Large Scale DM1. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Large Scale DM1. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend."

Transkript

1 Large Scale DM1. Odense RC Minirace lagde anlæg til årets første afdeling af DM for Large Scale og nitro biler. Tidspunktet er måske lidt forkert valgt, idet denne første weekend i maj er store konfirmations weekend. Fredag var Store Bededag. Så det har sikkert holdt en del kørere hjemme hos familien. Det er et rent gæt, men det har måske kostet 10 tilmeldinger. Vejret var ikke det bedste fredag og lørdag, det var kold og regnfuld. Men søndag slap kørere for regnen, men det var koldt. Odense RC Minirace har i mange år arrangeret det største indendørs el løb i Nord Europa DHI Cup og det kan tydelig mærkes på deres Large Scale DM løb. Køkkenet er nok det bedste i DK, og pigerne arbejder hårdt i flere dage. Lækker grill mad, og kronen på værket er fælles spisning lørdag aften. Der er stor opbakning til spisningen og maden er perfekt. Stor tak for det store arbejde. Perfekt var også løbs afviklingen. Christer Rasmussen ledede løbet til guldmedalje, og han formåede også at speake løbet, så man rigtigt kunne følge med i løbet. Han guidede også kørere, så der ikke opstod sammenstød, når eks. de hurtige biler skulle passere langsommere. En stor bedrift, som mange kunne lære af. Martin Ring stod hele weekenden i teknisk kontrol og han gjorde også en godt job. Dommer var Skov og han gjorde også arbejdet til stor tilfredshed. Kort og godt en stor tak til Odense klubben for en perfekt weekend.

2 Christer Rasmussen - Erik Skou - Martin Ring. Nitro. Nitro klasserne er småt besat med deltagere. Kun 4 kørere i 1/10 og 6 kørere i 1/8, derfor blev det besluttet, at de skulle køre i samme finale. Martin Lissau skal køre internationalt i 1/10 denne sommer, så han bruger DM løbene til at få bil og udstyr til at fungere. Han var meget hurtigt, faktisk hurtigere ned 1/8 bilerne. Han vandt i overlegen stil foran Claus Ryeskov.

3 I 1/8 var Mr. 1/8 Søren Bang ikke til start, det gav plads til andre. Hurtigst efter tidtagningen var Kristian Schmidt Rasmussen. Men i Finalen kom han slet ikke af sted. Hans bil ville ikke starte. Surt, men sådan er racing. Efter den 30 min. lange finale kunne Henrik Christensen vinde foran Hans Andersen.

4 Claus Ryes modtog polkalen for John Jessen, der kom ind på 3.pladsen. Truck. Klassen var det største sidste år, men den nye GT klasse har gjort et kæmpe indhug i klassen. Kun 12 kørere stillede til start. Jævnbyrdigheden i toppen er dog stadig benhård. Henrich Weizer har de sidste par år tilhørt toppen og han starter igen i klassen. Ole Jacobsen har også stor erfaring i klassen og må sammen med Henrich være favoritter til mesterskabs titel. Johnny Hansen og Jack Jensen vil være i de næste i rækken. Men det var unge Rasmus Nørgaard, der på hjemmebanen satte farten. Lørdag blev der kørt på regn våd bane de første par runder. Sidste runde lørdag eftermiddag var banen næsten tør. Der skulle køres 4 runder kvalifikations runder 3 om lørdagen og den sidste søndag formiddag. Henrich havde kørt stærkt om lørdagen, så han stillede ikke til start om søndagen. Han var rimelig sikker på at være blandt de 4, der gik direkte i finalen. Rasmus viste hans store talent om søndagen, han kørte og tog dermed pole. Jack Hansen havde også kørt stærkt om lørdagen, så skal tid var også hurtig nok til top 4.

5 Sidste mand, der kørte direkte i finalen var Johnny Hansen. Resten skulle ud og køre semifinale, hvor 2 kørere skulle sies fra. Rasmus Nørgaards FG TRUCK. I finalen kunne Rasmus opbygge et lille forspring til Henrich. Nede i feltet havde Jack kamp med Ole Jacobsen. Der var kamp om 3.pladsen. Michael Andersen lå længe godt til, men måtte udgå. På 79. omgang lavede Rasmus en lille fejl, og Henrich kom tæt på. Ville der gå gummi arm i den for Rasmus. Det var jo Hr. hvem som helst, der lå bag ham, men Henrich kom aldrig helt ikke op, og dermed kunne Rasmus vinde sit første 1/6 truck løb. Jack holdt Ole bag sig med 4 sekunder, de var begge 3 omgange efter Henrich og Rasmus.

6 1/5 TC Martin Lissau har skiftet sin FG ud, men det har ikke gjort ham langsom. Men han er ikke så langt foran de hurtigste i klassen. Om lørdagen kunne han tage pole, men søndag morgen var Michael Præst hurtigst. Godt 3 sekunder var afstanden, men med til historien er at Martin udgik i 4. runde, før han udgik kørte han , men Præst kørte Nicolai Lindegaard vandt DMTC denne vinter, men kunne ikke få tingene til at virke og måtte ud i en semifinale. Kenneth Madsen er en hurtig und mand, og det bevidste han igen ved at køre sig direkte i finalen. Den sidste plads gik til Lars Stub-Holm. Ole Hansen kørte med en halv plastik bil og satte 6. hurtigste tid. Team kammerat Nicolai Petersen havde ikke nogle runder og kom ind på 13.pladsen. Lukas A. Larsen kørte sidste sæson truck, men nu er han skiftet til kongeklassen og han havde 5.hurtigste tid i kval. runderne.

7 Han kom dog ikke ud og køre semifinale, så hans chancer for en top placering forsvandt. Bedre gik for Nicolai Petersen, der kunne vinde semifinalen foran Nicolai Lindegaard og Jon Brun. Finalen blev til en rigtig herrefight mellem Martin Lissau og Michael Præst. I næsten hele den 30 min. lange finale lå de og kæmpede bagende mod forende. De skiftede plads flere gange. Tidligt i finalen fik Præst et skub i bagenden, men det var ikke alvorligt, bilen kørte perfekt. Indtil 44. omgang lå de tæt, men Lissau lavede en ruller og røg noget tilbage. Lige efter dem lå Lindegaard og Kenneth og kæmpede om 3.pladsen. Efter fejlen satte Martin en kæmpe slutspurt ind. Han åd sig lidt ind, men han manglede 3 sekunder, da det ternet flag kom på banen. En flot opvisning af de to gutter i total kontrol af en 1/5 super r/c bil. To omgange efter dem kom Lindegaard ind. Nicolai Petersen, der havde gjort det så godt i semifinalen måtte udgå efter 7 min. Løbet gav gode løfter om en flot og spændende sæson for klassen.

8 GT klassen. Før første løb var afgjort var der 4 kørere, der på papiret ville være favoritter til at køre mesterskabet hjem. Henrich Weizer, Søren Jeppesen, Thomas Krog og Thomas Mortensen har erfaringen og overblikket til at tage titlen. Thomas kører med en HARM, hvor de andre kører med FG biler. Søren Jeppesen med en lang bund, mens Weizer og Thomas med medium bund. Thomas Mortensen har kørt forskellige klasser og har stor R/C erfaring. Søren har også kørt et hav af klasser, hvorimod Henrich og Thomas primært har kørt large scale. Det var spændende at se, om andre ville blande sig i toppen. Claus Ryeskov, Ole Jacobsen og Sylvain Pourroy har også farten til at være med i fronten af klassen.

9 Covette i hænderne på Hr. Præst. 1. runde blev kørt på våd bane med regn. Ikke alle ville køre denne runde. Søren Jeppesen stod over. Claus Ryeskov havde fin fart i bilen og kunne køre 23 omgange. Det kunne Henrich og Nicolai Andersen også, men de tider ville hurtigt blive historie, når banen tørrede op. Thomas Mortensens HARM. Til næste runde var banen bedre. Søren Jeppesen satte tempo på og kørte og Henrich kørte Men det var svært at sammen ligne tider idet to heats blev kørt på våd bane, mens to andre blev kørt på tør bane.

10 Måske ikke det pæneste - men hurtig. Søren Jeppesens BMW. I 3. runde havde alle samme bane forhold. Søren havde fart i bilen og trykkede en tid af. Eneste mand på 32 omgange. En tid, der kunne placere ham i top 3 i TC klassen. Thomas Krog kørte og var rimelig sikker på en top 4 placering, der kunne give direkte adgang til finalen. Henrich kunne ikke forbedre sin tid. Søndag morgen var sidste chance for at forbedre sin tid. 32 omgange var målet. Thomas Mogensen kørte Søren kunne ikke forbedre sig, men hans tid fra om lørdagen var hurtig nok til pole. Resten havde delfinalerne til at køre sig i finalen. Claus Ryeskov havde vist stor hurtighed i træningen og han sikrede sig en plads i finalen ved at vinde sin semifinale. Anders Duelund havde pole i denne delfinale men havde en tur i græsset på 3 omgang, hvor han røg ned i feltet, men han kunne køre sig op. Pierre Michaelsen havde en tid, der var god nok til finalen. I den anden semifinale kom Nicolai Andersson, Sylvain Pourroy og Martin Lava videre fra. Søren Jeppesen startede som lyn og torden i finalen og de andre så ikke mere til ham. Dog kun når han skulle overhale dem. Henrich Weizer gjorde hvad han kunne for at hænge på, men kunne ikke holde tempoet blev Sørens bedste mod Heinrichs Jeg ved ikke, om bilerne bliver overkørt men 4 af bilerne udgik før tid. På 70.

11 omgang havde Søren så meget styr på tingene, at han satte tempoet ned. Slut med 18 tider. Han fortalte efter løbet, at han var bange for at løbe tør for benzin. Han havde dog masser af benzin tilbage viste det sig ved tekniks kontrol. Søren sluttede på 95 omgange og Henrich på 94. Thomas Mortensen kom ind på 3.pladsen 3 omgange efter Søren. Nicolai Andersen kørte en fin finale og kom ind på 4.pladsen. Thomas Krog havde været i pit i over 3 min. starten og kom ikke til at spille nogen rolle i toppen. Flot race i premieren og 29 deltagere, det lover godt for resten af sæsonen. Jeg tror, ikke det er sidste gang vi ser Søren, Henrich og Thomas M. i top 3. Faktisk tror jeg, at det er de 3, der afgør mesterskabet mellem sig. Læg mærke til at det var 3 forskellige biler i toppen. Søren med den lange bund, Henrich med en medium bund og Thomas med en Harm. De andre to var FG sportsline modeller. Jofr maj RC Timing Reportage sponsorer.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle.

Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Reportage sponsorer. DM4 Vejle. Vejret viste sig fra sin pæneste side ved DM4 i Vejle, den første weekend i August. Banen i Vejle har et godt layout og er en fornøjelse at køre på. Desværre har de ingen

Læs mere

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved.

Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Reportage sponsorer. DM3 i Næstved. Årets to første afdelinger af DM for nitro og large scale var vejret ikke med kørere. Det var regnfuldt, men denne weekend sidst i juni måned var vejret varmt og solrigt.

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm

Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm Weekendtur til Ny Næstved og Skjoldenæsholm 18 friske damer og to chauffører indtog Smørum Centerets parkeringsplads omkring kl. 8.30 lørdag den 29. september. Det var tid til den årlige golftur med overnatning.

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN SØNDAG DEN 8.MAJ 2011 VESTER AABY KIRKE KL.10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 10,11-16 Salmer: 749,331,Sin pagt i dag, 441,2 Et museum. Det var da vel løgn! Det var den årlige ud-i-det-blå

Læs mere

Er du mand for dit helbred?

Er du mand for dit helbred? Er du mand for dit helbred? 5 FORTÆLLINGER FRA DANSKE MÆND Leif 43 år: Jeg skulle have lyttet til kroppens signaler Danske mænd lever livet kort og hårdt Mange danske mænd tager livtag med døden hver dag.

Læs mere

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer:

Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016. Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Frederikshavn Golf Klub generalforsamling marts 2016 Årsberetning for 2015 Indledes med halvt minuts stilhed for afdøde medlemmer: Medlem nr. 842 Leo Wagner Jensen Medlem nr. 11005 Ole Mortensen Velkommen

Læs mere

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1

Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013. Rejsebrev 1 Junior Cup 1 - Ljubljane, Slovenien - 2013 Rejsebrev 1 Søndag var der afrejse til Junior Cup 1, som i år bliver afholdt i Ljubljana, Slovenien. Dagen startede kl. 6 i Kastrup hvor Stephan Hansen og Kasper

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

side 9 manden StiladsInformation nr. 115 - juni 2015 Øgenavn/Kælenavn Ravn

side 9 manden StiladsInformation nr. 115 - juni 2015 Øgenavn/Kælenavn Ravn StiladsInformation nr. 115 - juni 2015 side 9 manden Navn: Thomas Ravn Øgenavn/Kælenavn Ravn Bopæl: Kalundborg Alder: 34 Firma: Jerslev Stilladsservice Start i branchen: 2001 Stilladsuddannelse: Mangler

Læs mere

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet

Når mor eller far er ulykkesskadet. når mor eller far er ulykkesskadet Når mor eller far er ulykkesskadet når mor eller far er ulykkesskadet 2 Til mor og far Denne brochure er til børn mellem 6 og 10 år, som har en forælder, der er ulykkesskadet. Kan dit barn læse, kan det

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang

På jagt efter historiske spor i. Den Fynske Landsby. 3.- 4.årgang På jagt efter historiske spor i Den Fynske Landsby 3.- 4.årgang Velkommen Velkommen til Den Fynske Landsby. Den Fynske Landsby ser ud på samme måde, som mange landsbyer gjorde på Fyn i 1800-tallet. Her

Læs mere

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford

Nicklas Manager Sebastian Hove Emil Dose Martin Ford SM Rotax finaler var i 2011 henlagt til Roskilde Racing Center med Hedelands Motor Klub som arrangør. Rotax Mini - Junior og DD2 var til afvikling ved søndagens arrangement. Rotax Senior klassen skulle

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 15/02-2011 Til stede:, Leni, Tina, Lars, Karin, Pia og Afbud: Eva Værter: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Godkendelse

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2013 Match for prøvemedlemmer 21 af forårets prøvemedlemmer fik en oplevelse af golfspillets blandede facetter, da de deltog i en match for prøvemedlemmer på par3

Læs mere

Jeugdtour van Assen 1996

Jeugdtour van Assen 1996 Jeugdtour van Assen 1996 Af: Tonni Johannsen (SCK-Nyt 4/1996). Det er lørdag den 20. juli, taskerne og cyklen er pakket i bilen. Kl. 17.30 startede min far bilen. Jeg skulle til Kolding og derefter med

Læs mere

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn.

OKART-GP GOKART. Der var afbud fra Michael Larsen (Team Blå), som blev erstattet af Jacob Lauesen, samt fra Bo Skifting, Team Grøn. Løbsrapport afd. 9 Lockarps Hyrkart (11.10.2010) On board video: Heat 1 - (Lasse Smidt - redigeret) Heat 2 - (Mikael Lohmann) Originale skemaer Intro: Årets næstsidste afdeling og samtidig årets sidste

Læs mere

Det var så den sæson (1992)

Det var så den sæson (1992) Det var så den sæson (1992) Af Jens Lausten Hansen (SCK-Nyt 6/1992). Jeg sidder en mørk oktoberaften og spiser aftensmad, og mit blik falder på nogle avisudklip over sæsonens bedrifter, som mangler at

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!!

Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! Hold nu op, det har været en total hektisk uge i innovationens tegn!!! 7.c + klasselærere startede i mandags med et virksomhedsbesøg hos E.L.M, hvor de blev undervist i, hvordan en virksomhed arbejder

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Indsættelse af kunstigt skulderled (Øvelsesprogram)

Indsættelse af kunstigt skulderled (Øvelsesprogram) Indsættelse af kunstigt skulderled (Øvelsesprogram) Du får en indkaldelse fra Terapiafdelingen på sygehuset til undersøgelse og øvelsesinstruktion ca. 14 dage efter din operation. Der vil vi udarbejde

Læs mere

proyectos@fundacionfana.org

proyectos@fundacionfana.org Rejsebrev 1 Studerendes navn: Christian Camilo Nielsen Studienummer: E-mail.: Chri40@hotmail.com Praktikperiode: 2. el. 3. 2 praktik Praktik fra til: dd.mm.år: 1/14-2014 6/1-2015 Institutionens navn: Institutionens

Læs mere

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst.

Fit for fight mødte teamet op i Næstved til 4 prøver på en rundbane i industrikvarteret og sidste og afgørende afdeling af Yokohamamesterskabet Øst. Oktober 2008 Sejr til KM Svensson Motorsport! Det lokale Ringsted mandskab, Per G. Hansen og Karsten M. Svensson, sejrede i 4. afd. af Yokohamamesterskabet Øst og blev dermed samlet vinder i klassen af

Læs mere

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011

Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Resultatliste fra: Nytårsskydningen i Skibby på 200 meter Året 2011 Skrevet og redigeret af Benny Lykke Nytårsskydningen 2011 bliver en skydning vi sent glemmer, skytter som normalt deltager ved denne

Læs mere

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen

Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Dag 4 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Ingen dag uden undtagelse, nu er temperaturen faldet en lille smule 2-3 grader, hvilket gør morgenstunden lidt mere behagelig. De første hold

Læs mere

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016

Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Hou Lokalhistoriske Arkiv fylder 5 år, den 8.september 2016 Netop nu, hvor sæsonen skydes i gang for den kommende vinter, kan vi gøre status over de første 5 år. Vi har nået meget på de 5 år, først og

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

Det er sjovt at spille håndbold!

Det er sjovt at spille håndbold! Det er sjovt at spille håndbold! Men det er altid sjovest når man er mange. Sørbys håndbold piger, er gået i gang med en sjov men hård turnering. Men desværre, er vi ikke altid nok til at stille hold.

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: 5. - dato: 28. april 2016. - note: Stableford - Socrates - Spisning

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: 5. - dato: 28. april 2016. - note: Stableford - Socrates - Spisning MEN'S SECTION Torsdagsturnering - stilling Seneste ledag - nr: 5 - dato: 28. april - note: - Socrates - Spisning MS-Torsdage.xlsm - Forside 1 af 5 Udskrevet den 01-05- Seneste Sletten - Ådalen, Par = 68

Læs mere

Tennis. Kim Fupz Aakeson, 2002 (4,9 ns)

Tennis. Kim Fupz Aakeson, 2002 (4,9 ns) Tennis Kim Fupz Aakeson, 2002 (4,9 ns) Jeg så hende fordi jeg havde fået det job i ISO, som flaskedreng. Jeg cyklede nemlig bagom når jeg skulle 5 derhen, jeg cyklede ad Kløvermarksvej forbi den dér tennisklub

Læs mere

Bilag F - Caroline 00.00

Bilag F - Caroline 00.00 Bilag F - Caroline 00.00 Benjamin: Så det første jeg godt kunne tænke mig, det var hvis du kunne fortælle mig om en helt almindelig hverdag hvor arbejde indgår. Caroline: Ja. Jamen det er jo fyldt med

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr...

http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr... http://www.bilsport.dk/default.asp?id=12524&nyhed_id=9019&pagetype=1&print=tr... (4/9) Grand Prix Danmark - et vellykket arrangement. Oprettet d. 4. september 2006 DBA bossen Karsten Ree som her ankommer

Læs mere

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: 9. - dato: 2. juni 2016. - note: Slagspil

MEN'S SECTION. Torsdagsturnering - pointstilling. Seneste spilledag - nr: 9. - dato: 2. juni 2016. - note: Slagspil MEN'S SECTION Torsdagsturnering - pointstilling Seneste ledag - nr: 9 - dato: 2. juni - note: Slag MS-Torsdage.xlsm - Forside 1 af 5 Udskrevet den 06-06- Seneste slag Skoven - Sletten, Par = 71 9

Læs mere

Jørgen Hartung Nielsen. Hilsen til Helene. Sabotør-slottet, 2

Jørgen Hartung Nielsen. Hilsen til Helene. Sabotør-slottet, 2 Jørgen Hartung Nielsen Hilsen til Helene Sabotør-slottet, 2 Hilsen til Helene Sabotør-slottet, 2 Jørgen Hartung Nielsen Forlaget Cadeau 1. udgave, 1. oplag 2010 Illustrationer: Preben Winther Tryk: BB

Læs mere

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja.

Rejsebrev. Katja. Holdleder: Ørsted. Martin. finaler. Camilla. Katja skulle kamp, hun. skød. blev 1'er i. til Katja. nummer 6, 23.maj 2015 : Finaledagen med de individuelle finaler. Danmark med deltagelse i compound dame kadet guldfinalen med Katja og recurve dame kadet bronzefinalen med Camilla. Katja skulle som den

Læs mere

En tur til det græske øhav.

En tur til det græske øhav. Maj 2015 En tur til det græske øhav. Mange har sikkert prøvet at gå på en havnekaj sydpå, og set ind i den ene lækre båd efter den anden og tænkt, det må være dejligt at sidde i sådan en båd og sejle rundt

Læs mere

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014.

Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Bilag 14: Transskribering af interview med Anna. Interview foretaget d. 20. marts 2014. Anna er 14 år, går på Virupskolen i Hjortshøj, og bor i Hjortshøj. Intervieweren i dette interview er angivet med

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub

Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub Regatta Gladsaxe Kano og Kajakklubben 361 Nybro-Furå Kano- & Kajakklub Gladsaxe Kano og Kajakklub Foto: www.kajakfoto.dk DANMARKSMESTERSKABER I KANO & KAJAK På Bagsværd Sø 20-23. August 2009 Dansk Kano

Læs mere

Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive

Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive Bilag 4: Transskription af fokusgruppeinterview på Brårup Skole, Skive Tidspunkt for interview: Torsdag 19/3-2015, kl. 9.15. Interviewede: Respondent A (RA): 14-årig pige, 8. klasse. Respondent B (RB):

Læs mere

Gladsaxe Musikskoles Pigekor og bandet Charlies Blåhval besøgte Minden 25.-28. oktober 2012

Gladsaxe Musikskoles Pigekor og bandet Charlies Blåhval besøgte Minden 25.-28. oktober 2012 Gladsaxe Musikskoles Pigekor og bandet Charlies Blåhval besøgte Minden 25.-28. oktober 2012 Tungt lastet med kufferter og musikinstrumenter i alle afskygninger vuggede den store hvide bus af sted fra Musikskolen.

Læs mere

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi

Herrer. Danske. Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Chefpolitiinspektør John Jacobsen bød velkommen til Fyn. Danske politimesterskaber Herrer Af Anders Schardelmann, DPIF håndboldudvalg. Fotos Jens Trads, Fyns Politi Efter sidst års kval-stævne med 5 hold

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010

Hejnsvig Jagtforening. Forår 2010 Hejnsvig Jagtforening Forår 2010 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Jagtfest Som det er annonceret på Hejnsvigs hjemmeside er jagtfesten flyttet til d. 12 juni. på grund af der er et andet arrangement

Læs mere

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009

Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Lidt om vinteren og foråret i Juniorsejlcentret 2009 Frederikssund / Marbæk Juniorsejlcenter vågner nu op igen og jollerne er pakket ud igen på Jollepladsen ved Frederikssund Lystbådehavn før påsken. Nu

Læs mere

Indsættelse af nyt hofteled

Indsættelse af nyt hofteled Information og øvelsesprogram Indsættelse af nyt hofteled med restriktioner Fysioterapien Indholdsfortegnelse Restriktioner side 2 Andet side 4 Bilkørsel side 5 Øvelsesprogram side 6 Liggende øvelser side

Læs mere

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen

Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen ',-.//%/',0121/34/#!/0 Tekst og foto: Trine Hedegård Jensen 9 cm tykt sort granit med et flot blåt farvespil er brugt som bordplade på kogeøen. Samme granit går igen på gulvet i badeværelserne. Det beviste

Læs mere

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand

DM i Fladfisk. Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk. Danmarks bedste Fladfiskefarvand Nyhedsbrev 2014/6 Danmarks hyggeligste fiskestævne 1 Odense-fiskere vandt flest præmier til DM i fladfisk Fiskestævnet DM i fladfisk i Onsevig var igen i år en stor succes også selv om fiskeriet blev aflyst

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

MTB. afdeling. i Randers. 34 Politiidræt nr. 2 2015

MTB. afdeling. i Randers. 34 Politiidræt nr. 2 2015 5. MTB afdeling i Randers» 34 Politiidræt nr. 2 2015 Jesper Bertelsen, Horsens. Af Niels Koch og Peter Bloksgaard, Nordjyllands Politi Fotos Bjarne Vibe, Randers PI Torsdag d. 26. februar kl. 11.00 havde

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

Jeres ledende officials til løbet er:

Jeres ledende officials til løbet er: Jeres ledende officials til løbet er: Dommer: Henrik Klitgaard Jensen - DMU Stævnelder: Poul Hjorth - HMCC Starter: Mogens Voight & Emma Johansen - HMCC Tidtagerchef: Linette R Pedersen - HMCC Ventezone:

Læs mere

Far: Du tænker for meget, min dreng. Man kan ikke ændre på fortiden. Sket er sket. (Far mener det.)

Far: Du tænker for meget, min dreng. Man kan ikke ændre på fortiden. Sket er sket. (Far mener det.) TILGIVELSE Kaffe? Nej... Jo. Bare en lille kop. Sæt dig ned. (Far tænder en pibe. Hælder kaffen op. Lytter.) Jeg savner hende. Det ved jeg. Det er som et sort hul indeni mig. Drik din kaffe. Jeg kan huske

Læs mere

Derbyminder ved. Jan Marinussen

Derbyminder ved. Jan Marinussen Derbyminder ved Jan Marinussen Min første jagthund var en Breton, Sydkystens Dixi, købt af Tove og Hans-Jørgen Nielsen i Karlslunde i 1978. En hanhund i største størrelse og en fantastisk alsidig jagthund,

Læs mere

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling

DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i. landevejscykling DM vinderen i enkeltstart, Martin Svend Pedersen, på vej mod mål. Danske politimesterskaber i landevejscykling 26 Politiidræt nr. 6 2014 Der blev gået til stålet, kørt på små klinger og flere styrt i dette

Læs mere

måske vil det hele vende på et tidspunkt lippmann & knudsen digte

måske vil det hele vende på et tidspunkt lippmann & knudsen digte måske vil det hele vende på et tidspunkt lippmann & knudsen digte kittel for mig er der ikke den store forskel på en sprint og en kort prolog jeg kan lide at køre begge dele så snart det er overstået 2

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade

Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Et træningstilbud til borgere med erhvervet hjerneskade Træningen Træningstilbuddet foregår primært i et privat fitnesscenter, men kan også foregå ude enten i form af ture i skoven eller lignende. Det

Læs mere

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00

Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 Velkommen til: Livredningssektionens områdemøde søndag den 14. april 2013 kl. 09.00 1 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Sektionslederens beretning 3. Drøftelse af mål med tilhørende og handleplaner for

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling

Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evaluering af mentorforløb - udarbejdet af mentor Natalia Frøhling Evalueringen er lavet i december 2012 med 5 unge mellem 18-30 år to unge kvinder og tre unge mænd. Mentor har interviewet Mentees, transskriberet

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere

ÅRBOG 2007 ATLETIK GULD VESTDANSK MESTERSKAB FOR HOLD 11-13 ÅR

ÅRBOG 2007 ATLETIK GULD VESTDANSK MESTERSKAB FOR HOLD 11-13 ÅR ÅRBOG 2007 ATLETIK GULD VESTDANSK MESTERSKAB FOR HOLD 11-13 ÅR Anthon Brunø, Claudia Mortensen og Sidsel Jensen. Tilde Ahlstrøm, Line Andersen, Eva Jensen, Anne Mortensen og Mansur Doctar. DYBVAD IDRÆTSKLUB

Læs mere

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016

Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Brøndby den 24. maj 2016 Journalnummer 1278-16-mcn Referat fra DU-møde, 21.-22. maj 2016 Weekenden den 21.-22. maj 2016 kl. 10.00 på Hotel Niels Juel, Køge Deltagere: Ole F. Petersen (OFP), Bjarne Munk

Læs mere

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016

Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Haslev Faxe Jagtforening's nyhedsbrev juni 2016 Støjskærme på Kaisholm: Det store projekt med at etablere støjskærme på skydebanen er ved at være færdig. Et af de store krav i den nye miljøgodkendelse

Læs mere

Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger

Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger Jakob har brug for bare et sted hvor han bliver behandlet nogenlunde normalt!... Perspektiver på tweens, idræt, trivsel og forældreforventninger Stjernerholdet Hvad er der på dagsordenen? De er stadig

Læs mere

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010

KDAK Sport Fyn. Generalforsamling. Tirsdag d. 30. November 2010 KDAK Sport Fyn Generalforsamling Tirsdag d. 30. November 2010 Dagsorden 1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8) 9) Valg af dirigent. Valg af stemmetællere Formandens beretning om aktiviteten i det forløbne år Fremlæggelse

Læs mere

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

Guds engle -1. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter Guds engle -1 Mål: Vi vil give børnene bibelske sandheder omkring engle. Læs derfor også vedlagt fil Guds Engle info igennem, så du er klar til at svare på børnenes spørgsmål. Tekst: Lukas 1, 5-25 (Zakarias

Læs mere

Amager VK. Nr. Navn Fødselsår Teen 2 / Volleyball. 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2. 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2

Amager VK. Nr. Navn Fødselsår Teen 2 / Volleyball. 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2. 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2 Amager VK 9 Frida Kjøller Jensen 2000 Teen 2 5 Katrine Jansen 2000 Teen 2 13 Liva Kjøller Jensen 2002 Teen 2 6 Klara Binau Grundsøe 2000 Teen 2 Vi glæder os til at deltage i DM stævnet med gode hold fra

Læs mere

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år

Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Bilag 4: Meningskondensering af transskribering af interview med Anna, 14 år Naturlig enhed Jeg hedder Anna og er 14 år og jeg gå på Virup Skolen i 7. klasse. Jeg går selvfølgelig i skole og så klub sammen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF

KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF 10/28/2015 KOM/IT DESIGN MANUAL AF SAF Af Nichlas, Lizette, Jake og jonas indholdsfortegnelse Inledning... 3 Problemformulering... 3 Om SAF.... 3 Brainstorming for SAF... 3 Valg af idé.... 4 Færdige produkt...

Læs mere

Lynpetanque. DGI Petanque.

Lynpetanque. DGI Petanque. Lynpetanque DGI Petanque www.dgi.dk/petanque 1-2 træning Indledning Spillet hedder 1 2 træning, fordi man kan score 1 point ved indlæg og 2 point ved skud. Spillet er velegnet som træning i indlæg

Læs mere

Victor, Sofia og alle de andre

Victor, Sofia og alle de andre Victor, Sofia og alle de andre Victor betyder vinder, og Sofia betyder vis dom. Begge er egenskaber, som vi alle sammen gerne vil eje. I denne bog er det navnene på to af de børn, vi møder i mange af bogens

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev

Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Horsens Svømmeklub Nyhedsbrev Set fra kanten Sommeren er over os, og det betyder normalt at aktivitetsniveauet i klubben flader lidt ud i nogle af afdelingerne, men ikke denne sommer. Sikken en måned.

Læs mere

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning

Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning StilladsInformation nr. 68 - juni 2003 Side 9 manden Claus Swing, Aalborg Navn: Claus Swing Bopæl: Aalborg Alder: 44 Start i branchen: 1979 Nuværende firma: NSU - Nordjysk Stilladsudlejning Tillidshverv:

Læs mere

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken

Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken BILAG H Interview med K, medhjælper i Hotel Sidesporets restaurantkøkken Informanten var udvalgt af Sidesporets leder. Interviewet blev afholdt af afhandlingens forfattere. Interview gennemført d. 24.09.2015

Læs mere

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016

Skolefodbold 2016. Program for Fodboldstævne. I Dronninglund Hallerne. Lørdag den 12. marts 2016 Skolefodbold 2016 Program for Fodboldstævne I Dronninglund Hallerne Lørdag den 12. marts 2016 Under stævnet vil Dronninglund Hallens cafeteria være åbent! Velkommen til Skolefodbold 2016 Dronninglund Fodbold

Læs mere

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES

bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES 1/6 bepeaked BEPEAKED - GØR DET ENKELT AT LYKKES Hvorfor skal det være svært at få den krop du ønsker dig? Gør det enkelt for dig selv, og læs denne start guide. BEGYNDER GUIDE - team bepeaked www.bepeaked.dk

Læs mere

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre

World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre Ordinært afdelingsmøde afholdes tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19.30 World Cup Hallen Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetællere 3. Beretning 4. Indkomne forslag

Læs mere

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1

Nyhedsbrev. Efteråret 2 0 1 5. Kære medlemmer og forældre. Aktiviteter: Fra Kontoret. Side 1 Side 1 Nyhedsbrev Efteråret 2 0 1 5 Kære medlemmer og forældre. Efteråret er over os, og der begynder at være ro på hverdagen efter en hektisk start i fritids- og ungdomsklubben. Vi har været igennem en

Læs mere

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement?

6. På hvilket telefonnummer kan man bestille et dagarrangement? Modul 3 Læsning, Opgave 1 Instruktion: Tid: Læs spørgsmålet. Find svaret i teksten. Skriv et kort svar. 5 minutter. 1. Hvilken motorvej skal man tage? 2. Hvornår har regnskoven åbent torsdag d. 24/5? 3.

Læs mere

Sådan træner du, når du er blevet opereret for hoftebrud

Sådan træner du, når du er blevet opereret for hoftebrud Sådan træner du, når du er blevet opereret for hoftebrud Du er blevet opereret for hoftebrud. Det er afgørende for resultatet af operationen, at du hurtigt kommer i gang med genoptræningen, så du får en

Læs mere

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen

Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Sådan træner du armen efter stabiliserende operation af skulderen Du har fået en stabiliserende operation af skulderen, som skal mindske risikoen for, at din skulder går af led. EFTER OPERATIONEN Hold

Læs mere

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016

RACE MANUAL. Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 RACE MANUAL Cyclingfreak.dk Aarhus Mountainbike Challenge 2016 AFHENTNING AF STARTNUMMER Vi anbefaler deltagere at afhente deres startnummer i god tid. De kan afhentes i nedenstående tidsrum: Torsdag/fredag:

Læs mere

Klar til bikinien. om 6 uger

Klar til bikinien. om 6 uger Klar til bikinien om 6 uger Føler du dig rustet til bikinisæsonen? Hvis ikke, får du her den svenske succestræner Jari Ketolas supereffektive træningsprogram, der skaber underværker på kun 6 uger. Du skal

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

>>START TO RUN SERIOUS RUNNING. ifølge 5000m DR-holder Dennis Jensen

>>START TO RUN SERIOUS RUNNING. ifølge 5000m DR-holder Dennis Jensen >>START TO RUN SERIOUS RUNNING ifølge 5000m DR-holder Dennis Jensen Dennis Jensen 5000m marathon 1500 m 3000 m: 5000 m: 10000 m: 1/2-Marathon: Marathon: 3,47,04 7,52,09 13,25,39 28,08,64 1,03,29 2,18,36

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere