Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013."

Transkript

1 Lintrup Ungdoms- og Gymnastikforening og Lintrup Ringridderforening. 31. årgang nr. 2 maj LUG`s sommergymnaster, som kan ses til byfesten. Landsbyfest 3. juni 9. juni 2013.

2 BYFESTUDVALGET Formand Jakob Bech Jensen Tlf Næstformand Søren Bøgedahl Tlf Kirsten Andreasen Tlf Bjarne Gammelgaard Tlf Rita Matzen Tlf Lene Zoega Tlf Allan Hansen Tlf Frederik M. Jensen Tlf Mads Jensen Tlf ØVRIGE UDVALG Bar: Søren Bøgedahl Tlf Børneland: Lene Zoega Tlf Tombola: Kate Jensen Tlf Slikhuset: Elin Wind Pølsevogn: Else Jørgensen Tlf Sognedyst: Doris Andersen Skydetelt: Bjarne Gammelgård Tlf Byfestpedel: Carsten Jensen Tlf: Rengøring: Anita Gryager Tlf Ringridning: Frederik Jensen Tlf: Har du lyst til at hjælpe før, under eller efter Byfesten, er du meget velkommen til at kontakte én af ovenstående personer. ALT HJÆLP MODTAGES MED GLÆDE. Byfestudvalget har fået sin egen mailadresse: Til ris, ros og lign.

3 FORORD Så er det atter tid til at stoppe lidt frisk halm i træskoene, hvis det ikke er brugt gennem den lange vinter, og møde op til vores landsbyfest. I skrivende stund er foråret så småt begyndt at vise sig fra sin milde side og vi håber vejrguderne vil være med os i byfestugen. Men vi ved også, at folk er meget gode til at bakke op om byfesten selvom vejret ikke er alt for godt. I år har vi satset lidt mere på børnene. Der er børnekræmmermarked, børnetelt med mange aktiviteter og lørdag eftermiddag er der opvisning i extreme trail. En vild og spændende cykelsport. Her får byens raske drenge og piger også lov til at prøve kræfter med de specialbyggede cykler. Men vi har stadig holdt fast i vores gode og hyggelige indslag. Lintrup Børnecenter har i år ikke noget arrangement i forbindelse med byfesten, for der er 100 års jubilæum i børnecenteret d. 20 juni. Læs mere om det bagerst i bladet. Vi er meget glade for den opbakning vi får fra alle, der giver en hjælpende hånd med. Derfor er det blevet besluttet at lave en lille medhjælperfest. Det er d.7 september 2013, hvor byfestudvalget vil kræse lidt om byfestens hjælpere. Det kan være svært lige at få inviteret alle, der har hjulpet til, så derfor, hvis du mener, du er blevet forbigået, så henvend dig endelig til en af udvalgets medlemmer. Vi prøver ikke bevidst at glemme nogen, men der kan være lidt meget at se til i byfestugen. Også en stor tak til de lokale virksomheder og privatpersoner, som sponsorere gaver til byfesten. Uden jer ville det blive lidt kedeligere. Med håbet om en god og festlig byfest. Formand for Landsbyfestudvalget Jakob Bech Jensen.

4 Mandag d. 3. juni. Banko I år er der familiebanko i Lintrup forsamlingshus kl Her er mange fine gevinster, både kødpakker, vin og kurve. Sidegevinster Amerikansk lotteri Her kan også børnene være med Forsamlingshuset sælger kaffe og kage. Vel mødt og tag bare bedste med. Der bliver rift om pladserne. Onsdag d. 5. juni. Landsbyfestgudstjeneste. Landsbyfestgudstjeneste i Lintrup kirke. Onsdag d. 5. juni kl Kirkens lejlighedskor medvirker. Efter Gudstjenesten er der Fællessang og Menighedsrådet er værter ved kaffe og kage i Aktivitetscentret.

5 Torsdag d. 6. juni Kagekonkurrence. Nu er der mulighed for igen at komme og vise din bedste og flotteste kage. Den må gerne være kreativ, flot pyntet og gerne forestille noget. Husk at kun fantasien sætter grænser. Er du barn, skal du være med til at bage kagen og selv pynte den. Kom nu ud af busken drenge og piger. Kære mænd! Damerne vil gerne have konkurrence i voksenrækken, så find forklædet frem. Kagerne afleveres senest torsdag kl i teltet. Der er præmier i alle klasser. Senere serveres kagerne til en kop gratis kaffe senere på aftenen i teltet. Har du spørgsmål så ring til Rita Cykelringridning. Tag din cykel med op på pladsen, så kan du deltage i cykelringridning. Der er gevinster til alle deltagere. Der køres i to klasser. Der er ingen tilmelding bare kom kl og vær med. Sidste års vindere: Jeppe og Maria.

6 Torsdag d. 6. juni. Medbring madkurv Traditionen tro så tændes der op i den store grill, så pak madkurven og grill jeres aftensmad på festpladsen. Mød naboer, venner eller familie over grillen og nyd maden på festpladsen eller i teltet. Drikkevarer til maden skal naturligvis købes på pladsen. Havetraktortræk Der vil fredag aften komme røg og sød musik i ørerne, hvis man er til motorsport. Vi starter med at køre kl på ringridder pladsen og der bliver lagt hårdt ud fra starten. Fredag d. 7. juni. Kl er der en lille pause og ca. 1 time senere startes der op igen.der bliver som sædvane solgt kolde fadøl på pladsen. Så kom og oplev de vilde havetraktorer og se afslutningen med en imponerende dieseltraktor. Spørgsmål kontakt Frederik, tlf / Kjeld, tlf

7 Fredag d. 7. juni. Grillgris. Igen i år kommer slagtermester Per Hamkens og griller en gris. Menuen står på kartoffelsalat, salat, gode ben og selvfølgelig et stykke grilstegt gris. Prisen er som sædvanlig 60 kr. pr. portion og 35 kr. for en ½ portion. Sponsor Mød op.. Det plejer at være meget hyggeligt. Børnedisco 2013 Velkommen til Lintrup børne MPG. Vi vil i år gerne indbyde til Lintrups udgave af børne MPG. Så har du/i lyst til at samle en gruppe og optræde med et playback nummer, og gi den gas til Håndværkerrøv eller Gangnam Style, så meld jer til inden d hvis du vil optræde. Hvis ikke du vil optræde, så møder du bare op og gi r den gas sammen med alle os andre, så vi kan få et BRAAAGGGG af en MPG fest. Der vil være en konferencier, der byder velkommen og præsenterer numrene, og DJ Kaj står for musikken. Vi glæder os til at se og høre jer. Entre ved indgangen: 25 kroner. Mange MPG hilsner fra Børnedisko udvalget. Christina, Susanne, Lotte, Ulla og Louise Tilmelding til Louise tlf (Senest d. 1. juni Kun hvis du vil optræde )

8 Fredag d. 7. juni. Kvinde 3-kamp. Igen i år er der mulighed for at udfordre din nabo, kollega, svigermor, veninden eller din chef i en 3 kamp, hvor der kræves nøjagtighed, koncentration og en rolig hånd. Alle har jo forskellige talenter, og du kan sikkert komme på scoringslisten i en af de tre forskellige discipliner. Der kræves ingen særlige færdigheder og alle kan deltage i alm. tøj. Mød op kl i baren fredag aften og meld dig til. Der vil være en flot 1.præmie til vinderen, der igen i år er sponsoreret af Sax og Zone ved Lone Bækhøj og en trøstepræmie til sidstepladsen sponseret af Else Jørgensen. Musik i teltet. Bodega-trioen Smedens drenge spiller fredag aften op til fællessang og hyggemusik. Sidste års fællessanger Verner Storm har dette år taget et par gutter med. Mød op og vær med til hyggeligt samvær i teltet.

9 Lørdag d. 8. juni. Mix-fodbold. På opvisningsbanen spilles der mix-fodboldstævne. Der kommer spillere fra næsten hele landet, som lige er hjemme og hygge til byfesten. Det er et hyggeligt indslag, hvor der bliver gået til vaflerne. Børnekræmmermarked. Lørdag fra kl. 12 er der børnekræmmermarked. Så hvis jeres børn har noget legetøj de vil af med, eller i har ryddet op i gemmerne (tøj, cykler osv.) kan dette sælges til børnekræmmermarked. Det kommer til at foregå i teltet og der er borde til rådighed. Så mød op og gør en god handel. Eller få solgt ud. Se vores flotte kage Mathilde og Caroline. Kagekonkurrence 2012.

10 Lørdag d.8. juni. Crosserringridning. Kan du ramme hullet i ringen, når du køre crosser. Er du 8 år kan du være med, dog skal du have en voksen med som opsyn. Vi kører i to klasser år og 16 år og op. Der er præmier til alle, som er med. Der går sport i den, så kom og slå din nabo. Der er ingen tilmelding, bare mød op. Yderligere information kan fås ved Frederik, tlf Aktivitet på pladsen. Husk spejderne er på plads fredag, hvor bålet er tændt fra 19 til 21. Lørdag og søndag, sælger de vafler. Hoppeborg oppustelig fodboldbane skydetelt tombola pølsevogn slikbod børneland festtelt.

11 Lørdag d. 8. juni. Trial Action I år vil vi byde velkommen til Trial Action team fra Tjele. De vil komme og lave 2 opvisninger på trialcykler. De håndterer en cykel, som de fleste kun drømmer om så glæd jer til en oplevelse ud over det sædvanlige. Imellem de 2 opvisninger medbringer de et antal trialcykler, så børn og unge kan prøve cykeltrial på festpladsen. Vi ses lørdag kl. 14 Hvad er cykeltrial: Cykeltrial er en form for mountainbike, afledt af motorcykel Trial sporten. Man skal som kører gennemkøre og passere forhindringer uden at fødderne rører jorden. På det mest grundlæggende niveau, må Trial cykling siges at være ekstrem håndtering af 2 hjul. Det at kunne få en lille cykle til at springe rundt i klipper, over beton rør eller parkens bænke og træstammer, giver et naturligt kick og når det så gøres så tilskuerne tror at man kan modvirke tyngdekraften ja så er det jo bare ekstra godt

12 Lørdag d. 8. juni. Borgerspisning Lørdag aften indtager de voksne traditionen tro festteltet til den årlige borgerspisning. Temaet for årets borgerspisning er: god mad, festlig stemning og dans. Kl starter festen. Vi skal have sild og snaps til forret. Herefter afgøres, hvem der i år skal kåres som det bedst syngende sogn, når Local Stars fyres af. Herefter skal vi have en lækker byfest buffet fra Markedsrestaurationen i Brørup. Under maden kommer ringridderne rundt med amerikansk lotteri. Efter maden går vores husorkester Out of Words på scenen og de har i år lovet at spille alt det gode fra de sidste 25 år og også de helt nye numre. Så mon ikke der skulle være en chance for at få rørt benene. Prisen for hele aftenen er kr Efter kl. 22 er prisen 80 kr. Tilmelding til Rita Matzen på tlf eller senest onsdag d. 5 juni.

13 Søndag d. 9. juni. Optog gennem byen Kl. 12 går optoget fra festpladsen v. Lærkevej. Vejen Garden spiller for os i år. Du kan deltage i optoget, hvis du har et sjovt køretøj, det være alle slags, som du vil vise frem. Bare kom gå, cykel, kør, rid eller flyv med, du bestemmer selv. Der er ingen tilmelding, Bare mød op ca. 15min. Yderligere information kan fås ved Frederik Det ser rigtig godt ud, når flagene vejre i vinden, så hejs flaget og gør dagen mindeværdig. Søndag d. 9. juni. Traktorringridning Kom med traktor og deltag om den ærefulde titel Plads konge & Dronning. Der er altid lidt at kigge på pladsen, om det er de fine traktorer eller førernes skæve blik, når de skal tage ringen. Sidste års vindere Carsten og Lone. Kom du bare med din traktor, har du ikke en, kan du låne. Der er som altid ærespræmier til alle, samt vandrepokal til vinderne.der er ingen tilmelding, bare mød op. Spørgsmål Frederik

14 Søndag d. 9. juni Silde- og pølsebord Atter engang har vi valgt at lade pølse og sildebord slutte dette års brag af en byfest af. Det er en hyggelig og god måde at afslutte en festlig uge på. Lige inden vi går til bordet og fylder maven er der præmieoverrækkelse fra følgende aktiviteter: Skydning Sognedyst pokal / taberstok Nittegevinster. Og som noget nyt har vi valgt at flytte overrækkelsen af Landsbyfestprisen til søndag eftermiddag, da mange borgere fra Lintrup og omegn vil være til stede i teltet. Skydetelt. Sidste år valgte vi at få skydeteltet godkendt ved Teknologisk institut og igen i år kan vi derfor åbne et af de eneste byfest-skydetelte i området. Der vil her være mulighed for at prøve sine færdigheder indenfor skydning. De bedste resultater noteres og man kan herefter deltage i præmieskydning i grupperne: Junior til og med 17 år, damer og herrer. Omskydning mellem de bedst placerede er søndag ca. kl For de yngre skytter er der som altid blomsterskydning.

15 Børneland. I år tilbyder vi et aktivitets-telt for de yngste børn, hvor der vil være nogle faste aktivitetstilbud. Som Lego, sandkasse, læse-/tegnestue og en forhindringsbane, som børnene kan benytte. Derudover vil der være nogle voksenstyrede arrangementer; skattejagt, fiskedam, ansigtsmaling mm. Programmet for disse aktiviteter vil hænge på teltet. Vi håber, at vi får det supersjovt og at rigtig mange børn vil besøge os i og udenfor teltet. Vi ses til leg, hygge og sjov. Lidt generelt information. Husk at der skal være plads til alle store og små på festpladsen og husk at rydde op efter dig selv og dine børn. Der er placeret mange skraldespande på pladsen. Lørdag aften til borgerspisning er der efter kl. 22 kun adgang for personer over 18 år i festteltet. Ligeledes bliver der ikke serveret alkohol til personer under 18 år. Der må ikke medbringes drikkevare på festpladsen eller i teltet. Priserne er ikke sat op de sidste 5 år, og bliver det heller ikke i år.

16 LANDSBYFESTPRISEN I 1990 indstiftede Landsbyfestudvalget en Landsbyfestpris. Prisen overrækkes en eller flere personer, som på én eller anden måde har gjort noget positivt for vort lokalområde. Indstillingen foretages af borgerne i Lintrup og Hjerting Sogne, og den endelige udvælgelse foretages i år af Landsbyfestpris udvalget. Dette års vinder indgår i dommerpanelet i en 3-årig periode, således at udvalget hvert år bliver udskiftet med én person Med hæderen følger et års krus samt en vandrepokal med inskription. Så har du én eller flere personer, som du mener, skal hædres med Prisen 2013, så brug kuponen bagerst i LUG-en Sidste afleveringsfrist er fredag d. 7. juni inden kl Indleveringssteder: Til Landsbyfestudvalgets medlemmer eller i Landsbyfestkassen i festteltet Vi håber at rigtig mange vil benytte sig af denne enestående chance til at sige: Tak for en god arbejdsindsats. Landsbyfestprisudvalget Christian Wind, Lintrupvej 45, 6660 Lintrup Lintrup Børnecenter, Kirkepladsen, 6660 Lintrup Folmer Pedersen, Nyvej 16, 6660 Lintrup

17 De tidligere modtagere: 1990 Søren Welling, Mejlby 2000 Torben Bækhøj, Lintrup 1991 Jens Møller Jensen, Skovlund 2001 Niels Hj. Madsen, Tornum 1992 Viggo Vestbjerg, Mejlby 2002 Vera Trans, Lintrup 1993 Anton C. Christensen, Hjerting 2003 Anna Lise og Egon Kristensen, Hjerting 1994 Leif Bolvig, Tornum 2004 Rita og Osvald Kristensen, Lintrup kro 1995 Hanna og Arne Madsen, Lintrup 1996 Poul R. Jacobsen, Lyngbjerg 1997 Jens Chr. Andersen, Lintrup 1998 Ejvind Henriksen, Lintrup Bent Aa. Sørensen, Lintrup 2006 Sigrid Jensen, Lintrup 2007 Mathilde og Erling Eriksen, Skovlund 2008 Ane B. Jensen, Lintrup 1999 Else Jørgensen, Føvling 2009 Anita og Henning Gryager, Lintrup 2010 Anne Margrethe Schrøder, Lintrup 2012 Folmer Pedersen, Lintrup 2011 Lintrup Børnecenter 2013??? Klip ud og indlever til landsbyfestpris udvalget eller i Landsbyfest-priskassen hele ugen i festteltet. Mandag, d. 3. juni er kassen dog med til banko i Lintrup Forsamlingshus. Sidste frist for indlevering af forslag fredag d. 7. juni kl

18 LANDSBYFESTPRISEN 2013 Jeg/vi indstiller til Landsbyfestprisen 2013 Begrundelse: Indstillet af: Navn : Adresse :

19 Sognedyst 1: TORSDAGS dyst. SOGNEDYST 2013 Sognedyst 2: KÆMPE bordfodbold lørdag. Reglerne for Kæmpe Bordfodbold: 5 spillere på hvert hold - Spilletid 8 min. Bolden gives op af dommeren ude fra siden. Ved mål gives bolden ligeledes op fra siden af dommer. Hver spiller skal holde ved rebet/raften med rør omkring hele tiden, slipper man, går bolden til andet hold. Målmand må ikke tage bolde med hænder eller blokere, ellers straffespark til modsatte hold. Flydende udskiftning. Sognedyst 3 lørdag aften: LOCAL STARS i teltet, hvor de lokale stjerner vil optræde. Igen i år er der tidsbegrænsning på 5 min. pr. sogn Men som noget nyt har sognekaptajnerne trukket lod om temaet. Tornum: Dansk Top Lintrup: Melodi Grandprix Mejlby: Country. Kongeåvej: Kim Larsen. Vimtrup/ Skovlund: Musical. Dover/ Foldingbro: Syng Dansk. Sognedyst 4: Børnesognedyst søndag. KÆMPE bordfodbold

20 Sognedyst 5: Rundbold. Reglerne for rundbold er sendt til sognekaptajnerne. Ellers se dem på Husk det er kun for sjov Har i lyst til at medvirke til, at jeres sogn holder sammen, og har det sjovt mod de andre sogne, så meld jer til sognekaptajnen i jeres sogn. HUSK: TAB OG VIND MED SAMME SIND!! SOGNE KAPTAJNER Tornum: Allan Kyhne Nielsen Mejlby: Rita Matzen Lintrup: Susanne Andersen Kongeåvej: Elin Conradsen Foldingbro/Dover: Jørn Erik Nielsen Vimtrup/Skovlund: Christina Hansen Hjerting:?? Medhjælperfest. I år har byfestudvalget som noget nyt besluttet at lave en medhjælperfest for alle de, der hjælper til under byfesten. Du får et lille festbevis, som du kan indløse den 7. september 2013 i Lintrup forsamlingshus til lidt god mad og drikke. Og selvfølgelig god og hyggeligt samvær med de andre medhjælpere. Byfestudvalget vil så kræse lidt om jer den aften. Og på den måde sige tak for hjælpen til byfesten I første omgang prøver vi med en medhjælperfest i år og kan derfor ikke love at det også sker næste år Men alle vores hjælpere skal have stor tak for den hjælp, der ydes under byfesten.

21 Stemningsbilleder fra byfesten 2012.

22 Torsdag d. 20. juni 2013 Fejrer Lintrup Børnecenter Skolens 100 års jubilæum Torsdag d kl inviterer Lintrup Børnecenter til 100 års jubilæumsfest i Lintrup Aktivitetscenter. Der vil denne dag være mulighed for at hilse på børn, personale, bestyrelse og ledelse. Eftermiddagen vil byde på taler, rundvisning, fremvisning af resultatet fra emneugen omkring Børn i Lintrup for 100 år siden og ikke mindst lidt godt til mave og gane. Vi håber, at I har mulighed for at markere dagen sammen med os. På Lintrup Børnecenters vegne Heidi Slominski Børnecenterleder Hensyn til planlægningen tilmelding på: senest d. 10.juni.

LANDSBYFEST 2. JUNI 8. JUNI 2014

LANDSBYFEST 2. JUNI 8. JUNI 2014 LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING 33. Årgang nr. 2 Juni 2014 LANDSBYFEST 2. JUNI 8. JUNI 2014 BYFESTUDVALGET Bjarne Gammelgaard 51806320 Frederik M. Jensen 40785296 Jørn

Læs mere

LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING. 34. Årgang nr. 2 Juni 2015

LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING. 34. Årgang nr. 2 Juni 2015 LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING 34. Årgang nr. 2 Juni 2015 LANDSBYFEST 1. JUNI 7. JUNI 2015 BYFESTUDVALGET Bjarne Gammelgaard 51806320 Frederik M. Jensen 40785296 Jørn

Læs mere

Landsbyfestudvalget. Bjarne K. Gammelgaard Anita Gryager Ane B. Jensen Nyvej 18 Lintrupvej 41 Mads Jensensvej 7 6660 Lintrup 6660 Lintrup 6660 Lintrup

Landsbyfestudvalget. Bjarne K. Gammelgaard Anita Gryager Ane B. Jensen Nyvej 18 Lintrupvej 41 Mads Jensensvej 7 6660 Lintrup 6660 Lintrup 6660 Lintrup Landsbyfestudvalget Repræsentanter fra LUG: Formand: Næstformand: Sekretær: Jakob B. Jensen Anne M. Schrøder Kirsten Andreasen Lyngbjergvej 15 Lintrupvej 38 Kongeåvej 134 6660 Lintrup 6660 Lintrup 6660

Læs mere

LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING. 35. Årgang nr. 2 Juni 2016

LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING. 35. Årgang nr. 2 Juni 2016 LINTRUP UNGDOMS- OG GYMNASTIKFORENING & LINTRUP RINGRIDDERFORENING 35. Årgang nr. 2 Juni 2016 LANDSBYFEST 6. JUNI 12. JUNI 2016 BYFESTUDVALGET Bjarne Gammelgaard 51806320 Frederik M. Jensen 40785296 Jørn

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

Skt. Hans Fest Rask Mølle

Skt. Hans Fest Rask Mølle Skt. Hans Fest Rask Mølle Den 21.-25. juni 2017 HUSK det store sponsorbankospil onsdag d. 21. juni kl. 19.00 Onsdag D. 21. juni 19.00 Bankospil i hallen Torsdag D. 22. juni PROGRAM 19.00 Rafle-, whist-

Læs mere

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI

PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 LANDSBYFEST 2016 PROGRAM ONSDAG DEN 15. JUNI 17.00 Teltet åbner 17.00-20.00 Hoppepude og Oppustelig fodboldbane er åben Afhængigt af

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 3. juni 7. juni 2014 2 Tirsdag 3. juni 2014 Kl. 17:30 Ungdomsfodbold U8 drenge fodboldturnering (5 mands) Kl. 19:00 Oldboys fodbold SVIF Viborg Nørremarken Kl. 19:30

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 15. juni søndag den 18. juni 2017 Byfestprogrammet

Læs mere

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219

FESTUGE 23. Vinkel Stadion Vinkelvej 219 FESTUGE 23 Vinkel Stadion Vinkelvej 219 5. juni 9. juni 2012 2 Tirsdag 5. juni (Grundlovsdag) Kl.14:30 SVIF motionsløb Der er start fra Vinkel Stadion. Rute på ca. 7 km. Rute på ca. 4 km. (børneløb) Deltagerprisen:

Læs mere

VNI BYFEST I VESTER NEBEL

VNI BYFEST I VESTER NEBEL VNI BYFEST I VESTER NEBEL 9. juni 12. juni 2016 Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag

Læs mere

Mogenstrup Sportsuge 2016

Mogenstrup Sportsuge 2016 Daglige aktiviteter Teltet og slik boden er åben hver aften fra onsdag. Tennis-, ringoog volley-banerne er åbne hver dag Hoppeborg Sumobrydning Diverse lege for børn Mogenstrup Sportsuge 2016 Onsdag d.

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget

Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til. På vegne af kræmmerudvalget Haunstrup Borgerforening og Haunstrup Idrætsforening byder velkommen til På vegne af kræmmerudvalget NYHED Addi Kristensen 21232731 Ebbe D. Højlund 40453752 Charlotte Johannsen 24653288 Torben Clemmensen

Læs mere

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september

SÅ GÅR DET LØS.. D. 30.august 3. september SÅ GÅR DET LØS.. Byfest 2017 D. 30.august 3. september Forsamlingshuset, Fællesrådet, FDF Spejderne, Fritidsklubben og Idrætsforeningen har udarbejdet programmet til dette års byfest. HUSK TILMELDINGSFRIST

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2013

NRUI Sports- og Byfest 2013 NRUI Sports- og Byfest 2013 Program for Sports- og Byfesten 2013 Søndag den 25/8 kl. 14,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program:

Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kom og få en hyggelig dag. Ta nabo, venner, og familie med til en sjov dag i Forsamlingshuset. Dagens program: Kl. 14.00 Kaffe og kage kan købes i Onsdagsklubbens store kaffebod. Kl. 14.30 Aktiviteter:

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

(Øster) Højst Aktiv Uge 36

(Øster) Højst Aktiv Uge 36 (Øster) Højst Aktiv Uge 36 Sommeren er snart ved at gå på hæld, vi går mod mørkere tider, og snart bliver aktivt udeliv erstattet af flere og flere indendørs aktiviteter. Men...inden vi tager definitivt

Læs mere

for Lyne Sogn Marts 2014

for Lyne Sogn Marts 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Marts 2014 Indhold: * Avisindsamling: * Konfirmationer i 2015 & 2016 * Vennekredsen: Foredrag * Familie & Fritid: Køkkenfri aften

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 6. juni - 10. juni 2017 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 6. juni 2017 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

BYFEST 6. 9. Juni 2013

BYFEST 6. 9. Juni 2013 BYFEST 6. 9. Juni 2013 Øster Højst Byfest 2013 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat af

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni

Program for Hylke Festuge 2014. lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Program for Hylke Festuge 2014 lørdag d. 14. mandag d. 25. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag d. 14. kl. 15.00

Læs mere

Byfest 2009. I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest

Byfest 2009. I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest Byfest 2009 I Lindknud Gymnastik & ungdomsforening glæder vi os til igen at byde jer velkommen til årets store Byfest I år er det igen L.G.U.s byfestudvalg, der sammen med repræsentanter fra andre foreninger

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

BYFEST 11. 14. Juni 2015

BYFEST 11. 14. Juni 2015 BYFEST 11. 14. Juni 2015 Øster Højst Byfest 2015 2 år er gået og nu er udvalget igen klar med en ny spændende Byfest på Den Gamle Sportsplads, Holmevej i Øster Højst. Byfest aktiviteterne er sammensat

Læs mere

Øster Højst Byfest Program 2013

Øster Højst Byfest Program 2013 Øster Højst Byfest Program 2013 Torsdag den 6. juni 19:00 Jagthornsblæsning 19:15 Gudstjeneste med kor i teltet se også i kirkebladet 20:00 Lagkagekonkurrence og Kaffebord 20:00 Bordfodbold indledning

Læs mere

for Lyne Sogn Januar 2014

for Lyne Sogn Januar 2014 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Januar 2014 Indhold: * Lyne kirke: Sang * Borgerforening: Generalforsamling * Vennekredsen: Sang & Musik * Familie & Fritid: Køkkenfri

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967

for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni 2017 Guldkonfirmander Årgang 1967 Indhold * Kroket & Petanque: Jubilæum * Lyne Hallen: Sommerfest * SLGU: Sponsor tøj til

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni

Program for Hylke Festuge 2013. lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Program for Hylke Festuge 2013 lørdag d. 15. søndag d. 23. juni Lørdag d. 15. juni Familiedag kl. 9.30 16.30 Kl. 9.00 11.00 er der fodboldskole for de mindste. De store børn har været i gang siden fredag

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl

Krejbjerg Nyt. Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober Det er i år fredag, den 29. november kl Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Oktober 2013 Fællesspisning Fredag, den 25. oktober er der fællesspisning i forsamlingshuset kl. 18.30. Kortklubben som består af Kirsten Hundahl,

Læs mere

Munkebo Kulturhus Pigegruppen

Munkebo Kulturhus Pigegruppen Munkebo Kulturhus Pigegruppen pigefrokost 2013 Hurra for en pigefrokost! Beslutningen om en Pigefrokost 2013 blev taget og en Invitation blev sendt ud Nytårsdag. Arrangementet skulle foregå d. 9. marts

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb)

PROGRAM. Torsdag d. 31. maj 2012. 17.00 Pladsen og cafeen åbner. 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) PROGRAM Torsdag d. 31. maj 2012 17.00 Pladsen og cafeen åbner 17.00-19.00 TOUR DE FUT (sponsorløb) Vind flotte præmier for fleste kørte kilometer eller fleste sponsorkroner. 18.00- FUT løb for ALLE 4,5

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis -

Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN. marts 2013. - gratis - Lokalcenter Tranbjerg KOLORITTEN marts 2013 - gratis - Til læserne Redaktionen opfordrer til, at stof til bladet afleveres senest den 22. marts 2013. Det er nødvendigt for os at kende de forskellige indlæg,

Læs mere

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ

SØNDAG D. 21. MAJ FREDAG D. 19. MAJ LØRDAG D. 20. MAJ FREDAG D. 19. MAJ SØNDAG D. 21. MAJ Kl. 14.00 17.00: Kl. 15.00 19.00: Dansens dag Spisebilletter til gris sælges fra kl. 16.00 I løbet af søndagen får vi besøg af Haderslev Kommunes Sundhedsbus, Skibelund

Læs mere

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23.

BYFEST. Byfest for alle. Kom og vær med! Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni. Sankthansfest tirsdag den 23. SEVEL I BEVÆGELSE 2015 REVYHOLDET 2015 Byfest for alle Sankthansfest tirsdag den 23. juni BYFEST Fredag den 26. juni Lørdag den 27. juni Søndag den 28. juni Kom og vær med! Program for Sankthansfest byfesten

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Februar 2016

Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Krejbjerg - Nyt Februar 2016 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FASTELAVNSFEST Kære sørøvere, prinsesser, superhelte og andet godtfolk. Er I klar til at slå katten af tønden? Nu er det igen

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

NRUI Sports- og Byfest 2010

NRUI Sports- og Byfest 2010 NRUI Sports- og Byfest 2010 Program for Sports- og Byfesten 2010 Søndag den 29/8 kl. 16,00 Opstilling af telt Teltet skal rejses, borde stole, bar, køkken, lys m.m. skal opstilles, så vi glæder os til

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM.

DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM. 2016 TORSDAG DEN 5. TIL SØNDAG 8. MAJ DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM DAMEFROKOST / 40 ÅRS JUBILÆUM TOP SEVEN / TIP TOP DUO / SUSSI & LEO / TRYLLEKUNSTNER HENNING NIELSEN BINGO

Læs mere

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. TALE TIL STANDERHEJSNING SØNDAG DEN 24. april kl. 14.00 På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde alle velkommen her i dag til standerhejsning, hvor vi også skal tage vores nye flotte udestue i brug. Særlig

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede.

Velkommen. Et eller begge telte vil være åbne hver dag, når aktiviteterne begynder. I tilfælde af dårligt vejr vil teltene være opvarmede. Program for Sports- og byfesten i Fåborg 8. maj - 16. maj 2015 På festpladsen bydes der på Velkommen Is og pølser Slik Sluch ice Pommes frites Pølsemix Bar med øl, vand og spiritus Frisklavet kaffe Dartspil

Læs mere

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6

FESTUGE 23. Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 FESTUGE 23 Sdr. Rind Stadion - Klovenhøjvej 6 4. juni - 8. juni 2013 2 TIRSDAG den 4. juni 2013 17.30 Fodbold U8 drenge Kl. 18.00 BT/SVIF 2 Viborg FF 4 Kl. 18.00 Mønsted/Sparkær 2 Viborg FF 3 Kl. 18.30

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften:

AKTIVITETSKALENDER. for Lyne Sogn August 2015. Startopstilling til cykelsponsorløb 2015. Indhold: * Familiegrilaften: Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn August 2015 Startopstilling til cykelsponsorløb 2015 Indhold: * Familiegrilaften: * Bypedeller: * Gudstjeneste i ældreboliger:

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Cykelløb Helstegt pattegris Petanque Bob Årets borger Ansigts maling Banko Soft ice Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Program Tirsdag 17/6 Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.00 Onsdag 18/6

Læs mere

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs.

- Flæskesteg med brune og hvide kartofler, rødkål og surt. - Ris a la mande med kirsebærsovs. November 2008 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Julefællesspisning Fredag 5. december kl. 19.00 Menuen er traditionen tro følgende: - Flæskesteg med brune og hvide kartofler,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

Cykelløbet Tour de Studsgård bliver i år, onsdag den 3. juni kl. 18.30. I år er det festlige optog med alle børnene og hestevogn torsdag kl. 16.

Cykelløbet Tour de Studsgård bliver i år, onsdag den 3. juni kl. 18.30. I år er det festlige optog med alle børnene og hestevogn torsdag kl. 16. STUDSGÅRD BYFEST OG KRÆMMERMARKED. MANDAG DEN 1. JUNI SØNDAG DEN 7. JUNI 2015 PROGRAM. Nyheder: Også i år stiller vi telt op mandag kl.17.00 Cykelløbet Tour de Studsgård bliver i år, onsdag den 3. juni

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold.

NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. TIL SKOLELEDEREN NSU Fodbold arrangerer i juni 2014 vores årlige skoleturnering i fodbold for pigehold og drengehold. Turneringen kommer til at omfatte klassetrinene børnehaveklasse til og med 9. klasse.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Detaljeret program for Snedsted Festuge

Detaljeret program for Snedsted Festuge Detaljeret program for Snedsted Festuge Lørdag den 3. august Aktivitet: DM i Adventure Race (Thy til lands, til vands og i luften). Beskrivelse: Danmarksmesterskaberne i Adventurerace "Thy til lands til

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07

26. Årgang. Maj Juni Juli. Fødselsdage: Maj. Tillykke. Tillykke. Juni. Juli. Anne Sofie 14.07 26 Årgang 2010 Maj Juni Juli Fødselsdage: Maj Heidi Kasper Nicholai Anders D 0605 1305 1405 2405 Juni Jørn Christian Anders R Tobias Sebastian 1206 1406 1606 2306 2706 Juli Kristian 1207 Anne Sofie 1407

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Tegnekonkurrence KOM OG VÆR MED TIL AT GØRE DET SJOVT! KÆRE BORGERE I SDR. TRANDERS OG BROAGER KL. 10.00 OPRYDNING EFTER FESTEN

Tegnekonkurrence KOM OG VÆR MED TIL AT GØRE DET SJOVT! KÆRE BORGERE I SDR. TRANDERS OG BROAGER KL. 10.00 OPRYDNING EFTER FESTEN Sdr. Tranders Høstfest 31. august 2013 KÆRE BORGERE I SDR. TRANDERS OG BROAGER VORES LILLE HYGGELIGE LANDSBY GENNEMGÅR STORE FORANDRINGERI DISSE ÅR. DER ER KOMMET RIGTIGT MANGE TILFLYTTERE TIL BYEN. DETTE

Læs mere

Krejbjerg - Nyt April 2015

Krejbjerg - Nyt April 2015 Krejbjerg - Nyt April 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn FÆLLESSPISNING Fredag, den 17. april kl. 18.30 er der forårsfællesspisning i Krejbjerg Forsamlingshus. Madholdet er i forårshumør

Læs mere

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år.

meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer, som de foregående år. Sportsuge 2014 uge 23 Så skal vi igen ha samlet hele byen og alle generationer til Sportsugen i Horne. Vi glæder os rigtig meget til at se Jer alle og håber på lige så stor opbakning til vores arrangementer,

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Efterløn s & Pensionistklub Skive

Efterløn s & Pensionistklub Skive Efterløn s & Pensionistklub Skive Program 2013 Programmet kan også ses på: http://midt-vestjylland.nnf.dk/seniorer/skive Efterløn s & Pensionistklubben s Bestyrelse Formand Ivan Christiansen 97 54 15 82

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

Sommerfest i Rødding 20. 24. august

Sommerfest i Rødding 20. 24. august Sommerfest i Rødding 20. 24. august 2014 Rødding Sponsorløb Onsdag d. 20. august kl. 18-19 Start ved målområdet ved Rødding Sø. Her gælder det om at klare den 600 meter lange løberute flest gange på 1

Læs mere

SPIREN. Februar Marts 2017

SPIREN. Februar Marts 2017 SPIREN Februar Marts 2017 Til vores BANKO-SPIL, der afholdes den anden mandag i hver måned er der i alt 30 gevinster. Der er 24 gevinster af vanlig karakter, men herudover er der 6 stk. af aftenens overraskelser,

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Idekatalog LYSERØD LØRDAG. En del af STØT BRYSTERNE

Idekatalog LYSERØD LØRDAG. En del af STØT BRYSTERNE Idekatalog LYSERØD LØRDAG En del af STØT BRYSTERNE AKTIVITETER OG EVENT Motionsløb, cykel- eller vandretur Gå sammen med en eller flere lokale idrætsforeninger, og arranger et motionsløb, rulleskøjteløb,

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere