Storparcel Gyldenhusvej.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Storparcel Gyldenhusvej."

Transkript

1 Odense den 1. december 2011 KØBSTILBUD Underskrevne: Adresse:... tilbyder Storparcel herved - for det anførte bud - at købe Gyldenhusvej. C1, areal:. del af matr. nr. 7cc Svenstrup by, Stenløse beliggende for pris skriver... pr. etagemeter kr. svarende til i alt kr. Odense 5000 Mindsteprisen Odense Kommune, C Tlf. By- er , og fastsat Kulturforvaltningen, til kr. E.mail: is@odense.dk. Plan incl. og Byg, moms Salg og pr. Udlejning, etagemeter. Slottet, Nørregade 36-38, Postboks 730, Hjemmeside: Storparcel Gyldenhusvej.

2 Tilbudsgiver købstilbudet erklærer ved sin underskrift, at tilbudet, som består af 8 sider, afgives på de i Købesummen beskrevne vilkår. Hvis betales kontant på overtagelsesdagen. Selskabsstyrelsen tilbudsgiver er et ApS eller A/S bedes tegningsudskrift fra Erhvervs- og Tilbudet vedlagt tilbudet. Tilbudsgiver fra tilbudsgivers side bindende indtil den 1. april Kommune vil - inden udløb af nævnte frist - skriftlig få besked om, hvorvidt Odense Yderligere tilføjelser har accepteret i købstilbudet tilbudet. ud over anførelse af bud vil være ensbetydende med, at Købstilbudet betragtes skal afleveres som værende ikke konditionsmæssigt. "TILBUD i lukket PÅ kuvert, STORPARCEL der i nederste Gyldenhusvej. højre hjørne er mærket: 2012 Tilbudet Postboks kl. sendes 730, til By- Odense og Kulturforvaltningen, C, og skal være afdelingen Plan og Byg, i hænde Slottet, senest Nørregade den , februar Odense Salget vil Kommune ske ved valg forbeholder af højeste sig bud ret blandt til at forkaste de indkomne alle indkomne tilbud. tilbud. Odense 5000 Odense Kommune, C Tlf. By , og Kulturforvaltningen, E.mail: is@odense.dk. Plan og Byg, Salg og Udlejning, Slottet, Nørregade 36-38, Postboks 730, Hjemmeside:

3 ... dato... underskrift Odense 5000 Odense Kommune, C Tlf. By , og Kulturforvaltningen, E.mail: is@odense.dk. Plan og Byg, Salg og Udlejning, Slottet, Nørregade 36-38, Postboks 730, Hjemmeside:

4 Vilkår for Odense Kommunes salg af storparcellerne C1, areal 3 og 4 ved Gyldenhusvej. PARCELLER: C1, areal 3: m2. Byggemuligheden udgør etagemeter C1, areal 4: m2. Byggemuligheden udgør etagemeter. Begge arealer er del af matr. nr. 7cc Svenstrup by, Stenløse. Arealerne er vist på udstykningsplan af 2. november PRIS OG OVERTAGELSE: Mindsteprisen er fastsat til kr. incl. moms pr. etagemeter. Overtagelsesdagen fastsættes til den 1. april Odense 5000 Odense Kommune, C Tlf. By , og Kulturforvaltningen, E.mail: is@odense.dk. Plan og Byg, Salg og Udlejning, Slottet, Nørregade 36-38, Postboks 730, Hjemmeside: BETALINGSBETIN- GELSER: Købesummen skal betales kontant på overtagelsesdagen.

5 Såfremt købesummen ikke er indbetalt senest på denne dag, forrentes den med en rente på 7 % p.a. fra overtagelses- dagen og indtil betaling sker. Der vil først blive udstedt byggetilladelse, når købesummen er betalt. DEPOSITUM/GARANTI: Til sikring af færdiggørelse af belægninger og beplantning på det enkelte areal skal køber stille garanti på 10% af købesummen. Depositum/garanti frigives, når Odense Kommune har godkendt udførelsen af belægnings- og beplantnings- arbejdet. AFLEDTE OMKOSTNINGER: Køber betaler samtlige omkostninger til udfærdigelse, stempling og tinglysning af skøde. Købers advokat berigtiger handlen. Det er en forudsætning, at køber lader sig repræsentere af bestallingshavende advokat. Udstykning sker ved Odense Kommunes foranstaltning. Køber betaler udstykningsomkostninger. Køber betaler også for tilslutning og stikledninger til

6 fjernvarme, el, vand og kloak. Tilslutningsbidraget for kloak betales i henhold til Odense Kommunes betalingsvedtægt for spildevandsanlæg. For så vidt angår tilslutningsbidraget for kloak, kan der i særlige tilfælde fastsættes et tilslutningsbidrag, der er lavere end standardbidraget. Dette kan ske, hvor anvendelsen af reglerne vil føre til tilslutningsbidrag, der er ude af proportioner med de faktiske omkostninger ved kloakeringen og den faktiske afledning, og hvor ejendommene vil blive stillet ringere end de sammenlignelige ejendomme. Ansøgningen om dispensation rettes til VandCenter Syd. SKATTER OG AFGIFTER: Køber betaler skatter og afgifter af enhver art fra overtagelsesdagen. DEKLARATIONER: På arealerne er lyst Deklaration om vilkår for salg af Odense Kommunes byggegrunde. Opmærksomheden henledes på deklarationens bestemmelse om Odense Kommunes tilbagekøbsret. SÆRLIGE VILKÅR: Arealerne er beliggende indenfor et område, der er

7 omfattet af lokalplan nr Lokalplanen har til formål at skabe en bæredygtig grøn haveby. Odense Kommune lægger vægt på, at der indtænkes bæredygtighed såvel i materialevalg som i behandlingen af udearealer. Der lægges særlig vægt på, at afledningen af regnvand sker i åbne render, som samtidig kan blive et rekreativt tilskud til bebyggelsen i form af snoede vandrender som afledes til regnvandsbassiner syd for bebyggelsen. Der skal indtænkes mulighed for kompostering af nedbrydeligt affald. Den centrale grønning skal bl.a. rumme småbørnslegeplads og mulighed for boldspil. Der lægges endvidere vægt på, at bebyggelsen opføres symmetrisk omkring grønningen i en markant og varieret arkitektur, så den kan ramme grønningen ind på en præcis og smuk måde, jf. lokalplanens pkt Opmærksomheden henledes også på lokalplanens pkt. 5.13, som ikke tillader parkering ud mod grønningen. Lokalplanens bestemmelser skal overholdes og byggeriet skal opføres i nøje overensstemmelse med lokalplanens bestemmelser. Forinden der påbegyndes byggeri på parcellen, skal der foreligge en af Odense Kommune, Plan og Byg, Byplan

8 godkendt bebyggelsesplan. Det anbefales, at der så tidligt som muligt i skitseringsfasen tages kontakt til Byplan om fortolkningen af ovenstående krav. Evt. yderligere krav til byggeriets udformning og udseende vil blive fremsat af Byplan i forbindelse med godkendelse af bebyggelsesplanen. Bebyggelsesplanen skal detaljeret gøre rede for facade- arkitektur, materialevalg og friarealernes udformning, møblering og beplantning. Den endelige bebyggelsesplan skal tinglyses på parcellen. Vedligeholdelse og drift af friarealer varetages af køber indtil der oprettes en grundejerforening. Køber har hegnspligt mod grønne områder og offentlige arealer. Levende hegn skal plantes min. 30 cm. fra skel mod færdselsarealer. JORDBUNDSFORHOLD: Odense Kommune fralægger sig ethvert ansvar for arealernes bundforhold. Odense Kommune er ikke bekendt med arealernes bundforhold. Køber er for egen regning berettiget til - og opfordres til - senest 3 mdr. efter overtagelsesdagen at få foretaget geoteknisk undersøgelse af

9 jordbundsforholdene. Hvis jordbundsundersøgelserne ikke er foretaget indenfor denne frist, kan der ikke senere rettes krav mod Odense Kommune vedrørende arealernes bæreevne. Hvis jordbundsundersøgelserne er gennemført indenfor tidsfristen, og kan undersøgelserne dokumentere, at der er udgifter til ekstrafundering, og udgiften overstiger et beløb svarende til 10 % af købesummen, er køber berettiget til at træde tilbage fra handelen dog under forudsætning af, at krav er fremsat inden fristens udløb - 3 måneder efter overtagelsesdagen. Hvis Odense Kommune er enige i den beregnede udgift til ekstrafundering, har Odense Kommune mulighed for, hvis det vurderes økonomisk forsvarligt, som alternativ til annullering af handlen, at tilbyde et tilskud svarende til den del af ekstrafunderingsudgiften som overstiger 10% af købesummen. Tilskud forudsætter ligeledes, at kravet er stillet inden tidsfristens udløb. FORURENING: Odense Kommune har ikke kendskab til, at der skulle være forurening indenfor lokalplanområdet. BYGGEFRIST: Byggefristen på arealerne fastsættes til 1 år fra over- tagelsesdagen.

10 ARKÆOLOGISKE INTERESSER: Odense Bys Museer har foretaget arkæologiske undersøgelser på arealerne. Disse undersøgelser er foretaget for Odense Kommunes regning. Arealerne er frigivet til byggeri. GRUNDEJER- FORENING: Der skal oprettes grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af ejendomme inden for lokalplanområdet, når Odense Kommune forlanger det, jf. lokalplanens punkt 9 og den tinglyste deklaration. Ved grundejerforeningens oprettelse overtager denne drift og vedligeholdelse af fællesområder f. eks. friarealer og veje. Odense Kommune kan forlange oprettelse af grundejerforening, når 50% af parcelhusgrundene er solgt. Odense Kommune medvirker ikke i grundejerforeningens drift og betaler ikke grundejerforeningskontingent for de grunde, der endnu ikke er solgt. FORPLIGTELSER: Overkørsler bekostes anlagt af køber. Renholdelse af fortov og vej ud for det enkelte areal påhviler køber i henhold til gældende bestemmelser herom.

11 Der må ikke påbegyndes byggeri på arealet, inden købesummen er betalt. Der vil ikke blive meddelt byggetilladelse, inden betaling er foretaget. Der skal i byggeperioden etableres effektivt hegn mod såvel eksisterende som fremtidige stiarealer, beplantninger og grønne områder. Der må ikke uden skriftlig tilladelse fra Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik foregå nogen form for byggetransport, deponering af materialer eller lignende på disse arealer. Kabler og kabelskabe til el, telefon, TV-antenne og skabe samt fjernvarme- og vandledningsanlæg skal respekteres og må ikke ødelægges eller beskadiges under byggeriet. Disse skal i byggeperioden sikres ved etablering af overkørsel med stålplader eller sveller. Al kørsel til og fra arealet med byggematerialer m.v. skal foregå over den etablerede overkørsel. Private og offentlige veje skal i byggeperioden jævnligt rengøres for affald, byggematerialer, jord m.m. Eventuelle skader, der under byggeriet påføres kabler, skabe, fjernvarme- og vandledningsanlæg samt allerede etablerede vejanlæg, vil blive retableret af Odense Kommune for grundkøbers regning. Køber hæfter således for skader uden for arealet, uanset hvem skadevolderen er.

12 Bilag: Lokalplan Udstykningsplan Kopi af tinglyst deklaration Håndtering af regnvand Gyldenhusvej-udstykningen

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund.

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Odense, den 26. september 2013 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anførte bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 1. december

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 26. sseptember 2012 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20. oktober 2011 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden du anfører. 1 er 1.

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris.

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer ved Avlskovvej. tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej til den anførte pris. Tilbuddet er på 6 sider Odense, den 1. juni 2015 KØBSTILBUD Erhvervsarealer ved Avlskovvej Underskrevne: Adresse: Adresse: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan viste areal ved Avlskovvej

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 25. august 2015 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1.

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20.05.2019 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 01.09.2019. Snedronningen

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 26. august 2015 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1.

Læs mere

KØBSTILBUD. Storparcel beliggende Bellinge Fælled, etape 2, parcel B3. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Storparcel beliggende Bellinge Fælled, etape 2, parcel B3. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 10. august 2016 KØBSTILBUD Storparcel beliggende Bellinge Fælled, etape 2, parcel B3 Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: tilbyder herved for det anførte bud - at købe nævnte storparcel til

Læs mere

STANDARD TILBUD PÅ KØB AF PARCELHUSGRUND Tilbud Bronzevej/Flintagergårdvej 5220 Odense SØ --------------------------------------------------------------------- SÆLGER: ODENSE KOMMUNE V/ ODENSE BYRÅD KØBER:

Læs mere

Tilbud KØBER: Sags nr. 2011/ GELSER: AFLEDTEE. til fjernvarme, el, vandd og kloak. stikledninger TINGLYSTE. Deklaration Servitutterne

Tilbud KØBER: Sags nr. 2011/ GELSER: AFLEDTEE. til fjernvarme, el, vandd og kloak. stikledninger TINGLYSTE. Deklaration Servitutterne Tilbud På Sandhusvænget 5000 Odense C SÆLGER: ODENSE KOMMUNE KØBER: V/ ODENSE BYRÅD Sags nr. 2011/ Tilbuddet er udarbejdet den AREAL OG PRIS: Parcelhusgrunden er udstykket som matr.nr. Grundens areal er

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne:... Adresse:...

KØBSTILBUD. Underskrevne:... Adresse:... 1 Odense, den 30. september 2013 KØBSTILBUD Underskrevne:... Adresse:... tilbyder herved, for det anførte bud, at købe byggegrunden beliggende på hjørnet af Æblevænget/Ejlstrupvej, del af Ejlstrupvej litra

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer på Herluf Trolles Vej

KØBSTILBUD. Erhvervsarealer på Herluf Trolles Vej Tilbuddet er på 7 sider Odense, den 24. marts 2017 KØBSTILBUD Erhvervsarealer på Herluf Trolles Vej Underskrevne: Adresse: Adresse: Cpr.nr./CVR.nr.: tilbyder at købe hele eller del af det på vedlagte plan

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af. areal til boligformål i Søndersø Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af areal til boligformål i Søndersø Salg sker efter Indenrigs- og Sundhedsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011. Det fremgår blandt andet heraf, at kommunen

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Adresse: Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Adresse: Adresse: Odense, den 12. april 2019 KØBSTILBUD Underskrevne: Adresse: Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden tilbudsgiver anfører. 1 er

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 5l, Over Feldborg By, Feldborg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 5l, Over Feldborg By, Feldborg. Salgsmappe Udbud af ejendommen mr. nr. 5l, Over Feldborg By, Feldborg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af storparcel ved Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af storparcel ved Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af storparcel ved Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 472 af 20. juni 1991 med tilhørende vejledning nr. 60 af 28. juni

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup

Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Vilkår for Nordfyns Kommunes salg af byggegrunde til opførelse af række- og dobbelthuse i Stenløkkeparken i Otterup Nordfyns Kommune udbyder nu den tidligere storparcel i Stenløkkeparken til salg i 20

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

BETINGET KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: BETINGET KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Mailadr.: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Ejendomsudvikling

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted

THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted THISTED KOMMUNE Udbud af 14 byggegrunde Tviskjær i Thisted Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk 1 Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Plan og Byg Nørregade 36-38 Postboks

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe

Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udbud af ejendommen matr. nr. 12u, Burgård, Vildbjerg. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning Folkeblad den

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841

Salg af parcelhusgrunde Hanebjælken, Vestbjerg Sagsnr. 2014-17841 Sagsnr.: 2014-17841 KJK/tho Beskrivelse Hanebjælken ligger centralt i Vestbjerg i et område med et veludbygget stisystem. Der er sikker vej til børneinstitution, skole og idrætshal. Der er sælges i alt

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.

THISTED KOMMUNE. Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED. Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted. THISTED KOMMUNE Udbud af 6 byggegrunde BAVNHØJ, TILSTED Thisted Kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf. nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den sydlige bydel Tilsted...2 Området

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår

Venusvej i Havndal. Salgsvilkår Venusvej i Havndal Salgsvilkår Venusvej er beliggende i den sydlige del af Havndal By, øst for Vellinggårdsvej. Området er forbundet internt med stinet, der sikrer let adgang til de større fælles opholdsarealer

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND HANS BACHS VEJ 6 - KLITMØLLER Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Udstykningen på Hans Bachs

Læs mere

Vilkår for Nyborg Kommunes salg af parcelhusgrunde etape 9 Mejerivænget 89-107 og 104-110, 5853 Ørbæk

Vilkår for Nyborg Kommunes salg af parcelhusgrunde etape 9 Mejerivænget 89-107 og 104-110, 5853 Ørbæk Vilkår for Nyborg Kommunes salg af parcelhusgrunde etape 9 Mejerivænget 89-107 og 104-110, 5853 Ørbæk Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 med senere ændringer

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Ejendommens areal udgør 70.354 m 2, heraf vej 645 m 2. Ejendommen sælges

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING

UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING THISTED KOMMUNE UDBUD AF 17 GRUNDE FREJASVEJ - SJØRRING Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, tlf.nr. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Sjørring by...3 Området ved Frejasvej...3 Udstykningen

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund, matr. nr., Tagård, Humlum. Grunden er beliggende Bakke Alle, Humlum. Grunden er på

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat:

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: Odense, den 28. april 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr.

KØBSAFTALE. GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til. Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. GREVE KOMMUNE Center for Byråd & Ledelse Rådhusholmen 10 2670 Greve KØBSAFTALE GREVE KOMMUNE, Rådhusholmen 10, 2670 Greve sælger herved til Navn Adresse Postnummer og by evt. CVR. nr. den kommunen tilhørende

Læs mere

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby

Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Morsø Kommune Salg af 12 attraktive byggegrunde på Doktor Lunds Vej i Øster Jølby Udbudsmateriale Pia Thybo 2013 Direktionssekretariatet Strategi & Kommunikation 13-09-2013 Offentligt udbud af byggegrunde

Læs mere

UDKAST TIL KØBSAFTALE

UDKAST TIL KØBSAFTALE UDKAST TIL KØBSAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. EJENDOMMEN 2. KØBESUM OG BETALINGSBETINGELSER 3. OVERTAGELSE 4. SKÆRINGSDATO 5. INKLUDERET I KØBESUMMEN 6. FORPLIGTELSER UDENFOR KØBESUMMEN 7. SERVITUTTER 8.

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde 25-04-2016 Sagsid 16/7715 Gældende for Herold Svarres Vej og Aksel Sørensens Vej 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

KØBSTILBUD. Erhvervsareal ved Holkebjergvej, 5250 Odense SV

KØBSTILBUD. Erhvervsareal ved Holkebjergvej, 5250 Odense SV Tilbuddet er på 10 sider Odense, den 29. september 2017 KØBSTILBUD Erhvervsareal ved Holkebjergvej, 5250 Odense SV Underskrevne: Adresse: Adresse: Odense Kommune udbyder erhvervsarealer ved Holkebjergvej

Læs mere

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse.

E J E N D O M S B E S K R I V E L S E Storparcel 96 Matrikelnummer Matrikel 40ay Stenløse By, Stenløse. EGEDAL KOMMUNE Udbyder ejendommene, matrikelnummer 40ay Stenløse Syd, Stenløse, til salg U D B U D S V I L K Å R Ejendommen udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

Vemmelev. Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E

Vemmelev. Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E Vemmelev Regionalt erhvervsområde ved Bildsøvej (Lokalplan 61) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.:

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grund ved Bækdalvej i Rimmerhus Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grunden ligger i en udstykning af boliggrunde på Bækdalvej i Rimmerhus.

Læs mere

Tillykke med. grundkøbet. - og lidt om ret og pligt

Tillykke med. grundkøbet. - og lidt om ret og pligt Tillykke med grundkøbet - og lidt om ret og pligt Først og fremmest tillykke med din nye byggegrund. Da du nu har taget én af livets store beslutninger, håber vi, at du får opfyldt dine drømme om både

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Ejendommens areal udgør 152.394 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Februar 2016 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 10bl Stenløse By, Stenløse, beliggende Toftholmvej 20, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken,

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: 1 KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) tilbyder herved over for Odense Kommune By- og Kulturforvaltningen Staben Nørregade 36 5000 Odense

Læs mere

K Ø B S A F T A L E (for byggegrunde omfattet af LAR)

K Ø B S A F T A L E (for byggegrunde omfattet af LAR) Hjelmen, Ringbrynjen, Runestaven og Seglet, Mejrup 3. etape afsnit 2 K Ø B S A F T A L E (for byggegrunde omfattet af LAR) Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune til har solgt Hjelmen nr., matr.nr.,

Læs mere

Købsblanket Byggegrunde

Købsblanket Byggegrunde Købsblanketten skal printes, udfyldes og underskrives. Herefter kan den scannes og mailes til erik.janne@webspeed.dk - eller afleveres/postes til: EB Holding Randers ApS Kongelysdalen 14 8930 Randers NØ

Læs mere

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.

Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj. Salgsmappe. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning. Grund til erhvervsformål Fabriksvej/Nordtoften, Ørnhøj Salgsmappe Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning. herning@herning.dk. www.herning.dk Indholdsfortegnelse: 1. ERHVERVSOMRÅDET... 2 2. BYGGEMODNING

Læs mere

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV SALGSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Rådhus Allé 5, 5610 Assens 1.2. Køber: Adresse Cpr.nr./CVR. nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget erhvervsparcel,

Læs mere

KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening

KØBSAFTALE. Eventuelle oplysninger om kendskab til jordbundsforhold eller jordforurening Købsaftale - sagsnr. X Matr.nr. X Beliggenhed: X KØBSAFTALE Undertegnede Favrskov Kommune, Skovvej 20, 8382 Hinnerup sælger herved til medunderskrevne XX XX XX den Favrskov Kommune ifølge tinglyst adkomst

Læs mere

GENEREL SALGSOPSTILLING

GENEREL SALGSOPSTILLING Rev. 02.04.2009 Sag 07/56988 GENEREL SALGSOPSTILLING Salgsvilkår m.v. for boligparceller i udstykningen Jens Martin Knudsens Vej, Låsby, 2. etape De udbudte parceller er følgende: Jens Martin Knudsens

Læs mere

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing

Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing Click here to enter text. Udbudsvilkår Udbudsvilkår Salg af grund til tæt-lav boligbebyggelse, Mellemvang, 9362 Gandrup. Del af matr. nr. 9a, Gandrup by, Ø. Hassing 1. Ejendommen./. Under forbehold af

Læs mere

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV

KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV KØBSBETINGELSER GRUNDSALG TIL ERHVERV 1. Parterne 1.1. Sælger: Assens Kommune, Willemoesgade 15, 5610 Assens 1.2. Køber: Navn Adresse Cpr.nr./SE nr. 2. Ejendommen 2.1. Arealet / ejendommen er en ubebygget

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr.

K Ø B S A F T A L E. tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse, postnr. K Ø B S A F T A L E Underskrevne (Køber) navn(e): adresse:, CVR./ CPR nr. Telefonnr. og mail:, tilbyder hermed at købe den af Næstved kommune (benævnt sælger) tilhørende ejendom/ grund beliggende: adresse,

Læs mere

Storparcel 23 i Trylleskov Strand

Storparcel 23 i Trylleskov Strand SOLRØD KOMMUNE TEKNIK OG MILJØ Storparcel 23 i Trylleskov Strand 1. Generelle salgsvilkår Indledning Solrød Kommune udbyder storparcel 23 til opførelse af almene familieboliger i etagebyggeri i max. 3

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten

Parcelhusgrunde Gartnervænget i Kongerslev Salgsvilkår er revideret i januar 2016. Ændringer efter denne dato fremgår ikke af teksten 2008-6542 - KJK/tik Gartnervænget På sælger Aalborg Kommune 5 parcelhusgrunde. Grundene, der er vist på vedhæftede salgsrids (bilag 1), varierer i størrelse fra 1.115 til 1.310 m2. Gartnervænget ligger

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.:

KØBSAFTALE. Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: KØBSAFTALE Undertegnede: Stilling: Adresse: Telefonnr.: CVRnr./CPR.nr.: (i det følgende kaldet køber) afgiver herved ved afkrydsning Individuelt købstilbud eller Portefølje købstilbud over for Odense Kommune

Læs mere

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Eskegårdsvej 10)

KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Eskegårdsvej 10) KØBSAFTALE. (Vilkår for salg af grund ved Eskegårdsvej 10) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende hegn,

Læs mere

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til

Købsaftale. Vejle Kommune sælger parcel nr. xx matr. nr. xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til Købsaftale 1 Vejle Kommune sælger parcel nr xx matr nr xx Børkop By, Gauerslund med et areal på xx m², beliggende Fruergaardsvej xx, 7080 Børkop til xxx xxx xxx xxx OVERTAGELSE: Overtagelsesdagen, der

Læs mere

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én/flere af nedenstående ejendomme.

Købstilbud. Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én/flere af nedenstående ejendomme. Odense, den 7. juni 2016 Købstilbud Underskrevne: Cpr.nr.: Adresse: Mailadr.: Advokat: tilbyder herved, for det anførte bud, at købe én/flere af nedenstående ejendomme. Overtagelsen fastsættes efter nærmere

Læs mere

Mads Nielsensvej i Langå. Salgsvilkår

Mads Nielsensvej i Langå. Salgsvilkår Mads Nielsensvej i Langå Salgsvilkår Langå ligger i en smuk ådal omgivet af skove og bakker. Efter danske forhold er niveauforskellene og naturen usædvanligt spændende, og ikke mindst vandvejene, som har

Læs mere

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand

Til interesserede. Den 31. marts 2012. Arealudvikling Aarhus. Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Til interesserede Den 31. marts 2012 Arealudvikling Aarhus Teknik og Miljø Aarhus Kommune Salgsmateriale for 10 sommerhusgrunde ved Bønnerup strand Vedlagt dette brev er salgsmaterialet for sommerhusgrundene

Læs mere

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N:

Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. D A G S O R D E N: Benløse d. 18. maj 2016 Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling: Torsdag d. 9. juni 2016 kl. 18.30. i garagen på Diget nr. 12, 4100 Ringsted. D A G S O R D E N: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Agerskiftet/Plovskiftet)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Agerskiftet/Plovskiftet) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Agerskiftet/Plovskiftet) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden

Læs mere

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup.

Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Udbud af ejendommen matr. nr. 7e, Haderup By, Haderup. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen. Herning Kommune. Torvet. 7400 Herning.

Læs mere

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg.

Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. Udbudsvilkår GRUNDSTYKKE UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 11az, Husum, beliggende Højstrupvej 69, 2700 Brøndshøj til salg. 2 Februar 2016 Sagsnr. 2014-0194772 Henvendelse og spørgsmål

Læs mere

U D B U D S V I L K Å R

U D B U D S V I L K Å R Juni 2015 EGEDAL KOMMUNE udbyder ejendommen, matr.nr. 22ch Stenløse By, Stenløse, beliggende Sikaleddet 8, 3660 Stenløse, til salg Henvendelse herom og spørgsmål i øvrigt kan rettes til Stine Elken, på

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår Koglevej i Uggelhuse Salgsvilkår Udstykningen omfatter 21 parceller i Uggelhuse. De udbudte parceller er alle beliggende i den sydøstlige del af Uggelhuse, på et nordligt skrånende terræn, der giver særdeles

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Bjert By, Sahl, beliggende Bjertparken nr., Vinderup.

K Ø B S A F T A L E. Bjert By, Sahl, beliggende Bjertparken nr., Vinderup. Parcelhusgrunde Bjertparken VI, Vinderup. K Ø B S A F T A L E Det bekræftes herved, at Holstebro Kommune til har solgt matr. nr. Bjert By, Sahl, beliggende Bjertparken nr., Vinderup. Parcellen er solgt

Læs mere

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde

Vilkår. for salg af Nordfyns Kommunes. byggegrunde Vilkår for salg af Nordfyns Kommunes byggegrunde Udbud af byggegrunde til opførelse af parcelhuse i Stenløkkeparken i Otterup Salg sker efter Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011

Læs mere

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup

Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej, Hostrup #BREVFLET# Click here to enter text. Dokument: Neutral titel Aalborg Kommune, Juridisk Afdeling, BLF Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby. 12-08-2015 Udbudsvilkår Areal v/sulsted Landevej/Sulsted Kirkevej,

Læs mere

Salgsbetingelser m.v.

Salgsbetingelser m.v. 1. Almindelige bestemmelser Salgsbetingelser m.v. Kommunen har nu byggemodnet og klargjort yderligere 2 grunde til salg i udstykningen Lystgårdsparken i Boulstrup. Grundene er omfattet af lokalplan 4004.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED

UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED THISTED KOMMUNE UDBUD AF 1 LEDIG GRUND FORSYTHIAVEJ 5 - THISTED Thisted kommune Sekretariatet, Kirkevej 9, 7760 Hurup tlf. 99 17 17 17 www.thisted.dk Indholdsfortegnelse Thisted by og den østlige bydel...

Læs mere

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse

UDBUDSMATERIALE. Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark. Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse UDBUDSMATERIALE Udbudsmateriale for Ballerup Kommunes salg af erhvervsgrunde i Måløv Erhvervspark Juni 2013 BOC Sekretariat for Politik & Ledelse Måløv Erhvervspark - Hyldhøj Matr.nr. 7 bg og 10 ø Måløv

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

Salgsbetingelser. for. Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang

Salgsbetingelser. for. Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang Salgsbetingelser for Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang 29-06-2016 Sag: 2016/05832 1 S A L G S B E T I N G E L S E R for I budrunde: Silkeborgvej 6, Pårup, 7442 Engesvang Grunden udbydes til salg for

Læs mere

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR:

KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE VILKÅR: Køb & Salg Januar 2015 Matr.nr. 15afb, Nørremarken, Ribe Jorder Beliggende Industrivej 63, 6760 Ribe Arealet, der fremgår af vedhæftede matrikelkort, udgør 3.275 m² KØBSAFTALE ERHVERVSJORD I RIBE Mellem

Læs mere

K Ø B S A F T A L E --------------------------------------

K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- A D V O K A T F I R M A E T STEFFENSEN HORSTMANN K Ø B S A F T A L E -------------------------------------- Undertegnede sælger herved til medundertegnede Jens Jørgen N. Nielsen og Bente Østergaard Nielsen,

Læs mere

Salg af erhvervsarealer

Salg af erhvervsarealer Salg af erhvervsarealer matr.nr. 69 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 52 matr.nr. 74 b Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 53 matr.nr. 74 d Stege Markjorder beliggende Kobbelvej 55 4780 Stege 73

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe

Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udbud af del af matr. nr. 1h Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning

Læs mere

Udbud af del af matr. nr. 1g Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe

Udbud af del af matr. nr. 1g Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udbud af del af matr. nr. 1g Merrild Gde., Vildbjerg til erhvervsformål. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune, Juridisk kontor i forbindelse med offentligt udbud af ejendommen med annoncering i Herning

Læs mere

Grunden har et areal på m 2.

Grunden har et areal på m 2. Salgsvilkår Udbudsgrundlag Ejendommen 1. Indledning Lejre Kommunes salg af grunde sker i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens

Læs mere

SALGSBETINGELSER RING SØ PARK

SALGSBETINGELSER RING SØ PARK SALGSBETINGELSER RING SØ PARK Overdragelsen sker i øvrigt på følgende nærmere vilkår: Køber har fået udleveret kortrids udfærdiget af landinspektørkontoret Brædstrup. Grundens udstykning iværksættes i

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen KØGE KOMMUNE 2017-003770-22 TORVET 1 4600 KØGE STORPARCEL Herfølge Syd KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, CVR-nr. 29 18 93 74, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget storparcel,

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens

Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Salgsvilkår for ejendommen Barløsevej 47, 5610 Assens Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 1p, Barløse By, Barløse, beliggende Barløsevej 47,

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup

Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Salgsvilkår for ejendommen Skolevej 44, 5690 Tommerup Udbyder Udbudsgrundlag Beliggenhed Grundareal 1. Indledning Assens Kommune udbyder matrikel nummer 12g, Tommerup By, Tommerup, beliggende Skolevej

Læs mere