FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 11. november kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 11. november kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby"

Transkript

1 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 11. november kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Christian Johansen (CJ) PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Henrik Raae Andersen (HRA) DMK Anders Mortensen (AM) DVK Morten Hougaard (MH) DWK Carsten Lundhøj (CL) LH Johanna Jongstra (JJ) DDPK Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ) DBK Erling Clausen (EC) ESK Per Kaa Kristophersen (PKK) KH Ásgeir Páll Júlíusson (ÁPJ) DGSK Erik Rimmen (ER) DISK Gitte Finnich Pedersen (GFP) KJS gæst Flemming Østergaard (FØ), Redaktør Jagthunden Ole Dahl Madsen (ODM) kasserer Jette Veggerby (JV) sekretær Afbud fra Torben Mørup (TM) DRK, der sendte suppleant Søren Hetch (SH). Referat 1. Fastlæggelse af dagsorden CL var blevet påkørt, derfor blev punkt 3 og 5 flyttet til han kom frem. CL deltog kun i punkt 3 og 5. CJ ønskede punkt 8 blev rykket frem. Ændringerne blev accepteret. 2. Underskrivelse af referat fra den 21. maj 2015 Referatet blev underskrevet.

2 3. Gennemgang og godkendelse af vedtægtsforslag og overenskomst De nye vedtægter blev fremlagt til vedtagelse. Der var dog enkelte forslag til mindre ændringer i forhold til det sidst udsendte og de paragraffer, det vedrørte blev gennemgået særskilt. Paragraf 3 stk. 2: Der var forslag om at bruge den oprindelige tekst fra informationsmødet, om at FJD er underlagt FMR. Der var enighed om at beholde teksten i den sidst udsendte version, således at der står: Stk. 2 - FJD kan påtage sig alle opgaver der tjener til opnåelse af formålet Paragraf 6 stk. 3: Der var forslag om at de specielle afstemningsregler, hvor der stemmes efter specialklubbernes størrelse, også skulle gælde ved fremsættelse af forslag der vedrører FMR. Der blev stemt om man vil beholde den nye formulering, og afstemingen blev foretaget efter klubbernes størrelse. 26 stemte nej, og 28 stemte ja til at bibeholde ordlyden i den sidst udsendte version, således at der står: Stk. 3 - Der skal, hvis blot ét medlem af bestyrelsen fremsætter ønske herom, ske afstemning efter specialklubbernes størrelse i disse - og kun i disse - tilfælde: - valg til forretningsudvalg. - ændringer i vedtægter, forretningsorden og kommissorier. I disse tilfælde har hver specialklub en stemmevægt, der svarer til én stemme pr. påbegyndt 100 medlemmer med stemmeret, opgjort pr. 31. december året før. Paragraf 7 stk. 7: Der var forslag om at tilføje godkendelse i forbindelse med punkterne 5 og 6 i den skitserede minimumsdagsorden til maj mødet. Dette blev vedtaget, således at der står: Fremlæggelse, gennemgang og godkendelse af regnskab med meddelelse af decharge Fremlæggelse, gennemgang og godkendelse af budget Fremlæggelse, gennemgang og godkendelse af Jagthundens regnskab og budget. I ovenstående er der efterfølgende foretaget en sproglig ændring i forhold til det vedtagne. Da den formulering der blev vedtaget på mødet kunne forstås derhen, at der også skal meddeles decharge for budgettet og det skal der jo ikke Paragraf 7 stk. 9:

3 Der var forslag om at referaterne skal offentliggøres i Jagthunden (ud over på FJD s hjemmeside). Dette blev afvist. Paragraf 10 stk. 1: Der var enighed om at tilføje teksten Der kan vælges en webmaster under faste tillidsposter Paragraf 10 stk. 5: Der var enighed om at tilføje ordet konditioner, således at der står: Bestyrelsen kan vælge en webmaster, der selvstændigt varetager opgaverne omkring hjemmesiden. Fyldestgørende arbejdsbeskrivelse, og konditioner udarbejdes af forretningsudvalget. Webmasteren refererer til formandsskabet. Paragraf 12 stk. 8: Kravet om indbetaling af restance til FJD med betaling inden 7 dage, er ændret til 14. dage Paragraf 12 stk. 10: Ændres til Statens laveste takster, således at der står: Her ud over ydes der kørselsgodtgørelse efter de af staten fastsatte laveste takster. Paragraf 13: Tegningsret blev diskuteret. Teksten blev bibeholdt. Paragraf 15 stk. 2: Teksten blev ændret til: Stk. 2 - FJD opløses automatisk, hvis antallet af deltagende specialklubber bliver mindre end 3. En eventuel formue deles mellem de resterende specialklubber efter størrelse, udregnet efter de i 6 stk. 3 nævnte principper. HRA ønskede ikke at stemme for vedtægterne, før de nuværende ændringer var forelagt DMKs bestyrelse. CL Langhårsklubbens bestyrelse har ikke nået at gennemgå forslaget til nye vedtægter for FJD. Årsagen er, som nævnt, at den 28. september, altså samme dag som vi modtog brevet fra DJU, var der også indkaldt til bestyrelsesmøde i Langhårsklubben. CL kan ikke underskrive nye vedtægter for FJD, før disse har været behandlet ordentlig på et bestyrelsesmøde. Det medførte en replik fra PKK, at vi i FJDs bestyrelse var valgt af vores specialklubber til at tage beslutninger, han kunne ikke anbefale, at der blev brugt mere tid.

4 CJ var helt enig i dette, der har været holdt møde vedr. vedtægterne den og det sidste udkast var udsendt ca. 3 uger før mødet i dag. Der blev foreslået afstemning i forhold til klubbernes størrelse. Ti klubber stemte for vedtægterne og tre klubber Dansk Münsterländer Klub, Langhårsklubben og Dansk Drentsche Klub stemte imod. Vedtægterne træder i kraft den 1. maj DMK s henvendelse til DKK vedrørende KHK køreplan for godkendelse af klubbens Derbyprøve bilag HRAs henvendelse til Dansk Kennel Klub vedrørende Korthårsklubberns forslag til Derbyprøve. PKK fandt det utidig og uhørt indblanding fra en klub i en anden klubs interne forhold. CJ støttede KHs klage. HRA har i en mail redegjort for sine bevæggrunde, samt givet KHKs bestyrelse en uforbeholden undskyldning. HRA ser sagen for lukket. PKK accepteret dette. 5. Orientering fra formandsskabet fra bl.a. DJUs to møder den og samt udveksling af mails mellem CJ, HRA og DJU. Breve fra DJU til Langhårsklubben Forslag fra Carsten Jacobsen og Peter Katholm om regelændring for adgang til vinderklassen bilag Der har været udvekslet flere mails mellem HRA og CJ. HRA ønskede tilsendt et referat fra DJU mødet den CJ havde flere gange pr. mail gjort HRA opmærksom på, at der ikke fandtes et referat fra mødet den Det fremgik ligeledes af DJUs dagsorden og referat fra DJU mødet den Alligevel retter HRA henvendelse til DJUs sekretær, uden at orienterer CJ, og anmoder om at få tilsendt referat fra den DJUs sekretær svarer HRA, at der ikke findes et referat fra den HRAs henvendelse til DJU finder sted på trods af, at CJ i flere mails havde meddelt, at et referat ikke findes. Ovennævnte medførte en ordveksling mellem CJ og HRA. CL oplyste, at Langhårsklubbens bestyrelse havde modtaget to breve fra DJU. Brevene er udsendt til FJDs bestyrelse.

5 Det ene brev er dateret den 26. september 2015, hvori DJUs bestyrelse b.la. konstaterer, at Langhårsklubben ikke har indbetalt det pålagte klagegebyr vedr. Langhårsklubbens mistillidsvotum til DJUs bestyrelse. DJUs bestyrelse har besluttet, at personer der har mistillid til DJUs bestyrelse ikke kan bestride stillinger som dommere/udvalgsmedlemmer/officials under DJU. Bestyrelsen for Langhårsklubben havde kontaktet DKK, idet det var opfattelsen, at DJU ikke havde disse beføjelser til at idømme sanktioner. Langhårsklubben havde modtaget et brev dateret den fra DJU hvori DJU annullerede sanktionerne. Brevet var taget til efterretning, men Langhårsklubbens bestyrelse har fortsat ikke tillid til DJUs bestyrelse. CJ har afholdt møde med Langhårsklubbens bestyrelse og der var enighed om, at sagen var afsluttet. APJ fremførte at det er betænkelig, at vi ligger under for at modtage sådanne breve fra DJU, og det er skammeligt, at DJUs bestyrelse kan sende sådanne breve ud, hvis indhold afslører at DJUs bestyrelse ikke er sine kompetencer bevidst. HRA fandt det beskæmmende, at DJU tager politiske beføjelser de ikke har. HRA fandt det bemærkelsesværdigt, at referatet fra DJUs møde 10. oktober blev offentliggjort en halv time efter CJs møde med Langhårsklubbens bestyrelse. Han slog fast, at DMKs bestyrelses mistillid til DJU består og at de vil kræve de kr. 500,00, de har indbetalt retur. SH gjorde opmærksom på, at der fandtes en aftale mellem DJU og DKK. CJ vi er loyale over for DJU bestyrelsen. APJ bemærker, at Formandsskabets loyalitet først og fremmest skal ligge hos FJDs medlemsklubber. Fra Peter Katholm og Carsten Jacobsen var indsendt forslag til regelændring af adgangen til vinderklasse. Forslaget blev afvist i DJU. Der var en debat omkring, hvorvidt DJU kendte FCI reglerne for kontinentale hunde, og CJ foreslog, at der kan stilles et nyt forslag fra de kontinentale, da det kun var denne gruppe der ønskede det. På baggrund af HRAs mistillid til DJUs bestyrelse og DMK s bestyrelses mail af til samtlige bestyrelsesmedlemmer i FJD, bad CJ HRA og DMKs bestyrelse om, at tage stilling til, hvorvidt de ønskede fortsat at

6 være medlem af FJD med respekt for de nye vedtægter. HRA vil drøfte ovennævnte med DMK s bestyrelse. 6. Valg til DJUs udvalg bilag Følgende ønskede bestyrelsen valgt til DJUs udvalg: Dommerudvalget: Engelsk Erling Clausen. Kontinentale Ove Nissen Nielsen. Markprøveudvalget: Engelsk Bjarne Kleis. Fuldbrugsprøveudvalget: Annette Lauersen,Lars Koch og H. C. Klausen. Slæb og apporteringsudvalget: Just Mikkelsen og Hans Lau Jensen. Økonomiudvalget: Ole Dahl Madsen og Søren Hetch. Revisorer: Genvalg. 7. Udsætning på prøveterrænerne bilag CJ havde i efteråret modtaget en klage fra en hundefører, der havde været utilfreds med fuglene på en prøve. Prøvelederen havde svaret herpå, hvilket CJ accepterede. CJ kunne informere om, at udsætning bliver taget op i DJU og DJ. Flemming Ø og CJ er endvidere indkaldt til møde den 30. november af DJ vedrørende udsætning. Spørgsmålet er allerede diskuteret i DJU, som også deltager i mødet med DJ. HRA ønsker at henstille til, at der skal være ens retningslinier og ens konsekvenser. Nogle prøveledere shopper videre, hvis de bliver irettesat. CJ informerede om, at der formentlig kun kan sættes fugle ud fra autoriseret opdrættere i fremtiden og fuglene skal sættes ud flokvis. 8. Beretninger a. Markvildtudvalget Bilag Punkt 2 samarbejde med retrievere og spaniels. Det vil være vigtig, at samarbejde med andre, der har interesse i markvildtet. FØ henstiller til, at FJD etablerer en kontakt. Der var enighed om, at vi skal samarbejde med alle, der har interesse i jagt på den åbne mark. EC kunne bekræfte, at der allerede er et samarbejde i Sønderjylland og dette har til hensigt at fortsætte. EC ønsker, at FJD retter henvendelse til DJ inden næste møde, så der kan laves nogle regler for organisationer, der laver prøver og henstiller til, at dette bliver drøftet

7 grundig inden næste møde. FØ vil tage det med på mødet i Markvildtudvalget i jan Markvildtudvalget kunne godt tænke sig, at DJ ville være mere synlige i debatten om markvildtet. Mødet med DLF Her fortalte Jørn Pagh Bertelsen, DCE, at agerhøneoptællingerne er meget vigtige. Der har været dialog med Venstres folketingsmand Thomas Danielsen, som bekræftede, at han vil tale med ministeren om nogle af forholdene. Thomas Danielsen. Vi foreslår, at der udarbejdes høringssvar til den nye vejledning til enkeltbetalingsordningen i landbruget, hvilket FØ udarbejder. HRA opfordrede DJ til at håndtere agerhønetællingerne, så det blev mere motiverende at deltage. Rapporten blev taget til efterretning. b. Jagthunden Bilag FØ henstiller til fødselsdage og nekrologer ikke medtages i Jagthunden, men optages på hjemmesiderne i stedet. Dette blev vedtaget og skal formidles til klubredaktørerne af FØ. Fælles vintermøde i FJD med en fårhyrdedame FØ går videre med at arrangere dette. FØ foreslog, at der skal laves en hvervekampagne og videoklip fra hver race. CJ informerede om, at markesdføringsudvalget bliver genoptaget og dette hører under dette udvalg. Der har været forslag om, at Jagthunden skulle sendes ud som indlæg i Jæger. CJ og FØ havde haft kontakt med Jæger og måtte konstatere udgiften var for høj og Jagthunden udsendes som i dag. Dette var der opbakning til. Der blev af PKK stillet spørgsmål til det budgetterde underskud for Jagthunden. FØ forklarede, at siden han tiltrådte for 7 år siden var bidraget til Jagthunden blevet nedsat hver år pga. overskud. Rapporten blev taget til efterretning. c. Kasseren Bilag

8 Overtog posten fra Minna medio 2015 og stor ros til Minna for at have godt styr på detaljerne. Der er blevet investeret i Navision, så det er blevet nemmere og fakturering foregår automatisk. Vinderklasserne giver lidt underskud, mangler at få bilag fra 3 prøver. Vedr. km penge, der retter vi os efter statens laveste takster. d. Økonomiudvalget Økonomiudvalget har konsitutieret sig med Morten Hougaard Pedersen som formand og har ikke haft nogle sager. e. Sekretæren Herunder regler for 5. vinderprøve Regler for organisering af efterårsvinderprøver Bilag JV havde fremsendt et skema over turnus ordningen mellem FJD, DKK og DJ for den 5. vinderprøve og ønskede kun at acceptere, at denne kommer til at lægge fast på Sjælland, hvis det kunne blive muligt at afholde kontinentale vinderklasser efter DM, der har kørt på forsøgsbasis for et par år siden. JV motiverede sit ønske om at kunne afholde vinderklasser efter DM for de kontinentale, da de kan afholdes i alle landsdele og dermed kan være med til at fastholde prøveledere. Der var enighed om, at JV kunne oprette de ønskede prøver efter DM og se om der var opbakning hertil. Dermed blev den 5. vinderklasse en fast Sjællandsprøve. HRA opfordreded til at være opmærksom på, at prøverne skal lukkes inden 3 uger, da afregning til DKK ellers bliver 36 kr. pr. hund. Afsluttes prøven til tiden slipper man med at betale det halve. FØ ønskede at takke superbrugerne af Hundeweb Birte Johansen og Ellen Jørgensen for altid at stå standby. 9. Deltagelse på messer Bilag FØ ønskede at få bevilligt ca kr. til nyt messeudstyr til markvildtudvalget og deltagelse på Outdoormessen i Odensen i Før har FJD og specialklubberne været en del af DJs stand og har deltaget gratis, men da der er nye strukturer, så kan det ikke længere lade sig gøre. Argumentet var, at det er billigere at have en fælles stand end alle klubber skal have sin egen.

9 Der var en længere debat omkring prisen og deltagelse på messen i det hele taget, da flere klubber allerede er repræsenteret der i forvejen. Der var flere som udtrykte, at det var mere en våben og trofæmesse og de ikke ønskede at bruge midlerne for at deltage på denne messe. FØ gjorde opmærksom på, at retrieverne deltager massivt på messerne, men der var p.t. ikke opbakning til at bruge pengene og det blev lagt over til markedsføringsudvalget, som arbejder videre med emnet. 10. Kort orientering fra gruppemøderne Engelske ingen bemærkinger til de 4 dommeraspiranter. Forslaget til oprettelse af mellemklassen blev drøftet. Adgang til prøven skal være så enkelt som muligt, hvis den skal kunne tiltrække hundeejere. Der var opbakning hertil, dog en aldersbegrænsning på 4 år. Den kontinentale gruppe vil ikke anbefale forslaget om mellemklassen. Et flertal i Den engelske gruppe gik ind for forslaget. Kontinentale drøftede forslag fra DMK. HRA fremførte, at specialklubberne kunne afholde de prøver de ønsker og få resultatet registreret i DKKs hundeweb. CJ pointerede, at specialklubberne kan afholde de avlsprøver de ønsker. Alle andre prøver skal ligge i DJU regi. Endvidere slog CJ fast, at formandsskabet gerne stiller op til møder, hvis nogle ønsker at drøfte ændringer, nye prøver m.v. 11. Forslag om ung/jæger jagt Bilag FØ ønskede at føre det tidligere fremsatte forslag videre, for at tilgode se dem, der lægger terræner til. Der var ikke opbakning hertil. Det blev besluttet, at det er klubberne der selv afholder disse jagter. 12. Nedsættelse af udvalg for udarbejdelse af målsætning for FJD Udsættes til næste møde. 13. Eventuelt

10 Der var ønsker til at gøre fremsendelse af bilag til møderne mere overskueligt, hvilket blev taget til efterretning af sekretæren. 14. Næste møde 10. maj 2016 i Ejby Hallen

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 25. februar kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 08.11.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJ) D PK, Formand Per Kaa Kristophersen (PKK) KH, næstformand Brian Hinge

Læs mere

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK

FÆLLESREPRÆSENTATIONEN FOR SPECIALKLUBBER FOR STÅENDE JAGTHUNDE I DANMARK Referat FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 10.05.2017 kl. 17:00 Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Deltagere: Christian Johansen (CJD PK Formand Frank Elmer (FE) GDH Næstformand Søren Stenhøj Jørgensen (SSJ)

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. august 2007 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2007 i Langhårsklubben Fredag den 19. oktober 2007 kl.: 18:00 på Hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Henning

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde fredag den 29. november 2013 kl. 17.00 på Fjeldsted Skovkro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Uden for dagsorden.

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 12. november kl. 17:00 på Ejby Hallerne, Halvej 5, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet Henrik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Dagsordenen blev fastlagt som fremsendt

Dagsordenen blev fastlagt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2015 i Langhårsklubben Torsdag den 29. oktober 2015 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt

Gitte Becher, GB og Carsten Lundhøj, CL. Dagsordenen blev godkendt som fremsendt REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2016 i Langhårsklubben Fredag den 17. juni 2016 kl.: 16:30 i Ejby hallen Deltagere: Ida Thyssen, IT Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Gitte Becher, GB Hans

Læs mere

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00

FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj kl. 17:00 på Fjelsted Skov Kro, St. Landevej 92, 5592 Ejby Referat Følgende deltog i mødet

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle

Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark Referat FJDs bestyrelsesmøde torsdag den 21. maj kl. 17:00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 4, 7100 Vejle Christian Johansen

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 25. august 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2006 i Langhårsklubben Fredag den 8. december 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Svend Due,

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Referat DJU bestyrelse

Referat DJU bestyrelse Referat DJU bestyrelse 10.10.2015 Dansk Jagthunde Udvalgs (DJU) bestyrelsesmøde lørdag den 10. oktober 2015 på Gørdinglund, Hessellundvej 5, 6690 Gørding. Tilstede var: Poul Vestervang (PV) DJ, formand,

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, der alle skal være

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Medical Prognosis Institute A/S,

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK)

Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Vedtægter for Dværgschnauzerklubben (DvK) Indhold Side 1 Klubbens navn og hjemsted 3 2 DvKs organisation 3 3 DvKs formål. 3 4 Avlsarbejde... 3 5 Medlemskab 3 6 Kontingent 4 7 Ind- og udmeldelse. 4 8 Bestyrelsen...

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Indkaldelse til FJDs bestyrelsesmødes onsdag den 8. maj 2013 kl. 15.00 på Hotels Hedegården, Valdemar Poulsens vej 4. 7100 Vejle.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør

Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør Grundejerforeningen Vestbo Jyllinge, april 2016 Indbyder til: Generalforsamling - og Orientering om sikring mod skader fra utætte vandrør En typisk skade på huse bygget i 1970 erne er utætheder i vand-

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark

Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Reorganisering af arbejdet omkring de stående jagthunde i Danmark Referat af møde den 11. december 2017 afholdt på Fjeldsted Skovkro. Deltagere: FJD: Ole Dahl Madsen, Per Kristoffersen og Christian Johansen

Læs mere

Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen

Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen Forretningsorden Forslag januar 2016 Godkendt af Beredskabskommissionen for Sydvestjysk Brandvæsen den 03/02/2016 0/6 Indhold 1. Konstituering af beredskabskommission

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo.

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo. http://www.svanbo.dk - post@svanbo.dk Referat af møde i repræsentantskabet Svendborg Andels-Boligforening Onsdag den 15. juni 2011 kl. 19:00 i Skovbyhus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og

Læs mere

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958 Dato 25. november 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/11246-9 Side 1/5 Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd

Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd Vedtægter for Ribe Katedralskoles Elevråd 1: Elevrådets navn Rådets navn er Ribe Katedralskoles Elevråd, forkortet RKE. 2: Elevrådets formål Elevrådets formål er at varetage elevernes interesser, fagligt

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG

VEDTÆGTER FOR SÆBY BYLAUG 1. Bylaugets formål er: At varetage medlemmernes fælles interesser i Sæby s miljø og atmosfære. a) Ved at pleje fællesskabet mellem byens beboere. F.eks., ved at sikre afholdelse af arrangementer for bylaugets

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 12. oktober 2015 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11 og 12 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene.

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene. København, den 7. januar 2015 Sagsnr. 2014-523 /2KR/HCH 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne af klager klaget over indklagede, [bynavn]. Sagens tema: X har på vegne

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016.

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Nugældende vedtægter 1. Navn og hjemsted: Ændringsforslag Stk. 1. Foreningens navn er Danske Tursejlere. Stk. 2.

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag 22. marts 2006 kl. 19.30 i Åben plan på Paarup skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland Vedtægter DGI Midtjylland Ændringsforslag fra DGI Midtjyllands bestyrelse DGI Midtjyllands årsmøde 12. april 2011 1 - Navn Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil

Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Lederadfærdsanalyse II egen opfattelse af ledelsesstil Instruktion Formålet med Lederadfærdsanalyse II Egen er at give dig oplysninger om, hvordan du opfatter din ledelsesstil. I det følgende vil du blive

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Ida Thyssen, IT, Jørgen Larsen, JL Henning Juul, HJ, Gitte Becher, GB og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 5-2013 i Langhårsklubben Fredag den 27. september 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Aarhus Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer.... 3 1 Navn......... 3 2 Relationer.... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision...

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Jyllinge Kabel-TV Forening

Jyllinge Kabel-TV Forening Jyllinge, den 28. marts 2015 Til foreningens medlemmer Bestyrelsen for Jyllinge Kabel-TV Forening indkalder efter vedtægternes 9 til Ordinær generalforsamling torsdag, den 23. april 2015 kl. 19.00 på Hotel

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013 2013-7 Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler Ombudsmanden rejste af egen drift en sag om arbejdsskademyndighedernes vejledning om mulighederne for

Læs mere

Love for Fyens Rideklub

Love for Fyens Rideklub Love for Fyens Rideklub 1 Navn og formål Klubbens navn er Fyens Rideklub og klubbens hjemsted er Odense Kommune. Dens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Begrundelse for og kommentarer til vedtægtsændringer foreslået af bestyrelsen November 2015 1 Baggrund På den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg Søborg den 30. april 2014 Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg DAGSORDEN 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning, herunder Intern Revision og Revisionsudvalget.

Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning, herunder Intern Revision og Revisionsudvalget. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi Bilag 10. UDKAST TIL HØRING I REVISIONSUDVALGET Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning,

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Svebølle Antenneforening

Svebølle Antenneforening Svebølle Antenneforening Referat fra generalforsamling d. 27. september 2012 i Svebøllehallen Bestyrelsen: Torben, Jacob, Søren, Brian, Arne og Thomas Referent: Thomas M. Hiorth Antal fremmødte: 30 inklusive

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Arbejdsreferat. Følgende deltog i mødet. Henrik Raae Andersen (HRA), DMK formand Anton Dahl (AD) DGSK næstformand Torben Mørup

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere