Bestemmelser om udbud og tilbud

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestemmelser om udbud og tilbud"

Transkript

1 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ORIENTERING RETSGRUNDLAGET TILBUDSFASEN TILBUDSAFGIVELSE EGNETHED TILDELING UNDERRETNING... 8

2 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 2 af 8 1. ORIENTERING Med disse bestemmelser udbydes vintertjeneste på Odense Kommunes vejnet for perioden Udbuddet omfatter 6 delopgaver, der hver indeholder flere entrepriser: Delopgave 1 Saltning, grusning og snerydning på kørebaner med lastbil 4 entrepriser med saltning og snerydning på kørebaner på A-veje med 2 lastbiler 3 entrepriser med saltning/grusning og snerydning på B-veje på landet med 2-3 lastbiler. Delopgave 2 Saltning, grusning og snerydning på kørebaner med lastbil og traktor 2 entrepriser med saltning og snerydning på kørebaner på A-veje med 2 lastbiler og 1 traktor Delopgave 3 Saltning på kørebaner med lastbil eller med traktor og ladvogn 8 entrepriser som kun omfatter saltning på A-veje, og hvortil tjenesteyder skal levere 1 lastbil eller 1 traktor > 150 Hk med ladvogn. Delopgave 4 Snerydning på kørebaner med traktor 12 entrepriser som omfatter snerydning på kørebaner mv. på A-veje og B-veje, og hvortil tjenesteyder skal levere 3 traktorer > 75 Hk 6 entrepriser som omfatter snerydning på kørebaner mv., og hvortil tjenesteyder skal levere 2 traktorer > 75 Hk. Delopgave 5 Lagespredning og snerydning på cykelstier med traktor. 20 entrepriser som omfatter vintertjeneste på cykelstier, hvortil tjenesteyder skal levere 1 traktor > 45 Hk. Delopgave 6 Fortovsentrepriser. 12 entrepriser med grusning og snerydning på fortove og busstoppesteder m.m. med tilbudsgivers eget materiel. Entreprisernes beliggenhed er anført på rutekortene og i rutebeskrivelserne. Odense Kommune leverer salt, saltlage og grus til alle delopgaver. Odense Kommune stiller til delopgaverne 1-5 spreder samt evt. sneplov og fejemaskine til rådighed for tilbudsgivers lastbiler og traktorer. Odense Kommune leverer ligeledes beslag og ophæng mv. til spreder samt evt. sneplov og fejemaskine og monterer dette på tilbudsgivers lastbiler og traktorer. Tilbudsgiver skal selv levere ladvogn til traktor med ladvogn. Odense Kommune har dog 2 stk. ladvogne, der kan udlejes til interesserede tilbudsgivere. Lejeprisen er fastsat til kr./år. Lejer skal selv vedligeholde vognen ved selvforskyldt nedbrud og ved punkteringer. Odense Kommune kan frit vælge blandt interesserede lejere. Odense Kommune stiller krav om at arbejds- og holdledere samt chauffører til vintertjenesten er uddannede i de opgaver de skal løse. Odense Kommune vil derfor sikre at der arrangeres kursus i vintertjeneste for chauffører og ledere, der ikke tidligere har gennemgået relevante AMU-kurser for vintertjeneste.

3 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 3 af 8 Vintertjenestens omfang er afhængigt af vejret. I en gennemsnitlig vinter kan der forventes følgende aktiviteter på kørebanerne: 75 udkald til saltning på A-veje 10 udkald til snerydning på A-veje 15 udkald til saltning/grusning på B-veje på landet 5 udkald til snerydning på B-veje på landet 50 udkald til glatførebekæmpelse og snerydning på cykelstier 10 udkald til vintertjeneste på fortove og busstoppesteder m.m. Vintertjenesten på kørebaner og cykelstier skal kunne udføres på alle tider af døgnet. Udkald finder fortrinsvis sted uden for normal arbejdstid. Vintertjeneste på fortove m.m. udføres normalt kun mellem kl. 5:00 og 22:00. Ordregiver er: Odense Kommune By- og kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Myndighed og Vejdrift 2. RETSGRUNDLAGET Arbejdet udbydes i offentligt udbud ved bekendtgørelse til Kontoret for den Europæiske Unions Officielle Publikationer den 8. marts Udbuddet afholdes iht. Bekendtgørelse om fremgangsmåderne ved indgåelse af offentlige vareindkøbskontrakter, offentlige tjenesteydelseskontrakter og offentlige bygge- og anlægskontrakter. 3. TILBUDSFASEN Udbudsmaterialet er tilgængeligt for tilbudsgiverne på Odense Kommunes køberprofil, hvor efterfølgende meddelelser fra Odense Kommune til de bydende ligeledes vil blive offentliggjort. Odense Kommune afholder formøde/spørgemøde torsdag den 4. april 2013 kl. 10:00 på Vinterværkstedet, Olfert Fischers Vej 25, 5220 Odense SØ. Spørgemødet vil blive holdt fælles for alle delopgaver. Ved mødet vil tilbudsgiverne få lejlighed til at stille spørgsmål til udbudsmaterialet. Spørgsmål bedes så vidt mulig fremsendt inden mødet pr. til cdl@odense.dk, med kopi til prahl@prahl.dk. Det forudsættes at de bydende inden tilbudsafgivelsen har gjort sig bekendt med forholdene på stedet for arbejdets udførelse. Såfremt noget i udbudsmaterialet er uklart for tilbudsgiver, skal tilbudsgiver senest 7 dage inden licitationen pr. indhente oplysninger herom hos cdl@odense.dk med kopi til prahl@prahl.dk.

4 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 4 af 8 4. TILBUDSAFGIVELSE Ved licitationen kan der afgives tilbud på én eller flere af de udbudte entrepriser, idet felterne for de relevante entrepriser på tilbudssamlelisternes forside samt tilbudslisterne for de relevante entrepriser udfyldes i deres helhed. Såfremt tilbudsgiveren afgiver tilbud på flere entrepriser end han ønsker overdraget, skal han på tilbudslistens forside (for delopgave 1-5) anføre det maksimale antal lastbiler og traktorer han ønsker at stille til rådighed for sine tilbud, henholdsvis (for delopgave 6) hvor mange fortovsentrepriser han ønsker at få overdraget. Der kan afgives kombineret tilbud på entrepriserne i delopgave 3 og delopgave 4, inden for samme distrikt. Ved et kombineret tilbud anføres på tilbudslisten, hvilken rabat i procent der vil blive givet på tilbudslisternes priser, ved samlet overdragelse af en entreprise i hver delopgave. Der kan for delopgave 6 gives rabat ved samlet overdragelse af flere entrepriser. Der modtages ikke alternative tilbud. Der accepteres ikke forbehold mod den udbudte prisregulering. Organisationernes standardforbehold vil derfor ikke kunne tages i forbindelse med tilbudsgivningen. Tilbudsgiverne anmodes om at søge alle usikkerheder og forudsætninger for tilbudsafgivelsen afklaret i tilbudsfasen inden tilbudsafgivelsen. Tilbudssamlelisterne og tilbudslisterne forefindes både som pdf-fil og som Excel-regneark. Odense Kommune har indarbejdet regnefunktioner i regnearkene, men påtager sig ikke ansvaret for disse funktioner. Evt. fejl i Odense Kommunes regnefunktioner vil blive korrigeret inden tilbuddene vurderes. Tilbuddet bedes afleveret i en original papirudgave og en elektronisk udgave. Den elektroniske udgave afleveres på Cd-rom, DVD eller USB-stik, og bedes navngivet med firmanavn/initialer som indledning på tilbudslistens navn. Den elektroniske excel-udgave er gældende i tilfælde af forskelle. Såfremt der kun afgives tilbud på en enkelt entreprise, kan tilbuddet afleveres alene som papirudgave. Tilbud skal afleveres i lukket kuvert, som bedes påført afsender, telefonnummer og adresse. Der modtages ikke elektronisk afleverede tilbud. Den medfølgende tilbudslabel bedes benyttet. Tilbud mærket Vintertjeneste " fremsendes eller afleveres senest torsdag den 18. april 2013 kl. 9:00 til: Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik Odense Slot, Indgang M, Nørregade Odense C Tilbuddet modtages ligeledes på licitationsstedet umiddelbart før licitationen afholdes.

5 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 5 af 8 Licitationen afholdes torsdag den 18. april 2013 kl. 10:00 på følgende adresse: Vinterværkstedet Olfert Fischers Vej Odense SØ Ved tilbudsfristens udløb åbnes tilbuddene under overværelse af de bydende eller deres repræsentanter, der er til stede. Tilbudssummer (og eventuelle forbehold) vil blive læst op. Tilbudsgiver skal vedstå sit tilbud i 40 dage efter tilbuddets åbning. 5. EGNETHED Odense Kommune vil udelukke tilbudsgivere, der er omfattet af en af de i udbudsdirektivet artikel 45, stk. 1 og stk. 2, litra a)-c) og e)-f) anførte situationer. Odense Kommune forbeholder sig derfor ret til i forbindelse med aftaleindgåelse, at forlange en serviceattest fra Erhvervsstyrelsen af den/de tildelte virksomhed(er), højst 6 måneder gammel, eller anden tilsvarende dokumentation for, at tilbudsgiver ikke befinder sig i en af de nævnte udelukkelsesgrunde. For at kunne deltage i tildelingen af entrepriserne, skal tilbudsgiver i forbindelse med tilbudsafgivelsen dokumentere sin virksomhed samt dennes økonomiske og tekniske formåen ved på tilbudssammlelisterne at anføre: Virksomhedens CVR-nummer eller lignende, som dokumentation for at være tilmeldt Det Centrale Virksomhedsregister, eller tilsvarende register i tilbudsgivers hjemland. Virksomhedens ID-nummer i Trafikstyrelsen, som dokumentation for at have tilladelse til godskørsel for fremmed regning, såfremt der afgives tilbud på kørsel med grus- eller saltspreder på lastbil. ID-nummer skal anføres for såvel tjenesteyder som evt. underleverandører. Tro og love erklæring om at virksomhedens ubetalte forfaldne gæld til det offentlige ikke overstiger kr. jf. lovbekendtgørelse nr. 336 af 13. maj 1997 om begrænsning af skyldners deltagelse i udbudsforretninger, eller at der er indgået aftale med inddrivelsesmyndigheden om betaling af forfalden gæld til det offentlige. Tro og love erklæringen indgår i Tilbudslisten (TBL). Egenkapital iht. seneste disponible regnskabsår anføres på tilbudslistens forside. Tilbudsgivers egenkapital iht. seneste disponible regnskabsår skal mindst have udgjort kr. pr. entreprise, der ønskes overtaget. Egenkapitalen opgøres som anført i Trafikstyrelsens "Vejledning om dokumentation for egenkapitalkrav ved revisorerklæring" af januar Ønsker tilbudsgiver kun at overtage en enkelt entreprise bortfalder kravet om egenkapital. Såfremt tilbudsgivers egenkapital er mindre end kravene anført ovenfor, kan tilbudsgiver vedlægge et tilsagn om sikkerhedsstillelse udformet i overensstemmelse med vedlagte "Tilsagn om sikkerhedsstillelse" således at tilbudsgiver med summen af sikkerhedsstillelse og egenkapital opfylder kravene. Tilsagnet skal afgives af pengeinstitut, forsikrings- eller garantiselskab, som har fast kontor i Danmark.

6 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 6 af 8 I forbindelse med kontraktindgåelse vil ordregiver kunne forlange fremlæggelse af det seneste årsregnskab som dokumentation, eller en erklæring om opgørelse af egenkapital, afgivet af en statsautoriseret eller registreret revisor, for virksomhedens egenkapital. Erklæringen skal afgives i henhold til Trafikstyrelsens "Vejledning om dokumentation for egenkapital ved revisorerklæring" af januar TILDELING Delopgave 1-5 Odense Kommune vil ved licitationen for delopgave 1-5 vælge de tilbud, der set under ét udgør det økonomisk mest fordelagtige tilbud for Odense Kommune, iht. følgende underkriterier. Den tilbudte pris, indregnet med sin fulde værdi. Miljøforhold. Lastbiler Ved tildelingen gives følgende fradrag i tilbudsprisen pr. lastbil, beregnet ud fra den tilbudte lastbils motortype (Euro norm). Det skal bemærkes at visse lastbiler kører i miljøzone, hvilket kræver mindst Euro 4 eller Euro 3 med filter. Lastbil til saltning med kombispreder på A-veje (lastbil 1) Lastbil til snerydning på A-veje (lastbil 2) Lastbil til B-veje på landet (lastbil 1, 2 og 3) Euro kr kr kr. Euro 4 eller 3 med filter kr kr kr. Euro 3 0 kr kr kr. Traktorer Ved tildelingen gives følgende fradrag i tilbudsprisen pr. traktor, beregnet ud fra traktorens motortype (Euro norm), (som svarer til den anførte lovlige registreringsdag). Det skal bemærkes, at der til traktorer til saltning på A-veje i miljøzone kræves motor iht. stage III B. Traktor med motorkraft 185 hk P (130 kw P) Stage / Trin Indregistreret/ ibrugtaget Saltning på A-veje Snerydning på veje III B efter 1/ kr kr. III A efter 1/ kr kr. II efter 1/ kr.

7 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 7 af 8 Traktor med motorkraft 107 hk P 184 hk (75 kw P 129 kw) Stage / Trin Indregistreret/ ibrugtaget Saltning på A-veje Snerydning på veje Vintertjeneste på cykelstier III B efter 1/ kr kr kr. III A efter 1/ kr kr kr. II efter 1/ kr. 0 kr. Traktor med motorkraft 53 hk P 106 hk (37 kw P 74 kw) Stage / Trin Indregistreret/ ibrugtaget Snerydning på veje Vintertjeneste på cykelstier III B efter 1/ kr kr. III A efter 1/ kr kr. II efter 1/ kr. 0 kr. Traktor med motorkraft 26 hk P 52 hk (18 kw P 36 kw) Stage / Trin Indregistreret/ ibrugtaget Vintertjeneste på cykelstier III B efter 1/ kr. III A efter 1/ kr. II efter 1/ kr. Besparelse ved montering af kommunens materiel. Der fradrages kommunens skønnede besparelse ved tilpasning af vintermateriellet til tilbudsgivers lastbiler og traktorer, i det omfang køretøjet i forvejen er forberedt for dette. Hvis det er relevant for den pågældende entreprise fradrages der følgende beløb pr. lastbil/traktor, hvis tjenesteyder på tilbudslisten har anført at lastbilen/traktoren i forvejen er monteret med: For lastbiler Lovlige taglygter til snerydning kr. Chassisbeslag/frontplade til Epoke/Villeton plov kr. For traktorer til cykelstier Hydraulikanlæg med min. 75 liter/min. kontinuerligt til rådighed for ordregivers materiel kr. To topmonterede forlygter kr. Den således beregnede "sammenligningspris" danner grundlag for tildeling af entreprisen. Entrepriserne overdrages til de i tilbuddene anførte priser. Det skal bemærkes, at hvis der på tilbudslisten er anført, at lastbilen/traktoren er monteret med et eller flere dele af ovennævnte udstyr, skal tjenesteyderen selv betale for udstyrets genmontering, såfremt han skifter lastbil/traktor i entrepriseperioden.

8 Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 8 af 8 Delopgave 6 Odense Kommune vil ved licitationen for delopgave 6 vælge de tilbud, der set under ét udgør den laveste pris for Odense Kommune. 7. UNDERRETNING Ordregiver vil snarest muligt underrette tilbudsgiverne om hvilken afgørelse der er truffet. I henhold til bekendtgørelse nr. 588 af 12. juni 2006 fra Økonomi- og Erhvervsministeriet kan der ikke indgås bindende aftaler eller underskrives kontrakt herom før tidligst 10 dage efter en sådan underretning.

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 5 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ORIENTERING... 2 1. RETSGRUNDLAGET... 2 2. TILBUDSFASEN... 2 3. TILBUDSAFGIVELSE... 3 4. EGNETHED...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 5 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ORIENTERING... 2 2. RETSGRUNDLAGET... 2 3. TILBUDSFASEN... 2 4. TILBUDSAFGIVELSE... 3 5. EGNETHED...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/underentreprenører...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE 1. ORIENTERING... 2 2. RETSGRUNDLAGET... 3 3. TILBUDSFASEN... 3 4. TILBUDSAFGIVELSE... 3 5. EGNETHED...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 6 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. ORIENTERING 2 2. RETSGRUNDLAGET 3 3. TILBUDSFASEN 3 4. TILBUDSAFGIVELSE 3 5. EGNETHED 5 6.

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 9 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/underentreprenører...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 7 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/ underentreprenører...

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 6 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. ORIENTERING 2 2. RETSGRUNDLAGET 3 3. TILBUDSFASEN 3 4. TILBUDSAFGIVELSE 3 5. EGNETHED 5 6.

Læs mere

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018

Svendborg Kommune, Miljø, Klima og Teknik Kørebaneafmærkning 2015-2018 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Orientering. 2 2. Retsgrundlag 2 3. Tilbudsfasen. 2 4. Tilbudsafgivelse.. 2 5. Egnethed 4 6. Tildeling. 5 2 1. Orientering Med disse bestemmelser udbydes kørebaneafmærkning i Svendborg

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 8 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Retsgrundlaget... 3 Tilbudsfasen... 3 Randers Kommunes kontrolbud... 4 Tilbudsafgivelsen...

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL

VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD VEDLIGEHOLD AF VINTER- MATERIEL SEPTEMBER 2012 Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 10 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Odense

Læs mere

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter. Vintertjeneste Udbudsforskrifter Drift Vintertjeneste Paradigma for Udbudsbrev Udgave Under udarbejdelse Til frivillig brug med henblik på erfaringsopsamling Til endelig behandling i Vejregelrådet Vejdirektoratet Vejregelrådet

Læs mere

Udsendelse nr. 1 til de bydende

Udsendelse nr. 1 til de bydende Udsendelse nr. 1 til de bydende Side 1 af 9 Udsendelse nr. 1 til de bydende Odense Kommune har afholdt formøde den 22. april 2014 på Vinterværkstedet i Odense. Ved formødet blev de væsentligste ændringer

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2013-2015 ADRESSE COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2013 ESBJERG KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg Telefon 7918 1777 Telefax 7545 2245 wwwcowidk Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Dokument nr A0305472013101BUT

Læs mere

Udbudsbrev. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014

Udbudsbrev. Udbud på Vintertjenester 2014 Fredericia Kommune. Offentligt udbud. Juni 2014 Udbud på Vintertjenester til Fredericia kommune Offentligt udbud Juni 2014 Tovholder for udbuddet: Fredericia Kommune: Att.: Malene Frederiksen Gothersgade 20 DK-7000 Fredericia Danmark malene.frederiksen1@fredericia.dk

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt Sønderborg Kommune (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i Sønderborg Kommune. Arbejdet er udbudt

Læs mere

UDBUDSSKRIVELSE Vintertjeneste i Ilulissat

UDBUDSSKRIVELSE Vintertjeneste i Ilulissat QAASUITSUP KOMMUNIA Stab for Anlæg, Miljø & Infrastruktur Noah Mølgårdip Aqq. 9 Postboks 1023 3952 Ilulissat UDBUDSSKRIVELSE Vintertjeneste i Ilulissat Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1.0

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER Juni 2013. Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af flydende Helium i tanke. til. inano

UDBUDSBETINGELSER Juni 2013. Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af flydende Helium i tanke. til. inano UDBUDSBETINGELSER Juni 2013 Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af flydende Helium i tanke til inano Aarhus Universitet Indkøbskontoret Fuglesangs Allé 26 8210 Aarhus V Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 COUNTRY: PHONE: / NOTIFICATION TECHNICAL: NOTIFICATION PUBLICATION: LANGUAGE: DA CATEGORY: ORIG FORM: F02 VERSION: R2.0.9.S01 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_njensnin NO_DOC_EXT: 2016-082436 SOFTWARE VERSION: 9.1.8 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / E-mail: nhj@horten.dk

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 9 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Egnethed... 3 Konsortier/underentreprenører...

Læs mere

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019

GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2019 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JUNI 2014 LEJRE KOMMUNE GENUDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER... 2 2 UDFYLDELSE AF ESPD SOM TILBUDSGIVER... 2 2.1 START... 2 2.2 PROCEDURE... 4 2.3 UDELUKKELSE... 7 2.4 UDVÆLGELSE... 11 2.5 AFSLUT... 12 Side 1 af 14 1 Indledende

Læs mere

Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED

Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED OFFENTLIGT EU-UDBUD VEDRØRENDE RAMMEAFTALE OM IT-KONSULENTBISTAND TIL SUPPORT, VEDLIGEHOLD

Læs mere

Vintertjeneste 2013 2016 Tønder Kommune. Udbudsbrev UDBUDSMATERIALE 12-04-2013

Vintertjeneste 2013 2016 Tønder Kommune. Udbudsbrev UDBUDSMATERIALE 12-04-2013 1. UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjeneste 2013 2016 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Ordregiver... 3 2. De udbudte ydelser... 3 3. Specifikation af de udbudte entrepriser... 3 3.1. Ruternes/distrikternes

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 2015

Udbud af vintertjeneste 2015 Udbud af vintertjeneste 2015 Snerydning med lastbil Snerydning med traktor - FORSIDE Forside Tilbuddet er baseret på følgende dokumenter med bilag: 1) Udbudsmateriale, jf. Betingelser, afsnit 2.2 Dokumenter.

Læs mere

1 Bestemmelse om udbud og tilbud

1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1 Bestemmelse om udbud og tilbud 1.1 Generelt (i det efterfølgende nævnt Ordregiver) udbyder ved nærværende udbud udførelse af vintertjeneste i. Dette udbud omfatter 19 entrepriser vedrørende kørsel i

Læs mere

ANNONCERING. Leasing af el-biler

ANNONCERING. Leasing af el-biler ANNONCERING Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 07.08.2012 Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 1 1. Generel information... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 1.2 Overordnet tidsplan... 3 1.3 Udbyder...

Læs mere

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb for personer visiteret til fleksjob Udbudsbetingelser Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Offentligt

Læs mere

Udbud af vintertjeneste - 2014 Snerydning med traktorer m.m. i Faxe Kommune

Udbud af vintertjeneste - 2014 Snerydning med traktorer m.m. i Faxe Kommune Udbud af vintertjeneste - 2014 Snerydning med traktorer m.m. i Faxe Kommune TILBUDSLISTE - FORSIDE Forside Tilbuddet er baseret på følgende dokumenter med bilag: 1) Udbudsmateriale, jf. Betingelser, afsnit

Læs mere

BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JULI 2014 BRØNDERSLEV KOMMUNE BETINGELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) UDBUD AF SNERYDNING 2014 ADRESSE COWI A/S Visionsvej 53 9000 Aalborg TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JULI 2014 BRØNDERSLEV

Læs mere

TIVETS UDELUKKELSESGRUNDE OG GÆLD TIL DET OFFENT- LIGE. Mod undertegnede tilbudsgiver er således ikke afsagt en endelig dom om:

TIVETS UDELUKKELSESGRUNDE OG GÆLD TIL DET OFFENT- LIGE. Mod undertegnede tilbudsgiver er således ikke afsagt en endelig dom om: KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen BILAG C: TRO OG LOVE ERKLÆRING VEDR. UDBUDSDIREK- TIVETS UDELUKKELSESGRUNDE OG GÆLD TIL DET OFFENT- LIGE Udbudsdirektivets udelukkelsesgrunde Undertegnede

Læs mere

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. skraldebil med 2- kammer komprimatorkasse. UB Udbudsbetingelser. Februar 2016.

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. skraldebil med 2- kammer komprimatorkasse. UB Udbudsbetingelser. Februar 2016. ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 1 stk. skraldebil med 2- kammer komprimatorkasse UB Udbudsbetingelser Februar 2016 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 01 Kontrol LTH Dato 2016-02-02 Godk. Side 1 af 4

Læs mere

UDBUDSMATERIALE FRA STEVNS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2018 TBL EMNE FOR DENNE RAPPORT TBL. Stevns Kommune Vej & Materielgård

UDBUDSMATERIALE FRA STEVNS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2018 TBL EMNE FOR DENNE RAPPORT TBL. Stevns Kommune Vej & Materielgård UDBUDSMATERIALE FRA STEVNS KOMMUNE UDBUD AF 2018 VINTERTJENESTE 2018 TBL EMNE FOR DENNE RAPPORT TBL Stevns Kommune Vej & Materielgård TILBUDSLISTE (Forside) Udfyldes af tilbudsgiver og indleveres som forside

Læs mere

Udsendelse nr. 2 til de bydende

Udsendelse nr. 2 til de bydende Udsendelse nr. 2 til de bydende Side 1 af 9 Udsendelse nr. 2 til de bydende Odense Kommune har afholdt formøde den 4. april 2013 på Vintercentralen i Odense. Ved formødet blev de væsentligste ændringer

Læs mere

Fælles Bestemmelser om udbud og tilbud

Fælles Bestemmelser om udbud og tilbud Vejdirektoratet Side 1 af 10 Fælles Bestemmelser om udbud og tilbud Orientering Vejdirektoratet forestår vintertjenesten på alle statsveje og enkelte overordnede kommunestrækninger. Vintertjenesten udføres

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Vintertjeneste med traktor Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE I skemaet anføres alle entreprisenumre, der udbydes samtidigt. Der skal

Læs mere

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet

DRIFT LEVERING AF VEJSALT. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009. Vejregelrådet UDBUDSFORSKRIFT Bilag 2 til Vejledning DRIFT LEVERING AF VEJSALT Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT, eksempel) December 2009 Vejregelrådet Dette afsnit indeholder bindende oplysninger for udbuds- og

Læs mere

Følgende spørgsmål blev stillet på mødet: 2. Hvorfor svarer tidspunkter for indsats ikke til regulativet?

Følgende spørgsmål blev stillet på mødet: 2. Hvorfor svarer tidspunkter for indsats ikke til regulativet? MØDEREFERAT TITEL Referat fra spørgemøde ved udbud af vintertjeneste i Syddjurs Kommune DATO 28. maj 2014 STED Natur og Vejservice, Lerbakken 21, 8410 Rønde DELTAGERE Potentielle bydende Bo Erik Worsøe,

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag

Tilbudsliste (TBL) Post Ydelse Enhed Antal Enhedspris Samlet pris 1 Teknisk-biologisk. Stk. 1 forundersøgelse / projektforslag Tilbudsliste (TBL) Tilbudslisten skal suppleres med besvarelse af bilag 1-8. Tilbudsgiver er bekendt med indholdet af udbudsmaterialet af 1. oktober 2012 samt eventuelt udsendte rettelsesblade og spørgsmål

Læs mere

HVORDAN AFGIVES SAMLET TILBUD VED ET SAMLET UDBUD

HVORDAN AFGIVES SAMLET TILBUD VED ET SAMLET UDBUD DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON HVORDAN AFGIVES SAMLET TILBUD VED ET SAMLET UDBUD BRUG AF TILBUDSSAMLELISTEN Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes tilbudssamlelisten skal benyttes og

Læs mere

HVORDAN AFGIVES SAMLET TILBUD VED ET SAMLET UDBUD

HVORDAN AFGIVES SAMLET TILBUD VED ET SAMLET UDBUD HVORDAN AFGIVES SAMLET TILBUD VED ET SAMLET UDBUD BRUG AF TILBUDSSAMLELISTEN Revideret udgave 2014-04-29 Denne vejledning belyser ved eksempler hvorledes tilbudssamlelisten skal benyttes og udfyldes. Vejledningen

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed...

UDBUDSBETINGELSER. 1. Indledning... 2. 2. Udbuddets formål... 2. 3. Ordregivende myndighed... 2. 4. Udbudsmateriale... 3. 5. Fortrolighed... UDBUDSBETINGELSER Indhold 1. Indledning... 2 2. Udbuddets formål... 2 3. Ordregivende myndighed... 2 3.1. Afdeling og kontaktperson... 2 4. Udbudsmateriale... 3 5. Fortrolighed... 4 6. Tidsplan... 4 7.

Læs mere

Odder Kommune. Vintertjeneste. Betingelser for Udbud og Tilbud (BUT) August 2012

Odder Kommune. Vintertjeneste. Betingelser for Udbud og Tilbud (BUT) August 2012 Vintertjeneste August 2012 COWI A/S Stormgade 2 6700 Esbjerg Telefon 7918 1777 Telefax 7545 2245 wwwcowidk Vintertjeneste August 2012 Dokument nr A030547_1_BUT_Odder_2012 Revision nr 1,0 Udgivelsesdato

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste

Forsvarets Materieltjeneste Forsvarets Materieltjeneste B E T I N G E L S E R for annoncering af Feltkompas INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED...3 2. INTRODUKTION OM ANNONCERINGEN...3 3. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE...4

Læs mere

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 bestemmelser om udbud og tilbud Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER

Læs mere

Udfyldelsen af eespd som ansøger eller tilbudsgiver

Udfyldelsen af eespd som ansøger eller tilbudsgiver SIDE 17 DET ELEKTRONISKE ESPD Kapitel 2 Udfyldelsen af eespd som ansøger eller tilbudsgiver 2.1 Start Xml-filen virker udelukkende sammen eespd et og kan kun åbnes herfra ved hjælp af funktionerne heri,

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud Side 1 af 7 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE Side Orientering... 2 Bestemmelser om udbud og tilbud... 3 Udelukkelse... 3 Konsortier/ underentreprenører...

Læs mere

Udbud af vej- og parkopgaver Snerydning

Udbud af vej- og parkopgaver Snerydning Udbud af vej- og parkopgaver Snerydning Vintertjeneste - Betingelser Udgivelsesdato : 22.08.2011 Projekt : 22.0013.01 Udarbejdet af Kontrolleret af Godkendt af : UDJ : ErK : ErK Udbud af vej- og parkopgaver

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER

GENERELLE BETINGELSER GENERELLE BETINGELSER I forbindelse med tilbudsindhentning på intern revision af Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution Side 1 af 5 1. INDLEDNING 1.1 GENEREL

Læs mere

Delaftale 2 Saltning, grusning og snerydning med lastbil

Delaftale 2 Saltning, grusning og snerydning med lastbil Vintertjeneste 204 209 Tlf. 663 372 4. april 204 Tilbudsliste Forside Undertegnede tilbyder at udføre vintertjeneste på de nedennævnte ruter til de anførte priser. Tilbuddet er afgivet på grundlag af udbudsbetingelserne

Læs mere

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF

ANNONCERING - HUSFOTOGRAF DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Eva Tolstrup Ziegler etz@vd.dk ANNONCERING - HUSFOTOGRAF 1. ORIENTERING Nærværende annoncering gælder i forbindelse med udbud og kontrahering af aftale om rådgivning

Læs mere

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse

Udbud og tildeling Vintertjeneste Udgave 1.0 Indholdsfortegnelse Dato: Marts Indholdsfortegnelse Udbud og tildeling Indholdsfortegnelse Dato: Marts 2018 UDBUD OG TILDELING Indholdsfortegnelse Side 1 ORIENTERING...1 1.1 VINTERTJENESTE RUTENUMMEREREDE VEJE...1 1.2 VINTERTJENESTE - KOMMUNEVEJE...1 1.3

Læs mere

Herning Kommune. Vesterholmvej, Herning. Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT)

Herning Kommune. Vesterholmvej, Herning. Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT) Bestemmelser om Udbud og Tilbud (BUT) April 2013 April 2013 Version 0 Dato 2013-04-05 Udarbejdet af RWJ Kontrolleret af KES Godkendt af KMLJ Rambøll Danmark A/S Poulsgade 8 DK-7400 Herning Danmark Telefon

Læs mere

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013

GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE) UDBUDSBETINGELSER DECEMBER 2013 Guldborgsund Spildevand A/S Tømning af bundfældningstanke (septiktanke, trixtanke og lignende) GULDBORGSUND SPILDEVAND A/S: "TØMNING AF BUNDFÆLDNINGSTANKE (SEPTIKTANKE, TRIXTANKE OG LIGNENDE)" UDBUDSBETINGELSER

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag

Tilbuds- og afregningsgrundlag Odense Kommune, Natur, Miljø og Trafik Tlf. 6613 1372 Tilbuds- og afregningsgrundlag Side 1 af 6 Tilbuds- og afregningsgrundlag INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GENERELT 2 2. RETNINGSLINIER VED ÆNDRING AF EN

Læs mere

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2

1. Indledning 1. 2. Den ordregivende myndighed 1. 3. Udbudsmaterialet 2. 4. Kontrolbud 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Kontrolbud 2 5. Tidsplan for udbudsforretningen 2 5.1 Spørgemøde 2 5.2 Anmodninger om yderligere oplysninger

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og

Læs mere

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING

GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD GENMARKERING AF KØREBANE- AFMÆRKNING 2014-2017 FEBRUAR 2014 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 24. februar 2014 PJA BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD GENMARKERING AF

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune Vinterudbud Betingelser

Vesthimmerlands Kommune Vinterudbud Betingelser Vesthimmerlands Kommune Vinterudbud 2016-2020 Dokument nr. Vesthimmerland_1-betingelser Udgivelsesdato Maj 2016 Udarbejdet ALBA/PTFE INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE 1 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD... 4 1.1

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Vintertjeneste med lastbil Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE I skemaet anføres alle entreprisenumre, der udbydes samtidigt. Der skal

Læs mere

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016

Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016 Bygherrerådgivning i forbindelse med udvidelse af Hanstholm Havn BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) JANUAR 2016 28-01-2016 UDKAST TIL BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) SIDE 2 af 7 1. ALMENT Bestemmelser

Læs mere

TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG)

TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen, Center for Bydækkende Drift VINTERTJENESTE TILBUDS OG AFREGNINGSGRUNDLAG (TAG) DATO: 01.07.2016 Indholdsfortegnelse 1. ALMENT... 3 2. OPTIONER... 4 3.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks

UDBUDSBETINGELSER. for. Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks UDBUDSBETINGELSER for Indsamling af priser til Danmarks Statistiks forbruger- og nettoprisindeks samt det EU-harmoniserede forbrugerprisindeks 1. Den ordregivende myndighed Den ordregivende myndighed er:

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 VINTERTJENESTE UDBUDSBETINGELSER (UB)

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 VINTERTJENESTE UDBUDSBETINGELSER (UB) Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 VINTERTJENESTE UDBUDSBETINGELSER (UB) PROJEKT Vintertjeneste Faaborg-Midtfyn Kommune Projekt nr. 225389 Dokument nr. 1220070910 Version 1 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere

Offentligt udbud. Levering af vejbelysningsarmaturer Udbudsbetingelser

Offentligt udbud. Levering af vejbelysningsarmaturer Udbudsbetingelser Offentligt udbud Levering af vejbelysningsarmaturer Udbudsbetingelser Juni 2015 Viborg Kommune Levering af vejbelysnings armaturer INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 BESTEMMELSER OM UDBUD OG

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 2. juli 2014 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT) VINTERTJENESTE PÅ KØREBANER 2014 2. JULI 2014 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Øst vd@vd.dk EAN 5798000893450

Læs mere

Notat. Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00.

Notat. Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00. BALLERUP KOMMUNE Dato: 14. januar 2016 Notat Udbud af håndværkerydelser: Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00. 1. Velkomst og indledning Vil socialt

Læs mere

Skabelon. Ansøgning vedrørende Delaftale nr. [ ]

Skabelon. Ansøgning vedrørende Delaftale nr. [ ] Skabelon til brug for prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende konsulentassistance for anskaffelse af nyt sagsbehandlingssystem, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Udbud af Vintertjeneste med traktorer m.m. - 2014 i Slagelse Kommune

Udbud af Vintertjeneste med traktorer m.m. - 2014 i Slagelse Kommune Udbud af Vintertjeneste med er m.m. - 2014 i Kommune Kommune Vintertjeneste med er m.m. - 2014 SAMLELISTE Samleliste Tilbuddet er baseret på følgende dokumenter med bilag: 1) Udbudsmateriale: a) Udbudsbekendtgørelsen

Læs mere

Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT) 2. Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjeneste 2018 2022 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Ordregiver...3 2. De udbudte ydelser...3 3. Specifikation af de udbudte

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Samlet vintertjeneste i et geografisk område Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE Der kan udbydes enten enkeltentrepriser eller områdeentrepriser,

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018

UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 14-18 TILBUDSLISTE - TBL ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 71 Vejle TLF +45 56 4 FAX +45 56 4 99 99 WWW cowi.dk APRIL 14 LEJRE KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307085-2010:text:da:html DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Læs mere

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune Udbud nr. 13/10715 Udbud af Bygherrerådgivning til Frederikshavn Kommune 1 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af udbuddet... 3 2. Udbuddets omfang... 3 3. Udbudsform og udbudsansvarlig...

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud (BUT) Levering af friktionsmåler og vandtank monteret på lastbil

Betingelser om udbud og tilbud (BUT) Levering af friktionsmåler og vandtank monteret på lastbil DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 1. oktober 2014 14/10811-1 Niels Skov Dujardin nidu@vd.dk Betingelser om udbud og tilbud (BUT) for offentligt udbud af Levering af friktionsmåler og vandtank monteret

Læs mere

Vejdirektoratet 22. maj 2013 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål og svar Nr. 1

Vejdirektoratet 22. maj 2013 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål og svar Nr. 1 Servicering af Vejdirektoratets vintermateriel 2013 Side 1 af 5 Spørgsmål nr. 1 2 3 4 Spørgsmål Der er i materialet ikke nævnt noget om de værkstedslokaler, som er på en del Vejdirektoratets materielpladser.

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE

UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE UDBUDSBETINGELSER JAMMERBUGT KOM- MUNE UDBUD AF CONTAINERE, KOMPRIMATORENHEDER OG BEHOLDERE INDHOLD 1. Indledning 1 2. Den ordregivende myndighed 1 3. Udbudsmaterialet 2 4. Tidsplan for udbudsforretningen

Læs mere

Kalundborg Kommune. Udbud af rammeaftale om levering af vejsalt. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Juli Udgivelsesdato: 5.

Kalundborg Kommune. Udbud af rammeaftale om levering af vejsalt. Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Juli Udgivelsesdato: 5. Udbud af rammeaftale om levering af vejsalt Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Juli 2013 Udgivelsesdato: 5. juli 2013 Kon takt Sagsansvarlig: Jan Krause Teknik og Miljø - Veje, Havne og Grønne Områder

Læs mere

Tilbudsbetingelser for

Tilbudsbetingelser for Tilbudsbetingelser for Konsulentopgave om bistand til forberedelse og gennemførelse af EU-udbud af radionet til maritim nød- og sikkerhedstjeneste i Danmark 21. februar 2014 ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Udbud af vintertjeneste 20132016

Udbud af vintertjeneste 20132016 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Udbud af vintertjeneste 20132016 Februar 2013 Dokument nr A0305472013104SB Revision nr 10 Udgivelsesdato 20 februar 2013 Udarbejdet Kontrolleret Godkendt ATG

Læs mere

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste

Udbudsforskrifter, drift. Vintertjeneste Udbudsforskrifter, drift Vintertjeneste Vintertjeneste med specialmaskiner Paradigma for tilbudsliste (TBL-P) Maj 2004 TILBUDSSAMLELISTE I skemaet anføres alle entreprisenumre, der udbydes samtidigt. Der

Læs mere

TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE:

TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD. Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: TILBUDSLISTE RÅDGIVERUDBUD Trafikal Drift 2013-2016 SEPTEMBER 2012 TILBUDSGIVER: NAVN: ADRESSE: Vejdirektoratet, Driftsområdet Side 1 af 3 BILAG 4 - Undertegnede tilbudsgiver tilbyder hermed på de i "Rammeaftale

Læs mere

Udbud af vintertjeneste Ring 3, Roskildevej m.fl. Genudbud, kørebaner

Udbud af vintertjeneste Ring 3, Roskildevej m.fl. Genudbud, kørebaner Udbud af vintertjeneste 2017 2021. Tilbudsliste (TBL) Glostrup Kommune på vegne af Herlev, Gladsaxe, Albertslund, Rødovre, Lyngby-Taarbæk og Glostrup kommuner 17. juli 2017 Tilbudsliste (TBL) Forside Tilbudsliste

Læs mere

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Annonceringsmateriale Side 1 af 7 Annoncering af LED belysning Morsø kommunes adm. bygning [ Annonceringsmateriale - Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Tidsplan 25.8.2014

Læs mere

UDBUD AF VINTERTJENESTE

UDBUD AF VINTERTJENESTE APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE 2014-2018 ADRESSE COWI A/S Havneparken 1 7100 Vejle TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk APRIL 2014 SYDDJURS KOMMUNE UDBUD AF VINTERTJENESTE

Læs mere

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK

BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 21. marts 2014 14/02645-1 Tea Dyrbye Jensen tdj@vd.dk 7244 3130 BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT), OVERSÆTTELSE-ENGELSK 1. ALMENT Bestemmelser om udbud og tilbud

Læs mere

Tilbudsliste - samleliste

Tilbudsliste - samleliste Side A Tilbudsliste - samleliste Undertegnede tilbyder herved at udføre vintertjeneste på nestående ruter på det i udbudsmaterialet, dateret 11. juli 2014, angivne grundlag. Entreprise Rute Snerydning

Læs mere

Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT)

Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT) 2. Bestemmelse om udbud og tilbud (BUT) UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjeneste 2018 2022 1 Indholdsfortegnelse Indhold 1. Ordregiver...3 2. De udbudte ydelser...3 3. Specifikation af de udbudte

Læs mere

Tilbuddet er afgivet i henhold til de i udbudsperioden udsendte rettelsesblade.

Tilbuddet er afgivet i henhold til de i udbudsperioden udsendte rettelsesblade. TILBUDSBREV VINTERTJENESTE PÅ KØREBANER 2013 Hermed afgives tilbud på Vintertjeneste på kørebaner 2013. Tilbuddet omfatter de på vintersamlelisterne anførte entrepriser til de i vintersamlelisterne oplyste:

Læs mere

Tilbudsliste (TBL) TA11P - TA17P. UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2013 2016

Tilbudsliste (TBL) TA11P - TA17P. UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten 2013 2016 6 Tilbudsliste (TBL) A - Primærruter: B - Sekundæreruter: D - Plov distrikter: Læssevagt: TA01 - TA07 + TRS TA11P - TA17P TB20 - TB29 TD01 - TD13 Sølsted depot UDBUDSMATERIALE for udførelse af vintertjenesten

Læs mere

Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851. Udbudsbekendtgørelse. Varer

Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851. Udbudsbekendtgørelse. Varer 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291851-2014:text:da:html Danmark-Svendborg: Engangsbleer 2014/S 163-291851 Udbudsbekendtgørelse Varer Direktiv 2004/18/EF

Læs mere

Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser.

Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser. Vintertjeneste på præventiv rute -udbud af 7 entrepriser. Tilbudslister. Undertegnede entreprenør tilbyder at udføre vintertjeneste i Middelfart kommune, som anført i udbudsmaterialet, dateret juni 2011

Læs mere

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg

Udbudsannonce. Prækvalifikation. Udbud af hjemmeplejeydelser. Esbjerg Kommune Torvegade 74 6700 Esbjerg Udbudsannonce Prækvalifikation Torvegade 74 6700 Esbjerg Indhold Baggrund og formål...3 Opgavebeskrivelse og omfang...3 Ordregiver...3 Spørgsmål og kontaktperson...3 Prækvalifikationsmateriale...4 Udbudsproces...4

Læs mere

Udbud vedr. indkøb af 2 stk. gaffeltrucks

Udbud vedr. indkøb af 2 stk. gaffeltrucks ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 2 stk. gaffeltrucks UB Udbudsbetingelser August 2013 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 01 Kontrol EP Dato 2013-08-22 Godk. Side PAGE 1 af 10 Udbudsbetingelser indkøb

Læs mere

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014

BUT. Udbud AD-AG.R04. Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft. November 2014 BUT Udbud AD-AG.R04 Ortofoto og højdemodel på strækningen Sdr. Borup - Assentoft November 2014 2 af 6 Indhold AD-AG.R04 INDHOLDSFORTEGNELSE BESTEMMELSER OM UDBUD OG TILBUD (BUT)... 3 1. Alment... 3 2.

Læs mere

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER

Faaborg-Midtfyn Kommune. Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Faaborg-Midtfyn Kommune Juni 2016 DRIFT, VEDLIGEHOLD OG ADMINISTRATION AF MATERIEL TIL VINTERTJENESTEN UDBUDSBETINGELSER Projekt nr. 225724 Dokument nr. 1220168227 Version 2 Udarbejdet af STLA Kontrolleret

Læs mere