Referat fra bestyrelsesmøde i fælles service, mandag d. 26 januar 2015.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde i fælles service, mandag d. 26 januar 2015."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde i fælles service, mandag d. 26 januar Tilstede: Pia Nymann, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, John Stampe, Claus Søgaard Andersen, Henriette Eriksen, Simona Honoré, Siva, Gitte Hansen, Bente Olsen, Jonas Mørkholt, Villy Sørensen, Birthe Thorenfeldt, Hanne Christensen. Afbud: Kirsten Johansen. Dagsorden: 1. Velkomst v/formanden 2. Valg af mødeleder 3. Valg af referent 4. Godkendelse af referat fra sidste møde 3 november Gruppegeneralforsamling 25 marts 2015 a) Bestyrelsens sammensætning, herunder valg af formand, næstformand, mm 6. Gruppens hjemmeside nye ideer og ønsker 7. Info/ nyt fra de faglige a) Info fra afdelingsbestyrelsen b) Medlemstal 8. Bordet rundt hvad rører sig på arbejdspladserne 9. Opfølgningsliste/temaer a) Landsbrancheklubbernes generalforsamlinger b) Copenhagen Food Fair c) Retfærdig rengøring 10. Kalenderaktiviteter i vores område v/jonas 11. Idébank arrangementer for medlemmer og gruppebestyrelse 12. Artikel til afdelingsbladet deadline 16 februar 2015 a) Emne b) Ansvarlig 13. Eventuelt. Følgende blev omdelt på mødet: - Kalender for Fælles service gruppebestyrelse for 2015 med noter om planlagte møder og aktiviteter - Det sker der i Fælles servicegruppen i Oversigt over medlemstal - Forhåndstilmelding til dirigentkursus 2. halvår Birthe bød velkommen til de fremmødte. 2. Mødeleder: Roxana 3. Referent: Hanne 4. Referatet fra mødet d. 3 november 2014 godkendt. 5. Gruppegeneralforsamling 25 marts Birthe meddelte at hun ikke genopstiller som formand for gruppen. Afdelingens bestyrelse har givet udtryk for at man ønsker en tillidsvalgt udefra, og Birthe foreslår Hanne som ny formand og Jonas som næstformand. Det har tidligere været sådan at hvis formanden er fra offentlig gruppe, er næstformanden fra privat gruppe.

2 Birthe laver en liste over hvem der er på valg Annette og Hanne genopstiller, og det gør Simona også som suppleant. John Stampe genopstiller ikke Gitte og Bente finder en kandidat i stedet for John. Der var en god debat om hvorvidt formand og næstformand automatisk indstilles som kongresdelegerede. Fælles service har pt 3 pladser, hvoraf Gitte Slot har den ene, og Bente og Birthe de 2 andre pladser. Der skal være kongres i september Gruppens hjemmeside. Der mangler at blive lagt referater fra 2014 på hjemmesiden ansvarlige: Jonas og Hanne. 7. Nyt fra de faglige. Villy: Der har været møde med en maskinstation vedr. efterbetaling til en ung mand. Der mangler et generelt tillæg til lønnen på 7,20 pr time, der mangler Søgnehelligdags betaling, feriefridage 7.75 % af ferieberettiget løn, samt regulering af feriepenge og pension. Har haft møde med et catering firma vedr. en sag om beregning af feriepenge. Firmaet mente ikke at de skulle betale feriepenge når vedkommende var ansat med løn under ferie, og heller ikke af en bonusordning. En chauffør kom i afdelingen for at få hjælp efter at hans arbejdsplads var gået konkurs. Det var mellem 3 og 4 måneder siden af arbejdspladsen var gået konkurs så det hastede med at få trådene redt ud fristen er 4 måneder, og det lykkedes at få sagen kvitteret i Lønmodtagernes garantifond (LG) dagen før tidsfristen. Det drejer sig bl.a. om pension og feriepenge. I en sag om en landbrugsmedhjælper i job med løntilskud, gik arbejdsgiveren til kommunen og oplyste at banken havde lukket for udbetalinger, kommunen beder landbrugsmedhjælperen gå tilbage til dagpenge. Arbejdsgiveren gik konkurs 2 dage efter. LG har måske ændret praksis, så hvis man har forladt arbejdspladsen inden virksomheden erklæres konkurs kan man ikke få sit tilgodehavende fra LG. Afdelingen har indlagt hele beløbet løn og feriepenge, som et privilegeret 95 krav. Landsoverenskomsterne mellem Gartneri land og skovbrugets arbejdsgivere og 3F er startet d. 5/1-15. Næste møde er d. 29/1-15, hvor man bliver ved til der er opnået et resultat. Jonas: Mente at de ikke var dækket af overenskomst, fik afværget en konflikt. De følger nu OK som hidtil. Gastronomernes hjælpefond: Har været i gang med udredelse af kontingent og medlemmer af gastronomernes hjælpefond på landsplan. Har nu lavet 3 vejledninger og brev til afdelingerne. Det skal så godkendes i bestyrelsen og gruppen i forbundshuset. Organiserings uddannelse Der er god opbakning, og 3 har tilmeldt sig af vores TV i Privat service, Hotel og Restauration. Så godt 50 % af vores TV deltager. Kantine virksomhed: Har aftalt 2 fyraftensmøder med virksomhedens personale. Godt med fremgang.

3 Rengørings virksomhed: Sagen trækker ud, har indblandet politiet i inddrivelse af feriegodtgørelse, har indblandet SKAT i inddrivelse af lønsedler. Har overdraget sagen til forbundet. Venter på dato fra forbundet. Har ikke indbetalt pension, feriegodtgørelse, samt udbetalt løn til tiden. Måtte trække medlemmer ud af virksomheden, for at det ikke skulle være et lån til virksomheden ifølge LG. Senere samme aften, gik der penge ind til et medlem, og måtte sende medlemmerne på arbejde igen. Vi afventer at pengene indbetales og får dokumentation for dette. Har talt efteruddannelse af medarbejderne på et hotel, fik en god dialog. Arbejder med UCH om at få flere til at benytte det, samt at UCH skal udbyde det som er aktuelt for virksomhederne, samt i tidsrummet for virksomhederne. Det kan være en sej kamp at få UCH til at følge. Offensiv opsøgende arbejde, overenskomst forhold: Arbejder i øjeblikket mere offensivt med at besøge alle OK virksomheder og få en snak med disse, samt komme ud til ikke OK dækket virksomheder for at få overenskomst. Det er sejt og op af bakke arbejde. Men kæmper videre, målet for i år, er at nå ca. samme antal OK i Ca. 6. Samt stige i medlemmer med 50. Rundringning til de TV: Var med til at ringe rundt, fed oplevelse. Skal vi forsætte med. Kursus i god sagsbehandling: Skide godt kursus, er mange ting man skal holde styr på, vil klart anbefale det til alle nye valgte/ansatte i en afdeling. Restauations virksomhed Efter 1½ år ca. er virksomheden nu erklæret konkurs, så skal søge om refusion fra LG Birthe: Der er foretaget løncheck for 6 personer fra rengøringsområdet, det forventes at de alle 6 bliver til en faglig sag. Arbejdsretten har afsagt en udeblivelsesdom mod et lokalt rengøringsselskab. Både det polske og det rumænske netværk er kommet godt i gang. Der er pæn tilslutning til de arrangementer der holdes Privat service, hotel og restauration har haft en praktikant i januar måned Praktikanten har fået et godt indblik i de forskellige opgaver en faglig ansat har. Der er valgt en ny Arbejdsmiljørepræsentant indenfor rengøringsområdet ude på kasernen. Der er en ny licitation indenfor rengøringsområdet på Dong i Holstebro. ISS vandt licitationen igen, og det er gældende fra 1. januar Gitte og Bente: På en kirkegård er en medarbejder sygemeldt pga. dårligt psykisk arbejdsmiljø. Menighedsrådet har i samarbejde med Gitte (3F) og en konsulent fra stiftet, udarbejdet materiale som gerne skal skabe et bedre arbejdsmiljø, samt en bedre stemning på arbejdspladsen. Alle medarbejdere på kirkegården inddrages gennem samtaler og fælles møder.

4 På en anden kirkegård er en afskedigelsessag nu afsluttet. Medlemmet blev fritstillet, og fik en ekstra månedsløn + pension oveni fritstillingen. Derudover skal allerede planlagte kurser i opsigelsesperioden gennemføres og udgifterne hertil dækkes af kirkegården. På 2 andre kirkegårde kører i øjeblikket 3 store beregninger på forkerte satser/ tillæg/ afregning af ferie. På en virksomhed er der lavet tillæg til lokalaftalen omkring udfærdigelse af lønseddel, samt kommende reguleringer. I en af nabokommunerne er der lavet lokalaftale omkring vinterforanstaltninger, samt lokalaftale vedr. servicevogne som må tages med hjem til bopælen. D 27 januar er Gitte helt færdig med organisationsuddannelsen for valgte og ansatte. Det har været utroligt lærerigt helt nye begreber og måder at gribe tingene an på. I en af nabokommunerne er man godt i gang med en ny organisationsuddannelse på sygehuset og indenfor rengøringen. Begge steder viser gode resultater og munder bl.a. ud i 2 fyraftensmøder. Der er 10 nyuddannede hospitalsserviceassistenter på det lokale regionshospital, og et nyt hold er i fuld gang. Overenskomstforhandlingerne 2015 er i fuld gang det er op ad bakke. Alle tillidsvalgte for området har været inde forbi Gitte og Bente til en snak om planlægning af kurser og uddannelser for 2015, samt tilmelding hertil. 7a) Nyt fra afdelingsbestyrelsen. Henriette, Annette og Birthe sidder i afdelingsbestyrelsen. På sidste møde var der ikke noget om økonomi. Charlotte Gjervig får styr på medlemstallene fremover. I en prøveperiode på ½ år oprettes et call center det kræver god disciplin for alle medarbejdere, ikke mindst de fagliges kalendere. Der er pr. 1 januar 2015 ca. 500 ledige i afdelingen. Antallet af samtaler med de ledige stiger. Det overvejes om ledige der tilhører Holstebro afdelingen, men bor i en anden kommune f.eks. kan indkaldes til møder på jobcentret i den kommune man bor i. Dette kan måske give problemer i forhold til rådgivning og ansvar. Der er LO repræsentantskabsmøde mandag d. 27 april Tilsagn om deltagelse i dirigentkursus senest d. 16 februar. Herning kontoret forventes klar i uge 7. 7b) Medlemstal. Medlemstallene blev gennemgået af Jonas. Jonas vil med mellemrum tage disse medlemstal med til møderne. Husk - hvis I kender nogen eller hører om nogen der har skiftet arbejdsplads eller arbejdsområde skal dette meddeles til afdelingen. 8. Bordet rundt. Siva: Kører med aviser har lønproblemer Hanne: Har været i 3 ugers god praktik som køkkenmedhjælper søger job indenfor nye områder. Claus: nyt lønsystem er blevet bremset da det er dårligere end det nuværende. Der aftales nyt møde efter overenskomstforhandlingerne 1 marts 2015.

5 John: genopstiller ikke på generalforsamlingen Annette og Pia: siger samstemmende at der ikke er meget arbejde indenfor hotel og restaurationsbranchen i øjeblikket. Pia har lidt timer hist og her. Henriette: er blevet raskmeldt nu ledig. Roxana: er i praktik i afdelingen indtil 31 januar Har fået et godt indblik i hvad de faglige laver. Har bl.a. været med på arbejdspladsbesøg, lavet løncheck, deltaget i møder og forhandlinger. Er i gang med det rumænske netværk næste møde er den 21 februar om den danske model. 9. Opfølgningsliste/temaer. a) Oversigt over Landsbrancheklubbernes generalforsamlinger omdelt på mødet. b)copenhagen Food Fair. Der må deltage 3. Jonas deltager og Pia og Annette ønsker også at deltage. Det er et mekka indenfor mad. c) Retfærdig rengøring 15 juni 2015 hvor vides endnu ikke. 10. Kalenderaktiviteter. Jonas har udarbejdet en kalender med oversigt over hvad der er af aktiviteter indenfor vores område. Den ligges ud på hjemmesiden og opdateres løbende. 11. Idébank arrangementer for medlemmer og gruppebestyrelse. Hvordan kan udvalget synliggøre sig selv og afdelingens arbejde f.eks. lave løncheck, pensions check, arrangement for rengøring. Ansvarlig: Roxana, Annette, Henriette og Jonas. 12. Artikler til afdelingsbladet. Artikel om overenskomstforhold indenfor restaurationsbranchen, eventuelt sammen med en aktivitet. Ansvarlig: Jonas, Roxana og Annette. Artikel om det rumænske netværk. Ansvarlig: Roxana og Birthe. 13. Eventuelt. Hanne orienterede om at der har været rundringningsaftener, hvor der er blevet ringet til de tillidsvalgte, for at checke om de oplysninger afdelingen har, er rigtige. F.eks. er fastnettelefonen nedlagt, er man stadig tillidsvalgt, skal arbejdspladsen indstilles til afdelingens arbejdsmiljøpris etc.

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015.

Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Referat gruppebestyrelsesmøde mandag den 4. maj 2015. Tilstede på mødet: Hanne Christensen, Pia Nymann, Henriette Eriksen, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Roxana Vasiliu, Peter Nielsen, Simona Honore',

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Referat fra bestyrelsesmøde i servicegruppen 3F Holstebro, mandag d. 6 oktober 2014. Til stede : Gitte Hansen, Villy Sørensen, Henriette Eriksen, Siva, Kirsten Johansen, Annette Nielsen, Birthe Thorenfeldt,

Læs mere

Referat af gruppe bestyrelses møde 1.september 2014

Referat af gruppe bestyrelses møde 1.september 2014 Referat af gruppe bestyrelses møde 1.september 2014 Afbud: Gitte, Bente, Siva Tilstede: Kirsten, Hanne, Claus, Villy, John, Jonas, Birthe, Simona, Henriette, Annette og Roxana. 1. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette

Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette Referat fra Gr. møde 3f Fælles service den 7. September 2015 Fremmødte: Hanne, Jonas, Kirsten, Claus, Siva, Roxana, Peter, Birthe Gitte, Pia, Jan, Annette Afbud: Bente Uden afbud: Simona Peter var mødeleder

Læs mere

Generalforsamling 2017 Fælles Service Holstebro Beretning.

Generalforsamling 2017 Fælles Service Holstebro Beretning. Generalforsamling 2017 Fælles Service Holstebro Beretning. Aktiviteter: Når jeg kigger tilbage på 2016 så er det med tilfredshed. Gruppebestyrelsen har på forskellig vis repræsenteret vores medlemmer mange

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 7. februar 2013, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/gruppeformand Hans Jessen 2. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Fælles Service. Referat. Gruppegeneralforsamling Fælles Service tirsdag den 26. februar 2013

Fælles Service. Referat. Gruppegeneralforsamling Fælles Service tirsdag den 26. februar 2013 Fælles Service Referat Gruppegeneralforsamling Fælles Service tirsdag den 26. februar 2013 1. Velkomst ved Jimmi Bune Jimmi bød velkommen takkede for det store fremmøde. Pkt. 9 Nyt fra forbundet fremrykkes

Læs mere

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år.

En anden a-kassemedarbejder har meddelt at vedkommen har planlagt at gå på pension om halvandet år. Resume af bestyrelsesmødet d. 26 januar 2016 I forbindelse med at en a-kassemedarbejder har valgt at gå på pension pr 30. april 2016 skal der omlægges nogle arbejdsopgaver i A-kassen. Omlægningen medfører,

Læs mere

Afbud: Steen Bo, Pia, Annette og Bente O. Tilstede: Johnny, Kirsten, Henriette, Gitte H, Simona, John, Shiva, Villy, Birthe og Jonas.

Afbud: Steen Bo, Pia, Annette og Bente O. Tilstede: Johnny, Kirsten, Henriette, Gitte H, Simona, John, Shiva, Villy, Birthe og Jonas. Fælles service Bestyrelses møde 5. november 2013 Afbud: Steen Bo, Pia, Annette og Bente O. Tilstede: Johnny, Kirsten, Henriette, Gitte H, Simona, John, Shiva, Villy, Birthe og Jonas. Præsentationsrunde.

Læs mere

OPSAGT OG HVAD SÅ? EN VEJLEDNING PÅ TEGNESTUEOMRÅDET

OPSAGT OG HVAD SÅ? EN VEJLEDNING PÅ TEGNESTUEOMRÅDET OPSAGT OG HVAD SÅ? EN VEJLEDNING PÅ TEGNESTUEOMRÅDET Indhold Indledning Opsigelsesvarsel Er opsigelsen saglig? Ferie Feriefridage Afspadsering Overarbejde Efteruddannelsesmidler Fratrædelsesgodtgørelse

Læs mere

Generalforsamling 2016 beretning fra bestyrelsen.

Generalforsamling 2016 beretning fra bestyrelsen. Generalforsamling 2016 beretning fra bestyrelsen. Offentligt område (Gitte Hansen og Bente Olsen): Samtidig med generalforsamlingen sidste år var der travlhed med overenskomsterne indenfor det offentlige

Læs mere

Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du!

Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du! Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du! Betalingsstandsning og konkurs Hvad gør du! Redaktion: Dansk Sygeplejeråd Layout: Dansk Sygeplejeråd Tryk: Dansk Sygeplejeråd Grafisk Enhed 10-141 Copyright

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Webinar Sidste nyt i DataLøn februar 2019

Webinar Sidste nyt i DataLøn februar 2019 Webinar Sidste nyt i DataLøn februar 2019 Tanja Skjørbæk Cecilie Bruun Dagens agenda Nyheder i DataLøn Vigtigt for dig i denne periode Sidste frist for rettelser i det gamle indkomstår Afleveringsfrister

Læs mere

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00

Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Referat af Sektorbestyrelsesmøde Onsdag den 2. Marts 2011 Kl. 12:30 til 16:00 Udsendt til: Tilstede: Afbud: Birgitte Brixner, Sanne Johansen, Conny Gad Ordstyrer: Referent: Irene Buus Foreløbig dagsorden:

Læs mere

BESTYRELSENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016

BESTYRELSENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 BESTYRELSENS SKRIFTLIGE BERETNING 2016 Så er der igen gået et år, tiden flyver bare af sted. Vejrguderne var ikke særligt rundhåndede med godt vejr i 2015, så vi må håbe, at de er i bedre humør i 2016.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen 21 marts 2006

Referat fra Generalforsamlingen 21 marts 2006 Referat fra Generalforsamlingen 21 marts 2006 Sted: Aalborg 3F Søndergade 62, 4 sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg. 3. Bestyrelsens beretning. 4. Forelæggelse af revideret regnskab.

Læs mere

Tjekliste. - til lønadministration

Tjekliste. - til lønadministration Tjekliste - til lønadministration Januar 2015 Indholdsfortegnelse Forord Indhold Når man arbejder med løn- og personaleadministration, er der mange ting at være opmærksom på. Det kan være svært, at bevare

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade

Referat bestyrelsesmøde den kl F Kampmannsgade Referat bestyrelsesmøde den 13.06.2013 kl. 10.00 3F Kampmannsgade Emne Notat Ansvarlig 1 Referent Hanna 2 Godkendelse af dagsorden Godkendt 3 Referat - opfølgning - best. møde 21.03.13. 4 Kurser - Tilmeldinger

Læs mere

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af:

Gruppevedtægter for. Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: Gruppevedtægter for Træ og Møbelgruppen. Vedtægter gældende for alle medlemmer der arbejder inden for Træ og Møbel faglige områder, som medlem af: 3F Midtjylland. 1 1 Navn Fagligt Fælles Forbund 3F-Midtjylland

Læs mere

Fair løn- og arbejdsvilkår

Fair løn- og arbejdsvilkår Fair løn- og arbejdsvilkår for dig og dine kolleger København mod Side 1 social dumping Træk i arbejdstøjet under fair forhold Tak, fordi du arbejder på en opgave for Københavns Kommune du er med til at

Læs mere

Når din arbejdsgiver. sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond

Når din arbejdsgiver. sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond Når din arbejdsgiver går konkurs sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond Hvad sker der når din arbejds giver går konkurs? Kan du få din manglende løn og hvordan? Denne pjece guider dig gennem

Læs mere

Rekonstruktion og konkurs

Rekonstruktion og konkurs Rekonstruktion og konkurs Teknisk Landsforbund Sidst redigeret: 13. januar 2014 Forfatter: Byrial Bjørst, Saskia Madsen-Østerbye, Charlotte Dahm-Johansen Tryk: Teknisk Landsforbund Denne pjece er at betragte

Læs mere

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt.

Nordjylland. Dagsorden: 1. Velkomst Jesper bød velkommen til de fremmødte. 2. Valg af dirigent Helle Johansen. 3. Godkendelse af dagsorden Godkendt. Nordjylland Sektorbestyrelsesmøde, Social og sundhedsområdet Dato: 29. august 2017 Sted: FOA Nordjylland, Aalborg lokale Kronen Tid: kl. 09.00 15.00 FIUSYS: 9501-17-24-02 Deltagere: Helle Johansen, Maria

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 19. januar 2012, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning.

Referat fra stiftende generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 19. januar 2012, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Referat fra stiftende generalforsamling i Træ og Møbelgruppen Torsdag den 19. januar 2012, 3F Midtjylland, Birk Centerpark 4, i Herning. Dagsorden: 1. Velkomst v/konstitueret gruppeformand Hans Jessen

Læs mere

Kend dine rettigheder. til alle medarbejdere på byggeri af metro i Hovedstaden

Kend dine rettigheder. til alle medarbejdere på byggeri af metro i Hovedstaden Kend dine rettigheder til alle medarbejdere på byggeri af metro i Hovedstaden 2018 På metro- og letbanebyggeriet i Hovedstaden har alle medarbejdere en række aftalebestemte rettigheder. De er aftalt i

Læs mere

Gør en forskel for fællesskabet

Gør en forskel for fællesskabet Gør en forskel for fællesskabet for tillidsrepræsentanter i fagforeninger med OK-mærket. Hvorfor er OK-indsatsen vigtig? OK-indsatsen gør fællesskabet stærkere ikke bare på den enkelte arbejdsplads, men

Læs mere

NÅR DIN ARBEJDSGIVER GÅR KONKURS. Sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond

NÅR DIN ARBEJDSGIVER GÅR KONKURS. Sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond NÅR DIN ARBEJDSGIVER GÅR KONKURS Sådan får du dine penge fra Lønmodtagernes Garantifond INDHOLD 5 RYGTER 5 KONKURSEN 6 INDEN MØDET I AFDELINGEN 7 MØDET I AFDELINGEN 8 BEHANDLING I LG 9 UDBETALING FRA LG

Læs mere

JANUAR Ny ferielov i 2020 REGNSKABSMÆSSIG BEHANDLING

JANUAR Ny ferielov i 2020 REGNSKABSMÆSSIG BEHANDLING JANUAR 2019 Ny ferielov i 2020 REGNSKABSMÆSSIG BEHANDLING Den nye ferielov Den nye ferielov træder i kraft 1. september 2020. Overgangen fra den gældende til den nye ferielov vil dog påvirke regnskaberne

Læs mere

Deltagere: Inger Stranddorf, Mona Syndergaard, Kim Laugesen, Ervind Gam, Brian H. Willadsen, Jacob Ø. M. Hansen, Pia R. Schou, Charlotte G.

Deltagere: Inger Stranddorf, Mona Syndergaard, Kim Laugesen, Ervind Gam, Brian H. Willadsen, Jacob Ø. M. Hansen, Pia R. Schou, Charlotte G. REFERAT Det lokale uddannelsesudvalg for den merkantile indgang samt HAKL udvalget ved Herningsholm Erhvervsskole. Tirsdag den 15. maj 2018, kl. 08:30 10:00 Deltagere: Inger Stranddorf, Mona Syndergaard,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 26.05.2019 kl. 9:00 Sted: Hotel Jörgen Kock, Malmø Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L.T.

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 20.11.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Anita H. Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13.

12. Bordet rundt, herunder (såfremt der er nyt) orientering fra børneudvalg, ungdomsudvalg, seniorherrer, seniordamer 13. Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde mandag den 20. januar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst Fremtidig regnskabsfører Lene Laursen

Læs mere

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager.

Vi har pt. 117 igangværende sager i GO og der er i maj måned afsluttet 12 sager. Resume af bestyrelsesmødet d. 26. juni 2018 DL har lavet en aftale med personalet v/tillidsrepræsentanten om at ferie afholdes i timer i stedet for dage. Aftalen er gældende for ferie der afholdes efter

Læs mere

Vigtigt før du udfylder anmeldelsen

Vigtigt før du udfylder anmeldelsen Vigtigt før du udfylder anmeldelsen Du skal sende anmeldelsen til os senest 4 måneder efter, at din arbejdsgiver er erklæret konkurs eller senest 6 måneder efter, at din arbejdsgiver er ophørt og er insolvent.

Læs mere

forklaret Anciennitet på opsigelsestidspunktet Det er medarbejderens anciennitet på opsigelsestidspunktet, der er afgørende.

forklaret Anciennitet på opsigelsestidspunktet Det er medarbejderens anciennitet på opsigelsestidspunktet, der er afgørende. Fratrædelsesgodtgørelsen forklaret Oprettet: 08-03-2010 Opdateret: 08-03-2010 Fratrædelsesgodtgørelsen er et nyt element i mange af de overenskomster, der er fornyet under OK2010. Her kan du få svar på

Læs mere

landsoverenskomsten for kontor og lager mellem DI overenskomst II og HK/Privat

landsoverenskomsten for kontor og lager mellem DI overenskomst II og HK/Privat landsoverenskomsten for kontor og lager mellem DI overenskomst II og HK/Privat Mini-udgave Overenskomsten gælder fra 1. marts 2012 til 28. februar 2014 Kære medlem! For at hjælpe både nye og gamle medlemmer

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland

Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Side 1 Referat fra generalforsamling i Teknik og Service Sektoren, FOA Sjælland Afholdt onsdag den 15. marts 2017 kl. 17.00 21.00 i FOAs lokaler, Stenhusvej 35, 4300 Holbæk. Generalforsamlingen startede

Læs mere

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar

I dette nummer: Gode medlemstilbud: Formanden har ordet; - Lysene tændes - År 2018 er ved at være gået - Lukkedage i december og januar Afdelingsformand Lissi Lund er kommet i julestemning, og her fotograferet med den flotte juledekoration, der er i receptionen i afdelingshuset på Bataljonsvej i Næstved 19. årgang, december 2018, nr. 6

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Februar for dig over 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Februar for dig over 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Februar 2011 AKTIVERING for dig over 30 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 3 Virksomhedspraktik side 4 Kurser eller uddannelse

Læs mere

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening

Velkommen til. Danmarks stærkeste fagforening 3F 1 Velkommen til Danmarks stærkeste fagforening 2 Din fagforening Danmarks stærkeste Det danske arbejdsmarked er reguleret af aftaler kaldet overenskomster mellem arbejdsmarkedets parter suppleret med

Læs mere

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER

HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER HVIS DU BLIVER OPSAGT - RETTIGHEDER OG MULIGHEDER 2016 DINE RETTIGHEDER OPSIGELSESVARSLER I FUNKTIONÆRLOVEN HAR DU VÆRET ANSAT: ER DER ET VARSEL PÅ: OPSIGELSE SKAL SENEST GIVES VED: Under 6 måneder 1 måned

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov.

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl på Rødbyvej 71, Nakskov. Maribo, den 25. februar 2011. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Tirsdag, den 22. februar 2011 kl. 17.30 på Rødbyvej 71, Nakskov. Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet. Bestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor Torsdag den 18. juni 2009 kl. 17.30 i afdelingen lokaler Fraværende: DAGSORDEN: 41. Valg af dirigent. 2 42. Valg af referent. 2 43. Godkendelse

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud JANUAR 2017 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge befordringstilskud

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 14.02.2018 kl. 8:30 Sted: Mødelokale I og II i FOA Nordsjælland Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Anita H. Gudmundsson, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

Kursuskatalog for medlemmer af GLS-A Primo 2016

Kursuskatalog for medlemmer af GLS-A Primo 2016 Kursuskatalog for medlemmer af GLS-A Primo 2016 Kataloget indeholder kurser om de rettigheder og pligter som virksomhederne har overfor sine medarbejdere, både gennem lovgivningen og vore overenskomster.

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde

Referat fra bestyrelsesmøde Ejendomsinspektørerne Faglig landsklub for ledere Upsalagade 20 B 2100 København Ø Tlf. 70 15 44 80 Mail: fagligpuls@forbundet.dk Referat fra bestyrelsesmøde Afholdt fredag den 17. januar 2014 i Kolding

Læs mere

Konfliktlån under lockout

Konfliktlån under lockout Konfliktlån under lockout Konfliktlån under lockout Hvis den varslede lockout realiseres, kan du som medlem af Ergoterapeutforeningen få økonomisk støtte i form af et konfliktlån. Læs her hvordan det fungerer,

Læs mere

BLIV MEDLEM AF HK STAT DET BETALER SIG

BLIV MEDLEM AF HK STAT DET BETALER SIG BLIV MEDLEM AF HK STAT DET BETALER SIG MEDLEMSFORDELE INFORMATION OM DIT FAG HK-KURSER, DER STYRKER DINE KOMPETENCER JURIDISK HJÆLP, HVIS DU FÅR BRUG FOR DET LØN FORSIKRING FOR 50 KRONER OM MÅNEDEN INDFLYDELSE

Læs mere

Kend dine rettigheder. til alle medarbejdere på metrobyggeriet

Kend dine rettigheder. til alle medarbejdere på metrobyggeriet Kend dine rettigheder til alle medarbejdere på metrobyggeriet 2017 På metrobyggeriet har alle medarbejdere en række aftalebestemte rettigheder. De er aftalt i overenskomster for hver faggruppe. Alle virksomheder

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud SEPTEMBER 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Gældende regler. Nuværende ferieregler. Ferie optjenes og afholdes forskudt. Hovedferieperioden = 1. maj til 30. september

Gældende regler. Nuværende ferieregler. Ferie optjenes og afholdes forskudt. Hovedferieperioden = 1. maj til 30. september Ferieloven Agenda Gældende regler Ny ferielov Overgangsperioden Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler Udbetaling fra Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler Regnskabsmæssig behandling

Læs mere

Feriedagpenge Side 1. Indhold

Feriedagpenge Side 1. Indhold FERIEDAGPENGE - i ferieåret 1. maj 2013 til 30. april 2014 Feriedagpenge Side 1 Indhold 1. Betingelser for udbetaling... 2 2. Optjening af feriedagpenge... 3 3. Optjent ferie hos en arbejdsgiver... 3 4.

Læs mere

Case: Sygedagpenge. Oplysningsskema

Case: Sygedagpenge. Oplysningsskema Case: Sygedagpenge Case: Sygedagpenge Borger Anders kommer til skade i en fodboldkamp og det viser sig, at han udover trykkede ribben har brækket benet. Han er ansat som chauffør. Han er sygemeldt i mere

Læs mere

Vejledning til LG s digitale anmeldelse

Vejledning til LG s digitale anmeldelse Vejledning til LG s digitale anmeldelse 1. Du finder LG s anmeldelse på borger.dk/lg. 2. Klik på Start. 3. Log ind med dit nøglekort NemID. 4. Klik Start en ny anmeldelse. 5. Udfyld anmeldelsen. 6. Klik

Læs mere

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00

Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde. Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 31. oktober 2013 Referat fra FTF Region Hovedstadens bestyrelsesmøde Fredag den 4. oktober 2013 kl. 09.00-12.00 Mødet afholdtes i Københavns Politiforening, H. C. Andersens Boulevard 42, 1. 1553 København

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat Faggruppelandsmøde

Referat Faggruppelandsmøde Referat Faggruppelandsmøde 5.-6. maj 2015 5. maj 2015 1. Velkomst og præsentation kl. 10.00 10.20 Faggruppeformand Betina Schwertfeger bød velkommen til faggruppelandsmødet. 2. Valg af mødeleder og referent

Læs mere

Protokollat med tilkendegivelse i afskedigelsesnævnssag FV Foreningen af Speciallæger som mandatar for A (advokat Arvid Andersen) mod

Protokollat med tilkendegivelse i afskedigelsesnævnssag FV Foreningen af Speciallæger som mandatar for A (advokat Arvid Andersen) mod Protokollat med tilkendegivelse i afskedigelsesnævnssag FV 2018.0003 Foreningen af Speciallæger som mandatar for A (advokat Arvid Andersen) mod Region Sjælland (advokat Morten Ulrich) Uoverensstemmelsen

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud FEBRUAR 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig under 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge befordringstilskud

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær bestyrelsesmøde Onsdag den 22. September 2004 kl. 1900 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 155, St. Karleby, 4070 Kirke Hyllinge. Til stede var : Palle Sørensen, Søren Bloch Andersen,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 28 marts 2017 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16)

Tatiana Skov, Margit Koch, Maria Melchiorsen, Susanne Nielsen, Merete Kragh, Steen Andersen. Andre: FTR Tobias L. Pedersen (Gæst under punkt 10/16) REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 21.04.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland lokale 1 & 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anette Linderstrøm, Anita Herold Gudmundsson (gået

Læs mere

Overenskomst 2013-2015

Overenskomst 2013-2015 Overenskomst 2013-2015 Kristelig Arbejdsgiverforening Kristelig Fagforening Overblik 2 årig aftale Mindstelønninger stiger generelt 1,4-2,2% over 2 år. SH-henlæggelser stiger fra 3,5% til 3,75%. Fleksibel

Læs mere

Værd at vide om GRUNDUDDANNELSEN Godt kollegaskab. Samtaler. Erfaringer Vores regler Lokale aftaler. Få alle med.

Værd at vide om GRUNDUDDANNELSEN Godt kollegaskab. Samtaler. Erfaringer Vores regler Lokale aftaler. Få alle med. Værd at vide om GRUNDUDDANNELSEN 2019 Godt kollegaskab Samtaler Erfaringer Vores regler Lokale aftaler Få alle med Vores faglighed Som tillidsvalgt har du en central rolle i kollegaernes arbejdsliv. Du

Læs mere

Selvvalgt uddannelse ABC. Selvvalgt ud. uddannelse. Selvvalgt uddannels

Selvvalgt uddannelse ABC. Selvvalgt ud. uddannelse. Selvvalgt uddannels ABC 1234 5678 Selvvalgt uddannels ne u Selvvalgt ud uddannelse else 1 ABC ne Selvvalgt u ddannelse ud 9 234 678 Selvvalgt u lse Udgivet af CO-industri 2. udgave November 2009 Tekst: Linda Hansen Layout:

Læs mere

Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge

Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge Referat FOA Køges generalforsamling torsdag den 23. mats 2017 kl. 19.00 På teaterbygningen, Bag Haverne, 4600 Køge 1. Valg af dirigenter Carsten Juncher Christensen og Britt Petersen er valgt. 2. Valg

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud

ansættelse dagpenge jobplan Aktivering aktiveringsforløb jobcenter løntilskud uddannelse virksomhedspraktik vikararbejd ledighed uddannelsestilbud FEBRUAR 2015 løntilskud A-KASSE vikararbejd ansættelse dagpengeret Aktivering For dig over 30 uddannelse aktiveringsforløb virksomhedspraktik uddannelsestilbud jobplan beskæftigelsemulighed dagpenge befordringstilskud

Læs mere

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem

Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem Referat fra bestyrelseskonference i Pædagogisk sektor, Den 29. og 30.november, Skanderborg Vandrehjem REFERAT Emne: Uddybning af punkt Referat 1. Formalia: a. Velkomst b. Tilstede og afbud. c. Ordstyrer:

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. januar 2018 klokken 19:00 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl i mødelokale 206 Møde nr. 7/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde onsdag den 18. september 2013, kl. 08.30 i mødelokale 206 Til

Læs mere

Referat fra pædagogisk netværksmøde

Referat fra pædagogisk netværksmøde Pædagogisk netværk FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra pædagogisk netværksmøde Tirsdag den 6. juni 2017, kl. 09.00-15.30 FOA Nordjylland, Sydhavnsvej 13, 1., 7700 Thisted Bestyrelsen:

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Transportoverenskomst mellem DTLs arbejdsgiverforening og 3F

Transportoverenskomst mellem DTLs arbejdsgiverforening og 3F Orientering Transportoverenskomst mellem DTLs arbejdsgiverforening og 3F Indgåelse af aftale på Transportoverenskomsten Den 10. marts 2010 blev der mellem DTLs arbejdsgiverforening og 3F Transport indgået

Læs mere

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Januar 2010. for dig over 30

F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Januar 2010. for dig over 30 F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Januar 2010 AKTIVERING for dig over 30 INDHOLD Aktivering for dig over 30 side 3 Ansættelse med løntilskud side 4 Virksomhedspraktik side 4 Vejledning og uddannelse

Læs mere

Konfliktlån under lockout

Konfliktlån under lockout Konfliktlån under lockout Version 2 Konfliktlån under lockout Hvis den varslede lockout realiseres, kan du som medlem af Ergoterapeutforeningen få økonomisk støtte i form af et konfliktlån. Læs her hvordan

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer?

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? Kære 3F medlem Når fagforbundene forhandler om fornyelse af overenskomster med arbejdsgiverforeningerne, kan det ende med, at medlemmerne skal i strejke. Forhandlingerne

Læs mere

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen

2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen 2012 Kost og servicesektor Referat fra generalforsamling onsdag d. 29. februar kl.17. i Åkirkeby Hallen Dagsorden: Lisbeth bød velkommen og foreslog at vi sang: Når jeg ser et rødt flag smælde. 1. Valg

Læs mere

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer?

Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? Skal jeg strejke, hvis konflikten kommer? SKAL JEG STREJKE, HVIS KONFLIKTEN KOMMER? Kære 3F medlem Når fagforbundene forhandler om fornyelse af overenskomster med arbejdsgiverforeningerne, kan det ende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo

Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl på Hotel E4, Maribo Til bestyrelsen Maribo, den 11. november 2010. Referat af bestyrelsesmøde i FOA Fag og Arbejde LOLLAND Onsdag, den 27. oktober 2010 kl. 13.00 på Hotel E4, Maribo Indkaldte deltagere til bestyrelsesmødet.

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl i mødelokale 206, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 2/2014 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-14-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 25. februar 2014, kl. 08.30 i mødelokale 206, Østerport

Læs mere

FORBUND. Stå stærkt som AMR. Efter FOAs faglige AMR-uddannelse tilbyder FOA dig en samarbejdsaftale

FORBUND. Stå stærkt som AMR. Efter FOAs faglige AMR-uddannelse tilbyder FOA dig en samarbejdsaftale FORBUND Stå stærkt som AMR Efter FOAs faglige AMR-uddannelse tilbyder FOA dig en samarbejdsaftale 2 FOA STÅ STÆRKT SOM AMR Indhold Sammen gør vi forskellen for arbejdsmiljøet 3 FOA giver dig 3 løfter 4

Læs mere

Referat af dagsorden:

Referat af dagsorden: Referat af afdelingsbestyrelsesmød torsdag den 15. november 2012 Tilstede: Ulla Gram, Per Brobæk Madsen, Tina Groth, Kim Barslund, Ellen Christiansen, Vita Christiansen (fra 11.00), Conni Hansen (går 12.45),

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18

HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 HK Kommunal skal snart forhandle nye overenskomster til OK18 Kære TR. Vi skal snart i gang med at forhandle nye overenskomster. Der er mange vigtige ting på dagsordenen: Hvor store lønstigninger skal vi

Læs mere

Varenummer: Kurser på arbejdspladsen og i lokalafdelingen

Varenummer: Kurser på arbejdspladsen og i lokalafdelingen Varenummer: 5504-5 Kurser på arbejdspladsen og i lokalafdelingen Få et skræddersyet kursus Når du er ude og se på tøj, er det ikke sikkert, at du kan finde noget i butikkerne, der passer. Vi er jo alle

Læs mere

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT

VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT VÆR MED I EN STÆRK FAGFORENING MELD DIG IND I HK STAT Fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere HK Stat er en del af HK. Vi er fagforeningen for kontorfunktionærer, laboranter

Læs mere

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter

Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Velkommen til Jobcenter Københavns karrierecenter Generelle informationer Tilmelding på Jobnet.dk Som ledig skal du være tilmeldt Jobnet.dk med et godkendt CV. Indenfor de første fi re uger af din ledighedsperiode

Læs mere

Den nye ferielov. Forklaret, uddybet og forenklet

Den nye ferielov. Forklaret, uddybet og forenklet Den nye ferielov Forklaret, uddybet og forenklet Er du klar til den nye ferielov? - Bare rolig, Blik og Rør hjælper dig Du har nok hørt det allerede: 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft. Dermed

Læs mere