8 TRIN TIL BOLIGHANDEL

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "8 TRIN TIL BOLIGHANDEL"

Transkript

1 8 TRIN TIL BOLIGHANDEL Læs denne guide, før du beslutter dig for at købe eller sælge din bolig "8 trin til bolighandel" er en gennemgang af, hvad der sker, når du sætter din bolig til salg. - Læs den før du beslutter dig.

2 Trin 1 find UD af HVaD DIn BolIG ER VÆRD Overvejer du og din familie at skifte bolig, er det en god idé at få overblik over dine økonomiske muligheder. Find ud af, hvad du kan få for din bolig, og hvad du kan få ud af salget. Start med at kontakte en ejendomsmægler, og få en aftale om en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Med salgsvurderingen i hånden, har du det bedste beslutningsgrundlag. Når du ringer til ejendomsmægleren, kan du aftale, at I mødes på et tidspunkt, der passer dig. Bed ejendomsmægleren om at fremsende en bekræftelse på mødetidspunktet samt en liste over, hvilke papirer ejendomsmægleren skal bruge til vurderingen af din bolig. På det aftalte tidspunkt besigtiger ejendomsmægleren din bolig, både ude og inde. Ejendomsmægleren noterer sig bl.a. vedligeholdelsesstand, indretning, materialevalg, installationer, beliggenhed, osv. Efter besigtigelsen af din bolig, vil ejendomsmægleren beregne kontantprisen på din bolig. Beregningen tager udgangspunkt i besigtigelsen, de modtagne papirer på boligen, ejendomsmæglerens erfaring og kendskab til dit lokalområde, finansieringsmuligheder m.v. Herefter kontakter ejendomsmægleren dig, og aftaler tid og sted for nyt møde. På mødet præsenteres du for ejendomsmæglerens vurdering. Ud over en vurdering af, hvad boligen kan sælges for, får du også en dagsaktuel beregning af, hvor mange penge du får i hånden, når handlen er afsluttet og alle omkostninger er betalt. Det er nu, du og din familie skal træffe jeres beslutning om at sætte boligen til salg. Vælg en ejendomsmægler med lokalkendskab og som du har tillid til. Vær sikker på, at den mægler du vælger, bliver lagt mærke til på annoncesiderne. Og forvis dig om, at mægleren vil gøre en solid indsats for at få din bolig solgt. Salgsindsatsen er afgørende.

3 Trin 2 BoLIgeN SÆTTeS TIL SaLg - DU får En formidlingsaftale om SAlG Når din beslutning om salg er truffet, indgår du med ejendomsmægleren en skriftlig aftale om salg af din bolig. Vær sikker på, at aftalen er godkendt og autoriseret af Dansk Ejendomsmæglerforening, og læs den grundigt igennem, før du skriver under. Hvis der er noget, du ikke forstår, skal du ikke være bange for at spørge. Formidlingsaftalen beskriver de vilkår, du sætter din bolig til salg på. Ejendomsmægleren skal bl.a. oplyse, hvilken kontantpris han har vurderet din bolig til. Ejendomsmæglerens salær - og hvad du får for pengene - skal fremgå. Ifølge aftalen er ejendomsmægleren pålagt at udarbejde salgsopstilling, købsaftale samt bistå dig før, under og efter handlen. Ejendomsmægleren er din mand igennem hele forløbet. Ejendomsmægleren får fuldmagt til at indhente alle relevante dokumenter om de tekniske, juridiske og økonomiske forhold, der vedrører din bolig. Desuden får ejendomsmægleren fuldmagt til at indhente byggeteknisk gennemgang/el-tjek, energimærkning samt tilbud om ejerskifteforsikring. Formidlingsaftalen indgås for en aftalt periode, som du aftaler med din ejendomsmægler. Aftalen kan altid opsiges, dog skal du ved opsigelse betale et forud aftalt arbejdsvederlag ved opsigelse. Hvis din bolig ikke er solgt ved aftalens udløb, er du frit stillet til evt at vælge en anden mægler. I formidlingsaftalen fremgår tydeligt, hvad din maksimale udgift er for fremskaffelse af dokumentations-materiale, til dækning af foto m.v. Formidlingsaftalen underskrives. Den sikrer, at din bolig sælges på de bedst mulige vilkår. Vælg en ejendomsmægler med et velfungerende køberkartotek. Ofte har mægleren en interesseret køber her, og du slipper for at afvente annoncering og udstilling.

4 Trin 3 TILSTaNDSRappoRT, ENERGIMÆRKNING OG EL-RAPPORT Når du sælger din bolig, er det vigtigt, du får størst mulig tryghed og sikkerhed. For at du kan dokumentere din boligs tilstand over for interesserede købere, skal der udarbejdes en autoriseret tilstandsrapport, el-rapport samt en lovpligtig energimærkning. Rapporterne udarbejdes af godkendte ingeniører, arkitekter og energikonsulenter, som derfor skal gennemgå din bolig i detaljer. energimærkning Det er lovpligtigt at få udarbejdet en energimærkning med tilhørende energiplan af en godkendt energikonsulent, når din bolig sættes til salg. Fritidshuse er ikke omfattet af en lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger. Tilstandsrapport Du kan som sælger bedst muligt sikre dig mod ansvar for skjulte fejl og mangler, hvis du får udarbejdet en autoriseret tilstandsrapport, som udleveres til køberen sammen med et ejerskifteforsikringstilbud fra et forsikringsselskab. Vi anbefaler, at du sikrer dig på denne måde, da køberen ellers i 10 år efter handlen kan rette krav mod dig, hvis der viser sig skjulte fejl og mangler ved boligen. el-rapport Et el-eftersyn er, sammen med en tilstandsrapport, blevet en obligatorisk forudsætning i sammenhæng med en ejerskifteforsikring. yderligere er det en god investering hvis du generelt gerne vil have et overblik over el-installationerne i dit hjem. Energimærkningen fortæller om bygningens energimæssige tilstand, herunder isolering, forbrug af el, vand og varme, eventuelle udbedringsmuligheder og omkostninger. Jeg har styr på alle dokumenterne! Du får rabat på arbejdet, hvis du får udarbejdet såvel energimærkning som tilstandsrapport og el-rapport på én gang.

5 Trin 4 SaLgSopSTILLINg UDARBEJDES Nu går din ejendomsmægler i gang med det egentlige salgsarbejde. En professionel fotograf fotograferer boligen, og aftaler med dig, hvornår du ønsker at få boligen vist frem. Ud fra ejendomsmæglerens notater om boligen, udarbejdes nu en detaljeret beskrivelse af boligens indretning, fremtræden og beliggenhed samt, hvad der følger med boligen. Desuden indeholder salgsopstillingen din boligs nøgletal, oplysninger om boligens og grundens størrelse, offentlig vurdering, økonomiske nøgletal, forsikringsoplysninger, finansieringsforslag m.v. Alt sammen for at beskrive din bolig fyldestgørende over for en potentiel køber. Inden salgsopstillingen præsenteres for potentielle købere, får du salgsopstillingen til gennemlæsning. Det er vigtigt, du ser salgsopstillingen grundigt igennem, og meddeler ejendomsmægleren eventuelle rettelser. Nu er din bolig klar til salg. Ejendomsmægler Anders Jensen er her på vej ud med et til salg skilt til opsætning. Til salg skiltet sikrer, at potientielle købere lokaliserer boligen hurtigt. Husk at gennemgå alle oplysninger i salgsopstillingen for at sikre, at de passer med din egen viden om boligen. Supplér eventuelt med oplysninger, som du mener er relevante for køberen.

6 Trin 5 annoncering og UDStIllInG Af BolIGEn Nu gælder det om at få fortalt de potentielle købere, at din bolig er blevet sat til salg. Først gennemgår ejendomsmægleren sit køberkartotek for at checke, om han evt. allerede har én eller fl ere interesserede købere her. Din ejendomsmægler vil også annoncere med din bolig i sine boligannoncer. Hold øje med, at din bolig ikke»forsvinder i mængden«, og at annoncen fortæller de vigtigste fordele ved din bolig. udstille din bolig, ligesom nogle har eksterne boligudstillinger, f.eks. i pengeinstitutter, for at vise din bolig frem så mange steder som muligt. Ejendomsmæglerfi rmaet John Frandsen A/S er repræsenteret i alle medier. Derfor præsenteres din bolig også på internettet, bl.a. i Danmarks største bolig-marked - Boligsiden.dk. Vi har selvfølgelig også vores egen velbesøgte hjemmeside johnfrandsen.dk De fl este ejendomsmæglere udstiller også din bolig i sin butik. Nogle ejendomsmæglere har fl ere butikker, der alle kan NYHED Din lokale og aktive mægler NYHED Hammel - Herskabelig villa ved gode stisystemer Thorsø - Flot og velholdt hesteejendom ÅBENT HUS Lørdag d. 13 Kl Gl Randersvej 23 Villaen oser af charme og henvender sig rigtig godt til familien som lægger vægt på stilen og den centrale beliggenhed! Til villaen hører en fin lukket have med rigelig plads til boldspil og mindre udhus. Jacob Grund 749 Ejr.ud Opført 1900 Udb Vær. 5 B/N 9.371/7.507 Kælder 80 HMV1753 D C Snuhøjvej 13 Stuehuset præsenterer sig flot i røde sten med charmerende gesimser og der er nyt tag fra Ligeledes er der nyere Viessmann kondenserende oliekedel fra december Jacob Grund Ejr.ud Opført 1931 Udb Vær. 4 B/N 9.359/ ,6 AF 10 STJERNER FRA SÆLGERE! * - I BOLIGSIDENS KUNDETILFREDSHEDSANALYSE! HML1756 ÅBeNT HUS Jacob L. Andersen Ejendomsmægler, MDE Få solgt inden sommer og tag glad på ferie! *Kilde: Boligsiden, , Find mægler, John Frandsen, Hammel afdeling, 19 besvarelser. Thorsø - Flot renoveret villa med et stort værksted Fårvang - Veludnyttet og renoveret etplansvilla NYHED NYHED Du kan også aftale med ejendomsmægleren, at han afholder et»åbent Hus«-arrangement på din bolig. Ejendomsmægleren er til stede ved»åbent Hus«, hvor han udleverer salgsmateriale og taler med de fremmødte. Ahornvej 4 Villaen er renoveret med bl.a. delvis udskiftning af vinduer, lækkert badeværelse, bryggers og køkken. Her er en dejlig stor have, overdækket terrasse samt garage med elektrisk port og værksted. Jacob Ejendomsmæglere og Valuarer, MDE Østergade Hammel Grund Ejr.ud Opført 1971 Udb Vær. 4 B/N 6.173/4.956 Garage Ja HMV1751 Tlf E Thorsølundvej 14 Denne flotte etplansvilla er løbende renoveret og ligger helt centralt i Thorsø med kort spadseretur til indkøb og stisystem til skole, hal, børnehave og friluftsbad! Mads Mads Thomas Daniel Jacob Grund 926 Opført 1964 Vær. 4 Garage Ja Gert D Ejr.ud Udb B/N 7.593/5.993 HMV1750 Jacob

7 Trin 6 BoLIgeN VISeS frem Når ejendomsmægleren har fundet en interesseret køber, der ønsker at se din bolig, kontakter ejendomsmægleren altid dig, og aftaler tidspunkt for fremvisningen. behjælpelig med praktiske spørgsmål, såsom afstand til skole, indkøb, fælles faciliteter m.v. Det bør altid være ejendomsmægleren, der personligt fremviser din bolig. Ejendomsmægleren gennemgår naturligvis salgsopstilling, tilstandsrapport og energimærkning,og drøfter forsikrings- og finansieringsmuligheder med kunden. Ejendomsmægleren gennemgår boligen med kunden. Under gennemgangen analyserer ejendomsmægleren kundens behov, og hvordan de passer, eller kan komme til at passe, med din bolig. Ved fremvisningen er ejendomsmægleren Efter fremvisningen spørger ejendomsmægleren om kundens umiddelbare interesse, og aftaler evt. det næste skridt. Du orienteres af ejendomsmægleren om fremvisningens resultat. Tom Madsen Ejendomsmægler og Valuar Vesterbro 17, 9000 Aalborg Gør boligen klar før fremvisningen: Ryd op. Få opvasken ryddet af bordet og sengen redt. Træk gardiner fra, tænd evt. lys, så boligen fremtræder lys og venlig. - Sørg for at indkørslen er ryddet og græsset er slået.

8 Trin 7 aftale om handel Når interessen hos køberen er skabt, skal detaljerne forhandles på plads. I disse forhandlinger er ejendomsmægleren din mand og orienterer og vejleder dig hele vejen igennem handlen. Når forhandlingen er afsluttet og vilkårene aftalt, udarbejder ejendomsmægleren købsaftalen, også kaldet slutsedlen. Når købsaftalen er klar, mødes du med køberen, enten hos ejendomsmægleren eller hos dig. Spørgsmål og praktiske forhold afklares. Herefter underskrives købsaftalen af køber og sælger. Husk, at køber altid har 6 hverdages fortrydelsesret, inden du kan være helt sikker på, at salget er en realitet. Derudover har køber mulighed for at lade en anden rådgiver kigge aftalen grundigt igennem, før den godkendes endeligt. Berigtigelse/skødeskrivning sker hos ejendomsmægleren. Det er nemt og bekvemt for dig som boligsælger. Købsaftalen gennemgåes grundigt og rettes til, hvis det er nødvendigt. Husk - det er dig og din bolig det handler om. Spørg hellere din ejendomsmægler eller anden rådgiver én gang for meget, end én gang for lidt.

9 Trin 8 HaNDLeN AfSlUttES Nu skal skødet udarbejdes på grundlag af købsaftalen. Efter en lovændring, har din ejendomsmægler også mulighed for at skrive skøder. John Frandsen A/S har stor ekspertise i skødeskrivning. Ejendomsmægleren tjekker at udbetaling og bank-garanti kommer til tiden. Sælgers nuværende lån i ejendommen, der ikke overtages af køber, indfries. Refusionsopgørelse udarbejdes. Refusionsopgørelsen viser og fordeler ejendommens udgifter på skæringsdatoen/overtagelsesdagen. Skødet tinglyses på dommerkontoret. Når ejendomsmægleren får det tinglyste anmærkningsfrie skøde retur, sørger han for, at det kontante overskud fra handlen udbetales til sælger. Normalt vil der gå én måned, inden du får udbetalt dine penge fra salget. Når overtagelsesdagen oprinder, er det vigtigt, at du sammen med køber udfylder»nøgleoverdragelsesskema«, som du får tilsendt fra ejendomsmægleren. De sidste praktiske småting (placering af stophane, vandmåler, elmåler m.v.) samt instruktion i boligens hvidevarer videregives fra sælger til køber. Skødet underskrives med NemID, og din ejendomsmægler hjælper gerne. Det er en god idé at udveksle telefonnumre med køberen, så tvivlsspørgsmål nemt kan klares. Husk også at sige farvel og tak for denne gang til naboer/ bekendte i området.

10 BoLIgeNS DokUmEntER Ejendomsmægleren gennemgår altid tingbogen, der fortæller hvem ejeren er, matrikel nummeret, om der er begrænsninger eller forpligtelser i forbindelse med byggeri på grunden og de tinglyste pantebreve. Der udover skal mægleren se følgende papirer, som han selv fremskaffer, hvis de mangler: BBR-ejermeddelsen Den fortæller, hvor mange kvadratmeter boligen er på, om der er garage, carport eller andre bygninger på grunden. Det er kommunen, der laver BBR-registrereingen. Ejendomsskattebilletten Den viser, hvad du betaler i ejendomsskat, til renovation og eventuel skorstensfejning m.v. Årsopgørelse fra kreditforeningen Ud af den kan du se, hvor stor restgæld der er i boligen, kursværdien af dit lån, og hvor stort dit rentefradrag er - husk den 4-cifrede kontrolkode, denne står på årsopgørelsen, du har fået fremsendt fra dit kreditforeningen. Private pantebreve Pantebrevet viser hovedstol, indfrielsesvilkår, ydelse, rente m.v. Forsikringspolice Her kan du se, om ejendommen er forsikret mod svamp, insekter og fejl på skjulte før. Referat fra ejerforening Generelforsamlingens referat viser, om ejerforeningen har besluttet, om der for eksempel skal foretages forbedringer, vedligeholdelse eller om fællesudgifterne stiger. Forbrugsopgørelser Aktuelt årsforbrug af el, vand og varme. Husk billed-id Typisk kørekort eller pas. Der skal mange papirer til en hushandel. Hos John Frandsen kan du til enhver tid få en forklaring på, hvilken dokumenter du skal finde frem.

11 8 grunde TIL AT HANDLE HOS OS Læs her, hvorfor du skal vælge os, når du vil købe eller sælge din bolig "8 grunde til at handle bolig hos os" er en dokumentation af, hvilke fordele du får ved at bruge John Frandsen som ejendomsmægler, når du skal sælge din bolig.

12 1ı2 grund 1 JoHN frandsen er TÆTTeST på når DU VIl handle BolIG UNgT & DYNaMISK MÆgLeR- TeaM Sådan arbejder vi for dig Vi er klar, når den potentielle køber banker på. Vi har nemlig åbent alle ugens 7 dage. Og uden for åbningstiden kan du altid komme i kontakt med os på telefonen. Vi er et ungt, friskt og dynamisk team, der forstår og taler kundens sprog. John Frandsens målsætning er at yde boligrådgivning med klar besked og god service. Vi vil høre kundens ærlige mening For at sikre, at vi hele tiden bliver endnu mere effektive, spørger vi altid kunderne om, hvordan de har været tilfredse med os, efter bolighandlen er afsluttet. Vores analyseskemaer til kvalitetssikring danner grundlag for John Frandsens fortsatte udvikling. grund 2 At VI også ER KLÆDT på TIL WeeKeNDeN - koster DIG IkkE EkStRA Man skal smede, mens jernet er varmt. Derfor har vi åbent alle ugens 7 dage. Vi er der, når du har tid og har brug for os. Vi er der også, selv om butikken er lukket. Telefonen er altid åben, så du altid kan komme i forbindelse med os. Det betyder, at vi handler lidt hurtigere - uden stress og til samme pris.

13 3ı4 grund 3 At VI har fingeren på pulsen - koster DIG IkkE EkStRA Alle ansatte hos John Frandsen A/S er lokalkendte, og kender området som sin egen bukselomme. Vi er veluddannede og følger nøje udviklingen på markedet. Det betyder rigtig prissætning, kompetent rådgivning og hurtig handel. grund 4 INgeN StRAmmE KÆDeKoNCepTeR Hos John Frandsen A/S er vi ikke ejet af banker og realkreditinstitutter. Vi er derfor ikke hæmmet af stramme kædekoncepter eller skal betale dyre franchiseafgifter. Vi kan tilrette salgsarbejdet og markedsføringen efter netop din bolig og dine ønsker - til 1 salær. Hos os får du lokalt klaret alt, der har med bolighandel at gøre: Rådgivning, kvalifi ceret prissætning/økonomiberegning, præsentation af din bolig i fl ere byer, fi nansiering, forsikring og skødeskrivning. Du har kun én kontakt. Det er både nemmere, billigere og mere sikkert for dig. John Frandsen Ejendomsmægler & Valuar, MDE

14 5 grund 5 At DU BlIVER SeT 23 STeDeR - koster DIG IkkE EkStRA Når du vælger Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, opnår du blandt andet følgende fordele: En af Danmarks førende ejendomsmæglere, der sætter dig som kunde i centrum. Vi er ikke bundet af stramme kædekoncepter og dyre administrationsomkostninger. Vi tænker kun på at sælge DIN bolig Vi er tæt på dig med 23 lokale boligbutikker fra Horsens til Aalborg, er vi hvor kunderne er En af Danmarks største selvstændige ejendomsmæglere. Ét fi rma, hvor alle trækker på samme hammel for at sælge din bolig Gazelle-virksomhed 4 år i træk. Skal du også have solgt? Et stærkt alternativ til kæderne. Vi gør det ukompliceret at handle bolig vi klarer salget fra A til Z, inkl. skødet. Handlen er først afsluttet for os, når pengene er på din konto Veluddannede ejendomsmæglere, der sikrer dig et hurtigt og trygt boligsalg Engagerede medarbejdere, der lytter til DINE ønsker og løbende holder dig opdateret Ejendomsformidling på jysk fornuftige dispositioner, ingen unødvendige omkostninger og mæglere der møder dig i øjenhøjde Over 3000 ejendomme solgt på 5 år. Vi har haft vækst, hvor andre har haft krise! Skal din bolig være den næste vi sælger? Professionel markedsføring af din bolig herunder professionelle fotografer og grafi kere Skal du være vores næste tilfredse kunde? Aalborg Klarup Hobro Hadsund Mariager Karup Viborg Bjerringbro Det skader ikke at blive set. Derfor samarbejder John Frandsens 23 butikker om dit boligsalg. vores vigtigste værktøj er at være tæt på kunden. Det betyder nem kontakt, større interesse og hurtigere handel - til 1 salær. Hammel Langå Randers Hadsten Hinnerup Aarhus Skanderborg Auning Glesborg Grenaa Kolind Rønde Ebeltoft Horsens

15 6 grund 6 SÅDAn finder VI KØBeReN - til DIn BolIG Salgsindsatsen er afgørende, når du skal have din bolig solgt. John Frandsen har et effektivt og velfungerende køberkartotek, som dagligt opdateres og suppleres med nye købere, der naturligvis også kontaktes. Med køberkartotek, udstilling, avisannoncering og internet er din bolig sikret markedets bedste præsentation - intet mindre! Vi gør meget ud af den personlige betjening og den daglige kontakt med boligkøbere. Alle potentielle købere bliver skrevet op i vores ajourførte køberkartotek. Din bolig får den bedste og mest dækkende markedsføring med annoncering i lokal- og landsdækkende aviser - det er stærkt! Ejendomsmæglerfi rmaet John Frandsen A/S er repræsenteret i alle medier. Derfor præsenteres din bolig også på internettet, i Danmarks største boligmarked Boligsiden.dk. Vi har selvfølgelig også vores egen velbesøgte hjemmeside johnfrandsen.dk RÅDGIVnInG med KLaR BeSKeD - og god SeRVICe Vi betjener dig alle ugens 7dage Vi følger udviklingen på markedet, bl.a. ved at deltage i branchens efteruddannelseskurser.

16 7ı8 grund 7 At DU får alt på et STeD - koster DIG IkkE EkStRA Aalborg Klarup Hadsund Hobro Mariager Tryghed i boligsalget er John Frandsens kvalitetsstempel. Hos os får du lokalt klaret alt, der har med bolighandel at gøre: Sælger/køberrådgivning, kvalifi ceret prissætning/økonomiberegning, daglig præsentation af din bolig i 22 byer, fi nansiering, forsikring og skødeskrivning. Du har kun én kontakt. Det er både nemmere, billigere og mere sikkert for dig. Karup Viborg Randers Langå Bjerringbro Hadsten Hammel Hinnerup Aarhus Skanderborg Horsens Glesborg Auning Grenaa Kolind Rønde Ebeltoft grund 8 At VI klarer paragrafferne... - koster DIG IkkE EkStRA Du behøver ikke at løbe hele byen rundt for at handle bolig. Nu kan John Frandsen nemlig også skrive skødet for dig. Susanne Nyborg, har selv udviklet sit skødekoncept. Det betyder nemmere, hurtigere og billigere bolighandel - samtidig med at sikkerheden er helt i top. NeMMeRe HURTIgeRe og BILLIgeRe BoLIgHaNDeL

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke.

vedr. besigtigelse af ejendommen og udarbejdelse af tilstandsrapport, home SundhedsAttest og energimærke. Velkommen hos home Før vi sælger din bolig, vil vi gerne præsentere os Før du sætter din bolig til salg, vil vi gerne fortælle dig, hvordan vi arbejder hos home. Hvem vi samarbejder med, og hvilke fordele

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Boligsælger Guide BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Et effektivt og trygt boligsalg Hos BoligOne har vi fokus på dig og dine behov. Du står selv for fremvisningen af din bolig, mens

Læs mere

Boligkøberguide. Boligen er fundet Dette er stadiet hvor du har fundet en ejendom som du er interesseret i. Der forhandles eventuelt salgspris.

Boligkøberguide. Boligen er fundet Dette er stadiet hvor du har fundet en ejendom som du er interesseret i. Der forhandles eventuelt salgspris. Boligkøberguide 10 gode råd inden du køber bolig: 1. Lav en grundig prisanalyse af boligen sammenholdt med andre lignende boliger. Det gælder både kontantprisen, men også ejerudgifter. 2. Vær sikker på

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvordan vi arbejder hos home, hvilke fordele det giver at sælge og købe via

Læs mere

Udløber eller opsiges aftalen, betaler sælger både dokumentationsomkostninger og

Udløber eller opsiges aftalen, betaler sælger både dokumentationsomkostninger og 1 København, den 27. maj 2008 KENDELSE Klagerne ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Jens H. Bjerregaard og Jens Saugstrup Kastrupvej 89 2300 København S Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede efter klagernes

Læs mere

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten

Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Lilleringvej 9, Storring 8464 Galten Højt beliggende villa, med plads til den store familie + 105 kvm garage. Sag: 84600578 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464

Læs mere

Få den bedste handel hos EDC Jyderup

Få den bedste handel hos EDC Jyderup www.edc.dk Få den bedste handel hos EDC Jyderup Jyderup Sølystvej 5 B 4450 Jyderup Telefon: 5927 6666 Mail: 445@edc.dk www.edc.dk Kom indenfor hos EDC Jyderup EDC Jyderup blev overtaget af statsaut. ejendomsmægler

Læs mere

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som

Bolighandel. testamente. INTERLEX Advokater har et team af advokater og advokatsekretærer, som Bolighandel Bolighandel Ikke to bolighandler er ens. Der er mange dokumenter og oplysninger, der skal gennemgås, vilkår, der skal diskuteres og aftaler, der skal på plads. INTERLEX Advokater hjælper dig

Læs mere

Velkommen hos home - ved lejlighed

Velkommen hos home - ved lejlighed Velkommen hos home - ved lejlighed Før vi sælger din lejlighed Før du sætter din ejerlejlighed til salg, vil vi gerne fortælle, hvilke fordele det giver at sælge og købe via os og hvad du kan forvente

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN

KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN KØB AF BOLIG TRIN FOR TRIN 122/02 01.01.2015 Køb af bolig bør primært handle om, at du og din familie får opfyldt et konkret boligbehov, der her og nu, men også på længere sigt opfylder så mange af jeres

Læs mere

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen.

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen. Estate mæglerne ingolf bossen Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Salg uden besvær Køb uden komplikationer Hos er alt vedrørende salg enkelt og overskueligt. Hos er alt vedrørende køb gjort helt

Læs mere

Sagsnr.: Ejerudgift/md.: KV4011 1.070

Sagsnr.: Ejerudgift/md.: KV4011 1.070 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen Bredgade 4B * 8560 Kolind Tlf. 86 39 53 00 * Fax. 86 46 64 44 E-mail: kolind@johnfrandsen.dk www.johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Vestergade 26 * 8963 Auning Tlf. 86 49 64 44 * Fax. 86 49 64 77 E-mail: auning@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

Vi er klar til at sælge din bolig

Vi er klar til at sælge din bolig Grønnegade 82, 1, 1 home Århus City tilbyder dig et effektivt salgsarbejde og et trygt samarbejde, når du sætter din bolig til salg. På de næste sider får du en præsentation af hvem vi er, hvad vi kan

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Vestergade 26 * 8963 Auning Tlf. 86 49 64 44 * Fax. 86 49 64 77 E-mail: auning@johnfrandsen.dk

Læs mere

Denne handel. er på betingelse. af min advokats

Denne handel. er på betingelse. af min advokats HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af min advokats godkendelse Et skøde er kun en kvittering for det du allerede har købt... HUSK ADVOKATFORBEHOLDET Denne handel er på betingelse af

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Nørretorv 13, st. tv. Tlf. 88 53 55 00 E-mail:

Læs mere

Når du har planer om en ny bolig

Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig Når du har planer om en ny bolig At blive boligejer er en stor begivenhed i livet og derfor sjældent noget, man beslutter fra den ene dag til den anden. For hvad er der

Læs mere

Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig.

Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. home Nykøbing Sj. Vesterbro Torv 2 Velkommen til home Nykøbing Sj. Vi glæder os til at sælge din bolig. På de næste sider kan du få et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig. Hvis du har spørgsmål, er

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Glesborg Bygade 43 * 8585 Glesborg Tlf. 86 38 78 00 * Fax. 86 38 78 86 E-mail:

Læs mere

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret

Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Islandsgade 2, 1. th. Ø-gadekvarteret Lys andelslejlighed Sag: 90000373 edc.dk Anker Nørgaard Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Vejgaard Torv 5-9000 Aalborg Tlf. 98167722-900@edc.dk Boligen Opført/Ombygget

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Glesborg Bygade 43 * 8585 Glesborg Tlf. 86 38 78 00 * Fax. 86 38 78 86 E-mail:

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Storegade 19 * 8850 Bjerringbro Tlf. 86 68 80 08 * Fax. 86 68 50 08 E-mail:

Læs mere

Klinteløkken 4F, "Klintely" 3770 Allinge

Klinteløkken 4F, Klintely 3770 Allinge Klinteløkken 4F, "Klintely" 3770 Allinge 6 flotte feriehuse, opført i 2006, med både havkig og skøn natur. Sag: 37100279 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf.

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Rude Havvej 182, Rude Str., 8300 Odder

Læs mere

GODT I HUS. - en guide til dig, som skal købe ejerbolig

GODT I HUS. - en guide til dig, som skal købe ejerbolig GODT I HUS - en guide til dig, som skal købe ejerbolig Det er spændende at købe ny bolig. Men det er også forbundet med beslutninger, som kan få økonomiske konsekvenser i mange år fremover. Derfor er det

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Århusvej 109-8960 Randers SØ Tlf. 8641 9500 - Fax. 8641 4106 E-mail: randers@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Nytorv 6, 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 4200 - Fax. 8634 4203 E-mail: ebeltoft@johnfrandsen.dk

Læs mere

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri

Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Nordbakken, Trustrup Velindrettet og vedligeholdelsesfri Til absolut konkurrencedygtig pris Sag: 85235177 edc.dk Møllers Ejendomskontor I/S Statsaut. ejendomsmæglere, MDE Havnevej 129-8500 Grenaa Tlf.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

Boligsælgerens Guide. En god start på boligsalget. Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg

Boligsælgerens Guide. En god start på boligsalget. Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg Boligsælgerens Guide En god start på boligsalget Alt du skal vide, før du starter dit boligsalg Indholdsfortegnelse 01 Er du klar til at sælge din bolig? 02 Hvordan foregår et boligsalg? 03 Forberedelser

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Østerbrogade 16 8500 Grenaa Tlf. 86 32 55 00 - Fax. 86 32 65 33 E-mail: grenaa@johnfrandsen.dk

Læs mere

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier DanBolig Horsens v/statsaut. ejendomsmægler Lisbeth Kirkegaard Horsens Tørring JUELSMINDE ring: 7562 8899 HORSENS@DanBolig.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Bredgade 4B * 8560 Kolind Tlf. 86 39 53 00 * Fax. 86 46 64 44 E-mail: kolind@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN Storegade 41 9560 Hadsund Tlf.: 98 57 57 77 hadsund@johnfrandsen.dk Adresse: Lindevej

Læs mere

Salgsopstilling. Beskrivelse af andelsboligen: Vigtig information. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

Salgsopstilling. Beskrivelse af andelsboligen: Vigtig information. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Nørretorv 13, st. tv. Tlf. 88 53 55 00 E-mail:

Læs mere

Virksundvej 1 8831 Løgstrup

Virksundvej 1 8831 Løgstrup Virksundvej 1 8831 Løgstrup Udsigt - Udsigt - Udsigt Sag: 87501487 edc.dk EDC Svend Døssing Statsaut. ejendomsmæglere, valuar, MDE Hjultorvet 1-8800 Viborg Tlf. 86625255-875@edc.dk Udsigt - Udsigt - Udsigt

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300 v i g ø r d r ø m m e til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Haderslev: 7452 0042 Vojens: 7454 2300 Aabenraa: 7361 1100 W W W.DanBolig.DK DanBolig b y d e r v e l ko m

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Nytorv 6, 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 4200 - Fax. 8634 4203 E-mail: ebeltoft@johnfrandsen.dk

Læs mere

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb.

Til dig som køber. Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. KØBERVEJLEDNING Til dig som køber Denne lille købervejledning kan du bruge i forbindelse med dit ejendomskøb. Købervejledningen giver dig et overblik over hele forløbet og indeholder en alfabetisk ordliste,

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan

BoligOne. Din salgs- og handlingsplan BoligOne Din salgs- og handlingsplan Velkommen til BoligOne Du har valgt at sælge din bolig gennem BoligOne - og det er vi glade for. I denne salgs- og handlingsplan kan du læse om forløbet og nogle af

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr. 30971280 Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Østerbrogade 16 8500 Grenaa Tlf. 86 32 55 00 - Fax. 86 32 65 33 E-mail: grenaa@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Vibevænget 6, Mariendal Havbakker, 8330 Beder Sagsnr.: 2284 Dato: 13-07-2016 Beskrivelse: Velbeliggende sommerhus i Mariendal Havbakker, 2. række med et fint kig til vandet og

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr

anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken Redsted. Tlf CVR-nr Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling anja hensberg ejendomsmæglerfirma Kastaniebakken 3-7970 Redsted. Tlf. 96 70 80 20 E-mail: info@anjahensberg.dk CVR-nr.

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Vesterbrogade 5 D * 8800 Viborg Tlf. 86 61 53

Læs mere

Klinteløkken 9B, "Klintely" 3770 Allinge

Klinteløkken 9B, Klintely 3770 Allinge Klinteløkken 9B, "Klintely" 3770 Allinge Renoveret ferielejlighed, med både havkig og skøn natur. Sag: 37100293 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk

Læs mere

EDC Danebo. EDC Danebo. kom godt videre. Derfor EDC! Stærkt samarbejde=stærk kæde. Kildegade Nibe Tlf.:

EDC Danebo. EDC Danebo. kom godt videre. Derfor EDC! Stærkt samarbejde=stærk kæde. Kildegade Nibe Tlf.: Derfor EDC! Over 240 butikker i Danmark, hvor din bolig kan ses Danmark største køberklub Danmarks mest sete og hurtigste mæglerside: edc.dk Gratis flytteforsikring Stærkt samarbejde=stærk kæde i Nibe

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Nørretorv 13, st. tv. Tlf. 88 53 55 00 E-mail:

Læs mere

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 23-04-2015

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 23-04-2015 Formidlingsaftale om salg Sagsnr.: 845-00001 Nedenfor anførte sælger(e) og ejendomsmæglervirksomhed har indgået følgende formidlingsaftale om salg: 1. Parterne Sælger Sælger Navn: Adresse: Tlf. privat/arb./mobil:

Læs mere

EGE DYNAMISK BOLIGHANDEL KIRKE HYLLINGE ROSKILDE LEJRE. Interessant for både fastboende og tilflyttere ROSKILDE FJORD ÅGERUP KIRKE HVALSØ TUNE

EGE DYNAMISK BOLIGHANDEL KIRKE HYLLINGE ROSKILDE LEJRE. Interessant for både fastboende og tilflyttere ROSKILDE FJORD ÅGERUP KIRKE HVALSØ TUNE Interessant for både fastboende og tilflyttere EDC Ege i Roskilde, Lejre og Bramsnæs Roskilde Fjord Munkholm Broen Roskilde Domkirke Vikingeskibsmuseet Ledreborg Sagnlandet Lejre ROSKILDE FJORD KIRKE HYLLINGE

Læs mere

Mindst 10 gode grunde til at bruge en BOLIGadvokat.

Mindst 10 gode grunde til at bruge en BOLIGadvokat. Mindst 10 gode grunde til at bruge en BOLIGadvokat. Køb eller salg af bolig er måske den største handel i dit liv. Der står mange penge på spil, men du kan få ro i sjælen, hvis du bruger en BOLIGadvokat.

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Århusvej 109-8960 Randers SØ Tlf. 8641 9500 - Fax. 8641 4106 E-mail: randers@johnfrandsen.dk

Læs mere

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig

EDC Lemvig. Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig Vi samler ikke på ejendomme......vi sælger dem! EDC Lemvig Vestergade 26 7620 Lemvig Tlf.: 96 63 40 00 711@edc.dk www.edc.dk/lemvig EDC: Danmarks største og ældste mæglerkæde 240 selvstændige ejendomsmæglerfirmaer

Læs mere

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING

KAN DU SE FORSKELLEN! GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING KAN DU SE FORSKELLEN! EJENDOMSMÆGLER BOLIGadvokat BANKRÅDGIVER KØBERRÅDGIVER KREDITFORENING 10 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE 100% UAFHÆNGIG RÅDGIVNING Køb eller salg af bolig er formentlig den største handel

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Østergade 27, 4970 Rødby Sagsnr.: 401187 Dato: 29-09-2015 Beskrivelse: Udlejningsejendom centralt i Rødby Ejendommener

Læs mere

Thomas Valsted ny mand pa ho lde

Thomas Valsted ny mand pa ho lde VI SÆLGER LAND OG BY 1 KLAR TIL AT SÆLGE BÅDE LAND OG BY Thomas Valsted ny mand pa ho lde t Mød et stærkere Agriteam Varde Mød Thomas, den nye mand på holdet Fortsat succes med landbruget Hvorfor vælge

Læs mere

Salgsopstilling. Beskrivelse: Vigtig information. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S

Salgsopstilling. Beskrivelse: Vigtig information. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Nørretorv 13, st. tv. Tlf. 88 53 55 00 E-mail:

Læs mere

Estate mæglerne Jakob brandstrup. Vi kender vejen INGOLF RASMUSSEN A/S. Estate mæglerne Jakob Brandstrup

Estate mæglerne Jakob brandstrup. Vi kender vejen INGOLF RASMUSSEN A/S. Estate mæglerne Jakob Brandstrup Estate mæglerne Jakob Brandstrup Estate mæglerne Jakob brandstrup din lokale ejendomsmægler Bystævnet 3 8520 Lystrup Tlf.: 8610 2828 Tak til vores samarbejdspartnere for jeres deltagelse i denne brochure

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Glesborg Bygade 43 * 8585 Glesborg Tlf. 86 38 78 00 * Fax. 86 38 78 86 Salgsopstilling E-mail:

Læs mere

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Nytorv 6, 8400 Ebeltoft Tlf. 8634 4200 - Fax. 8634 4203 E-mail: ebeltoft@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Morbærvænget 5, Ajstrup Strand, 8340

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker.

SALGSOPSTILLING. Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. SALGSOPSTILLING Hesteejendom med 11,7 ha. i kanten af Frederiks. Tæt ved skole, børnehave, sportscenter mv. ca. 11 ha. agerjord i 2 regulære stykker. Kontantpris: 2.545.000 Havredalsvej 2, Frederiks, 7470

Læs mere

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/G COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Vestergade 26 * 8963 Auning Tlf. 86 49 64 44 * Fax. 86 49 64 77 E-mail: auning@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Hovedgaden 16 8410 Rønde Tlf. 8853 5100 E-mail: roende@johnfrandsen.dk www.johnfrandsen.dk

Læs mere

Køb og salg af andelsbolig

Køb og salg af andelsbolig Køb og salg af andelsbolig Før vi sælger din andelsbolig Før du sætter din andelsbolig til salg, vil vi gerne fortælle dig om fordelene ved at giver sælge og købe via os og hvad du kan forvente dig af

Læs mere

2.3 E/SO COPYRIGHT DE

2.3 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling v/ Lars Isaksen, ejendomsmægler medlem af Ejendomsmæglernes Landsorganisation CVR nr 1391 5547 Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693 3211-4011 2332 mail@norsmindeejendomsfirma.dk www.norsmindeejendomsfirma.dk

Læs mere

Klinteløkken 15E 3770 Allinge

Klinteløkken 15E 3770 Allinge Klinteløkken 15E 3770 Allinge EN PÆN FERIELEJLIGHED - MED HAVUDSIGT OG OG SKØN NATUR Sag: 37100390 edc.dk BornholmerBo Ejendomsmæglere & valuarer MDE Tornegade 1-3 - 3700 Rønne Tlf. 56955683-371@edc.dk

Læs mere

Ejendomsmæglerfirma Svend Bille Ansvarlig indehaver Svend Bille Ved Faurgården 7 4300 Holbæk mailadr: sbille@post3.tele.dk mobiltlf.

Ejendomsmæglerfirma Svend Bille Ansvarlig indehaver Svend Bille Ved Faurgården 7 4300 Holbæk mailadr: sbille@post3.tele.dk mobiltlf. Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Ejendomsmæglerfirma Svend Bille Ansvarlig indehaver Svend Bille Ved Faurgården 7 4300 Holbæk mailadr: sbille@post3.tele.dk mobiltlf.

Læs mere

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F

Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Sophieholmen 10 2 tv 4800 Nykøbing F Skøn liebhaverlejlighed med flotteste udsigt over Guldborgsund Sag: 48500276 edc.dk EDC Michael Pedersen Kom godt videre Slotsbryggen 12-4800 Nykøbing F Tlf. 54852300-485@edc.dk

Læs mere

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Hans Eigil Jensen Storegade 33 4780 Stege

Klagerne. København, den 3. marts 2010 KENDELSE. ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Hans Eigil Jensen Storegade 33 4780 Stege 1 København, den 3. marts 2010 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. Ejendomsmægler MDE Hans Eigil Jensen Storegade 33 4780 Stege Sagen angår spørgsmålet, om indklagede har krav betaling af salær og dokumentationsomkostninger,

Læs mere

2.3 A/SO COPYRIGHT DE

2.3 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Mindet 1., 8660 Skanderborg Tlf. 8652 5286 - Fax. 8652 5284 E-mail: skanderborg@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN Havnegade 8A 9550 Mariager Tlf.: 98 54 20 44 mariager@johnfrandsen.dk Adresse: Havnegade

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Vesterbro 17-9000 Aalborg Tlf. 9810 1435 - Fax.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN Storegade 41 9560 Hadsund Tlf.: 98 57 57 77 hadsund@johnfrandsen.dk Adresse: Nørrevangsvej

Læs mere

2.0 A/SO COPYRIGHT DE

2.0 A/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Ejendomsmæglere & valuarer MDE Vesterbrogade 5 D * 8800 Viborg Tlf. 86 61 53

Læs mere

2.0 E/SO COPYRIGHT DE

2.0 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Norsminde Ejendomsfirma Norsmindevej 197, 8340 Malling Tlf: 8693-3211. CVR-nr. 13915547 www.norsmindeejendomsfirma.dk lisaksen@post3.tele.dk Adresse: Ajstrup Strandvej 96, Ajstrup Strand,

Læs mere

Salgsopstilling. Beskrivelse: Vigtig information

Salgsopstilling. Beskrivelse: Vigtig information Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Glesborg Bygade 43 * 8585 Glesborg Tlf. 86 38 78 00 * Fax. 86 38 78 86 E-mail:

Læs mere

2. Budget Kontanthandel Finansieret handel Indtægter: Kontant betales 998.000 Ejerskiftelån % år

2. Budget Kontanthandel Finansieret handel Indtægter: Kontant betales 998.000 Ejerskiftelån % år Salgsbudget Sag nr./ref. 06161 / Morten Puggård For sælger Annelise Hyldgaard Hansen ved salg af ejendommen Matr.nr. 1 x m.fl Boldesager, Esbjerg Jorder Ejerl.nr. Beliggende 1. Udbudsvilkår Kontantpris

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet JOHN FRANDSEN Storegade 41 9560 Hadsund Tlf.: 98 57 57 77 hadsund@johnfrandsen.dk Adresse: Hadsundvej

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Vestergade 26 * 8963 Auning Tlf. 86 49 64 44 * Fax. 86 49 64 77 E-mail: auning@johnfrandsen.dk

Læs mere

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 03-11-2015

Sagsnr.: 845-00001 Ejendommen: Dato: 03-11-2015 Formidlingsaftale om salg Sagsnr.: 845-00001 Nedenfor anførte sælger(e) og ejendomsmæglervirksomhed har indgået følgende formidlingsaftale om salg: 1. Parterne Sælger Sælger Navn: Adresse: Tlf. privat/arb./mobil:

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Storegade 19 * 8850 Bjerringbro Tlf. 86 68 80 08 * Fax. 86 68 50 08 E-mail:

Læs mere

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.

Lunavej 5B Rødovre. EDC Arne Madsen A/S. Lunavej 5B. Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE. Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc. Lunavej 5B Rødovre Lunavej 5B Sag: 26100445 edc.dk EDC Arne Madsen A/S Statsaut. ejendomsmæglere & Valuarer MDE Rødovrevej 404-2610 Rødovre Tlf. 36721800-261@edc.dk Boligen Opført 1951 Rum/Værelser 4/4

Læs mere

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2012-0236 li. København, den 22. april 2013 KENDELSE. ctr. 1 København, den 22. april 2013 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Palle Schultz Jensen og Morten Nancke Rugårdsvej 260 5210 Odense NV Nævnet har modtaget klagen den 16. november 2012.

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Bredgade 4B * 8560 Kolind Tlf. 86 39 53 00 * Fax. 86 46 64 44 E-mail: kolind@johnfrandsen.dk

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Adresse: Øresundsvej 60, 2. th, 2300 KøbenhavnS Sagsnr.: AB2814 Dato: 04-08-2015 Beskrivelse: Yderst Attraktiv og Istandsat

Læs mere