unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade"

Transkript

1 unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

2 Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver bedre end noget andet hjertet af vor forretning. Skønhed har gennem de sidste 15 år været en livsstil for os begge. Vi har siden starten brændt for at lave sublime naturprodukter. Det hele startede med en drøm om at kunne tilbringe mere tid sammen og om at skabe dansk naturkosmetik af en usædvanlig høj kvalitet og med et godt design. Det lykkedes, og vi glæder os over, at vore produkter i dag forkæler tusinder af kvinder på en sundheds- og miljømæssig god måde. Kærlig hilsen Hanne Vernegreen & Jørgen Theils Mortensen

3

4 Vi bruger milde, miljøvenlige og naturlige vaskeaktive stoffer, plantebaserede emulgatorer, økologiske hydrolater, certificerede økologiske plante olier, certificeret økologisk mælk, milde konserveringsstoffer, certificerede økologiske æteriske olier, certificerede fair trade ingredienser.

5 Vi bruger ikke parabener, propylene glycol, PABA solfiltre, syntetisk farve, syntetiske dufte, nano stoffer, genmodificerede stoffer, petrokemiske ingredienser, formaldehyd, stoffer der frispalter formaldehyd, giftige kemikalier, lanolin, triethanolamin (TEA), EDTA, urea, dyreforsøg.

6 Økologiske Ingredienser Dansk mælk Hyldeblomst ekstrakt Lyng ekstrakt Havre ekstrakt Mælkebøtte ekstrakt Birke ekstrakt Nælde ekstrakt Lægestokrose ekstrakt Burre ekstrakt Fyrrenåle ekstrakt Padderokke ekstrakt Mistelten ekstrakt Jojobaolie Abrikoskerneolie Lavendel hydrolat Rosmarin hydrolat Marula Alkohol (af hvede) Appelsinolie Bergamotolie Citronolie Geraniumolie Lavendelolie Fyrrenåleolie Ylang ylangolie Pebermynteolie Rosmarinolie Glycerin

7 Fair trade Fair trade betyder retfærdig og reel handel. Vi har valgt at støtte et projekt i Sydafrika. Det er herfra vi køber marula og mongongo. Projektet hjælper sydafrikanske bønder med at udvikle og markedsføre deres afgrøder til eksport. Projektet promoverer bæredygtig produktion og retfærdig handel med det formål at fremme den økonomiske udvikling i de sydafrikanske lande. I 2007 var 90% af bønderne, der er tilknyttet projektet, kvinder fordi disse tilhører en særlig udsat gruppe. Afgrøderne f.eks. marula og mongongo er valgt fordi de traditionelt dyrkes af kvinder.

8 unique organic haircare and bodycare Mælk Økologisk mælk indeholder vitaminer, antioxidanter, proteiner, enzymer, lipider og mineraler. Mælk er en af de ældste skønhedsingredienser og kendt tilbage til Kleopatras tid. I dag ved man at mælkens positive effekt på hud og hår især skyldes proteiner. Mælkebøtte Mælkebøtter vokser overalt på den nordlige halvkugle. De har gennem tiderne været brugt til mange formål f.eks. rå i salat og ved fremstilling af Mælkebøtte Øl eller Mælkebøtte Kaffe, som er et velsmagende og sundt alternativ til traditionel kaffe. De første omtaler af mælkebøtter som lægemiddel er i værker af arabiske læger i det 11. århundrede. Økologisk mælkeproduktion betyder at man ikke bruger pesticider og handelsgødning køerne er på græs mindst 150 dage om året foderet er økologisk dyrket køerne skal have motion hver dag kalvene får mælk i 3 måneder foderet er uden GMO (genmodificeret)

9 Kids Shampoo Denne hudvenlige økologisk certificerede børneshampoo danner det bedste grundlag for sund hårvækst. Den skummer dejlig let og gør håret blødt. Den renser ekstra nænsomt og er specielt udviklet til det sarte børnehår. Den giver spændstighed og glans uden at den belaster håret. Kids shampoo indeholder økologisk lavendelhydrolat, økologisk dansk mælkeprotein samt ekstrakt af økologisk mælkebøtte, Danmarks national blomst. Også velegnet til voksne med sart hud. Kids Shower Gel En mild og hudvenlig økologisk certificeret børne shower gel, der også er velegnet til voksne med sart hud. Den renser ekstra nænsomt og er specielt udviklet til den sarte børnehud. Kids shower gel indeholder rosmarinhydrolat, økologisk dansk mælkeprotein samt økologisk fairtrade marula.

10 unique organic haircare Hyldeblomst Birk I gamle dage brugte man i Norden hyld til mange formål. Af træet lavede man husgeråd som nåle, håndtag, linealer og skeer. Af blomsterne og af bærrene lavede man saft, vin og parfume. Man brugte også hyld til at læge forskellige sygdomme f.eks. bylder. Hyld er kendt for at give huden mere glød, den virker stimulerende på huden, da den indeholder flavonoider. Den smukke og i Norden meget populære hyld indeholder også æterisk olie, pektin og vitaminer. I gamle dage havde den smukke birk stor betydning for de nordiske folk. Træ og grene blev brugt til at lave hjul og koste. Saften blev henkogt og brugt mod hudsygdomme som fx acne, mens bladene blev brugt i behandlingen af væskeophobning. Birk findes oprindelig vildtvoksende i Skandinavien. Bladene er rige på vitamin C og flavonoider. Flavonoider fungerer som en antioxidant for planten og beskytter den. Flavonoider hjælper med at modvirke udtørring af huden. Birk har fra gammel tid været et populært middel i hårvand bl.a. for at modvirke hårtab.

11 Volume Shampoo En mild økologisk certificeret shampoo til normalt og fint hår, der efterlader håret med en forfriskende dejlig duft af nyplukket økologisk pebermynte. Shampooen giver håret mærkbar volumen og synligt mere fylde. Håret bliver skinnende blankt, smidigt og rent. Den er beriget med mineral- og vitamin-holdig tang. Detox Shampoo En dybderensende og meget effektiv shampoo, der befrier hår og hovedbund for snavs, smuds og uønskede styling produkter. Håret bliver helt rent og luftigt med en naturlig fylde og friskhed. Gæld dig til at vågne op til en ny dejlig dag med en forfriskende og opkvikkende duft af Sydens solmodne citroner og et renere, blankere og sundere hår. Den er beriget med ekstrakt af økologisk mælkebøtte.

12 unique organic haircare Lyng Lyng er en stedsegrøn lille og hårdfør busk, som typisk findes på den jyske hede. Lyng har en lang tradition for brug i folkemedicin. Omslag med udtræk af lyng blev i gamle dage brugt mod ledsygdomme men også i homøopatiske midler. De blomstrende stilke blev brugt til te og som erstatning for humle, når man fremstillede øl. I skønhedsplejen menes lyng at virke beroligende og rensende. Padderokke Padderokke har en usædvanlig kemi i forhold til mange andre planter. Den er rig på mineraler herunder silicium og kisel. Det store indhold af kisel hjælper med at gøre huden mere fast og stærk. Den er med til at forbedre hårets styrke og elasticitet. I folkemedicinen blev den i gamle dage brugt til behandling af sår, da den menes at være hudhelende. I skønhedsplejen er dens udtræk gennem tiderne brugt som skintonic og mod flossede negle og spaltet hår.

13 Therapeutic Protein Shampoo Denne plejende og fugtgivende økologisk certificerede shampoo til tørt og ødelagt hår er fuld af nærende mælke-proteiner. Shampoens maksimale indhold af økologiske ingredienser styrker håret og genskaber hårets egen fugtighedsbalance. En beroligende og afstressende duft af økologisk lavendel høstet i de franske alper forkæler dit sind og sikrer en dejlig afslappende start på dagen. Colourcare Shampoo En koncentreret luksus shampoo til farvet hår med økologisk lyng, som giver langvarig og intens glans. Shampoen gør håret dejlig blødt og let at rede igennem. En skøn duft af rosengeranium, som er kendt for at give fornyet entusiasme og øget optimisme, sikrer dig en god badeoplevelse. Økologiske danske mælkeproteiner plejer og styrker dit hår.

14 unique organic haircare Althea Rosmarin Althea også kendt som lægestokrose er vildtvoksende i Danmark. Navnet er afledt af det græske ord altho, som betyder at hele. I Danmark støder man første gang på planten omkring år 1300, og både munke, apotekere og kloge folk har brugt den gennem tiderne. Lægestokrose indeholder pektin samt flavonoider. Althea er kendt for at være blødgørende samt fugtgivende og er derfor et godt valg i en plejende balsam. Navnet kommer fra det latinske rosmarinus, som betyder havets dug. Urten vokser vildt i middelhavsområdet som små buske, ofte nær ved kysten, hvor den bliver en flerårig, stor, stedsegrøn busk. Fra marts til maj bærer den smukke blå blomster for enden af grenene. Rosmarin indeholder æterisk olie og flavonoider. I badet er den kendt for sin opkvikkende og stimulerende effekt. Den virker stimulerende på hud og hår.

15 Moisture Conditioner En første klasses urtebaseret balsam med ekstrakt af økologisk birk og økologisk burre blødgører og styrker håret. Håret bliver mere medgørligt, sundere og silkeblødt. Den beskytter håret, mindsker flyvske tendenser, og giver håret en strålende glans. Lad den virke i 2 minutter, og nyd så straks blødheden og styrken i dit hår samt en fortryllende duft af rosengeranium. Rescue Serum Rescue Serum er det perfekte våben i kampen mod ødelagt hår samt spaltede hårspidser. Rescue serum beskytter, plejer og blødgør dit hår. Den giver håret en fabelagtig glans og en utrolig blødhed. Kan bruges i hele håret eller kun i spidserne. Den efterlader en sart duft af æteriske olier i håret. Et produkt, hvis effekt man bliver afhængig af efter få anvendelser.

16 unique organic haircare Mistelten Mistelten har været kendt i Norden siden oldtiden, hvor druiderne brugte planten som naturmedicin. Mistelten indeholder blandt mange andre stoffer proteiner. Den er kendt for sin lindrende effekt, og de fleste mennesker kender den især fra juletid. I Danmark bruges mistelten som julepynt og i følge traditionen er en mand og kvinde, som kommer til at stå under en mistelten, forpligtet til at kysse hinanden. I en hårkur virker den nærende og plejende på grund af dens indhold af proteiner. Jojoba olie Jojobaolie udvindes af nødderne fra en lille hårdfører ørkenbusk. Det er en af de mest populære ingredienser i naturkosmetik, da den har en vidunderlig effekt på hud og hår. Den virker plejende og genopbyggende på håret. Jojobaolie er rig på vitamin A samt E og indeholder naturlig solbeskyttelse med faktor 4. Den lægger sig som en tynd film om hårstråene, som ikke fedter, men virker beskyttende og blødgørende på håret.

17 Extreme Rescue Treatment Denne hårkur har en nærmest magisk effekt på det ødelagte og plejekrævende hår. Den forkæler dit hår med en enestående blanding af naturens fineste økologiske planter fra den danske flora. Birk, lyng, hyld, mistelten og fyr er hemmeligheden bag denne yderst effektive hårkur, der efterlader dit hår fuld af styrke og med fornyet energi. Håret bliver dejlig blødt med en strålende glans og en afstressende sommerduft af franske lavendelmarker. Perfume-Free Jojoba Treatment En dybdevirkende uparfumeret hårkur til plejekrævende og ødelagt hår. Kuren er beriget med økologisk dansk mælkeprotein, økologisk jojobaolie og ekstrakt af økologisk brændenælde samt økologisk havre. Denne økologiske hårkur styrker håret og gør det mindre statisk samt behageligt blødt. Resultatet føles og ses straks.

18 unique organic haircare Tang Burre Blæretang er en flerårig havplante, der vokser ud for Europas kyst. Tang indeholder mange mineraler herunder natrium, kalium, jod og brom. Det er indholdet af jod, der har gjort tang populær i slankeprodukter. Tang indeholder en phenolholdig olie, der bruges i parfumefremstilling, hvor den giver en træagtig og tør lugt med en snert af urter. Tang menes at hjælpe med at styrke hårets modstandskraft, samtidig med at den virker fugtgivende. En smuk plante med bølgede blade og runde hoveder med lilla blomster. Før i tiden blev afkog af burre brugt til flere kroniske hudsygdomme. Burre er en traditionel lægeurt, der er blevet brugt både i europæisk medicin samt i traditionel kinesisk medicin. Den har længe været brugt til hovedbundsbehandling og anvendes til at forbedre hårstyrken, glans samt bekæmpe hårtab. Burre er rig på phytosteroler og essentielle fedtsyrer, der fremmer en sund hovedbund og naturlig hårvækst.

19 Lavender Rescue Spray En plejende, blødgørende og glansgivende balsamspray, der gør håret sundere og lettere at rede igennem. Den sikrer dig en perfekt pleje af dit hår og en fortryllende duft af lavendel, der virker afslappende på dine sanser. Det høje indhold af mælkeproteiner styrker håret og hjælper med at reducere flyvsk hår. Brug den til at friske naturkrøller op med eller som en let kur før sengetid. Den er særlig god til kemisk beskadiget hår, fordi produktets lave ph-værdi samt økologiske mælkeproteiner lukker hårstråene. Herved fremstår håret sundere og farvekraften bevares i længere tid. Tang tilfører mineraler og vitaminer til håret og øger hårets modstandskraft. Sea Salt Spray with Orange Sea salt spray giver håret et vindblæst saltvandslook samt en berusende duft af Sydens appelsinlunde. Sprayen giver hold og struktur til håret. Du kan skabe trendy effekter med Sea salt spray i både tørt og vådt hår. Den indeholder økologisk padderokke, økologisk burre samt lægestokrose, som er gamle nordiske skønhedsplanter. Perfume-Free Hair Spray Uparfumeret hårlak med ekstra stærk hold. Med denne hårlak kan du sætte håret som du vil og sørge for at det bliver siddende. Den giver håret langvarigt hold samtidig med, at håret bevares naturligt og bevægeligt. Den er baseret på økologisk alkohol samt økologiske urter fra den danske flora.

20 unique organic bodycare Fyrrenåle Fyrretræet er et stedsegrønt træ, der kan vokse op til 40 meter og kan blive flere hundrede år gammel. Fyrrenåleolie udvindes af nålene ved dampdestillation. Duften er frisk og træagtig. I gamle dage brugte man de tørrede fyrrenåle til fyld i madrasser. Man mente det holdt onde ånder, lus og lopper væk. Olien virker opkvikkende og opløftende. Fyrrenåle har i mange år været meget brugt i sæbe, shampoo og andre badeprodukter. Abrikoskerneolie Abrikoskerneolie er rig på vitamin A, B5, C og E, kalium, folinsyre og karotenoider. Det er det høje indhold af karotenoider, der siges at beskytte huden mod solens UV-stråler. Abrikoskerneolie virker blødgørende på huden, og den er særlig velegnet til tør og ødelagt hud. Den vitaminholdige olie absorberes hurtigt ind i huden og er derfor særlig velegnet i bodylotion. Oliens indhold af vitaminer er med til at styrke cellernes fornyelse og hjælper med at styrke huden og blødgøre den. Olien udvindes af kernerne fra økologiske abrikoser ved koldpresning.

21 Rose Geranium Shower Gel Økologisk certificeret Rose Geranium Shower Gel er den perfekte start på dagen med dens energigivende og opløftende egenskaber. Nyd en fredfyldt verden af rose geranium, mens du nænsomt renser din hud. Denne lavt skummende vaske gel er velegnet til alle hudtyper. Den er rig på nærende økologiske proteiner, der efterlader huden dejlig blød og glat. Lavender Shower Gel En mild, fugtgivende og ganske let skummende shower gel, der nænsomt rengør huden. Økologiske mælkeproteiner og økologisk mælkebøtteekstrakt giver en imponerende blød og glat hud. Økologisk glycerin tilfører huden den nødvendige fugt, mens økologisk lavendelolie indhyller krop og sjæl i en aura af velvære og duften af sol og sommer. Lavender Body Lotion Økologisk certificeret lavendel body lotion, der plejer, styrker og blødgør huden. Den er baseret på økologisk dansk mælk, økologisk fyrrenåle ekstrakt, økologisk abrikoskerneolie og økologisk æterisk lavendelolie. Den glatter øjeblikkelig huden, som bliver mærkbar blødere og friskere. En luksuriøs lotion fyldt med den danske naturs fineste urter. Rose Geranium Body Lotion Økologisk certificeret Rose Geranium Body Lotion, der plejer, styrker og blødgør huden. Den er baseret på økologisk dansk mælk, økologisk burre og tang, der er righoldig på vitaminer og mineraler. Den glatter øjeblikkelig huden, som bliver mærkbar blødere og friskere. Hjertet af denne velduftende lotion er den harmoniserende og afstressende rose geranium.

22 Vore holdninger og mål Økologi Creme er designet til at trænge ind i huden, og det gør de. Indtil 60% af cremen optages af huden. Nogle ingredienser forbliver i overhuden, mens andre føres ind i kroppen. Nogle stoffer føres helt ind i blodbanerne og ophobes i kroppen. Nogle stoffer hjælper andre kemiske stoffer til at trænge længere ind i huden, end de ellers ville have gjort. Disse kaldes penetration enchancer. Der forskes meget i hvad der sker, når vi optager forskellige stoffer i kroppen, men der mangler stadig megen forskning på dette område. Hvis du spiser økologisk mad, virker det naturligt også at bruge økologiske kosmetiske produkter. Økologiske kosmetiske planteingredienser indeholder ikke pesticidrester. Service Vi lægger vægt på at yde en god og venlig service overfor vore kunder. Vi tilstræber at yde vort bedste, men hvis vi alligevel skulle komme til at skuffe dig, opfordrer vi dig til at ringe til os, så vi har mulighed for at løse problemet.

23 Miljø Vi tilstræber at arbejde så miljøvenligt som muligt og igangsætter løbende nye initiativer til at blive mere miljøvenlig. Økologisk dyrkning af afgrøder er mere bæredygtigt og mere miljøvenligt, fordi man ikke forurener jorden. Økologiske dyrkningsprocesser er med til at beskytte vandressourcerne og opretholde et sundt økosystem. Vi er meget bevidste om genanvendelse af papkasser, miljørigtig bortskaffelse af affald samt at undgå brug af skadelige kemikalier såvel i produkter som til rengøring. Vi tilstræber at bruge økologiske råvarer, som genanvendes fra andre produktioner. Det er f.eks. tilfældet med økologisk valle (fra osteproduktion), økologisk hydrolat (fra æterisk olie produktion) og økologisk æterisk olie af appelsin (fra juice produktion). Der bruges ikke ekstra landbrugsjord for at fremskaffe disse råvarer, og jorden kan i stedet bruges til produktion af f.eks. fødevarer. Dyreforsøg Vi foretager ikke dyreforsøg og har aldrig gjort det. BUAV APPROVED

24 INGEN parabener & propylene glycol genmodificerede stoffer syntetisk farve & duft ReklameBureauet / 1009 Denne brochure er trykt på FSC-godkendt 100 % genbrugspapir unique products aps gørtlervej 6 DK-7000 Fredericia BUAV APPROVED

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie Nr. 1 / 2010 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE har taget danske frisører med storm 4-5 Spændende kursusnyheder i bl.a. London, New York og Firenze! 8 Spa og wellness til hår og hårbund: Forebyggende, helbredende

Læs mere

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet.

Milk_Shake Argan Line: Paraben- salt og sulfatfri serie baseret på økologisk Argan Olie, der giver styrke, fugtighed, glans og fleksibilitet. Nr. 2 / 2011 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE Lækre nyheder fra Læs mere om de nye produktserier Integrity System og Argan Line 2-3 + Gode tilbud på stribe fra milk_shake i hele magasinet - både for dig

Læs mere

Herrernes hudplejeskole

Herrernes hudplejeskole Herrernes hudplejeskole Først og fremmest: hudpleje er ikke kun for kvinder. Også rigtige mænd har brug for at tage hånd om deres hud. Du ved, hvordan det er med et par nye løbesko. Man vil have, at de

Læs mere

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere..

7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. 7 DAGES JUICECHALLENGE for begyndere.. TIL SPORTSFOLK, SKØNHEDER, VITAMINHUNGRENDE, LÆKKERTØRSTIGE, MÆND, KVINDER OG BØRN! Ønsker du at optimere din energi, din vitalitet og booste dit immunforsvar på

Læs mere

Advanced Healing Collection

Advanced Healing Collection H SEA PR Advanced Healing Collection Healing Volume Styrkende og genopbyggende serie der giver fylde. Healing Volume opbygger en helt utrolig fylde og gør hårstrået tykkere. Hårstrået får dramatisk øget

Læs mere

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse

Derma Helse produkter. Derma Helse. Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Derma Helse produkter Derma Helse Creme og Lotion. Specialprodukter. Vaskeprodukter. Solbeskyttelse Dit største organ? Overhud (epidermis) - hudens øverste, synlige lag Læderhud (dermis) - det tykkeste

Læs mere

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr

Bare fordi vi skal have det godt behøver dyrene vel ikke lide!! Derfor er vores produkter ikke testet på dyr Kropspleje... bl.a. hjælp til speciele problemer ENJA serien Kropspleje, der blandt andet kan hjælpe dig af med cellulite (appelsinhud) og strækmærker. En utroligt virksom serie, som både indeholder creme-

Læs mere

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER

VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER beutyguide DK VI ELSKER DINE HÆNDER, HEG- LE OG FØDDER Vores hænder og negle er vores personlige ambassadører. Vi bruger dem til at udtrykke os selv. Vi vil overbevise omverden om vores pointe eller ganske

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG

PROFESSIONEL STYLING HVER DAG PROFESSIONEL STYLING HVER DAG Opnå det professionelle touch fra din frisør Med styling kan din frisør give din frisure det sidste touch, det der giver dig det bedste look som er originalt, personligt og

Læs mere

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER

37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER 37, avenue de la Bastide - 46140 Castelfranc France Tlf : +33 (0)5 65 36 21 90 - Fax : +33 (0)5 65 36 25 85 DIN FORHANDLER Trykt på 100 % genbrugspapir med blæk fremstillet af vegetabilske olier. PLVSUB122

Læs mere

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015. Spar op til SAMLEHÆFTE

70% Nettomærker. Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015. Spar op til SAMLEHÆFTE SAMLEHÆFTE Nettomærker Optjen rabat, når du handler Gælder fra lørdag den 8. august til søndag den 13. december 2015 Spar op til 70% på Rituals luksusprodukter Opholdets værdi i alt I perioden fra lørdag

Læs mere

Badger Balm Produkter 2014

Badger Balm Produkter 2014 Badger Balm Produkter 2014 Badger Balm Økologisk hudpleje fra familien Badger Badger er et lille familieejet og familievenligt firma, der ligger i landlige omgivelser i staten New Hampshire i det nordøstlige

Læs mere

BABY PÅ VEJ? GODE RÅD OM KEMI OG GRAVIDITET GRAVID MED GOD KEMI GRAVID MED GOD KEMI

BABY PÅ VEJ? GODE RÅD OM KEMI OG GRAVIDITET GRAVID MED GOD KEMI GRAVID MED GOD KEMI BABY PÅ VEJ? GODE RÅD OM KEMI OG GRAVIDITET GRAVID MED GOD KEMI GRAVID MED GOD KEMI Kemikalier findes i alt, hvad vi omgiver os med. De hjælper os i hverdagen for eksempel når vi bruger kosmetik og rengøringsmidler

Læs mere

Kangen Water. Change your water change your life

Kangen Water. Change your water change your life Kangen Water Change your water change your life Følgende er forslag f til brug af de 7 typer Kangen vand. Bemærk at denne oversigt er dannet på baggrund af folks tilbagemeldinger ved brug af Kangen vand.

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

viwell Hands & Feet Body Wellness

viwell Hands & Feet Body Wellness viwell Face Hands & Feet Body Wellness n Ansigtsbehandlinger Ansigts kur En skøn opfriskende ansigtskur, hvor vi rengør huden, lægger en maske, som giver næring og fugt til huden, og afslutter med en

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

Comwell Care Foods. - konceptet bag. Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet. Arthur Schopenhauer, tysk forsker og filosof. comwell.

Comwell Care Foods. - konceptet bag. Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet. Arthur Schopenhauer, tysk forsker og filosof. comwell. Comwell Care Foods - konceptet bag Sundhed er ikke alt, men uden sundhed er alt intet. Arthur Schopenhauer, tysk forsker og filosof comwell.dk Hvad er det? Med Comwell Care Foods gør vi det nemmere for

Læs mere

HVAD ER DIT TØJ LAVET AF?

HVAD ER DIT TØJ LAVET AF? FORLØB NR. 3 Vidste du, at tekstilbranchen er en af verdens mest forurenende brancher? Mange tænker ikke over, hvor mange ressourcer der er forbundet med fremstilling af tekstil, og mange køber rigtig

Læs mere

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus

SUNDHED V/BENTE GRØNLUND. Livet er summen af dine valg Albert Camus SUNDHED V/BENTE GRØNLUND Livet er summen af dine valg Albert Camus Sund livsstil Vær proaktiv når det gælder dit helbred Dyrk motion, og pas på vægten Spis rigtigt Udarbejd strategier for livslang læring

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed med vejledning i valg af behandlinger

Læs mere

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml

cleansing body care masks Rose & Apricot Antioxidant Day Creme Rose Foaming Face Wash Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 1 fl oz / 30 ml skin care cleansing toning moisturizing Rose Foaming Face Wash 4 fl oz / 118 ml Rose & Aloe Hydrating Toning Mist 2 fl oz / 59 ml Rose & Apricot Antioxidant Day Creme 1 fl oz / 30 ml Jojoba & Ginseng Exfoliating

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka.

Beautiful Skin Anti-aging. Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Beautiful Skin Anti-aging Forhandles eksklusivt i føtex og Bilka. Mød Født i England i 1935 og et mærke som har omskrevet beauty historien i mange år. Vores mission er simpel. Vi ønsker at du skal føle

Læs mere

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk

Værd at vide om fedtet hudwww.boutiquebiertan.dk Det er ganske almindeligt at voksne har fedtet hud. 30% af alle kvinder og 40% mænd har en hud, hvis talgkirtler producerer mere fedtstof, end der skal til for at beskytte huden. Fedtafsondringen giver

Læs mere

Økologi er flere ting: Grundbegreber om økologiske landbrug

Økologi er flere ting: Grundbegreber om økologiske landbrug Økologi er flere ting: Grundbegreber om økologiske landbrug Dette modul fortæller om de begreber og principper, der er vigtige i økologisk landbrug i Danmark. Noter til dette afsnit ser du på sidste side.

Læs mere

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP

AVIVIR DIT SIKRE VALG. KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER ALOE VERA GROUP AVIVIR DIT SIKRE VALG ALOE VERA GROUP KVALITETSPRODUKTER MED ØKOLOGISK DyRKET ALOE VERA UDEN PARFUME, UDEN PARABENER OG UDEN FARVESTOFFER INDEX AVIVIR ALOE VERA... 3 AVIVIR MED GOD SAMVITTIGHED... 4 PRODUKTKATEGORIER...

Læs mere

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli

Produkt navn. Beskrivelse HVILKET PRODUKT. Produktkatalog. EAN nr. Forbruger Enhed. EAN nr. Colli. EAN nr. Colli Produkt navn Produktkatalog Beskrivelse HVILKET PRODUKT Colli Colli 02 idento@identogroup.dk Tlf.: +45 75 35 31 56 Fax.: +45 75 33 25 09 Smedevej 5 7190 Billund FLOSS & STICK Floss 55 04 Floss 2 Sides

Læs mere

EKSEM EKSEM. og behandling er stort set de samme for alle typer eksem.

EKSEM EKSEM. og behandling er stort set de samme for alle typer eksem. Eksem EKSEM Eksem er en kløende hudlidelse, som kan optræde overalt på kroppen. Det er en slags betændelsestilstand i huden, der ikke skyldes bakterier. Huden bliver rød og hævet, og måske er der små vandblærer.

Læs mere

GMO GENMODIFICEREDE FØDEVARER. GMO Genmodificerede fødevarer

GMO GENMODIFICEREDE FØDEVARER. GMO Genmodificerede fødevarer GMO GENMODIFICEREDE FØDEVARER 1 GMO Genmodificerede fødevarer 2 GMO GENMODIFICEREDE FØDEVARER Hvad er GMO og genmodificering? Når man genmodificerer, arbejder man med de små dele af organismernes celler

Læs mere

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter

Ingrediensliste for dermaoxy HAIR Produkter Ingrediensliste for dermaoy Produkter Ingredienser Serum Shampoo Tonic Virkning & Effekt Aqua Hydrolyzed Hyaluronic acid Hyaluronsyre findes naturligt i ungt hår. Binder store mængder fugt, der styrker

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere

UniQ Moments. Food f or uniq dogs. Uniq kvalitet. w w w. u n i q. d k. Mange producenter har har flere flere UniQ Moments Uniq kvalitet Mange producenter har har flere flere kvaliteter, vi vi har har kun kun én én og og det det har har vi vi for for at at leve leve op op til til missionen: missionen: skabe At

Læs mere

a pleasure for body & soul

a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul a pleasure for body & soul Velkommen til Seasons Spa på Ruths Hotel velkommen til professionel og personlig forkælelse. Vi har glædet os til at se dig og stå til din rådighed

Læs mere

Patientinformation. Kostråd. til hæmodialysepatienter

Patientinformation. Kostråd. til hæmodialysepatienter Patientinformation Kostråd til hæmodialysepatienter Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Afdeling Indledning Kosten er en vigtig del af behandlingen, når man er hæmodialysepatient Sammen med selve dialysen,

Læs mere

Produktguide NeoStrata

Produktguide NeoStrata Produktguide NeoStrata Anti-aging Start/Normal En hudplejende og opfriskende rengøringsgel med PHA, som anbefales til alle hudtyper, også til personer med ekstremt følsom hud. Produktsammensætningen giver

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

Goodbye LUS! Mørke grøn: 348C Lys grøn: 368C Blå: 286C Hvid. - 3 vigtige step

Goodbye LUS! Mørke grøn: 348C Lys grøn: 368C Blå: 286C Hvid. - 3 vigtige step Goodbye LUS! - 3 vigtige step Mørke grøn: 348C Lys grøn: 368C Blå: 286C Hvid Goodbye LUS! - 3 vigtige step Den mest effektive lusebekæmpelse Hovedlus indlogerer sig hvert år hos hvert tredje barn mellem

Læs mere

LOP-A Boligspray mod lopper

LOP-A  Boligspray mod lopper LOP-A Boligspray mod lopper Sådan bruges LOP-A Boligspray Hvor: Spray, hvor lopperne befinder sig, dvs. i tæpper, hundekurven, møbler, revner og sprækker. LOP-A er en effektiv loppespray, som bekæmper

Læs mere

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk

De livsvigtige vitaminer og mineraler af John Buhl www.nomedica.dk 5 Indholdsfortegnelse Forord 6 Indledninig 7 Lidt grundlæggende om vitaminer og mineraler 8 De enkelte vitaminer og mineraler 15 De fedtopløselige vitaminer (A, D, E og K) 16 A-vitamin 16 D-vitamin 19

Læs mere

Sådan dyrker du økologiske LØG. Miljørigtig have - kampagne i Storstrøms Amt

Sådan dyrker du økologiske LØG. Miljørigtig have - kampagne i Storstrøms Amt Sådan dyrker du økologiske LØG Miljørigtig have - kampagne i Storstrøms Amt SUNDHED Løg er godt for helbredet. Det har man vidst så at sige altid. Da de ægyptiske pyramider blev bygget, fik arbejderne

Læs mere

Her er det god latin at forkæle sig selv

Her er det god latin at forkæle sig selv R O M U L U S Her er det god latin at forkæle sig selv Vi er ikke et sekund i tvivl om, at du fortjener hvert eneste minut... Øjeblikke af sand lykke Med Vesterhavet, stranden, klitterne og det berømte

Læs mere

Sundhed for hele familien

Sundhed for hele familien Sundhed for hele familien Snue og forkølelse: Sådan kommer du nemmere igennem Skrammer, sår og myggestik: Hjælp helingen på vej Fordøjelsen: Genvejen til velvære Vedligeholdelsen af et godt helbred: Så

Læs mere

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014

NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 NYHEDER OG TILBUD JANUAR/FEBRUAR 2014 TILBUDENE ER GÆLDENDE I PERIODEN 20/1 28/2-2014 Lækre ovnbagte Bornholmske SPELT SNACKS Disse lækre snacks er velegnede både som snacks og som crackers. De er bagt

Læs mere

Alt hvad du behøver at vide. om bumser

Alt hvad du behøver at vide. om bumser Alt hvad du behøver at vide om bumser NÅR ALT ER IRRITERENDE Bryster, skægvækst og forældre, der ikke forstår en. Menstruation, overgangsstemme, kærlighed. Følelsen af, at alt er muligt og at alt er kaos.

Læs mere

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness

W E L L N E S S. forkælelse & velvære. Esbjerg Spa & Wellness W E L L N E S S forkælelse & velvære behandlinger 2012 Velkommen til Event Park På første sal midt i Svømmestadion Danmark ligger vores smukke wellnes-center. En skøn oase af fred, ro og harmoni. er et

Læs mere

Havelamper med solfangere vedligeholdelse

Havelamper med solfangere vedligeholdelse Havelamper med solfangere vedligeholdelse Det sker at lamperne med solfangere i have, ikke giver så meget lys, og måske kan det skyldes, at selve solfangeren trænger til rengøring. Det er en god ide, at

Læs mere

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat!

Intet slår den ægte Pronature Original! Sunde måltider tilberedt med kærlighed og passion! Det bedste du kan få til din kat! www.pronature.dk Intet slår den ægte Pronature Original! Når din kat er glad, er du også glad! Det er derfor Pronature Original tilbyder din bløde ven en række foder-varianter, der er sunde, velafbalancerede

Læs mere

EAT på skemaet Opgaver/Mellemtrin. Frugt og grønsager

EAT på skemaet Opgaver/Mellemtrin. Frugt og grønsager Frugt og grønsager tema Frugt og grønsager Indhold Intro Frugt- og grøntbrikker Tænk og tegn dit kvarter Rabarber på syretrip Hør om og smag på asparges Kongegrøntbold Quiz Ord på spil Slå en streg få

Læs mere

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013

Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Nyhedsbrev fra Naturskolen Juni 2013 Det dufter af midsommer derude. Netop nu står naturen i fuld flor det dufter af et væld af blomster og nyslået hø. Lige nu er naturen på sit højeste; råen har netop

Læs mere

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010

NYHEDER I SORTIMENT AUTUMN 2010 NATURAL TOUCH FOUNDATION GOSH Natural Touch Foundation er en rig, cremet og alligevel fin og fjerlet ny foundation, der giver huden et ensartet og perfekt look. Konsistensen er så vidunderlig blød og let,

Læs mere

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,-

Ansigtsbehandlinger 70 minutter 495,- 90 minutter 595,- 45 minutter 395,- PRISLISTE Ansigtsbehandlinger KLASSISK ANSIGTSBEHANDLING // 70 minutter // Afslappende behandling som starter med afrensningen af ansigt, hals og bryst. Herefter foretages hudanalyse samt vejledning. Huden

Læs mere

sunde muffins der smager magisk!

sunde muffins der smager magisk! Magic Muffin - sunde muffins der smager magisk! Hvem elsker ikke lækre hjemmebagte muffins? Nu kan nyde dem med virkelig god samvittighed - for de er uden kornprodukter, mælk og sukker. Til gengæld er

Læs mere

UNDERVISERARK / FACIT

UNDERVISERARK / FACIT Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest) Blåhval Giraf Kolibri Søhest Er verdens største dyr Lever på savannen i Afrika Er en fugl Er en fisk Kan blive op til 33 meter lang Er verdens højeste

Læs mere

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris!

HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! HorseLux hestefoder - høj kvalitet til en fornuftig pris! Udvikles og produceres i et samarbejde mellem Miljøfoder og Vestjyllands Andel. Findes i flere varianter, som tilgodeser de forskellige behov heste

Læs mere

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne

Omega balls. Ingredienser: o kakao o honning o peanut butter (jordnøddesmør) o kokos o omega 3 fedtsyrer. Generelt om ingredienserne Omega balls Sundt slik for slikmunde Snack med omega-3 indhold, antioxidanter, kostfibre og proteiner. Uden sukker Let at lave Både børn og voksne elsker dem God energi før og efter træning Ingredienser:

Læs mere

Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest)

Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest) Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest) Blåhval Giraf Kolibri Søhest Er verdens største dyr Lever på savannen i Afrika Er en fugl Er en fisk Kan blive op til 33 meter lang Er verdens højeste

Læs mere

Brugsvejledning H+ xcential

Brugsvejledning H+ xcential Brugsvejledning entialh+ The Skin Revolution 2 3 Inhold Kort oversigt 4 Anvendelse 6 xcential-gelerne 8 xcential-programmerne 10 xcential blue-gelerne 16 xcential blue-programmerne 18 Opbevaring og opladning

Læs mere

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N

INGREDIENSER NATURLIGE PA R A B E N P P D U D E N & UDEN A M MONIAK P e r m a n e n t fa r v e c r e m e u d e n a m m o n i a k NATURLIGE INGREDIENSER PA R A B E N P P D U D E N be BLACK be RED be BROWN be BLOND At være GREEN : Det er en ansvarlig og

Læs mere

Fjordblink. vand og velvære

Fjordblink. vand og velvære Fjordblink vand og velvære Fjordblink vand og velvære FJORDBLINK har i mere end 40 år leveret anlæg for vand og velvære til Danmark og de omkringliggende lande. FJORDBLINK leverer koncepter, som passer

Læs mere

Modul 1. 1. a Hvad er økologi?

Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Modul 1. 1. a Hvad er økologi? Se på øko-mærket herunder. Det henviser til økologisk mad fra økologisk dyrkning af jorden. Men økologisk betyder andet end det. Økologisk landbrug har lånt ordet økologisk

Læs mere

Fagmandens. Katalog 2014. pond

Fagmandens. Katalog 2014. pond Fagmandens Katalog 2014 Foder til HAVEDAMME Det bedste til havedammen Fagmandens havedamsfodre er alle fra samme fabrik i Tyskland. De har et meget højt kvalitetsniveau og er både ISO 9001 og ISO 22000

Læs mere

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk Produktoversigt Sund hud sat i system Sund hud er en god investering Hos Plum tager vi hændernes parti. Vi ved, at de kræver beskyttelse og helst ikke finder sig i skrappe håndrense midler. De ønsker sig

Læs mere

Dag 2 Væske - dit helbred

Dag 2 Væske - dit helbred Velkommen til Herbal Centers vægttabskursus Dag 2 Væske - dit helbred Her får du et spørgsmål, som du har hørt mange gange før: "Hvor mange glas vand drikker du om dagen?" To, tre, fire - eller flere?

Læs mere

Dansk Kvægs Kongres 2006 Mælkekvalitet nu og i fremtiden Helle Skjold, Arla Foods, 28. februar 2006

Dansk Kvægs Kongres 2006 Mælkekvalitet nu og i fremtiden Helle Skjold, Arla Foods, 28. februar 2006 Dansk Kvægs Kongres 2006 Mælkekvalitet nu og i fremtiden Helle Skjold, Arla Foods, 28. februar 2006 Hvad er god mælk for forbrugeren? Forbrugerkrav Sund og nærende (mager, næringsrig, forebyggende) God

Læs mere

KOSTTILSKUD TIL HELE FAMILIEN SIDEN 1988

KOSTTILSKUD TIL HELE FAMILIEN SIDEN 1988 KOSTTILSKUD TIL HELE FAMILIEN SIDEN 1988 BIDRO APS MIDSKOVVEJ 58 5370 MESINGE TLF.: +45 7025 0807 FAX: +45 7025 0806 WWW.BIDRO.DK HISTORIEN OM BIDRO Bidro ApS startede som et jysk familieforetagende. I

Læs mere

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips:

Få det bedste ud af dine 3 V.O.K.S-dage med disse tips: For en bedre syre-base-balance som er godt for: Vægt Energi Afgiftning Ledsmerter Immunforsvaret Styrke og smidighed Med en enkelt viden om syre-base balancen i krop og syre-base værdier i kosten, kan

Læs mere

Tid %l sundhed sundhed %l %den. Senium, Thisted Tirsdag den 26.august 2014 02/09/14

Tid %l sundhed sundhed %l %den. Senium, Thisted Tirsdag den 26.august 2014 02/09/14 Senium, Thisted Tirsdag den 26.august 2014 Tid %l sundhed sundhed %l %den Kostvejleder og zoneterapeut Bente Brudsgård, Jelling www.brudsgaard.dk Tlf. 4098 3882 1 Vand Drik rigeligt med vand 2-3 liter

Læs mere

Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder.

Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. 2014 I 2015 Der var engang. Sådan starter alle gode eventyr. Om prinser og prinsesser. Om guld og grønne skove. Om at det gode altid vinder. Men! Hvorfor flygte fra den virkelige verden? Nok er den ikke

Læs mere

Fodfil til batteri Model Nr: 2184

Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Fodfil til batteri Model Nr: 2184 Opbevar denne vejledning til fremtidig brug. Indledning Tillykke med dit køb! Denne hårdhudsfjerner er et nyskabende produkt, der er beregnet til at blødgøre tør, ru og

Læs mere

Madens plads i behandlingen Hvorfor mad spiller en vigtig rolle under stråleterapi

Madens plads i behandlingen Hvorfor mad spiller en vigtig rolle under stråleterapi Undervejs i stråleterapiforløbet kan mange spørgsmål dukke Hoved-halskræftpatienter i stråleterapi op: - Hvorfor opstår bivirkninger ved stråleterapi? - Hvilke bivirkninger kan opstå? - Hvorfor har det

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

GOSA Puder. Produktguide

GOSA Puder. Produktguide 26 _013 Produktguide GOSA Puder Syntetiske fibre Dun/fjer Lyocell Maskinvaskes ved 60 Tørres i tørretumbler Hvordan sover du? Vidste du, at dine sovevaner bestemmer, hvilken pude du skal vælge? Du sover

Læs mere

LUS LUS. Lus kan hverken hoppe eller flyve, men de bevæger sig hurtigt rundt i hovedbunden, mens de holder fast i et hårstrå med den ene klo.

LUS LUS. Lus kan hverken hoppe eller flyve, men de bevæger sig hurtigt rundt i hovedbunden, mens de holder fast i et hårstrå med den ene klo. Lus LUS Lusen er et insekt. Den er en blodsugende snylter, som alt efter arten kan leve på forskellige pattedyr. Kun tre arter kan leve på mennesker: hovedlus, kropslus og fladlus. Hovedlus er den mest

Læs mere

Pasningsvejledning til marsvin

Pasningsvejledning til marsvin Pasningsvejledning til marsvin Fakta om marsvin: Alder og størrelse: Marsvin bliver omkring 4-5 år, enkelte helt op til 10 år. Et fuldvoksent marsvin vejer omkring 900-1200 g. Enkelte racer bliver lidt

Læs mere

Kartofler hører med i en varieret kost. Gå efter. ind. Spis ikke for store portioner. Bevæg dig min. 30 minutter hver dag.

Kartofler hører med i en varieret kost. Gå efter. ind. Spis ikke for store portioner. Bevæg dig min. 30 minutter hver dag. 1. Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv Varier mellem forskellige typer fisk, magre mejeriprodukter og magert kød hen over ugen. Kartofler hører med i en varieret kost. Gå efter Nøglehulsmærket

Læs mere

Pressemeddelelse. Mælkebøttevin. Tap solens farve på flaske

Pressemeddelelse. Mælkebøttevin. Tap solens farve på flaske Pressemeddelelse Mælkebøttevin Tap solens farve på flaske Almindelig Mælkebøtte (Taraxacum officinale) kaldes også Løvetand eller Fandens Mælkebøtte. Den er en to- eller flerårig urt, som danner en grundstillet

Læs mere