INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle."

Transkript

1 FZ / FS PROFILINE.

2 2 INNOVATIVE FRONTLÆSSERE TIL ALLE H Profi-frontlæssere fra STOLL letter den hårde arbejdsdag for professionelle. Jeg lægger vægt på høj kvalitet og derfor har jeg valgt en STOLL-frontlæsser. Monteringen på min traktor var intet problem, fordi STOLL tilbyder skræddersyede monteringsdele. Desuden er betjeningen nem og komfortabel.

3 K-KLASSER. 1 Alle bevægelige dele er forsynet med brede lejebøsninger og holder til selv de hårdeste belastninger. Smørestederne, der er let tilgængelige udvendigt fra, letter vedligeholdelsen. 2 Hydraulikrørene er lagt beskyttet under frontlæsserarmene og sørger således for et frit udsyn til redskabet og materialet. 2 3 Frontlæsserarme af finkornsstål med høj styrke er slankere og dermed ikke blot lettere, men sørger også for et bedre udsyn. 1 4 Z-kinematik til det bedste udsyn til redskabet fra traktorkabinen. 3 5 Fladt, ovalt tværrør, der er placeret langt fremme, sørger for det bedste udsyn. 6 Sikkerhedsstøtteben, der kan indstilles individuelt. Kan betjenes uden værktøj og ligger opklappet tæt mod frontlæsserarmen. 7 Mellemarm af støbejern, der sørger for fremragende stabilitet og vridningsstivhed. 4 8 Redskabslåsen fungerer automatisk og efter ønske elektrisk-hydraulisk Frontlæssere fra professionelle til professionelle Udviklet af professionelle til professionelle: mekanisk parallelføring med Z-kinematik, efterfyldningsfunktion, hurtig tømning og tidsbesparende Return-to-Level-funktion (RTL) er blot nogle af STOLL s ProfiLinefrontlæssernes vigtigste egenskaber. Hertil kommer det fremragende udsyn, der er sikret ved, at styrestængerne er placeret inde i læsserarmen og det flade tværrør. Hydraulikrørene er lagt beskyttet under frontlæsserarmen og giver et frit udsyn. Hver centimeter på denne læsser er gennemtænkt og udstråler højeste kvalitet. FZ / FS-frontlæssere fra STOLL til traktorer på 50 til over 300 HK forener alle egenskaber, som den enorme løftekraft, den ekstraordinære stabilitet, den høje læssekapacitet og et moderne design, til et moderne og innovativt frontlæsserkoncept. Funktionalitet og de mange intelligente tekniske løsninger overbeviser Dem, under den daglige brug, med den høje læssekapacitet og den komfortable betjening.

4 4 KRAFTFULDE LØFT. Z-kinematik garanterer en høj løfte- og brydekraft under hele læssearbejdet. Hverken en styrestang eller hydraulikrørene forstyrrer chaufførens udsyn.

5 5 Det kommer an på kinematikken Hvis man vil løfte og læsse med stor kraft har man brug for den rigtige kinematik. Det kommer ikke kun an på en robust konstruktion, men også et fremragende udsyn. Det er præcis de egenskaber, De kan forvente af en STOLL-frontlæsser. Desuden har STOLL som første producent placeret styrestangen inde i frontlæsserarmen. Med denne geniale løsning forbedres ikke kun udsynet under læssearbejdet, også frontlæsserens konstruktion gøres mere enkel. Ved at fjerne de øverste styrestænger får chaufføren et fremragende udsyn til materialet og til vejen, både fremad og til siden til et sikkert og hurtigere læssearbejde. Derudover giver Z-kinematik mulighed for en enorm løftekapacitet. Med op til dan (FZ 100, redskabs-omdrejningspunkt øverst) når STOLL-frontlæssere værdier, der kan mærkes. Fremragende læssekapacitet ved hjælp af optimal tilpasning til traktoren Z-kinematik med indvendige styrestænger har en positiv virkning på frontlæsserens placering på traktoren. Fordi den øverste styrestang er bygget ind i læsserarmen, kan frontlæsseren placeres tættere ved kabinen - dvs. tættere ved traktorens centrale tyngdepunkt. Også forruden kan i de fleste tilfælde fortsat åbnes og forakselbelastningen reduceres. Traktoren belastes mindre og levetiden øges. STOLL har størst erfaring med finkornsstål til frontlæssere Alle læssere i FZ-serien er af finkornsstål af højeste kvalitetsklasse. Det er der gode grunde til: Finkornsstål giver frontlæsserarmen dens usædvanlige stabilitet og robusthed, som De kan forvente af en læsser i denne kvalitet. Konstruktionen med læsserarme, der er indlejret i hinanden, garanterer højeste stabilitet og vridningsstivhed, især fordi en kraftig kraveformet komponent på overlapningen forstærker dette område yderligere. Armenes tværsnit sørger med en bredde på 116 mm for ekstra stabilitet. Hver arm på frontlæsseren bøjes af ét stykke. I hulrummet findes styrestangen og derunder hydraulikrørene. Den høje løfte- og brydekraft garanteres af den robuste Z-kinematik. Ved hjælp af de specielt tilpassede beslag placeres frontlæsseren således, at traktorens foraksel ikke belastes med yderligere vægt. Samtidig kan forruden i mange tilfælde fortsat åbnes fuldstændigt.

6 6 DET MAN IKKE SER, FORSTYRRER HELLE Usynligt placerede hydraulikrør sørger for et frit udsyn. Man mærker forskellen med det samme: Ingen forstyrrende rør og glatte indvendige sider på armene. Øjnene skånes og jeg kan koncentrere mig fuldstændigt om læssearbejdet. Det er særligt godt at rørene og samlingerne til enhver tid er hurtigt tilgængelige, til den nødvendige service - en fremragende løsning!

7 7 R IKKE. Skjulte hydraulikrør Traktorernes kølerhjelme bliver bredere og bredere og dermed bliver den korte afstand til frontlæsserarmen mere og mere kritisk. STOLL har også en særlig løsning til dette problem. Genial nemt, logisk og formålstjenligt er hydraulikrørene derfor af forskellige årsager lagt i et beskyttet rum under frontlæsserarmen. Et stort plus for servicevenlighed En aftagelig beskyttelsesplade dækker og beskytter hydraulikrørene mod skader men også for udseendets skyld. Beskyttelsespladen er nem at fjerne og alle hydraulikrør er let tilgængelige. Sikker parkering STOLL har tænkt på alt: når De parkerer Deres læsser, kan De placere hydraulikslangerne, HYDRO-FIX og det elektriske stik sikkert i en dertil beregnet holder. FZ-serien har formålstjenlige løsninger til enhver detalje. 1 Hydraulikrørene er placeret pænt og ordentligt under frontlæsserarmene: FZ-læsserens hydraulikrør er alligevel til enhver tid hurtigt tilgængelige. 2 Langt fremme og ovalt: Det robuste tværrør hindrer ikke chaufførens udsyn. 1 2 Beskyttelsespladen på frontlæsserarmenes underside kan hurtigt tages af til kontrol og vedligeholdelse af hydraulikrørene.

8 8 HVERT LEJE SIN EGEN BØSNING. STOLL-frontlæssere satser på kvalitet i enhver detalje.

9 9 Frontlæssere til professionelle har bøsninger Før De bestemmer Dem for en ny professionel frontlæsser, bør De altid kaste et kritisk blik på de enkelte konstruktionsdeles og komponenters lejesteder. For her er der forskel på hobby-frontlæssere og frontlæssere, der er konstrueret til hårdt arbejde i professionelle landbrug. Derfor får lejerne på STOLL s ProfiLine-frontlæssere også den største opmærksomhed fra starten. STOLL anvender uden undtagelse det gennemprøvede DX-kompositmateriale til alle lejebøsninger. Boltdiameteren på ProfiLine-frontlæssere er alt efter læsserstørrelse mm og i læsserarmens omdrejningspunkt endda uovertrufne mm! Dette garanterer sikkert arbejde hver gang. Selvfølgelig er alle lejer let tilgængelige og kan smøres udvendigt fra. De ekstremt belastede lejeholdere konstrueres af omkostningsmæssige årsager, af mange producenter, ofte kun i de pladetykkelser, der anvendes til frontlæsserarmene. Her stiller STOLL væsentligt højere krav til lejernes holdbarhed. Derfor er alle lejesteder på alle FZ-læssere forstærket med 22 mm indsvejsede lejebøsninger i begge sider - et yderligere bevis på STOLL-frontlæssernes høje kvalitetsstandard. Med disse førsteklasses tekniske løsninger kan De med hver ProfiLinefrontlæsser nyde fordelene af en lang levetid især efter mange års hårdt læsserarbejde. Alle smøresteder er let tilgængelige udvendigt fra. Robuste lejebøsninger af DX-kompositmateriale. Alle lejesteder smøres hver for sig.

10 10 HVEM HAR OPFUNDET DET? STOLL s originale påmonterings- og indkøringssystem har overbevist kunderne i over 25 år. Når man kun har én traktor til alt arbejde, behøver man ikke altid at slæbe frontlæsseren med. Indkøringssystemet er praktisk og især hurtigt. Monteringen varer kun lidt over et minut. Jeg havde allerede en STOLLlæsser for 15 år siden med dette indkøringssystem. Det har overbevist mig om, at læsseren også efter denne lange tid stadig sidder fuldstændig sikkert, takket være den justerbare spændekileforbindelse

11 11 Hurtigere går det næppe Hurtig på- og afmontering af frontlæsseren har altid været STOLL s stærke side. Allerede på standardversionen forbindes traktoren hydraulisk med frontlæsseren med fire fladstikskoblinger. Den farvede afmærkning af de enkelte tilslutninger udelukker forvekslinger. Anordningen i en række efter hinanden forbedrer udsynet fremad. Et stik til alle hydraulikslanger HYDRO-FIX-hydraulikforbindelsen giver mere komfort. Forbindelsen med fire tilslutninger tilsluttes eller afbrydes nemt. Vi leverer også en HYDRO-FIX til hurtig tilkobling af redskaber til 3. eller 4. ventilfunktion: STOLL s redskabs-fix. Dermed reduceres klargøringstiderne. Under til- og frakoblingen opstår der ingen nævneværdig lækage - dermed er redskabs-fix også en miljøvenlig løsning. Hvis redskaberne skiftes ofte, sparer redskabs-fix tid og gør betjeningen nemmere. Påmontering af læsser STOLL s originale indkøringssystem anvendes også til ProfiLine-frontlæssere. Indkøringssystemet er kompatibel med ældre modeller med fangkrog. Sikkerhedsstøtteben Frontlæsseren står sikkert på de kraftige, selvlåsende støtteben. Låsningen og oplåsningen er løst på en intelligent måde og klares nemt og uden besvær. Støttebenene, der er klappet sammen under brugen, dækker hydraulikrørene i frontlæsserarmen. Visuelt display for redskabsstilling Alt, der letter og forbedrer læssearbejdet, er ført ud i livet på de nye ProfiLine-frontlæssere. Samtidigt er også det visuelle display for redskabet komplet revideret. Det er nu endnu nemmere at indstille og se. Kør ind og lås frontlæsseren fast med et håndtag. Den stabile sænksmedede holder i STOLL s indkøringssystem. Stabil og uopslidelig. Hurtig montering og låsning af læsseren. Det varer kun lidt over et minut - og traktoren bliver til en landbrugs- læssemaskine.

12 12 SIKKER KØRSEL MED HØJ KOMFORT. STOLL s COMFORT-DRIVE eliminerer generende vibrationer og nikkende bevægelser.

13 13 Det kommer an på hydraulikken På de nye ProfiLine-frontlæssere har alt fået et næsten helt nyt design eller er forbedret i detaljer, herunder frontlæsserens centrale hydraulik. Resultatet er overbevisende Den centrale hydraulikblok med udvidelsesblokken er placeret kompakt bag tværrøret. Her hindrer intet udsynet til redskabet og materialet. Hele hydraulikenheden er beskyttet mod snavs og skader med en stabil afskærmning. En dobbeltvirkende trykbegrænsningsventil (DBV), der aktiveres ved 210 bar, sikrer redskabscylinderne mod overbelastning under hårdt læssearbejde. Ingen nikken, ingen vibrationer Med dæmpningssystemet COMFORT-DRIVE (kan tilkobles elektrisk efter ønske) elimineres traktorens generende nikken under transport, med påmonteret frontlæsser, næsten fuldstændigt. Frontlæsseren affjedres ved hjælp af en næsten uopslidelig gastryksbeholder, der er monteret i tværrøret. STOLL giver dermed afkald på systemet med kvælstofakkumulatorer. Dette system dæmper allerede ved lav belastning, da den har en stor volumen og et lavt forspændingstryk. Derudover kan gastryksbeholderen efterfølgende oplades til højere tryk i en specialforretning. En 3. ventilfunktion er allerede forberedt i den centrale hydraulikblok, til montering af hydraulisk betjente redskaber Gastryksbeholder til COMFORT-DRIVE vibrationsdæmning inden i tværrøret 1 Olie 2 Gastryksbeholderen er placeret yderst til højre 3 Gas Mek. eller elektro-hydr. afspærringsventil til COMFORT-DRIVE. Elektro-hydr. redskabslås 6 4. hydraulikfunktion 7 3. hydraulikfunktion 68 8 Central hydraulikblok Udvidelsesblok Plus-funktioner i pakken Efterfyldning Hurtig tømning 10

14 14 HURTIG OG NEM LÆSNING. Niveauautomatikken (RTL) og efterfyldningsfunktionen øger læssekapaciteten. STOLL-frontlæsseren giver mig optimale muligheder under arbejdet. Uanset, om jeg transporterer halmballer ind i stalden eller læsser korn. Især niveauautomatikken RTL har overbevist mig. Nemmere kan læssearbejdet ikke blive.

15 15 Højere læssekapacitet Jo nemmere en frontlæsser er at betjene, desto højere bliver læssekapaciteten og jo mere kan der læsses pr. time. Netop i professionelle landbrug og maskinstationer, hvor forskellige chauffører skal betjene traktoren og frontlæsseren, sørger efterfyldningsfunktionen, den hurtige redskabstømning og niveauautomatikken (RTL-funktionen) for fremragende resultater. På jordniveau med et tryk på en knap Med et tryk på en knap sættes skovlen automatisk ned på jorden igen efter tømningen når frontlæsseren sænkes. Det sparer chaufføren for flere timers arbejde. Læssekapaciteten kan netop i forbindelse med læssearbejde, der udføres mange gange, øges væsentligt med niveauautomatikken. Chaufføren kan koncentrere sig om det vigtigste arbejde, som at køre præcist hen til siden på f.eks. en trailer, til en tipvogn og siloer. Niveauautomatikkens komponenter er monteret i frontlæsseren. På denne måde kan Return-to-Level-funktionen hos STOLL anvendes uafhængigt af 1-grebsstyresystemet. Altid en fuld skovl Hidtil har man ikke kunnet frakoble parallelføringen til læssearbejde med en skovl med en mekanisk parallelført læsser. Dette medførte automatisk at man tabte materiale og en utilstrækkelig fyldning af skovlen. På ProfiLine-frontlæssere kan en efterfyldningsfunktion realiseres, takket være udnyttelsen af et ekstra løft på 63 mm i redskabs-løftecylinderen. Skovlen kan tippes 24 mere, så der opnås en tipvinkel på op til 69. Derved fyldes materialet i skovlen, når den løftes. Den positive effekt: Der mistes intet materiale, skovlen er altid helt fyldt og læssekapaciteten stiger. Fordele, De hurtigt oplever under det daglige arbejde og som De ikke længere vil undvære. De aktiverer hurtigt og nemt funktionen med et tryk på en knap på joysticket på læsserne 10 til 100 PLUS. Skovlen fyldes. Takket være efterfyldningsfunktionen mistes der så godt som intet materiale. Tidsbesparelse med hurtig tømning.

16 16 OMFANGSRIGT UDVALG AF KVALITETS-R Redskabsskift på under 30 sek.

17 17 EDSKABER OG HURTIGSKIFTERAMMER. Produktivt arbejde Frontlæsseren og redskaberne danner en enhed, der er perfekt tilpasset hinanden til et optimalt læssearbejde. STOLL har udviklet et redskabsprogram, der passer til professionelt brug. Her finder De kvalitetsredskaber til middelsvært eller hårdt arbejde. Programmet omfatter alle almindelige redskaber: Skovle, redskaber til ensilageudtagning, ballehåndtering, læsning af paller og redskaber til skovarbejde. Alle redskaber er udstyret med EURO-holder til hurtig på- og afmontering. Hurtig og sikker skift af redskaber EURO-hurtigskifterammen til STOLL s redskaber er en velfungerende STOLL-konstruktion, der sikkert og stabilt forbinder frontlæsserarmen med redskabet. Den automatiske lås, låser automatisk redskabet når det løftes. Begge låsebolte løsnes med et håndtag for at parkere redskabet. Derudover er der mulighed for en elektro-hydraulisk redskabslås, der sparer Dem for at stige ud af traktoren. Redskaberne skiftes dermed nemt inden for 30 sekunder. Det kaldes produktivt arbejde. Redskabs-hurtigskifterammen iht. ISO / FDIS er kompatibel med alle EURO-redskaber, der er udstyret med en 40 mm-aksel og 20 mmbolte. Hurtigskifterammen betjenes sikkert og nemt udvendigt fra: chaufføren behøver hverken at bøje sig ind over frontlæsserarmen eller række ud efter den for at frigøre låsen. Et væsentligt bidrag til forebyggelse af ulykker og arbejdssikkerhed. Redskabslåsen betjenes sikkert fra siden. Kør hurtigskifterammen hen til redskabet redskabet låses automatisk, når redskabet vippes opad..

18 18 STOLL HAR ALTID EN PASSENDE MONTE STOLL har hurtigskifterammer til alle almindelige systemer. Vi har forskellige traktorer på gården, men vi anvender kun frontlæssere fra et mærke: STOLL har vi satset på i 25 år. Det omfangsrige redskabsprogram har overbevist mig fuldstændigt. Hos STOLL får jeg alt, jeg har brug for, fra en normal skovl til et krævende hydraulisk redskab.

19 19 RINGSRAMME. Sikker forbindelse Hurtigskifterammen forbinder redskabet sikkert og hurtigt med frontlæsseren. EURO-holderen er samtidig det mest anvendte system. Derudover findes der i forskellige regioner mange andre hurtigskifterammesystemer og dermed diverse krogophæng på redskaberne. Til disse systemer tilbyder STOLL yderligere hurtigskifterammer, udover EURO-holderen. Dette sikrer, at arbejdsredskaber, der allerede findes på gården, fortsat kan anvendes. EURO EURO + Alö EURO - Fr EURO + SMS Den hydrauliske redskabslås HYDRO-LOCK leveres efter ønske. Vi kan også levere en HYDRO-FIX på hurtigskifterammen til hydraulisk aktiverede redskaber.

20 20 JOYSTICK TIL ETHVERT BEHOV. Joystick, der passer til alle formål og traktorer.

21 21 Moderne joystick med ekstrafunktion Det nye ProControl-II-joystick giver mulighed for betjening af yderligere valgfrie ekstra- og driftsfunktioner på ProfiLine-frontlæsseren via et integreret folietastatur på joysticket. Chaufføren styrer nemt ekstrafunktionerne, som COMFORT-DRIVE, redskabslås, tænd-/sluk-knap til kørsel på offentlige veje, omskifter 3. ventilfunktion til hurtig tømning ved blot at trykke på en knap. Den nye folietastaturenhed kræver ikke meget plads og er nem at montere, fordi alle tasters tilslutninger er installeret på forhånd. Tasternes kommunikation mellem joysticket og jobcomputeren sikres via det integrerede bussystem. Så har chaufføren kontrol over frontlæsseren under læssearbejdet med ProControl II-joysticket. Alt i én kasse Hvor anbringes tilslutningerne? Det spørger enhver mekaniker sig selv om når en frontlæsser monteres. STOLL s ingeniører tænker på fagfolkene og yder med den nye kontrolboks et betydeligt bidrag til reducering af monteringstiden til montering af en frontlæsser. Alle nødvendige tilslutninger, der skal bruges til montering og betjening af frontlæsseren, er nu samlet overskueligt i en boks. Boksen kan placeres frit i enhver traktorkabine og indeholder alle kontakter, der er nødvendige til tilslutning af frontlæsseren. Dermed undgår man den besværlige søgning efter monteringsmuligheder og den tid, det tager at lægge kabler og tilslutte funktionerne, reduceres til et minimum. Det ergonomiske joystick til bowdenkabel-1-grebsstyreenheden monteres i traktorkabinen på en praktisk måde for chaufføren. Trac Control joystick til betjening af frontlæsseren med traktorens egne proportionale ventiler. Monteres på steder, der er angivet af traktorproducenten. Med Pro Control joysticket aktiveres læsserens funktioner udelukkende elektrisk og derfor særlig nemt og komfortabelt.

22 22 TEKNISKE DATA. FZ-frontlæsser FS-frontlæsser Tabel over udstyr til FZ / FS ProfiLine FZ-læsser FZ-læsser plus-funktion FZ-læsser niveauautomatik FS-læsser Standardudstyr Frontlæsserarm af finkornsstål Z-kinematik, indvendig styrestang Skjulte hydraulikrør med god service-tilgængelighed Dobbeltvirkende hydrauliske cylindere Redskabscylindere, synkroniserede Visuelt display DX-lejebøsninger til alle læsserens omdrejningspunkter Automatisk mek. redskabslås Udstyr efter ønske Elektr. hydr. redskabslås HYDRO-FIX: Hurtig hydraulikforbindelse 3. og 4. ventilfunktion Joystick, bowdenkabel Proportional elektr. joystick ECO-Pro proportionalstyring COMFORT-DRIVE (også elektr. tilkobling) Efterfyldningsfunktion med elektr. tilkobling Hurtig redskabstømning Samtidig løft af frontlæsserarmen og tømning af redskabet Ilgangsventil Return-to-level (niveauautomatik) Illustrationer og tal er omtrentlige og uforpligtende med forbehold for konstruktionsændringer.

23 23 FS / FZ ProfiLine Størrelse Type FZ FS FZ FS FZ FS FZ FS FS FZ FZ FZ FZ FZ Passer til traktorer med en ydelse på kw / HK kw HK Pumpeydelse l / min Løftetid, nederst til øverst Sek. 4,4 4,8 5,9 4,9 5,7 5,5 6,2 7 8 Fyldetid, redskab Sek. 0,6 0,5 1,3 0,6 1,3 0,8 1,1 0,7 0,7 1,2 1,3 1,3 1,4 1,0 Tømmetid, redskab Sek. 1,7 1,6 2,2 2,2 2,2 2,6 1,9 2,5 2,5 2,1 2,1 2,1 2,3 2,0 Hurtig tømning Sek. - 0,8-0,8-0,8-0,8 0, Vægt, frontlæsserarm uden redskab kg Løftekraft i redskabets omdrejningspunkt Nyttelast i skovlens tyngdepunkt 300 mm Nyttelast pallegaffel 900 mm foran Brydningskraft 900 mm foran redskabets omdrejningspunkt Maks. løftehøjde i redskabets omdrejningspunkt Maks. Løftehøjde under redskab (H-210) nederst øverst nederst øverst nederst øverst Q1 Q2 N1 N2 M1 M2 dan dan dan dan dan dan R dan H mm L mm Aflæsningshøjde A mm Afstand til nedkippet redskab W mm Gravedybde S mm Frontlæsserarmens omdrejningspunkt B mm Tipvinkel nederst X grader efterfyldt X1 grader Aflæsningsvinkel nederst V grader øverst Z grader > Se også vores store redskabsprogram.

24 Med forbehold for ændringer. Nogle billeder er vist med ekstraudstyr. Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH Bahnhofstr Lengede Tlf: +49 (0) / 20-0 Fax: +49 (0) / Internet: P 1514-DK Printed in Germany Imprimé en Allemagne STO _ FZ_Profiline_DK

en pålidelig frontlæsser

en pålidelig frontlæsser DK en pålidelig frontlæsser ålitlig Altid rigtig, Altid sikker En frontlæsser der tænker på det hele findes det? Ja, Trima er nok det tætteste man kommer herpå. I alt fra den suveræne holdbarhed og håndgribelige

Læs mere

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer

Rengøringsteknik. Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner. Til ratione l rengøring af store arealer Rengøringsteknik Sweepmaster 1200/1500 RH Ride-on fejemaskiner Til ratione l rengøring af store arealer Fejemaskiner med sæde og en kapacitet på op til 16.200 m²/t Sweepmaster 1200 / 1500 RH Bedre fejning,

Læs mere

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes!

Det innovative læggemaskineprogram. GL 30-serien. Læg med succes Høst med succes! Det innovative læggemaskineprogram fra GL 30-serien Læg med succes Høst med succes! Med GL 30-serien fra Grimme lægger du perfekt! Gå i gang med at lægge: med det innovative læggeelement fra Grimme, som

Læs mere

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren

SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren SPECIALINVENTAR til sundhedssektoren EPJ-VOGN Mobil funktionsvogn med batteridrevet hæve/sænke-søjle som forsynes med strøm fra genopladeligt batteri. Kan anvendes som f.eks. elektronisk patientjournal-bord,

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov.

Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Køretøjstilpassede monteringsløsninger til alle behov. Vi giver opbyggere flere muligheder. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

Råstyrke - der flytter noget!

Råstyrke - der flytter noget! dantruck 9000 power+ serien Råstyrke - der flytter noget! www.dantruck.com DanTruck 9000 Power+ serien DanTruck 9000 Power+ serien Selv om DanTruck 9000 Power+ serien har dækkene solidt plantet på jorden,

Læs mere

Lægger fra GL 40 T-serien

Lægger fra GL 40 T-serien Lægger fra GL 40 T-serien Bugseret - og 4-rækket Båndlægger GL 4 T / GL 44 T Begynd bare at lægge! De kompakte læggere fra GL 40 T- serien er et godt valg, hvis du vil lægge kartoflerne tæt. Også ved lægning

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q Q Q Q 9 Q Q 8 Q Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj

Effektivt og sikkert frigørelsesværktøj Frigørelsesværktøj Udskiftelige skær på klippere, modhager på spredere, batteri med høj ydeevne og innovativ betjeningsknap er med til at gøre WEBER-RESCUE til et førende brand på markedet. Effektivt og

Læs mere

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV.

KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. KØRETØJSTILPASSEDE MONTERINGSLØSNINGER TIL ALLE BEHOV. VI GIVER OPBYGGERE FLERE MULIGHEDER. I over 60 år har VBG drevet udviklingen af lastbilskoblinger ved at sammenkoble sikkerhed og økonomi. I vores

Læs mere

MobiCrane og MobiArm

MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm MobiCrane og MobiArm vores leddelte udliggerkraner giver mange muligheder Fordele MobiCrane og MobiArm en stor forbedring af dit arbejdsmiljø. Løft bliver meget nemmere, og samtidig

Læs mere

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk

Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Valtra A Serien HiTech 88 101 hk Indeks 2 Valtra A Serien Side 5... Valtra Din individuelle traktor Side 6... Nyt, praktisk tilbehør Side 8... Nye HiTech modelvarianter i A-serien Side 10... Valtra A HiTech

Læs mere

Kvalitet i flot design

Kvalitet i flot design Q 26 Q 36 Q 46 Q 49 Q 56 Q 58 Q 66 Q 78 Q 88 Q 98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner 1 DK 2 Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den

Læs mere

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger

Glasfiberskabe. El-komponenter & kapslinger Glasfiberskabe & kapslinger Glasfiberskabe uden plexiglas Tekniske data 7 størrelser Modulopbygget og justerbar ramme Højdejusterbare DIN-skinner Robust konstruktion Innovativt design Hurtig og nem montering

Læs mere

Solfanger. FIN Made in Germany

Solfanger. FIN Made in Germany Solfanger FIN Made in Germany Solfangere Made in Germany Førende teknologi Made in Germany fordi kun det bedste er godt nok! Solar Technologie Internationals (STI) højtydende plan solfangere er baseret

Læs mere

Liftophængte vendeplove

Liftophængte vendeplove Liftophængte vendeplove Agrolux plove er skabt til moderne landmænd, der lægger vægt på et godt landmandskab, funktionelt udstyr og økonomisk drift. Det har vi gjort muligt med unikke konstruktioner og

Læs mere

RC-750 en sikker investering

RC-750 en sikker investering RC-750 RC-750 en sikker investering Undgå ryg og hofteskader Sikker arbejdsmiljø = mindre sygefravær Kapacitet = 3,7 mand med buskrydder Skrænter optil 50 Regnvandsbassinger Under fjernvarmerør Svært tilgængelige

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

Optimal frontlæsserkontrol LCS TM - et revolutionerende manøvresystem til din frontlæsser. Din traktor har aldrig været så effektiv.

Optimal frontlæsserkontrol LCS TM - et revolutionerende manøvresystem til din frontlæsser. Din traktor har aldrig været så effektiv. Optimal frontlæsserkontrol LCS TM - et revolutionerende manøvresystem til din frontlæsser. Din traktor har aldrig været så effektiv. DK1 Det nye joystick aflaster skulder og arm. Kjell Lindgren, entreprenør,

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere

Instruktioner og reservdelsliste. Front-Tiller. serie FT 300-400

Instruktioner og reservdelsliste. Front-Tiller. serie FT 300-400 Instruktioner og reservdelsliste Front-Tiller serie FT 300-400 Ver.1.1 09/01/01 900216-da 2 Ver.1.1 09/01/01 1 Sikkerhedsforhold 1.1 Inden anvendelse af miniharven... 4 1.2 dvarselsmærkning... 4 1.3 ndre

Læs mere

Elektrisk golfvogn 1-7

Elektrisk golfvogn 1-7 Elektrisk golfvogn 1-7 Golfvognsskitse 2-7 Opstart Drej koblingen og skub hjulet på aksen indtil Quick Release røret lukker. Vær opmærksom på forskellen på højre og venstre hjul Tryk foldeleddet, løsgør

Læs mere

Udskiftning af fuserenheden

Udskiftning af fuserenheden Printeren overvåger fuserenhedens levetid. Når fuserenheden er opbrugt, viser printeren 80 Fuser opbrugt. Denne meddelelse angiver, at det er på tide at udskifte fuserenheden. Hvis du vil opnå den bedste

Læs mere

Toilettet, som vasker dig med vand.

Toilettet, som vasker dig med vand. Toilettet, som vasker dig med vand. I centrum af dit badeværelse: Velvære. Vand har egenskaber, som har en mærkbar indvirkning på vores velbefindende: det forfrisker, opliver, renser. Men Geberit AquaClean

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg.

Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe. Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder. Et sikkert valg. Weishaupt væske/vand kompakt varmepumpe Ydelse i kompaktformat med integreret varmtvandsbeholder Et sikkert valg. Weishaupt højeffektiv væske/vand varmepumpe En kapacitet i kompaktformat Den højeffektive

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere

Solvarme. Varmt anbefalet af energisparere Solvarme Varmt anbefalet af energisparere Komplet ramme af aluminium presset med 200 ton, for nem håndtering og sikker fastgørelse af glasset. Glaslisten med vulkaniserede hjørner for 100 % tæthed. 3,2

Læs mere

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien. KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine Tunnelopvask 6sidet Trine.qxd 12/5/00 11:07 AM Page 3 Hvem orker at vaske op efter flere hundrede mennesker...? Du kan altid finde en effektiv opvasker i KEN-familien KEN K-tronic tunnelopvaskemaskine

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-stabler med ståplade S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl S1.5S, S1.5Sil, S1.5Ssl Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

DK... Guldmann plejeseng - Hjælpers Guide. Vers. 1.00

DK... Guldmann plejeseng - Hjælpers Guide. Vers. 1.00 DK...... Guldmann plejeseng - Hjælpers Guide Vers. 1.00 Indhold 1.00......... Guldmann plejeseng........................................... 3 2.00......... Sikkerhed....................................................

Læs mere

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5

3 gear 4,41 km/t Kobling: Tør dobbeltplade. Differentiale: Med spærre, kun MAK5 NIBBI BRIK1 og 3 NIBBI BRIK1 er med 1 gear frem og bak, hjulstørrelse 400-8 NIBBI BRIK3 er med 2 gear frem og bak, desuden har den brede hjul 600-6 og motorhjelm. Begge modeller har gearuafhængigt kraftudtag.

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG KUBOTA MINIGRAVEMASKINE UDEN BAGUDHÆNG Ultrakompakt, effektiv og brugervenlig. Øget førersikkerhed. Intet bagudhæng. Kubota motor Kubotas unikke miljøvenlige ETVCSmotor adskiller sig fra andre motorer

Læs mere

HPP06 Hydraulisk drivstation

HPP06 Hydraulisk drivstation HPP06 Hydraulisk drivstation Fra serienummer 5688 Før brug Vi takker for Deres valg af en HYCON drivstation. Vi gør opmærksom på, at drivstationen leveres uden hydraulikolie, og De skal derfor påfylde

Læs mere

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425

12/2014. Mod: DRINK-38/SE. Production code: CEV425 12/2014 Mod: DRINK-38/SE Production code: CEV425 Brugsvejledning DRINK-38/SE Vigtige instruktioner: De i dette dokument beskrevne kølere, er udelukkende designet til opbevaring og afkøling af drikkevarer

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere

Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere Komfort i særklasse Eberspächer Hydronic bilvarmere KOMFORT I SÆRKLASSE Høj-teknologi til fordel for dig, for din bil og for miljøet Uanset hvor godt bilerne er udstyret i dag: Der er altid noget der kan

Læs mere

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig

Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig Trio TrioT Trio - 3 Rækket stubharve til øverlig og dyb stubharvning Nem udskiftning af skær Alle komponenterne er kun monteret med en bolt, det gør at skæret passer nøjagtigt til stilken, og at en ændring

Læs mere

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter.

Elektronisk dørlås. Genialt enkel. Genialt sikker. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. www.burg-wachter. Komfortabel sikkerhed. Ideel til private og erhvervsmæssige døre. Genialt enkel. Genialt sikker. www.burg-wachter.com Den perfekte kombination af simplicitet og sikkerhed. SETS Ideel til små og mellemstore

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com

Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT. www.onjtractors.com Traktorer Traktorer EU TYPE- GOD- KENDT www.onjtractors.com Traktorer ONJ traktoren er meget fleksibel og er optimal for alle der har et behov for den store traktors anvendelse og muligheder, men ikke

Læs mere

LIFTER DANMARK ApS www.lifterdanmark.dk Tlf.: 86 72 22 88 Sakseløftevogne Lift-Rite og LIFTER LIFT-RITE LEE 1000, elektrisk -er ligesom LEH 1000 en svensk fremstillet kvaltets el - sakseløftevogn, hvor

Læs mere

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger

Kvalitetsåbnere til garageporte og låger. Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte. Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger MERE KOMFORT TIL DIT HJEM Kvalitetsåbnere til garageporte og låger Portåbner LIFTRONIC til vippe- og ledhejseporte Lågeåbner PORTRONIC til sidehængte låger og skydelåger Med kontrolleret sikkerhed i henhold

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt.

30 sek. Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Komfort og besparelser for dine kunder. Indtjening for dig. NYE living by Danfoss termostater. Komfort og besparelser døgnet rundt. 30 sek. Monteringstid Hurtig montering

Læs mere

Automatiske svingdøre

Automatiske svingdøre Automatiske svingdøre Kvaliteten er vores drivkraft I samarbejde med vor pålidelige partnere producerer TORMAX verden over automatiske døråbnere til mange forskellige anvendelsesområder. Døranlæggets

Læs mere

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk

VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN. www.sonnenkraft.dk VI HAR GJORT DET UMULIGE MULIGT SOL+ LØSNINGEN SOL OG LUFT, DEN IDEELLE KOMBINATION MED DEN BEDSTE VARMEPUMPE I SIN KLASSE ET BOOST TIL EKSISTERENDE SOLVARMESYSTEMER * A2/W35 COP 4,02 i henhold til testresultat

Læs mere

TRP parkeringssensor til anhænger

TRP parkeringssensor til anhænger TRP parkeringssensor til anhænger KAMERASYSTEMER GØR DIT SYNSFELT STØRRE Med TRP får du både markeringslys og en parkeringssensor til anhænger. LED-markeringslys begynder at blinke, når lastbilen nærmer

Læs mere

Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde

Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde Vaculex og Microlex Effektive, alsidige vakuumløftere, der er lette at vedligeholde Vores vakuumløftere er konstrueret til at løfte mellem 5 og 200 kg. De er enkle at installere, meget enkle at betjene

Læs mere

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji.

Jørn Iversen Rødekro Aps. Hydevadvej 48 Hydevad DK-6230 Rødekro Tel.: +45 74669242 Fax.: +45 74669294 e-mail.: iversen@ji.dk Web.: www.ji. 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE Brugervejledning Side 3 Brugsanvisning Side 4 Tilpasning af cyklen & tilbehør Side 5 og 6 Det elektriske system Side 7 Fejlmelding Side 8 Periodisk eftersyn af cyklen Side 9 3 BRUGERVEJLEDNING

Læs mere

Cultilift. DK 500/600/800 cm Serie no.: 0001 - XXXX

Cultilift. DK 500/600/800 cm Serie no.: 0001 - XXXX DK 500/600/800 cm Serie no.: 0001 - XXXX Type 500/600/800 cm Tillykke med Deres nye Cultilift. Af sikkerhedshensyn og for at opnå optimal udnyttelse af maskinen bør De før ibrugtagningen gennemlæse brugsanvisningen.

Læs mere

innoguard Svensk Innovativt Design

innoguard Svensk Innovativt Design innoguard Svensk Innovativt Design Value Ultimate Stinkskab Moderne stinkskab for sikker beskyttelse af arbejdspladser innoguard Broschyr.indd 1 2012-09-11 15:50:07 innoguard Hos Ninolab ved vi hvor vigtigt

Læs mere

Scantool TSM 1050/1300

Scantool TSM 1050/1300 Industrivej 3-9 DK-9460 Brovst Tlf.: 98 23 60 88 Fax: 98 23 61 44 Manual Scantool TSM 1050/1300 Pladesaks EU overensstemmelseserklæring SCANTOOL A/S Industrivej 3-9 9460 Brovst www.scantool-group.dk Tlf:

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING Brændesave

BRUGERVEJLEDNING Brændesave BRUGERVEJLEDNING Brændesave. FØR IBRUGTAGNING AF PRODUKTET: GENNEMLÆS VENLIGST DENNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT Indhold Afsnit Side A Sikkerhedsanvisninger og ulykkesforebyggelse 2 B Retningslinier for ibrugtagning

Læs mere

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45

ELCYKLER 2015. BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 ELCYKLER 2015 BESTILLINGSSIDE: www.medarbejdercyklen.dk/123gh45 INDHOLDSFORTEGNELSE > VICTORIA ED3 EDITION > VICTORIA BOSCH 300 EDITION ACTIV LINE > CONWAY E-MTB 400 EDITION ACTIV LINE > FUJI AMBIENT 1.3

Læs mere

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98

Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q26 Q36 Q46 Q49 Q56 Q58 Q66 Q76 Q78 Q88 Q98 Kvalitet i flot design Flere frontlæssere, endnu bredere modelprogram og nye funktioner Q Q Q Q9 Q Q8 Q Q7 Q78 Q88 Q98 DK Frontlæsseren der gør dig stolt Det føles fantastisk den tilbagevendende oplevelse

Læs mere

Brugervenlig betjening

Brugervenlig betjening Træpiller er nemt Påfyldning af piller skal kun foretages 2 3 gange om ugen for en familie på fire med et almindeligt forbrug af varmt vand. Ønsker du kun at fylde træpiller på en enkelt gang om ugen,

Læs mere

MØRTEL BLANDER. type: BL60

MØRTEL BLANDER. type: BL60 MØRTEL BLANDER type: BL60 Instruktions bog Miniblanderen BL 60 er ideal for blanding af; - Gips - Mørtel - Fliseklæb - Lim - Epoxy (resin) - Cementblandinger med fine partikler SIKKERHEDSFORANSTALTNING:

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 5001C

Til lykke med din nye LapTimer 5001C 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 5001C Til lykke med din nye LapTimer 5001C For at sikre dig

Læs mere

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke

Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Blue Line bevægelsesdetektorer Detektering er styrke Sikkerhed, du kan stole på. Blue Line Gen 2 bevægelsesdetektorer Hvis du vil sikre dit hjem, din detailbutik eller andet erhverv, er det vigtigt, at

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

Betjeningsvejledning Bruseleje. Luxal. Vigtigt! Læs denne vejledning omhyggeligt, før bruselejet tages i brug.

Betjeningsvejledning Bruseleje. Luxal. Vigtigt! Læs denne vejledning omhyggeligt, før bruselejet tages i brug. Betjeningsvejledning Bruseleje Luxal Vigtigt! Læs denne vejledning omhyggeligt, før bruselejet tages i brug. Dato for ibrugtagning: Serienummer: Fabrikationsår: Bruger: Navn: Adresse: Bygning: Afdeling:

Læs mere

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400

VAFOS UltraGrip. VAFOS Vand- og afløbsprodukter G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R LEVERES NU OP TIL DN400 2. G e n e r a t i o n LEVERES NU OP TIL DN400 Optimal tolerance pr. dimension & fuld trækfasthed G R I B E R O G TÆ T N E R S E LV PÅ D E M E S T TÆ R R E D E R Ø R VAFOS Vand- og afløbsprodukter 2. generation

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

KOMPAKT TRAKTOR & REDSKABER

KOMPAKT TRAKTOR & REDSKABER KOMPAKT TRAKTOR & REDSKABER...få råd til mere! Pris- og produkt katalog 2008 Luk op se de kvalitet produkter, vi tilbyder til attraktive priser. Reservedelslager og god service er en selvfølelighed hos

Læs mere

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering

{ P. Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen. Flot design til nybyggeri og renovering L E D H E J S E P O R T T I L G A R A G E R _ Made by Hörmann 5^P 5^P 5^P { P Ledhejseporten - større sikkerhed og mere komfort! Mere plads foran og i garagen Flot design til nybyggeri og renovering Sikkerhed

Læs mere

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16

indhold Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 8 Side 9 Side 10 Side 12 Side 13 Side 14 Side 16 børn i bilen 2009 indhold indhold Side 3 Myter og fakta Side 4 Det siger loven Side 5 Børn og airbags Side 6 0-13 måneder vægt indtil 13 kg. Side 8 9 måneder - 4 år vægt fra 9-18 kg. Side 9 Over fire år

Læs mere

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD

STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD STÆRKE PARTNERE. TOUGH TRUCKS. El-pallevogn med ståplade P2.0SE, P2.0S, P2.0SD P2.0SE, P2.0S, P2.0SD Specifikationsdataene er baseret på den tyske VDI 2198-standard Udstyr og vægt: Vægt (linje 2.1) er

Læs mere

MX 19. Bruger manual. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner ADVARSEL SIKKERHEDS REGLER

MX 19. Bruger manual. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner. Sikkerheds regler og brugerinstruktioner ADVARSEL SIKKERHEDS REGLER Bruger manual MX 19 SIKKERHEDS REGLER Fare for fald Fare for at liften Fare for at liften Fare for vælter vælter elektrisk stød Kollisionsfare Fare for elektrisk stød ADVARSLER, FORBUD OG PÅMINDELSER BRUG

Læs mere

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.

DK Betjeningsvejledning. El-cykel 09.02. Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas. DK Betjeningsvejledning El-cykel Texas A/S - Knullen 22 - DK-5260 Odense S - Denmark Tel. +45 6395 5555 - www.texas.dk - post@texas.dk 09.02 1. Indholdsfortegnelse 2. Sikkerhedsforskrifter... 3 3. Reklamationsbetingelser...

Læs mere

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206

UniLock System 10. Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock. Version 1.0 Revision 150206 UniLock System 10 Manual til interface fra trådløse Salto Sallis døre til UniLock Projekt PRJ177 Version 1.0 Revision 150206 Interfaceprint som giver mulighed for at styre op til 4, 8 eller 16 online trådløse

Læs mere

GODT SIGNAL KRÆVER KORREKT INSTALLATION

GODT SIGNAL KRÆVER KORREKT INSTALLATION GODT SIGNAL KRÆVER KORREKT INSTALLATION (OPDATERET JANUAR 2014) Med anbefalingerne Den gode antenneinstallation vil foreningen sætte fokus på modernisering af husets antenneinstallation. De seneste 25

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over

Sprayer LED 2015. Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Sprayer LED 2015 Dan Phiffer - CC-BY - The day is over Komplet løsning til belysning på marksprøjter En stærk løsning til belysning af dyserne på marksprøjter. Systemet er simpelt og fleksibelt, og kan

Læs mere

Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Til lykke med din nye LapTimer 4001A LapTimer 4001A 1 Producent: UNIPRO RACING SYSTEMS ApS VIBORG HOVEDVEJ 24 DK-7100 VEJLE, DANMARK TEL. +45 7585 1182 FAX +45 7585 1782 BRUGSANVISNING - LapTimer 4001A Til lykke med din nye LapTimer 4001A

Læs mere

GA rotorriver med en rotor

GA rotorriver med en rotor Rotorriver rotorriver med en rotor www.kuhn.com be strong, be KUHN 2 300 M 3201 G 3201 GM 3801 GM 4121 GM 4321 GM 4521 GM 4521 GTH ROTORRIVER I HØJ KVALITET FRA VERDENS FØRENDE PRODUCENT SKÅNSOMT OG EFFEKTIVT

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122

Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122 Nokia Monteringsfæste til holder HH-20 og Nokia Mobilholder CR-122 B 1 D C E A 2.0. udgave A C D 2 F E G B 4 4 3 3 5 7 8 6 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og logoet

Læs mere

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 2 Overbeviser ved første blik. Begejstrer ved andet. Det er kravet til ethvert Festool værktøj

Læs mere

Brugsanvisning for aftagelig kugle

Brugsanvisning for aftagelig kugle Brugsanvisning for aftagelig kugle DK Kære kunde: Bosal vil gerne sige tak for den tillid til vores produkter, De har udvist ved købet at dette anhængertræk med aftagelig krogarm. Bosal ønsker hermed at

Læs mere

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader.

SWL: 160 kg. Foretag regelmæssige funktionskontroller af løfteren. Kontroller, at materialet er helt og ikke udviser tegn på skader. StandUp SystemRoMedic TM Manual - Dansk REF 60800001 StandUp med strømkabel REF 60800002 StandUp, med batteri SWL: 160 kg StandUp er en løftestol, der er udviklet til at hjælpe personer op fra gulv til

Læs mere

ELEKTRONISK P SKIVE Brugervejledning

ELEKTRONISK P SKIVE Brugervejledning ELEKTRONISK P SKIVE Brugervejledning NGE25/FS13 NGE26/FS18 Indledning PARK n GO elektronisk parkeringsskive er en elektronisk p skive, som indstiller parkeringstidspunktet uden komplicerede installationer

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03

MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 MONTERINGSVEJLEDNING P-WATCH FS03 P-WATCH FS03 Bør kun monteres af et autoriseret værksted. Vær opmærksom på at garantien på din bil kan bortfalde såfremt udstyr monteres på din bil af andre end de af

Læs mere

Vi laver medbringertrucks med lidenskab

Vi laver medbringertrucks med lidenskab Vi laver medbringertrucks med lidenskab Vi giver vores kunder mere succes At søge efter "en bedre løsning" har på samme tid tradition og fremtid hos PALFINGER. Maskinkonstruktionsvirksomheden fra Salzburg

Læs mere

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual

Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual OM Solceller Intelligent Solar Charge Controller Solar30 User s Manual Læs venligst denne instruktion grundigt igennem, før du bruger den. 1 Produkt introduktion: Denne controller er en slags intelligent

Læs mere

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand The world s favourite lock User Manual An ASSA ABLOY Group brand 1 Tak for at de valgte Yale Doorman Denne manual, quick guiden og installations manualen, sikre at produktet anvendes sikkert og korrekt,

Læs mere

Kom og testkør. Fendt 824 + 936 med Leica autostyring. Specialtilbud Skovudstyr Autostyring Frontlæsser + beslag Front- og hjulvægte

Kom og testkør. Fendt 824 + 936 med Leica autostyring. Specialtilbud Skovudstyr Autostyring Frontlæsser + beslag Front- og hjulvægte 16-sidet 2010:Layout 1 17/12/09 09.10 Side 1 Kom og testkør Fendt 824 + 936 med Leica autostyring 15 års jubilæum Lørdag d. 16. januar 2010 kl. 10.00-16.00 Vi er vært ved et pølsebord Barnsig 8 Hellevad

Læs mere

Trykforøgning og udpumpning

Trykforøgning og udpumpning GRUNDFOS VANDFORSYNING Trykforøgning og udpumpning Skal du til at planlægge et trykforøgeranlæg/udpumpningsanlæg? Kontakt Grundfos først! En god begyndelse giver et godt resultat Hvis du skal til at konstruere

Læs mere

Velkommen i en varm og behagelig bil

Velkommen i en varm og behagelig bil Velkommen i en varm og behagelig bil Afisede ruder, frit udsyn og en varm Sådan fungerer din Webasto bilvarmer. kabine uanset hvem du er. Sæt dig ind, nyd den behagelige og forvarmede kabine, start turen

Læs mere

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt.

For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. OB115N DA For at tilsikre sikker og korrekt brug skal anvisningerne i denne vejledning læses grundigt og følges. Vejledningen bedes opbevaret godt. ELEKTRISK HÅNDTØRRER INSTALLATIONSVEJLEDNING VIGTIGT!

Læs mere

Liftophængte skiveslåmaskiner

Liftophængte skiveslåmaskiner Liftophængte skiveslåmaskiner SB SM SMF SB-skiveslåmaskiner SB-skiveslåmaskiner er udstyret med den glatte JF knivbjælke. JF knivbjælken er kendetegnet ved: Egenskaber: Helt glat underside: JF knivbjælken

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt.

GSM Dørtelefon. Installation manual. Bruger manual. Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. GSM Dørtelefon Installation manual Bruger manual Gennemlæs omhyggeligt denne manual før installation og ibrugtagning af dette produkt. Tlf.: +45 86161617 Mobil: +45 40200001 Side 1 GSM Dørtelefon Version

Læs mere

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l

TROLLA Gødning og saltspreder 36 l TROLLA Gødning og saltspreder 36 l Artikel nr.: 12006 DK montagevejledning 2010/01 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere