Salgsprospekt. Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt. Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk."

Transkript

1 Salgsprospekt For Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Areal: 51,0 ha. Ny Kontantpris: kr.

2 Præsentation Introduktion Kibæk Hede en dejlig jagt og naturejendom på 51 ha, beliggende fredeligt og roligt, ved Kibæk, syd for Herning. Ejendommen består hovedsagelig af smukke og karakterfulde hedearealer, men indeholder også 3 ha ager, samt områder med krat og skov, og en lille sø. Ejendommen rummer mange herligheds- og naturværdier. Særligt skal i denne sammenhæng nævnes udsigten oppe fra gravhøjen i ejendommens østlige ende, hvorfra det meste af ejendommen og det omkringliggende område kan ses. Jagten på Kibæk Hede er god, ikke mindst på råvildt. Der er tillige strejfende kronvildt på ejendommen, idet denne ligger umiddelbart vest for de store plantageområder syd for Herning. Jagtretten på naboarealet på 19 ha medfølger uden beregning til og med år I ejendommens sydvestlige del er der i 2007 / 2008 opført en arbejdshytte på 25 m2. Arbejdshytten har indlagt vand, strøm og kloak, og ligger på en lun og fredelig plet i noget bjergfyrkrat, ved en lille sø. Ejendommen er en selvstændig frijordsejendom, og vil derfor kunne erhverves frit, herunder af danske selskaber. Udbudsvilkår Salgspris Salgsvilkår Overtagelse Kontant kr (Nedsat fra kr). Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at supplere med en lukket budrunde, samt muligheden for at forkaste alle købstilbud. Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale.

3 Refusion Mellemsalg Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter. Ret til mellemsalg forbeholdes. Beliggenhed Matr.nr. 38q, Kibæk By, Assing, Herning Kommune. Areal Grundarealet er ifølge matrikelfortegnelsen 50,9731 ha, heraf vej 100 m2. Adresse Kommune Region Zonestatus Hovednotering Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Herning Kommune. Region Midtjylland. Landzone. Ejendommen er en selvstændig frijordsejendom, uden fredskovpligt og uden landbrugspligt. Ejendommen vil således kunne erhverves frit, herunder af danske selskaber. Historie Historie Kibæk Hede ca Kibæk Hede udgør i dag en af Danmarks relativt få tilbageværende sammenhængende heder, beliggende som en oase midt i et opdyrket kulturlandskab, bestående af marker, skov og plantager. For 100 år siden var Kibæk Hede dog blot en del af et meget stort sammenhængende hedeområde. Tilplantning og opdyrkning har dog siden forandret landskabet så markant, at Kibæk Hede i dag ligger som en kultur og naturhistorisk oase, som vidner om de vidstrakte hede og naturarealer, som engang dækkede store dele af Vest og Midtjylland.

4 Grundlaget for Kibæk Hede er skabt gennem de forskellige istider, hvor gletschere og smeltevandsfloder har skabt det nuværende landskab. Jorden på Kibæk Hede består således hovedsagelig af lettere jord, aflejret af smeltevandsfloderne. Kibæk Hede ca Kibæk Hede 2006 Efter istiden indvandrede skoven i området, og Kibæk Hede var gennem flere tusinde år skovbevokset. De tidlige menneskers behov for landbrugsjord, førte imidlertid til, at skoven blev fældet for et par tusinde år siden. Nogen let sag har det dog ikke været at skulle leve af landbrug på den magre og udpinte jord, og efter nogle år blev agerbruget opgivet, og lyngen tog siden over. Græssende dyr og slåning har siden forhindret heden i at springe i skov igen. Områdets storhed og fornemmelsen af fordoms tids vidstrakte hedestrækninger, fornemmer man bedst, når man står oppe på toppen af gravhøjen i den sydøstlige del af ejendommen, og skuer ud over lyngheden mod vest. Det er både smukt og betagende, og man fornemmer de barske vilkår, som datidens mennesker på egnen har skullet leve med. Bygninger Bygninger Arbejdshytte, Vorgodvej 4a. (Endnu ikke registreret i BBR) Til ejendommen hører en nybygget arbejdshytte, beliggende i ejendommens sydvestlige hjørne. Arbejdshytten, beliggende Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk, er endnu ikke registreret i BBR. Arbejdshytten er opført i 2007 / 2008, og er færdigmeldt ved Herning Kommune i foråret Arbejdshytten har et bebygget areal på 25 m2. Arbejdshytten har indlagt vand, strøm og opsamlingstank til kloakvand, og ligger på en lun og fredelig plet i noget bjergfyrkrat, ved en lille sø. Arbejdshytten har ydervægge i træ og tagdækning med tagpap, og opvarmes med el-paneler og brændeovn.

5 Arealfordeling Arealfordeling Ejendommen består hovedsagelig af smukke og karakterfulde hedearealer, men indeholder også 3 ha ager samt områder med krat, skov, og en lille sø. Ejendommens arealfordeling er ikke nøjagtigt opmålt, men udgør ud fra et skøn, som ikke må tillægges nogen afgørende værdi, omtrentligt følgende fordeling: Arealfordeling 2008 i ca. tal: Hektar Andel i % Hedearealer, åbne og tilgroede: 46,5 ha 91 % Agerjord: 3,0 ha 6 % Skov og krat: 1,4 ha 3 % Sø: 0,1 ha 0 % I alt: 51,0 ha 100 % Beskrivelse Beskrivelse Kibæk Hede en dejlig jagt og naturejendom på 51 ha, beliggende fredeligt og roligt, ved Kibæk, syd for Herning. Ejendommen består hovedsagelig af smukke og karakterfulde hedearealer, som veksler mellem åbne lyngheder, og mere eller mindre tilgroede heder. Ejendommen indeholder endvidere ca. 3 ha ager samt områder med krat og skov, og en lille sø. Ejendommen danner i den vestlige del skel til åbne marker, mens ejendommen i den østlige del grænser op til skov, mose og naturarealer. Ejendommen er meget varieret, og spænder lige fra store områder med åbne lyngheder til områder med tæt krat, skov, ager og mindre søer. Agerjorden på ca. 3 ha er, sammen med støtterettighederne til agerjorden, bortforpagtet til en nabo for kr./år.

6 Ejendommen rummer mange herligheds- og naturværdier. Særligt skal i denne sammenhæng nævnes udsigten oppe fra gravhøjen i ejendommens østlige ende, hvorfra det meste af ejendommen og det omkringliggende område kan ses. Ejendommen er frijord, og vil kunne erhverves af næsten alle, herunder danske statsborgere og danske selskaber. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. Ejendommens variation, mellem hede, sø, skov, krat og ager, giver i sig selv et utal af muligheder. Ejendommens nuværende ejer har således indenfor de seneste 2 år fået etableret en arbejdshytte og 2 søer og har fået slået den åbne del af lyngheden, så denne holder sig frisk og ung. Ejendommens nuværende ejer har endvidere søgt om tilladelse til at etablere flere mindre remiser og små beplantninger på områder, hvor heden efterhånden er groet til med blåtop, græsser og bjergfyr. Der er endnu ikke modtaget svar på ansøgningen. En fortsættelse af den nuværende driftsform med fokus på jagt og naturpleje synes umiddelbart det mest naturlige. Jagt Jagt Jagten på Kibæk Hede er særdeles god, ikke mindst på råvildt og småvildt. Der vil endvidere være gode muligheder for at komme til at opleve kronvildt på ejendommen, idet Kibæk Hede ligger umiddelbart vest for de store plantageområder, som udgør kerneområdet for kronvildtet, lige syd for Herning.

7 Oplevelsen ved at gå på jagt på Kibæk Hede understøttes samtidig af ejendommens fred og ro, samt en naturskønhed, som man kun finder på de midt og vestjyske heder. Jagtretten på naboarealet på 19,4 ha medfølger uden beregning til og med år Naboarealet består af ca. 75 % agerjord og ca. 25 % delvist tilgroet hede. Naboarealet fuldender arronderingen af Kibæk Hede i jagtmæssig sammenhæng, således at vildtet på Kibæk Hede altid vil kunne finde føde, ro og dækning. Jagten er fri for køber ved overtagelsen. Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten for Kibæk Hede er ikke opgjort selvstændigt, da ejendommen netop er udstykket fra 2 andre ejendomme. Ejendomsskatten udgør i 2008 ca. 148 kr./ha., gennemsnitligt set. Efter ejerskifte må det påregnes, at ejendommen vil blive selvstændigt vurderet, og at skatter og afgifter som følge heraf kan ændre sig. Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform, markedspriser m.v. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Momsforhold Ejendommen er momsregistreret. Køber overtager en eventuel momsreguleringsforpligtelse.

8 Retlige forhold Matrikulære noteringer Servitutter/Deklarationer Ejendommen udgør en selvstændig frijordsejendom, uden landbrugspligt, og uden fredskovpligt. Ejendommen vil derfor kunne erhverves af næsten alle, herunder af danske selskaber. Der henvises til ejendommens blad i tingbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Områdeudpegninger m.v. Store dele af ejendommen udgøres af hedearealer, beskyttet af naturbeskyttelseslovens 3. Der henvises i øvrigt til Hæftelser/Lån Ejendommen sælges ubehæftet. Offentlig vurdering 2008 Vurderet som Ejendommen er vurderet som ubebygget landbrugslod. Offentlig vurdering I alt Den offentlige vurdering var pr. 1. oktober 2008: kr., heraf grundværdi: kr. Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris, kontant kr Tinglysningsafgift & gebyr (50%) kr Advokat m.v. anslået kr Kapitalbehov i alt (anslået) kr

9 Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort, hvor såvel ejendommen, som det medfølgende jagtareal er indtegnet. Bilag 2: Ortofoto, hvor såvel ejendommen, som det medfølgende jagtareal er indtegnet. Bilag 3: Budgetforslag. Bilag 4: Fotos fra ejendommen. Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme Tlf.: Fax:

10 Oversigtskort. Kibæk Hede. Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Matr. nr. 38q, Kibæk By, Assing. Herning Kommune.

11

12 Forslag til Driftsbudget for Kibæk Hede Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. Agerbrug Kr. pr. år. Noter: Markdrift Nuværende forpagtningsafgift DB II Markdrift alo 25. maj Skovdrift og Hedepleje Salg af træprodukter - Der er ikke regnet med salg af træ. Skovning og transport af træ - Der er ikke regnet med salg af træ. Sankning/selvskovning - Der er ikke regnet med salg af træ. Juletræer og pyntegrønt - Der er ingen juletræer/pyntegrønt. Hedepleje - Der er ikke regnet med udgifter hertil. DB I Skovdrift - Nykultur - Der er ikke regnet med nye kulturer. Bevoksningspleje m.v. - Der er ikke regnet med udgifter hertil. DB II Skovdrift i alt - Bygningsdrift. Husleje for arbejdsskur - Benyttes af ejer og/eller jagtlejer. Bygningsudgifter og forbrug - Ikke medtaget. Bygningsdrift i alt - Jagt og fiskeri Jagtudlejning på 69,4 ha i alt Skønnet værdi af jagten. Leje af jagt på 19,4 ha naboareal - Lejet til og med 2022 for 0 kr. Fiskeri - Ingen fiskeri. Jagt og fiskeri i alt Øvrige omkostninger Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (500) Skønnet. Skovfogedbistand m.v. - Skønnet. Forsikringer. (1.000) Skønnet. Ejendomsskat (7.500) Skønnet ejendomsskat for Øvrige omkostninger i alt (9.000) ekskl. egen administration. Resultat før renter og afskrivninger ekskl. værdi af egen benyttelse. Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til, hos egne rådgivere at få udarbejdet budget, på basis af købers kommende drift.

13 Fotos fra Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk.

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Salgsprospekt For Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Areal: 12,3 ha. Kontantpris: 1.900.000 kr. Præsentation Introduktion Lørsted Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 12,3

Læs mere

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby 1 Salgsprospekt For Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby Areal: 25,9 ha. Kontantpris: 2.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Simmersholm Skovbrug er en spændende og varieret skov-, juletræs-

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding.

Salgsprospekt. Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding. Salgsprospekt For Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding. Areal: 25 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Hulskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, og naturejendom på ca. 25 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg

Salgsprospekt. Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg 1 Salgsprospekt For Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg Areal: 84 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Madum Kirkeplantage er en varieret og spændende skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Areal: 23,8 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Østerskov og Skalsby Kohave er en frodig og varieret

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Vork Bakker Vesterbyvej 51, Ødsted, 7100 Vejle.

Salgsprospekt. Vork Bakker Vesterbyvej 51, Ødsted, 7100 Vejle. Salgsprospekt For Vork Bakker Vesterbyvej 51, Ødsted, 7100 Vejle. Areal: 8,2 ha. Kontantpris: 2,25 mio. kr. Præsentation Introduktion Vork Bakker er en skov-, jagt- og naturejendom på 8,2 hektar, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Bøtø Nordre Plantage Bøtø Ringvej 4873 Væggerløse

Salgsprospekt. Bøtø Nordre Plantage Bøtø Ringvej 4873 Væggerløse Salgsprospekt For Bøtø Nordre Plantage Bøtø Ringvej 4873 Væggerløse Areal: 153 ha. Kontantpris: 14.750.000 kr. Præsentation Introduktion Bøtø Nordre Plantage er en spændende og varieret skov- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgspris kontant: 1.700.000 kr. Aktuel leje: 180.600 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup 1 Salgsprospekt For Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup Areal: 11,7 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ørsbjerg Højskov er en bebygget fredskovspligtig skovejendom på 11,7

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup 1 Salgsprospekt For Nipgård Søren Kannes Vej 35 8620 Kjellerup Areal: 15 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nipgård er beliggende i et naturskønt område, ca. 15 km. syd for Viborg,

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

Salgsprospekt. Sønderlund, Ilderhede Kirkevej 3, 7270 Stakroge.

Salgsprospekt. Sønderlund, Ilderhede Kirkevej 3, 7270 Stakroge. Salgsprospekt For Sønderlund, Ilderhede Kirkevej 3, 7270 Stakroge. Areal: 33 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sønderlund er en velarronderet skov- og jagtejendom på 33 hektar med

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse Salgsprospekt for Rosenvang Skødebjergvej 13 6623 Vorbasse Areal: 57,7 ha. Kontantpris: 6.900.000 kr. Præsentation Introduktion Rosenvang er en varieret og spændende skov-, jagtog naturejendom på ca. 57,7

Læs mere

Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr. Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gillastig 1410 er en kombineret skov, natur, jagt- og fritidsejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording 1 Salgsprospekt For Nørregaard Kaj Munks Vej 2 7441 Bording Areal: 44,6 ha. Kontantpris: 5.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nørregaard er en velarronderet og velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende U D B U D S M A T E R I A L E Mørkholt Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord vedrørende Heraf vej Del af matr.nr. 10af Mørkholt By, Gårslev 0,8675 ha 0 m 2 Del af matr.nr. 8bu Mørkholt By, Gårslev

Læs mere

Salgsprospekt. for grundarealet. Navervej, Syd, 7451 Sunds. Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej. Grundareal: ca m².

Salgsprospekt. for grundarealet. Navervej, Syd, 7451 Sunds. Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej. Grundareal: ca m². Salgsprospekt for grundarealet Navervej, Syd, 7451 Sunds Areal ved rundkørsel ved Sunds Omfartsvej Salgspris kontant ekskl. moms: 2.000.000,- kr. Grundareal: ca. 25.000 m² Sagsnr. 19-032 Juli 2019 1. Introduktion

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 4.675.000 kr. Bruttoleje: 315.686 kr. Afkast

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Ejendommens areal udgør 70.354 m 2, heraf vej 645 m 2. Ejendommen sælges

Læs mere

Ølby Præstegårds- plantage

Ølby Præstegårds- plantage Ølby Præstegårds- plantage Attraktiv beliggenhed - tæt på Klosterheden og Limfjorden Salgsprospekt Skovdyrkerne Vestjylland april 2012 1. Introduktion Hermed udbydes Ølby Præstegårdsplantage med tilliggende

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Ejendommens areal udgør 152.394 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg 1 Salgsprospekt for Selkær Nørreskov Selkær Møllevej 1 8585 Glesborg Areal: 35,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selkær Nørreskov er en velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Skolegade 8-10, 7400 Herning Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgspris kontant: 4.100.000kr. Bruttoleje: 367.800 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade Salgsprospekt for udviklingsejendommen Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade 1.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 720 m² Grundareal i h.t.

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder Salgsprospekt Investeringsejendommen Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum Restejerlejligheder 7 erhvervsejerlejligheder i nyere byggeri centralt i Aulum tæt på den kommende motorvej Salgspris kontant: 8.000.000,-

Læs mere

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup.

Salgsprospekt. Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Salgsprospekt For Stordal Plantage, Sangildvej 7, 7470 Karup. Areal: 52,6 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. Præsentation Introduktion Stordal Plantage er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 52,6

Læs mere

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping 1 Salgsprospekt For Rise Skov Risevej 1-3 9520 Skørping Areal: 167,5 ha. Kontantpris: 18.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Rise Skov er en velarronderet og særdeles smuk skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Salgsprospekt For Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Areal: 20,4 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Årligt nettoafkast 258.300 kr. svarende til 4,33 % p.a. Præsentation Introduktion Blåhøj

Læs mere

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov 1 Salgsprospekt For Sæbyholm Skov Maribovej 245 4900 Nakskov Areal: 95,6 ha. Kontantpris: 9.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sæbyholm Skov er en velarronderet og særdeles frodig skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede

Salgsprospekt. Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Søhalegård Plantage Vejlevej 8766 Nørre Snede Areal: 83 ha. Kontantpris: 10.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Søhalegård Plantage er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry

Salgsprospekt. Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry 1 Salgsprospekt For Skovrider Brüels Skov Rye Sønderskov 8680 Ry Areal: 66 ha. Kontantpris: 10,0 mio.kr. (Skov og bolig) Kontantpris: 7,5 mio.kr. (Skoven alene) Kontantpris: 2,9 mio.kr. (Boligen alene)

Læs mere

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård 1 Salgsprospekt For Ryom Skov Korupskovvej 1 8550 Ryomgård Areal: 63 ha. Kontantpris: 9.800.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ryom Skov er en smukt kuperet, varieret og spændende skovejendom på ca. 63

Læs mere

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Salgsprospekt For Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Areal: 6,2 ha. Kontantpris: 775.000 kr. Præsentation Introduktion Bredholt 9 er en dejlig, varieret skov- jagt- og naturejendom på 6,2 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Ejendomsselskabet af 6.8.2013 ApS. Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning

Salgsprospekt. Ejendomsselskabet af 6.8.2013 ApS. Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning Salgsprospekt Ejendomsselskabet af 6.8.2013 ApS Tjørring Hovedgade 33, 7400 Herning Nyopført synlig domicilejendom sælges i bestående ejendomsselskab. Salgspris kontant: 1.995.000 kr. Bruttoetageareal

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Vorbækvej 3, Saksild Strand, 8300 Odder Sagsnr.: 2269 Dato: 22-08-2016 Beskrivelse: Saksild Strand Pænt og velholdt sommerhus tæt ved en af østkystens bedste badestrande. Stor

Læs mere

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. Præstevænget 109-111, 7430 Ikast. Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by.

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. Præstevænget 109-111, 7430 Ikast. Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by. Salgsprospekt Produktionsejendommen Præstevænget 109-111, 7430 Ikast Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by. Salgspris kontant: 3.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 2.208

Læs mere

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev 1 Salgsprospekt for Tingskoven Ålborgvej 470 9690 Fjerritslev Areal: 483 ha. Kontantpris: 39.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Tingskoven er en varieret og let kuperet skovejendom på ca. 483 ha,

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 1., 7000 Fredericia. Sag 10498

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 1., 7000 Fredericia. Sag 10498 SALGSPROSPEKT Jyllandsgade 20, 1., 7000 Fredericia Sag 10498 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Jyllandsgade 20, 1. 7000 Fredericia Matr.nr.

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3.

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3. Pkt. 171 Køb af ejendom Sagsnr. 231951 Byrådet Lukket punkt Resume Ejeren af Tornhøjgård, Spraglehøjvej 2, Jyllinge, tilbyder Roskilde Kommune at købe ejendommens jordtilliggende på omkring 95.000 m2 for

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Skansebakken 23 9850 Hirtshals Tlf. 40 20 22 28 lotte@lottejensen.dk Adresse: Margrethevej 8, 9850 Hirtshals Sagsnr.: 16-0121B Dato: 21-06-2016 Beskrivelse: Centralt beliggende erhvervsejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager

Salgsprospekt. Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl Mariager 1 Salgsprospekt for Hou Skov & Jomfrubakken Hadsundvej 48 m.fl. 9550 Mariager Areal: 159 ha. Kontantpris: 21.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Hou Skov & Jomfrubakken er en 159 hektar helstøbt skov-,

Læs mere

Investeringsejendom Salg

Investeringsejendom Salg andersen ERHVERV Investeringsejendom Salg Rugvænget 21, 2630 Taastrup Sag S-10192 Kontantpris: Kr.15.900.000,- Afkast: 8,2 % Erhvervsareal: 2.785 m2 Afskrivningsberettiget Investeringsejendom med 15 lejemål,

Læs mere

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Maskedal Skov Hyrdehøjvej 15 B, Assens 9550 Mariager Areal: 30,5 ha. Kontantpris: 3.550.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Maskedal Skov er en dejlig, varieret skov, natur og jagtejendom

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus.

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. SALGSOPSTILLING Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. Viborg Landevej 83, Sønder Onsild, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 395.000 Udbetaling: 25.000

Læs mere

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup

Salgsprospekt. Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup 1 Salgsprospekt For Øster Vistorp Plantage 7540 Haderup Areal: 118,6 ha. Kontantpris: 11.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Øster Vistorp Plantage er en velpasset og velarronderet skov-, jagt og naturejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 2. sal, 7000 Fredericia. Sag 10497

SALGSPROSPEKT. Jyllandsgade 20, 2. sal, 7000 Fredericia. Sag 10497 SALGSPROSPEKT Jyllandsgade 20, 2. sal, 7000 Fredericia Sag 10497 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Jyllandsgade 20, 2. sal 7000 Fredericia

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommene. Lupinens Kvarter og , 7400 Herning Salgsprospekt for investeringsejendommene Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Lupinens Kvarter 86-92 og 96-106, 7400 Herning Salgspris kontant: 12.500.000 kr. Bruttoleje: 871.680 kr. Startforrentning

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia. Sag 10571

SALGSPROSPEKT. Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia. Sag 10571 SALGSPROSPEKT Vesterbrogade 29, 7000 Fredericia Sag 10571 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Vesterbrogade 29 7000 Fredericia Matr.nr. 233

Læs mere

Rønnedevej 17A, 4640 Faxe

Rønnedevej 17A, 4640 Faxe SALGSOPSTILLING God investeringsejendom beliggende midt i Faxe by Rønnedevej 17A, 4640 Faxe Sag ERH15068 . Mægler: Annelise Petersen Dato: 4. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr.

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup.

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Bredgade 13, 7470 Karup. Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. Salgsprospekt Investeringsejendommen Bredgade 13, 7470 Karup Salgspris kontant: Blandet bolig- og erhvervsejendom centralt beliggende i Karup. 2.200.000 kr. Bruttoleje (Fuldt udlejet): 230.356 kr. Bruttoleje

Læs mere

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes.

Hvis du ikke umiddelbart efter klageperiodens udløb har modtaget besked fra kommunen om, at der er klaget over afgørelsen, kan tilladelsen udnyttes. LIFA Landinspektører Ndr. Ringvej 51 6000 Kolding Att.: Per Nielsen By- og Udviklingsforvaltningen Service og Udvikling Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 EAN 5798005310105 E-mail byogudvikling@kolding.dk

Læs mere

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning

Salgsprospekt. for investeringsejendommen. Vestergade 14, 7400 Herning. Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgsprospekt for investeringsejendommen Vestergade 14, 7400 Herning Blandet bolig og erhvervsejendom tæt på centrum i Herning Salgspris kontant: 2.800.000 kr. Bruttoleje: 237.360 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Hesselholt Skov Brohusvej 9560 Hadsund 1 Salgsprospekt For Skov Brohusvej 9560 Hadsund Areal: ca. 57 ha. Kontantpris: 5.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skov er en ubebygget skov, jagt- og naturejendom på ca. 57 hektar, beliggende særdeles

Læs mere

Tømmerby Kær (Areal nr. 74)

Tømmerby Kær (Areal nr. 74) Tømmerby Kær (Areal nr. 74) 1 Beskrivelse 1.1 Generelt Arealerne til Tømmerby Kær blev erhvervet i perioden 1945-1950. Plantagen har sin største udstrækning fra øst til vest og ligger for den største dels

Læs mere

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm

Salgsprospekt. Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm 1 Salgsprospekt For Skovlyst Hårkjærvej 15, Hoven 6880 Tarm Areal: 46,5 ha. Kontantpris: 7.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Skovlyst er en varieret og velpasset skov-, jagt- og naturejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 6.000.000 kr. Bruttoleje: 340.383 kr. Byggeretter

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Dalegade 91A, 7000 Fredericia. Sag 10829

SALGSPROSPEKT. Dalegade 91A, 7000 Fredericia. Sag 10829 SALGSPROSPEKT Dalegade 91A, 7000 Fredericia Sag 10829 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 21. april 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr. KOMMUNE ANVENDELSE Ejendomstype Anvendelse

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Vejlevej 53, 7000 Fredericia. Sag 10257

SALGSOPSTILLING. Vejlevej 53, 7000 Fredericia. Sag 10257 SALGSOPSTILLING Vejlevej 53, 7000 Fredericia Sag 10257 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 3. november 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Vejlevej 53 7000 Fredericia Matr.nr. 241 i Fredericia

Læs mere

Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg

Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg Boligudlejningsejendom midt i Vordingborg Sag 20N15220 TIL SALG Vordingborg - Algade 100 4 lejligheder alle udlejet Vel vedligeholdt ejendom Beliggende centralt tæt på byens handelsliv Kontantpris kr.

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær.

Salgsprospekt. Boligudlejningsejendommen. Sjællandsgade 59, 7400 Herning. Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. Salgsprospekt Boligudlejningsejendommen Sjællandsgade 59, 7400 Herning Velbeliggende boligudlejningsejendom med 6 renoverede 2 vær. lejligheder Salgspris kontant: 5.500.000 kr. Bruttoleje: 334.200 kr.

Læs mere

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund

Salgsprospekt. Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Salgsprospekt For Ambjerggaard Skov Ambjergvej 8 9560 Hadsund Areal: 48,5 ha. Kontantpris: 7.250.000 kr. Præsentation Introduktion Ambjerggaard Skov er en velarronderet skov- og jagtejendom på 48,5 hektar

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by.

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Pilegade 12, 3770 Allinge

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holstebrovej 53, 7400 Herning. Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holstebrovej 53, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende fuldt udlejet boligudlejningsejendom. 1.450.000 kr. Bruttoleje: 123.504 kr. Startforrentning ved

Læs mere

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup

Salgsprospekt. Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Salgsprospekt For Bølling Sønderskov Jordrup Skovvej 6064 Jordrup Areal: 32,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. Præsentation Introduktion Bølling Sønderskov er en frodig, velpasset skov på 32,3 ha, beliggende

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej.

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Beskrivelse og Udbudsvilkår For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Arealet udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens

Læs mere

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg

Salgsprospekt. Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg 1 Salgsprospekt For Troldbjerg Skov Ellerødvej 44, Ørslev 4760 Vordingborg Areal: 62 ha. Kontantpris: 9.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Troldbjerg Skov er en velarronderet skovejendom på 62 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Cypresvej 40, 7400 Herning. Fuldt udlejet investeringsejendom. Startforrentning ved kontant handel: 7,27 %

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Cypresvej 40, 7400 Herning. Fuldt udlejet investeringsejendom. Startforrentning ved kontant handel: 7,27 % Salgsprospekt Investeringsejendommen Cypresvej 40, 7400 Herning Salgspris kontant: Fuldt udlejet investeringsejendom 3.250.000,- kr. Bruttoleje: 296.547,- kr. Startforrentning ved kontant handel: 7,27

Læs mere

Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr.

Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr. Salgsprospekt For Marienleuchte Rethen 1 D-23769 Puttgarden / Fehmarn Tyskland Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr. Præsentation Introduktion For Wendländische

Læs mere

Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe

Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe Erhvervsejendom med bolig Samlet etageareal: 1.570 m² - heraf 1.410 m² lager/værksted og 160 m² bolig Meget spændende ejendom med masser af plads Anvendelig til værksted/lager/showroom

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 Hovedgaden 4, 6823 Skovlund Velholdt udlejningsejendom med 3 meget pæne boliger Pris kontant kr. 950.000 Afkast 1. år, anslået 8,8 % Årlig lejeindtægt kr. 129.419

Læs mere