Særregler for afvikling af 50cc 1. Division i Danmarksturnering 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Særregler for afvikling af 50cc 1. Division i Danmarksturnering 2015."

Transkript

1 Særregler for afvikling af 50cc 1. Division i Danmarksturnering cc 1. Division afvikles i 2015 efter følgende særregler idet antallet af tilmeldte hold ikke gør det muligt at afvikle divisionen efter det ordinære turneringsreglement. Følgende afsnit i Speedwayreglementet 18. Speedwayturneringer i 2015 Fælles bestemmelser. (inklusiv underafsnit) 19. Turneringsform (inklusiv underafsnit) Skal forsat respekteres. Turneringens afvikling Holdanmeldelser a. Alle holdanmeldelser udfyldes i DT i startnummerorden i alle relevante rubrikker senest 3 dage før løbsdatoen. Ved fristens udløb, frigør DT bruttotrups kørere som ikke er sat på hold Kørerne sættes på heatskema efter rangliste hvor højeste står som nr.1 næsthøjest nr. 2 osv. På skift vil ét af holdende have mulighed for at tilmelde en kører nr. 6, reglen om placering efter rangliste skal overholdes for denne kører. Holdet anses dog for at være fuldtallige når 5 kørere er fremmødt. Hvis et hold kommer med 3 kører skal de placeres fra nr. 1 til 3. Hvis et hold kommer med 4 kører skal de placeres fra nr. 1 til 4. Såfremt en kører mangler på holdanmeldelsen, kan denne efteranmeldes på løbsdagen. Dog skal kørerne stå efter ranglisten. Afvigelse på løbsdagen fra DT systemets holdanmeldelser noteres i dommerrapporten. Ved årets første match i DIT sættes kørerne på heatskemaet efter holdsætningsværdien. Efterfølgende sættes kørerne på efter ranglisten, hvor højest står, som nr. 1 næsthøjest nr. 2 osv. For kørere uden ranglisteværdi, skal holdsætningsværdien benyttes. Overtrædelse heraf medfører holdstraf i henhold til 23.1 Protest mod holdopstillingen skal afgives ved holdledermødets begyndelse. Officiel snitliste mandag morgen skal danne grundlag for protest, med henblik på at dommeren straks skal kunne behandle protesten. I tilfælde hvor den officielle snitliste og hold opstillingen ikke er i overensstemmelse, er det den officielle snitliste der betragtes, som gyldig. Summen af kørernes holdsætningsværdi på et hold, jfr må for 50cc 1. div. ikke overskride 30. Såfremt et hold stiller med 6 kørere, er det summen af holdsætningsværdien for kørerne nr. 1 til og med nr. 5 som gælder.

2 b. Møder holdet til matchen med for høj holdsætnings sum, er dette en overtrædelse af 201b og straffes i henhold til 21.2 b. I gentagelsestilfælde kan yderligere sanktioner tages i anvendelse. c. En klub, der har hold i flere divisioner i samme klasse, skal holdtilmeldingen altid ske med fuldtallige hold i højest rangerende division først. Overtrædelser heraf medfører holdstraf i.h.t d. Ingen kører må køre mere end 1 match pr. turneringsrunde. e. En klub kan vælge at køre alle eller nogle hjemmematcher på en anden bane. Gæstekører Der kan ikke anvendes gæstekørere. Bruttotrupskifte Der åbnes et transfervindue mandag i uge 27 for kørere, der fritstilles fra en bruttotrup, skifter til en anden klubs bruttotrup, eller nye kørere. Antallet af kørere i bruttotruppen skal dog altid bibeholdes. Transfervinduet lukker søndag. Transfer kan omfatte såvel kørere i en bruttotrup som udenfor. Transfer kan højst omfatte 3 kørere pr. hold. I forbindelse med transfer til anden klubs bruttotrup skal aftaleseddel underskrives senest 5 dage før transfervinduet åbnes. Klasseskift Skifte til en højere maskinklasse kan ikke finde sted før sidste runde i DIT er afviklet. Program a. Anvendelse af heatskema: 50cc. 1 division: S4.21A Modificeret Såvel papirkopi som elektronisk kopi er gyldig. Et trykt program skal overholde alment Reglement med undtagelse af maskinmærke. a.b. Den arrangerende klub skal lade trykke et passende antal programmer / heatskemaer. b.c. Til hvert holds holdledere skal der før matchen udleveres min. 10 stk. heatskemaer. d. Kørerne anvender hjelmfarverne i henhold til startspor placering. Reserve, Taktisk reserve Der kan ikke anvendes taktiskreserve Andre deltagere eller klasser Ved stævner, hvor der er deltagelse af andre kørere eller klasser, end de i selve matchen involverede, ansøges om løbstilladelse, som skal godkendes af sportsudvalget. Disse andre klasser skal afvikles før første start og/eller i stævnets pauser, og/eller efter stævnets sidste heat. Hvor et eller flere ekstra heat er led i en gennemgående serie, kan løbstilladelse herfor udfærdiges en gang til godkendelse, og derefter gælde hele serien.

3 Matcher a. En match afvikles som en individuel konkurrence imellem 16 kørere som repræsenterer 3 hold. b. Kørene tildeles hjelmfarver og baneopdeling som det fremgår af heatskema s c. Køres matchen med færre hold end 3 fastholdes hjelmfarver og baneopdeling iht. heatskema d. Walk over regel: Som udeblevet hold defineres et hold, der ikke er til stede på banen senest ved matchens 1. start. Dette gælder uanset årsag, hvad enten holdet er eller ikke er anmeldt, har sendt afbud, eller blot er udeblevet. Se i øvrigt Såfremt det senest kl dagen før matchen i DT systemet kan fastslås, at matchen dømmes Walk over, kan det/de resterende hold i samråd med dommeren straffrit undlade fremmøde. Ved 3 holds matcher hvor kun et hold møder frem dømmes Walk over af dommeren. Dommeren skal i dommerrapporten beskrive de forhold, der førte til Walk over kendelsen f. eks. afbud eller udeblivelser. Walk over bevirker at matchen ikke køres. Dommeren tildeler det/de resterende hold hver halvdelen af matchens totalt mulige heat point og 1,5 matchpoint. Pointgennemsnit. Kørerens scorede points i alt x 4 divideret med antal kørte heat. Der anvendes ikke bonuspoints. Licenser a. Holdlederne indsamler hver deres holds kørerlicenser, foreviser dem samt eget officiallicens før løbet til teknisk kontrol. b. Teknisk kontrol efterser licensens gyldighed, og at den er behørigt underskrevet af køreren på bagsiden i.h.t. punkt Såfremt holdlederen har licenskategori lavere end T, underrettes dommeren, som noterer dette i dommerrapporten og opkræver en bøde på kr. 100,- c. I tilfælde hvor kørerlicens ikke foreligger, kan tilladelse til start i matchen gives af dommeren, såfremt køreren på anden måde og uden tvivl kan dokumentere, at kørerlicens er udstedt. Dommeren skal opkræve en bøde op kr. 100,-, inden tilladelse til start gives. Mødetid a. Mødetid er senest 1 time før den fastsatte tid for stævneåbning. Dommeren skal opkræve en bøde på kr. 200,- ved for sen ankomst, inden der gives tilladelse til start. Dette gælder også for holdlederen. b. De fremmødtes materiel og udstyr skal være klar til TK samme tid.

4 Under Matchen og indtil protesttidens ophør 10 minutter efter afslutning af Matchens sidste heat skal godkendte cykler og udstyr forblive indenfor ryttergårdens afspærrede område, og må kun forlade dette ved udkald til start eller efter tilladelse/ordre fra stævneleder. Såfremt det har været nødvendigt at tage en godkendt motorcykel ud af ryttergården for afhjælpning af tekniske problemer eller skader, skal denne kontrolleres af TK, før den igen må bringes ind i ryttergården. Tekniske regler Ved for sent fremmøde, kan motorcykel og kørers udrustning godkendes, når det ankommer. TK må afsætte den nødvendige tid hertil. Kørere på samme hold må bytte dæk indbyrdes. Dette omfatter ikke dæk, der henstår i Parc Fermé. Der må for hver fremmødt kører godkendes 2 dæksider pr. løb/match. Dækket mærkes på den godkendte side. Fremmøde og fravær Et hold anses for at være fuldtalligt når 5 kørere er fremmødt. Undlades kører nr. 6 straffes holdet ikke. En kører, der møder senere end første heat start, kan ikke deltage og anses for udeblevet: Såfremt et hold på det fastsatte tidspunkt for matchens 1. heat mangler fremmøde af mere end 2 kørere, anses holdet for udeblevet i matchrunden. Holdet udgår af matchen og straffes i henhold til punkt Denne situation i divisionerne kan i visse tilfælde medføre walk over. Som fremmødt anses: Kørere, der er noteret med heat, der indgår i beregning af pointgennemsnit Kørere, der har været fremme ved start en gang, og det grønne lys har været tændt. Det er ingen betingelse at fuldføre et heat. En fremmødt kører der af en årsag, som dommeren anerkender som værende gyldig, ikke er i stand til at komme til start, anses som mødt, såfremt dette er meldt til dommeren, inden udkald til den pågældende kørers heat: Gyldig årsag er et medicinsk, fysisk eller teknisk forhold, der opstår for en fremmødt kører efter den obligatoriske mødetid, og som forhindrer kørerens deltagelse i matchen. For den pågældende kører noteres NS, såfremt reserve ikke indsættes. Når der for en kører første gang i en match er noteret NS, kan køreren ikke indsættes i noget efterfølgende heat Som ikke fremmødt anses: Kørere, der møder senere matchens første start. Kørere, der udelukkende har tomme heatrubrikker, og hvor dommerrapporten ikke angiver opfyldelse af kravet.

5 Kørere, der efter afsluttet match er uden notering på heatskemaet anses for ikke mødt. Navnet streges i heatskemaet. Hold som ikke møder fuldtalligt straffes i henhold til punkt Starten a. Al udkald til start sker ved at dommeren igangsætter 2-minutters reglen. b. En kører, der berører eller sprænger starttapen, efter at dommeren har tændt det grønne lys, men før startgrinden er udløst, idømmes et starttillæg på 20 m. bag startsnoren og skal altid starte fra bane 4 (yderbanen), og heatet skal startes om. c. Hvis mere end en kører idømmes starttillæg, skal den først dømte starte yderst. d. Hvis en kører berører eller sprænger starttapen med cykel, krop eller hjelm efter at startgrinden er udløst, skal dommeren stoppe heatet for utilfredsstillende start, og starte heatet om uden tillæg til køreren. Startpositioner i omstarten fordeles herefter altid efter 1-3 og 2-4 systemet således at to kørere fra samme hold ikke starter lige ved siden af hinanden, og bane 4 friholdes. Pointgivning Generelt Der gives i hvert heat 3 point til vinderen, 2 point til nr. 2, 1 point til nr. 3, 0 point til nr. 4. Kørere, der ikke fuldfører et heat noteres med bogstaver: D: Køreren er diskvalificeret. F: Køreren er faldet uden at være diskvalificeret. M: Køreren har overskredet 2 minutters reglen. R: Køreren er udgået af heatet (retired) eller har ikke påbegyndt sin sidste omgang, før vinderen er kørt i mål. NS: (not started): Noteres for en programsat kører der med gyldig grund, jfr pkt. b3, ikke er startet i sit heat, og hvor ingen anden kører er indsat i stedet. S: noteres for en kører, der uden egen årsag ikke er i stand til at deltage i omstarten af et stoppet heat. Point eller bogstav skrives i rubrikken for den i omstarten eventuelt indsatte kører. Resultat Resultatet af en match Generelt: Alle elektroniske heatskemaer skal føres på PC i dommertårnet. En match vindes af det hold hvor holdets 5 højst scorende kørere opnår flest heatpoints sammenlagt. Matchpoint: Nr. 1 får 2 matchpoint. Nr. 2 får 1 matchpoint. Nr. 3 får 0 matchpoint.

6 Ved ligestilling i heatpoint efter sidste ordinære heat, tildeles matchpoint i den rækkefølge holdet har opnået i de individuelle placeringer. Kan afgørelsen ikke findes efter dette, køres der et skilleheat. Lodtrækning om, og opdeling af startbaner omfatter kun det antal kørere, der skal deltage i skilleheatet. Efter matchen mødes dommer og tidtagerchef med holdlederne, som har 10 minutter indsigelsesfrist til sikring af, at points i heatskema et er korrekt ført for de respektive kørere. Derefter underskrives heatskemaet af holdlederne, dommer og tidtager. Efter udløbet af indsigelsesfristen er resultatet gældende og kan ikke ændres eller ankes. Klubben som afholder matchen skal umiddelbart efter holdledernes godkendelse af heatskema sende den til: heatskema@suspw.dk Dommeren skal ved matchen afslutning uploade resultatet til DT. -- o o o --

5A. Speedwayturneringer i 2007 Dansk Speedway Liga

5A. Speedwayturneringer i 2007 Dansk Speedway Liga 5A. Dansk Speedway Liga Reglement 5A skal indeholde 8 nummererede sider. Reglementet er i forhold til tidligere år totalt nyskrevet og renummereret. Indeholder derfor ikke markeringer af rettelser Indholdsfortegnelse:

Læs mere

1. Speedway- Is-Racing - Lang- og græsbaneløb 2005 d. En kører, der er styrtet p.g.a. ureglementeret kørsel, eller bevidst er styrtet for at undgå en anden kører, af sikkerhedshensyn, kan dommeren lade

Læs mere

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE

Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE Turneringsreglement m.v. for DGI Storstrømmen Badminton VOKSNE Opdateret den 14.10.2014 Indledning Det er enhver klub- eller holdleders pligt at sætte sig grundigt ind i turneringsreglementet, idet de

Læs mere

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen

Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser for fodboldturneringen Turneringsbestemmelser - alle centrale rækker GENERELT Ved pointlighed mellem to eller flere hold er følgende gældende Ved kampe i dobbeltturnering a) Færrest

Læs mere

Reglement for spilletilladelse og klubskifte

Reglement for spilletilladelse og klubskifte Reglement for spilletilladelse og klubskifte Individuelle turneringer 1 Deltagelse i individuelle turneringer kræver ikke særskilt spilletilladelse. Spilleren skal dog være medlem af den tilmeldende klub

Læs mere

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet)

(inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) juni 2016/mrl Lokal studieordning for adgangskursus og suppleringskursus, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (inkl. optagelseskrav til diplomingeniørstudierne på Aarhus Universitet) Gældende fra august

Læs mere

50cc 1 og 2 division: Parturnering 2019

50cc 1 og 2 division: Parturnering 2019 50cc 1 og 2 division: Parturnering 2019 Par turnering - hvorfor nu det? Generelt og i de enkelte klubber er der ikke kørere nok til at samle hold uden at hente nogle i andre klubber. Derfor har SK i 2019

Læs mere

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012

BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 BMX-REGLEMENT FOR NORDISK MESTERSKAB, CUP OG BARNELEGE 2012 Arrangementet arrangeres efter UCI s reglement for BMX med følgende ændringer og tillæg. Arrangørlandet skal fremsende nyt Nordisk reglement

Læs mere

Mit første. Badmintonstævne

Mit første. Badmintonstævne Mit første Badmintonstævne Indholdfortegnelse Forord... 3 Turneringsform... 3 Hvordan tæller man... 3 Møde til et badmintonstævne... 4 Hvad skal jeg ha med... 4 I løbet af turneringen... 4 At spille en

Læs mere

Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold

Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold Stævneprogram Firmaidræt Open 2014 - Fredericia Fodbold 08-03-2014 Spillested Erritsø Hallen - Hal 1 og 2 Krogsagervej 42 Erritsø, 7000 Fredericia Stævneledelse Kolding Firma Idræt Afbud Bjarno Sørensen

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE

SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE CARAMBOLE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLE 3-BANDE CARAMBOLE - 1-BANDE CARAMBOLE FRI CARAMBOLE - CADRE SPILLEREGLER FOR CARAMBOLEDISCIPLINERNE. FÆLLES REGLER FOR ALLE SPILLEFORMERNE. 1. BILLARDER OG BALLER.

Læs mere

Begrænsning i antallet af deltagere til PBP 2011 13. februar 2010

Begrænsning i antallet af deltagere til PBP 2011 13. februar 2010 Begrænsning i antallet af deltagere til PBP 2011 13. februar 2010 Denne udgave er opdateret i forhold til den, der blev udsendt sammen med efterårsudsendelsen i 2009. Opdateringen vedrører specielt datoer

Læs mere

I Gundsølille har vi altid et hold børne- og juniorskytter med til DM og de deltager sammen med andre af DDS Roskildes ungdomsskytter.

I Gundsølille har vi altid et hold børne- og juniorskytter med til DM og de deltager sammen med andre af DDS Roskildes ungdomsskytter. Stævneprogram Ungdom Vintersæson 2007-2008 Indhold Forord... 3 Divisionsturneringen for salonriffel... 4 Turneringsregler for 15 m salonriffel (kort fortalt)... 4 Riffel 15m - BK, 1. division... 5 Riffel

Læs mere

DANSK SVØMMEUNIONS SANEX GRAND PRIX 2

DANSK SVØMMEUNIONS SANEX GRAND PRIX 2 DANSK SVØMMEUNIONS SANEX GRAND PRIX 2 DEN 16. 18. JUNI 2006 Svømmecenter Nordvest Nylandsvej 80, 8600 Silkeborg DELTAGELSE: Der er ingen aldersbegrænsning for deltagelse i Sanex Grand Prix 2. Udenlandske

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber.

Velkommen til. DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Velkommen til Landsmesterskaber 2016 DGI badminton byder jer alle - deltagere, ledere og forældre velkommen til årets Landsmesterskaber. Efter sæsonens stævner i landsdelsforeningerne mødes vi til DGI

Læs mere

Sejladsbestemmelser for Amager Juni Cup 2016 Lørdag d. 11. Juni 2016

Sejladsbestemmelser for Amager Juni Cup 2016 Lørdag d. 11. Juni 2016 SI-ACjuni2016-1.doc Side 1 af 5 1 REGLER Sejladsbestemmelser for Amager Juni Cup 2016 Lørdag d. 11. Juni 2016 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler incl. Skandinavisk

Læs mere

Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17

Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Side 1 Tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17 Så er tiden inde for tilmelding til Danmarksturneringen 2016/17, og retningslinjerne følger i dette brev. Seniorhold HERRER - En landsdækkende Liga med

Læs mere

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst:

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst: Kendelse af 21. marts 2001. 00-161.414. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet. Årsregnskabslovens 62. (Ellen Andersen, Morten Iversen og Jan Uffe Rasmussen) K, der er medlem af

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE: REGLEMENT 1 S.

INDHOLDSFORTEGNELSE: REGLEMENT 1 S. SPEEDWAY REGLEMENT 2 0 INDHOLDSFORTEGNELSE: REGLEMENT 1 S. 1 Speedway Is Racing Lang og græsbane. REGLEMENT 2 S. 21 Køreskemaer. REGLEMENT 3 S. 36 Løbstilladelse. REGLEMENT 4 S. 37 Danmarksmesterskaber.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv.

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv. Forretningsorden Det regionale Arbejdsmarkedsråd for Hovedstaden Januar 2015 AMK Øst 1. Opgaver 1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Regler/retningslinjer for logen

Regler/retningslinjer for logen Regler/retningslinjer for logen Generelt - 1 1.1 Hvad der sker og bliver sagt i logen, bliver i logen. 1.2 Forslag til ændringer i regler/retningslinjer sendes løbende til præsidenten, som derefter har

Læs mere

Hvad er nyt fra 1. januar 2016

Hvad er nyt fra 1. januar 2016 Hvad er nyt fra 1. januar 2016 Nr. 1 Regel 6: Spillerens ansvar Regel 6-6d Forkert score på et hul Slagspilleren er ansvarlig for rigtigheden af den score, der er ført for hvert enkelt hul på hans scorekort.

Læs mere

Atlet guide. Karrebæksminde Duathlon 2016. Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde

Atlet guide. Karrebæksminde Duathlon 2016. Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde Atlet guide Karrebæksminde Duathlon 2016 Dato: 30. April. 2016 Alleen 44, 4736 Karrebæksminde Velkommen til atlet guiden for Karrebæksminde duathlon. Guiden er til dig som deltager og vil sikre at du er

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2016

SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2016 SÆRLIGE BESTEMMELSER Forår 2016 Særlige bestemmelser Forår - 2016 1. Turneringer. 1. Unionen kan hvert år udskrive følgende turneringer: Ordinær turnering, der består af følgende rækker: Herrer LF-Serien

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold

Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold Velkommen til Sportmaster Segment Cup 2016 d. 4&5/6 2016. Vi glæder os til en fantastisk dag med fair play og flot fodbold En stor tak til vores sponsorer som muliggør dagens stævne Praktiske detaljer

Læs mere

Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen

Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen Ballerup-Skovlunde Fodbold Kvinde Elite Fodbold Program for indendørsstævne Skovlunde Hallen Lundebjerggårdsvej, 2740 Skovlunde Lørdag den 18. januar og søndag den 19. januar 2014 U7-piger - 9-piger -

Læs mere

KØBENHAVNS TENNIS UNION

KØBENHAVNS TENNIS UNION KØBENHAVNS TENNIS UNION Medlem af Dansk Tennis Forbund Dato:. februar 2013 Til unionens klubber. Hermed indbydes unionens klubber til deltagelse i Københavns Tennis Unions udendørs holdturnering for sæsonen

Læs mere

Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Verner Hansen (VMH), Bernd Thrysøe (BT), Michael Andersen (MA) Referat

Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Verner Hansen (VMH), Bernd Thrysøe (BT), Michael Andersen (MA) Referat Vejsportsudvalget Brøndby, den 2. november 2011 Referat for Vejsportsudvalgsmøde 04/11 12. oktober 2011 Fjelsted Skovkro, kl. 17.00 21.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Verner Hansen

Læs mere

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1

DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 DANSKE ÅRGANGSMESTERSKABER (DÅM-L) GR. 1 Den 27. 30. juni 2015 UNIVERSITETSHALLEN Campusvej 55, 5230 Odense M DELTAGELSE: Ældste gruppe: Piger årgang 01 og drenge årgang 99. Yngste gruppe: Piger årgang

Læs mere

REGLER JAGTSKYDNING GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER Alle discipliner. Generelt

REGLER JAGTSKYDNING GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER Alle discipliner. Generelt REGLER JAGTSKYDNING GENERELLE KONKURRENCEBETINGELSER Alle discipliner KODEKS FOR OPFØRSEL Alle discipliner Oprindelig 1.1.1997 Revideret og gældende fra 1.1.2011 Generelt Alle skytter og holdledere tilkendegiver

Læs mere

Ændringer til Speedway reglementet 2018

Ændringer til Speedway reglementet 2018 22-12-2017 Referat - SK møde, skypemøde d. 7. december 2017 (9-17) Til Stede SK: Rudi Steen Hansen, Hanne Thomsen, Brian Berthelsen, Ole Nørskov- Nielsen, Camilla Friberg (referent) Referat Velkomst Rudi

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Byråd

Forretningsorden for Haderslev Byråd Forretningsorden for Haderslev Byråd (gældende fra den 1. februar 2014) Vedtaget af Haderslev Byråd den 28. januar 2014 Forretningsordenen er fastsat med hjemmel i 2, stk. 4 i lov om kommunernes styrelse

Læs mere

Sejladsbestemmelser. DIF-DM for Nordisk Folkebåd i perioden xx.xx xx.xx.xx. Arrangeret af XXXXXXXX

Sejladsbestemmelser. DIF-DM for Nordisk Folkebåd i perioden xx.xx xx.xx.xx. Arrangeret af XXXXXXXX Sejladsbestemmelser DIF-DM for Nordisk Folkebåd i perioden xx.xx xx.xx.xx Arrangeret af XXXXXXXX 1 Regler. 1.1 Stævnet sejles efter de i Kapsejladsreglerne (RRS) definerede regler inkl. Nordic Sailing

Læs mere

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august

Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august & Præsenterer B.93 UnikBolig Cup 2016 13-14. august VELKOMMEN TIL B.93 UnikBolig Cup 2016 B.93 er en af Danmarks største fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at udvikle talentfulde

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet

Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Regler for valg til skolebestyrelser ved Hvidovre Kommunes folkeskoler og heldagsskolen Sporet Hvidovre Kommune Børn og Velfærd April 2015 Indhold Kapitel I: Indledning... 3 Kapitel II: Ansvar for gennemførelse

Læs mere

PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016

PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016 PROPOSITIONER FOR DE FYNSKE RÆKKER 2015 2016 Fynsserien og Serie 1 Fynsserien & Serie 1 1. halvsæson: Fynsserien: 12 hold enkeltturnering i 1. halvsæson. De 10 bedst placerede hold forbliver i rækken Nr.

Læs mere

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Ajourføring - Ejendomme J.nr. Ref. lahni/pbp/jl/ruhch Den 7. marts 2013 Introduktion til notatet... 1 Begrebsafklaring... 1 Hvorfor er det aktuelt

Læs mere

Havdrup Fodbold

Havdrup Fodbold Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 18. august 2013 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2013... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 5 Pulje

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Folketingets Forretningsorden. KAPITEL XI - Forhandlingen, dagsordenen

Folketingets Forretningsorden. KAPITEL XI - Forhandlingen, dagsordenen Folketingets Forretningsorden. KAPITEL XI - Forhandlingen, dagsordenen 26 Medlemmerne og ministrene taler fra Folketingets talerstol eller efter formandens bestemmelse fra deres pladser i salen. Det er

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet nedenstående afgørelse i sagen mellem KIF Vejen og FC Midtjylland.

Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har dags dato truffet nedenstående afgørelse i sagen mellem KIF Vejen og FC Midtjylland. FC Midtjylland og KIF Vejen Brøndby den 17. februar 2011 Journal nr. 1184-11-FS Afgørelse i sagen KIF Vejen mod FC Midtjylland kamp nr. 822300 Disciplinærudvalget under Dansk Håndbold Forbund (DHF) har

Læs mere

Frivilligpolitik. Søndergien Kulturhuset& Hvad betyder det at være frivillig?

Frivilligpolitik. Søndergien Kulturhuset& Hvad betyder det at være frivillig? Søndergien Kulturhuset& Frivilligpolitik Hvad betyder det at være frivillig? Det er ulønnet arbejde. Du laver noget for en gruppe eller flere, dvs. gør noget for alle og ikke kun for din egen interesses

Læs mere

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016. drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST

VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016. drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 03 & 04 STÆVNETEKST VELKOMMEN TIL VEJEN CUP 2016 drenge årgang 03 & 04 Velkommen til Vejen... Som formand for Vejen Sportsforening byder jeg samtlige spiller,

Læs mere

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Retningslinjer for antal og placering af lukkedage Med udgangspunkt i Børne- og ungdomsudvalgets beslutning af 17.12.2008 ( http://www.kk.dk/edoc/b%c3%b8rne-

Læs mere

Studie- ordensregler 2015/16- ændringer

Studie- ordensregler 2015/16- ændringer Studie- ordensregler 2015/16- ændringer Motivationen for at ændre studie- ordensreglerne har først og fremmest været ønsket om at fokusere vores indsatsområder: Skriftlighed og fravær. Der har i arbejdet

Læs mere

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Vedtægter for Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening (HGI) l Navn og hjemsted Foreningens navn er Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening, forkortet til HGI. Foreningens

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering

Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering Reglement for Fyns Skak Unions Holdturnering 1 Turneringens struktur Holdturneringen er en turnering arrangeret af Fyns Skak Union (FSU), i hvilken FSU's klubber er berettigede til at deltage med et eller

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

Referat fra møde i Sportskommissionen på Skype

Referat fra møde i Sportskommissionen på Skype 25. november 2015 Referat fra møde i Sportskommissionen på Skype SK Møde: 11-2015 Mødedato: 16. november 2015 Til stede: Stefan Kristjansson(SKR), Ole Nørskov-Nielsen(ONN), Hanne Thomsen(HT), Brian Berthelsen(BB),

Læs mere

Bekendtgørelse om valg og certificering af tilsynsførende ved frie grundskoler m.v.

Bekendtgørelse om valg og certificering af tilsynsførende ved frie grundskoler m.v. BEK nr 619 af 09/06/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 20. august 2016 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., sag nr. 131.29F.031 Senere ændringer til forskriften BEK nr 220

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Stævneledermanual Teen 1 & 2 volley

Stævneledermanual Teen 1 & 2 volley Inden stævnet Tjek computer/printer. Kan I printe kampskemaer? - og er der toner nok til hele stævnet? Manglende udskrift af turneringen/kampskemaer kan medføre kaos og en dårlig oplevelse for de deltagende

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Intro - Std.Arb. Version: 2014-12-11

Intro - Std.Arb. Version: 2014-12-11 Noterne til værktøjet indeholder de supplerende informationer og emner, som underviser kan anvende til at opnå en dybere indsigt i værktøjet. Noterne bør erstattes af undervisers egne erfaringer og oplevelser

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Forretningsorden for. Viborg Byråd

Forretningsorden for. Viborg Byråd Forretningsorden for Viborg Byråd Byrådets møder 1 Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager skal behandles for lukkede døre, jf. lov om kommunernes styrelse 10. Stk. 2.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Formål med fritidstilbud

Formål med fritidstilbud Furesø Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i Furesø Kommunes kommunale fritidstilbud Formål med fritidstilbud 1 Fritidstilbud i Furesø Kommune omfatter fritidshjem og klub til børn fra skolestart

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2016 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

Vedtægter. for. Værebro Boldklub

Vedtægter. for. Værebro Boldklub Vedtægter for Værebro Boldklub 12-FEB-2014 Side 1 af 6 1. Navn 1.1. Klubbens navn er "Værebro Boldklub", der kan forkortes til Værebro BK eller VB 1968. 1.2. Klubben er hjemmehørende i Gladsaxe Kommune.

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Speedway Reglement 2016 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse

Speedway Reglement 2016 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse Speedway Reglement 06 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... I Fakta om Danmarks Motor Union... Reglement... Kort om Speedway... Speedway Is Racing Lang og Græsbaneløb 06... Generelt....

Læs mere

DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE

DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE Side 1 DANSK FLOORBALL UNIONS BØDEREGULATIV OG GEBYRLISTE Gældende for sæsonen 2016/17 opdateret d. 21. maj 2016. Bødestørrelsen er udtryk for normalstrafferamme. Bødestørrelsen kan i konkrete tilfælde

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

for "HOLLØSE FRUGTHAVES GRUNDEJERFORENING"

for HOLLØSE FRUGTHAVES GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER for "HOLLØSE FRUGTHAVES GRUNDEJERFORENING" som vedtaget på generalforsamling 30. oktober 1963 og ændringerne på generalforsamlinger 29. juli 1989 og 24. august 1996 ' 1. NAVN. Foreningens navn

Læs mere

2 rykkergebyrer af 100 kr., i alt 200 kr. for manglende betaling af cykelkontrolafgift

2 rykkergebyrer af 100 kr., i alt 200 kr. for manglende betaling af cykelkontrolafgift AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2015-0297 Klageren: XX 2625 Vallensbæk Indklagede: Metroselskabet I/S v/metro Service A/S CVRnummer: 21 26 38 34 Klagen vedrører: Parternes

Læs mere

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 15

VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 15 VALG AF DELEGEREDE Delegeretmøde 15 1. BRUG DEMOKRATIET Medarbejderforeninger På mange arbejdspladser med 5 DJ medlemmer eller flere, er der oprettet en medarbejderforening (standardvedtægter for medarbejderforeninger,

Læs mere

WEBIKE CUP 2015 nu med tilknyttet managerspil.

WEBIKE CUP 2015 nu med tilknyttet managerspil. WEBIKE CUP 2015 nu med tilknyttet managerspil. Løbsafvikling for 2015: Løbsdato Arrangør Løbsform 28. april SCC Linieløb 19. maj FSM Linieløb 16. juni TT Linieløb 11. august KCK Linieløb 25. august Kæden

Læs mere

RgF og Springholdet er meget glade for at kunne invitere til Nordjysk Mesterskab i TeamGym

RgF og Springholdet er meget glade for at kunne invitere til Nordjysk Mesterskab i TeamGym Randers, den 25. Januar 2014 Kære gymnaster, instruktører og dommere RgF og Springholdet er meget glade for at kunne invitere til Nordjysk Mesterskab i TeamGym lørdag den 22. marts 2014 i Arena Randers,

Læs mere

Praktisk hjælp til indkøb

Praktisk hjælp til indkøb Praktisk hjælp til indkøb Efter servicelovens 83 Kvalitetsstandard Kerteminde Kommune tager afsæt i den rehabiliterende tankegang. Vi tager udgangspunkt i, at du er ansvarlig for dit eget liv og ønsker

Læs mere

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2016. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2016 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 19. 21. februar 2016 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2016 for 8. år i træk. Det er en stor fornøjelse,

Læs mere

Vejledning om ikke erhvervsmæssig jernbanedrift Veteranbanebekendtgørelsen

Vejledning om ikke erhvervsmæssig jernbanedrift Veteranbanebekendtgørelsen Vejledning om ikke erhvervsmæssig jernbanedrift Veteranbanebekendtgørelsen 9. maj 2011 3 Vejledning om ikke Forord Forord Generelt Bekendtgørelsen kan ses under Lovstof på Trafikstyrelsens hjemmeside.

Læs mere

2. Fredag den 31. oktober Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen.

2. Fredag den 31. oktober Efter det samlede DMU møde om fredagen samles de enkelte grene halvanden time om aftenen. Referat fra SK BMX møde BMX Møde: nr. 09 2014 Mødedato: den 5. oktober 2014 Til stede: Per Varming (PV), Johnny Winther (JOW), Lars Ostenfeldt (LO), Hans Storm (HS), Lotte Filsø (LF) og Martin Gunnar Thenning

Læs mere

Projekt 4.8. Kerners henfald (Excel)

Projekt 4.8. Kerners henfald (Excel) Projekt.8. Kerners henfald (Excel) Når radioaktive kerner henfalder under udsendelse af stråling, sker henfaldet I følge kvantemekanikken helt spontant, dvs. rent tilfældigt uden nogen påviselig årsag.

Læs mere

Bekendtgørelse om fritagelse af fysiske personer fra tilslutning til Offentlig Digital Post m.v.

Bekendtgørelse om fritagelse af fysiske personer fra tilslutning til Offentlig Digital Post m.v. BEK nr 1553 af 18/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 19. september 2016 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansmin., Digitaliseringsstyrelsen, j.nr. 2013-6211-331 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

[Om bortfald af tilsyn eller vilkår om samfundstjeneste] 1. Jeg vil tillade mig at besvare samrådsspørgsmål E som det første.

[Om bortfald af tilsyn eller vilkår om samfundstjeneste] 1. Jeg vil tillade mig at besvare samrådsspørgsmål E som det første. Retsudvalget 2011-12 L 55, endeligt svar på spørgsmål 26 Offentligt Strafferetskontoret Dato: 7. februar 2012 Kontor: Strafferetskontoret Sagsbeh: Esben Haugland Sagsnr.: 2011-731-0012 Dok.: 336117 UDKAST

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB

GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB GENERELLE TURNERINGSBETINGELSER VED AFVIKLING AF TURNERINGER I VOLSTRUP GOLFKLUB Godkendt af Turnerings-, handicap-, ordens- og regeludvalget THOR-udvaalget. JAN Ændringer januar 2008: 02.d. Rækkeopdeling

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1)

Forslag. Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1) Til lovforslag nr. L 117 Folketinget 2011-12 Vedtaget af Folketinget ved 3. behandling den 13. juni 2012 Forslag til Lov om ændring af færdselsloven og lov om ungdomsskoler 1) (Aldersgrænsen for førere

Læs mere

Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen

Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen Forretningsorden Forslag januar 2016 Godkendt af Beredskabskommissionen for Sydvestjysk Brandvæsen den 03/02/2016 0/6 Indhold 1. Konstituering af beredskabskommission

Læs mere

Bekendtgørelse om plejefamilier

Bekendtgørelse om plejefamilier BEK nr 1554 af 18/12/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 11. juli 2016 Ministerium: Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold Journalnummer: Social, Børne og Integrationsmin., j.nr.

Læs mere