Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune"

Transkript

1 Februar 2010 Forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd i Ringsted Kommune I henhold til lov og bekendtgørelse m.v. om ansvar for og styringen af den aktive beskæftigelses-indsats fastsættes følgende forretningsorden for det Lokale Beskæftigelsesråd (LBR), idet det lokale beskæftigelsesråd altid vil være reguleret efter denne lovgivning og ændringer heri: Opgaver 1 Det lokale beskæftigelsesråd rådgiver jobcenteret om den fremtidige tilrettelæggelse og prioritering af den lokale beskæftigelsesindsats og samordner og udvikler den lokale forebyggende indsats for personer, der har svært ved at klare sig på arbejdsmarkedet. 2. Det lokale beskæftigelsesråd overvåger resultater og effekter af beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret og rådgiver jobcentret om tiltag til forbedring af indsatsen. Stk. 2. Det lokale beskæftigelsesråd inddrages i udarbejdelsen af beskæftigelsesplan for jobcentret og kan indstille til kommunen, at der sker ændringer i planen. Stk. 3. Det lokale beskæftigelsesråd kan på baggrund af den årlige resultatrevision om jobcentrets indsats, indstille til kommunen, at der sker ændringer i indsatsen. Stk. 4. Det lokale beskæftigelsesråd kan indstille til det regionale beskæftigelsesråd, at beskæftigelsesregionen tager beskæftigelsesrettede initiativer, jf. Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats. Stk. 5. Det lokale beskæftigelsesråd udarbejder inden for de overordnede rammer i beskæftigelsesplanen for jobcentret en plan for hvilke initiativer, der påtænkes gennemført i det kommende år med henblik på at styrke den virksomhedsrettede indsats. Planen sendes til høring i kommunen. Stk. 6. Det lokale beskæftigelsesråd kan ikke behandle sager, der vedrører enkeltpersoner, eller enkeltvirksomheder, undtaget tilfælde hvor der er særlige beskæftigelsesmæssige projekter og lignende. Procedurer vedrørende beskæftigelsesplaner m.v. 3. Senest med udgangen af juni måned skal det lokale beskæftigelsesråd på et seminar eller lignende, drøfte udviklingen af strategier for den indsats, der skal lægges til grund ved løsning af de beskæftigelsespolitiske udfordringer, som kommunen har ansvaret for. Stk. 2. Kommunen skal senest med udgangen af juli måned have fremlagt et forslag til jobcentrets beskæftigelsesplan til drøftelse i det lokale beskæftigelsesråd.

2 Stk. 3. Den afsluttende høring hos det lokale beskæftigelsesråd inden politisk behandling om beskæftigelsesplanen for jobcentret skal ske senest ultimo måned. Stk. 4. Det lokale beskæftigelsesråds årlige plan for, hvordan den virksomhedsrettede indsats kan understøttes lokalt, skal fremlægges for kommunen senest med udgangen af december måned. Stk. 5. Forslag til beskæftigelsesplan for jobcentret og planen for den virksomhedsrettede indsats skal udsendes til Rådet senest 14 dage forud for Rådets drøftelser. Stk. 6. Det kan indgås aftale mellem det lokale beskæftigelsesråd og kommunen, om at forslaget til beskæftigelsesplan, kan fremlægges for Rådet, og udsendes på andre tidspunkter end de i 3 stk. 1 til 5 angivne. Sammensætning og valgperiode m.v. 4. Det lokale beskæftigelsesråd består af op til 15 medlemmer. Stk. 2. Rådets medlemmer udpeges af kommunalbestyrelsen efter indstilling fra de organisationer og myndigheder, der er repræsenteret i Rådet. Op til 2 medlemmer fra relevante lokale foreninger kan udpeges efter indstilling fra de øvrige medlemmer af Rådet i forening. Stk. 3. Kommunalbestyrelsen udpeger endvidere en suppleant for hvert medlem af Rådet. Stk. 4. Under et medlems midlertidige forfald indtræder en suppleant i medlemmets sted. Stk. 5. Medlemmerne og suppleanterne udpeges for fire år ad gangen. Det lokale beskæftigelsesråds funktionsperiode regnes fra den 1. juni året efter det kommunale og regionale valgår. Stk. 6. Borgmesteren er formand for Rådet. Formandens og suppleantens funktionsperiode følger den kommunale valgperiode. Hvis beskæftigelsesindsatsen i kommunen varetages af et stående udvalg, kan borgmesteren beslutte, at formanden for det stående udvalg er formand for rådet. Rådets næstformand (suppleant for formanden) udpeges blandt Rådets medlemmer. Stk. 7. Rådet kan vælge at udpege 2 næstformænd. Hvis Rådet udpeger 2 næstformænd er disse på skift 1. næstformænd i et år ad gangen. Næstformændenes funktionsperiode følger det lokale beskæftigelsesråds funktionsperiode fra den 1. juni året efter det kommunale og regionale valgår. Stk. 8. Hvis Rådet vælger at udpege 2 næstformænd, udgør disse sammen med Rådets formand et formandskab, der har til opgave at forberede Rådets møder sammen med Rådets sekretariat. Stk. 9. Hvis et medlem eller en suppleant forlader det lokale beskæftigelsesråd i Rådets funktionsperiode, indstiller den pågældende organisation eller myndighed et nyt medlem eller en ny suppleant, der udpeges for resten af perioden. Konstituering

3 5. Det lokale beskæftigelsesråds sekretariat indkalder snarest muligt efter starten af en ny funktionsperiode til et konstituerende møde, hvor Rådet konstituerer sig. Stk. 2. Hvis der ved valg af næstformand opstår stemmelighed foranlediger formanden en ny afstemning, eventuelt på et nyt møde. Ved fornyet stemmelighed foranlediger formanden, at der foretages lodtrækning blandt kandidaterne. Udvalg og arbejdsgrupper 6. Det lokale beskæftigelsesråd kan nedsætte udvalg og arbejdsgrupper. Det lokale beskæftigelsesråd fastsætter udvalgenes og arbejdsgruppernes sammensætning og kommissorium. Stk. 2. I udvalg og arbejdsgrupper kan de organisationer og myndigheder, der er repræsenteret i det lokale Beskæftigelsesråd, lade sig repræsentere af andre end medlemmer af Rådet, Mødevirksomhed m.v. 7. Det lokale beskæftigelsesråds formand indkalder og leder Rådets møder og fastlægger dagsorden efter samråd med lederen af Rådets sekretariat - og evt. formandskab jf. 4 stk. 8. Stk. 2. Det lokale beskæftigelsesråd fastlægger senest i december måned en mødeplan for det efterfølgende år. Der afholdes normalt ordinære møder mindst 4 gange årligt. Ekstraordinære møder kan afholdes efter behov. Stk. 3. Rådets møder har som udgangspunkt en varighed på højst 3 timer. Stk. 4. Der kan gennemføres seminarer eller lignende efter behov. Stk. 5. Det tilstræbes, at der afholdes 1 til 2 arrangementer om året sammen med det kommunale beskæftigelsesudvalg. Stk. 6. Otte medlemmer af det lokale beskæftigelsesråd kan forlange Rådet indkaldt. Stk. 7. Ethvert medlem kan forlange bestemte punkter sat på dagsordenen. 8. I det lokale beskæftigelsesråds møder deltager Rådets medlemmer samt Rådets sekretariat, suppleanter kan deltage i møderne efter aftale. Efter aftale med formanden kan medarbejdere fra Jobcentret deltage under behandlingen af konkrete dagsordenspunkter. Formanden kan indkalde eller indbyde særligt sagkyndige, der ikke er medlemmer af Rådet til at deltage i en sag uden stemmeret. 9. Rådets møder er åbne for offentligheden. Særskilte punkter kan kræve behandling på et lukket møde.

4 10. Dagsorden med tilhørende materiale udsendes senest en uge før afholdelse af møder i det lokale beskæftigelsesråd. Rådet kan dog på møderne acceptere at behandle senere fremkomne dagsordenspunkter og materiale. Stk. 2. Rådet kan godkende, at alle materialer fremsendes digitalt til Rådets medlemmer. Stk. 3. Behandling af punkter/opgaver ved skriftlig høring kan anvendes efter behov. Skriftlige høringer kan anvendes, hvis ingen af Rådets medlemmer har indvendinger herimod. Svarfristen skal normalt være mindst en uge. Stk. 4. Dagsordenen for ordinære møder i det lokale beskæftigelsesråd indeholder følgende faste punkter. Godkendelse af dagsorden Udviklingen på beskæftigelsesindsatsen Status på LBR s midler Meddelelser 11. Det lokale beskæftigelsesråd er beslutningsdygtigt, når mindst halvdelen af Rådets medlemmer er til stede. Stk. 2. Det lokale beskæftigelsesråds beslutninger træffes ved simpelt stemmeflertal. Ved manglende beslutningsdygtighed træffes beslutning på mødet og sendes i høring via . Herefter træffes beslutningen ved simpelt flertal. Stk. 3. Der kan ikke træffes beslutninger om konkrete sager under dagsordenspunktet: Meddelelser. 12. I sekretariatets sagsfremstilling til de enkelte punkter på dagsordenen, skal det angives, hvordan punktet skal behandles. Oplæg fra sekretariatet til beslutninger skal indeholde en indstilling. Behandles en konkret sag flere gange i Rådet skal sagsfremstillingen indeholde et resumé af det hidtidige sagsforløb. 13. Suppleanterne modtager samme mødemateriale som medlemmerne. 14. Formanden påser, at der udarbejdes referat af Rådets møder på selve rådsmøderne. Referaterne udsendes til medlemmer og suppleanter umiddelbart efter mødet. Referaterne samles i en protokol. Formanden påser end videre, at Rådets drøftelser og beslutninger bringes til kendskab for de relevante personer/myndigheder. Information, tavshedspligt og habilitet 15. Information til presse m.v. om Rådets virksomhed gives af formanden eller af en person, der har bemyndigelse fra formanden. Stk. 2. Rådets medlemmer og suppleanter er omfattet af forvaltningslovens og straffelovens almindelige bestemmelser om tavshedspligt med hensyn til oplysninger, som er kommet til deres kendskab ved udøvelse af deres hverv, jf. forvaltningsloven og straffeloven.

5 Stk. 3. Rådet er omfattet af forvaltningslovens almindelige bestemmelser om inhabilitet, jf. forvaltningsloven. Sekretariatet og konsulentbistand 16. Det lokale beskæftigelsesråds sekretariatsforretninger varetages af de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret i fællesskab. Til at forestå den daglige kontakt med Rådet udpeger de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i fællesskab en sekretariatsleder. Stk. 2. Sekretariatet skal stå for forberedelse af møder i det lokale beskæftigelsesråd og eventuelle underudvalg. Sekretariatet har desuden pligt til at tilse, at der sker en løbende orientering af det lokale beskæftigelsesråd om relevante spørgsmål. Sekretariatet skal også bidrage med konkrete oplæg til brug for løsning af opgaver i Rådet og i eventuelle underudvalg. Stk. 3. Sekretariatets medarbejdere skal i varetagelsen af deres sekretariatsfunktioner alene betjene Rådet og sekretariatslederen refererer i sin betjening af Rådet direkte til Socialdirektøren / beskæftigelseschefen. Stk. 4. De ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcentret udfører Rådets beslutninger om anvendelse af Rådets midler. Administration, regnskab m.v. varetages af Ringsted Kommune. Stk.5. Rådet kan vælge at anvende dele af Rådets midler til ansættelse af konsulentbistand til at gennemføre Rådets projekter og aktiviteter. I så fald er det den kommunale del af jobcentret der er ansættende myndighed i kraft af den kommunale til at udføre Rådets administration. Diæter 17. Kommunalbestyrelsen kan beslutte, at medlemmer af det lokale beskæftigelsesråd får diæter, erstatning for dokumenteret tab af arbejdsfortjeneste og udgiftsgodtgørelse efter reglerne i lov om kommuners styrelse. Stk. 2. En beslutning om ydelser jf. stk. 1 skal omfatte alle medlemmer af Rådet. Stk. 3. Repræsentanten for Praktiserende Lægers Organisation honoreres efter gældende regler jf. lov om styring af den aktive beskæftigelsesindsats. Ikrafttræden 18. Nærværende forretningsorden er vedtaget på det lokale beskæftigelsesråds møde d. 9. februar 2010 og træder i kraft umiddelbart efter vedtagelsen.

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv.

1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv. Forretningsorden Det regionale Arbejdsmarkedsråd for Hovedstaden Januar 2015 AMK Øst 1. Opgaver 1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse

Læs mere

Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune

Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune I henhold til 45, stk. 5 i Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats fastsættes: Formål 1. Det lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1.

VEDTÆGT. for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG. Stk. 1. VEDTÆGT for Gentofte Kommunes Ungdomsskole KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN - SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 11 medlemmer: 2 repræsentanter for kommunalbestyrelsen 3 repræsentanter

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE Kapitel 1 Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver 1. Det Lokale Beskæftigelsesråd skal rådgive kommunen og skal samordne og

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn Forretningsorden for Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. Kommuner: Assens, Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland, Nordfyn, Nyborg, Odense, Svendborg og Ærø.

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune

Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune Forretningsorden for Det Lokale Beskæftigelsesråd for Frederikssund Kommune juni 2011 1 Beskæftigelsesrådets formål Det lokale beskæftigelsesråd har til formål at rådgive kommunen og samordne og udvikle

Læs mere

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej

Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej Vedtægt for den selvejende Børnehave Engblommevej 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er Børnehaven Engblommevej, Engblommevej 34 4000 Roskilde. Institutionen har hjemsted i

Læs mere

Forretningsorden. Stk. 2. Det lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer: 1 fra Center for Erhvervsuddannelser Lolland Falster (CELF)

Forretningsorden. Stk. 2. Det lokale Beskæftigelsesråd består af følgende medlemmer: 1 fra Center for Erhvervsuddannelser Lolland Falster (CELF) Formål 1. Det lokale Beskæftigelsesråd har til formål at rådgive de ansvarlige for beskæftigelsesindsatsen i jobcenteret og at samordne og udvikle den lokale forebyggende indsats for personer, der har

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune

Styrelsesvedtægt. for. dagtilbud. Middelfart Kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Middelfart Kommune Oktober 2009 1 1 Formål Middelfart Kommunes målsætning for dagtilbuddene er: at sikre pasningsgaranti for alle 0-6 årige, at tilbyde fleksible børnepasningstilbud,

Læs mere

Formål med fritidstilbud

Formål med fritidstilbud Furesø Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i Furesø Kommunes kommunale fritidstilbud Formål med fritidstilbud 1 Fritidstilbud i Furesø Kommune omfatter fritidshjem og klub til børn fra skolestart

Læs mere

Ældrerådets sammensætning

Ældrerådets sammensætning Side 2 Side 3 Forslag til vedtægtsændringer Vedtægt for Ældrerådet i Københavns Kommune 1. Ældrerådet er nedsat i henhold til lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 30-33. Formål

Læs mere

Forretningsorden for Fritidsrådet. i Rebild Kommune

Forretningsorden for Fritidsrådet. i Rebild Kommune Forretningsorden for Fritidsrådet i Rebild Kommune 1 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Fritidsrådets formål og opgaver... 3 Fritidsrådets funktionsperiode... 3 Fritidsrådets sammensætning...

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler

Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler Side 1 Skolestyrelsesvedtægt for Fredensborg Kommunes skoler Kapitel 1 Skolebestyrelsens sammensætning. 1 Skolebestyrelsen består af mindst 7 forældrerepræsentanter, mindst 2 medarbejderrepræsentanter

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen

Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen Beredskabskommissionen Sydvestjysk Brandvæsen Forretningsorden Forslag januar 2016 Godkendt af Beredskabskommissionen for Sydvestjysk Brandvæsen den 03/02/2016 0/6 Indhold 1. Konstituering af beredskabskommission

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Uddrag for kommissorium Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ikast-Brande har i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN

Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN Silkeborg Rideklub BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN 1. Konstituering På første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerer bestyrelsen sig med minimum 4 bestyrelsesmedlemmer, der alle skal være

Læs mere

Forretningsorden for hovedsamarbejdsudvalg

Forretningsorden for hovedsamarbejdsudvalg UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Forretningsorden for hovedsamarbejdsudvalg Godkendt af HSU 09.12.13 ( 4 den 24.03.14) 1: Aftalegrundlag Hovedsamarbejdsudvalget udøver sin virksomhed i overensstemmelse med

Læs mere

Styrelsesvedtægter for kommunale klubtilbud i Frederiksberg Kommune

Styrelsesvedtægter for kommunale klubtilbud i Frederiksberg Kommune Forslag 21. maj 2013 Sagsbehandler: Dok.nr.: 2012/0072587-21 Skoleafdelingen Styrelsesvedtægter for kommunale klubtilbud i Frederiksberg Kommune Klubbestyrelsen Sammensætning og valg 1 For hvert kommunalt

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Katedralskole s bestyrelse

Forretningsorden for Haderslev Katedralskole s bestyrelse Forretningsorden for Haderslev Katedralskole s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Center Børn og Unge. Bilag 5 og 6 til Styrelsesvedtægten omfatter endvidere private dagtilbud og private pasningsordninger.

Center Børn og Unge. Bilag 5 og 6 til Styrelsesvedtægten omfatter endvidere private dagtilbud og private pasningsordninger. Styrelsesvedtægt for kommunale dagtilbud i Rebild Kommune Styrelsesvedtægten udgør sammen med relevante bilag rammen for drift af kommunale dagtilbud i Rebild Kommune. I styrelsesvedtægten inkl. bilagene

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

Tandlægernes Nye Landsforening

Tandlægernes Nye Landsforening Tandlægernes Nye Landsforening Forretningsorden for hovedbestyrelsen Kap. 1 Hovedbestyrelsens beføjelser.1 Hovedbestyrelsens ansvar.2 Prokura m.m. Hovedbestyrelsen forestår den overordnede ledelse af foreningen.

Læs mere

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min)

Vild med film? Film efteråret 2016. 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) Film efteråret 2016 Vild med film? 21. september 2016 kl. 19.00 Youth USA 2015, Drama (spilletid 2 timer og 4 min) 19. oktober 2016 kl. 19.00 Room Italien 2015, Drama (spilletid 1 time og 58 min) 16. november

Læs mere

Integrationsrådets forretningsorden

Integrationsrådets forretningsorden Kapitel 1 Integrationsrådets overordnede formål 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at Byrådets integrationsindsats er effektiv og sammenhængende, samt egnet til at fremme etnisk ligestilling.

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område.

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område. Vedtægter for Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) Navn 1 Organisationens navn er Ansatte Dyrlægers Organisation betegnet ADO. Ansatte Dyrlægers Organisation er en organisation under Den Danske Dyrlægeforening.

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Vejledende skabelon til forretningsorden for bestyrelsen for Institution NN

Vejledende skabelon til forretningsorden for bestyrelsen for Institution NN Vejledende skabelon til forretningsorden for bestyrelsen for Institution NN I henhold til [ 14, stk. 1] i vedtægt af [xx.xx. 20xx] for [institution NN] er fastsat følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Byråd

Forretningsorden for Haderslev Byråd Forretningsorden for Haderslev Byråd (gældende fra den 1. februar 2014) Vedtaget af Haderslev Byråd den 28. januar 2014 Forretningsordenen er fastsat med hjemmel i 2, stk. 4 i lov om kommunernes styrelse

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

Områdeinstitutioner med tre huse

Områdeinstitutioner med tre huse Styrelsesvedtægt Områdeinstitutioner med tre huse Klakring Stationsvej 5, Klakring 7130 Juelsminde T: 79755000 Styrelsesvedtægt for kommunale områdeinstitutioner med tre huse. I henhold til Dagtilbudsloven

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE

FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE FOR VESTHIMMERLANDS KOMMUNALE UNGDOMSSKOLE I henhold til lov om ungdomsskoler (produktionsskoler og daghøjskoler) 8 stk. 5 udarbejder byrådet en vedtægt, der fastsætter de nærmere regler om ungdomsskolebestyrelsens

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Forretningsorden for. Viborg Byråd

Forretningsorden for. Viborg Byråd Forretningsorden for Viborg Byråd Byrådets møder 1 Byrådets møder er offentlige. Byrådet kan dog bestemme, at enkelte sager skal behandles for lukkede døre, jf. lov om kommunernes styrelse 10. Stk. 2.

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

Forretningsorden for Det Regionale Beskæftigelsesråd, Hovedstaden & Sjælland

Forretningsorden for Det Regionale Beskæftigelsesråd, Hovedstaden & Sjælland Beskæftigelsesrådet Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland Juni 2014 Forretningsorden for Det Regionale Beskæftigelsesråd, Hovedstaden & Sjælland I henhold til 37 i Lov nr. 522 om ansvaret for og

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland Vedtægter DGI Midtjylland Ændringsforslag fra DGI Midtjyllands bestyrelse DGI Midtjyllands årsmøde 12. april 2011 1 - Navn Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland Danske Gymnastik og Idrætsforeninger

Læs mere

edtægt for styrelse af fritids- og ungdomsskoletilbud i Aarhus Kommune

edtægt for styrelse af fritids- og ungdomsskoletilbud i Aarhus Kommune edtægt for styrelse af fritids- og ungdomsskoletilbud i Aarhus Kommune 1 Formål Vedtægten fastlægger rammerne for fritids- og ungdomsskolebestyrelsens og forældre- og ungerådets arbejde, herunder rammerne

Læs mere

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER NOTAT KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER Selskabets nuværende vedtægter er sidst ændret i 2013. Bestyrelsen fremsætter forslag til nye vedtægter på selskabets ordinære

Læs mere

Redigeret udgave: Forslag til ændringer: 1, stk 2. Nyt stk. 2.

Redigeret udgave: Forslag til ændringer: 1, stk 2. Nyt stk. 2. Vedtægter for Frederikshavn Kommunes Integrationsråd Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv

Læs mere

Vedtægter DGI Midtjylland

Vedtægter DGI Midtjylland 1 - Navn Vedtægter DGI Midtjylland Landsdelsforeningens navn er DGI Midtjylland. 2 - Formål DGI Midtjylland vil styrke de frivillige foreninger som ramme om idræt med vægt på fællesskab, udfordring og

Læs mere

Forretningsorden for Aalborg Kommunes Integrationsråd. Kapitel 1. Integrationsrådets formål og opgaver

Forretningsorden for Aalborg Kommunes Integrationsråd. Kapitel 1. Integrationsrådets formål og opgaver Forretningsorden for Aalborg Kommunes Integrationsråd Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at Aalborg Kommunes integrationsindsats er effektiv

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

VEDTÆGTER for JAMMERBUGT UNGDOMSSKOLE UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN SAMMENSÆTNING OG VALG

VEDTÆGTER for JAMMERBUGT UNGDOMSSKOLE UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN SAMMENSÆTNING OG VALG VEDTÆGTER for JAMMERBUGT UNGDOMSSKOLE KAPITEL 1 UNGDOMSSKOLEBESTYRELSEN SAMMENSÆTNING OG VALG 1 Ungdomsskolebestyrelsen består af 8 medlemmer: 2 repræsentanter for Kommunalbestyrelsen 2 repræsentanter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND 1 Forbundets navn er FYNS HÅNDBOLD FORBUND (FHF). Forbundet er en sammenslutning af håndboldspillende foreninger på Fyn, og omkringliggende øer i Region Syddanmark). Forbundet

Læs mere

HK Ungdom Danmarks love

HK Ungdom Danmarks love HK Ungdom Danmarks love Kapitel 1: Indledende bestemmelser 1 Ungdomsarbejdet tilrettelægges af et Landsudvalg under HK Danmark. 2 Medlemmer af HK Ungdom er HK medlemmer, som enten er under uddannelse eller

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Regulativ for Christianshavn Lokaludvalg

Regulativ for Christianshavn Lokaludvalg Regulativ for Christianshavn Lokaludvalg Opgaver til selvstændig opgavevaretagelse 1. I henhold til 65d, stk. 2, nr. 10, i lov om kommunernes styrelse henlægger Københavns Borgerrepræsentation følgende

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Horsens Kommunes Skolevæsen

Styrelsesvedtægt for Horsens Kommunes Skolevæsen Styrelsesvedtægt for Horsens Kommunes Skolevæsen Version 2013-08-01 Vedtægt for styrelsen af folkeskolen i Horsens Kommune. Som vedtaget af Horsens Byråd den 24. april 2007 med de ændringer, der følger

Læs mere

Forretningsorden for RAR Nordjylland

Forretningsorden for RAR Nordjylland Forretningsorden for RAR Nordjylland 1. Opgaver 1. Det regionale Arbejdsmarkedsråd (RAR) varetager følgende opgaver, jf. 29 i Lov om organisering og understøttelse af beskæftigelsesindsatsen mv.: 1. Indgår

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation)

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation) BEK nr 1298 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014

Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014 Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014 BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Livjægergade 20 2100 København Ø 3525 4600

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik

Bestyrelsesmøde i Sydtrafik J.nr.: 00-01-06-1-14 Dato: 03.01.2014 Initialer: UG Bestyrelsesmøde i Sydtrafik Dagsorden Tid: Sted: Torsdag, den 23. januar 2014 kl. 9.30 12.30 (umiddelbart efter repræsentantskabsmødet) Hotel Skibelund

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Kristelig Fagforening. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. 2 Grundlag Kristelig Fagforening er en arbejdsmarkedsorganisation,

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I HALSNÆS KOMMUNALE RENOVATION OG GENBRUG A/S INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 2 1. Konstituering...3 2. Bestyrelse - formand...3 3. Indkaldelse m.v....3 4. Dagsorden...4 5. Beslutningsdygtighed

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation BEK nr 1297 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere