HUMANIC TEAMBUILDING TEAMBUILDING/AKTIVITETER UDENDØRS & INDENDØRS I HELE DANMARK - VARIGHED KAN TILPASSES JERES SPECIFIKKE ARRANGEMENT-

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "HUMANIC TEAMBUILDING TEAMBUILDING/AKTIVITETER UDENDØRS & INDENDØRS I HELE DANMARK - VARIGHED KAN TILPASSES JERES SPECIFIKKE ARRANGEMENT-"

Transkript

1 HUMANIC TEAMBUILDING TEAMBUILDING/AKTIVITETER UDENDØRS & INDENDØRS I HELE DANMARK - VARIGHED KAN TILPASSES JERES SPECIFIKKE ARRANGEMENT-

2 CHAIN REACTION Varighed: 1-4 timer Location: Hele landet. Vi kommer til jer eller koordinerer med jeres bookede location Udendørs eller Indendørs: Kan leveres både som indendørs og udendørs koncept FRA SILO-TÆNKNING TIL OPMÆRKSOMHED PÅ DET FÆLLES MÅL Gør op med med silo-tænkningen i jeres organisation - og skab fornyet fokus på jeres fælles mål! Med Chain Reaction er det fælles mål omdrejningspunktet, når alle hold både skal levere resultater hver for sig og samtidig arbejde sammen for at skabe en enorm og alsidig kædereaktion! Alle hold har kravspecifikationer, som de skal leve op til, og der vil typisk opstå et behov for at fokusere på sig selv. Men efterhånden bliver det tydeligt, at hvis den samlede kædereaktion skal fungere, så er et fælles samarbejde på tværs, en absolut nødvendighed. STORM P MASKINEN SOM TEAMBUILDING En multifunktionel Storm P maskine skal flytte den fælles energi fra A-Z, og kreativiteten kommer i dén grad i spil, når gamle materialer får nyt liv, og bowlingkugler, boksehandsker, skibsklokker mv. pludselig skal indgå i en dynamisk kæde af energi fra hold til hold. Forløbet består af en planlægningsfase, hvor holdene indbyrdes skal planlægge og kommunikere efterfulgt af en realiseringsfase, hvor teori møder praksis. Reaktionen igangsættes af hold 1 og skal holdes i live hele vejen til det allersidste hold. Alle har brug for hjælp fra hinanden, hvis anstrengelserne skal bære frugt. VIL KÆDEREAKTIONEN NÅ SIN DESTINATION OG FÅR HELE GRUPPEN SUCCES? Omstillingsparathed og løsningsfokus bliver udfordret, når teorierne fra tegnebrættet møder realiteterne i praksis. Siloerne må nedbrydes, når holdene, udover at løse egne specifikke udfordringer, også hele tiden er nødt til at arbejde på tværs for at nå det fælles mål. Chain Reaction udstiller både vigtigheden af klar kommunikation og gode overleveringer i en travl hverdag, og viser, hvor vigtigt det er, at alle teams og afdelinger kommunikerer og arbejder sammen på tværs.

3 MONEY TALKS Varighed: 2-4 timer Location: Hele landet. Vi kommer til jer eller koordinerer med jeres bookede location Udendørs eller Indendørs: Leveres primært som udendørs koncept, men kan arrangeres indendørs i en større hal eller sal. MÅ DEN TYKKESTE TEGNEBOG VINDE! Målet er at få pengene til at yngle, når I hold mod hold kæmper i en række udfordrende og alsidige samarbejdsaktiviteter. Kort fortalt er fokus på, at omdanne holdets startkapital til en formue. Samtidig er der konstant byttehandler, væddemål og strategiske alliancer i spil. Money Talks er et energifyldt og dynamisk teambuilding-koncept, hvor alle aktiviteter stiller krav til kommunikation, klog rollefordeling, strategisk forståelse, gennemtænkt samarbejde og taktiske forhandlinger. Og på hvert hold vil der være behov for løbende at afstemme strategier, roller og i øvrigt disponere bedst muligt med holdets kontantbeholdning. HVEM ER DE BEDSTE KREJLERE OG HOLDSPILLERE? Udover at konkurrere på teamwork, må I stræbe efter at være de bedste krejlere og de snedigste købmænd. Det sker først og fremmest ved at klare de udfordrende teambuilding-aktiviteter bedst muligt som hold men også ved at satse, skabe alliancer og forhandle jer gennem udfordringerne. Alle deltagernes talenter og kompetencer skal i brug for at stå som vinderhold til sidst. Klimakset på Money Talks opstår i den hæsblæsende finale, der giver mulighed for at vende op og ned på stillingen lige til det sidste. Først når finalen er afgjort, er det holdet med den tykkeste tegnebog, der kan lade sig kåre som dagens absolutte vinderhold. Som afslutning afholdes der en præmieoverrækkelse, hvor vinderholdet kåres og hyldes. Desuden udnævnes Dagens Krejler for den individuelle præstation.

4 TEAMBUILDING OLYMPICS Varighed: 2-4 timer Location: Hele landet. Vi kommer til jer eller koordinerer med jeres bookede location Udendørs eller Indendørs: Leveres primært som udendørs koncept, men kan arrangeres indendørs i en større hal eller sal. TEAMBUILDINGØVELSER I EN OLYMPISK FORTÆLLING Med Teambuilding Olympics, bliver I udfordret i en række teambuiding-øvelser, der er pakket ind i en sportsrelateret fortælling stærkt inspireret af discipliner fra de olympiske og paralympiske lege. Hold mod hold kommer I til at dyste i discipliner der både kræver kommunikation, samarbejde og holdånd. Jagten på medaljer er intens og undervejs vil der blive brug for alle de forskellige talenter og kompetencer, som I besidder på holdet. Sammenhold og teamwork er grundingrediensen, hvis I som hold skal stå med den samlede sejr. ALLE KAN VÆRE MED Trods den sportslige aura omkring Teambuilding Olympics, så er alle øvelser og discipliner skabt, så I alle kan deltage uanset alder eller fysisk formåen. Der er roller til alle og det er i høj grad det hold, der er bedst til teamwork, der klarer sig bedst. SJOVT OG SAMMENRYSTENDE Disciplinerne I møder er inspireret af sportens og olympens historie og så er de omskrevet til et skørt og anderledes format. Der vil med garanti blive grinet meget når I bliver kastet ud i de uvante og meget anderledes team-udfordringer. Alt efter arrangementets varighed, kan I bl.a. støde på aktiviteter som: THE OLYMPIC HISTORY // GOAL BALL // COLLABORATION BASKET // THE TOWER OF POWER // FAIRWAY CHALLENGE // SKISKYDNINGS-STAFETTEN Den endelige afgørelse og fordeling af medaljer afgøres først i den store FINALE, hvor alt kan tabes eller vindes.

5 WILDLIFE COOKING Varighed: 4 timer Location: Hele landet. Vi kommer til jer eller koordinerer med jeres bookede location. Desuden har vi gode samarbejdspartnere i København Udendørs eller Indendørs: Udendørs madlavningskoncept, men kan arrangeres med spisning indendørs på nogle locations NATUROPLEVELSE OG GASTRONOMI Wildlife Cooking tager jer ud i vildmarken til en gourmet-madlavningskonkurrence i den fri natur tilsat hyggelige og spændende udfordringer for alle! Naturoplevelsen og gastronomien smelter sammen i et teambuilding-koncept, hvor der er lagt stor vægt på hygge og fællesskab. GOURMET OVER ÅBEN ILD I hold á 6-7 personer konkurrerer I om at skabe en 3-retters gourmet-menu over åben ild. Hvert hold får udleveret madlavningsremedier, service samt en stor kurv fyldt med friske og lækre råvarer. I samspil med naturens øvrige tilbud, skal holdene skabe den bedst mulige kulinariske oplevelse under de forholdsvis primitive forhold. Undervejs prøver I kræfter med forskellige team-udfordringer som Ildens Mester, Nak & Æd, samt Naturens Spisekammer, hvor fordele og ekstra ingredienser kan vindes for at styrke holdets chance for at opgradere menuen og i sidste ende løbe afsted med sejren! HYGGE MED FÆLLES LANGBORDSMIDDAG Dagen afsluttes med en herlig præsentation af menuerne, efterfulgt af langbordsmiddag hvor dagens kreationer og retter nydes på tværs af holdene. Den mest kreative og smagfulde menu kåres, og vinderholdet hædres sammen med Dagens Vildmarks Mesterkok. VI KOMMER GERNE TIL JER Har I et grønt område elle lign., så kommer vi gerne ud og stiller op til Wildlife Cooking på jeres adresse. Vi medbringer alt nødvendigt gear til madlavnings-eventet.

6 CITY CHALLENGE Varighed: 1-4 timer Location: Fast i København & Aarhus / Kan dog skræddersys til locations i hele landet HÆSBLÆSENDE OG INVOLVERENDE RACE- HOLD MOD HOLD GENNEM BYEN Kom på en involverende opdagelsesrejse mellem historiske bygninger, snørklede gader og ikoniske monumenter. Fokus er på teamwork, holdkonkurrence, kreativitet og fælles opmærksomhed. I City Challenge får I via jeres mobiltelefoner adgang til et univers af team-udfordringer og opgaver, der er spredt ud i byområdet hvor I befinder jer. Spillet er GPS-styret og kan således først åbnes, når I som hold befinder jer på rette sted. I spillet får I adgang til et interaktivt bykort samt et utal af varierende opgaver. Udfordringerne er alsidige og kreative, og I får brug for både historisk viden, kulturel indsigt, logisk tankegang, kreative løsninger, skæve indfald og især: Teamwork! UNIVERS AF KULTUR, HISTORIE OG SEVÆRDIGHEDER Turen gennem byen tager jer ud på en spændende og underholdende opgavejagt. Undervejs møder I en lang række varierende team-udfordringer, hvor kreativitet, samarbejde og kommunikation bliver sat i spil. I vil bl.a. møde historiske spørgsmål, kryptiske gåder og aktive teamudfordringer. Spillet indeholder også fotoopgaver og filmoptagelser, hvor jeres kreative talent virkelig kommer på prøve. Som afslutning kåres vinderholdet og en præsentation af holdenes video- og fotokreationer kan vises på den afsluttende location - eller kan eftersendes, hvis dette ønskes. FÅ SKRÆDDERSYET SPILLET MED JERES EGET INDHOLD Dette er oplagt hvis I ønsker jeres egen identitet implementeret i udfordringerne. Eksempelvis kan emner fra jeres dagligdag, jeres værdier eller jeres nye strategi indgå i opgaverne. Eller vi kan skabe nogle sammenrystende og sociale opgaver omkring hvem der er hvem i organisationen? Vi har gode erfaringer og sjove forslag. Tillægsprisen for et skræddersyet City Challenge er DKR ,00 ekskl. moms for 12 opgaver.

7 KUFFERTMYSTERIET Varighed: 45 min. - 2 timer Location: Hele landet. Vi kommer til jer eller koordinerer med jeres bookede location Udendørs eller Indendørs: Er skabt som indendørs koncept men kan afholdes udendørs hvis vejret er godt. SOM ET ESCAPE ROOM I EN KUFFERT Kuffertmysteriet er opbygget som et klassisk escape room mysterium men i stedet for et lukket rum, kan I sidde omkring mødebordet med jeres kuffert og det er i dennes indhold at hele mysteriet ligger. Og I kan opklare sagen lige dér. Kuffertmysteriet er oplagt som et energi break i mødedagen eller konferencen. LØS MYSTERIET OM DEN MYSTISKE KUFFERT En gammel kuffert er dukket op, fundet på et hotelværelse. Glemt og gemt bag badeværelsesspejlet i 20 år. Et anonymt tip har ledt til kuffertens opdagelse, og ifølge den anonyme kilde var den tiltænkt et giftangreb, som aldrig blev fuldført. Detonatorens selvudløser er indstillet til max 20 år. Det er nu op til jeres efterforskningshold at få detoneret bomben på sikker vis inden tiden løber ud - og I skal naturligvis finde ud af, hvem der står bag. Men hvor skulle giften udløses? Hvornår skulle det ske? Og hvorfor? Der er mange ubesvarede spørgsmål, som efterforskningsholdet skal optrevle før mysteriet om den efterladte kuffert er løst. Det største mysterie ved kufferten er, at der intet mystisk er ved den!? Den er tilsyneladende blot pakket med toilettaske, sommertøj, aviser, yatzy spil, billetter, mv. til et hyggeligt hotelophold et sted i Danmark. STOP KATASTROFEN INDEN TIDEN UDLØBER Fokus for dette forløb er holdsamarbejde og kommunikation med afsæt i Escape Room tematikken. Jeres hold er en gruppe efterforskere, og det er jeres opgave at stoppe katastrofen inden det er for sent. Kuffertmysteriet kan løses omkring møde- eller middagsbordet og vikler deltagerne ind i et mystisk univers af gåder, fakta og fiktion fra en svunden tid. Det samlede vinderhold findes først og fremmest ved både at have løst mysteriet indenfor deadline men hvis flere hold klarer opgaven, vil det være det hold, som har løst delopgaverne bedst, der kåres som vinder til sidst.

8 AROUND THE WORLD Varighed: 1-3 timer Location: Hele landet. Vi kommer til jer eller koordinerer med jeres bookede location Udendørs eller Indendørs: Kan leveres både som indendørs og udendørs koncept PERFEKT ENERGIBREAK TIL MØDEDAGEN Konceptet er skræddersyet til at foregå i jeres konferencelokale og kan sættes op og ryddes væk på kort tid. Derfor er det et oplagt valg hvis I kun har kort tid til at få et sjovt og sammenrystende energibreak i jeres mødedag. LAND I SIGTE! I Around The World bliver jeres lokale omdannet til en tre-mastet skonnert og jeres hold til en broget besætning matroser. Med jeres telefoner som guide og til lyden af mågeskrig og bølgeskvulp i lokalet, sendes I på en jordomsejling rundt i verdens spændende historie og særprægede kulturer! På hver af de mange destinationer møder I teamudfordringer, gåder og kryptiske opgaver og I skal hele tiden tage beslutninger og vurdere tilvalg og fravalg, som har konsekvenser for jeres rejse. Hver beslutning har indflydelse på jeres resultater, og for at gå i land på de vigtige destinationer, skal koder først knækkes og mysterier skal løses. ALLE TALENTER I SPIL Variationen af opgaver udfordrer alle talenter på holdet og spænder over geografiske- og landespecifikke spørgsmål såvel som kreative fotoopgaver, musikalske udfordringer, paratviden og billedlig forståelse. Blandt romtønder, flaskeposter og gamle søkort skal I løse de mange forskelligartede opgaver for at komme videre på jeres færd over verdenshavene. Dette teambuilding-arrangement vil med garanti sætte gang i lattermusklerne. Jordomrejsens nøjagtige design bliver tilpasset stedets fysiske rammer og åbner op for, at deltagerne kan lade sig rive med af spillets univers og eventyrlige ramme. FÅ SKRÆDDERSYET SPILLET MED JERES EGET INDHOLD Som noget ekstra kan vi, mod et tillæg til prisen, skræddersy Around The World til netop jeres indhold. Dette er oplagt hvis I ønsker jeres egen identitet implementeret i udfordringerne. Tillægsprisen for et skræddersyet Round The World er DKR ,00 ekskl. moms for 12 opgaver.

9 THE BLOODLINE Varighed: 2-4 timer Location: Fast i København indre by MYSTIK OG LEDETRÅDE I DET GAMLE KONGENS KØBENHAVN I inviteres med på et medrivende mystik-forløb i de historiske og stemningsfyldte gader omkring Marmorkirken, Amalienborg og Nyhavn. JAGT SANDHEDEN OM DEN KONGELIGE SLÆGT Med afsæt i en virkelig fortælling, skal I på jagt efter sandheden om den kongelige slægt. På den fascinerende rejse gennem tiden, ledes I forbi fantastiske bygninger og ind i de kringlede stræder og hen til særlige historiske vartegn. I får kryptiske ledetråde fra den mystiske slægtshistorie om kongehuset, og ved hjælp af årvågenhed, god hukommelse, logik og teamwork, skal I opklare de fordækte historier og åbenbare sandheden. TRÆD IND I ET ESCAPE ROOM GENNEM KØBENHAVNS GAMLE HISTORIE Forløbet er egnet til teams, der ønsker en sjov og sammenrystende escape room inspireret skattejagt gennem de gamle historier i indre København. Alle de skjulte detaljer i bybilledet skal, sammen med de ældgamle bykort, guide jer gennem fortællingen. I kommer bl.a. til at opleve Nyhavn, Amaliehaven, Amalienborg, Rundetårn, Marmorkirken, Gråbrødre Torv, Amager Torv, Vor Frue Kirke, Christiansborg - samt en række af de mange gemte og glemte historiske kendetegn ved København. Den spændende finale i området omkring Nyhavn/Marmorkirken vil til sidst afsløre dagens vinderhold som behørigt kan hyldes. Teambuildingkonceptet The Bloodline kan med fordel kombineres med en lækker middag på en af vores samarbejdsrestauranter i indre København.

10 KOMMUNIKATION & TEAMWORK Varighed: 2-4 timer Location: Hele landet Udendørs eller Indendørs: Kan leveres både som indendørs og udendørs koncept TEAMBUILDING MED FOKUS PÅ KOMMUNIKATION OG FÆLLES PROBLEMLØSNING Kommunikation & Teamwork er et aktivitetskoncept med teambuildingøvelser, der skræddersyet til teamudviklingsworkshoppen Fra Gruppekultur til Teamkultur hos Humanic Consult. Konceptet kan dog sagtens fungere alene som et aktivt teambuildingevent, hvor jeres kommunikation og samarbejdsevner bliver udfordret i en række sjove og krævende øvelser. Bemærk dog, at såfremt I ønsker at Humanic skal facilitere grupperefleksioner og læringsindhold i forbindelse med øvelserne, så skal en af vores teamudviklingskonsulenter fra Humanic Consult være med på dagen og et foredrag eller en workshop bør tilkøbes, så I får den røde tråd fra teamudviklingsteorierne til de praktiske øvelser i dette event. TEAMKULTUR HANDLER OM KLARE MÅL, FÆLLES ANSVAR OG GENSIDIG AFHÆNGIGHED Alle øvelser er bygget op for at iscenesætte vigtigheden af at klarlægge rollefordeling, skabe konsensus omkring spillereglerne og aftalerne i teamet og udnytte hinandens forskelligheder optimalt for at skabe resultater. Et succesfuldt team er kendetegnet ved :: Klare, fælles mål :: Gensidig afhængighed :: Klar rollefordeling :: Konsensus om aftaler og spilleregler :: Accept og respekt for forskelligheder Dette er essensen i den præstationsdygtige teamkultur - og med KOMMUNIKATION & TEAMWORK sætter vi det i ind et praksisperspektiv med sjove øvelser og aktive opgaver, der netop stiller krav til alt det. I den overordnede workshop Fra Gruppekultur til Teamkultur vil øvelserne være en integreret del af forløbet. Kontakt Humanic Consult for yderligere info herom.

11 PRISER -Alle priser er ex. moms MØDEPAUSER & ENERGIZERS MINUTTER V/min. 15 personer V/min. 30 personer V/min. 60 personer 2 TIMERS TEAMBUILDING/AKTIVITETER V/min. 15 personer V/min. 30 personer V/min. 60 personer V/min. 90 personer V/min. 150 personer V/min. 300 personer 3 TIMERS TEAMBUILDING/AKTIVITETER V/min. 15 personer V/min. 30 personer V/min. 60 personer V/min. 90 personer V/min. 150 personer V/min. 300 personer Pris pr. ekstra times teambuilding udover 3 timer GASTRO TEAMBUILDING WILDLIFE COOKING Wildlife Cooking 4 timer v/min. 15 personer DKK 395,00 pr. person DKK 355,00 pr. person DKK 315,00 pr. person DKK 590,00 pr. person DKK 550,00 pr. person DKK 485,00 pr. person DKK 425,00 pr. person DKK 355,00 pr. person DKK 295,00 pr. person DKK 620,00 pr. person DKK 580,00 pr. person DKK 515,00 pr. person DKK 455,00 pr. person DKK 385,00 pr. person DKK 325,00 pr. person DKK 35,00 pr. person DKK 1.175,00 pr. person BEMÆRK, vedr. minimum antal deltagere: Ved deltagerantal til Teambuilding & Gastro-Teambuilding under 15 personer, betales der for 15 deltagere. Teambuilding-prisen indeholder: Teambuilding-arrangement, Præmier til vindende hold samt Dagens deltager, professionelle instruktører, Humanic projektleder fra aktivitetsstart til endt aktivitetsforløb, projektteam før og efter forløbet, Alle transportgebyrer og transporttillæg. Gastro-teambuilding-prisen indeholder: Samme som ved Teambuilding-arrangement + Alle råvarer/retter, øl, vin og vand ad libitum i 4 timer samt alle remedier til madlavning. TILVALGSMULIGHEDER Drikkepakke Velkomstbobler, øl, vin og vand i op til 3 timer DKK 200,00 pr. person Teamudvikling v. HUMANIC CONSULT Teamudviklings-foredrag 60 minutter DKK 9.500,00 i alt Teamudviklings-workshop 3,5 timer for op til 15 personer DKK ,00 i alt Pris pr. efterfølgende deltager DKK 650,00 Kursusdag 7 timer for op til 15 personer DKK ,00 i alt Pris pr. efterfølgende deltager DKK 950,00 Insight Discovery personprofil DKK 1.875,00 pr. person

12 humanic.dk

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

OPLEVELSER hos BYHØST

OPLEVELSER hos BYHØST OPLEVELSER hos BYHØST Teambuilding, Madoplevelser og Events Vi tilbyder Det Vilde Madværksted Det Sociale Måltid Den Store Madoplevelse Sanketur Grønne Udfordringer Vild Viden Byhøst Events Teambuilding

Læs mere

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost

www.unisans.dk MADhouse MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost MADhou Tlf 70 24 16 20 - kvalitet, leg og smagsoplevelser Julefrokost www.unisans.dk MADhouse se MADhouse Tænker din virksomhed innovativt? - så pust liv i årets julefrokost Opgrader årets sidste personalefest

Læs mere

Læs mere på de følgende sider...

Læs mere på de følgende sider... Spar op til 50% på jeres næste teambuildingsarrangement afholdt i hele landet. Priserne gælder helt frem til 1. februar 2012 I efteråret 2011 har Teampeople en lang række spændende aktivitetstilbud til

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: Kære lærere! H.C. Andersen Festivals inviterer jeres 3.-6. klasser til Building Games, hvor leg og læring forenes i en inspirerende konkurrence. Her får eleverne muligheden for at være kreative

Læs mere

Mennesker Succes Udvikling

Mennesker Succes Udvikling Mennesker Succes Udvikling CoastZone er teambuilding og teamudvikling i hele Danmark. Vi styrker relationerne i jeres team og viser jer vejen til nyt potentiale! »Mennesker med succes skaber udvikling«c

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE Midt i Danmark, midt i Aarhus, midt imellem det klassiske Latinerkvarter og det moderne ARoS har vi omdannet vores tidligere restaurant på

Læs mere

VORES LOCATION DIN LOCATION

VORES LOCATION DIN LOCATION VORES LOCATION DIN LOCATION FORNYELSE, FORKÆLELSE, FORDYBELSE LETZ SUSHI, Det Japanske Tårn, Tivoli Midt i hjertet af København finder du LETZ SUSHI i det 110 år gamle Japanske Tårn, placeret i Tivolis

Læs mere

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS

TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS TEAMBUILDING, SJOV OG WELLNESS - Spændende aktiviteter for firmaer, foreninger og grupper OPLEVELSER OG EVENTS Har I brug for fælles oplevelser, der kan ryste venner, kollegaer og afdelinger sammen eller

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH Cooking inden og udland I vores cooking

Læs mere

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1

Teambuildings og kokkeskoler 2010. Indholdsfortegnelse TEAMBUILDINGS OG KOKKESKOLER 2010 1 Virksomheden kan står over for udfordringer der skal løses, ved at I arbejder sammen opnås bedre resultater, udvikle virksomheds medarbejder på teambuilding kursus på Marketenderiet med Lantz. Teambuildings

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF. 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DKWWW.DETFRANSKEHJORNE.dk http://worldkitchenevents.com/ http://bruno-leanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS

Læs mere

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig!

En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! En kreativ og 'funtastisk' verden i konstant bevægelse venter dig! Vores filosofi er, at vi alle sammen har brug for at blive udfordret, hvis vi vil gøre fremskridt og at den bedste måde at sætte det i

Læs mere

MEETINGS. Design dit møde

MEETINGS. Design dit møde MEETINGS Design dit møde 1 Vi tilbyder dig gratis hjælp til at få din konference i Kolding til at lykkes at finde det bedste mødested til dine behov at inddrage hele byen til afholdelse af spændende arrangementer

Læs mere

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms

GPS, kommunikation. conference.aarhus@radissonblu.com radissonblu.com/hotel-aarhus. fra Kr. 605,- + moms GPS, kommunikation Mål Målet med dagen er, at give deltagerne en god oplevelse med fokus på samarbejde, kommunikation hvor alle uanset fysisk form har mulighed for at deltage. GPS, kommunikation Gruppen

Læs mere

RELATIONER TEORI METODE PRAKSIS. Målgruppe. Mål. Varighed Forberedelse

RELATIONER TEORI METODE PRAKSIS. Målgruppe. Mål. Varighed Forberedelse DRILLE MED NAVNE Målgruppe Nye elevhold, hvor eleverne ikke kender hinandens navne endnu. Ikke alt for store grupper. Mål - At lære hinanden at kende - At opnå en høj grad af koncentration Varighed Varigheden

Læs mere

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel.

- målet er: at lære deltagerne at kunne være på i en ukendt og evt. pressset situation med kort varsel. Intro forløb forløbet er lavet til at kunne afvikles over 2 lektioner. 1 Lektion: Gennemgang af konceptet. Jeg snakker ud fra mine egne erfaringer og oplevelser med filosofien. I slutningen af timen får

Læs mere

SoftEyes. - mere end teambuilding

SoftEyes. - mere end teambuilding SoftEyes - mere end teambuilding Hos SoftEyes skræddersyr vi produkter til dine behov - fra enkle stærke oplevelser til længere kompetenceudviklende forløb Events Vi er specialister i at tilpasse rammer

Læs mere

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE

LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE LETZ SUSHI TILBYDER NU EN SKRÆDDERSYET LØSNING TIL NETOP DIN VIRKSOMHED OG MEDARBEJDERE Bliver arbejdsdagen ofte lidt længere end ventet? Eller er kantinen ikke altid så spændende til frokost, når der

Læs mere

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org

VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE. www.streetdinners.org VI FEJRER -ÅRET MED EN GADEMIDDAG-FESTIVAL GØR-DET-NEMT MED VORES STREETDINNER-GUIDE www.streetdinners.org Gademiddage er for at... 1 lære sine naboer at kende og fejre den gade eller bydel man bor i.

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26- INFO@DETFRANSKEHJORNE.DKWWW.DETFRANSKEHJORNE.dk http://worldkitchenevents.com/ http://bruno-lecanu.dk 1 SKØDSTRUP KØBENHAVN

Læs mere

Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk

Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk DAGSMØDE FRA KR. 315,PR. PERSON Hold dit næste kursus hos os i Skærbæk Skærbæk Kursus- og Eventcenter ligger midt i Danmarks flotteste natur med Nationalparken, Vadehavet og Rømø som nærmeste nabo. Vi

Læs mere

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde

Friluftsliv i børnehøjde. Personale og forældre. Gård-snak Børn i naturlig balance. Engagement, tillid og samarbejde Engagement, tillid og samarbejde Vi viser vejen! Et godt børneliv kræver synlige og troværdige voksne, der kan og vil vise vej. Vi er professionelle! Vi er et engageret personale, som tør stå ved vores

Læs mere

Konferencelokaler har været kedelige siden. altid. altid

Konferencelokaler har været kedelige siden. altid. altid Konferencelokaler har været kedelige siden altid altid Konferencer & Mødedage på SalonSalon Hos SalonSalon handler det om, at vores konferencegæster skal føle sig hjemme, fra de sætter deres fødder indenfor

Læs mere

H.C. ANDERSEN FESTIVALS

H.C. ANDERSEN FESTIVALS Inspireret af: EN INVITATION H.C. Andersen Festivals inviterer til Building Games en konkurrence, hvor leg og læring forenes. I konkurrencen får eleverne mulighed for at være kreative med LEGO -klodser

Læs mere

Hvad er viaart? viaart kan betegnes som en tænke-, arbejds- og handlemåde, der bidrager til udforskningen af individuel og fælles potentiale.

Hvad er viaart? viaart kan betegnes som en tænke-, arbejds- og handlemåde, der bidrager til udforskningen af individuel og fælles potentiale. viaart Hvad er viaart? viaart er et innovativt koncept, med fokus på udvikling via kunsten. Forretningsområdet tager afsæt i en kunstnerisk 7-trins proces, hvor fokus er på at udvikle målrettede produkter

Læs mere

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter

Scandic The Reef. Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Scandic The Reef Et mødested fuld af eventyr og udfordrende aktiviteter Indhold Velkommen til Scandic The Reef... 4 Inspirerende møder...5 Adventure Challenge Caribic...6 Spændende og udfordrende events...

Læs mere

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi

K U R S U S K R Y D D E R I. Kursuskrydderi Kursuskrydderi Dyst på Grill! I bliver delt op i hold og får udleveret grill, en kurv med råvarer og kun fantasien sætter grænser i kampen om at blive aftenens grillmester. Vores kyndige grillkok er selvfølgelig

Læs mere

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter

Fuglsøcentret. Kursus og konferencecenter Fuglsøcentret Kursus og konferencecenter VELKOMMEN >> Et besøg på Fuglsøcentret er noget ganske særligt! Det er et ophold, hvor service, engagement og rummelighed går hånd i hånd med ro, smuk natur og

Læs mere

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder

SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER. Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder SKAB RESULTATER I UNIKKE OMGIVELSER Samadhi Spa en oase i hjertet af København, der rummer utallige muligheder for virksomheder 2 Samadhi Spa har de særlige omgivelser, der skaber de særlige resultater.

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH - MAURITIUS Video Stjerner Prisen Bruno

Læs mere

PROGRAM. MUSKELSVINDFONDENS LANDSMØDE Den maj 2019 Musholm Ferie - Sport Konference. Musholmvej 100, 4220 Korsør

PROGRAM. MUSKELSVINDFONDENS LANDSMØDE Den maj 2019 Musholm Ferie - Sport Konference. Musholmvej 100, 4220 Korsør PROGRAM MUSKELSVINDFONDENS LANDSMØDE Den 24. 26. maj 2019 Musholm Ferie - Sport Konference Musholmvej 100, 4220 Korsør Landsmøde 2019 FREDAG DEN 24. MAJ STED TID Indkvartering og registrering Receptionen

Læs mere

Madvare og drikkelse: Det er ikke tiiladt at medbringe mad og drikkevarer i Play Time. Der vil altid være vand til børnene.

Madvare og drikkelse: Det er ikke tiiladt at medbringe mad og drikkevarer i Play Time. Der vil altid være vand til børnene. Play Time er Club La Santas morgenaktivitetsklub, hvor børnene bliver motiveret til at møde nye venner, bruge deres kroppe og deltage i sjove og organiserede aktiviteter eller blot hygge sig med at tegne,

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen Thisted- og Morsø Kommune inviterer til Kommunal Idrætsdag Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen 1 Invitation til Kommunal Idrætsdag 2019 Thisted- og Morsø Kommune har hermed fornøjelsen af at

Læs mere

Hvad bruger den excellente leder sin tid på?

Hvad bruger den excellente leder sin tid på? Hvad bruger den excellente leder sin tid på? De fleste ledere, jeg taler med, bruger en stor del af ugen på deres arbejde. Mange af dem forklarer det med, at det er en del af jobbet og, at det jo er det,

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Eksamineret Scrum Master

Eksamineret Scrum Master Eksamineret Scrum Master Bliv en succesfuld Scrum Master Scrum er en metode, der hjælper organisationer med at få mest muligt ud af deres indsatser. Metoden er en af de mest udbredte til at styre komplekse

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED

OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED OPLEV CROSS I EN HELT NY KONKURRENCE, HVOR ALLE KAN VÆRE MED Interessen for cross er stor i hele verden, og den er støt stigende i Danmark. Og med god grund. Cross er en af de smukkeste og mest traditionelle

Læs mere

Den lille guide til Storytelling

Den lille guide til Storytelling Den lille guide til Storytelling Vil du gerne i gang med storytelling? Så har du her en nem og overskuelig guide til Storytelling. Målet er at give dig et praktisk redskab til at bygge din historie op,

Læs mere

Ud i det blå. - Musik- og Teaterleg for de 0 3 årige. Udarbejdet af Ditte Aarup Johnsen

Ud i det blå. - Musik- og Teaterleg for de 0 3 årige. Udarbejdet af Ditte Aarup Johnsen Ud i det blå - Musik- og Teaterleg for de 0 3 årige Udarbejdet af Ditte Aarup Johnsen Ud i det blå er et musik- og teaterprojekt for dagplejere og deres børn i Aarhus Kommunes Dagpleje. Projektet er kendetegnet

Læs mere

Konferencer & Mødedage på

Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på Konferencer & Mødedage på SalonSalon Hos SalonSalon handler det om, at vores konferencegæster skal føle sig hjemme, fra de sætter deres fødder indenfor døren til de går igen.

Læs mere

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig.

Alle spørgsmålene er samlet i klaser af fire. Ud for hver klase af fire udsagn skal du vælge det udsagn, som du synes siger mest om dig. Test til de fire tænkestile Jeg har rubriceret spørgsmålene ved hjælp af Robert Dilts og Gregory Bateson s logiske niveauer. Spørgsmålene retter sig derfor mod: Hvilke omgivelser og rammer tænkestilen

Læs mere

Teams der vinder! - Samarbejde, der rykker

Teams der vinder! - Samarbejde, der rykker Teams der vinder! - Samarbejde, der rykker De gør de på håndboldlandsholdet. De gør det i guldkajakken. Og de gør det mange andre steder i sportens verden de vinder ved at samarbejde effektivt. De udnytter

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Ishøj Kommune Børne- og Ungepolitik Børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale S 1 Velfærdspolitik Børne- og Ungepolitik Medborgerpolitik Miljøpolitik Erhvervs- og Beskæftigelsespolitik

Læs mere

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk

Foredrag 2015. Mindbooster. Foreningen hjernesund Færøvej 51 2800 Lyngby Telefon +45 4162 4887 E-mail: info@hjernesund.dk Foredrag 2015 Mindbooster STYRK DET MODNE LIV - få inspiration og viden med foredrag fra Mindbooster Det bedste jeg kan gøre for mig selv, min familie og venner er at holde mig frisk og i live - Charlotte,

Læs mere

MOTIVERENDE MØDER HVOR MOTIVATION OG AKTIV LÆRING ER AFGØRENDE FAKTORER

MOTIVERENDE MØDER HVOR MOTIVATION OG AKTIV LÆRING ER AFGØRENDE FAKTORER MOTIVERENDE MØDER HVOR MOTIVATION OG AKTIV LÆRING ER AFGØRENDE FAKTORER OPLEV MØDEBUDSKABET OG SKAB STØRRE VÆRDI... Comwell og CoastZone en af Danmarks største udbydere af teamudvikling og aktiv læring

Læs mere

Kontakt Heidi M. Rasmussen Koordinator Mandag Morgen 33 93 93 23 heidi@mm.dk

Kontakt Heidi M. Rasmussen Koordinator Mandag Morgen 33 93 93 23 heidi@mm.dk Kontakt Heidi M. Rasmussen Koordinator Mandag Morgen 33 93 93 23 heidi@mm.dk Oversigt over vigtige deadlines 3 Om logospecifikationer 4 Om tekst om udstilling til trykt program 5 Om logistik og indretning

Læs mere

SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING

SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING SJOV OG EFFEKTIV TEAMBUILDING Sjov og effektiv teambuilding der styrker samarbejdet imellem dine medarbejdere Teambuilding er noget alle uanset alder, fysik og erfaring - kan deltage i på lige fod fra

Læs mere

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow

Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow Guide til projektledere: Succesfuld konceptudvikling, kommunikationsstrategi og eksekvering af dit projekt på BetterNow version 1.0 maj 2012 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Definer budskabet

Læs mere

En sjov udendørs dag...

En sjov udendørs dag... En sjov udendørs dag... Har I medarbejdere, der skal belønnes, kunder der skal plejes, eller har I blot lyst til en god dag i hinandens selskab, så lad os klare alt det praktiske.. Vi arrangerer en dag

Læs mere

Børne- og Ungepolitik

Børne- og Ungepolitik Ishøj Kommune Børne- og Ungepolitik Børn og unge sejrer i eget liv og når deres fulde potentiale 1 Børne- og Ungepolitik for Ishøj Kommune Velfærdspolitik Borgmesteren har ordet I Ishøj Kommune har vi

Læs mere

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning

OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning OutdoorMums: Efterfødselstræning og naturvejledning Af Nanna Winbladh, naturvejleder i Kolding Kommune OutdoorMums er efterfødselstræning i naturen kombineret med naturvejledning. Hver torsdag formiddag

Læs mere

Madvare og drikkelse: Det er ikke tiiladt at medbringe mad og drikkevarer i Play Time. Der vil altid være vand til børnene.

Madvare og drikkelse: Det er ikke tiiladt at medbringe mad og drikkevarer i Play Time. Der vil altid være vand til børnene. Play Time er Club La Santas morgenaktivitetsklub, hvor børnene bliver motiveret til at møde nye venner, bruge deres kroppe og deltage i sjove og organiserede aktiviteter eller blot hygge sig med at tegne,

Læs mere

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer

Kreativ nytænkning. Få nye ideer til innovation og forandring. Kreativitet på kommando. Hvem deltager? Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Kreativ nytænkning Kreativ nytænkning Bryd dine tankemønstre, og lær at få nye ideer Få nye ideer til innovation og forandring Vi lever i en verden fuld af forandring. Hvis du har vanskeligt ved at bryde

Læs mere

sommerferie guide en (halv)sund Sårdan holder du sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

sommerferie guide en (halv)sund Sårdan holder du sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Iris guide Juni 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 sider Styrk dit liv med Chris MacDonald Sårdan holder du en (halv)sund sommerferie Hold fast i de sunde vaner på ferien Det tager

Læs mere

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach

Side 1 af 7. Vil du lære. at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Side 1 af 7 Vil du lære at mestre dit (arbejds)liv? Sanne Holm Certificeret Coach Spiritualitet i dit liv et spørgsmål om opmærksomhed og væren Mentortimer, supervision og seks workshopdage på smukke Jegindø

Læs mere

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE

NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE NYHEDSBREV FRA FARS KØKKENSKOLE December 2013 Fars Videokogebog er i luften Endelig blev den klar til de dejlige fædre og børn ude i det ganske land Fars Videokogebog er gået luften og er nu online på

Læs mere

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit

Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit Fortæl verden om JERES fejring af STORE SMAGEDAG Pressekit 1 PRESSETIPS Jeres køkken skal da i pressen! Lækker veltillavet mad, glade inspirerede medarbejdere og tilfredse mætte kunder er værd at fortælle

Læs mere

playmaker program Samfundsniveauet Det sociale niveau Det individuelle niveau Identitet Nysgerrighed og refleksion Konflikthåndtering Demokrati

playmaker program Samfundsniveauet Det sociale niveau Det individuelle niveau Identitet Nysgerrighed og refleksion Konflikthåndtering Demokrati Empowerment Niveauer Empowerment Idræt er vigtig i unges udvikling, fordi det styrker fysisk og mental sundhed samtidig med, at det skaber vigtige, sociale relationer. Idræt er en mulighed for leg, deltagelse

Læs mere

TEAMBUILDING AKTIVITETER

TEAMBUILDING AKTIVITETER TEAMBUILDING AKTIVITETER Navigator GPS Challenge Moderne teknologi krydret med en stifinders logik og opgaver som kræver viden og samarbejde, er præcist hvad vi har samlet i et spændende koncept, som alle

Læs mere

Mål- og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning

Mål- og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning - og indholdsbeskrivelse for Jels Skoles Fritidsordning Revideret august 2016 Indledning Den pædagogiske virksomhed i Jels SFO er en bred vifte af situationer, hvor vi med afsæt i den anerkendende tænkning

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH Cooking inden og udland I vores cooking

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Sammen om en bedre skole

Sammen om en bedre skole Sammen om en bedre skole Brug skolernes trivselsdag den 4. marts 2011 Skolernes primære opgave er elevernes læring og udvikling. Denne opgave løses bedst, hvis fundamentet er trivsel og tryghed for alle.

Læs mere

Du indbydes til FDF Landslejr 2016

Du indbydes til FDF Landslejr 2016 Du indbydes til FDF Landslejr 2016 Årets fedeste sommerlejr Lejrbål med 10.000 Masser af nye venner Fællesskab Ta med til Molevitten Praktisk info FDF Landslejr 2016 er en kæmpe sommerlejr for alle FDFere.

Læs mere

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box

SAND BOX stecherinsti.com/sand-box SAND BOX 3 SAND BOX stecherinsti.com/sand-box Vil du gerne omsætte viden til værdi, og finde ud af, hvordan du bringer dig selv i spil til et interessant job, som du brænder for, så deltag i mit 10 ugers

Læs mere

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016

BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN november 2016 BARCELONA SMART CITY EXPO 2016 NETVÆRKSPAKKEN 14. 17. november 2016 DANISH PROGRAM PARTNERS AND EXHIBITORS CLEANS SMART CITY ÅRSKONFERENCE På den årlige Smart City Expo & World Congres i Barcelona har

Læs mere

Helhedsorienteret Projektledelse

Helhedsorienteret Projektledelse Helhedsorienteret Projektledelse I århundreder har vi spillet ludo og dygtiggøre os i spillet. Moderne ledelsesudvikling - dans på bordene Gode ledere tør og har evnerne til at sætte sig mål, som andre

Læs mere

Mikkel og Victoria i Tivoli

Mikkel og Victoria i Tivoli Mikkel og Victoria i Tivoli Victoria får en sød nisseven side 1 Mikkel og Victoria i Tivoli 1 Sommeren er endelig kommet og Mikkel og Victoria nyder, at det er blevet varmt. Dagene er blevet længere og

Læs mere

At skabe sin egen helt ud af ler, lego, pinde, perler, skyer, fjer, trylledej, mudder eller hvad-som-helst kan være et spændende og lærerigt projekt.

At skabe sin egen helt ud af ler, lego, pinde, perler, skyer, fjer, trylledej, mudder eller hvad-som-helst kan være et spændende og lærerigt projekt. MIN HELT Af Mette Hegnhøj Mortensen At skabe sin egen helt ud af ler, lego, pinde, perler, skyer, fjer, trylledej, mudder eller hvad-som-helst kan være et spændende og lærerigt projekt. MIN HELT består

Læs mere

Mind Map. Bevar overblikket i alle situationer. Hvad kan du bruge Mind Map til? Få det visuelle overblik, du har brug for

Mind Map. Bevar overblikket i alle situationer. Hvad kan du bruge Mind Map til? Få det visuelle overblik, du har brug for Mind Map Mind Map Få det visuelle overblik, du har brug for Bevar overblikket i alle situationer Giv dig selv et værktøj, der hjælper dig med at være oven på i de fleste situationer. Mind Map er et visuelt

Læs mere

Lukke-øvelser til dine processer. En e-bog om at afslutte og samle op på processer

Lukke-øvelser til dine processer. En e-bog om at afslutte og samle op på processer Lukke-øvelser til dine processer En e-bog om at afslutte og samle op på processer I denne e-bog får du tre øvelser, du kan bruge, når du skal afslutte en proces. Øvelserne har til formål at opsamle idéer

Læs mere

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY

GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY GUIDE TIL KOM-OG-PRØV DANISH NATIONAL SURFING DAY HVAD ER DANISH NATIONAL SURFING DAY? Siden 2004 har hele verdens surf community afholdt den årlige begivenhed; International Surfing Day. Dagen er skabt

Læs mere

Teambuilding Møder Events. KonferenceR

Teambuilding Møder Events. KonferenceR Teambuilding Møder Events KonferenceR MARCUSSENS & ARENA ASSENS LAD MARCUSSENS HOTEL & ARENA ASSENS DANNE RAMMEN OM DIN NÆSTE KONFERENCE Konference, events og teambuilding Individuel sparring, rådgivning

Læs mere

GOURMENSCH OUTDOOR TEAMCOOKING. # GOURMENSCH

GOURMENSCH OUTDOOR TEAMCOOKING. # GOURMENSCH GOURMENSCH OUTDOOR TEAMCOOKING # GOURMENSCH www.gourmensch.dk OUTDOOR TEAMCOOKING TEAMBUILDING TIL VIRKSOMHEDER OG UDDANNELSESINSTITUTIONER Page 2 GOURMENSCH brænder for at skabe totaloplevelser, hvor

Læs mere

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012

UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 UDDANNELSESBESKRIVELSE KREATIV LÆRING 2012 Indhold Målgruppe for uddannelsen... 2 Dit udbytte på uddannelsen... 2 Den Kreative Platform... 3 Uddannelse på diplom niveau... 3 Uddannelses omfang... 4 Seminarer...

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk SKØDSTRUP KØBENHAVN PARIS MARRAKECH Cooking inden og udland I vores cooking

Læs mere

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER

GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER GAVNØ TEAMBUILDING & FIRMAARRANGEMENTER Hold Jeres næste firmaarrangement på naturskønne Gavnø Gavnø Den idylliske ø Gavnø, ligger i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Her ligger Gavnø Slot, som udover at

Læs mere

Hvordan gør man så det? Vi har valgt den tilgang, at ledetrådene ligges ud på QR koder!

Hvordan gør man så det? Vi har valgt den tilgang, at ledetrådene ligges ud på QR koder! Det store QR mysterium. I SFO 12 eren har vi siden 2008 arbejdet med idræt, leg og bevægelse. Vores daglige praksis byder på en lang række forskellige bevægelsesaktiviteter, som alle har til hensigt at

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER 2 Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Rollespil til museer

Rollespil til museer Rollespil til museer Det interaktive museum Nytænkende og underholdende formidling Rollespilsakademiet har gennem årene lavet en lang række rollespil for både store og små museer. Fælles for dem alle

Læs mere

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45)

DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ SKØDSTRUP TLF (45) DET FRANSKE HJØRNE HOLMGAARD- SKOVLUNDVEJ 12-8541 SKØDSTRUP TLF (45). 26 27 90 26 WWW.DETFRANSKEHJORNE.DK http://bruno-lecanu.dk Cooking inden og udland I vores cooking show eller kokkeskole byder vi

Læs mere

Daniel Thomsen & Michael Mark Passionen

Daniel Thomsen & Michael Mark Passionen HVEM ER VI? Konceptet og ideen bag Sportsmakker er skabt af to sportsglade fyre, der har en fælles passion for at motivere flere til at dyrke idræt. Daniel Thomsen & Michael Mark har begge flere års erfaring

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Urbanister. Ledervejledning

Urbanister. Ledervejledning Årstid: Hele året Forløbets varighed: 4 trin + en overnatning Ledervejledning Formålet med dette mærke er, at pigerne lærer om og forstår begrebet urbanisering. Danmark, det danske samfund og pigernes

Læs mere

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Mange parforhold drukner i en travl hverdag og ender i krise. Det er dog muligt at håndtere kriserne, så du lærer noget af dem og kommer videre,

Læs mere

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS

SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT CELEBRATIONS SKØNNE RAMMER VED LILLEBÆLT SKAL DER VÆRE FEST? SÅ LAD DER VÆRE FEST Du sikrer dig en helt igennem unik og uforglemmelig oplevelse ved at holde dit arrangement på Trinity. 02//08 Fantastisk beliggenhed.

Læs mere

Drømmen om en jordbærvæg

Drømmen om en jordbærvæg www.agroblock.dk Agro Block magasinet 1 INSPIRATION TIL HAVEN Drømmen om en jordbærvæg SOL OG SOMMER. DUFTEN OG SMAGEN AF FRISKE JORDBÆR. Sol og sommer. Duften og smagen af friske jordbær. Børn der leger.

Læs mere

Hvis du forstår mennesker, så forstår du også forretning.

Hvis du forstår mennesker, så forstår du også forretning. Helt overordnet arbejder vi med identiteter. Når identiteter hos personer eller organisationer identificeres handler det om processer og om at definere en mulig vej. Vi kan ikke gøre arbejdet for hverken

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Idéerne skal kunne virkeliggøres

Idéerne skal kunne virkeliggøres Idéerne skal kunne virkeliggøres Om Ritzau Management Mere end blot planlægning og praktisk ekspertise 2 Ritzau Management er et event- og marketingbureau, der står for mere end blot planlægning og praktisk

Læs mere

inspirationsmøde, fordi vi meget gerne vil inddrage jer og jeres ideer i udviklingen af konceptet!

inspirationsmøde, fordi vi meget gerne vil inddrage jer og jeres ideer i udviklingen af konceptet! Dette scenarie har meget meget lidt at gøre med vores vision for vandog wellnessprojektet. Men denne visionære mand fra en helt anden tidsalder er alligevel et godt udgangspunkt for at belyse nutidens

Læs mere

Skole OL finale 2016. Generel info

Skole OL finale 2016. Generel info Skole OL finale 2016 Generel info Velkommen Velkommen til Skole OL finalen 2016! Vi glæder os til sammen med jer at få en rigtig god dag med OL-stemning, atletik, spændende konkurrencer, kampgejst og sammenhold!

Læs mere

Videnskabscafé Debatsalon Fremtiden på spil

Videnskabscafé Debatsalon Fremtiden på spil Forskningens Døgn 2016 - Forslag til åbent hus-arrangmenter på universiteterne Videnskabscafé Debatsalon Fremtiden på spil Videnskabscafé En videnskabscafe er sat op som en hyggelig aften med gode venner.

Læs mere

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER rejsefotografering Til alle med eventyr i blodet DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER Workshoppens mål At klargøre kursisterne til forestående rejser med kamera til fremmede

Læs mere

Ressourcen: Projektstyring

Ressourcen: Projektstyring Ressourcen: Projektstyring Indhold Denne ressource giver konkrete redskaber til at lede et projekt, stort eller lille. Redskaber, der kan gøre planlægningsprocessen overskuelig og konstruktiv, og som hjælper

Læs mere

Børn i byen Fire workshops for børn og unge op til 14 år

Børn i byen Fire workshops for børn og unge op til 14 år Børn i byen Fire workshops for børn og unge op til 14 år Uge 28-31: Mandag den 6/7 Fredag den 31/7 2009 2017Aarhus European Capital of Culture 2017 Aarhus European Capital of Culture Børn i byen workshops

Læs mere