INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle."

Transkript

1 FZ / FS PROFILINE.

2 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser. Monteringen på min traktor var intet problem, fordi STOLL tilbyder skræddersyede monteringsdele. Desuden er betjeningen nem og komfortabel.

3 K-KLASSER. 1 Alle bevægelige dele er forsynet med brede lejebøsninger og holder til selv de hårdeste belastninger. Smørestederne, der er let tilgængelige udvendigt fra, letter vedligeholdelsen. 2 Hydraulikrørene er lagt beskyttet under frontlæsserarmene og sørger således for et frit udsyn til redskabet og materialet. 2 3 Frontlæsserarme af finkornsstål med høj styrke er slankere og dermed ikke blot lettere, men sørger også for et bedre udsyn. 1 4 Z-kinematik til det bedste udsyn til redskabet fra traktorkabinen. 3 5 Fladt, ovalt tværrør, der er placeret langt fremme, sørger for det bedste udsyn. 6 Sikkerhedsstøtteben, der kan indstilles individuelt. Kan betjenes uden værktøj og ligger opklappet tæt mod frontlæsserarmen. 7 Mellemarm af støbejern, der sørger for fremragende stabilitet og vridningsstivhed. 4 8 Redskabslåsen fungerer automatisk og efter ønske elektrisk-hydraulisk Frontlæssere fra professionelle til professionelle Udviklet af professionelle til professionelle: mekanisk parallelføring med Z-kinematik, efterfyldningsfunktion, hurtig tømning og tidsbesparende Return-to-Level-funktion (RTL) er blot nogle af STOLL s ProfiLinefrontlæssernes vigtigste egenskaber. Hertil kommer det fremragende udsyn, der er sikret ved, at styrestængerne er placeret inde i læsserarmen og det flade tværrør. Hydraulikrørene er lagt beskyttet under frontlæsserarmen og giver et frit udsyn. Hver centimeter på denne læsser er gennemtænkt og udstråler højeste kvalitet. FZ / FS-frontlæssere fra STOLL til traktorer på 50 til over 300 HK forener alle egenskaber, som den enorme løftekraft, den ekstraordinære stabilitet, den høje læssekapacitet og et moderne design, til et moderne og innovativt frontlæsserkoncept. Funktionalitet og de mange intelligente tekniske løsninger overbeviser Dem, under den daglige brug, med den høje læssekapacitet og den komfortable betjening.

4 4 KRAFTFULDE LØFT. Z-kinematik garanterer en høj løfte- og brydekraft under hele læssearbejdet. Hverken en styrestang eller hydraulikrørene forstyrrer chaufførens udsyn.

5 5 Det kommer an på kinematikken Hvis man vil løfte og læsse med stor kraft har man brug for den rigtige kinematik. Det kommer ikke kun an på en robust konstruktion, men også et fremragende udsyn. Det er præcis de egenskaber, De kan forvente af en STOLL-frontlæsser. Desuden har STOLL som første producent placeret styrestangen inde i frontlæsserarmen. Med denne geniale løsning forbedres ikke kun udsynet under læssearbejdet, også frontlæsserens konstruktion gøres mere enkel. Ved at fjerne de øverste styrestænger får chaufføren et fremragende udsyn til materialet og til vejen, både fremad og til siden til et sikkert og hurtigere læssearbejde. Derudover giver Z-kinematik mulighed for en enorm løftekapacitet. Med op til dan (FZ 100, redskabs-omdrejningspunkt øverst) når STOLL-frontlæssere værdier, der kan mærkes. Fremragende læssekapacitet ved hjælp af optimal tilpasning til traktoren Z-kinematik med indvendige styrestænger har en positiv virkning på frontlæsserens placering på traktoren. Fordi den øverste styrestang er bygget ind i læsserarmen, kan frontlæsseren placeres tættere ved kabinen - dvs. tættere ved traktorens centrale tyngdepunkt. Også forruden kan i de fleste tilfælde fortsat åbnes og forakselbelastningen reduceres. Traktoren belastes mindre og levetiden øges. STOLL har størst erfaring med finkornsstål til frontlæssere Alle læssere i FZ-serien er af finkornsstål af højeste kvalitetsklasse. Det er der gode grunde til: Finkornsstål giver frontlæsserarmen dens usædvanlige stabilitet og robusthed, som De kan forvente af en læsser i denne kvalitet. Konstruktionen med læsserarme, der er indlejret i hinanden, garanterer højeste stabilitet og vridningsstivhed, især fordi en kraftig kraveformet komponent på overlapningen forstærker dette område yderligere. Armenes tværsnit sørger med en bredde på 116 mm for ekstra stabilitet. Hver arm på frontlæsseren bøjes af ét stykke. I hulrummet findes styrestangen og derunder hydraulikrørene. Den høje løfte- og brydekraft garanteres af den robuste Z-kinematik. Ved hjælp af de specielt tilpassede beslag placeres frontlæsseren således, at traktorens foraksel ikke belastes med yderligere vægt. Samtidig kan forruden i mange tilfælde fortsat åbnes fuldstændigt.

6 6 DET MAN IKKE SER, FORSTYRRER HELLE Usynligt placerede hydraulikrør sørger for et frit udsyn. Man mærker forskellen med det samme: Ingen forstyrrende rør og glatte indvendige sider på armene. Øjnene skånes og jeg kan koncentrere mig fuldstændigt om læssearbejdet. Det er særligt godt at rørene og samlingerne til enhver tid er hurtigt tilgængelige, til den nødvendige service - en fremragende løsning!

7 7 R IKKE. Skjulte hydraulikrør Traktorernes kølerhjelme bliver bredere og bredere og dermed bliver den korte afstand til frontlæsserarmen mere og mere kritisk. STOLL har også en særlig løsning til dette problem. Genial nemt, logisk og formålstjenligt er hydraulikrørene derfor af forskellige årsager lagt i et beskyttet rum under frontlæsserarmen. Et stort plus for servicevenlighed En aftagelig beskyttelsesplade dækker og beskytter hydraulikrørene mod skader men også for udseendets skyld. Beskyttelsespladen er nem at fjerne og alle hydraulikrør er let tilgængelige. Sikker parkering STOLL har tænkt på alt: når De parkerer Deres læsser, kan De placere hydraulikslangerne, HYDRO-FIX og det elektriske stik sikkert i en dertil beregnet holder. FZ-serien har formålstjenlige løsninger til enhver detalje. 1 Hydraulikrørene er placeret pænt og ordentligt under frontlæsserarmene: FZ-læsserens hydraulikrør er alligevel til enhver tid hurtigt tilgængelige. 2 Langt fremme og ovalt: Det robuste tværrør hindrer ikke chaufførens udsyn. 1 2 Beskyttelsespladen på frontlæsserarmenes underside kan hurtigt tages af til kontrol og vedligeholdelse af hydraulikrørene.

8 8 HVERT LEJE SIN EGEN BØSNING. STOLL-frontlæssere satser på kvalitet i enhver detalje.

9 9 Frontlæssere til professionelle har bøsninger Før De bestemmer Dem for en ny professionel frontlæsser, bør De altid kaste et kritisk blik på de enkelte konstruktionsdeles og komponenters lejesteder. For her er der forskel på hobby-frontlæssere og frontlæssere, der er konstrueret til hårdt arbejde i professionelle landbrug. Derfor får lejerne på STOLL s ProfiLine-frontlæssere også den største opmærksomhed fra starten. STOLL anvender uden undtagelse det gennemprøvede DX-kompositmateriale til alle lejebøsninger. Boltdiameteren på ProfiLine-frontlæssere er alt efter læsserstørrelse mm og i læsserarmens omdrejningspunkt endda uovertrufne mm! Dette garanterer sikkert arbejde hver gang. Selvfølgelig er alle lejer let tilgængelige og kan smøres udvendigt fra. De ekstremt belastede lejeholdere konstrueres af omkostningsmæssige årsager, af mange producenter, ofte kun i de pladetykkelser, der anvendes til frontlæsserarmene. Her stiller STOLL væsentligt højere krav til lejernes holdbarhed. Derfor er alle lejesteder på alle FZ-læssere forstærket med 22 mm indsvejsede lejebøsninger i begge sider - et yderligere bevis på STOLL-frontlæssernes høje kvalitetsstandard. Med disse førsteklasses tekniske løsninger kan De med hver ProfiLinefrontlæsser nyde fordelene af en lang levetid især efter mange års hårdt læsserarbejde. Alle smøresteder er let tilgængelige udvendigt fra. Robuste lejebøsninger af DX-kompositmateriale. Alle lejesteder smøres hver for sig.

10 10 HVEM HAR OPFUNDET DET? STOLL s originale påmonterings- og indkøringssystem har overbevist kunderne i over 25 år. Når man kun har én traktor til alt arbejde, behøver man ikke altid at slæbe frontlæsseren med. Indkøringssystemet er praktisk og især hurtigt. Monteringen varer kun lidt over et minut. Jeg havde allerede en STOLLlæsser for 15 år siden med dette indkøringssystem. Det har overbevist mig om, at læsseren også efter denne lange tid stadig sidder fuldstændig sikkert, takket være den justerbare spændekileforbindelse

11 11 Hurtigere går det næppe Hurtig på- og afmontering af frontlæsseren har altid været STOLL s stærke side. Allerede på standardversionen forbindes traktoren hydraulisk med frontlæsseren med fire fladstikskoblinger. Den farvede afmærkning af de enkelte tilslutninger udelukker forvekslinger. Anordningen i en række efter hinanden forbedrer udsynet fremad. Et stik til alle hydraulikslanger HYDRO-FIX-hydraulikforbindelsen giver mere komfort. Forbindelsen med fire tilslutninger tilsluttes eller afbrydes nemt. Vi leverer også en HYDRO-FIX til hurtig tilkobling af redskaber til 3. eller 4. ventilfunktion: STOLL s redskabs-fix. Dermed reduceres klargøringstiderne. Under til- og frakoblingen opstår der ingen nævneværdig lækage - dermed er redskabs-fix også en miljøvenlig løsning. Hvis redskaberne skiftes ofte, sparer redskabs-fix tid og gør betjeningen nemmere. Påmontering af læsser STOLL s originale indkøringssystem anvendes også til ProfiLine-frontlæssere. Indkøringssystemet er kompatibel med ældre modeller med fangkrog. Sikkerhedsstøtteben Frontlæsseren står sikkert på de kraftige, selvlåsende støtteben. Låsningen og oplåsningen er løst på en intelligent måde og klares nemt og uden besvær. Støttebenene, der er klappet sammen under brugen, dækker hydraulikrørene i frontlæsserarmen. Visuelt display for redskabsstilling Alt, der letter og forbedrer læssearbejdet, er ført ud i livet på de nye ProfiLine-frontlæssere. Samtidigt er også det visuelle display for redskabet komplet revideret. Det er nu endnu nemmere at indstille og se. Kør ind og lås frontlæsseren fast med et håndtag. Den stabile sænksmedede holder i STOLL s indkøringssystem. Stabil og uopslidelig. Hurtig montering og låsning af læsseren. Det varer kun lidt over et minut - og traktoren bliver til en landbrugs- læssemaskine.

12 12 SIKKER KØRSEL MED HØJ KOMFORT. STOLL s COMFORT-DRIVE eliminerer generende vibrationer og nikkende bevægelser.

13 13 Det kommer an på hydraulikken På de nye ProfiLine-frontlæssere har alt fået et næsten helt nyt design eller er forbedret i detaljer, herunder frontlæsserens centrale hydraulik. Resultatet er overbevisende Den centrale hydraulikblok med udvidelsesblokken er placeret kompakt bag tværrøret. Her hindrer intet udsynet til redskabet og materialet. Hele hydraulikenheden er beskyttet mod snavs og skader med en stabil afskærmning. En dobbeltvirkende trykbegrænsningsventil (DBV), der aktiveres ved 210 bar, sikrer redskabscylinderne mod overbelastning under hårdt læssearbejde. Ingen nikken, ingen vibrationer Med dæmpningssystemet COMFORT-DRIVE (kan tilkobles elektrisk efter ønske) elimineres traktorens generende nikken under transport, med påmonteret frontlæsser, næsten fuldstændigt. Frontlæsseren affjedres ved hjælp af en næsten uopslidelig gastryksbeholder, der er monteret i tværrøret. STOLL giver dermed afkald på systemet med kvælstofakkumulatorer. Dette system dæmper allerede ved lav belastning, da den har en stor volumen og et lavt forspændingstryk. Derudover kan gastryksbeholderen efterfølgende oplades til højere tryk i en specialforretning. En 3. ventilfunktion er allerede forberedt i den centrale hydraulikblok, til montering af hydraulisk betjente redskaber Gastryksbeholder til COMFORT-DRIVE vibrationsdæmning inden i tværrøret 1 Olie 2 Gastryksbeholderen er placeret yderst til højre 3 Gas Mek. eller elektro-hydr. afspærringsventil til COMFORT-DRIVE. Elektro-hydr. redskabslås 6 4. hydraulikfunktion 7 3. hydraulikfunktion 68 8 Central hydraulikblok Udvidelsesblok Plus-funktioner i pakken Efterfyldning Hurtig tømning 10

14 14 HURTIG OG NEM LÆSNING. Niveauautomatikken (RTL) og efterfyldningsfunktionen øger læssekapaciteten. STOLL-frontlæsseren giver mig optimale muligheder under arbejdet. Uanset, om jeg transporterer halmballer ind i stalden eller læsser korn. Især niveauautomatikken RTL har overbevist mig. Nemmere kan læssearbejdet ikke blive.

15 15 Højere læssekapacitet Jo nemmere en frontlæsser er at betjene, desto højere bliver læssekapaciteten og jo mere kan der læsses pr. time. Netop i professionelle landbrug og maskinstationer, hvor forskellige chauffører skal betjene traktoren og frontlæsseren, sørger efterfyldningsfunktionen, den hurtige redskabstømning og niveauautomatikken (RTL-funktionen) for fremragende resultater. På jordniveau med et tryk på en knap Med et tryk på en knap sættes skovlen automatisk ned på jorden igen efter tømningen når frontlæsseren sænkes. Det sparer chaufføren for flere timers arbejde. Læssekapaciteten kan netop i forbindelse med læssearbejde, der udføres mange gange, øges væsentligt med niveauautomatikken. Chaufføren kan koncentrere sig om det vigtigste arbejde, som at køre præcist hen til siden på f.eks. en trailer, til en tipvogn og siloer. Niveauautomatikkens komponenter er monteret i frontlæsseren. På denne måde kan Return-to-Level-funktionen hos STOLL anvendes uafhængigt af 1-grebsstyresystemet. Altid en fuld skovl Hidtil har man ikke kunnet frakoble parallelføringen til læssearbejde med en skovl med en mekanisk parallelført læsser. Dette medførte automatisk at man tabte materiale og en utilstrækkelig fyldning af skovlen. På ProfiLine-frontlæssere kan en efterfyldningsfunktion realiseres, takket være udnyttelsen af et ekstra løft på 63 mm i redskabs-løftecylinderen. Skovlen kan tippes 24 mere, så der opnås en tipvinkel på op til 69. Derved fyldes materialet i skovlen, når den løftes. Den positive effekt: Der mistes intet materiale, skovlen er altid helt fyldt og læssekapaciteten stiger. Fordele, De hurtigt oplever under det daglige arbejde og som De ikke længere vil undvære. De aktiverer hurtigt og nemt funktionen med et tryk på en knap på joysticket på læsserne 10 til 100 PLUS. Skovlen fyldes. Takket være efterfyldningsfunktionen mistes der så godt som intet materiale. Tidsbesparelse med hurtig tømning.

16 16 OMFANGSRIGT UDVALG AF KVALITETS-R Redskabsskift på under 30 sek.

17 17 EDSKABER OG HURTIGSKIFTERAMMER. Produktivt arbejde Frontlæsseren og redskaberne danner en enhed, der er perfekt tilpasset hinanden til et optimalt læssearbejde. STOLL har udviklet et redskabsprogram, der passer til professionelt brug. Her finder De kvalitetsredskaber til middelsvært eller hårdt arbejde. Programmet omfatter alle almindelige redskaber: Skovle, redskaber til ensilageudtagning, ballehåndtering, læsning af paller og redskaber til skovarbejde. Alle redskaber er udstyret med EURO-holder til hurtig på- og afmontering. Hurtig og sikker skift af redskaber EURO-hurtigskifterammen til STOLL s redskaber er en velfungerende STOLL-konstruktion, der sikkert og stabilt forbinder frontlæsserarmen med redskabet. Den automatiske lås, låser automatisk redskabet når det løftes. Begge låsebolte løsnes med et håndtag for at parkere redskabet. Derudover er der mulighed for en elektro-hydraulisk redskabslås, der sparer Dem for at stige ud af traktoren. Redskaberne skiftes dermed nemt inden for 30 sekunder. Det kaldes produktivt arbejde. Redskabs-hurtigskifterammen iht. ISO / FDIS er kompatibel med alle EURO-redskaber, der er udstyret med en 40 mm-aksel og 20 mmbolte. Hurtigskifterammen betjenes sikkert og nemt udvendigt fra: chaufføren behøver hverken at bøje sig ind over frontlæsserarmen eller række ud efter den for at frigøre låsen. Et væsentligt bidrag til forebyggelse af ulykker og arbejdssikkerhed. Redskabslåsen betjenes sikkert fra siden. Kør hurtigskifterammen hen til redskabet redskabet låses automatisk, når redskabet vippes opad..

18 18 STOLL HAR ALTID EN PASSENDE MONTE STOLL har hurtigskifterammer til alle almindelige systemer. Vi har forskellige traktorer på gården, men vi anvender kun frontlæssere fra et mærke: STOLL har vi satset på i 25 år. Det omfangsrige redskabsprogram har overbevist mig fuldstændigt. Hos STOLL får jeg alt, jeg har brug for, fra en normal skovl til et krævende hydraulisk redskab.

19 19 RINGSRAMME. Sikker forbindelse Hurtigskifterammen forbinder redskabet sikkert og hurtigt med frontlæsseren. EURO-holderen er samtidig det mest anvendte system. Derudover findes der i forskellige regioner mange andre hurtigskifterammesystemer og dermed diverse krogophæng på redskaberne. Til disse systemer tilbyder STOLL yderligere hurtigskifterammer, udover EURO-holderen. Dette sikrer, at arbejdsredskaber, der allerede findes på gården, fortsat kan anvendes. EURO EURO + Alö EURO - Fr EURO + SMS Den hydrauliske redskabslås HYDRO-LOCK leveres efter ønske. Vi kan også levere en HYDRO-FIX på hurtigskifterammen til hydraulisk aktiverede redskaber.

20 20 JOYSTICK TIL ETHVERT BEHOV. Joystick, der passer til alle formål og traktorer.

21 21 Moderne joystick med ekstrafunktion Det nye ProControl-II-joystick giver mulighed for betjening af yderligere valgfrie ekstra- og driftsfunktioner på ProfiLine-frontlæsseren via et integreret folietastatur på joysticket. Chaufføren styrer nemt ekstrafunktionerne, som COMFORT-DRIVE, redskabslås, tænd-/sluk-knap til kørsel på offentlige veje, omskifter 3. ventilfunktion til hurtig tømning ved blot at trykke på en knap. Den nye folietastaturenhed kræver ikke meget plads og er nem at montere, fordi alle tasters tilslutninger er installeret på forhånd. Tasternes kommunikation mellem joysticket og jobcomputeren sikres via det integrerede bussystem. Så har chaufføren kontrol over frontlæsseren under læssearbejdet med ProControl II-joysticket. Alt i én kasse Hvor anbringes tilslutningerne? Det spørger enhver mekaniker sig selv om når en frontlæsser monteres. STOLL s ingeniører tænker på fagfolkene og yder med den nye kontrolboks et betydeligt bidrag til reducering af monteringstiden til montering af en frontlæsser. Alle nødvendige tilslutninger, der skal bruges til montering og betjening af frontlæsseren, er nu samlet overskueligt i en boks. Boksen kan placeres frit i enhver traktorkabine og indeholder alle kontakter, der er nødvendige til tilslutning af frontlæsseren. Dermed undgår man den besværlige søgning efter monteringsmuligheder og den tid, det tager at lægge kabler og tilslutte funktionerne, reduceres til et minimum. Det ergonomiske joystick til bowdenkabel-1-grebsstyreenheden monteres i traktorkabinen på en praktisk måde for chaufføren. Trac Control joystick til betjening af frontlæsseren med traktorens egne proportionale ventiler. Monteres på steder, der er angivet af traktorproducenten. Med Pro Control joysticket aktiveres læsserens funktioner udelukkende elektrisk og derfor særlig nemt og komfortabelt.

22 22 TEKNISKE DATA. FZ-frontlæsser FS-frontlæsser Tabel over udstyr til FZ / FS ProfiLine FZ-læsser FZ-læsser plus-funktion FZ-læsser niveauautomatik FS-læsser Standardudstyr Frontlæsserarm af finkornsstål Z-kinematik, indvendig styrestang Skjulte hydraulikrør med god service-tilgængelighed Dobbeltvirkende hydrauliske cylindere Redskabscylindere, synkroniserede Visuelt display DX-lejebøsninger til alle læsserens omdrejningspunkter Automatisk mek. redskabslås Udstyr efter ønske Elektr. hydr. redskabslås HYDRO-FIX: Hurtig hydraulikforbindelse 3. og 4. ventilfunktion Joystick, bowdenkabel Proportional elektr. joystick ECO-Pro proportionalstyring COMFORT-DRIVE (også elektr. tilkobling) Efterfyldningsfunktion med elektr. tilkobling Hurtig redskabstømning Samtidig løft af frontlæsserarmen og tømning af redskabet Ilgangsventil Return-to-level (niveauautomatik) Illustrationer og tal er omtrentlige og uforpligtende med forbehold for konstruktionsændringer.

23 23 FS / FZ ProfiLine Størrelse Type FZ FS FZ FS FZ FS FZ FS FS FZ FZ FZ FZ FZ Passer til traktorer med en ydelse på kw / HK kw HK Pumpeydelse l / min Løftetid, nederst til øverst Sek. 4,4 4,8 5,9 4,9 5,7 5,5 6,2 7 8 Fyldetid, redskab Sek. 0,6 0,5 1,3 0,6 1,3 0,8 1,1 0,7 0,7 1,2 1,3 1,3 1,4 1,0 Tømmetid, redskab Sek. 1,7 1,6 2,2 2,2 2,2 2,6 1,9 2,5 2,5 2,1 2,1 2,1 2,3 2,0 Hurtig tømning Sek. - 0,8-0,8-0,8-0,8 0, Vægt, frontlæsserarm uden redskab kg Løftekraft i redskabets omdrejningspunkt Nyttelast i skovlens tyngdepunkt 300 mm Nyttelast pallegaffel 900 mm foran Brydningskraft 900 mm foran redskabets omdrejningspunkt Maks. løftehøjde i redskabets omdrejningspunkt Maks. Løftehøjde under redskab (H-210) nederst øverst nederst øverst nederst øverst Q1 Q2 N1 N2 M1 M2 dan dan dan dan dan dan R dan H mm L mm Aflæsningshøjde A mm Afstand til nedkippet redskab W mm Gravedybde S mm Frontlæsserarmens omdrejningspunkt B mm Tipvinkel nederst X grader efterfyldt X1 grader Aflæsningsvinkel nederst V grader øverst Z grader > Se også vores store redskabsprogram.

24 Med forbehold for ændringer. Nogle billeder er vist med ekstraudstyr. Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Bahnhofstr Lengede Tlf: +49 (0) / 20-0 Fax: +49 (0) / Internet: P 1514-DK Printed in Germany Imprimé en Allemagne STO _ FZ_Profiline_DK

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Fendt 300 Vario 310 311 312 313

Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2015 Fendt 300 Vario 310 311 312 313 2 En model til flere generationer. 3 Den nye Fendt 300 Vario. Ja. 300 serien har forenet generationers erfaring med kravene om den højeste kvalitet og ydeevne. Uanset

Læs mere

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk

Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk Valtra T-serien HiTech / Versu / Direct 140 224 hk DK indhold 2 Valtra T-serien 140 224 hk / HiTech Versu Direct Side 5... Din individuelle traktor Side 7... Bygget i Finland Side 8... 6-cylindret motorkraft

Læs mere

Lely splendimo Skivehøstere

Lely splendimo Skivehøstere Lely splendimo Skivehøstere www.lely.com innovators in agriculture Få muligheden for at skårlægge på det bedst egnede tidspunkt Forurener mindst muligt Den intelligente konstruktion følger jordbunden perfekt.

Læs mere

T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE

T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE T SERIES 155-250 HK YOUR WORKING MACHINE YOUR WORKING MACHINE Din jord er dit liv. Din gård er dit fundament. Din afgrøde er din karriere. Din traktor er værktøjet i dit fag. Derfor er det en Valtra. Ligesom

Læs mere

ZX To-i-én læssevogne

ZX To-i-én læssevogne ZX To-i-én læssevogne www.krone.de KRONE ZX Læsse- og snittervogne Øverste forsmæk kan klappes ned hydraulisk EasyFlow pickup uden kulissestyring Kraftig snitte- og indføringsrotor med Hardox belagte tænder

Læs mere

Multiseed. Demeter MS 3000 / MS 4000. Brugsanvisning

Multiseed. Demeter MS 3000 / MS 4000. Brugsanvisning MS 3000 / MS 4000 Demeter Multiseed Brugsanvisning Indhold 1. Indledning 5 1.1.Sådan anvendes brugsanvisningen 6 1.2.Typeskilt 6 2. Sikkerhedsinstruktioner 7 2.1. Advarselsskilte 7 2.2.Generelle sikkerhedsinstruktioner

Læs mere

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton.

Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. Atego. Arocs. Entreprenørkørsel. 7,5 til 41 ton. Sværgodstrækkere. Op til 250 ton. RoadStars: Stig ind, det betaler sig. RoadStars. RoadStars er den nye interaktive kommunikationsplatform fra Mercedes-Benz

Læs mere

Lely Lotus Spredere. www.lely.com. innovators in agriculture

Lely Lotus Spredere. www.lely.com. innovators in agriculture Lely Lotus Spredere www.lely.com innovators in agriculture Fast greb om afgrøden Mere end bare til beskyttelse Alle sektioner er sikkert forbundet via drejepunkter. I kombination med sektioners støttestænger

Læs mere

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons.

Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Atego. Axor. Actros. Til byggebranchen. 7,5 41 tons. Indhold Produktportefølje 4 5 Atego 6 21 Førerhus 8 11 Økonomi, teknik 12 17 Typeoversigt 18 19 Førerhustyper 20 21 Axor 22 35 Førerhus 24 27 Økonomi,

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element

Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik. Varme er vores element [ Luft ] [ Vand ] [ Jord ] Kompakte kondenserende kedler for oliefyring Effektområde: 18 27 kw [ Buderus ] Få styr på varmeomkostningerne med moderne kondenserende teknik Varme er vores element Dit trumfkort,

Læs mere

Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Volvokataloget 2006 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S DUMPERE GRAVEMASKINER LÆSSEMASKINER RENDEGRAVERE GRADERE SERVICE RESERVEDELE TILBEHØR indhold Service er vor lidenskab... VOLVO

Læs mere

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013

FARM. Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad. Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 2 / 2013 2 / 2013 FARM FORUMCase IH Magasinet Magnum CVX Pure power! Axial-Flow Næste skridt fremad Farmall U Pro Den nye skræddersyede allround traktor 1 Vi sætter standarden for Efficient Power, de andre har

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer. Vi leverer porten!

Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer. Vi leverer porten! Certificeret indbrudssikring og moderne design. En smukkere ankomst Automatiske portsystemer Vi leverer porten! Velkommen hjem velkommen hos Novoferm Hvad er dejligere end at blive modtaget med åbne arme,

Læs mere

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER

- the choice of. professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER - the choice of professionals... HYCON HYDRAULISKE SYSTEMER HYDRAULIC POWER 2 e systemer - med kun ÉN drivkilde: HYCONs HPP drivstationer! HYDRAULIC SYSTEMS POWE RED BY HYCON Honda motor Vedligeholdelse

Læs mere

Traktorprogram 2015 Familietræf. Traktorer har været en fast del af vores produktudbud i mere end 10 år, og i den periode er CLAAS traktor - familien vokset støt. Vores aktuelle produktprogram omfatter

Læs mere

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL

Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL Fendt C-serie 5275 C 5275 C PL 5275 C PLI 6335 C 6335 C PL 2 Fendt C-serie 3 Høst intelligent. Styrk effektiviteten. Vores C-serie står for optimal økonomi, avanceret teknologi og stor fleksibilitet. Med

Læs mere

Toyota Material Handling Produktprogram

Toyota Material Handling Produktprogram Toyota Material Handling Produktprogram Gaffeltruck, service og løsninger www.toyota-forklifts.eu Stronger together Toyota Material Handling Europe (TMHE) er den europæiske del af Toyota Material Handling

Læs mere

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic

Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic Viano Indhold Indtryk 4 Introduktion 10 Viano Trend 12 Viano Ambiente 16 Fleksibilitet 20 Kørselsdynamik 24 Motorer og tekniske data 26 Mål 28 Viano 4Matic 30 Sikkerhed 32 Standard- og ekstraudstyr 34

Læs mere

Volvo kataloget 08 MORE CARE. BUILT IN. VOLVO KATALOGET 2008 1 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S

Volvo kataloget 08 MORE CARE. BUILT IN. VOLVO KATALOGET 2008 1 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S Volvo kataloget 08 PRODUKTER OG TJENESTER FRA VOLVO ENTREPRENØRMASKINER A/S MORE CARE. BUILT IN. VOLVO KATALOGET 2008 1 DUMPERE GRAVEMASKINER LÆSSEMASKINER RENDEGRAVERE GRADERE SERVICE RESERVEDELE TILBEHØR

Læs mere

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV

Peugeot // Bipper. Kom endnu længere! www.peugeot.dk BILEN I DIT LIV Kom endnu længere! www.peugeot.dk Din forhandler står til din disposition. Han kan introducere dig for det komplette modelprogram og hjælpe dig med at finde den Bipper, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Før køb af akseltrykmåler!

Før køb af akseltrykmåler! Før køb af akseltrykmåler! Flere og flere vognmænd får monteret akseltrykmålere eller mobile vejesystemer i deres biler. I denne folder kan du læse lidt om hvad disse apparater kan, og hvordan de virker.

Læs mere

FARMER LIGHTSHOW. www.hella.com/agriculture

FARMER LIGHTSHOW. www.hella.com/agriculture FARMER LIGHTSHOW www.hella.com/agriculture SE MERE! Gør din smartphone til infoskærm. Med den gratis HELLA WORKLIGHTS-app kan du hente yderligere indhold for at få mere at vide om HELLA-produkterne. Her

Læs mere

AGCO NYT. Fendt 300 Vario #1 2012. Nu med brændstofbesparende SCR teknologi. Massey Ferguson kampagne: DEN RIGTIGE TRAKTOR TIL DEN RIGTIGE PRIS

AGCO NYT. Fendt 300 Vario #1 2012. Nu med brændstofbesparende SCR teknologi. Massey Ferguson kampagne: DEN RIGTIGE TRAKTOR TIL DEN RIGTIGE PRIS AGCO NYT #1 2012 Fendt 300 Vario Nu med brændstofbesparende SCR teknologi Massey Ferguson kampagne: DEN RIGTIGE TRAKTOR TIL DEN RIGTIGE PRIS Massey Ferguson og Fendt BRUGERKURSER gør hverdagen nemmere

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Sådan får du mest brændeovn for pengene Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet

Sådan får du mest brændeovn for pengene Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet Sådan får du mest brændeovn for pengene Side 2 Skab dine egne rammer med WIKING Cubic Side 8 Nyhed WIKING Bazic Nu får alle råd til kvalitet Side 10 Hvor stor skal brændeovnen være? Side 12 Derfor får

Læs mere

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16

mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 mit telt! Det er os en fornøjelse at opfylde dine teltønsker. collection 2015/16 DK Vi har det passende telt til alle slags campingformer også til dig. Kvalitet, innovation, individualitet og mangfoldighed.

Læs mere