VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN. 1 Navn og hjemsted"

Transkript

1 1 VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKFORENINGEN 1 Navn og hjemsted Blokforeningen er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Byggeri, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke efter gældende standarder. Bestyrelsen kan beslutte at optage medlemsvirksomheder af Dansk Byggeri, der ikke producerer letklinkerblokke eller udstøbningsblokke, såfremt særlige forhold begrunder dette. Spørgsmålet om optagelse af virksomheder der ikke producerer letklinkerblokke eller udstøbningsblokke, skal godkendes på en ordinær generalforsamling, såfremt mindst ét medlem fremsætter begæring herom. Blokforeningen virker som en sektion under Dansk Byggeri. Dansk Byggeri varetager medlemmernes arbejdsgiver- og overenskomstmæssige interesser. Blokforeningens hjemsted er: Dansk Byggeri, København. 2 Formål Blokforeningens formål er: - at fremme det fagtekniske samarbejde - at fremme brugen af Blokforeningens produkter - at fremme de enkelte virksomheders evne til at styre kvaliteten - at deltage i udviklingen og vedligeholdelsen af normer og standarder - at udarbejde medlemsinformation. 3 Medlemsforhold Som aktive medlemmer af Blokforeningen kan optages virksomheder, der er medlemmer af Dansk Byggeri, og som industrielt fremstiller letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke efter gældende standarder. Virksomhederne repræsenteres i foreningen ved virksomhedens ejer eller en af virksomheden udpeget ledende medarbejder, der er ansat i virksomheden. Begæring om optagelse i Blokforeningen stiles til Blokforeningens bestyrelse.

2 2 Blokforeningens bestyrelse træffer afgørelse om, hvorvidt optagelse kan finde sted. Bestyrelsen kan fastsætte regler, hvorefter medlemsvirksomhedernes koncernforbundne virksomheder skal være medlem af Blokforeningen eller andre sektioner i branchefællesskabet Dansk Beton, såfremt de koncernforbundne virksomheders virke falder inden for et eller flere af sektionernes områder. Hvis bestyrelsen nægter en virksomhed optagelse, kan spørgsmålet indankes for den førstkommende generalforsamling, der ved simpelt stemmeflerhed afgør om den pågældende kan optages i foreningen. Ved optagelse i Blokforeningen, vil sektionen orientere medlemsvirksomheden om muligheden for efter virksomhedens eget valg, at søge optagelse i en anden sektion under branchefællesskabet Dansk Beton inden for medlemsvirksomhedens forretningsområde. Det er hensigten, at medlemmerne af Blokforeningen også er medlemmer af de øvrige sektioner i Dansk Beton, som medlemsvirksomhedens produktion i øvrigt henhører under med mindre, at produktionen inden for den eller de pågældende sektioners område udgør en begrænset del af virksomhedens samlede produktion, og den ikke er betydende i forhold til den samlede produktion hos den pågældende sektions medlemmer. Det er medlemsvirksomhedens eget valg om medlemsvirksomheden ønsker at melde sig ind i en eller flere sektioner inden for medlemsvirksomhedens forretningsområde, jf. 3 i Dansk Byggeris vedtægter. Virksomheder, som har specielle interesser i Blokforeningens arbejde, kan optages som interessemedlem. For de produkter, som hører under Blokforeningens område, jf. 1, stk. 1, skal virksomheden være tilsluttet en offentlig anerkendt kontrolordning eller et akkrediteret certificeringsorgan. Blokforeningen kan optage ledende medarbejdere i medlemsvirksomhederne som personligt tilmeldte medlemmer. Blokforeningen kan optage enkeltpersoner med særlig tilknytning til Blokforeningen som personligt tilmeldte medlemmer, f.eks. pensionerede medarbejdere fra medlemsvirksomhederne. 4 Generalforsamling Ordinær generalforsamling skal holdes hvert år inden udgangen af maj. Det bør tilstræbes, at generalforsamlingen bliver holdt i forbindelse med Dansk Betons generalforsamling. Dagsordenen for den ordinære generalforsamling skal mindst indeholde følgende punkter: 1. Velkomst 2. Bestyrelsens beretning 3. Behandling af forslag 4. Fremlæggelse af regnskab til godkendelse

3 3 5. Fremlæggelse af budgetter og kontingentforslag til godkendelse 6. Valg til bestyrelsen 7. Eventuelt. Generalforsamlinger indkaldes af foreningens bestyrelse med mindst 14 dages varsel ved brev og/eller til samtlige medlemmer. Indkaldelsen skal indeholde dagsorden for generalforsamlingen. Er en repræsentant for et medlem ikke til stede på en generalforsamling, kan stemmeretten ved skriftlig fuldmagt overdrages til en anden ledende medarbejder fra virksomheden eller en repræsentant fra en anden aktiv medlemsvirksomhed i Blokforeningen. En sådan skriftlig overdragelse gælder kun for den enkelte generalforsamling. Et medlem kan kun påtage sig stemmeretten for 2 andre medlemmer. Generalforsamlingen ledes af en af forsamlingen valgt dirigent. Der udfærdiges referat af forhandlingerne og de trufne beslutninger. Referatet godkendes og underskrives af dirigenten, forinden dette udsendes til medlemmerne. Forslag, som medlemmerne ønsker behandlet på en ordinær generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 1. april. På generalforsamlinger træffes alle beslutninger med simpel stemmeflerhed. Beslutninger, der går ud på ændringer af nærværende vedtægter, kræver dog vedtagelse af 2/3 af de på en generalforsamling repræsenterede stemmer samt minimum 25 % af det mulige antal stemmer. Afstemninger kan efter dirigentens afgørelse ske skriftligt eller ved håndsoprækning. Skriftlig afstemning skal ske såfremt mindst 1/3 af de tilstedeværende stemmeberettigede medlemmer kræver det. Ekstraordinær generalforsamling kan afholdes til enhver tid efter bestyrelsens bestemmelse og skal afholdes, når en kreds på mindst 20 % af medlemmerne skriftligt fremsætter begæring herom. I tilfælde, hvor bestyrelsen ønsker at forelægge enkelte spørgsmål til afgørelse på en ekstraordinær generalforsamling, kan den i stedet for at indkalde til generalforsamling lade foretage brevafstemning efter samme regler og med samme bindende virkning, som er gældende for en generalforsamlingsbeslutning. Hvert aktivt medlem har på generalforsamlingen et stemmetal, der beregnes ved at dividere virksomhedens kontingent til Blokforeningen det foregående år med grundbeløbet, jf. 11, stk. 1. Det beregnede stemmetal forhøjes til nærmeste hele tal. Stk. 5 Repræsentanter for aktive medlemmer og ledende medarbejdere ansat hos aktive medlemmer har møde- og taleret på generalforsamlingen. Stk. 6 Bestyrelsen kan indbyde interessemedlemmer, samarbejdspartnere og gæster med særlig tilknytning til Blokforeningen til generalforsamlingen.

4 4 5 Blokforeningens ledelse Blokforeningen ledes af en bestyrelse på 3-5 personer valgt blandt de, der er valgbare som bestyrelsesmedlemmer. Valgbar som bestyrelsesmedlemmer er repræsentanter for foreningens aktive medlemmer eller ledende medarbejdere i medlemsvirksomhederne. Hvis et bestyrelsesmedlems valgbarhed ophører, skal vedkommende udtræde af foreningens bestyrelse. En formand eller et bestyrelsesmedlem er ikke valgbar fra det tidspunkt, hvor den virksomhed den pågældende repræsenterer eller er tilmeldt under, anmoder om udmeldelse af foreningen, jf. 12. Bestyrelsen konstituerer sig - snarest efter generalforsamlingen - med formand og næstformand. Hvis en formand eller næstformand afgår eller udtræder uden for tur, konstituerer bestyrelsen sig med formand og næstformand. Bestyrelsen skal sammen med Afløbsforeningen og Belægningsgruppen udpege to medlemmer til bestyrelsen i Dansk Beton. Bestyrelsesmedlemmerne vælges for 2 år ad gangen, således at mindst ét medlem afgår hvert år. Genvalg kan finde sted. Stk. 5 Ingen kan vælges til Blokforeningens bestyrelse uden at være opført som kandidat dertil på dagsordenen for generalforsamlingen. Ret til at opstille kandidater på dagsordenen har bestyrelsen eller ethvert aktivt medlem jf. 3, stk. 1, dog må kandidatlisten for at komme i betragtning være bestyrelsen i hænde inden den 1. april. Stk. 6 Ved afstemninger i bestyrelsen har formanden ved stemmelighed 2 stemmer. Stk. 7 Afgår et bestyrelsesmedlem uden for tur, kan bestyrelsen supplere sig frem til førstkommende generalforsamling, hvor valg kan finde sted. Stk. 8 Bestyrelsen kan invitere interessemedlemmer, sponsorer eller andre med særlig tilknytning til Blokforeningen til at deltage i bestyrelsens møder uden stemmeret. Stk. 9 Blokforeningen tegnes af bestyrelsesformand og næstformand i forening. Bestyrelsen udpeger repræsentanter til Dansk Byggeris repræsentantskab.

5 5 6 Projektarbejdet Blokforeningen kan iværksætte projektarbejde, med henblik på at fremme udviklingen og brugen af kvalitetsprodukter nye såvel som eksisterende fremme samarbejdet mellem branchens parter. Det er bestyrelsens ansvar at formulere projekter og at sikre, at disse finansieres og gennemføres betryggende. Bestyrelsen skal endvidere påse, at der informeres om projektresultaterne. Projektarbejdet finansieres dels ved midler fra kontingentbetalingen fra aktive medlemmer og interessemedlemmer, træk på Blokforeningens formue eller andre bidrag. Medlemmers rejseomkostninger i forbindelse med deltagelse i møder i forbindelse med projektarbejdet betales af Blokforeningen efter reglerne i Dansk Byggeri. Regnskabsåret følger kalenderåret. 7 Regnskabsforhold 8 Hæftelse Blokforeningens medlemmer eller Dansk Beton hæfter ikke for Blokforeningens gæld. Ved udmeldelse eller udelukkelse af Blokforeningen har det pågældende medlem intet krav på andel i Blokforeningens formue. 9 Revision Dansk Byggeris statsautoriserede revisor varetager den nødvendige revision af Blokforeningens regnskab.

6 6 10 Indtægter og udgifter Blokforeningen kan oppebære indtægter af forskellig art, f.eks. kontingenter, projektbidrag, kursusafgifter, renter, tilskud, salg af litteratur m.v. Hvis kontingent ikke indbetales rettidigt, kan skyldigt beløb overgives til inkasso af bestyrelsen. Bestyrelsen kan fastlægge regler om betaling af strafrenter for ikke rettidig indbetaling. 11 Kontingenter Aktive medlemmers kontingent til Blokforeningen består af et grundbeløb og derudover et beløb, der beregnes på grundlag af det aktive medlems bindemiddelforbrug inden for Blokforeningens område i det foregående kalenderår. Kontingent fra interessemedlemmer og personligt tilmeldte medlemmer betales med en - af generalforsamlingen vedtaget - sats for medlemskabet. Ved indmeldelse efter 30. juni betales kun halvt kontingent i indmeldelsesåret. A conto kontingent kan opkræves. Blokforeningen opkræver kontingent til branchefællesskabet Dansk Beton i henhold til bestemmelserne herom i Dansk Betons vedtægter og beslutninger på Dansk Betons generalforsamling. Blokforeningen bemyndiger Dansk Beton til at indhente oplysninger om medlemsvirksomhedernes omsætning til brug for beregning af stemmefordeling samt kontingentbidrag til Dansk Beton. Medlemsvirksomhederne er pligtige til senest 1. marts til sekretariatet at indsende oplysninger om virksomhedens omsætning i henhold til bestemmelserne herom i Dansk Betons vedtægter. Hvis et medlem ikke rettidigt indsender oplysning om omsætning, fastsættes denne skønsmæssigt i henhold til bestemmelserne herom i Dansk Betons vedtægter. 12 Udmeldelse af Blokforeningen Udmeldelse af Blokforeningen kan kun ske efter 3 måneders varsel til en 1. januar. Hvis et aktivt medlem ikke længere opfylder betingelserne for medlemskab, kan udmeldelse ske med udgangen af det kalenderår, i hvilket ophøret sker.

7 7 Anmodning om udmeldelse skal gives i anbefalet brev med det under stk. 1 nævnte varsel til bestyrelsen. Bestyrelsen kan dispensere fra de under stk. (1-3) nævnte bestemmelser. 13 Blokforeningens opløsning Opløsning af foreningen kan kun ske, når en kreds på mindst 20 % af medlemmerne foreslår det, og mindst 3/4 af de på generalforsamlingen afgivne stemmer samt minimum 25 % af det mulige antal stemmer, stemmer for opløsning. Dersom det under stk. 1 anførte flertal på 25 % ikke kan opnås, indkaldes der til en ekstraordinær generalforsamling, som afgør sagen i henhold til almindelig stemmeflerhed. På den generalforsamling, hvor opløsningen vedtages, skal der med almindelig stemmeflerhed tages bestemmelse om, hvorledes og ved hvem foreningens forpligtelser skal afvikles, og hvorledes den efter afviklingen i behold værende formue skal anvendes. Seneste ændringer er vedtaget den 29. april 2016

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB. 1 Navn og hjemsted

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB. 1 Navn og hjemsted VEDTÆGTER FOR DANSK BETON BLOKGRUPPEN / BIB 1 Navn og hjemsted Dansk Beton Blokgruppen / BIB er en sammenslutning af medlemsvirksomheder under Dansk Beton, der producerer letklinkerblokke og/eller udstøbningsblokke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Foreningens navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes erhvervsinteresser. Foreningen er den fælles organisation for betonindustrivirksomheder.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser.

VEDTÆGTER FOR DANSK BETON. 1 Navn. 2 Formål. Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. VEDTÆGTER FOR DANSK BETON 1 Navn Branchefælleskabets navn er DANSK BETON. 2 Formål Dansk Beton har til formål at varetage medlemmernes fælles erhvervsinteresser. Branchefælleskabet er en fælles organisation

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse.

Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Eksisterende vedtægter for Golf Club Danois, Côte d Azur: Forslag til ny ordlyd: 1 Klubbens navn er GOLF CLUB DANOIS, Côte d Azur. Klubbens hjemsted er den til enhver tid værende formands adresse. Det

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet

VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN. (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet VEDTÆGTER FOR FABRIKSBETONFORENINGEN (Danish Ready Mixed Concrete Association) 1 Formål og identitet Dansk Beton Fabriksbetonforeningen er en branchesammenslutning, hvis formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. medlemmer 3 VEDTÆGTER FOR SENGELØSE VANDVÆRK A.m.b.a. Enhver, der har tinglyst adkomst til fast ejendom i forsyningsområdet, kan blive medlem af selskabet. For ejendomme, der er opdelt i andels- eller

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. 1 Vedtægter for Bjørnø Vandværk A.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 7. februar 1998, er et Andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bjørnø Vandværk. Selskabet har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

MiljøForum Fyn Vedtægter

MiljøForum Fyn Vedtægter April 2013 MiljøForum Fyn Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er MiljøForum Fyn. Foreningen har hjemsted i Odense Kommune. 2 Formål Foreningen har til formål at styrke en bæredygtig udvikling

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne,

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED FORMÅL. - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn, unge og voksne, VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED 1 Foreningens navn er LOS De private sociale tilbud Foreningens hjemsted er København. 2 FORMÅL Foreningens formål er: 3 - at arbejde på at forbedre vilkårene for anbragte børn,

Læs mere

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER

DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI I HØRSHOLM KOMMUNE VEDTÆGTER Vedtaget på generalforsamlingen den 29/1 1996 Ændret på generalforsamlingen den 16/1 2007 1 Foreningens navn er Det Konservative Folkeparti i Hørsholm

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU

VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU VEDTÆGTER FOR HAVBASSERNE FSU Revideret den 13/6-2015 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Sportsdykkerklubben HAVBASSERNE FSU. og er hjemmehørende i Furesø Kommune. Foreningen er stiftet den 23. februar

Læs mere

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening

VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening VEDTÆGTER for Det Konservative Folkepartis Vælgerforening 1 Foreningens navn er: Konservative i Skive kommune. Herefter benævnt vælgerforeningen. Vælgerforeningen er tilsluttet Det Konservative Folkeparti.

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub

Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub Vedtægter for Rødovre Skøjte- og Ishockey Klub 1 Klubben har til formål at virke for skøjtesportens fremme i Rødovre kommune. Klubben har en Skøjteafdeling, og en amatør ishockey senior- og ungdomsafdeling,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 16. april 2011 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1. Klubbens

Læs mere

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus

Vedtægter for. International Medical Cooperation Committee Aarhus Vedtægter for International Medical Cooperation Committee Aarhus Indholdsfortegnelse Kapitel 1: Navn og relationer.... 3 1 Navn......... 3 2 Relationer.... 3 Kapitel 2: Vision og formål... 3 3 Vision...

Læs mere

DANSKE LANDBRUGSMASKINFABRIKANTER. Vedtægter FOR

DANSKE LANDBRUGSMASKINFABRIKANTER. Vedtægter FOR Vedtægter FOR DANSKE LANDBRUGSMASKINFABRIKANTER 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Landbrugsmaskinfabrikanter. Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands forretningsadresse

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg.

V E D T Æ G T E R. for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG. Foreningens navn er: Borgerforeningen Kulturhus Svendborg. Advokataktieselskabet KNUDSEN & PARTNERE Klosterplads 11, 1. 5700 Svendborg Tlf. 62 21 24 64 Fax 62 20 13 22 J.nr. AM/7420. V E D T Æ G T E R for BORGERFORENINGEN KULTURHUS SVENDBORG 1 Navn. Foreningens

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for

V E D T Æ G T E R I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S. for V E D T Æ G T E R for I N V E S T E R I N G S F O R V A L T N I N G S- S E L S K A B E T S E B I N V E S T A / S Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S / vedtægter af 25.september 2013 Navn og

Læs mere

Love for AJAX København

Love for AJAX København Love for AJAX København Kapitel I Stiftelse, formål og spilledragt 1. Klubbens navn er AJAX København. Stk. 2. Klubben har hjemsted i Københavns Kommune Stk. 3. Klubben er stiftet d. 2. maj 1934, og fusioneret

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80)

VEDTÆGTER. for. Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) VEDTÆGTER for Glunz & Jensen Holding A/S (CVR-nr. 10 23 96 80) 1 Selskabets navn og formål 1.1 Navn Selskabets navn er Glunz & Jensen Holding A/S. 1.2 Formål Selskabets formål er at besidde kapitalandele

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019

VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019 VEDTÆGTER FOR BETONELEMENT-FORENINGEN Gældende fra 26. april 2019 1 Navn og hjemsted Foreningen er en sammenslutning af danske virksomheder, der fremstiller beton- eller letbetonelementer. Dens navn er:

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område.

2 Det er Ansatte Dyrlægers organisations formål at varetage medlemmernes erhvervsmæssige interesser på det økonomiske og social-økonomiske område. Vedtægter for Ansatte Dyrlægers Organisation (ADO) Navn 1 Organisationens navn er Ansatte Dyrlægers Organisation betegnet ADO. Ansatte Dyrlægers Organisation er en organisation under Den Danske Dyrlægeforening.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S

VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S LOKAL FORSIKRING G/S CVR nr. 68 50 98 15 Holsted Park 15, 4700 Næstved VEDTÆGTER FOR LOKAL FORSIKRING G/S 1. Selskabets navn 1.1 Selskabets navn er Lokal Forsikring G/S. 1.2 Selskabet har følgende binavne

Læs mere

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015

Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 Kristelig Fagforening Vedtægt 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Kristelig Fagforening. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune. 2 Grundlag Kristelig Fagforening er en arbejdsmarkedsorganisation,

Læs mere

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82

Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Vedtægter Thisted Forsikring A/S CVR-nr.: 37 03 42 82 Titel: Vedtægter Thisted Forsikring A/S Side 1 af 6 1. Navn og hjemsted Selskabets navn er Thisted Forsikring A/S ( Aktieselskabet ). Aktieselskabets

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016.

Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Forslag til vedtægtsændringer på den ekstra ordinære generalforsamling den 9. maj 2016. Nugældende vedtægter 1. Navn og hjemsted: Ændringsforslag Stk. 1. Foreningens navn er Danske Tursejlere. Stk. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S

Vedtægter for. Vestas Wind Systems A/S Vedtægter for Vestas Wind Systems A/S vestas.com Indholdsfortegnelse Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 Selskabets kapital og aktier... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af kapitalforhøjelse... 3

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106)

V E D T Æ G T E R. for NEUROSEARCH A/S. (CVR nr. 12546106) V E D T Æ G T E R for NEUROSEARCH A/S (CVR nr. 12546106) 1 SELSKABETS NAVN, HJEMSTED og FORMÅL Selskabets navn er NeuroSearch A/S. 1. 2. Selskabets formål er at drive investering, forskning, handel, fabrikation

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR TYLSTRUP VANDVÆRK A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted 1. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Tylstrup Vandværk A.m.b.a. 2. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 2

Læs mere

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme.

Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. Vedtægter Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme. 1 Navn og Hjemsted stk.1. Foreningens navn er: Masterforum for sundhedspædagogik og sundhedsfremme (MSP). (Engelsk titel: Master of Education

Læs mere

Generalforsamlingen 15. april 2010 VEDTÆGTER. for. Brugsen for Rødekro og Omegn A.m.b.a. Brugsforeningen har hjemsted i Rødekro, Aabenraa kommune.

Generalforsamlingen 15. april 2010 VEDTÆGTER. for. Brugsen for Rødekro og Omegn A.m.b.a. Brugsforeningen har hjemsted i Rødekro, Aabenraa kommune. VEDTÆGTER for Brugsen for Rødekro og Omegn A.m.b.a. 1. Navn 2. Hjemsted Brugsen for Rødekro og Omegn A.m.b.a. Brugsforeningen har hjemsted i Rødekro, Aabenraa kommune. 3. Formål Brugsforeningens formål

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen?????

Vedtægter for grundejerforeningen????? Vedtægter for grundejerforeningen????? Kap. 1. Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er 'Grundejerforeningen...' 2 Foreningens hjemsted er Varde kommune. Kap. 2. Foreningens område og medlemskreds

Læs mere

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016)

Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) Vedtægter for Greve Fodbold (Gældende fra den 29. marts 2016) 1 Navn og hjemsted Stk. 1 Foreningens navn er GREVE FODBOLD og foreningens hjemsted er Greve kommune. 2 Foreningens formål - at sikre medlemmerne

Læs mere

Vedtægter for Hedensted Golf Klub

Vedtægter for Hedensted Golf Klub Vedtægter for Hedensted Golf Klub 1 Klubbens navn er Hedensted Golf Klub og dens hjemsted er i Hedensted Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf og med

Læs mere

Formål og fordele med Shopping Svendborg

Formål og fordele med Shopping Svendborg Formål og fordele med Shopping Svendborg Shopping Svendborg, (SS), der er en sammenslutning af detailhandlere, liberale erhverv og servicefag i Svendborg, har siden starten i 1970'erne arbejdet på at trække

Læs mere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere

Ergoterapeutforeningens selskab for ledere Vedtægter for Ergoterapeutforeningens selskab for ledere 1 Navn Ergoterapeutforeningens Selskab for Ledere 2 Formål Selskabets formål er: at være netværk og styrke det kollegiale sammenhold blandt ergoterapeuter

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT SOLRØD STRANDS STRANDRENSNINGSLAUG STIFTENDE GENERALFORSAMLING 2009 Advokat Jens Bang Liebst Østergade 22 1100 København K +45 29 40 50 00 PROTOKOLLAT STIFTENDE GENERALFORSAMLING

Læs mere

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14

VEDTÆGTER. for INVEST ADMINISTRATION A/S. CVR-nr. 34 92 70 14 VEDTÆGTER for INVEST ADMINISTRATION A/S CVR-nr. 34 92 70 14 Navn, hjemsted og formål: 1. Selskabets navn er INVEST ADMINISTRATION A/S. Dets hjemsted er Københavns kommune. Selskabets formål er at drive

Læs mere

5. Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Kontingent for det år udmeldelsen finder sted, skal betales.

5. Udmeldelse skal ske skriftligt til kassereren. Kontingent for det år udmeldelsen finder sted, skal betales. Navn og Formål: 1. Klubbens navn er Aalborg Fodbolddommerklub, og dens formål er gennem kurser, møder og foredrag, at dygtiggøre fodbolddommere og udviklere samt at fordele kampe, som ikke fordeles af

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst.

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst. VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Tune Nordøst 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tune Nordøst. Dens område er de i lokalplan nr. 15.18 omhandlede ejendomme matr.nr. 10d, 10f, 10g, 10h, 43g,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune

Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune Styrelsesvedtægt for forældrebestyrelser i kommunale dagtilbud i Ishøj Kommune 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Forældrebestyrelsen består af 5 eller 7 repræsentanter valgt af og blandt forældre til

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014

Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014 Vedtægter BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Senest ændret på Repræsentantskabsmødet d. 25. oktober 2014 BEDRE PSYKIATRI Landsforeningen for pårørende Livjægergade 20 2100 København Ø 3525 4600

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet

Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt og forretningsorden for Ringsted Kommunes Folkeoplysningsråd. Dato: 09. april 2014 Vedtægt og forretningsorden for Folkeoplysningsrådet Vedtægt 1 - Formål 1. Folkeoplysningsrådet rådgiver Kultur-

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S

VEDTÆGTER. for. Udvikling Fyn P/S VEDTÆGTER for Udvikling Fyn P/S CVR-nr. 34 20 62 28 Sagsnr. 31225-0010 MMR/ dm 1. NAVN 1.1. Selskabets navn er Udvikling Fyn P/S. 1.2. Selskabets binavn er Developing Fyn P/S. 1.3. Selskabets hjemsted

Læs mere

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND

LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND LOVE FOR FYNS HÅNDBOLD FORBUND 1 Forbundets navn er FYNS HÅNDBOLD FORBUND (FHF). Forbundet er en sammenslutning af håndboldspillende foreninger på Fyn, og omkringliggende øer i Region Syddanmark). Forbundet

Læs mere

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016

Vedtægter for Solar A/S. vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Vedtægter for Solar A/S 1 vedtaget på generalforsamlingen den 1. april 2016 Indholdsfortegnelse Selskabets navn og formål... 3 Selskabets kapital og kapitalandele... 3 Bemyndigelse til gennemførelse af

Læs mere

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER

KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER NOTAT KØBSTÆDERNES FORSIKRING, GENSIDIG (CVR NR. 51 14 88 19) NYE VEDTÆGTER Selskabets nuværende vedtægter er sidst ændret i 2013. Bestyrelsen fremsætter forslag til nye vedtægter på selskabets ordinære

Læs mere

Nivå Golf Klub. Vedtægter af 7. maj 2007. Ændret på klubbens ekstraordinære generalforsamling den 23. april 2013

Nivå Golf Klub. Vedtægter af 7. maj 2007. Ændret på klubbens ekstraordinære generalforsamling den 23. april 2013 Nivå Golf Klub Ændret på klubbens ekstraordinære generalforsamling den 23. april 2013 Navn, hjemsted og formål 1 Stk. 1. Klubbens navn er Nivå Golf Klub. Dens hjemsted er i Fredensborg kommune. Stk. 2.

Læs mere

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds

Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Vedtægter - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse: Kapitel 1 Navn og formål... 2 Kapitel 2 Medlemskab... 2 Kapitel 3 Årsmøde... 3 Kapitel 4 Bestyrelsen... 4 Kapitel 5 Forretningsudvalget...

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Danske BOLIGadvokater

Vedtægter for Foreningen af Danske BOLIGadvokater Vedtægter for Foreningen af Danske BOLIGadvoker 1. Formål og pligter: Foreningens formål er fastholde og videreudvikle medlemmernes faglige niveau inden for boligrådgivning og virke for en styrkelse af

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk. a.m.b.a. Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1. for. Ændres til: 1999 2013 VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. Ændres til: 1999 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i

Læs mere

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED

FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB NAVN, FORMÅL, HJEMSTED FORSLAG TIL VEDTÆGTER FOR HELLERUP DAMEROKLUB 1 NAVN, FORMÅL, HJEMSTED 1. Klubbens navn er Hellerup Dameroklub med hjemsted Strandparksvej 42, 2900 Hellerup. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang

Læs mere

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening

Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening Vedtægter for Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening (HGI) l Navn og hjemsted Foreningens navn er Havdrup Gymnastik- og Idrætsforening, forkortet til HGI. Foreningens

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Tambohus Bylaug Vedtægter

Tambohus Bylaug Vedtægter Tambohus Bylaug Vedtægter 1 Navn : Tambohus Bylaug 2 Formål : Tambohus Bylaug skal medvirke til at styrke sammenholdet og udviklingen af bylivet i Tambohus gennem aktivitet, sociale arrangementer og fællesopgaver.

Læs mere

Love for Fyens Rideklub

Love for Fyens Rideklub Love for Fyens Rideklub 1 Navn og formål Klubbens navn er Fyens Rideklub og klubbens hjemsted er Odense Kommune. Dens formål er at fremme interessen for ridesport ved afholdelse af ridekonkurrencer af

Læs mere

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening

Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Bestyrelsens forslag til Vedtægter for Dansk Fibromyalgi-Forening Den samlede bestyrelse foreslår, at DFF s vedtægter forenkles og moderniseres. Forslaget er begrundet i, at DFF gennem årene har fortaget

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus

VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus VEDTÆGTER Antenneforeningen Aarhus 1 1) Foreningens navn er Antenneforeningen Aarhus. 2) Foreningens hjemsted er Aarhus. 2 1) Foreningens formål er at eje og drive fællesantenneanlæg samt under overholdelse

Læs mere

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD

VEDTÆGTER. for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Udkast til omskrevne VEDTÆGTER for TRAPPELAUGET OREHØJGÅRD Navn og formål 1 Laugets navn er Trappelauget Orehøjgård med hjemsted i Tollerup, Halsnæs Kommune. Laugets formål er at opretholde og vedligeholde

Læs mere

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale

VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 5756-002/KV 16.04.2012 VEDTÆGTER for kommuneforeningen Skiveegnens Radikale 1. Kommuneforeningen Kommuneforeningen Skiveegnens Radikale består af medlemmer af Det Radikale Venstre, bosiddende i Skive Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Vedtægter for Herning Golf Klub

Vedtægter for Herning Golf Klub Vedtægter for Herning Golf Klub 1 Klubben: Klubbens navn er Herning Golf Klub. Klubbens hjemsted er Herning Kommune. 2 Klubben: Klubbens formål er at skabe gode muligheder for, at medlemmerne kan dyrke

Læs mere

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev

Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev Grundejerforeningen Bindeleddet Ørslev - 2-1 Navn, hjemsted og formål a. Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bindeleddet. Den omfatter byggegrunde udstykket fra matr. Nr. 20a, 21a, 22a, 23a og 4a.

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 VEDTÆGTER. for.

Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660    VEDTÆGTER. for. Ret&Råd Sundhuset Clarasvej 2 8700 Horsens Telefon 7628 2010 Fax 7565 7660 E-mail: info@sundhuset.dk www.sundhuset.dk J.nr.: 21-80258 PEA/THJ VEDTÆGTER for Billund Trav A/S CVR-nr. 32 80 07 18 Selskabets

Læs mere

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug VEDTÆGTER

Gartnernes Forsikring ... Dansk Jordbrug VEDTÆGTER ... Gartnernes Forsikring Dansk Jordbrug VEDTÆGTER Navn, formål og medlemmer. 1. Selskabets navn er: Gartnernes Forsikring GS, Dansk Jordbrug. Selskabet har følgende binavn: Jordbrugets Arbejdsskadeforsikring

Læs mere