aar hus arki design tekt erne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "aar hus arki design tekt erne"

Transkript

1 design aar hus arki tekt

2 design grafik / tekst: aarhus arkitekterne a/s 2. udgave

3 afdeling for design For os er design en integreret del af dét at skabe bygninger og rum, og designafdelingens opgaver ligger ofte i en naturlig forlængelse af tegnestuens øvrige virke. aarhus arkitekternes kompetenceområde favner således bredt og involverer alt fra planlægning over arkitektur til designløsninger. Vi vil gerne præge vores bygninger og omgivelser også i detaljerne for herved at sikre et helstøbt billede. Det er vores ambition, at designafdelingens arbejde skal have en synergi og en relation til det, der i øvrigt foregår på tegnestuen. Designet skal ikke være løsrevet fra en arkitektonisk sammenhæng, men derimod være integreret i hele processen. I kraft af at arkitekter og designere arbejder side om side kan vi sikre, at der er en rød tråd og dermed sammenhæng mellem arkitektur og design. Vi beskæftiger os med et bredt spekter af designopgaver lige fra produktdesign til brugskunst, møbler og specialinventar. Et tæt samarbejde med kunden er afgørende for et godt resultat, ligesom funktion, økonomi og produktion er væsentlige designparametre og grundlaget for godt design. Som det også er gældende for resten af tegnestuens arbejde, er vi optaget af at skabe smuk og funktionel design, der samtidig er baseret på bæredygtige og langsigtede løsninger.

4 design kompetencer aarhus arkitekterne har stor erfaring inden for mange forskellige produktområder. Gennem målrettede processer sammensætter vi effektive designløsninger, der kan styrke virksomhedens placering på markedet, ved at: > skabe sammenhæng i virksomhedens produktprogram > fremme virksomhedens evne til produktdifferentiering > afklare behov og ønsker til produktet ved hjælp af brugerundersøgelser og oversætte dem til gode designløsninger forbedre virksomhedens muligheder for at udnytte eksisterende teknologi > reducere virksomhedens produktionsomkostninger > forbedre virksomhedens image og kommunikation > > > tænke miljø og bæredygtighed ind i designprocessen af virksomhedens nye produkter designe æstetiske og tidløse produkter, der kan tilføje merværdi til virksomheden

5 Unikke produkter

6 design T39 håndklædevarmer producent: VOLA A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: udviklet 2009 Håndklædevarmeren er udviklet som et modulsystem. Hver håndklædevarmer designes og tilpasses individuelt til hvert rum. Håndklædevarmeren kan således bestå af det antal stænger, der passer til funktionen og indretningen i det pågældende rum. For at få den perfekte designmæssige løsning kan stængerne monteres i den afstand, der passer til flisen, der er valgt til badeværelset. Den nye VOLA håndklædevarmer giver dermed fuld frihed til at skabe en smuk og unik designløsning tilpasset det individuelle rum og den enkelte bygherres ønsker. Produktet har modtaget den anerkendte, amerikanske designpris Good Design Award i 2009 og er derudover nomineret til Den Danske Designpris og den tyske designpris, Designpreis Vi starter designarbejdet med at vægte de funktioner, produktet skal lose. Analysen danner grundlag for, at vi kan definere hvilke krav til design, der vil skabe den bedste brugskvalitet.

7

8 design

9 FS armatur-serie producent: VOLA A/S design: aarhus arkitekterne a/s FS1 armatur til fritstående badekar Produktet har modtaget designprisen Good Design Award for sin minimalistiske og elegante form, og FS1 armaturet har desuden været nomineret til den tyske designpris, Designpreis Projektstade: udviklet 2007 FS2 armatur til fritstående håndvask Projektstade: udviklet 2009 FS3 armatur til fritstående bruser Ligesom flere af de andre produkter aarhus arkitekterne har tegnet for VOLA, er også FS3 armatur til fritstående bruser blevet tildelt den amerikanske designpris, Good Design Award. Projektstade: udviklet 2009 Det æstetiske mål for produktet defineres tidligt i en designproces. Sammen med kunden finder vi i fællesskab frem til hvilke forventninger, der er til æstetik og funktion. Det fælles afsæt sikrer, at kunden kan være sikker på, at produktets form og identitet ikke afviger fra virksomhedens designprofil.

10 design

11

12 design FUNKT IONSANALYSE: Beskriver de forskellige brugsmåder, adfærden ved anskaffelsen af produktet og produktets rolle i en planlagt handling. ST RUKT URANALYSE: Afklarer produktets indre og ydre struktur samt de dele, som produktet er sammensat af. FORMANALYSE: Drejer sig om produktets æstetiske egenskaber, der har afsæt i en tidsmæssig kontekst.

13 analyse I designarbejdet kan tilsyneladende enkle analyser skabe grundlag for innovation og nye kvaliteter ved produktet. Designprocessen er baseret på de forskellige behov og krav, der er til et produkt i løbet af dets livscyklus. Men analysefasen handler ikke kun om produktet, men mindst lige så meget om virksomhedens værdigrundlag. Det er vigtigt, at vi har en klar forståelse af, hvem virksomheden er og i hvilken retning, den bevæger sig. Herved opnår vi de nødvendige kvalifikationer til at kunne skabe et produkt, der repræsenterer virksomhedens brand.

14 design fra proces til produkt Skæve og innovative tilgange skaber nye løosninger workshop deltagere: aarhus arkitekterne og VOLA

15 brugerdreven innovation aarhus arkitekterne beskæftiger sig med brugerinddragelse ud fra en helhedsbetragtning, hvor både producentens viden og brugernes erfaring med produktet er en afgørende kilde til udvikling og nytænkning af nye løsninger. Vi arbejder målrettet med at udvikle metoder, der kan afdække ny viden og skabe baggrund for innovative løsninger. Vi har fokus på samarbejdsformer og værktøjer, der kan styrke og optimere brugerinddragelsen. Brugerundersøgelserne hjælper os med at vejlede virksomhederne om brugernes ønsker til produktet og måder at benytte det på. Vi arbejder procesorienteret og metodisk. Ved hjælp af brugerinddragelse har vi mulighed for at få viden om, hvordan eksisterende løsninger fungerer; at opnå en uddybende indsigt i erkendte og ikke-erkendte brugerbehov samt at afprøve og vurdere nye løsningsforslag og principper. Kernen i designarbejdet er de mennesker, som kommer til at bruge produktet.

16 design

17 hospitals- og laboratorieinventar producent: Zystm A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: 2007 og 2008 Hospitalsinventaret inkluderer funktionsskabe til opbevaring af udstyr, medicin, plejemateriale m.m., mens laboratorieinventaret er tilpasset både hospitaler og den farmaceutiske industri. Begge systemer er udviklet på basis af dialogmøder, observationer og interviews.

18 design aduro 8 brændeovn producent: Aduro A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: 2010

19 udendørs pejs producent: Aduro A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: 2010

20 design aduro 11 brændeovn producent: Aduro A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: 2010

21 wall brændeovn producent: Hvam Heat Design design: aarhus arkitekterne a/s og SMT Design ApS projektstade: udviklet 1999

22 design udstillingsinventar til vola academy producent: VOLA A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: udviklet 2008 I VOLA Academy går arkitektur og design hånd i hånd. Det nye efteruddannelsescenter og showroom er tegnet af aarhus arkitekterne. Efterfølgende faldt det naturligt, at designafdelingen fik opgaven med at designe håndvaske, bruseniche og andet tilbehør til showroomet.

23

24 design

25 tankestreg projekt: Den Røde Rute, Århus Festuge, 2008 design: aarhus arkitekterne a/s sponsorer: IKEA A/S, MT Højgaard A/S, Arbejdsmarkedscenter Nord Projektet bestod af en række møbler, der hver dannede en form for uafgrænsede rum ned gennem Posthussmøgen i Århus. Installationen tilbød et helle og en afstikker fra det hektiske og befærdede strøg, som smøgen grænser op til. Rækken af identiske møbler skabte et interessant og smukt visuelt forløb, der henledte opmærksomheden på et ellers overset sted i Århus byrum.

26 design udekøkken producent: Aduro A/S design: aarhus arkitekterne a/s og SMT Design ApS projektstade: udviklet 2006 Som designer er det en vigtig opgave at få de forskellige parametre inden for design, funktion, kvalitet og pris til at gå op i en hoøjere enhed.

27 duro byrumsinventar producent: Veksø A/S design: aarhus arkitekterne a/s og SMT Design ApS Serien er oprindeligt udviklet til Storcenter Nord i Århus.

28 design showroom producent: VOLA A/S design: aarhus arkitekterne a/s projektstade: udviklet 2005, 2008 sted: Amsterdam, London, København, Wien og München Indretningen har indbefattet alt fra ombygning af de eksisterende lokaler til indretning og specialdesign af detaljer til showroomet. Vi designer oplevelser

29

30 design aarhus arkitekterne aarhus arkitekterne er en erfaren og uformel tegnestue med en stor grad af indlevelse. Vi beskæftiger os med arkitektur, design og planlægning i alle faser fra konceptudvikling til byggeledelse og fagtilsyn. Vi har stærke faglige kompetencer og et godt socialt miljø. Vi opfatter dialogen og vidensudvekslingen, som det vigtigste procesværktøj og et helt grundlæggende element i tegnestuens arbejde og fundament. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver af stor arkitektonisk mangfoldighed og af høj kvalitet. Projekterne vi skaber, er oftest resultatet af en procesorienteret tilgang, hvor vi sammen med projektets bygherre og andre af byggeriets parter arbejder mod et fælles defineret mål. I samarbejde får vi udviklet et klart og visionært koncept, som kan danne afsæt for smuk og oplevelsesrig arkitektur. Ved hvert projekt handler det om at udforske en opgaves særlige potentiale, dets muligheder og dets begrænsninger for at sikre den bedst mulige løsning. Både i forhold til den økonomiske ramme og i relation til stedet og landskabet, til samtiden, til brugerne og det liv, der skal udfolde sig. Tegnestuen har kontor i Århus og København og beskæftiger ca. 50 medarbejdere.

31 kontakt torben madsen, aarhus arkitekterne a/s europaplads 16, dk århus c / rosenvængets sideallé 3, dk københavn ø / Svanemærket tryksag

32

Af Helle Lorenzen, kommunikationsmedarbejder (DJ)

Af Helle Lorenzen, kommunikationsmedarbejder (DJ) Af Helle Lorenzen, kommunikationsmedarbejder (DJ) 01 07 Nogle tegnestuer tænker i værker. Det gør Aarhus Arkitekterne ikke. De udvikler projekter i tæt samarbejde med kunden. Og den største ros er, når

Læs mere

CITY SWAN Fremtidens arkitekttegnede lysmast er landet

CITY SWAN Fremtidens arkitekttegnede lysmast er landet CITY SWAN Fremtidens arkitekttegnede lysmast er landet Giv byrummet luft under vingerne med arkitekttegnede lysmaster CITY SWAN Filosofien hos DAV NORDIC er, at armaturet starter ved jorden, og det lever

Læs mere

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET

EN STILREN LØSNING TIL BADEVÆRELSET unidrain GlassLine unidrain GlassLine er brusebunde og brusevægge i glas, som sammen med det originale unidrain gulvafløb samler de enkelte komponenter til én samlet flot, vådrumssikker og gennemtænkt

Læs mere

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes.

URBAN ELEMENTS. Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. 2017/2018 URBAN ELEMENTS Urban Elements producerer og leverer inventar til uderum hvor mennesker mødes. Til dette formål leverer vi et sammenhængende sortiment af klassisk og moderne byrumsinventar, som

Læs mere

arkitekt og projektrådgivning

arkitekt og projektrådgivning mellemrum arkitekt og projektrådgivning Udvikling og forandring opstår på baggrund af nye behov og muligheder Udviklings- og forandringsprocesser kræver engagement Udvikling og forandring opnås, når mennesker

Læs mere

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.

det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe. det tegner godt ArkiTegnRibe ApS v/ Arkitekt maa Niels Pinborg Saltgade 18, 1 6760 Ribe Tlf.: 7542 2122 arkitekt@arkitegnribe.dk www.arkitegnribe.dk Side 2 Velkommen Velkommen til ArkiTegnRibe, hvor arkitekt

Læs mere

ærlighed gennem enkelhed

ærlighed gennem enkelhed Paustian Arkitekt ærlighed gennem enkelhed 2 Paustian Arkitekt arbejder ud fra et ønske om, at funktion, arkitektur og byggeøkonomi skal gå op i en højere enhed. Paustian Arkitekt, ærlighed gennem enkelhed

Læs mere

Brugerdreven Innovation

Brugerdreven Innovation Brugerdreven Innovation Johanne Mose Entwistle Antropolog Alexandra Instituttet BrugerDreven Innovation - BDI Tæt involvering af brugerne i alle faser af produkt/serviceudviklingen Forståelse af kundernes/brugernes

Læs mere

Nyhed. glassline. brusevægge DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE

Nyhed. glassline. brusevægge DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE Nyhed glassline brusevægge DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE Gulvafløb ClassicLine Square DANSK DESIGN I VERDENSKLASSE I 2003 opfandt unidrain det aflange gulvafløb og placerede det op ad væggen i brusenichen.

Læs mere

UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET

UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET UDVALGSPOLITIK FOR PLAN- OG BOLIGUDVALGET Udvalgspolitik for plan og boligudvalget 2014 Baggrund Denne udvalgspolitik for Plan- og Boligudvalget er skabt i fællesskab af politikere, samarbejdspartnere

Læs mere

Værdibaseret tilgang. 02 (om os)

Værdibaseret tilgang. 02 (om os) Dialog skaber værdi 02 (om os) Værdibaseret tilgang Når du skal vælge en arkitekt til dit projekt, er tilliden afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat

Læs mere

ONV Husene. www.m2.dk

ONV Husene. www.m2.dk ONV Husene www.m2.dk INDHOLD Arkitekttegnede huse Individualitet 4 Fleksibilitet 6 Funktionalitet 8 Kvalitet 10 Økonomi 12 Proces 14 Tid 16 M2 18 4 INDIVIDUALITET> Skræddersyet typehus INDIVIDUALITET

Læs mere

Nytænkte løsninger til byggeindustrien

Nytænkte løsninger til byggeindustrien Nytænkte løsninger til byggeindustrien by Levering til aftalt tid og pris UPFRONT SOLUTIONS er unikke og nytænkte boligog konstruktionsløsninger til nybyggeri og renovering af eksisterende byggeri. Produktserien

Læs mere

VI DESIGNER LEVENDE RAMMER FOR MENNESKERS LIV

VI DESIGNER LEVENDE RAMMER FOR MENNESKERS LIV VI DESIGNER LEVENDE RAMMER FOR MENNESKERS LIV Hos Thing Brandt Landskab skaber vi æstetisk, funktionel og bæredygtig landskabsarkitektur, der danner grobund for værdifulde oplevelser. En øget fællesskabsfølelse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni, 2018 Institution VUC Fredericia Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HF Design B Klavs Moltzen Hold

Læs mere

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen

Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Presseinformation Den nye armaturserie Logis fra Hansgrohe forbinder smukt design med en prissætning, der særligt retter sig mod projektbranchen Logis: Ny projektserie fra Hansgrohe Hasselager, september

Læs mere

Kolding Kommunes vision 3.0 Sammen designer vi livet

Kolding Kommunes vision 3.0 Sammen designer vi livet Kolding Kommunes vision 3.0 Sammen designer vi livet Sammen om visionær velfærd Sammen går vi forrest i udviklingen af fremtidens velfærdsløsninger. Gennem en tidlig og forebyggende indsats arbejder vi

Læs mere

"Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain

Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres. Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain "Det er ingen kunst at få vandet ud af brusenichen. Kunsten er hvordan det gøres." Claus Dyre, designer og grundlægger af Unidrain Prisbelønnet originalitet HighLine Panel Corian Hot med ramme Fakta Unidrain

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni, 2019 Institution VUC Fredericia Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HF Design B Klavs Moltzen Hold

Læs mere

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation

Masterclass i 2013. Tænk ud af boksen Idégenerering. Oplevelsesøkonomi. Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Masterclass i 2013 Tænk ud af boksen Idégenerering Oplevelsesøkonomi Design din egen forretningsmodel Brugerdreven Innovation Kort Om RUC MasterClass Kontakt Berit Nørgaard Olesen beritn@ruc.dk - Tilmelding

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2011-2013 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HTX Vibenhus Københavns Tekniske Skole Htx Design

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni, 2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HF og VUC Fredericia HF Design C Klavs Moltzen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin August 2012 maj 2013 Institution HTX Vibenhus Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) HTX Design B Kamilla Ørnstedt

Læs mere

Terrassetag Carport Solceller

Terrassetag Carport Solceller Terrassetag Carport Solceller 2 Arkitektur og egen grøn elproduktion Denne folder er tænkt som information og inspiration for den grønne projektmager, som ønsker sig en kombination af æstetik og vedvarende

Læs mere

City of Westminster College

City of Westminster College CASE City of LOKATION: City of, London, England. Arkitekt/ designer: schmidt hammer lassen architects. City of designet af schmidt hammer lassen architects På Paddington Green Campus i London, ligger schmidt

Læs mere

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix.

RETAILMENT. RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. RETAILMENT RETAILMENT A/S består af fire stærke brands; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, Hindsgaul, og Shop-fix. Hver for sig byder de fire brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner

Læs mere

Stephen Willacy, Stadsarkitekt:

Stephen Willacy, Stadsarkitekt: Stephen Willacy, Stadsarkitekt: Aarhus står over for en ganske overvældende udvikling, hvor byens fysiske rammer udvides, og bykernen fortættes. Det er helt unikt, og der ligger et stort arbejde i at sikre

Læs mere

LIVETS BY PROCESPRÆSENTATION

LIVETS BY PROCESPRÆSENTATION Team Livets By: LIVETS BY PROCESPRÆSENTATION -PROJEKT FOR FASE 2 AF KØGE KYST KONKURRENCEN PROCESBESKRIVELSE Vores overordnede fokus for arbejdet i projektkonkurrencens fase 2 er at styrke, kvalificere

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING

UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING UDDANNELSESBESKRIVELSE 2012 INNOVATION OG NYTÆNKNING Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte som deltager... 2 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 3 Seminarer... 3 Læringsform...

Læs mere

lundhilds tegnestue ARKITEKTHJÆLP OG ENERGIOPTIMERING

lundhilds tegnestue ARKITEKTHJÆLP OG ENERGIOPTIMERING lundhilds tegnestue ARKITEKTHJÆLP OG ENERGIOPTIMERING Skab merværdi i din bolig Fra drøm til virkelighed... Arkitekthjælp for en dag, kombineret med et energitjek lundhilds tegnestue kombinerer nu det

Læs mere

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK

ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER. Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK ET MATERIALE TIL FLERE GENERATIONER Til tagdækning, facadebeklædning, tagrender, solarløsninger og arkitektoniske detaljer BEDRE BOLIG MED RHEINZINK 2 3 Slappe af, læse, dagdrømme, skrive lange breve,

Læs mere

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning

Systemer til forbedring af byrum og landskab. vægbeplantning Systemer til forbedring af byrum og landskab vægbeplantning Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk Walgerholm 13-15

Læs mere

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI

lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue ERHVERVBYGGERI lundhilds tegnestue bygaden 70 8700 horsens tel 44490054 www.lundhild.dk info@lundhild.dk Erhvervsbyggeri - din professionelle samarbejdspartner Hos Lundhilds tegnestue

Læs mere

Ingeniørens innovative arbejdsproces

Ingeniørens innovative arbejdsproces Ingeniørens innovative arbejdsproces Lærervejledning Ingeniørens innovative arbejdsproces Lærervejledningen giver inspiration til, hvordan du forud for undervisningen i Dansk Arkitektur Center klæder dine

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 08/11 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Vejle Handelsskole HHX Design C CRA HH3A-KOM

Læs mere

RETAILMENT. stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins,

RETAILMENT. stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, RETAILMENT stærke brands;; Darrol Shop Design, Darrol Mannequins, brands på stor erfaring med butiksindretning, mannequiner og interiørkoncepter alle med fokus på design, innovation og Vores primære referencer

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Invitation til byggemøde

Invitation til byggemøde Invitation til byggemøde Vi vil gerne invitere dig til et byggemøde, hvor vi fortæller om design, og hvordan design kan skabe vækst for din virksomhed Start med et opbyggende møde Mange tror at design

Læs mere

Fælles mål for DUS på Sofiendalskolen Aktiv fritid for alle.

Fælles mål for DUS på Sofiendalskolen Aktiv fritid for alle. 1 Fælles mål for DUS på Sofiendalskolen Aktiv fritid for alle. DUS står for det udvidede samarbejde, for vi er optaget af at skabe helheder i børns liv og sikre sammenhæng mellem undervisning og fritiden.

Læs mere

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning

Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning Workform: Rethink Business gav værdifuld inspiration til alle dele af vores forretning For tomandsvirksomheden Workform har deltagelsen i Rethink Business været værdifuld i forhold til at designe og producere

Læs mere

FORENINGEN FOR BYGNING- OG LANDSKABSKULTUR PÅ FREDERIKSBERG (FBLF)

FORENINGEN FOR BYGNING- OG LANDSKABSKULTUR PÅ FREDERIKSBERG (FBLF) Frederiksberg Kommune By og Miljøområdet Bygge-, Plan og Miljøområdet Rådhuet 2000 Frederiksberg bpm@frederiksberg.dk Frederiksberg den 25.02.2016 Frederiksstrategien Foreningen for Bygnings-og Landskabskultur

Læs mere

UDDANNELSE Innovationsagent 2017

UDDANNELSE Innovationsagent 2017 UDDANNELSE Innovationsagent 2017 Vi har fået skabt et tættere forløb mellem patienter og personale - en bedre forståelse for hinanden. INNOVATION I HVERDAGEN Uddannelse i praktisk innovation og brugerinddragelse

Læs mere

UDDANNELSE Innovationsagent 2017

UDDANNELSE Innovationsagent 2017 UDDANNELSE Innovationsagent 2017 Vi har fået skabt et tættere forløb mellem patienter og personale - en bedre forståelse for hinanden. INNOVATION I HVERDAGEN Uddannelse i praktisk innovation og brugerinddragelse

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2018 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og

Læs mere

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ

CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ CREATING SPACES. JEUDAN - HERSTEDØSTERVEJ JEUDAN - DAMPFÆRGEVEJ CREATING SPACES. For os handler det ikke om at bygge vægge. Det handler i langt højere grad om at skabe de perfekte rum og rammer for jeres

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni, 2014 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold VUC Fredericia HF Design C Klavs Moltzen

Læs mere

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder

DANISH RETRO. - en hyldest til de ukendte hænder DANISH RETRO - en hyldest til de ukendte hænder OM DANISH RETRO DANISH RETRO en hyldest til de ukendte hænder er et dansk design-brand, som producerer og markedsfører retro-stole fra 1940 erne og 50

Læs mere

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor!

At skabe innovative tag- og facadeløsninger begynder med svensk rapsolie. Læs her, hvorfor! Denne brochure er trykt på et Svanemærke-certificeret trykkeri. Det vil sige, at trykkeriet opfylder strenge miljøkrav og har opnået en miljølicens. Svanemærke-tryksag, licensnr. 3041 0027 ssab.com/greencoat

Læs mere

Science Center Skejby, Olof Palmes Allé 47 8200 Århus N

Science Center Skejby, Olof Palmes Allé 47 8200 Århus N - til leje... Kontor 713 m² Science Center Skejby, Olof Palmes Allé 47 8200 Århus N Attraktive lokaler i totalrenoveret ejendom Meget velbeliggende erhvervsområde i vækst tæt ved Skejby Sygehus Flotte,

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE/ Nyt boligområde i Musicon, Roskilde Oktober KSE Ejendomme. SvendborgArchitects

PRESSEMEDDELELSE/ Nyt boligområde i Musicon, Roskilde Oktober KSE Ejendomme. SvendborgArchitects PRESSEMEDDELELSE/ Nyt boligområde i Musicon, Roskilde Oktober 2016 Til pressen Kullegaard, Svendborg Architects og Schønherr udvikler nyt område i Roskilde Arkitektvirksomhederne Kullegaard, Svendborg

Læs mere

playscapes denmark Hos playscapes skaber vi produkter og ydelser med fokus på kreativitet og nytænkning, hvor det i høj grad handler om at sætte os

playscapes denmark Hos playscapes skaber vi produkter og ydelser med fokus på kreativitet og nytænkning, hvor det i høj grad handler om at sætte os playscapes playscapes denmark playscapes er en innovativ iværksættervirksomhed, der forsøger at skabe nye veje til interaktion og udvikling gennem en unik kunstnerisk proces. The Art of Interaction er

Læs mere

FUSION Kommentarer fra tidligere studerende fra Designafdelingen:

FUSION Kommentarer fra tidligere studerende fra Designafdelingen: FUSION Kommentarer fra tidligere studerende fra Designafdelingen: Som designer med en arkitektbaggrund har jeg en god og bred forståelse for den kreative arbejdsproces i mange forskellige sammenhænge.

Læs mere

Desislava Mincheva Ida Willadsen Bang Kjeldsen den regulerende by. Program

Desislava Mincheva Ida Willadsen Bang Kjeldsen den regulerende by. Program Desislava Mincheva 140232 Ida Willadsen Bang Kjeldsen 915843 den regulerende by Program Kandidatprogram Kunst og Arkitektur Institut for Bygningskunst og Kultur Forår 2019 Vejleder: Peter Bertram Indhold

Læs mere

Værdimetoden. Baggrund for metoden. Metodebeskrivelse

Værdimetoden. Baggrund for metoden. Metodebeskrivelse Værdimetoden Hvordan bruger du bygherrens identitet som et aktiv for byggeprocessen? Hvordan sikrer du, at bygherrens strategiske behov og mål fastholdes igennem hele byggeprojektet? Hvordan kan du let

Læs mere

60/30 Stålreol DESIGN BCI

60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 Stålreol DESIGN BCI 60/30 STÅLREOL Funktionel, fleksibel og æstetisk 60/30 Stålreol er resultatet af mange års erfaring og succes. Dette fleksible produktkoncept har udviklet sig over årene og dets

Læs mere

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception

- Det perfekte valg. Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception - Det perfekte valg Klinik Sterilisation Konsultation Laboratorium Køkken & Bad Kontor Reception PRODUKTER Klinik 4 Mobilskabe 14 Sterilisation 16 Konsultation 22 Laboratorium 24 Køkken & Bad 26 Kontor

Læs mere

playscapes denmark www.playscapes.dk Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J Telefon +45 8628 1832 info@playscapes.dk

playscapes denmark www.playscapes.dk Buggesgårdvej 69, 8260 Viby J Telefon +45 8628 1832 info@playscapes.dk playscapes playscapes denmark playscapes er en innovativ iværksættervirksomhed, der forsøger at skabe nye veje til interaktion og udvikling gennem en unik kunstnerisk proces. The Art of Interaction er

Læs mere

Contract OPGAVER LØSES MED HØJ GENNEMPRØVET FAGLIGHED OG EN INNOVATIV TILGANG DET FORPLIGTER AT VÆRE SIKKER FØRSTE GANG - OG DET ER VI HOS WO

Contract OPGAVER LØSES MED HØJ GENNEMPRØVET FAGLIGHED OG EN INNOVATIV TILGANG DET FORPLIGTER AT VÆRE SIKKER FØRSTE GANG - OG DET ER VI HOS WO Contract OPGAVER LØSES MED HØJ GENNEMPRØVET FAGLIGHED OG EN INNOVATIV TILGANG WO løser opgaver indenfor det offentlige og private erhvervsliv, både som turn-key leverandør samt underleverandør med specialkompetencer.

Læs mere

Morsø 7900 serie 2 0 1 2-2 0 1 3

Morsø 7900 serie 2 0 1 2-2 0 1 3 Morsø 7900 serie 2012-2013 Morsø 7900 - et valg for livet... Med 7900-serien har Morsø i samarbejde med designeren Monica Ritterband udviklet og skabt en ny brændeovnsserie i støbejern, som funktions-

Læs mere

program for brugerdreven innovation

program for brugerdreven innovation Det vidste du ikke om program for brugerdreven innovation Resultater af midtvejsevalueringen af program for brugerdreven innovation www.brugerdreveninnovation.dk www.ebst.dk Første program af sin slags

Læs mere

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN

bolig erhverv undervisning kultur sport & fritid sundhed renovering planlægnig bygherrerådgivning LÆNGE LEVE ARKITEKTUREN Prisme arkitekter Prisme arkitekter a/s blev stiftet i Aarhus i 1992. Prisme arkitekter a/s indehaves af arkitekt m.a.a. Lars Christensen og er medlem af Danske Arkitektvirksomheder. Prisme arkitekter

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future

We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY. Lighting the Future We are LITE LIGHT INNOVATION TECHNOLOGY Lighting the Future LITE A/S LITE A/S (Light Innovation Technology) er en dansk virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby og datterselskabet LITE Sverige

Læs mere

Lydregulerende gardiner

Lydregulerende gardiner Lydregulerende gardiner Lydregulerende gardiner Undersøgelser viser, at et akustisk behageligt miljø øger motivation, produktivitet og velbefindende samt, at op til 70% af kontormedarbejdere mener, at

Læs mere

nytænkning og innovation udvikling af energieffektiv teknologi

nytænkning og innovation udvikling af energieffektiv teknologi nytænkning og innovation udvikling af energieffektiv teknologi De globale mål om forsyningssikkerhed og markant reduktion af CO 2 skal opfyldes gennem større energieffektivisering og meget mere brug af

Læs mere

FB44 DEN FLYDENDE LÆSESAL

FB44 DEN FLYDENDE LÆSESAL FB44 DEN FLYDENDE LÆSESAL OM PROJEKTET OMKRING FB44 Studerende i København oplever hyppigt at måtte gå forgæves, når de opsøger læsesale til faglig fordybelse, da byens læsesale ofte er fyldte. Sideløbende

Læs mere

Solceller til bygningsintegrering

Solceller til bygningsintegrering Solceller til bygningsintegrering -Produceret i Danmark Flensbjerg 8, 4960 Holeby, Danmark Tlf: 3536 7777 www.dansksolenergi.com Skifer Integration BESTEM GLAS Vi laver solcellepanelet i den størrelse,

Læs mere

Opstart Har I brug for rådgivere, der kender alt til helhedsplaner og selv har arbejdet i det almene?

Opstart Har I brug for rådgivere, der kender alt til helhedsplaner og selv har arbejdet i det almene? Helhedsplaner Afklaring Hvordan kan jeres boliger og afdeling udvikles? ALECTIA tilbyder både individuelle og standardiserede løsninger. Ideer og/eller en strategi Gennem dialog og samarbejde med beboerne,

Læs mere

Your Partner in Safety

Your Partner in Safety Your Partner in Safety Inspektion og kontrol af det færdige anlæg er en del af opgaven. SafeExIT SafeExIT er specialiseret i sikkerhedsbelysning, eksplosionsbeskyttet el-materiel, samt belysning til industrielle

Læs mere

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på

ES System. Projekter og komplet produktprogram fra ES System kan ses på Light is life ES System ES-SYSTEM designer, udvikler, producerer og integrerer en bred vifte af LED-belysningsløsninger med høj ydeevne og specifikationsklasse til arkitektoniske, industrielle og udendørs

Læs mere

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK

FM Mattsson. Køkken. Tryksag nr 251/3 DK FM Mattsson Køkken Tryksag nr 251/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet

Læs mere

Arkitektur i Gladsaxe. oplæg til arkitekturguide

Arkitektur i Gladsaxe. oplæg til arkitekturguide Arkitektur i Gladsaxe oplæg til arkitekturguide Indhold Baggrund 3 Guidens formål 5 Skitse til indhold 7 Skitse til arbejdsplan 9 2 Baggrund Lige siden 1997, hvor arkitektonisk kvalitet blev tilføjet i

Læs mere

Løsninger med omtanke nu og i fremtiden. Det unikke skinnesystem gør det muligt at:

Løsninger med omtanke nu og i fremtiden. Det unikke skinnesystem gør det muligt at: Løsninger med omtanke nu og i fremtiden Det unikke skinnesystem gør det muligt at: Højde- og sideindstille hjælpemidler Tilpasse indretningen i små og dårligt indrettede badeværelser Skabe bedre plads

Læs mere

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger

alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen vi favner bredt en mangfoldig verden af butiksløsninger do it yourself alt under et tag expedit - butiksløsninger til detailhandelen Butiksløsninger til detailhandlen er Expedits kernekompetence. Derfor består vores kompetencepallette af alt fra konceptdesign

Læs mere

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab Designing Cities With People IDÉKATALOG Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger I samarbejde med Københavns Kommune ApS Designing Cities With People www.arkilab.dk mail@arkilab.dk. ApS Birkegade 4

Læs mere

Sammen kan vi inspirere verden.

Sammen kan vi inspirere verden. Sammen kan vi inspirere verden. Leander A/S er en international virksomhed, der er kendetegnet ved en række unikke produkter, en stærk designfilosofi, passionerede medarbejdere og et kæmpe potentiale.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2018 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og

Læs mere

Velkommen hjem i Minecraft

Velkommen hjem i Minecraft Et undervisningsforløb om fremtidens bolig / Håndværk og design/dansk 5.-8. klasse / Lærervejledning Velkommen hjem i Minecraft Dette materiale er udarbejdet af Dansk Arkitektur Center til forberedelse

Læs mere

individuel skønhed og funktionalitet

individuel skønhed og funktionalitet by MOTU.DK individuel skønhed og funktionalitet Indhold side 4-5 soveværelse side 6-7 soveværelse side 8-9 side 10-11 side 12-13 side 14-15 side 16-17 side 18-19 påklædning éntre kontor skæve rum stue

Læs mere

PREFAB REALITY SYMPOSIUM 2018

PREFAB REALITY SYMPOSIUM 2018 Building network & Byldis BUILDING NETWORK PREFAB REALITY SYMPOSIUM 2018 BUILDING NETWORK & BYLDIS INVITERER TIL BUILDING NETWORK PREFAB REALITY SYMPOSIUM 2018 3. oktober Dansk Arkitektur Center i BLOX

Læs mere

Kullegaard. Holbæk Erhvervsforum Kunder

Kullegaard. Holbæk Erhvervsforum Kunder Kullegaard Holbæk Erhvervsforum Kunder 11.10.16 Fakta Etableret i 1980. Mere end 60 ansatte fordelt på kontorer i Holbæk og København. Kanalstræde 10, 2. sal 4300 Holbæk Trekronergade 149B, 1. tv. 2500

Læs mere

2. Synopsis. Spørgsmålene kommer som tekst eller som talte ord.

2. Synopsis. Spørgsmålene kommer som tekst eller som talte ord. 1. Manifest Den nye fælles referenceramme for udviklingen af fremtidens Danmark handler om lykke. Med lykken som grundelement skabes grundlag for et ansvarsfuldt samfund med plads og overskud til at tænke

Læs mere

Visioner for Ny by ved St. Rørbæk

Visioner for Ny by ved St. Rørbæk Visioner for Ny by ved St. Rørbæk Regionplanen I den første regionplan for fra 1973, blev området ved Store Rørbæk udpeget som byvækstområde første gang. Regionplan 2005 Den nye by er nu udpeget som et

Læs mere

Digitaliseringsstrategien frem mod 2017 er OPI interessant? Hvordan kan det skabe erhvervsmæssig vækst og offentlig gevinst

Digitaliseringsstrategien frem mod 2017 er OPI interessant? Hvordan kan det skabe erhvervsmæssig vækst og offentlig gevinst Digitaliseringsstrategien frem mod 2017 er OPI interessant? Hvordan kan det skabe erhvervsmæssig vækst og offentlig gevinst Offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI): en tværsektoriel samarbejdsform,

Læs mere

KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39

KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39 KONTORHUS OLOF PALMES ALLÉ 39 Infrastruktur Fundamentet for Skejby s erhvervsmæssige vækst fi ndes i områdets gode infrastruktur samt den umiddelbare kontakt til Århus midtby (6 km til Århus Hovebanegård)

Læs mere

Skolens kerneopgave Lærings-matrix

Skolens kerneopgave Lærings-matrix Mål: Et godt liv Uddannelse til alle Lov: Folkeskolens formålsparagraf 1 stk. 1 3 Skolens kerneopgave Lærings-matrix Almen dannelse Kulturel og generel Personlig dannelse Uddannelse Evidens for god læring

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Arne Emil Jacobsen... 4 En unik designer... 9 Kubeflex sommerhus... 10 ARNE EMIL JACOBSEN 1902-1971 Arne Emil Jacobsen blev født d. 11. februar 1902 i København og døde d. 24. marts

Læs mere

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration

Tænk nyt. Visioner. Hus for livet. Muligheder. - vokser i takt med behovet. Garanti. Inspiration Tænk nyt Visioner Hus for livet - vokser i takt med behovet Muligheder Garanti Inspiration Tænk nyt Hus med nye vinkler Nytænkende grundkoncept MoBuild huset er en ny måde at tænke hus på. Udgangspunktet

Læs mere

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk

Mere end et almindeligt gardin. Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Mere end et almindeligt gardin Sunrolls ApS Hammergårdsvej 20 8983 Gjerlev Tel 70 22 98 22 Email info@sunrolls.dk Fremtidens rullegardin Funktionelle og moderne gardiner Fremtidens rullegardin, som udover

Læs mere

we cele brate the diff erence design c an make Danish Design Award er Danmarks nationale designpris, som fejrer den forskel, design gør for

we cele brate the diff erence design c an make Danish Design Award er Danmarks nationale designpris, som fejrer den forskel, design gør for we cele brate the diff erence design c an make Danish Design Award er Danmarks nationale designpris, som fejrer den forskel, design gør for virksomheder, menneskers livskvalitet og et bæredygtigt samfund.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og

Læs mere

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik

Troldtekt contrast. eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast eksklusiv boligakustik Troldtekt contrast -eksklusiv boligakustik Løsningen til boligejere, der holder af smukke linjer, god akustik og træets naturlige varme. Med kombinationen af klassiske

Læs mere

Det klassiske i det moderne

Det klassiske i det moderne Det klassiske i det moderne Nedenstående illustration viser entasis forslag til infi ll i Åbenrå 16. Husene i Åbenrå er klassisk udformede med facader opbygget i en fast rytme med pille-vindue-pille. Infi

Læs mere

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR

Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Profilskabende helhedskoncepter DESIGN - INDRETNING - INVENTAR Hvor intet andet er angivet, er alt design af Jönsson DesignLab og alt specialinventar af Jönsson Invent a/s Jonsson Invent a/s Ellekær 14

Læs mere

Faglighed på Faaborgegnens Efterskole Hvad er sammenhængen mellem undervisning og vellykket læring?

Faglighed på Faaborgegnens Efterskole Hvad er sammenhængen mellem undervisning og vellykket læring? Faglighed på Faaborgegnens Efterskole Hvad er sammenhængen mellem undervisning og vellykket læring? Faaborgegnens Efterskole www.faae.dk 2011 Pædagogikkens to stadier: I skolen terper man de små tabeller

Læs mere

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk

Skifer i fibercement. En smuk og tidløs løsning. www.cembrit.dk Skifer i fibercement En smuk og tidløs løsning www.cembrit.dk Enkelhed fremhæver bygningens arkitektur Med et skifertag i fibercement får du en tagløsning præget af elegance og enkelhed. Du får et tag,

Læs mere

Made in Denmark Made in Denmark

Made in Denmark Made in Denmark DK www.hwam.dk HWEM ER Made in Denmark Made in Denmark HVEM Made ER in HWAM? Denmark Eller Hwem er HWAM?, som vi siger på godt jysk. HWAM er én af Danmarks største producenter af arkitekttegnede og miljøvenlige

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Det Naturvidenskabelige Gymnasium på Hotel- og

Læs mere

GLASSLINE & SHOWERLINE DK

GLASSLINE & SHOWERLINE DK GLASSLINE & SHOWERLINE DK ÆSTETIK OG FUNKTION unidrain er kendt for elegant og strømlinet design, der gør det muligt at forene æstetik og funktionalitet. Der er gået mere end 10 år, siden unidrain lancerede

Læs mere