Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)"

Transkript

1 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Fondsmeddelelse nr. 6/2010 Søborg, den 29. april 2010 Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den 29. april 2010 kl Dagsordenen er følgende: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse af revideret årsrapport til godkendelse 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte årsrapport 5. Bemyndigelse til køb af egne aktier 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og eventuelle suppleanter 7. Valg af revisor 8. Eventuelle forslag fra bestyrelsen og/eller aktionærerne a) Ændring af vedtægternes 11 b) Ændring af vedtægternes 19 c) Ændring af vedtægternes 19 d) Ændring af vedtægternes 20 e) Bemyndigelse til kapitalforhøjelse 6 og 7 f) Ændringer af vedtægterne som følge af den nye selskabslov g) Godkendelse af retningslinjer for bonusordning med bestyrelse og direktion 9. Eventuelt Ad pkt. 1 H. Madsen blev valgt som dirigent. I henhold til vedtægternes 10 skal generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen med mindst 8 dages og højst 4 ugers varsel ved almindeligt brev, eller telefax til hver enkelt aktionær samt ved annoncering i mindst ét landsdækkende dagblad. Indkaldelsen blev udsendt til samtlige aktionærer i selskabet den 19. april ved almindeligt brev, desuden blev generalforsamlingen annonceret i Børsen den 21. april. Dirigenten konstaterede herefter at generalforsamlingen var lovligt varselet og indkaldt.

2 Ad pkt. 2 På bestyrelsens vegne fremlagde bestyrelsesmedlem og adm. direktør Karsten Østergaard beretningen. Koncernens hovedaktivitet Hovedaktiviteten har i lighed med tidligere år været udførelse af vaccinationer mod influenza og vaccinationer i forbindelse med udlandsrejser. Selskabet er noteret på First North under Nasdaq OMX. Koncernens udvikling i regnskabsåret Selskabet har i det forløbne år realiseret en vækst i omsætningen på ca. 30 %, hvilket anses for tilfredsstillende. Det økonomiske resultat af årets aktiviteter viser et overskud før skat på DKK mod et underskud i 2008 på DKK EBITDA blev DKK mod et underskud i 2008 på DKK Til trods for fremgangen i omsætningen og resultatet og den i øvrigt tilfredsstillende udvikling i aktivitetsniveauet finder ledelsen stadig årets resultat for utilfredsstillende. Influenzavaccinationer 2009 var præget af stor uro på influenzavaccinationsmarkedet, grundet influenza A H1N1. Desværre var den nationale vaccinationsstrategi på selskabets hjemmemarked, en af de mest konservative i Europa, hvorfor kun relativt få danskere blev vaccineret mod influenza A H1N1. Da vaccinen blev kommercielt tilgængelig var efterspørgslen ikke længere tilstede. Derfor fik influenza A H1N1 beskeden økonomisk indflydelse på selskabet. Pandemien betød dog at selskabet fik synliggjort sin unikke position på vaccinationsmarkedet i Danmark, ved at være ansvarlig for planlægning og afvikling af vaccinationsprogrammer mod influenza A H1N1 for institutioner som Rigspolitiet, Statsministeriet, Udenrigsministeriet, Finansministeriet, Folketinget, COP15 m.fl. Året viste en lille fremgang på ca sæsoninfluenzavaccinationer i alt og ca influenza A H1N1 vaccinationer. Rejsevaccination Området udgør fortsat en mindre del af omsætningen, men viste en fremgang i 2009 på ca. 20 %. Set i lyset af den finansielle krise, som også har påvirket rejseindustrien, må dette anses for tilfredsstillende. Sundhedsydelser Forretningsområdet primært med salg af helbredsundersøgelser til private og offentlige virksomheder blev i høj grad påvirket af den finansielle krise i Mange virksomheder valgte enten at droppe planlagte sundhedstiltag eller udsætte dem til et senere tidspunkt.

3 Købet af Lægernes Sundhedscenter primo 2009 og en række større aftaler har dog sikret selskabet et godt fundament for helbredsundersøgelse og en tilstrækkelig omsætning til at området kan bære en administration og bidrage positivt til selskabets resultat fremadrettet. Endvidere er det fortsat ledelsens opfattelse, at markedet for helbredsundersøgelser og sundhedstjek vil vokse markant de kommende år. Forskning Datterselskabet Danske Lægers Forskningscenter (DLFC) havde et beskedent aktivitetsniveau i 2009 og selskabet tiltrak ingen nye forsøg. Forskningscentret er dog indrettet således, at i perioder med få forsøg og lav aktivitet anvendes personalet til andre opgaver, herunder vaccination og helbredsundersøgelser. Selskabet købte i % af DLFC og ejer således 100 % af DLFC i dag. England Det engelske selskab, European Vaccination Group Ltd. (ejerandel 56 %), blev etableret medio Selskabet kom i mål i 2009 med et lille overskud på ca. DKK , hvilket ledelsen finder overordentligt tilfredsstillende. Også det engelske influenzavaccinationsmarked blev stærkt påvirket af influenza A H1N1. Den megen omtale af influenza A H1N1 fjernede fokus fra den alm. sæsoninfluenzavaccination, ikke mindst fordi den engelske stat valgte at tilbyde alle borgere gratis influenza A H1N1 vaccination. Desværre har langsommelig levering af vaccinerne fra vaccineproducenterne gjort tilbuddet irrelevant, da vaccinerne først blev tilgængelige efter at pandemien havde toppet. Men selskabet formåede at vokse på både core business (sæsoninfluenzavaccinationer) og den tilkøbte klinik. Endvidere har en række strategiske samarbejdsaftaler med engelske apotekerkæder løftet selskabet, og det er den lokale ledelses forventning at disse samarbejdsaftaler udvides væsentligt i Norge Selskabet etablerede Norske Legers Vaksinasjons Service (NLVS) i 2009, som er 100% ejet af ELCG. Også i Norge fik influenza A H1N1 væsentlig indflydelse på vaccinationssæsonen. Almindelig sæsoninfluenzavaccination har tidligere været forbundet med en egenbetaling fra forbrugeren på ca. NOK 200. NLVS havde i samarbejde med bl.a. Røde Kors arrangeret flere end 100 "åbent hus" vaccinationsarrangementer, der alle blev annonceret i lokale aviser m.m. Her blev alle tilbudt vaccination til en pris af NOK 185. Desværre valgte den Norske stat at tilbyde alle risikopatienter almindelig sæsoninfluenzavaccination til NOK 50 hos de praktiserende læger 6 dage før NLVS' første vaccinationsarrangement. Endvidere valgte staten at tilbyde gratis influenza A H1N1 vaccination til samtlige nordmænd, hvorfor interessen for egenbetaling for alm. sæsoninfluenzavaccination var minimal i 2009.

4 Disse tiltag var umulige at forudse, da hele situationen omkring influenza A H1N1 i efteråret 2009 var at betragte som en force majeure situation og tingene ændrede sig markant fra uge til uge. For NLVS bidrog disse ændringer et samlet tab på DKK i Influenza A H1N1 affødte også en række vaccinationsaftaler med kommuner samt offentlige og private virksomheder. I alt vaccinerede NLVS ca personer i sæsonen 2009, hvilket er meget tæt på hvad selskabet vaccinerede i sit første år i Danmark. Opstarten i Norge i 2009 blev således overordentlig udfordrende og uforudset bekostelig. Men det er ledelsens opfattelse at potentialet fortsat er til stede i Norge ved normaliserede tilstande i Likviditet og kapitalberedskab Driften af selskabets aktiviteter blev i det forløbne år gennemført uden at selskabet måtte gøre brug af eksterne kreditfaciliteter. Den langfristede gæld som er optaget i 2009, er en kapitaliseret earn-out aftale, der er direkte forbundet til det gennemførte køb af Lægernes Sundheds Center. Med en soliditetsgrad på ca. 50 % ultimo 2009 (68% i 2008), samt en likviditet på TDKK ( i 2008) er det ledelsens opfattelse, at selskabets likviditet og kapitalberedskab er fuldt ud tilstrækkeligt til at gennemføre de løbende aktiviteter samt at fortsætte den planlagte ekspansion. Begivenheder efter regnskabsårets udløb Tidligere bestyrelsesformand og medstifter Karsten Østergaard er genindtrådt som adm. direktør i selskabet og bestyrelsesmedlem Thorbjørn Graarud er blevet bestyrelsesformand Ad. Pkt. 3 Karsten Østergaard gennemgik regnskabet, og efter nogle få spørgsmål godkendte generalforsamlingen årsrapporten for Under dette punkt gennemgik Karsten Østergaard også selskabets historiske resultater samt oplyste, at der forventes en samlet omsætning for koncernen på mio. kr. for 2010 samt et EBITDA resultat på 3,75-4,75 mio. kr. Ad Pkt. 4 Bestyrelsen indstillede at årets resultat overføres til næste år..

5 Ad. Pkt. 5 Bestyrelsen foreslår følgende formulering indsat i vedtægternes 5: Det er indtil den 29. april 2015 tilladt for selskabet at erhverve egne aktier, jf. selskabslovens 198. Ad. Pkt. 6 I henhold til vedtægternes 16 vælges bestyrelsesmedlemmer kun for én periode, og fratræder ved næstkommende ordinære generalforsamling. Bestyrelsesmedlemmer kan genvælges uden begrænsninger. Bestyrelsen skal bestå af min. 3 og max. 7 medlemmer. Den forud for generalforsamlingen siddende bestyrelse bestod af: Thorbjörn Graarud (Formand) Karsten Østergaard Keld Østergaard Henrik Jeppesen John Mandrup Madsen Karsten Østergaard havde forud for generalforsamlingen meddelt at han grundet udnævnelsen til administrerende direktør i selskabet ikke ønskede genvalg. Alle øvrige fire bestyrelsesmedlemmer var villige til at acceptere genvalg. Der var ingen forslag til andre bestyrelsesmedlemmer. Generalforsamlingen genvalgte de fire bestyrelsesmedlemmer. Ad. Pkt. 7 Selskabets nuværende revisor, Revisorgaarden i København blev enstemmigt genvalgt.

6 Ad. Pkt. 8 Bestyrelsen stillede en række forslag. a) Ændring af vedtægternes 11 b) Ændring af vedtægternes 19 c) Ændring af vedtægternes 19 d) Ændring af vedtægternes 20 e) Bemyndigelse til kapitalforhøjelse 6 og 7 f) Ændringer af vedtægterne som følge af den nye selskabslov De foreslåede ændringer blev enstemmigt vedtaget g) Godkendelse af retningslinjer for bonusordning med bestyrelse og direktion Ad. Pkt. 9 Der var spørgsmål til børskursen, i særdeleshed til de store procentuelle udsving på kursen som tilsyneladende ikke er begrundet i nyheder vedr. eller fra selskabet. Spørgsmålet førte til en kort debat om prisfastsættelse af aktien. Årsagen til de store og tilsyneladende umotiverede udsving i aktiekursen tilskriver ledelsen primært den beskedne størrelse af selskabet kombineret med at First North markedet tilsyneladende ikke fungerer optimalt til en løbende prisfastsættelse. Der var spørgsmål til udviklingen i datterselskabet Danske Lægers Forskningscenter. Karsten Østergaard oplyste at dette selskab er meget afhængig af enkelte store ordre fra ganske få potentielle aktører i markedet. Derfor må det forventes at selskabet i lange perioder har beskeden aktivitet. Søborg, den 29. april H. Madsen Dirigent

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2016 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

Referat fra Ordinær generalforsamling i Danske Lægers Vaccinations Service A/S Onsdag den 15. april 2009

Referat fra Ordinær generalforsamling i Danske Lægers Vaccinations Service A/S Onsdag den 15. april 2009 Fondsmeddelelse nr. 4/2009 Søborg, den 15. april 2009 Referat fra Ordinær generalforsamling i Danske Lægers Vaccinations Service A/S Onsdag den 15. april 2009 Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S)

Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Søborg, den 31. maj 2017 Referat fra ordinær generalforsamling i European LifeCare Group A/S (tidligere Danske Lægers Vaccinations Service A/S) Generalforsamlingen blev afholdt på selskabets adresse den

Læs mere

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015

VEDTÆGTER. Psykiatri Plus A/S Centre, CVR-nr. 31 15 92 45. Dateret 23. december 2015 Advokatpartnerselskab Kalvebod Brygge 39-41 DK - 1560 København V Telefon: +45 33 300 200 Fax: +45 33 300 299 www.lundelmersandager.dk CVR nr. 32 28 39 34 Erik Hovgaard Partner, advokat (H) eh@lundelmersandager.dk

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 MEDICAL PROGNOSIS INSTITUTE A/S Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Medical Prognosis Institute A/S,

Læs mere

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232

123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER. for. Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 123-139629 PCH/dha VEDTÆGTER for Wirtek a/s CVR-NR. 26042232 1. Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Wirtek a/s. 1.2 Selskabets hjemsted er Aalborg kommune. 2. Formål 2.1 Selskabets formål er at udvikle

Læs mere

Dagsorden for ordinær generalforsamling torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.30 i kantinen, COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby.

Dagsorden for ordinær generalforsamling torsdag den 29. marts 2012 kl. 15.30 i kantinen, COWI Holding A/S, Parallelvej 2, 2800 Kongens Lyngby. Til aktionærerne i COWI Holding A/S ADRESSE COWI Holding A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.com DATO 8. marts 2012 SIDE 1/3 REF LVA PROJEKTNR

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S. fredag den 26. februar 2016, kl. 10.30 Side 1 af 6 Selskabsmeddelelse nr. 4/2016 29. januar 2016 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Til aktionærerne i Auriga Industries A/S Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Auriga

Læs mere

NASDAQ OMX Copenhagen A/S t +45 89 38 60 00 f +45 89 38 60 19 www.aarhus-elite.dk

NASDAQ OMX Copenhagen A/S t +45 89 38 60 00 f +45 89 38 60 19 www.aarhus-elite.dk Århus, den 13. marts 2009 Århus Elite A/S Stadion Allé 70 DK-8000 Århus C. NASDAQ OMX Copenhagen A/S t +45 89 38 60 00 f +45 89 38 60 19 www.aarhus-elite.dk Meddelelse nr. 03/2009 KAPITALFORHØJELSE I ÅRHUS

Læs mere

European LifeCare Group A/S offentliggør halvårsregnskab og indleder afnotering fra Nasdaq OMX/First North

European LifeCare Group A/S offentliggør halvårsregnskab og indleder afnotering fra Nasdaq OMX/First North Fondsmeddelelse nr. 7/2010 Søborg den 31. august 2010 European LifeCare Group A/S offentliggør halvårsregnskab og indleder afnotering fra Nasdaq OMX/First North Halvårsregnskab 2010 For koncernen udgjorde

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. RTX Telecom 28. januar 2011

ORDINÆR GENERALFORSAMLING. RTX Telecom 28. januar 2011 ORDINÆR GENERALFORSAMLING RTX Telecom 28. januar 2011 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Bestyrelsen har udpeget Advokat Malene Krogsgaard, Advokatfirmaet Vingaardshus, til dirigent 2 DAGSORDEN 1. Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S

Global Transport and Logistics. Vedtægter for DSV A/S Global Transport and Logistics samlet beløb på op til nominelt 25 millioner kr. Ovennævnte bemyndigelse kan udnyttes ad én eller flere gange. Selskabets aktionærer skal ikke have fortegningsret ved bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S

Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S Selskabsmeddelelse nr. 12. oktober 2015 Ekstraordinær generalforsamling i Danske Andelskassers Bank A/S I henhold til vedtægternes 11 og 12 indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i Danske

Læs mere

Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) årsrapport 2008

Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) årsrapport 2008 Fondsbørsmeddelelse nr. 2/2009 Søborg, den 31. marts 2009 Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) årsrapport 2008 Årsrapporten for 2008 er vedhæftet denne meddelelse. For første gang aflægges årsrapporten

Læs mere

Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) perioderapport for 1. halvår 2009.

Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) perioderapport for 1. halvår 2009. Fondsmeddelelse nr. 8/2009 Søborg d. 15. august 2009 Danske Lægers Vaccinations Service A/S (DLVS) perioderapport for 1. halvår 2009. Danske Lægers Vaccinations Service A/S s (European LifeCare Group A/S)

Læs mere

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 VEDTÆGTER. for.

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660    VEDTÆGTER. for. Ret&Råd Sundhuset Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 E-mail: info@sundhuset.dk www.sundhuset.dk J.nr.: 21-80258 PEA/THJ VEDTÆGTER for Billund Trav A/S CVR-nr. 32 80 07 18 Selskabets

Læs mere

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl.

Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. Fondsbørsmeddelelse 120 Til aktionærerne i Comendo A/S Aktionærerne i Comendo A/S, CVR-nr. 26 68 56 21 indkaldes hermed til ordinær generalforsamling, der finder sted: onsdag, den 27. april 2011, kl. 11:00

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S vestas.com Indholdsfortegnelse Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse... 3

Læs mere

Kontaktperson: Adm. direktør Mogens Hugo Jørgensen, tlf. 43 22 13 50

Kontaktperson: Adm. direktør Mogens Hugo Jørgensen, tlf. 43 22 13 50 Københavns Fondsbørs Nikolaj Plads 6 1007 København K Vestergade 2 DK-1656 København K Tel. +45 3333 9797 Fax +45 3333 9779 Reg. nr. A/S 14 565 Telefax 3312 8613 Meddelelse nr. 99-11 7 sider Halvårsrapport

Læs mere

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15.

Til aktionærerne i. CVR-nr. 30 21 43 15. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S. onsdag den 29. april 2015 kl. 15. Til aktionærerne i CVR-nr. 30 21 43 15 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Dantherm A/S onsdag den 29. april 2015 kl. 15.00 på Marienlystvej 65, 7800 Skive Dagsordenen for generalforsamlingen

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling i European LifeCare Group A/S

Indkaldelse til generalforsamling i European LifeCare Group A/S Til aktionærerne i European LifeCare Group A/S Att.: «Aktionær» Søborg, den 10. maj 2017 Indkaldelse til generalforsamling i European LifeCare Group A/S Bestyrelsen i selskabet European LifeCare Group

Læs mere

VEDTÆGTER A/S STOREBÆLTSFORBINDELSEN

VEDTÆGTER A/S STOREBÆLTSFORBINDELSEN VEDTÆGTER A/S STOREBÆLTSFORBINDELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL... 3 2 SELSKABETS KAPITAL OG AKTIER... 3 3 GENERALFORSAMLINGEN... 4 4 BESTYRELSE OG DIREKTION... 6 5 BESTYRELSENS

Læs mere

Generalforsamling 25. februar 2016

Generalforsamling 25. februar 2016 Generalforsamling 25. februar 2016 Dirigent Bestyrelsen har udpeget Advokat Casper Gammelgaard Kaptain, Advokatfirmaet HjulmandKaptain, til dirigent Dagsorden 1.Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed

Læs mere

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER

ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER ADMIRAL CAPITAL A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Admiral Capital A/S. 1.2 Selskabets binavne er Re-Cap A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte

Læs mere

Nordicom A/S Q3 rapport 2004

Nordicom A/S Q3 rapport 2004 18. nov. rapport Nordicom A/S rapport Nordicom opnåede i Q1-3 et resultat før skat på 62,8 mio. kr. (Q1-3 2003 55,9 mio. kr.), som er en fremgang på 12% i forhold til 2003. Omsætningen i årets tre første

Læs mere

Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17

Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17 Fondsbørsmeddelelse nr. 7/2008 11. april 2008 Vedtægter for Coloplast A/S CVR-nr. 69 74 99 17 Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er Coloplast A/S. Selskabet driver endvidere virksomhed

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Vedtægter for Solar A/S 1 vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af

Læs mere

BERLIN III A/S VEDTÆGTER

BERLIN III A/S VEDTÆGTER BERLIN III A/S VEDTÆGTER VEDTÆGTER 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Berlin III A/S. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at investere direkte eller indirekte i ejendomme, herunder ved ejerskab af aktier (kapitalandele)

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S

V E D T Æ G T E R. Dantherm A/S ADVOKAT Kim Ricken Jørgensen Lundborgvej 18 8800 VIBORG TLF. 87 27 11 00 J. NR. 061362-250-KRJ-CCH V E D T Æ G T E R FOR Dantherm A/S CVR-nr. 30 21 43 15 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.1. Selskabets navn

Læs mere

Vedtægter. for TDC A/S

Vedtægter. for TDC A/S Vedtægter for TDC A/S Selskabets navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er TDC A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnet Tele Danmark Communications A/S (TDC A/S). 2 Selskabets hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S 10. marts 2016 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport-

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse

Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Valg af medlemmer til Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse Begrundelse for og kommentarer til vedtægtsændringer foreslået af bestyrelsen November 2015 1 Baggrund På den ekstraordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål

VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 2. Selskabets hjemsted. 3. Selskabets formål VEDTÆGTER For Erhverv og Landsby i Udvikling ApS (under stiftelse) 1. Selskabets navn Selskabets navn er Erhverv og Landsby i Udvikling ApS 2. Selskabets hjemsted Selskabets hjemsted er Thisted Kommune.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915)

V E D T Æ G T E R. for. Greentech Energy Systems A/S. (CVR-nr. 36696915) V E D T Æ G T E R for Greentech Energy Systems A/S (CVR-nr. 36696915) 1. Selskabets navn: Selskabets navn er Greentech Energy Systems A/S. Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene GES Wind Development

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234

VEDTÆGTER. for. Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 VEDTÆGTER for Assens Forsyning A/S 900985 13601 / 2750234 1 Selskabets navn, hjemsted og formål: 1.1 Selskabets navn er Assens Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemstedskommune er Assens Kommune. 1.3 Selskabets

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187 V E D T Æ G T E R for BAVARIAN NORDIC A/S CVR nr. 16271187 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er Bavarian Nordic A/S. 1. 2. Ophævet Selskabets formål er at drive forskning, handel, fabrikation

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag

Statsgaranteret udskrivningsgrundlag Statsgaranteret udskrivningsgrundlag giver sikkerhed under krisen Nyt kapitel Resumé For 2013 har alle kommuner for første gang valgt at budgettere med det statsgaranterede udskrivningsgrundlag. Siden

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed for det forløbne år. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Tirsdag den 26. april 2016 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

Vedtægter Nordic Shipholding A/S

Vedtægter Nordic Shipholding A/S Vedtægter Nordic Shipholding A/S Side 2 1 Navn og hjemsted 1.1 Selskabets navn er Nordic Shipholding A/S. 2 Formål 2.1 Selskabets formål er at udføre aktiviteter som dels et rederi og dels et skibsinvesteringsselskab

Læs mere

F. Salling Invest A/S. Højbjerg

F. Salling Invest A/S. Højbjerg F. Salling Invest A/S Højbjerg Årsrapport for 2012 CVR-nr. 24 57 46 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2010-30. september 2010

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2010-30. september 2010 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 26. oktober 2010 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Bilag A Oversigt over og beskrivelse af dokumenter til brug for etablering af Furesø Kommunes Forsyningskoncern

Bilag A Oversigt over og beskrivelse af dokumenter til brug for etablering af Furesø Kommunes Forsyningskoncern Bilag A Oversigt over og beskrivelse af dokumenter til brug for etablering af Furesø Kommunes Forsyningskoncern Som beskrevet i dagsordenens sagsfremstilling foregår processen i forbindelse med etablering

Læs mere

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER NOTAT KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER Selskabets nuværende vedtægter er sidst ændret i 2013. Bestyrelsen fremsætter forslag til nye vedtægter på selskabets ordinære

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187

V E D T Æ G T E R. for BAVARIAN NORDIC A/S. CVR nr. 16271187 V E D T Æ G T E R for BAVARIAN NORDIC A/S CVR nr. 16271187 SELSKABETS NAVN, FORMÅL OG KONCERNSPROG Selskabets navn er Bavarian Nordic A/S. 1. Selskabets formål er at drive forskning, handel, fabrikation

Læs mere

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN FORSYNING A/S

VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN FORSYNING A/S VEDTÆGTER FOR RINGKØBING-SKJERN FORSYNING A/S 1. Navn 1.1 Selskabets navn er Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Ringkøbing-Skjern Kommune. 2. Selskabets formål 2.1 Selskabets formål

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Generalforsamlingen startede kl. 16.00 ved, at bestyrelsesformand Troels Troelsen bød velkommen.

Generalforsamlingen startede kl. 16.00 ved, at bestyrelsesformand Troels Troelsen bød velkommen. Den 24. januar 2006 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Land & Leisure A/S, CVR nr. 31 22 65 11 i Forsikringens Hus, Amaliegade 10, 1256 København K. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende

Læs mere

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS København CVR nr. 33035888 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER

Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER Formuepleje Optimum A/S VEDTÆGTER FORMUE PLEJE Optimum FORMUEPLEJE OPTIMUM A/S VEDTÆGTER 1. Selskabets navn, hjemsted og formål 2. Selskabets kapital og aktier 1.1 Selskabets navn er Formuepleje Optimum

Læs mere

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s

Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Til navnenoterede aktionærer i Bang & Olufsen a/s Struer, 05-09-2008 Generalforsamling i Bang & Olufsen a/s Bang & Olufsen a/s ordinære generalforsamling afholdes fredag den 26. september 2008 kl. 16.30

Læs mere

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S

Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Fuldstændige forslag til dagsordenen for den ordinære generalforsamling 2016 i Solar A/S Side 1 af 7 I henhold til selskabslovens 99 fremlægges herved de fuldstændige forslag til dagsordenen for ordinær

Læs mere

H.B.K. Fitness og Motionscenter

H.B.K. Fitness og Motionscenter Side 1 af 8 H.B.K. Fitness og Motionscenter CVR nr. 35726799 Årsrapport 1. januar 31. december 2015 2. regnskabsår. Årsrapporten er godkendt og fremlagt på foreningens generalforsamling den 22. marts 2016

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2011-31. december 2011

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2011-31. december 2011 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2012 Delårsrapport for Dantax A/S for perioden

Læs mere

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S

EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S VEDTÆGTER for EUROPEAN LIFECARE GROUP A/S Selskabets navn er European Lifecare Group A/S. 1 Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: Danske Lægers Vaccinations Service A/S (European Lifecare

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer

Referat. Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Referat Ekstraordinær generalforsamling i Foreningen af investorer i Jyske Invest Hedge Markedsneutral - Obligationer Tid: 29. september 2012 kl. 11.00 Sted: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ALK DEN 1210. MARTS 20152016. Overordnede rretningslinjer for incitamentsaflønning af direktionen i ALK-Abelló A/S

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ALK DEN 1210. MARTS 20152016. Overordnede rretningslinjer for incitamentsaflønning af direktionen i ALK-Abelló A/S UDKAST ORDINÆR GENERALFORSAMLING I ALK DEN 1210. MARTS 20152016 Overordnede rretningslinjer for incitamentsaflønning af direktionen i ALK-Abelló A/S Bestyrelsen i ALK-Abelló A/S ( Selskabet ) skal inden

Læs mere

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014 Sankt Annæ Plads 13 1250 København K CVR-nr. 15110341 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015 Morten Aagaard Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2010-31. december 2010

Delårsrapport for Dantax A/S for perioden 1. juli 2010-31. december 2010 Dantax A/S Bransagervej 15 DK-9490 Pandrup Tlf. (+45) 98 24 76 77 Fax (+45) 98 20 40 15 e-mail:ps@dantax-radio.dk CVR. nr. 36 59 15 28 NASDAQ OMX Copenhagen A/S Pandrup, den 28. februar 2011 Delårsrapport

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond.

Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond. Skema for Lovpligtig redegørelse om god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77 a for Den Danske Naturfond. Den Danske Naturfond 1 Lovpligtig redegørelse for god fondsledelse, jf. årsregnskabslovens 77

Læs mere

VEDTÆGTER. Bilag 3.1 til Ejeraftalen KOMPETENCECENTER SJÆLLAND APS CVR-NR. [INDSÆTTES] 1. NAVN

VEDTÆGTER. Bilag 3.1 til Ejeraftalen KOMPETENCECENTER SJÆLLAND APS CVR-NR. [INDSÆTTES] 1. NAVN Bilag 3.1 til Ejeraftalen VEDTÆGTER KOMPETENCECENTER SJÆLLAND APS CVR-NR. [INDSÆTTES] 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er KompetenceCenter Sjælland ApS (KCS) 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at drive virksomhed

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling Nasdaq OMX Copenhagen A/S København, den 8. april 2011 Meddelelse nr. 53 Indkaldelse til ordinær generalforsamling Bestyrelsen for ("Selskabet") indkalder hermed til ordinær generalforsamling i Selskabet,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012

Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012 Generalforsamlingsprotokollat Dato 25.05.2012 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 25. maj 2012 klokken 10.00 på adressen Vesterbro 46,. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling

Læs mere

Delårsrapport 3. kvartal 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S

Delårsrapport 3. kvartal 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S Københavns Fondsbørs BØRSMEDDELELSE NR. 2002/6 Aalborg, den 26. november 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S Hovedkonklusionerne for 3. kvartal 2002 Omsætningen eksklusive indtægter fra salg af spillere

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

ALM. BRAND FOND. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

ALM. BRAND FOND. Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den ALM. BRAND FOND Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/11/2014 Jørgen H. Mikkelsen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

VEDTÆGTER SP GROUP A/S

VEDTÆGTER SP GROUP A/S VEDTÆGTER for SP GROUP A/S CVR- nr.: 15 70 13 15 2 VEDTÆGTER for SP GROUP A/S 1.0 NAVN Selskabets navn er: SP GROUP A/S Selskabet driver tillige virksomhed under binavnene: SCHUBLICH A/S (SP Group A/S)

Læs mere

Balder Bolig A/S. CVR nr. 26 09 68 63. Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006. (6. regnskabsår)

Balder Bolig A/S. CVR nr. 26 09 68 63. Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006. (6. regnskabsår) Balder Bolig A/S Terp Skovvej 111, 8270 Højbjerg CVR nr. 26 09 68 63 Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006 (6. regnskabsår) Side 1 Beretning 2006 Hoved aktivitet Selskabets hoved aktivitet omfatter

Læs mere

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S

BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S BRØDRENE A & O JOHANSEN A/S CVR-nr. 58 21 06 17 FULDSTÆNDIGE FORSLAG TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING FREDAG DEN 18. MARTS 2016, KL. 10.00 1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i 2015. 2. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

Danske Speditører Den økonomiske udvikling 2013/14. November 2014

Danske Speditører Den økonomiske udvikling 2013/14. November 2014 Danske Speditører Den økonomiske udvikling 2013/14 November 2014 Bruttoavancen har over en længere årrække været faldende. Siden årtusindeskiftet er bruttoavanceprocenten reduceret fra et niveau på ca.

Læs mere

Forløb af ordinær generalforsamling den 25. oktober 2013

Forløb af ordinær generalforsamling den 25. oktober 2013 25.oktober 2013 Meddelelse nr. 163 Forløb af ordinær generalforsamling den 25. oktober 2013 År 2013, den 25. oktober, kl. 15:00, afholdtes ordinær generalforsamling i SSBV-Rovsing A/S CVR-nr. 16 13 90

Læs mere