Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver"

Transkript

1 Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver Den 16. maj 2007

2 Efterreguleringsoversigt Ribe Amt Efterregulering af aftale om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver, rettigheder og pligter som følge af opgaveflytninger 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen. 1. Indledning 1.1 Indledende bemærkninger Udgangspunktet for den indgåede fordelingsaftale var de aktiver og passiver, der indgik i amtets balance for regnskab Som led i Ribe Amts ordinære opgavevaretagelse i 2005 og 2006 er der på vanlig vis bl.a. sket: til - og afgang af aktiver afskrivninger på materielle anlægsaktiver ændring af hensættelser til tjenestemandspensioner forskydninger i finansielle aktiver og passiver, bl.a. i lyset af de seneste års økonomiaftaler med regeringen. Der skal derfor som planlagt gennemføres en efterregulering af fordelingsaftalen på baggrund af regnskab 2006 og det dertil hørende likvidationsregnskab. Denne efterreguleringsoversigt om fordelingen af Ribe Amts aktiver og passiver mv. udarbejdes på baggrund af den fordelingsaftale, der blev godkendt af de modtagende myndigheder den 31. marts Med hensyn til opgavefordeling, lovgrundlag, værdiansættelsesprincipper, rettigheder og pligter samt personale kan der i høj grad henvises til den godkendte fordelingsaftale. Kun væsentlige ændringer eller tilføjelser dertil vil derfor blive nævnt. Den disposition og systematik der er anvendt i den oprindelige fordelingsaftale, er tilstræbt videreført i denne oversigt. 1.2 Lovgrundlag Ud over det lovgrundlag der lå til grund for fordelingsaftalen, bygger efterreguleringsoversigten endvidere på følgende: Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelsen om fordeling af aktiver og passiver, rettigheder og pligter og ansatte som følge af opgaveflytninger den 1. januar 2007 i forbindelse med kommunalreformen (BEK nr. 380 af 25/ ). Hvor der i aftalen er henvist til ovennævnte bekendtgørelse, vil den blive omtalt som ændringsbekendtgørelsen.

3 1.3 Fordelingsprincipper i forbindelse med efterregulering Principperne for efterreguleringen er centralt fastsatte og følger af bekendtgørelse om fordeling af aktiver og passiver mv. Reglerne er samlet i bekendtgørelsens kapital 5 ( 19-27). Efterreguleringen omfatter følgende hovedelementer: Udarbejdelse af ny balance på baggrund af regnskab 2006 og likvidationsregnskab Der medtages de aktiver og passiver, som i henhold til Budget- og regnskabssystem for kommuner og amtskommuner for regnskab 2004 skal indgå i balancen for det endeligt godkendte regnskab Tilsvarende anvendes de værdiansættelsesprincipper der er benyttet i det endeligt godkendte regnskab Værdiansættelsen foretages i overensstemmelse med oplysningerne i det endeligt godkendte regnskab 2006 til værdien ultimo 2006 samt det efterfølgende likvidationsregnskab. Det vil sige uændrede principper, for hvilke aktiver og passiver der indgår, og hvordan disse skal værdiansættes. Genberegning af nettoformue Med udgangspunkt heri foretages genberegning af amtets nettoformue. Der elimineres for de samme regnskabsposter som ved opgørelsen pr. 31. december Fordeling af beregnet nettoformue på modtagende myndigheder Den beregnede nettoformue fordeles på de modtagende myndigheder efter uændrede fordelingsnøgler og på baggrund af indbyggertallet i Ribe Amt pr. 1. januar Fordeling af aktiver og passiver Den i fordelingsaftalen foretagne fordeling af aktiver og passiver er som udgangspunkt endelig. Følgende aktiver og passiver er dog ikke endelig: Likvide aktiver skal anvendes med henblik på, at de modtagende myndigheder opnår deres korrekte andel af nettoformuen. Tilgodehavender hos staten og gæld til staten overføres til staten.

4 1.4 Særlige forhold På baggrund af fordelingsaftalen har der bl.a. fra modtagende myndigheder været et ønske om ændringer heri. De væsentligste korrektioner er: Sydtrafik er modtagende myndighed på forvaltningsniveau. For at have så sikkert et estimat som muligt for værdien af hensættelsen til tjenestemandspensioner har Sampension foretaget en ny aktuarmæssig beregning for værdien pr. 31. december Materielle anlægsaktiver under udførelse er i modsætning til 2004 indregnet i efterreguleringsoversigten. 1.5 Dialog mellem de modtagende myndigheder I ændringsbekendtgørelsen er det krævet, at der inden afgivelse af efterreguleringsoversigten til revision skal være en dialog mellem Region Syddanmark og de øvrige berørte myndigheder. Denne dialog har foregået på følgende måde: Staten er blevet oplyst om kontaktperson og der er blevet aftalt møde medio maj. Inden mødet vil der blive fremsendt materiale. Dialogen med Sydtrafik vil foregå ved fremsendelse af materiale samt telefoniske drøftelser. Med de øvrige modtagende myndigheder vil der i maj måned blive afholdt møde. Der vil endvidere blive fremsendt materiale før mødet.

5 2. Sammenfatning af Ribe Amts nettoformue 2.1 Udvikling i Ribe Amts nettoformue fra 2004 til 2006 Tabel 1. I nedenstående tabel er det vist, hvorledes nettoformuen til fordeling mellem de modtagende myndigheder har udviklet sig i perioden fra fordelingsaftalen til efterreguleringsopgørelsen. Udvikling i Ribe Amts samlede nettoformue (Mio. Kr.) I alt Nettoformue pr. 31. december Likvide aktiver -181 Tilgodehavender hos staten 2 Langfristede tilgodehavender 24 Kortfristet gæld/tilgodehavender 67 Grunde og bygninger 414 Øvrige anlægsaktiver 31 Langfristet gæld 6 Hensatte forpligtelser vedrørende aktive tjenestemænd -460 Nettoformue pr. 31. december Af ovenstående ses det, at nettoformuen er faldet med 97 mio. kr. i perioden fra 567 mio. kr. til 470 mio. kr. Det kraftige fald skyldes især faldet i likvide aktiver på 181 mio. kr. og hensættelse til tjenestemandspensioner på 460 mio. kr. Det store udsving i tjenestemandspensionen skyldes fejl i den tidligere beregning. Dette opvejes kun delvist af stigningen i materielle anlægsaktiver på 445 mio. kr. Den store stigning i anlægsaktiver skyldes bl.a., at igangværende anlægsarbejder ikke var medtaget i 2004-opgørelsen. Af andre væsentlige årsager hertil kan bl.a. nævnes: Revurdering af budget 2006: Efter anmodning fra regeringen blev driftsbudgettet reduceret med 32,5 mio. kr. med henblik på overholdelse på landsplan af økonomiaftalen for Merudgifter på sundhedsområdet i form af øget aktivitet og øgede merudgifter til medicintilskud. Merudgifter til medfinansiering af kommunale sociale foranstaltninger. I nedenstående tabeller er fratrukket trafikselskabets andel af nettoformuen på i alt 0,5 mio. kr. Nettoformuen til fordeling på øvrige myndigheder på forvaltningsniveau er herefter 469 mio. kr.

6 Tabel 2. I nedenstående tabel et det vist, hvorledes nettoformuen har ændret sig på forvaltningsniveau. Udvikling i Ribe Amts nettoformue på forvaltningsniveau Staten Region Kommuner I alt (Mio. kr.) Nettoformue pr. 31. december Likvide aktiver Tilgodehavender hos staten Langfristede tilgodehavender Kortfristet gæld/tilgodehavender Grunde og bygninger Øvrige anlægsaktiver Langfristet gæld Hensatte forpligtelser vedrørende aktive tjenestemænd Kompensationsgæld Nettoformue pr. 31. december Andel af nettoformue i % Af Tabel 2 ses det, at for statens vedkommende medfører især stigningen i materielle anlægsaktiver samtidig med, at nettoformuens størrelse generelt er mindre, at der overfor region og kommuner skal udredes et kompensationsbeløb på 73 mio. kr. For regionens vedkommende opnås den mindre formueandel ved, at regionen overtager en mindre likvid beholdning samt en væsentlig stigning i tjenestemandspensionsforpligtelserne. Disse forhold bliver kun delvist opvejet af en større værdi af materielle anlægsaktiver. Med hensyn til kommunerne opnås formueandelen ved, at der overtages yderligere langfristet gæld og især hensættelser til tjenestemandspensioner. Disse forhold bliver kun delvist opvejet af en større værdi af materielle anlægsaktiver. Stigningen i de langfristede tilgodehavender vedrører invalidebiler som er fordelt til kommunerne. Disse var ikke medtaget i 2004-regnskabet. Tabel 3. I tabel 3 ses det, hvordan formuenedgangen har udviklet sig for kommunerne. Udvikling i Ribe Amts nettoformue på Esbjerg Varde Vejen Billund Fanø I alt kommuneniveau (Mio. kr.) Nettoformue pr. 31. december Likvide aktiver Tilgodehavender hos staten Langfristede tilgodehavender Kortfristet gæld/tilgodehavender Grunde og bygninger Øvrige anlægsaktiver Langfristet gæld Hensatte forpligtelser vedrørende aktive tjenestemænd Kompensationsgæld Nettoformue pr. 31. december

7 Det skal for kommunernes vedkommende nævnes, at der i mellem opgørelserne i 2004 og 2006 er indbyggertallet for Vejen Kommune justeret op med indbyggere. Endvidere er der flyttet 718 indbyggere fra Varde til Esbjerg. 2.2 Opgørelse af Ribe Amts nettoformue Opgørelsen af nettoformuen har taget udgangspunkt i amtets likvidationsregnskab. Den i regnskabet opgjorte nettoformue er herefter korrigeret for regnskabsposter, som ifølge bekendtgørelsen ikke skal indgå i nettoformuen. Tabel 4. I tabel 4 er det vist, hvordan nettoformuen fremkommer. Ribe Amts samlede nettoformue 2006 (Mio. kr.) I alt Aktiver og passiver: Likvide aktiver 53 Tilgodehavender hos staten 20 Langfristede tilgodehavender 54 Kortfristet gæld/tilgodehavender -201 Grunde og bygninger Øvrige anlægsaktiver 84 Langfristet gæld -314 Hensatte forpligtelser vedrørende aktive tjenestemænd -840 Kompensationsgæld 0 Nettoformue 470 Den samlede nettoformue er på i alt 470 mio. kr. Tabel 5. I tabel 5 er formuefordelingen vist på forvaltningsniveau. Fordelingen af Ribe Amts nettoformue på forvaltningsniveau Staten Region Kommuner I alt 2006 (Mio. kr.) Aktiver og passiver Likvide aktiver Tilgodehavender hos staten Langfristede tilgodehavender Kortfristet gæld/tilgodehavender Grunde og bygninger Øvrige anlægsaktiver Langfristet gæld Hensatte forpligtelser vedrørende aktive tjenestemænd Kompensationsgæld Nettoformue Andel af nettoformue i %

8 Tabel 6. I tabel 6 ses kommunernes andel af nettoformuen. Fordelingen af Ribe Amts nettoformue Esbjerg Varde Vejen Billund Fanø I alt på kommuner (Mio. kr.) Aktiver og passiver Likvide aktiver Tilgodehavender hos staten Langfristede tilgodehavender Kortfristet gæld/tilgodehavender Grunde og bygninger Øvrige anlægsaktiver Langfristet gæld Hensatte forpligtelser vedrørende aktive tjenestemænd Kompensationsgæld Nettoformue Andel af nettoformue i % 1) ) Fordelt efter hvorledes Ribe Amts indbyggertal fordeler sig på kommunerne.

Efterreguleringsoversigt for Sønderjyllands Amt 18. maj 2007

Efterreguleringsoversigt for Sønderjyllands Amt 18. maj 2007 Efterreguleringsoversigt for Sønderjyllands Amt 18. maj 2007 Efterregulering af aftale om fordelingen af Sønderjyllands Amts aktiver og passiver, rettigheder og pligter som følge af opgaveflytninger 1.

Læs mere

Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver

Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver Den 15. maj 2007 Efterreguleringsoversigt Efterregulering af aftale om fordelingen af Vejle Amts aktiver og passiver, rettigheder

Læs mere

Efterregulering af fordelingsaftale Strukturreform II Fordeling på forvaltningsniveau

Efterregulering af fordelingsaftale Strukturreform II Fordeling på forvaltningsniveau af fordelingsaftale Strukturreform 2007 II Fordeling på forvaltningsniveau Indhold Del II Fordeling på forvaltningsniveau... 3 1. Læsevejledning... 3 2. Indledning... 3 3. Principper for efterregulering

Læs mere

Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af institutionen Fuglekær Udviklingscenter pr. 1. januar 2009

Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af institutionen Fuglekær Udviklingscenter pr. 1. januar 2009 Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af institutionen Fuglekær Udviklingscenter pr. 1. januar 29 Efterregulering af aftale vedrørende Vejle Kommunes overtagelse af Fuglekær Udviklingscenter

Læs mere

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2009 har K som kommanditist i K/S... klaget over registreret revisor R.

K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2009 har K som kommanditist i K/S... klaget over registreret revisor R. Den 4. oktober 2010 blev der i sag nr. 49/2009 K mod registreret revisor R og RR afsagt sålydende K e n d e l s e: Ved skrivelse af 9. september 2009 har K som kommanditist i K/S... klaget over registreret

Læs mere

Ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år Der er ikke sket ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år.

Ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år Der er ikke sket ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år. Fanø Kommunes Regnskabsprincipper Ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år Der er ikke sket ændringer i anvendt regnskabspraksis i forhold til foregående år. Regnskabspraksis -

Læs mere

Kvartalsrapport pr. 30. september 2013 Metroselskabet I/S

Kvartalsrapport pr. 30. september 2013 Metroselskabet I/S Kvartalsrapport pr. 30. september Metroselskabet I/S Resultatopgørelse Note Indtægter 2 Metroens takstindtægter 676.878 433.687 515.623 520.455 669.701 669.701 2 Metroens driftsindtægter 276.242 167.706

Læs mere

F. Salling Invest A/S. Højbjerg

F. Salling Invest A/S. Højbjerg F. Salling Invest A/S Højbjerg Årsrapport for 2012 CVR-nr. 24 57 46 28 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning

Læs mere

Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår

Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår Årsrapport for 2013/14 17. regnskabsår Christian Hem Invest ApS Lucernemarken 16 9490 Pandrup CVR-nr. 21 06 49 71 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 10. december

Læs mere

Balanceforskydninger

Balanceforskydninger Budget 2014-2017 - 1 - Hovedkonto 8, Balanceforskydninger Balanceforskydninger 1. Grundlag og beskrivelse af ydelser Hovedkonto 8 indeholder årets forskydninger i beholdningerne af aktiver og passiver,

Læs mere

Bilag. Bilag 2: Redegørelse for etablering af åbningsbalancen (Primokorrektioner) Den 26. november 2007. Århus Kommune

Bilag. Bilag 2: Redegørelse for etablering af åbningsbalancen (Primokorrektioner) Den 26. november 2007. Århus Kommune Bilag Den 26. november 2007 Bilag 2: Redegørelse for etablering af åbningsbalancen (Primokorrektioner) Århus Kommune Økonomisk Afdeling Borgmesterens Afdeling I forbindelse med aflæggelsen af åbningsbalancen

Læs mere

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS

JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS JYDSK RAMME- OG LISTEFABRIK ApS Årsrapport 1. juli 2013-30. juni 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 27/11/2014 Henrik Aaen Dirigent Side 2 af 12 Indhold

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den 14. marts 2014 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2013 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40

Læs mere

Balanceforskydninger

Balanceforskydninger - 243-1. Baggrund Balanceforskydninger Hovedkonto 8 indeholder årets forskydninger i beholdningerne af aktiver og passiver, og herunder hører forbrug af likvide aktiver og optagelse af lån, der betragtes

Læs mere

Årsrapport 2013. Barsel.dk

Årsrapport 2013. Barsel.dk Årsrapport 2013 Barsel.dk Indholdsfortegnelse Ledelsens beretning Ledelsens beretning 3 Påtegninger Ledelsens regnskabspåtegning 4 Intern revisors erklæringer 5 Den uafhængige revisors erklæringer 6 Regnskab

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

BUUS V V S TEKNIK ApS

BUUS V V S TEKNIK ApS BUUS V V S TEKNIK ApS Årsrapport 1. juli 2011-30. juni 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/11/2012 Kim Buus Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo i Årsafslutning og Skat Nova 2015

Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo i Årsafslutning og Skat Nova 2015 Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo i Årsafslutning og Skat Nova 2015 7. juni 2016 Indhold 1 Udskrift af personligt regnskab ved uskiftet bo... 2 1.1 Eksempel person 2 er afdød i året og person

Læs mere

BOLIG-ISOLERING ApS. Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BOLIG-ISOLERING ApS. Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BOLIG-ISOLERING ApS Årsrapport 14. marts 2012-30. juni 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 25/11/2013 Ole Rasmussen Hassing Dirigent Side 2 af 14 Indhold

Læs mere

Beskæftigelsestilskud. Møde i KKR Nordjylland 26. August 2011

Beskæftigelsestilskud. Møde i KKR Nordjylland 26. August 2011 Beskæftigelsestilskud Møde i KKR Nordjylland 26. August 2011 Tilbagebetaling ctr. tab/gevinster En række kommuner har henvendt sig til KL i løbet af sommeren vedr. efterreguleringen af beskæftigelsestilskuddet

Læs mere

CVR-nr. 11 77 06 49. Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia. Årsrapport 2015

CVR-nr. 11 77 06 49. Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia. Årsrapport 2015 CVR-nr. 11 77 06 49 Den Danske Vedligeholdsforening Købmagergade 86, 7000 Fredericia Årsrapport 2015 Indholdsfortegnelse Påtegninger Side Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning 2 Årsregnskab

Læs mere

Halvårsrapport 2011. Barsel.dk

Halvårsrapport 2011. Barsel.dk Halvårsrapport 2011 Barsel.dk Indholdsfortegnelse Ledelsens beretning 3 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for 6 Balance pr. 30. juni 7 Noter 8 2 Ledelsens beretning Lov om barselsudligning på

Læs mere

L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter for forsknings- og udviklingsaktiviteter) H143-11

L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter for forsknings- og udviklingsaktiviteter) H143-11 Skatteministeriet Nicolai Eigtveds Gade 28 1402 København K E-mail: js@skat.dk 24. november 2011 mbl (X:\Faglig\HORSVAR\2011\H143-11.doc) L29 - Forslag til Lov om ændring af ligningsloven (Skattekreditter

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om regionernes finansiering

Bekendtgørelse af lov om regionernes finansiering LBK nr 797 af 27/06/2011 (Gældende) Udskriftsdato: 9. august 2016 Ministerium: Økonomi- og Indenrigsministeriet Journalnummer: Indenrigs- og Sundhedsmin., j.nr. 1101896 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Notat om Regnskabsmæssig behandling af langfristede lån.

Notat om Regnskabsmæssig behandling af langfristede lån. Notat om Regnskabsmæssig behandling af langfristede lån. Ifølge den nye Årsregnskabslov skal finansielle forpligtelser, hvorunder langfristede lån hører, værdiansættes på følgende måde: - Ved første indregning

Læs mere

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007

ODENSE KOMMUNE. ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 ODENSE KOMMUNE ÅBNINGSBALANCE pr. 1. januar 2007 INDHOLD Påtegninger Ledelsens påtegning 3 Revisionspåtegning 4 Regnskabspraksis Anvendt regnskabspraksis ved udarbejdelse af åbningsbalance pr. 1/1 2007

Læs mere

LAG Fanø - Varde c/o Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde

LAG Fanø - Varde c/o Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde LAG Fanø - Varde c/o Varde Kommune, Bytoften 2, 6800 Varde CVR-nr. 36 11 39 60 Årsrapport 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den 8. marts 2016. Dirigent

Læs mere

Merudgifter og mindreindtægter anføres uden fortegn. Mindreudgifter og merindtægter anføres med negativt fortegn. Alle beløb er vist i 1.000 kr.

Merudgifter og mindreindtægter anføres uden fortegn. Mindreudgifter og merindtægter anføres med negativt fortegn. Alle beløb er vist i 1.000 kr. for Ruderdal Kommune af lov- og cirkulæreprogrammet på Socialog Sundhedsudvalgets område. Ældreområdet, Borgerservice samt Psykiatri og Handicap har i samarbejde med Økonomi vurderet det lov- og cirkulæreprogram,

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Årsrapporten er fremlagt og godkendt af bestyrelsen den / 2009 (dirigent) CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2008 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 *

Læs mere

Basisbudget 2011 (det samlede basisbudget for Trafikselskabet Movia inklusiv bilag)

Basisbudget 2011 (det samlede basisbudget for Trafikselskabet Movia inklusiv bilag) Til Kommune Sagsnummer Sagsbehandler FKY Direkte 36 13 15 55 Fax 36 13 18 96 FKY@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 Januar 2010 Basisbudget 2011 for Trafikselskabet Movia og Kommune

Læs mere

Byggefelt H, Teglholmen Parkering ApS

Byggefelt H, Teglholmen Parkering ApS Byggefelt H, Teglholmen Parkering ApS CVR-nr. 30 53 82 77 Årsrapport for perioden 2. juni - 31. december 2014 (7 måneder) Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 27. april 2015 Som dirigent:...

Læs mere

DEN DANSKE MARITIME FOND

DEN DANSKE MARITIME FOND DEN DANSKE MARITIME FOND Den Danske Maritime Fond CVR-nr. 28 89 38 25 Årsrapport 2005/06 AMALIEGADE 33 B * DK - 1256 KØBENHAVN K * TLF.: +45 77 40 16 11 * TELEFAX: +45 33 11 62 10 E-mail: info@dendanskemaritimefond.dk

Læs mere

Fredericia Golfbane A/S. Årsrapport 2014/15

Fredericia Golfbane A/S. Årsrapport 2014/15 Stenhøjvej 57 Fredericia cvr-nr. 15 77 01 98 Årsrapport 2014/15 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Ledelsesberetning 3 Anvendt regnskabspraksis 4-5 Resultatopgørelse 6 Balance

Læs mere

Neurologisk Klinik Sønderborg ApS

Neurologisk Klinik Sønderborg ApS Neurologisk Klinik Sønderborg ApS CVR-nr. 33 77 76 04 Årsrapport for 2012 (2. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31/05 2013 Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Årsrapport for regnskabsåret 2015

Årsrapport for regnskabsåret 2015 Rigsombudsmanden på Færøerne Årsrapport for regnskabsåret 2015 RIGSOMBUDSMANDEN PÅ FÆRØERNE ÅRSRAPPORT 2015 Årsrapport for regnskabsåret 2015 Rigsombudsmanden på Færøerne Indholdsfortegnelse Indledning

Læs mere

Redegørelse om udviklingen på førtidspensionsområdet og det rummelige arbejdsmarked en opdatering af hovedtallene

Redegørelse om udviklingen på førtidspensionsområdet og det rummelige arbejdsmarked en opdatering af hovedtallene NOTAT Redegørelse om udviklingen på førtidspensionsområdet og det rummelige arbejdsmarked en opdatering af hovedtallene Baggrund I december 2000 indgik den daværende regering (S og RV), V, KF, SF, CD og

Læs mere

MAERSK BROKER A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

MAERSK BROKER A/S. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den MAERSK BROKER A/S Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 29/05/2015 Lars-Erik Brenøe Dirigent Side 2 af 11 Indhold

Læs mere

I det følgende beskrives udgiftsudviklingen på førtidspensionsområdet i perioden 2008 2011 og grundlaget for det tekniske budget for 2013-2016.

I det følgende beskrives udgiftsudviklingen på førtidspensionsområdet i perioden 2008 2011 og grundlaget for det tekniske budget for 2013-2016. Teknisk budget 2013 2016: Førtidspensioner Der er behov for en teknisk opretning af budgettet til førtidspensioner. Budgettet for 2012 er i lighed med de foregående år videreført uændret i budgetoverslagsårene.

Læs mere

Landsforeningen. for. Økosamfund. Solen 15, 3390 Hundested. CVR-nr.: 19 88 75 88. Årsrapport 2012

Landsforeningen. for. Økosamfund. Solen 15, 3390 Hundested. CVR-nr.: 19 88 75 88. Årsrapport 2012 Landsforeningen for Økosamfund Solen 15, 339 Hundested CVR-nr.: 19 88 75 88 Årsrapport 212 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på foreningens ordinære generalforsamling den / - 213 underskrift Navn med

Læs mere

VIDEREGÅENDE UDDANNELSER

VIDEREGÅENDE UDDANNELSER 9. august 2004 Af Søren Jakobsen VIDEREGÅENDE UDDANNELSER Tilskuddet til de videregående er i gennemsnit faldet 0,6 procent eller 400 kr. pr. studenterårsværk fra 2001 til 2004. Dette dækker dog over store

Læs mere

Delårsrapport 3. kvartal 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S

Delårsrapport 3. kvartal 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S Københavns Fondsbørs BØRSMEDDELELSE NR. 2002/6 Aalborg, den 26. november 2002 for Aalborg Boldspilklub A/S Hovedkonklusionerne for 3. kvartal 2002 Omsætningen eksklusive indtægter fra salg af spillere

Læs mere

Beregning og bogføring af feriepengeforpligtelser

Beregning og bogføring af feriepengeforpligtelser Beregning og bogføring af feriepengeforpligtelser Oktober 2010 Indhold 1 Indledning 4 1.1 Hvorfor nye retningslinjer for beregning af feriepengeforpligtelser 4 1.2 En årlig opgørelse af feriepengeforpligtelsen

Læs mere

Bilag 19: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster

Bilag 19: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster Bilag 19: Vejledende fortolkningsbidrag vedrørende regulering af takster Model for indregning af overskud eller underskud i taksterne Overskud op til 5 procent kan overføres indenfor samme ledelsesområde/center.

Læs mere

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS

CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS CASA DE LUXE By Naja Munthe ApS København CVR nr. 33035888 Årsrapport 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den / 2013 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Konto 7 Finansindtægter og udgifter

Konto 7 Finansindtægter og udgifter Budgetnotat 2016-19 Konto 7 Konto 7 og udgifter 1 Formål Formål: Ifølge Budget- og regnskabssystem for kommuner skal kommunen have en række konti på funktion 07. Kontiene omfatter renter, tilskud, udligning

Læs mere

Efterregulering af aftale vedrørende Svendborg Kommunes overtagelse af institutionen Skovsbovej pr. 1. januar 2010

Efterregulering af aftale vedrørende Svendborg Kommunes overtagelse af institutionen Skovsbovej pr. 1. januar 2010 Efterregulering af aftale vedrørende Svendborg Kommunes overtagelse af institutionen Skovsbovej pr. 1. januar 2010 Efterregulering af aftale vedrørende Svendborg Kommunes overtagelse af Skovsbovej fra

Læs mere

Orientering om lovforslag om uddannelsesydelse og 6 ugers selvvalgt uddannelse.

Orientering om lovforslag om uddannelsesydelse og 6 ugers selvvalgt uddannelse. Punkt 9. Orientering om lovforslag om uddannelsesydelse og 6 ugers selvvalgt uddannelse. 2013-22686. Familie og Beskæftigelsesforvaltningen fremsender til Beskæftigelsesudvalget orientering At lovforslag

Læs mere

Den selvejende institution FKS-Hallen. Tranehøjen 5, 5250 Odense SV. Årsrapport for. CVR. nr. 81 97 02 11

Den selvejende institution FKS-Hallen. Tranehøjen 5, 5250 Odense SV. Årsrapport for. CVR. nr. 81 97 02 11 Den selvejende institution FKS-Hallen Tranehøjen 5, 5250 Odense SV Årsrapport for 2015 CVR. nr. 81 97 02 11 Indholdsfortegnelse Side Bestyrelsens påtegning 1 Den uafhængige revisors erklæringer 2 Anvendt

Læs mere

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal Side 1 Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal KL Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte Indholdsfortegnelse Side Side 2 Forord... 3 1. Anvendelsesområde... 4 2. Formål... 4 3. Pligt

Læs mere

Nordicom A/S Q3 rapport 2004

Nordicom A/S Q3 rapport 2004 18. nov. rapport Nordicom A/S rapport Nordicom opnåede i Q1-3 et resultat før skat på 62,8 mio. kr. (Q1-3 2003 55,9 mio. kr.), som er en fremgang på 12% i forhold til 2003. Omsætningen i årets tre første

Læs mere

Niels Erik Jespersen Holding ApS

Niels Erik Jespersen Holding ApS Holmevej 2 5683 Haarby (14. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/05 2015 Niels Erik Jespersen Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Nøgletalsrapport for Hjemmeplejen Faxe Kommune marts 2015

Nøgletalsrapport for Hjemmeplejen Faxe Kommune marts 2015 Nøgletalsrapport for Hjemmeplejen Faxe Kommune marts 2015 Centersekretariatet for Sundhed og Pleje Hjemmeplejen i Faxe Kommune er bygget op efter en BUM-model. Det vil sige, at det er Visitationen der

Læs mere

JYSK ERHVERVS & BOLIG ADMINISTRATION ApS

JYSK ERHVERVS & BOLIG ADMINISTRATION ApS JYSK ERHVERVS & BOLIG ADMINISTRATION ApS Falbe Hansens Vej 3, 3 tv 8920 Randers NV Årsrapport 15. april 2014-30. september 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Nøgletalsrapport for Hjemmeplejen Faxe Kommune medio 2014

Nøgletalsrapport for Hjemmeplejen Faxe Kommune medio 2014 Nøgletalsrapport for Hjemmeplejen Faxe Kommune medio 2014 Centerstaben for Sundhed & Pleje Den udekørende hjemmepleje udgør en stor del af Social- og Sundhedsområdets budget samtidig med, at det er meget

Læs mere

Storm P. Museet. Genpart af revisionsprotokollat af 24. maj 2012 vedrørende årsrapporten for 2011 (side 80-84)

Storm P. Museet. Genpart af revisionsprotokollat af 24. maj 2012 vedrørende årsrapporten for 2011 (side 80-84) Frederiksberg Runddel, 2000 Frederiksberg Genpart af revisionsprotokollat af 24. maj 2012 vedrørende årsrapporten for 2011 (side 80-84) Indholdsfortegnelse 1. Bemærkninger til den udførte revision 80 1.1

Læs mere

Mogens Knudsen, registreret revisionsselskab ApS

Mogens Knudsen, registreret revisionsselskab ApS Damgade 73, Telefon 74 42 15 89 Telefax 74 42 15 69 CVR nr. 44650819 Registreret revisor Mogens Knudsen, HD 2570 DOA Den Overordnede Antenneforening i Sønderborg CVR Nr. 84 24 47 59 ÅRSRAPPORT FOR 1.1.2012-31.12.2012

Læs mere

Balder Bolig A/S. CVR nr. 26 09 68 63. Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006. (6. regnskabsår)

Balder Bolig A/S. CVR nr. 26 09 68 63. Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006. (6. regnskabsår) Balder Bolig A/S Terp Skovvej 111, 8270 Højbjerg CVR nr. 26 09 68 63 Årsrapport for 2006 01.01.2006-31.12.2006 (6. regnskabsår) Side 1 Beretning 2006 Hoved aktivitet Selskabets hoved aktivitet omfatter

Læs mere

K/S Hamlet. Skattemæssige opgørelser. CVR-nr. 16 42 75 35. Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk

K/S Hamlet. Skattemæssige opgørelser. CVR-nr. 16 42 75 35. Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Skattemæssige opgørelser 2015 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af Bilag til

Læs mere

Boligmaleren ApS. Årsrapport for 2014

Boligmaleren ApS. Årsrapport for 2014 Salamanderparken 115 8260 Viby J CVR-nr. 35241353 Årsrapport for 2014 2. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 31. maj 2015 Jim Gottschalck Hagen

Læs mere

Samlet overblik Pr. 31. maj 2015

Samlet overblik Pr. 31. maj 2015 Samlet overblik Pr. 31. maj 2015 Dette notat beskriver resultatet af budgetopfølgning 2 pr. 31. maj 2015. Skatter og tilskud Hvad angår skatteindtægterne, viser budgetopfølgningen, at der forventes en

Læs mere

Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet og Forbrugerombudsmanden vedrørende finansielle virksomheder

Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet og Forbrugerombudsmanden vedrørende finansielle virksomheder Finanstilsynet Forbrugerombudsmanden Den 2. september 2013 Samarbejdsaftale mellem Finanstilsynet og Forbrugerombudsmanden vedrørende finansielle virksomheder Som følge af ændringerne i markedsføringsloven

Læs mere

2.1. Myndighedsområdet I dette afsnit følger bemærkninger vedr. de ydelser, der bevilges gennem myndighedsområdet.

2.1. Myndighedsområdet I dette afsnit følger bemærkninger vedr. de ydelser, der bevilges gennem myndighedsområdet. Børn og unge med særlige behov (aftaleområdet) Budgetopfølgning ultimo januar 2016 1. Sammenfatning Det forventede regnskab for 2016 udviser pr. ultimo januar 2016 et mindreforbrug på 1,9 mio. kr. Heri

Læs mere

DEN ØKONOMISKE UDVIKLING FOR DANSKE BIOGRAFER 2008-2012

DEN ØKONOMISKE UDVIKLING FOR DANSKE BIOGRAFER 2008-2012 DEN ØKONOMISKE UDVIKLING FOR DANSKE BIOGRAFER 2008-2012 Dansk RegnskabsAnalyse Øverødvej 46 2840 Holte Telefon : 50449148 www.dra.dk Økonomisk brancheanalyse udgivet af Dansk RegnskabsAnalyse Januar 2014

Læs mere

Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2011 i henhold til 8 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren

Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2011 i henhold til 8 i bekendtgørelse om prisloftregulering m.v. af vandsektoren Billund Spildevand A/S Grindsted Landevej 40 7200 Grindsted Dato: 1. marts 2013 Sag: Vand-12/04924-10 Sagsbehandler: /LTK Afgørelse om forøgelse af prisloft for 2011 i henhold til 8 i bekendtgørelse om

Læs mere

Hovedkonto 7. Renter og finansiering

Hovedkonto 7. Renter og finansiering Hovedkonto 7. Renter og finansiering - 327-1. Ydre vilkår, grundlag, strategi, organisation og ydelser Hovedkonto 7 består af renter, tilskud og udligning, skatter m.v. Renterne omfatter renteindtægter

Læs mere

Budgettering af balance og drift 2008

Budgettering af balance og drift 2008 Økonomistyrelsen, den 15. marts 2007 Budgettering af balance og drift 2008 Vejledning om anvendelse af regneark til budgettering af balance og resultatopgørelse i relation til finanslovforslaget for 2008

Læs mere

Økonomirapport 1 pr. 31. marts 2015 for Arbejdsmarkedsudvalget.

Økonomirapport 1 pr. 31. marts 2015 for Arbejdsmarkedsudvalget. Økonomirapport 1 pr. 31. marts 2015 for. Drift Økonomirapport 1 for perioden januar til marts 2015. Nedenstående oversigt viser den overordnede økonomiske situation pr. sektor og serviceområde, med udgangspunkt

Læs mere

Regnskab: Aktuelt nyt

Regnskab: Aktuelt nyt Regnskab: Aktuelt nyt V / Torben Johansen, BDO & Kim Larsen, Dansk Revision Revisordøgnet 2013, Regnskab aktuelt nyt 2 Indhold Fokus på årsregnskabsloven Udskudt skat Indre værdis metode EU s nye regnskabsdirektiv

Læs mere

ÅRSRAPPORT 2014. Poul Due Jensens Fond

ÅRSRAPPORT 2014. Poul Due Jensens Fond ÅRSRAPPORT 2014 ÅRSRAPPORT 2014 Resultatopgørelse for 1. januar - 31. december 2014 Note 2014 2013 Administrationsomkostninger 1 (14) (10) Indtægter fra kapitalandele i dattervirksomheder 481 956 Hensættelse

Læs mere

Årsrapport for 2013 5. regnskabsår

Årsrapport for 2013 5. regnskabsår Årsrapport for 2013 5. regnskabsår KEANA ApS Skodshøj 6 9530 Støvring CVR-nr. 32 15 60 96 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28. maj 2014. Dirigent: Kent

Læs mere

BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT. for året 2015 ---oo0oo---

BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT. for året 2015 ---oo0oo--- BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT for året 2015 ---oo0oo--- 215/5/25 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Bøsøre Vandværk Amba Stentoften 5874 Hesselager CVR nr. 32 92 61 50 Regnskabsår

Læs mere

RASK CYKLER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

RASK CYKLER ApS. Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den RASK CYKLER ApS Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 05/03/2015 Peter Lindby Dirigent Side 2 af 14 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Danish Train Consulting ApS i likvidation Årsrapport for 2011/12

Danish Train Consulting ApS i likvidation Årsrapport for 2011/12 Danish Train Consulting ApS i likvidation Årsrapport for 2011/12 CVR-nr. 30 82 79 02 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/1 2013 Kim Nielsen Hvam Dirigent

Læs mere

DVD Technology ApS. Årsrapport for 2013/14

DVD Technology ApS. Årsrapport for 2013/14 DVD Technology ApS Ahornsvinget 26, 7500 Holstebro CVR-nr. 34 07 70 02 Årsrapport for 2013/14 3. regnskabsår Til Erhvervsstyrelsen Nærværende årsrapport er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Kai D Fonden CVR-nr. 34776636. Årsrapport 2014

Kai D Fonden CVR-nr. 34776636. Årsrapport 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33963556 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Kai D Fonden CVR-nr. 34776636 Årsrapport 2014 Godkendt

Læs mere

Købmand Herman Sallings Fond. Århus. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13

Købmand Herman Sallings Fond. Århus. Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13 Købmand Herman Sallings Fond Århus Årsrapport for 2012 CVR-nr. 53 52 04 13 Indholdsfortegnelse Side Ledelsesberetning Ledelsesberetning 1 Påtegninger Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer

Læs mere

BBHC BILIMPORT ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

BBHC BILIMPORT ApS. Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den BBHC BILIMPORT ApS Årsrapport 1. januar 2012-31. december 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 07/05/2013 Erik Munk Dirigent Side 2 af 13 Indhold Virksomhedsoplysninger

Læs mere

Nordsjællands Anlægsgartner ApS

Nordsjællands Anlægsgartner ApS Nordsjællands Anlægsgartner ApS Frederiksborgvej 199 3450 Allerød CVR-nr. 32 44 64 69 Årsrapport 2013 4. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 8

Læs mere

Bilag 2. Regnskabsopstilling for aktivitetstilskud. År: BAR: AT nr.: Projekttitel: Projekt startet: Projekt afsluttet: Projekt forventes afsluttet:

Bilag 2. Regnskabsopstilling for aktivitetstilskud. År: BAR: AT nr.: Projekttitel: Projekt startet: Projekt afsluttet: Projekt forventes afsluttet: Bilag 2 Regnskabsopstilling for aktivitetstilskud År: BAR: AT nr.: Projekttitel: _ Projekt startet: Projekt afsluttet: Projekt forventes afsluttet: Udgifter Indevære nde finansår Regnska b De foregåend

Læs mere

Beregning og bogføring af feriepengeforpligtelser

Beregning og bogføring af feriepengeforpligtelser Beregning og bogføring af feriepengeforpligtelser Indhold 1 Indledning 4 1.1 Hvorfor nye retningslinjer for beregning af feriepengeforpligtelser 4 1.2 En årlig opgørelse af feriepengeforpligtelsen 4 1.3

Læs mere

Revision og korrektion af efterregulering af delingsaftale vedr. Fyns Amt

Revision og korrektion af efterregulering af delingsaftale vedr. Fyns Amt Område: Økonomi Udarbejdet af: Christian Lehmann Afdeling: Økonomisk Sekretariat E-mail: Christian.Lehmann@regionsyddanmark.dk Journal nr.: 7/881 Telefon: 76631656 Dato: 2. november 27 Revision og korrektion

Læs mere

Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning, herunder Intern Revision og Revisionsudvalget.

Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning, herunder Intern Revision og Revisionsudvalget. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi Bilag 10. UDKAST TIL HØRING I REVISIONSUDVALGET Revideret indstilling om forslag til modeller for ændring af Københavns Kommunes revisionsordning,

Læs mere

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014

Jeudan I A/S. Årsrapport for 2014 Sankt Annæ Plads 13 1250 København K CVR-nr. 15110341 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. april 2015 Morten Aagaard Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kvartalsrapport for 2. kvartal 2010 Metroselskabet I/S

Kvartalsrapport for 2. kvartal 2010 Metroselskabet I/S Kvartalsrapport for 2. kvartal 2010 Metroselskabet I/S Resultatopgørelse (alle tal i 1.000 kr.) Note Indtægter 2009 2010 2 Metroens takstindtægter 522.019 264.383 293.585 283.866 548.602 556.984 2 Metroens

Læs mere

ABF Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34, Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2009/2010. (5. regnskabsår)

ABF Digesvalen. Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34, Studstrup, 8541 Skødstrup. Årsrapport for 2009/2010. (5. regnskabsår) Digesvalevej 2-6, 10-12, 16-22, 26-28, 34, Studstrup, 8541 Skødstrup Årsrapport for 2009/2010 (5. regnskabsår) Vedtaget på andelsboligforeningens ordinære generalforsamling, den / 2010 dirigent INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Tabel 1: Glostrup Kommunes tilskud fordelt på poster i perioden fra Regnskab 2009 til Regnskab 2011, inklusiv efterregulering:

Tabel 1: Glostrup Kommunes tilskud fordelt på poster i perioden fra Regnskab 2009 til Regnskab 2011, inklusiv efterregulering: Til Glostrup Kommune Sagsnummer Sagsbehandler STY Direkte 36 13 15 89 Fax - STY@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 25. maj 2012 Glostrup Kommune - Følgebrev til regnskab 2011 for

Læs mere

PROTOKOLLAT OM INDGÅELSE AF LOKALE AFTALER OM MEDINDFLYDELSE OG MEDBESTEMMELSE M.V.

PROTOKOLLAT OM INDGÅELSE AF LOKALE AFTALER OM MEDINDFLYDELSE OG MEDBESTEMMELSE M.V. AMTSRÅDSFORENINGEN KL KØBENHAVNS KOMMUNE FREDERIKSBERG KOMMUNE 11.06.3 Side 1 KOMMUNALE TJENESTEMÆND OG OVERENSKOMSTANSATTE PROTOKOLLAT OM INDGÅELSE AF LOKALE AFTALER OM MEDINDFLYDELSE OG MEDBESTEMMELSE

Læs mere

A. Eksempel på beregning af forsknings- og udviklingsstøtte

A. Eksempel på beregning af forsknings- og udviklingsstøtte A. Eksempel på beregning af forsknings- og udviklingsstøtte Samarbejdsprojekt mellem et universitet og tre virksomheder Gennemgangen af eksemplerne er inddelt i 4 afsnit. I. Indledning og baggrund. Side

Læs mere

Spaltningsregnskab pr. 01.01.2016. Spaltning af: Foreningen Østifterne f.m.b.a. CVR-nr. 25 35 27 34 til Østifterne f.m.b.a. (nydannet forening)

Spaltningsregnskab pr. 01.01.2016. Spaltning af: Foreningen Østifterne f.m.b.a. CVR-nr. 25 35 27 34 til Østifterne f.m.b.a. (nydannet forening) Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36102030 Telefax 36102040 www.deloitte.dk Spaltningsregnskab pr. 01.01.2016

Læs mere

Dreist Ejendomme A/S. Årsrapport for 2015

Dreist Ejendomme A/S. Årsrapport for 2015 S T A T S A U T O R I S E R E T R E V I S I O N S P A R T N E R S E L S K A B Dreist Ejendomme A/S Bag Haverne 32-50 4600 Køge (CVR-nr. 31 28 38 76) Årsrapport for 2015 Godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst. CVR-nummer: 73 56 61 18. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015

P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst. CVR-nummer: 73 56 61 18. ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 P.D. Grafic ApS af 1984 Industrivej 5 7120 Vejle Øst CVR-nummer: 73 56 61 18 ÅRSRAPPORT 1. juli 2014 til 30. juni 2015 (31. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, 16. juli 2015 Karsten

Læs mere

Korrigeret budget Oprindeligt budget. Forbrug pr. 31/8-

Korrigeret budget Oprindeligt budget. Forbrug pr. 31/8- korrigeret Forbrug pr. 31/8- Korrigeret Budgetopfølgning pr. 31. august Økonomiudvalget Finansielle konti Renter Renter af likvide aktiver -1.500-1.500-838 -1.500-1.500-1.500 0 Renter af kortfristede tilgodehavender

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

DATA FOR JANUAR 2010 ER NU TILGÆNGELIGE I LOPAKS

DATA FOR JANUAR 2010 ER NU TILGÆNGELIGE I LOPAKS DATA FOR JANUAR 2010 ER NU TILGÆNGELIGE I LOPAKS 5. maj 2010 INDHOLD 2 Lønudvikling Som følge af flere datamæssige ændringer, der har til formål at forbedre statistikkerne, udkommer data for januar 2010

Læs mere

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5

Virksomhedsoplysninger 1. Ledelsespåtegning 2. Den uafhængige revisors erklæringer 3. Ledelsesberetning 4. Anvendt regnskabspraksis 5 Legumina Machinery ApS Indholdsfortegnelse Side Virksomhedsoplysninger 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæringer 3 Ledelsesberetning 4 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse for 2014/15

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Region Syddanmark. Åbningsbalance pr. 1. januar 2007

Region Syddanmark. Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Region Syddanmark Åbningsbalance pr. 1. januar 2007 Indholdsfortegnelse: Side 1 Indledning...3 2 Ledelsespåtegning...4 3 Revisionspåtegning...5 4 Anvendt regnskabspraksis i Region Syddanmark...6 4.1 Indledning...6

Læs mere

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012.

Under Uret Svendborg Holding ApS CVR-nr. 26580137. Årsrapport 2011/2012. Dirigent. Godkendt på selskabets generalforsamling den 26.09.2012. Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Klosterplads 9 Postboks 169 5700 Svendborg Telefon 63 14 69 00 Telefax 62 21 28 01 www.deloitte.dk Under Uret Svendborg Holding ApS

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om folkekirkens Fællesfond. Maj 2008

Notat til Statsrevisorerne om beretning om folkekirkens Fællesfond. Maj 2008 Notat til Statsrevisorerne om beretning om folkekirkens Fællesfond Maj 2008 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om folkekirkens Fællesfond (beretning nr. 10/02) 25. april

Læs mere

Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Virksomhedsoplysninger...4 Anvendt regnskabspraksis...5 Resultatopgørelse...7 Balance...8 Noter...10 2

Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning...3 Virksomhedsoplysninger...4 Anvendt regnskabspraksis...5 Resultatopgørelse...7 Balance...8 Noter...10 2 Lergravsvej 60 2300 København S CVR nr. 36049189 Årsrapport for 2014 1. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30. maj 2015 Tommy Andersen Dirigent

Læs mere