Klassisk rundrejse Toscana:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Klassisk rundrejse Toscana:"

Transkript

1 Klassisk rundrejse Toscana: Oplev Firenze, San Gimignano, Siena, Montepulciano, Volterra, Pisa og Lucca Puccini operafestival Tosca, gastronomi og vinsmagning, Uffizierne, Trasiminersøen, Benektinerklostret Monte Oliveto m/dansk/italiener og arkitekt som rejseledere Periode 7 14 august 2010 Toscana er renæssancens fødested med en overdådighed af kulturelle skatte, og dét sted i verden som har skabt flest kunstneriske og videnskabelige genier, såsom Dante Aligherieri, Leonardo da Vinci, Galilei, Michelangelo og Botticelli. Hele seks steder i denne del af Italien er kommet på Unescos liste over kulturel verdensarv: Toscana har alt det, der tiltrækker kunstelskeren, den historisk interesserede og livsnyderen. Hvor ellers i verden finder man så rigelige mængder af alt det, som giver tilværelsen krydderi? Pragtfulde vine, et udsøgt køkken, kunst, arkitektur hvor end øjet ser, og alt sammen i den smukkest tænkelige ramme - det toskanske landskab. Vi har på denne 7-dages rejse valgt det klassiske Toscana, Middelalderens Dante, renæssancens og Mediciernes Toscana, der i tallet var førende indenfor kunst, kultur, filosofi og videnskab i Europa. Men det er også en rejse i fodsporet på etruskerne - et urgammelt italisk højkulturelt folkeslag, der lagde det oprindelige navn til regionen Etrurien, men til sidst måtte bukke under for romernes overmagt. Vi besøger nogle af Europas mest gudsbenådede naturlandskaber med bølgende dale, ege- og cypreskove, olivenlunde, vinmarker og forrevne klippekyster. På rejsen besøger vi bl.a. Mediciernes Firenze med den smukke Domkirke, Palazzo Vecchio, Accademia med Michelangelos David statue, Ponte Vecchio og Uffizierne.

2 Middelalderbyen San Gimignano - med de berømte 100 klokketårne, videre sydpå til Siena; den gamle etruskerby med flotte pladser og paladser som Piazza del Campo, Palazzo Pubblico m.m. Videre sydpå til et af Italiens bedste vindistrikter, Montepulciano og Montalcino, kendt for den eksklusive Brunello og Vino Nobile di Montepulciano vin, hvor vi byder på vinsmagning, gastronomiske oplevelser og nyder den pragtfulde natur ved Trasimenersøen. Vi besøger en af de mest pittoreske byer Volterra - middelalderbyen på den himmelvendte, stormomsuste bjergtop. Vi rejser ud mod kysten og besøger sø- og handelsmagten og Galileis fødeby Pisa samt Lucca; Etruriens dronning og en af Toscanas mest charmerende byer, kendt blandt operaelskere som Puccinis fødeby. Ved Lucca ligger Torre del Lago, hvor der hvert år afholdes Puccini operafestival. Vi har sikret os rigtig gode billetter til PuccinisTosca. Dag afgang til Pisa, transfer til Firenze, frokost guidet tur i Firenze Vi flyver om formiddagen og ankommer efter blot 2 timers flyrejse til Pisa. Herefter ca. 70 km s transfer til Firenze. Vi indlogeres på et fantastisk 4-stjernet hotel, Hotel Cavour lige ved Domkirken og byder herefter på en lækker frokost. Firenze er særlig kendt for sin kunst og arkitektur. Det anslås at 350 ud af de 1000 største europæiske kunstnere og forskere gennem de sidste 1000 år enten har boet eller arbejdet i Firenze, herunder Michelangelo og Leonardo Da Vinci, Raphael, Dante Aligherieri og Galileo Galilei. Byen er spækket med paladser, kirker, museer og klassiske renæssance piazzaer. Efter frokosten guides vi til fods rundt i den fine gamle renæssance by og besøger bl.a. Duomoen en af verdens største domkirker med den imponerende kuppel af Brunelleschi, Pizza della Signoria med det fantastiske Palazzo Vecchio, middelalderbroen Ponte Vecchio. Vi slutter turen ved Palazzo Pitti, Firenzes største renæssancebygning, der fra 1549 var Mediciernes hovedresidens. Palazzo Pitti rummer bl.a. Galleria Palatina med en fin samling af renæssance- og barokkunst, Galleria d'arte Moderna med kunst fra især 1800-tallet samt rige samlinger af kunsthåndværk og dragter. Mest berømt er nok den tilstødende Parco del Boboli (Boboli parken), kendt for sit park og skulptur anlæg med romerske antikviteter, den berømte Bacchus statue og Giambologna's berømte badende Venus og meget mere. Fra parken har man endvidere Firenzes bedste udsigt. Aftenen er på egen hånd.

3 Dag Firenze - Uffizierne Anden dagen står i renæssancekunstens navn, vi har sørget for entré til det ellers nærmest utilgængelige Uffizi kunstmuseum, hvor køerne ingen ende synes at tage. Uffizierne er intet mindre end verdens største og fremmeste museum indenfor renæssancekunst. Vi finder her værker af Michelangelo, Leonardo Da Vinci, Botticelli, Raphael, Tizian og andre europæiske stormestre som Rubens og Dührer. Museet blev grundlagt i år 1560 under Medicierne, Cosimo den 1, som på daværende tidspunkt var Europa rigeste og mest magtfulde familie. Senere på dagen er der mulighed for på egen hånd at besøge Accademia, hvor vi bl.a. finder Michelangelos originalstatue af David, Boboli parken, Santa Croce; en gotisk kirke med bl.a. Michelangelos, Galileis og Machiavellis grave, San Lorenzo; en renæssancekirke med bl.a. Niels Stensens m.m. Dag San Gimignano Siena Montepulciano Efter morgenmad venter en lokal bus på os, og vi sætter kursen mod Siena. Undervejs stopper vi i den lille middelalderby San Gimignano - også kendt som byen med de hundrede tårne: Beliggende langs den gamle handelsrute via Fancigena - som blev benyttet af handelsfolk og pilgrimsrejsende er denne lille charmerede by beboet med blot få tusinde indbyggere. San Gimignanos beliggenhed højt på en lille bjergtop giver byen en fantastisk udsigt ud over dalene. Her er tid på egen hånd til at udforske de små gader og nyde den hyggelige atmosfære. Dernæst går turen videre til Siena på de 3 høje med etruskiske bosættelser, der kan dateres tilbage til 900 f.kr. Byen blev grundlagt under den romerske kejser Augustus, som Saena Julia år 70 f.kr. Byen har pragtfulde bygninger, kirker og torve og den store plads Piazza del Campo, hvor der afholdes det årlige hestevæddeløb Corsa del Palio. Byens indsats for at værne om de gamle bygninger gør at denne middelalderby har bevaret sit oprindelige udseende. Under besøget oplever vi, hvordan byen stadigvæk holder sine mange traditioner fra middelalderen i hævd. Vi giver en kort byrundtur til fods, fra den livlige plads Piazza Del Campo, Palazzo Publico og videre til Domkirken med de flotte marmor udsmykninger. Arkitekten Martin Nyrop, som blandt andet byggede Københavns Rådhus var dybt inspireret af byens rige arkitektur. Herefter er der lidt fritid på egen hånd og til en frokost inden turen ca. kl. 15:30 går mod Montepulciano. Turen går sydpå gennem prægtige vinlandskaber og den poetiske toskanske natur mod hvad mange betragter som et af Italiens fineste vindistrikter, Vino Nobile di Montepulciano. Montepulciano er som nabobyerne Assisi og Perugia beliggende i højlandet med en smuk udsigt over vinmarkerne. Vi indlogeres på fint hotel i centrum og har aftenen på egen hånd.

4 Dag Guidning i Montepulciano, vinsmagning/ gastronomi i Cantina Gattavecchi Montepulciano er en fantastisk charmerende sydtoskansk by, grundlagt af den Etruskiske konge Porsenna di Chuisi ca. 300 år f.kr. Herefter romersk koloni, og senere skiftevis under heholdsvis florentinsk og sienensk herredømme. Dagens højdepunkt er et besøg i Montepulcianos ældste vinhus, Cantina Gattavecchi ca. kl På vejen mod vinhuset bevæger vi os gennem byens snoede og stejle brostenbelagte gade og besøger bl.a. Santa Maria Assunta - Domkirken i Montepulciano, Palazzo Tarugi, Palazzo Comunale, opført af Michelozzo stærkt inspireret af Palazzo Vecchio i Firenze m.m. Velankomne i Cantina Gattavecchi, som er et klassisk familiedrevet vinhus bydes vi velkomne af datter og søn Daniela og Gionata, der viser i rundt i de traditionsbundne vinkældre. Cantina Gattavecchi eksporterer vin til hele verden, herunder Danmark gennem bl.a. Holte Vinlager. I forkæles herefter med lokale gastronomiske lækkerier og vinsmagning af de bedste vine fra husets egen vinhøst, herunder den eftertragtede Vino Nobile del Montepulciano. Dag Trasimenersøen Umbrien Benediktinerklostret Monte Oliveto, vin og gastronomi (tilkøb) et rent eventyr! Efter morgenmad er der busudflugt til den smukke Trasimenersø i grænselandet mellem det blide toskanske og barske umbriske landskab. Ud over sin ubeskrivelige skønhed emmer stedet af historie. Det var her under den 2. Puniske Krig, at Rom led et af deres allerstørste nederlag mod den kartanske hærfører Hannibal. Vi krydser regionsgrænsen til Umbrien og besøger den fine gamle middelalder by Castiglione del Lago, hvor vi har den bedste udsigt over søen. Vi har lidt tid på egen hånd inden turen går videre nordpå gennem det karakteristiske toskanske højland med egeskove, vinmarker og olivenlunde til det fantastiske middelalder Benediktiner Kloster, Monte Oliveto omgivet af ugennemtrængelige skove og en særlig ro, som ellers sjældent byder sig. Inden klosterbesøget står det atter i gastronomiens og vinens navn på Ristorante Valentino, hvor vi nyder en udsøgt tre-retters menu med lokale specialiteter og klostrets egne vine. Aftenen er på egen hånd. Dag Volterra Pisa - Lucca Efter morgenmad sættes kursen stik nordøst mod Pisa og Lucca, men undervejs gør vi stop i den legendariske etruskerby Volterra. Det Volterra, vi ser i dag, er ikke mere end en tredjedel af størrelsen på det etruskiske Volterra! De andre to tredjedele er simpelt hen eroderet væk mod vest, i det område, man kalder le Balze (skrænterne) byens hjerte er Piazza dei Priori, pladsen foran rådhuset Palazzo dei Priori ( ), det ældste af sin slags i Toscana og muligvis forbillede for Firenzes Palazzo Vecchio. Endvidere Duomoen i Pisansk stil fra det 11. århundrede, et romersk amfiteater samt et etruskisk museum, som vi besøger, er nogle af de

5 mange seværdigheder byen byder på. Vi har lidt tid til at opleve byen på egen hånd og byder på en lækker frokost inden vi sætter kursen videre mod Pisa. Her besøger vi naturligvis det skæve tårn og Domkirken på Piazza dei Miracoli. Vi kører dernæst mod Lucca, hvor vi indlogeres på super godt, centralt beliggende hotel. Herefter er der mulighed for at nyde aftensmad på egen hånd. Dag Lucca, Puccinifestival og middag på Puccinis favorit restaurant Chalét Lucca The Queen of Etruria, som Napoleon Bonaparte omtalte byen er fantastisk smuk og rig på historie og kultur berømt for bl.a. en af verdens bedste bevarede renæssance byborgmure, sit romerske amfiteater og ikke mindst i nyere tid som Puccinis fødeby. Byen er placeret på en frugbar slette, omgivet af bjerge i oplandet til det Liguriske hav. Byen er spækket med paladser, kirker, museer. Til fods guides vi rundt og besøger bl.a. Duomo di San Martino, Doge Paladset, Amfiteatret, Basilica San Frediano i romansesque stil fra det 11. århundrede. Kl. 18:00 sætter vi kursen mod Torre del Lago, hvor vi skal opleve Puccini opera i de bedst tænkelige rammer. Puccinifestivalen er kendt for at benytte de allerbedste operastjerner og orkestre. Denne gang er ingen undtagelse. Operaen starter ca kl Inden operaen starter byder vi middag m/vin på Puccinis egen yndlingsrestaurant Chalét, en romantisk udseende sø restaurant med udsigt over den smukke sø og de omgivende bjerge. Dag Lucca og hjemrejse. Vi har formiddagen på egen hånd i smukke Lucca før vi ca. kl sætter kursen mod lufthavnen i Pisa, hvor der er afgang mod København kl. 15:00. Praktisk information: Pris kr enkeltværelsestillæg kr Turen arrangeres som en 8-dages tur m/fly Kastrup-Pisa t/r, 7 dages ophold på 3 og 4 stjernede centralt beliggende hoteller m/morgenmad, dansk-italiensktalende guide (direktøren for ace kulturrejser) samt arkitekt som rejseledere, guidede busture som beskrevet på hele rundrejsen, to frokoster m/drikke, en middag m/vin på restaurant Chalet før operaforestillingen, gode operabilletter til Puccini operafestival, éntre til Uffizierne, samt vinsmagning m/delikatesser i Cantina Gattavecchi i Montepulciano. Tilkøb heldagsudflugt til Trasimenersøen og klostret Monte Oliveto m/toskansk gastronomi og vin kr Afbestillingsforsikring kr Art. Culture. Events. ace kulturrejser By ACE Consulting ApS Axel Heides Gade 6, Penthouse 1 Islands Brygge DK-2300 Copenhagen S Tel. + (45) , fax + (45) Mail: info@aceconsulting.dk Domain: Cvr. Nr

Klassisk Toscana rundrejse

Klassisk Toscana rundrejse Klassisk Toscana rundrejse Firenze - San Gimignano - Siena - Montepulciano - Volterra - Pisa Lucca - gastronomi og vin Uffizierne - Trasimenersøen Periode 15 22. juni 2011 Toscana er renæssancens fødested

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.995,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige middelalderbyer

Læs mere

Toscana - Flyv på busrejse

Toscana - Flyv på busrejse Toscana - Flyv på busrejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 21.07.2020 28.07.2020 5.845,- Højdepunkter Direkte fly til Firenze Cypresser og olivenlunde Det Skæve Tårn i Pisa Hyggelige

Læs mere

Toscana - Chiantivinens land

Toscana - Chiantivinens land Toscana - Chiantivinens land Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.495,- Højdepunkter Rejsen over Alperne Middelalderbyen Lucca Torvet i Siena Firenze med lokalguide Montecatini

Læs mere

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken

Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Grupperejse Landbosenior Nordsjælland Fra den 2.9-9.9.2017 Toscana & Umbrien Kultur, historie og det toskanske køkken Toscana er balsam for kunst- og naturelskeres sjæle med sine uovertrufne rigdomme af

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

StevanZZ, Shutterstock

StevanZZ, Shutterstock Michelangelos skulptur af David, Botticellis berømte maleri Forår og Tizians ikoniske Venus fra Urbino. Det er bare nogle af de verdenskendte kunstværker, Firenze har at byde på. For Firenze er et epicenter

Læs mere

OPERA PUCCINI PUCCINIS UDØDELIGE OPERAER OPLEV PUCCINI FESTIVALEN FAMILIEEJET HOTEL I DEN FINE KURBADEBY MONTECATINI

OPERA PUCCINI PUCCINIS UDØDELIGE OPERAER OPLEV PUCCINI FESTIVALEN FAMILIEEJET HOTEL I DEN FINE KURBADEBY MONTECATINI KULTURREJSER EUROPA» LAND» ITALIEN» OPERA PUCCINI OPERA PUCCINI PUCCINIS UDØDELIGE OPERAER Opera i de store komponisters land, Italien, er en drøm for mange, og denne rejse tilbyder to smukke Puccini-operaer

Læs mere

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5

Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Vandring på Via Francigena - Lucca Til Siena - VF5 Dette er en legendarisk pilgrimsrute i Toscana og er en perfekt introduktion til regionen. Turen er ideel for de, som elsker museer, gallerier og romersk

Læs mere

StevanZZ, Shutterstock

StevanZZ, Shutterstock Michelangelos skulptur af David, Botticellis berømte maleri Forår og Tizians ikoniske Venus fra Urbino. Det er bare nogle af de verdenskendte kunstværker, Firenze har at byde på. For Firenze er et epicenter

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 13. - 17. maj 2016

Livsnyderrejse til Rom d. 13. - 17. maj 2016 Livsnyderrejse til Rom d. 13. - 17. maj 2016.. Fredag: Flyafgang fra Danmark: Vi flyver direkte til Rom. Der er planmæssig afgang kl. 10,20 fra København. Deltagere med provinstilslutning får direkte besked

Læs mere

Løve s vinrejse til Italien

Løve s vinrejse til Italien Løve s vinrejse til Italien 9 dages rejse fra d. 23. april - 1. maj 2016 Italiens vine: Barolo, Brunello, Amarone, Supertoscaner m.fl. - 6 vinsmagninger - 5 besøg hos vingårde i Alsace, Piemonte, Chianti,

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Volterra lang, cirkulær vandretur

Volterra lang, cirkulær vandretur Volterra lang, cirkulær vandretur Distance: 12 km Tid: Ca. 3 timer Dette er en længere vandretur fra Volterra, hvor man udforsker de etruskiske vægge og grave lige uden for de middelalderlige mure, og

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Vinrejse - Brunello og Chianti

Vinrejse - Brunello og Chianti Vinrejse - Brunello og Chianti Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 6.595,- Højdepunkter Toscanske vinoplevelser Seks spændende besøg på lokale vingårde De store vine, Vino Nobile

Læs mere

StevanZZ, Shutterstock

StevanZZ, Shutterstock Michelangelos skulptur af David, Botticellis berømte maleri Forår og Tizians ikoniske Venus fra Urbino. Det er bare nogle af de verdenskendte kunstværker, Firenze har at byde på. For Firenze er et epicenter

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Vejen til Rom Via Francigena

Vejen til Rom Via Francigena Vejen til Rom Via Francigena Lørdag 26. maj lørdag 2. juni 2018 Vandring og kulturoplevelser på den gamle pilgrimsvej Via Francigena ind til Rom. Vi går ad gamle stier og veje gennem det Toscanske landskab

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 10. 13. december 2015... Torsdag:

Livsnyderrejse til Rom den 10. 13. december 2015... Torsdag: Livsnyderrejse til Rom den 10. 13. december 2015... Torsdag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 7,25 fra Ålborg og kl. 10,25 fra København. Ankomst til Rom: Forventet ankomst til Roms

Læs mere

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP FIRENZE

BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE NEXT STOP FIRENZE BOXEN KAN ÆNDRES I HØJDEN, MEN VINKLERNE SKAL ALTID VÆRE DE SAMME 5 GRADE R GØR STUDIEREJSEN EN KLASSE BEDRE AD 10 2 GR ER NEXT STOP FIRENZE Om dit rejsebureau og dette hæfte Formålet med dette hæfte er,

Læs mere

Trier-Koblenz, 7 dage

Trier-Koblenz, 7 dage Trier-Koblenz, 7 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Stort set stier langs med Mosel-floden; Den smukke 2000 år gamle by Trier; Tysklands ældste vinby

Læs mere

Dagsprogram: Det bølgende Toscana og Det Evige Rom

Dagsprogram: Det bølgende Toscana og Det Evige Rom Dagsprogram: Det bølgende Toscana og Det Evige Rom Dag 1: København Rom. Videre til Chianciano Terme. Spadseretur i byen Fra København flyver vi til Rom, hvor vi stiger på bussen og begynder vores rejse

Læs mere

Schweiz - fra sin smukkeste side

Schweiz - fra sin smukkeste side Schweiz - fra sin smukkeste side Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 7.895,- Højdepunkter Luzerns enestående beliggenhed og historie Med tandhjulsbane til Pilatus Skt. Gotthardtunnelen

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

StevanZZ, Shutterstock

StevanZZ, Shutterstock Michelangelos skulptur af David, Botticellis berømte maleri Forår og Tizians ikoniske Venus fra Urbino. Det er bare nogle af de verdenskendte kunstværker, Firenze har at byde på. For Firenze er et epicenter

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 5.895,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guider i Rom og ved Pompei

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Castello delle Forme

Castello delle Forme Castello delle Forme Firenze MARCHE TOSCANA Assisi Perugia UMBRIEN Castello delle Forme Umbrien, Italiens grønne hjerte - centralt beliggende øst for Toscana, nord for Rom og med en masse spændende byer

Læs mere

Singletur til det skønne Toscana 13-20. okt. 2010

Singletur til det skønne Toscana 13-20. okt. 2010 Singletur til det skønne Toscana 13-20. okt. 2010 Jeg har valgt at lave et samarbejde med Risskov Travel, da de har stor erfaring i at lave ture til Toscana. Denne tur er en færdig tur, hvor jeg har reserveret

Læs mere

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden.

Metz i Frankrig ligger kun 90 km fra Saarbrücken i Tyskland, og byen er startsted for denne tur langs med Moselfloden. Metz-Koblenz, 8 dage Highlights Overnatning Turen dag for dag Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Metz startsted for denne tur langs med Moselfloden; De mange seværdigheder i den franske provins

Læs mere

Ferietur til Dresden Dag for dag

Ferietur til Dresden Dag for dag Ferietur til Dresden Dag for dag Søndag den 22. maj 2016 går turen til Dresden i Tyskland. Afgang fra Vamdrup er kl. 7.50 i 5 stjernet bus med Christian som Chaufføren Anne Lise som rejseleder 34 deltager

Læs mere

Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter.

Tag på en hyggelig og afslappet cykeltur langs Mosel, og oplev den valsmagende rute gennem nogle af Tysklands bedste vindistrikter. Trier-Koblenz 9dg Highlights Mosel-Trier-Koblenz, 9 dage Overnatning Detaljeret turbeskrivelse Cyklerne Rejseperiode Priser Praktisk info Frankrig, Luxembourg og Tyskland mødes i Moseldalen, hvor floden

Læs mere

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km.

Nogle afstande: Firenze 90 km - Siena 55 km - Montepulciano 20 km - Trasimenosøen 16 km - Assisi 55 km og Rom 190 km. L Ippocastano Ferieboliger udlejes i Et hus i Toscana Hold ferie i den dejlige italienske feriebolig L Ippocastano der er centralt beliggende i Toscana ca.1700 km fra den danske grænse, ca. samme afstand

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte

Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Vin, mad og velvære 9 dage blandt vinmarker i Piemonte Forkæl dig selv med udsøgte vine, gastronomiske oplevelser og besøg hos små vingårde i Barolo, Babaresco og Roeros bølgende bakker - En sansemæssig

Læs mere

Italien - Cykelferie i Umbrien - Toscanas grønne nabo

Italien - Cykelferie i Umbrien - Toscanas grønne nabo Italien - Cykelferie i Umbrien - Toscanas grønne nabo Ønsker du en rigtig italiensk cykelferie, hvor der både er lette, smukke ture og meget udfordrende, er Umbrien det helt rigtige. Som i Toscana, er

Læs mere

Ukraine 6 dage / 5 nætter

Ukraine 6 dage / 5 nætter Ukraine 6 dage / 5 nætter Dette seks-dages tur byder på et besøg til de vigtigste destinationer i Ukraine: Kiev, Lviv og Odessa perlen af Sortehavet". Kiev, i Oldtiden kaldet Kievan Rus, der nåede sin

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Rom - Flyv på storbyferie

Rom - Flyv på storbyferie Rom - Flyv på storbyferie Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 2.795,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona Oplevelserne med vores lokale guide i Rom De historiske

Læs mere

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Nytår i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Nytår i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 4.145,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende lokalguide De historiske seværdigheder

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

ROSKILDE DOMKIRKE OPLEV UNESCOS VERDENSARV OG KONGELIGE GRAVE I...

ROSKILDE DOMKIRKE OPLEV UNESCOS VERDENSARV OG KONGELIGE GRAVE I... OPLEV UNESCOS VERDENSARV OG KONGELIGE GRAVE I... ROSKILDE DOMKIRKE Siden 1995 har Roskilde Domkirke været optaget på UNESCOs verdensarvsliste - en liste som også tæller verdenskendte monumenter som Pyramiderne

Læs mere

Sommertur til Berlin

Sommertur til Berlin Sommertur til Berlin 15 Juni 2016, 5 dags busrejse med Vitus Pris: 3495 Kr Inkluderet i prisen 4-stjernet bus 4 nætter på Hotel Sylter Hof*** 1 x brunch (1. dag) 4 x morgenmad 2 x middag (1. og 4. dag)

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra:

Jul i Rom. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: Jul i Rom Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 23.12.2019 27.12.2019 5 dage Sjæ. 4.045,- Højdepunkter Hotel Navonas placering lige ved Piazza Navona 2 formiddage med informativ dansktalende

Læs mere

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner

Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Ta med til skønne Rumænien landet med et utal af attraktioner Tennis- og kultur rejse Bukarest Karpaterne Dracula- Transsylvanien Udrejse 13. september hjemrejse 20. juni 2016 Rumænien blev indlemmet som

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Agriturismo Tenuta Moriano Unik ferieoplevelse på vingård midt i Toscanas smukke landskab.

Agriturismo Tenuta Moriano Unik ferieoplevelse på vingård midt i Toscanas smukke landskab. Agriturismo Tenuta Moriano Vingården Tenuta Moriano ligger ved byen Montespertoli i hjertet af Chianti regionen omgivet af hele 1 hektar jord, som benyttes til at dyrke både kvalitetsvine og oliven til

Læs mere

Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Querceta

Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Querceta Hotel Savona, Hotel Salus & Albergo La Albergo La Introduktion Familien Bertini driver tre hoteller i Montecatini Terme, som alle ligger centralt placeret i byen. I vil få oplyst cirka 14 dage før ankomst,

Læs mere

Toscana - Rom - Sorrento, 8 dage

Toscana - Rom - Sorrento, 8 dage Toscana - Rom - Sorrento, 8 dage Fly Italiens højdepunkter samlet i en rejse Afgang: 11. oktober 2015 Italien Oplev Toscana, Pisa, Firenze, Rom, Napoli, Pompei og Amalfikysten i en og samme rejse. 2 nætter

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant

UNIK JAGTREJSE. - begrænset antal pladser. VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant UNIK JAGTREJSE - begrænset antal pladser VILDSVINEJAGT i ITALIEN ny variant PROGRAM 2018 - for jægere Dag 1: 17:00 (ca.) Ankomst til Vialba, Montone 18:00 Velkomstdrinks 19:00 Velkomstmiddag Dag 2: Turens

Læs mere

Vinrejse - Barolo og Valpolicella

Vinrejse - Barolo og Valpolicella Vinrejse - Barolo og Valpolicella Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.09.2019 06.10.2019 9 dage Fyn, Jyl., Sjæ. 7.595,- Højdepunkter To af Italiens største vindistrikter Spændende

Læs mere

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune

Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Flodkrydstogt Venedig og og den venetianske lagune Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 13.045,- Højdepunkter Venedig uden mylder Stor udflugtspakke inkluderet Murano og Burano All

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S

KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM. Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S KØBENHAVNS MALERLAUGS REJSEFOND Forårsturen 2014 21.-25. maj DETAILPROGRAM Rejsearrangør: Profil Grupperejser A/S FLYTIDER 21MAJ14 København Milano / Malpensa 0825-1030 25MAJ14 Venedig København 1415-1615

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 26. 30. september 2016... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 26. 30. september 2016... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 26. 30. september 2016.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afrejse med fly fra Kastrup lufthavn kl. 10,00. Deltagere med provins-tilslutning modtager orientering

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by.

Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske køkken. Oplev hyggelige Tórshavn, som er Færøernes største by. Det Færøske Køkken 4 dage fra kr. 10.898,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. Oplev det spændende færøske køkken og T órshavn Tag med på en forlænget weekend til færøerne og smag på det færøske

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom den 14. 18. oktober 2013... Mandag:

Livsnyderrejse til Rom den 14. 18. oktober 2013... Mandag: Livsnyderrejse til Rom den 14. 18. oktober 2013.... Mandag: Flyafgang fra Danmark: Der er planmæssig afgang kl. 8,40 fra Ålborg med mellemlanding i København Deltagere der rejser fra København får direkte

Læs mere

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016.

Program TAORMIA. København, den 3. juni, 2015. VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. København, den 3. juni, 2015 VEDR.: Rejesfondens forårsturen til Sicilien den 28. april - 1. maj 2016. Program TAORMIA Taormina er Siciliens mest kendte destination. Allerede romerne opdagede Taormina

Læs mere

Studietur til Toscana 24. til 27. oktober 2010

Studietur til Toscana 24. til 27. oktober 2010 Studietur til Toscana 24. til 27. oktober 2010 Besøg hos mikrovirksomheder inden for fødevarer, oplevelseserhverv og kunsthåndværk i Toscana. Turen vil gå til Bjergområdet Garfagnana i det nordvestlige

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.795,- Højdepunkter Strasbourgs kanaler Vinruten Vinsmagning hos de lokale Kultur og historie Side 1 af 5 Alsace-Strasbourg

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

BRÜGGE, BRUXELLES & AMSTERDAM Busrejse til tre skønne byer i Belgien og Holland.

BRÜGGE, BRUXELLES & AMSTERDAM Busrejse til tre skønne byer i Belgien og Holland. BRÜGGE, BRUXELLES & AMSTERDAM Busrejse til tre skønne byer i Belgien og Holland. 6 DAGES busrejse i foråret 2017 tilrettelagt for medlemmer af Rejse-Venner-Jylland. AFREJSE fredag morgen den 5. maj 2017

Læs mere

Toscana, Umbrien og Ravenna

Toscana, Umbrien og Ravenna Toscana, Umbrien og Ravenna Santa Maria della Consolazione, Todi Rundrejse til kulturbyerne Firenze, Siena, Asissi, Ravenna m. fl. 11. oktober - 21. oktober 2008 (11 dage) Cramon Kulturrejser Gyden 5 m

Læs mere

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber

Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Gotland - Middelalder og eksotiske landskaber Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 8.695,- Højdepunkter Visby - som trukket ud af Middelalderen Lokalguide på Gotland De naturskabte

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien For blot 30 år siden kostede de vinene fra Priorat området syd for

Læs mere

SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN

SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN ÆLDRE SAGEN I FREDENSBORG/REJSEGRUPPEN Arrangør: Spar Tours Aps /Teknisk arrangør Lauritzen Rejser, reg. nr. 2553 Dag 1: V i kører fra Fredensborg kl. 6:00, og efter diverse opsamlinger 1 kører vi mod

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

Grand Hotel Plaza Montecatini Smag på det helbredende vand fra Montecatini Termes kilder

Grand Hotel Plaza Montecatini Smag på det helbredende vand fra Montecatini Termes kilder Grand Hotel Plaza Montecatini Besøg Montecatini Terme og bo på Grand Hotel Plaza Montecatini beliggende lige overfor kirken og springvandet midt i Montecatini Terme. Her er der et utal af kurbade og Toscana

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter.

Kl. 15.00 er der transfer retur til vort hotel. Aften: La Bohème (Puccini) Arenaen kl. 21.15. Transfer en time før forestillingen og retur efter. Fløng Operaforening Att. Per Fuhrmann Askevangen 62, Fløng 2640 Hedehusene Telefon: 30893420 Telefax: Mobiltelefon: E-mail: opera@mail.dk 26. oktober 2010 Riis Rejsers reference: SSO1082511 Bekræftelse

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

Andalusien - Sydspanske klassikere

Andalusien - Sydspanske klassikere Andalusien - Sydspanske klassikere Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 10.10.2019 17.10.2019 7.395,- Højdepunkter Granada med Alhambra Det jødiske kvarter og moskeen i Córdoba Den

Læs mere

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg

Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Wien - Nytårsrejse med Le Grand Bal på Hofburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 14.045,- Højdepunkter Enestående Wienerbal og Wienervalse Tradition og romantik Nytårskoncert i

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Hotel Massimo D Azeglio

Hotel Massimo D Azeglio Hotel Massimo D Azeglio Mere italiensk bliver det ikke. Massimo D'Azeglio ligger midt i den smukke by Montecatini Terme og byder på typiske retter fra det toscanske køkken. Der købes friske råvarer på

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning.

Alle kan deltage i kurset! Både begyndere, øvede og erfarne malere er meget velkomne. Der vil være tid til individuel hjælp og vejledning. Georgien (Malerejse) For rejselystne, som elsker at lære, opleve og skabe, lancerer Alt Rejser en grupperejse for kunstelskere vi kalder det et Art Trip. Dette Art Trip er et akvarelmalekursus på en spændende

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Fra Kastrup eller Billund eller lufthavn Rejse nr. F-100 På denne tur er der god tid til at opleve Færøerne bedste steder, i roligt tempo.

Læs mere

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Alsace-Strasbourg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Alsace-Strasbourg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Vinmarker og middelalderbyer Kultur og historie Vinruten Strasbourg Side 1 af 6 15.09.2019 21.09.2019 4.695,- Alsace-Strasbourg

Læs mere

Wien - den syngende og dansende storby

Wien - den syngende og dansende storby Wien - den syngende og dansende storby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.495,- Højdepunkter Stephansplatz med Stephansdom Slottene Belvedere og Schönbrunn Et cafébesøg hører

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Hamburg. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Hamburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.795,- Højdepunkter En fantastisk millionby så tæt på Mulighed for havnerundfart og museumsbesøg Vi bor på nyt velbeliggende hotel i

Læs mere