unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade"

Transkript

1 unique organic & fairtrade Hår- og kropsplejeprodukter med økologi og fairtrade

2 Created with love, passion and ethics. Skabt med kærlighed, passion og etik står der på vore produkter, og det beskriver bedre end noget andet hjertet af vor forretning. Skønhed har gennem de sidste 15 år været en livsstil for os begge. Vi har siden starten brændt for at lave sublime naturprodukter. Det hele startede med en drøm om at kunne tilbringe mere tid sammen og om at skabe dansk naturkosmetik af en usædvanlig høj kvalitet og med et godt design. Det lykkedes, og vi glæder os over, at vore produkter i dag forkæler tusinder af kvinder på en sundheds- og miljømæssig god måde. Kærlig hilsen Hanne Vernegreen & Jørgen Theils Mortensen

3

4 Vi bruger milde, miljøvenlige og naturlige vaskeaktive stoffer, plantebaserede emulgatorer, økologiske hydrolater, certificerede økologiske plante olier, certificeret økologisk mælk, milde konserveringsstoffer, certificerede økologiske æteriske olier, certificerede fair trade ingredienser.

5 Vi bruger ikke parabener, propylene glycol, PABA solfiltre, syntetisk farve, syntetiske dufte, nano stoffer, genmodificerede stoffer, petrokemiske ingredienser, formaldehyd, stoffer der frispalter formaldehyd, giftige kemikalier, lanolin, triethanolamin (TEA), EDTA, urea, dyreforsøg.

6 Økologiske Ingredienser Dansk mælk Hyldeblomst ekstrakt Lyng ekstrakt Havre ekstrakt Mælkebøtte ekstrakt Birke ekstrakt Nælde ekstrakt Lægestokrose ekstrakt Burre ekstrakt Fyrrenåle ekstrakt Padderokke ekstrakt Mistelten ekstrakt Jojobaolie Abrikoskerneolie Lavendel hydrolat Rosmarin hydrolat Marula Alkohol (af hvede) Appelsinolie Bergamotolie Citronolie Geraniumolie Lavendelolie Fyrrenåleolie Ylang ylangolie Pebermynteolie Rosmarinolie Glycerin

7 Fair trade Fair trade betyder retfærdig og reel handel. Vi har valgt at støtte et projekt i Sydafrika. Det er herfra vi køber marula og mongongo. Projektet hjælper sydafrikanske bønder med at udvikle og markedsføre deres afgrøder til eksport. Projektet promoverer bæredygtig produktion og retfærdig handel med det formål at fremme den økonomiske udvikling i de sydafrikanske lande. I 2007 var 90% af bønderne, der er tilknyttet projektet, kvinder fordi disse tilhører en særlig udsat gruppe. Afgrøderne f.eks. marula og mongongo er valgt fordi de traditionelt dyrkes af kvinder.

8 unique organic haircare and bodycare Mælk Økologisk mælk indeholder vitaminer, antioxidanter, proteiner, enzymer, lipider og mineraler. Mælk er en af de ældste skønhedsingredienser og kendt tilbage til Kleopatras tid. I dag ved man at mælkens positive effekt på hud og hår især skyldes proteiner. Mælkebøtte Mælkebøtter vokser overalt på den nordlige halvkugle. De har gennem tiderne været brugt til mange formål f.eks. rå i salat og ved fremstilling af Mælkebøtte Øl eller Mælkebøtte Kaffe, som er et velsmagende og sundt alternativ til traditionel kaffe. De første omtaler af mælkebøtter som lægemiddel er i værker af arabiske læger i det 11. århundrede. Økologisk mælkeproduktion betyder at man ikke bruger pesticider og handelsgødning køerne er på græs mindst 150 dage om året foderet er økologisk dyrket køerne skal have motion hver dag kalvene får mælk i 3 måneder foderet er uden GMO (genmodificeret)

9 Kids Shampoo Denne hudvenlige økologisk certificerede børneshampoo danner det bedste grundlag for sund hårvækst. Den skummer dejlig let og gør håret blødt. Den renser ekstra nænsomt og er specielt udviklet til det sarte børnehår. Den giver spændstighed og glans uden at den belaster håret. Kids shampoo indeholder økologisk lavendelhydrolat, økologisk dansk mælkeprotein samt ekstrakt af økologisk mælkebøtte, Danmarks national blomst. Også velegnet til voksne med sart hud. Kids Shower Gel En mild og hudvenlig økologisk certificeret børne shower gel, der også er velegnet til voksne med sart hud. Den renser ekstra nænsomt og er specielt udviklet til den sarte børnehud. Kids shower gel indeholder rosmarinhydrolat, økologisk dansk mælkeprotein samt økologisk fairtrade marula.

10 unique organic haircare Hyldeblomst Birk I gamle dage brugte man i Norden hyld til mange formål. Af træet lavede man husgeråd som nåle, håndtag, linealer og skeer. Af blomsterne og af bærrene lavede man saft, vin og parfume. Man brugte også hyld til at læge forskellige sygdomme f.eks. bylder. Hyld er kendt for at give huden mere glød, den virker stimulerende på huden, da den indeholder flavonoider. Den smukke og i Norden meget populære hyld indeholder også æterisk olie, pektin og vitaminer. I gamle dage havde den smukke birk stor betydning for de nordiske folk. Træ og grene blev brugt til at lave hjul og koste. Saften blev henkogt og brugt mod hudsygdomme som fx acne, mens bladene blev brugt i behandlingen af væskeophobning. Birk findes oprindelig vildtvoksende i Skandinavien. Bladene er rige på vitamin C og flavonoider. Flavonoider fungerer som en antioxidant for planten og beskytter den. Flavonoider hjælper med at modvirke udtørring af huden. Birk har fra gammel tid været et populært middel i hårvand bl.a. for at modvirke hårtab.

11 Volume Shampoo En mild økologisk certificeret shampoo til normalt og fint hår, der efterlader håret med en forfriskende dejlig duft af nyplukket økologisk pebermynte. Shampooen giver håret mærkbar volumen og synligt mere fylde. Håret bliver skinnende blankt, smidigt og rent. Den er beriget med mineral- og vitamin-holdig tang. Detox Shampoo En dybderensende og meget effektiv shampoo, der befrier hår og hovedbund for snavs, smuds og uønskede styling produkter. Håret bliver helt rent og luftigt med en naturlig fylde og friskhed. Gæld dig til at vågne op til en ny dejlig dag med en forfriskende og opkvikkende duft af Sydens solmodne citroner og et renere, blankere og sundere hår. Den er beriget med ekstrakt af økologisk mælkebøtte.

12 unique organic haircare Lyng Lyng er en stedsegrøn lille og hårdfør busk, som typisk findes på den jyske hede. Lyng har en lang tradition for brug i folkemedicin. Omslag med udtræk af lyng blev i gamle dage brugt mod ledsygdomme men også i homøopatiske midler. De blomstrende stilke blev brugt til te og som erstatning for humle, når man fremstillede øl. I skønhedsplejen menes lyng at virke beroligende og rensende. Padderokke Padderokke har en usædvanlig kemi i forhold til mange andre planter. Den er rig på mineraler herunder silicium og kisel. Det store indhold af kisel hjælper med at gøre huden mere fast og stærk. Den er med til at forbedre hårets styrke og elasticitet. I folkemedicinen blev den i gamle dage brugt til behandling af sår, da den menes at være hudhelende. I skønhedsplejen er dens udtræk gennem tiderne brugt som skintonic og mod flossede negle og spaltet hår.

13 Therapeutic Protein Shampoo Denne plejende og fugtgivende økologisk certificerede shampoo til tørt og ødelagt hår er fuld af nærende mælke-proteiner. Shampoens maksimale indhold af økologiske ingredienser styrker håret og genskaber hårets egen fugtighedsbalance. En beroligende og afstressende duft af økologisk lavendel høstet i de franske alper forkæler dit sind og sikrer en dejlig afslappende start på dagen. Colourcare Shampoo En koncentreret luksus shampoo til farvet hår med økologisk lyng, som giver langvarig og intens glans. Shampoen gør håret dejlig blødt og let at rede igennem. En skøn duft af rosengeranium, som er kendt for at give fornyet entusiasme og øget optimisme, sikrer dig en god badeoplevelse. Økologiske danske mælkeproteiner plejer og styrker dit hår.

14 unique organic haircare Althea Rosmarin Althea også kendt som lægestokrose er vildtvoksende i Danmark. Navnet er afledt af det græske ord altho, som betyder at hele. I Danmark støder man første gang på planten omkring år 1300, og både munke, apotekere og kloge folk har brugt den gennem tiderne. Lægestokrose indeholder pektin samt flavonoider. Althea er kendt for at være blødgørende samt fugtgivende og er derfor et godt valg i en plejende balsam. Navnet kommer fra det latinske rosmarinus, som betyder havets dug. Urten vokser vildt i middelhavsområdet som små buske, ofte nær ved kysten, hvor den bliver en flerårig, stor, stedsegrøn busk. Fra marts til maj bærer den smukke blå blomster for enden af grenene. Rosmarin indeholder æterisk olie og flavonoider. I badet er den kendt for sin opkvikkende og stimulerende effekt. Den virker stimulerende på hud og hår.

15 Moisture Conditioner En første klasses urtebaseret balsam med ekstrakt af økologisk birk og økologisk burre blødgører og styrker håret. Håret bliver mere medgørligt, sundere og silkeblødt. Den beskytter håret, mindsker flyvske tendenser, og giver håret en strålende glans. Lad den virke i 2 minutter, og nyd så straks blødheden og styrken i dit hår samt en fortryllende duft af rosengeranium. Rescue Serum Rescue Serum er det perfekte våben i kampen mod ødelagt hår samt spaltede hårspidser. Rescue serum beskytter, plejer og blødgør dit hår. Den giver håret en fabelagtig glans og en utrolig blødhed. Kan bruges i hele håret eller kun i spidserne. Den efterlader en sart duft af æteriske olier i håret. Et produkt, hvis effekt man bliver afhængig af efter få anvendelser.

16 unique organic haircare Mistelten Mistelten har været kendt i Norden siden oldtiden, hvor druiderne brugte planten som naturmedicin. Mistelten indeholder blandt mange andre stoffer proteiner. Den er kendt for sin lindrende effekt, og de fleste mennesker kender den især fra juletid. I Danmark bruges mistelten som julepynt og i følge traditionen er en mand og kvinde, som kommer til at stå under en mistelten, forpligtet til at kysse hinanden. I en hårkur virker den nærende og plejende på grund af dens indhold af proteiner. Jojoba olie Jojobaolie udvindes af nødderne fra en lille hårdfører ørkenbusk. Det er en af de mest populære ingredienser i naturkosmetik, da den har en vidunderlig effekt på hud og hår. Den virker plejende og genopbyggende på håret. Jojobaolie er rig på vitamin A samt E og indeholder naturlig solbeskyttelse med faktor 4. Den lægger sig som en tynd film om hårstråene, som ikke fedter, men virker beskyttende og blødgørende på håret.

17 Extreme Rescue Treatment Denne hårkur har en nærmest magisk effekt på det ødelagte og plejekrævende hår. Den forkæler dit hår med en enestående blanding af naturens fineste økologiske planter fra den danske flora. Birk, lyng, hyld, mistelten og fyr er hemmeligheden bag denne yderst effektive hårkur, der efterlader dit hår fuld af styrke og med fornyet energi. Håret bliver dejlig blødt med en strålende glans og en afstressende sommerduft af franske lavendelmarker. Perfume-Free Jojoba Treatment En dybdevirkende uparfumeret hårkur til plejekrævende og ødelagt hår. Kuren er beriget med økologisk dansk mælkeprotein, økologisk jojobaolie og ekstrakt af økologisk brændenælde samt økologisk havre. Denne økologiske hårkur styrker håret og gør det mindre statisk samt behageligt blødt. Resultatet føles og ses straks.

18 unique organic haircare Tang Burre Blæretang er en flerårig havplante, der vokser ud for Europas kyst. Tang indeholder mange mineraler herunder natrium, kalium, jod og brom. Det er indholdet af jod, der har gjort tang populær i slankeprodukter. Tang indeholder en phenolholdig olie, der bruges i parfumefremstilling, hvor den giver en træagtig og tør lugt med en snert af urter. Tang menes at hjælpe med at styrke hårets modstandskraft, samtidig med at den virker fugtgivende. En smuk plante med bølgede blade og runde hoveder med lilla blomster. Før i tiden blev afkog af burre brugt til flere kroniske hudsygdomme. Burre er en traditionel lægeurt, der er blevet brugt både i europæisk medicin samt i traditionel kinesisk medicin. Den har længe været brugt til hovedbundsbehandling og anvendes til at forbedre hårstyrken, glans samt bekæmpe hårtab. Burre er rig på phytosteroler og essentielle fedtsyrer, der fremmer en sund hovedbund og naturlig hårvækst.

19 Lavender Rescue Spray En plejende, blødgørende og glansgivende balsamspray, der gør håret sundere og lettere at rede igennem. Den sikrer dig en perfekt pleje af dit hår og en fortryllende duft af lavendel, der virker afslappende på dine sanser. Det høje indhold af mælkeproteiner styrker håret og hjælper med at reducere flyvsk hår. Brug den til at friske naturkrøller op med eller som en let kur før sengetid. Den er særlig god til kemisk beskadiget hår, fordi produktets lave ph-værdi samt økologiske mælkeproteiner lukker hårstråene. Herved fremstår håret sundere og farvekraften bevares i længere tid. Tang tilfører mineraler og vitaminer til håret og øger hårets modstandskraft. Sea Salt Spray with Orange Sea salt spray giver håret et vindblæst saltvandslook samt en berusende duft af Sydens appelsinlunde. Sprayen giver hold og struktur til håret. Du kan skabe trendy effekter med Sea salt spray i både tørt og vådt hår. Den indeholder økologisk padderokke, økologisk burre samt lægestokrose, som er gamle nordiske skønhedsplanter. Perfume-Free Hair Spray Uparfumeret hårlak med ekstra stærk hold. Med denne hårlak kan du sætte håret som du vil og sørge for at det bliver siddende. Den giver håret langvarigt hold samtidig med, at håret bevares naturligt og bevægeligt. Den er baseret på økologisk alkohol samt økologiske urter fra den danske flora.

20 unique organic bodycare Fyrrenåle Fyrretræet er et stedsegrønt træ, der kan vokse op til 40 meter og kan blive flere hundrede år gammel. Fyrrenåleolie udvindes af nålene ved dampdestillation. Duften er frisk og træagtig. I gamle dage brugte man de tørrede fyrrenåle til fyld i madrasser. Man mente det holdt onde ånder, lus og lopper væk. Olien virker opkvikkende og opløftende. Fyrrenåle har i mange år været meget brugt i sæbe, shampoo og andre badeprodukter. Abrikoskerneolie Abrikoskerneolie er rig på vitamin A, B5, C og E, kalium, folinsyre og karotenoider. Det er det høje indhold af karotenoider, der siges at beskytte huden mod solens UV-stråler. Abrikoskerneolie virker blødgørende på huden, og den er særlig velegnet til tør og ødelagt hud. Den vitaminholdige olie absorberes hurtigt ind i huden og er derfor særlig velegnet i bodylotion. Oliens indhold af vitaminer er med til at styrke cellernes fornyelse og hjælper med at styrke huden og blødgøre den. Olien udvindes af kernerne fra økologiske abrikoser ved koldpresning.

21 Rose Geranium Shower Gel Økologisk certificeret Rose Geranium Shower Gel er den perfekte start på dagen med dens energigivende og opløftende egenskaber. Nyd en fredfyldt verden af rose geranium, mens du nænsomt renser din hud. Denne lavt skummende vaske gel er velegnet til alle hudtyper. Den er rig på nærende økologiske proteiner, der efterlader huden dejlig blød og glat. Lavender Shower Gel En mild, fugtgivende og ganske let skummende shower gel, der nænsomt rengør huden. Økologiske mælkeproteiner og økologisk mælkebøtteekstrakt giver en imponerende blød og glat hud. Økologisk glycerin tilfører huden den nødvendige fugt, mens økologisk lavendelolie indhyller krop og sjæl i en aura af velvære og duften af sol og sommer. Lavender Body Lotion Økologisk certificeret lavendel body lotion, der plejer, styrker og blødgør huden. Den er baseret på økologisk dansk mælk, økologisk fyrrenåle ekstrakt, økologisk abrikoskerneolie og økologisk æterisk lavendelolie. Den glatter øjeblikkelig huden, som bliver mærkbar blødere og friskere. En luksuriøs lotion fyldt med den danske naturs fineste urter. Rose Geranium Body Lotion Økologisk certificeret Rose Geranium Body Lotion, der plejer, styrker og blødgør huden. Den er baseret på økologisk dansk mælk, økologisk burre og tang, der er righoldig på vitaminer og mineraler. Den glatter øjeblikkelig huden, som bliver mærkbar blødere og friskere. Hjertet af denne velduftende lotion er den harmoniserende og afstressende rose geranium.

22 Vore holdninger og mål Økologi Creme er designet til at trænge ind i huden, og det gør de. Indtil 60% af cremen optages af huden. Nogle ingredienser forbliver i overhuden, mens andre føres ind i kroppen. Nogle stoffer føres helt ind i blodbanerne og ophobes i kroppen. Nogle stoffer hjælper andre kemiske stoffer til at trænge længere ind i huden, end de ellers ville have gjort. Disse kaldes penetration enchancer. Der forskes meget i hvad der sker, når vi optager forskellige stoffer i kroppen, men der mangler stadig megen forskning på dette område. Hvis du spiser økologisk mad, virker det naturligt også at bruge økologiske kosmetiske produkter. Økologiske kosmetiske planteingredienser indeholder ikke pesticidrester. Service Vi lægger vægt på at yde en god og venlig service overfor vore kunder. Vi tilstræber at yde vort bedste, men hvis vi alligevel skulle komme til at skuffe dig, opfordrer vi dig til at ringe til os, så vi har mulighed for at løse problemet.

23 Miljø Vi tilstræber at arbejde så miljøvenligt som muligt og igangsætter løbende nye initiativer til at blive mere miljøvenlig. Økologisk dyrkning af afgrøder er mere bæredygtigt og mere miljøvenligt, fordi man ikke forurener jorden. Økologiske dyrkningsprocesser er med til at beskytte vandressourcerne og opretholde et sundt økosystem. Vi er meget bevidste om genanvendelse af papkasser, miljørigtig bortskaffelse af affald samt at undgå brug af skadelige kemikalier såvel i produkter som til rengøring. Vi tilstræber at bruge økologiske råvarer, som genanvendes fra andre produktioner. Det er f.eks. tilfældet med økologisk valle (fra osteproduktion), økologisk hydrolat (fra æterisk olie produktion) og økologisk æterisk olie af appelsin (fra juice produktion). Der bruges ikke ekstra landbrugsjord for at fremskaffe disse råvarer, og jorden kan i stedet bruges til produktion af f.eks. fødevarer. Dyreforsøg Vi foretager ikke dyreforsøg og har aldrig gjort det. BUAV APPROVED

24 INGEN parabener & propylene glycol genmodificerede stoffer syntetisk farve & duft ReklameBureauet / 1009 Denne brochure er trykt på FSC-godkendt 100 % genbrugspapir unique products aps gørtlervej 6 DK-7000 Fredericia BUAV APPROVED

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk

Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk Together. A passion for hair www.schwarzkopf-professional.com www. bella-vista.dk COLOR CARE PERM Teknisk Manual 2012 indholdsfortegnelse 3 Essensity filosofi 4 Budskabet 5 Permanent farve 13 Lysning 16

Læs mere

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin

Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin Spis Dig Smuk - Skønhedens Alkymi Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Indhold Kroppens byggesten Mad, der gør dig smuk (Din indkøbsliste) Sådan ødelægges huden No Go s for din hud (og dit

Læs mere

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL Det nye OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PRODUKTSERIEN Hvad er SATINIQUE? SATINIQUE er en kvalitetsserie af hårpleje-, behandlings- og stylingprodukter, der er udviklet til at opfylde behovene hos alle hårtyper.

Læs mere

Naturlig Velvære Produktkatalog

Naturlig Velvære Produktkatalog Naturlig Velvære Produktkatalog Skabt af naturlige ingredienser Munkholm er et dansk familieejet firma, som i mange år har produceret et bredt og bæredygtigt sortiment af håndlavede sæbe, bade- og bodyprodukter.

Læs mere

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide

Hårpleje Hudpleje Kropspleje Produkt Reference Guide produktmanual indhold Introduktion til John Masters 3 Hvorfor John Masters Organics 4 Hårpleje 5 Oversigt 6 Lavender Rosemary Shampoo 7 Evening Primrose Shampoo 8 Zinc & Sage Shampoo w/conditioner 9 Honey

Læs mere

dōterras historie VORES MISSION

dōterras historie VORES MISSION PRODUKTKATALOG dōterras historie I foråret 2008 startede en gruppe sundhedspersonale og forretningsfolk et samarbejde. De havde stor personlig erfaring med de livsbekræftigende fordele ved æteriske olier

Læs mere

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document :

N Dossier / File Number : 29371. Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Document définitif / Final document : Synlige resultater med effektive produkter N Dossier / File Number : 29371 Tons directs anded colours : ARGENT A CHAUD - Échelle sortie papier / Printing scale : 100% Tons cibles à composer / Target colours

Læs mere

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie

Ammoniakfri hårfarve baseret på. økologisk olie Nr. 1 / 2010 / www.rokkedal-nfc.dk MAGAZINE har taget danske frisører med storm 4-5 Spændende kursusnyheder i bl.a. London, New York og Firenze! 8 Spa og wellness til hår og hårbund: Forebyggende, helbredende

Læs mere

DETOX MAD OPSKRIFTER KEFIR GUIDE. test din detox type ENERGIERNE I JANUAR INTERVIEW MED NINKA FRA DETOX DIG SMUK. JANUAR 2015 No.

DETOX MAD OPSKRIFTER KEFIR GUIDE. test din detox type ENERGIERNE I JANUAR INTERVIEW MED NINKA FRA DETOX DIG SMUK. JANUAR 2015 No. JANUAR 2015 No. 1 ENERGIERNE I JANUAR test din detox type INTERVIEW MED NINKA FRA DETOX DIG SMUK OPSKRIFTER DETOX MAD TRINE THIIRMANN THOMSEN BOOST DIG SELV MED DETOX FA RO PA NERVE- SYSTEMET KEFIR GUIDE

Læs mere

30 dages Hverdagsoverskud

30 dages Hverdagsoverskud 30 dages Hverdagsoverskud Maj / juni 2014 Overskudsmentor Eva Beierholm Bendtsen www.livs-appetit.dk www.overskudsmentor.dk info@livs-appetit.dk / info@overskudsmentor.dk 4540330298 Overskudsmentor Eva

Læs mere

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER...

PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... PRODUKTBROCHURE DIN WELLNESS-REJSE STARTER HER... VELKOMMEN INDHOLD...til en sundere livsstil! Opnå balance, hav det godt, elsk livet... Hos Nikken stræber vi efter at gøre dit hjem til et sundere sted

Læs mere

Produkt Guide Health & Beauty Systems

Produkt Guide Health & Beauty Systems Produkt Guide LR Health & Beauty Systems Januar 2013 1 Indholdsfortegnelse Generelt om Parfume Parfumens baggrund 4 Parfume produkterne 5 Hvordan sælger jeg en duft 6 Vigtige spørgsmål om parfume 7 Generelt

Læs mere

Opskriftsamling til: Mårslet Kosmetiklaboratorium. og Mårslet Slik & Sjov

Opskriftsamling til: Mårslet Kosmetiklaboratorium. og Mårslet Slik & Sjov Ole Haubo Christensen Natur/teknik og Fysik/Kemi Opskriftsamling til: og Mårslet Slik & Sjov Opskriftsamlinfer Indhold Side 1 Tandpasta - der renser og smager 3 2 Body lotion 4 3 Giftfri hårshampoo / Bodyshampoo

Læs mere

Vinterferie. Julekalender. Julegaveinspiration. Hvilke vitaminer skal børn ha? Jul i en delebørnsfamilie TEMA: Vinterens infektioner kan forebygges

Vinterferie. Julekalender. Julegaveinspiration. Hvilke vitaminer skal børn ha? Jul i en delebørnsfamilie TEMA: Vinterens infektioner kan forebygges NR. 57 OKTOBER/NOVEMBER 2012 12. ÅRGANG GRATIS MAGASIN / UDKOMMER HVER 2. MÅNED Magasinet til børnefamilier GRATIS MAGASIN UDKOMMER HVER 2. MÅNED! Vinterferie Vinterens infektioner kan forebygges Julegaveinspiration

Læs mere

Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år!

Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år! 2 Aloe Vera plejespecialisterne har allerede overbevist mere end 10.000.000 mennesker! Over 30 millioner liter Aloe Vera Drinking Gel på 10 år! LR er én af de største producenter af Aloe Vera produkter

Læs mere

Den levende jord Tommy FalkeØje

Den levende jord Tommy FalkeØje Den levende jord Tommy FalkeØje Den levende jord. Af Tommy FalkeØje Copyright Forlag 2014. 2 Forord Formålet med at skrive denne bog er at forbedre fødevarekvaliteten samt skabe en sund jord. Det traditionelle

Læs mere

Stamceller: Test dig selv: Husmor eller Karrierekvinde. selvforsvar. Er det relevant for dig? familieidyllen. Gratis.

Stamceller: Test dig selv: Husmor eller Karrierekvinde. selvforsvar. Er det relevant for dig? familieidyllen. Gratis. Børn & Fritid Magasinet til børnefamilier Nr. 30 april/maj 2008 7. årgang Psykisk selvforsvar Styrk din datters selvtillid Stamceller: Er det relevant for dig? familieidyllen falmer helt Tjek jeres hjem

Læs mere

kemien i din hverdag Helle Houkjær & Lone Skafte Jespersen SKOLEKONTAKTEN

kemien i din hverdag Helle Houkjær & Lone Skafte Jespersen SKOLEKONTAKTEN kemien i din hverdag Helle Houkjær & Lone Skafte Jespersen SKOLEKONTAKTEN Jeg elsker denne hårlak. Den er bare så ultra strong. Kemiske stoffer de er totalt unødvendige! kemien i din hverdag Hva har det

Læs mere

SPA OG WELLNES. Tænker du på fremtiden? I FREMTIDENS FRISØRSALONER FRISØR NIELSEN SALON PÅ LANDET MESTER OG LÆRLING

SPA OG WELLNES. Tænker du på fremtiden? I FREMTIDENS FRISØRSALONER FRISØR NIELSEN SALON PÅ LANDET MESTER OG LÆRLING Tænker du på fremtiden? ZenzTherapy er moderne sanselig økologi. # 13 > SEPTEMBER 2007 Natural SeaMist ZenzTherapy Natural SeaMist er skabt til at give dit hår et sexet, pjusket beach-look og en naturlig

Læs mere

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder.

ESTHETIQUE. Negle. smuk. Populære trends giver skader. inspiration udefra Er du klar til en ny og krævende generation af spakunder. Fagblad for kosmetologer, kosmetikere, negleteknikere, make-up artister og micropigmentister ESTHETIQUE OKTOBER 2013 NR. 4 Fra klinikkerne Populære trends giver skader tema Negle negle negle inspiration

Læs mere

DeTox Guide. forårsrengøring af krop og sind. Copyright: Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin. www.greengoddessguide.dk

DeTox Guide. forårsrengøring af krop og sind. Copyright: Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin. www.greengoddessguide.dk DeTox Guide forårsrengøring af krop og sind Copyright: Caroline Fibæk, Naturopath i Biologisk Medicin 1 Velkommen! Mangler du energi? Er du ofte stresset og utilpas? Bliver du nemt træt og er din hud kedelig

Læs mere

Syv sunde slags morgenmad af Lærke Lund www.laerkelund.dk Side 1

Syv sunde slags morgenmad af Lærke Lund www.laerkelund.dk Side 1 Side 1 Indholdsfortegnelse Forord...3 Opskrifter... 4 Quinoagrød... 5 Vegansk Yoghurt... 7 Øllebrød... 10 Morgenfrugtskål... 12 Havregrød med hjemmelavet bær-yoghurt...14 Chiagrød... 17 Pæregrød med quinoaflager...19

Læs mere

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK

ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK ZINZINO COFFEE PRODUKTKATALOG DANSK INDHOLD 3 Kaffe - mere end bare kaffe 4 Forskel på kaffe 6 Rist smagen frem 7 Smag & aroma 8 FairTrademærke - for smagens skyld 11 Stor eller lille espresso 13 Espressomaskiner

Læs mere

#02 > MAJ 2005 UFFE BUCHARD OM SELVTILLID BOLOGNA-MESSE KLIPPETEKNIKKER SØREN PJEDSTED. og go morgen hår. nyt til ham. italiensk salonmode

#02 > MAJ 2005 UFFE BUCHARD OM SELVTILLID BOLOGNA-MESSE KLIPPETEKNIKKER SØREN PJEDSTED. og go morgen hår. nyt til ham. italiensk salonmode #02 > MAJ 2005 UFFE BUCHARD OM SELVTILLID BOLOGNA-MESSE italiensk salonmode KLIPPETEKNIKKER nyt til ham SØREN PJEDSTED og go morgen hår INDHOLD LEDER STYRK SELVTILLIDEN Gennem årene er der sagt meget

Læs mere

SUNDHED PÅ SKODSBORG Det hele begyndte med en mand, der kunne se ind i fremtiden

SUNDHED PÅ SKODSBORG Det hele begyndte med en mand, der kunne se ind i fremtiden 2 SUNDHED PÅ SKODSBORG Det hele begyndte med en mand, der kunne se ind i fremtiden Hvor travlt De end har det, så glem ikke, hver Dag, at gøre noget for Deres Sundhed. Ordene stammer fra Overlæge Carl

Læs mere

Jeg bliver forundret hver gang jeg ser mine spirer vokse. Hele forvandlingen sker på så kort tid og er hver gang et mirakel i min urban garden.

Jeg bliver forundret hver gang jeg ser mine spirer vokse. Hele forvandlingen sker på så kort tid og er hver gang et mirakel i min urban garden. Vi Anne og Tine er ejere af rawandmore.dk. Vi elsker rawfood og vores passion er rawfood og superfood, fordi vi tror på deres kæmpe potentiale i at støtte mennesker i deres stressfyldte hverdag og give

Læs mere

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk

moveyou Personlig Træning, Holistisk Kost & Llivsstil Coach Henrik Thinggaard kontakt@moveyou.dk www.moveyou.dk 1 Vigtig information De anbefalinger og kostråd, jeg giver i denne plan, er baseret på mere end 10 års studie, personlig og klient erfaring, samt mine uddannelser til Personlig Træner, CHEK Hollistic Livsstils

Læs mere

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang

Fup og fakta. Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv. Mand dig op! om syre-base balancen. Raw food kom let i gang PRIS KR. 39,00 SOMMER 2010 Stort tillæg Fyrre, frisk og fyrig? Læg en strategi for dit seniorliv Raw food kom let i gang Fup og fakta om syre-base balancen Forskning og erfaringer om kolik Muslingeolie

Læs mere

Kend dine signalstoffer, Kend dig selv. Stort tillæg. Vidste du? Sødemidler gør dig tyk. Masser af tips til vinterens strabadser

Kend dine signalstoffer, Kend dig selv. Stort tillæg. Vidste du? Sødemidler gør dig tyk. Masser af tips til vinterens strabadser PRIS KR. 39,00 EFTERÅR 2010 Stort tillæg Hjælp dit immunsystem gennem den mørke tid Vidste du? Sødemidler gør dig tyk Masser af tips til vinterens strabadser Kend dine signalstoffer, Kend dig selv Metabolsk

Læs mere

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema

SELEN. Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer NYT. EU og forskerne: Om kolesterol, vægttab og selen. Styr på vægten. Tema PRIS KR. 39,00 vinter 2012 NYT Kokkeskole Nannas Økologiske Køkken Når du dater og lidt om kærligheden Styr på vægten Riv ud og gem - Stort temahæfte SELEN Mineralet der forsvandt fra vores fødevarer EU

Læs mere