unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade"

Transkript

1 unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

2 Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver bedre end noget andet hjertet af vor forretning. Skønhed har gennem de sidste 15 år været en livsstil for os begge. Vi har siden starten brændt for at lave sublime naturprodukter. Det hele startede med en drøm om at kunne tilbringe mere tid sammen og om at skabe dansk naturkosmetik af en usædvanlig høj kvalitet og med et godt design. Det lykkedes, og vi glæder os over, at vore produkter i dag forkæler tusinder af kvinder på en sundheds- og miljømæssig god måde. Kærlig hilsen Hanne Vernegreen & Jørgen Theils Mortensen

3

4 Vi bruger milde, miljøvenlige og naturlige vaskeaktive stoffer, plantebaserede emulgatorer, økologiske hydrolater, certificerede økologiske plante olier, certificeret økologisk mælk, milde konserveringsstoffer, certificerede økologiske æteriske olier, certificerede fair trade ingredienser.

5 Vi bruger ikke parabener, propylene glycol, PABA solfiltre, syntetisk farve, syntetiske dufte, nano stoffer, genmodificerede stoffer, petrokemiske ingredienser, formaldehyd, stoffer der frispalter formaldehyd, giftige kemikalier, lanolin, triethanolamin (TEA), EDTA, urea, dyreforsøg.

6 Økologiske Ingredienser Dansk mælk Hyldeblomst ekstrakt Lyng ekstrakt Havre ekstrakt Mælkebøtte ekstrakt Birke ekstrakt Nælde ekstrakt Lægestokrose ekstrakt Burre ekstrakt Fyrrenåle ekstrakt Padderokke ekstrakt Mistelten ekstrakt Jojobaolie Abrikoskerneolie Lavendel hydrolat Rosmarin hydrolat Marula Alkohol (af hvede) Appelsinolie Bergamotolie Citronolie Geraniumolie Lavendelolie Fyrrenåleolie Ylang ylangolie Pebermynteolie Rosmarinolie Glycerin

7 Fair trade Fair trade betyder retfærdig og reel handel. Vi har valgt at støtte et projekt i Sydafrika. Det er herfra vi køber marula og mongongo. Projektet hjælper sydafrikanske bønder med at udvikle og markedsføre deres afgrøder til eksport. Projektet promoverer bæredygtig produktion og retfærdig handel med det formål at fremme den økonomiske udvikling i de sydafrikanske lande. I 2007 var 90% af bønderne, der er tilknyttet projektet, kvinder fordi disse tilhører en særlig udsat gruppe. Afgrøderne f.eks. marula og mongongo er valgt fordi de traditionelt dyrkes af kvinder.

8 unique organic haircare and bodycare Mælk Økologisk mælk indeholder vitaminer, antioxidanter, proteiner, enzymer, lipider og mineraler. Mælk er en af de ældste skønhedsingredienser og kendt tilbage til Kleopatras tid. I dag ved man at mælkens positive effekt på hud og hår især skyldes proteiner. Mælkebøtte Mælkebøtter vokser overalt på den nordlige halvkugle. De har gennem tiderne været brugt til mange formål f.eks. rå i salat og ved fremstilling af Mælkebøtte Øl eller Mælkebøtte Kaffe, som er et velsmagende og sundt alternativ til traditionel kaffe. De første omtaler af mælkebøtter som lægemiddel er i værker af arabiske læger i det 11. århundrede. Økologisk mælkeproduktion betyder at man ikke bruger pesticider og handelsgødning køerne er på græs mindst 150 dage om året foderet er økologisk dyrket køerne skal have motion hver dag kalvene får mælk i 3 måneder foderet er uden GMO (genmodificeret)

9 Kids Shampoo Denne hudvenlige økologisk certificerede børneshampoo danner det bedste grundlag for sund hårvækst. Den skummer dejlig let og gør håret blødt. Den renser ekstra nænsomt og er specielt udviklet til det sarte børnehår. Den giver spændstighed og glans uden at den belaster håret. Kids shampoo indeholder økologisk lavendelhydrolat, økologisk dansk mælkeprotein samt ekstrakt af økologisk mælkebøtte, Danmarks national blomst. Også velegnet til voksne med sart hud. Kids Shower Gel En mild og hudvenlig økologisk certificeret børne shower gel, der også er velegnet til voksne med sart hud. Den renser ekstra nænsomt og er specielt udviklet til den sarte børnehud. Kids shower gel indeholder rosmarinhydrolat, økologisk dansk mælkeprotein samt økologisk fairtrade marula.

10 unique organic haircare Hyldeblomst Birk I gamle dage brugte man i Norden hyld til mange formål. Af træet lavede man husgeråd som nåle, håndtag, linealer og skeer. Af blomsterne og af bærrene lavede man saft, vin og parfume. Man brugte også hyld til at læge forskellige sygdomme f.eks. bylder. Hyld er kendt for at give huden mere glød, den virker stimulerende på huden, da den indeholder flavonoider. Den smukke og i Norden meget populære hyld indeholder også æterisk olie, pektin og vitaminer. I gamle dage havde den smukke birk stor betydning for de nordiske folk. Træ og grene blev brugt til at lave hjul og koste. Saften blev henkogt og brugt mod hudsygdomme som fx acne, mens bladene blev brugt i behandlingen af væskeophobning. Birk findes oprindelig vildtvoksende i Skandinavien. Bladene er rige på vitamin C og flavonoider. Flavonoider fungerer som en antioxidant for planten og beskytter den. Flavonoider hjælper med at modvirke udtørring af huden. Birk har fra gammel tid været et populært middel i hårvand bl.a. for at modvirke hårtab.

11 Volume Shampoo En mild økologisk certificeret shampoo til normalt og fint hår, der efterlader håret med en forfriskende dejlig duft af nyplukket økologisk pebermynte. Shampooen giver håret mærkbar volumen og synligt mere fylde. Håret bliver skinnende blankt, smidigt og rent. Den er beriget med mineral- og vitamin-holdig tang. Detox Shampoo En dybderensende og meget effektiv shampoo, der befrier hår og hovedbund for snavs, smuds og uønskede styling produkter. Håret bliver helt rent og luftigt med en naturlig fylde og friskhed. Gæld dig til at vågne op til en ny dejlig dag med en forfriskende og opkvikkende duft af Sydens solmodne citroner og et renere, blankere og sundere hår. Den er beriget med ekstrakt af økologisk mælkebøtte.

12 unique organic haircare Lyng Lyng er en stedsegrøn lille og hårdfør busk, som typisk findes på den jyske hede. Lyng har en lang tradition for brug i folkemedicin. Omslag med udtræk af lyng blev i gamle dage brugt mod ledsygdomme men også i homøopatiske midler. De blomstrende stilke blev brugt til te og som erstatning for humle, når man fremstillede øl. I skønhedsplejen menes lyng at virke beroligende og rensende. Padderokke Padderokke har en usædvanlig kemi i forhold til mange andre planter. Den er rig på mineraler herunder silicium og kisel. Det store indhold af kisel hjælper med at gøre huden mere fast og stærk. Den er med til at forbedre hårets styrke og elasticitet. I folkemedicinen blev den i gamle dage brugt til behandling af sår, da den menes at være hudhelende. I skønhedsplejen er dens udtræk gennem tiderne brugt som skintonic og mod flossede negle og spaltet hår.

13 Therapeutic Protein Shampoo Denne plejende og fugtgivende økologisk certificerede shampoo til tørt og ødelagt hår er fuld af nærende mælke-proteiner. Shampoens maksimale indhold af økologiske ingredienser styrker håret og genskaber hårets egen fugtighedsbalance. En beroligende og afstressende duft af økologisk lavendel høstet i de franske alper forkæler dit sind og sikrer en dejlig afslappende start på dagen. Colourcare Shampoo En koncentreret luksus shampoo til farvet hår med økologisk lyng, som giver langvarig og intens glans. Shampoen gør håret dejlig blødt og let at rede igennem. En skøn duft af rosengeranium, som er kendt for at give fornyet entusiasme og øget optimisme, sikrer dig en god badeoplevelse. Økologiske danske mælkeproteiner plejer og styrker dit hår.

14 unique organic haircare Althea Rosmarin Althea også kendt som lægestokrose er vildtvoksende i Danmark. Navnet er afledt af det græske ord altho, som betyder at hele. I Danmark støder man første gang på planten omkring år 1300, og både munke, apotekere og kloge folk har brugt den gennem tiderne. Lægestokrose indeholder pektin samt flavonoider. Althea er kendt for at være blødgørende samt fugtgivende og er derfor et godt valg i en plejende balsam. Navnet kommer fra det latinske rosmarinus, som betyder havets dug. Urten vokser vildt i middelhavsområdet som små buske, ofte nær ved kysten, hvor den bliver en flerårig, stor, stedsegrøn busk. Fra marts til maj bærer den smukke blå blomster for enden af grenene. Rosmarin indeholder æterisk olie og flavonoider. I badet er den kendt for sin opkvikkende og stimulerende effekt. Den virker stimulerende på hud og hår.

15 Moisture Conditioner En første klasses urtebaseret balsam med ekstrakt af økologisk birk og økologisk burre blødgører og styrker håret. Håret bliver mere medgørligt, sundere og silkeblødt. Den beskytter håret, mindsker flyvske tendenser, og giver håret en strålende glans. Lad den virke i 2 minutter, og nyd så straks blødheden og styrken i dit hår samt en fortryllende duft af rosengeranium. Rescue Serum Rescue Serum er det perfekte våben i kampen mod ødelagt hår samt spaltede hårspidser. Rescue serum beskytter, plejer og blødgør dit hår. Den giver håret en fabelagtig glans og en utrolig blødhed. Kan bruges i hele håret eller kun i spidserne. Den efterlader en sart duft af æteriske olier i håret. Et produkt, hvis effekt man bliver afhængig af efter få anvendelser.

16 unique organic haircare Mistelten Mistelten har været kendt i Norden siden oldtiden, hvor druiderne brugte planten som naturmedicin. Mistelten indeholder blandt mange andre stoffer proteiner. Den er kendt for sin lindrende effekt, og de fleste mennesker kender den især fra juletid. I Danmark bruges mistelten som julepynt og i følge traditionen er en mand og kvinde, som kommer til at stå under en mistelten, forpligtet til at kysse hinanden. I en hårkur virker den nærende og plejende på grund af dens indhold af proteiner. Jojoba olie Jojobaolie udvindes af nødderne fra en lille hårdfører ørkenbusk. Det er en af de mest populære ingredienser i naturkosmetik, da den har en vidunderlig effekt på hud og hår. Den virker plejende og genopbyggende på håret. Jojobaolie er rig på vitamin A samt E og indeholder naturlig solbeskyttelse med faktor 4. Den lægger sig som en tynd film om hårstråene, som ikke fedter, men virker beskyttende og blødgørende på håret.

17 Extreme Rescue Treatment Denne hårkur har en nærmest magisk effekt på det ødelagte og plejekrævende hår. Den forkæler dit hår med en enestående blanding af naturens fineste økologiske planter fra den danske flora. Birk, lyng, hyld, mistelten og fyr er hemmeligheden bag denne yderst effektive hårkur, der efterlader dit hår fuld af styrke og med fornyet energi. Håret bliver dejlig blødt med en strålende glans og en afstressende sommerduft af franske lavendelmarker. Perfume-Free Jojoba Treatment En dybdevirkende uparfumeret hårkur til plejekrævende og ødelagt hår. Kuren er beriget med økologisk dansk mælkeprotein, økologisk jojobaolie og ekstrakt af økologisk brændenælde samt økologisk havre. Denne økologiske hårkur styrker håret og gør det mindre statisk samt behageligt blødt. Resultatet føles og ses straks.

18 unique organic haircare Tang Burre Blæretang er en flerårig havplante, der vokser ud for Europas kyst. Tang indeholder mange mineraler herunder natrium, kalium, jod og brom. Det er indholdet af jod, der har gjort tang populær i slankeprodukter. Tang indeholder en phenolholdig olie, der bruges i parfumefremstilling, hvor den giver en træagtig og tør lugt med en snert af urter. Tang menes at hjælpe med at styrke hårets modstandskraft, samtidig med at den virker fugtgivende. En smuk plante med bølgede blade og runde hoveder med lilla blomster. Før i tiden blev afkog af burre brugt til flere kroniske hudsygdomme. Burre er en traditionel lægeurt, der er blevet brugt både i europæisk medicin samt i traditionel kinesisk medicin. Den har længe været brugt til hovedbundsbehandling og anvendes til at forbedre hårstyrken, glans samt bekæmpe hårtab. Burre er rig på phytosteroler og essentielle fedtsyrer, der fremmer en sund hovedbund og naturlig hårvækst.

19 Lavender Rescue Spray En plejende, blødgørende og glansgivende balsamspray, der gør håret sundere og lettere at rede igennem. Den sikrer dig en perfekt pleje af dit hår og en fortryllende duft af lavendel, der virker afslappende på dine sanser. Det høje indhold af mælkeproteiner styrker håret og hjælper med at reducere flyvsk hår. Brug den til at friske naturkrøller op med eller som en let kur før sengetid. Den er særlig god til kemisk beskadiget hår, fordi produktets lave ph-værdi samt økologiske mælkeproteiner lukker hårstråene. Herved fremstår håret sundere og farvekraften bevares i længere tid. Tang tilfører mineraler og vitaminer til håret og øger hårets modstandskraft. Sea Salt Spray with Orange Sea salt spray giver håret et vindblæst saltvandslook samt en berusende duft af Sydens appelsinlunde. Sprayen giver hold og struktur til håret. Du kan skabe trendy effekter med Sea salt spray i både tørt og vådt hår. Den indeholder økologisk padderokke, økologisk burre samt lægestokrose, som er gamle nordiske skønhedsplanter. Perfume-Free Hair Spray Uparfumeret hårlak med ekstra stærk hold. Med denne hårlak kan du sætte håret som du vil og sørge for at det bliver siddende. Den giver håret langvarigt hold samtidig med, at håret bevares naturligt og bevægeligt. Den er baseret på økologisk alkohol samt økologiske urter fra den danske flora.

20 unique organic bodycare Fyrrenåle Fyrretræet er et stedsegrønt træ, der kan vokse op til 40 meter og kan blive flere hundrede år gammel. Fyrrenåleolie udvindes af nålene ved dampdestillation. Duften er frisk og træagtig. I gamle dage brugte man de tørrede fyrrenåle til fyld i madrasser. Man mente det holdt onde ånder, lus og lopper væk. Olien virker opkvikkende og opløftende. Fyrrenåle har i mange år været meget brugt i sæbe, shampoo og andre badeprodukter. Abrikoskerneolie Abrikoskerneolie er rig på vitamin A, B5, C og E, kalium, folinsyre og karotenoider. Det er det høje indhold af karotenoider, der siges at beskytte huden mod solens UV-stråler. Abrikoskerneolie virker blødgørende på huden, og den er særlig velegnet til tør og ødelagt hud. Den vitaminholdige olie absorberes hurtigt ind i huden og er derfor særlig velegnet i bodylotion. Oliens indhold af vitaminer er med til at styrke cellernes fornyelse og hjælper med at styrke huden og blødgøre den. Olien udvindes af kernerne fra økologiske abrikoser ved koldpresning.

21 Rose Geranium Shower Gel Økologisk certificeret Rose Geranium Shower Gel er den perfekte start på dagen med dens energigivende og opløftende egenskaber. Nyd en fredfyldt verden af rose geranium, mens du nænsomt renser din hud. Denne lavt skummende vaske gel er velegnet til alle hudtyper. Den er rig på nærende økologiske proteiner, der efterlader huden dejlig blød og glat. Lavender Shower Gel En mild, fugtgivende og ganske let skummende shower gel, der nænsomt rengør huden. Økologiske mælkeproteiner og økologisk mælkebøtteekstrakt giver en imponerende blød og glat hud. Økologisk glycerin tilfører huden den nødvendige fugt, mens økologisk lavendelolie indhyller krop og sjæl i en aura af velvære og duften af sol og sommer. Lavender Body Lotion Økologisk certificeret lavendel body lotion, der plejer, styrker og blødgør huden. Den er baseret på økologisk dansk mælk, økologisk fyrrenåle ekstrakt, økologisk abrikoskerneolie og økologisk æterisk lavendelolie. Den glatter øjeblikkelig huden, som bliver mærkbar blødere og friskere. En luksuriøs lotion fyldt med den danske naturs fineste urter. Rose Geranium Body Lotion Økologisk certificeret Rose Geranium Body Lotion, der plejer, styrker og blødgør huden. Den er baseret på økologisk dansk mælk, økologisk burre og tang, der er righoldig på vitaminer og mineraler. Den glatter øjeblikkelig huden, som bliver mærkbar blødere og friskere. Hjertet af denne velduftende lotion er den harmoniserende og afstressende rose geranium.

22 Vore holdninger og mål Økologi Creme er designet til at trænge ind i huden, og det gør de. Indtil 60% af cremen optages af huden. Nogle ingredienser forbliver i overhuden, mens andre føres ind i kroppen. Nogle stoffer føres helt ind i blodbanerne og ophobes i kroppen. Nogle stoffer hjælper andre kemiske stoffer til at trænge længere ind i huden, end de ellers ville have gjort. Disse kaldes penetration enchancer. Der forskes meget i hvad der sker, når vi optager forskellige stoffer i kroppen, men der mangler stadig megen forskning på dette område. Hvis du spiser økologisk mad, virker det naturligt også at bruge økologiske kosmetiske produkter. Økologiske kosmetiske planteingredienser indeholder ikke pesticidrester. Service Vi lægger vægt på at yde en god og venlig service overfor vore kunder. Vi tilstræber at yde vort bedste, men hvis vi alligevel skulle komme til at skuffe dig, opfordrer vi dig til at ringe til os, så vi har mulighed for at løse problemet.

23 Miljø Vi tilstræber at arbejde så miljøvenligt som muligt og igangsætter løbende nye initiativer til at blive mere miljøvenlig. Økologisk dyrkning af afgrøder er mere bæredygtigt og mere miljøvenligt, fordi man ikke forurener jorden. Økologiske dyrkningsprocesser er med til at beskytte vandressourcerne og opretholde et sundt økosystem. Vi er meget bevidste om genanvendelse af papkasser, miljørigtig bortskaffelse af affald samt at undgå brug af skadelige kemikalier såvel i produkter som til rengøring. Vi tilstræber at bruge økologiske råvarer, som genanvendes fra andre produktioner. Det er f.eks. tilfældet med økologisk valle (fra osteproduktion), økologisk hydrolat (fra æterisk olie produktion) og økologisk æterisk olie af appelsin (fra juice produktion). Der bruges ikke ekstra landbrugsjord for at fremskaffe disse råvarer, og jorden kan i stedet bruges til produktion af f.eks. fødevarer. Dyreforsøg Vi foretager ikke dyreforsøg og har aldrig gjort det. BUAV APPROVED

24 INGEN parabener & propylene glycol genmodificerede stoffer syntetisk farve & duft ReklameBureauet / 1009 Denne brochure er trykt på FSC-godkendt 100 % genbrugspapir unique products aps gørtlervej 6 DK-7000 Fredericia BUAV APPROVED

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE

EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE EN HELT NATURLIG DEL AF DEN PERSONLIGE PLEJE Når du vælger de grå Änglamark produkter er du sikker på, at få produkter af høj kvalitet og uden overfl ødig kemi. De grå Änglamark produkter indeholder nemlig

Læs mere

Farouk Royal Treatment

Farouk Royal Treatment Farouk Royal Treatment White Truffle and Pearl Serious Care for Beautiful Hair FAROUK Royal Treatment by CHI med hvide trøfler og perler uden sulfater og parabener er baseret på filosofien om balance

Læs mere

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret:

Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning, som former, genopbygger eller plejer håret: Plejeprodukter til enhver hårtype En komplet hårplejeserie med shampoos, conditioners, styling og finishing produkter til enhver hårtype og ethvert behov. Seks forskellige kategorier viser den bedste løsning,

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/

My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/ My Organics kundebrochure.indd 1 22/02/2017 13.02 MY.ORG PRODUKTER FREMSTILLET MED PLANTEINGREDIENSER OG 100% NATURLIGE ÆTERISKE OLIER. MY.ORGANICS ER FRI FOR: DEA SLS (SODIUMLAURETH SULFAT) PARABENER

Læs mere

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign

DAglig luksus for Dig AktIV PLeje for DIn HuD nyt DeSign daglig luksus for dig aktiv pleje for din hud nyt design 15 luksus for dig sek. målrettet pleje for din hud Luksus behøver ikke at være dyr eller tidskrævende. Det kan også være de 15 sek., hvor du plejer

Læs mere

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975

J U H L D A L. Santens Denmark. Produkt fakta. Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 MADE IN DENMARK SINCE 1975 J U H L D A L MADE IN DENMARK SINCE 1975 Produkt fakta Santens Denmark Forhandles af Santens Denmark salg: Niels Simonsen 20 57 68 80 JUHLDAL Face & Body Oil Unikt produkt til pleje og velvære - derhjemme

Læs mere

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme.

Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Eksperience er et unikt koncept, designet til at give dig en helt speciel oplevelse både i salonen og derhjemme. Med 25 års erfaring, ved vi at de bedste produkter indeholder de bedste ingredienser. Eksperience

Læs mere

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud.

Optimal Skin Care System. Sund hud er smuk hud. Optimal Skin Care System Sund hud er smuk hud. Velkommen til et univers, hvor skønhed og velvære smelter sammen og hvor naturen fungerer i harmoni med kroppen. Vi introducerer Mannatech Optimal Skin Care

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt

Læs mere

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL

ARGAN OIL. For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL ARGAN OIL For hair & skin 100% ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL Argaia Argan Oil Olie fra argantræet Argaia Argan Oil udvindes af argantræet (Argania spinosa), som er hjemmehørende i det sydlige Marokko og lever

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen er at tilbyde et

Læs mere

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN

INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN INTENSE BOOST FOR YOUR SKIN HVAD ER dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige hudpleje,

Læs mere

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer

Kontakt os. 100 % naturlige ingredienser ////// Lotions & cremer Kontakt os Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores hudspecialister om, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Ring på:... 70 21 79 00 (Åbningstider mandag - fredag kl. 09.00-14.00) e-mail:..... info@ecolibri.dk

Læs mere

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue

www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The ordinary oils issue www.lorealparis.com PRESSEMEDDELELSE FRA L'ORÈAL PARIS The extra ordinary oils issue OLIE: EN DEJLIG SAMMENSÆTNING Olie har altid været en vigtig ingrediens i skønhedsprodukter. nu kommer den også som

Læs mere

Fakta: Fakta: Fakta:

Fakta: Fakta: Fakta: Forbruger tendenser Fakta: Markedet for hudpleje og kosmetik forventes at nå over $ 11 mia. i 2010. Fakta: Forbrugerne ønsker naturlige og rene produkter. Fakta: Forbrugerne er nu mere proaktive når det

Læs mere

zinobel ORGANIC BOOST

zinobel ORGANIC BOOST Day no.1, Fruit eller Naturel, 50 ml En eksklusiv og koncentreret økologisk baseret dagcreme til kvinder og mænd med alle hudtyper, især sart hud. Anti-aging. Beskytter, fugter, plejer, genopbygger. Der

Læs mere

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE

HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HAIR + SCALP HAIR GROWTH TIME RESTORE REPAIR RESQUE SENSITIVE SOOTHE HÅR + HOVEDBUND Til specielle hovedbunds problemer HAIR + SCALP BC Hair + Scalp Pre Shampoo Peeling Exfolierer og renser hovedbunden

Læs mere

Nu Skin Hair Care balsam

Nu Skin Hair Care balsam Nu Skin Hair Care balsam Det perfekte match til din Nu Skin shampoo Giv hårpleje en helt ny betydning med effekten af Nu Skin Hair Care balsamprodukter. Gør håret blødt og glansfuldt. Selv en ganske lille

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

where there s man there s crew

where there s man there s crew where there s man there s crew historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01

ZENZ ORGANIC HAIR PURE SHAMPOO NO. 01 PURE SHAMPOO NO. 01 Svanemærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie Indeholder hverken parfume eller æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere.

Læs mere

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr.

Alle MOL&B produkter er dermatologisk testet, fri for parabener og allergener, og er ikke blevet testet på dyr. Mol&B Copenhagen er udviklet eksklusivt til B:HIP Europe ApS af sygeplejersken Tina Maria Madsen og Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1

BV 05.12. Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk. Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 BV 05.12 Together. A passion for hair. www.schwarzkopf-professional.com www.bella-vista.dk Kundebrochure Blondme DANSK.indd 1 01/05/12 08.41 Together. A passion for hair. Kundebrochure Blondme DANSK.indd

Læs mere

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba,

Aloe Activator. All round-præparat. som kombinerer ren Aloe Vera Gel. Exfoliating Cleanser. Renselotion til ansigt og hals med Aloe Vera, jojoba, Skønhed Med Forevers skønhedsprodukter ser du rigtig godt ud og føler dig frisk. Samtidigt kommer du til at føle dig godt tilpas, eftersom de naturlige egenskaber hos Aloe Vera arbejder for dig døgnet

Læs mere

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener.

kompromis med miljøet og din huds sundhed. Mol&B er naturligvis dermatologisk testet og fri for parabener. Mol&B (Mansion of Love & Beauty) Copenhagen er eksklusiv hudpleje, udviklet af sygeplejerske Tina Maria & Robin Madsen i tæt samarbejde med dermatologer og hudterapeuter på europæisk laboratorium. Ambitionen

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

Pleje af. barnets hud

Pleje af. barnets hud Pleje af barnets hud Indhold Tør hud Bad Bleskift og røde numser Arp Av! Mine ører falder af Suttemund Tørre læber/slikke-eksem Til mor og far: Forældre skal passe på hænderne Daglig hudpleje En velplejet

Læs mere

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende

7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Condition LEAVE IN DETANGLER Udglatter øjeblikkeligt. UV- og varmebeskyttende 7SECONDS SYSTEM FUGT. GLANS. BESKYTTELSE. 7SECONDS Shampoo MOISTURE. SHINE. PROTECT. Tilfører fugt og giver et sundt, glansfuldt og silkeagtigt hår Giver langvarig glans Forsegler og beskytter hårfarven

Læs mere

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden

Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Ingen parfume, farvestoffer eller parabener! Pleje af hårbunden Får hårbunden nok opmærksomhed? Hårbunden er der ikke mange der tænker på i det daglige. Den lever sit skjulte liv dækket af hår, og først

Læs mere

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7

Side 4. Side 5. Side 6. Side 7 Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena emballage Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer.

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1

FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN. FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 FRISØRENS VITAL SYSTEM EFFEKTIV MOD SKÆL, SVAMP OG KLØE I HOVEDBUNDEN FVS kundebrochure 2012 NY.indd 1 11/09/12 11.55 Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans.

luxus wellness Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Vil du gerne have smukke skinnende ben der ikke er fedtede, så kan du komme lidt babyolie i din bodylotion. Det giver en flot glans. Solcreme kan blive for gammel, i stedet for at smide den ud, kan du

Læs mere

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style

Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Ny eko-chic stylingserie fra Alterna Bamboo Alterna Bamboo Style Alterna Bamboo lancerer en serie af styling produkter med vidunderingredienserne bambusekstrakt og Yucca rod, begge økologisk og etisk dyrket.

Læs mere

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk

PRISLISTE. Dermadeluxe. www.dermadeluxe.dk PRISLISTE Dermadeluxe www.dermadeluxe.dk ANSIGTSBEHANDLINGER EmerginC ansigtsbehandling (75 min)...595,- En dybderensende og afslappende behandling, hvor de yderst aktive og resultatorienterede produkter

Læs mere

pure luxury simply pure!

pure luxury simply pure! pure luxury simply pure! Aktivt. Luksuriøst. Skånsomt. Ingen parabener. Ingen alkohol. Ingen syntetiske ingredienser. AKTIVT I 24 TIMER PURE er en luksuriøs hudplejeserie baseret på naturlige ekstrakter

Læs mere

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY

CHRISTMAS OUR WAY CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY = CHRISTMAS YOUR WAY CHRISTMAS OUR WAY Der er julegaver - og så er der julegaver. Visse bliver liggende i et hjørne af stuen, andre bliver uhørt værdsatte - og visse kan til og med blive

Læs mere

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer.

KLAR TIL SOMMER. Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. KLAR TIL SOMMER Så er vores sommerkatalog på gaden og vi glæder os til at forkæle jer med nye eksklusive varer. Sommer og sol er skønt, men hår og hud trænger til ekstra forkælelse og næring. Derfor har

Læs mere

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud

ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling. ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ ORGANIC HAIR Svanemærket professionel hårpleje & styling ZENZ ORGANIC OIL Multifunktionelle olier til hår & hud ZENZ HAIR COLOUR Botaniske hennahårfarver uden parfume ZENZ MINERAL MAKE-UP Professionel

Læs mere

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus

OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus OPLEV NY, Daglig Luksus: DYBDEGÅENDE PLEJE med en VÆGTLØS fornemmelse. SEAH HAIRSPA Daglig. Luksus SEAH HAIRSPA giver førsteklasses, dybdegående resultater. Denne frisk efter Spa fornemmelse kan nu nydes

Læs mere

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger

SVANEMÆRKET HUDPLEJE HUDPLEJE VÆLGES EFTER: Modvirker kløe og udtørring Langtidsvirkende Virker straks. Udviklet af danske hudlæger HUDPLEJE VÆLGES EFTER: HUDTYPE De såkaldte naturlige hudlipider er en vigtig komponent i hudbarrieren. Udvaskes de naturlige hudlipider, tørrer huden ud og der opstår sprækker i hudbarrieren. Nogle mennesker

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair

»Nak aqua« The kulture of beautiful hair The kulture of beautiful hair Naturligvis Siden tidernes morgen har den menneskelige krop nydt godt af de livgivende, terapeutiske fordele af vand. Med dets naturlige styrkende kvaliteter og uforlignelige

Læs mere

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE

CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE CLINICALLY DESIGNED MEDICAL GRADE JULIE P Nature & Science Med nyskabende højtydende formuleringer der kombinerer de nyeste botaniske aktive ingredienser, sætter Julie-P de højeste standarder for effektiv

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv

Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Skønne spa-oplevelser hjemme hos dig selv Gita Grauslund Spa-chef Comwell Kellers Park Gitte Hvidtfeldt Spa-chef Comwell Borupgaard Professionel hjemme-spa SPA*LOSOPHY og SPA*SENSES er professionelle spaprodukter,

Læs mere

FRISØRENS VITAL SYSTEM

FRISØRENS VITAL SYSTEM FRISØRENS VITAL SYSTEM Frisørens Vital System - terapeutisk hårpleje Den effektive formel virker hurtigt og effektivt overfor forskellige problemer i hår og i hovedbund, såsom: skæl hårtab svamp og bakterier

Læs mere

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier.

DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM. FRI FOR parfumer, parabener, siliconeolier, farvestoffer og mineralolier. DET BEHØVER IKKE VÆRE ET KOMPROMIS, BLOT FOR AT VÆRE SKÅNSOM En kompromisløs hårpleje- og stylingserie uden noget ekstra. Udviklet, uden allergifremkaldende ingredienser, i samarbejde med det finske astma

Læs mere

Hovedbunds behandlinger

Hovedbunds behandlinger New Generation Hovedbunds behandlinger introduktion af Active hair power side 4-15 Kontrol af fedtet hår, -hårserie - Balance Shampoo Energy Shampoo Anti skæl program - Purify shampoo Anti skæl program

Læs mere

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra

Fugt og styrke Denne unikke formel binder vital fugt og styrke til håret indefra CHI Infra Repair Cationic Hydration Interlink Positivt ladede silkemolekyler bindes i hårstrået for at genopbygge, styrke og fugte håret effektivt. CHI Infra er den første hårplejeserie, som indeholder

Læs mere

Kontrolleret naturkosmetik

Kontrolleret naturkosmetik Naturlig hårpleje Kontrolleret naturkosmetik Produkterne fra SANTE bærer alle mærket»kontrolleret Naturkosmetik«, som overholder de strenge tyske BDIHs strenge kriterier. Plej og sæt dit hår med de naturlige

Læs mere

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår

milk_shake natural beauty milk_shake elsker dit hår hair care milk_shake natural beauty Skønhed på en ny, naturlig måde. En linje af produkter, der ved at trække på naturens fordele, kan tilbyde løsninger til alle hårtyper. Naturlige ingredienser som mælke-

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

Ny teknologi til at reparere skadet hår

Ny teknologi til at reparere skadet hår Presseinformation September 2008 Schwarzkopf Gliss - Ny teknologi til at reparere skadet hår Et skadet hår bliver tørt og mat, men der findes også skader i den indre struktur som ikke er at se for det

Læs mere

Din guide til naturlig glød

Din guide til naturlig glød Indre velvære, ydre skønhed Din guide til naturlig glød Hår og negle: Få skønne, friske lokker og stærke negle Huden: Dit velværebarometer Husk maven: Skab indre balance www.avogel.dk 2 Kære læser Er du

Læs mere

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014:

Jeg er meget stolt af at serien vandt prisen, som årets nye brand 2014. - Ilse Jacobsen. Dommernes ord fra Danish Beauty Awards 2014: Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det intime spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien er det

Læs mere

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat.

BC STYLING TREAT. Every time you style, you treat. BC STYLING TREAT Every time you style, you treat. Hårpleje og styling er en del af din hverdag. Nu har du chancen for at fuldende begge dele. Med BC STYLING TREAT får du en hel stylingserie som faktisk

Læs mere

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER

NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER NYD FORSKELLEN. NORDISK HÅR- OG HOVEDBUNDSEKSPERTER En pioner indenfor sund hovedbund Sund hovedbund er en forudsætning for et smukt hår. Sundt hår og velplejet hovedbund er vigtigt for at vi mennesker

Læs mere

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy

MARKEDSFØRINGS KATALOG. info@dermaoxy.com www.dermaoxy.com. twitter.com/#!/dermaoxy1 facebook.com/dermaoxy MARKEDSFØRINGS KATALOG @ info@dermaoxy.com MARKEDSFØRINGS K A T A L O G Dette er et katalog der giver en oversigt over alt dermaoxy og niteovita markedsføringsmateriale. Alle produkter kan hentes via vores

Læs mere

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling

DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness. behandling DER ER ALTID EN ANLEDNING TIL AT TAGE AFSTED... wellness behandling Velkommen til en verden af forkælelse Gavekort Forkæl én, du holder af med et gavekort til velvære på enjoy resorts II Marina Fiskenæs.

Læs mere

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning

Ansigtsmasker til tør hud. Peelingmaske 1-2 modne tomater 1/2 agurk 1-2 spsk honning. Fugtmaske 2 dl cremefraiche 1/2 moden banan 2 spsk honning Ansigts masker Hvis man ikke lige har taget et ansigtsdampbad, kan man åbne porerne ved at dække ansigtet med et vådt, varmt (dog ikke ubehageligt varmt) håndklæde i 5 minutter, før masken lægges. Man

Læs mere

NATURLIG NORDISK STIL ZENZ ORGANIC HAIR. 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser

NATURLIG NORDISK STIL ZENZ ORGANIC HAIR. 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser NATURLIG NORDISK STIL ZENZ ORGANIC HAIR 100% naturlige og økologisk certificerede ingredienser Stifter af Zenz Organic Products Anne-Sophie Skjødt Villumsen Foto Shøle B. Offenbach, www.sholeb.dk FILOSOFIEN

Læs mere

FOR FREMTIDENS SKYLD

FOR FREMTIDENS SKYLD FOR FREMTIDENS SKYLD DERMA - FOR FREMTIDENS SKYLD Din hudpleje er et nemt sted at starte, hvis du vil ha en renere og sundere hverdag. Vælger du at pleje din hud uden brug af parfume, parabener og farvestoffer,

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

Sommer dufter af sol intet andet

Sommer dufter af sol intet andet Solguide Juni 2013 Sommer dufter af sol intet andet Hos Derma dufter sommer af sol, friske jordbær, blomster og hav. Alle vores solcremer er nemlig parfumefri, da parfumestoffer kan være allergifremkaldende.

Læs mere

DET GRØNNE GULD FRA HAVET

DET GRØNNE GULD FRA HAVET ILSE SUN er det nyeste skud på stammen i spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN fra livsstilsfirmaet ILSE JACOBSEN HORNBÆK, der har sit udspring i Ilse Jacobsen s univers og DNA. Ilse er inspireret

Læs mere

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form

ULTIMATE. Hudpleje i sin reneste form ULTIMATE Hudpleje i sin reneste form Ultimativ ansigtspleje til alle hudtyper Faaborg Pharma ULTIMATE består af en række gennemtestede og rene plejeprodukter, der styrker, fugter og forbedrer huden i ansigtet.

Læs mere

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS create & complete YOUR LOOK NATURAL ACTIVE INGREDIENTS wave defining fluid/medium-strong hold 150 ml Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER

DK Gyldig fra til og med For you and me NYHED BODY FORMER DK Gyldig fra 23-10-2017 til og med 31-12-2017 For you and me NYHED BODY FORMER NYHED Kropspleje Lille størrelse, stor effekt! BODY FORMER FORDELSSÆT DKK 2.792,00 Nr. 479 Du sparer: DKK 195,00 Består af:

Læs mere

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden

Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Guide: Sådan passer du på din hud i kulden Udslæt, irritation og sprængte blodkar. Det er blot nogle af de skader, din hud kan få ved at opholde dig udenfor i kulden. Af Heidi Pedersen, 26. januar 2013

Læs mere

HÅNDRENS & BESKYTTELSE

HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅND BESKYTTELSE HAND PROTECT LOTION PRODUKTKODE 871 Beskyttelse før arbejdet Cremen ligger en barriere på huden og forhindrer skadelige stoffer i at trænge gennem huden. Gør det

Læs mere

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag.

Spa- og skønhedsprodukterne giver dig mulighed for, at tage den lækre spa-oplevelse med hjem og nyde kurbadsfølelsen - hver dag. Spa- og skønhedsserien ILSE by ILSE JACOBSEN, udspringer fra det luksuriøse spa KURBADET by ILSE JACOBSEN beliggende i Hornbæk, hvor serien bliver anvendt som professionelle behandlerprodukter. Serien

Læs mere

Oplev duftene fra AMWAY

Oplev duftene fra AMWAY Oplev duftene fra AMWAY WISTFUL - Hver dag har sin egen glød. Ny flakon Sprudlende og berusende kvindelighed. Indre frihed til at stråle. Sprudlende, og forfriskende velvære. WISTFUL WISTFUL No1 WISTFUL

Læs mere

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner

Abena hudpleje. Abena emballage. W/O og O/W emulsioner Abena Hudpleje Abena hudpleje Abena har en komplet hudplejeserie med vaskeprodukter, cremer og salver, der dækker alle behov fra daglig hudpleje til professionel pleje af hudproblemer. Produktsortimentet

Læs mere

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER

NASHI ARGAN SHAMPOO & CONDITIONER NASHI ARGAN LUKSURIØS FUGT OG PLEJE TIL ALLE HÅRTYPER. EN ENE- STÅENDE COCKTAIL AF ØKOLOGISK ARGAN- OG HØRFRØ OLIE STYRKER OG BLØDGØR HÅRET UDEN AT TYNGE. MAT OG GLANSLØST HÅR EFTERLADES FYLDIGT, SILKEBLØDT

Læs mere

Naturcenter Tranbjerg

Naturcenter Tranbjerg Naturcenter Tranbjerg Arbejdsark: Naturens Spisekammer lokal flora efterår. (mrk1) ***= nem at finde i området. 1 Brændenælde *** Plukketid: maj-august Kendetegn: Stor nælde eller brændenælde som den også

Læs mere

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver

forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver forår 2013 gavekollektion Det bedste til dig og dine kære Flotte produkter og gaver Kærlighed, påskønnelse og taknemmelighed udtrykkes bedst med en gave. Smuk og sensuel, luksuriøs og lækker usædvanlig

Læs mere

2015 / 2016 Nyt fra sæbefronten Ny Adresse INDHOlD NYHEDER 1 flydende sæbe 4 HÅNDlAVET sæbe 5 TIlbEHØR 7 ANsIGTs- OG KROPsPlEJE 9 VElVæREGAVER 11

2015 / 2016 Nyt fra sæbefronten Ny Adresse INDHOlD NYHEDER 1 flydende sæbe 4 HÅNDlAVET sæbe 5 TIlbEHØR 7 ANsIGTs- OG KROPsPlEJE 9 VElVæREGAVER 11 2015 / 2016 1 Nyt fra sæbefronten Vi har været hele vejen rundt og byder denne gang på 4 sæbenyheder. Vi udvider med endnu en ny flydende sæbe. Igen har vi kigget i den danske natur efter inspiration og

Læs mere

Hair and Body Care A/S Erhvervsvej 2C DK-8653 Them Denmark +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk

Hair and Body Care A/S Erhvervsvej 2C DK-8653 Them Denmark +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk SWEDEN HÅROLOGI OF SWEDEN AB +46 (0) 8 795 48 00 info@harologi.se www.harologi.se DENMARK HAIR AND BODY CARE A/S +45 86 84 99 11 info@harologi.dk www.harologi.dk NORWAY HÅROLOGI OF SWEDEN NUF +47 62 96

Læs mere

SUMMER a til og med yldig fr G DK

SUMMER a til og med yldig fr G DK SUMMER Vibes DK Gyldig fra 01-07-2016 til og med 30-09-2016 SUN CARE NYD SOLEN UDEN BEKYMRINGER BESKYT DIN HUD SOL HANDY SÆT Består af: Sololie SPF 15 Sollotion SPF 30 Ansigtssolcreme SPF 50 Strandtaske

Læs mere

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2

Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 Z220MATM0055 DEPOT CONSUMER BROCHURE_DK.indd 2 25/10/16 12:33 . THE BARBER COMPANY. Original formulas for the beauty of men. Traditioner udvikler sig. Real tools for the beauty of men. DEPOT hylder mændenes

Læs mere

Aromaterapi på hospices - 5

Aromaterapi på hospices - 5 Aromaterapi på hospices - 5 Tilføjet af Ulla Kvintel tirsdag 28. december 2010 Dette gælder for aromaterapi: Der er generelle retningslinjer om virkning og mange erfaringer, men der er altid undtagelser.

Læs mere

Smøring med fugtighedscreme

Smøring med fugtighedscreme Information til patienten Smøring med fugtighedscreme Regionshospitalet Viborg Medicinsk Afdeling Dermatologisk Ambulatorium Hvorfor smøre med fugtighedscreme? Huden har mange vigtige funktioner, og det

Læs mere

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe

Hudpleje brochure hvorfor irriteret hvordan passe Hudpleje Denne brochure handler ikke bare om, hvorfor din hud er tør, fedtet, irriteret eller kløende. Den fortæller dig, hvad din hud består af, hvordan den fungerer, og hvordan du kan passe på den hver

Læs mere

Beauty. in Balance with Nature

Beauty. in Balance with Nature Beauty in Balance with Nature Shampoo MIXED GREENS SHAMPOO Til normalt og tørt hår Tilfører fugt og blødgør tørt og farvebehandlet hår Fremmer naturligt krøllet og strukturbehandlet hår BASIL MINT SHAMPOO

Læs mere

Comwell Spa går nye veje

Comwell Spa går nye veje Comwell Spa går nye veje I forlængelse af Comwells årelange erfaring inden for Spa er vi med denne kropsserie gået et skridt videre i udviklingen. Med Comwell Spalosophy serien ønsker vi dels, at kunne

Læs mere

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1

Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Pandhy's Purifying & Calming Liquid Cleanser STEP 1 Renser og forbereder huden før sugaring, fjerner skidt, snavs og makeup fra huden. Bruges altid før påføring af sukker, for at opnå et ideelt resultat.

Læs mere

Månedens Smag: December

Månedens Smag: December Månedens Smag: December af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Grønkål Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk

BRAND IDENTITET: Klassisk. Selvsikker. Pålidelig. Stilfuld. Autentisk historie Crews historie er fortællingen om en stylist ved navn David Raccuglia der i 1993 havde en mission. Han forudså at mænd i fremtiden ville gå lige så meget op i deres udseende som kvinder. Dog uden

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede

ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede PROVENCE SERIEN ancoly Paris forsøger at efterkomme kundernes skiftende behov og krav. Efter grundige undersøgelser og forskning - for at finde de bedst egnede ingredienser til en professionel hårplejeserie

Læs mere

2 3 THESKINREVOLUTION

2 3 THESKINREVOLUTION THESKIN REVOLUTION 2 3 THESKINREVOLUTION 4 5 Den mest elegante måde at opnå synligt smukkere hud på. Det revolutionerende koncept SQOOM kombinerer ultralyd og iontoforese i et stilfuldt og handy apparat.

Læs mere