2009 Å R S R A P P O R T

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2009 Å R S R A P P O R T"

Transkript

1 ÅRSRAPPORT 2009

2 1 Indhold SELSKABSOPLYSNINGER... 2 LEDELSESBERETNING... 3 ÅRSREGNSKAB... 8 LEDELSESPÅTEGNING... 8 DEN UAFHÆNGIGE REVISORS PÅTEGNING... 9 RESULTATOPGØRELSE OG RESULTATDISPONERING BALANCE EGENKAPITALOPGØRELSE NOTER NOTE 1 HOVED- OG NØGLETAL (5 ÅRS OVERSIGT) NOTE 2 12 NOTER TIL RESULTATOPGØRELSE NOTE NOTER TIL BALANCE NOTE 26 BRANCHEREGNSKAB NOTE 27 RISIKOFORHOLD NOTE 28 ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS... 30

3 2 SELSKABSOPLYSNINGER Selskab Bornholms Brandforsikring A/S Tornegade Rønne CVR-nr Hjemstedskommune: Bornholms Regionskommune Bestyrelse Tandlæge Egon Jensen, formand Direktør Kim Bruhn-Petersen, næstformand Adm. direktør Christian Sagild Gårdejer Peter Brandt Koefoed Erhvervschef Carsten Gjessing Direktion Poul Friis Hansen Revision Deloitte, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Weidekampsgade København C Godkendt på selskabets generalforsamling den 14. april 2010 Dirigent:

4 3 LEDELSESBERETNING Aktiviteter Selskabets aktiviteter består i direkte tegning af skadeforsikring på Bornholm. Selskabet har desuden agentur for Topdanmark, hvortil bl.a. pensionsordninger og andre produkter formidles. Årets resultat Bornholms Brandforsikring A/S har også i 2009 haft en positiv udvikling på præmiesiden, og på investeringssiden har udviklingen været god i forhold til 2008, så ledelsen anser årets resultat for meget tilfredsstillende. Resultatet før skat overstiger selskabets forventninger som senest udmeldt i halvårsrapporten for Det samlede resultat for 2009 udgjorde 17,4 mio. kr. efter skat mod 4,9 mio. kr. i Med et resultat på 17,4 mio. kr. har forrentningen af egenkapitalen i 2009 udgjort 21,6 % beregnet ud fra den gennemsnitlige egenkapital. Harmoniseringen indenfor EU vil betyde, at der i de kommende år vil blive stillet øgede krav til finansielle virksomheder omkring solvens (Solvency II). Med henblik på yderligere at styrke selskabets kapitalgrundlag som forberedelse til Solvency II, som forventes senest 2012, har bestyrelsen derfor besluttet, at der ikke udbetales udbytte for året Selskabet egenkapital ultimo 2009 udgør 89,6 mio. kr., hvilket overstiger selskabets kapitalkrav på 41,7 mio. kr. Bornholms Brandforsikring A/S er således et velkonsolideret selskab med en kapitalstyrke, som overstiger solvenskravet med 2,1 gange. Forsikringsteknisk resultat I 2009 er det forsikringstekniske resultat tilfredsstillende. Resultatet udgør 13,9 mio. kr. mod 17,9 mio. kr. i Årsagen til det lavere resultat skyldes primært, at skaderne i 2009 ikke i samme omfang har været dækket af vor genforsikring. Combined ratio, som er et udtryk for de samlede udgifter til skader, genforsikring samt forsikringsmæssige driftsomkostninger set i forhold til præmieindtægterne, udgjorde 86,0 % i 2009 mod 82,7 % i 2008.

5 4 Præmieindtægter Selskabet har i 2009 haft en vækst i de samlede præmieindtægter på 3,9 %, til trods for at præmien på motoransvarsforsikringer blev nedsat med 10 %. Der er heller ikke i 2009 foretaget ekstraordinære præmieforhøjelser. I et meget konkurrencepræget marked og med en i forvejen høj markedsandel er det lykkedes at have vækst på både præmieindtægterne og antallet af forsikringer. Ledelsen vurderer, at udviklingen har været tilfredsstillende. Bruttopræmieindtægten i 2009 udgjorde i alt 95,6 mio. kr. mod 92,1 mio. kr. i Erstatningsudgifter Skadeforløbet for 2009 har været tilfredsstillende. Der var i årets start flere brandskader, men 2. halvår har forløbet godt. Samtidig har vi været forskånet for de store vand- og stormskader. Antallet af anmeldte skader var 3,2 % mindre end i Det såkaldte afløbsresultat for egen regning viser i 2009 et positivt afløb på i alt 3,8 mio. kr. mod 7,0 mio. kr. i Årets afløbsgevinst kan henføres til, at selskabets erstatningshensættelser til skader indtrådt i tidligere år har vist sig at være større end nødvendig. I erstatningsudgifterne indgår alle omkostninger af såvel direkte som indirekte karakter, som er forbundet med behandling af indtrufne skader. Ved indirekte skadesbehandlingsudgifter forstås lønninger til skadesmedarbejdere, taksatorer og andel af fællesomkostninger. Indirekte omkostninger er opgjort efter en skønsmæssig fordeling af de enkelte omkostningstyper. Selskabets samlede erstatningsudgifter reguleret for ændring i erstatningshensættelser er steget fra 49,9 mio. kr. i 2008 til 50,9 mio. kr. i I 2009 udgjorde bruttoerstatningsprocenten 53,2 % mod 54,2 % i Genforsikring Nettoresultatet af genforsikringen (afgiven forretning) udviser et negativt resultat på 11,7 mio. kr. I 2008 udviste det tilsvarende resultat en udgift på 7,2 mio. kr. Nettoresultatet er et udtryk for afgivne genforsikringspræmier med fradrag af modtagne erstatninger og provisioner.

6 Når resultatet er negativt hænger det sammen med, at det i 2009 kun i begrænset omfang har været muligt at aktivere vores genforsikringsafdækning. Dette skyldes det gode skadeforløb i 2009 og at skaderne har været indenfor selskabets egen risikoafdækning. 5 Omkostninger Bornholms Brandforsikring A/S har i 2009 beskæftiget 29,4 fuldtidsbeskæftigede mod 30,4 i De forsikringsmæssige omkostninger udgjorde for 2009 i alt 19,3 mio. kr. svarende til en omkostningsprocent på 20,6 % mod en omkostningsprocent på 20,8 % i Årsagen hertil er, at præmieudviklingen har været højere end omkostningsudviklingen. Investeringsvirksomhed Resultatet af investeringsvirksomheden efter forsikringsteknisk rente udgør for 2009 en gevinst på 8,4 mio. kr. mod et tab i 2008 på 8,6 mio. kr. Det positive resultat på investeringsvirksomheden skal ses i sammenhæng med at det finansielle marked generelt har rettet sig lidt op i forhold til 2008 og vedrører primært urealiserede avancer på selskabets værdipapirer. Under investeringsvirksomheden indgår ligeledes resultat i dattervirksomheden Bornholms-IT ApS med -1,1 mio. kr. Vidensressourcer Bornholms Brandforsikring ønsker fortsat at være et velanset og førende forsikringsselskab på Bornholm og lægger derfor stor vægt på faglig og seriøs behandling af kunderne. I den forbindelse vurderer selskabet, at det er vigtigt med stor lokal viden omkring de samfundsmæssige forhold. Herudover er det vigtigt, at faglig viden hos medarbejderne opretholdes, således at man altid er ajour med gældende lovgivning indenfor forsikringsområdet. Selskabet prioriterer derfor videreuddannelse af medarbejderne højt bl.a. på Forsikringsakademiet - således at man altid har kontinuitet i medarbejderstaben til løsning af de forsikringsopgaver, som måtte forekomme i selskabet.

7 6 Aktionærforhold Følgende aktionærer ejer mere end 5 % af selskabets aktiekapital: Bornholms Brand A.m.b.a., Rønne, Topdanmark Forsikring A/S, Ballerup. Forventninger til fremtiden Bestyrelse og ledelse har gennem 2009 arbejdet med en tilpasning af selskabets strategi, som lyder: Formål: Vi vil sikre, at den brede del af de bornholmske husstande og virksomheder har en selvstændig, lokalt forankret forsikringsleverandør, som både i service, pris og kvalitet matcher bornholmernes behov for skadesforsikringer. Mål: Vi vil være Bornholmernes foretrukne leverandør af forsikringsydelser inden for de områder, som vi vælger at ville forsikre. Strategi: Vi vil vækste på lønsomme kunder og segmenter. Væksten skal ske gennem fastholdelse af bestående kunder samt tiltrækning af nye kunder. Vor lokale kundebetjening skal være tilgængelig, effektiv og kompetent. Vore forsikringsprodukter skal være konkurrencedygtige på både vilkår og pris. Resultatet af strategiarbejdet betyder, at vi i de kommende år overordnet set vil tilføre konkurrencekraft via billigere produkter. Det er vigtigt, at de enkelte produkter er lønsomme i sig selv. Derfor vil man også se, at der er produkter, der vil stige i pris eksempelvis vor ulykkesforsikring, hvor de fleste kunder vil få en dyrere, men også en bedre ulykkesforsikring. Samtidig vil vi i løbet af 2010 udvikle et nyt motorprodukt, som samlet set vil falde noget i pris afhængig af bilmærke. Strategiarbejdet har også bevirket, at vi på landbrugssiden har styrket vor indsats overfor produktionslandbrug. I stedet for selv at være på forkant med produktudviklingen i et mere og mere specialiseret erhverv, så har vi besluttet at lave selve landbrugsforsikringen i Topdanmark. For at kunderne kan få det bedste fra 2 verdener, har en af vore landbrugsassurandører pr. 1. januar 2010 således fået ansættelse i både Bornholms Brandforsikring A/S og Topdanmark A/S. Initiativet er blevet meget vel modtaget hos de første af vore

8 kunder, der har fået omtegnet de bestående forsikringer til det nye landbrugsprodukt. Omtegningsprocessen forventes udført i løbet af Medarbejdere og ledelse vil også i 2010 arbejde videre med i fællesskab at effektivisere arbejdsgange og arbejdsmetoder. Samtidig skal det nye IT-system udnyttes optimalt. Der er i 2010 budgetteret med et resultat før skat på i alt 13,4 mio. kr. Det budgetterede resultat er i samme niveau som regnskabet for Investeringsvirksomheden er budgetteret meget forsigtigt. Der er i budgettet for 2010 indregnet en bruttoskadeprocent på 63,8 %. Bruttoskadeprocenten i 2009 var 53,2 %. 7 Begivenheder efter regnskabsårets udløb Der er ikke indtruffet betydningsfulde hændelser fra balancedagen og frem til i dag, som vil forrykke vurderingen af årsrapporten.

9 8 ÅRSREGNSKAB LEDELSESPÅTEGNING Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 1. januar december 2009 for Bornholms Brandforsikring A/S. Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med lov om finansiel virksomhed. Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver og passiver, finansielle stilling samt resultatet. Samtidig er det vores opfattelse, at ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse for udviklingen i selskabets aktiviteter og økonomiske forhold samt en beskrivelse af væsentlige risici og usikkerhedsfaktorer, som selskabet står over for. Årsrapporten indstilles til generalforsamlingens godkendelse. Rønne, den 14. april 2010 Direktion: Poul Friis Hansen Bestyrelse: Egon Jensen Formand Kim Bruhn-Petersen næstformand Christian Sagild Peter Brandt Koefoed Carsten Gjessing

10 9 DEN UAFHÆNGIGE REVISORS PÅTEGNING Til aktionærerne i Bornholms Brandforsikring A/S Vi har revideret årsregnskabet for Bornholms Brandforsikring A/S for regnskabsåret 2009 omfattende anvendt regnskabspraksis, resultatopgørelse, balance og noter samt ledelsesberetningen. Årsregnskabet og ledelsesberetningen aflægges efter lov om finansiel virksomhed. Ledelsens ansvar for årsregnskabet og ledelsesberetningen Ledelsen har ansvaret for at udarbejde og aflægge et årsregnskab, der giver et retvisende billede i overensstemmelse med lov om finansiel virksomhed, og en ledelsesberetning, der indeholder en retvisende redegørelse i overensstemmelse med lov om finansiel virksomhed. Dette ansvar omfatter udformning, implementering og opretholdelse af interne kontroller, der er relevante for at udarbejde og aflægge et årsregnskab og en ledelsesberetning uden væsentlig fejlinformation, uanset om fejlinformationen skyldes besvigelser eller fejl, samt valg og anvendelse af en hensigtsmæssig regnskabspraksis og udøvelse af regnskabsmæssige skøn, som er rimelige efter omstændighederne. Revisors ansvar og den udførte revision Vores ansvar er at udtrykke en konklusion om årsregnskabet og ledelsesberetningen på grundlag af vores revision. Vi har udført vores revision i overensstemmelse med danske revisionsstandarder. Disse standarder kræver, at vi lever op til etiske krav samt planlægger og udfører revisionen med henblik på at opnå høj grad af sikkerhed for, at årsregnskabet og ledelsesberetningen ikke indeholder væsentlig fejlinformation. En revision omfatter handlinger for at opnå revisionsbevis for de beløb og oplysninger, der er anført i årsregnskabet og ledelsesberetningen. De valgte handlinger afhænger af revisors vurdering, herunder vurderingen af risikoen for væsentlig fejlinformation i årsregnskabet og ledelsesberetningen, uanset om fejlinformationen skyldes besvigelser eller fejl. Ved risikovurderingen overvejer revisor interne kontroller, der er relevante for selskabets udarbejdelse og aflæggelse af et årsregnskab, der giver et retvisende billede, samt for udarbejdelse af en ledelsesberetning, der indeholder en retvisende redegørelse, med henblik på at udforme revisionshandlinger, der er passende efter omstændighederne, men ikke med det formål at udtrykke en konklusion om effektiviteten af selskabets interne kontrol. En revision omfatter endvidere stillingtagen til, om den af ledelsen anvendte regnskabspraksis er passende, om de af ledelsen udøvede regnskabsmæssige skøn er rimelige samt en vurdering af den samlede præsentation af årsregnskabet og ledelsesberetningen.

11 Det er vores opfattelse, at det opnåede revisionsbevis er tilstrækkeligt og egnet som grundlag for vores konklusion. Revisionen har ikke givet anledning til forbehold. 10 Konklusion Det er vores opfattelse, at årsregnskabet giver et retvisende billede af selskabets aktiver, passiver og finansielle stilling pr. 31. december 2009 samt af resultatet af selskabets aktiviteter for regnskabsåret 2009 i overensstemmelse med lov om finansiel virksomhed, og at ledelsesberetningen indeholder en retvisende redegørelse i overensstemmelse med lov om finansiel virksomhed. København, den 14. april 2010 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Anders O. Gjelstrup statsautoriseret revisor

12 11 RESULTATOPGØRELSE OG RESULTATDISPONERING Note t.kr t.kr Forsikringsvirksomhed 2 Bruttopræmier Afgivne genforsikringspræmier Ændring i præmiehensættelser Ændring i genforsikringsandel af præmiehensættelser Præmieindtægter f.e.r. i alt Forsikringsteknisk rente Udbetalte erstatninger Modtaget genforsikringsdækning Ændring i erstatningshensættelser Ændring i genforsikringsandel af erstatningshensættelser Erstatningsudgifter f.e.r. i alt Erhvervelsesomkostninger Administrationsomkostninger Provisioner og gevinstandele fra genforsikringsselskaber Forsikringsmæssige driftsomkostninger f.e.r. i alt Forsikringsteknisk resultat

13 12 RESULTATOPGØRELSE OG RESULTATDISPONERING Note t.kr t.kr 8 Indtægter fra tilknyttede virksomheder Indtægter fra associerede virksomheder Renteindtægter og udbytter mv Kursreguleringer Renteudgifter Administrationsomkostninger i forbindelse med investeringsvirksomhed Investeringsafkast i alt Forrentning af forsikringsmæssige hensættelser Investeringsafkast efter forsikringsteknisk rente Andre indtægter Andre omkostninger Resultat før skat Skat Årets resultat Resultatdisponering: Årets resultat Overført fra tidligere år Til disposition Foreslået udbytte 0 0 Overført til næste år I alt

14 13 BALANCE Note t.kr. t.kr. Aktiver 13 Driftsmidler Domicilejendomme Materielle aktiver i alt Kapitalandele i tilknyttede virksomheder Kapitalandele i associerede virksomheder Investeringer i tilknyttede og associerede virksomheder i alt Kapitalandele Investeringsforeningsandele Obligationer Indlån i kreditinstitutter Andre finansielle investeringsaktiver i alt Investeringsaktiver i alt Genforsikringsandele af præmiehensættelser Genforsikringsandele af erstatningshensættelser Genforsikringsandele af hens. til forsikringskontrakter i alt Tilgodehavende hos forsikringstagere Tilgodehavende hos tilknyttede virksomheder 0 20 Andre tilgodehavender Tilgodehavender i alt Udskudte skatteaktiver Likvide beholdninger Andre aktiver i alt Tilgodehavende renter Andre periodeafgrænsningsposter Periodeafgrænsningsposter i alt Aktiver i alt

15 14 BALANCE Note t.kr. t.kr. Passiver Egenkapital 19 Aktiekapital Opskrivningshenlæggelser Overført overskud Egenkapital i alt Præmiehensættelser Erstatningshensættelser Hensættelser til forsikringskontrakter i alt Andre hensættelser Hensatte forpligtelser i alt Gæld i forbindelse med direkte forsikring Gæld i forbindelse med genforsikring Gæld til tilknyttede virksomheder Aktuelle skatteforpligtelser Anden gæld Gæld i alt Periodeafgrænsningsposter Passiver i alt Følsomhedsoplysninger 22 Langfristet gæld 23 Nærtstående parter 24 Sikkerheds- og eventualforpligtelser 25 Bestyrelsens og direktionens ledelseshverv

16 15 EGENKAPITALOPGØRELSE AKTIE OPSKRIV- OVER- FORE- TOTAL KAPITAL NINGS- FØRT SLÅET HENLÆG- RESULTAT UDBYTTE GELSER t.kr t.kr t.kr. t.kr. t.kr Egenkapital primo Årets resultat Egenkapital ultimo Opskrivning ejendom Årets resultat Egenkapital ultimo

17 16 NOTER NOTE 1 HOVED- OG NØGLETAL (5 ÅRS OVERSIGT) Hovedtal (t.kr.) Bruttopræmieindtægter Bruttoerstatningsudgifter Forsikringsmæssige driftsomkostninger, i alt Resultat af genforsikring Forsikringsteknisk resultat Investeringsafkast efter forsikringsteknisk rente Årets resultat Afløbsresultat brutto Afløbsresultat f.e.r Forsikringsmæssige hensættelser, i alt Forsikringsaktiver, i alt Egenkapital, i alt Aktiver, i alt Gennemsnitlig antal fuldtidsbeskæftigede 29,4 30,4 28,7 28,2 28,4 Foreslået udbytte Nøgletal Bruttoerstatningsprocent 53,2% 54,2% 66,4% 58,6% 65,5% Bruttoomkostningsprocent 20,6% 20,8% 19,9% 23,2% 20,5% Resultat af genforsikring i procent 12,2% 7,8% -2,6% 5,5% 4,6% Combined ratio 86,0% 82,7% 83,6% 87,3% 90,6% Operating ratio 85,5% 81,0% 81,7% 85,9% 89,9% Relativt afløbsresultat 9,6% 16,5% 23,4% 10,1% 2,3% Egenkapitalens forrentning 21,6% 7,0% 18,1% 16,8% 15,8% Solvensdækning 2,1 2,9 2,6 3,0 2,8 Hoved- og nøgletal er udarbejdet efter bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser.

18 17 NOTE 2 12 NOTER TIL RESULTATOPGØRELSE t.kr. t.kr. 2. Bruttopræmier Bruttopræmier Ændring i bruttopræmiehensættelser Årets bruttopræmieindtægter Årets bruttopræmieindtægter vedrører alene direkte forsikring i Danmark 3. Forsikringsteknisk rente f.e.r. Forsikringsteknisk rente er et beregnet renteafkast af årets gennemsnitlige forsikringsmæssige hensættelser med fradrag af forsikringsaktiver. Som rentesats anvendes den af OMX Nasdaq, København offentliggjorte gennemsnitsobligationsrente. Beregnet forsikringsteknisk rente Diskontering (løbetidsforkortelse) Afløbsresultat Afløbsresultat excl. diskontering Bruttoforretning Afgiven forretning Afløbsresultat for egen regning Erhvervelsesomkostninger Forsikringskonsulenter, anvisningsprovision mv Besigtigelsesomkostninger Markedsføringsomkostninger Øvrige erhvervelsesomkostninger

19 18 NOTER TIL RESULTATOPGØRELSE t.kr. t.kr. 6. Administrationsomkostninger Bestyrelseshonorar, lønninger og pensioner mv Personale- og mødeudgifter Repræsentation mv Kursus og uddannelse Lokaleomkostninger Kontorholdsudgifter incl. småanskaffelser, inventar mv EDB udgifter Anden ekstern assistance mv Øvrige administrationsomkostninger Diverse opkrævningsgebyrer mv Overført til skadeomkostninger Honorar til generalforsamlingsvalgt revisionsvirksomhed Lovpligtig revision Andre ydelser end revision 0 50 I alt Personaleudgifter I forsikringsmæssige driftsomkostninger indgår følgende personaleudgifter: Lønninger og gager Pensionsbidrag Udgifter til social sikring Lønsumsafgift Øvrige ydelser, kørsel mv I alt personaleudgifter mv Heraf samlet vederlag mv. til bestyrelse og direktion Selskabet har i gennemsnit haft 29,4 fuldtidsbeskæftigede medarbejdere mod 30,4 i 2008.

20 19 NOTER TIL RESULTATOPGØRELSE t.kr t.kr 7. Resultat af afgiven forretning Afgivne genforsikringspræmier Ændring i genforsikringsandel af præmiehensættelser Modtaget genforsikringsdækning Ændring i genforsikringsandel af erstatningshensættelser Provisioner og gevinstandele fra genforsikringsselskaber Indtægter fra tilknyttede virksomheder og associerede virksomheder Resultat af Bornholms-IT ApS Resultat af Gensam Data A/S Renteindtægter og udbytter mv. Renteindtægter Udbytter af kapitalandele 0 3 Udbytte af investeringsforeninger Kursreguleringer Realiserede kursreguleringer investeringsaktiver Kapitalandele 0 20 Obligationer Investeringsforeninger Diskontering af forsikringshensættelser Urealiserede kursreguleringer investeringsaktiver Kapitalandele Obligationer Investeringsforeninger I alt

21 20 NOTER TIL RESULTATOPGØRELSE t.kr. t.kr. 11. Andre indtægter Agenturprovision fra andre selskaber Taksationer for fremmed regning Indgået på tidligere afskrevne fordringer 0 1 Diverse indtægter Skat af årets resultat Aktuel skat Regulering vedrørende tidligere år Ændring i udskudt skat Betalte skatter i alt Opgørelse af udskudt skat: Driftsmidler Langsigtede personaleomkostninger I alt Afstemning af årets skat: % % Beregnet skat af årets resultat 25,0 25,0 Regulering vedrørende tidligere år -0,1 0,6 Rentetillæg 0,4 1,4 Ikke aktiveret skattemæs. underskud på aktier ejet under 3 år mv. -1,6 24,6 Effektiv skatteprocent 23,7 51,6

22 21 NOTE NOTER TIL BALANCE t.kr. t.kr. 13. Driftsmidler Kostpris 1. januar Årets tilgang Årets afgang Kostpris 31. december Af- og nedskrivninger 1. januar Årets af- og nedskrivninger Tilbageført afskrivning på afgang Af- og nedskrivninger 31. december Bogført værdi 31. december Domicilejendomme Omvurderet værdi 1. januar Årets tilgang 0 0 Årets opskrivning Omvurderet værdi 31. december Afskrivninger primo Årets afskrivninger Af- og nedskrivninger 31. december Bogført værdi 31. december Offentlig vurdering senest pr. oktober Selskabet ejer kun en ejendom. Den bogførte værdi for ejendommen anser ledelelsen for at svare til markedsværdien. Ved fastsættelse af ejendommens markedsværdi er anvendt en afkastprocent på 6,5 % (2008: 6,5 %). Der har ikke været anvendt ekstern vurderingsmand ved måling af selskabets domicilejendom.

23 22 NOTER TIL BALANCE t.kr. t.kr. 15. Kapitalandele i tilknyttede virksomheder Kostpris 1. januar Tilgang Kostpris 31. december Nettoopskrivning 1. januar Årets resultat Nettoopskrivning 31. december Regnskabsmæssig værdi 31. december Kapitalandele i tilknyttede virksomheder omfatter: Bornholms-IT ApS, Rønne, ejerandel 100%. 16. Kapitalandele i associerede virksomheder Kostpris 1. januar Kostpris 31. december Nettoopskrivning 1. januar Årets resultat Nettoopskrivning 31. december Regnskabsmæsig værdi 31. december Kapitalandele i associerede virksomheder omfatter: Gensam Data A/S, Århus, ejerandel 20,3%. 17. Andre finansielle investeringsaktiver Anskaffelsessummer Kapitalandele Investeringsforeningsandele Obligationer Indlån i kreditinstitutter Bogført værdi

24 23 NOTER TIL BALANCE t.kr. t.kr. 18. Andre periodeafgrænsningsposter Forudbetalte gager Forudbetalte forsikringer 0 55 Andre periodeafgrænsningsposter Aktiekapital Aktiekapitalen består af: 23 stk. á kr stk. á kr stk. á kr stk. á kr Aktiekapital Aktierne er ikke opdelt i klasser. Basiskapital og solvensmargen Egenkapital i alt Fradrag for diskontering af forsikringshensættelser Udskudte skatteaktiver Basiskapital Solvensmargen Anden gæld Kreditorer Skyldige omkostninger mv Skyldig A-skat mv Skyldig ATP Skyldig lønsumsafgift Skyldige feriepenge Feriepengeforpligtelse funktionærer Medarbejderobligationer Skyldig moms

25 24 NOTER TIL BALANCE t.kr. t.kr. 21. Følsomhedsoplysninger vedrørende finansielle ricisi Rentestigning på 0,7 pct. point Rentefald på 0,7 pct. point Aktiekursfald på 12 pct Ejendomsprisfald på 8 pct Valutakursrisiko (VaR 99,5) -2-2 Tab på modparter på 8 pct Langfristet gæld Al gæld forfalder inden 5 år 23. Nærtstående parter Bornholms Brand A.m.b.a. er nærtstående part med bestemmende indflydelse med Bornholms Brandforsikring A/S. Transaktioner mellem Bornholms Brand A.m.b.a. og Bornholms Brandforsikring A/S i regnskabsåret har været følgende: - kvartalsvis udfakturering af omkostninger. Øvrige nærtstående parter omfatter Topdanmark A/S og Gensam Data A/S. Transaktioner med øvrige nærtstående parter i regnskabsåret har været følgende: - transaktioner med Topdanmark A/S udgør provisioner i forbindelse med agentur, - transaktioner med Gensam Data A/S udgør transaktioner i forbindelse med IT-ydelser. 24. Sikkerheds- og eventualforpligtelser Selskabet har udstedt en garanti overfor det 100% ejede datterselskab Bornholms-IT ApS om, at dette selskab til enhver tid vil have tilstrækkelig kapital og likviditet til at opfylde sine løbende økonomiske forpligtelser overfor Gensafe Systems I/S i henhold til indgået interessentskabskontrakt. Til sikkerhed for de forsikringsmæssige hensættelser er der registrerede aktiver til en bogført værdi af t.kr.

26 25 NOTER TIL BALANCE 25. Bestyrelsens og direktionens ledelseshverv Tandlæge Egon Jensen, formand Direktør Kim Bruhn-Petersen Direktør i: Topdanmark A/S Medlem af bestyrelsen i: Forsikringsakademiet A/S Adm. direktør Christian Sagild Direktør i: Topdanmark A/S Medlem af bestyrelsen i: Finanssektorens Arbejdsgiverforening Forsikring og Pension Gårdejer Peter Brandt Kofoed Medlem af bestyrelsen i: Bornholms Tidende A/S BornPoultry A/S (formand) Erhvervschef Carsten Gjessing Medlem af bestyrelsen i: Bornholms Tidende A/S Notox A/S (fra 10. marts 2010) Bestyrelsen har i medfør af lov om finansiel virksomhed 80 godkendt, at direktør Poul Friis Hansen har påtaget sig følgende hverv: Direktør for: Bornholms Brand A.m.b.a., Rønne Bornholms-IT ApS, Rønne Medlem af bestyrelsen i: Gensam Data A/S, Århus Gensafe Systems I/S, Århus

27 26 NOTE 26 BRANCHEREGNSKAB t.kr. t.kr. BRAND- OG LØSØREFORSIKRING (PRIVAT) Opkrævet bruttopræmie Bruttopræmieindtægter Bruttoerstatningsudgifter Bruttodriftsomkostninger Resultat af bruttoforretning Resultat af afgiven forretning Forsikringsteknisk rente Forsikringsteknisk resultat Antallet af erstatninger Gennemsnitlig erstatning for indtrufne skader i året Erstatningsfrekvens 10,0 11,1 BRAND- OG LØSØREFORSIKRING (ERHVERV) Opkrævet bruttopræmie Bruttopræmieindtægter Bruttoerstatningsudgifter Bruttodriftsomkostninger Resultat af bruttoforretning Resultat af afgiven forretning Forsikringsteknisk rente Forsikringsteknisk resultat Antallet af erstatninger Gennemsnitlig erstatning for indtrufne skader i året Erstatningsfrekvens 9,8 10,4

28 27 NOTE 26 BRANCHEREGNSKAB t.kr. t.kr. MOTORKØRETØJSFORSIKRING, KASKO Opkrævet bruttopræmie Bruttopræmieindtægter Bruttoerstatningsudgifter Bruttodriftsomkostninger Resultat af bruttoforretning Resultat af afgiven forretning Forsikringsteknisk rente Forsikringsteknisk resultat Antallet af erstatninger Gennemsnitlig erstatning for indtrufne skader i året Erstatningsfrekvens 9,5 16,4 ANDEN FORSIKRING Opkrævet bruttopræmie Bruttopræmieindtægter Bruttoerstatningsudgifter Bruttodriftsomkostninger Resultat af bruttoforretning Resultat af afgiven forretning Forsikringsteknisk rente Forsikringsteknisk resultat Antallet af erstatninger Gennemsnitlig erstatning for indtrufne skader i året Erstatningsfrekvens 5,9 3,5

29 28 NOTE 27 RISIKOFORHOLD Det er selskabets grundlæggende holdning, at selskabets værditilvækst primært bør ske gennem påtagelse af forsikringsmæssige risici og sekundært risiko på finansielle investeringer. Selskabets risici ligger primært indenfor disse forretningsområder. Dertil kommer operationelle risici. Styring af selskabets risici er et væsentlig ledelsesmæssigt fokusområde, da en uforudset udvikling heri kan påvirke selskabets resultater og egenkapital væsentligt. Bestyrelsen fastsætter og godkender den overordnede politik for selskabets risikopåtagelse, ligesom bestyrelsen fastlægger de overordnede rammer herfor samt den nødvendige rapportering. De væsentligste risici, som selskabet påtager sig, udgøres dels af forretningsmæssige risici forbundet med driften af den egentlige forsikringsdrift dels af finansielle risici forbundet med håndtering af selskabets betydelige likviditetsflow og investeringsvirksomhed. Dertil kommer operationelle risici, som er risici for tab på grund af utilstrækkelige eller fejlbehæftede interne procedurer. Der er indført regler om individuelt solvensbehov for forsikringsselskaber, senest opdateret pr. 15. oktober Formålet med opgørelsen af det individuelle solvensbehov er at skabe en kapitaldækning, der kan opfange de risici, som kan blive aktuelle for virksomheden. Der vil fra EU i de kommende år blive stillet nye krav til solvens (Solvency II), som vil blive implementeret i årene frem til For at styrke selskabets kapitalgrundlag har bestyrelsen for forsikringsselskabet på denne baggrund besluttet, at der ikke udbetales udbytte for Arbejdet med beregning af det individuelle solvenskrav har været foretaget af direktion og bestyrelse i Bornholms Brandforsikring A/S ud fra de af bestyrelsen udstukne retningslinier og Finanstilsynets bekendtgørelser om dette. Der er samtidig anvendt stresstests, som er gennemført af eksterne aktuarer. Da vi nærmer os 2012, gennemføres gennem 2010 og 2011 et stort arbejde med implementeringen af Solvency II. I den forbindelse udarbejder bestyrelse og direktion i 2010 også GAP-undersøgelse til Finanstilsynet, som følger processen i branchen meget opmærksomt. Bestyrelse og direktion vil afsætte de fornødne resourcer, således at overgangen til Solvency II kan gennemføres på en god og værdiskabende måde. Forsikringsrisici Bornholms Brandforsikring A/S tegner skadeforsikringer for private, landbrug samt erhvervsvirksomheder. Det fremgår af selskabets acceptpolitik hvilke områder, hvil

30 ke typer og hvilke størrelser af risici, der kan indtegnes. Dog er der sat en proces i gang, hvor landbrugsforsikringer overføres til Topdanmark. Med henblik på at reducere risikoen for tab ved forsikringsbegivenheder, samt begrænse størrelsen af udsving i det forsikringstekniske resultat, tegnes genforsikring. Genforsikringsprogrammet skal sikre, at en enkelt skadebegivenhed eller en tilfældig ophobning af større skader ikke kan medføre et uacceptabelt tab af kapital. Genforsikringsprogrammet, som bl.a. indeholder hvilke typer af forretning, der skal tegnes reassurance på og fastlægger selskabets selvbehold ved forskellige skadebegivenheder, forelægges årligt bestyrelsen til godkendelse. Selskabets selvbehold vurderes med udgangspunkt i, hvad der er økonomisk forsvarligt og under skyldig hensyntagen til kapitalgrundlag mv. 29 Finansielle risici Finansielle aktiver placeres således, at selskabet til enhver tid kan opfylde sine forpligtelser overfor forsikringstagerne. De finansielle risici vil primært være påvirket af den generelle renteudvikling samt kursudvikling på selskabets beholdning af værdipapirer. Der er af bestyrelsen fastsat rammer for investeringer i finansielle aktiver, og disse er nærmere beskrevet i selskabets investeringspolitik. Her fremgår det, i hvilke værdipapirer selskabets midler kan placeres. Endvidere tilsiger investeringspolitikken en vis spredning i selskabets investeringer, for derved at imødekomme de konjunkturmæssige udsving. Udviklingen i selskabets investeringsportefølje forelægges løbende bestyrelsen til orientering. Inden for rammerne af selskabets investeringspolitik er selve forvaltningen af investeringsporteføljen outsourcet til ekstern kapitalforvalter. Generelt kan siges, at anbringelse af finansielle aktiver i forsikringsselskabet sker i mere kortvarige værdipapirer og er dermed mindre risikofyldte. Operationelle risici. Operationelle risici er risici for tab på grund af utilstrækkelige eller fejlbehæftede interne procedurer.

31 Selskabet udvikler og tilpasser løbende virksomhedens systemer, forretningsgange og interne procedurer. Ansvaret for risikostyringen i denne forbindelse ligger hos de ansvarlige ledere. I forbindelse med alle projekter udarbejdes en risikovurdering med risici, mulige konsekvenser samt tiltag til begrænsning af disse risici. Forretningsgange og procedurer i alle kritiske områder gennemgås løbende med henblik på vurdering af risikoelementer samt tiltag til begrænsning af risikoen. 30 NOTE 28 ANVENDT REGNSKABSPRAKSIS Årsrapporten aflægges i overensstemmelse med lov om finansiel virksomhed, herunder den af Finanstilsynet udsendte bekendtgørelse om finansielle rapporter for forsikringsselskaber og tværgående pensionskasser. Årsrapporten for 2009 er aflagt efter samme regnskabspraksis som året før. Generelt Aktiver indregnes i balancen, når det som følge af en tidligere begivenhed er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil tilflyde selskabet, og aktivets værdi kan måles pålideligt. Forpligtelser indregnes i balancen, når selskabet som følge af en tidligere begivenhed har en retlig eller faktisk forpligtelse, og det er sandsynligt, at fremtidige økonomiske fordele vil fragå selskabet, og forpligtelsens værdi kan måles pålideligt. Ved første indregning måles aktiver og forpligtelser til kostpris. Måling efter første indregning sker som beskrevet for hver enkelt regnskabspost nedenfor. Ved indregning og måling tages hensyn til forudsigelige risici og tab, der fremkommer, inden årsrapporten aflægges, og som be- eller afkræfter forhold, der eksisterede på balancedagen. I resultatopgørelsen indregnes indtægter, i takt med at de indtjenes, mens omkostninger indregnes med de beløb, der vedrører regnskabsåret. Koncernregnskab Der udarbejdes ikke koncernregnskab, idet selskabets årsregnskab indgår i koncernregnskabet for moderselskabet Bornholms Brand A.m.b.a., Rønne.

32 Fremmed valuta Aktiver og passiver i fremmed valuta indregnes til Danmarks Nationalbanks offentliggjorte valutakurs på balancedagen. Indtægter og udgifter i fremmed valuta indregnes til de på transaktionstidspunktet gældende valutakurser. Valutakursreguleringer indregnes i resultatopgørelsen. 31 Koncerninterne transaktioner Koncerninterne ydelser afregnes på markedsvilkår eller omkostningsdækkende basis. Løbende mellemværender forrentes på markedsbaserede vilkår. Regnskabsmæssige skøn Opgørelsen af den regnskabsmæssige værdi af visse aktiver og forpligtelser er forbundet med et skøn over, hvordan fremtidige begivenheder påvirker værdien af disse aktier og forpligtelser. De væsentligste skøn vedrører forsikringsmæssige hensættelser, opgørelsen af dagsværdien for unoterede finansielle instrumenter samt hensatte forpligtelser. De udøvede skøn er baseret på forudsætninger, som ledelsen anser som forsvarlige. Resultatopgørelse Præmieindtægter for egen regning Præmieindtægter f.e.r. omfatter årets opkrævede præmier med fradrag af de til genforsikringen afgivne præmier reguleret for bevægelserne i præmiehensættelserne svarende til en periodisering over forsikringernes dækningsperiode. Forsikringsteknisk rente for egen regning Forsikringsteknisk rente er opgjort som et beregnet renteafkast af årets gennemsnitlige forsikringsmæssige hensættelser med fradrag af forsikringsaktiver. Som grundlag for forsikringsteknisk rente er anvendt åbne fastforrentede kroneobligationer med restløbetid under 3 år i henhold til officiel kursliste fra den Nordiske Børs København.

33 32 Erstatningsudgifter for egen regning Erstatningsudgifter f.e.r. omfatter årets udbetalte erstatninger med fradrag af de fra genforsikringen refunderede erstatninger reguleret for bevægelserne i erstatningshensættelser. Erstatningsudgifterne f.e.r. omfatter således kendte og forventede erstatningsudgifter vedrørende regnskabsåret. Endvidere indgår direkte og indirekte omkostninger forbundet med skadebehandlingen. Herudover indgår forskellen (afløbsresultatet) mellem de i regnskabsåret udbetalte og hensatte erstatninger vedrørende skader indtruffet i tidligere år og erstatningshensættelserne ved regnskabsårets begyndelse. Erstatningerne er forsigtigt opgjort, men efterfølgende information og hændelser kan naturligvis medføre, at erstatningerne udbetales med et større beløb end de foretagne hensættelser. Den del af ændringen af erstatningshensættelser, som kan henføres til diskontering, er overført til forsikringsteknisk rente. Den del af ændringen af erstatningshensættelser, som kan henføres til ændring i den anvendte diskonteringssats efter inflation, er overført til kursreguleringer. Forsikringsmæssige driftsomkostninger for egen regning Den andel af de forsikringsmæssige driftsomkostninger, der kan henføres til erhvervelse og fornyelse af forsikringsbestanden, opføres under erhvervelsesomkostninger. Samtlige erhvervelsesomkostninger udgiftsføres ved forsikringernes tegning. Administrationsomkostninger omfatter de periodiserede udgifter, der kan henføres til regnskabsåret, herunder afgifter til offentlige myndigheder samt årets afskrivninger på inventar, edb-anlæg, biler mv. Driftsomkostninger vedrørende domicilejendomme opføres under administrationsomkostninger. Der indregnes ikke husleje vedrørende selskabets domicilejendomme. Renter og udbytter mv. Renteindtægter og udbytter mv. indeholder de i regnskabsåret optjente renter samt modtagne udbytter af kapitalandele. Indtægter fra tilknyttede og associerede virksomheder Indtægter fra tilknyttede og associerede virksomheder udgør tilknyttede og associerede virksomheders resultat efter skat.

34 33 Kursreguleringer Kursreguleringer omfatter såvel realiserede som urealiserede nettogevinster og -tab ved salg og værdiregulering af aktiver, som henhører under gruppen investeringsaktiver i balancen. Kursgevinster og -tab på værdipapirer opgøres som forskellen mellem salgssummen og den bogførte værdi primo regnskabsåret eller anskaffelsessummen, såfremt de afhændede værdipapirer er erhvervet i regnskabsåret. Kurtage, provision og lignende behandles som en del af anskaffelsessummen/salgssummen, og beløbene indgår således resultatmæssigt i gevinster og tab. Skat Skat indeholder årets skat, der består af årets aktuelle skat, forskydning i udskudt skat samt regulering vedrørende tidligere år. Ændring i udskudt skat som følge af ændringer i skattesats indregnes ligeledes i posten. Aktuelle skatteaktiver og -forpligtelser indregnes i balancen med det beløb, der kan beregnes på grundlag af årets forventede skattepligtige indkomst reguleret for tidligere års fremførte skattemæssige underskud. Der indregnes udskudt skat efter den balanceorienterede gældsmetode af alle midlertidige forskelle mellem regnskabs- og skattemæssig værdi af aktiver og forpligtelser. Udskudt skat måles på grundlag af de skatteregler og skattesatser, der med balancedagens lovgivning vil være gældende, når den udskudte skat forventes udløst som aktuel skat. Udskudte skatteaktiver, herunder skatteværdien af fremførselsberettigede skattemæssige underskud, måles til den værdi, hvortil aktivet forventes at kunne realiseres, enten ved udligning i skat af fremtidig indtjening eller ved modregning i udskudte skatteforpligtelser. Det revurderes på hver balancedag, hvorvidt det er sandsynligt, at der i fremtiden vil blive frembragt tilstrækkelig skattepligtig indkomst til, at det udskudte skatteaktiv vil kunne udnyttes. Selskabet er sambeskattet med datterselskabet Bornholms-IT ApS. Aktuel og udskudt skat af datterselskab fremgår af datterselskabets årsrapport.

35 34 Balance Driftsmidler Driftsmidler måles til kostpris med fradrag af akkumulerede af- og nedskrivninger. Der foretages lineære afskrivninger, baseret på følgende vurdering af aktivernes forventede brugstider: Inventar og andet driftsmateriel... Edb-anlæg. Biler.... Ved indikation af værdiforringelse nedskrives den regnskabsmæssige værdi til en eventuel lavere genindvindingsværdi. 5 år 3 år 5 år Domicilejendomme Domicilejendomme er ejendomme, som benyttes til egen drift og måles til omvurderet værdi, som er dagsværdien på omvurderingstidspunktet, med fradrag af efterfølgende akkumulerede afskrivninger og efterfølgende tab ved værdiforringelse. Omvurdering foretages så hyppigt, at den regnskabsmæssige værdi ikke afviger væsentlig fra domicilejendommens dagsværdi på balancedagen. Domicilejendommen afskrives lineært på grundlag af den omvurderede værdi baseret på en vurdering af brugstiden og forventet scrapværdi. Kapitalandele i tilknyttede og associerede virksomheder Kapitalandele i tilknyttede og associerede virksomheder indregnes i balancen til regnskabsmæssig indre værdi. I resultatopgørelsen indregnes moderselskabets andel af de tilknyttede og associerede virksomheders resultat efter skat. Finansielle investeringsaktiver Børsnoterede obligationer og investeringsforeningsandele samt kapitalandele mv. måles til lukkekurs på balancedagen. Er der ikke noteret nogen lukkekurs, anvendes anden registreret offentlig kurs, som må antages bedst at svare hertil. Udtrukne obligationer måles til kurs pari. Unoterede kapitalandele måles til kostpris eller en skønnet markedsværdi baseret på det senest foreliggende årsregnskab for den pågældende virksomhed. Finansielle poster indregnes i balancen med udgangspunkt i afregningsdatoen.

36 Genforsikringsandele Genforsikringsandele af præmiehensættelser udgøres af den del af betalte genforsikringspræmier efter fradrag af modtagne provisioner, som ud fra risikoens fordeling over dækningsperioden kan henføres til perioden efter regnskabsårets udgang. Genforsikringsandele af erstatningshensættelser er opgjort til de beløb, som i henhold til indgåede genforsikringskontrakter kan forventes modtaget fra genforsikringsselskaber. Genforsikringens andel af de forsikringsmæssige hensættelser måles til diskonteret værdi, hvis det er af væsentlig betydning. Den anvendte diskonteringssats er den af Finanstilsynet opgivne løbetidsafhængige diskonteringssats for den givne varighed. Selskabet vurderer løbende sine genforsikringsaktiver for værdiforringelse. Hvis der er en klar indikation af værdiforringelse, nedskrives den regnskabsmæssige værdi af aktivet. 35 Tilgodehavender Tilgodehavender måles til amortiseret kostpris - sædvanligvis svarende til nominel værdi, med fradrag for hensættelse til tabsrisici, opgjort på grundlag af en individuel gennemgang af tilgodehavenderne. Præmiehensættelser Præmiehensættelserne opgøres som summen af de beløb, som selskabet inden for hver bestand af forsikringer, der dækker samme risici, efter bedste skøn må forventes at skulle betale i anledning af forsikringsbegivenheder, som må forventes at finde sted efter balancedagen, og som er dækket af de forsikringskontrakter, selskabet har indgået. Præmiehensættelse udgør dog som minimum et beløb svarende til en periodisering af de opkrævede præmier. Erstatningshensættelser Erstatningshensættelserne opgøres som summen af erstatninger for hver enkelt bestand af forsikringer, som selskabet efter bedste skøn må forventes at skulle betale i anledning af forsikringsbegivenheder, som har fundet sted indtil balancedagen ud over de beløb, som allerede er betalt i anledning af sådanne begivenheder.

37 Erstatningshensættelserne opgøres som summen af de forventede erstatningsbeløb og omkostninger efter: en sag for sag vurdering af anmeldte forsikringsbegivenheder, der omfatter alle anmeldte forsikringsbegivenheder, erfaringsbaseret skøn over utilstrækkeligt oplyste forsikringsbegivenheder, der har været genstand for sag for sag vurdering, et erfaringsbaseret skøn over anmeldte forsikringsbegivenheder, der ikke har været genstand for sag for sag vurdering og et erfaringsbaseret skøn over forsikringsbegivenheder, som er indtruffet inden balancedagen, men som er uanmeldte på tidspunktet for regnskabets udarbejdelse. Hensættelserne er diskonteret med de af Finanstilsynet offentliggjorte diskonteringssatser. Erstatningshensættelserne indeholder endvidere de beløb, som selskabet efter bedste skøn må forvente at skulle afholde til direkte og indirekte omkostninger i forbindelse med afviklingen af erstatningsforpligtelserne. Ved opgørelse af erstatningshensættelserne er der taget hensyn til de indtægter og omkostninger, som måtte forekomme i forbindelse med overtagelse og realisation af aktiver og rettigheder, som selskabet opnår ved erstatningens udbetaling. 36 Andre hensættelser Forpligtelser, som er uvisse med hensyn til størrelse eller tidspunkt for afvikling, indregnes som hensatte forpligtelser, når det er sandsynligt, at forpligtelsen vil medføre træk på virksomhedens økonomiske ressourcer, og forpligtelsen kan måles pålideligt. Hensatte forpligtelser måles til det bedste skøn over de omkostninger, der er nødvendige for at indfri den aktuelle forpligtelse på balancedagen. Der foretages diskontering af den hensatte forpligtelse, såfremt diskonteringen har en væsentlig betydning for størrelsen af forpligtelsen. Hensættelser til pensioner og lignende forpligtelser omfatter blandt andet forpligtelser til jubilæumsgratiale mv. over for ansatte, uanset at den fremtidige ydelse er betinget af, at den ansatte er ansat på ydelsestidspunktet. Værdien af de fremtidige ydelser indregnes som nutidsværdien af de ydelser, som ud fra det bedst mulige skøn må forventes at skulle betales. Løbende omkostninger til pensionsopsparing mv. for medarbejdere i selskabet behandles som bidragsbaserede ordninger. Der er fuld afdækning af forpligtelserne.

38 37 Andre finansielle forpligtelser Øvrige gældsposter måles til amortiseret kostpris. Brancheregnskab Brancheregnskaberne viser en specifikation af det forsikringstekniske resultat fordelt på selskabets væsentligste forsikringsklasser (brancher). I modsætning til opstillingen i resultatopgørelsen, hvor præmieindtægter og erstatningsudgifter mv. opføres for egen regning, fordeles disse poster på bruttoforretning og afgiven forretning ved opstillingen af brancheregnskaberne. Resultat af afgiven forretning omfatter afgivne genforsikringspræmier, modtaget genforsikringsdækning samt modtagne provisioner og gevinstandele fra genforsikringen. De i regnskaberne anførte forsikringsmæssige bruttodriftsomkostninger er fordelt på grundlag af bruttopræmieindtægten for de enkelte brancher.

39 38

40 BORNHOLMS BRANDFORSIKRING A/S Tornegade 8 DK-3700 Rønne Tel: Fax: info@bornbrand.dk Bornholms Brandforsikring 2007

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014 Sankt Annæ Plads 13 1250 København K CVR-nr. 15110341 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015 Morten Aagaard Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS København CVR nr. 33035888 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

F. Salling Invest A/S. Højbjerg

F. Salling Invest A/S. Højbjerg F. Salling Invest A/S Højbjerg Årsrapport for 2012 CVR-nr. 24 57 46 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 14. marts 2014 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2013 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår

Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår Christian Hem Invest ApS Lucernemarken 16 9490 Pandrup CVR-nr. 21 06 49 71 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. december

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Den Danske Maritime Fond CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2005/06 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 * TELEFAX: +45 33 11 62 10 E-mail: info@dendanskemaritimefond.dk

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den / 2009 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2008 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 *

Læs mere

Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Virksomhedsoplysninger...4 Anvendt regnskabspraksis...5 Resultatopgørelse...7 Balance...8 Noter...10 2

Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Virksomhedsoplysninger...4 Anvendt regnskabspraksis...5 Resultatopgørelse...7 Balance...8 Noter...10 2 Lergravsvej 60 2300 København S CVR nr. 36049189 Årsrapport for 2014 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2015 Tommy Andersen Dirigent

Læs mere

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012.

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012. Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Klosterplads 9 Postboks 169 5700 Svendborg Telefon 63 14 69 00 Telefax 62 21 28 01 www.deloitte.dk Under Uret Svendborg Holding ApS

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5 Legumina Machinery ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for 2014/15

Læs mere

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2014 Henrik Aaen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

Boligmaleren ApS. Årsrapport for 2014

Boligmaleren ApS. Årsrapport for 2014 Salamanderparken 115 8260 Viby J CVR-nr. 35241353 Årsrapport for 2014 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2015 Jim Gottschalck Hagen

Læs mere

Danish Train Consulting ApS i likvidation Årsrapport for 2011/12

Danish Train Consulting ApS i likvidation Årsrapport for 2011/12 Danish Train Consulting ApS i likvidation Årsrapport for 2011/12 CVR-nr. 30 82 79 02 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/1 2013 Kim Nielsen Hvam Dirigent

Læs mere

Neurologisk Klinik Sønderborg ApS

Neurologisk Klinik Sønderborg ApS Neurologisk Klinik Sønderborg ApS CVR-nr. 33 77 76 04 Årsrapport for 2012 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Balder Bolig A/S. CVR nr. 26 09 68 63. Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006. (6. regnskabsår)

Balder Bolig A/S. CVR nr. 26 09 68 63. Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006. (6. regnskabsår) Balder Bolig A/S Terp Skovvej 111, 8270 Højbjerg CVR nr. 26 09 68 63 Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006 (6. regnskabsår) Side 1 Beretning 2006 Hoved aktivitet Selskabets hoved aktivitet omfatter

Læs mere

Bee Sport ApS. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 30 83 52 63. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Bee Sport ApS. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 30 83 52 63. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling Bee Sport ApS CVR-nr. 30 83 52 63 Årsrapport for 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/04 2014 Christian Stadil Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. januar 30. juni 2014

HALVÅRSRAPPORT 1. januar 30. juni 2014 HALVÅRSRAPPORT 1. januar 30. juni 2014 CVR nr. 15 49 13 88 Indhold SELSKABSOPLYSNINGER... 2 LEDELSESBERETNING KONCERN... 3 HALVÅRSREGNSKAB... 6 LEDELSESPÅTEGNING... 6 VEDRØRENDE REVISORS PÅTEGNING... 7

Læs mere

E5 A/S. Årsrapport for 2014. CVR-nr. 21 83 21 46. Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 29. maj 2015.

E5 A/S. Årsrapport for 2014. CVR-nr. 21 83 21 46. Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 29. maj 2015. E5 A/S CVR-nr. 21 83 21 46 Årsrapport for 2014 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 29. maj 2015 Som dirigent:... Carl Christian Victor Borell Indholdsfortegnelse Ledelsesberetning 1

Læs mere

BOLIG-ISOLERING ApS. Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BOLIG-ISOLERING ApS. Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BOLIG-ISOLERING ApS Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2013 Ole Rasmussen Hassing Dirigent Side 2 af 14 Indhold

Læs mere

PC Entreprise ApS. Årsregnskab

PC Entreprise ApS. Årsregnskab Skovhusvænget 5 4632 Bjæverskov CVR-nr.: 32 30 61 36 Årsregnskab 3. regnskabsår 1. januar 2014-31. december 2014 Årsregnskabet er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj

Læs mere

Søren Kristiansen ApS

Søren Kristiansen ApS Søren Kristiansen ApS ÅRSRAPPORT 2011/2012 CVR 31 42 57 00 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 3 /10 2012. Dirigent INDHOLD Side Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

HJELM HOLDING ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

HJELM HOLDING ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den HJELM HOLDING ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/05/2014 Henrik Ladefoged Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Niels Erik Jespersen Holding ApS

Niels Erik Jespersen Holding ApS Holmevej 2 5683 Haarby (14. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/05 2015 Niels Erik Jespersen Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

THP Holding Vejle ApS

THP Holding Vejle ApS Ribe Landevej 152, 7100 Vejle (CVR-nr. 26413745) Årsrapport for 2014 (13. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. maj 2015 Thomas Højsholm Pedersen

Læs mere

BAUN'S MURERFORRETNING ApS

BAUN'S MURERFORRETNING ApS BAUN'S MURERFORRETNING ApS Retortvej 58, kl th 2500 Valby Årsrapport 19. september 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Mark

Læs mere

LOKE FILM UDLEJNING ApS

LOKE FILM UDLEJNING ApS LOKE FILM UDLEJNING ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 22/05/2013 Adam Kaare Schmedes Dirigent Side 2 af 13

Læs mere

EMDESIC TECHNOLOGY SOLUTIONS DENMARK APS NIELS JERNES VEJ 10, 9220 AALBORG ØST 2014/15

EMDESIC TECHNOLOGY SOLUTIONS DENMARK APS NIELS JERNES VEJ 10, 9220 AALBORG ØST 2014/15 Emdesic Technology Solutions Denmark Ap Jernes Vej 1 Aalborg Øst 33066635 EMDESIC TECHNOLOGY SOLUTIONS DENMARK APS NIELS JERNES VEJ 10, 9220 AALBORG ØST ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014/15 Årsrapporten er fremlagt

Læs mere

Nye Kommercielle Aktiviteter Holding A/S CVR-nr. 12523394 Strandvejen 100 2900 Hellerup. Årsrapport 2015. Dirigent

Nye Kommercielle Aktiviteter Holding A/S CVR-nr. 12523394 Strandvejen 100 2900 Hellerup. Årsrapport 2015. Dirigent Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Nye Kommercielle Aktiviteter Holding

Læs mere

Fredericia Golfbane A/S. Årsrapport 2014/15

Fredericia Golfbane A/S. Årsrapport 2014/15 Stenhøjvej 57 Fredericia cvr-nr. 15 77 01 98 Årsrapport 2014/15 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Ledelsesberetning 3 Anvendt regnskabspraksis 4-5 Resultatopgørelse 6 Balance

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI PETER FABERS VEJ 45, 2. TH., 8210 ÅRHUS V 16. REGNSKABSÅR

DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI PETER FABERS VEJ 45, 2. TH., 8210 ÅRHUS V 16. REGNSKABSÅR Tlf.: 75 18 16 66 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab esbjerg@bdo.dk Bavnehøjvej 6 www.bdo.dk DK-6700 Esbjerg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 DANSK SELSKAB FOR MEKANISK DIAGNOSTIK OG TERAPI PETER FABERS

Læs mere

Kai D Fonden CVR-nr. 34776636. Årsrapport 2014

Kai D Fonden CVR-nr. 34776636. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Kai D Fonden CVR-nr. 34776636 Årsrapport 2014 Godkendt

Læs mere

ALM. BRAND FOND. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ALM. BRAND FOND. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ALM. BRAND FOND Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/11/2014 Jørgen H. Mikkelsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

Auktioner A/S Årsrapport for 2012

Auktioner A/S Årsrapport for 2012 Auktioner A/S Årsrapport for 2012 CVR-nr. 20 01 57 99 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 21/2 2013 Thomas Hansen Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

ÅRSRAPPORT ÅRSRAPPORT CVR: 15 46 59 72

ÅRSRAPPORT ÅRSRAPPORT CVR: 15 46 59 72 ÅRSRAPPORT ÅRSRAPPORT CVR: 15 46 59 72 2011 1 Indhold SELSKABSOPLYSNINGER... 3 LEDELSESBERETNING... 4 ÅRSREGNSKAB... 10 LEDELSESPÅTEGNING... 10 DEN UAFHÆNGIGE REVISORS ERKLÆRINGER... 11 RESULTATOPGØRELSE...

Læs mere

FORSIKRINGSSELSKABET DANICA, SKADEFORSIKRINGSAKTIESELSKAB af 1999

FORSIKRINGSSELSKABET DANICA, SKADEFORSIKRINGSAKTIESELSKAB af 1999 FORSIKRINGSSELSKABET DANICA, SKADEFORSIKRINGSAKTIESELSKAB af 1999 Halvårsregnskab 1. halvår 2004 Forsikringsselskabet Danica Periodens resultat 1. halvår 1. halvår Året (Mio. kr.) 2004 2003 2003 Præmieindtægter

Læs mere

Byggefelt H, Teglholmen Parkering ApS

Byggefelt H, Teglholmen Parkering ApS Byggefelt H, Teglholmen Parkering ApS CVR-nr. 30 53 82 77 Årsrapport for perioden 2. juni - 31. december 2014 (7 måneder) Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. april 2015 Som dirigent:...

Læs mere

Core Bolig IV Investoraktieselskab nr. 5. Årsrapport for 2015

Core Bolig IV Investoraktieselskab nr. 5. Årsrapport for 2015 Core Bolig IV Investoraktieselskab nr. 5 Skoubogade 1, 2., 1158 København Årsrapport for 2015 CVR-nr. 36 39 95 62 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2016

Læs mere

Registreret revisor Karl Sørensen

Registreret revisor Karl Sørensen Registreret revisor Karl Sørensen 1 Kølefirmaet Peter Sand A/S (CVR-nr. 31174643) Årsrapport 2011-2012 Kølefirmaet Peter Sand A/S Forchhammersvej 23 A, 1.tv. 1920 Frederiksberg C Vibesøvej 2 - Gundsømagle

Læs mere

Ejendomsselskabet Vejlevej 92-108, Kolding A/S CVR-nr. 82147713. Årsrapport 2014

Ejendomsselskabet Vejlevej 92-108, Kolding A/S CVR-nr. 82147713. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Ejendomsselskabet Vejlevej 92-108, Kolding A/S CVR-nr.

Læs mere

RASK CYKLER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

RASK CYKLER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den RASK CYKLER ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2015 Peter Lindby Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

MAERSK BROKER A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MAERSK BROKER A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MAERSK BROKER A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Lars-Erik Brenøe Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

Jotivipe ApS. Årsrapport for perioden 1. oktober 2014 til 30. september 2015. Brombærdalen 7 2970 Hørsholm. CVR-nr. 31 27 35 28

Jotivipe ApS. Årsrapport for perioden 1. oktober 2014 til 30. september 2015. Brombærdalen 7 2970 Hørsholm. CVR-nr. 31 27 35 28 Jotivipe ApS Brombærdalen 7 2970 Hørsholm CVR-nr. 31 27 35 28 Årsrapport for perioden 1. oktober 2014 til 30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

MOOS-BJERRE ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MOOS-BJERRE ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MOOS-BJERRE ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2013 Michael Moos-Bjerre Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N. CVR-nummer: 30 70 29 72. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012

Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N. CVR-nummer: 30 70 29 72. ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 Harmonie Huse ApS Gærdet 9 6715 Esbjerg N CVR-nummer: 30 70 29 72 ÅRSRAPPORT 1. januar 2012 til 31. december 2012 (5. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 8/6 2013 Brian Madsen Indholdsfortegnelse

Læs mere

A&C Holding, Billund ApS. Årsrapport for 2012

A&C Holding, Billund ApS. Årsrapport for 2012 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Dirigent CVR-nr. 32099165 Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Den uafhængige revisors erklæringer...4

Læs mere

Revisionsinstituttet. Arbejderbevægelsens Kooperative Finansieringsfond. Arsrapport for 2013. CVR. nr. 22 39 39 28

Revisionsinstituttet. Arbejderbevægelsens Kooperative Finansieringsfond. Arsrapport for 2013. CVR. nr. 22 39 39 28 Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Arbejderbevægelsens Kooperative Finansieringsfond CVR. nr. 22 39 39 28 Arsrapport for 2013 Arsrapporten blev fremlagt og godkendt på fondens ordinære bestyrelsesmøde

Læs mere

Årsrapport 2013. Barsel.dk

Årsrapport 2013. Barsel.dk Årsrapport 2013 Barsel.dk Indholdsfortegnelse Ledelsens beretning Ledelsens beretning 3 Påtegninger Ledelsens regnskabspåtegning 4 Intern revisors erklæringer 5 Den uafhængige revisors erklæringer 6 Regnskab

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. JANUAR 30. JUNI 2009

HALVÅRSRAPPORT 1. JANUAR 30. JUNI 2009 HALVÅRSRAPPORT 1. JANUAR 30. JUNI 2009 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Selskabsoplysninger.. side 3 Ledelsesberetning.. side 4 Ledelsespåtegning.. side 8 Vedrørende revisors påtegning.. side 9 Anvendt regnskabspraksis.

Læs mere

DVD Technology ApS. Årsrapport for 2013/14

DVD Technology ApS. Årsrapport for 2013/14 DVD Technology ApS Ahornsvinget 26, 7500 Holstebro CVR-nr. 34 07 70 02 Årsrapport for 2013/14 3. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

JAMMERBUGT CAMPING APS

JAMMERBUGT CAMPING APS Tlf.: 96 34 73 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab aalborg@bdo.dk Visionsvej 51 www.bdo.dk DK-9000 Aalborg CVR-nr. 20 22 26 7020222670 JAMMERBUGT CAMPING APS ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014 Årsrapporten

Læs mere

Ejendomsselskabet Centrumpladsen, Svendborg ApS Å R S R A P P O R T

Ejendomsselskabet Centrumpladsen, Svendborg ApS Å R S R A P P O R T Ejendomsselskabet Centrumpladsen, Svendborg ApS CVR 10 07 77 61 Å R S R A P P O R T 2 0 1 1 11. regnskabsår Godkendt på generalforsamling, afholdt den 14. februar 2012. c/o Svendborg Sparekasse A/S, Centrumpladsen

Læs mere

P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst. CVR-nummer: 73 56 61 18. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015

P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst. CVR-nummer: 73 56 61 18. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst CVR-nummer: 73 56 61 18 ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 (31. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, 16. juli 2015 Karsten

Læs mere

Spaltningsregnskab pr. 01.01.2016. Spaltning af: Foreningen Østifterne f.m.b.a. CVR-nr. 25 35 27 34 til Østifterne f.m.b.a. (nydannet forening)

Spaltningsregnskab pr. 01.01.2016. Spaltning af: Foreningen Østifterne f.m.b.a. CVR-nr. 25 35 27 34 til Østifterne f.m.b.a. (nydannet forening) Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Spaltningsregnskab pr. 01.01.2016

Læs mere

JUUL VESTERGAARD A/S. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 25. april 2015. Morten Vestergaard

JUUL VESTERGAARD A/S. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 25. april 2015. Morten Vestergaard Tlf.: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 JUUL VESTERGAARD A/S ÅRSRAPPORT Årsrapport 2014 Årsrapporten

Læs mere

Årsrapport for 2013 5. regnskabsår

Årsrapport for 2013 5. regnskabsår Årsrapport for 2013 5. regnskabsår KEANA ApS Skodshøj 6 9530 Støvring CVR-nr. 32 15 60 96 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. maj 2014. Dirigent: Kent

Læs mere

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52

Service-Løn A/S. Bugattivej 8, 7100 Vejle. Årsrapport for. CVR-nr. 10 01 64 52 Gunhilds Plads 2 DK-7100 Vejle Tlf. 75 82 10 55 Fax 75 83 18 79 www.martinsen.dk CVR. nr. 32 28 52 01 Service-Løn A/S Bugattivej 8, 7100 Vejle Årsrapport for 2009 CVR-nr. 10 01 64 52 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Super Dæk Service Danmark A/S Årsrapport for 2012/13

Super Dæk Service Danmark A/S Årsrapport for 2012/13 Super Dæk Service Danmark A/S Årsrapport for 2012/13 CVR-nr. 28 65 39 64 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 18/9 2013 René Kristensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kathrine Rask Holding ApS CVR-nr. 25 61 77 38

Kathrine Rask Holding ApS CVR-nr. 25 61 77 38 Kathrine Rask Holding ApS CVR-nr. 25 61 77 38 Årsrapport 1. januar - 30. april 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24. september 2015. Kathrine Rask Dirigent

Læs mere

VONHAGE A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2015

VONHAGE A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2015 VONHAGE A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/06/2015 Christian Lundgaard Dirigent Side 2 af 10 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

DKE Bolig A/S. Årsrapport

DKE Bolig A/S. Årsrapport Dansk Revision Mariagerfjord Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Aalborgvej 51 DK-9560 Hadsund mariagerfjord@danskrevision.dk www.danskrevision.dk Telefon: +45 98 57 39 44 Telefax: +45 98 57 47 79

Læs mere

K/S Danskib 72. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 31 06 62 55. (7. regnskabsår)

K/S Danskib 72. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 31 06 62 55. (7. regnskabsår) K/S Danskib 72 CVR-nr. 31 06 62 55 Årsrapport for 2013 (7. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24/04 2014 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Ejendomsselskabet Østerport 2, Rudkøbing ApS Å R S R A P P O R T

Ejendomsselskabet Østerport 2, Rudkøbing ApS Å R S R A P P O R T Ejendomsselskabet Østerport 2, Rudkøbing ApS CVR 29 69 00 22 Å R S R A P P O R T 2 0 1 2 6. regnskabsår Godkendt på generalforsamling, afholdt den 12. februar 2013. Dirigent: S. E. Kracht c/o Svendborg

Læs mere

Ejerforeningen Engelstoftsgade 20. CVR-nummer 32684955

Ejerforeningen Engelstoftsgade 20. CVR-nummer 32684955 CVR-nummer 32684955 Årsrapport 2012 Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger 2 Påtegning og erklæring Bestyrelsespåtegning 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Foreningsberetning 5 Årsregnskab Anvendt

Læs mere

Sæbe Compagniet ApS CVR-nr. 25 70 22 71

Sæbe Compagniet ApS CVR-nr. 25 70 22 71 CVR-nr. 25 70 22 71 Årsrapport for 2012/13 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 23.09.13 Niels Henrik Christoffersen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM

Læs mere

Heino Cykler ApS Østerbrogade 158 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli 2011 til 30. juni 2012. CVR-nr. 77847715

Heino Cykler ApS Østerbrogade 158 2100 København Ø. Årsrapport 1. juli 2011 til 30. juni 2012. CVR-nr. 77847715 Heino Cykler ApS Østerbrogade 158 2100 København Ø Årsrapport 1. juli 2011 til 30. juni 2012 CVR-nr. 77847715 Godkendt på selskabets generalforsamling, den 28 /11 2012 Bent Støttrup Dirigent TimeVision

Læs mere

EDC Erhverv Poul Erik Bech, Fyn A/S Bremerholm 29, 1069 København K CVR-nr. 32 34 75 84

EDC Erhverv Poul Erik Bech, Fyn A/S Bremerholm 29, 1069 København K CVR-nr. 32 34 75 84 Bremerholm 29, 1069 København K CVR-nr. 32 34 75 84 Årsrapport for 2015 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 28.04.16 Steen Lundbye Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Årsrapport 2012/13. Højmark Odense ApS. CVR-nr. 33 76 43 83 474723 / CW. Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30

Årsrapport 2012/13. Højmark Odense ApS. CVR-nr. 33 76 43 83 474723 / CW. Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Englandsgade 25 Postboks 200 5100 Odense C Telefon 73 23 30 00 Telefax 72 29 30 30 www.kpmg.dk 474723 / CW KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Medlem

Læs mere

Andersen & Busch ApS. Årsrapport 18. september 2013-31. december 2014

Andersen & Busch ApS. Årsrapport 18. september 2013-31. december 2014 Andersen & Busch ApS Årsrapport 18. september 2013-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 02/05/2015 Jesper Galle Dirigent Side 2 af 14 Indhold

Læs mere

Årsrapport. Kærby Økologiske Æg ApS. CVR: 29220573 1. oktober 2014-30. september 2015. Sandfeldvej 55 7330 Brande

Årsrapport. Kærby Økologiske Æg ApS. CVR: 29220573 1. oktober 2014-30. september 2015. Sandfeldvej 55 7330 Brande Kærby Økologiske Æg ApS CVR: 29220573 1. oktober 2014-30. september 2015 Kærby Økologiske Æg ApS Sandfeldvej 55 7330 Brande en er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den: 29.

Læs mere

CVR-nr. 11 77 06 49. Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia. Årsrapport 2015

CVR-nr. 11 77 06 49. Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia. Årsrapport 2015 CVR-nr. 11 77 06 49 Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Påtegninger Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Årsregnskab

Læs mere

Core Bolig III Investoraktieselskab. Årsrapport for 2015

Core Bolig III Investoraktieselskab. Årsrapport for 2015 Core Bolig III Investoraktieselskab Skoubogade 1, 2., 1158 København K Årsrapport for 2015 CVR-nr. 35 05 02 05 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2016 Per

Læs mere

Strube VVS A/S Årsrapport for 2014

Strube VVS A/S Årsrapport for 2014 Strube VVS A/S Årsrapport for 2014 CVR-nr. 26 04 94 58 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/2 2015 Jesper Strube Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Nordsjællands Anlægsgartner ApS

Nordsjællands Anlægsgartner ApS Nordsjællands Anlægsgartner ApS Frederiksborgvej 199 3450 Allerød CVR-nr. 32 44 64 69 Årsrapport 2013 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 8

Læs mere

Andelsselskabet Hemmeshøj Sogns Forsamlingshus CVR-nr. 81 16 24 17 Årsrapport 2007/08

Andelsselskabet Hemmeshøj Sogns Forsamlingshus CVR-nr. 81 16 24 17 Årsrapport 2007/08 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Ndr. Ringgade 70 A 4200 Slagelse Telefon 58558200 Telefax 58558201 www.deloitte.dk Andelsselskabet Hemmeshøj Sogns Forsamlingshus CVR-nr.

Læs mere

Nørrebro Fysioterapi ApS ÅRSRAPPORT 2012/2013

Nørrebro Fysioterapi ApS ÅRSRAPPORT 2012/2013 Nørrebro Fysioterapi ApS Thorsgade 59, st. tv. 2200 København N CVR.nr.: 31 26 96 36 ÅRSRAPPORT 2012/2013 (5. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

UNO Danmark Holding A/S

UNO Danmark Holding A/S UNO Danmark Holding A/S Lanciavej 3, 7100 Vejle CVR-nr. 31 42 90 80 Årsrapport for 2013 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 30. maj 2014 Som dirigent:... Michael Kjærgaard Indholdsfortegnelse

Læs mere

MVNO SYSTEMS A/S. Frederikskaj 8 2450 København SV. Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015

MVNO SYSTEMS A/S. Frederikskaj 8 2450 København SV. Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 MVNO SYSTEMS A/S Frederikskaj 8 2450 København SV Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/05/2016 Monna Maria Nielsen

Læs mere

Købmand Herman Sallings Fond. Århus. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13

Købmand Herman Sallings Fond. Århus. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13 Købmand Herman Sallings Fond Århus Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Ledelsesberetning 1 Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

Nikolaj Tinggaard Jørgensen Holding ApS CVR-nr. 30235169. Årsrapport 2014. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 25.06.

Nikolaj Tinggaard Jørgensen Holding ApS CVR-nr. 30235169. Årsrapport 2014. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling, den 25.06. Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Vesterballevej 25A Postboks 454 7000 Fredericia Telefon 75 92 72 22 Telefax 75 93 39 88 www.deloitte.dk Nikolaj Tinggaard Jørgensen Holding

Læs mere

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03

Aalborg Trading ApS Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Vester Hedensvej 31, 9362 Gandrup CVR-nr. 32 08 17 03 Årsrapport for regnskabsåret 01.09.14-31.08.15 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 20.01.16 Thomas Olesen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

BBHC BILIMPORT ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BBHC BILIMPORT ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BBHC BILIMPORT ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2013 Erik Munk Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

C. P. Dyvig & Co. A/S. Årsrapport 2013

C. P. Dyvig & Co. A/S. Årsrapport 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk C. P. Dyvig & Co. A/S CVR-nr.

Læs mere

K 711 ApS. Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/09/2013

K 711 ApS. Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/09/2013 K 711 ApS Årsrapport 1. juli 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10/09/2013 Olaf Hedegaard Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Relation-Shipping Ltd. ApS. Årsrapport 2014

Relation-Shipping Ltd. ApS. Årsrapport 2014 Relation-Shipping Ltd. ApS CVR-nr. 77 84 70 14 Årsrapport 2014 (30. regnskabsår) Årsrapporten er godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/3 2015 Søren Aaen Dirigent Jens Baggesens Vej 90N,

Læs mere

Super Dæk Service - Holstebro ApS

Super Dæk Service - Holstebro ApS Super Dæk Service - Holstebro ApS Årsrapport for 2011/12 CVR-nr. 65 98 53 14 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordina^gén^alforsamling den/ Indholdsfortegnelse Påtegninger Ledelsespåtegning

Læs mere

Dansk Carport System A/S Årsrapport for 2014/15

Dansk Carport System A/S Årsrapport for 2014/15 Dansk Carport System A/S Årsrapport for 2014/15 (regnskabsår 1/10-30/9) CVR-nr. 30 69 04 51 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 5 /11 2015 Søren Ladefoged

Læs mere

K 711 ApS. Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/09/2012

K 711 ApS. Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/09/2012 K 711 ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 14/09/2012 Olaf Hedegaard Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

R. Færch Invest ApS Årsrapport for 2012

R. Færch Invest ApS Årsrapport for 2012 R. Færch Invest ApS Årsrapport for 2012 CVR-nr. 31 27 36 92 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/5 2013 Rasmus Færch Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Bønnerup Strands Murerforretning ApS Havet 42 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 73 43 87 13

Bønnerup Strands Murerforretning ApS Havet 42 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 73 43 87 13 Havet 42 Bønnerup Strand 8585 Glesborg CVR-nr.: 73 43 87 13 ÅRSRAPPORT 1. juli 2013 til 30. juni 2014 (31. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 17. november 2014 Flemming Nørgaard

Læs mere

Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr. 55124612. Halvårsrapport

Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr. 55124612. Halvårsrapport Danske Fiskeres Forsikring, gensidigt selskab CVR-nr. 55124612 Halvårsrapport pr. 30juni 2016 Ind hol dsfo rtegnels e Selskabets navn, ledelse og revision 1 Side Ledelsesberetning Ledelsespåtegning 2 3

Læs mere

Core Bolig IV Investoraktieselskab nr. 1. Årsrapport for 2015

Core Bolig IV Investoraktieselskab nr. 1. Årsrapport for 2015 Core Bolig IV Investoraktieselskab nr. 1 Skoubogade 1, 2., 1158 København Årsrapport for 2015 CVR-nr. 30 53 69 08 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2016

Læs mere

BUUS V V S TEKNIK ApS

BUUS V V S TEKNIK ApS BUUS V V S TEKNIK ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2012 Kim Buus Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Astro Fysioterapi v. autoriseret fysioterapeut Lars Nielsen ApS Årsrapport for 2012

Astro Fysioterapi v. autoriseret fysioterapeut Lars Nielsen ApS Årsrapport for 2012 Astro Fysioterapi v. autoriseret fysioterapeut Lars Nielsen ApS Årsrapport for 2012 CVR-nr. 30 61 52 98 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 4 /6 2013 Lars

Læs mere

LDE HOLDING 9 ApS (EAMS)

LDE HOLDING 9 ApS (EAMS) LDE HOLDING 9 ApS (EAMS) Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 03/06/2014 Jakob Vestergaard Jensen Dirigent Side

Læs mere

HALVÅRSRAPPORT 1. JANUAR 30. JUNI 2012

HALVÅRSRAPPORT 1. JANUAR 30. JUNI 2012 HALVÅRSRAPPORT 1. JANUAR 30. JUNI 2012 Indhold SELSKABSOPLYSNINGER... 2 LEDELSESBERETNING... 3 HALVÅRSREGNSKAB... 5 LEDELSESPÅTEGNING... 5 VEDRØRENDE REVISORS PÅTEGNING... 6 RESULTATOPGØRELSE... 7 BALANCE...

Læs mere

JOB INWEST VIKAR ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

JOB INWEST VIKAR ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den JOB INWEST VIKAR ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 01/04/2015 Johnny West Hansen Dirigent Side 2 af 15 Indhold

Læs mere

Dreist Ejendomme A/S. Årsrapport for 2015

Dreist Ejendomme A/S. Årsrapport for 2015 S T A T S A U T O R I S E R E T R E V I S I O N S P A R T N E R S E L S K A B Dreist Ejendomme A/S Bag Haverne 32-50 4600 Køge (CVR-nr. 31 28 38 76) Årsrapport for 2015 Godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

K.A. Byg Hjørring ApS CVR-nr. 28 90 37 23

K.A. Byg Hjørring ApS CVR-nr. 28 90 37 23 CVR-nr. 28 90 37 23 Årsrapport for 2011/12 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 02.02.13 Peter Henriksen Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af

Læs mere

SYMMETRY INVEST ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

SYMMETRY INVEST ApS. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den SYMMETRY INVEST ApS Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/02/2014 Andreas Aaen Dirigent Side 2 af 12 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

STB Byg Ejendomme A/S Andkærvej 24, 7100 Vejle

STB Byg Ejendomme A/S Andkærvej 24, 7100 Vejle STB Byg Ejendomme A/S Andkærvej 24, 7100 Vejle CVR-nr. 15 99 41 85 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 9. februar

Læs mere