Udover før-sendte klage, har jeg også følgende punkt, som for mig fortsat står som et stort, åbent spørgsmål:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udover før-sendte klage, har jeg også følgende punkt, som for mig fortsat står som et stort, åbent spørgsmål:"

Transkript

1 Fra: Sendt: 26. oktober :52 Til: Emne: Tilføjelse til klage Udover før-sendte klage, har jeg også følgende punkt, som for mig fortsat står som et stort, åbent spørgsmål: Gennem hele forløbet har jeg fundet det fuldkommen vanvittigt, at jeg er blevet afvist pga. en ydelse som aldrig er blevet tilbudt, og som aldrig har været forhandlet. Jeg fik følgende svar fra min nye a-kasse. Det, jeg læser det som, går stik imod alt hvad jeg ellers tidligere har fået at vide. Og jeg fortolker deres svar således: Hvis jeg blot ændrer ydelserne og de punkter, der ligger til grund for afslaget, vil jeg kunne søge på ny? (Se venligst nedenstående korrespondance, markeret med Gul) Jeg har tidligere både i klage over klage, og alle øvrige klager undret mig over, hvorfor i al himmelens navn at jeg ikke ville kunne søge på ny, hvis jeg blot ændrede vedtægter osv. Det, I jo har givet afslag på, er en ydelse, som aldrig er blevet tilbudt, købt, handlet, markedsført eller på anden måde har været aktiv. HVIS det viser sig, at det rent faktisk HAVDE kunnet lade sig gøre for mig at søge igen, blot ved at ændre disse punkter, er det ikke blot a-kassen der har svigtet i denne sag, men også ASK! Flere steder har jeg stillet dette spørgsmål og ytret hvor uforstående jeg var over for dette. Viser det sig, at dette kunne have ladet sig gøre kan der da ikke længere stå nogen tvivl om, at DANA har svigtet! I har jo selv set hele korrespondancen?? Og jeg har jo mistet vildt mange penge i hele denne periode, hvor jeg tidligere har spurgt, om jeg ikke bare kunne skippe det punkt, og så søge igen!? Er det underligt, at jeg føler mig som en ping-pong bold i dette system, og bliver forvirret? Derfor vil jeg gerne høre styrelsens syn på følgende mail-korrespondance, som tillæg til min klage. Hvis end ikke Styrelsen vil kunne give mig et klart svar, hvem kan da? Hej Mht. spørgsmål 1: Nej som jeg tidligere har oplyst dig, vil dette kun være tilfældet, hvis der er tale om nøjagtig samme type virksomhed eller hvis det kan anses som rent proforma, at du har lukket din virksomhed. Hvis der er tale om et reelt ophør med virksomheden og du kan sandsynliggøre dette og det er gået en vis mængde tid f.eks. 1 år, vil du ikke komme i klemme mht. de dagpenge du har fået udbetalt efter dit ophør. Mht. spørgsmål 2: Du vil aldrig kunne få udbetalt dagpenge for perioder, hvor du ikke har stået tilmeldt som ledig. Men frem til du evt. afmelder dig, vil du jo godt kunne få efterbetalt dagpenge, hvis du skulle få medhold. Mht. spørgsmål 3 er jeg bange for, at jeg ikke helt forstår, hvad der er du spørger om. Afgørelsen fra CKA står ved magt, så længe du kører din virksomhed med det indhold som afgørelsen er truffet ud fra. Laver du om på driften og opgiver kursusvirksomheden osv. vil du skulle søge på ny hos CA og så ser vi på, om vi kan træffe en ny afgørelse og evt. godkende din ret til dagpenge efter den ændrede drift.

2 Fra: Sendt: 8. oktober :15 Til: Hej Lis Ja. Jeg ville gerne have en konsultation. Dog har jeg det bedst ud fra erfaring da DANA havde det med at love dit og dat, og når det kom til stykket påstod de, at vi aldrig havde talt sammen at have kommunikation på skrift. Én ting jeg har lærd ud fra dette, uanset hvor troværdig, flink og velmenende du måtte være, er ikke at stole på en a-kasse. Beklager. Og ja, jeg er meget utryg ved det hele og føler, (som det sikkert også er tilfældet) at systemet er sat i verden for at gøre det så svært og umuligt som overhovedet mulig at få understøttelse. Herudover er det ikke muligt jeg understreger ikke muligt, sort på hvidt, at finde svar på mine spørgsmål hverken i love, bekendtgørelser eller tidligere afgørelser. Alt er et spørgsmål om subjektive vurderinger, som efterlader borgeren fuldkommen håbløs svævende rundt i det ydre rum. Tillægsspørgsmål 1: Jeg har nu fået bekræftet fra Virk, at jeg ikke vil kunne få nyt CVR-nummer. Det betyder altså, at jeg aldrig (aldrig) vil kunne åbne en virksomhed igen, uden at få det samme CVR-nummer, da det er tilknyttet CPR-nummeret. Ergo kan det jo kun betragtes som at jeg genåbner min forretning. Tillægsspørgsmål 2: Hvis jeg afmelder mig som ledig, og ender jeg (mod forventning) at få medhold, vil jeg da miste rettigheden til de dagpenge jeg ellers havde ret til? Tillægsspørgsmål 3: Afmelder jeg mig som ledig, og kører KommuneKommunikation videre UDEN de ydelser som afgørelsen sagde gjorde mig ikke til rådighed. Vil det så betyde senere hen, at jeg ikke vil kunne søge dagpenge igen? Altså den afgørelse som ankenævnet har truffet hvor længe vil den være gældende? Selvom jeg aldrig i mit liv har afholdt et kursus, vil de da også efter 5 års drift kunne fortælle mig, at jeg ikke er til rådighed for arbejdsmarkedet, fordi jeg tilbyder (ikke eksisterende) kurser? Fra: Sendt: 8. oktober :24 Til: ' Packroff' Hej igen Ja det vil have konsekvenser, hvis det hele tiden har været din intention, at du vil åbne samme type virksomhed igen. Så kan du jo ikke skrive under på, at du lukker virksomheden endeligt, og da man skriver under på tro- og love og under straffeansvar, vil jeg bestemt ikke anbefale dig at gøre dette. Det er jo ikke det samme, som at du aldrig må åbne virksomhed igen, eller at du på et senere tidspunkt f.eks. efter et år beslutter dig for at åbne en kommunikationsvirksomhed på fuld tid og uden samtidig at modtage dagpenge.

3 Og ja, hvis du fortsat står tilmeldt som ledig, skal vi indkalde dig til rådighedssamtaler. Det skyldes, at du jo har oplyst, at du vil klage, og vi så løbende skal kontrollere din rådighed, hvis du nu skulle få medhold, og DANA og vi evt. skal efterbetale dig nogen dagpenge. Får du derimod et job og arbejder du så meget, at du under alle omstændigheder ikke vil kunne få udbetalt dagpenge, skal du afmelde dig som ledig på jobnet. Jeg synes altså, at jeg fornemmer, at du ikke helt er tryg ved alle disse regler og hvad de betyder. Jeg tror måske, du har brug for en telefonisk vejledning, da jeg ikke rigtig ved, hvordan jeg skal skrive det anderledes, end jeg hidtil har gjort, men jeg kan desværre ikke tilbyde dig en telefonisk rådgivning her og nu, da jeg ikke er på kontoret igen før d. 20. oktober Hvis du vil vente, kan jeg godt ringe til dig d. 20. oktober 2014 eller du kan selv ringe til mig, men hvis du ikke kan vente på det, hvad jeg godt forstår, vil jeg anbefale dig, at du ringer og taler med en af mine kollegaer f.eks. min kollega Ole Märcher. CA s forsikringsafdeling holder dog lukket i morgen pga. internt kursus, men mine kollegaer er tilbage igen på fredag. Fra: [mailto:peterpackroff.dk] Sendt: 7. oktober :37 Til: Oh + Vil det have nogle konsekvenser for mig, hvis jeg modtager dagpenge, og senere genåbner virksomheden, altså i en periode hvor jeg har afmeldt dagpenge? Fra: Sendt: 7. oktober :17 Til: ' ' Hej Det hjælper jo ikke, at du lukker dit cvr.nummer ned, hvis du fortsætter samme type virksomhed under samme cvr.nummer. Det vil blive anset som omgåelse, og så er du lige vidt. Mht. dokumentation beder vi dig om en tro- og love erklæring på at du lukker KommuneKommunikation ned endeligt, lukker din hjemmeside osv. osv, og at du afmelder cvr.nummeret og indsender dokumentation på dette. Da du skriver under på tro-og love kan du naturligvis ikke igen åbne virksomheden, hvis der er tale om samme type virksomhed.

4 Fra: Sendt: 7. oktober :51 Til: Emne: SV: Hilsen fra Hej Lis Jeg ville vælge at lukke KommuneKommunikation. Men hvis jeg åbner et nyt CVR-nummer, vil jeg per automatik jo få det samme CVR-nummer (det er sådan VIRK er sat op). Men jeg kan ændre navn på virksomheden, eller jeg vil kunne oprette et IvS i stedet. Grunden til min harme over afgørelsen er, at DANA aldrig råggav mig eller andet. De sagde bare du tilbyder jo kurser og så smed de deres afgørelse efter mig. Men som jeg sagde til dem, og som jeg skrev i min anke, så er det eneste sted der står noget om dette, på en hjemmeside der stadig var under opbygning, og som jeg ikke har turde røre siden. En side der ikke var gjort tilgængelig for Google s indeksering, og som ingen andre end DANA havde set. Altså, en service der aldrig har været kommunikeret, aldrig har været formidlet, forberedt, afholdt eller eksisteret på nogen anden måde, end på et test-website i et udviklingsmiljø. At de vurderer at jeg ikke er til rådighed, baseret på dette spinkle grundlag + at de vurderer, at jeg INTET i verden har at brokke mig over vedr. DANAs fuldkommen fraværende rådgivning er i mine øjne fuldkommen forrykt. Du kan jo i og for sig være ligeglad, da du heldigvis ikke har været inde over dette. Men min følelse og forestilling om at være dansker og have en backup i en velfærdstat, er blevet noget så voldtaget. Og min tillid til systemet er fuldkommen knækket. Så fik jeg afløb for dét! Men, som sagt, jeg lukker kommunekommunikation og genåbner et andet CVR-nummer. Jeg har dertil kun min egen personlige hjemmeside. Og den kan man vel ikke påkræve af mig, at jeg skal lukke ned i fremtiden. Altså de vil jo heller ikke kunne forlange at jeg skulle lukke min evt. personlige Facebook profil, eller? Fra: Sendt: 7. oktober :50 Til: ' ' Hej Hvis du vælger at anke, må det være fordi du ønsker at opretholde din ansøgning om at få ret til udbetaling af dagpenge, og så skal du stadig stå tilmeldt som ledig og være aktivt jobsøgende til lønmodtagerarbejde du kan læse nærmere her om reglerne for jobsøgning. Vi vil også indkalde dig til møder osv. osv., så du skal nok gøre op med dig selv, om du ønsker dette, hvilket du

5 naturligvis er i din fulde ret til. Jeg kan jo ikke hjælpe dig mht. at opretholde din virksomhed KommuneKommunikation, når vores overordnede myndighed har afgjort, at den skal lukkes, for at du kan blive berettiget til dagpenge. Af afgørelsen kan du se, hvilke momenter, Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring har lagt vægt på har været problemet bl.a. kurser osv. Disse elementer skal du så lukke, og så skal du ændre driften af din virksomhed, så alle arbejdsopgaver kan udføres udenfor almindelig arbejdstid, dvs. før kl. 8 og efter kl. 17, førend vi kan behandle en ansøgning om, at du evt. med den ændrede virksomhedsform kan godkendes til at modtage dagpenge. Mht. dine sidste spørgsmål, er det korrekt, at hvis du ikke ønsker at lukke din virksomhed og ikke kan opfylde kravet om at alle kurser, foredrag, og hele administrationen omkring dette kan udføres udenfor almindelig arbejdstid (se afgørelsen og begrundelsen for denne) vil du ikke have ret til dagpenge, men skal stadig betale fuldt kontingent. Lukker du din virksomhed eller ændrer du driften i den, således at vi kan godkende din ret til at have denne virksomhed og samtidig få udbetalt dagpenge, skal du opfylde et krav om inden for de sidste 3 år fra dette tidspunkt at have haft timers lønarbejde eller have drevet virksomhed på fuld tid og med en vis omsætning i 52 uger. Jeg håber dette giver dig svar på dine spørgsmål. Fra: Sendt: 6. oktober :59 Til: Hej Lis Yes, jeg havde heller ikke regnet med at få medhold. Men ikke desto mindre vil jeg også klage over deres afgørelse. Jeg havde skrevet en række punkter til dem, og det virker, ærlig talt, som om at de fuldkommen har ignoreret noget som helst af det, jeg har skrevet til dem. Så dét vælger jeg altså at anke. Også fordi at jeg jo i hele den tid slet ikke HAR tilbudt kommunerne noget som helst (og derved har stået til rådighed for arbejdsmarkedet) + jeg har søgt jobs og været 100% til rådighed. De faktorer de arbejder ud fra, kan rigtig nok været udført sort på hvidt af nogle embedsmænd. Men ikke desto mindre er deres afgørelse så frygteligt langt fra virkeligheden (efter som jeg jo har søgt jobs og alt i hele perioden). Any ways så bør jeg vel stadig stå registreret som ledig? Og helt bortset fra det, ændrer det hvordan jeg står stillet i forhold til dagpenge, om jeg står registreret som ledig, eller ej? Og vil det betyde, hvis jeg melder mig ikke ledig nu, at jeg derefter IKKE har ret til dagpenge, fordi jeg jo ikke

6 har tjent en eneste krone i over et halvt år? PS, dette har intet med jer at gøre eller noget andet, men jeg tager sagen til den bitre ende (presse mv.). For jeg synes det er så fuldkommen sindssygt, at jeg kan gå uden dagpenge eller anden indtægt i 6 måneder. Ene og alene pga. nogle formuleringer, som jeg aldrig er hverken blevet rådgivet omkring, eller jeg som borger (om jeg så var uddannet jurist) ville have haft nogen chancer for at kunne navigere rundt i. Any ways jeg ønsker uanset Kommune Kommunikation eller ej, at have et CVR-nummer. Så jeg vil gerne bede jer hjælpe mig med hvordan dette vil kunne lade sig gøre. Om det så er en helt anden kundegruppe eller ej. Herudover tror jeg faktisk, at jeg slet ikke ønsker at starte på dagpenge. Jeg ønsker at afholde kurser og foredrag omkring min sindslidelse. Og kan jeg ikke få lov til det, må jeg leve af vand og brød. OG herudover, er du så ikke flink at hjælpe mig med at forklare mig, hvordan jeg så er stillet? A: Jeg har ikke ret til dagpenge. B: Jeg skal blive ved med at betale til A-kasse uanset C: Jeg har ikke ret til dagpenge, hvis jeg ikke har haft arbejdet X-timer. Fra: Sendt: 6. oktober :14 Til: Emne: Hilsen fra CA Hej Vi har nu fået afgørelsen fra Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring. Det fremgår jo af afgørelsen, at du ikke har fået medhold i dine klage, at du ikke har ret til dagpenge, førend du lukker din virksomhed KommuneKommunikation. Vi er som vi tidligere har talt om, bundet af denne afgørelse, så vi kan ikke udbetale dig dagpenge, førend du har lukket denne virksomhed og indsendt dokumentation til os vedrørende denne lukning/afhændelse. Hvis du ikke ønsker at lukke virksomheden, beder jeg dig i stedet om at oplyse dette til os og om at afmelde dig som ledig.

Anke af DANAs afgørelse

Anke af DANAs afgørelse Klager: Peter 6330 Padborg E mail: Mobil: Anke af DANAs afgørelse Jeg anker hermed DANAs afgørelse og afslag på min ret til dagpenge. Endeligt afslag og DANAs fastholdelse af deres vurdering er modtaget

Læs mere

Er manden virkelig skør, eller kan han rent faktisk have ret i sine pointer?

Er manden virkelig skør, eller kan han rent faktisk have ret i sine pointer? Klage over afgørelse Der er flere ukorrekte fakta i jeres afgørelse, samt et tidligere sagsforløb med AJKS, som jeg ikke havde troet skulle få betydning for sagen. Ikke desto mindre har DANA fra første

Læs mere

Att. Ankestyrelsens Beskæftigelsesudvalg

Att. Ankestyrelsens Beskæftigelsesudvalg Padborg, 4 december 2014 Svar på henvendelse vedr. sagsnummer xxxxxxx Att. Ankestyrelsens Beskæftigelsesudvalg Hermed reagerer jeg på Ankestyrelsens svar af 18. november 2014. Jeg skal beklage den lange

Læs mere

Peter Sendt: 21. maj 2014 13:52 Til: Rekvirering af dokumentation og statistik mv. vedr. grundlag dagpengeloven

Peter <peter@.dk> Sendt: 21. maj 2014 13:52 Til: Rekvirering af dokumentation og statistik mv. vedr. grundlag dagpengeloven Peter Fra: Peter Sendt: 21. maj 2014 13:52 Til: Emne: Rekvirering af dokumentation og statistik mv. vedr. grundlag dagpengeloven Kære Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR), Beskæftigelsesministeriet

Læs mere

Vi har modtaget din mail af 11. juli 2014 i forbindelse med, at vi har truffet afgørelse den 9. juli 2014.

Vi har modtaget din mail af 11. juli 2014 i forbindelse med, at vi har truffet afgørelse den 9. juli 2014. Peter 6330 Padborg Dato: 15. juli 2014 CPR.nr: Dagpenge Vi har modtaget din mail af 11. juli 2014 i forbindelse med, at vi har truffet afgørelse den 9. juli 2014. Og jeg beklager dette sene svar. Men jeg

Læs mere

Anke af DANAs afgørelse

Anke af DANAs afgørelse Klager: Peter 6330 Padborg E-mail:peter.dk Mobil: Anke af DANAs afgørelse Jeg anker hermed DANAs afgørelse og afslag på min ret til dagpenge. Endeligt afslag og DANAs fastholdelse af deres vurdering er

Læs mere

Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011

Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011 Bilag 1: Interview med Diabeteschat den 31. marts 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Informant: Kjeld Bruun-Jensen I: Først vil vi høre lidt om din baggrund, vi kunne godt tænke os at

Læs mere

LEDIG I DANA... Hvordan du kommer videre

LEDIG I DANA... Hvordan du kommer videre LEDIG I DANA... Hvordan du kommer videre 02 LEDIG I DANA... Indholdsfortegnelse DANA........................... 3 LEDIG HVAD SÅ?................ 3 CV.............................. 3 Hvad er et CV?..................

Læs mere

Bilag nr.1. Den 18. februar 2013. Kære jobkonsulent og arbejdsledig

Bilag nr.1. Den 18. februar 2013. Kære jobkonsulent og arbejdsledig Bilag nr.1 Den 18. februar 2013 Kære jobkonsulent og arbejdsledig Vi er en gruppe studerende på Masteruddannelsen i Professionel Kommunikation på RUC, som er i gang med at skrive vores masteropgave. Vores

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

Bibeskæftigelse som selvstændig og dagpenge

Bibeskæftigelse som selvstændig og dagpenge Juli 2011 Bibeskæftigelse som selvstændig og dagpenge Her kan du læse om mulighederne for at have en bibeskæftigelse som selvstændig, mens du er på dagpenge Få en samtale med ASE Det kan være svært at

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang

NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang NYHEDSBREV OM LEDELSE JUNI 2006 3. årgang Kære læser! Ofte tænker vi karriereudvikling meget traditionelt det er noget med at får stillinger på et højere niveau. Men det hænder også at ledere af forskellige

Læs mere

Indsamlingen er sket over mail i december og januar. Eksemplerne fra de ansatte fremstår i den form, som de er modtaget på mail.

Indsamlingen er sket over mail i december og januar. Eksemplerne fra de ansatte fremstår i den form, som de er modtaget på mail. Kommunaludvalget 2013-14 KOU Alm.del Bilag 47 Offentligt (01) BORGERE I KLEMME.. MEDARBEJDERE ANSAT I DEN KOMMUNALE YDELSE OG BORGERSERVICE HAR INDSENDT DISSE EKSEMPLER PÅ PROBLEMER I FORHOLD TIL UDBETALING

Læs mere

KEND SPILLEREGLERNE. Om sagsbehandling på det sociale område. 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste

KEND SPILLEREGLERNE. Om sagsbehandling på det sociale område. 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste KEND SPILLEREGLERNE Om sagsbehandling på det sociale område 13 rigtige svar til mennesker med handicap og deres nærmeste Indhold Indledning 3 Den rigtige afgørelse 3 1. Vejledningspligten hvad går den

Læs mere

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN

10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 TIPS TIL BEDRE FONDSANSØGNINGER AF STEFFEN GREGERSEN 10 tips til bedre ansøgninger til fonde Forord 3 Tip 1 - Skriv en kort og præcis ansøgning 4 Tip 2 - Søg støtte til et konkret projekt 5 Tip 3 -

Læs mere

Gæld og gældsregler Af Serap Erkan

Gæld og gældsregler Af Serap Erkan Gæld og gældsregler Af Serap Erkan Baggrund for notatet 2 Hvad er gæld? 2 Offentlig gæld, lønindeholdelse og rådighedsbeløb 3 Privat gæld 4 Hvilke muligheder er der for at komme ud af sin gæld? 5 Forsøgsordning

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011

Bilag H: Transskription af interview d. 14. december 2011 : Transskription af interview d. 14. december 2011 Interviewer (I) 5 Respondent (R) Bemærk: de tre elever benævnes i interviewet som respondent 1 (R1), respondent 2 (R2) og respondent 3 (R3). I 1: jeg

Læs mere

Værd at vide. - når du skal på dagpenge. Ret til Dagpenge. Jobcentret og ASE. Kontakt til. Arbejde på nedsat tid. Diverse forhold.

Værd at vide. - når du skal på dagpenge. Ret til Dagpenge. Jobcentret og ASE. Kontakt til. Arbejde på nedsat tid. Diverse forhold. Hvilke tilbud kan gives Rettigheder og pligter Uddannelse Diverse forhold Arbejde på nedsat tid - når du skal på dagpenge Ikke ledig mere Kontakt til Jobcentret og ASE Værd at vide Ret til Dagpenge Indholdsfortegnelse

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR MEDARBEJDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg

REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg REFERAT AF GENERALFORSAMLING SØNDAG, DEN 15. MAJ 2011 KL. 10,00 i Andelshaverne Tjørnebjerg Formand: Hallo så er vi ved de tider, hvor vi skal til at i gang med vores generalforsamling. Tiden er overskredet.

Læs mere

Notat. Om årsager til frafald fra HF. - En pilotundersøgelse af frafaldne elever.

Notat. Om årsager til frafald fra HF. - En pilotundersøgelse af frafaldne elever. Notat Om årsager til frafald fra HF. - En pilotundersøgelse af frafaldne elever. Indholdsfortegnelse: Forord... s. 2 Metode s. 2 Sammenfatning/konklusion s. 2 Årsager til frafald s. 5 -Flytning på grund

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She

På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She Portræt 25 På besøg hos studenterambassadøren Jingyu She Som studerende kan du kontakte studenterambassadøren, hvis du er kommet i klemme i administrative sager om fx snyd eller dispensation. Tina er uddannet

Læs mere

Tag dig nu sammen, skat

Tag dig nu sammen, skat Lisbeth Fruensgaard Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes af stress eller angst Go Bog Tag dig nu sammen, skat bevar glæden og overskuddet, når din partner rammes

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 1 REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I H/F BRANDHØJ FREDAG DEN 8. JANUAR 2010 KL. 18.00 Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog formanden for Kreds 2, Jens Krumholt,

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

Sagsforløbet fremgår i store træk af det vedhæftede materiale i filen. Jeg vil dog særligt fremhæve følgende punkter:

Sagsforløbet fremgår i store træk af det vedhæftede materiale i filen. Jeg vil dog særligt fremhæve følgende punkter: Fastnet - Udebleven tekniker (behandlet den 3.11. & 1.12.04) Opkrævning af startgebyr for tekniker på kr. 375,00 i forbindelse med fejlretning, samt dårlig kundeservice. Vedr. nedenstående Sagsforløbet

Læs mere