Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013."

Transkript

1 Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening og Lintrup Ringridderforening. 31. årgang nr. 2 maj LUG`s sommergymnaster, som kan ses til byfesten. Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013.

2 BYFESTUDVALGET Formand Jakob Bech Jensen Tlf Næstformand Søren Bøgedahl Tlf Kirsten Andreasen Tlf Bjarne Gammelgaard Tlf Rita Matzen Tlf Lene Zoega Tlf Allan Hansen Tlf Frederik M. Jensen Tlf Mads Jensen Tlf ØVRIGE UDVALG Bar: Søren Bøgedahl Tlf Børneland: Lene Zoega Tlf Tombola: Kate Jensen Tlf Slikhuset: Elin Wind Pølsevogn: Else Jørgensen Tlf Sognedyst: Doris Andersen Skydetelt: Bjarne Gammelgård Tlf Byfestpedel: Carsten Jensen Tlf: Rengøring: Anita Gryager Tlf Ringridning: Frederik Jensen Tlf: Har du lyst til at hjælpe før, under eller efter Byfesten, er du meget velkommen til at kontakte én af ovenstående personer. ALT HJÆLP MODTAGES MED GLÆDE. Byfestudvalget har fået sin egen mailadresse: Til ris, ros og lign.

3 FORORD Så er det atter tid til at stoppe lidt frisk halm i træskoene, hvis det ikke er brugt gennem den lange vinter, og møde op til vores landsbyfest. I skrivende stund er foråret så småt begyndt at vise sig fra sin milde side og vi håber vejrguderne vil være med os i byfestugen. Men vi ved også, at folk er meget gode til at bakke op om byfesten selvom vejret ikke er alt for godt. I år har vi satset lidt mere på børnene. Der er børnekræmmermarked, børnetelt med mange aktiviteter og lørdag eftermiddag er der opvisning i extreme trail. En vild og spændende cykelsport. Her får byens raske drenge og piger også lov til at prøve kræfter med de specialbyggede cykler. Men vi har stadig holdt fast i vores gode og hyggelige indslag. Lintrup Børnecenter har i år ikke noget arrangement i forbindelse med byfesten, for der er 100 års jubilæum i børnecenteret d. 20 juni. Læs mere om det bagerst i bladet. Vi er meget glade for den opbakning vi får fra alle, der giver en hjælpende hånd med. Derfor er det blevet besluttet at lave en lille medhjælperfest. Det er d.7 september 2013, hvor byfestudvalget vil kræse lidt om byfestens hjælpere. Det kan være svært lige at få inviteret alle, der har hjulpet til, så derfor, hvis du mener, du er blevet forbigået, så henvend dig endelig til en af udvalgets medlemmer. Vi prøver ikke bevidst at glemme nogen, men der kan være lidt meget at se til i byfestugen. Også en stor tak til de lokale virksomheder og privatpersoner, som sponsorere gaver til byfesten. Uden jer ville det blive lidt kedeligere. Med håbet om en god og festlig byfest. Formand for Landsbyfestudvalget Jakob Bech Jensen.

4 Mandag d. 3. juni. Banko I år er der familiebanko i Lintrup forsamlingshus kl Her er mange fine gevinster, både kødpakker, vin og kurve. Sidegevinster Amerikansk lotteri Her kan også børnene være med Forsamlingshuset sælger kaffe og kage. Vel mødt og tag bare bedste med. Der bliver rift om pladserne. Onsdag d. 5. juni. Landsbyfestgudstjeneste. Landsbyfestgudstjeneste i Lintrup kirke. Onsdag d. 5. juni kl Kirkens lejlighedskor medvirker. Efter Gudstjenesten er der Fællessang og Menighedsrådet er værter ved kaffe og kage i Aktivitetscentret.

5 Torsdag d. 6. juni Kagekonkurrence. Nu er der mulighed for igen at komme og vise din bedste og flotteste kage. Den må gerne være kreativ, flot pyntet og gerne forestille noget. Husk at kun fantasien sætter grænser. Er du barn, skal du være med til at bage kagen og selv pynte den. Kom nu ud af busken drenge og piger. Kære mænd! Damerne vil gerne have konkurrence i voksenrækken, så find forklædet frem. Kagerne afleveres senest torsdag kl i teltet. Der er præmier i alle klasser. Senere serveres kagerne til en kop gratis kaffe senere på aftenen i teltet. Har du spørgsmål så ring til Rita Cykelringridning. Tag din cykel med op på pladsen, så kan du deltage i cykelringridning. Der er gevinster til alle deltagere. Der køres i to klasser. Der er ingen tilmelding bare kom kl og vær med. Sidste års vindere: Jeppe og Maria.

6 Torsdag d. 6. juni. Medbring madkurv Traditionen tro så tændes der op i den store grill, så pak madkurven og grill jeres aftensmad på festpladsen. Mød naboer, venner eller familie over grillen og nyd maden på festpladsen eller i teltet. Drikkevarer til maden skal naturligvis købes på pladsen. Havetraktortræk Der vil fredag aften komme røg og sød musik i ørerne, hvis man er til motorsport. Vi starter med at køre kl på ringridder pladsen og der bliver lagt hårdt ud fra starten. Fredag d. 7. juni. Kl er der en lille pause og ca. 1 time senere startes der op igen.der bliver som sædvane solgt kolde fadøl på pladsen. Så kom og oplev de vilde havetraktorer og se afslutningen med en imponerende dieseltraktor. Spørgsmål kontakt Frederik, tlf / Kjeld, tlf

7 Fredag d. 7. juni. Grillgris. Igen i år kommer slagtermester Per Hamkens og griller en gris. Menuen står på kartoffelsalat, salat, gode ben og selvfølgelig et stykke grilstegt gris. Prisen er som sædvanlig 60 kr. pr. portion og 35 kr. for en ½ portion. Sponsor Mød op.. Det plejer at være meget hyggeligt. Børnedisco 2013 Velkommen til Lintrup børne MPG. Vi vil i år gerne indbyde til Lintrups udgave af børne MPG. Så har du/i lyst til at samle en gruppe og optræde med et playback nummer, og gi den gas til Håndværkerrøv eller Gangnam Style, så meld jer til inden d hvis du vil optræde. Hvis ikke du vil optræde, så møder du bare op og gi r den gas sammen med alle os andre, så vi kan få et BRAAAGGGG af en MPG fest. Der vil være en konferencier, der byder velkommen og præsenterer numrene, og DJ Kaj står for musikken. Vi glæder os til at se og høre jer. Entre ved indgangen: 25 kroner. Mange MPG hilsner fra Børnedisko udvalget. Christina, Susanne, Lotte, Ulla og Louise Tilmelding til Louise tlf (Senest d. 1. juni Kun hvis du vil optræde )

8 Fredag d. 7. juni. Kvinde 3-kamp. Igen i år er der mulighed for at udfordre din nabo, kollega, svigermor, veninden eller din chef i en 3 kamp, hvor der kræves nøjagtighed, koncentration og en rolig hånd. Alle har jo forskellige talenter, og du kan sikkert komme på scoringslisten i en af de tre forskellige discipliner. Der kræves ingen særlige færdigheder og alle kan deltage i alm. tøj. Mød op kl i baren fredag aften og meld dig til. Der vil være en flot 1.præmie til vinderen, der igen i år er sponsoreret af Sax og Zone ved Lone Bækhøj og en trøstepræmie til sidstepladsen sponseret af Else Jørgensen. Musik i teltet. Bodega-trioen Smedens drenge spiller fredag aften op til fællessang og hyggemusik. Sidste års fællessanger Verner Storm har dette år taget et par gutter med. Mød op og vær med til hyggeligt samvær i teltet.

9 Lørdag d. 8. juni. Mix-fodbold. På opvisningsbanen spilles der mix-fodboldstævne. Der kommer spillere fra næsten hele landet, som lige er hjemme og hygge til byfesten. Det er et hyggeligt indslag, hvor der bliver gået til vaflerne. Børnekræmmermarked. Lørdag fra kl. 12 er der børnekræmmermarked. Så hvis jeres børn har noget legetøj de vil af med, eller i har ryddet op i gemmerne (tøj, cykler osv.) kan dette sælges til børnekræmmermarked. Det kommer til at foregå i teltet og der er borde til rådighed. Så mød op og gør en god handel. Eller få solgt ud. Se vores flotte kage Mathilde og Caroline. Kagekonkurrence 2012.

10 Lørdag d.8. juni. Crosserringridning. Kan du ramme hullet i ringen, når du køre crosser. Er du 8 år kan du være med, dog skal du have en voksen med som opsyn. Vi kører i to klasser år og 16 år og op. Der er præmier til alle, som er med. Der går sport i den, så kom og slå din nabo. Der er ingen tilmelding, bare mød op. Yderligere information kan fås ved Frederik, tlf Aktivitet på pladsen. Husk spejderne er på plads fredag, hvor bålet er tændt fra 19 til 21. Lørdag og søndag, sælger de vafler. Hoppeborg oppustelig fodboldbane skydetelt tombola pølsevogn slikbod børneland festtelt.

11 Lørdag d. 8. juni. Trial Action I år vil vi byde velkommen til Trial Action team fra Tjele. De vil komme og lave 2 opvisninger på trialcykler. De håndterer en cykel, som de fleste kun drømmer om så glæd jer til en oplevelse ud over det sædvanlige. Imellem de 2 opvisninger medbringer de et antal trialcykler, så børn og unge kan prøve cykeltrial på festpladsen. Vi ses lørdag kl. 14 Hvad er cykeltrial: Cykeltrial er en form for mountainbike, afledt af motorcykel Trial sporten. Man skal som kører gennemkøre og passere forhindringer uden at fødderne rører jorden. På det mest grundlæggende niveau, må Trial cykling siges at være ekstrem håndtering af 2 hjul. Det at kunne få en lille cykle til at springe rundt i klipper, over beton rør eller parkens bænke og træstammer, giver et naturligt kick og når det så gøres så tilskuerne tror at man kan modvirke tyngdekraften ja så er det jo bare ekstra godt

12 Lørdag d. 8. juni. Borgerspisning Lørdag aften indtager de voksne traditionen tro festteltet til den årlige borgerspisning. Temaet for årets borgerspisning er: god mad, festlig stemning og dans. Kl starter festen. Vi skal have sild og snaps til forret. Herefter afgøres, hvem der i år skal kåres som det bedst syngende sogn, når Local Stars fyres af. Herefter skal vi have en lækker byfest buffet fra Markedsrestaurationen i Brørup. Under maden kommer ringridderne rundt med amerikansk lotteri. Efter maden går vores husorkester Out of Words på scenen og de har i år lovet at spille alt det gode fra de sidste 25 år og også de helt nye numre. Så mon ikke der skulle være en chance for at få rørt benene. Prisen for hele aftenen er kr Efter kl. 22 er prisen 80 kr. Tilmelding til Rita Matzen på tlf eller senest onsdag d. 5 juni.

13 Søndag d. 9. juni. Optog gennem byen Kl. 12 går optoget fra festpladsen v. Lærkevej. Vejen Garden spiller for os i år. Du kan deltage i optoget, hvis du har et sjovt køretøj, det være alle slags, som du vil vise frem. Bare kom gå, cykel, kør, rid eller flyv med, du bestemmer selv. Der er ingen tilmelding, Bare mød op ca. 15min. Yderligere information kan fås ved Frederik Det ser rigtig godt ud, når flagene vejre i vinden, så hejs flaget og gør dagen mindeværdig. Søndag d. 9. juni. Traktorringridning Kom med traktor og deltag om den ærefulde titel Plads konge & Dronning. Der er altid lidt at kigge på pladsen, om det er de fine traktorer eller førernes skæve blik, når de skal tage ringen. Sidste års vindere Carsten og Lone. Kom du bare med din traktor, har du ikke en, kan du låne. Der er som altid ærespræmier til alle, samt vandrepokal til vinderne.der er ingen tilmelding, bare mød op. Spørgsmål Frederik

14 Søndag d. 9. juni Silde- og pølsebord Atter engang har vi valgt at lade pølse og sildebord slutte dette års brag af en byfest af. Det er en hyggelig og god måde at afslutte en festlig uge på. Lige inden vi går til bordet og fylder maven er der præmieoverrækkelse fra følgende aktiviteter: Skydning Sognedyst pokal / taberstok Nittegevinster. Og som noget nyt har vi valgt at flytte overrækkelsen af Landsbyfestprisen til søndag eftermiddag, da mange borgere fra Lintrup og omegn vil være til stede i teltet. Skydetelt. Sidste år valgte vi at få skydeteltet godkendt ved Teknologisk institut og igen i år kan vi derfor åbne et af de eneste byfest-skydetelte i området. Der vil her være mulighed for at prøve sine færdigheder indenfor skydning. De bedste resultater noteres og man kan herefter deltage i præmieskydning i grupperne: Junior til og med 17 år, damer og herrer. Omskydning mellem de bedst placerede er søndag ca. kl For de yngre skytter er der som altid blomsterskydning.

15 Børneland. I år tilbyder vi et aktivitets-telt for de yngste børn, hvor der vil være nogle faste aktivitetstilbud. Som Lego, sandkasse, læse-/tegnestue og en forhindringsbane, som børnene kan benytte. Derudover vil der være nogle voksenstyrede arrangementer; skattejagt, fiskedam, ansigtsmaling mm. Programmet for disse aktiviteter vil hænge på teltet. Vi håber, at vi får det supersjovt og at rigtig mange børn vil besøge os i og udenfor teltet. Vi ses til leg, hygge og sjov. Lidt generelt information. Husk at der skal være plads til alle store og små på festpladsen og husk at rydde op efter dig selv og dine børn. Der er placeret mange skraldespande på pladsen. Lørdag aften til borgerspisning er der efter kl. 22 kun adgang for personer over 18 år i festteltet. Ligeledes bliver der ikke serveret alkohol til personer under 18 år. Der må ikke medbringes drikkevare på festpladsen eller i teltet. Priserne er ikke sat op de sidste 5 år, og bliver det heller ikke i år.

16 LANDSBYFESTPRISEN I 1990 indstiftede Landsbyfestudvalget en Landsbyfestpris. Prisen overrækkes en eller flere personer, som på én eller anden måde har gjort noget positivt for vort lokalområde. Indstillingen foretages af borgerne i Lintrup og Hjerting Sogne, og den endelige udvælgelse foretages i år af Landsbyfestpris udvalget. Dette års vinder indgår i dommerpanelet i en 3-årig periode, således at udvalget hvert år bliver udskiftet med én person Med hæderen følger et års krus samt en vandrepokal med inskription. Så har du én eller flere personer, som du mener, skal hædres med Prisen 2013, så brug kuponen bagerst i LUG-en Sidste afleveringsfrist er fredag d. 7. juni inden kl Indleveringssteder: Til Landsbyfestudvalgets medlemmer eller i Landsbyfestkassen i festteltet Vi håber at rigtig mange vil benytte sig af denne enestående chance til at sige: Tak for en god arbejdsindsats. Landsbyfestprisudvalget Christian Wind, Lintrupvej 45, 6660 Lintrup Lintrup Børnecenter, Kirkepladsen, 6660 Lintrup Folmer Pedersen, Nyvej 16, 6660 Lintrup

17 De tidligere modtagere: 1990 Søren Welling, Mejlby 2000 Torben Bækhøj, Lintrup 1991 Jens Møller Jensen, Skovlund 2001 Niels Hj. Madsen, Tornum 1992 Viggo Vestbjerg, Mejlby 2002 Vera Trans, Lintrup 1993 Anton C. Christensen, Hjerting 2003 Anna Lise og Egon Kristensen, Hjerting 1994 Leif Bolvig, Tornum 2004 Rita og Osvald Kristensen, Lintrup kro 1995 Hanna og Arne Madsen, Lintrup 1996 Poul R. Jacobsen, Lyngbjerg 1997 Jens Chr. Andersen, Lintrup 1998 Ejvind Henriksen, Lintrup Bent Aa. Sørensen, Lintrup 2006 Sigrid Jensen, Lintrup 2007 Mathilde og Erling Eriksen, Skovlund 2008 Ane B. Jensen, Lintrup 1999 Else Jørgensen, Føvling 2009 Anita og Henning Gryager, Lintrup 2010 Anne Margrethe Schrøder, Lintrup 2012 Folmer Pedersen, Lintrup 2011 Lintrup Børnecenter 2013??? Klip ud og indlever til landsbyfestpris udvalget eller i Landsbyfest-priskassen hele ugen i festteltet. Mandag, d. 3. juni er kassen dog med til banko i Lintrup Forsamlingshus. Sidste frist for indlevering af forslag fredag d. 7. juni kl

18 LANDSBYFESTPRISEN 2013 Jeg/vi indstiller til Landsbyfestprisen 2013 Begrundelse: Indstillet af: Navn : Adresse :

19 Sognedyst 1: TORSDAGS dyst. SOGNEDYST 2013 Sognedyst 2: KÆMPE bordfodbold lørdag. Reglerne for Kæmpe Bordfodbold: 5 spillere på hvert hold - Spilletid 8 min. Bolden gives op af dommeren ude fra siden. Ved mål gives bolden ligeledes op fra siden af dommer. Hver spiller skal holde ved rebet/raften med rør omkring hele tiden, slipper man, går bolden til andet hold. Målmand må ikke tage bolde med hænder eller blokere, ellers straffespark til modsatte hold. Flydende udskiftning. Sognedyst 3 lørdag aften: LOCAL STARS i teltet, hvor de lokale stjerner vil optræde. Igen i år er der tidsbegrænsning på 5 min. pr. sogn Men som noget nyt har sognekaptajnerne trukket lod om temaet. Tornum: Dansk Top Lintrup: Melodi Grandprix Mejlby: Country. Kongeåvej: Kim Larsen. Vimtrup/ Skovlund: Musical. Dover/ Foldingbro: Syng Dansk. Sognedyst 4: Børnesognedyst søndag. KÆMPE bordfodbold

20 Sognedyst 5: Rundbold. Reglerne for rundbold er sendt til sognekaptajnerne. Ellers se dem på Husk det er kun for sjov Har i lyst til at medvirke til, at jeres sogn holder sammen, og har det sjovt mod de andre sogne, så meld jer til sognekaptajnen i jeres sogn. HUSK: TAB OG VIND MED SAMME SIND!! SOGNE KAPTAJNER Tornum: Allan Kyhne Nielsen Mejlby: Rita Matzen Lintrup: Susanne Andersen Kongeåvej: Elin Conradsen Foldingbro/Dover: Jørn Erik Nielsen Vimtrup/Skovlund: Christina Hansen Hjerting:?? Medhjælperfest. I år har byfestudvalget som noget nyt besluttet at lave en medhjælperfest for alle de, der hjælper til under byfesten. Du får et lille festbevis, som du kan indløse den 7. september 2013 i Lintrup forsamlingshus til lidt god mad og drikke. Og selvfølgelig god og hyggeligt samvær med de andre medhjælpere. Byfestudvalget vil så kræse lidt om jer den aften. Og på den måde sige tak for hjælpen til byfesten I første omgang prøver vi med en medhjælperfest i år og kan derfor ikke love at det også sker næste år Men alle vores hjælpere skal have stor tak for den hjælp, der ydes under byfesten.

21 Stemningsbilleder fra byfesten 2012.

22 Torsdag d. 20. juni 2013 Fejrer Lintrup Børnecenter Skolens 100 års jubilæum Torsdag d kl inviterer Lintrup Børnecenter til 100 års jubilæumsfest i Lintrup Aktivitetscenter. Der vil denne dag være mulighed for at hilse på børn, personale, bestyrelse og ledelse. Eftermiddagen vil byde på taler, rundvisning, fremvisning af resultatet fra emneugen omkring Børn i Lintrup for 100 år siden og ikke mindst lidt godt til mave og gane. Vi håber, at I har mulighed for at markere dagen sammen med os. På Lintrup Børnecenters vegne Heidi Slominski Børnecenterleder Hensyn til planlægningen tilmelding på: senest d. 10.juni.

Siden sidst, LUGèn, 2011

Siden sidst, LUGèn, 2011 AKTIVITETER I LINTRUP OG HJERTING 2011 Siden sidst, LUGèn, 2011 Et nyt år 2011 er i fuld gang LUG er en flerstrenget forening der repræsenterer såvel sporten samt diverse aktiviteter. Rigtig mange i og

Læs mere

LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING. 33. årgang nr. 3 September 2014

LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING. 33. årgang nr. 3 September 2014 LINTRUP UNGDOMS- og GYMNASTIKFORENING 33. årgang nr. 3 September 2014 Aktiviteter i Lintrup 2014 Bestyrelsen 2014 Formand: Lene Nordvang Hansen Vimtrupvej 4 6660 Lintrup Tlf.: 60 48 79 64 sija@dbmail.dk

Læs mere

HUGin 100 ÅR - TILLYKKE!

HUGin 100 ÅR - TILLYKKE! HUGin 100 ÅR - TILLYKKE! 100 ÅRS JUBILÆUM 2007 HUGF 100 års jubilæum Som redaktør for HUGin er jeg blevet involveret i at lave et skrift i anledning af HUGF s 100 års jubilæum. Hvad skriver man til en

Læs mere

Sommerfest 2015. En STOR tak skal lyde til alle, i håbet om at I vil blive ved i mange år endnu!

Sommerfest 2015. En STOR tak skal lyde til alle, i håbet om at I vil blive ved i mange år endnu! Kirkeby Idrætsforenings Sommerfest 23. juni & 27. juni - 4. juli 2015 Sommerfest 2015 For 39. gang skydes sommerfesten i gang i Kirkeby. En sommerfestuge fyldt med mange forskellige aktiviteter for hele

Læs mere

Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23

Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23 Stiftet 20. april 1903 Sportsuge i Horne 1. juni - 9. juni 2013, uge 23 Nu er det endelig tid for igen at holde Horne Sportsuge og få samlet hele byen, store som små. Igen i år har vi sammensat et program

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang April 2014 Nr. 7. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang April 2014 Nr. 7 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette Gammelvind,

Læs mere

Demonstration i Thy...

Demonstration i Thy... Demonstration i Thy... Ræs i dagplejen Vi byder Ø.Vandet velkommen Aktiv 5. klasse på Nors Skole Pløjestævne på Skaarupgaard November - december 2014 6. udgave - årgang 10 Hannæs Hannæs Hannæs Indledning

Læs mere

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest.

k o n t a k t e NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. k o n t a k t e n NUMMER 1 AUG/SEP 2013 Så er vi klar igen. Hele forsiden er ryddet til fordel for hele sognets fest. Borgerforeningen for Hoptrup og Omegn Ekstra Ordinær Generalforsamling Onsdag den 18.

Læs mere

Felsted Ugen 2013. Torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2013. Musik Lotto. Hygge Revy. Fest

Felsted Ugen 2013. Torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2013. Musik Lotto. Hygge Revy. Fest Felsted Ugen 2013 Torsdag den 29. august til søndag den 1. september 2013 Fest Hygge Revy Musik Lotto - og meget andet... - kort sagt 4 gode dage at hygge sig i!! Velkommen til Felsted Ugen 2013 Tradition

Læs mere

Badminton. Fodbold. Gymnastik. Håndbold. SVIF fen. Volleyball. August 2013 32. årgang

Badminton. Fodbold. Gymnastik. Håndbold. SVIF fen. Volleyball. August 2013 32. årgang 1964 August 2013 32. årgang SVIF fen SVIF s Medlemsblad venner Seniorklubben for Idrætsforeningen Volleyball i Håndbold området Skallerup Gymnastik Vennebjerg Fodbold og Lønstrup Badminton Fra Bestyrelsen

Læs mere

Lene Hansson 14. juni SANTROL løbet 16. juni Byfest 16. juni

Lene Hansson 14. juni SANTROL løbet 16. juni Byfest 16. juni n ansso Lene H uni 14. j SANTR OL løbe 16. juni t 13. - 17. juni 2012 st Byfe i un 16. j Vi ønsker alle en god sommerfest Ågade 103, Pjedsted, DK-7000 Fredericia FreDericA MiDDelFArT Vejle Vand Varme Sanitet

Læs mere

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år.

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Sportsuge 2014 uge 23 Så skal vi igen ha samlet hele byen og alle generationer til Sportsugen i Horne. Vi glæder os rigtig meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer,

Læs mere

Mørke skyer over børnehuset...

Mørke skyer over børnehuset... Mørke skyer over børnehuset... Frederik er en gut med krummer i Vinderkagen September - Oktober 2014 5. udgave - årgang 10 Sommerfesten 2014... Vinderkagen fra byens sommerfest 2014 Bagt af Willy Venstad

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62

for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Sommerfest - Byfest - Bålhøjfestival Lokal kunst - Sport - Legestue - Kirke-Nyt Nummer 62 august- december 2011 Samlingshuset Trods forsinkelser af

Læs mere

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig!

Låsbybladet. Nummer 53 August 2012 Årgang 14. Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet Nummer 53 August 2012 Årgang 14 Lokalblad for alle i Låsby og omegn - også for dig! Låsbybladet, Side 2 Fra redaktøren Annoncører LIF er jo egentlig den forening, der sælger annoncerne til

Læs mere

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender:

32. årg. 3 / 2008 Redaktionen: Medlemsblad for Jegerup Ungdoms-og Idrætsforening. Ansvarshavende er : Christl Mortensen. Aktivitetskalender: Aktivitetskalender: September: 9: Orienteringsmøde valg 19:30 14: Høstgudstjeneste 10:30 18: Fyraftensgudstjeneste 18:30 Oktober: 2: Fyraftensgudstjeneste 18:30 23: Stinne Jensen i Præstegården 19:30 Pilgrimsvandring

Læs mere

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup

VI-TO. Lokalbladet for Tornby-Vidstrup VI-TO Lokalbladet for Tornby-Vidstrup Syttende årgang Nr. 3 Juni - Juli 2012 Indholdsfortegnelse side Leder........................ 2 Havbakken.................... 3 Tornby Forsamlingshus.......... 4 Tornby-Vidstrup

Læs mere

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang

Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Vitalitet - Maj 2012-43 årgang Stiftet 10. december 1958 Pigerne havde en super oplevelse ved gymnastikopvisningen søndag den 25. marts i Langesøhallen. Se mere om den flotte opvisning inde i bladet. Foto:

Læs mere

HGI-Nyt. 38. årgang Januar 2014 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

HGI-Nyt. 38. årgang Januar 2014 Nr. 5. Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI-Nyt 38. årgang Januar 2014 Nr. 5 Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening HGI'S adresse: Havdrup Hallen, Skolevej 62, 4622 Havdrup. Hovedbestyrelsen Formand Anette

Læs mere

for Øster Brønderslev og Hallund området Fowli 09 Sommerfest Byfest Vine Cavy Cats Køretøjer Gadespejl Valg Kirkenyt Knopper Nummer 54

for Øster Brønderslev og Hallund området Fowli 09 Sommerfest Byfest Vine Cavy Cats Køretøjer Gadespejl Valg Kirkenyt Knopper Nummer 54 LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Fowli 09 Sommerfest Byfest Vine Cavy Cats Køretøjer Gadespejl Valg Kirkenyt Knopper Nummer 54 august-december 2009 Lokal miljøsang & # # c œ I D A/c

Læs mere

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk

Foreningsbladet. for ØSTER NYKIRKE SOGN. www.østernykirke.dk www.østernykirke.dk Foreningsbladet for ØSTER NYKIRKE SOGN 18. årgang Nummer 1 Mar-Maj 2012 Drømme kan blive til virkelighed Anders præsterede at komme på DGI s verdenshold for gymnaster, og fik derfor

Læs mere

Nors - Tved Tidende. Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved. 6. udg. - årg.9. Nov. - dec. 2013

Nors - Tved Tidende. Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved. 6. udg. - årg.9. Nov. - dec. 2013 Nov. - dec. 2013 Nors - Tved Tidende 6. udg. - årg.9 Rikke er kvik og talstærk Folk flytter gerne til Nors 7-9-13 i Tved 16.11.13 Indledning Så er vi på vej mod mørkere tider, men flot ser naturen ud lige

Læs mere

Hellevad-Egvad. Sognenyt. To storke på kirken i Egvad ved skumringstid. Kirke skole foreninger

Hellevad-Egvad. Sognenyt. To storke på kirken i Egvad ved skumringstid. Kirke skole foreninger Hellevad-Egvad Kirke skole foreninger Sognenyt Indhold: side 2 Aktivitetskalender: Hellevad side 20 Egvad side 21 Redaktionelt: bagsiden To storke på kirken i Egvad ved skumringstid www.hellevad.dk september

Læs mere

Brydebladet. 17. Udgave April 2010. 12-mandsforeningen fylder 15 år

Brydebladet. 17. Udgave April 2010. 12-mandsforeningen fylder 15 år Brydebladet 17. Udgave April 12-mandsforeningen fylder 15 år Redaktionen består af: Redaktør: Kasserer/distribution: Majbritt Mærsk Lis Blaabjerg Skolevej 18, Brøns Tingvej 26, Brøns Mobil: 61 70 48 32

Læs mere

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER

NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER k o n t a k t e n NUMMER 8 JUNI 2014 GOD SANKT HANS FEST OG GOD SOMMER Selv om sommeren officielt starter med juni, er det først rigtig sommer med sommersolhvervet efterfulgt af Sankt Hans fester. I sognet

Læs mere

Nr. 3 Juni 2010 35. årgang

Nr. 3 Juni 2010 35. årgang Nr. 3 Juni 2010 35. årgang Mange trodsede regnvejret søndag eftermiddag og deltog i sportsweekendens arrangement på Øster Assels Stadion. Her et glimt fra underholdningen i teltet efter det store kaffebord.

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

HJERM BYFEST. 26. - 31. maj 2015 www.hjerm-fif.dk

HJERM BYFEST. 26. - 31. maj 2015 www.hjerm-fif.dk HJERM BYFEST 2015 26. - 31. maj 2015 www.hjerm-fif.dk Program for 2015 Hjerm byfest Tirsdag d. 26. maj Byfestkoncert i Hjerm Vestre kirke 19.30 Torsdag d. 28. maj Børne banko i teltet 17.00 Salg af pasta

Læs mere

Nummer 77. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg. NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB

Nummer 77. for Øster Brønderslev og Hallund området. Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg. NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB LOKALBLADET for Øster Brønderslev og Hallund området Hvorfor? Bålhøjfestivalen 2015 - Politikerbesøg NY Spar butik - NYE grunde - Byfest i ØB Sparekassefonden - Efterårsmesse - Tipi Team Rynkeby - Mølleteater

Læs mere

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG

FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FBG S BESTYRELSE OG UDVALG FORMAND: Anne-Kristine Jansen Tlf. 97 36 46 10 ak.jansen@mail.tele.dk SEKRETÆR: Bente Kaasgaard Tlf. 97 36 41 37 kaasgaard@skjern-net.dk KASSERER: Anna-mette Jacobsen Tlf. 97

Læs mere