Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN"

Transkript

1 2010 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

2 2 / KABE 2009 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn. Man skal kunne lide at udforske nye veje. Være tilfreds, når man har nået sit mål, men ligeså tilfreds med at tage af sted igen. Nysgerrig efter, hvad der dukker op på rejsen. Det gælder om at ville fremad og være opsøgende. Rejselyst og hjemve er ingen modsætninger for os, men drivkraften bag det at bygge campingvogne med KABE-kvalitet. En KABE-vogn i dag er resultatet af mere end 50 års fremstilling af campingvogne her i Tenhult i Småland. Vi har aldrig valgt den lige vej, men altid søgt nye løsninger, nye materialer for at gøre livet i campingvognen enklere og mere komfortabelt. I hver KABE-vogn er der mange patentanmeldte konstruktioner og smarte løsninger, som vi selv har udviklet. Man kan måske ikke se forskellen med det samme, men den kan mærkes. Løsninger, som for eksempel varmesystemet, ventilationen, tætninger og vinduer gør, at du bare bliver mere og mere tilfreds for hvert år, der går.

3 KABE KABE 2009 / 3 INDHOLD Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig om nogle år I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger Modelserie Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år Modelserie Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang Modelserie Royal Hacienda - campingvognslivet er mere end en livsstil Tilvalg, tekstiler, udstyrsspecifikation og vægt

4 4 / KABE 2010 Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover. En campingvogn fra KABE er altid klar til eventyr, selv midt om vinteren. Med gulvvarme som standard får du en jævn og behagelig varme i hele vognen, selv når vinden rusker udenfor, og temperaturen dykker langt under nul. Det er naturligt for os, men ikke altid for vores konkurrenter. Den fine isolering i vægge, gulv og tag udfylder sin funktion året rundt. Om sommeren lukker den varmen ude, og om vinteren holder den kulden borte. Redigeras när txt är spikat

5 KABE 2010 / 5 Ventilationen er en anden vigtig detalje, når vejrets ændringer er en stor udfordring. Et behageligt indendørsklima er en hel videnskab, hvor der ikke er sparet på noget. Det spiller ingen rolle, om du har en stor eller lille campingvogn; det skal bare fungere, sådan at vinterferien bliver et lige så skønt minde som sommerens eventyr. Vælger du KABE, har du desuden en egen fjeldstation, som er startklar med det samme. Tilslut nemt via en 230 V vintertilkobling udvendigt. Med det nyudviklede KABE Phone-Up system kan du via en telefonsamtale eller en SMS endog indstille temperaturen i vognen.

6 6 / KABE 2010 Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig efter nogle år. For os er det ikke bare detaljer, men de små detaljer, der er det allervigtigste. Det mærker du med det samme, fra første sving på den første rejse. Men den store forskel viser sig først, når du har haft din vogn i nogle år. Dette giver sig bla. udtryk i den stabile brugtvognsværdi. For os har nye løsninger ingen værdi i sig selv, hvis de ikke samtidig er enkle, tydelige og med en indlysende funktion. Deri ligger udfordringen. En af verdens mest moderne produktionsanlæg borger for, at sammenføjningerne bliver nøjagtige og tætte ned til den mindste detalje. Men højteknologi er ikke alt. Idéerne bag de smarte løsninger bliver udtænkt hos de fagstolte medarbejdere. Stabilt og sikkert chassis Chassiset fremstilles af varmgalvaniserede stålprofiler med mellemsektioner for bedst mulig styrke og stabilitet. For øget sikkerhed aflaster vi tyngden med udliggere fra den langsgående sidesektion. Behagelig kørsel Ståltorsionsakslerne er fremstillet til at klare maksimal belastning med uforandret affjedring. 8-lagsdæk (enkelt) 14 lavprofildæk (boogie) og stabilisatorkobling WS3000 er standard. Praktisk vintertilkobling Vi gør det let for dig at starte elpatron og cirkulationspumpen, også når vognen står parkeret om vinteren. Du skal bare tilslutte vores 230 V vintertilkobling til det udvendige udtag. Praktisk og enkelt! Maksimal varmeveksling, kuldebroer For at undgå kuldebroer er vi ekstra omhyggelige med isoleringen omkring friskluftsindtag og varmekonvektorer. Isoleringen bidrager til optimal varmeveksling og eliminerer kuldebroer i vognen. Effektiv fugtisolering Bjælker i plast isolerer bedre end træbjælker og giver en sikrere forbindelse mellem karosseriets forskellige dele. KABE har konstrueret og søgt patent på bjælker i plast med indstøbte luftkanaler, som vi monterer på specielle fugtudsatte dele af karosseriet. Stabilt og fugtsikkert karosseri Karosseriet bliver bygget efter sandwich-princippet: Yderplade, 36 mm Ecoprim-isolering med lukkede celler, indervæg og vægtapet. Konstruktionen giver maksimal stabilitet og et absolut fugtsikkert karosseri.

7 KABE 2010 / 7 Klargjort til tv-modtagelse Vi har gjort klar til tv-modtagelse med antennen til både digitalt og analogt net, en 12 V forstærker og antenneog 12 V udtag hele tre steder: Ved tv-bænken, i sovedelen og i den udvendige elboks. Sikre sammenføjninger KABE har monteret en unik, ekstra bred aluminiumssektion i sammenføjningen mellem tag og væg af eget design. Konstruktionen er velgennemtænkt med en luftspalte, der ventilerer sammenføjningen. Sektionen har desuden indbygget forteltskinne. Garanteret lækagefrit Sammenføjningen mellem tag og væg tætnes først nøje med elastisk butylmasse. I næste trin folder vi tagpladen over vægpladen så de overlapper hinanden, for helt at undgå lækage. Elastisk og holdbar tætning Butylbånd beholder sin elasticitet i hele campingvognens levetid. Vi har derfor valgt at anvende dette materiale gennemgående på alle pladesammenføjninger, overlapninger og skruegennemføringer. Flaskegaskontrol KABE var først med at lancere flaskegasrummet med det udvendige flaskegasudtag. I dag har rummet både lækageindikator og belysning til manuel kontrol af flaskegassystemet. Tætte vinduer med smarte detaljer Vindueskarme i polyuretan endnu en af KABE s egne konstruktioner - sikrer optimal isolering. De udvendige plane og tonede vinduesruder beskytter mod varmeindtrængning. Indbygget myggenet og rullegardin i karmen bidrager til komforten. Elpakke Elboksen er placeret udvendigt på vognen med 230 V indtag, 16 A automatsikring med HFI-relæ samt udtag til 230 V, 12 V, TV og kabel-tv. Kontrollamper indikerer el-tilførslen. Udtrækkelig, opvarmet skiboks med belysning Standard i alle KABE s campingvogne. En lysdiode på strømafbryderen i vognen viser, om belysningen er tændt eller slukket. Ingen risiko for frosne rør El-kabler, vand- og afløbsslanger ligger samlet i en kabelrende, som vi har placeret over varmekonvektorerne. En smart løsning, der indebærer, at eventuelt restvand i slangerne hurtigt tør op, når vognen varmes op om vinteren.

8 8 / KABE 2010 I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger. Følelsen i en gedigen campingvogn er svær at beskrive med ord. Den oplever du bedst hos nogle af vores forhandlere. Her kan du mærke forskellen i låger og skuffer, se det perfekte finish og den gode pasform, alting har. Se, hvad vi mener med smarte, pæne og slidstærke løsninger. I en campingvogn skal indretningen være let, hvilket stiller endnu højere krav til vores designere om at skabe en gedigen følelse, der består. Bevægelsessensor og brandalarm er standard i alle KABE s vogne Bevægelsessensoren reagerer med et højtlydende alarmsignal, hvis ubudne gæster forsøger at komme ind i vognen. Brandalarmen befinder sig i soverumsdelen. Ventilationsluge Ventilationslugen i soverumsdelen standard i alle vores campingvogne gør, at du hurtigt kan luft vognen ud. Natbelysning med strømafbryderen praktisk anbragt ved sengen. Badeværelsesmiljø med brusemulighed Brusebadsforhæng, brusebadssokkel, vådrumstapet på væggene og en praktisk, udtrækkelig håndbruser eller brusebadskabine - fås i vores forskellige modeller. KABE-kvalitet i indretning og snedkerarbejde Vores tanke for kvalitet er gennemført, selv i møbelkonstruktion og indretning. Alt fra KABE s eget snedkeri. Lyddæmpende loft Det bløde loft giver ekstra isolering og dæmper samtidig lyd udefra. Centralvarme med automatisk effektstigning Centralvarmefyret ALDE Compact 3010 har indbygget el-patron på hele 3 kw samt digitalt display. Fyrets sensor føler automatisk, når flaskegas er nødvendig for at højne effekten. Radiatorsystemet er desuden udstyret med både 12 V og 230 V cirkulationspumper. Endnu bedre varmekomfort Helt nyudviklet, patentanmeldt, automatisk gulvvarmesystem, AGS II, med fire spiraler giver en endnu mere jævn varmefordeling. Med AGS II Pro (standard i Royal) kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet. Effektiv varmecirkulation KABE s unikke gulvvarmesystem er integreret med konvektorsystemet og drives med både flaskegas og elpatron. Takket være denne integration får vi også en jævn varmefordeling luften cirkulerer i hele vognen, når der tændes for varmen. Tørreskab med drypbakke Vi har forsynet tørreskabet i vore vogne med en speciel konvektor, en drypbakke af eget design, til tørring af sko. En indstillelig Dometic-ventil giver maksimal varmecirkulation i skabet. Belastningssensor ved øget effektbehov Effektudtaget fra fyret mindskes automatisk ved speciel hård belastning, for eksempel når flere el-drevne apparater går i gang samtidigt.

9 KABE 2010 / 9 Den hjemlige følelse må du derimod selv skabe. Begynd med at vælge tekstiler og ekstraudstyr hos din forhandler. Senere kan du så tilføje dine personlige ejendele, souvenirs, bøger, puder, legetøj, kludetæpper med mere. Så har vi sammen skabt et andet hjem, der fungerer praktisk i forbindelse med familiens hverdagssysler, selv om pladsen er begrænset. Men som også vækker den trygge følelse af at være hjemme, hvor end I befinder jer. Bord med ekstra afsætningsplads Køkkenbordet har en udtagelig plade, som giver den ekstra plads, som altid er nødvendig, når man er mange rundt om bordet. Køkkenet, der har alt Emhætte i to hastigheder med udtageligt fedtfilter samt elektrisk tændning på komfur. KABE har desuden markedets bedste køleskabsventilation, som bliver udledt via taget. Superskønne senge Herlige springmadrasser og 6 cm tykke topmadrasser sikrer en god nattesøvn! Justerbart hovedgærde gør sengelæsningen ekstra bekvem (ikke DGDL, U-TDL, B8-løsning og etagesenge). Maksimalt bekvemme sofaer I en campingvogn af mærket KABE sidder du på anatomisk udformede sofaer med Bultex-fyld et fleksibelt og holdbart polyetermateriale, som desuden kan genbruges fuldstændigt. Praktisk rengøring Vores sofaer og senge kan slås op og gør det let for dig at gøre rent i det fjerneste hjørne og øger pladsen ved ind- og udflytning. Sengene er desuden forsynet med indbyggede gasstøddæmpere. Fri luftpassage i lukkede skabe Vi har forsynet overskabet med indbyggede luftkanaler, for at den varme luft skal kunne passere frit forbi sammenføjningen mellem tag/væg og videre ind mod midten af vognen. En mellemvæg i skabenes bageste kant holder kanalerne åbne, også når skabene er fyldte. God og jævn varmefordeling KABE s campingvogne er konstrueret med henblik på den bedste varmefordeling. Vi har sørget for, at luftstrømmene har fri passage fra gulv, under senge og sofaer, gennem de ventilerede overskabe og op mod loftet. Ventilation i vægge og gulv KABE s ventilerede tapet slipper den varme luft igennem, som cirkulerer langs med væggene. Kondens nede ved gulvet opfanges af den ventilerende måtte, som vi har lagt langs yderkanten, og som tørrer, når du tænder for varmen. Fuld luftcirkulation Indretningen er tilpasset med henblik på den optimale luftcirkulation. Afstanden mellem sofaer og senge og sofaryggenes vinkel er nøje udregnet. Sågar KABE s unikke kabelkanaler, som skjuler elkabler, vand- og afløbsslanger, er vinklede for at accelerere luftstrømmen forbi vinduet. Frisk luft efter behov KABE s campingvogne er ene om et optimeret ventilationssystem det patenterede KABE VarioVent. Vores system er forsynet med en justerbar ventilationsåbning, således at mængden af frisk luft kan reguleres efter behov.

10 10 / KABE 2010 Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år. Med KABE Briljant blev vores første virkelige modelserie introduceret i I Ædelstensserien finder du i dag også Sveriges mest solgte campingvogn, Ametist. Serien spænder over et bredt spektrum af både små og mellemstore vogne. Med markedets måske stærkeste basisudstyr finder du garanteret en vogn, der passer til familiens rejselyst og hverdagsbehov. Uanset hvilken vogn, du vælger, har du mulighed for hurtig ændring af lokalitet - i en KABE har du lyst til at være længe væk hjemmefra. Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE Ametist GLE Ametist GDL Ametist XL Safir XL Safir E-TDL Safir U-TDL Safir GLE Onyx GLE Onyx GXL Diamant GXL Diamant GLE Diamant GDL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Amber BGXL Amber GLE

11 KABE 2010 / 11

12 12 / KABE 2010 Briljant XL Den mindste model af KABE s ædelstene lillesøster til Smaragd XL og med samme funktionelle planløsning. Kompakt, let og meget populær blandt vore rejseglade kunder. BRILJANT XL XV1 XV2 Totallængde: 650 cm Karosserilængde: 551 cm Indv. karosserilængde: 473 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 10,2 m2 Beboelsesareal KS: 11,1 m2 Sengemål for Std: 205x156/133 cm Sengemål for KS: 225x156/133 cm Dæktype: 185R14C

13 KABE 2010 / 13 Smaragd XL Smaragd-modellen har siden introduktionen i 1967 været en af vores storsælgere. Mange af KABE s nyheder er blevet introduceret eksklusivt i Smaragd. I denne smidige og lette model har vi beholdt fundamentet, som giver både plads og komfort! SMARAGD XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 700 cm 600 cm 522 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,2 m2 Beboelsesareal KS: 12,3 m2 Sengemål for Std: 205x166/136 cm Sengemål for KS: 225x166/136 cm Dæktype: 185R14C

14 14 / KABE 2010 Smaragd GLE Smaragd GLE er en velfungerende, fuldt udstyret vogn. Med sine lange senge og den bekvemme siddegruppe er dette en perfekt vogn til dig, som rejser alene eller som par! SMARAGD GLE B2 Std: 196x x78 KS: 196x x88 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 720 cm 618 cm 540 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,6 m2 Beboelsesareal KS: 12,7 m2 Sengemål for Std: 205x147/136 cm Sengemål for KS: 225x147/136 cm Dæktype: 185R14C

15 KABE 2010 / 15 Ametist GLE Enkeltsenge, dobbeltseng i to eller tre plan sig bare, hvad du ønsker, så hjælper vi dig med at bygge vognen, som du gerne vil have den. Ametist GLE er som alle KABE-vogne fuldt udstyret. Desuden super fleksibel at indrette. AMETIST GLE B1 B2 B3 *B12 B4 B5 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 KS: 2 x 196x x96 B6 B7 B8 *B13 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 738 cm 638 cm 560 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemå l for KS: Dæktype: 12,0 m2 13,2 m2 205x146 cm 225x146 cm 185R14C * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

16 16 / KABE 2010 Ametist GDL Forrige års nyhed blev en bestseller! En campingvogn med separat børneværelse, perfekt til familien. Bemærk den omvendte planløsning med indgang bag ved hjulhuset. AMETIST GDL KS: 196x140/ x 185x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 738 cm 638 cm 560 cm 235 cm Beboelsesareal: 13,2 m2 Sengemål siddegr: 210x116/110 cm Dæktype: 185R14C

17 KABE 2010 / 17 Ametist XL Ametist er vores allerstørste succes! En rigtig god vogn til dig, som søger praktiske og bekvemme løsninger. Vognen har alt et velfungerende køkken, garderober og skabe med god plads og et meget funktionelt badeværelsesmiljø. AMETIST XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 730 cm 628 cm 550 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,8 m2 Beboelsesareal KS: 12,9 m2 Sengemål for Std: 205x179/159 cm Sengemål for KS: 225x179/159 cm Dæktype: 185R14C Safir XL Safir XL er blandt vore kunders favoritter. Fremstillet til dig, som gerne byder venner og naboer ind til hyggelige stunder omkring madbordet siddegruppen er rummelig. Vognen har, ligesom alle vore campingvogne, masser af opbevaringsplads. SAFIR XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C

18 18 / KABE 2010 Safir E-TDL Safir E-TDL har en attraktiv åben planløsning og et rummeligt toiletrum med separat brusekabine. Med sine superskønne langsenge er dette vognen til dig, som ikke gerne giver afkald på mageligheden. E9 E-TDL SAFIR E-TDL E Std: 196x x78 KS: 196x x88 E9 Std: 196x x 186x60 KS: 196x x 186x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x166/154 cm 225x166/154 cm 185R14C

19 KABE 2010 / 19 Safir U-TDL Safir TDL U har samme luksusbetonede toiletafdeling og rummelige siddegruppe som E-modellen. Skønt her er langsengene skiftet ud med en ekstra bred, udtrækkelig dobbeltseng. En skøn vogn til hvile og samvær. SAFIR U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x167 cm 225x167 cm 185R14C

20 20 / KABE 2010 Safir GLE Safir GLE er en rummelig vogn. Flexline-systemet giver dig store muligheder for at ændre til fem faste sengepladser efter eget behov. SAFIR GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B9 B11 *B14 *B15 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Indv. bredde KS: * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size). 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal Std: 12,6 m2 Beboelsesareal KS: 13,8 m2 Sengemål for Std: 205x169/156 cm Sengemål for KS: 225x169/156 cm Dæktype: 185R14C

21 KABE 2010 / 21 Onyx GLE Onyx GLE giver masser af muligheder. Med en rummelig grundplanløsning er der flere alternative måder at indrette vognen på, så den passer præcist til din familie. ONYX GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 B9 *B14 B11 *B15 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Indv. bredde KS: * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size). 790 cm 688 cm 610 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål for Std: 205x180/159 cm Sengemål for KS: 225x180/159 cm Dæktype: 185R14C

22 22 / KABE 2010 Onyx GXL Vognene i Onyx-serien er vore største enkeltakslede modeller. Onyx GXL er en ideel campingvogn med rigelig plads i såvel soveafdeling som stue. Dinette-delen kan redes op til en ekstra overnattende gæst. ONYX GXL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 790 cm 688 cm 610 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål dinette: 191x88 cm Sengemål for Std: 205x164/145 cm Sengemål for KS: 225x164/145 cm Dæktype: 185R14C Diamant GXL Diamant GXL er storebror til Onyx GXL. En luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige vogne i Diamant-serien. Diamant GXL har godt med opbevaringsplads og et generøst udstyret køkken. DIAMANT GXL XV1 XV2 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål dinette: 191x88 cm Sengemål for: 225x177 cm Dæktype: 185/65R14

23 KABE 2010 / 23 Diamant GLE Den veludstyrede og rummelige køkkenafdeling med masser af frasætningsplads kombineret med en rummelig siddegruppe gør Diamant GLE til en perfekt vogn til hyggeligt samvær! DIAMANT GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for: 225x177/168 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

24 24 / KABE 2010 Diamant GDL Diamant GDL giver god plads til hele familien. Vi er specielt glade for at kunne tilbyde kræsne børnefamilier en lidt mere rummelig vogn med børneværelse. DIAMANT GDL KS: 196x x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 850 cm 754 cm 675 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,9 m2 Sengemål for: 225x157/145 cm Sengemål dinette: 171x50 cm Dæktype: 185/65R14

25 KABE 2010 / 25 Diamant TDL I den luksuriøse Diamant TDL kan du vælge mellem to skønne langsenge eller en generøs udtrækkelig dobbeltseng. I denne rummelige model findes et badeværelse, der strækker sig langs hele vognbredden, og som derfor også rummer separat brusekabine. DIAMANT TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for E: 225x165/145 cm Sengemål for U: 225x179/168 cm Dæktype: 185/65R14 U KS: 196x140

26 26 / KABE 2010 Amber BGXL Amber BGXL kan sammenlignes med Royal 780 BGXL, som har stået model. Vi har holdt lidt igen med udstyret Amber BGXL er et økonomisk luksusalternativ. AMBER BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x140/ x 196x68 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x165/145 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

27 KABE 2010 / 27 Amber GLE Amber er den mest rummelige af vores ædelstensvogne. Hele 3 kvm større boligareal end i Diamant, som hidtil var den største i serien. Amber GLE bygger på vores klassiker med samme benævnelse i Royal 780-serien. AMBER GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x196x68 KS: 196x140/ x77 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x176 cm Sengemål dinette: 171x88 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

28 28 / KABE 2010 Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang. Det ville være alt for simpelt blot at sige, at Royal er vores luksusvogne. Her har vi samlet al vores know-how og taget det et skridt videre for at skabe en så fuldendt helhed som muligt. Her vil du ikke savne noget. For os er luksus ikke noget, man kun tilføjer overfladisk. Luksus skabes, når man overgår sig selv, allerede i målsætningen. Vores nye patentanmeldte gulvvarmesystem, AGS II Pro, er blot et eksempel. Efter salget at dømme har vi haft stor succes med vores Royal-vogne. Du vil forstå, hvad vi mener, når du besøger din KABE-forhandler. Royal 560 LXL Royal 560 XL Royal 590 XL

29 KABE 2010 / 29 Royal 610 DXL Royal 720 GXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 780 BGXL Royal 780 GLE Royal 780 U-TDL Royal 780 E-TDL

30 30 / KABE 2010 Royal 560 LXL En helt ny planløsning i en af vores absolut mest populære modeller. Det smarte L-formerede køkken har vi lånt fra autocamperne, og siddegruppen har vi givet ekstra megen plads. ROYAL 560 LXL XV1 XV2 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: 730 cm 628 cm 550 cm Indv. bredde: Beboelsesareal: Dæktype: 235 cm 12,9 m2 185R14C KS: 196x148/109 KS: 196x140/118

31 KABE 2010 / 31 Royal 560 XL Vores mindste Royal-model har samme finesser som de større vogne. Ud over KABE s normale udstyr er der både stort køleskab, tagvindue, lyd/mediepakke og separat gulvvarme. ROYAL 560 XL XV1 XV2 Totallængde: 730 cm Karosserilængde: 628 cm Indv. karosserilængde: 550 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 11,8 m2 Beboelsesareal KS: 12,9 m2 Sengemål for Std: 205x176/159 cm Sengemål for KS: 225x176/159 cm Dæktype: 185R14C

32 32 / KABE 2010 Royal 590 XL Kompakt luksus i Royal 590 XL. Mere plads end i den mindre 560 XL og med det samme flotte udstyr og alternative indretningsmuligheder. ROYAL 590 XL XV1 XV2 Totallængde: 765 cm Karosserilængde: 665 cm Indv. karosserilængde: 587 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C

33 KABE 2010 / 33 Royal 610 DXL I den luksuriøse Royal 610 DXL giver vi dig endnu mere for pengene! Her får du separat brusekabine og ligesom i de øvrige Royal-vogne et luksuriøst komfur med grillovn, stort tagvindue, lyd/mediepakke og det nye gulvvarmesystem. ROYAL 610 DXL XV1 XV2 Totallængde: 790 cm Karosserilængde: 688 cm Indv. karosserilængde: 610 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x128/89 KS: 196x148/109 Std: 196x124/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål for Std: 205x177/168 cm Sengemål for KS: 225x177/168 cm Dæktype: 185R14C

34 34 / KABE 2010 Royal 720 GXL Over 15 kvm beboelsesareal giver plads til både dagligstue og en lille dinette over for køkkenet, som bl.a. er udstyret med det populære 4-blus komfur med grillovn. ROYAL 720 GXL XV1 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 XV2 Totallængde: 820 cm Karosserilængde: 723 cm Indv. karosserilængde: 645 cm Indv. bredde: 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for: 225x177 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

35 KABE 2010 / 35 Royal 720 TDL En flot og hyggelig vogn med alt tænkeligt udstyr, herunder separat brusekabine! Vælg mellem to langsenge eller den bekvemme udtrækkelige dobbeltseng! ROYAL 720 TDL E KS: 2 x 196x88 U E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 723 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for U: 225x179/168 cm Sengemål for E: 225x164/145 cm Dæktype: 185/65R14 KS: 196x140

36 36 / KABE 2010 Royal 780 BGXL Royal 780 BGXL vognen til den store børnefamilie, som vil have det rigtigt luksuriøst og bekvemt! Ikke mærkeligt, at modellen hurtigt er blevet en stor succes! ROYAL 780 BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 KS: 196x140/ x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål fo: 225x165/145 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

37 KABE 2010 / 37 Royal 780 GLE Royal 780 GLE har banet sig vej op som en favorit blandt børnefamilier. Næsten 17 m 2 beboelsesareal og mange alternative løsninger, således at hele familien kan omgås hinanden og sove bekvemt. ROYAL 780 GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 KS: 196x140/ x77 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x176 cm Sengemål dinette: 171x88 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

38 38 / KABE 2010 Royal 780 U-TDL Det er let at falde for denne næsten 17 m 2 rummelige Royal-model med sit store badeværelse, som har separat bruse- kabine. I U-modellen får du den rummelige, udtrækkelige dobbeltseng. ROYAL 780 U-TDL KS: 196x140 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x184/178 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

39 KABE 2010 / 39 Royal 780 E-TDL Det rummelige toilet - og bruserum og to herlige langsenge bidrager til den luksusprægede følelse i Royal 780 E-TDL. Den indbydende siddegruppe til hyggeligt samvær og afkobling og det veludstyrede køkken forhøjer denne fornemmelse yderligere. ROYAL 780 E-TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x184/178 cm Dæktype: 185/65R14

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2009 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 KABE 2009 Campingvognen, som altid har lidt mere at byde på INDHOLD Når du vil bo og rejse på første klasse... 5-6 Unikke løsninger... 6-7 Campingvogne, som

Læs mere

iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret

iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret Blødt, isolerende loft iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Tætte loftsovergange Karosseri i sandwich Energivindue i polyuretankarm Aluminiumsprofil

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Letvogne lige til at spænde efter bilen Modulvognen, din garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort Mere end 30 års erfaring Modulvognen

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN 2009 - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker Bliv medlem af Danmarks nye CaravanClub og få masser af fordele

Læs mere

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne.

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Vi hjælper dig gerne med finansieringen af din nye eller brugte campingvogn, i samarbejde

Læs mere

tekniske data adria caravans

tekniske data adria caravans tekniske data adria caravans adiva 4 4 4 4 462 PD 512 UP 513 LT 553 PH MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 6679 6970 7050 7490 Karosserilængde (mm) 5294 5654 5654 6094 Total bredde (mm) 2290 2290 2450 2450 Total

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Forårsmagasinet. Læs om den første campingvogn med hejseseng, de nye 2010-modeller og andre spændende nyheder. I M P U L S M A G A S I N

Forårsmagasinet. Læs om den første campingvogn med hejseseng, de nye 2010-modeller og andre spændende nyheder. I M P U L S M A G A S I N - vi bestræber os lidt mere Forårsmagasinet Læs om den første campingvogn med hejseseng, de nye 2010-modeller og andre spændende nyheder. I M P U L S M A G A S I N 2010 ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset Du kender det sikkert: At komme til et koldt sommerhus, hvor alt bliver sat på max. for at få varmet op hurtigst muligt. Alligevel går der som regel

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Kontakt med omtanke Renover dit hjem rum for rum. Dette er et screendummy billede. Vi mangler det rigtige billede.

Kontakt med omtanke Renover dit hjem rum for rum. Dette er et screendummy billede. Vi mangler det rigtige billede. Kontakt med omtanke Renover dit hjem rum for rum Dette er et screendummy billede. Vi mangler det rigtige billede. Kontakt med omtanke For mange er el-installationen i hjemmet noget, som bare er der. Det

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

STYRKEPRØVE. Det lette kavaleri dyster på kvalitet og design. 14 Camping-Fritid 8-9/2006

STYRKEPRØVE. Det lette kavaleri dyster på kvalitet og design. 14 Camping-Fritid 8-9/2006 STYRKEPRØVE Det lette kavaleri dyster på kvalitet og design DU 14 Camping-Fritid 8-9/2006 DUEL Denne fjerde dyst står mellem Beyerland, Caravelair, Delta og Sterckeman. På papiret fire brands, men kigger

Læs mere

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt.

95% Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde. varme.danfoss.dk. Ventilation med varmegenvinding. af varmen bliver genanvendt. Ventilation med varmegenvinding Undgå skimmelsvamp og energispild og lad dit hjem ånde Op til 95% af varmen bliver genanvendt Danfoss ventilation med varmegenindvinding genanvender det meste af varmen,

Læs mere

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven

OPSAMLING WORKSHOP B. Det nære, der hvor vi bor. Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12. Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven Læs hvad beboerne mener om deres fremtidige bolig i Ryhaven OPSAMLING WORKSHOP B Det nære, der hvor vi bor Søndag 5/1 2014 Kl. 10-12 Tak til alle fremmødte til workshoppen i søndags. Det var dejligt at

Læs mere

til afslapning og eventyr

til afslapning og eventyr til afslapning og eventyr Brenderup Bådtrailere 2015 DK på vej mod fremtiden Siden starten i 1936 har Brenderup kontinuerligt udviklet sig og undervejs er trailerne blevet udstyret med stadig flere funktioner

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35, Combi og Combi Plus Den absolutte sikkerhed fra Længste erfaring og højeste kvalitet Den hollandske producent Nefit bragte verdens

Læs mere

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials

gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 Wavin AHC 9000-serien Solutions for Essentials -serien gulvvarme.wavin.dk Gulvvarmestyring 2.0 -serien Solutions for Essentials Introduktion Installer fremtidens gulvvarme og gør tilfredse kunder endnu mere tilfredse er fremtidens gulvvarmestyring.

Læs mere

Det skønne campingliv.

Det skønne campingliv. 3 Det skønne campingliv. VELKOMMEN Campinglivet handler om frihed. Frihed til at vælge, hvor man vil rejse hen. Og frihed til at blive lige så længe, man vil. Det handler om at komme væk fra hverdagen

Læs mere

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte

Garageporte. ledhejseporte rulleporte vippeporte Garageporte ledhejseporte rulleporte vippeporte Praktisk løsning Ledhejseporten er installeret direkte bag indkørslens åbning og på grund af den lodrette åbning og vinkelrette glidning af elementerne optager

Læs mere

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort!

Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! ...når kvalitet, muligheder og bæredygtighed går op i en større enhed. Facade-foldedøre - en åbning til noget stort! Facade-foldedøre Foldedøre til udestuer & vinterhaver Foldedøre til café, restaurant,

Læs mere

Electrolux Varmepumper 2012/2013

Electrolux Varmepumper 2012/2013 Electrolux Varmepumper 2012/2013 investering electrolux varmepumper 3 En god investering En Electrolux varmepumpe er først og fremmest en god økonomisk investering. Den pålidelige luft-til-luft varmepumpe

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus

Milton TopLine - kondenserende kedler. Milton TopLine. GASKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Milton TopLine - kondenserende kedler Milton TopLine GSKEDLER 15/25/35/45, Combi og Combi Plus Certificerede forhandlere Milton arbejder tæt sammen med de bedste varmespecialister i landet, der har den

Læs mere

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse

Information. Til lykke med din nye radio. Giv dig venligst tid til at læse denne brugsanvisning. God fornøjelse BRUGSANVISNING Indhold 02 INDHOLD 03 INFORMATION 04 FRONT PANEL OVERBLIK 06 BAG PANEL OVERBLIK 08 BETJENING AF R5 08 INDSTILLING AF ALARM 09 INDSTILLING AF SLEEP TIMER 09 DIM 09 PRESETS 09 FAVOR 09 AUX

Læs mere

Gives you the best holiday

Gives you the best holiday 5th generation The future is here Gives you the best holiday Camp-let www.camp-let.dk 5 th generation Camp-let's verden Velkommen til Camp-let's verden "bedste teltvogn" Kåret til Camp-let er kåret til

Læs mere

innoguard Svensk Innovativt Design

innoguard Svensk Innovativt Design innoguard Svensk Innovativt Design Value Ultimate Stinkskab Moderne stinkskab for sikker beskyttelse af arbejdspladser innoguard Broschyr.indd 1 2012-09-11 15:50:07 innoguard Hos Ninolab ved vi hvor vigtigt

Læs mere

Godmorgon Badeværelsesmøbler

Godmorgon Badeværelsesmøbler 11_014 Produktguide Godmorgon Badeværelsesmøbler VEDLIGEHOLDELSE Tørres af med en fugtig klud evt. tilsat et ikke-slibende rengøringsmiddel. Tør efter med en ren, tør klud. Alle våde mærker skal tørres

Læs mere

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT

UDSIGT INDSIGT OVERSIGT UDSIGT INDSIGT OVERSIGT VI LAVER IKKE VINDUER FOR AT FÅ ROS, VI FÅR ROS FOR AT LAVE VINDUER! Plast er nemmere og holder bedre Panoramas vinduer og døre åbner nye muligheder Det er en dejlig fornemmelse

Læs mere

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK

FM Mattsson. Bad. Tryksag nr 249/3 DK FM Mattsson Bad Tryksag nr 249/3 DK Tilgang til sand og kundskaben om metalbearbejdning var en forudsætning, da FM Mattsson blev grundlagt i midten af 1800-tallet. Kundskaben er gået i arv og sandet er

Læs mere

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION

UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning VENTILATION DK UDEN STYRING Brugs- og monteringsvejledning DU KA VENTILATION ! WARNING! Tillykke med din nye DUKA SMART FAN. Det flade design med den lille indbygningsdybde er perfekt når der er trange installationsforhold.

Læs mere

Air breeze. Sæson 2010. by KC Danmark. Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model

Air breeze. Sæson 2010. by KC Danmark. Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model Admiral - Nordic - varmepumpen med 8 graders vedligeholdelsesfunktion - inverter model Atlantic - Nordic - varmepumpe i enkelt design - inverter model - on / off model Wave - Nordic - varmepumpen i tidløs

Læs mere

Sådan passer du på din lejlighed

Sådan passer du på din lejlighed Sådan passer du på din lejlighed Kære beboer Som beboer har du ansvaret for at passe godt på din lejlighed. Når du flytter, skal den være i samme stand, som da du flyttede ind (bortset fra almindeligt

Læs mere

din for altid M60 KØL OG FRYS

din for altid M60 KØL OG FRYS din for altid M60 KØL OG FRYS 2 Miljø, funktionalitet og tidløst design GRAM er kendt for at udvikle produkter, der glæder forbrugerne i dagligdagen og dermed bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

Nilan VP 18 Compact. Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING

Nilan VP 18 Compact. Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING Totalløsningen til ventilation og opvarmning i boliger MARKEDSFØRENDE ERHVERVS- OG BOLIGVENTILATION MED VARMEGENVINDING...høj ydelse til den private bolig Indbyggede filtre Filterskuffe til pollenfilter

Læs mere

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A

Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Vejledning for ankomst og afrejse Hangar A Opdateret 1. november 2013 Denne vejledning SKAL læses/bruges i forbindelse med besøg i Hangar A. Dokumentet ligger i Hangar A, men læs den inden du tager afsted

Læs mere

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk

DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE DHP-AQ luft/vand varmepumpe Skyhøje besparelser til dine kunder. Indtjening til dig. www.varmepumper.danfoss.dk Fejlfri ydelse er lig med penge i banken Vi introducerer DHP-AQ

Læs mere

LET OP!!! Lage resolutie!

LET OP!!! Lage resolutie! Auping Superbox 2980.pdf - pag.1 LET OP!!! Lage resolutie! Komfort og design i ét Når Auping introducerer en seng, så er det aldrig nogen almindelig seng. Og denne her er virkelig speciel. Superbox er

Læs mere

LK IHC Plejebolig. Velfærdsteknologi - en hjælp i dagligdagen

LK IHC Plejebolig. Velfærdsteknologi - en hjælp i dagligdagen LK IHC Plejebolig Velfærdsteknologi - en hjælp i dagligdagen LK IHC Plejebolig Intelligente installationer, der hjælper mennesker Mennesker er ikke ens. Vi er vidt forskellige, vi kan forskellige ting,

Læs mere

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr

NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr NY RENAULT MASTER Prisliste & Udstyr MASTER KASSEVOGN m. forhjulstræk Prisliste gældende fra 1.1.2015 Model Størrelse Motor Gearkasse Lasteevne (kg) ** Master Kassevogn T28 kort Totalvægt (kg) Km/l CO2

Læs mere

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken!

A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! A5- frihed til at sælge Batteridrevet varesikringsløsning, der sikrer fleksibilitet til at udstille dine produkter overalt i butikken! Egenskaber BOSSystem A5 / AP5: Designet til effektivitet og enkelhed.

Læs mere

Kom vidt omkring på en el-scooter

Kom vidt omkring på en el-scooter MERE LIVSKVALITET Kom vidt omkring på en el-scooter At kunne komme nemt og hurtigt rundt i dagligdagen er desværre ikke en selvfølge for alle. Men fordi man ikke længere er så rask til bens, behøver man

Læs mere

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen.

Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Råd om vedligeholdelse Følg disse nemme råd om vedligeholdelse for at få den optimale glæde af sengen. Velkommen til en ny verden med din Hästens-seng Nyd din drømmeseng resten af dit liv begynder her.

Læs mere

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i

XXX. EFTER: Det store rum er opdelt i XXX EFTER: Det store rum er opdelt i to med en delvist åben skillevæg. På den ene side er der et ryddeligt og luftigt soveværelse. Og på den anden side en rummelig garderobe med masser af opbevaringsplads.

Læs mere

Drømmen om et smukkere hus

Drømmen om et smukkere hus Drømmen om et smukkere hus 1 Vores kærlighed til træ har en forklaring Vores virksomhed har bygget trapper i det lille lokalsamfund Norsjö i Västerbottens siden 1923. Det er ret nemt at forstå, hvorfra

Læs mere

Varme og komfort i badeværelset BADRADIATORER

Varme og komfort i badeværelset BADRADIATORER Varme og komfort i badeværelset En radiator er ikke blot en nødvendighed, den kan også være en kilde til behagelighed og nydelse. Og hvordan den ser ud, er jo også vigtigt. Foretrækker man minimalistiske

Læs mere

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi

KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE. Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi KIRIGAMINE LUFTVARMEPUMPE Med ny og unik Hyper Heating-teknik til optimal varmeøkonomi En varmepumpe helt tilpasset til dine behov Vores nye varmepumpe Kirigamine er udstyret med en række unikke funktioner

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED

BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED BRUGERVEJLEDNING TÆND-SLUK ENHED Side 1 til tænd-sluk enheden Introduktion Med tænd-sluk enheden fra LOCKON kan du styre strømmen i din bolig. Du kender princippet fra de traditionelle tænd-sluk ure, der

Læs mere

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt

Intelligent. bolig uden besvær. økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Intelligent bolig uden besvær økonomisk komfortabelt sikkert enkelt Få en mere komfortabel og sikker bolig med et lavere elforbrug zensehome er fremtidens bygningsinstallation i diskret og tidløst design

Læs mere

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring

24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN. Skræddersy din opbevaring 24_015 BESTÅ PRODUKTGUIDE OPBEVARING TIL STUEN Skræddersy din opbevaring OPBEVARING DER PASSER PERFEKT TIL DIG LÅGER I MANGE FARVER MED MANGE UDTRYK. SIDE 18-21 HER ER BESTÅ - OPBEVARINGSLØSNINGEN, DER

Læs mere

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse

Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse Ventilation, varmegenvinding, varme, køl og varmt brugsvand i nul-energi huse 2007 2009 Leverandør af»hjertet«til vinderprojektet i Solar Decathlon 2007. I 2007 leverede Nilan A/S teknologi til vinderprojektet

Læs mere

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem

Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Ventilation giver et godt indeklima & den bedste livskvalitet i dit hjem Et ud af hver 10 ende hus har problemer med fugt og i de

Læs mere

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER

1ÅRS GARANTI. et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER 1ÅRS GARANTI et nyt subbrand fra Gram Commercial, der tilbyder KØL OG FRYS AF HØJ KVALITET TIL ATTRAKTIVE PRISER Lige i hjertet til det I en travl hverdag i det professionelle køkken er det vigtigt at

Læs mere

Kvik-tjek af husets energitilstand

Kvik-tjek af husets energitilstand UDGIVET DECEMBER 2011 Kvik-tjek af husets energitilstand Dette kvik-tjek-skema kan bruges til en hurtig vurdering af, om der er behov for energioptimering af konkrete enfamiliehuse. Du får med skemaet

Læs mere

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE...

INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... INDFLYTNINGSKLART HUS UDEN BESVÆR OG BYGGEROD HELÅRSHUS SOMMERHUS FRITIDSHUS HAVEHUS ANNEKS MULIGHEDERNE ER UENDELIGE... Danboxhuset - nemt og sikkert Undgå byggerod og besvær Danboxhuset leveres færdigt

Læs mere

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W

ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ELEKTRISK KONVEKTOR RADIATOR 2000 W ART NR 330340 EAN NR 5709133330309 LÆS BRUGERMANUAL FØR BRUG. SIKKERHEDSANVISNINGER Læs brugermanualen grundigt igennem før brug. Radiatoren er ikke beregnet til brug

Læs mere

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler

Under Egen 32 - Holstebro. ÅBENT HUS Ta familien med til Åbent Hus på Under Egen. Udstillingshuset er komplet indrettet med møbler Byg nyt -og lej det Under Egen 32 - Holstebro Prøvebo jeres nye hus i to år, før I bestemmer jer for, om I vil købe det Med det nye prøvebo-koncept kan I opføre et skræddersyet Holm Hus helt fra bunden

Læs mere

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads

NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart. Nem synkronisering og administration af ipads NoteSync NoteBox NoteCase NoteCart Nem synkronisering og administration af ipads 2 Indhold NoteSync Nem opladning, synkronisering og vedligeholdelse af tablets. Oplader op til 16 ipads (ipod, iphone mv)

Læs mere

Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT

Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT Installation af optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a GOLD/COMPACT 1. Generelt Optisk røgdetektor med indbygget kontrolenhed TBLZ-1-72-a benyttes til at måle røggasser i ventilationskanaler.

Læs mere

En ny generation Cabby

En ny generation Cabby En ny generation Cabby Campinglivet handler i vidt omfang om at flygte fra hverdagen, finde oplevelser og slappe af, men man behøver heller ikke helt at skulle forlade civilisationen. Med Cabby 2012 viser

Læs mere

OPBEVARINGSLØSNINGER

OPBEVARINGSLØSNINGER 45_012 Produktguide OPBEVARINGSLØSNINGER Til dit køkken KVALITET SKUFFER: Alle vores RATIONELL køkkenskuffer har fuldt udtræk, så det er nemt at se og nå indholdet. Dine køkkenskuffer skal holde til en

Læs mere

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk

Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe. www.mitsubishi-varmepumper.dk Ecodan Next Generation Luft-vand varmepumpe www.mitsubishi-varmepumper.dk Derfor er Ecodan Next Generation den perfekte opvarmningsform til dit hus Egenudviklet udedel, varmtvandsbeholder og styring. Indedelen

Læs mere

Teknologien. bag Quooker

Teknologien. bag Quooker Teknologien bag Quooker I denne folder Finder du de tekniske specifikationer til Quooker, samt beskrivelse på hvordan en Quooker fungerer. Haner Vores hanekollektion består af otte modeller; Basic, Classic,

Læs mere

NBE SUN COMFORT Version 6.00

NBE SUN COMFORT Version 6.00 Version 6.00 Nordjysk Bioenergi ApS Brinken 10 DK9750 Oester Vraa Denmark 0045-88209230 1 2 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand Stage 1 3 Manual Rør diagram og el tilslutning, brugsvand, udtræk

Læs mere

MONTERINGS- VEJLEDNING

MONTERINGS- VEJLEDNING ... den reflektive isolering! MONTERINGS- VEJLEDNING 1. BESKRIVELSE BESKRIVELSE Quattro, Produktet til effektiv varmebesparelse. Quattro, er et tyndt reflektivt isoleringsmateriale, som har været brugt

Læs mere

Decentral boligventilation Vi gør det enkelt. Du gør det effektivt!

Decentral boligventilation Vi gør det enkelt. Du gør det effektivt! lindab ventilation Decentral boligventilation Vi gør det enkelt. Du gør det effektivt! BR10 krav og løsninger Bygningsreglementet BR10, 2013 stiller følgende krav til ventilation: 6.3.1.2. Beboelsesbygninger

Læs mere

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse

Torphusene. Rækkehuse i Humlebæk. Boligplaner & Materialebeskrivelse Torphusene Rækkehuse i Humlebæk oligplaner & Materialebeskrivelse 3Torphusene r på 10 side 3 Type C olig i to plan Dejligt /al med udgang til hyggelig gårdhave Stue med udgang til mindre have Sove med

Læs mere

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE

dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE 365 dage fri fra stikkontakten! Den bedste energiforsyning, når du er på farten AUTOCAMPER BÅD HYTTE EFOY COMFORT oplader automatisk forbrugerbatteriet. På den måde har du altid tilstrækkelig strøm til

Læs mere

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017

Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 Anlægstilskud Forsamlings- og kulturhuse 2014-2017 BUDGET 2014 2015 2016 2017 Anlægsbudget 500.000 499.000 500.000 0 Driftsbudget 500.000 0 0 0 I alt: 1.000.000 499.000 500.000 0 I samarbejde med Teknik

Læs mere

Infrarød byggesæt med karbonpaneler

Infrarød byggesæt med karbonpaneler Infrarød byggesæt med karbonpaneler DANSK Indhold: 2 stk. paneler 34 x 105 cm. 6 stk. paneler 44 x 105 cm. 1 Stk. kontrol / Displayboks 1 stk. systemboks 1 stk. temperaturføler 4 stk. ledninger med keramiske

Læs mere

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse

LK FUGA. Kontakt til det enkle og tidløse LK FUGA Kontakt til det enkle og tidløse Det enkle design LK FUGA er et komplet afbryder- og stikkontakt-program med et enkelt og tidløst design, der forener funktion, æstetik og en høj brugervenlighed.

Læs mere

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd

Installationssystemer. - Når design og funktion går hånd i hånd Installationssystemer - Når design og funktion går hånd i hånd Når design og funktion går hånd i hånd Den er nødvendig. Vi har brug for den, men vi vil helst ikke se den. Sådan er det ofte med el-installationen,

Læs mere

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM

AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM NYHED AQUAREA LUFT/VAND-VARMEPUMPE EFFEKTIV OPVARMNING AF DIT HJEM Panasonic s nye AQUAREA luft/vand-system er omkostningseffektivt og miljøvenligt og giver altid maksimal effektivitet selv ved lave temperaturer.

Læs mere

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4

Hybrid varmepumpesystem. Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe. geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem Hvorfor Vaillant? For at spare på energien med den intelligente hybrid varmepumpe geotherm VWL 35/4 S geotherm VWS 36/4 Hybrid varmepumpesystem - den til din Vaillant gaskedel Bevidsthed

Læs mere

:: 8 gode grunde til at vælge

:: 8 gode grunde til at vælge :: 8 gode grunde til at vælge NeoTherm gulvvarme NeoTherm gulvvarme Fremtidens opvarmningssystem :1: Hygiejnisk og allergivenligt Gulvvarme giver et sundt indeklima for alle undtagen husstøvmider NeoTherm

Læs mere

PDA bluetooth/ wireless LAN

PDA bluetooth/ wireless LAN systemet smart-house bygger på Dupline-systemet, der er et såkaldt bus-system. Det vil sige en installationsbus, der i to ledninger sender signaler rundt i huset til diverse afbrydere, termostater, sensorer,

Læs mere

HUSETS VARME HJERTE. Beholdere og vandvarmere. kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM

HUSETS VARME HJERTE. Beholdere og vandvarmere. kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM HUSETS VARME HJERTE Beholdere og vandvarmere kvalitet og holdbarhed fra METRO THERM Varmt vand til Danmark i mere end 70 år METRO THERM er landets suverænt største producent af varmtvandsbeholdere, og

Læs mere

Pelvac Manual. Version 1.000001

Pelvac Manual. Version 1.000001 Version 1.000001 1. Beskrivelse 1.1 Modul opbygget 1.2 Træpille tanken 1.3 Storsække 1.4 Smuld 1.5 Støj 1.6 Træpiller 1.7 Strømforbrug 1.8 Sugespids 2. Tekniske data 2.1 Tekniske data 2.2 Print diagram

Læs mere

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER

LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER LAVE VARMEUDGIFTER MED WELLMORE LUFT/VAND VARMEPUMPER UDE LUFTEN INDE- HOLDER ALTID VARME OG VARMEN KAN UDNYTTES MED VARMEPUMPE Luften omkring os indeholder energi fra solen dette er også tilfældet selv

Læs mere

Et ideelt løft i dagligdagen.

Et ideelt løft i dagligdagen. Uno Et ideelt løft i dagligdagen. Farvemarkering på liftarm Farvemarkeringen på liftarmen er en størrelsesforklaring til lifttilbehøret, som har modsvarende farvemarkering. Unik mekanisk nødsænkning Patenteret

Læs mere

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING

LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING LSE-NYBODER SÅDAN BRUGER DU DIN NYBODER-BOLIG RIGTIGT BEBOERVEJLEDNING SJÆL, CHARME OG FUGT I ældre boligbebyggelser som Nyboder, hvor der er opstigende fugt, kolde facadevægge og opfugtninger som følge

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund drifts økonomi Den intelligente DEVI termostat sikrer en perfekt temperatur med et

Læs mere

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE

CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE CLIMAWIN DET INTELLIGENTE VENTILATIONSVINDUE Climawin bruger varme, normalt tabt gennem et vindue, til at forvarme den friske luft som konstruktionen tillader at passere gennem vinduet. Dette giver en

Læs mere

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke)

CALIDUS P R O D U K T B L A D. Central/fjernvarme. Central/fjernvarme og el-tilslutning (Leveres med elpatron/t-stykke) TEKNISKE DETALJER Farve Type Vvs-nr. Central/fjernvarme CHC1045 CKC1045 CHC1060 CKC1060 CHC1075 CKC1075 CHC1345 CKC1345 CHC1360 CKC1360 CHC1375 CKC1375 CHC1745 CKC1745 CHC1760 CKC1760 CHC1775 CKC1775 331202.140

Læs mere

Emhætte H 106 E Safe og Safe+ DK...3 Installation...3 Betjening...7

Emhætte H 106 E Safe og Safe+ DK...3 Installation...3 Betjening...7 Emhætte H 106 E Safe og Safe+ DK...3 Installation...3 Betjening...7 125597/2013-04-10 (2383) INSTALLATION Emhætte H 106 E Safe er beregnet for montering i, imellem eller under overskab. Emhætten er forsynet

Læs mere

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger

Stenløse Syd. 65 lavenergiboliger Stenløse Syd 65 lavenergiboliger Velkommen til Stenløse Syd nye, moderne lavenergiboliger Stenløse Syd er Stenløse-Ølstykke Boligforenings seneste boligafdeling i en helt ny bydel af samme navn. Boligerne

Læs mere

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme

Få større glæde af din gulvvarme. Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Få større glæde af din gulvvarme Gode råd til anlæg og daglig brug af fjernvarme Fjernvarme helt sikkert Sådan får du god økonomi i din gulvvarme Mange parcelhuse bliver i dag opført med gulvarme, da det

Læs mere

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse

Til privatforbruger / villaejer. Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Til privatforbruger / villaejer Bosch varmepumper Miljørigtig varmeenergi til enfamilieshuse og dobbelthuse Varme fra luften og jorden 365 dage om året I mere end 100 år har Bosch navnet stået for førsteklasses

Læs mere