KOPI. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KOPI. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov"

Transkript

1 Byggeri Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand Aarhus Kommune Att.: Kristina Friis Simonsen Karen Blixens Boulevard Brabrand Ejendommens matr.nr.: 25, ÅRSLEV BY, SDR. ÅRSLEV Adresse: Lyngbygårdsvej, 8381 Tilst Vedrørende: Landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov Landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov Aarhus Kommune meddeler hermed landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov på matr.nr. 25, beliggende Lyngbygårdsvej, 8381 Tilst. Tilladelsen er givet på baggrund af fremsendt ansøgning. En landzonetilladelse bortfalder, hvis ikke den er udnyttet inden 5 år. Byggearbejdet må ikke påbegyndes inden klagefristen for landzonetilladelsen er udløbet og byggetilladelse foreligger. Under Sagens videre forløb, kan du se nærmere om klagefrister og om hvordan du søger om byggetilladelse. Nedenfor kan du se baggrund og begrundelse for denne afgørelse. Faktiske forhold Du har den søgt om landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov. Side 1 af 7 TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune Byggeri Karen Blixens Boulevard Brabrand Telefon: Sag: S Sagsbehandler: Simon Pedersen Telefontid Ekspeditionstid Oplys venligst sagsnummer ved henvendelse Klagevejledning trykt på bagsiden Det fremgår af ansøgningen, at Teknik og Miljø ønsker i samarbejde med og på vegne af Naturstyrelsen at opføre et primitivt skovtoilet i forbindelse med kogleshelteren i True Skov. Potentialet i skoven er stort, men uudnyttet for der er mange flere borgere, skoler og foreninger, der ville kunne få glæde af området, hvis adgangsforhold og basisfaciliteter er i orden. True Skov for Alle er et af 6 indsatsområder i Aarhus Kommunes nye Outdoorstrategi, der sætter fokus på aarhusianernes mulighed for at opsøge, færdes i og benytte naturen omkring Aarhus. Outdoorstrategien understøtter det igangværende arbejde med udvikling i True Skov, som indledtes tilbage i 2017 med opstart af udviklingsplanen True Skov for Alle.

2 Det primitive skovtoilet skal ses som et led i udviklingen af området og placeres i forbindelse med den meget benyttede kogleshelter. Toilettet skal understøtte brugen af både den og det øvrige skovområde. Shelteren kan benyttes af alle og kan bookes på udinaturen.dk. Skovtoilettet placeres i en naturlig åbning i bevoksningen og trækkes en smule tilbage, så det ikke generer forbipasserende. Adgang til toilettet sker via Lyngbygårdsvej. Side 2 af 7 Toilettet tilkobles en nedgravet tank og placeringen ud til Lyngbygårdsvej gør det ligeledes muligt for en slamsuger at komme tæt på. Skovtoilettet udføres i træ med kalmarbeklædning i douglasgran og der lægges tagpap på taget. Det primitive skovtoilet måler 1,5 x 1,5 meter i grundplanen. Ansøgningen samt foto af skovtoilettet er vedlagt afgørelsen. Ejendommen På følgende kort fremgår placeringen af skovtoilettet. Kommuneplan Ejendommen er beliggende indenfor kommuneplanrammen LA.

3 Her fremgår det, at områdets anvendelse er fastlagt som bynært landskab, herunder rekreative formål og jordbrugsformål. Med mindre særlige forhold gør sig gældende, må der i området kun opføres eller indrettes bebyggelse, som er nødvendig for landbruget, skovbruget og gartnerierhvervet eller rekreative formål. Der skal sikres et sammenhængende færdselsnet for gående og cyklister. Andre arealanvendelser kan dog tillades placeret i området, såfremt de er af uvæsentlig betydning for den primære anvendelse, og de i øvrigt efter en samlet vurdering af placeringsmulighederne mest hensigtsmæssigt kan placeres her. Side 3 af 7 Ejendommen er i kommuneplanen omfattet af: Områder med god landskabskarakter Inden for områder med god landskabskarakter bør større byggeri og anlæg tilpasses områdets karaktergivende landskabselementer. Det skal dokumenteres, hvordan byggeog anlægsprojektets visuelle indvirkning tilpasses områdets karaktergivende landskabselementer. Skovbyggelinje Skovtoilettet er beliggende inde i selve skoven. Skovtoilettet er placeret i umiddelbar nærhed af kogleshelteren. Det vurderes, at skovtoilettet ikke påvirker indkigget til skovbrynet/skoven. Orientering Ansøgningen har ikke været sendt i naboorientering, idet det er vurderet, at der ikke er naboer, der har en væsentlig eller individuel interesse i sagens afgørelse. Begrundelse for afgørelsen I vurderingen har vi særligt lagt vægt på, at etablering af skovtoilettet ikke strider mod de overordnede hensyn, som planloven skal sikre. Vi har herudover lagt vægt på, at der i skoven er tilladt shelters og det derfor giver god mening, at tillade et skovtoilet. Vi har også lagt vægt på, at der er et ønske fra kommunen og Naturstyrelsen om at gøre skoven mere anvendelig og brugbar for flere borgere, skoler og foreninger. Og et sådant toilet understøtter det igangværende arbejde med udvikling i True Skov, som indledtes tilbage i 2017 med opstart af udviklingsplanen True Skov for Alle. Ligeledes har vi lagt vægt på, at det ansøgte er i overensstemmelse med de planmæssige interesser, som fremgår af Kommuneplan 2017 for Aarhus Kommune, idet etableringen af skovtoilettet er af uvæsentlig betydning for områdets primære anvendelse.

4 Aarhus Kommune vurderer, at etablering af skovtoilettet ikke påvirker områdets landskabskarakter nævneværdigt. Skovtoilettet er af meget beskedent omfang og placeret i skoven, så det ikke er markant synligt i landskabet. Samlet er det derfor vores vurdering, at omfanget samt placeringen af skovtoilettet er hensigtsmæssig. Side 4 af 7 Natura 2000 Aarhus Kommune vurderer, at byggearbejdet ikke vil have væsentlig indvirkning på dyre- og planteliv, herunder at der ikke vil ske forringelse eller beskadigelse af yngle-, vokse, eller rasteområder for særligt beskyttede arter jf. habitatsbekendtgørelsen. Retsregler Aarhus kommune har truffet afgørelse og meddelt landzonetilladelse efter planlovens 35. Hovedformålet med zonedelingen er at forhindre spredt bebyggelse i det åbne land og dermed sikre en klar grænse mellem by og land. Sigtet er at forbeholde landzonen til jordbrugserhvervene og at tilgodese landskabs- og naturværdier samtidig med, at egentlig byudvikling sker, hvor planlægningen åbner mulighed for det. Opførelse af ny bolig/erhverv i landzone fører til byspredning og det er i strid med formålet for loven. Planlov Lov 388 af den 6. juni 1991 om planlægning, jf. lovbekendtgørelse nr af 1. juli Kommuneplan 2017 for Aarhus Kommune. Sagens videre forløb Det ansøgte kræver byggetilladelse. Ansøgning om byggetilladelse skal ske via Byg og miljø på Byggeriet må ikke påbegyndes inden byggetilladelse foreligger. Klagefrist Vi vil ved annoncering offentliggøre, at landzonetilladelsen er givet. Annonceringen forventes at finde sted den Der kan klages til Planklagenævnet over, at landzonetilladelsen er givet. Klagefristen er 4 uger regnet fra annonceringen.

5 Landzonetilladelsen må ikke udnyttes, før klagefristen er udløbet, det vil sige dagen efter den Hvis der klages, vil du blive orienteret. I så fald må landzonetilladelsen ikke udnyttes, før klagesagen er afgjort. Side 5 af 7 Med venlig hilsen Simon Pedersen Byggesagsbehandler Vedlagte bilag: _Ansøgning om landzonetilladelse til primitivt toilet i True Skov, modtaget den , Bilag D Bilag_Primitivt skovtoilet, modtaget den , Bilag D

6 KLAGEVEJLEDNING PLANLOVEN FORHOLD, DER KAN PÅKLAGES Som hovedregel kan kun retlige spørgsmål påklages. Du kan for eksempel klage over en afgørelse, hvis du mener, at kommunen har fejlfortolket loven eller ikke har overholdt procedure- og kompetencereglerne. Du kan derimod ikke klage over skønsmæssige afgørelser. Afgørelser i forbindelse med byggeri m.v., der kræver landzonetilladelse, kan dog også påklages med hensyn til skønsmæssige afgørelser. HVEM KAN KLAGE Klage kan indsendes af alle, der har en væsentlig og individuel interesse i sagens udfald. KLAGEFRIST Klagefristen er 4 uger fra den dato, du har modtaget afgørelsen. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen fra annoncens dato. KLAGEMYNDIGHED Planklagenævnet er klagemyndighed. Du klager via Klageportalen, som du finder et link til på forsiden af Klageportalen ligger på og Du logger på eller ligesom du plejer, typisk med NEM-ID. Klagen sendes gennem Klageportalen til den myndighed, der har truffet afgørelsen. En klage er indgivet, når den er tilgængelig for myndigheden i Klageportalen. Når der klages, skal der betales et gebyr på 900 kr. for privatpersoner og 1800 kr. for virksomheder og organisationer. Gebyret skal betales med betalingskort i Klageportalen. Planklagenævnet skal som udgangspunkt afvise en klage, der kommer uden om Klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det. Hvis du ønsker at blive fritaget for at bruge Klageportalen, skal du inden udløbet af klagefristen sende en begrundet anmodning til den myndighed, der har truffet afgørelse i sagen. Myndigheden videresender herefter din anmodning til Planklagenævnet, som træffer afgørelse om, hvorvidt din anmodning kan imødekommes. DOMSTOLSPRØVELSE Hvis en afgørelse ønskes prøvet ved domstolene, skal sag anlægges inden 6 måneder efter, at du har modtaget afgørelsen. For afgørelser, der er offentligt bekendtgjort, regnes fristen fra annoncens dato. BYGGELOVEN OG BYGNINGSREGLEMENTET FORHOLD, DER KAN PÅKLAGES Kun retlige spørgsmål kan påklages. Du kan for eksempel klage over en afgørelse, hvis du mener, at Kommunen har fejlfortolket loven eller ikke har overholdt procedure- og kompetencereglerne. Du kan derimod ikke klage over skønsmæssige afgørelser. HVEM KAN KLAGE Klage kan indsendes af alle, der har en væsentlig og individuel interesse i sagens udfald. Desuden kan Danske Handicaporganisationer og medlemsorganisationer heraf klage over afgørelser vedrørende handicapforhold. KLAGEMYNDIGHED Klage skal indsendes til Nævnenes Hus via e- boks eller via Byg@naevneneshus.dk KLAGEFRIST Klage skal være modtaget af Nævnenes Hus inden 4 uger efter, at du har modtaget afgørelsen. DOMSTOLSPRØVELSE Hvis en afgørelse ønskes prøvet ved domstolene, skal sag anlægges inden 6 måneder efter, at du har modtaget afgørelsen. VEJLOVENE (Lov om offentlige veje, privatvejsloven, vejbidragsloven). FORHOLD, DER KAN PÅKLAGES Kun retlige spørgsmål kan påklages. Du kan for eksempel klage over en afgørelse, hvis du mener, at Kommunen har fejlfortolket loven eller ikke har overholdt de gældende procedure- og kompetenceregler. Du kan derimod ikke klage over skønsmæssige afgørelser bortset fra ekspropriationssager og sager om handicapparkering, hvor Vejdirektoratet ligeledes kan tage stilling til skønnet. HVEM KAN KLAGE Klage kan indsendes af alle, der har en væsentlig og individuel interesse i sagens udfald. KLAGEMYNDIGHED Klage skal indsendes til Vejdirektoratet, Juridisk Afdeling, Carsten Niebuhrsgade 43, 5. sal, 1577 København V, via Vejdirektoratets elektroniske klageblanket på borger.dk. Benyt linket eller gå ind på borger.dk Samfund og rettigheder Klagemuligheder Klagemuligheder i Danmark Klag til Vejdirektoratet over afgørelser på vejområdet. KLAGEFRIST Klage skal være modtaget af Vejdirektoratet inden 4 uger efter, at du har modtaget afgørelsen. Er afgørelsen offentligt bekendtgjort, regnes klagefristen fra annoncens dato. DOMSTOLSPRØVELSE Afgørelser, som kan påklages, kan ikke indbringes for domstolene, før klageadgangen er udnyttet. Søgsmål skal være anlagt inden 6 må- Side 6 af 7

7 neder efter, at du har modtaget klagemyndighedens afgørelse. Side 7 af 7

8 Primitivt skovtoilet lille model

9 Ansøgning om landzonetilladelse til etablering af primitivt skovtoilet ved kogleshelteren i True Skov, matrikel 25, Lyngby By, Lyngby. Adresse: Matr. nr.: Lyngbygårdsvej, 8381 Tilst 25, Lyngby By, Lyngby Ejendoms nr.: Ejer: Naturstyrelsen Søhøjlandet, Vejlbo, Vejlsøvej 12, 8600 Silkeborg. Kontaktperson Malene Grelle Ulrik, tlf Fuldmagt er vedlagt Ansøger: Planforhold: Øvrige forhold: Teknik og Miljø, Byliv, Karen Blixens Boulevard 7. Kontaktperson Kristina Friis Simonsen, tlf , EAN-nr.: , CVR Områdets er ejet af Naturstyrelsen og anlagt som skov. Skoven er fredskov True Skov er et stort skovkompleks vest for Aarhus, der er seks gange så stort som den populære Riis Skov. Udviklingsplanen True Skov for alle udarbejdet i samarbejde med Naturstyrelsen, skal sætte fokus på området.

10 Naboareal: Det primitive toilet opføres i forbindelse med kogleshelteren placeret i en lysning i nærheden Beskrivelse af projektet Teknik og Miljø ønsker i samarbejde med og på vegne af Naturstyrelsen at opføre et primitivt skovtoilet i forbindelse med kogleshelteren i True Skov. Potentialet i skoven er stort, men uudnyttet for der er mange flere borgere, skoler og foreninger, der ville kunne få glæde af området, hvis adgangsforhold og basisfaciliteter er i orden. True Skov for Alle er et af 6 indsatsområder i Aarhus Kommunes nye Outdoorstrategi, der sætter fokus på aarhusianernes mulighed for at opsøge, færdes i og benytte naturen omkring Aarhus. Outdoorstrategien understøtter det igangværende arbejde med udvikling i True Skov, som indledtes tilbage i 2017 med opstart af udviklingsplanen True Skov for Alle. Det primitive skovtoilet skal ses som et led i udviklingen af området og placeres i forbindelse med den meget benyttede kogleshelter. Toilettet skal understøtte brugen af både den og det øvrige skovområde. Shelteren kan benyttes af alle og kan bookes på udinaturen.dk.

11 Skovtoilettet placeres i en naturlig åbning i bevoksningen og trækkes en smule tilbage, så det ikke generer forbipasserende. Adgang til toilettet sker via Lyngbygårdsvej. Toilettet tilkobles en nedgravet tank og placeringen ud til Lyngbygårdsvej gør det ligeledes muligt for en slamsuger at komme tæt på. Der søges særskilt tilladelse til nedgravning af spildevandstank. Skovtoilettet udføres i træ med kalmarbeklædning i douglasgran og der lægges tagpap på taget. Det primitive skovtoilet måler 1,5 x 1,5 meter i grundplanen. Dato: 30. juni 2022 Se vedhæftede fuldmagt Kontaktperson ejer Kristina Friis Simonsen Kontaktperson ansøger Bilag: Billeder af toiletbygningen Fuldmagt Placering

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Jørgen Schøler Kristensen Kirkely 4 Skejby 8200 Aarhus N 17. maj 2018 Side 1 af 3

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Jørgen Schøler Kristensen Kirkely 4 Skejby 8200 Aarhus N 17. maj 2018 Side 1 af 3 Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Jørgen Schøler Kristensen Kirkely 4 Skejby 8200 Aarhus N 17. maj 2018 Side 1 af 3 KOPI Landzonetilladelse til opførelse af udhus på 44 m²

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af et regnvandsbassin

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af et regnvandsbassin Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Niras Ceres Alle 3 8000 Aarhus C Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 9 a, Århus Markjorder Adresse: Damtoften, 8000 Aarhus C Vedrørende: Landzonetilladelse

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Cowi A/S Havneparken 1 7100 Vejle Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 1 a, Konstantinsborg Hgd., Ormslev Adresse: Storskovvej 20, 8260 Viby

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune LANDZONETILLADELSE. Casper Tækker Brandt Hæstvej Trige

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune LANDZONETILLADELSE. Casper Tækker Brandt Hæstvej Trige Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Casper Tækker Brandt Hæstvej 25 8380 Trige Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 5 i, Hæst By, Trige Adresse: Hæstvej 25, 8380 Trige Vedrørende:

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Midlertidig landzonetilladelse til helårsbolig i godkendt feriebolig. Christian Erikstrup

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune. Midlertidig landzonetilladelse til helårsbolig i godkendt feriebolig. Christian Erikstrup Byggeri Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Christian Erikstrup Fårupvej 100 B 8471 Sabro Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 3 p, Fårup By, Fårup Adresse: Fårupvej 100A, 8471 Sabro TEKNIK OG MILJØ Aarhus Kommune

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af en mindre bro i Langdalen

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til etablering af en mindre bro i Langdalen Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Aarhus Kommune v/jorder og landbrugsarealer Grøndalsvej 2 8260 Viby J Side 1 af 6 Ejendommens matr.nr.: 27 d, Brabrand By, Brabrand Adresse:

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Lovliggørende landzonetilladelse

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Lovliggørende landzonetilladelse Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J LMO BYG Att. Lene Mygind Trigevej 20 8382 Hinnerup Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 6 b, Brandstrup By, Hjortshøj Adresse: Bendstrupvej

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til opførelse af to minimøller

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til opførelse af to minimøller Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J DANSK OFFSHORE TRANSPORT ApS Studstrupvej 7 8541 Skødstrup Side 1 af 8 Ejendommens matr.nr.: 1 a, Åstrup By, Skødstrup Adresse: Studstrupvej

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Telcon Att. Ole Wichmann Schmidt Nordre Boulevard 93 6800 Varde Side 1 af 5 Ejendommens matr.nr.: 16 l, Skæring By, Egå Adresse: Grenåvej

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Bendix Arkitektfirma Møllemærsk Aabenraa

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Bendix Arkitektfirma Møllemærsk Aabenraa Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 8260 Viby J Bendix Arkitektfirma Møllemærsk 29 1 6200 Aabenraa Side 1 af 3 Landzonetilladelse til opførelse af garage på Ravnholtvej 76, 8310 Tranbjerg.

Læs mere

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til stibelysning langs Brabrandstien

KOPI. TEKNIK OG MILJØ Center for Miljø og Energi Aarhus Kommune. Landzonetilladelse til stibelysning langs Brabrandstien Byggeri, Center for Miljø og Energi Grøndalsvej 1 C, 860 Viby J Aarhus Kommune CBA Att. Peter Ryberg Neess Teamleder, Lys og Trafikledelse Kalkværksvej 8000 Aarhus C 6. marts 017 Side 1 af 4 Ejendommens

Læs mere

Lovgrundlag Landzonetilladelsen er givet efter 35, stk. 1 i planloven.

Lovgrundlag Landzonetilladelsen er givet efter 35, stk. 1 i planloven. Afsender: Gothersgade 20, 7000 Fredericia Fredericia og Omegns Jagtforening Att.: Dorthe Fallesen Frimann Landzonetilladelse til opførelse af opsamlingsnet for lerduer. Afgørelse Fredericia Kommune giver

Læs mere

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune

Lovgrundlag 1. Planloven (Lovbekendtgørelse nr af 23. november 2015 med senere ændringer). 2. Kommuneplan for Gribskov Kommune Center for Teknik og Miljø Team Natur og Vand Rådhusvej 3 3200 Helsinge Sag: 2017/06584 004 Id: 026241 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 15. marts 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation

Landzonetilladelse og dispensation Randers Kommune Laksetorvet 1 8900 Randers C Udvikling, Miljø og Teknik Byg 0 Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 17-10-2018 / 01.03.03-P19-61-18 Landzonetilladelse og dispensation

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Lis Frederiksen og Niels Bruselius Mail: herslevstrandvej2@gmail.com Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø KOPI Landzonetilladelse Planloven Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse. Poul-Erik Gumpert Langesøvej Vissenbjerg

Landzonetilladelse. Poul-Erik Gumpert Langesøvej Vissenbjerg By, Land og Kultur Poul-Erik Gumpert Langesøvej 45 5492 Vissenbjerg Landzonetilladelse Assens Kommune giver landzonetilladelse til udvidelse af eksisterende stuehus som ansøgt på ejendommen matr. nr. 10

Læs mere

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet.

1. at kiosken opføres i overensstemmelse med afgørelsen om dispensation fra strandbe/ skyttelseslinjen, meddelt den 23. juni 2017 af Kystdirektoratet. Aabenraa Kommune Att. Drift & Vedligehold Tlf.: 7376 7676 Dato: 26. juni 2017 Sagsnr.: 17/19368 Ejendomsnr.: 3865 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E/mail: pmu@aabenraa.dk I henhold til Planlovens

Læs mere

Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej Herning. Landzonetilladelse

Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej Herning. Landzonetilladelse TEKNIK OG MILJØ Søby Brunkulsmuseum Brunkulsvej 29 7400 Herning Byggeri, Jord og Grundvand Rådhuset, Torvet 7400 Herning www.herning.dk Landzonetilladelse Vedr.: Ejendommen Mindelundvej 18, 7400 Herning.

Læs mere

Planlovens landzonebestemmelser Fordi ejendommen ligger i landzone, er den omfattet at Planlovens landzonebestemmelser.

Planlovens landzonebestemmelser Fordi ejendommen ligger i landzone, er den omfattet at Planlovens landzonebestemmelser. Plan og Kultur Torben Stig Jull Pedersen Holtevej 67 Holte 5620 Glamsbjerg 17-08-2017 Sags id: 2017-0377 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til opførelse af pavillon som ansøgt

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 5. september 2018 Sagsnr.: 18/26774 Ejendomsnr.: 15694 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Ansøgningen Det fremgår af ansøgningen, at ejendommens eksisterende garage og en del af beboelsen er brandskadet og ønskes genopført som bestående.

Ansøgningen Det fremgår af ansøgningen, at ejendommens eksisterende garage og en del af beboelsen er brandskadet og ønskes genopført som bestående. Plan og Kultur Ivan Nielsen s Tegnestue Krogsbøllevej 6 5450 Otterup 02-02-2017 Sags id: 2016-1180 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til genopførelse af garage og del af beboelse

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Thomas Skov Andersen Gråkjær Fabersvej 15 DK-7500 Holstebro Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Projekt & Anlæg Lille Rådhusgade Sønderborg. Att. Johanne Burgemann

Projekt & Anlæg Lille Rådhusgade Sønderborg. Att. Johanne Burgemann Projekt & Anlæg Lille Rådhusgade 7 6400 Sønderborg Att. Johanne Burgemann Landzonetilladelse til at opføre en shelter på ejendommen matr.nr. 205 Blans, Ullerup, der ligger på Blansskov 2A, 6400 Sønderborg

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. CETS att.: Kim Jensen Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald

Peter Thomsen Teglumvej Skanderborg. Landzonetilladelse til opførelse af stald Peter Thomsen Teglumvej 1 8660 Skanderborg Landzonetilladelse til opførelse af stald Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at opføre en stald på 99,2 m 2 på matr.

Læs mere

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby

Sonja Pedersen Østkystvejen Sæby Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Sonja Pedersen Østkystvejen 325 9300 Sæby Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 21. januar 2019 Landzonetilladelse

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 144 m2 enfamiliehus samt 52 m2 carport på ejendommen 19 b Høbjerg By, Helsinge. Thomas Wiingaard Valbyvej 29 3200 Helsinge Sag: 2017/04787 011 Id: 031154 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 09. maj 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Ansøgningen Din ansøgning omfatter opførelsen af en 80 m² muret garage med tagmateriale af metalplader.

Ansøgningen Din ansøgning omfatter opførelsen af en 80 m² muret garage med tagmateriale af metalplader. Plan og Kultur Karsten Brian Jensen Bakkevej 58 5492 Vissenbjerg 15-08-2017 Sags id: 2017-0274 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til opførelse af 80 m² garage på ejendommen matr.

Læs mere

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn.

Gribskov Kommune giver hermed landzonetilladelse til opførelse af 16 m² shelter på matr. nr. 17 a, Aggebo, Valby i Aggebo-Græsted Hegn. Naturstyrelsen Nordsjælland Ostrupgård Gillelejevej 2 B 3230 Græsted Att.: Amalie Lunde Hagensen Sag: 2017/09515 006 Id: 024869 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 30. marts

Læs mere

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 23. november 2016 på Assens Kommunes hjemmeside assens.dk

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 23. november 2016 på Assens Kommunes hjemmeside assens.dk Assens Rådhus Karsten Østergaard Jensen Grønnemosevej 26 Bregnemose 5690 Tommerup 18. november 2016 Sags id: 16/25584 Lovliggørelse af eksisterende brændeskur Assens Kommune giver landzonetilladelse til

Læs mere

Landzonetilladelse og dispensation fra 6 i Lokalplan nr. 307

Landzonetilladelse og dispensation fra 6 i Lokalplan nr. 307 Randers Golfklub Himmelbovej 22 8920 Randers NV Miljø og Teknik Byg og Brand Laksetorvet 8900 Randers C Telefon +45 8915 1515 planteam@randers.dk www.randers.dk 03-05-2017 / 01.03.03-P16-178-15 Landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Kristian Bøgedal Jørgensen Fuglekildevej 62 Verninge 5690 Tommerup

Landzonetilladelse. Kristian Bøgedal Jørgensen Fuglekildevej 62 Verninge 5690 Tommerup By, Land og Kultur Kristian Bøgedal Jørgensen Fuglekildevej 62 Verninge 5690 Tommerup Landzonetilladelse Assens Kommune giver landzonetilladelse til udvidelse af eksisterende garage til i alt 86 m² som

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Tanja Nielsen og Christian Madsen Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE Sagsnr.: 2018-1455

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 18 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 18 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til Aabenraa Kommune Drift og Vedligehold Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Att: Mikkel Bigum Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 27. juli 2017 Sagsnr.: 17/19516 Ejendomsnr.: 19151 Kontakt: Lis Bækkelund

Læs mere

HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport

HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport HusCompagniet MidtNord - Aarhus Bredskiftevej 20 8210 Aarhus V Tilladelse efter planlovens 35 til en ny bolig med integreret carport Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse)

Læs mere

Landzonetilladelse til enfamilieshus

Landzonetilladelse til enfamilieshus JB TEGN & DESIGN V/JANE TONIE BECH Kirkegade 26 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-25-18 4. april 2018 Landzonetilladelse til enfamilieshus Ejendommen matr. 3m Sletelte By, Valby, Stæremosevej 3, 3200 Helsinge

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Rambøll Ny Østergade 7 4000 Roskilde Att.: Thomas Egon Rasmussen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø OBS! Personlig henvendelse til Lejrevej 15, 4320 Lejre Tlf. 46 46 46 46

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Jens Bengtsson Smedevænget 3 4330 Hvalsø Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte:

Læs mere

Tag udføres med valm og beklædes med sorte betontagsten. Ydervægge opføres i teglsten.

Tag udføres med valm og beklædes med sorte betontagsten. Ydervægge opføres i teglsten. Plan og Kultur Milton Huse A/S Plutovej 1 8700 Horsens 16-02-2017 Sags id: 2016-1176 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til genopførelse af enfamiliehus efter brand på ejendommen

Læs mere

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa

Søgård Byg Flensborg Landevej Aabenraa Søgård Byg Flensborg Landevej 22 6200 Aabenraa Landzonetilladelse til at udnytte tagetagen på ejendommen matr.nr. 5 Nybøl Ejerlav, Nybøl, der ligger på Amtsvejen 43, 6400 Sønderborg Sønderborg Kommune

Læs mere

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven

Landzonetilladelse & helhedsvurdering. Planloven og byggeloven Tvilum Landinspektørfirma A/S Att.: Mikkel Torp Andersen Tømmerup Stationsvej 10 2770 Kastrup KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler:

Læs mere

Bygningen opføres i tilsvarende materialer som eksisterende byggeri, røde MDF-plader og tabeklædning

Bygningen opføres i tilsvarende materialer som eksisterende byggeri, røde MDF-plader og tabeklædning Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-137-18 19-12-2018 Landzonetilladelse opførelse af tilbygning, Skærbækvej 16A, Toftlund Afgørelse Vi meddeler hermed

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 17. december 2018 Sagsnr.: 17/18333 Ejendomsnr.: 7784 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73 76 75 35 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Planlovens landzonebestemmelser Fordi ejendommen ligger i landzone, er den omfattet at Planlovens landzonebestemmelser.

Planlovens landzonebestemmelser Fordi ejendommen ligger i landzone, er den omfattet at Planlovens landzonebestemmelser. Plan og Kultur Tomas Axel Frydahl Ørsbjergvej 54 B Ørsbjerg 5560 Aarup 19. oktober 2016 Sags id: 2016-0526 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til lovliggørelse af 70 m² udhus på

Læs mere

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017.

Hvornår og hvor længe er tilladelsen gyldig Kommunen offentliggør landzonetilladelsen på vores hjemmeside den 3. januar 2017. Stine Servé Sendt til email: ss@stineserve.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail:

Læs mere

Landzonetilladelse til bålhytte

Landzonetilladelse til bålhytte Thomas Lindum Gribskov Rådhus Rådhusvej 3 3200 Helsinge Sag: 01.03.03-G01-23-18 9. april 2018 Landzonetilladelse til bålhytte Matr.nr. 8 mr, Helsinge By, Helsinge, Ved Skoven 6, 3200 Helsinge Gribskov

Læs mere

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet.

Der er en klagefrist på 4 uger fra offentliggørelsen af tilladelsen, og tilladelsen træder først i kraft, når klagefristen er udløbet. Katrine Lebrecht Helden Veronavej 1 2300 København S Sendt digitalt Den 13. september 2018 Landzonetilladelse - byggesagsnr. 202-8 C/5 Odsherred Kommune har modtaget din ansøgning af 12-08-2018 vedrørende

Læs mere

Mogens Thørring Berg Rud Kirkevej Hadsten. Landzonetilladelse

Mogens Thørring Berg Rud Kirkevej Hadsten. Landzonetilladelse Mogens Thørring Berg Rud Kirkevej 7 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse Afgørelse Favrskov Kommune meddeler hermed

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Ingeniørfirmaet LN Rådgivning Bellisvej 6 4750 Lundby At: Leif Nygaard KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 10. april 2019 Sagsnr.: 18/33236 Ejendomsnr.: 3925 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den med efterfølgende supplerende oplysninger og bilag modtaget den

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den med efterfølgende supplerende oplysninger og bilag modtaget den Jesper Hollitsch Poulsen Helle Bursø Kristensen Kongsholmvej 1 3210 Vejby Sag: 2017/06223 009 Id: 005954 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 30. marts 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Søren Illum Larsen Brændeskovvej 17 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Hønsehuset, der er beliggende i en afstand af ca. 29 m fra eksisterende bebyggelse er opført i sortmalet træ.

Hønsehuset, der er beliggende i en afstand af ca. 29 m fra eksisterende bebyggelse er opført i sortmalet træ. Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-86-19 05-08-2019 Landzonetilladelse - Østervej 13, Abild, 6270 Tønder Afgørelse Vi meddeler hermed lovliggørende landzonetilladelse

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Bent Jørgensen Bentsensvej 18 4330 Hvalsø KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller Tlf. direkte: 4646 4939 E-mail: mhqa@lejre.dk

Læs mere

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven.

Tilladelsen falder bort, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år fra datoen af dette brev, jævnfør 56, stk. 1 i Planloven. Britta Henriksen Elmevej 2 4100 Ringsted Sendt på mail: brhe@live.dk Dato: 18. april 2018 Landzonetilladelse til at opføre 3 shelter på ejendommen matr.nr.11e Høm By, Høm, beliggende Næstvedvej 349, 4100

Læs mere

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål.

Det understreges, at ejendommen ikke kan anvendes til boligformål, natophold eller til erhvervsmæssige formål. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Søren H. Thomsen Tel.: +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Sendt pr. mail: biler@s-auto.dk 30. april 2018

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Jonas Cornelius Jespersen Drejø Brovej 1 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Beslutningen er truffet på Plan- og Miljøudvalgets møde den 18. september 2017 under punkt nr. 186.

Beslutningen er truffet på Plan- og Miljøudvalgets møde den 18. september 2017 under punkt nr. 186. Martin Oxvang Mortensen Erik Husfeldts Vej 9 2630 Taastrup Sag: 2017/23542 015 Id: 024408 Afdelingsnavn Plan- og Miljøudvalget Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 19. september 2017 Personlig henvendelse

Læs mere

BYGMESTEREN A/S Troldmosevej Give. Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum

BYGMESTEREN A/S Troldmosevej Give. Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum BYGMESTEREN A/S Troldmosevej 2 7323 Give Tilladelse efter planlovens 35 til etablering af garage samt redskabsrum Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til at etablere

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Advokat Mette Ravn Steenstrup Amaliegade 10 1256 København K (sendt pr. mail) KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla

Læs mere

Planlovens landzonebestemmelser Fordi arealet, hvor shelterpladsen placeres, ligger i landzone, er det omfattet at Planlovens landzonebestemmelser.

Planlovens landzonebestemmelser Fordi arealet, hvor shelterpladsen placeres, ligger i landzone, er det omfattet at Planlovens landzonebestemmelser. Plan og Kultur Assens kommune Rådhus Allé 5 5610 Assens Att. Ina Maria Hansson 16-11-2017 Sags id: 2017-0817 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til opførelse af bålhytte og shelter

Læs mere

Ansøgningen Din ansøgning omfatter en opdeling af ejendommens stuehus i 2 boligenheder som vist på det vedlagte tegningsmateriale.

Ansøgningen Din ansøgning omfatter en opdeling af ejendommens stuehus i 2 boligenheder som vist på det vedlagte tegningsmateriale. Plan og Kultur Jane Johanne Bendtsen Kastebovej 1 Sarup 5683 Haarby 24-08-2017 Sags id: 2017-0429 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til opdeling af eksisterende stuehus i 2 boligenheder

Læs mere

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG

Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Keld Frederiksen Skotte Åbyskovvej 22 A 5881 Skårup Fyn Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE: BRÆNDESKOVVEJ 122 C INDRETNING AF EKSTRA BOLIG Sagsnr.: 2015-0407

Læs mere

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside i perioden

Offentliggørelse Tilladelsen offentliggøres på kommunens hjemmeside   i perioden Plan & Byggeri Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-16-19 Landzonetilladelse - Østerbyvej 2F 04-03-2019 Afgørelse Vi meddeler hermed landzonetilladelse til, som ansøgt,

Læs mere

Mandalsvej 3, 8653 Them Skovrejsning, VVM-screening og anmeldelse

Mandalsvej 3, 8653 Them Skovrejsning, VVM-screening og anmeldelse Kristian Løkke Kristensen klk@skovdyrkerne.dk 5. juli 2019 Mandalsvej 3, 8653 Them Skovrejsning, VVM-screening og anmeldelse Silkeborg Kommune har modtaget din ansøgning om 10,27 ha skovrejsning på matrikel

Læs mere

Geopartner Landinspektører A/S Egensevej Svendborg LANDZONETILLADELSE VEMMENÆSVEJ 44A (5700) - UDSTYKNING AF FREDSKOV

Geopartner Landinspektører A/S Egensevej Svendborg LANDZONETILLADELSE VEMMENÆSVEJ 44A (5700) - UDSTYKNING AF FREDSKOV Geopartner Landinspektører A/S Egensevej 15 5700 Svendborg Erhverv, Bolig og Natur Team Byg Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf.: 62 23 33 33 LANDZONETILLADELSE byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri

Læs mere

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 6. juli 2017 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Herefter er der 4 ugers klagefrist.

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 6. juli 2017 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Herefter er der 4 ugers klagefrist. Plan og Kultur Hans Hoppe Helnæs Byvej 9 5631 Ebberup 05-07-2017 Sags id: 2017-0136 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til opførelse af 34 m² redskabsskur som ansøgt på ejendommen

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af

I henhold til Planlovens 35 samt Naturbeskyttelseslovens 16 meddeles der herved landzonetilladelse og dispensation til opførelse af JHS Stenagervej 11 A 6230 Rødekro!" # Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. juli 2016 Sagsnr.: 16/16042 Ejendomsnr.: 26158 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E5mail: pmu@aabenraa.dk

Læs mere

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år.

En landzonetilladelse bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt, eller ikke har været udnyttet i 5 år. Teknik & Miljø Byggeri og Miljø Prinsens Alle 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Jens Lind Himmestrupvej 49 8850 Bjerringbro byggeriogmiljoe@viborg.dk viborg.dk Landzonetilladelse til bolig på Skibelundvej

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Karsten Lykke Skomagervej 1 7100 Vejle Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE Opførelse af

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Elias Buch Strandbovej 12 2050 Hvidovre KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail:

Læs mere

HusCompagniet Bredskiftevej 20, Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt enfamiliehus samt carport

HusCompagniet Bredskiftevej 20, Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt enfamiliehus samt carport HusCompagniet Bredskiftevej 20, 1. 8210 Aarhus V. Tilladelse efter planlovens 35 til opførelse af nyt enfamiliehus samt carport Der meddeles hermed tilladelse efter planlovens 35 (landzonetilladelse) til

Læs mere

- At ridebane og lygtepæle fjernes, hvis aktiviteten nedlægges. Åbningstider Mandag-onsdag Torsdag Fredag

- At ridebane og lygtepæle fjernes, hvis aktiviteten nedlægges. Åbningstider Mandag-onsdag Torsdag Fredag Tina og Martin Rasmussen Sendt pr. mail til: murermestermartin@hotmail.com Byg, Plan og Erhverv Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 LANDZONETILLADELSE byg@svendborg.dk www.svendborg.dk STRAMMELSE

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Kurt Christensen fagsted 7 5600 Faaborg Miljø, Erhverv og Teknik Byg og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE Sagsnr.: 2019-0338

Læs mere

Furdalsvej 4, 9230 Svenstrup J - Landzonetilladelse til opsætning af container med overdækning til opbevaring af værktøj

Furdalsvej 4, 9230 Svenstrup J - Landzonetilladelse til opsætning af container med overdækning til opbevaring af værktøj #BREVFLE Benny Bækmand Kovshøjsvej 4 9000 Aalborg Att.: Stenbiderne 01. november 2017 Furdalsvej 4, 9230 Svenstrup J - Landzonetilladelse til opsætning af container med overdækning til opbevaring af værktøj

Læs mere

Planlovens landzonebestemmelser Sommerhuset, som ligger i landzone, er omfattet af Planlovens landzonebestemmelser.

Planlovens landzonebestemmelser Sommerhuset, som ligger i landzone, er omfattet af Planlovens landzonebestemmelser. Plan og Kultur Christen Seerup Ny Adelgade 61 5610 Assens 20-03-2017 Sags id: 2016-1206 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver lovliggørende landzonetilladelse til opførelse af nyt sommerhus til erstatning

Læs mere

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort.

Beliggenheden fremgår af vedlagte oversigtskort. 25. juni 2019 Sagsnr. S2018-4477 Dok. nr. D2019-16000 Journalnr. 29588 Teknisk forvaltning Samsø Kommune Afgørelse efter planloven / afslag Samsø Kommune har behandlet Jeres ansøgning om at opføre en ny

Læs mere

Sønderborg Kommune har den 24. september 2018 modtaget din ansøgning om at få lovliggjort et maskinhus og overdækning på i alt 122 m².

Sønderborg Kommune har den 24. september 2018 modtaget din ansøgning om at få lovliggjort et maskinhus og overdækning på i alt 122 m². Jeanette Møller Reinewald Vestermark 7 6300 Gråsten Lovliggørende landzonetilladelse til maskinhus og overdækning på i alt 122 m² på ejendommen matr.nr. 25a Tørsbøl, Kværs, der ligger på Vestermark 7,

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende stuehus samt lovliggørelse

Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende stuehus samt lovliggørelse Christian Holm Schwartz Sandballevej 40 8382 Hinnerup Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til opførelse af tilbygning til eksisterende

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Arkitektfirmaet Saabye & Partners ApS Att.: Anja von Wildenradt Fynsvej 13 4060 Kirke Såby Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk KOPI Sagsbehandler:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Leo Frederiksen Granetorp 5154 280 22 Vittsjö Sverige Afgørelse sendt pr. mail KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Maya Aller

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Linda Møller Abrahamsen Carl Christian Abrahamsen Karlebyvej 16 4070 Kirke-Hyllinge Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.: 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Niels Kristoffer Nielsen Rønne Allé 46 8600 Silkeborg Miljø, Erhverv og Teknik BYG og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE

Læs mere

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen

Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Sønderborg Kommune Erhverv & Affald Sussanne Bigum Mortensen Landzonetilladelse til at etablere en teltplads og shelter på ejendommen matr.nr. 160 Oksbøl, Broballe, der ligger på Lusigvej 26, 6430 Nordborg

Læs mere

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt.

Tilladelsen bortfalder, hvis den ikke er udnyttet inden 5 år efter, at den er meddelt. Aabenraa kommune Børn og Skole Att.: Kim Hovmand Larsen! " Tlf.: 7376 7676 Dato: 20. oktober 2017 Sagsnr.: 17/32752 Ejendomsnr.: 10 Kontakt: Peter Mumm Direkte tlf.: 73 76 82 14 E7mail: pmu@aabenraa.dk

Læs mere

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten

Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Julia Andersen Buskmosevej 18 Kværs 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at etablere en dyrlægepraksis på ejendommen matr.nr. 23 Kværs Ejerlav, Kværs, der ligger på Buskmosevej 18, Kværs, 6300 Gråsten Sønderborg

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven K F U M Spejderne Sct Andreas Gpr Svogerslev Hovedgaden 70 4000 Roskilde Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Birgitte Uhrbrand

Læs mere

Søren Engberg Vellev Mose Ulstrup. Landzonetilladelse til opførelse af kombineret maskinhus og stald. NB: Dette er ikke en byggetilladelse

Søren Engberg Vellev Mose Ulstrup. Landzonetilladelse til opførelse af kombineret maskinhus og stald. NB: Dette er ikke en byggetilladelse Søren Engberg Vellev Mose 11 8860 Ulstrup Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til opførelse af kombineret maskinhus og stald NB:

Læs mere

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte.

Afgørelse: I henhold til Planlovens 35, stk. 1 meddeles hermed landzonetilladelse til det ansøgte. Dan Alstrup Olsen Skovballevej 94 5700 Svendborg Miljø, Erhverv og Teknik BYG og BBR Ramsherred 5, 2. sal 5700 Svendborg Tlf. 62 23 33 33 byg@svendborg.dk www.svendborg.dk/byggeri LANDZONETILLADELSE 63

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven

Landzonetilladelse Planloven Vestegnens Boligadministration Darup Mosevej 3 4000 Roskilde Att.: Torben Hansen KOPI Landzonetilladelse Planloven Lejre Kommune Center for Teknik & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk

Læs mere

Landzonetilladelse til opførelse af et madpakkehus på matr. Nr. 4c Melby By, Melby

Landzonetilladelse til opførelse af et madpakkehus på matr. Nr. 4c Melby By, Melby 27-09-2018 Sagsnr. 02.00.20-G01-1-18 Plan og Byg Rådhuspladsen 1, 3300 Frederiksværk.. Landzonetilladelse til opførelse af et madpakkehus på matr. Nr. 4c Melby By, Melby Halsnæs Kommune har den 17. juli

Læs mere

Landzonetilladelse Planloven Kære Mette Ravn Steenstrup

Landzonetilladelse Planloven Kære Mette Ravn Steenstrup Mette Ravn Steenstrup mrs@mazanti.dk Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sagsbehandler: Camilla Højrup Tlf. direkte: 4646 4916 E-mail: camh@lejre.dk

Læs mere

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt,

I henhold til Planlovens 35 meddeles der herved landzonetilladelse til, som ansøgt, Kultur, Miljø & Erhverv Byg Skelbækvej 2 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 7676 Dato: 7. maj 2019 Sagsnr.: 19/30025 Ejendomsnr.: 1032 Kontakt: Lis Bækkelund Lerche Direkte tlf.: 73767535 E-Mail: lbaekk@aabenraa.dk

Læs mere

Væsentlige ændringer eller udvidelser i forhold til det ansøgte vil forudsætte ny landzonetilladelse.

Væsentlige ændringer eller udvidelser i forhold til det ansøgte vil forudsætte ny landzonetilladelse. Plan og Kultur Ragnar Viktor Karlsson ragnarviktorkarlsson@gmail.com 09-05-2019 Sags id: 2019-0253 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til etablering af skole/kursusvirksomhed på

Læs mere

Finn Vagner Christiansen Bækken Gråsten

Finn Vagner Christiansen Bækken Gråsten Finn Vagner Christiansen Bækken 12 6300 Gråsten Lovliggørende landzonetilladelse til at udvide eksisterende garage/lade til 57 m² på ejendommen matr.nr. 145 Bækken, Rinkenæs, der ligger på Bækken 12, 6300

Læs mere

1. Tanken skal fjernes uden udgift for det offentlige, når den ikke længere anvendes til affaldsprodukter/slam eller gylle.

1. Tanken skal fjernes uden udgift for det offentlige, når den ikke længere anvendes til affaldsprodukter/slam eller gylle. John Langdahl Gunderuplundvej 10 8370 Hadsten Postadresse: Favrskov Kommune Byggesagsafdelingen Skovvej 20 8382 Hinnerup Tlf. 89 64 10 10 Landzonetilladelse til ændret anvendelse af eksisterende gylletank

Læs mere

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den og efterfølgende telefonisk opfølgning med ansøger den

Landzonetilladelsen er baseret på ansøgningsmateriale dateret den og efterfølgende telefonisk opfølgning med ansøger den Martin Carl Jensen Fredgårdsvej 2 3200 Helsinge Sag: 2016/32737 007 Id: 019121 Afdelingsnavn Natur og Vand Postadresse Postboks 10, 3200 Helsinge 08. marts 2017 Personlig henvendelse Rådhusvej 3 3200 Helsinge

Læs mere

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 25. maj 2018 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Herefter er der 4 ugers klagefrist.

Offentliggørelse Vi offentliggør din landzonetilladelse den 25. maj 2018 på Assens kommunes hjemmeside assens.dk Herefter er der 4 ugers klagefrist. VERNINGE SAVVÆRK ApS Vesterlaugsvej 11 Brylle 5690 Tommerup 25. maj 2018 Sags id: 18/5264 Landzonetilladelse. Assens Kommune giver landzonetilladelse til opførelse af en lagerhal på 741 m² på ejendommen

Læs mere

Landzonetilladelse til at ændre Lindenborg Kro til en kombination af kontor og selskabslokaler

Landzonetilladelse til at ændre Lindenborg Kro til en kombination af kontor og selskabslokaler Selsø-Lindholm Gods I/S Abbetvedvej 2A 4000 Roskilde Att.: Johann Philip von Malsen-Plessen Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf. 46 46 46 46 www.lejre.dk Sendt til mail:

Læs mere

Landzonetilladelse. Planloven

Landzonetilladelse. Planloven Novoflex ApS Danas Plads 18,2 th 1915 Frederiksberg C Att.: Nikolaj Edwards Afgørelse sendt pr. mail til: novoflexaps@gmail.com KOPI Lejre Kommune Center for Byg & Miljø Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø Tlf.

Læs mere