D O M. afsagt den 29. april Rettens nr /2014. Anklagemyndigheden. Mod. Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "D O M. afsagt den 29. april 2014. Rettens nr. 9-1276/2014. Anklagemyndigheden. Mod. Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2)"

Transkript

1 D O M afsagt den 29. april 2014 Rettens nr /2014 Anklagemyndigheden Mod Tiltalte 1 (T1) og Tiltalte 2 (T2) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den 13. februar T1 og T2 er tiltalt for 1. ved i perioden fra den 2. november 2013, kl til den 4. november 2013, kl på en servicestation i Frederiksværk for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding i forening og efter hvorefter de uberettiget skimmede og via kamera aflurede pinkoden til i alt 53 stk. betalingskort, og derfra skaffede sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, som de tiltalte eller andre uidentificerede medgerningsmænd efterfølgende anvendte til fabrikation af falske betalingskort, som de efterfølgende anvendte til at foretage 33 køb og kontante hævninger til en samlet værdi af i alt ,25 kr., ligesom kortene blev forsøgt anvendt til 20 køb og kontante hævninger til en samlet værdi af ,79 kr. 2. ved i perioden fra den 10. november 2013, kl til den 12. november 2013, kl på en servicestation i Ringsted for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding i forening og efter hvorefter de uberettiget skimmede og via kamera aflurede pinkoden til i alt 80 stk. betalingskort, og derfra skaffede sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, som de tiltalte eller andre uidentificerede medgerningsmænd efterfølgende anvendte til fabrikation af falske betalingskort, som de efterfølgende anvendte til at foretage 46 køb og kontante hævninger til en

2 samlet værdi af i alt ,16 kr., ligesom kortene blev forsøgt anvendt til 34 køb og kontante hævninger til en samlet værdi af ,84 kr. 3. ved i perioden fra den 17. november 2013, kl til den 18. november 2013, kl på en servicestation i Hillerød for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding i forening og efter hvorefter de uberettiget skimmede og via kamera aflurede pinkoden til i alt 25 stk. betalingskort, og derfra skaffede sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, som de tiltalte eller andre uidentificerede medgerningsmænd efterfølgende anvendte til fabrikation af falske betalingskort, som de efterfølgende anvendte til at foretage 2 køb og kontante hævninger til en samlet værdi af i alt 3.331,56 kr., ligesom kortene blev forsøgt anvendt til 23 køb og kontante hævninger til en samlet værdi af ,38 kr. 4. ved i perioden fra den 24. november 2013, kl til den 27. november 2013, kl på en servicestation i Roskilde for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding i forening og efter hvorefter de uberettiget skimmede og via kamera aflurede pinkoden til i alt 32 stk. betalingskort, og derfra skaffede sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, alt i den hensigt efterfølgende at anvende oplysningerne til fabrikation af falske betalingskort, som de efterfølgende kunne anvende til at foretage køb og kontante hævninger, hvilket forehavende imidlertid af ukendte årsager mislykkedes. 5. Tyveri efter straffelovens 276, ved i tidsrummet fra den 14. november 2013, kl til den 15. november 2013, kl i forening at have stjålet 2 stk. nummerplader fra en Fiat Panda, der var parkeret i Frederikssund. 6. Forsøg på databedrageri efter straffelovens 279a, jf. 286, stk. 2, jf. 21, ved den 25. november 2013 i forening og efter forudgående aftale med ukendte medgerningsmænd for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding, at have forsøgt retsstridigt at ændre, tilføje eller slette oplysninger til brug for elektronisk databehandling, eller i øvrigt søgt at påvirke resultatet af en sådan databehandling, idet de på en adresse i Kr. Hyllinge, var i besiddelse af udstyr til brug ved uberettiget skimning og via kamera afluring af pinkoden til et ukendt antal betalingskort med henblik på at skaffe sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, som de sigtede eller andre uidentificerede personer ville anvende til fabrikation af falske betalingskort, hvorefter de sigtede eller andre uidentificerede personer efterfølgende ville anvende de falske betalingskort til køb eller kontante hævninger, hvilket forehavende imidlertid mislykkedes, idet de tiltalte blev anholdt af politiet.

3 7. ved i perioden fra den 21. november 2013, kl til den 22. november 2013, kl på en servicestation i København N for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding i forening og efter hvorefter de uberettiget skimmede og via kamera aflurede pinkoden til i alt 49 stk. betalingskort, og derfra skaffede sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, alt i den hensigt efterfølgende at anvende oplysningerne til fabrikation af falske betalingskort, som de efterfølgende kunne anvende til at foretage køb og kontante hævninger, hvilket forehavende imidlertid af ukendte årsager mislykkedes. 8. Ved den 19. november 2013 i perioden fra kl til kl på en servicestation i København SV for at skaffe sig eller andre uberettiget vinding i forening og efter forudgående aftale med ukendte medgerningsmænd, retsstridigt at have ændret, tilføjet eller slettet oplysninger til brug for elektronisk databehandling, eller i øvrigt søgt at påvirke resultatet af en sådan databehandling, idet de opsatte skimmingsudstyr ved en eller flere betalingsstandere, hvorefter de uberettiget skimmede og via kamera aflurede pinkoden til i alt 7 stk. betalingskort, og derfra skaffede sig oplysninger om de på betalingskortenes magnetstriber angivne data, alt i den hensigt efterfølgende at anvende oplysningerne til fabrikation af falske betalingskort, som de efterfølgende kunne anvende til at foretage køb og kontante hævninger, hvilket forehavende imidlertid af ukendte årsager mislykkedes. Påstande Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om fængselsstraf. Anklagemyndigheden har endvidere i medfør af straffelovens 75, stk. 2, påstået konfiskation af 1 stk. skimmingskamera, 1 stk. værktøjskasse indeholdende slibningsudstyr, 1 stk. grøn plastpose indeholdende diverse udstyr til skimming, 1 stk. rød/hvid plastpose indeholdende diverse udstyr til skimming, 1 stk. plasticstykke påtegnet tastatur, diverse opladere og andet elektronisk udstyr, bærbar computer, 3 stk. plastickort, 4 stk. sort spraymaling, 1 kortlæser, div. skimmingkomponenter, pinkodelæser, 3 hovedkortlæsere, æske med div. skimmingkomponeneter, 1 stk. datakommunikationsstik, dataoplader til kortlæserdele, håndskreven seddel med angivne adresser samt microsimkort, 1 stk. skimmerudstyr med elektronik, kamera og memorykort samt en chipkortlæser, kortautomat forsynet med skimmingudstyr. Anklagemyndigheden har endvidere nedlagt påstand om, at de tiltalte i medfør af udlændingelovens 24, nr. 2, jf. 32, udvises af Danmark med indrejseforbud i et af retten nærmere fastsat tidsrum. De tiltalte T1 og T2 har nægtet sig skyldig i forhold 1, 2, 6, 7 og 8 og erkendt sig skyldig i forhold 3, 4 og 5. De tiltalte har ikke protesteret mod påstanden om konfiskation og udvisning.

4 Sagens oplysninger Der er under hovedforhandlingen i sagen afgivet forklaring af de tiltalte og af vidnet A. De afgivne forklaringer er lydoptaget og gengives ikke i dommen. Der har været dokumenteret fra følgende bilag: a) 1/2, rapport vedrørende hævninger på en servicestation i Frederiksværk. b) 2/11-1, rapport vedrørende hævninger på en servicestation i Ringsted. c) 2/16, rapport vedrørende vandrehjem. d) 2/17, rapport vedrørende sommerhus. e) 2/5, ransagningsrapport. f) 2/5-2, fotomappe. g) 2/14, rapport vedrørende indrejse. h) 2/14-1-1, rapport vedrørende bagageslip. i) 2/14-1-2, rapport vedrørende indrejse. j) 2/40, rapport vedrørende udlæsning fra GPS. k) 2/44-1, It-teknisk erklæring. l) 2/44-2, kortoplysninger. m) 2/46-1, It-teknisk erklæring. n) 2/46-2, It-teknisk erklæring. o) 3/2, rapport vedrørende hævninger på en servicestation i Hillerød. p) 3/4, fotomappe. q) 4/5, fotomappe. r) 4/7, fotomappe. T1 har om sine personlige forhold forklaret, at han bor i Milano sammen med sin kæreste og far. Han har ingen børn. Han har haft et byggefirma og en restaurant og kan nok få et arbejde, når han vender hjem.

5 T2 har om sine personlige forhold forklaret, at han bor i Rumænien. Han er gift og har 2 drenge. Han er beskæftiget indenfor byggeri. Begge de tiltalte har under denne sag været frihedsberøvet fra den 25. november Rettens begrundelse og afgørelse Skyldspørgsmål Forhold 1 og 2 Efter bevisførelsen er det ikke med den til domfældelse i en straffesag fornødne sikkerhed tilstrækkeligt godtgjort, at de tiltalte er skyldige i den rejste tiltale, og de frifindes derfor i disse forhold. Forhold 3, 4 og 5 De tiltalte har uden forbehold erkendt sig skyldige. Tilståelsen støttes af de oplysninger, der i øvrigt foreligger. Det er derfor bevist, at de tiltalte er skyldige. Forhold 6 Efter bevisførelsen, herunder oplysningerne om, at de tiltalte havde lejet et sommerhus også for perioden efter anholdelsen, sammenholdt med fundet af teknisk udstyr i sommerhuset, hvor de blev anholdt, findes det ubetænkeligt at lægge til grund, at de tiltalte ville have fortsat forholdene, hvis de ikke var blevet anholdt. De tiltalte findes derfor skyldige i dette forhold. Forhold 7 og 8 Efter bevisførelsen, herunder at forhold 7 og 8 er sket efter samme fremgangsmåde som de erkendte forhold 3 og 4, sammenholdt med oplysningerne om fundet på de tiltaltes computer af adresser på de to tankstationer, findes det tilstrækkeligt godtgjort, at de tiltalte er skyldige i disse forhold. Sanktion Straffen fastsættes for begge de tiltalte i medfør af straffelovens 286, stk. 2, jf. 279 a, jf. til dels 21, og 285, stk. 1, jf. 276, til fængsel i 1 år 3 måneder. Retten har fundet, at forholdene skal henføres under straffelovens 286, stk. 2, jf. 279 a, henset til forholdenes professionelle karakter, omfang og antal, at de er begået kort tid efter, at de tiltalte er ankommet til Danmark, og at de er begået af flere i forening. Udvisning Påstanden om udvisning tages i medfør af udlændingelovens 49, stk. 1, jf. 32, stk. 3, jf. stk. 1 og stk. 2, jf. 24, nr. 2, til følge som nedenfor bestemt, idet udlændingelovens 26 ikke findes at være

6 til hinder herfor. Af de grunde, der er nævnt under straffastsættelsen, findes omstændighederne ved de tiltaltes kriminalitet endvidere at være af en sådan professionel karakter, at den indebærer en reel umiddelbar og tilstrækkelig alvorlig trussel, der berører grundlæggende samfundsinteresser, hvorfor udvisning af de tiltalte er berettiget, uanset at de er EU-borgere, jf. opholdsdirektivet. Thi kendes for ret: Tiltalte T1 skal straffes med fængsel i 1 år 3 måneder. T1 udvises af Danmark. T1 pålægges indrejseforbud i 12 år. Fristen for indrejseforbuddet regnes fra den 1. i den førstkommende måned efter udrejsen eller udsendelsen. Tiltalte T2 skal straffes med fængsel i 1 år 3 måneder. T2 udvises af Danmark. T2 pålægges indrejseforbud i 12 år. Fristen for indrejseforbuddet regnes fra den 1. i den førstkommende måned efter udrejsen eller udsendelsen. Hos de tiltalte konfiskeres 1 stk. skimmingskamera, 1 stk. værktøjskasse indeholdende slibningsudstyr, 1 stk. grøn plastpose indeholdende diverse udstyr til skimming, 1 stk. rød/hvid plastpose indeholdende diverse udstyr til skimming, 1 stk. plasticstykke påtegnet tastatur, diverse opladere og andet elektronisk udstyr, bærbar computer, 3 stk. plastickort, 4 stk. sort spraymaling, 1 kortlæser, div. skimmingkomponenter, pinkodelæser, 3 hovedkortlæsere, æske med div. skimmingkomponenter, 1 stk. datakommunikationsstik, dataoplader til kortlæserdele, håndskreven seddel med angivne adresser samt microsimkort,1 stk. skimmerudstyr med elektronik, kamera og memorykort samt en chipkortlæser, kortautomat forsynet med skimmingudstyr. De tiltalte skal hver især betale egne sagsomkostninger.

D O M. afsagt den 8. april 2014. Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod. Tiltalte (T1) Tiltalte (T2) Arrestantsag

D O M. afsagt den 8. april 2014. Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod. Tiltalte (T1) Tiltalte (T2) Arrestantsag D O M afsagt den 8. april 2014 Rettens nr. 9-2105/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden Mod Tiltalte (T1) og Tiltalte (T2) Arrestantsag Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

D O M. afsagt den 23. juni 2014. Rettens nr. 1-1077/2014 Politiets nr. 0900-75604-00087-13. Anklagemyndigheden mod T1 T

D O M. afsagt den 23. juni 2014. Rettens nr. 1-1077/2014 Politiets nr. 0900-75604-00087-13. Anklagemyndigheden mod T1 T D O M afsagt den 23. juni 2014 Rettens nr. 1-1077/2014 Politiets nr. 0900-75604-00087-13 Anklagemyndigheden mod 1 Denne sag er behandlet som tilståelsessag. Retsmødebegæring er modtaget den 2. april 2014.

Læs mere

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

D O M. afsagt den 22. april 2014. Rettens nr. 2A-1978/2013. Anklagemyndigheden mod Tiltalte. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 22. april 2014 Rettens nr. 2A-1978/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Tiltalte, er tiltalt for: 1. ved den 20. februar 2012

Læs mere

D O M. afsagt den 23. april 2014

D O M. afsagt den 23. april 2014 D O M afsagt den 23. april 2014 Rettens nr. 3A-5974/2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 (T1) og Tiltalte 2 (T2) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den

Læs mere

Rigsadvokaten Informerer Nr. 2/2010

Rigsadvokaten Informerer Nr. 2/2010 Til samtlige statsadvokater, samtlige politidirektører, Politimesteren i Grønland og Politimesteren på Færøerne DATO 14. januar 2010 JOURNAL NR. RA-2010-131-0003 BEDES ANFØRT VED SVARSKRIVELSER + bilag

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Retten i Glostrup D O M afsagt den 11. juli 2018 Rettens nr. 15-6026/2018 Politiets nr. 0700-71296-00020-18 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. D O M afsagt den 15. februar 2018 Rettens nr. 3-7209/2017 Politiets nr. 3700-84181-00030-17 Anklagemyndigheden mod T født den 1983 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling, jf. retsplejelovens 706.

Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling, jf. retsplejelovens 706. D O M afsagt den 26. november 2013 Rettens nr. 9-4055/2013 Anklagemyndigheden mod T1 T2 T3 T4 A og B Ved rettens kendelse af 26. november 2013 blev forfølgningen mod B og A udskilt til særskilt behandling,

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. april 2011

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. april 2011 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. april 2011 Sag 364/2010 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Jacob Kiil, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Århus, 4. afdeling, den 13.

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I HERNING D O M afsagt den 19. januar 2018 Rettens nr. 99-104/2018 Politiets nr. 4100-74265-00231-17 Anklagemyndigheden mod født den Dato 1999 født den Dato 1996 og født den Dato 1997 Der har medvirket

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 29. september 2017

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 29. september 2017 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 29. september 2017 Sag 161/2017 (2. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Erbil Kaya, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Lyngby den 24. oktober

Læs mere

RETTEN I VIBORG D O M. afsagt den 25. juni Rettens nr. 2081/2019 Politiets nr

RETTEN I VIBORG D O M. afsagt den 25. juni Rettens nr. 2081/2019 Politiets nr RETTEN I VIBORG D O M afsagt den 25. juni 2019 Rettens nr. 2081/2019 Politiets nr. 4100-73241-00309-19 Anklagemyndigheden mod Mohammad Nabil Samer Kannout født den 24. april 1995 Middagshøjvej 21B, st.

Læs mere

Pt. Anstalten i Aasiaat 3950 Aasiaat Og Tiltalte T3. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T4. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T5

Pt. Anstalten i Aasiaat 3950 Aasiaat Og Tiltalte T3. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T4. Pt. Anstalten i Nuuk 3900 Nuuk Og Tiltalte T5 Den 5. juli 2016 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0538-2016 Anklagemyndigheden mod Tiltalte T1 Cpr.nr. [ ] Pt. Anstalten i Aasiaat 3950 Aasiaat Og Tiltalte T2 Cpr.nr. [ ] Pt. Anstalten

Læs mere

Anklageskriftet er modtaget den 8. april 2009 og tillæg hertil den 25. november 2010.

Anklageskriftet er modtaget den 8. april 2009 og tillæg hertil den 25. november 2010. Udskrift af dombogen D O M afsagt den 15. oktober 2013 Rettens nr. 2-4487/2008 Politiets nr. 0100-84340-00001-06 Anklagemyndigheden mod T Der har medvirket domsmænd behandlingen af denne sag. Anklageskriftet

Læs mere

RETTEN I SØNDERBORG D O M. afsagt den 12. august Anklagemyndigheden mod T født Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

RETTEN I SØNDERBORG D O M. afsagt den 12. august Anklagemyndigheden mod T født Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I SØNDERBORG D O M afsagt den 12. august 2016 Anklagemyndigheden mod T født 1987 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget den 26. juli 2016. T er tiltalt

Læs mere

Anklageskrift er modtaget den 9. august 2016 og tillægsanklageskrift nr. 1 modtaget den 19. januar 2017.

Anklageskrift er modtaget den 9. august 2016 og tillægsanklageskrift nr. 1 modtaget den 19. januar 2017. D O M afsagt den 6. februar 2017 Rettens nr. 9-3483/2016 Politiets nr. 0900-70323-00020-16 Anklagemyndigheden mod T2 cpr-nummer 82, T3 cpr-nummer 93, T4 cpr-nummer 92, T cpr-nummer 88, T5 cpr-nummer 92,

Læs mere

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M

UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M S025000A- CNI UDSKRIFT AF ØSTRE LANDSRETS DOMBOG D O M Afsagt den 25. april 2012 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne Michael Kistrup, M. Stassen og Christina Breinstrup (kst.) med domsmænd).

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 15. februar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 15. februar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 15. februar 2019 Sag 173/2018 Anklagemyndigheden mod T (advokat Erbil Gökhan Edge Kaya) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Københavns Byret den 13. juni

Læs mere

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM B2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2014.06.10B2 Kilde: Retspraksis, Byretterne Emner: ;vold mod ældre, børn og unge Stikord: Familievold, vold mod børn, udøvet af far mod søn (F), 2 episoder, F som 4/5-årig væltet i højstol pga skub til

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 10. oktober 2016

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 10. oktober 2016 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 10. oktober 2016 Sag 82/2016 (1. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Henrik Stagetorn, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Lyngby den 20.

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Retten i Hillerød D O M afsagt den 3. maj 2016 Rettens nr. 8-2528/2015 Politiets nr. 0900-84130-00684-12 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer 67 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Læs mere

Udlændingelovens 60, stk. 1, jf. 34, stk. 4, ved den 8. februar 2010 at have undladt at efterkomme

Udlændingelovens 60, stk. 1, jf. 34, stk. 4, ved den 8. februar 2010 at have undladt at efterkomme D O M afsagt den 21. april 2015 Rettens nr. 8-4341/2014 Politiets nr. 0900-84130-00127-10 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Denne sag er behandlet som tilståelsessag. Retsmødebegæring af 16. april 2015

Læs mere

D O M. afsagt den 5. december Rettens nr. K /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer

D O M. afsagt den 5. december Rettens nr. K /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer D O M afsagt den 5. december 2016 Rettens nr. K01-4829/2016 Politiets nr. 3300-84143-00029-16 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

Rigsadvokaten Informerer Nr. 1/2009

Rigsadvokaten Informerer Nr. 1/2009 Til samtlige statsadvokater, samtlige politidirektører, Politimesteren i Grønland og Politimesteren på Færøerne DATO 08.01.2009 JOURNAL NR. RA-2009-131-0002 BEDES ANFØRT VED SVARSKRIVELSER FREDERIKSHOLMS

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af RETTEN I HERNING D O M afsagt den 28. februar 2018 Rettens nr. 99-790/2018 Politiets nr. 4100-71296-00022-17 Anklagemyndigheden mod CPR nr. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. RETTEN I HERNING Udskrift af dombogen D O M afsagt den 11. januar 2018 Rettens nr. 99-3668/2017 Politiets nr. 4100-84149-00008-16 Anklagemyndigheden mod Sharvin Shojaei født den 03. juni 1984 Der har medvirket

Læs mere

Afsagt den 17. november 2015 af Østre Landsrets 24. afdeling (landsdommerne Peter Thønnings, Ole Dybdahl og Peter Mørk Thomsen med domsmænd).

Afsagt den 17. november 2015 af Østre Landsrets 24. afdeling (landsdommerne Peter Thønnings, Ole Dybdahl og Peter Mørk Thomsen med domsmænd). D O M Afsagt den 17. november 2015 af Østre Landsrets 24. afdeling (landsdommerne Peter Thønnings, Ole Dybdahl og Peter Mørk Thomsen med domsmænd). 24. afd. nr. S-903-15: Anklagemyndigheden mod A (cpr.nr....90-...)

Læs mere

Udskrift af dombogen D O M. afsagt den 19. november Rettens nr. 2A-1734/2014 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T1.

Udskrift af dombogen D O M. afsagt den 19. november Rettens nr. 2A-1734/2014 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T1. Udskrift af dombogen D O M afsagt den 19. november 2014 Rettens nr. 2A-1734/2014 Politiets nr. 1200-77289-00132-13 Anklagemyndigheden mod T1 og T2 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag.

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011 Sag 319/2010 A (advokat Poul Helmuth Petersen, beskikket) mod Rigspolitichefen (kammeradvokat K. Hagel-Sørensen) I tidligere instanser er afsagt kendelse

Læs mere

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af

Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. er tiltalt for overtrædelse af RETTEN I HERNING D O M afsagt den 24. januar 2019 Rettens nr. 99-2331/2018 Politiets nr. 0900-76211-00040-17 Anklagemyndigheden mod Tiltalte født den Dato 1971 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen

Læs mere

Afsagt den 28. August 2017 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, John Mosegaard og Peter Mortensen (kst.) med domsmænd).

Afsagt den 28. August 2017 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, John Mosegaard og Peter Mortensen (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 28. August 2017 af Østre Landsrets 10. afdeling (landsdommerne M. Stassen, John Mosegaard og Peter Mortensen (kst.) med domsmænd). 10. afd. nr. S-592-17: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr.

Læs mere

D O M. Retten i Herning har den 5. april 2017 under medvirken af nævninger afsagt dom i 1. instans ( /2016).

D O M. Retten i Herning har den 5. april 2017 under medvirken af nævninger afsagt dom i 1. instans ( /2016). D O M afsagt den 21. november 2017 af Vestre Landsrets 13. afdeling (dommerne Elisabeth Mejnertz, Henrik Bjørnager Nielsen og Marianne Hornbjerg (kst.)) i nævningesag V.L. S 0753 17 Anklagemyndigheden

Læs mere

Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 20. november 2015 og modtaget i retten samme dag.

Tiltalen Anklageskriftet er dateret den 20. november 2015 og modtaget i retten samme dag. Den 10. december 2015 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS 0413-2014 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 [ ] 3911 Sisimiut og Tiltalte 2 [ ] 3950 Aasiaat og Tiltalte 3 [ ] 3911 Sisimiut Anklagemyndighedens

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 22. maj 2019

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 22. maj 2019 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 22. maj 2019 Sag 220/2018 (1. afdeling) Anklagemyndigheden mod T1 (advokat Jesper Storm Thygesen, beskikket) og T2 (advokat Michael Sahl Nielsen, beskikket) I tidligere

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov. 1. I 10, stk. 3, 1. pkt., ændres til: eller 25.

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov. 1. I 10, stk. 3, 1. pkt., ændres til: eller 25. Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I det følgende gengives de relevante dele af de relevante gældende bestemmelser i udlændingeloven, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 24. august 2012

HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 24. august 2012 HØJESTERETS DOM afsagt fredag den 24. august 2012 Sag 58/2012 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Niels Rex, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Århus den 13. juli 2011 og

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 15. november 2012

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 15. november 2012 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 15. november 2012 Sag 188/2012 Anklagemyndigheden mod T1 (advokat Casper Andreasen, beskikket) og T2 (advokat Hanne Rahbæk, beskikket) I tidligere instans er afsagt

Læs mere

Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå

Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 13. november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0543-2014 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 9760 Vrå Anklagemyndighedens journal

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011 Sag 316/2010 A (advokat Michael Steffensen, beskikket) mod Rigspolitichefen (kammeradvokat K. Hagel-Sørensen) I tidligere instanser er afsagt kendelse

Læs mere

K E N D E L S E. Jeg er lige kommet hjem og fandt et brev fra min tidligere advokat.

K E N D E L S E. Jeg er lige kommet hjem og fandt et brev fra min tidligere advokat. København, den 30. januar 2015 Sagsnr. 2014-2778/LSK K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har klager klaget over tidligere advokat indklagede. Sagens tema: Klager, der var sigtet for dokumentfalsk,

Læs mere

D O M. Forklaringer Der er i landsretten afgivet supplerende forklaring af tiltalte og vidnet B.

D O M. Forklaringer Der er i landsretten afgivet supplerende forklaring af tiltalte og vidnet B. D O M Afsagt den 13. november 2018 af Østre Landsrets 24. afdeling (landsdommerne Lotte Calundann Noer (kst.), Tine Vuust og Ole Dybdahl med domsmænd). 24. afd. nr. S-2132-18: Anklagemyndigheden mod T

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 26. februar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 26. februar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 26. februar 2019 Sag 68/2018 Anklagemyndigheden mod T (advokat Martin Cumberland) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten i Svendborg den 1. februar 2018

Læs mere

D O M. afsagt den 26. maj 2014

D O M. afsagt den 26. maj 2014 D O M afsagt den 26. maj 2014 Rettens nr. 18A-6340/2012 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 1 (T1) Tiltalte 2 (T2) Tiltalte 3 (T3) Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. februar 2015

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. februar 2015 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 11. februar 2015 Sag 219/2014 (2. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Birger Hagstrøm, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten på Frederiksberg

Læs mere

D O M. Næstved Rets dom af 6. august 2015 (2933/2015) er anket af T med påstand om frifindelse.

D O M. Næstved Rets dom af 6. august 2015 (2933/2015) er anket af T med påstand om frifindelse. D O M Afsagt den 6. oktober 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Jes Kjølbo Brems (kst.) med domsmænd). 14. afd. nr. S-2131-15: Anklagemyndigheden mod T

Læs mere

Anklagemyndigheden har påstået sagen fremmet og nedlagt påstand om bødestraf.

Anklagemyndigheden har påstået sagen fremmet og nedlagt påstand om bødestraf. Udskrift af dombogen D O M afsagt den 27. juni 2017 Rettens nr. 1-2667/2017 Politiets nr. 1900-84265-00002-17 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer 81- Anklageskrift er modtaget den 26. maj 2017. T er tiltalt

Læs mere

D O M. afsagt den 22. august 2011 i sag. SS 4-9617/2011 Anklagemyndigheden mod 1. A cpr.nr. 080963-[ ] 2. B. cpr.nr. 180375-[ ]

D O M. afsagt den 22. august 2011 i sag. SS 4-9617/2011 Anklagemyndigheden mod 1. A cpr.nr. 080963-[ ] 2. B. cpr.nr. 180375-[ ] Adv. SA 0108-74221-00088-09 D O M afsagt den 22. august 2011 i sag SS 4-9617/2011 Anklagemyndigheden mod 1. A cpr.nr. 080963-[ ] 2. B cpr.nr. 160375-[ ] 3. C cpr.nr. 211172-[ ] 4. D cpr.nr. 190474-[ ]

Læs mere

D O M. afsagt den 24. oktober Rettens nr /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer.88-.

D O M. afsagt den 24. oktober Rettens nr /2016 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer.88-. D O M afsagt den 24. oktober 2016 Rettens nr. 1-5060/2016 Politiets nr. 0900-72301-00026-15 Anklagemyndigheden mod T cpr-nummer.88-. Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 9. januar 2014

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 9. januar 2014 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 9. januar 2014 Sag 233/2013 (1. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Gunnar Homann, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Københavns Byret den 10. januar

Læs mere

Strafnedsættelse ved forklaring om medgerningsmænd - Behandlingen af sager, hvor sigtede gøres bekendt med muligheden for strafnedsættelse som følge

Strafnedsættelse ved forklaring om medgerningsmænd - Behandlingen af sager, hvor sigtede gøres bekendt med muligheden for strafnedsættelse som følge Strafnedsættelse ved forklaring om medgerningsmænd - Behandlingen af sager, hvor sigtede gøres bekendt med muligheden for strafnedsættelse som følge af forklaringer om medgerningsmænd Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen

Læs mere

VEJLEDNING I UDFØRELSE AF STRAFFESAGER I HØJESTERET

VEJLEDNING I UDFØRELSE AF STRAFFESAGER I HØJESTERET VEJLEDNING I UDFØRELSE AF STRAFFESAGER I HØJESTERET Maj 2008 - 2-1. Sagsgangen forud for hovedforhandlingen i Højesteret Sagsgangen forud for hovedforhandlingen i Højesteret tilrettelægges i samarbejde

Læs mere

D O M. Afsagt den 19. januar 2018 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne Frosell, John Mosegaard og Agnete Ergarth Skouv (kst.) med domsmænd).

D O M. Afsagt den 19. januar 2018 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne Frosell, John Mosegaard og Agnete Ergarth Skouv (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 19. januar 2018 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne Frosell, John Mosegaard og Agnete Ergarth Skouv (kst.) med domsmænd). 13. afd. nr. S-2518-17: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr.

Læs mere

Rigsadvokaten Informerer Nr. 19/2009

Rigsadvokaten Informerer Nr. 19/2009 Til samtlige statsadvokater, samtlige politidirektører, Politimesteren i Grønland og Politimesteren på Færøerne DATO 30. november 2009 JOURNAL NR. RA-2009-131-0002 BEDES ANFØRT VED SVARSKRIVELSER RIGSADVOKATEN

Læs mere

AM V2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet:

AM V2 Kilde: Emner: Stikord: Afgørelsestype: Offentlig Tilgængelig: Dato: Status: Udskrevet: AM2015.11.25V2 Kilde: Retspraksis, Landsretterne Emner: ;menneskesmugling Stikord: Menneskesmugling, kørte to syriske flygtninge over grænsen fra yskland, selv syrisk statsborger, ringe tilknytning til

Læs mere

Der er under sagen afgivet forklaring af direktør Vidne 1 og tilsynsførende Vidne 2.

Der er under sagen afgivet forklaring af direktør Vidne 1 og tilsynsførende Vidne 2. Vestre Landsrets dom afsagt den 9. oktober 2017 af 5. afdeling i V.L. S-0813-17 Udskrift af retsbogen og dombogen for retten i Sønderborg Dom afsagt den 11. april 2017. Anklagemyndigheden mod T ApS T ApS

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Bilag K-10 Den 2.november 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0651-15 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 3900 Nuuk Anklagemyndighedens

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA RETSKREDS

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA RETSKREDS UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR QEQQATA RETSKREDS Den 28. juni 2016 blev af Qeqqata Kredsret i sagen sagl.nr. QEQ-SIS-KS-0197-2016 Anklagemyndigheden mod Tiltalte Cpr.nr. [ ] [ ] 3911 Sisimiut Anklagemyndighedens

Læs mere

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 861 Offentligt

Retsudvalget REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 861 Offentligt Retsudvalget 2016-17 REU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 861 Offentligt Spørgsmål nr. 861 (Alm. del) fra Folketingets Retsudvalg: Svar: Vil ministeren fremsende en oversigt over afsagte domme efter

Læs mere

D O M. Anklagemyndigheden har påstået domfældelse i overensstemmelse med anklageskriftet samt skærpelse.

D O M. Anklagemyndigheden har påstået domfældelse i overensstemmelse med anklageskriftet samt skærpelse. D O M Afsagt den 26. juni 2014 af Østre Landsrets 3. afdeling (landsdommerne Ejler Bruun, Henrik Bitsch og Pernille Margrethe Corfitsen (kst.) med nævninger). 3. afd. N nr. S-2820-13: Anklagemyndigheden

Læs mere

D O M. Retten i Holstebro har den 3. april 2014 afsagt dom i 1. instans (rettens nr. 1-676/2014).

D O M. Retten i Holstebro har den 3. april 2014 afsagt dom i 1. instans (rettens nr. 1-676/2014). D O M afsagt den 28. august 2014 af Vestre Landsrets 1. afdeling (dommerne Kristian Petersen, John Lundum og Tine Børsen Smedegaard (kst.) med domsmænd) i ankesag V.L. S 0779 14 Anklagemyndigheden mod

Læs mere

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om domfældelse efter anklageskriftet med en betinget sanktion med vilkår om samfundstjeneste.

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand om domfældelse efter anklageskriftet med en betinget sanktion med vilkår om samfundstjeneste. RETTEN I SØNDERBORG D O M afsagt den 29. november 2017 Rettens nr. K01-4710/2017 Politiets nr. 3300-70661-00001-15 Anklagemyndigheden mod T1 f. 1981 T2 f. 1980 Der har medvirket domsmænd ved behandlingen

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 15. november 2012 Sag 151/2012 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Georg Lett, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Glostrup den 17. oktober

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 21. april 2015

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 21. april 2015 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 21. april 2015 Sag 243/2014 (1. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Anders Boelskifte, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Københavns Byret den

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 18. maj 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 0062-2015 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5505-97431-00664-14.

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 19. januar 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 19. januar 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 19. januar 2016 Sag 258/2015 Anklagemyndigheden mod T (advokat Michael Juul Eriksen, beskikket) Sagen angår spørgsmålet om varetægtsfængsling af T under anke af

Læs mere

Anklageskrift er modtaget den 21. februar 2014 og er berigtiget under hovedforhandlingen.

Anklageskrift er modtaget den 21. februar 2014 og er berigtiget under hovedforhandlingen. D O M afsagt den 1. april 2014 Rettens nr. 9-1499/2014 Politiets nr. Anklagemyndigheden mod Tiltalte (T) Arrestantsag Der har medvirket domsmænd ved behandlingen af denne sag. Anklageskrift er modtaget

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 7. oktober 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 7. oktober 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 7. oktober 2016 Sag 152/2016 Anklagemyndigheden mod T (advokat Michael Juul Eriksen) I tidligere instans er afsagt kendelse af Østre Landsrets 23. afdeling den 14.

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR GRØNLANDS LANDSRET Den 4. maj 2016 blev af Grønlands Landsret i sagen sagl.nr. K 056/16 (Sermersooq Kredsrets sagl.nr. SER-AMM-KS-0015-2009) Anklagemyndigheden (J.nr. 5516-98791-00001-07)

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET 1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 2. februar 2016 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS-0602-2015 Anklagemyndigheden mod T Cpr.nr. [ ] [ ] 3900 Nuuk Anklagemyndighedens

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 31. marts 2011 Sag 143/2009 A og B (advokat Michael Steffensen, beskikket) mod Rigspolitichefen (kammeradvokat K. Hagel-Sørensen) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

Emneord: 3. lands-borgere. Printet den:15. april 2016

Emneord: 3. lands-borgere. Printet den:15. april 2016 AM2015.06.30H - Udvisning, serbisk statsborger, grov databedrageri, tidl straffet, kom til DK som 16- årig, lovligt ophold i ca 14 år, mor og brødre i DK, ekskæreste og 3 børn i Sverige, intet arbejde,

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 22. februar 2019

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 22. februar 2019 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 22. februar 2019 Sag 101/2018 Anklagemyndigheden mod X-Bank A/S (advokat Lotte Eskesen) og T (advokat Jakob Lund Poulsen) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten

Læs mere

D O M. Sagen er i landsretten behandlet sammen med sagerne S , S og S

D O M. Sagen er i landsretten behandlet sammen med sagerne S , S og S D O M Afsagt den 16. januar 2018 af Østre Landsrets 8. afdeling (landsdommerne Julie Skat Rørdam, Søren Schou Frandsen (kst.) og Christian Schrøder (kst.) med domsmænd). 8. afd. nr. S-2438-17: Anklagemyndigheden

Læs mere

RETTEN I HOLSTEBRO D O M. afsagt den 30. maj Rettens nr /2017 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T

RETTEN I HOLSTEBRO D O M. afsagt den 30. maj Rettens nr /2017 Politiets nr Anklagemyndigheden mod T RETTEN I HOLSTEBRO D O M afsagt den 30. maj 2017 Rettens nr. 3-345/2017 Politiets nr. 4100-84451-00028-16 Anklagemyndigheden mod T Denne sag er behandlet som tilståelsessag. Retsmødebegæring er modtaget

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 9. januar 2012

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 9. januar 2012 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 9. januar 2012 Sag 263/2011 (2. afdeling) Rigsadvokaten mod T (advokat Lars Nauheimer, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Sønderborg den 17. december

Læs mere

D O M. Anklagemyndigheden har tillige anket dommen med endelig påstand om skærpelse af bøden.

D O M. Anklagemyndigheden har tillige anket dommen med endelig påstand om skærpelse af bøden. D O M Afsagt den 9. april 2014 af Østre Landsrets 13. afdeling (landsdommerne John Mosegaard og Henrik Kirk Jensen (kst.) med domsmænd, jf. retsplejelovens 214, stk. 4). 13. afd. nr. S-3309-13: Anklagemyndigheden

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 1. april 2016

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 1. april 2016 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 1. april 2016 Sag 186/2015 Advokat Søren Beckermann kærer Vestre Landsrets afgørelse i sagen: Anklagemyndigheden mod T (advokat Søren Beckermann) I tidligere instanser

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 12. juni 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 12. juni 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 12. juni 2015 Sag 57/2015 Anklagemyndigheden mod T1 og T2 (advokat Sysette Vinding Kruse, beskikket for begge) I tidligere instanser er afsagt kendelser af Københavns

Læs mere

D O M. Retten i Sønderborg har den 3. september 2015 afsagt dom i 1. instans (rettens nr. K /2015).

D O M. Retten i Sønderborg har den 3. september 2015 afsagt dom i 1. instans (rettens nr. K /2015). D O M afsagt den 12. februar 2016 af Vestre Landsrets 3. afdeling (dommerne Lisbeth Parbo, Thomas Jønler og Michael Klejs Pedersen (kst.) med domsmænd) i ankesag V.L. S 1750 15 Anklagemyndigheden mod E2

Læs mere

D O M. Afsagt den 15. april 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Martin Broms (kst.) med domsmænd).

D O M. Afsagt den 15. april 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Martin Broms (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 15. april 2015 af Østre Landsrets 14. afdeling (landsdommerne Rosenløv, Lone Kerrn-Jespersen og Martin Broms (kst.) med domsmænd). 14. afd. nr. S-442-15: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr.

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 19. februar 2015

HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 19. februar 2015 HØJESTERETS KENDELSE afsagt torsdag den 19. februar 2015 Sag 209/2014 Anklagemyndigheden mod T (advokat Trygve S. Nielsen, beskikket) I tidligere instanser er afsagt kendelse af Retten i Hillerød den 15.

Læs mere

Efter bestemmelsen straffes den, som ved overanstrengelse, vanrøgt eller på anden måde behandler dyr uforsvarligt (stk. 1, 1. pkt.).

Efter bestemmelsen straffes den, som ved overanstrengelse, vanrøgt eller på anden måde behandler dyr uforsvarligt (stk. 1, 1. pkt.). Bøde for overtrædelse af dyreværnslovgivningen Den væsentligste bestemmelse om straf i sager om overtrædelse af dyreværnslovgivningen findes i dyreværnslovens 28. 28. Den, som ved overanstrengelse, vanrøgt

Læs mere

Østre Landsrets dom afsagt den 12. december 2016 af 14. afdeling i ankesag nr. S

Østre Landsrets dom afsagt den 12. december 2016 af 14. afdeling i ankesag nr. S Østre Landsrets dom afsagt den 12. december 2016 af 14. afdeling i ankesag nr. S-2085-16 Udskrift af dombogen for retten i København Dom afsagt den 7. juni 2016 Anklagemyndigheden mod T T er tiltalt for

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 30. juni 2015

HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 30. juni 2015 HØJESTERETS DOM afsagt tirsdag den 30. juni 2015 Sag 85/2015 (2. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Peter Hjørne, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Helsingør den 23. juni

Læs mere

Vedlagt fremsendes i 5 eksemplarer besvarelse af spørgsmål nr. 215 af 27. april 2004 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del bilag 737).

Vedlagt fremsendes i 5 eksemplarer besvarelse af spørgsmål nr. 215 af 27. april 2004 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del bilag 737). Vedlagt fremsendes i 5 eksemplarer besvarelse af spørgsmål nr. 215 af 27. april 2004 fra Folketingets Retsudvalg (Alm. del bilag 737). / Besvarelse af spørgsmål nr. 215 af 27. april 2004 fra Folketingets

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 7. juni 2017

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 7. juni 2017 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 7. juni 2017 Sag 56/2017 (1. afdeling) Anklagemyndigheden mod T (advokat Henrik Stagetorn, beskikket) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Horsens den 26. april

Læs mere

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET

UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET 1 UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR KUJALLEQ KREDSRET Den 4. september 2014 blev af Kujalleq Kredsret i sagen sagl.nr. KUJ-QAQ-KS-0114-2014 Anklagemyndigheden mod T Anklagemyndighedens journal nr. 5502-97591-00198-12.

Læs mere

D O M. afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst.

D O M. afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst. D O M afsagt den 25. februar 2016 af Vestre Landsrets 7. afdeling (dommerne Lars E. Andersen, Hanne Kildal og Anne-Mette Schjerning (kst.)) i ankesag V.L. S 1749 15 Anklagemyndigheden mod T født den xx

Læs mere

Anklageskriftet kan ikke gengives, da det kun findes dom indscannet billede. Anmodningen om aktindsigt kan rekvireres hos kredsretten

Anklageskriftet kan ikke gengives, da det kun findes dom indscannet billede. Anmodningen om aktindsigt kan rekvireres hos kredsretten UDSKRIFT AF DOMBOGEN FOR SERMERSOOQ KREDSRET Den 2. september 2015 blev af Sermersooq Kredsret i sagen sagl.nr. SER-NUU-KS 1065-2013 Anklagemyndigheden mod Tiltalte 3905 Nuussuaq Anklagemyndighedens journal

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018

HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018 HØJESTERETS KENDELSE afsagt fredag den 16. november 2018 Sag 98/2018 Anklagemyndigheden mod T1 og T2 (for begge advokat Morten Knoth Knudsen) I tidligere instanser er afsagt dom af Retten i Odense den

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 24. april 2012

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 24. april 2012 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 24. april 2012 Sag 240/2010 Anklagemyndigheden mod T (advokat Mette Grith Stage, beskikket) I tidligere instans er afsagt kendelse af Østre Landsrets 1. afdeling

Læs mere

D O M. Afsagt den 27. marts 2017 af Østre Landsrets 20. afdeling (landsdommerne Tine Vuust, Henrik Bitsch og Peter Hammershaimb (kst.) med domsmænd).

D O M. Afsagt den 27. marts 2017 af Østre Landsrets 20. afdeling (landsdommerne Tine Vuust, Henrik Bitsch og Peter Hammershaimb (kst.) med domsmænd). D O M Afsagt den 27. marts 2017 af Østre Landsrets 20. afdeling (landsdommerne Tine Vuust, Henrik Bitsch og Peter Hammershaimb (kst.) med domsmænd). 20. afd. nr. S-3020-16: Anklagemyndigheden mod T (cpr.nr..88-.)

Læs mere

D O M. 1. afd. N nr. S : Anklagemyndigheden mod T Cpr-nr. 92 (advokat Michael Juul Eriksen, besk.)

D O M. 1. afd. N nr. S : Anklagemyndigheden mod T Cpr-nr. 92 (advokat Michael Juul Eriksen, besk.) D O M Afsagt den 31. marts 2017 af Østre Landsrets 1. afdeling (landsdommerne Jan Uffe Rasmussen, Birgitte Grønborg Juul og Per Kiel Lauritsen (kst.) med nævninger). 1. afd. N nr. S-1922-16: Anklagemyndigheden

Læs mere

Personundersøgelser ved Kriminalforsorgen

Personundersøgelser ved Kriminalforsorgen Personundersøgelser ved Kriminalforsorgen Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: personundersøgelse;strafferetlige sanktioner og andre foranstaltninger;samfundstjeneste;unge, straf og andre retsfølger; Offentlig

Læs mere

Personundersøgelser ved kriminalforsorgen, herunder med henblik på samfundstjeneste-3

Personundersøgelser ved kriminalforsorgen, herunder med henblik på samfundstjeneste-3 Personundersøgelser ved kriminalforsorgen, herunder med henblik på samfundstjeneste-3 Kilde: Rigsadvokatmeddelelsen Emner: personundersøgelse;strafferetlige sanktioner og andre foranstaltninger;samfundstjeneste;unge,

Læs mere

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd).

DOM. Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). DOM Afsagt den 3. september 2014 af Østre Landsrets 22. afdeling (landsdommerne Lene Jensen, Arne Brandt og Dorte Nørby (kst.) med domsmænd). 22. afd. nr. S-771-14: Anklagemyndigheden mod T (advokat Tage

Læs mere

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion,

Københavns Politi UNGERAPPORTEN Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi UNGERAPPORTEN 2014-2015 - 2016 Udarbejdet af Den Kriminalpræventive Sektion, Københavns Politi Januar 2017 Indhold Forord... 3 Samlet antal sigtelser i Københavns politikreds: 2014-2016...

Læs mere

K E N D E L S E. Advokatrådet har nedlagt påstand om, at [indklagede] idømmes en disciplinær sanktion efter retsplejelovens 147 c, stk. 1.

K E N D E L S E. Advokatrådet har nedlagt påstand om, at [indklagede] idømmes en disciplinær sanktion efter retsplejelovens 147 c, stk. 1. København, den 26. juni 2015 Sagsnr. 2015-215/CHN 6. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har Advokatrådet klaget over [indklagede], [bynavn]. Sagsfremstilling: Ved anklageskrift af

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. december 2013

HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. december 2013 HØJESTERETS DOM afsagt mandag den 30. december 2013 Sag 226/2013 (1. afdeling) Rigsadvokaten mod T1 (advokat Steen Moesgaard, beskikket) og T2 (advokat Henrik Perregaard, beskikket) I tidligere instanser

Læs mere

D O M. afsagt den 31. oktober 2017 af Vestre Landsrets 4. afdeling (dommerne Ida Skouvig, Kirsten Thorup og Joy Winter (kst.) med domsmænd) i ankesag

D O M. afsagt den 31. oktober 2017 af Vestre Landsrets 4. afdeling (dommerne Ida Skouvig, Kirsten Thorup og Joy Winter (kst.) med domsmænd) i ankesag D O M afsagt den 31. oktober 2017 af Vestre Landsrets 4. afdeling (dommerne Ida Skouvig, Kirsten Thorup og Joy Winter (kst.) med domsmænd) i ankesag V.L. S 1076 17 Anklagemyndigheden mod T født den 30.

Læs mere