START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning."

Transkript

1 START HER Hvis du kan svare "Ja" til et af de følgende spørgsmål, skal du gå til det angivne afsnit for at få vejledning til opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Brug Trådløs opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren direkte til computeren? Brug USB-opsætning og -tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et kabeltilsluttet Ethnernet-netværk? Brug Kabeltilsluttet opsætning og tilslutning. Trådløs USB Kabeltilsluttet

2 Trådløs Du skal bruge følgende elementer for at fuldføre den trådløse netværksopsætning: Trådløs opsætning og tilslutning Netledning Telefonledning Installations-cd Blækpatroner Flyt printeren hen i nærheden af computeren. 3 Ilæg papir.

3 4 Juster papirudskriftsbakken. 5 Tilslut telefonledningen og netledningen. Trådløs 6 Tilpas indstillingerne. Tryk på eller for at vælge sprog. Tryk på for at finde indstillingen for land. 3 Tryk på eller for at vælge land eller område. 4 Tryk på for at rulle til Indstil dato og klokkeslæt, og tryk derefter på. Brug tastaturet til at angive tidspunktet, og brug eller til at rulle mellem timer og minutter. Tryk på eller for at rulle til AM, PM eller 4t, og brug eller til at ændre indstillingen. 3 Tryk på eller for at rulle til Aktuel dato. 4 Brug tastaturet til at angive datoen, og brug eller til at rulle mellem dag, måned og år. 5 Tryk på for at gemme indstillingerne.

4 Trådløs 7 Indsæt blækpatronerne. 3 8 Printeren justerer automatisk 9 Kontroller, at computeren blækpatronerne og udskriver er tændt. en justeringsside. Dette kan tage nogle minutter. 0 Dobbeltklik på ikonet Internetforbindelse i mappen Programmer.

5 Klik på ikonet AirPort Vælg Printerserver på værktøjslinjen. i genvejsmenuen Netværk. 3 Åbn Safari-browseren. Trådløs 4 Vælg Vis alle bogmærker 5 Vælg Bonjour eller Rendezvous under Samlinger, i rullemenuen Bogmærker. og dobbeltklik derefter på 9300 Series.

6 Trådløs 6 Klik på Konfiguration. 7 Klik på Trådløs. 8 Angiv navnet på netværket (SSID). Vælg Infrastruktur ved BSS-typen, hvis du bruger en trådløs router. 3 Vælg den sikkerhedstype, du bruger til at beskytte det trådløse netværk. Infrastructure Bemærk! Hvis du ikke har denne oplysning, skal du se dokumentationen, der fulgte med det trådløse netværk, eller kontakte personen, der har konfigureret det trådløse netværk. 9 Klik på Send. 0 Dobbeltklik på ikonet Internetforbindelse i mappen Programmer. Klik på ikonet AirPort på værktøjslinjen. Infrastructure

7 Vælg det oprindelige netværk i genvejsmenuen 3 Indsæt cd'en. Netværk. 4 Dobbeltklik på ikonet 9300 Series Installation på skrivebordet. Trådløs Bemærk! Du skal muligvis angive adgangskoden af hensyn til sikkerheden for det trådløse netværk. 5 Dobbeltklik på ikonet 6 Klik på Fortsæt. Installation. 7 Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre nstallationen.

8 Trådløs Fejlfinding ved opsætning Der vises et forkert sprog i displayet. Softwaren kan ikke installeres. Afbryderknappen lyser ikke. Tryk på for at slukke printeren. Tryk på én gang, og hold derefter med det samme og nede. 3 Slip knapperne. 4 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede sprog vises i displayet. 5 Tryk på eller flere gange, indtil indstillingen for land er fremhævet. 6 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede land vises i displayet. 7 Tryk på eller flere gange, indtil Indstil dato og klokkeslæt er fremhævet. 8 Tryk på. 9 Indstil dato og klokkeslæt. Du kan finde yderligere oplysninger under trin 6 i opsætningsvejledningen. Sluk computeren, og genstart den derefter. Indsæt cd'en. 3 Dobbeltklik på ikonet 9300 Series Installation. 4 Dobbeltklik på ikonet Installation, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Tag netledningen ud af stikkontakten, og tag den derefter ud af printeren. Sæt ledningen helt ind i strømforsyningen på printeren. 3 Sæt ledningen i en stikkontakt, der har været anvendt af andre elektriske enheder. 4 Hvis ikke lyser, skal du trykke på. Fejlfinding ved netværk Printeren kan ikke sluttes til netværket. Printeren er konfigureret korrekt, men blev ikke registreret på netvæket. Printeren vises ikke på skærmbilledet Valg af printer. Netværksprinteren udskriver ikke. Kontroller, at printerindstillingerne stemmer overens med de indstillinger, som det trådløse netværk bruger. Kontroller, at printeren er inden for det trådløse netværks rækkevidde. Angiv MAC-adressen for printeren til netværket, hvis netværket bruger filtrering ved hjælp af MAC-adresse. Kontroller, at printeren er tændt, og at lyser. Du kan få yderligere hjælp under "Afbryderknappen lyser ikke" i fejlfinding ved opsætning. Kontroller, at printeren er inden for det trådløse netværks rækkevidde. Kontroller, at printeren ikke er placeret i nærheden af andre elektroniske enheder, der kan forstyrre det trådløse signal. Vælg Tilføj fjern i genvejsmenuen på skærmbilledet Valg af printer. Angiv en TCP/IP-adresse for at finde printere på netværket i ruden Tilføj fjern. Du kan finde yderligere oplysninger i onlinehjælpen. Kontroller, at alle kabler til printeren og stikkontakten er tilsluttet korrekt. Kontroller, at netværket fungerer korrekt. Genstart computeren. Afinstaller softwaren, og geninstaller den derefter.

9 USB-opsætning og -tilslutning Du skal bruge følgende elementer for at fuldføre USB-opsætningen: Flyt printeren hen i nærheden af computeren. Netledning USB-kabel (købes separat) Blækpatroner Telefonledning 3 Ilæg papir. Installations-cd USB

10 4 Tilslut telefonledningen og netledningen. Vigtigt! Tilslut ikke USB-kablet endnu. USB 5 Tilpas indstillingerne. Tryk på eller for at vælge sprog. Tryk på for at finde indstillingen for land. 3 Tryk på eller for at vælge land eller område. 4 Tryk på for at rulle til Indstil dato og klokkeslæt, og tryk derefter på. Brug tastaturet til at angive tidspunktet, og brug eller til at rulle mellem timer og minutter. Tryk på eller for at rulle til AM, PM eller 4t, og brug eller til at ændre indstillingen. 3 Tryk på eller for at rulle til Aktuel dato. 4 Brug tastaturet til at angive datoen, og brug eller til at rulle mellem dag, måned og år. 5 Tryk på for at gemme indstillingerne.

11 6 Indsæt blækpatronerne. 3 7 Printeren justerer automatisk 8 Kontroller, at computeren er tændt, og slut derefter blækpatronerne og udskriver USB-kablet til printeren og computeren. en justeringsside. Dette kan tage nogle minutter. USB

12 9 Indsæt cd'en. 0 Dobbeltklik på ikonet 9300 Series Installation på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet Installation. USB 3 Klik på Fortsæt. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

13 Fejlfinding ved opsætning Der vises et forkert sprog i displayet. Tryk på for at slukke printeren. Tryk på én gang, og hold derefter med det samme og nede. 3 Slip knapperne. 4 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede sprog vises i displayet. 5 Tryk på eller flere gange, indtil indstillingen for land er fremhævet. 6 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede land vises i displayet. 7 Tryk på eller flere gange, indtil Indstil dato og klokkeslæt er fremhævet. 8 Tryk på. 9 Indstil dato og klokkeslæt. Du kan finde yderligere oplysninger under trin 5 i opsætningsvejledningen. Softwaren kan ikke installeres. Sluk computeren, og genstart den derefter. Indsæt cd'en. 3 Dobbeltklik på ikonet 9300 Series Installer. 4 Dobbeltklik på ikonet Installation, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. USB Afbryderknappen lyser ikke. Tag netledningen ud af stikkontakten, og tag den derefter ud af printeren. Sæt ledningen helt ind i strømforsyningen på printeren. 3 Sæt ledningen i en stikkontakt, der har været anvendt af andre elektriske enheder. 4 Hvis ikke lyser, skal du trykke på.

14 Kabeltilsluttet x Kabeltilsluttet opsætning og tilslutning Du skal bruge følgende elementer for at fuldføre den kabeltilsluttede netværksopsætning: Flyt printeren hen i nærheden af routeren. Netledning Netværkskabel (medfølger ikke) Blækpatroner Installations-cd Telefonledning 3 Ilæg papir.

15 4 Tilslut telefonledningen og netledningen. Vigtigt! Tilslut ikke netværkskablet endnu. 5 Tilpas indstillingerne. Tryk på eller for at vælge sprog. Tryk på for at finde indstillingen for land. 3 Tryk på eller for at vælge land eller område. 4 Tryk på for at rulle til Indstil dato og klokkeslæt, og tryk derefter på. Brug tastaturet til at angive tidspunktet, og brug eller til at rulle mellem timer og minutter. Tryk på eller for at rulle til AM, PM eller 4t, og brug eller til at ændre indstillingen. 3 Tryk på eller for at rulle til Aktuel dato. 4 Brug tastaturet til at angive datoen, og brug eller til at rulle mellem dag, måned og år. 5 Tryk på for at gemme indstillingerne. Kabeltilsluttet

16 Kabeltilsluttet 6 Indsæt blækpatronerne. 3 7 Printeren justerer automatisk 8 Kontroller, at computeren er tændt, og slut derefter blækpatronerne og udskriver netværkskablet til printeren og routeren. en justeringsside. Dette kan tage nogle minutter.

17 Kabeltilsluttet 9 Indsæt cd'en. 0 Dobbeltklik på ikonet 9300 Series Installation på skrivebordet. Dobbeltklik på ikonet Installation. 3 Klik på Fortsæt. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

18 Fejlfinding ved opsætning Fejlfinding ved netværk Kabeltilsluttet Der vises et forkert sprog i displayet. Softwaren kan ikke installeres. Afbryderknappen lyser ikke. Tryk på for at slukke printeren. Tryk på én gang, og hold derefter med det samme og nede. 3 Slip knapperne. 4 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede sprog vises i displayet. 5 Tryk på eller flere gange, indtil indstillingen for land er fremhævet. 6 Tryk på eller flere gange, indtil det ønskede land vises i displayet. 7 Tryk på eller flere gange, indtil Indstil dato og klokkeslæt er fremhævet. 8 Tryk på. 9 Indstil dato og klokkeslæt. Du kan finde yderligere oplysninger under trin 5 i opsætningsvejledningen. Sluk computeren, og genstart den derefter. Indsæt cd'en. 3 Dobbeltklik på ikonet 9300 Series Installation. 4 Dobbeltklik på ikonet Installation, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen. Tag netledningen ud af stikkontakten, og tag den derefter ud af printeren. Sæt ledningen helt ind i strømforsyningen på printeren. 3 Sæt ledningen i en stikkontakt, der har været anvendt af andre elektriske enheder. 4 Hvis ikke lyser, skal du trykke på. Printeren vises ikke på listen over registrerede printere på netværket. Netværksprinteren udskriver ikke. Printeren vises ikke på skærmbilledet Valg af printer. Kontroller, at printeren er tændt, og at lyser. Du kan finde yderligere oplysninger under "Afbryderknappen lyser ikke" i fejlfinding ved opsætning. Kontroller, om der er synlige skader på netværkskablet. Sæt den ene ende af netværkskablet helt ind i printeren eller printerserveren. 3 Sæt den anden ende af netværkskablet helt ind i netværkshubben eller stikkontakten. Kontroller, om der er synlige skader på netværkskablet. Sæt den ene ende af netværkskablet helt ind i printeren eller printerserveren. 3 Sæt den anden ende af netværkskablet helt ind i netværkshubben eller stikkontakten. Kontroller, at printeren er tændt, og at lyser. Du kan finde yderligere oplysninger under "Afbryderknappen lyser ikke" i fejlfinding ved opsætning. Kontroller, at netværket fungerer korrekt. Vælg Tilføj fjern i genvejsmenuen på skærmbilledet Valg af printer. Angiv en TCP/IP-adresse for at finde printere på netværket i ruden Tilføj fjern. Du kan finde yderligere oplysninger i hjælpen.

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning.

START HER. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk? Trådløs USB Kabeltilsluttet. Brug Trådløs opsætning og tilslutning. START HER Hvis du kan svare "Ja" til et af de følgende spørgsmål, skal du gå til det angivne afsnit for at få vejledning til opsætning og tilslutning. Ønsker du at slutte printeren til et trådløst netværk?

Læs mere

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk Denne vejledning indeholder: Sikkerhedsoplysninger på side 11. Fejlfinding i forbindelse med installation på side 12. Yderligere oplysninger på side 16. Sikkerhedsoplysninger Brug kun den strømforsyning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA

BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA BRUGERVEJLEDNING VIDEOKAMERA Side 1 til videokamera Introduktion Videokameraet er et IP-videokamera. Det kan tilsluttes med et netværkskabel (nødvendig for registrering på det online kontrolpanel) eller

Læs mere

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk

Dansk. Sikkerhedsoplysninger. Dansk Denne vejledning indeholder: Sikkerhedsoplysninger på side 11. Fejlfinding i forbindelse med installation på side 11. Yderligere oplysninger på side 16. Sikkerhedsoplysninger Brug kun den ledning, der

Læs mere

Din brugermanual LEXMARK Z45 http://da.yourpdfguides.com/dref/1260168

Din brugermanual LEXMARK Z45 http://da.yourpdfguides.com/dref/1260168 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i LEXMARK Z45 i brugermanualen (information, specifikationer,

Læs mere

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen

Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboksen Tilslutning af udstyr Sådan forbinder du computer, telefon og til fiberboksen Tilslutning - Trin for trin 2 Forbind Start med at sætte fiberboksens strømstik i stikkontakten og tryk herefter Tænd/sluk

Læs mere

Dansk version. Installation Windows XP and Vista. LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps

Dansk version. Installation Windows XP and Vista. LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps LW311 Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps Udsæt ikke Sweex trådløse LAN Cardbus adapter 300 Mbps for ekstreme temperaturer. Placér ikke enheden i direkte sollys eller tæt ved varmeelementer. Anvend

Læs mere

Start her. Justering af printerkassetterne uden brug af computer

Start her. Justering af printerkassetterne uden brug af computer Start her Justering af printerkassetterne uden brug af computer Sørg for at benytte fremgangsmåden på Setup-arket for at udføre hardwareinstallationen. Fortsæt med følgende trin for at optimere udskriftens

Læs mere

Kom godt i gang med DRG 737v2

Kom godt i gang med DRG 737v2 VI GI R DIG Kom godt i gang med DRG 737v2 Waoo! Forening Læs, hvordan du tilslutter din fiberboks. 02 Indhold Fibernet fra Fibia 03 Tilslutning af kabel-tv og FM-radio 04 Introduktion til din fiberboks

Læs mere

TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning til dig med fastnet og bredbånd Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig

Læs mere

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller:

Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: AirPrint vejledning Denne brugsanvisning gælder for følgende modeller: HL-L340DW/L360DN/L360DW/L36DN/L365DW/ L366DW/L380DW DCP-L50DW/L540DN/L540DW/L54DW/L560DW MFC-L700DW/L70DW/L703DW/L70DW/L740DW Version

Læs mere

X84-X85 Scan/Print/Copy

X84-X85 Scan/Print/Copy X84-X85 Scan/Print/Copy Introduktionsvejledning Juni 2002 www.lexmark.com Erklæring om overensstemmelse med FCC (Federal Communications Commission) Dette produkt overholder bestemmelserne for digitalt

Læs mere

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6" (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen)

Brugere af USB-kabel: Forbind ikke USB-kablet før trin A2. 4 x 6 (10 x 15 cm) fotopapir. Klistermærke til kontrolpanelet (kan være påsat i forvejen) Start her 1 Vigtige oplysninger om opsætning Brugere af trådløst eller kablet netværk: du skal følge instruktionerne i denne vejledning til opsætning for at tilføje HP All-in-One til dit netværk. Brugere

Læs mere

EW-7438RPn Air Quick Installation Guide

EW-7438RPn Air Quick Installation Guide EW-7438RPn Air Quick Installation Guide 02-2014 / v1.0 I. Produktinformation I-1. Pakkens indhold - EW-7438RPn Air - CD med lyninstallationsguide på flere sprog og brugerhåndbog - Lyninstallationsguide

Læs mere

Z2400 Series Brugervejledning

Z2400 Series Brugervejledning Z2400 Series Brugervejledning 2007 www.lexmark.com Indhold Sikkerhedsoplysninger...7 Introduktion...8 Sådan finder du oplysninger om printeren...8 Om printeren...10 Sådan undgår du fejl under softwareinstallationen...10

Læs mere

SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM

SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM SOFTWARE SETUP GUIDE DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM Side INTRODUKTION... Inderside af forside OM SOFTWAREN... FØR INSTALLATIONEN... INSTALLATION AF SOFTWARE... TILSLUTNING TIL EN COMPUTER.. KONFIGURATION

Læs mere

Pakkens indhold. Installationsvejledning til R6100 WiFi-router

Pakkens indhold. Installationsvejledning til R6100 WiFi-router Varemærker NETGEAR samt NETGEAR-logoet og Connect with Innovation er varemærker og/eller registrerede varemærker tilhørende NETGEAR, Inc. og/eller dets datterselskaber i USA og/eller andre lande. Informationen

Læs mere

YouSee HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning

YouSee HomeBox til dig med fastnet og bredbånd. Installationsvejledning til dig med fastnet og bredbånd Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Trin Inden installation af Trin Installation af Installation af med multistik Installation af med almindeligt telefonstik Installation

Læs mere

Softwareinstallationsguide

Softwareinstallationsguide Softwareinstallationsguide Denne vejledning forklarer, hvordan du installerer software via USB eller en netværksforbindelse. Netværksforbindelse er ikke tilgængelig for følgende modeller SP 200/200S/203S/203SF/204SF.

Læs mere

Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M

Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M Installationsvejledning til N150 trådløs mikro-usb-adapter WNA1000M Denne vejledning forklarer, hvordan Expressinstallation foretages med NETGEAR Smart Wizard og separat Windows-driverinstallation. Bemærk:

Læs mere

YouSee HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning

YouSee HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni Installationsvejledning Indholdsfortegnelse Trin Inden installation af Trin Installation af Installation af med multistik Installation af med almindeligt telefonstik

Læs mere

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter

Pakkens indhold. Ordliste. Powerline Adapter Powerline Adapter Bemærk venligst! Udsæt ikke Powerline Adapter for ekstreme temperaturer. Placér ikke adapteren i direkte sollys eller i nærheden af radiatorer eller andre varmekilder. Brug ikke Powerline

Læs mere

Softwareinstallationsvejle dning NPD4758-00 DA

Softwareinstallationsvejle dning NPD4758-00 DA Softwareinstallationsvejle dning NPD4758-00 DA Softwareinstallation Bemærk angående USB-tilslutning: Tilslut ikke USB-kablet før du bliver bedt om at gøre det. Hvis skærmen ikke vises, skal du klikke på

Læs mere

Z600 Series Color Jetprinter

Z600 Series Color Jetprinter Z600 Series Color Jetprinter Brugervejledning til Mac OS X Fejlfinding af installationsprogrammet En kontrolliste til brug ved løsning af almindelige installationsproblemer. Printeroversigt Lær om printerdelene

Læs mere

Brugervejledning. Z55 Color Jetprinter. Brugervejledning. December 2001. www.lexmark.com

Brugervejledning. Z55 Color Jetprinter. Brugervejledning. December 2001. www.lexmark.com Brugervejledning Z55 Color Jetprinter Brugervejledning December 2001 www.lexmark.com Sikkerhedsoplysninger Brug kun den Lexmarkstrømforsyning, som du fik sammen med dette produkt, eller en godkendt Lexmarkerstatningsstrømforsyning.

Læs mere

Lexmark 350 Series. Brugervejledning. 2006 Lexmark International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. www.lexmark.com

Lexmark 350 Series. Brugervejledning. 2006 Lexmark International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. www.lexmark.com Lexmark 350 Series Brugervejledning 2006 Lexmark International, Inc. Alle rettigheder forbeholdes. www.lexmark.com Indhold Brug af printeren...5 Ilægning af papir...5 Brug af understøttede papirtyper...5

Læs mere

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning

Windows Vista /Windows 7 Installationsvejledning Laserprinterserier Windows Vista / 7 Installationsvejledning Inden printeren tages i brug, skal hardwaret opsættes og driveren installeres. Læs venligst Hurtig installationsvejledning og denne Windows

Læs mere

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op

Tillykke med din nye ipad. Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Tillykke med din nye ipad Denne guide hjælper dig med at oprette et Apple-ID mens du sætter din ipad op Indhold Regler for brug af ipad... 3 Skærm lås... 3 Brug af Citrix... 3 Mail og kalender... 3 Dropboks...

Læs mere

Start her. Kontroller kassens indhold. Indholdet kan variere. *Kan være inkluderet. Installations-cd. Grundlæggende vejledning.

Start her. Kontroller kassens indhold. Indholdet kan variere. *Kan være inkluderet. Installations-cd. Grundlæggende vejledning. Start her 1 Brugere med USB-kabel : Tilslut først USB-kablet, når du bliver bedt om det. Instruktioner omkring kabelforbundet opsætning samt trådløs installation følger efter USB-instruktionerne. 2 Kontroller

Læs mere

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E)

Tv-boks til dig med Tv i flere rum. Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Tv-boks til dig med Tv i flere rum Installationsvejledning (model: VIP2502EW med VAP2404E) Indholdsfortegnelse Trin 1 Inden installation af trådløs tv-boks 4 Trin 2 Placering af trådløs tv-boks 5 Trin

Læs mere

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Softwareinstallationsvejledning Dansk LB9154001 Indledning Egenskaber P-touch Editor Printer Driver P-touch Address Book (kun Windows ) Gør det let at oprette et bredt

Læs mere

Lexmark 6500 Series All-In-One. Brugervejledning

Lexmark 6500 Series All-In-One. Brugervejledning Lexmark 6500 Series All-In-One Brugervejledning Maj 2007 www.lexmark.com Indhold Sikkerhedsoplysninger...5 Konfiguration af printeren på et netværk...6 Netværk generelt...6 Trådløst netværk...9 Avanceret

Læs mere

Modem og lokale netværk

Modem og lokale netværk Modem og lokale netværk Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Oplysningerne indeholdt heri kan ændres uden varsel. De eneste garantier for HP's produkter og serviceydelser

Læs mere

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0

IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 IHCRemote Manual Lauritz Knudsen IHC Control For IHCRemote version 1.1.0 Opsætning af Controller. Administrator og IP opsætning. Åben Administrator via f.eks. Internet Explorer I adresse feltet indtastes:

Læs mere

WIFI INTERNET ADAPTOR

WIFI INTERNET ADAPTOR WIFI INTERNET ADAPTOR Trådløs forbindelse fra inverter/gateway til router NETGEAR WNCE2001 DANSK QUICKSTART VEJLEDNING Indhold 1 Stikforbindelser... 3 2 Etablering af forbindelse til router... 3 2.1 Adapteren

Læs mere

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound Smart apparater understøtter MFi-funktionalitet

Læs mere

Start her. Fjern al tapen og løft displayet. Find komponenter

Start her. Fjern al tapen og løft displayet. Find komponenter HP Photosmart 2600/2700 series all-in-one User Guide Start her 1 Brugere af USB-kabel: Tilslut ikke USB-kablet, før du bliver bedt om det i denne vejledning. Ellers installeres softwaren måske ikke korrekt.

Læs mere

Dansk version. Introduktion. Windows Vista og XP-installation. LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps

Dansk version. Introduktion. Windows Vista og XP-installation. LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps LW056V2 Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps Introduktion Udsæt ikke Sweex Wireless LAN Cardbus Adapter 54 Mbps for ekstreme temperaturer. Anbring ikke enheden i direkte sollys eller tæt ved varmekilder.

Læs mere

Din brugermanual LEXMARK X264DN http://da.yourpdfguides.com/dref/2385124

Din brugermanual LEXMARK X264DN http://da.yourpdfguides.com/dref/2385124 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Lexmark 4800 Series All-In-One. Brugervejledning

Lexmark 4800 Series All-In-One. Brugervejledning Lexmark 4800 Series All-In-One Brugervejledning Juni 2007 www.lexmark.com Indhold Sikkerhedsoplysninger...5 Konfiguration af printeren på et netværk...6 Netværk generelt...6 Trådløst netværk...9 Avanceret

Læs mere

Kom godt i gang med AirTies 7410

Kom godt i gang med AirTies 7410 VI GI R DIG Kom godt i gang med AirTies 7410 Læs, hvordan du tilslutter din TV-boks. Indhold Velkommen...5 Medfølgende udstyr...6 AirTies 7410...7 Når du skal installere TV-boksen...8 Når du skal hente

Læs mere

PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken

PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken PC - installation af Maple 2016 med GYM-pakken Download først de relevante installere til både Maple 2016 og til Gym-pakken, og placer dem et sted på din PC, hvor du kan finde dem igen. Hvis du højre-klikker

Læs mere

Brugervejledning. Linksys PLWK400. Powerline trådløst AV-extendersæt

Brugervejledning. Linksys PLWK400. Powerline trådløst AV-extendersæt Brugervejledning Linksys PLWK400 Powerline trådløst AV-extendersæt Indhold Indhold Oversigt............... 3 Funktioner.................... 3 PLE400 3 PLW400 4 Hvordan Powerline-netværk fungerer............................5

Læs mere

Start her. Fjern tapen. Find komponenter

Start her. Fjern tapen. Find komponenter 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. English Arabic Bahasa Português Hrvatski Cesky Dansk Nederland Suomi Français Deutsch Greek Hangul Hebrew Magyar Italiano Español 2004 Hewlett-Packard Development

Læs mere

3500 Series All-In-One (Alt-i-en)

3500 Series All-In-One (Alt-i-en) 3500 Series All-In-One (Alt-i-en) Introduktion Marts 2007 www.lexmark.com Lexmark og Lexmark med det rhombeformede design er varemærker tilhørende Lexmark International, Inc., som er registreret i USA

Læs mere

Betjeningsvejledning. Applikationssite

Betjeningsvejledning. Applikationssite Betjeningsvejledning Applikationssite INDHOLDSFORTEGNELSE Sådan læses denne vejledning...2 Anvendte symboler...2 Ansvarsfraskrivelse... 3 Bemærkninger... 3 Applikationssidens egenskaber...4 Før du går

Læs mere

Grundlæggende trådløst netværk

Grundlæggende trådløst netværk Grundlæggende trådløst netværk Dette hæfte er en hjælp til opsætningen af en trådløs forbindelse mellem din printer og computere. Se "Netværksvejledning" i den online Brugervejledning, hvis du har brug

Læs mere

TDC HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning til dig med bredbånd via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig

Læs mere

D E. Modtager I: Statusindikator Fast lys: tændt Tændt blinkende: musadgang J: Tilslutningsknap. K: USB til PS/2-konverter

D E. Modtager I: Statusindikator Fast lys: tændt Tændt blinkende: musadgang J: Tilslutningsknap. K: USB til PS/2-konverter Produktoplysninger A B C F D E G H I J K Mus A: Rullehjul og tredje tast Indikator for lav batteristand (tændt blinkende) B: Højre tast C: Venstre tast D: Tilbagetast for browser E: Fremtast for browser

Læs mere

Din brugermanual CANON LBP-810 http://da.yourpdfguides.com/dref/536491

Din brugermanual CANON LBP-810 http://da.yourpdfguides.com/dref/536491 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Citrix Receiver komplet guide til installation, brug og fejlfinding Version 1.4 18-05-2015

Citrix Receiver komplet guide til installation, brug og fejlfinding Version 1.4 18-05-2015 Citrix Receiver komplet guide til installation, brug og fejlfinding Version 1.4 18-05-2015 Om Seas-Nve Citrix Reciver 2015 Tidligere kunne Citrix kun tilgås fra en Browser (eks. Internet explorer, Safari,

Læs mere

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang

BIPAC-711C2 / 710C2. ADSL-modem/router. Kom hurtigt i gang BIPAC-711C2 / 710C2 ADSL-modem/router Kom hurtigt i gang Billion BIPAC-711C2/710C2 ADSL modem/router Bemærk Se online-vejledningen, hvis du vil have udførlige oplysninger for konfiguration og brug af

Læs mere

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE

Del filer i hjemmet. Hvis dit hjem har to eller. 5-10 min. NY SERIE DEL DET HELE I denne artikelserie lærer du de bedste og letteste metoder til at dele filer, printere og internetforbindelse med andre både på dit netværk i hjemmet og via internettet. Del filer i hjemmet

Læs mere

Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning

Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning Dansk Ride Forbunds Stævnesystem Netværksopsætning Redigeret april 2009 Stævnesystemet kan bruges i netværksopsætning med flere stævnesystemer der benytter en fælles database. På denne måde kan man arbejde

Læs mere

Introduktion Konfiguration af HP-mus Batterier Udskiftning af batterierne Musens sensorteknologi Navigere i HP Kontrolcenter for mus

Introduktion Konfiguration af HP-mus Batterier Udskiftning af batterierne Musens sensorteknologi Navigere i HP Kontrolcenter for mus Introduktion Tillykke med dit køb af en HP-mus. Denne mus er den seneste i det store udvalg af ydre enheder til computere, som fremstilles af HP. Den er designet til at give dig den størst mulige komfort

Læs mere

Indhold Motorola Xoom... 1

Indhold Motorola Xoom... 1 Motorola Xoom Her er en guide til softwareopdatering af Motorola Xoom, opsætning og sletning af e-mail, skift af adgangskode og signatur, samt nulstilling ved bortkomst. Indhold Motorola Xoom... 1 Start

Læs mere

TDC HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning

TDC HomeBox til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni. Installationsvejledning til dig med bredbånd og bredbåndstelefoni Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos. I den forbindelse har du fået tilsendt en.

Læs mere

Kom godt i gang. Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router. med router HG2381

Kom godt i gang. Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router. med router HG2381 Kom godt i gang Sådan forbinder du computer, telefon og TV til fiberboks/router med router HG2381 Håndværkervej 27 9700 Brønderslev Telefon 98 88 99 90 bredbaandnord.dk Fiberboksens dioder og display Power

Læs mere

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning

TDC HomeBox via fiber. Installationsvejledning via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Indholdsfortegnelse Du har bestilt et nyt produkt hos Erhverv. I den forbindelse har du fået tilsendt en. giver dig adgang til internettet

Læs mere

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer

Program Præferencer. KAPITEL 5 Præferencer KAPITEL 5 Præferencer Præferencer er en nyttig indstillingsmulighed i ZoomText som bestemmer hvordan ZoomText startes, afsluttes og vises på skrivebordet når den er aktiv. Man kan også aktivere automatisk

Læs mere

Ved anvendelse for første gang 1. Forbind modemet (4.1) 2. Installer driveren (4.2)

Ved anvendelse for første gang 1. Forbind modemet (4.1) 2. Installer driveren (4.2) Ved anvendelse for første gang Kapitel 1. Forbind modemet (4.1) 2. Installer driveren (4.2)! 3. tilføj Internetkonto (6.2) 1 Introduktion Denne instruktionsmanual er henvendt brugere af TRUST 56K V92 EXTERNAL

Læs mere

Start her. Fjern tapen. Find komponenter

Start her. Fjern tapen. Find komponenter 2004 Hewlett-Packard Development Company, L.P. English Arabic Bahasa Português Hrvatski Cesky Dansk Nederland Suomi Français Deutsch Greek Hangul Hebrew Magyar Italiano Español 2004 Hewlett-Packard Development

Læs mere

C: Rullehjul D: Batterirum E: Tænd/Sluk Knap F: Forbindelsesknap G: Optisk bevægelsessensor

C: Rullehjul D: Batterirum E: Tænd/Sluk Knap F: Forbindelsesknap G: Optisk bevægelsessensor Produktoplysninger Modtager Mus Tastatur A: Indikator B: Forbindelsesknap Installation C: Rullehjul D: Batterirum E: Tænd/Sluk Knap F: Forbindelsesknap G: Optisk bevægelsessensor H: Batterirum I: Forbindelsesknap

Læs mere

6000.0185 Wigi adgangskontrol for enkelt dør og kontrol via SMS, GPRS via app

6000.0185 Wigi adgangskontrol for enkelt dør og kontrol via SMS, GPRS via app 6000.0185 Wigi adgangskontrol for enkelt dør og kontrol via SMS, GPRS via app 100 stk. Telefon numre med kontrol af godkendte opkald, kun programmerede numre har adgang. 1.000 stk. Tastatur koder eller

Læs mere

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015

FAQ - Ofte stillede spørgsmål Oprettet af: lema 05-02-2008 Rettet af: memo 08-06-2015 Indholdsfortegnelse Hvordan tilslutter jeg min notebook til en projektor på skolen?... 2 Hvordan tilslutter jeg min notebook til højtalerne i klassen?... 2 Hvordan tilslutter jeg en af skolens printere?...

Læs mere

Indstilling af trådløst netværk

Indstilling af trådløst netværk Indstilling af trådløst netværk uu Introduktion Der er to tilstande for trådløst LAN: infrastrukturtilstand til forbindelse gennem et adgangspunkt og ad hoc-tilstand til direkte forbindelse med en enhed,

Læs mere

RJ Gå til indeks. Gå til indeks

RJ Gå til indeks. Gå til indeks Indeks Hvis du vil gemme denne PDF fil, skal du vælge "Gem" i menuen "Fil". Ordenen på FAQ'er (Ofte stillede spørgsmål) i indekset, er ikke identisk med rækkefølgen i hovedteksten. Kom godt i gang Installer

Læs mere

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo

Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Guide til oprettelse af ruter og interessepunkter på Endomondo Indhold: A. Oprettelse af profil på Endomondo B. Oprettelse af selve ruten C. Redigering af oprettet rute D. Oprettelse af interessepunkter

Læs mere

Installationsvejledning for software

Installationsvejledning for software MODELL: MX-B381 MULTIFUNKTIONELT DIGITALT SYSTEM Installationsvejledning for software FØR INSTALLATION AF SOFTWAREN OPSÆTNING I ET WINDOWS-MILJØ OPSÆTNING I ET MACINTOSH-MILJØ Gem denne vejledning. Som

Læs mere

Ladibug TM Visual Presenter Billede Software Brugermanual

Ladibug TM Visual Presenter Billede Software Brugermanual Ladibug TM Visual Presenter Billede Software Brugermanual Indhold 1. Introduktion... 2 2. Systemkrav... 2 3. Installér Ladibug... 3 4. Forbindelse... 6 5. Begynd at bruge Ladibug... 7 6. Anvendelse...

Læs mere

Udskiftning af overførselsbæltet

Udskiftning af overførselsbæltet Printeren overvåger overførselsbæltets levetid. Når overførselsbæltet er opbrugt, viser printeren 80 Bælte opbrugt. Denne meddelelse angiver, at det er på tide at udskifte overførselsbæltet. Hvis du vil

Læs mere

Speedstream 5880 ADSL-router. Brugervejledning

Speedstream 5880 ADSL-router. Brugervejledning Speedstream 5880 ADSL-router Brugervejledning November 2009 Sådan installerer du din Speedstream 5880 router Denne vejledning gør det let for dig at installere din router og sætte din pc rigtigt op, så

Læs mere

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER

TRUST 100MB SPEEDSHARE USB ADAPTER 1 Introduktion Tillykke med Deres køb af Trust 100MB Speedshare USB Adapter. Trust 100MB Speedshare USB Adapteret giver Dem mulighed for at forbinde Deres PC med et lokalt netværk (LAN) og/eller med en

Læs mere

Huskesedler. Design og automatisering af regneark

Huskesedler. Design og automatisering af regneark Huskesedler Design og automatisering af regneark Microsoft Excel 2007 Indholdsfortegnelse Ark... 3 Diagram... 5 Eksport af data... 6 Fejlretning i formler... 7 Funktioner... 8 Tekstimport... 10 Import

Læs mere

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk

Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 pia@schiermer.dk Pia Schiermer, Underviser ved UNI-C og Amtscentrene 2 Bloggen er et online medie for både de store og de små, høje og lave, lange og brede. Bloggen er for alle på nettet også de andre. En blog, også kaldet

Læs mere

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP

Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Mi-Light kontroller/router for iphone/android for styring af RGB+RGBW+CW/WW+DÆMP Rækkevidde : 30m Farve : Hvid Materiale: Plast WiFi frekvens: 2,4 GHz Strømforsyning: USB DC5V, 500mA (MEDFØLGER IKKE) Kabel

Læs mere

HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning

HomeBox til dig med bredbånd via fiber. Installationsvejledning HomeBox til dig med bredbånd via fiber Installationsvejledning Velkommen til en verden af muligheder Du har bestilt fiberbredbånd fra TREFOR. TREFOR samarbejder med TDC, hvorfor du modtager en HomeBox,

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad

Quickguide. Waoo! Web TV på ipad Quickguide Waoo! Web TV på ipad Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din ipad...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14 Velkommen til Waoo! Web TV

Læs mere

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Windows 95

Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Windows 95 Opsætning af SONOFON Bredbånd via FWA Windows 95 Før denne guide kan gennemgås, skal du have haft besøg af en SONOFON certificeret installatør, som har opsat din sender/modtager og installeret CPE-boksen.

Læs mere

Indstilling af trådløst netværk

Indstilling af trådløst netværk Indstilling af trådløst netværk Modelnr. SP 212/SP 213 Serien Introduktion Der er to tilstande for trådløst LAN: infrastrukturtilstand til forbindelse gennem et adgangspunkt og ad hoc-tilstand til direkte

Læs mere

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning

Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Fjernstyring (kun udvalgte modeller) Brugervejledning Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows og Windows Vista er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Microsoft

Læs mere

Onlinemanual. Start Klik på knappen "Start".

Onlinemanual. Start Klik på knappen Start. Onlinemanual Start Klik på knappen "Start". Introduktion I denne manual beskrives printerfunktionerne i de multifunktionelle digitale e-studio6-systemer. Se betjeningsmanualen til det digitale multifunktionelle

Læs mere

1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4

1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4 Netprøver.dk Nødprocedurer ved afvikling af prøver i Netprøver.dk 3. marts 2016 Indhold 1 Introduktion... 3 1.1 Hvilke nødprocedurer kan tages i brug?... 3 1.2 Vær forberedt på det uventede!... 4 2 Nødprocedure

Læs mere

** Manual ** PC software til styring af SparOmeter med kommunikation. Manual version 0.92. Til PC program version 0.3

** Manual ** PC software til styring af SparOmeter med kommunikation. Manual version 0.92. Til PC program version 0.3 ** Manual ** PC software til styring af SparOmeter med kommunikation Manual version 0.92 Til PC program version 0.3 Side 1 af 17 Revision Historik Dok. Rev Dato Init Sider Software Version Bemærkning 1

Læs mere

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk

Annemette Søgaard Hansen/www.dinwebvejleder.dk Google Docs Præsentationer Indholdsfortegnelse Værktøjer... Side 3 Menuer... Side 8 Opgave... Side 13 Få adgang til filerne fra din computer... Side 21 Vejledende løsning... Side 22 GoogleDocs Præsentationer

Læs mere

Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne

Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne Installere Windows Custom PostScript- eller PCL-printerdriverne Denne fil med vigtige oplysninger indeholder en vejledning til installation af Custom PostScript- eller PCL-printerdriveren på Windows-systemer.

Læs mere

Din brugermanual LEXMARK C734DTN

Din brugermanual LEXMARK C734DTN Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

1 Pakke. Installationsvejledning. Farvestyring af LCD-farveskærm. Vigtigt

1 Pakke. Installationsvejledning. Farvestyring af LCD-farveskærm. Vigtigt Installationsvejledning Farvestyring af LCD-farveskærm Vigtigt Læs PRECAUTIONS (FORHOLDSREGLER), denne installationsvejledning og brugervejledningen på cd-rommen omhyggeligt for at blive fortrolig med

Læs mere

TRUST 460L MOUSE OPTICAL OFFICE

TRUST 460L MOUSE OPTICAL OFFICE Instruktioner ved første anvendelse Kapitel 1. Tilslutning (4.1) 2. Afinstallering af gamle drivere og enheder (4.2) 3. Installation i Windows (4.3) 4. Kontrol efter installation (5)! 1 Introduktion Denne

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual

Indholdsfortegnelse. Vokal Command v.1 manual Indholdsfortegnelse Installation... 2 Første gang programmet startes...7 Konfiguration... 7 Hvad er en kommando... 8 Fonetisk forskel... 8 Gemme dine indstillinger...9 Træning af kommando... 9 Avanceret

Læs mere

Kom godt i gang med Fronter

Kom godt i gang med Fronter 1 Kom godt i gang med Fronter. Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Kom godt i gang med Fronter Introduktion for studerende på den Sundhedsfaglige diplomuddannelse Sådan

Læs mere

Softwareopdateringer Brugervejledning

Softwareopdateringer Brugervejledning Softwareopdateringer Brugervejledning Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows er et amerikansk-registreret varemærke tilhørende Microsoft Corporation. Produktbemærkning Denne brugervejledning

Læs mere

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015

Installationsvejledning. ViTre til Mac. Version 2.0, udgave 1, december 2015 Side 1 Installationsvejledning ViTre til Mac Version 2.0, udgave 1, december 2015 Indholdsfortegnelse Copyright bestemmelser... 2 Hvad er ViTre... 3 Systemkrav... 4 Installation... 5 Side 2 Copyright bestemmelser

Læs mere

IKON BETEGNELSE INDLAGT SKAL TILFØJES

IKON BETEGNELSE INDLAGT SKAL TILFØJES Projekt Sketchbook Tænk på Sketchbook, som en skitsebog eller mappe, på dit skrivebord. Forestil dig at du vil designe en ny quilt. Når du navngiver dit nye projekt, startes der med en tom skitsebog. Mens

Læs mere

Installation af DriverPrint - Windows

Installation af DriverPrint - Windows Installation af DriverPrint - Windows DriverPrint er hvor du installer FollowMePrint printeren på din computer, hvilket giver dig mulighed for at printe direkte fra dokumentet i stedet for at printe det

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets. Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni www.energimidt.dk Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation...

Læs mere

HP Photosmart 6220. Dok til digitalt kamera Dansk. Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU

HP Photosmart 6220. Dok til digitalt kamera Dansk. Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU HP Photosmart 6220 Dok til digitalt kamera Dansk Bortskaffelse af brugt udstyr hos brugere i private hjem i EU Dette symbol på produktet eller på emballagen angiver, at dette produkt ikke må bortskaffes

Læs mere

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd

TDC HomeBox VDSL. Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd TDC HomeBox VDSL Installationsvejled ning til dig med telefoni og bredbånd 2 Udstyr fra TDC Følgende skal være i kassen, du har modtaget fra TDC: TDC HomeBox VDSL Installations vejled ning til dig med

Læs mere

Installationsvejledning

Installationsvejledning Installere printersoftwaren Kontrollere indholdet af pakken Tilslutte printeren Pakke printeren ud Installere blækpatroner Tilslutte printerens dele Tilslutte printeren Installationsvejledning DK10010-00

Læs mere

Udskrivning og sletning af tilbageholdte job Genkendelse af formateringsfejl Kontrol af udskriftsjob Reservation af udskriftsjob

Udskrivning og sletning af tilbageholdte job Genkendelse af formateringsfejl Kontrol af udskriftsjob Reservation af udskriftsjob Når du sender et job til printeren, kan du angive i driveren, at printeren skal tilbageholde jobbet i hukommelsen. Når du er klar til at udskrive jobbet, skal du gå til printeren og bruge kontrolpanelets

Læs mere