Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN"

Transkript

1 2010 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

2 2 / KABE 2009 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn. Man skal kunne lide at udforske nye veje. Være tilfreds, når man har nået sit mål, men ligeså tilfreds med at tage af sted igen. Nysgerrig efter, hvad der dukker op på rejsen. Det gælder om at ville fremad og være opsøgende. Rejselyst og hjemve er ingen modsætninger for os, men drivkraften bag det at bygge campingvogne med KABE-kvalitet. En KABE-vogn i dag er resultatet af mere end 50 års fremstilling af campingvogne her i Tenhult i Småland. Vi har aldrig valgt den lige vej, men altid søgt nye løsninger, nye materialer for at gøre livet i campingvognen enklere og mere komfortabelt. I hver KABE-vogn er der mange patentanmeldte konstruktioner og smarte løsninger, som vi selv har udviklet. Man kan måske ikke se forskellen med det samme, men den kan mærkes. Løsninger, som for eksempel varmesystemet, ventilationen, tætninger og vinduer gør, at du bare bliver mere og mere tilfreds for hvert år, der går.

3 KABE KABE 2009 / 3 INDHOLD Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig om nogle år I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger Modelserie Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år Modelserie Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang Modelserie Royal Hacienda - campingvognslivet er mere end en livsstil Tilvalg, tekstiler, udstyrsspecifikation og vægt

4 4 / KABE 2010 Det er om vinteren, at du mærker, at din KABE-vogn virkelig holder, hvad vi lover. En campingvogn fra KABE er altid klar til eventyr, selv midt om vinteren. Med gulvvarme som standard får du en jævn og behagelig varme i hele vognen, selv når vinden rusker udenfor, og temperaturen dykker langt under nul. Det er naturligt for os, men ikke altid for vores konkurrenter. Den fine isolering i vægge, gulv og tag udfylder sin funktion året rundt. Om sommeren lukker den varmen ude, og om vinteren holder den kulden borte. Redigeras när txt är spikat

5 KABE 2010 / 5 Ventilationen er en anden vigtig detalje, når vejrets ændringer er en stor udfordring. Et behageligt indendørsklima er en hel videnskab, hvor der ikke er sparet på noget. Det spiller ingen rolle, om du har en stor eller lille campingvogn; det skal bare fungere, sådan at vinterferien bliver et lige så skønt minde som sommerens eventyr. Vælger du KABE, har du desuden en egen fjeldstation, som er startklar med det samme. Tilslut nemt via en 230 V vintertilkobling udvendigt. Med det nyudviklede KABE Phone-Up system kan du via en telefonsamtale eller en SMS endog indstille temperaturen i vognen.

6 6 / KABE 2010 Se nøje efter, og sammenlign med vores konkurrenter, men den store forskel bliver først tydelig efter nogle år. For os er det ikke bare detaljer, men de små detaljer, der er det allervigtigste. Det mærker du med det samme, fra første sving på den første rejse. Men den store forskel viser sig først, når du har haft din vogn i nogle år. Dette giver sig bla. udtryk i den stabile brugtvognsværdi. For os har nye løsninger ingen værdi i sig selv, hvis de ikke samtidig er enkle, tydelige og med en indlysende funktion. Deri ligger udfordringen. En af verdens mest moderne produktionsanlæg borger for, at sammenføjningerne bliver nøjagtige og tætte ned til den mindste detalje. Men højteknologi er ikke alt. Idéerne bag de smarte løsninger bliver udtænkt hos de fagstolte medarbejdere. Stabilt og sikkert chassis Chassiset fremstilles af varmgalvaniserede stålprofiler med mellemsektioner for bedst mulig styrke og stabilitet. For øget sikkerhed aflaster vi tyngden med udliggere fra den langsgående sidesektion. Behagelig kørsel Ståltorsionsakslerne er fremstillet til at klare maksimal belastning med uforandret affjedring. 8-lagsdæk (enkelt) 14 lavprofildæk (boogie) og stabilisatorkobling WS3000 er standard. Praktisk vintertilkobling Vi gør det let for dig at starte elpatron og cirkulationspumpen, også når vognen står parkeret om vinteren. Du skal bare tilslutte vores 230 V vintertilkobling til det udvendige udtag. Praktisk og enkelt! Maksimal varmeveksling, kuldebroer For at undgå kuldebroer er vi ekstra omhyggelige med isoleringen omkring friskluftsindtag og varmekonvektorer. Isoleringen bidrager til optimal varmeveksling og eliminerer kuldebroer i vognen. Effektiv fugtisolering Bjælker i plast isolerer bedre end træbjælker og giver en sikrere forbindelse mellem karosseriets forskellige dele. KABE har konstrueret og søgt patent på bjælker i plast med indstøbte luftkanaler, som vi monterer på specielle fugtudsatte dele af karosseriet. Stabilt og fugtsikkert karosseri Karosseriet bliver bygget efter sandwich-princippet: Yderplade, 36 mm Ecoprim-isolering med lukkede celler, indervæg og vægtapet. Konstruktionen giver maksimal stabilitet og et absolut fugtsikkert karosseri.

7 KABE 2010 / 7 Klargjort til tv-modtagelse Vi har gjort klar til tv-modtagelse med antennen til både digitalt og analogt net, en 12 V forstærker og antenneog 12 V udtag hele tre steder: Ved tv-bænken, i sovedelen og i den udvendige elboks. Sikre sammenføjninger KABE har monteret en unik, ekstra bred aluminiumssektion i sammenføjningen mellem tag og væg af eget design. Konstruktionen er velgennemtænkt med en luftspalte, der ventilerer sammenføjningen. Sektionen har desuden indbygget forteltskinne. Garanteret lækagefrit Sammenføjningen mellem tag og væg tætnes først nøje med elastisk butylmasse. I næste trin folder vi tagpladen over vægpladen så de overlapper hinanden, for helt at undgå lækage. Elastisk og holdbar tætning Butylbånd beholder sin elasticitet i hele campingvognens levetid. Vi har derfor valgt at anvende dette materiale gennemgående på alle pladesammenføjninger, overlapninger og skruegennemføringer. Flaskegaskontrol KABE var først med at lancere flaskegasrummet med det udvendige flaskegasudtag. I dag har rummet både lækageindikator og belysning til manuel kontrol af flaskegassystemet. Tætte vinduer med smarte detaljer Vindueskarme i polyuretan endnu en af KABE s egne konstruktioner - sikrer optimal isolering. De udvendige plane og tonede vinduesruder beskytter mod varmeindtrængning. Indbygget myggenet og rullegardin i karmen bidrager til komforten. Elpakke Elboksen er placeret udvendigt på vognen med 230 V indtag, 16 A automatsikring med HFI-relæ samt udtag til 230 V, 12 V, TV og kabel-tv. Kontrollamper indikerer el-tilførslen. Udtrækkelig, opvarmet skiboks med belysning Standard i alle KABE s campingvogne. En lysdiode på strømafbryderen i vognen viser, om belysningen er tændt eller slukket. Ingen risiko for frosne rør El-kabler, vand- og afløbsslanger ligger samlet i en kabelrende, som vi har placeret over varmekonvektorerne. En smart løsning, der indebærer, at eventuelt restvand i slangerne hurtigt tør op, når vognen varmes op om vinteren.

8 8 / KABE 2010 I dit andet hjem skal du kræve førsteklasses løsninger. Følelsen i en gedigen campingvogn er svær at beskrive med ord. Den oplever du bedst hos nogle af vores forhandlere. Her kan du mærke forskellen i låger og skuffer, se det perfekte finish og den gode pasform, alting har. Se, hvad vi mener med smarte, pæne og slidstærke løsninger. I en campingvogn skal indretningen være let, hvilket stiller endnu højere krav til vores designere om at skabe en gedigen følelse, der består. Bevægelsessensor og brandalarm er standard i alle KABE s vogne Bevægelsessensoren reagerer med et højtlydende alarmsignal, hvis ubudne gæster forsøger at komme ind i vognen. Brandalarmen befinder sig i soverumsdelen. Ventilationsluge Ventilationslugen i soverumsdelen standard i alle vores campingvogne gør, at du hurtigt kan luft vognen ud. Natbelysning med strømafbryderen praktisk anbragt ved sengen. Badeværelsesmiljø med brusemulighed Brusebadsforhæng, brusebadssokkel, vådrumstapet på væggene og en praktisk, udtrækkelig håndbruser eller brusebadskabine - fås i vores forskellige modeller. KABE-kvalitet i indretning og snedkerarbejde Vores tanke for kvalitet er gennemført, selv i møbelkonstruktion og indretning. Alt fra KABE s eget snedkeri. Lyddæmpende loft Det bløde loft giver ekstra isolering og dæmper samtidig lyd udefra. Centralvarme med automatisk effektstigning Centralvarmefyret ALDE Compact 3010 har indbygget el-patron på hele 3 kw samt digitalt display. Fyrets sensor føler automatisk, når flaskegas er nødvendig for at højne effekten. Radiatorsystemet er desuden udstyret med både 12 V og 230 V cirkulationspumper. Endnu bedre varmekomfort Helt nyudviklet, patentanmeldt, automatisk gulvvarmesystem, AGS II, med fire spiraler giver en endnu mere jævn varmefordeling. Med AGS II Pro (standard i Royal) kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet. Effektiv varmecirkulation KABE s unikke gulvvarmesystem er integreret med konvektorsystemet og drives med både flaskegas og elpatron. Takket være denne integration får vi også en jævn varmefordeling luften cirkulerer i hele vognen, når der tændes for varmen. Tørreskab med drypbakke Vi har forsynet tørreskabet i vore vogne med en speciel konvektor, en drypbakke af eget design, til tørring af sko. En indstillelig Dometic-ventil giver maksimal varmecirkulation i skabet. Belastningssensor ved øget effektbehov Effektudtaget fra fyret mindskes automatisk ved speciel hård belastning, for eksempel når flere el-drevne apparater går i gang samtidigt.

9 KABE 2010 / 9 Den hjemlige følelse må du derimod selv skabe. Begynd med at vælge tekstiler og ekstraudstyr hos din forhandler. Senere kan du så tilføje dine personlige ejendele, souvenirs, bøger, puder, legetøj, kludetæpper med mere. Så har vi sammen skabt et andet hjem, der fungerer praktisk i forbindelse med familiens hverdagssysler, selv om pladsen er begrænset. Men som også vækker den trygge følelse af at være hjemme, hvor end I befinder jer. Bord med ekstra afsætningsplads Køkkenbordet har en udtagelig plade, som giver den ekstra plads, som altid er nødvendig, når man er mange rundt om bordet. Køkkenet, der har alt Emhætte i to hastigheder med udtageligt fedtfilter samt elektrisk tændning på komfur. KABE har desuden markedets bedste køleskabsventilation, som bliver udledt via taget. Superskønne senge Herlige springmadrasser og 6 cm tykke topmadrasser sikrer en god nattesøvn! Justerbart hovedgærde gør sengelæsningen ekstra bekvem (ikke DGDL, U-TDL, B8-løsning og etagesenge). Maksimalt bekvemme sofaer I en campingvogn af mærket KABE sidder du på anatomisk udformede sofaer med Bultex-fyld et fleksibelt og holdbart polyetermateriale, som desuden kan genbruges fuldstændigt. Praktisk rengøring Vores sofaer og senge kan slås op og gør det let for dig at gøre rent i det fjerneste hjørne og øger pladsen ved ind- og udflytning. Sengene er desuden forsynet med indbyggede gasstøddæmpere. Fri luftpassage i lukkede skabe Vi har forsynet overskabet med indbyggede luftkanaler, for at den varme luft skal kunne passere frit forbi sammenføjningen mellem tag/væg og videre ind mod midten af vognen. En mellemvæg i skabenes bageste kant holder kanalerne åbne, også når skabene er fyldte. God og jævn varmefordeling KABE s campingvogne er konstrueret med henblik på den bedste varmefordeling. Vi har sørget for, at luftstrømmene har fri passage fra gulv, under senge og sofaer, gennem de ventilerede overskabe og op mod loftet. Ventilation i vægge og gulv KABE s ventilerede tapet slipper den varme luft igennem, som cirkulerer langs med væggene. Kondens nede ved gulvet opfanges af den ventilerende måtte, som vi har lagt langs yderkanten, og som tørrer, når du tænder for varmen. Fuld luftcirkulation Indretningen er tilpasset med henblik på den optimale luftcirkulation. Afstanden mellem sofaer og senge og sofaryggenes vinkel er nøje udregnet. Sågar KABE s unikke kabelkanaler, som skjuler elkabler, vand- og afløbsslanger, er vinklede for at accelerere luftstrømmen forbi vinduet. Frisk luft efter behov KABE s campingvogne er ene om et optimeret ventilationssystem det patenterede KABE VarioVent. Vores system er forsynet med en justerbar ventilationsåbning, således at mængden af frisk luft kan reguleres efter behov.

10 10 / KABE 2010 Ædelsten - denne serie har vi finpudset i mere end 40 år. Med KABE Briljant blev vores første virkelige modelserie introduceret i I Ædelstensserien finder du i dag også Sveriges mest solgte campingvogn, Ametist. Serien spænder over et bredt spektrum af både små og mellemstore vogne. Med markedets måske stærkeste basisudstyr finder du garanteret en vogn, der passer til familiens rejselyst og hverdagsbehov. Uanset hvilken vogn, du vælger, har du mulighed for hurtig ændring af lokalitet - i en KABE har du lyst til at være længe væk hjemmefra. Briljant XL Smaragd XL Smaragd GLE Ametist GLE Ametist GDL Ametist XL Safir XL Safir E-TDL Safir U-TDL Safir GLE Onyx GLE Onyx GXL Diamant GXL Diamant GLE Diamant GDL Diamant E-TDL Diamant U-TDL Amber BGXL Amber GLE

11 KABE 2010 / 11

12 12 / KABE 2010 Briljant XL Den mindste model af KABE s ædelstene lillesøster til Smaragd XL og med samme funktionelle planløsning. Kompakt, let og meget populær blandt vore rejseglade kunder. BRILJANT XL XV1 XV2 Totallængde: 650 cm Karosserilængde: 551 cm Indv. karosserilængde: 473 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 10,2 m2 Beboelsesareal KS: 11,1 m2 Sengemål for Std: 205x156/133 cm Sengemål for KS: 225x156/133 cm Dæktype: 185R14C

13 KABE 2010 / 13 Smaragd XL Smaragd-modellen har siden introduktionen i 1967 været en af vores storsælgere. Mange af KABE s nyheder er blevet introduceret eksklusivt i Smaragd. I denne smidige og lette model har vi beholdt fundamentet, som giver både plads og komfort! SMARAGD XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 700 cm 600 cm 522 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,2 m2 Beboelsesareal KS: 12,3 m2 Sengemål for Std: 205x166/136 cm Sengemål for KS: 225x166/136 cm Dæktype: 185R14C

14 14 / KABE 2010 Smaragd GLE Smaragd GLE er en velfungerende, fuldt udstyret vogn. Med sine lange senge og den bekvemme siddegruppe er dette en perfekt vogn til dig, som rejser alene eller som par! SMARAGD GLE B2 Std: 196x x78 KS: 196x x88 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 720 cm 618 cm 540 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,6 m2 Beboelsesareal KS: 12,7 m2 Sengemål for Std: 205x147/136 cm Sengemål for KS: 225x147/136 cm Dæktype: 185R14C

15 KABE 2010 / 15 Ametist GLE Enkeltsenge, dobbeltseng i to eller tre plan sig bare, hvad du ønsker, så hjælper vi dig med at bygge vognen, som du gerne vil have den. Ametist GLE er som alle KABE-vogne fuldt udstyret. Desuden super fleksibel at indrette. AMETIST GLE B1 B2 B3 *B12 B4 B5 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 KS: 2 x 196x x96 B6 B7 B8 *B13 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 738 cm 638 cm 560 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemå l for KS: Dæktype: 12,0 m2 13,2 m2 205x146 cm 225x146 cm 185R14C * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

16 16 / KABE 2010 Ametist GDL Forrige års nyhed blev en bestseller! En campingvogn med separat børneværelse, perfekt til familien. Bemærk den omvendte planløsning med indgang bag ved hjulhuset. AMETIST GDL KS: 196x140/ x 185x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 738 cm 638 cm 560 cm 235 cm Beboelsesareal: 13,2 m2 Sengemål siddegr: 210x116/110 cm Dæktype: 185R14C

17 KABE 2010 / 17 Ametist XL Ametist er vores allerstørste succes! En rigtig god vogn til dig, som søger praktiske og bekvemme løsninger. Vognen har alt et velfungerende køkken, garderober og skabe med god plads og et meget funktionelt badeværelsesmiljø. AMETIST XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 730 cm 628 cm 550 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 11,8 m2 Beboelsesareal KS: 12,9 m2 Sengemål for Std: 205x179/159 cm Sengemål for KS: 225x179/159 cm Dæktype: 185R14C Safir XL Safir XL er blandt vore kunders favoritter. Fremstillet til dig, som gerne byder venner og naboer ind til hyggelige stunder omkring madbordet siddegruppen er rummelig. Vognen har, ligesom alle vore campingvogne, masser af opbevaringsplads. SAFIR XL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C

18 18 / KABE 2010 Safir E-TDL Safir E-TDL har en attraktiv åben planløsning og et rummeligt toiletrum med separat brusekabine. Med sine superskønne langsenge er dette vognen til dig, som ikke gerne giver afkald på mageligheden. E9 E-TDL SAFIR E-TDL E Std: 196x x78 KS: 196x x88 E9 Std: 196x x 186x60 KS: 196x x 186x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x166/154 cm 225x166/154 cm 185R14C

19 KABE 2010 / 19 Safir U-TDL Safir TDL U har samme luksusbetonede toiletafdeling og rummelige siddegruppe som E-modellen. Skønt her er langsengene skiftet ud med en ekstra bred, udtrækkelig dobbeltseng. En skøn vogn til hvile og samvær. SAFIR U-TDL Std: 196x120 KS: 196x140 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x167 cm 225x167 cm 185R14C

20 20 / KABE 2010 Safir GLE Safir GLE er en rummelig vogn. Flexline-systemet giver dig store muligheder for at ændre til fem faste sengepladser efter eget behov. SAFIR GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 B9 B11 *B14 *B15 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Indv. bredde KS: * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size). 765 cm 665 cm 587 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal Std: 12,6 m2 Beboelsesareal KS: 13,8 m2 Sengemål for Std: 205x169/156 cm Sengemål for KS: 225x169/156 cm Dæktype: 185R14C

21 KABE 2010 / 21 Onyx GLE Onyx GLE giver masser af muligheder. Med en rummelig grundplanløsning er der flere alternative måder at indrette vognen på, så den passer præcist til din familie. ONYX GLE B1 B2 B3 *B12 B4 Std: 205x196 KS: 225x196 Std: 2 x 196x78 KS: 2 x 196x88 Std: 2 x 196x x86 KS: 2 x 196x x96 Std: 200x140/118 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 Std: 196x140/118 KS: 196x160/138 Std: 4 x 196x77 KS: 4 x 196x87 Std: 196x124/ x77 KS: 196x140/ x77 B9 *B14 B11 *B15 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Indv. bredde KS: * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size). 790 cm 688 cm 610 cm 215 cm 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål for Std: 205x180/159 cm Sengemål for KS: 225x180/159 cm Dæktype: 185R14C

22 22 / KABE 2010 Onyx GXL Vognene i Onyx-serien er vore største enkeltakslede modeller. Onyx GXL er en ideel campingvogn med rigelig plads i såvel soveafdeling som stue. Dinette-delen kan redes op til en ekstra overnattende gæst. ONYX GXL XV1 XV2 Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde Std: Indv. bredde KS: 790 cm 688 cm 610 cm 215 cm 235 cm Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål dinette: 191x88 cm Sengemål for Std: 205x164/145 cm Sengemål for KS: 225x164/145 cm Dæktype: 185R14C Diamant GXL Diamant GXL er storebror til Onyx GXL. En luftig og rummelig vogn, præcis som de øvrige vogne i Diamant-serien. Diamant GXL har godt med opbevaringsplads og et generøst udstyret køkken. DIAMANT GXL XV1 XV2 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål dinette: 191x88 cm Sengemål for: 225x177 cm Dæktype: 185/65R14

23 KABE 2010 / 23 Diamant GLE Den veludstyrede og rummelige køkkenafdeling med masser af frasætningsplads kombineret med en rummelig siddegruppe gør Diamant GLE til en perfekt vogn til hyggeligt samvær! DIAMANT GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 KS: 196x140/ x77 KS: 196x156 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for: 225x177/168 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

24 24 / KABE 2010 Diamant GDL Diamant GDL giver god plads til hele familien. Vi er specielt glade for at kunne tilbyde kræsne børnefamilier en lidt mere rummelig vogn med børneværelse. DIAMANT GDL KS: 196x x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 850 cm 754 cm 675 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,9 m2 Sengemål for: 225x157/145 cm Sengemål dinette: 171x50 cm Dæktype: 185/65R14

25 KABE 2010 / 25 Diamant TDL I den luksuriøse Diamant TDL kan du vælge mellem to skønne langsenge eller en generøs udtrækkelig dobbeltseng. I denne rummelige model findes et badeværelse, der strækker sig langs hele vognbredden, og som derfor også rummer separat brusekabine. DIAMANT TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 724 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for E: 225x165/145 cm Sengemål for U: 225x179/168 cm Dæktype: 185/65R14 U KS: 196x140

26 26 / KABE 2010 Amber BGXL Amber BGXL kan sammenlignes med Royal 780 BGXL, som har stået model. Vi har holdt lidt igen med udstyret Amber BGXL er et økonomisk luksusalternativ. AMBER BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x140/ x 196x68 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x165/145 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

27 KABE 2010 / 27 Amber GLE Amber er den mest rummelige af vores ædelstensvogne. Hele 3 kvm større boligareal end i Diamant, som hidtil var den største i serien. Amber GLE bygger på vores klassiker med samme benævnelse i Royal 780-serien. AMBER GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x196x68 KS: 196x140/ x77 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x176 cm Sengemål dinette: 171x88 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

28 28 / KABE 2010 Royal - når du vil udnytte al vores ekspertise på én gang. Det ville være alt for simpelt blot at sige, at Royal er vores luksusvogne. Her har vi samlet al vores know-how og taget det et skridt videre for at skabe en så fuldendt helhed som muligt. Her vil du ikke savne noget. For os er luksus ikke noget, man kun tilføjer overfladisk. Luksus skabes, når man overgår sig selv, allerede i målsætningen. Vores nye patentanmeldte gulvvarmesystem, AGS II Pro, er blot et eksempel. Efter salget at dømme har vi haft stor succes med vores Royal-vogne. Du vil forstå, hvad vi mener, når du besøger din KABE-forhandler. Royal 560 LXL Royal 560 XL Royal 590 XL

29 KABE 2010 / 29 Royal 610 DXL Royal 720 GXL Royal 720 U-TDL Royal 720 E-TDL Royal 780 BGXL Royal 780 GLE Royal 780 U-TDL Royal 780 E-TDL

30 30 / KABE 2010 Royal 560 LXL En helt ny planløsning i en af vores absolut mest populære modeller. Det smarte L-formerede køkken har vi lånt fra autocamperne, og siddegruppen har vi givet ekstra megen plads. ROYAL 560 LXL XV1 XV2 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: 730 cm 628 cm 550 cm Indv. bredde: Beboelsesareal: Dæktype: 235 cm 12,9 m2 185R14C KS: 196x148/109 KS: 196x140/118

31 KABE 2010 / 31 Royal 560 XL Vores mindste Royal-model har samme finesser som de større vogne. Ud over KABE s normale udstyr er der både stort køleskab, tagvindue, lyd/mediepakke og separat gulvvarme. ROYAL 560 XL XV1 XV2 Totallængde: 730 cm Karosserilængde: 628 cm Indv. karosserilængde: 550 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 11,8 m2 Beboelsesareal KS: 12,9 m2 Sengemål for Std: 205x176/159 cm Sengemål for KS: 225x176/159 cm Dæktype: 185R14C

32 32 / KABE 2010 Royal 590 XL Kompakt luksus i Royal 590 XL. Mere plads end i den mindre 560 XL og med det samme flotte udstyr og alternative indretningsmuligheder. ROYAL 590 XL XV1 XV2 Totallængde: 765 cm Karosserilængde: 665 cm Indv. karosserilængde: 587 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x133/89 KS: 196x148/109 Std: 196x129/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: Beboelsesareal KS: Sengemål for Std: Sengemål for KS: Dæktype: 12,6 m2 13,8 m2 205x177 cm 225x177 cm 185R14C

33 KABE 2010 / 33 Royal 610 DXL I den luksuriøse Royal 610 DXL giver vi dig endnu mere for pengene! Her får du separat brusekabine og ligesom i de øvrige Royal-vogne et luksuriøst komfur med grillovn, stort tagvindue, lyd/mediepakke og det nye gulvvarmesystem. ROYAL 610 DXL XV1 XV2 Totallængde: 790 cm Karosserilængde: 688 cm Indv. karosserilængde: 610 cm Indv. bredde Std: 215 cm Std: 196x128/89 KS: 196x148/109 Std: 196x124/102 KS: 196x140/118 Indv. bredde KS: 235 cm Beboelsesareal Std: 13,1 m2 Beboelsesareal KS: 14,3 m2 Sengemål for Std: 205x177/168 cm Sengemål for KS: 225x177/168 cm Dæktype: 185R14C

34 34 / KABE 2010 Royal 720 GXL Over 15 kvm beboelsesareal giver plads til både dagligstue og en lille dinette over for køkkenet, som bl.a. er udstyret med det populære 4-blus komfur med grillovn. ROYAL 720 GXL XV1 KS: 196x148/109 KS: 196x140/118 XV2 Totallængde: 820 cm Karosserilængde: 723 cm Indv. karosserilængde: 645 cm Indv. bredde: 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for: 225x177 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

35 KABE 2010 / 35 Royal 720 TDL En flot og hyggelig vogn med alt tænkeligt udstyr, herunder separat brusekabine! Vælg mellem to langsenge eller den bekvemme udtrækkelige dobbeltseng! ROYAL 720 TDL E KS: 2 x 196x88 U E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 820 cm 723 cm 645 cm 235 cm Beboelsesareal: 15,2 m2 Sengemål for U: 225x179/168 cm Sengemål for E: 225x164/145 cm Dæktype: 185/65R14 KS: 196x140

36 36 / KABE 2010 Royal 780 BGXL Royal 780 BGXL vognen til den store børnefamilie, som vil have det rigtigt luksuriøst og bekvemt! Ikke mærkeligt, at modellen hurtigt er blevet en stor succes! ROYAL 780 BGXL XV1 KS: 196x148/ x 196x68 XV2 KS: 196x140/ x 196x68 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål fo: 225x165/145 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

37 KABE 2010 / 37 Royal 780 GLE Royal 780 GLE har banet sig vej op som en favorit blandt børnefamilier. Næsten 17 m 2 beboelsesareal og mange alternative løsninger, således at hele familien kan omgås hinanden og sove bekvemt. ROYAL 780 GLE B1 B2 B3 *B12 B4 KS: 225x196 KS: 2 x 196x88 KS: 2 x 196x x96 KS: 200x140/118 B5 B6 B7 *B13 B8 KS: 196x160/138 KS: 4 x 196x87 B9 *B14 B11 *B15 KS: 196x140/ x 196x68 KS: 196x140/ x62, 2 x 196x68 KS: 196x140/ x77 Totallængde: 895 cm Karosserilængde: 798 cm Indv. karosserilængde: 720 cm Indv. bredde: 235 cm KS: 196x156 Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x176 cm Sengemål dinette: 171x88 cm Dæktype: 185/65R14 * Påtænker denne planløsning, men med garderobe mellem senge/dinette og med smallere dobbeltseng (kun King Size).

38 38 / KABE 2010 Royal 780 U-TDL Det er let at falde for denne næsten 17 m 2 rummelige Royal-model med sit store badeværelse, som har separat bruse- kabine. I U-modellen får du den rummelige, udtrækkelige dobbeltseng. ROYAL 780 U-TDL KS: 196x140 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x184/178 cm Sengemål dinette: 191x88 cm Dæktype: 185/65R14

39 KABE 2010 / 39 Royal 780 E-TDL Det rummelige toilet - og bruserum og to herlige langsenge bidrager til den luksusprægede følelse i Royal 780 E-TDL. Den indbydende siddegruppe til hyggeligt samvær og afkobling og det veludstyrede køkken forhøjer denne fornemmelse yderligere. ROYAL 780 E-TDL E KS: 2 x 196x88 E9 KS: 196x x 196x60 Totallængde: Karosserilængde: Indv. karosserilængde: Indv. bredde: 895 cm 798 cm 720 cm 235 cm Beboelsesareal: 16,9 m2 Sengemål for: 225x184/178 cm Dæktype: 185/65R14

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2009 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 KABE 2009 Campingvognen, som altid har lidt mere at byde på INDHOLD Når du vil bo og rejse på første klasse... 5-6 Unikke løsninger... 6-7 Campingvogne, som

Læs mere

2007 Made for Denmark

2007 Made for Denmark 2007 Made for Denmark Når du vælger KABE får du kvalitet! KABE er Sveriges ældste campingvognsfabrik, som stadig er i produktion! Den første campingvogn blev bygget allerede i 1958, og siden da har KABE

Læs mere

KABE under luppen...

KABE under luppen... KABE under luppen... En unik campingvogn! En unik campingvogn! At du har glæde af din KABE både vinter, forår, sommer og efterår skyldes 40 års udviklingsarbejde på vor fabrik i Småland. Læs fra ende til

Læs mere

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN

Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2010 Made for Denmark ALTID ET SKRIDT FORAN 2 / KABE 2009 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende At bygge gode og gedigne campingvogne bunder i samme filosofi som det at bo i campingvogn.

Læs mere

iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret

iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Trinløse vinduer, der kan åbnes, med integreret Blødt, isolerende loft iwall: udvendige plader, 36 mm Ecoprimisolering, indvendige plader og ventilerende vægtapet Tætte loftsovergange Karosseri i sandwich Energivindue i polyuretankarm Aluminiumsprofil

Læs mere

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis.

Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. Før eller siden når man til et punkt, hvor man ikke længere vil gå på kompromis. 4 For de fleste kommer der et tidspunkt, hvor man er træt af at give efter, gå på kompromis og nøjes med mindre. Som du

Læs mere

Altid et skridt foran

Altid et skridt foran Caravans Altid et skridt foran Nyheder! Vælg et hvidt køkken! Ny farvemarkør Rød, hvid og... sølv! Årets KABEvogne kan genkendes på det nye sølvfarvede felt. Mere og bedre belysning Moderne og klassiske

Læs mere

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde!

KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! Lunderskov, den 24. august 2016 KABE 2017: Vores stærkeste modelprogram nogensinde! VOGNE KABE har en campingvogn til alle. Der er vores prisbillige Classic, som er blevet børnefamiliernes store favorit,

Læs mere

Adria Caravans 2006 Tekniske data

Adria Caravans 2006 Tekniske data Adria Caravans 2006 Tekniske data 1965 2005 altea 2006 390 DS 430 PH 430 DK 432 PX MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 5600 5980 5965 5970 Karosserilængde (mm) 4450 4810 4805 4820 Total bredde (mm) 2070 2070

Læs mere

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes

Action 361 LH. Pris kr. 106.980,- Egenvægt : 800 kg Karosserilængde : 401 cm Bredde: 220 cm Totalvægt max. 1000 kg - kan nedsættes Action 361 LH Pris kr. 106.980,- Glasfibertag Glasfibersider Hjulstøddæmpere 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget TV stik med kabel Vandtank 40 l. indbygget Indlagt

Læs mere

Veludstyret fra begyndelsen.

Veludstyret fra begyndelsen. TILBEHØR 2008 Smart, indbygget garderobe med tv-beslag. Drømmeskønne senge med indstillelig hovedende. Et veludstyret og moderne køkken, der spreder madglæde. Veludstyret fra begyndelsen. En Cabby er allerede

Læs mere

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS

TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS TEKNISKE DATA ADRIA CARAVANS Adria caravans 2 action altea adora classica adiva 361 LH + 3 360 LT 390 PS 432 PH 462 PS 462 PK 462 LS 512 DT 512 UP 542 KU 542 PK 542 DT 4-9 432 PS 462 PH 462 PU 472 LU 472

Læs mere

Action 361 LH. Ny indretning

Action 361 LH. Ny indretning Action 361 LH Ny indretning Pris kr. 109.980,- Glasfibertag Glasfibersider 2 Serviceklappe Midi HEKI tagventil Forteltlampe Reservehjul Omformer indbygget Radio med CD Søjlebordstativ Dekorative puder

Læs mere

ALTID ET SKRIDT FORAN

ALTID ET SKRIDT FORAN 2010 ALTID ET SKRIDT FORAN 2 KABE 2010 Altid at ville fremad og altid være nysgerrig og opsøgende. Følelsen af frihed at kunne bevæge sig frit, rejse hvorhen man vil uden, at man i forvejen behøver at

Læs mere

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere.

Brede dæk (215/55 R 16 / godkendt til 210 km/t) på elegante alufælge og uafhængig hjulophængning med effektive støddæmpere. Præsentation af verdens absolut bedst kørende campingvogn. At den også er elegant og design-præmieret, skader jo ikke helhedsindtrykket. Her er en kort gennemgang af vognen: Lav vindmodstand, et fantastisk

Læs mere

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør,

LMC Lord Royal 560 RD er en eksklusiv rejsevogn for to med hvidt skindinteriør, Imponerende. Når man gennem 2 år har haft æren i at se over 500 forskellige nye og brugte campingvogne ude og indeni, skal der en del til at imponere en. Hvis der skal findes et udtryk, der bedst beskriver

Læs mere

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad?

En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? En campingvogn er vel en campingvogn... eller hvad? Den nye Averso Plus ser ud som en campingvogn, føles som en campingvogn, og alligevel er den helt anderledes end alle andre campingvogne. Det er ikke

Læs mere

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler!

Få din faste plads ved vandet start rejsen hos din Dethleffs forhandler! Pacific Den ultimative feriestemning Nyd en dag ved vandet uanset hvor du holder ferie. I den nye Pacific føles det nemlig som om man camperer direkte ved stranden. Og selvom bølgernes beroligende skvulpen

Læs mere

KABE 2014 TIL DET SKANDINAVISKE KLIMA. I EN KLASSE FOR SIG.

KABE 2014 TIL DET SKANDINAVISKE KLIMA. I EN KLASSE FOR SIG. KABE 2014 TIL DET SKANDINAVISKE KLIMA. I EN KLASSE FOR SIG. Altid et skridt foran KABE EN UNIK CAMPINGVOGN MANGE NYHEDER Vi har gjort det igen.også i 2014 er vi et skridt foran, præcis som vi har været

Læs mere

Tekniske Specifikationer

Tekniske Specifikationer Tekniske Specifikationer Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted med Deres nye vogn.

Læs mere

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008

BÜRSTNER 171.410.304-10 - A1-08/08. Tekniske Specifikationer August 2008 BÜRSTNER 7.40.304 0 A 08/08 958 2008 Campingvogne 2009 Tekniske Specifikationer August 2008 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn. De kan næsten

Læs mere

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele

c trend Bo smukt uden at det koster Kendetegn c trend fordele c trend Bo smukt uden at det koster Med tre sommerlige, skandinaviske bomiljøer og et plus i udstyr, er den enestående i sin klasse. Kendetegn Tilladt totalvægt* Totallængde (inkl. træk) Total bredde Køretøjets

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie!

Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! Tekniske Specifikationer, Udgave August 200 Finansiering Ingen ventetid bare afsted på ferie! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder, så De kan komme afsted

Læs mere

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk

Rejs med stil 2010. www.spritecaravans.dk Rejs med stil 2010 www.spritecaravans.dk Det er nu mere end 60 år siden, at de første Sprite kom til Danmark, og lige siden har Sprite haft ry for fornyelse og nytænkning i stil og design. Få campingvogne

Læs mere

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014

CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 CAMPINGVOGNE 2015 Prisliste/Tekniske Specifikationer Udgave August 2014 FINANSIERING INGEN VENTETID BARE AFSTED PÅ FERIE! De er begejstret for en Bürstner campingvogn, og De kan ikke vente til ferien begynder,

Læs mere

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER

GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA AUTOCAMPER GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA GODE GRUNDE TIL EN FRANKIA Side 3 M O D U L SYSTEM UBEGRÆNSEDE MULIGHEDER MED FRANKIA S MODULSYSTEM Individualitet skrives med store bogstaver hos FRANKIA Lad os begynde med

Læs mere

En sikker oplevelse.

En sikker oplevelse. AUTOCAMPERE 2008 En sikker oplevelse. Solrige, herlige dage. Lune aftener og fine tørre veje. Eller iskolde nætter og snoede veje, der er glatte af regn? Vejret og rejsemålene varierer. Men målet er oftest

Læs mere

2015 modeller. Holyday creator

2015 modeller. Holyday creator 2015 modeller Holyday creator Antares & Antares Style «S» : Serie, : ption 335 376 390 400 400 Style 426 440 440 Style 450 450 Style 460 460 Style 466 470 486 526 MÅL G VÆGTE Sovepladser 2 4 4 4 4 6 4

Læs mere

185 R14 C R14 185 R14 C 185 R14 C

185 R14 C R14 185 R14 C 185 R14 C 2014 ADRIA AVIVA DIMENSIONER OG VÆGT 390 PS 495 LX 490 CP 495 LM Egenvægt ( kg ) 785 1.060 1.050 1.250 Køreklar vægt ( kg ) 835 1.120 1.110 1.310 Max. tilladt totalvægt ( kg ) 1.100 1.350 1.350 1.500 Indvendig

Læs mere

Prisliste 2017 Pr

Prisliste 2017 Pr Prisliste 2017 Prisliste 2017 Pr. 01.09.2016 Autocampere - Fiat Ducato MultiJet Light Modell 2,3 l 130 hk Modell 2,3 l 130 hk A 68 554.000 T 65 567.000 A 70 587.000 T 66 567.000 A 72 593.000 T 67 587.000

Læs mere

Prisliste KABE Campingvogner

Prisliste KABE Campingvogner Prisliste 2017 KABE Campingvogner Vejl priser KABE modell 2017 i Norge. Alle priser er inklusive 25% m.v.a. Priser gjeldende fra 1 august 2016. KABE forbeholder seg rett til endringer av pris og produktutvalg

Læs mere

Aircondition Fresh Jet FJ kr. Alufelger 660, kr. Bagasjeluke B kr. Bagasjeluke B785 1, kr

Aircondition Fresh Jet FJ kr. Alufelger 660, kr. Bagasjeluke B kr. Bagasjeluke B785 1, kr Prisliste 2017 KABE Campingvogner Classic Pris, NOK Tandem Standard King Size Classic 470 XL 275 300 kr 290 400 kr Classic 520 XL 291 600 kr 307 500 kr Classic 560 GLE 321 900 kr 338 800 kr Classic 560

Læs mere

luksus og varme året rundt adria alpina

luksus og varme året rundt adria alpina Adria 375-1965 Adria Alpina 45th edition - 2010 luksus og varme året rundt adria Designet til familiens trivsel. Elegant og stilfuld Alpina opfylder kravene fra selv de mest erfarne campister. Den lever

Læs mere

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl.

Exclusiv. 5-stjernet camping. Kendetegn. Exclusiv fordele. Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Totallængde (inkl. Exclusiv 5stjernet camping Exclusiv overbeviser med en moderne fortolkning af stilbevidsthed. Flotte materialer, Ambiente pakke med stemningsfuld, indirekte belysning og smarte detaljer formidler elegance

Læs mere

Camping for funktionshæmmede ---- o ----

Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Camping for funktionshæmmede ---- o ---- Campingbegrebet er de sidste 10 15 år udvidet ganske meget. Selv i 2006 møder vi mange ikke campister, der tror at camping er noget med spidstelt, klamme campingvogne,

Læs mere

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer

1 / 2015. Caravans 2015. Kompakt klassen. Tekniske specifikationer 1 / 2015 Caravans 2015 Kompakt klassen Tekniske specifikationer Bevar naturen Egentlig er det helt logisk, at naturen ligger os særligt på sinde - for det er jo netop ude i naturen, at man får de bedste

Læs mere

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne

Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Mandskabsvogne I Spisevogne I Beboelsesvogne I Sanitetsvogne I Kontorvogne Letvogne lige til at spænde efter bilen Modulvognen, din garanti for kvalitet, sikkerhed og komfort Mere end 30 års erfaring Modulvognen

Læs mere

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi

Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi Skab din perfekte komfortzone med evohome WiFi WiFi Mere komfort, mere kontrol og mindre energi - den smarteste måde at opvarme hjemmet på 2 Komfort og kontrol 3 evohome systemet for intelligent zonekontrol

Læs mere

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn

Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn Hvad skal vi vælge? En klassisk situation du vil købe campingvogn En lun forårsdag, hvor solen skinnede fra en skyfri himmel, besøgte jeg Køge Caravan Center for at fotografere nogle brugte vogne. Jeg

Læs mere

Camping når det er bedst!

Camping når det er bedst! Camping når det er bedst! Camp-let produkt oversigt.dk Velkommen til Camp-let s verden Camp-let giver dig muligheden for at nyde camping, når det er bedst. Uden at mangle luksus som et køkken, senge af

Læs mere

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips

El i dit køkken. Inspiration og planlægningstips El i dit køkken Inspiration og planlægningstips Kom godt i gang Køkkenet spiller i dag en større rolle i boligen end nogensinde. Det er familiens funktionelle fællesrum. Ud over at være et madværksted

Læs mere

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele

Klassisk skandinavisk design - med alle fordele NEW ClassicLine 2011 Klassisk skandinavisk design - med alle fordele GRAM har gennem generationer været kendt for at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og bidrager til positive oplevelser i køkkenet.

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

Produktnyheder. www.legtech.dk

Produktnyheder. www.legtech.dk Produktnyheder EL-TEKNIK Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Diameter 32 mm - tykkelse 13 mm Trådløs Sender-modul og modtager (433 MHz - 8 kanals) Varenr. 70-114 Trådløs Sender-modul og modtager (relæ-box)

Læs mere

TEC 565 WELTBUMMLER. TECs store og rummelige. lægger verden for sine fødder. Henning Klibo bumler rundet i landet med TEC.

TEC 565 WELTBUMMLER. TECs store og rummelige. lægger verden for sine fødder. Henning Klibo bumler rundet i landet med TEC. TEC 565 WELTBUMMLER lægger verden for sine fødder. Henning Klibo bumler rundet i landet med TEC. TECs store og rummelige vogn imponerer med en åben og imødekommende planløsning med siddegruppen bagerst

Læs mere

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD

MUSTANG. trailers ELITE ALLROUND STANDARD DK MUSTANG trailers ELITE ALLROUND STANDARD Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med placering af heste på

Læs mere

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer.

Al vores bordbelysning til køkken er designet med indbygget LED, der bruger op til 85% mindre energi og holder 20 gange længere end glødepærer. 31_015 Produktguide Køkkenbelysning Arbejdet i køkkenet bliver nemmere, sjovere og mere sikkert, når du har et godt og ensartet lys på hele bordpladen. Monter skabsbelysning oven på vægskabene, så du kan

Læs mere

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande.

Campingvogn 2010. Realisation: www.image-kiel.de. særligt udstyr, som kan leveres mod merpris, og som kan være specifikke for bestemte lande. GRUNDPLANER Ekstra udstyr Campingvogn 00 Nordic Plus 560 UF Klapkøje over dobbeltseng, kommode i stedet for klædeskab KNAUS TABBERT GMBH Helmut-Knaus-Straße D-948 Jandelsbrunn Nordic Plus 580 UEG + 580

Læs mere

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG

2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG REOVERIG AF GÅRDHUSEE ALBERTSLUD VEST 2. TEMAGRUPPEMØDE BOLIG IDRETIG IPUT FRA SIDSTE MØDE: MED Stor fleksibilitet Valgmuligheder for den enkelte Overblik langs facaden Valgfrihed til indretning af køkken

Læs mere

SPORT Tekniske data SPORT 400 LK 400 QD 420 QD 450 FU 460 EU 500 KD

SPORT Tekniske data SPORT 400 LK 400 QD 420 QD 450 FU 460 EU 500 KD SPORT Tekniske data SPORT Total længde inkl. trækstang (cm) * 596 596 640 666 686 728 Indvendig længde (cm) 400 400 444 470 490 532 Total bredde / indvendig bredde (cm) 232 / 216 232 / 216 232 / 216 232

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Kvaliteten af luft = livskvalitet!

Kvaliteten af luft = livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav til udluftning stiger markant og derfor er det energirigtig at

Læs mere

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning.

SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark. Gratis varme, ventilation, affugtning. SILVAN Solenergi. Vacuum luftsolfanger. I samarbejde med ANS SOLVARME Udviklet og produceret i Danmark Gratis varme, ventilation, affugtning. SV VacPipe. SV VacPipe er udviklet til boliger, større bygninger,

Læs mere

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne.

Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Velkommen til brugtvogns-marked. På disse sider kan du se et udvalg af vores brugte campingvogne og teltvogne. Vi hjælper dig gerne med finansieringen af din nye eller brugte campingvogn, i samarbejde

Læs mere

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet

fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet Kompakt fuldisoleret fjernvarmeunit med lavere varmetab og større fleksibilitet comfort 3 VXi øger komforten for dine kunder Drømmer du om endnu mere tilfredse kunder, er Redans VXi unit det oplagte valg.

Læs mere

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr

1 / 2016. Campingvogne 2016 Kompakt klasse. Tekniske data Udstyr 1 / 2016 N Campingvogne 2016 Kompakt klasse Tekniske data Udstyr Dethleffs fordele symbolforklaring I Dethleffs campingvogne er der mange smarte idéer og standardudstyr for din sikkerhed og komfort. Piktogrammerne

Læs mere

www.trigano-trailertents.com

www.trigano-trailertents.com gne Teltvo www.trigano-trailertents.com DESTINATION: OPLEVELSER Har I lyst til at tage på eventyr. Med Trigano kan I få frit afløb for jeres rejselyst - det er helt sikkert. De store vidder venter jer,

Læs mere

Campinggaarden Ormslev Opdateret: 06/

Campinggaarden Ormslev Opdateret: 06/ 1 Opdateret: 06/01-2017 Indholdsfortegnelse VÆRKSTEDSTIMELØN... 3 MOVER... 3 I FORBINDELSE MED MONTERING AF MOVER... 3 STABILISATOR... 3 EL-STØTTEBEN... 4 GASALARM... 4 DIV. UDTAG... 4 DUO CONTROL / MONO

Læs mere

ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET

ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET ANNIVERSARY EDITION BYGGET TIL LIVET ANNIVERSARY EDITION 50 ÅR Hobby markerer sit 50 års jubilæum med 3 udgaver af en af de mest solgte serier gennem tiderne. Hobby Excellent vognene har fået fabriksmonteret

Læs mere

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E

SVANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E VANE SKYDEDØRE S K Y D E D Ø R E INDIVIDUELLE SKYDEDØRE Din stil. Dine skydedøre. Dit hjem, nyt eller gammelt, i byen eller på landet, stort eller småt Svane har et skydedørs sortiment, der kan tilpasses

Læs mere

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg

14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1. 863351 Æske 150W 5989898 1 140 mm 280 mm 330 mm 1,647 Kg 14. Varme Gulvvarmekabel 10W/m 14.1 Gulvvarmekabel 10W/m 150W (15m) Kablet kan bruges i hvilket som helst rum uanset hvor irrregulær rummet er. To leder teflon isoleret varmekabel. 10W/m 863351 Æske 150W

Læs mere

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma.

Meget mere end bare kold luft. Truma klimasystemer. Truma klimasystemer. Ny med Aventa eco og Saphir comfort RC. Oplev mere på: www.truma. Meget mere end bare kold luft Truma klimasystemer Aventa eco Aventa comfort compact comfort comfort RC vario Spændingsforsyning Køleydelse / varmeydelse (varmepumpe) Strømforbrug (230 V) køledrift Strømforbrug

Læs mere

tekniske data adria caravans

tekniske data adria caravans tekniske data adria caravans adiva 4 4 4 4 462 PD 512 UP 513 LT 553 PH MÅL OG VÆGTE Totallængde (mm) 6679 6970 7050 7490 Karosserilængde (mm) 5294 5654 5654 6094 Total bredde (mm) 2290 2290 2450 2450 Total

Læs mere

tekniske data adria caravans 2012

tekniske data adria caravans 2012 tekniske data adria caravans 2012 alpina astella adora action altea 2 Fuld valuta Adria - dit førstevalg! I mere end 5 år har Adria leveret campingvogne til glade forbrugere. Som pioner på området sættes

Læs mere

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk.

LK IHC Control. Komfort og sikkerhed i hjemmet. Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. LK IHC Control Komfort og sikkerhed i hjemmet Du kan få yderligere oplysninger om LK IHC Control hos din lokale el-installatør eller på www.lk.dk. Lauritz Knudsen A/S Industriparken 32 2750 Ballerup Telefon

Læs mere

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1

www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 DK HestetrailerKatalog 2012 www.brenderup.dk www.brenderup.dk 1 Brenderup hestetrailere så kommer du og din hest sikkert frem Brenderup tager sikkerhed alvorligt. Vi har lavet flere analyser af, hvad der

Læs mere

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x

SWISSCAVE VINKØLESKAB. Brugsanvisning. Model: WL440x/450x SWISSCAVE VINKØLESKAB Brugsanvisning Model: WL440x/450x Distributør i Skandinavien: Wineandbarrels A/S info@wineandbarrels.com Tak fordi du har købt et SWISSCAVE vinkøleskab. Læs og følg venligst alle

Læs mere

Varme flytning. DUKA Ventilation Din tryghed for et godt indeklima

Varme flytning. DUKA Ventilation Din tryghed for et godt indeklima Varme flytning DUKA Ventilation Din tryghed for et godt indeklima Indhold 03 04 05 06 Hvad er varmeflytning? Men har jeg nu brug for varmeflytning? Træk frisk luft indenfor DUKA Varmeflytningsløsninger

Læs mere

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A

Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Spar op til 70% om året på varmekontoen... - og få samtidig et perfekt indeklima! Inverter R-410A Luft til Vand Varmepumpe Energiklasse A Høj effekt, høj kvalitet og lavt energiforbrug - det bedste valg

Læs mere

WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 1. Tekniske data 2010/2011

WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 1. Tekniske data 2010/2011 WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 1 Tekniske data 2010/2011 WILK_DK_2011_PL 19.08.10 01:13 Seite 2 Forklaringer til grundplaner Standardudstyr Hvad vores typebetegnelser betyder: WILK Vida D Dobbeltseng

Læs mere

på krogen PRØVEKØRSEL

på krogen PRØVEKØRSEL PRØVEKØRSEL 1 2 En sand fornøjelse at have på krogen Ejvind Rasmussen vakte berettiget opsigt, da han prøvekørte Adria Action. Vognen har fremragende køreegenskaber og masser af skabs- og hyldeplads. 80

Læs mere

- mere end funktionel

- mere end funktionel Bolig varmepumper - mere end funktionel I n d e K l i m a M i l j ø A / S IndeKlimaMiljø A/S, eller blot, drager nytte af mange års erfaring såvel internt som hos vores samarbejdspartnere og leverandører

Læs mere

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv

Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Et nyt rum med uanede muligheder Nyt rum nyt liv Hvert år får vi dejlige breve fra nyetablerede udestueejere. Vi har læst om storslåede juleaftener i hyggelige, varme og skønne vinterhaver. Om forårsfornemmelser

Læs mere

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling,

2005-MODELLERNE. Düsseldorf har været værtsby. for verdens største campingudstilling, Det skal du vide om Hvilke mærker skal du særligt holde øje med i det nye år. Ejvind Rasmussen rapporterer fra verdens største campingudstiling og forudser nogle af de vigtigste trends for campingmateriel

Læs mere

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL

Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN. Den nye klassiker. - vi bestræber os lidt mere ARKITEKTUR PÅ HJUL Forårsmagasinet IMPULS MAGASIN 2009 - vi bestræber os lidt mere E L S K E R A L L E Å R S T I D E R ARKITEKTUR PÅ HJUL Den nye klassiker Bliv medlem af Danmarks nye CaravanClub og få masser af fordele

Læs mere

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber

Spritny Sprite. Interiøret er et kapitel for sig i den. med super køreegenskaber Sprite Super 390 EK er den ideelle langtursvogn for det enlige par. Ejvind Rasmussen udnævner denne englænder til at være særdeles velkørende, rummelig og med mange gode brugervenlige detaljer. Den er

Læs mere

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset

så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset så er det slut med en kølig modtagelse i sommerhuset Du kender det sikkert: At komme til et koldt sommerhus, hvor alt bliver sat på max. for at få varmet op hurtigst muligt. Alligevel går der som regel

Læs mere

Hymer-Touring Hymer-Swing Hymer-Nova Hymer-Moving

Hymer-Touring Hymer-Swing Hymer-Nova Hymer-Moving 200 HymerTouring HymerSwing HymerNova HymerMoving Skræddersyet til intensiv rejsebrug: Hymer Touring. Klassisk og alligevel topmoderne. HYMER Oplev fremtiden Glæde ved fritiden har en lang tradition hos

Læs mere

Bedre arbejdsergonomi

Bedre arbejdsergonomi Bure Gangbord Nye muligheder for patienten. Nye forudsætninger for dig, der hjælper til. Bure Gangbord Gangbordet har en central funktion i plejen, men har alligevel levet et liv i skyggen. Nu har GATE

Læs mere

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur.

DEVI gulvvarme. www.devi.dk. Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. devimat devimat devimat devimat devimat DEVI gulvvarme 1 Optimal comfort DEVI elektrisk gulvvarme giver både lune fødder og en behagelig rumtemperatur. 2 Sund driftsøkonomi Den intelligente DEVI termostat

Læs mere

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen.

Herning. Camping- og ferieudstillingen i Herning. Camping i dag er komfort kombineret med høj stil, rapporterer Ejvind Rasmussen. Herning Camping- og ferieudstillingen i Herning var en kæmpesucces med stor tilfredshed, som både udstillere og besøgende så rigeligt gav udtryk for, hvilket absolut ikke kunne siges om den tilsvarende

Læs mere

Brillant perfekt luksus.

Brillant perfekt luksus. w w w. f e n d t c a r a v a n. c o m 2013 Brillant perfekt luksus. Brillant er absolut Fendts topmodel. Formfuldendt fra ende til anden. 2 / 3 / 5 At være Opholdsafdeling: Møbler i "Virginiatulipandekor"

Læs mere

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper Luft til luft varmepumper Nordisk Danmarks sejeste varmepumpe-serie! General har det stærkeste udvalg af varmepumper specielt til de nordiske forhold. Den nordiske serie er udviklet, testet og godkendt

Læs mere

PRISLISTE & TEKNISKE DATA

PRISLISTE & TEKNISKE DATA 00 -DK- Min Verden Min Verden PRISLISTE & TEKNISKE DATA 00 -DK- LMC Caravan GmbH & Co. KG Rudolf-Diesel-Straße Sassenberg Phone +9 5 /-0 Fax +9 5 /- www.lmc-caravan.com contact@lmc-caravan.de www.lmc-caravan.dk

Læs mere

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar.

Tilbehør. Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil. 6 eller 10 bar. Tilbehør Sikkerhedsaggregat Pladesæt Cirkulationssæt (top) H-stativ Elektronisk styring Sikkerhedsaggregat Med sikkerhedsventil, stilbar kontraventil og tømmeventil. 6 eller 10 bar. Sokkel Med plader der

Læs mere

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot

partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot partner tepee tilbehør Få mere ud af din peugeot 3 1 2 4 4 2 1. Baksensor Praktisk original baksensor specielt konstrueret til Peugeot fire sensorer er monteret i bagkofangeren (kan indfarves). Perfekt

Læs mere

Autocamper Tekniske Specifikationer 2010

Autocamper Tekniske Specifikationer 2010 Autocamper Tekniske Specifikationer 010 Vores forestillinger om kvalitet...! At beslutte sig for den rigtige autocamper kræver en masse informationer. Vi vil gerne hjælpe Dem, for en Bürstner udmærker

Læs mere

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse

www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse www.somfy.dk Somfy Home Motion Sætter dit hus i bevægelse Fleksib Home Motion by Somfy og dit hjem sættes i bevægelse! Somfy fremstiller motorer og styringer for alle hjemmets vinduer, døre og porte. De

Læs mere

Hver Cabby er tilpasset efter det nordiske klima og er lige dejlig. at bo i, uanset om det er sommer eller midt om vinteren. Du

Hver Cabby er tilpasset efter det nordiske klima og er lige dejlig. at bo i, uanset om det er sommer eller midt om vinteren. Du 2011 At bo i campingvogn skal være noget, man længes efter. Det bliver det med Cabby, som er et trygt valg, når det er tid at vælge campingvogn. Takket være vores 45 år i branchen kan vi tilbyde en helårsvogn

Læs mere

LK OPUS 66. Elegant og funktionel løsning

LK OPUS 66. Elegant og funktionel løsning LK OPUS 66 Elegant og funktionel løsning Det elegante design LK OPUS 66 er en komplet serie af afbrydere og stikkontakter i et elegant og funktionelt design. OPUS 66 kombinerer funktionalitet og stor

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs DETHLEFFS LIFETIME-PLUS * Rustet til al slags vejr I Alperne kender man alt til streng vinterkulde og det er her, Dethleffs har haft

Læs mere

Begge vogne henvender sig

Begge vogne henvender sig UE I denne første duel har Henning Klibo valgt at se på Adora 462 PU og De Excellent 460 UFe, to af Danmarks bedst sælgende mærker, som dyster på 5 m markedet. Begge vogne henvender sig til 50+ generationen

Læs mere

Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder

Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder Luk op for en trådløs verden fuld af nye muligheder Frihed til at placere dine afbrydere, hvor du vil LK IHC Wireless er en ny, trådløs produktserie, der giver dig frihed til at ændre din nuværende el-installation

Læs mere

mobil, praktisk, billig

mobil, praktisk, billig mobil, praktisk, billig Sådan fungerer det: til individuelle hytter, som følger det testede Igloo Veranda koncept. Igloerne og overdækningen flyttes. for ca. 2 x 5 enkelthytter og deres respektive løbegårde

Læs mere

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l

Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Creating hot water Vandvarmere Combi 60-110 -160 l Combi vandvarmere 60-110 -160 liter Combivandvarmer til el og central- eller fjernvarme Konstruktion Combivandvarmeren er opbygget som en stålbeholder,

Læs mere

Kvaliteten af luft er livskvalitet!

Kvaliteten af luft er livskvalitet! DV-300T Bygningsrenovering og efterisolering af huse nu til dags efterlader ofte DV-300T ventilationsaggregatet er et anlæg med energieffektiv huset godt isoleret og tæt. Dette betyder dog også at krav

Læs mere

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec

Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik. Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sto-konceptet At skabe funktion ud fra teknik Vand- og vindtætning med ventileret facadesystem: StoVentec Sæt stop for snigende nedbrydning Med to-trins tætning Det ventilerede facadesystem StoVentec Tiden

Læs mere

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs

ANBEFALES PÅ DET VARMESTE. Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs ANBEFALES PÅ DET VARMESTE Tips & tricks til vintercamping med Dethleffs HVORFOR GÅ I HI, BARE FORDI DET ER VINTER? Tag på camping 365 dage om året i din Dethleffs I Alperne kender man alt til streng vinterkulde

Læs mere

Giver dig den bedste ferie

Giver dig den bedste ferie 5th generation The future is here 2016 Den prisvindende teltvogn B S LE I G W T H W EIG T LE I S U TR C LU S IN A RO OW AR AR N YE L RE Camp-let giver dig den bedste ferie www.camp-let.dk 1 st A N RAL

Læs mere