Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013."

Transkript

1 Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening og Lintrup Ringridderforening. 31. årgang nr. 2 maj LUG`s sommergymnaster, som kan ses til byfesten. Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013.

2 BYFESTUDVALGET Formand Jakob Bech Jensen Tlf Næstformand Søren Bøgedahl Tlf Kirsten Andreasen Tlf Bjarne Gammelgaard Tlf Rita Matzen Tlf Lene Zoega Tlf Allan Hansen Tlf Frederik M. Jensen Tlf Mads Jensen Tlf ØVRIGE UDVALG Bar: Søren Bøgedahl Tlf Børneland: Lene Zoega Tlf Tombola: Kate Jensen Tlf Slikhuset: Elin Wind Pølsevogn: Else Jørgensen Tlf Sognedyst: Doris Andersen Skydetelt: Bjarne Gammelgård Tlf Byfestpedel: Carsten Jensen Tlf: Rengøring: Anita Gryager Tlf Ringridning: Frederik Jensen Tlf: Har du lyst til at hjælpe før, under eller efter Byfesten, er du meget velkommen til at kontakte én af ovenstående personer. ALT HJÆLP MODTAGES MED GLÆDE. Byfestudvalget har fået sin egen mailadresse: Til ris, ros og lign.

3 FORORD Så er det atter tid til at stoppe lidt frisk halm i træskoene, hvis det ikke er brugt gennem den lange vinter, og møde op til vores landsbyfest. I skrivende stund er foråret så småt begyndt at vise sig fra sin milde side og vi håber vejrguderne vil være med os i byfestugen. Men vi ved også, at folk er meget gode til at bakke op om byfesten selvom vejret ikke er alt for godt. I år har vi satset lidt mere på børnene. Der er børnekræmmermarked, børnetelt med mange aktiviteter og lørdag eftermiddag er der opvisning i extreme trail. En vild og spændende cykelsport. Her får byens raske drenge og piger også lov til at prøve kræfter med de specialbyggede cykler. Men vi har stadig holdt fast i vores gode og hyggelige indslag. Lintrup Børnecenter har i år ikke noget arrangement i forbindelse med byfesten, for der er 100 års jubilæum i børnecenteret d. 20 juni. Læs mere om det bagerst i bladet. Vi er meget glade for den opbakning vi får fra alle, der giver en hjælpende hånd med. Derfor er det blevet besluttet at lave en lille medhjælperfest. Det er d.7 september 2013, hvor byfestudvalget vil kræse lidt om byfestens hjælpere. Det kan være svært lige at få inviteret alle, der har hjulpet til, så derfor, hvis du mener, du er blevet forbigået, så henvend dig endelig til en af udvalgets medlemmer. Vi prøver ikke bevidst at glemme nogen, men der kan være lidt meget at se til i byfestugen. Også en stor tak til de lokale virksomheder og privatpersoner, som sponsorere gaver til byfesten. Uden jer ville det blive lidt kedeligere. Med håbet om en god og festlig byfest. Formand for Landsbyfestudvalget Jakob Bech Jensen.

4 Mandag d. 3. juni. Banko I år er der familiebanko i Lintrup forsamlingshus kl Her er mange fine gevinster, både kødpakker, vin og kurve. Sidegevinster Amerikansk lotteri Her kan også børnene være med Forsamlingshuset sælger kaffe og kage. Vel mødt og tag bare bedste med. Der bliver rift om pladserne. Onsdag d. 5. juni. Landsbyfestgudstjeneste. Landsbyfestgudstjeneste i Lintrup kirke. Onsdag d. 5. juni kl Kirkens lejlighedskor medvirker. Efter Gudstjenesten er der Fællessang og Menighedsrådet er værter ved kaffe og kage i Aktivitetscentret.

5 Torsdag d. 6. juni Kagekonkurrence. Nu er der mulighed for igen at komme og vise din bedste og flotteste kage. Den må gerne være kreativ, flot pyntet og gerne forestille noget. Husk at kun fantasien sætter grænser. Er du barn, skal du være med til at bage kagen og selv pynte den. Kom nu ud af busken drenge og piger. Kære mænd! Damerne vil gerne have konkurrence i voksenrækken, så find forklædet frem. Kagerne afleveres senest torsdag kl i teltet. Der er præmier i alle klasser. Senere serveres kagerne til en kop gratis kaffe senere på aftenen i teltet. Har du spørgsmål så ring til Rita Cykelringridning. Tag din cykel med op på pladsen, så kan du deltage i cykelringridning. Der er gevinster til alle deltagere. Der køres i to klasser. Der er ingen tilmelding bare kom kl og vær med. Sidste års vindere: Jeppe og Maria.

6 Torsdag d. 6. juni. Medbring madkurv Traditionen tro så tændes der op i den store grill, så pak madkurven og grill jeres aftensmad på festpladsen. Mød naboer, venner eller familie over grillen og nyd maden på festpladsen eller i teltet. Drikkevarer til maden skal naturligvis købes på pladsen. Havetraktortræk Der vil fredag aften komme røg og sød musik i ørerne, hvis man er til motorsport. Vi starter med at køre kl på ringridder pladsen og der bliver lagt hårdt ud fra starten. Fredag d. 7. juni. Kl er der en lille pause og ca. 1 time senere startes der op igen.der bliver som sædvane solgt kolde fadøl på pladsen. Så kom og oplev de vilde havetraktorer og se afslutningen med en imponerende dieseltraktor. Spørgsmål kontakt Frederik, tlf / Kjeld, tlf

7 Fredag d. 7. juni. Grillgris. Igen i år kommer slagtermester Per Hamkens og griller en gris. Menuen står på kartoffelsalat, salat, gode ben og selvfølgelig et stykke grilstegt gris. Prisen er som sædvanlig 60 kr. pr. portion og 35 kr. for en ½ portion. Sponsor Mød op.. Det plejer at være meget hyggeligt. Børnedisco 2013 Velkommen til Lintrup børne MPG. Vi vil i år gerne indbyde til Lintrups udgave af børne MPG. Så har du/i lyst til at samle en gruppe og optræde med et playback nummer, og gi den gas til Håndværkerrøv eller Gangnam Style, så meld jer til inden d hvis du vil optræde. Hvis ikke du vil optræde, så møder du bare op og gi r den gas sammen med alle os andre, så vi kan få et BRAAAGGGG af en MPG fest. Der vil være en konferencier, der byder velkommen og præsenterer numrene, og DJ Kaj står for musikken. Vi glæder os til at se og høre jer. Entre ved indgangen: 25 kroner. Mange MPG hilsner fra Børnedisko udvalget. Christina, Susanne, Lotte, Ulla og Louise Tilmelding til Louise tlf (Senest d. 1. juni Kun hvis du vil optræde )

8 Fredag d. 7. juni. Kvinde 3-kamp. Igen i år er der mulighed for at udfordre din nabo, kollega, svigermor, veninden eller din chef i en 3 kamp, hvor der kræves nøjagtighed, koncentration og en rolig hånd. Alle har jo forskellige talenter, og du kan sikkert komme på scoringslisten i en af de tre forskellige discipliner. Der kræves ingen særlige færdigheder og alle kan deltage i alm. tøj. Mød op kl i baren fredag aften og meld dig til. Der vil være en flot 1.præmie til vinderen, der igen i år er sponsoreret af Sax og Zone ved Lone Bækhøj og en trøstepræmie til sidstepladsen sponseret af Else Jørgensen. Musik i teltet. Bodega-trioen Smedens drenge spiller fredag aften op til fællessang og hyggemusik. Sidste års fællessanger Verner Storm har dette år taget et par gutter med. Mød op og vær med til hyggeligt samvær i teltet.

9 Lørdag d. 8. juni. Mix-fodbold. På opvisningsbanen spilles der mix-fodboldstævne. Der kommer spillere fra næsten hele landet, som lige er hjemme og hygge til byfesten. Det er et hyggeligt indslag, hvor der bliver gået til vaflerne. Børnekræmmermarked. Lørdag fra kl. 12 er der børnekræmmermarked. Så hvis jeres børn har noget legetøj de vil af med, eller i har ryddet op i gemmerne (tøj, cykler osv.) kan dette sælges til børnekræmmermarked. Det kommer til at foregå i teltet og der er borde til rådighed. Så mød op og gør en god handel. Eller få solgt ud. Se vores flotte kage Mathilde og Caroline. Kagekonkurrence 2012.

10 Lørdag d.8. juni. Crosserringridning. Kan du ramme hullet i ringen, når du køre crosser. Er du 8 år kan du være med, dog skal du have en voksen med som opsyn. Vi kører i to klasser år og 16 år og op. Der er præmier til alle, som er med. Der går sport i den, så kom og slå din nabo. Der er ingen tilmelding, bare mød op. Yderligere information kan fås ved Frederik, tlf Aktivitet på pladsen. Husk spejderne er på plads fredag, hvor bålet er tændt fra 19 til 21. Lørdag og søndag, sælger de vafler. Hoppeborg oppustelig fodboldbane skydetelt tombola pølsevogn slikbod børneland festtelt.

11 Lørdag d. 8. juni. Trial Action I år vil vi byde velkommen til Trial Action team fra Tjele. De vil komme og lave 2 opvisninger på trialcykler. De håndterer en cykel, som de fleste kun drømmer om så glæd jer til en oplevelse ud over det sædvanlige. Imellem de 2 opvisninger medbringer de et antal trialcykler, så børn og unge kan prøve cykeltrial på festpladsen. Vi ses lørdag kl. 14 Hvad er cykeltrial: Cykeltrial er en form for mountainbike, afledt af motorcykel Trial sporten. Man skal som kører gennemkøre og passere forhindringer uden at fødderne rører jorden. På det mest grundlæggende niveau, må Trial cykling siges at være ekstrem håndtering af 2 hjul. Det at kunne få en lille cykle til at springe rundt i klipper, over beton rør eller parkens bænke og træstammer, giver et naturligt kick og når det så gøres så tilskuerne tror at man kan modvirke tyngdekraften ja så er det jo bare ekstra godt

12 Lørdag d. 8. juni. Borgerspisning Lørdag aften indtager de voksne traditionen tro festteltet til den årlige borgerspisning. Temaet for årets borgerspisning er: god mad, festlig stemning og dans. Kl starter festen. Vi skal have sild og snaps til forret. Herefter afgøres, hvem der i år skal kåres som det bedst syngende sogn, når Local Stars fyres af. Herefter skal vi have en lækker byfest buffet fra Markedsrestaurationen i Brørup. Under maden kommer ringridderne rundt med amerikansk lotteri. Efter maden går vores husorkester Out of Words på scenen og de har i år lovet at spille alt det gode fra de sidste 25 år og også de helt nye numre. Så mon ikke der skulle være en chance for at få rørt benene. Prisen for hele aftenen er kr Efter kl. 22 er prisen 80 kr. Tilmelding til Rita Matzen på tlf eller senest onsdag d. 5 juni.

13 Søndag d. 9. juni. Optog gennem byen Kl. 12 går optoget fra festpladsen v. Lærkevej. Vejen Garden spiller for os i år. Du kan deltage i optoget, hvis du har et sjovt køretøj, det være alle slags, som du vil vise frem. Bare kom gå, cykel, kør, rid eller flyv med, du bestemmer selv. Der er ingen tilmelding, Bare mød op ca. 15min. Yderligere information kan fås ved Frederik Det ser rigtig godt ud, når flagene vejre i vinden, så hejs flaget og gør dagen mindeværdig. Søndag d. 9. juni. Traktorringridning Kom med traktor og deltag om den ærefulde titel Plads konge & Dronning. Der er altid lidt at kigge på pladsen, om det er de fine traktorer eller førernes skæve blik, når de skal tage ringen. Sidste års vindere Carsten og Lone. Kom du bare med din traktor, har du ikke en, kan du låne. Der er som altid ærespræmier til alle, samt vandrepokal til vinderne.der er ingen tilmelding, bare mød op. Spørgsmål Frederik

14 Søndag d. 9. juni Silde- og pølsebord Atter engang har vi valgt at lade pølse og sildebord slutte dette års brag af en byfest af. Det er en hyggelig og god måde at afslutte en festlig uge på. Lige inden vi går til bordet og fylder maven er der præmieoverrækkelse fra følgende aktiviteter: Skydning Sognedyst pokal / taberstok Nittegevinster. Og som noget nyt har vi valgt at flytte overrækkelsen af Landsbyfestprisen til søndag eftermiddag, da mange borgere fra Lintrup og omegn vil være til stede i teltet. Skydetelt. Sidste år valgte vi at få skydeteltet godkendt ved Teknologisk institut og igen i år kan vi derfor åbne et af de eneste byfest-skydetelte i området. Der vil her være mulighed for at prøve sine færdigheder indenfor skydning. De bedste resultater noteres og man kan herefter deltage i præmieskydning i grupperne: Junior til og med 17 år, damer og herrer. Omskydning mellem de bedst placerede er søndag ca. kl For de yngre skytter er der som altid blomsterskydning.

15 Børneland. I år tilbyder vi et aktivitets-telt for de yngste børn, hvor der vil være nogle faste aktivitetstilbud. Som Lego, sandkasse, læse-/tegnestue og en forhindringsbane, som børnene kan benytte. Derudover vil der være nogle voksenstyrede arrangementer; skattejagt, fiskedam, ansigtsmaling mm. Programmet for disse aktiviteter vil hænge på teltet. Vi håber, at vi får det supersjovt og at rigtig mange børn vil besøge os i og udenfor teltet. Vi ses til leg, hygge og sjov. Lidt generelt information. Husk at der skal være plads til alle store og små på festpladsen og husk at rydde op efter dig selv og dine børn. Der er placeret mange skraldespande på pladsen. Lørdag aften til borgerspisning er der efter kl. 22 kun adgang for personer over 18 år i festteltet. Ligeledes bliver der ikke serveret alkohol til personer under 18 år. Der må ikke medbringes drikkevare på festpladsen eller i teltet. Priserne er ikke sat op de sidste 5 år, og bliver det heller ikke i år.

16 LANDSBYFESTPRISEN I 1990 indstiftede Landsbyfestudvalget en Landsbyfestpris. Prisen overrækkes en eller flere personer, som på én eller anden måde har gjort noget positivt for vort lokalområde. Indstillingen foretages af borgerne i Lintrup og Hjerting Sogne, og den endelige udvælgelse foretages i år af Landsbyfestpris udvalget. Dette års vinder indgår i dommerpanelet i en 3-årig periode, således at udvalget hvert år bliver udskiftet med én person Med hæderen følger et års krus samt en vandrepokal med inskription. Så har du én eller flere personer, som du mener, skal hædres med Prisen 2013, så brug kuponen bagerst i LUG-en Sidste afleveringsfrist er fredag d. 7. juni inden kl Indleveringssteder: Til Landsbyfestudvalgets medlemmer eller i Landsbyfestkassen i festteltet Vi håber at rigtig mange vil benytte sig af denne enestående chance til at sige: Tak for en god arbejdsindsats. Landsbyfestprisudvalget Christian Wind, Lintrupvej 45, 6660 Lintrup Lintrup Børnecenter, Kirkepladsen, 6660 Lintrup Folmer Pedersen, Nyvej 16, 6660 Lintrup

17 De tidligere modtagere: 1990 Søren Welling, Mejlby 2000 Torben Bækhøj, Lintrup 1991 Jens Møller Jensen, Skovlund 2001 Niels Hj. Madsen, Tornum 1992 Viggo Vestbjerg, Mejlby 2002 Vera Trans, Lintrup 1993 Anton C. Christensen, Hjerting 2003 Anna Lise og Egon Kristensen, Hjerting 1994 Leif Bolvig, Tornum 2004 Rita og Osvald Kristensen, Lintrup kro 1995 Hanna og Arne Madsen, Lintrup 1996 Poul R. Jacobsen, Lyngbjerg 1997 Jens Chr. Andersen, Lintrup 1998 Ejvind Henriksen, Lintrup Bent Aa. Sørensen, Lintrup 2006 Sigrid Jensen, Lintrup 2007 Mathilde og Erling Eriksen, Skovlund 2008 Ane B. Jensen, Lintrup 1999 Else Jørgensen, Føvling 2009 Anita og Henning Gryager, Lintrup 2010 Anne Margrethe Schrøder, Lintrup 2012 Folmer Pedersen, Lintrup 2011 Lintrup Børnecenter 2013??? Klip ud og indlever til landsbyfestpris udvalget eller i Landsbyfest-priskassen hele ugen i festteltet. Mandag, d. 3. juni er kassen dog med til banko i Lintrup Forsamlingshus. Sidste frist for indlevering af forslag fredag d. 7. juni kl

18 LANDSBYFESTPRISEN 2013 Jeg/vi indstiller til Landsbyfestprisen 2013 Begrundelse: Indstillet af: Navn : Adresse :

19 Sognedyst 1: TORSDAGS dyst. SOGNEDYST 2013 Sognedyst 2: KÆMPE bordfodbold lørdag. Reglerne for Kæmpe Bordfodbold: 5 spillere på hvert hold - Spilletid 8 min. Bolden gives op af dommeren ude fra siden. Ved mål gives bolden ligeledes op fra siden af dommer. Hver spiller skal holde ved rebet/raften med rør omkring hele tiden, slipper man, går bolden til andet hold. Målmand må ikke tage bolde med hænder eller blokere, ellers straffespark til modsatte hold. Flydende udskiftning. Sognedyst 3 lørdag aften: LOCAL STARS i teltet, hvor de lokale stjerner vil optræde. Igen i år er der tidsbegrænsning på 5 min. pr. sogn Men som noget nyt har sognekaptajnerne trukket lod om temaet. Tornum: Dansk Top Lintrup: Melodi Grandprix Mejlby: Country. Kongeåvej: Kim Larsen. Vimtrup/ Skovlund: Musical. Dover/ Foldingbro: Syng Dansk. Sognedyst 4: Børnesognedyst søndag. KÆMPE bordfodbold

20 Sognedyst 5: Rundbold. Reglerne for rundbold er sendt til sognekaptajnerne. Ellers se dem på Husk det er kun for sjov Har i lyst til at medvirke til, at jeres sogn holder sammen, og har det sjovt mod de andre sogne, så meld jer til sognekaptajnen i jeres sogn. HUSK: TAB OG VIND MED SAMME SIND!! SOGNE KAPTAJNER Tornum: Allan Kyhne Nielsen Mejlby: Rita Matzen Lintrup: Susanne Andersen Kongeåvej: Elin Conradsen Foldingbro/Dover: Jørn Erik Nielsen Vimtrup/Skovlund: Christina Hansen Hjerting:?? Medhjælperfest. I år har byfestudvalget som noget nyt besluttet at lave en medhjælperfest for alle de, der hjælper til under byfesten. Du får et lille festbevis, som du kan indløse den 7. september 2013 i Lintrup forsamlingshus til lidt god mad og drikke. Og selvfølgelig god og hyggeligt samvær med de andre medhjælpere. Byfestudvalget vil så kræse lidt om jer den aften. Og på den måde sige tak for hjælpen til byfesten I første omgang prøver vi med en medhjælperfest i år og kan derfor ikke love at det også sker næste år Men alle vores hjælpere skal have stor tak for den hjælp, der ydes under byfesten.

21 Stemningsbilleder fra byfesten 2012.

22 Torsdag d. 20. juni 2013 Fejrer Lintrup Børnecenter Skolens 100 års jubilæum Torsdag d kl inviterer Lintrup Børnecenter til 100 års jubilæumsfest i Lintrup Aktivitetscenter. Der vil denne dag være mulighed for at hilse på børn, personale, bestyrelse og ledelse. Eftermiddagen vil byde på taler, rundvisning, fremvisning af resultatet fra emneugen omkring Børn i Lintrup for 100 år siden og ikke mindst lidt godt til mave og gane. Vi håber, at I har mulighed for at markere dagen sammen med os. På Lintrup Børnecenters vegne Heidi Slominski Børnecenterleder Hensyn til planlægningen tilmelding på: senest d. 10.juni.

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

BYFEST 11. 14. Juni 2015

BYFEST 11. 14. Juni 2015 BYFEST 11. 14. Juni 2015 Øster Højst Byfest 2015 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år.

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Sportsuge 2014 uge 23 Så skal vi igen ha samlet hele byen og alle generationer til Sportsugen i Horne. Vi glæder os rigtig meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer,

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Cykelløb Helstegt pattegris Petanque Bob Årets borger Ansigts maling Banko Soft ice Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Program Tirsdag 17/6 Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.00 Onsdag 18/6

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 11. juni 14. juni 2015 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Vagtplan kræmmermarked 2014

Vagtplan kræmmermarked 2014 Vagtplan kræmmermarked 2014 OPRYDNING PÅ PLADSEN SAMT GADER & VEJE OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 JENS JØRN NYGÅRD OPRYDNING PÅ PLADSEN M.M FREDAG 08.00-11.30 Pauli Kiel Bent A. Jensen OPRYDNING

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14

Lig til Sankt Hans! Marts 2009 R E V Y. Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Lig til Sankt Hans! R E V Y Fredag d. 27. og Lørdag d. 28. marts Kl. 19 Søndag d. 29. marts Kl. 14 Marts 2009 2 OPSLAGSTAVLEN www.scthanserne.dk 16. marts Generalforsamling 21. - 22. marts Maleriudstilling

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2014 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG

FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DUI LEG OG VIRKE OG SENOR - BØRNE - UNGE NYT MAJ - JUN - JUL - August 2015 FÆLLES MEDLEMSBLAD FOR DU LEG OG VRKE OG SENOR OG STØTTE FORENNGEN! ( Afdelingens Kontaktoplysninger Formand: Poul Olsen, Akacievej J4 Tlf. 97 72

Læs mere

Ringriderfest i børnehøjde

Ringriderfest i børnehøjde Ringriderfest i børnehøjde Børnenes Ringriderfrokost Cykelringridning Anders And på tur Ponyridning Gyroskop Klatrevæg MTB Bane Børnemusikfestival... og mange andre gratis aktiviteter! www.ringriderfesten.dk

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2014

NRUI Sports- og Byfest 2014 NRUI Sports- og Byfest 2014 Program for Sports- og Byfesten 2014 Søndag den 24/8 Kl. 9,30 Kroket Stævne NRUI Kroket er vært ved DGI s holdturnerings finalestævne. Der forventes omkring 30 hold. kl. 14,00

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014

Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Arrangementer / Aktiviteter oktober 2014 Forbeholdt for ændringer Onsdag d. 01. Uge 40 Kl. 10.00 Miniudflugt til Ejby/ Skibby efter aftale med Kl. 13.00 16.00 Vaccination i Oasen for pensionister i nærområdet.

Læs mere

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold:

for Lyne Sogn Maj 2014 Indhold: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Maj 2014 De gamle skilte på hotellet Afholdshotel fra 1914 til 1970 Indhold: Krocketklubben. Avisindsamling. Støtteforeningen

Læs mere

Sponsorflyvning 2009

Sponsorflyvning 2009 Sponsorflyvning 2009 Duenummer Erstatning Firma Plac Præmie Privat Plac Præmie Duemand Plac Præmie Hastighed 068-09-0008 Ole Nielsen 1 5000 Arne Poulsen 1 5000 1.505,70 196-09-9050 196-09-9060 Nordjysk

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 5. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Et af formålene med Stafet For Livet er at indsamle midler til bekæmpelse af kræft her spiller I som hold en vigtig rolle. En meget stor del af indtægterne til Stafet

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar!

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 46+47 2010. Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Nyt fra 0. årgang Så kan det godt blive december 0. årgang er klar! Aktiviteter: I denne uge har flere børn været forbi 0.B. hvor man kunne være med til at synge, danse og lege en masse dejlige julesange.

Læs mere

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker

SOGNEBLADET. Karrebæk * Fodby Kirker SOGNEBLADET Karrebæk * Fodby Kirker Maj * Juni * Juli * August 2014 NYT FRA PASTORATET Velkommen til dette første Sognebladet for Karrebæk og Fodby kirker. De to menighedsråd er blevet enige om at udgive

Læs mere

for Lyne Sogn Februar 2015

for Lyne Sogn Februar 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Februar 2015 Nedbrydning af gødningshus 2014 Indhold: * Bork Præstegård: Skumringstime * Lyne Kroket & Petanqueklub: Generalforsamling

Læs mere

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet.

KNU Juni DEN 2013. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361. Ølstykke. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Sct. Georgs Gildet. KNU Juni DEN 2013 Sct. Georgs Gildet Sct. Georgs Gildet Ølstykke Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 36 Årgang Nr. 361 Side 1 Lisbeth Christensen Lis Larsen Ruth Pedersen Peter Hovgaard-Jensen Poul

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 37 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Efter en dejlig uge med solskin er vi nu nået til at kigge lidt tilbage på ugens løb og evaluere samt kigge lidt frem på næste undervisningsuge

Læs mere

Sommerfest. Fredag d. 31.5.2013 Der spilles bowls indendørs, Beach volley på banen og spinnes på fliserne ved omklædningsrummene.

Sommerfest. Fredag d. 31.5.2013 Der spilles bowls indendørs, Beach volley på banen og spinnes på fliserne ved omklædningsrummene. Sommerfest Så er programmet klar! Hallen, Idræts- og borgerforening inviterer alle til at være med. Der er mange forskellige aktiviteter og fest om lørdagen. Torsdag d. 30.5.2013 Kl. 19.00-21.00 Damefodbold

Læs mere

Sommerfest i Mellerup

Sommerfest i Mellerup Sommerfest i Mellerup på Fælleren 29. maj - 1. juni Randers Maskinfabrik A/S SLOTSGARTNEREN I/S Eriksvej 5B, 8960 Randers SØ Tlf: 86 43 56 15 Engros og firmaordninger Nyholmsvej 11-8930 Randers NØ Tlf.:

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011

Opdateret startliste for Kreds-/By-stævne 30. januar 2011 01 09:30 BANE HOLD KREDS 1 ISG 1 Jan T. Bertelsen HC 33 Ole Guldager Jensen HC 42 Henriette Mortensen DC 84 Peter Bæk HE 111 2 3 N Lakering A/S 1 Jimmy Lykke HE 96 Jens K. Poulsen HE 90 3 BE INSTALLATION

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

HAVDRUP SOMMER CUP 2010

HAVDRUP SOMMER CUP 2010 HAVDRUP GYMNASTIK & IDRÆTS FORENING FODBOLDAFDELINGEN www.hgi-fodbold.dk PROGRAM HAVDRUP SOMMER CUP 2010 Søndag den 15. august 2010 ved Havdrup Hallen Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2010... 3

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 6. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn.

Stald-katten. GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Stald-katten GLRK s Juleklubstævne 2009 - Julemanden kommer kørende med hestevogn. Som I kan se har GLRS s klubblad fået et navn.. se i Stald-katten hvem den heldige vinder blev. HUSK.Fastelavnsridning

Læs mere

SGF s Sommer og Sportsfest 2014

SGF s Sommer og Sportsfest 2014 SGF s Sommer og Sportsfest 2014 Torsdag 14.august - søndag 17.august (program udsendes senere) Sponsorcykelløbet afholdes torsdag 14. august kl.18.30-20.30 N B! Nyt starttidspunkt og tilmelding. Cykelløb

Læs mere

TORSTED BYFEST. 22.-24. august. TORSTED BYFEST - vi gør det igen! 22.-24. august. Vi får dig til at se godt ud!

TORSTED BYFEST. 22.-24. august. TORSTED BYFEST - vi gør det igen! 22.-24. august. Vi får dig til at se godt ud! FEST - GADEFODBOLD - KIRKEKONCERT - HÅNDBOLD - MINILAND - DISKOTEK - MOTIONSLØB TORSTED - vi gør det igen! 22.-24. august TORSTED 22.-24. august Vi får dig til at se godt ud! Søndergade 1 8700 Horsens

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER 2010

AKTIVITETSKALENDER 2010 AKTIVITETSKALENDER 2010 www.tangesoeveteranklub.dk PROGRAM FOR TANGE SØ VETERANKLUB 2010 Tirsdag 16. marts Sammen med DVMC besøg hos Bojesen Bilsyn, Bredhøjvej 3, 8600 Silkeborg. 19.00 21.30. Der vil blive

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed

VSVAvisen. September 2013. Vordingborg Sociale Virksomhed VSVAvisen September 2013 Vordingborg Sociale Virksomhed Nyt siden sidst - Regentparret var på besøg i vores kommune. - Miljøminister Ida Auken kom forbi Hyldevang. Danmarks Den 5. september besøgte Dronning

Læs mere

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1

SFO BAKKESKOLEN [FORFATTERENS NAVN] 1 [FORFATTERENS NAVN] 1 Nyt fra SFO Bakkeskolen Personale: Vi siger tak for tiden her til Anita og Jesper, som har været studerende. Anita og Jesper ønskes stor fornøjelse med udfordringerne fremover. Vi

Læs mere

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

«Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 «Bruger_Initial» Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder... 3 Facebook.3 Julefrokost..3 Madklub..3 Sommerfest 4 TDC (Tour de Chambres)..4 Vi har

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 24. År 2011 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Fax nummer: 79 94 73 36 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk E-mail: Samuelsgaarden@varde.dk

Læs mere

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet

for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn April 2015 Projekt byforskønnelse, fliser foran Hotellet Indhold: * Sdr. Vium: Byttemarked * Dagli Brugsen: Generalforsamling

Læs mere

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening

Aktivitetsprogram. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Aktivitetsprogram. Roskilde Lokalforening. Roskilde Lokalforening Jyllinge JyllingeGundsømagle Jyllinge RoskildeGundsømagle 13 8. årgang 13 13 8. årga Viby Roskilde Gundsømagle Roskilde Viby Viby Roskilde Lokalforening Aktivitetsprogram Roskilde Lokalforening Roskilde

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/

Her kan du tilmelde dig vores hold, der hedder: Team Ejby Løb For Livet her: http://www.stafetforlivet.dk/dit-hold/ Stafet for Livet Sted: Køge Marina. Tid: 20-21 juni fra kl 14-12 Hvad er Stafet for Livet Stafetten er en event, der løber over 22 timer, og formålet er at støtte kræftpatienter, og samtidig have en fest

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT

DET BLIVER SOMMERSJOVT og HYGGELIGT LIV OG LEDSAGELSE PÅ HAVNEN I LØGSTØR PSYKIATRI OG HANDICAP VESTHIMMERLANDS KOMMUNE JUNI - JULI - AUGUST 2015 Liv og ledsagelse er ferielignende sommeraktiviteter til dig med fysisk og/eller psykisk handicap

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

Inspiration til fundraising for hold

Inspiration til fundraising for hold Inspiration til fundraising for hold Stafet For Livet samler først og fremmest penge ind via holdene. Holdene kan samle penge ved diverse aktiviteter for ud for stafetterne og ved at lave aktiviteter på

Læs mere

for Lyne Sogn December 2014

for Lyne Sogn December 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn December 2014 Bedsteforældredag i Børnebo Indhold: * Lyne Kirke/Vennekredsen: Per Nielsen * Vennekredsen: Julehygge i fælleshuset

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Arrangementer for børn

Arrangementer for børn Varde Bibliotek tlf. 75221088 Rådhusstræde 2 6800 Varde biblioteket@vardebib.dk Arrangementer for børn Bibliotekerne i Varde Kommune Januar-juli 2013 Læs mere på www.vardebib.dk Arrangementer for børn

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

Søhestens pokal cup. Inviterede er: Søhesten. Hirtshals RASK. Sømærket. Koldkær. Nord. Jarl, Arden. Skagen. Fjerritslev. Sindal JET.

Søhestens pokal cup. Inviterede er: Søhesten. Hirtshals RASK. Sømærket. Koldkær. Nord. Jarl, Arden. Skagen. Fjerritslev. Sindal JET. Søhestens pokal cup Inviterede er: Søhesten Koldkær Skagen Sindal Frederikshavn Trandbjerg Aabybro Hirtshals Sømærket Jarl, Arden JET, Pandrup Farsø Stidsholt Brønderslev Hirtshals Sømærket Jarl, Arden

Læs mere

Sommerfest 2015. En STOR tak skal lyde til alle, i håbet om at I vil blive ved i mange år endnu!

Sommerfest 2015. En STOR tak skal lyde til alle, i håbet om at I vil blive ved i mange år endnu! Kirkeby Idrætsforenings Sommerfest 23. juni & 27. juni - 4. juli 2015 Sommerfest 2015 For 39. gang skydes sommerfesten i gang i Kirkeby. En sommerfestuge fyldt med mange forskellige aktiviteter for hele

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014

Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Program for NLD-lejr den 4.-6. april 2014 Så er det igen tid til at pakke familien, tandbørsterne og det gode humør. NLD-lejren afholdes i naturskønne omgivelser i Fuglsø ved Mols Bjerge Bogensholmlejren

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Julemanden skal vækkes.

Julemanden skal vækkes. Bladet For Rørbæk & Opland - November 2005-15. årgang Julemanden skal vækkes. Lørdag d. 10. December kl. 10.30, så han kan nå at blive vågen til han skal ud med de mange gaver. Kom og hjælp med at vække

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2015

Krejbjerg - Nyt Februar 2015 Krejbjerg - Nyt Februar 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Så er det igen tid til at slå katten af tønden. Der holdes fastelavnsfest i forsamlingshuset søndag d. 15. februar

Læs mere

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1.

Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU. Brugerråds bladet. Første udgave 2012 Nr 1. Aktiv-Bo & beskæftigelse samt STU Brugerråds bladet Første udgave 2012 Nr 1. Brugerrådets medlemmer er repræsentanter for alle i Aktiv-Bo & Beskæftigelse samt STU. Brugerrådet I må gerne komme med forslag

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden.

Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø i baggrunden. TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV SEPTEMBER 2015 Kære alle, Så er vi allerede nået til september, jamen dog, hvor tiden løber. Dette sjove foto er oppe fra, hvor jeg bor. Sejerøbugten med Nekselø

Læs mere

Fjelstervang Festuge 28.-31. maj 2014

Fjelstervang Festuge 28.-31. maj 2014 Fjelstervang Festuge 28.-31. maj 2014 Vi bygger op fordi vi ved, at vi kan til helt nye traditioner!!! Fjelstervang er et smørhul, et godt sted at være Kom og vær med til byfest I vores skønne nye Udeforsamlingshus,

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

FUNDRAISING GALLA 7-9-13

FUNDRAISING GALLA 7-9-13 FUNDRAISING GALLA 7-9-13 7. SEPTEMBER 2013 I BELLA CENTER Til fordel for mennesker i Danmark, som har en afhængighed, et misbrug eller som er pårørende. Silvia Meyer Initiativtager og Formand for Misbrugsportalen

Læs mere

Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet. Praktisk information

Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet. Praktisk information Kære holdkaptajn og holddeltager til Stafet For Livet Tak for din tilmelding til Stafet For Livet, og for at du sammen med dit hold vil være til at gøre en forskel i kampen mod kræft. Ved at deltage er

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt

Kom i form i din lokale idrætsforening. Håndbold Gymnastik Senioridræt Kom i form i din lokale idrætsforening Håndbold Gymnastik Senioridræt Program for sæsonen 2015/2016 Gymnastik Motion for hele familien: Velkommen til gymnastiksæson 2015 2016. Vi hjælper dig med at komme

Læs mere

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget.

Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Denne drejebog er ment som en hjælp til Ungdomsudvalget. Det er ikke altid let at komme ind i et nyt udvalg, og især ikke Ungdomsudvalget som i SAR har for vane at lave en masse gode, spændende og sjove

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2014. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere