (KS ) Afbud: Marie

Læs mere