Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN"

Transkript

1 2010 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

2 2 / KABE 2009 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn. Man skal kunne lide at udforske nye veje. Være tilfreds, når man har nået sit mål, men ligeså tilfreds med at tage af sted igen. Nysgerrig efter, hvad der dukker op på rejsen. Det gælder om at ville fremad og være opsøgende. Rejselyst og hjemve er ingen modsætninger for os, men drivkraften bag det at bygge campingvogne med KABE-kvalitet. En KABE-vogn i dag er resultatet af mere end 50 års fremstilling af campingvogne her i Tenhult i Småland. Vi har aldrig valgt den lige vej, men altid søgt nye løsninger, nye materialer for at gøre livet i campingvognen enklere og mere komfortabelt. I hver KABE-vogn er der mange patentanmeldte konstruktioner og smarte løsninger, som vi selv har udviklet. Man kan måske ikke se forskellen med det samme, men den kan mærkes. Løsninger, som for eksempel varmesystemet, ventilationen, tætninger og vinduer gør, at du bare bliver mere og mere tilfreds for hvert år, der går.

3 KABE KABE 2009 / 3 INDHOLD Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig om nogle år I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger Modelserie Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år Modelserie Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang Modelserie Royal Hacienda - campingvognslivet er mere end en livsstil Tilvalg, tekstiler, udstyrsspecifikation og vægt

4 4 / KABE 2010 Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover. En campingvogn fra KABE er altid klar til eventyr, selv midt om vinteren. Med gulvvarme som standard får du en jævn og behagelig varme i hele vognen, selv når vinden rusker udenfor, og temperaturen dykker langt under nul. Det er naturligt for os, men ikke altid for vores konkurrenter. Den fine isolering i vægge, gulv og tag udfylder sin funktion året rundt. Om sommeren lukker den varmen ude, og om vinteren holder den kulden borte. Redigeras när txt är spikat

5 KABE 2010 / 5 Ventilationen er en anden vigtig detalje, når vejrets ændringer er en stor udfordring. Et behageligt indendørsklima er en hel videnskab, hvor der ikke er sparet på noget. Det spiller ingen rolle, om du har en stor eller lille campingvogn; det skal bare fungere, sådan at vinterferien bliver et lige så skønt minde som sommerens eventyr. Vælger du KABE, har du desuden en egen fjeldstation, som er startklar med det samme. Tilslut nemt via en 230 V vintertilkobling udvendigt. Med det nyudviklede KABE Phone-Up system kan du via en telefonsamtale eller en SMS endog indstille temperaturen i vognen.

6 6 / KABE 2010 Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig efter nogle år. For os er det ikke bare detaljer, men de små detaljer, der er det allervigtigste. Det mærker du med det samme, fra første sving på den første rejse. Men den store forskel viser sig først, når du har haft din vogn i nogle år. Dette giver sig bla. udtryk i den stabile brugtvognsværdi. For os har nye løsninger ingen værdi i sig selv, hvis de ikke samtidig er enkle, tydelige og med en indlysende funktion. Deri ligger udfordringen. En af verdens mest moderne produktionsanlæg borger for, at sammenføjningerne bliver nøjagtige og tætte ned til den mindste detalje. Men højteknologi er ikke alt. Idéerne bag de smarte løsninger bliver udtænkt hos de fagstolte medarbejdere. Stabilt og sikkert chassis Chassiset fremstilles af varmgalvaniserede stålprofiler med mellemsektioner for bedst mulig styrke og stabilitet. For øget sikkerhed aflaster vi tyngden med udliggere fra den langsgående sidesektion. Behagelig kørsel Ståltorsionsakslerne er fremstillet til at klare maksimal belastning med uforandret affjedring. 8-lagsdæk (enkelt) 14 lavprofildæk (boogie) og stabilisatorkobling WS3000 er standard. Praktisk vintertilkobling Vi gør det let for dig at starte elpatron og cirkulationspumpen, også når vognen står parkeret om vinteren. Du skal bare tilslutte vores 230 V vintertilkobling til det udvendige udtag. Praktisk og enkelt! Maksimal varmeveksling, kuldebroer For at undgå kuldebroer er vi ekstra omhyggelige med isoleringen omkring friskluftsindtag og varmekonvektorer. Isoleringen bidrager til optimal varmeveksling og eliminerer kuldebroer i vognen. Effektiv fugtisolering Bjælker i plast isolerer bedre end træbjælker og giver en sikrere forbindelse mellem karosseriets forskellige dele. KABE har konstrueret og søgt patent på bjælker i plast med indstøbte luftkanaler, som vi monterer på specielle fugtudsatte dele af karosseriet. Stabilt og fugtsikkert karosseri Karosseriet bliver bygget efter sandwich-princippet: Yderplade, 36 mm Ecoprim-isolering med lukkede celler, indervæg og vægtapet. Konstruktionen giver maksimal stabilitet og et absolut fugtsikkert karosseri.

7 KABE 2010 / 7 Klargjort til tv-modtagelse Vi har gjort klar til tv-modtagelse med antennen til både digitalt og analogt net, en 12 V forstærker og antenneog 12 V udtag hele tre steder: Ved tv-bænken, i sovedelen og i den udvendige elboks. Sikre sammenføjninger KABE har monteret en unik, ekstra bred aluminiumssektion i sammenføjningen mellem tag og væg af eget design. Konstruktionen er velgennemtænkt med en luftspalte, der ventilerer sammenføjningen. Sektionen har desuden indbygget forteltskinne. Garanteret lækagefrit Sammenføjningen mellem tag og væg tætnes først nøje med elastisk butylmasse. I næste trin folder vi tagpladen over vægpladen så de overlapper hinanden, for helt at undgå lækage. Elastisk og holdbar tætning Butylbånd beholder sin elasticitet i hele campingvognens levetid. Vi har derfor valgt at anvende dette materiale gennemgående på alle pladesammenføjninger, overlapninger og skruegennemføringer. Flaskegaskontrol KABE var først med at lancere flaskegasrummet med det udvendige flaskegasudtag. I dag har rummet både lækageindikator og belysning til manuel kontrol af flaskegassystemet. Tætte vinduer med smarte detaljer Vindueskarme i polyuretan endnu en af KABE s egne konstruktioner - sikrer optimal isolering. De udvendige plane og tonede vinduesruder beskytter mod varmeindtrængning. Indbygget myggenet og rullegardin i karmen bidrager til komforten. Elpakke Elboksen er placeret udvendigt på vognen med 230 V indtag, 16 A automatsikring med HFI-relæ samt udtag til 230 V, 12 V, TV og kabel-tv. Kontrollamper indikerer el-tilførslen. Udtrækkelig, opvarmet skiboks med belysning Standard i alle KABE s campingvogne. En lysdiode på strømafbryderen i vognen viser, om belysningen er tændt eller slukket. Ingen risiko for frosne rør El-kabler, vand- og afløbsslanger ligger samlet i en kabelrende, som vi har placeret over varmekonvektorerne. En smart løsning, der indebærer, at eventuelt restvand i slangerne hurtigt tør op, når vognen varmes op om vinteren.

8 8 / KABE 2010 I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger. Følelsen i en gedigen campingvogn er svær at beskrive med ord. Den oplever du bedst hos nogle af vores forhandlere. Her kan du mærke forskellen i låger og skuffer, se det perfekte finish og den gode pasform, alting har. Se, hvad vi mener med smarte, pæne og slidstærke løsninger. I en campingvogn skal indretningen være let, hvilket stiller endnu højere krav til vores designere om at skabe en gedigen følelse, der består. Bevægelsessensor og brandalarm er standard i alle KABE s vogne Bevægelsessensoren reagerer med et højtlydende alarmsignal, hvis ubudne gæster forsøger at komme ind i vognen. Brandalarmen befinder sig i soverumsdelen. Ventilationsluge Ventilationslugen i soverumsdelen standard i alle vores campingvogne gør, at du hurtigt kan luft vognen ud. Natbelysning med strømafbryderen praktisk anbragt ved sengen. Badeværelsesmiljø med brusemulighed Brusebadsforhæng, brusebadssokkel, vådrumstapet på væggene og en praktisk, udtrækkelig håndbruser eller brusebadskabine - fås i vores forskellige modeller. KABE-kvalitet i indretning og snedkerarbejde Vores tanke for kvalitet er gennemført, selv i møbelkonstruktion og indretning. Alt fra KABE s eget snedkeri. Lyddæmpende loft Det bløde loft giver ekstra isolering og dæmper samtidig lyd udefra. Centralvarme med automatisk effektstigning Centralvarmefyret ALDE Compact 3010 har indbygget el-patron på hele 3 kw samt digitalt display. Fyrets sensor føler automatisk, når flaskegas er nødvendig for at højne effekten. Radiatorsystemet er desuden udstyret med både 12 V og 230 V cirkulationspumper. Endnu bedre varmekomfort Helt nyudviklet, patentanmeldt, automatisk gulvvarmesystem, AGS II, med fire spiraler giver en endnu mere jævn varmefordeling. Med AGS II Pro (standard i Royal) kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet. Effektiv varmecirkulation KABE s unikke gulvvarmesystem er integreret med konvektorsystemet og drives med både flaskegas og elpatron. Takket være denne integration får vi også en jævn varmefordeling luften cirkulerer i hele vognen, når der tændes for varmen. Tørreskab med drypbakke Vi har forsynet tørreskabet i vore vogne med en speciel konvektor, en drypbakke af eget design, til tørring af sko. En indstillelig Dometic-ventil giver maksimal varmecirkulation i skabet. Belastningssensor ved øget effektbehov Effektudtaget fra fyret mindskes automatisk ved speciel hård belastning, for eksempel når flere el-drevne apparater går i gang samtidigt.

9 KABE 2010 / 9 Den hjemlige følelse må du derimod selv skabe. Begynd med at vælge tekstiler og ekstraudstyr hos din forhandler. Senere kan du så tilføje dine personlige ejendele, souvenirs, bøger, puder, legetøj, kludetæpper med mere. Så har vi sammen skabt et andet hjem, der fungerer praktisk i forbindelse med familiens hverdagssysler, selv om pladsen er begrænset. Men som også vækker den trygge følelse af at være hjemme, hvor end I befinder jer. Bord med ekstra afsætningsplads Køkkenbordet har en udtagelig plade, som giver den ekstra plads, som altid er nødvendig, når man er mange rundt om bordet. Køkkenet, der har alt Emhætte i to hastigheder med udtageligt fedtfilter samt elektrisk tændning på komfur. KABE har desuden markedets bedste køleskabsventilation, som bliver udledt via taget. Superskønne senge Herlige springmadrasser og 6 cm tykke topmadrasser sikrer en god nattesøvn! Justerbart hovedgærde gør sengelæsningen ekstra bekvem (ikke DGDL, U-TDL, B8-løsning og etagesenge). Maksimalt bekvemme sofaer I en campingvogn af mærket KABE sidder du på anatomisk udformede sofaer med Bultex-fyld et fleksibelt og holdbart polyetermateriale, som desuden kan genbruges fuldstændigt. Praktisk rengøring Vores sofaer og senge kan slås op og gør det let for dig at gøre rent i det fjerneste hjørne og øger pladsen ved ind- og udflytning. Sengene er desuden forsynet med indbyggede gasstøddæmpere. Fri luftpassage i lukkede skabe Vi har forsynet overskabet med indbyggede luftkanaler, for at den varme luft skal kunne passere frit forbi sammenføjningen mellem tag/væg og videre ind mod midten af vognen. En mellemvæg i skabenes bageste kant holder kanalerne åbne, også når skabene er fyldte. God og jævn varmefordeling KABE s campingvogne er konstrueret med henblik på den bedste varmefordeling. Vi har sørget for, at luftstrømmene har fri passage fra gulv, under senge og sofaer, gennem de ventilerede overskabe og op mod loftet. Ventilation i vægge og gulv KABE s ventilerede tapet slipper den varme luft igennem, som cirkulerer langs med væggene. Kondens nede ved gulvet opfanges af den ventilerende måtte, som vi har lagt langs yderkanten, og som tørrer, når du tænder for varmen. Fuld luftcirkulation Indretningen er tilpasset med henblik på den optimale luftcirkulation. Afstanden mellem sofaer og senge og sofaryggenes vinkel er nøje udregnet. Sågar KABE s unikke kabelkanaler, som skjuler elkabler, vand- og afløbsslanger, er vinklede for at accelerere luftstrømmen forbi vinduet. Frisk luft efter behov KABE s campingvogne er ene om et optimeret ventilationssystem det patenterede KABE VarioVent. Vores system er forsynet med en justerbar ventilationsåbning, således at mængden af frisk luft kan reguleres efter behov.

10 10 / KABE 2010 Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år. Med KABE Briljant blev vores første virkelige modelserie introduceret i I Ædelstensserien finder du i dag også Sveriges mest solgte campingvogn, Ametist. Serien spænder over et bredt spektrum af både små og mellemstore vogne. Med markedets måske stærkeste basisudstyr finder du garanteret en vogn, der passer til familiens rejselyst og hverdagsbehov. Uanset hvilken vogn, du vælger, har du mulighed for hurtig ændring af lokalitet - i en KABE har du lyst til at være længe væk hjemmefra. Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE Ametist GLE Ametist GDL Ametist XL Safir XL Safir E-TDL Safir U-TDL Safir GLE Onyx GLE Onyx GXL Diamant GXL Diamant GLE Diamant GDL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Amber BGXL Amber GLE

11 KABE 2010 / 11

12 12 / KABE 2010 Briljant XL Den mindste model af KABE s ædelstene lillesøster til Smaragd XL og med samme funktionelle planløsning. Kompakt, let og meget populær blandt vore rejseglade kunder. BRILJANT XL XV1 XV2 Totallængde: 650 cm Karosserilængde: 551 cm Indv. karosserilængde: 473 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 10,2 m2 Beboelsesareal KS: 11,1 m2 Sengemål for Std: 205x156/133 cm Sengemål for KS: 225x156/133 cm Dæktype: 185R14C

13 KABE 2010 / 13 Smaragd XL Smaragd-modellen har siden introduktionen i 1967 været en af vores storsælgere. Mange af KABE s nyheder er blevet introduceret eksklusivt i Smaragd. I denne smidige og lette model har vi beholdt fundamentet, som giver både plads og komfort! SMARAGD XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 700 cm 600 cm 522 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,2 m2 Beboelsesareal KS: 12,3 m2 Sengemål for Std: 205x166/136 cm Sengemål for KS: 225x166/136 cm Dæktype: 185R14C

14 14 / KABE 2010 Smaragd GLE Smaragd GLE er en velfungerende, fuldt udstyret vogn. Med sine lange senge og den bekvemme siddegruppe er dette en perfekt vogn til dig, som rejser alene eller som par! SMARAGD GLE B2 Std: 196x x78 KS: 196x x88 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 720 cm 618 cm 540 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,6 m2 Beboelsesareal KS: 12,7 m2 Sengemål for Std: 205x147/136 cm Sengemål for KS: 225x147/136 cm Dæktype: 185R14C

15 KABE 2010 / 15 Ametist GLE Enkeltsenge, dobbeltseng i to eller tre plan sig bare, hvad du ønsker, så hjælper vi dig med at bygge vognen, som du gerne vil have den. Ametist GLE er som alle KABE-vogne fuldt udstyret. Desuden super fleksibel at indrette. AMETIST GLE B1 B2 B3 *B12 B4 B5 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 KS: 2 x 196x x96 B6 B7 B8 *B13 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 738 cm 638 cm 560 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemå l for KS: Dæktype: 12,0 m2 13,2 m2 205x146 cm 225x146 cm 185R14C * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

16 16 / KABE 2010 Ametist GDL Forrige års nyhed blev en bestseller! En campingvogn med separat børneværelse, perfekt til familien. Bemærk den omvendte planløsning med indgang bag ved hjulhuset. AMETIST GDL KS: 196x140/ x 185x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 738 cm 638 cm 560 cm 235 cm Beboelsesareal: 13,2 m2 Sengemål siddegr: 210x116/110 cm Dæktype: 185R14C

17 KABE 2010 / 17 Ametist XL Ametist er vores allerstørste succes! En rigtig god vogn til dig, som søger praktiske og bekvemme løsninger. Vognen har alt et velfungerende køkken, garderober og skabe med god plads og et meget funktionelt badeværelsesmiljø. AMETIST XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 730 cm 628 cm 550 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,8 m2 Beboelsesareal KS: 12,9 m2 Sengemål for Std: 205x179/159 cm Sengemål for KS: 225x179/159 cm Dæktype: 185R14C Safir XL Safir XL er blandt vore kunders favoritter. Fremstillet til dig, som gerne byder venner og naboer ind til hyggelige stunder omkring madbordet siddegruppen er rummelig. Vognen har, ligesom alle vore campingvogne, masser af opbevaringsplads. SAFIR XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C

18 18 / KABE 2010 Safir E-TDL Safir E-TDL har en attraktiv åben planløsning og et rummeligt toiletrum med separat brusekabine. Med sine superskønne langsenge er dette vognen til dig, som ikke gerne giver afkald på mageligheden. E9 E-TDL SAFIR E-TDL E Std: 196x x78 KS: 196x x88 E9 Std: 196x x 186x60 KS: 196x x 186x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x166/154 cm 225x166/154 cm 185R14C

19 KABE 2010 / 19 Safir U-TDL Safir TDL U har samme luksusbetonede toiletafdeling og rummelige siddegruppe som E-modellen. Skønt her er langsengene skiftet ud med en ekstra bred, udtrækkelig dobbeltseng. En skøn vogn til hvile og samvær. SAFIR U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x167 cm 225x167 cm 185R14C

20 20 / KABE 2010 Safir GLE Safir GLE er en rummelig vogn. Flexline-systemet giver dig store muligheder for at ændre til fem faste sengepladser efter eget behov. SAFIR GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B9 B11 *B14 *B15 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Indv. bredde KS: * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size). 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal Std: 12,6 m2 Beboelsesareal KS: 13,8 m2 Sengemål for Std: 205x169/156 cm Sengemål for KS: 225x169/156 cm Dæktype: 185R14C

21 KABE 2010 / 21 Onyx GLE Onyx GLE giver masser af muligheder. Med en rummelig grundplanløsning er der flere alternative måder at indrette vognen på, så den passer præcist til din familie. ONYX GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 B9 *B14 B11 *B15 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Indv. bredde KS: * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size). 790 cm 688 cm 610 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål for Std: 205x180/159 cm Sengemål for KS: 225x180/159 cm Dæktype: 185R14C

22 22 / KABE 2010 Onyx GXL Vognene i Onyx-serien er vore største enkeltakslede modeller. Onyx GXL er en ideel campingvogn med rigelig plads i såvel soveafdeling som stue. Dinette-delen kan redes op til en ekstra overnattende gæst. ONYX GXL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 790 cm 688 cm 610 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål dinette: 191x88 cm Sengemål for Std: 205x164/145 cm Sengemål for KS: 225x164/145 cm Dæktype: 185R14C Diamant GXL Diamant GXL er storebror til Onyx GXL. En luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige vogne i Diamant-serien. Diamant GXL har godt med opbevaringsplads og et generøst udstyret køkken. DIAMANT GXL XV1 XV2 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål dinette: 191x88 cm Sengemål for: 225x177 cm Dæktype: 185/65R14

23 KABE 2010 / 23 Diamant GLE Den veludstyrede og rummelige køkkenafdeling med masser af frasætningsplads kombineret med en rummelig siddegruppe gør Diamant GLE til en perfekt vogn til hyggeligt samvær! DIAMANT GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for: 225x177/168 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

24 24 / KABE 2010 Diamant GDL Diamant GDL giver god plads til hele familien. Vi er specielt glade for at kunne tilbyde kræsne børnefamilier en lidt mere rummelig vogn med børneværelse. DIAMANT GDL KS: 196x x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 850 cm 754 cm 675 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,9 m2 Sengemål for: 225x157/145 cm Sengemål dinette: 171x50 cm Dæktype: 185/65R14

25 KABE 2010 / 25 Diamant TDL I den luksuriøse Diamant TDL kan du vælge mellem to skønne langsenge eller en generøs udtrækkelig dobbeltseng. I denne rummelige model findes et badeværelse, der strækker sig langs hele vognbredden, og som derfor også rummer separat brusekabine. DIAMANT TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for E: 225x165/145 cm Sengemål for U: 225x179/168 cm Dæktype: 185/65R14 U KS: 196x140

26 26 / KABE 2010 Amber BGXL Amber BGXL kan sammenlignes med Royal 780 BGXL, som har stået model. Vi har holdt lidt igen med udstyret Amber BGXL er et økonomisk luksusalternativ. AMBER BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x140/ x 196x68 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x165/145 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

27 KABE 2010 / 27 Amber GLE Amber er den mest rummelige af vores ædelstensvogne. Hele 3 kvm større boligareal end i Diamant, som hidtil var den største i serien. Amber GLE bygger på vores klassiker med samme benævnelse i Royal 780-serien. AMBER GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x196x68 KS: 196x140/ x77 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x176 cm Sengemål dinette: 171x88 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

28 28 / KABE 2010 Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang. Det ville være alt for simpelt blot at sige, at Royal er vores luksusvogne. Her har vi samlet al vores know-how og taget det et skridt videre for at skabe en så fuldendt helhed som muligt. Her vil du ikke savne noget. For os er luksus ikke noget, man kun tilføjer overfladisk. Luksus skabes, når man overgår sig selv, allerede i målsætningen. Vores nye patentanmeldte gulvvarmesystem, AGS II Pro, er blot et eksempel. Efter salget at dømme har vi haft stor succes med vores Royal-vogne. Du vil forstå, hvad vi mener, når du besøger din KABE-forhandler. Royal 560 LXL Royal 560 XL Royal 590 XL

29 KABE 2010 / 29 Royal 610 DXL Royal 720 GXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 780 BGXL Royal 780 GLE Royal 780 U-TDL Royal 780 E-TDL

30 30 / KABE 2010 Royal 560 LXL En helt ny planløsning i en af vores absolut mest populære modeller. Det smarte L-formerede køkken har vi lånt fra autocamperne, og siddegruppen har vi givet ekstra megen plads. ROYAL 560 LXL XV1 XV2 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: 730 cm 628 cm 550 cm Indv. bredde: Beboelsesareal: Dæktype: 235 cm 12,9 m2 185R14C KS: 196x148/109 KS: 196x140/118

31 KABE 2010 / 31 Royal 560 XL Vores mindste Royal-model har samme finesser som de større vogne. Ud over KABE s normale udstyr er der både stort køleskab, tagvindue, lyd/mediepakke og separat gulvvarme. ROYAL 560 XL XV1 XV2 Totallængde: 730 cm Karosserilængde: 628 cm Indv. karosserilængde: 550 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 11,8 m2 Beboelsesareal KS: 12,9 m2 Sengemål for Std: 205x176/159 cm Sengemål for KS: 225x176/159 cm Dæktype: 185R14C

32 32 / KABE 2010 Royal 590 XL Kompakt luksus i Royal 590 XL. Mere plads end i den mindre 560 XL og med det samme flotte udstyr og alternative indretningsmuligheder. ROYAL 590 XL XV1 XV2 Totallængde: 765 cm Karosserilængde: 665 cm Indv. karosserilængde: 587 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C

33 KABE 2010 / 33 Royal 610 DXL I den luksuriøse Royal 610 DXL giver vi dig endnu mere for pengene! Her får du separat brusekabine og ligesom i de øvrige Royal-vogne et luksuriøst komfur med grillovn, stort tagvindue, lyd/mediepakke og det nye gulvvarmesystem. ROYAL 610 DXL XV1 XV2 Totallængde: 790 cm Karosserilængde: 688 cm Indv. karosserilængde: 610 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x128/89 KS: 196x148/109 Std: 196x124/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål for Std: 205x177/168 cm Sengemål for KS: 225x177/168 cm Dæktype: 185R14C

34 34 / KABE 2010 Royal 720 GXL Over 15 kvm beboelsesareal giver plads til både dagligstue og en lille dinette over for køkkenet, som bl.a. er udstyret med det populære 4-blus komfur med grillovn. ROYAL 720 GXL XV1 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 XV2 Totallængde: 820 cm Karosserilængde: 723 cm Indv. karosserilængde: 645 cm Indv. bredde: 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for: 225x177 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

35 KABE 2010 / 35 Royal 720 TDL En flot og hyggelig vogn med alt tænkeligt udstyr, herunder separat brusekabine! Vælg mellem to langsenge eller den bekvemme udtrækkelige dobbeltseng! ROYAL 720 TDL E KS: 2 x 196x88 U E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 723 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for U: 225x179/168 cm Sengemål for E: 225x164/145 cm Dæktype: 185/65R14 KS: 196x140

36 36 / KABE 2010 Royal 780 BGXL Royal 780 BGXL vognen til den store børnefamilie, som vil have det rigtigt luksuriøst og bekvemt! Ikke mærkeligt, at modellen hurtigt er blevet en stor succes! ROYAL 780 BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 KS: 196x140/ x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål fo: 225x165/145 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

37 KABE 2010 / 37 Royal 780 GLE Royal 780 GLE har banet sig vej op som en favorit blandt børnefamilier. Næsten 17 m 2 beboelsesareal og mange alternative løsninger, således at hele familien kan omgås hinanden og sove bekvemt. ROYAL 780 GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 KS: 196x140/ x77 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x176 cm Sengemål dinette: 171x88 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

38 38 / KABE 2010 Royal 780 U-TDL Det er let at falde for denne næsten 17 m 2 rummelige Royal-model med sit store badeværelse, som har separat bruse- kabine. I U-modellen får du den rummelige, udtrækkelige dobbeltseng. ROYAL 780 U-TDL KS: 196x140 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x184/178 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

39 KABE 2010 / 39 Royal 780 E-TDL Det rummelige toilet - og bruserum og to herlige langsenge bidrager til den luksusprægede følelse i Royal 780 E-TDL. Den indbydende siddegruppe til hyggeligt samvær og afkobling og det veludstyrede køkken forhøjer denne fornemmelse yderligere. ROYAL 780 E-TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x184/178 cm Dæktype: 185/65R14

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN 2009 - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker Bliv medlem af Danmarks nye CaravanClub og få masser af fordele

Læs mere

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Forårsmagasinet. Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8. Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10 Forårsmagasinet WWW.CARAVANRINGEN.DK CARAVAN RINGEN. IMPULS MAGASIN. 2012 Stor nyhed til helårscampister! Lavere pris - lavere vægt. Side 8 Spar op til 31.930,- på tre jubilæumsmodeller fra WILK Side 10

Læs mere

Et kik ud af vinduet

Et kik ud af vinduet CAMPINGVOGNE Et kik ud af vinduet INDHOLD Modeloversigt PREMIO AVERSO/AVERSO FIFTY AVERSO PLUS BELCANTO TRECENTO Hjemlig komfort Sovekomfort Madlavning med komfort Badekomfort Kvalitet Teknik Virksomheden

Læs mere

Campingmagasinet. Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra ADRIA.

Campingmagasinet. Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra ADRIA. 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan Campingmagasinet ÆRLIGE ADRIA ALL-INCLUSIVE Find inspiration, se de nye tendenser, få gode råd og kom tæt på de mange spændende nyheder fra

Læs mere

Instruktionsbog 2013

Instruktionsbog 2013 Instruktionsbog 2013 DK TILLYKKE MED DIN NY KABE Vi ønsker tillykke med dit valg af campingvogn. Din KABE-campingvogn er konstrueret og fremstillet med den største omhu. Gennemtænkte planløsninger med

Læs mere

VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006

VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006 VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 2. ÅRGANG. OKTOBER 2006 - vi bestræber os lidt mere www.vinter-camping.dk Sneferie i campingvogn er kommet for at blive Der er ingen tvivl om, at vinterferie

Læs mere

Instruktionsbog 2010

Instruktionsbog 2010 Instruktionsbog 2010 DK TILLYKKE MED DIN NY KABE Vi ønsker tillykke med dit valg af campingvogn. Vi tør godt love, at du ikke kommer til at fortryde dit valg, da vi er helt overbevist om, at campingvognen

Læs mere

VINTERCAMPINGMAGASINET

VINTERCAMPINGMAGASINET - vi bestræber os lidt mere VINTERCAMPINGMAGASINET WWW.VINTER-CAMPING.DK 3. ÅRGANG. OKTOBER 2007 Vintercamping er for alle Universal 240 Camping om vinteren... Flere og flere opdager, at vintercamping

Læs mere

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden!

CAMPING MAGASINET. Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang. forud for fremtiden! CAMPING MAGASINET Udgivet af Adria Caravan - Danmark 2008-18. årgang forud for fremtiden! 2 ADRIA - DANMARKS CARAVAN NR. 1 Vi tager parcelhuset med på ferien Engang skulle vi ud af jaget og glemme telefon,

Læs mere

Instruktionsbog 2004. Smaragd GLE Ametist GLE Safir GLE Onyx GLE Diamant GLE

Instruktionsbog 2004. Smaragd GLE Ametist GLE Safir GLE Onyx GLE Diamant GLE Instruktionsbog 2004 DK Smaragd GLE Ametist GLE Safir GLE Onyx GLE Diamant GLE TILLYKKE MED DIN NY KABE Vi ønsker tillykke med dit valg af campingvogn. Vi tør godt love, at du ikke kommer til at fortryde

Læs mere

IN MOTION. stærkere end. Den ku ligeså godt ha været dansk! VIND en Mover! Se mere inde i bladet... magasinet. Anderledes campingferie i Kroatien

IN MOTION. stærkere end. Den ku ligeså godt ha været dansk! VIND en Mover! Se mere inde i bladet... magasinet. Anderledes campingferie i Kroatien IN MOTION 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan adria 2014 magasinet årgang 24 udgives af ADRIA Danmark Altea 2014 Den ku ligeså godt ha været dansk! Er glasfiber stærkere end aluminium?

Læs mere

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015 DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE Camping udstyr2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Affaldsspande 34, 54 Airconditions 48 Alarmer 50 Antenner 46-47 Bakvideosystemer 44 Batteriladere 39-40

Læs mere

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015

DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE. Camping udstyr2015 DET BEDSTE UDVALG AF UDSTYR TIL CAMPINGVOGNE OG AUTOCAMPERE Camping udstyr2015 INDHOLDSFORTEGNELSE Affaldsspande 34, 54 Airconditions 48 Alarmer 50 Isskrabere 33 Klimaanlæg 48 Køkkentilbehør 52-55 Skruepløkker

Læs mere

Pressemappe. meget... mere... mest... ADRIA! VERDENSPREMIERE!

Pressemappe. meget... mere... mest... ADRIA! VERDENSPREMIERE! Pressemappe meget... mere... mest... ADRIA! Produktpræsentation sæson VERDENSPREMIERE! meget... mere... mest... adria! Nyheder markedets mest komplette campingvogn - basta! intet andet mærke har SÅ omfattende

Læs mere

Det bedste udvalg af udstyr til campingvogne og autocampere 2014. Camping udstyr

Det bedste udvalg af udstyr til campingvogne og autocampere 2014. Camping udstyr Det bedste udvalg af udstyr til campingvogne og autocampere 2014 Camping udstyr INDHOLDSFORTEGNELSE Affaldsspande 54 Airconditions 35 Alarmer 31 Antenner 32-33 Bakvideosystemer 48 Batteriladere 40-42 Borde

Læs mere

Kvalitet. Fornyelse. Design.

Kvalitet. Fornyelse. Design. B e v æ g e n d e ø j e b l i k k e Danmark 2009/2010 Kvalitet. Fornyelse. Design. 2 Kvalitet. Fornyelse. Design. Kvalitet, fornyelse og design har højeste prioritet ved udviklingen og produktionen af

Læs mere

Inspiration til dit nye hus

Inspiration til dit nye hus Inspiration til dit nye hus Når du skal bygge dit eget hus, er der mange ting du skal tænke over, tage hensyn til og tage stilling til. Det er en fantastisk process og vi er med dig hele vejen igennem.

Læs mere

FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES

FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES HVAD EN LEJLIGHED KAN BLIVE TIL FÅ MERE UD AF EN 1-VÆRELSES FLYT KØKKENET IND I STUEN, OG INDRET SOVERUM I DET GAMLE KØKKEN. DET VIL I MANGE SMÅ LEJLIGHEDER GIVE EN VÆSENTLIG BEDRE UDNYTTELSE AF PLADSEN,

Læs mere

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB

Peter Larsson Adm. dir, Villeroy & Boch Gustavsberg AB ET SMARTERE BADEVÆRELSE inspiration & INNOVATION FRA GUSTAVSBERG 2012 2013 vejen til et Smartere badeværelse begynder i gustavsberg Da jeg var ung og lige var flyttet til Stockholm, var det første, jeg

Læs mere

In Motion. bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår. Solcelleer. Nye vogne. Vind en ipad Mini! Se mere inde i bladet...

In Motion. bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår. Solcelleer. Nye vogne. Vind en ipad Mini! Se mere inde i bladet... In Motion 2012 22. Årgang Campingmagasinet er udgivet af Adria Caravan adria 2013 magasinet årgang 23 udgives af ADRIA Danmark astella glam edition: bringer luxuscamping til helt nye højder! Sådan forstår

Læs mere

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads.

OVERLIGGER. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. Man får flere brugbare kvadratmeter, og der er mindre spildplads. I alternativ 1 er fordelingsgangen lagt på den anden side af hovedskillevæggen, så pladsen bliver taget fra forældresoveværelset (den tidligere

Læs mere

LK IHC Control. Sikkerhed og komfort i din hverdag. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation.

LK IHC Control. Sikkerhed og komfort i din hverdag. Traditionelt el-materiel. Intelligente systemer. Data og kommunikation. LK IHC Control Sikkerhed og komfort i din hverdag Traditionelt el-materiel Intelligente systemer Data og kommunikation Belysning IHC den fleksible totalløsning LK IHC er den intelligente løsning til boligen

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FMX 3 6 Fokus på detaljerne 7 15 Udvendigt Førerhus Lys Hjul Chassis 16 23 Interiør Komfort Opbevaring 24 29 Kommunikation og elektronik 30

Læs mere

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping

Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping 2015 DK Foto-locations: Gudenåcamping, Brædstrup og Trelde Næs Camping Indhold NYHEDER 2015 4-5 Se årets nyheder... UDSØGTE MATERIALER 6-7 Materialer // Gardiner // Pictogramoversigt ARTIKLER 12, 20, 28

Læs mere

Truma s Campingverden 2015. Større komfort på turen

Truma s Campingverden 2015. Større komfort på turen Truma s Campingverden 2015 Større komfort på turen 20 Camping med højest mulig komfort De stærkeste sider ved Truma Autocamper Campingvogn Indholdsfortegnelse VARMESYSTEMER Generelle informationer 8 Digitalt

Læs mere

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte.

Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. Emhættehåndbogen. Sådan vælger du din nye emhætte. siemens-home.dk Siemens. Fremtiden flytter ind. Introduktion 05 Stort udvalg af emhætter 06 Forskellige typer emhætter 07 Sådan fungerer en emhætte 08

Læs mere

4TIPS TIL EN MERE SPÆNDENDE BOLIG

4TIPS TIL EN MERE SPÆNDENDE BOLIG Idéer Brug humoren, når du indretter dit hjem DENNE TEMAAVIS ER EN ANNONCE FRA MEDIAPLANET Tænk anderledes Trim din bolig til tidens krav med energirigtige materialer DET INNOVATIVE Nr. 3 / Marts 09 HJEM

Læs mere

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR

VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR Volvo Trucks. Driving Progress VOLVO-LASTVOGNSTILBEHØR VOLVO FH OG VOLVO FH16 Du kan tage dette personligt. 3 10 Fokus på detaljerne 11 20 Udendørs Førerhus Lys Hjul Chassis 21 30 Interiør Komfort Opbevaring

Læs mere

Godt lys. i boligen. Få mere at vide på www.boliglys.dk. Godt lys har vi brug for hele livet.

Godt lys. i boligen. Få mere at vide på www.boliglys.dk. Godt lys har vi brug for hele livet. Lyset har afgørende betydning i vores boliger for de mange gøremål og for sikkerheden. Det rigtige lys afgør, om vi føler os tilpas. Lys medvirker til at skabe stemning og atmosfære. Lys er liv. Godt lys

Læs mere

Truma s Campingverden 2014. Større komfort på turen

Truma s Campingverden 2014. Større komfort på turen Truma s Campingverden 2014 Større komfort på turen Mere afslappet på turen Med Truma bliver alle rejser til ferie Camping er indbegrebet af ferie. Nær ved naturen, nær ved mennesker, nær ved sig selv.

Læs mere