1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse."

Transkript

1 Side 1 af 6 Indkaldelse til Head ordinær Office generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: ) tirsdag den 9. Head april Office 2013 kl hos Plesner advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø 1 Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. 3. Beslutning om meddelelse af decharge for direktion og bestyrelse. 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen. 6. Godkendelse af bestyrelsens vederlag for Valg af revisor. 8. Forslag fra bestyrelsen om bemyndigelse til køb af egne aktier. 9. Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige dirigenten, med substitutionsret, til at anmelde det besluttede til Erhvervsstyrelsen. 10. Eventuelt. 2 Uddybning af forslagene 2.1 Ad dagsordenens punkt 4 Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

2 Side 2 af 6 Bestyrelsen indstiller til generalforsamlingen, at der udbetales udbytte for 2012 på 9,50 kr. pr. aktie, hvilket repræsenterer 72% af årets resultat. 2.2 Ad dagsordenens punkt 5 Valg af medlemmer til bestyrelsen. Efter vedtægterne vælges de af generalforsamlingen valgte bestyrelsesmedlemmer for et år ad gangen. Direktør Agnete Raaschou-Nielsen, direktør Walther Vishof Paulsen, direktør Niels Hermansen og adm. direktør Jørn Mørkeberg Nielsen er på valg. Bestyrelsen foreslår genvalg. Desuden foreslår bestyrelsen nyvalg af direktør Steen Parsholt. Advokat Peter-Ulrik Plesner har meddelt selskabet, at han ikke genopstiller. Om de enkelte medlemmers baggrund kan oplyses følgende: Agnete Raaschou-Nielsen (55 år) har særlige kompetencer inden for international procesindustri, produktion, salg, ledelse samt økonomi. Frem til 2011 direktør i Aalborg Portland A/S. Tidligere administrerende direktør i Zacco Denmark A/S, administrerende direktør for Coca-Cola Tapperierne A/S og underdirektør i Carlsberg A/S. Beskæftiger sig i dag udelukkende med bestyrelsesarbejde. Agnete Raaschou-Nielsen er formand for bestyrelsen for Juristernes og Økonomernes Pensionskasse, næstformand for bestyrelsen for Investeringsforeningen Danske Invest og fem øvrige investeringsforeninger mv. samt medlem af bestyrelsen for Aktieselskabet Schouw & Co., Arkil A/S, Arkil Holding A/S, Dalhoff Larsen & Horneman A/S, Danske Invest Management A/S, Novozymes A/S og Solar A/S. Walther Vishof Paulsen (63 år) har særlige kompetencer inden for generel ledelse samt økonomi og finans. Frem til 2000 CFO og medlem af direktionen i Carlsberg A/S. Beskæftiger sig i dag udelukkende med bestyrelsesarbejde. Walther Vishof Paulsen er formand for bestyrelsen for Hotel Koldingfjord A/S og medlem af bestyrelsen for Arkil A/S, Arkil Holding A/S, Det Obelske Familiefond, Gerda og Victor B. Strands Fond (Toms Gruppens Fond), Investeringsforeningen Danske Invest og fem øvrige investeringsforeninger. Niels Hermansen (59 år) er direktør i Stjerneskansen Holding ApS og har særlige kompetencer inden for generel virksomhedsledelse i proces- og emballageindustrien. Frem til 2005 administrerende direktør i emballagevirksomheden Neoplex/Mondi Packaging Nyborg A/S og forinden i Fritz Hansen A/S. Beskæftiger sig i dag udelukkende

3 Side 3 af 6 med bestyrelsesarbejde o.l. Niels Hermansen er formand for bestyrelsen for Fredericia Furniture A/S, R. Færch Plast A/S og Signal Clothing A/S, næstformand for bestyrelsen for VIKAN A/S og Vissingfonden samt medlem af bestyrelsen for Færch Holding ApS. Jørn Mørkeberg Nielsen (52 år) er administrerende direktør i Sonion A/S, Xilco A/S og Xilco Holding A/S. Jørn Mørkeberg Nielsen har særlige kompetencer inden for international ledelse, innovationsledelse, business-to-business salg og markedsføring, produktionsoptimering og finansiel styring. Jørn Mørkeberg Nielsen er bestyrelsesformand for 5 udenlandske datterselskaber til Sonion A/S. Bestyrelsen foreslår nyvalg af direktør Steen Parsholt. Steen Parsholt (61 år) har uddannet sig på college i USA, på CBS samt Insead og fungerer herudover som censor på CBS finansiering. Tidligere var Steen Parsholt koncernchef i NCM Holding (nu Atradius) i Amsterdam og inden da en årrække i Citibank, som hhv. adm. direktør i Danmark, chef for Investment Banking i Italien og ansvarlig for derivater i Nordamerika. Senest var Steen Parsholt nordisk chef for Aon og medlem af den europæiske ledelse. Siden har Steen Parsholt bistået med afvikling af et antal banker under Finansiel Stabilitet. Steen Parsholt har særlige kompetencer inden for international ledelse, økonomi og finans. Steen Parsholt har siden 2005 arbejdet som professionelt bestyrelsesmedlem og er formand for bestyrelsen for Ejendomsselskabet Vestio A/S, Equinox Global Ltd. og medlem af bestyrelsen for Advis A/S, Altius Invest A/S, Basico Consulting A/S, Landic Property Bonds I A/S, SFK Systems A/S, Unison Forsikring ASA og Unwire ApS. 2.3 Ad dagsordenens punkt 6 Godkendelse af bestyrelsens vederlag for Bestyrelsen fremlægger forslag til bestyrelsens vederlag for 2013 til generalforsamlingens godkendelse. Det er bestyrelsens anbefaling, at bestyrelsens vederlag for 2013 bevares uændret i forhold til Vederlag for et almindeligt bestyrelsesmedlem udgør kr , og næstformand og formand modtager henholdsvis 2 gange og 3 gange dette vederlag. Vederlaget for deltagelse i Revisionsudvalget som menigt medlem udgør et beløb svarende til ½ bestyrelseshonorar. Vederlaget for Revisionsudvalgets formand udgør et beløb svarende til fuldt bestyrelseshonorar. Såfremt Revisionsudvalgets formand også er næstformand for bestyrelsen, udgør vederlaget til formanden for Revisionsudvalget dog alene et beløb svarende til ½ bestyrelseshonorar.

4 2.4 Ad dagsordenens punkt 7 Side 4 af 6 Valg af revisor. Bestyrelsen foreslår genvalg af Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab. 2.5 Ad dagsordenens punkt 8 Forslag fra bestyrelsen om vedtagelse af følgende bemyndigelse til køb af egne aktier. Bestyrelsen bemyndiges til i tiden indtil 9. oktober 2014 at lade selskabet erhverve selskabets egne aktier med en pålydende værdi på højest DKK til den til enhver tid gældende børskurs med en afvigelse på indtil 10%. 2.6 Ad dagsordenens punkt 9 Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige dirigenten (med substitutionsret) til at anmelde beslutningerne, etc. hos Erhvervsstyrelsen. Forslag fra bestyrelsen om at bemyndige dirigenten til at anmelde det besluttede til Erhvervsstyrelsen samt foretage de ændringer i eller tilføjelser til det besluttede, som Erhvervsstyrelsen måtte kræve for at registrere de vedtagne beslutninger Efter selskabsloven 97 skal det oplyses, at aktiekapitalen i Brødrene Hartmann A/S er nominelt DKK , og hvert aktiebeløb på DKK 20 giver 1 stemme på generalforsamlingen. Selskabets årsrapport 2012 findes i sin helhed på dansk og engelsk på under fanen "Investor > Download Centre > Annual Reports". Dagsordenen og de fuldstændige forslag er indeholdt i denne indkaldelse. Denne indkaldelse, herunder dagsordenen og de fuldstændige forslag, oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen, fuldmagts-, brevstemme-, og tilmeldingsblanketter til brug for bestilling af adgangskort er fra den 13. marts 2013 at finde på i boksen Investor News på forsiden. Denne indkaldelse, herunder dagsordenen og de fuldstændige forslag samt tilmeldings- og fuldmagtsblanketter er i øvrigt den 13. marts 2013 sendt pr. alm. post til de navnenoterede aktionærer.

5 Side 5 af 6 Nye navnenoterede aktionærer kan ved henvendelse inden den 18. marts 2013 til selskabet få fremsendt indkaldelsen. Denne indkaldelse er ligeledes offentliggjort via Erhvervsstyrelsens it-system den 13. marts Der gælder følgende vedtagelseskrav for forslagene, der skal være opfyldte for, at forslagene kan anses som vedtaget: Forslagene under punkterne 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 og 9 kan vedtages med simpelt flertal For at kunne deltage i generalforsamlingen og afgive sin stemme skal følgende procedurer følges: Enhver aktionær er berettiget til at møde på generalforsamlingen og afgive stemme i tilknytning til aktionærens aktier i forhold til de aktier, som aktionæren besidder på registreringsdatoen, dvs. tirsdag den 2. april 2013, og dermed én uge før generalforsamlingens afholdelse. De aktier, den enkelte aktionær besidder, opgøres ved udløb af registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen, men som endnu ikke er indført i ejerbogen. Meddelelser om aktiebesiddelser skal, for at kunne indføres i ejerbogen og medtages i opgørelsen, dokumenteres ved fremvisning af udskrift fra VP Securities A/S eller anden lignende dokumenta - tion, der ikke må være ældre end 1 måned. Denne dokumentation skal være modtaget af selskabet inden udløbet af registreringsdatoen. Kun de personer, der på registreringsdatoen tirsdag den 2. april 2013 er aktionærer, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. For at kunne møde på generalforsamlingen skal aktionærerne dog rettidigt mod behørig legitimation have anmodet om adgangskort, jf. umiddelbart nedenfor. Bestilling af adgangskort til generalforsamlingen samt fuldmagts- og brevstemmeblanketter, for eksempel hvis man er forhindret i at deltage på generalforsamlingen sker ved henvendelse på selskabets kontor på adressen Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte, telefon mandag - torsdag kl og fredag kl eller hos VP Investor Services A/S på telefon alle hverdage kl

6 Side 6 af 6 Adgangskort samt fuldmagtsblanket kan bestilles til og med fredag den 5. april 2013 kl Udfyldte tilmeldings- og fuldmagtsblanketter skal returneres til VP Investor Services A/S senest fredag den 5. april 2013 kl på adressen Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S eller på faxnummer Ved personlig henvendelse til VP Investor Services A/S gøres der dog opmærksom på, at VP Investor Services A/S' kontor er åbent fra kl i hverdagene. Bestilling af adgangskort eller afgivelse af fuldmagt til generalforsamlingen kan tillige ske via internet på Brødrene Hartmann A/S' hjemmeside eller via VP Investor Services A/S hjemmeside på adressen senest fredag den 5. april 2013 kl Bemærk venligst, at afgivelse af elektronisk fuldmagt kræver, at man i forvejen har adgang til en netbank eller benytter en VP-bruger og en VP-kode. Det er muligt at afgive brevstemme, inden generalforsamlingen afholdes. Brevstemmen skal være modtaget af selskabet enten på adressen VP Investor Services A/S, Weidekampsgade 14, P.O. Box 4040, 2300 København S eller på faxnummer senest mandag den 8. april 2013 inden kl En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes. Brevstemmeblanket er tilgængelig på selskabets hjemmeside i boksen Investor news på forsiden. Aktionærer vil have mulighed for at stille spørgsmål til dagordenen inden generalforsamlingen, såfremt disse spørgsmål er selskabet i hænde senest fredag den 5. april 2013 kl samt på selve generalforsamlingen. Aktieudstedende pengeinstitut er Danske Bank A/S, hvorigennem aktionærerne kan udøve deres finansielle rettigheder. Gentofte, den 13. marts 2013 Bestyrelsen for Brødrene Hartmann A/S, Ørnegårdsvej 18, 2820 Gentofte Telefon:

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Side 1 af 8 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 13. marts 2012 Meddelelse nr. 5/2012 Kontaktperson: CEO Michael Rohde Pedersen Indkaldelse til Head ordinær Office generalforsamling i Brødrene Hartmann

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 7. marts 2014

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 7. marts 2014 Head Office Side 1 af 6 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 7. marts 2014 Meddelelse nr. 3/2014 Kontaktperson: Adm. direktør Ulrik Kolding Hartvig Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene

Læs mere

Head Office 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

Head Office 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. Side 1 af 8 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: 63049611) onsdag den 8. april 2015 kl. 13.00 hos Plesner advokatfirma, Amerika Plads 37, DK-2100 København Ø 1 Dagsorden

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 29. marts 2011

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 29. marts 2011 Head Office Side 1 af 7 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 29. marts 2011 Meddelelse nr. 3/2011 Kontaktperson: CEO Michael Rohde Pedersen Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene Hartmann

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Head Office Side 1 af 8 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: 63049611) tirsdag den 4. april 2017 kl. 13.00 hos Plesner advokatfirma, Amerika Plads 37, DK-2100 København

Læs mere

Tirsdag den 30. april 2013, kl. 10:00 hos Plesner Advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø

Tirsdag den 30. april 2013, kl. 10:00 hos Plesner Advokatfirma, Amerika Plads 37, 2100 København Ø INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Affitech A/S (CVR-nr.: 14 53 83 72) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Affitech A/S Tirsdag den 30. april 2013, kl. 10:00

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Side 1 af 11 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: 63049611) mandag den 11. Head april 2016 Office kl. 13.00 hos Plesner advokatfirma, Amerika Plads 37, DK-2100 København

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Head Office Side 1 af 8 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: 63049611) onsdag den 18. april 2018 kl. 13.00 hos Plesner Advokatpartnerselskab, Amerika Plads 37, DK-2100

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Medical Prognosis Institute A/S,

Læs mere

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K

tirsdag den 23. april 2013 kl. 11:00 i Rederiforeningen, Amaliegade 33, 1256 København K INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag den 23. april

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30 Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse nr. 4/2016 29. januar 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15.

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15. Til aktionærerne i CVR-nr. 30 21 43 15 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S onsdag den 29. april 2015 kl. 15.00 på Marienlystvej 65, 7800 Skive Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 12. oktober 2015 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11 og 12 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 Side 1 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 26. november 2015 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge Allé

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø Danmark SELSKABSMEDDELELSE NR. 220 5. april 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185

SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 Hovedkvarter: Stationsparken 25 2600 Glostrup Danmark Telefon: (+45) 70 25 22 23 Bank: Danske Bank CVR nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com SELSKABSMEDDELELSE NR. 185 7. april 2014 Indkaldelse

Læs mere

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S Global Transport and Logistics samlet beløb på op til nominelt 25 millioner kr. Ovennævnte bemyndigelse kan udnyttes ad én eller flere gange. Selskabets aktionærer skal ikke have fortegningsret ved bestyrelsens

Læs mere

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne:

torsdag den 26. april 2018 kl på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens, med følgende dagsorden i henhold til vedtægterne: Haderslev, den 23. marts 2018 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Arkil Holding A/S til afholdelse torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 på selskabets hovedkontor, Søndergård Alle 4, 6500 Vojens,

Læs mere

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015

SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Copenhagen Network A/S Adresse: Copenhagen Network A/S c/o Beierholm A/S Gribskovvej 2 2100 København Ø SELSKABSMEDDELELSE NR. 204 1. april 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Aktionærerne i

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse. Head Office Side 1 af 7 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Brødrene Hartmann A/S (CVR-nr.: 63049611) tirsdag den 9. april 2019 kl. 14.00 hos Plesner Advokatpartnerselskab, Amerika Plads 37, DK-2100

Læs mere

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12)

Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Vedtægter for H+H International A/S (CVR.-nr. 49 61 98 12) Navn, hjemsted, formål 1. 1.1. Selskabets navn er H+H International A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) (b) (c)

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 Bestyrelsen indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling i Serendex Pharmaceuticals A/S, CVR-nr.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S ADVOKAT Kim Ricken Jørgensen Lundborgvej 18 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. 061362-250-KRJ-CCH V E D T Æ G T E R FOR Dantherm A/S CVR-nr. 30 21 43 15 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) Torsdag den 11. april 2013, kl. 10.00 på Radisson

Læs mere

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Shipholding A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Nordic Shipholding A/S tirsdag,

Læs mere

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Berlin III A/S. NASDAQ OMX Copenhagen A/S NASDAQ OMX Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 79 / 2011 Hup, 22. september 2011 CVR. nr. 29 24 64 91 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Berlin III A/S (CVR.nr. 29 24 64 91) Fredag den 14. oktober

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling i Brødrene A & O Johansen A/S, CVR-nr. 58 21 06 17, der afholdes

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes

Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling. De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes Indbydelse til ekstraordinær generalforsamling De indbydes herved til DSV A/S ekstraordinære generalforsamling, der afholdes tirsdag, 25. oktober 2011, kl. 16.30 på selskabets kontor Banemarksvej 58 2605

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 9. april 2013

GENERALFORSAMLING. Brødrene Hartmann A/S. 9. april 2013 GENERALFORSAMLING Brødrene Hartmann A/S 9. april 2013 1 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår 2. Fremlæggelse af den reviderede årsrapport til godkendelse

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 9. april 2018, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2012 mandag den 30. april 2012, kl. 16.00 på TOLDBODEN, Nordre

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Dagsorden for ordinær generalforsamling torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.30 i kantinen, COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby.

Dagsorden for ordinær generalforsamling torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.30 i kantinen, COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby. Til aktionærerne i COWI Holding A/S ADRESSE COWI Holding A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.com DATO 8. marts 2012 SIDE 1/3 REF LVA PROJEKTNR

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted:

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 4. oktober 2010 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: tirsdag, den

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S, CVR-NR.: 15 10 77 07 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I PARKEN SPORT & ENTERTAINMENT A/S Bestyrelsen for PARKEN Sport & Entertainment A/S indkalder herved i henhold

Læs mere

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Side 1 af 7 I henhold til selskabslovens 99 fremlægges herved de fuldstændige forslag til dagsordenen for ordinær

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING 2011

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING 2011 25. februar 2011 INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING 2011 Selskabsmeddelelse nr. 378 De indbydes herved til DSV A/S ordinære generalforsamling, der afholdes torsdag, 24. marts 2011, kl. 13.00 i BELLA CENTER

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Vedtægter for Solar A/S 1 vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af

Læs mere

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S

Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30. IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S SELSKABSMEDDELELSE 4. september 2015 Ordinær generalforsamling - IC Group A/S den 30. september 2015 kl. 10.30 IC Group A/S Raffinaderivej 10 2300 København S Dagsorden 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

1. Forslag fra bestyrelsen

1. Forslag fra bestyrelsen Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 29. august 2016 nr. 31/16 Cemat A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for Cemat A/S ( Selskabet ) indkalder

Læs mere

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Mandag den 25. august 2014, kl. 10.00 i Harboes Gæstestue, Spegerborgvej 34, 4230 Skælskør Det glæder os at indbyde selskabets aktionærer til årets

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl.

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. Fondsbørsmeddelelse 120 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. 11:00

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

BERLIN III A/S VEDTÆGTER

BERLIN III A/S VEDTÆGTER BERLIN III A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin III A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7

Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218. Side 1 af 7 Vedtægter for AURIGA INDUSTRIES A/S CVR-nr. 34629218 Side 1 af 7 Side 2 af 7 Selskabets navn, hjemsted og formål 1.1. Selskabets navn er Auriga Industries A/S. 1.2. Selskabet driver tillige virksomhed

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 14. juli 2016 SELSKABSMEDDELELSE nr. 27/16

Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 14. juli 2016 SELSKABSMEDDELELSE nr. 27/16 Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 14. juli 2016 nr. 27/16 REVIDERET INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING Som annonceret i selskabsmeddelelse af 1. juli 2016

Læs mere

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K.

NTR Holding A/S afholder ordinær generalforsamling torsdag den 24. april 2014, kl. 15.00 på adressen Sankt Annæ Plads 13, 1250 København K. FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NTR Holding A/S Sankt Annæ Plads 13, 3. 1250 København K Tel.: 70 25 10 56 Fax: 70 25 10 75 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk København, den 2. april 2014

Læs mere

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 203 8. april 2015 1 af 6 TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 7.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Victoria Properties A/S

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab

Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab 26. marts 2010 Til aktionærerne i Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag Aktieselskab Gyldendals bestyrelse har hermed fornøjelsen af at invitere til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 26. november 2013 kl

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. tirsdag den 26. november 2013 kl Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Dagsorden: Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling tirsdag den 26. november 2013 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 13. december 2012

Læs mere

1. Forslag fra bestyrelsen

1. Forslag fra bestyrelsen Nasdaq Copenhagen Nikolaj Plads 6 DK-1067 Copenhagen K Frederikssund, 27. september 2016 nr. 37/16 Cemat A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen for Cemat A/S ( Selskabet )

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S 1 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING 2017 KØBENHAVNS LUFTHAVNE A/S (CVR-nr. 14 70 72 04) Til aktionærerne i Københavns

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr ) Tirsdag den 24. oktober 2017 kl Nasdaq Copenhagen A/S Selskabsmeddelelse nr. 6/2017 Aarhus, 2. oktober 2017 CVR-nr. 29 24 64 91 www.admiralcapital.dk Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Admiral Capital A/S (CVR-nr. 29 24 64 91)

Læs mere

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 27. november 2014 kl. 16.00

Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling. torsdag den 27. november 2014 kl. 16.00 Til aktionærerne i Chr. Hansen Holding A/S Bestyrelsen har herved fornøjelsen af at indkalde til ordinær generalforsamling torsdag den 27. november 2014 kl. 16.00 på selskabets adresse, Bøge Allé 10-12,

Læs mere

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009

GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Selskabsmeddelelse nr. 3/2009 13. marts 2009 GENERALFORSAMLING I AURIGA INDUSTRIES A/S TORSDAG DEN 2. APRIL 2009 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling jf. vedtægternes 8 til afholdelse torsdag

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Nasdaq Copenhagen A/S 01.04.2016 Nikolaj Plads 6 1067 København K Selskabsmeddelelse nr. 02/2016 Topsil Semiconductor Materials A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ordinær generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 107 1 af 6 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING TIL AKTIONÆRERNE I VICTORIA PROPERTIES A/S I henhold til vedtægternes pkt. 8.4 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 16. april 2015, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavne er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S Charlottenlund, den 29. marts 2019 Meddelelse nr. 196 Indkaldelse til generalforsamling Bestyrelsen for (Cvr.nr. 3069 1644) indkalder hermed til selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen.

Bestyrelsen foreslår, at beretningen om selskabets virksomhed i 2017 tages til efterretning af generalforsamlingen. Marts 2018 Til aktionærerne i Gyldendal A/S ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GYLDENDAL Gyldendals bestyrelse inviterer hermed til selskabets ordinære generalforsamling i Klareboderne 3, København, torsdag den

Læs mere

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg

ANDERSEN & MARTINI A/S. indkalder herved til ordinær generalforsamling i selskabets Søborgafdeling, Gladsaxevej 340, 2860 Søborg Nasdaq OMX Copenhagen A/S Meddelelse nr. 3/2010 Nikolaj Plads 6 Fondskode DK 0010283597 1067 København K Kontaktperson Adm. direktør Peter Hansen Tlf. 3693 1111 ANDERSEN & MARTINI A/S indkalder herved

Læs mere

Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8. Side 1 af 5. Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8. Side 1 af 5. Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Dato: 6. april 2010 Tidspunkt: 16.00 Årets meddelelse nr.: 8 Side 1 af 5 Blue Vision A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Nedenfor fremsendes Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Blue

Læs mere

fredag den 20. april 2012 kl. 10:00 i Bella Center (Auditorium 15), Center Boulevard 5, 2300 København S (benyt indgang KONGRES )

fredag den 20. april 2012 kl. 10:00 i Bella Center (Auditorium 15), Center Boulevard 5, 2300 København S (benyt indgang KONGRES ) INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Til aktionærerne i Nordic Tankers A/S (CVR-nr.: 76 35 17 16) Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Nordic Tankers A/S Dagsorden: fredag den 20.

Læs mere

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes

Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr , til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I AMBU A/S Herved indkalder bestyrelsen i Ambu A/S, CVR-nr. 63 64 49 19, til ordinær generalforsamling i selskabet, der afholdes torsdag den 15. december 2011

Læs mere

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I overensstemmelse med vedtægternes 5 indkaldes herved til ekstraordinær generalforsamling i TORM A/S (CVR nr. 22460218) TIRSDAG DEN 22. NOVEMBER 2011 KL.

Læs mere

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN

Fredag, den 11. marts 2016, kl hos NNIT A/S, Østmarken 3A, 2860 Søborg, med følgende DAGSORDEN NNIT A/S Østmarken 3A DK-2860 Søborg Denmark tel:+45 7024 4242 www.nnit.com CVR-nummer: 21 09 31 06 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i NNIT A/S Bestyrelsen indkalder herved til den ordinære generalforsamling

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S 02.04.2014 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 03/14

NASDAQ OMX Copenhagen A/S 02.04.2014 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 03/14 NASDAQ OMX Copenhagen A/S 02.04.2014 Nikolaj Plads 6 1067 København K Nr. 03/14 Topsil Semiconductor Materials A/S CVR-nr. 24 93 28 18 Ordinær generalforsamling Bestyrelsen indkalder herved til ordinær

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11,

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Santa Fe Group A/S. torsdag den 7. april 2016 kl. 16:00 på First Hotel Copenhagen, Molestien 11, Santa Fe Group A/S East Asiatic House Indiakaj 20 2100 København Ø Tel.: 3525 4300 Fax: 3525 4313 E-mail: sfg@santaferelo.com Web: www.santaferelo.com CVR.nr.: 26 04 17 16 9. marts 2016 Indkaldelse til

Læs mere

Dagsorden til ordinær generalforsamling

Dagsorden til ordinær generalforsamling Dagsorden til ordinær generalforsamling Vedlagt fremsendes indkaldelse og dagsorden for den ordinære generalforsamling i Jeudan A/S, der afholdes 23. april 2014, kl. 16.30. Yderligere oplysninger: Bestyrelsesformand

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Athena IT-Group A/S, CVR nr. 19 56 02 01. Fredag den 29. oktober 2010 klokken 14:00.

Læs mere

GENERAL- FORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228

GENERAL- FORSAMLING INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 INDKALDELSE TIL EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I SERENDEX PHARMACEUTICALS A/S, CVR-NR. 30532228 TIRSDAG DEN 9. FEBRUAR 2016 KL. 10:00 GENERAL- FORSAMLING PRAKTISKE INFORMATIONER TID OG STED Den Ekstraordinære

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S

Ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S 2. oktober 2017 Ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S Bestyrelsen indkalder herved til en ekstraordinær generalforsamling i DONG Energy A/S, CVRnr. 36 21 37 28, ('Selskabet'), der afholdes

Læs mere

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER FORMUE PLEJE Optimum FORMUEPLEJE OPTIMUM A/S VEDTÆGTER 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje Optimum

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S København, den 8. april 2011 Meddelelse nr. 53 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bestyrelsen for ("Selskabet") indkalder hermed til ordinær generalforsamling i Selskabet,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S

VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S Advokatanpartsselskab J.nr. 18946 om/emn VEDTÆGTER FOR SKAKO A/S NAVN 1.1 Selskabets navn er SKAKO A/S. 1. 1.2 Selskabets binavne er VT Holding A/S og SKAKO Industries A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 23. marts 2010

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 23. marts 2010 Head Office Indkaldelse til ordinær generalforsamling Side 1 af 18 Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S Gentofte, den 23. marts 2010 Meddelelse mr. 5/2010 Kontaktperson: Administrerende direktør Peter Arndrup

Læs mere

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING Herved indkaldes til ordinær generalforsamling mandag den 29. april 2019, kl. 08.30, i BI Erhvervsejendomme A/S Generalforsamlingerne finder sted på BI Management A/S kontor Sundkrogsgade 7, 2100 København

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling MEDDELELSE NR. 170 17. september 2019 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Vedlagt offentliggøres selskabets indkaldelse til ordinær generalforsamling, som afholdes torsdag, den 10. oktober 2019 kl.

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr , (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling, der afholdes tirsdag den 8. januar 2019, kl. 17.00 på Stamholmen 70, 2650 Hvidovre Dagsorden

Læs mere

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013 Hovedkvarter: Sydvestvej 21 DK-2600 Glostrup Telefon:+45 7025 2223 Telefax:+45 7025 0223 Bank: Danske Bank CVR.Nr: 2668 5621 www.comendo.com comendo@comendo.com FONDSBØRSMEDDELELSE NR. 164 27. marts 2013

Læs mere

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog.

A-aktier er ikke omsætningspapirer, de skal lyde på navn og noteres i selskabets ejerbog. J.nr. 020122-0053 jcr/aru VEDTÆGTER FOR BRD. KLEE A/S, CVR-NR. 46874412 Selskabets navn og formål Selskabets navn er Brd. Klee A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive ingeniør-, handels- og produktionsvirksomhed.

Læs mere

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43)

Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) Vedtægter for GN Store Nord A/S (CVR- nr. 24 25 78 43) 1 Navn 1.1 Selskabets navn er GN Store Nord A/S. 1.2 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: (a) Det Store Nordiske Telegraf-Selskab

Læs mere

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling 2014/15, der afholdes

Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, (Selskabet) indkalder herved til ordinær generalforsamling 2014/15, der afholdes InterMail A/S, Stamholmen 70, 2650 Hvidovre, Danmark Selskabsmeddelelse nr. 2-2015/16 17. december 2015 Bestyrelsen for InterMail A/S, CVR-nr. 42 57 81 18, ("Selskabet") indkalder herved til ordinær generalforsamling

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne regnskabsår. 2. Forelæggelse af årsrapport med revisionspåtegning. ROC ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S Side 1/8 Fuldstændige forslag til vedtagelse på ordinær generalforsamling i Rockwool International A/S onsdag den 21. april 2010, kl. 17.00 i Roskilde Kongrescenter, Møllehusvej

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013

Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712. Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 Til aktionærerne i Royal Unibrew A/S CVR-nr. 41956712 Bestyrelsen for Royal Unibrew A/S indkalder til selskabets ordinære generalforsamling 2013 mandag den 29. april 2013, kl. 16.00 i Dalumhallerne, Mejerivej

Læs mere

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 5, 2015

Fondsbørsmeddelelse Meddelelse nr. 5, 2015 Fondsbørsmeddelelse 18.03.2015 Meddelelse nr. 5, 2015 Vedlagt fremsendes indkaldelse dateret 18. marts 2015 med dagsorden til den ordinære generalforsamling i Monberg & Thorsen A/S den 9. april 2015. Meddelelsen

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S GENERALFORSAMLING 2019 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING I HARBOES BRYGGERI A/S Onsdag den 21. august 2019, kl. 10.00 i Harboes

Læs mere

Vedtægter Nordic Shipholding A/S

Vedtægter Nordic Shipholding A/S Vedtægter Nordic Shipholding A/S Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Nordic Shipholding A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at udføre aktiviteter som dels et rederi og dels et skibsinvesteringsselskab

Læs mere

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport. Mols-Linien A/S Færgehavnen DK-8400 Ebeltoft www.mols-linien.dk Telefon: 89 52 52 00 Telefax: 89 52 52 90 mols-linien@mols-linien.dk Mols-Linien A/S indkalder herved til ordinær generalforsamling TIRSDAG

Læs mere