Kubikken- Maj Per Mdsbøl blev kattekonge ved tøndeslagning hos Kajs MC. Sydjysk MC-Club

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kubikken- Maj 2009. Per Mdsbøl blev kattekonge ved tøndeslagning hos Kajs MC. Sydjysk MC-Club"

Transkript

1 Kubikken- Maj 2009 Per Mdsbøl blev kattekonge ved tøndeslagning hos Kajs MC Sydjysk MC-Club

2 2 -Kubikken Redaktørens firkant I skrivende stund viser kalenderen 21. marts. Deadline for bladet er den 7. april, og bladet skal være i postkassen senest d. 30. april. Der er altså ingen problemer. Næste gang er det værre. Det er augustnummeret. Det skal laves og trykkes før sommerferien, ellers går det galt. Merethe, der sætter bladet op får det altid gjort til tiden også selvom hun næsten hele tiden er hængt op med sin hovedgeschäft, markedsføring og fremstilling af alt muligt i den forbindelse (og familien skal jo også passes). Vort blad er trods alt en Nebengeschäft. Jeg vil forsøge, at være i god tid også næste gang. Hilsen Poul. Hørt Homobank: Der er åbnet en bank kun for homoseksuelle i England. Den er en afdeling af den svejtsiske bank Credit Suisse. Det er nemlig sådan, at homoseksuelle tjener noget mere end gennemsnittet og er derfor attraktive som kunder. Lykønskning: Hans Hansen, Guderup bliver 80 år d. 11. juli. Vi ønsker tillykke med en flaske Gammel Dansk. Bestyrelsen i S.M.C.C. Formand: Poul Petersen Rugløkke 16, 6430 Nordborg, tlf , Kasserer: Teddy Sztuk, Tornhøjvej 25, Tombøl, 6200 Åbenrå, tlf , Best. medl.: Claus Hansen, Hoelvej 7, st. mf., Skodsbøl, 6310 Broager (Tur-koordinator), tlf.: Best. medl.: Preben Petersen, Agertoften 27, 6230 Åbenrå Best. medl.: Steen H. Eriksen Djernæsvej 119, Hoptrup, 6100 Haderslev (Markedsføring og trykkeri), tlf , Webmaster: Bjarne Christesen, tlf , Suppleanter: Kirsten Juhler, tlf Jørn P. Branderup, tlf , S.M.C.C. - Giro Redaktion: Poul Petersen Rugløkke 16, 6430 Nordborg, tlf mail: Layout: Merethe Lyck Nielsen

3 Lederen Lederen Kubikken- 3 Når dette forårsnummer af bladet dumper ned i postkassen er sæsonen godt i gang. Anmodningen til medlemmerne om at arrangere nogle ture er blevet godt modtaget. På nuværende tidspunkt er der City Køreskolens kørekursus (skudt i gang af Leif Andersen), Ejgil Johannsens tur til Wellings Landbrugsmuseum samt igen af Leif Andersen, en tur til Ladelund i Sydslesvig. Af tiltag ud over standardarrangementerne har bestyrelsesmedlemmerne Steen og Preben arrangeret Berlinstur og tur til Bikerhotellet Villa Löwenherz i Weser Bergland. Ellers har der jo for oplevelser været såkaldt agurketid, d.v.s. der har ikke været så meget at skrive om. Som nævnt i forrige blad er der en pause med interviews. I stedet tages en serie op med historien bag kendte MC mærker. Jeg har tilfældigvis en historie liggende omhandlende min egen MC, nemlig BMW. Den fylder ret meget; men der er jo heller ikke så meget andet. God læsning. Angående kørekurset har vi besluttet at sponsorere hver deltagelse med 150 kr. Der var ikke ret mange tilmeldte, og da en af klubbens mærkesager er sikker trafik, må det være rigtigt med et tilskud for måske at få tilmedingstallet op. Den opmærksomme læser vil opdage, at der i weekenden d. 20 juni er to arrangementer, nemlig Sankt Hans på vingården i Genner samt Prebens tur til bikerhotellet. Vi mener, at der godt kan være to ting på plakaten i samme tidsrum. Ikke alle vil det samme. Men jeg vil opfordre til at overveje en tur til Villa Löwenherz. Området er berømt som Weser Bergland, meget smukt og ligger således langs floden Weser.

4 4 -Kubikken Kommende ture Wellings Landsbymuseum i Lintrup Det ligger ved Rødding. Kunstmaleren og samleren Søren Welling har bygget sin egen landsby af genbrugsmaterialer. Man ser en landsby som den sædvanligvis er omkring Der er huse fra klunketiden, skolestuen med de gamle bænke og kirken med en altertavle, der består af kakler med bibelske motiver fra Der er købmand, værksteder og en krostue med plads til 80 personer. Villa Löwenherz Det kendte Biker-Hotel, Villa Löwenherz, ligger ideelt til en forlænget weekend fra DK. Masser af skønne veje i det berømte Weser Bergland. Der er færgen ved Polle, Træf-stedet KÖTERBERG og Brdr. Grimms Torneroseslot ved Sababurg. Man finder stedet sådan: På motorvejen Hannover Kassel drejes af ved Nordheim West og videre ad vej nr. 241 til Lauenförde. der efter 100 meter og til venstre mod Bad Karlshafen. Hørt Mærkelig dom efter retssag: En tysk ret har afgjort, at det er groft uforsvarligt at lade en motorcykel stå på en offentlig parkeringsplads i nogle dage. Groft uforsvarligt vil vel sige, at forsikringen ikke behøver at yde erstatning.

5 Først til sagens kerne: Tøndeslagning. Dronning er den, der slår slikket ud og konge er den, der slår sidste bræt ned. Konge og dronning blev Per Madsbøll (fordi han slog hele tønden ned på en gang). Blandt børnene blev kongen Leon Letharius og dronning blev Niclas Poulsen. Til lykke. Igen kan vi sige: Kvinderne har styr på sagerne. Kirsten styrede det hele på professionel vis. Lillesøsteren (fru Vibeke Jørgensen) havde slæbt sin mand Torben med helt fra Struer. Han blev sendt ud for at hente ekstra forsyninger af fastelavnsboller. Solveig var med til at styre slagets gang med sin medfødte og optrænede sans for at opspore hvor indsats er nødvendig. Tak for det. Også tak til Kirsten Juhler for sammen med sin mand at ordne alt med tønder og slik. Sidst, men ikke mindst tak til den nok så vigtige dirigent Ester Grau, der er Kirsten og Vibekes mor. Ester har vist haft stor forberedelse af denne dag og kaffe var i øvrigt kraftig og god. Set og sket Kubikken- 5 Tøndeslagning hos Kajs MC den 22/2 Det var godt nok grow med alle de mennesker. Jeg syntes, at de sagde 150 personer!

6 6 -Kubikken Set og sket Besøg hos Brdr. Grams museum i Vojens Fabrik og medarbejdere fra "Der kan være mange kilo i et Gram": Jeg husker denne reklame fra gamle dage! Vi var i august 22 medlemmer på besøg på Brdr. Grams museum i Vojens (Hedder officielt Køleteknisk museum i Vojens). Dele til mejerier: Eneforhandler for hertugdømmet. Det var jo tysk i Sønderjylland dengang. Hans Gram startede det hele i Der kunne leveres hele mejerier.

7 Set og sket Kubikken- 7 I 1907 indtrådte broderen Aage Gram. Firmaet kom til at hedde Brdr. Det endte med medarbejdere over hele verden da det gik bedst. Der blev produceret køleanlæg til ethvert formål. Vi kender bedst Brdr. Gram fra køleskabene. Jeg husker konkurrencen mellem Atlas og Gram. Hvem husker ikke Gram Combicold med fryseren i bunden? Et køleskab i slutningen af 1950-erne kostede over kr. Det svarede til tre måneders løn for en almindelig lønmodtager. Tænk i dag hvor man kan få et køleskab til næsten en dagløn. Ak ja: Nu er selv Vestfrost i Esbjerg lukket. Ingen fordele uden ulemper. Tak til Peter Chr. Jacobsen, der stod for arrangementet (han ringede i øvrigt om mandagen og roste vores hjemmeside). Isskab fra tidlige tider. Skulle fyldes med is. Automatisk ismaskine.

8 8 -Kubikken BMW fabrikkens historie BMW Fabrikkens historie (sakset fra internettet) Firmaet er opstået i flere omgange og man kan ved læsning let tabe tråden. Her først en kort sammenfatning af hele den følgende hidtorie. Sammenfatning: Rapp Motorenwerke lavede motorer. Denne fabrik lagdes sammen med Flyfabrikken Gustav Rau under navnet Bayerische Motoren Werke (BMW). Det hele solgtes til Kunze-Knorr-Bremse AG. BMW navnet og rettigheder til motorer købtes tilbage. Man købte den lukkeklare fabrik Bayerische Flugzeugwerke. Denne havde de nye lokaler. Dette var d. 7. marts 1916 og regnes som firmaets startdato. Den 16. november 1928 tilkøbte man så fabrikken Erhardt Fahrzeugfabrik Eisenach A.G. i Eisenach. Denne del overtog russerne så i Fabrikken kaldtes EMW og har ikke noget med BMW at gøre ud over at de kopierede produkterne. HELE HISTORIEN: Civilingeniør Franz Joseph Popp var ansat hos AEG-Union i Wien under starten af første verdenskrig. AEG-Union havde et ønske om at opstarte produktion af flymotorer, da Austro-Daimler ikke kunne følge med efterspørgslen og derfor blev Franz Joseph Popp sendt på studietur hos Daimler, Benz og NAG for at studere produktionen af flymotorer. Men da AEG-Union manglede uddannet mandskab og ikke kunne fremskaffe de nødvendige maskiner foreslog Franz Joseph Popp, i et forsøg på en løsning, at AEG-Union kunne producere Austro-Daimler motorer på licens hos Rapp-Motorwerke i München. Så sagt, så gjort og historien om BMW kunne starte. Franz Joseph Popp blev sendt til München for at overvåge produktionen på Rapp fabrikken, som siden 1913 havde produceret motorer, som de ikke kunne afsætte til den tyske hær, men til gengæld kunne sælge til den østrigske hær. Franz Joseph Popp indså dog hurtigt, at der var behov for udvikling af bedre motorer og ansatte derfor Max Fritz, som på det tidspunkt var ansat hos Daimler. Her var han imidlertid træt af at være; for dels ville Daimler ikke give ham en lønstigning på 50 mark som han ville have og tilmed ville Daimler ikke sætte en ny motor i produktion som Max Fritz havde konstrueret. Herefter kom Franz Joseph Popp i kontakt med Camillo Castiglioni en finansmand fra Triest. Ved hjælp af ham blev Rapp købt ud af fabrikken og fab-

9 BMW fabrikkens historie Kubikken- 9 rikken blev sammenlagt med flyfabrikken Gustav Rau under det nye navn. Bayerische Motoren Werke GmbH. I det nye foretagende fik Max Fritz lov at udvikle sin motor, som var tiltænkt højtflyvende fly og den 20. maj 1917 gik man i gang med konstruktionen af motoren der blev kaldt BMW IIIa. Den 17. september, kun 4 måneder efter, kunne den første motor sættes i prøvebænk og allerede i november begyndte man de første prøveflyvninger. Motoren var så god, at den oprindelige ordre på 200 motorer blev ændret til motorer. Kun 70 motorer blev faktisk leveret, da de fleste af de ansatte var beskæftiget med andre konstruktioner på fabrikken. Selskabet blev ændret med Franz Joseph Popp som direktør og Max Fritz som chefkonstruktør men nu var krigen slut og Tyskland havde ikke længere tilladelse til at producere flymotorer. Nu var gode råd dyre, for mange af de andre flymotorproducenter havde før krigen beskæftiget sig med andre ting og kunne vende tilbage hertil, men BMW var jo netop en flymotorfabrik. Heldigvis var de ansatte alsidigt uddannet og man fik hurtig sat gang i produktionen af lastbilmotorer, bådmotorer, hjælpemotorer og stationære motorer. Max Fritz konstruerede desuden en 500 cm3 boxermotor, der blev anvendt af Victoria til deres motorcykler. Desuden brugte BMW deres egen motorer til motorcyklen de producerede på licens Helios motorcyklen. Alt det med motorproduktion var dog kun en lille del af foretagendet, hvis primær produktion var trykluftbremser til jernbanevogne. Så bød muligheden sig for et salg og BMW blev solgt til Kunze-Knorr- Bremse-AG som sammenlagde de to virksomheder til Süddeutsche Bremsen AG men her hjalp Camillo Castiglioni igen til ved at tilbagekøbe navnet Bayerische Motor Werke, værktøjet til motorfremstilling, rettighederne og ikke mindst udviklings- og konstruktionsafdelingen. Samtidigt købte Camillo Castiglioni den næsten lukkeklar flyfabrik Bayerische Flugzeugwerke AG i München, som nu leverede de nye lokaler for BMW denne fabrik som startede den 7. marts 1916 bliver i dag betragtet som den officielle startdato for BMW. Max Fritz gik nu i gang med at udvikle sin egen motorcykel da Helios maskinerne ikke var særlig gode. I 1923 kunne den første BMW motorcykel så køre ud på de tyske veje. BMW motorcyklen var speciel ved, at motoren var vendt på tværs og så brugte man teknikker fra flymotorproduktionen til at sikre kvaliteten på motorcyklerne, hvilket gjorde at motorcyklerne var af meget høj standard.

10 10 -Kubikken BMW fabrikkens historie I 1924 genoptog man produktionen af flymotorer, men da den tyske civilflyvning var meget sparsom, var det primært på motorcykler man lagde sine kræfter. Dog havde Franz Joseph Popp et ønske om at udvide produktionen med en bil. I første omgang satte man sin lid til en nyudviklet bil af ingeniør Wunibald Kamm som havde konstrueret en bil med en 2 cylindre boxermotor, selvbærende karrosseri og forhjulstræk og der blev bygget 3 testbiler, men dette projekt blev skrottet. Den 16. november 1928 tilkøbte man så fabrikken Erhardt Fahrzeugfabrik Eisenach A.G. i Eisenach for 10 mio. RM, hvoraf de 7,8 mio. RM var gæld i virksomheden. Fabrikken var stiftet helt tilbage i 1896 af Heinrich Ehrhardt som var en storleverandør til det tyske militær. I forbindelse med en ordre på hestevogne var der brug for en fabrik, som var ovenstående opstartet med en kapital på 1,25 mio. guldmark. Desuden fabrikerede han specielle bjergcykler med 2 gear og et særligt kardantræk. I 1898 havde Heinrich Ehrhardt fået eneret på produktionen i Tyskland af den franske bil Decauville og på basis af denne bil fremstillede Heinrich Ehrhardt frem til 1903 Decauvillen med en 2 cylindre eller 4 cylindre motor som Wartburg Kutchierwagen. Heinrich Ehrhardt trækker sig ud og begynder selv at producere egne biler på basis af Decauville. Herefter begynder frabrikken i Eisenach at producere sin egen konstrueret bil Dixi som først blev vist på biludstillingen i Frankfurt 1904 men det blev aldrig rigtig nogen succes. Efter 1. verdenskrig overtog Jacob Scapiro styringen af virksomheden, ligesom han havde styringen af Benz, NSU og Hansa. Det gik også rimeligt godt indtil slutningen af første halvdel af 20 erne hvor Jacob Scapiro indså at der var behov for billigere biler. Herefter skrottede han hele det eksisterende program og indgik en licensaftale med Herbert Austin om produktionen af Seven modellen under sit eget navn Dixi. Da bilen kom i produktion i Tyskland var det under navnet Dixi 3/15 PS type DA 1. Succesen manglede dog stadig og handlen med Camillo Castiglioni blev indgået. Dixien forblev i produktion nogle år og i 1930 kom man med en sportsversion betegnet DA 3, som i stedet for 15HK nu havde 18HK. 1. marts 1932 var BMW fri af licensaftalen og man sendte BMW 3/20 PS på markedet som næsten var den samme bil som 3/15 PS, blot med en 782ccm motor og bilen kunne nu hele 80 km/t med en vægt på bare 650 kg. Sammen med produktionen af motorcykler gik det helt godt for BMW op i gennem den første halvdel af 30 erne. Den første bil som BMW sendte på gaden uden at det var en licensbygget eller samarbejdet bil var model 303 som havde en 1,2ltr. 6 cylindre motor men motoren var reelt en udvikling af 3/20

11 BMW fabrikkens historie Kubikken- 11 PS motoren. BMW kom nu med en række modeller med 6 cylindre samt en enkelt 4 cylindre motor. Desuden kom de luksuriøse modeller BMW 335 samt 327 & 328 gennem 30 erne. De fleste af bilerne blevet leveret som både Coupé, Cabriolet og sedan. Grunden til at dette kunne lade sig gøre var, at karrosserierne blev produceret eksternt, imens BMW selv stod for teknik og chassiser. Den model som BMW fik størst succes med var model 326, der fra blev produceret i eksemplarer. I sagens natur var Tyskland præget af krigsproduktion og derfor var den primære beskæftigelse gennem næsten hele 30 er årtiet produktion af flymotorer. Efter 2. verdenskrig fik fabrikken lige som alle andre travlt med at starte produktionen af biler og få gang i hjulene. Fabrikken i Eisenach var mirakuløst næsten uskadt men nu gik det jo hverken værre eller bedre end at fabrikken endte i det sovjetisk domineret DDR. Værktøj og presseudstyr blev opsat og produktionen gik i gang, nu under navnet EMW Eisenacher Motoren Werke hvor der blev produceret biler frem til 1956 senere hen blev der fremstillet Wartburg på fabrikken. Fabrikken gik i første omgang med at producere modellerne 321,326 og 327 igen og i 1949 kom en forbedret 326/7 kaldt 340. BMW kunne ikke rigtig gøre noget ved at fabrikken brugte BMW navnet stk. 340 nåede det at blive til. Hjemme i München fungerede de to fabrikker i gennem flere år som reparationsværksteder for de amerikanske styrker og kun afdelingen i München-Milbertshofen var i BMW besiddelse, dog uden noget nævneværdigt produktionsapparat. Man begyndte alligevel at producere beslag og bagerimaskiner. Allerede i 1948 begyndte man igen at producere motorcykler første model var BMW R 24. Da man nu havde mistet sine fabrikker i Eisenach og Brandenburg havde man ikke noget udstyr og baggrundsmateriale til påbegyndelse af bilproduktion. Man havde alligevel udviklet en lille motorcykel med tag BMW model 331 som dog aldrig kom i produktion fordi BMW ikke fandt, at bilen var BMW navnet værdigt men det gjorde til gengæld et andet projekt. Man påbegyndte produktionen af BMW 501, inspireret af Austin men man havde stadig ikke mulighed for at

12 12 -Kubikken BMW fabrikkens historie producere karrosserier, hvorfor de blev produceret hos Baur i Stuttgart. Man havde heller ikke forme til at producere motorer, hvorfor man lavede nye men åbenbart fandt man det ikke nødvendigt at udvikle en helt ny motor, hvorfor 326 motoren blev genudviklet med 65HK immervæk til en 1.235kg tung bil. BMW 501 havde torsionsaffjedring og styretøjet blev betjent med spidshjul og tandkrans. Bilen blev ikke nogen succes og i 1954 kom man med en V8 model der både kom som 2,6ltr og 3,2 ltr. Sidstnævnte blev kaldt 502 og præsterede 120HK. Herefter kom den fantastisk flotte og dyre sportsvogn BMW 507 med 150HK og en topfart på 220 km/t. 507 modellen blev udført ved håndarbejde efter kundeønsker og der blev kun produceret 252 biler Bilen og projektet var dog en fiasko og bidrog kun til underskudsforretning hos BMW. BMW havde næsten desperat brug for en bil som man kunne tjene penge på, for selv om motorcyklerne var en god forretning var det ikke nok. Løsningen blev BMW Isetta som egentlig blev præsenteret af ISO i marts 1953 en lille kabinescooter. BMW fik licens i de tysktalende lande og i Skandinavien og fra hvor BMW producerede Isetta solgte man ikke mindre end eksemplarer, og frem til 1964 nåede tallet op på stk. Bilen kom på det helt rigtige tidspunkt for tyskerne trængte åbenbart netop nu til tørvejr som motorcyklerne jo ikke bød på. Man forsøgte sig fra desuden med en lidt større BMW 600 med 2 cylindre boxermotor, men denne bil blev heller ingen succes. I 1958 blev det så offentligt kendt at BMW havde problemer og regnskabsåret 1958 gav et underskud på 12 mio. DM og 56/57 havde givet et underskud på i alt 12,9 mio. DM altså 24,9 mio. DM i underskud på 3 år men hverken værre eller bedre blev det i 1959 med et underskud på 9,2 mio. DM. Deutsche Bank foreslog nu at man solgte BMW til Daimler-Benz for en meget billig pris og her skal det vel nævnes at Daimler- Benz var storaktionær i Deutche Bank. Løsningen blev dog at man solgte flymotorfabrikken i Allac til M.A.N og en aktionær, Herbert Quandt indskød 30 mio DM. BMW var nu reddet på et hængende hår og man gik i gang med at rationalisere virksomheden grundigt. Denne del følger i senere historie.

13 BMW - fabrikkens historie Kubikken- 13 BMW 600 var som sagt ikke rigtig nogen succes og man kom nu med BMW 700 som havde en lidt større boxermotor og i sin grundkonstruktion mindede meget om BMW 600, men BMW 700 lignede en rigtig bil og solgte rimeligt godt. Man havde herefter nogle magre år, men i 1962 kunne man præsentere et overskud på 2,5 mio DM. Nu gik det rigtig godt for BMW og i 1973 var overskuddet 93,2 mio. DM var det år BMW åbnede deres nye hovedsæde som ligner 4 cylindre. Det flotte nye hovedkontor blev åbnet i forbindelse med de olympiske lege i München og var en arkitektonisk perle. I 1962 kunne man præsentere BMW 1500 som dannede grundlag for en lang række modeller, BMW 1600, 1800, 2000 og 2000 Ti og 2000 Tii. I 1973 kom BMW med den første serieproduceret bil med Turbo motor, BMW 2002 der havde hele 170HK der bragte bilen fra på bare 6,9 sekunder. BMW kom nu for alvor op og producere store antal biler alene 2002 modellen solgtes i eksemplarer fra BMW 1802 nåede eksemplarer, 2002 med automatgear i eksemplarer osv. BMW fortsatte nu Glas bilen under BMW navnet med V8 motor med modellerne 2600 og 3000, men det blev kun til 666 biler. I 1975 blev 1500 serien afløst af 500 serien der nu er nået til 6 generation med BMW E90 modellen, ligesom man er kommet med dyre og stærke modeller i 500, 600 og 700 serien og i dag er BMW en af de mest voksende bilfabrikanter med en stærk økonomi. Man har desuden overtaget Rolls Royce samtidigt med at VW overtog Bentley og i 1993 har man forsøgt sig med overtagelsen af Rover hvilket dog blev en fiasko og Rover blev solgt til en konstitution af medarbejdere og ledelsen i Rover. Dog bevarede man rettighederne til MINI som i dag er en meget populær kultbil. I både 2001, 2000 og 2003 havde BMW et overskud på cirka 2mia Euro rundt regnet 15 mia. danske kroner. Nu købte BMW fabrikken Hans Glas GmbH som havde produceret Goggo scooteren og senere Goggombiler, samt de knapt så godt solgte Glas biler.

14 14-Kubikken Kommende ture Kuns numme 3 Internasjonal Fjelbytræf D blywe å æ grønplet omme bach Fjelby 5 Dato 23/5 fra klokken 12:00... Do tæje sel MC, telt å sprit te dæ sel å æ glant humør. Øl, vand o ma ka køfes heæ ve vos. Å så ve det veæ cd-musik å sen ka do fåe en gemytle snak ve æ bålstej. Do ka såw heæ få...kr 25,- å æ mand. Ven de stue klube vil sej beskin om wo manne I ka kom, ve d væe galt fint a hensyn te æ handlen... Vi bliue glaj få å se jæ te naun gemytle stond heæ ve vos... Brum brum Ulla , Geert

15 Arrangementer Kubikken- 15 Kommende arrangementer April Lørdag den 25. april Nordjyllandstur. Se sidste blad. Måske kommer dette blad ud før turen. Find nogle til hyttedeling. Maj Torsdag den 7. maj Varme hveder hos formanden. Tilmelding nødvendig senest den 3. maj på tlf.: Torsdag den 21. maj - søndag den 24. maj Steens Berlin-tur. 20 har meldt sig på, der er fyldt op (prøv alligevel på tlf.: ). Oldtimerløbet i Gråsten Hold øje med annoncering i pressen. Juni Lørdag den 6. juni Mølleløbet. Vi mødes hos Roberts MC i Guderup til morgenkaffe fra kl. ca. 9. Der er fælleskørsel kl. 11, hvor vi gennemfører Teddys arrangement. Vi slutter hos de kære medlemmer Poul og Ingrid i Frederiksgård, hvor klubben inviterer på pølser mm. Mon ikke vi er fremme midt på eftermiddagen. Lørdag den 13. juni Wellings Landsbymuseum i Lintrup. Der er afgang fra rastepladsen ved Bolderslev kl. 10. Turen er lavet af Ejgil Johannsen, Guderup (se side 10 i bladet) Fredag den søndag den 21. juni Villa Löwenherz. Bestyrelsesmedlem Preben laver turen. Stedet er et kendt opholdssted for motorcyklister. Det ligger nær floden Weser ved byen Lauenförde. Der er 400 km. fra Kruså (se side 10 i bladet). Lørdag den 20. juni kl Sankt Hans-arrangement på vingården i Genner hos Pia og Henrik. Hver medbringer selv pølser, dyppelse, drikkelse, bøffer, salat og hvad der ellers kunne drømmes om. Start fra rastepladsen ved Bolderslev. Vi kører en lille tur i omegnen og ender i Genner. Juli Onsdag den 1. juli kl. 19 Grillpølser hos Inge og Christian på Mejerivænget 1 i Guderup. Vi mødes på stedet. Tilmelding en uge før til familien på tlf Pølser og drikkelse afregnes med værtsparret. Lørdag den 18. juli kl. 10 Grænsetur. Der er afgang fra rastepladsen ved Bolderslev. Der køres lidt på kryds og tværs mod syd og der afsluttes i Ladelund, hvor der er gratis guide og film. Turen arrangeres af Leif Andersen. fortsætter på næste side

16 16 -Kubikken Arrangementer Kommende arrangementer Juli Lørdag den 25. juli Touring Camp. Det er den årlige tur til Djursland. Stedet er Nødager ved Kolind. Der er ingen tilmelding. Man kommer bare. Flere kommer mange dage før og holder ferie. Man skal være medlem af MCTC eller være budt med af et medlem. Det har aldrig givet problemer. Der er fællesspisning lørdag aften. Hytter kan bestilles hos Henning på pladsen på tlf (i sommerferien er der særlige regler så vær i god tid). August Lørdag den 8. august kl. 10 Mjødbryggeriet i Billund. Vi mødes på stranden i Åbenrå kl. 10. Husk madpakke og kaffe. Middagspause holdes et eller andet sted kl. 12. Ankomst kl. 13 på bryggeriet. Tilmelding hos Steen senest den 25. juli på tlf Onsdag den 12. august kl. 19 Grillpølser i Åbæk. Vi starter fra stranden i Åbenrå kl. 19. Husk at sende et eller flere digitale billeder fra vore arangementer til redaktøren: Medlemmers arrangement af ture Het et par gode retningslinjer i forbindelse med at arrangere en tur: Det er vigtigt, at der til turdeltagere gives vejkort og angivelse af bestemmelsessted. Bestyrelsen er behjælpelig med fotokopiering. Annoncering i god tid: Tidspunkter for ture fastlægges under årets første bestyrelsesmøde. Offentliggørelse af ture i blad og på hjemmeside efter nedenstående plan. Behandlingstid og deadlines betyder besked i god tid. Bladet udkommer: Primo februar, primo maj, primo august, primo november. Derfor er deadline for arrangementer følgende: Arrangementer for perioden februar, marts og april skal være bestyrelsen i hænde primo januar. Arrangementer for perioden maj, juni og juli skal være bestyrelsen i hænde primo april. Arrangementer for perioden august, september og oktober skal være bestyrelsen i hænde medio juni (på grund af sommerferie). Arrangementer for perioden november, december og januar skal være bestyrelsen i hænde primo oktober.

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

Struer jernbaneklub. Juli 2005. Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet.

Struer jernbaneklub. Juli 2005. Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet. Struer jernbaneklub Juli 2005 Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen (ewp) 97407433 mobil nr.: 29820125 Kasserer:

Læs mere

Kubikken- Maj 2014. Bitten, Bent og Iris til gule ærter. Sydjysk MC-Club

Kubikken- Maj 2014. Bitten, Bent og Iris til gule ærter. Sydjysk MC-Club Kubikken- Maj 2014 Bitten, Bent og Iris til gule ærter. Sydjysk MC-Club 2 -Kubikken Redaktørens firkant Vi er på jagt efter et nyt trykkeri. EUC Syd har trykt bladet for os, og vi har betalt for det med

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

DEN 2011. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2011. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2011 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338 Side 1 Christian Petersen Anna Rasmussen Ingrid Petersen 1. Marts 25. Marts 28. Marts Redaktionen ønsker

Læs mere

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line.

Industrivej 7 Vester Aaby 5600 Faaborg DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125. Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk www.bago-line. SPONSORER TIL MEDLEMSBLADET: Marts kvartal 2013 6 Årgang Medlemsblad NUFFGIELD UNIVERSAL M 4 Industrivej 7 Vester Aaby DENMARK Tlf./Phone: +45 6261 6125 Direkte/Direct: +45 6361 8107 Mail: sn@bago-line.dk

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Kubikken- Maj 2015. Tøndeslagning. Sydjysk MC-Club

Kubikken- Maj 2015. Tøndeslagning. Sydjysk MC-Club Kubikken- Maj 2015 Tøndeslagning Sydjysk MC-Club 2 -Kubikken Redaktørens firkant Det er typisk for tiden mellem februar og maj, at der ad landevej ikke sker så meget på MC fronten. Af andre ting er der

Læs mere

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014

Polen rundt med Grænseegnens Touring Club. 14 24. juni 2014 Polen rundt med Grænseegnens Touring Club 14 24. juni 2014 1 Referat fra turen til Polen i tidsrummet 14. til 24. juni, 2014 Jeg har brugt lidt tid på at finde en form for hvordan jeg kan beskrive den

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet!

Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015. Fastelavnsholdet 2015. Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! Hjemstavnsfolkedansernes Medlemsblad 41. årgang nr. 4 Marts 2015 Fastelavnsholdet 2015 Indkaldelse til generalforsamling findes inde i bladet! 2 Hjemstavns Folkedanserne på Frederiksberg Hjemstavns Folkedanserne

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Juni. Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Juni Nr. 3 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Klubblad Januar Juli 2015

Klubblad Januar Juli 2015 Klubblad Januar Juli 2015 Åbningstider i klubben Mandag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Tirsdag: 14.00-18.00 (21.00 for 6.-8. klasse) Onsdag: 13.00-18.00 Torsdag: 13.00-18.00 Fredag: 13.00-17.00

Læs mere

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse

NYHEDSBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING NYHED. lektiecafé. Den 1. time. I forbindelse med oprettelse SBREV April 2013 SBREV FOR MEDLEMMERNE AF DUI-LEG og VIRKE ØLSTYKKE AFDELING Sommerlukket Vi holder lukket for vores ugentlige aktiviteter fra og med mandag den 24. juni. Efter sommerferien starter vi

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Nyborg Jernstøberi. Af Rikke Kristensen

Nyborg Jernstøberi. Af Rikke Kristensen Nyborg Jernstøberi Af Rikke Kristensen Lidt om jernstøbningens historie I Europa er jernstøbning kendt fra midten af 1400-tallet, hvor man støder på støbejernsplader anvendt som foring i ildstederne. Senere

Læs mere

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk

April 2009. Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk April 2009 Læs i dette nummer: Ny konstituering Ny hjemmeside mm. Arbejdsopgaver Tilskudsmuligheder Vedlagt i dette nummer: Formandens beretning Info fra Vandværk Side 1 Den nyvalgte bestyrelsen har på

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse

E`Svenstruplaug. Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens. 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse Referat fra bestyrelsesmøde d. 19-05-2015 kl. 19 hos Mogens Afbud.: 1. Referat. Referat fra bestyrelsesmødt den 07-04-2015 blev godkendelse 2. Orientering v. Børge da formanden var fraværende : Havde alle

Læs mere

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk

Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Vi ses på www.sportsfiskerforeningen-nordborg.dk Nr.4. Oktober November December-34. årg. 2013 Information omkring Sportsfiskerforeningen Nordborg Bestyrelsen: Formand: Jesper Erhardsen Dyvigvej 7 Holm

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen

Indholdsfortegnelse. Profil - Micki Lorenzen. Profil - Carsten Lorenzen 2015p Legend Cup Indholdsfortegnelse Side 1 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Velkommen Synlighed Profil - Micki Lorenzen Profil - Carsten Lorenzen Kontakt Velkommen MICCAR RACING er et racing-team fra Sønderjylland,

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

Gilleleje Marineforening

Gilleleje Marineforening Gilleleje Marineforening Nr. 19 december 2011 Adresse Gilleleje Marineforening ønsker alle medlemmer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår I gamle dage Inspireret af Søren Svendsens foredrag om gamle

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014.

Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Kære medlem Godt nytår Bestyrelsen vil hermed ønske dig og din familie et godt nytår. Vi håber naturligvis, at vi sammen får et rigtig godt kajakår i 2014. Hvad nåede vi i kajakklubben i 2013 Når vi ser

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014

EKIF Bestyrelsesmøde nr 2. d. 8/5 2014 EKIF Bestyrelsesmøde nr 2 d. 8/5 2014 REFERAT Deltagere: Per A., Birgit (badminton), Tommy (fodbold), Ann (tennis), Majbrit (håndbold), Kim S. (ansvarlig for EKIF på de sociale medier) Referat ifølge dagsorden:

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973

Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 August 2003 Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand: Jens Ejner Petersen, Rantzausmindevej 120 Tlf. 62 20 93 07 Næstformand: Peter Wæver Hansen, Rantzausmindvej

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat

Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014. Dagsorden. Referat Generalforsamling Herslev bylaug den 23. oktober 2014 Dagsorden 1) Valg af dirigent 2) Formandens beretning 3) Regnskab og budget 4) Indkomne forlag 5) Valg af bestyrelse 6) Valg af suppleanter 7) Valg

Læs mere

Program for legestuen ved Fredens Kirke

Program for legestuen ved Fredens Kirke Program for legestuen ved Fredens Kirke Forår 2014. Legestuen foregår året rundt (undtaget i ferierne; sommerferie juli-august) Legestuen er et tilbud til alle børn fra 0 år til 6 år sammen med mor / far

Læs mere

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED

GVF-Avisen. Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang. www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Foråret nr. 1. 2011, 16. årgang GVF-Avisen www.fedet-risskov.dk GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY FED Generalforsamling Der indkaldes til ordinær generalforsamling i GVF Grundejerforeningen Vejlby Fed tirsdag

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski.

Vores vinterferie februar 2011. Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vores vinterferie februar 2011 Vi havde planlagt at vi ville på vinter ferie i år og ned og stå på ski. Vi snakkede lidt om at tage personbilen og booke os ind på et hotel. Denne ide blev hurtig skrottet.

Læs mere

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter

Buchberg MC Service Alt i tilbehør og reparationer på MC, scootere og knallerter Præsentation af Piaggio Ape 50: Historie og design Sådan bruges en Ape I Danmark Lovgivning Teknisk Data Dimensioner og Funktioner Hvilke modeller leverer vi Historie og design : I slutningen af anden

Læs mere

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold:

www.danskcabby.dk Dansk Cabby Club Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Indhold: Klubblad nr. 2. 2006 - Årgang 02 Dansk Cabby Club www.danskcabby.dk Indhold: Cabby Club Danmark Cabby Clubbens formål Klub kontingent Kontakt Cabby Club Danmark En lille historie fra Vintertræf i Esbjerg

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter

Indholdsfortegnelse. 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter 0. og 1. klasse har lavet selvportrætter Indholdsfortegnelse Side 2: Skolelederen har ordet Side 4: Kalenderen Side 5: Nyt fra Klubben Side 6: Så er der fest i indskolingen Side 7: Rundt på skolen Side

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn

Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Bestyrelsesmøde den 20.05. 2007 i Søndersø på Fyn Til stede: Kirsten Frantzen, Sarah Brandes, Vibeke Bødtger, Jan Buch Jacobsen, Mette Antonsen. Webmaster Georg Carlsen - fra kl. 13. 30 Afbud fra: Else

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6

Ledermøde. tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Ledermøde tirsdag d. 10. august 2010 kl. 19 senest 22 i Spejderhuset, Erritsø Bygade 6 Dagsorden 1. Indledning v. Birthe i. Velkommen til Helene, som har meldt sig som leder. Hun starter i første omgang

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013.

NØDEBO NIMBUS NYT. 2. kvartal 2013. NØDEBO NIMBUS NYT 2. kvartal 2013. I dette nummer: Bestyrelsen Referat af generalforsamlingen Bestyrelsens årsberetning Invitation og tilmelding til Sommerturen sammen med svenskerne Kalenderen Bestyrelsen:

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger

Medlemsblad for Specialklubben for Udenlandske Tumlinger UDENLANDSKE Wiener Tumling: blå med bånd. Anders Pedersen Skælskørvej 101 4261 Dalmose. Tlf.: 58 18 80 94 tumlinger Tysk Nonne: sort, blå, sølv, rød og gul. Niels Hansen Helsingevej 98 a 3300 Frederiksværk

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 10. oktober HØSTFEST Onsdag den 4. november MORTENSBANKO Lørdag den 5. december JULEBANKO 2016 Lørdag den 9. januar NYTÅRSFEST Bindende

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 04-2005 Comwell Roskilde Lørdag den 09. april 2005 kl. 9.30 11. maj 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 03-2005 3. Budget 3.1. Budget 2005 opfølgning

Læs mere

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE

EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE EFTERRETNINGER FOR SKIBSLAGET JENSINES VENNER OG ANDRE SØFARENDE NR. 94 SEPTEMBER 2005 Skibslaget er en afdeling af Det Danske Spejderkorps og styres af gruppestyrelsen. Gruppestyrelsen består af 7 personer

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Nyhedsbrev februar 2015

Nyhedsbrev februar 2015 Nyhedsbrev februar 2015 Kære medlemmer Kastellets 350 år blev fejret efter alle kunstens regler den 1. november 2014 med opvisninger, gardehusarer, musik, rundvisninger, og Slaget på Kirkepladsen, men

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015

Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Nyhedsbrev nr. 04. 2015. Sidste klubaften onsdag d.1. juli 2015 Vi var 23 klubmedlemmer som denne onsdag havde valgt at møde op til klubaftenen, og det blev næsten lige så hyggeligt som det plejer at være.

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Brændekilde Bellinge Jagtforening

Brændekilde Bellinge Jagtforening Brændekilde Bellinge Jagtforening Program 2012 Generalforsamling 2015 Afholdes i Knaldhytten torsdag den 12. februar 2015 kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Bestyrelsens

Læs mere

Guide til Indregistrering af Knallert som MC

Guide til Indregistrering af Knallert som MC En guide til registrering af Yamaha FS1 knallert som motorcykel. Der er allerede mange der har registeret deres Yamaha FS1 ere som motorcykler. På de følgende sider beskrives hvordan man gør det, nemt

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014

Hamborg tur d. 1. 2. november 2014 Start fra Vildbjerg I alt 19 personer deltog på turen, som var proppet med oplevelser, fodbold, netværk og erhvervsindtryk. Turen gik fra Vildbjerg Sport- og Kulturcenter kl. 06.00 om morgenen, hvor Vildbjerg

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

UK Er for alle mellem 14 og 17 år.

UK Er for alle mellem 14 og 17 år. FK & JK Er for alle mellem 10 og 14 år. Kontingent: Pr.. 01.01.2014 586.- kr. pr. måned. Den 1/8. 546.- kr. mdr. Betaling direkte til kommunen. Juli mdr. er betalings fri. Indmeldelse sker i fritidsklubben

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013.

Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Bestyrelsesmøde nr. 3-2013. Sted: Hos Christina Arsland Dato: 12 Maj 2013 Tid. 11.00 Indkaldte Deltagere: Pernille Skytte Nilsson(PSN), Christian Arslan (CA), Fleur Trubka (FT), Anders Henriksen (AH) Line

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015

Kirkebladet. Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Kirkebladet Den danske kirke i Lyksborg og omegn marts - maj 2015 Foråret så sagte kommer... 2 Sådan lød titlen på Kaj Munks erindringsbog, og mens disse linjer skrives, står foråret på spring. Solen skinner,

Læs mere

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form 1983 Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form Hans og Anna Pedersen VEJEN: Selv om det sner, stormer eller regner kan man hver dag træffe ægteparret Anna og Hans Pedersen, Præstevænget

Læs mere

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk

GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013. www.graastenjagt.dk GRÅSTEN OG OMEGNS JAGTFORENING - for alle jægere... PROGRAM 2013 www.graastenjagt.dk Hjemmeside: Vær hele tiden opdateret på hvad der sker i din jagtforening! Se program og nyeste informationer på vores

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 27.4.2015 Referat af bestyrelsesmøde den 27.april Fra klokken 19.00 til 21.00 Deltagere : Anne Skjerning, Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Knud Erik Feldt, Ole Harby, Klaus D. Johansen,

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

Evaluering af DM i Fladfisk 2011

Evaluering af DM i Fladfisk 2011 Nyhedsbrev 211/8 Danmarks næststørste fiskestævne 1 Onsevig Havn www.onsevighavn.dk Evaluering af 211 www.gadusn.dk Selv om har høstet mange roser, kan alt gøres bedre, derfor har vi i lighed med efter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1

Onsdag viste sig også at være meget blæsende, men denne gang var vinden lige på banen, så ikke de store problemer. Side 1 Mandag som var første dag, var meget blæsende med over 40 50 kt i 1.500 m, så dagen flyvninger blev aflyst. I stedet for at flyve fik vi noget teori omkring bølgeflyvning. Dette var helt relevant, da der

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

NNF s Forbunds Seniorer:

NNF s Forbunds Seniorer: NNF s Forbunds Seniorer: Gode venner! Til orientering for deltagerne i den forestående tur til Rügen, bringes hermed lidt praktisk information. For god ordens skyld skal indledningsvis nævnes, at turen

Læs mere

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt.

Sportsafdelingen indstillede Jes Gydensen Da der ikke var modkandidater Blev JG valgt. Referat: Sportsafdelingen i Dansk Svømmeunion, 2014 Dato: 27. april 2014 Tidspunkt: 9.00 12.00 Mødested: Hotel Scandic, Kolding Referent: Margit Beckmann Nr. Punkt 1. Valg af dirigent Referat Mikkel von

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år.

Med dette indikerer jeg også at vi er en solid klub med faste traditioner. De fleste medlemmer har været medlemmer i rigtig mange år. Beretning 2014-15 Vi har netop sluttet sæson nr. 21 og alle hold er afsluttet. Sjovt nok har vi en slags 50 års jubilæum, idet Hanne har været instruktør i 21 år, Hans i 19 år, og Birthe i 10 år. Det er

Læs mere

BREV - kilden Brev fra Godsforvalter Eggers på Orupgård til sogneråd i Skelby Gedesby.

BREV - kilden Brev fra Godsforvalter Eggers på Orupgård til sogneråd i Skelby Gedesby. BREV - kilden Brev fra Godsforvalter Eggers på Orupgård til sogneråd i Skelby Gedesby. Renskrevet 16 marts 1881. Til Sognerådsformand J. P. Adrian i Skelby Sogn Jeppe Veje i Skjelby har talt med mig om

Læs mere

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning:

Program for 2015. www.tirstrupjagtforening.dk. Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Efter generalforsamlingen 2014 har bestyrelsen fået følgende sammensætning: Titel: Navn: Tlf. / Mobilnummer: Formand Søren Larsen 86 33 60 63 Kasserer Anders V. Hansen Ikke medlem af bestyrelse 86 34 59

Læs mere

www.lyngbyfotoklub.dk

www.lyngbyfotoklub.dk Lyngby Fotoklub Virum skole, Parcelvej 169, indgang C, Lokale K 19, 2830 Virum - Giro 1 38 22 92 Postadresse: Formand: Lars Bundesen, 45 85 14 18 e-mail: lars.bundesen@vip.cybercity.dk September 2011 6.,

Læs mere

Kubikken- November 2008. Imponerende er det altså Fra Touring Camp i juli. Sydjysk MC-Club

Kubikken- November 2008. Imponerende er det altså Fra Touring Camp i juli. Sydjysk MC-Club Kubikken- November 2008 Sydjysk MC-Club Imponerende er det altså Fra Touring Camp i juli 2 -Kubikken SMCC tilbyder: Sweat-shirts grå m. lille logo virkelig god kvalitet... 140,- kr. T-shirts i str. S-L-XL-XXL,

Læs mere

Nr. 2 - ESBJERG FILATELISTKLUB - 2015

Nr. 2 - ESBJERG FILATELISTKLUB - 2015 Nr. 2 - ESBJERG FILATELISTKLUB - 2015 Postkort fra DVD én med Esbjerg Postkort I dette nummer omtale af hvad der er sket på klubmøder samt foredrag. Artikelserien om Legi onærudgaven 1919 fortsættes. 2

Læs mere

Bestilling af Alugod T-shirts i små størrelser! Har du et barn i alderen 8-12 år som skal af sted på sommerlejr og som ikke har en Alugod T- shirts? Så skal du læse videre! T-shirts i størrelserne 8 10

Læs mere