INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle."

Transkript

1 FZ / FS PROFILINE.

2 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser. Monteringen på min traktor var intet problem, fordi STOLL tilbyder skræddersyede monteringsdele. Desuden er betjeningen nem og komfortabel.

3 K-KLASSER. 1 Alle bevægelige dele er forsynet med brede lejebøsninger og holder til selv de hårdeste belastninger. Smørestederne, der er let tilgængelige udvendigt fra, letter vedligeholdelsen. 2 Hydraulikrørene er lagt beskyttet under frontlæsserarmene og sørger således for et frit udsyn til redskabet og materialet. 2 3 Frontlæsserarme af finkornsstål med høj styrke er slankere og dermed ikke blot lettere, men sørger også for et bedre udsyn. 1 4 Z-kinematik til det bedste udsyn til redskabet fra traktorkabinen. 3 5 Fladt, ovalt tværrør, der er placeret langt fremme, sørger for det bedste udsyn. 6 Sikkerhedsstøtteben, der kan indstilles individuelt. Kan betjenes uden værktøj og ligger opklappet tæt mod frontlæsserarmen. 7 Mellemarm af støbejern, der sørger for fremragende stabilitet og vridningsstivhed. 4 8 Redskabslåsen fungerer automatisk og efter ønske elektrisk-hydraulisk Frontlæssere fra professionelle til professionelle Udviklet af professionelle til professionelle: mekanisk parallelføring med Z-kinematik, efterfyldningsfunktion, hurtig tømning og tidsbesparende Return-to-Level-funktion (RTL) er blot nogle af STOLL s ProfiLinefrontlæssernes vigtigste egenskaber. Hertil kommer det fremragende udsyn, der er sikret ved, at styrestængerne er placeret inde i læsserarmen og det flade tværrør. Hydraulikrørene er lagt beskyttet under frontlæsserarmen og giver et frit udsyn. Hver centimeter på denne læsser er gennemtænkt og udstråler højeste kvalitet. FZ / FS-frontlæssere fra STOLL til traktorer på 50 til over 300 HK forener alle egenskaber, som den enorme løftekraft, den ekstraordinære stabilitet, den høje læssekapacitet og et moderne design, til et moderne og innovativt frontlæsserkoncept. Funktionalitet og de mange intelligente tekniske løsninger overbeviser Dem, under den daglige brug, med den høje læssekapacitet og den komfortable betjening.

4 4 KRAFTFULDE LØFT. Z-kinematik garanterer en høj løfte- og brydekraft under hele læssearbejdet. Hverken en styrestang eller hydraulikrørene forstyrrer chaufførens udsyn.

5 5 Det kommer an på kinematikken Hvis man vil løfte og læsse med stor kraft har man brug for den rigtige kinematik. Det kommer ikke kun an på en robust konstruktion, men også et fremragende udsyn. Det er præcis de egenskaber, De kan forvente af en STOLL-frontlæsser. Desuden har STOLL som første producent placeret styrestangen inde i frontlæsserarmen. Med denne geniale løsning forbedres ikke kun udsynet under læssearbejdet, også frontlæsserens konstruktion gøres mere enkel. Ved at fjerne de øverste styrestænger får chaufføren et fremragende udsyn til materialet og til vejen, både fremad og til siden til et sikkert og hurtigere læssearbejde. Derudover giver Z-kinematik mulighed for en enorm løftekapacitet. Med op til dan (FZ 100, redskabs-omdrejningspunkt øverst) når STOLL-frontlæssere værdier, der kan mærkes. Fremragende læssekapacitet ved hjælp af optimal tilpasning til traktoren Z-kinematik med indvendige styrestænger har en positiv virkning på frontlæsserens placering på traktoren. Fordi den øverste styrestang er bygget ind i læsserarmen, kan frontlæsseren placeres tættere ved kabinen - dvs. tættere ved traktorens centrale tyngdepunkt. Også forruden kan i de fleste tilfælde fortsat åbnes og forakselbelastningen reduceres. Traktoren belastes mindre og levetiden øges. STOLL har størst erfaring med finkornsstål til frontlæssere Alle læssere i FZ-serien er af finkornsstål af højeste kvalitetsklasse. Det er der gode grunde til: Finkornsstål giver frontlæsserarmen dens usædvanlige stabilitet og robusthed, som De kan forvente af en læsser i denne kvalitet. Konstruktionen med læsserarme, der er indlejret i hinanden, garanterer højeste stabilitet og vridningsstivhed, især fordi en kraftig kraveformet komponent på overlapningen forstærker dette område yderligere. Armenes tværsnit sørger med en bredde på 116 mm for ekstra stabilitet. Hver arm på frontlæsseren bøjes af ét stykke. I hulrummet findes styrestangen og derunder hydraulikrørene. Den høje løfte- og brydekraft garanteres af den robuste Z-kinematik. Ved hjælp af de specielt tilpassede beslag placeres frontlæsseren således, at traktorens foraksel ikke belastes med yderligere vægt. Samtidig kan forruden i mange tilfælde fortsat åbnes fuldstændigt.

6 6 DET MAN IKKE SER, FORSTYRRER HELLE Usynligt placerede hydraulikrør sørger for et frit udsyn. Man mærker forskellen med det samme: Ingen forstyrrende rør og glatte indvendige sider på armene. Øjnene skånes og jeg kan koncentrere mig fuldstændigt om læssearbejdet. Det er særligt godt at rørene og samlingerne til enhver tid er hurtigt tilgængelige, til den nødvendige service - en fremragende løsning!

7 7 R IKKE. Skjulte hydraulikrør Traktorernes kølerhjelme bliver bredere og bredere og dermed bliver den korte afstand til frontlæsserarmen mere og mere kritisk. STOLL har også en særlig løsning til dette problem. Genial nemt, logisk og formålstjenligt er hydraulikrørene derfor af forskellige årsager lagt i et beskyttet rum under frontlæsserarmen. Et stort plus for servicevenlighed En aftagelig beskyttelsesplade dækker og beskytter hydraulikrørene mod skader men også for udseendets skyld. Beskyttelsespladen er nem at fjerne og alle hydraulikrør er let tilgængelige. Sikker parkering STOLL har tænkt på alt: når De parkerer Deres læsser, kan De placere hydraulikslangerne, HYDRO-FIX og det elektriske stik sikkert i en dertil beregnet holder. FZ-serien har formålstjenlige løsninger til enhver detalje. 1 Hydraulikrørene er placeret pænt og ordentligt under frontlæsserarmene: FZ-læsserens hydraulikrør er alligevel til enhver tid hurtigt tilgængelige. 2 Langt fremme og ovalt: Det robuste tværrør hindrer ikke chaufførens udsyn. 1 2 Beskyttelsespladen på frontlæsserarmenes underside kan hurtigt tages af til kontrol og vedligeholdelse af hydraulikrørene.

8 8 HVERT LEJE SIN EGEN BØSNING. STOLL-frontlæssere satser på kvalitet i enhver detalje.

9 9 Frontlæssere til professionelle har bøsninger Før De bestemmer Dem for en ny professionel frontlæsser, bør De altid kaste et kritisk blik på de enkelte konstruktionsdeles og komponenters lejesteder. For her er der forskel på hobby-frontlæssere og frontlæssere, der er konstrueret til hårdt arbejde i professionelle landbrug. Derfor får lejerne på STOLL s ProfiLine-frontlæssere også den største opmærksomhed fra starten. STOLL anvender uden undtagelse det gennemprøvede DX-kompositmateriale til alle lejebøsninger. Boltdiameteren på ProfiLine-frontlæssere er alt efter læsserstørrelse mm og i læsserarmens omdrejningspunkt endda uovertrufne mm! Dette garanterer sikkert arbejde hver gang. Selvfølgelig er alle lejer let tilgængelige og kan smøres udvendigt fra. De ekstremt belastede lejeholdere konstrueres af omkostningsmæssige årsager, af mange producenter, ofte kun i de pladetykkelser, der anvendes til frontlæsserarmene. Her stiller STOLL væsentligt højere krav til lejernes holdbarhed. Derfor er alle lejesteder på alle FZ-læssere forstærket med 22 mm indsvejsede lejebøsninger i begge sider - et yderligere bevis på STOLL-frontlæssernes høje kvalitetsstandard. Med disse førsteklasses tekniske løsninger kan De med hver ProfiLinefrontlæsser nyde fordelene af en lang levetid især efter mange års hårdt læsserarbejde. Alle smøresteder er let tilgængelige udvendigt fra. Robuste lejebøsninger af DX-kompositmateriale. Alle lejesteder smøres hver for sig.

10 10 HVEM HAR OPFUNDET DET? STOLL s originale påmonterings- og indkøringssystem har overbevist kunderne i over 25 år. Når man kun har én traktor til alt arbejde, behøver man ikke altid at slæbe frontlæsseren med. Indkøringssystemet er praktisk og især hurtigt. Monteringen varer kun lidt over et minut. Jeg havde allerede en STOLLlæsser for 15 år siden med dette indkøringssystem. Det har overbevist mig om, at læsseren også efter denne lange tid stadig sidder fuldstændig sikkert, takket være den justerbare spændekileforbindelse

11 11 Hurtigere går det næppe Hurtig på- og afmontering af frontlæsseren har altid været STOLL s stærke side. Allerede på standardversionen forbindes traktoren hydraulisk med frontlæsseren med fire fladstikskoblinger. Den farvede afmærkning af de enkelte tilslutninger udelukker forvekslinger. Anordningen i en række efter hinanden forbedrer udsynet fremad. Et stik til alle hydraulikslanger HYDRO-FIX-hydraulikforbindelsen giver mere komfort. Forbindelsen med fire tilslutninger tilsluttes eller afbrydes nemt. Vi leverer også en HYDRO-FIX til hurtig tilkobling af redskaber til 3. eller 4. ventilfunktion: STOLL s redskabs-fix. Dermed reduceres klargøringstiderne. Under til- og frakoblingen opstår der ingen nævneværdig lækage - dermed er redskabs-fix også en miljøvenlig løsning. Hvis redskaberne skiftes ofte, sparer redskabs-fix tid og gør betjeningen nemmere. Påmontering af læsser STOLL s originale indkøringssystem anvendes også til ProfiLine-frontlæssere. Indkøringssystemet er kompatibel med ældre modeller med fangkrog. Sikkerhedsstøtteben Frontlæsseren står sikkert på de kraftige, selvlåsende støtteben. Låsningen og oplåsningen er løst på en intelligent måde og klares nemt og uden besvær. Støttebenene, der er klappet sammen under brugen, dækker hydraulikrørene i frontlæsserarmen. Visuelt display for redskabsstilling Alt, der letter og forbedrer læssearbejdet, er ført ud i livet på de nye ProfiLine-frontlæssere. Samtidigt er også det visuelle display for redskabet komplet revideret. Det er nu endnu nemmere at indstille og se. Kør ind og lås frontlæsseren fast med et håndtag. Den stabile sænksmedede holder i STOLL s indkøringssystem. Stabil og uopslidelig. Hurtig montering og låsning af læsseren. Det varer kun lidt over et minut - og traktoren bliver til en landbrugs- læssemaskine.

12 12 SIKKER KØRSEL MED HØJ KOMFORT. STOLL s COMFORT-DRIVE eliminerer generende vibrationer og nikkende bevægelser.

13 13 Det kommer an på hydraulikken På de nye ProfiLine-frontlæssere har alt fået et næsten helt nyt design eller er forbedret i detaljer, herunder frontlæsserens centrale hydraulik. Resultatet er overbevisende Den centrale hydraulikblok med udvidelsesblokken er placeret kompakt bag tværrøret. Her hindrer intet udsynet til redskabet og materialet. Hele hydraulikenheden er beskyttet mod snavs og skader med en stabil afskærmning. En dobbeltvirkende trykbegrænsningsventil (DBV), der aktiveres ved 210 bar, sikrer redskabscylinderne mod overbelastning under hårdt læssearbejde. Ingen nikken, ingen vibrationer Med dæmpningssystemet COMFORT-DRIVE (kan tilkobles elektrisk efter ønske) elimineres traktorens generende nikken under transport, med påmonteret frontlæsser, næsten fuldstændigt. Frontlæsseren affjedres ved hjælp af en næsten uopslidelig gastryksbeholder, der er monteret i tværrøret. STOLL giver dermed afkald på systemet med kvælstofakkumulatorer. Dette system dæmper allerede ved lav belastning, da den har en stor volumen og et lavt forspændingstryk. Derudover kan gastryksbeholderen efterfølgende oplades til højere tryk i en specialforretning. En 3. ventilfunktion er allerede forberedt i den centrale hydraulikblok, til montering af hydraulisk betjente redskaber Gastryksbeholder til COMFORT-DRIVE vibrationsdæmning inden i tværrøret 1 Olie 2 Gastryksbeholderen er placeret yderst til højre 3 Gas Mek. eller elektro-hydr. afspærringsventil til COMFORT-DRIVE. Elektro-hydr. redskabslås 6 4. hydraulikfunktion 7 3. hydraulikfunktion 68 8 Central hydraulikblok Udvidelsesblok Plus-funktioner i pakken Efterfyldning Hurtig tømning 10

14 14 HURTIG OG NEM LÆSNING. Niveauautomatikken (RTL) og efterfyldningsfunktionen øger læssekapaciteten. STOLL-frontlæsseren giver mig optimale muligheder under arbejdet. Uanset, om jeg transporterer halmballer ind i stalden eller læsser korn. Især niveauautomatikken RTL har overbevist mig. Nemmere kan læssearbejdet ikke blive.

15 15 Højere læssekapacitet Jo nemmere en frontlæsser er at betjene, desto højere bliver læssekapaciteten og jo mere kan der læsses pr. time. Netop i professionelle landbrug og maskinstationer, hvor forskellige chauffører skal betjene traktoren og frontlæsseren, sørger efterfyldningsfunktionen, den hurtige redskabstømning og niveauautomatikken (RTL-funktionen) for fremragende resultater. På jordniveau med et tryk på en knap Med et tryk på en knap sættes skovlen automatisk ned på jorden igen efter tømningen når frontlæsseren sænkes. Det sparer chaufføren for flere timers arbejde. Læssekapaciteten kan netop i forbindelse med læssearbejde, der udføres mange gange, øges væsentligt med niveauautomatikken. Chaufføren kan koncentrere sig om det vigtigste arbejde, som at køre præcist hen til siden på f.eks. en trailer, til en tipvogn og siloer. Niveauautomatikkens komponenter er monteret i frontlæsseren. På denne måde kan Return-to-Level-funktionen hos STOLL anvendes uafhængigt af 1-grebsstyresystemet. Altid en fuld skovl Hidtil har man ikke kunnet frakoble parallelføringen til læssearbejde med en skovl med en mekanisk parallelført læsser. Dette medførte automatisk at man tabte materiale og en utilstrækkelig fyldning af skovlen. På ProfiLine-frontlæssere kan en efterfyldningsfunktion realiseres, takket være udnyttelsen af et ekstra løft på 63 mm i redskabs-løftecylinderen. Skovlen kan tippes 24 mere, så der opnås en tipvinkel på op til 69. Derved fyldes materialet i skovlen, når den løftes. Den positive effekt: Der mistes intet materiale, skovlen er altid helt fyldt og læssekapaciteten stiger. Fordele, De hurtigt oplever under det daglige arbejde og som De ikke længere vil undvære. De aktiverer hurtigt og nemt funktionen med et tryk på en knap på joysticket på læsserne 10 til 100 PLUS. Skovlen fyldes. Takket være efterfyldningsfunktionen mistes der så godt som intet materiale. Tidsbesparelse med hurtig tømning.

16 16 OMFANGSRIGT UDVALG AF KVALITETS-R Redskabsskift på under 30 sek.

17 17 EDSKABER OG HURTIGSKIFTERAMMER. Produktivt arbejde Frontlæsseren og redskaberne danner en enhed, der er perfekt tilpasset hinanden til et optimalt læssearbejde. STOLL har udviklet et redskabsprogram, der passer til professionelt brug. Her finder De kvalitetsredskaber til middelsvært eller hårdt arbejde. Programmet omfatter alle almindelige redskaber: Skovle, redskaber til ensilageudtagning, ballehåndtering, læsning af paller og redskaber til skovarbejde. Alle redskaber er udstyret med EURO-holder til hurtig på- og afmontering. Hurtig og sikker skift af redskaber EURO-hurtigskifterammen til STOLL s redskaber er en velfungerende STOLL-konstruktion, der sikkert og stabilt forbinder frontlæsserarmen med redskabet. Den automatiske lås, låser automatisk redskabet når det løftes. Begge låsebolte løsnes med et håndtag for at parkere redskabet. Derudover er der mulighed for en elektro-hydraulisk redskabslås, der sparer Dem for at stige ud af traktoren. Redskaberne skiftes dermed nemt inden for 30 sekunder. Det kaldes produktivt arbejde. Redskabs-hurtigskifterammen iht. ISO / FDIS er kompatibel med alle EURO-redskaber, der er udstyret med en 40 mm-aksel og 20 mmbolte. Hurtigskifterammen betjenes sikkert og nemt udvendigt fra: chaufføren behøver hverken at bøje sig ind over frontlæsserarmen eller række ud efter den for at frigøre låsen. Et væsentligt bidrag til forebyggelse af ulykker og arbejdssikkerhed. Redskabslåsen betjenes sikkert fra siden. Kør hurtigskifterammen hen til redskabet redskabet låses automatisk, når redskabet vippes opad..

18 18 STOLL HAR ALTID EN PASSENDE MONTE STOLL har hurtigskifterammer til alle almindelige systemer. Vi har forskellige traktorer på gården, men vi anvender kun frontlæssere fra et mærke: STOLL har vi satset på i 25 år. Det omfangsrige redskabsprogram har overbevist mig fuldstændigt. Hos STOLL får jeg alt, jeg har brug for, fra en normal skovl til et krævende hydraulisk redskab.

19 19 RINGSRAMME. Sikker forbindelse Hurtigskifterammen forbinder redskabet sikkert og hurtigt med frontlæsseren. EURO-holderen er samtidig det mest anvendte system. Derudover findes der i forskellige regioner mange andre hurtigskifterammesystemer og dermed diverse krogophæng på redskaberne. Til disse systemer tilbyder STOLL yderligere hurtigskifterammer, udover EURO-holderen. Dette sikrer, at arbejdsredskaber, der allerede findes på gården, fortsat kan anvendes. EURO EURO + Alö EURO - Fr EURO + SMS Den hydrauliske redskabslås HYDRO-LOCK leveres efter ønske. Vi kan også levere en HYDRO-FIX på hurtigskifterammen til hydraulisk aktiverede redskaber.

20 20 JOYSTICK TIL ETHVERT BEHOV. Joystick, der passer til alle formål og traktorer.

21 21 Moderne joystick med ekstrafunktion Det nye ProControl-II-joystick giver mulighed for betjening af yderligere valgfrie ekstra- og driftsfunktioner på ProfiLine-frontlæsseren via et integreret folietastatur på joysticket. Chaufføren styrer nemt ekstrafunktionerne, som COMFORT-DRIVE, redskabslås, tænd-/sluk-knap til kørsel på offentlige veje, omskifter 3. ventilfunktion til hurtig tømning ved blot at trykke på en knap. Den nye folietastaturenhed kræver ikke meget plads og er nem at montere, fordi alle tasters tilslutninger er installeret på forhånd. Tasternes kommunikation mellem joysticket og jobcomputeren sikres via det integrerede bussystem. Så har chaufføren kontrol over frontlæsseren under læssearbejdet med ProControl II-joysticket. Alt i én kasse Hvor anbringes tilslutningerne? Det spørger enhver mekaniker sig selv om når en frontlæsser monteres. STOLL s ingeniører tænker på fagfolkene og yder med den nye kontrolboks et betydeligt bidrag til reducering af monteringstiden til montering af en frontlæsser. Alle nødvendige tilslutninger, der skal bruges til montering og betjening af frontlæsseren, er nu samlet overskueligt i en boks. Boksen kan placeres frit i enhver traktorkabine og indeholder alle kontakter, der er nødvendige til tilslutning af frontlæsseren. Dermed undgår man den besværlige søgning efter monteringsmuligheder og den tid, det tager at lægge kabler og tilslutte funktionerne, reduceres til et minimum. Det ergonomiske joystick til bowdenkabel-1-grebsstyreenheden monteres i traktorkabinen på en praktisk måde for chaufføren. Trac Control joystick til betjening af frontlæsseren med traktorens egne proportionale ventiler. Monteres på steder, der er angivet af traktorproducenten. Med Pro Control joysticket aktiveres læsserens funktioner udelukkende elektrisk og derfor særlig nemt og komfortabelt.

22 22 TEKNISKE DATA. FZ-frontlæsser FS-frontlæsser Tabel over udstyr til FZ / FS ProfiLine FZ-læsser FZ-læsser plus-funktion FZ-læsser niveauautomatik FS-læsser Standardudstyr Frontlæsserarm af finkornsstål Z-kinematik, indvendig styrestang Skjulte hydraulikrør med god service-tilgængelighed Dobbeltvirkende hydrauliske cylindere Redskabscylindere, synkroniserede Visuelt display DX-lejebøsninger til alle læsserens omdrejningspunkter Automatisk mek. redskabslås Udstyr efter ønske Elektr. hydr. redskabslås HYDRO-FIX: Hurtig hydraulikforbindelse 3. og 4. ventilfunktion Joystick, bowdenkabel Proportional elektr. joystick ECO-Pro proportionalstyring COMFORT-DRIVE (også elektr. tilkobling) Efterfyldningsfunktion med elektr. tilkobling Hurtig redskabstømning Samtidig løft af frontlæsserarmen og tømning af redskabet Ilgangsventil Return-to-level (niveauautomatik) Illustrationer og tal er omtrentlige og uforpligtende med forbehold for konstruktionsændringer.

23 23 FS / FZ ProfiLine Størrelse Type FZ FS FZ FS FZ FS FZ FS FS FZ FZ FZ FZ FZ Passer til traktorer med en ydelse på kw / HK kw HK Pumpeydelse l / min Løftetid, nederst til øverst Sek. 4,4 4,8 5,9 4,9 5,7 5,5 6,2 7 8 Fyldetid, redskab Sek. 0,6 0,5 1,3 0,6 1,3 0,8 1,1 0,7 0,7 1,2 1,3 1,3 1,4 1,0 Tømmetid, redskab Sek. 1,7 1,6 2,2 2,2 2,2 2,6 1,9 2,5 2,5 2,1 2,1 2,1 2,3 2,0 Hurtig tømning Sek. - 0,8-0,8-0,8-0,8 0, Vægt, frontlæsserarm uden redskab kg Løftekraft i redskabets omdrejningspunkt Nyttelast i skovlens tyngdepunkt 300 mm Nyttelast pallegaffel 900 mm foran Brydningskraft 900 mm foran redskabets omdrejningspunkt Maks. løftehøjde i redskabets omdrejningspunkt Maks. Løftehøjde under redskab (H-210) nederst øverst nederst øverst nederst øverst Q1 Q2 N1 N2 M1 M2 dan dan dan dan dan dan R dan H mm L mm Aflæsningshøjde A mm Afstand til nedkippet redskab W mm Gravedybde S mm Frontlæsserarmens omdrejningspunkt B mm Tipvinkel nederst X grader efterfyldt X1 grader Aflæsningsvinkel nederst V grader øverst Z grader > Se også vores store redskabsprogram.

24 Med forbehold for ændringer. Nogle billeder er vist med ekstraudstyr. Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Bahnhofstr Lengede Tlf: +49 (0) / 20-0 Fax: +49 (0) / Internet: P 1514-DK Printed in Germany Imprimé en Allemagne STO _ FZ_Profiline_DK

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK).

STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). fc compactline. 2 Kompakte frontlæssere til kompak STOLL FC CompactLine frontlæssere til kompakte traktorer på 7-40 KW (10-60 HK). 1 Vi har Stoll-frontlæssere i programmet, fordi vores kunder spørger efter

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Parallel - o - Matic

Parallel - o - Matic Parallel - o - Matic ... Teknologi i bevægelse! Det hydrauliske ventil blok system MCV kendetegnes ved sit kompakte modulopbyggede system, samt central oliefordeling. MCV kan udvides med op til 4 hydrauliske

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T414 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@rimach.dk

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING HYDRO-FIX Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Postfach 1181, 866 Lengede Bahnhofstr. 1, 868 Lengede Telefon: +49 (0) 44/0 0 Fax: +49 (0) 44/0 18 E-Mail: info@stoll-germany.com Web:

Læs mere

Frontlæsser. Fendt Cargo

Frontlæsser. Fendt Cargo Frontlæsser Fendt Cargo 2 Fendt Cargo-frontlæsser 3 Uovertruffen kombination Fendts frontlæsser Fendt Cargo tilbyder avanceret teknologi, der giver maksimal produktivitet. Den er et pålideligt universalredskab,

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

en pålidelig frontlæsser

en pålidelig frontlæsser DK en pålidelig frontlæsser ålitlig Altid rigtig, Altid sikker En frontlæsser der tænker på det hele findes det? Ja, Trima er nok det tætteste man kommer herpå. I alt fra den suveræne holdbarhed og håndgribelige

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

244 HiDuo Kapacitet 23 tm

244 HiDuo Kapacitet 23 tm HIAB 244 HiDuo Kapacitet 23 tm Produkt brochure www.hiab.com 2 Den solide letvægtsløsning HIAB XS 244 er en gigant i mellemklassen HIAB XS 244 er en kran, der er velegnet til at opfylde behovene hos kunder

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Uni-Loader model 1965

Uni-Loader model 1965 Uni-Loader model 1965 1965 er en af de mindste og smidigste UNI Loader, som er fremstillet. Med sin korte venderadius på 910 og den 14,6 kw/19 hk stærke 3-cylinder vandkølet Yanmar dieselmotor, yder den

Læs mere

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER

Tipvogne. Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. SPECIFIKATIONER vogne FARMER 140BT Alsidig vogn til kørsel af stort set alt materiale. Vognens sider er 150 cm, hvor af de øverste 100 cm kan afmon teres, så at vognens sider kun er 50 cm. De aftagelige sider gør det

Læs mere

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.

manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport. manubal Ballehåndteringsudstyr Ribers Maskinimport * Sønderskovvej 118 * 6800 Varde Tel.: 7529 8458 * e-mail: info@ribersmaskinimport.dk www.ribersmaskinimport.dk Ballespyd type L40 Meget enkel, robust

Læs mere

Versa-X Det kloge valg

Versa-X Det kloge valg DK Versa-X Det kloge valg En frontlæsser for traktorer på op til 120 hk TrimaVersa-XSeries TM x26 x36 x46 x56 x21 x31 x41 x51 En nemmere vej til øget produktivitet Med Versa-X har Trima-familien af frontlæssere

Læs mere

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER

BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER BRUGSVEJLEDNING OG SIKKERHEDSINSTRUKTIONER HYDRAULISKE STENUDLØSER Version: 01 10 MEPV INDEX INDEX... 1 ORDLISTE... 2 NOTE... 2 INTRODUKTION... 3 1. SIKKERHEDS INSTRUKTION... 4 1.1 Hydraulisk system...

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on. Til rationel rengøring af mellemstore arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 900 / 980 R Fejemaskine Ride-on Til rationel rengøring af mellemstore arealer Feje-sugemaskiner med sæde og en kapacitet på op til m² pr. time Rationel fejning hurtigt og effektivt

Læs mere

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L

Rustfri gyllevogn 20.000-24.000 L 20.000-24.000 L 1 Kimadans nye rustfri gyllevogn har et rumindhold på 20-24 m 3 og to eller tre aksler. Vognen er udstyret med en rustfri ståltank, som giver vognen større styrke, mindre vægt og dermed

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING

MONTERINGSVEJLEDNING MONTERINGSVEJLEDNING Proportional joystick Base Control Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Postfach 8, 8 Lengede Bahnhofstr., 88 Lengede Telefon: +49 (0) 44/0 0 Fax: +49 (0) 44/0 8 E-Mail: info@stoll-germany.com

Læs mere

Frontlæssere FL 120 C FL 100 C FL 80 C FL 60 C FL 40 C

Frontlæssere FL 120 C FL 100 C FL 80 C FL 60 C FL 40 C Frontlæssere FL 120 C FL 100 C FL 80 C FL 60 C FL 40 C Alt samlet i ét håndtag. Design, komfort, pålidelighed og kapacitet, der lever op til de nyeste teknologiske standarder. Det er egenskaber, som CLAAS

Læs mere

ECO - Proportionalventil

ECO - Proportionalventil ECO - Proportionalventil Montagevejledning (med betjeningsvejledning) + A1872_DK12RE01.PDF Stoll I-No: 3446890 f Stand: 06.06.2012 Montagevejledning ECO - Proportionalventil Før De påbegynder installationen

Læs mere

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made

SAPHIR SNEPLOVE SP. QuALITy Made SAPHIR SNEPLOVE SP NY MODEL Saphir sneplove model SP består af en to-delt plovkrop. Hver del er separat afsikret. Med den optimale plovform er sneploven egnet til arbejde i alle snehøjder. Standardudstyr

Læs mere

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft

Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260. Ergonomi og kraft Kompaktklassen 3550]3560 4250]4260 Ergonomi og kraft Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I næsten 50 år har vi udviklet læssere til individuelle behov. Vore kunders

Læs mere

FRONTLÆSSER REDSKABSPROGRAM ORIGINALE STOLL -REDSKABER.

FRONTLÆSSER REDSKABSPROGRAM ORIGINALE STOLL -REDSKABER. FRONTLÆSSER REDSKABSPROGRAM ORIGINALE STOLL -REDSKABER. TIL UNIVERSEL BRUG SIKKER TRANSPORT ROBUST I ENHVER SITUATION 2 KVALITET OG YDELSE. Originale STOLL redskaber opfylder alle krav til funktionalitet,

Læs mere

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity

Stolelifte til trapper med sving. Handicare 2000 2000 Simplicity Stolelifte til trapper med sving Handicare 2000 2000 Simplicity Fordelene ved en Handicare stolelift Har du det svært med at komme op og ned ad trappen, er du ikke alene. Hvert år kigger tusindvis af mennesker

Læs mere

Præcision i en klasse for sig.

Præcision i en klasse for sig. METAL Præcision i en klasse for sig. Kraftige FEIN boremaskiner med ultrapræcis lejring. FEIN specialisten inden for slidstærkt elværktøj. For mere end 115 år siden revolutionerede FEIN arbejdsverdenen

Læs mere

Frontlæsser FL 150 FL 140 FL 120 FL 100 FL 80 FL 60

Frontlæsser FL 150 FL 140 FL 120 FL 100 FL 80 FL 60 Frontlæsser FL 150 FL 140 FL 120 FL 100 FL 80 FL 60 Alt samlet i ét håndtag. CLAAS frontlæsserne er kendt for høj kapacitet, perfekt tilpasning til traktoren og innovation. FL serien er endnu mere komfortabel

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

LANDBRUG. www.nolako.dk. Tlf. 5570 0201. NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk

LANDBRUG. www.nolako.dk. Tlf. 5570 0201. NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk www.nolako.dk Tlf. 5570 0201 NOLAKO A/S - Kornbuen 4 - DK-4700 Næstved - CVR.nr.: 32261795 Mail: tj@nolako.dk Hydraulisk Rundballetang Komplet med cylinder slanger, lynkoblinger og eurobeslag. Pulverlakeret

Læs mere

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de

Trappemaskinen til Deres kørestol. Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol. www.aat-online.de Trappemaskinen til Deres kørestol Sikker og komfortabel på trapper med egen kørestol www.aat-online.de For mange mennesker giver trapper problemer i hverdagen. I hjemmet, på skolen, på kontoret, undervejs

Læs mere

Brugsanvisning Frontlæsser. FE EcoLine. Fare Læs hele brugsanvisningen igennem, inden frontlæsseren tages i brug. 3 51 56 90 P 1520 DK

Brugsanvisning Frontlæsser. FE EcoLine. Fare Læs hele brugsanvisningen igennem, inden frontlæsseren tages i brug. 3 51 56 90 P 1520 DK Brugsanvisning Frontlæsser FE EcoLine Læs hele brugsanvisningen igennem, inden frontlæsseren tages i brug. 3 51 56 90 P 1520 DK Indholdsfortegnelse - Original brugsanvisning - 1 Introduktion... 3 1.1 Anvendelse

Læs mere

Betjeningsvejledning. Frontlæsser ClassicLine. Original betjeningsvejledning iht. direktiv 2006-42-EF 3626790 B58CL1 0000000005 DA 001

Betjeningsvejledning. Frontlæsser ClassicLine. Original betjeningsvejledning iht. direktiv 2006-42-EF 3626790 B58CL1 0000000005 DA 001 Betjeningsvejledning Frontlæsser ClassicLine Original betjeningsvejledning iht. direktiv 2006-42-EF 3626790 B58CL1 0000000005 DA 001 Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Postfach 1181, 38266 Lengede Bahnhofstr.

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

EN PÅLIDELIG FRONTLÆSSER

EN PÅLIDELIG FRONTLÆSSER EN DK EN PÅLIDELIG FRONTLÆSSER TrimaPlusSeries TM FLERE FRONTLÆSSERE, ENDNU BREDERE MODELPROGRAM OG NYE FUNKTIONER +1.1P +2.1P +3.1P +3.4P +4.1P +4.3P +5.1P +6.3P +7.3P +8.3P Å ALTID RIGTIG, ALTID SIKKER

Læs mere

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de

Trappemaskinen til professionelle. Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! www.aat-online.de Trappemaskinen til professionelle Transportproblemer på trapper? Vi har løsningen! A www.aat-online.de At transportere tungt gods op og ned ad trapper, er et af de mest udfordrende transportproblemer.

Læs mere

SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S

SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S SAPHIR MAJS- OG GRØNTDOZERBLAD MGS 300/MGS 300S NYE MODELLER Standardudstyr Kompakt type udskiftelig slidskær af Hardox stål Støtteben Afrundet dozerblad Arbejdsbredde 3 mtr. Til front- eller bagmontering

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Brugsanvisning Frontlæsser COMPACT FC

Brugsanvisning Frontlæsser COMPACT FC Brugsanvisning Frontlæsser COMPACT FC Læs hele brugsanvisningen igennem, inden frontlæsseren tages i brug. 3 48 47 70 P 1511 DK Indholdsfortegnelse - Original brugsanvisning - 1 Introduktion... 3 1.1 Anvendelse

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02

STIGA COLLECTOR 30 B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 STIGA COLLECTOR 30" B BRUGSANVISNING 8211-1227-02 S SVENSKA 1. 2. 3. 4. SVENSKA S 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. S SVENSKA 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. DANSK DK SIKKERHEDSFORSKRIFTER 1. Lad aldrig nogen bruge

Læs mere

> Stor maskine i lille indpakning

> Stor maskine i lille indpakning > E Sidros Stor maskine i lille indpakning > Stor maskine i lille indpakning Med E Sidros får du en vaskemaskine der har stor kapacitet men stadig ikke fylder mere end en husholdningsmaskine. Fra ende

Læs mere

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal

SE 75/85-55. 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal SE 75/85-55 1-rækket, sideforskudt kartoffeloptager med tank, Grimme digitalteknik og 75 eller 85 cm indføringskanal 1-rækket som altid.ydedygtig som aldrig før: den nye SE 75/85-55. Der findes ikke noget,

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett

alvac tornado _ vakuumløftemaskine stor løftekapacitett alvac tornado vakuumløftemaskine we make the impossible possible Løftekapacitet: 5000 kg Egenvægt: 180 kg Dimensioner: L575 x B630 x H1017 mm CE godkendt Sugekop: 360º rotation Sikker håndtering Let montering

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Den universelle trappemaskine

Den universelle trappemaskine Den universelle trappemaskine Sikker og komfortabel på trapper www.aat-online.de Mobilitet er et væsentligt aspekt i Deres livskvalitet. Derfor bør Deres bevægelsesfrihed indskrænkes så lidt som muligt.

Læs mere

EMC: Formlen til større doseringspræcision

EMC: Formlen til større doseringspræcision Arbejdsbredde 18 til 50 m EMC: Formlen til større doseringspræcision Innovation for maksimal præcision H-Drive: hydraulisk træk af spredeskiver ISOBUS-styring med CCI-, John Deere- og Müller-terminaler

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER

BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER BRUGSANVISNING RESERVEDELSFORTEGNELSE PN UNIVERSAL MÅLFLYTTER INTRODUKTION Vi ønsker Dem tillykke med Deres nye PN Universal Målflytter og takker Dem fordi de valgte et af vores produkter. PN Universal

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

AP Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere

AP Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere AP Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Dansk producent Kvalitet til de professionelle brugere AP gyllevogne bruges af maskinstationer, landmænd, vognmænd og ved biogasanlæg, som stiller store

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

Flot, hurtig og intelligent!

Flot, hurtig og intelligent! Flot, hurtig og intelligent! Flot Hurtig Intelligent az Den målbevidste løsning Flot Flot takket være design og kvalitet! kombinerer skønhed, dynamik og kraft til et overlegent totalkoncept. De skarpe

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes!

Sorterenheder fra RH-Kombi-serien. Sorter skånsomt høst succes! Sorterenheder fra RH-Kombi-serien Sorter skånsomt høst succes! Optimal udnyttelse: Grimmes indlagringsteknik Mange innovative ideer og tekniske detaljeløsninger fremhæver Grimmes indlagringsteknik. Uanset

Læs mere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere

MULTI-LONGER. Hegns- og rabatklippere. Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere Hegns- og rabatklippere Velholdte omgivelser med KUHN hegnsklippere hegnsog rabatklippere: Topkvalitet inden for landskabspleje Landskabspleje er også en del af det moderne landbrug. Derfor har KUHN udviklet

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

230 V NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V A WORLD OF COMFORT

230 V NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER PERSONBILER, ERHVERVSBILER, SPECIALKØRETØJER NYHED: EBERSPÄCHER PLUGTRONIC ELEKTRISK PARKERINGSVARMER TIL 230 V 230 V A WORLD OF COMFORT PLUGTRONIC ELEKTRISKE PARKERINGSVARMER

Læs mere

Massey Ferguson 900-serien: Hårdtarbejdende frontlæssere med høj ydeevne

Massey Ferguson 900-serien: Hårdtarbejdende frontlæssere med høj ydeevne MF900 Massey Ferguson 900-serien: Hårdtarbejdende frontlæssere med høj ydeevne VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Vi hjælper dig, når tiden er knap. Hvis du

Læs mere

Elektrisk trappesækkevogn

Elektrisk trappesækkevogn Elektrisk trappesækkevogn stabil alsidig fornyet 75 94 58 00 www.nielsbo.dk Liftkar HD Den kraftige trappesækkevogn Med Liftkar HD s Serie udvider SANO sin produktrække af elektriske modulopbyggede trappesækkevogne,

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management

Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management Specialist i vedligehold af grønne områder og stub management Tre monteringsmuligheder: Front, bag eller med vendeudstyr 2 Twiga Flex har 1400 drej af armen, og i kombination med Rotor Flex, er det muligt

Læs mere

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde

River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460. Powered by Kongskilde River med 1 rotor R 285 DS / R 315 DS / R 365 DS R 420 DS / R 460 DS R+ 420 / R+ 460 Powered by Kongskilde Driftsikker rotor på JF riverne JF river er bygget med en kraftig driftsikker gearkasse, og har

Læs mere

en pålidelig frontlæsser

en pålidelig frontlæsser DK en pålidelig frontlæsser Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner TrimaPlusSeries TM +.P +.P +.P +.P +.P +.P +.P +.P +.P +7.P +8.P Altid rigtig, Altid sikker En frontlæsser

Læs mere

Kort vejledning. Joker 6 / 8 HD. Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Udgave: 07/2013

Kort vejledning. Joker 6 / 8 HD. Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Udgave: 07/2013 Kort vejledning Joker 6 / 8 HD Art.: 80740604 da Udgave: 07/2013 Skal læses omhyggeligt inden ibrugtagning! Kort vejledning Joker 6 / 8 HD Første idriftsættelse Tilpasning af slangetilkobling Ved første

Læs mere

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL

Fransgård. Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Fransgård GT - Planeringsskær GT-210 GT-250 GT-250S GT-250HY GT-275HY GT-250FL GT-300FL Planeringsskær til afretnings- og rydningsopgaver af grusvej, skovvej, jord og sne mv. Flere varianter af mekaniske

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

Pålidelig Når pligten kalder

Pålidelig Når pligten kalder EN DK Pålidelig Når pligten kalder Tria TM Den prisvenlige frontlæsser til deltidslandanden. P P 4P 6P 8P ÅLIDEL Tria: PÅLIDELIG OG SÆRDELES KONKURRENCEDYGTIG. En virkelig pålidelig, produktiv og enkel

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE

MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE MASKINEL HÆKKEKLIPNING & MEKANISK UKRUDTSBEKÆMPELSE EFFEKTIV - PÅLIDELIG - HOLDBAR BECXMACHINES.COM Denne brochure gælder med forbehold for eventuelle trykfejl. 2 IDE Et godt produkt tager udgangspunkt

Læs mere

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H

ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING. Model: CL-338H ODSIF BRUGSANVISNING TIL MOTORISERET RULLEGARDIN MED FJERNBETJENING Model: CL-338H 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Beskrivelse af det motoriserede rullegardin med fjernbetjening... 3 1.1 Generelle egenskaber...

Læs mere

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9

Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Comet PRO side 2-5 Comet ULTRA side 6-7 Comet ALPINE+ side 8-9 Invacare COMET PRO Scooteren for dig, som ønsker masser af komfort og overskud Comet PRO Invacare Comet PRO er for dig, som vil have høj siddekomfort,

Læs mere

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk

Fremtidens standard ligger i huldækket. Indstøbningsboks til huldæk Fremtidens standard ligger i huldækket Indstøbningsboks til huldæk 100% ny installationsstandard Udviklingen af moderne konstruktionsteknikker betyder, at vi skal være på forkant, når det gælder installationsstandarder.

Læs mere

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige.

NYHED FEIN 12 V. Lige så stærke, som de er hurtige. BYGGERI/METAL Lige så stærke, som de er hurtige. De ny 12 V akku-skruemaskiner: optimale drejningsmomenter og høje omdrejningstal for perfekte bore- og skrueresultater. NYHED FEIN 12 V De nye 12 V akku-skruemaskiner

Læs mere

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c

TRP støtte. Et tiplad. ekanisme. Indbygget gea. e priser la. ranti. Op til 15 kg ie i 3 år. indbygget. .trpparts.c 214 42 51 smække l læssebag ti le e d e rv priser TRP rese ncedygtige til konkurre rnativ Kvalitetsalte ben TRP støtte vægt og Spar penge eservedele ve kvalitetsr rkant af alternati r ligger ma t sortiment

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT.

KAP- OG GERINGSSAVE. work. don t play. SAVER ALT. KAP- OG GERINGSSAVE work. don t play. SAVER ALT. NU FÅR TRÆET FULD KRAFT. Der bør alle slå til. For de nye kap- og geringssave fra Metabo er absolut robuste og alsidige. De egner sig til kapning af meget

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

En fleksibel kraftpakke.

En fleksibel kraftpakke. 1880 En fleksibel kraftpakke. Valgfrit med beskyttelsestag til føreren eller med kabine. Vores stærkeste Hoftrac. Den nye 1880-maskine er bindeleddet mellem de små multifunktionelle Hoftrac -maskiner

Læs mere

Den ny Citan. Kassevogn.

Den ny Citan. Kassevogn. Den ny Cita n. Kassevog n. Byen har fået en ny helt. Cit an. Med den ny Citan udvider Mercedes-Benz sin transporterfamilie med endnu en typeserie og kan med Citan kassevogn og Mixto 1 for første gang tilbyde

Læs mere