MADE IN GERMANY. SONAX bilplejesystem til nyere biler og veteraner.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MADE IN GERMANY. SONAX bilplejesystem til nyere biler og veteraner. www.sonax.dk"

Transkript

1 MADE IN GERMANY SONAX bilplejesystem til nyere biler og veteraner

2 2 Fra sølvpudsemidlet SONA til markedsleder indenfor bilpleje Det er mere end 60 år siden Manfred Hoffmann og hans far besluttede sig for at producere autopolish. De der i dag kender til SONAX og ved hvad virksomheden står for på området professionel bilpleje, kan dårligt forestille sig, under hvor små forhold virksomheden startede. Allerede i 1903 startede oldefaren til den nuværende ejer af SONAX med at udvinde kiseljord. Et mineral som indgik i mange rengøringsprodukter i datidens husholdning. Efter anden verdenskrig blev der udviklet et sølvpudsemiddel med navnet SONA, et navn som nogle måske endnu kan huske. Det oprindelige navn fik tilføjet et X som synonym for wax (voks). Den 11. maj 1949 blev SONAX firmanavnet registreret som producent af bilplejeprodukter. Man lagde kort og godt ud med fire SONAX sælgere, der kørte landet tyndt i hver sin fuldt læssede folkevogn. Ikke mindst den personlige kontakt med kunderne gav resultat. Det har ikke ændret sig frem til i dag. Den vigtigste grundsten i den internationale succes er tilfredse kunder. Gennem mere end 60 år har vore produkter være trofaste følgesvende hos bilister til renholdelse og pleje af de mobile skatte. For at gøre det let at opnå de bedste resultater på både nye og ældre køretøjer, præsenterer vi på de følgende sider en række produkter, der er særligt egnede til de forskellige opgaver.

3 3 Bilpleje sat i system I denne brochure har SONAX samlet de produkter og hjælpemidler, der anbefales til systematisk bilpleje, når der stilles de højeste krav til effektivitet og resultater. Det kommer dog ikke kun an på produkterne: Det er frem for alt vigtigt, at de benyttes i konsekvent rækkefølge, på den rette måde og under iagttagelse af de tips & tricks, der fører til målet: En bil der er perfekt plejet, og som tiltrækker nysgerrige blikke. Vores faglige viden vil vi gerne dele med dig, suppleret med nyttige tips & tricks, hvor der bruges SONAX produkter på ædle veteraner. God fornøjelse med gennemgangen af SONAX produkterne.

4 4 LAK Bilvask Art. Nr En grundig håndvask er særlig skånsom mod lakken og medfører ikke kun, at bilen får et umiddelbart rent og velplejet udseende. Resultatet danner også grundlag for alle de efterfølgende plejeopgaver. Brug af rent vand har en begrænset virkning, for først med en skånsom, ph-neutral og fosfatfri shampoo opløses fint snavs fuldstændigt. Uden at angribe lak og forsegling. For at det opløste og overvejende grovkornede snavs kan vaskes af uden fedtfilm og ridser, anbefales det at benytte en SONAX MicrofiberSvamp. Den har en blød, fyldig struktur, som kan opfange urenhederne i stedet for at køre dem rundt på lakken. Med hensyn til aftørring gælder det om at skynde sig. Specielt på varme dage er der stor risiko for, at vandet tørrer, og derved opstår der kalkpletter. Her hjælper et effektivt SONAX tilbehør: Det praktiske SONAX KunstlæderVaskeskind sparer tid og kræfter og gør samtidig bilvask lettere. SONAX GlansShampoo Koncentrat Perfekt, skånsom pleje begynder med valget af en god shampoo. SONAX GlansShampoo Koncentrat opbløder og løsner snavs, uden at påvirke voksbeskyttet lak. Er skånsom overfor både ny og ældre lak som følge af en særlig skånsom sammensætning. Egnet til rengøring af alle laktyper, gummi, kunststof, vinyl og glasfiberflader. Fosfatfri og p-h neutral. Art. Nr Med SONAX HighSpeedwax øges lakbeskyttelsen med en hurtig ind-i-mellem behandling: glans og lakbeskyttelse i én håndevending. Efter afskylning af shampooen med rent vand, sprayes der ganske enkelt et super tyndt lag HighSpeedwax på den endnu våde lak. Efterfølgende fordeles voksen ensartet med svamp. Umiddelbart efter aftørres med microfiberklud, så lakken står stribefri og helt blank.

5 LAK 5 Art. Nr Art. Nr Art. Nr SONAX InsektFjerner SONAX MicroFiberSvamp SONAX FlexiBlade Specialrens der fjerner hårdnakkede insektrester på glas, lak, crom og kunststofoverflader. Den nye sammensætning opbløder endnu hurtigere de indtørrede, hårde insektrester så en aftørring i de fleste situationer er tilstrækkeligt til at rengøre overfladen. Skånsom mod alle udvendige lak- og kunststoftyper. Ideel inden bilvask for optimal finish. Specielt vigtigt i sommermånederne. Svamp i maxi størrelse til særlig grundig og skånsom vask. Med to forskellige microfiber-sider: Én med lange fiberfrynser der rengør særlig skånsomt, har meget stor sugeevne, der øger skumdannelsen. Den anden side er glat og fjerner hård-nakket snavs. Fordele sammenlignet med en almindelig svamp: Takket være microfibre opfanges snavs, og bliver derfor ikke kørt yderligere rundt på lakoverfladen, med ridser til følge. Efter brug skylles svampen ren under den varme hane. Aftørringen af bilen efter vask kan være besværlig. Det ta r tid og har afgørende indflydelse på slutresultatet. De skånsomme, bløde silikonelameller tilpasser sig karosseriets former. Aftørring af et nyvasket karosseri forgår hurtig og uden kraftanstrengelse. Som følge af en reduceret friktion, sammenlignet med et lædervaskeskind, skåner SONAX FlexiBlade lak og forsegling og reducerer risikoen for kalkpletter under den ellers mere tidskrævende aftørring. SONAX FlexiBlade er et hjælpemiddel med forbavsende effekt. Art. Nr SONAX KunstlæderVaskeskind Med KunstlæderVaskeskindet spares der tid og arbejde med aftørring af karosseriet på vanskeligt tilgængelige steder: Det er blødt som et lædervaskeskind og har en sugeevne som en god bomuldsklud. Hurtig og skånsom mod lak og voksforsegling. Fjerner restvand på lakken. Resultatet: Stribefri, perfekt aftørret lak. Ideel sammen med FlexiBlade vandfjerneren.

6 6 LAK Forbehandling & Lak-régenerering SONAX Lakplejesystem Ikke plejet/ gammel lak Ikke plejet/ mat Lak Ny/ som ny Lak PRODUKT Lakforbehandling er det vigtigste punkt i bilplejeprogrammet. For her tilvejebringer man en sund, glat og blank lak. Med den geniale SONAX Xtreme Spray&Clay afhjælper man ru overflader og hårdnakkede urenheder på lakken og genskaber en ekstrem glat og blank lakoverflade. Hermed klares også alle efterfølgende lakplejetrin hurtigere og bedre. Og så får forseglingen tilmed en længere holdbarhed. Med de effektive og skånsomme polisher fjerner man dét, der får lakken til at se mat, ru, oxideret og kedelig ud. Ikke kun ridser, men også en oxideret lak og småætsninger påvirker udseendet og den måde lakken føles på. Kun en lak, der er ren og helt fri for sådanne urenheder, kan forsegles, opnå en lang holdbarhed og begejstre med sensationel finish. I øvrigt er det ikke forseglingen med voks, der skaber den ønskede høje grad af glans: Det gør derimod polishen, der benyttes til forbehandling af lakken! SONAX PremiumClass SaphirPowerPolish fjerner selv de fineste ridser fuldstændigt og frembringer, om nødvendigt efter yderligere polering, en helt utrolig glans. På en allerede klargjort lak, og på en velplejet lak, kan dette trin forbehandling med Saphir PowerPolish godt springes over. SONAX PremiumClass LackCleaner, der er næste trin, er særdeles vigtig at udføre inden forseglingen foretages: Denne behandling fjerner skånsomt alle gamle voksrester, renser lakken fuldstændigt og skaber en slags hæftegrund for forseglingen. Uden dette behandlingstrin holder forseglingen kun i kort tid og opfylder dermed ikke sin opgave fuldt ud. Insekter opløses Grundig vask Grundig vask Grundig vask Lakrensning Poléring Affedtning af lakken Affedtning af lakken Affedtning af lakken Forsegling Forsegling Forsegling Suppl. pleje Suppl. pleje Suppl. pleje Defekt lak Lak der er meget medtaget Stor ridse-tæthed Overfladen er ru og meget mat Insekter opløses Lakrensning Poléring Let forvitret lak/ridset lak Der er enkelte dybe ridser Ridse tætheden er mindre end ved defekt lak Svag glans Insekter opløses Ny lak/ poleret lak Meget lidt ru Ingen ridser Høj genskin Høj glas SONAX InsektFjerner SONAX GlansShampoo SONAX Xtreme Spray&CLay SONAX Premium SaphirPowerPolish Om nødv. behandles flere gange SONAX PremiumClass LackCleaner SONAX CarnaubaCare/Nano Lak-Forsegling SONAX HighSpeedWax Art. Nr Inden lakpleje påbegyndes, forsegles alle udvendige kunststofdele med SONAX Xtreme Kunststof Gel. Herved er det efter poleringen let at fjerne evt. utilsigtede polerrester på disse.

7 LAK 7 Art. Nr Art. Nr Art. Nr Sonax Xtreme Spray&Clay LakrenseSæt Højeffektivt rensesæt til alle typer lak, lakerede kunststofdele og glas. Fjerner hurtigt og ukompliceret alle typer overfladesnavs som harpiks, flyverust, insektrester, bi-klatter, tjærepletter og sprøjtestøv. Altså praktisk talt alt dét, der ikke går af ved en almindelig bilvask. SONAX Xtreme Spray&Clay bør også benyttes i den almindelige lakpleje. Som et første trin i forbindelse med lakpleje letter Spay&Clay alle efterfølgende arbejdstrin, da lakken hermed bliver fuldstændig glat og renset for selv de mindste urenheder. Samtidig optimeres holdbarheden af forseglingen og slutresultatet. Lakrensesættet består af en blød specialrensemasse (60 gr. ) og en rense-/glidespray (500 ml.) SONAX PremiumClass LackCleaner Renser lakken og forbehandler inden forsegling. Egnet til helt ny, nyere og velholdt lak med kun få fine ridser. Renser lakoverfladen og fjerner derved silikone, fedt og gamle voksrester. Den behandlede overflade bliver glat ved poleringen. Små ridser fjernes og glansen optimeres. Ved anvendelse af LackCleaner øges holdbarheden af den efterfølgende forsegling væsentligt. Inklusiv påføringssvamp og microfiberklud til stribefri aftørring. SONAX PremiumClass SaphirPowerPolish Sikrer en lakfinish og en glans, der bringer alle superlativerne frem. High-end polerteknologi til alle laktyper og laktilstande. Polérmidlet er først groft og nedbrydes derefter successivt under polérprocessen. Derfor fjernes selv de fineste ridser fuldstændigt. SaphirPowerPolish fjerner forvitret/død lak og opfrisker mat lak maksimalt. Der opnås en perfekt lakfinish med ekstrem ensartet farvedybde. Produktet garanterer en hologram-, stribe- og fedtfilmfri finish. Fjerner også eksisterende hologrammer. Indeholder også carnaubavoks, der giver en basisbeskyttelse af de behandlede flader. Sættet inkluderer: SONAX P-Ball med udskiftelig svamp og en højkvalitets MicrofiberKlud, der letter behandlingen og øger virkningen. SONAX MicrofiberKlud Udvendig fjerner voks og polerrester. Højkvalitets klud, fyldig og superblød. Fnugger ikke. Sørger for strålende glans og farvedybde uden ridser, slør og fedtfilm. Kan vaskes og bruges igen og igen. Art. Nr

8 8 LAK Forsegling Art. Nr Lakforseglingen er kronen på værket: Forseglingen er langt mere end bare en beskyttelsesfilm, der beskytter en nypoleret, glat lak mod miljøpåvirkninger og stærk, hæftende snavs. En forsegling bevarer glans og farvedybde og giver lakoverfladen en finish og feeling, der er svær at beskrive. Her er det værd at bemærke, at de to produkter, SONAX PremiumClass Carnauba Care og SONAX PremiumClass NanoLackForsegling, opfylder to forskellige behov. De eksklusive indholdsstoffer i SONAX PremiumClass Carnauba Care er sammensat primært for at imødekomme ønsket om fascinerende højglans og ekstrem glat lakfinish på nyere biler og veteraner. SONAX PremiumClass NanolackForsegling, der er baseret på avanceret Hybrid-nanoteknologi, opfylder derimod ønsket om særlig langvarig beskyttelse og afperlingseffekt. Denne behandling tager specielt sigte på biler, der benyttes meget eller som overvejende parkeres under åben himmel, eller til eks. historisk motorsport. Den ikke-glatte men ekstrem holdbare overflade er typisk for denne forseglingstype. SONAX HighSpeedWax Den lynhurtige lakforsegling: Spray på, tør af, slut! Højeffektiv rengørings- og konserveringsvæske, der er egnet til alle laktyper. Ægte Carnaubavoks forsegler lakken i uger, giver stribefri højglans og sørger for tydelig farveopfriskning, uden anstrengende polering. Ideel også som opfrisker ved løbende pleje i forbindelse med en PremiumClass NanolackForsegling. Et perfekt produkt undervejs når der lige skal friskes op. Ikke kun værdifulde produkter og en præcis udførelse af de beskrevne fremgangsmåder sikrer et perfekt resultat. Også brugen af velegnede hjælpemidler som specielt egnede microfiberklude og -puder, er afgørende for, at arbejdet går hurtigt og ukompliceret. Uden at efterlade fedtfilm, striber og hollogrammer.

9 LAK 9 Art. Nr Art. Nr Art. Nr SONAX PremiumClass CarnaubaCare Ædel HardWax til særlig krævende lakpleje og forsegling med en voks, der indholder 100% ren, uforfalsket Grade One Carnauba Wax. Carnauba Care giver en langvarig, stribefri lakbeskyttelse med fascinerende farvedybde. Behandlingen forhindrer tidlig falmning af lakken, beskytter mod hårdnakket insektsnavs og frembringer en ekstrem glat overflade, der er let at renholde. Højeffektive plejeolier understøtter den lette anvendelse. Universal anvendelig på alle laktyper. Indeholder ikke slibemidler. Sættet inkluderer: Påføringssvamp og microfiberklud til efterpolering. SONAX PremiumClass NanoLakForsegling Nano-Hybridteknologibaseret langtidsforsegling, egnet til både nyere biler og veteraner, der udsættes for højere og hyppigere belastning. F.eks hverdagsklassikere, motorsportskøretøjer og køretøjer, der overvejende parkeres i det fri. Behandlingen beskytter lakken ved en glashård hybrid-forsegling af nanosilikatpartikler beriget med fluorcarbon, der giver en optimal afperlingsvirkning. Den gennemsigtige hinde forstærker farvedybden og sørger for en langtidsholdbar, spejlblank finish. Afsætning af snavs, insekter og bremsestøv formindskes tydeligt. Rengøringbehovet reduceres væsentligt og forenkles. Beskytter lakken afh. af kørselsforholdene i op til 9 mdr. Denne behandling udføres kun i professionelt regi. SONAX MicrofiberKlud Udvendig Her er tale om en højkvalitets fyldig microfiberklud til den afsluttende finish. Den fjerner overskydendevoks og polish-rester og giver strålende farvedybde, uden ridser, fedtfilm og slør. Microfiberkluden er fnugfri, kan vaskes og bruges igen og igen.

10 10 CABRIOLET KALECHER Cabriolet kalecher Kalecher kræver en særlig omhyggelig pleje. Anvend under ingen omstændigheder opvaskemiddel eller andet husholdningsmiddel på det sensible kunststof eller tekstil. Sådanne produkter fører til affedtning af det sårbare materiale, gør det hårdt og reducerer derved folde-evnen af kalechen. De vigtige, store gummipakninger kan tage skade. Også imprægneringen påvirkes negativt og opløses. Til rengøring af alle typer tekstil-kalecher er SONAX CabrioletKalecheRens egnet på grund af sine milde egenskaber. Rengøring af kalechen udføres bedst og lettest i forbindelse med en komplet bilvask. Art. Nr SONAX Cabriolet KalecheRens Specialrens til alle typer kunststof- og tekstilkalecher. Fjerner hurtigt, grundigt og meget skånsomt selv hårdnakket tilsmudsning. Kan anvendes uden problemer i forbindelse med bilvask. Til mere dybgående rengøring af strukturen er det en fordel at benytte en egnet børste. Cabrioletkalecher består overvejende af ru eller grovstruktureret materiale. Anvend derfor aldrig klude, de kan afgive tekstil-fnug. En børste giver topresultater og rengøringen af kalechen er dermed også både lettere og hurtigere. Art. Nr

11 CABRIOLET KALECHER 11 Art. Nr Imprægnering af kalechen er vigtig for langsigtet beskyttelse og problemløs funktion. En komplet udskiftning af selve kalechen er ganske kostbar. Specielt en ældre kaleche er det vigtigt at vedligeholde og beskytte, så stoffet ikke falmer og bliver utæt. Alt efter hvilke materialer det drejer sig om, tilbyder SONAX to forskellige produkter til behandlingen: Stofkalecher behandles med SONAX CabrioletKaleche&TekstilImprægnering. Kunststofkalecher behandles perfekt og effektivt med SONAX HighSpeedWax fra lakprogrammet. SONAX CabrioletKaleche & TekstilImprægnering Imprægnering til kalecher af tekstil. Tætner ikke mindst de hårdt belastede folder og syninger. Frisker farven op og beskytter mod snavs. Beskytter og imprægnerer også tekstil i kabinen. Forhindrer tilsmudsning og fugt i sæder og polstring af stof og alcantara, tæpper m.v. Farveløs og derfor egnet til alle farver tekstil. Inkluderer SONAX påføringssvamp til ensartet påføring. Art. Nr Vinyl og kunststofkalecher (f.eks. Everlast kunststofkalecher, som på en engelsk klassiker) forsegles også med SONAX High- SpeedWax. Giver også tydelig farveopfriskning og tilmed særlig lang beskyttelse mod snavs og deraf efterfølgende lettere renholdelse.

12 12 Kabine Ruderengøring Rene ruder er en nødvendighed for at opretholde sikkerhed og i bogstavelig forstand gennemskuelighed. Kampen mod insektsrester, vejsnavs og trafikfilm lykkes kun optimalt med et virkeligt funktionelt og effektivt produkt, der fjerner urenhederne problemløst, uden at klistre. SONAX RudeRens er et produkt der gennem mange år har høstet anerkendelse, udover at give brilliant rene ruder, skader det heller ikke kunststof. Selv i husholdningen er det kendt for at give optimalt resultat. Brug altid 2 klude med stor sugeevne til ruderengøring: Én klud til påføring og fordeling og én til aftørring. Så bliver ruderne helt rene. F. eks.: Art. No Art. Nr Tensider på SONAX RudeRens basis af dyrkede råstoffer FOSFATFRI Til inde og ude. Fjerner insektrester og vejsnavs fra bilens ruder og lygter. Fjerner fedtfilm og nikotinafsætninger på ruder og spejle i kabinen. Læderrengøring & Læderpleje Specielt i nyere biler og i veteraner gør en velplejet og patineret læderpolstring interiøret til noget ganske særligt, under forudsætning af, at pleje foretages regelmæssigt og med effektive og skånsomme produkter. Læder er robust naturhud, som belastes væsentlig hårdere i bilen end i hjemmet. Voldsomme temperaturskift, stærk solskin, snavsafsætninger, øget slid ved ind- og udstigning osv. Dette er hård kost for bilens læderpolstring. Siden 1980érne er læderpolstring til biler blevet lakeret i flere lag. Tidligere blev læderet garvet og var dermed ægte naturhud. Læderpleje i bilen har dog kun meget lidt tilfælles med hudpleje. Hvad selv passionerede bilentusiaster ofte glemmer er bl.a., at bilens læder behøver hyppig pleje og bør rengøres oftere. Årsagen: På mørk polstring er snavs ikke så synligt, men netop snavs i prægestrukturen og ved syninger virker slibende som fint sandpapir og øger derfor nedslidningen af læderet væsentligt. Uden regelmæssig rengøring vil læderet også føles unaturligt, og det vil udvikle en ubehagelig lugt. Regelmæssig pleje opretholder det naturlige look og bid, og gør sit til, at læderet beholder sin karakteristiske duft. Ved lyst læder er rengøringen et særligt vigtigt punkt, og af afgørende betydning for at undgå et permanent nusset udseende og misfarvning.

13 Kabine 13 Art. Nr SONAX LæderPleje er udviklet til såvel historisk, naturgarvet læder som til de moderne, lakerede lædertyper. Produktet sikrer hurtig og grundig rengøring, uden at gøre læderet hårdt eller udtørre det. Plejeindholdsstoffer af høj kvalitet giver læderet en høj grad af beskyttelse udover rensevirkningen. Resultatet: En smidig, blød læderoverflade med naturlige egenskaber og udseende. Perforeret læder (f.eks. sæder med sædevarme) eller meget strukturerede læderflader rengøres effektivt med LeatherCare Foam. SONAX Xtreme LeatherCareFoam NanoPro Silikonefri specialprodukt til rengøring og pleje af ny og gammel læderpolstring i bilen. Fjerner snavs, olie, fedt og giver læderet sin oprindelige smidighed. Den behandlede overflade bliver ikke glat, men får igen sine naturlige egenskaber. Kostbar Carnaubavoks og ægte bivoks sørger for fremragende beskyttelse. Skummet er også egnet til sæder med sædevarme og til perforeret læderpolstring. Med læderduft og UV-beskyttelse, egnet til alle farver glatlæder. Ved stærk tilsmudsning eller groft struktureret læder anbefales det, at der først benyttes en blød børste. Når situationen kræver en særlig indsats, kan man med fordel benytte en børste. Godt nok er det hurtigere med en klud, men det mest genstridige snavs gemmer sig let i strukturen. En børste fjerner langt bedre snavs ved syninger og samlinger. Art. Nr Art. Nr SONAX MicroFiberPlejePude letter brugen af SONAX læderplejeprodukter og sørger for et særlig grundigt plejeresultat. SONAX MicroFiberPlejePude

14 14 Kabine Polster & tekstiler Ved polster, tæpper og tekstiler gælder det samme som ved læderpleje: Det væsentlige er regelmæssig rengøring, for i ru strukturer og overflader med luv, er det særdeles vanskeligt at fjerne snavs og pletter på grund af stoffets absorberingsevne. Rengøring af loftbeklædning, indvendig beklædning, cockpit, sædepolstring og tæpper klares let og ukompliceret med SONAX Xtreme KabineRens i den praktiske pumpeforstøver. Samtidig giver det en behagelig duft i kabinen. Til pleje og rengøring af sarte tekstiler har SONAX udviklet Xtreme Tekstil&AlcantaraRens, der egner sig til løbende rengøring, farveopfriskning og til helt konkret at fjerne pletter og lugt. Også på ømfindlig Alacantara. SONAX MicrofiberPuden er et praktisk hjælpemiddel, der er speciel nyttig i kabinen. Art. Nr SONAX Xtreme Tekstil&AlcantaraRens Renser grundigt og skånsomt alle tekstiler i kabinen som sæder, polster, beklædning, loftsbeklædning, tæpper, sædeovertræk og alcantarapolstring. Samtidig eliminerer lugtfjerneren i produktet hurtigt og effektivt ubehagelig lugt fra tobak og dyr, og efterlader en behagelig frisk duft. Fjerner selv hårdnakkede pletter som fra chokolade, is, coca cola, kaffe, ketchup m.m. Frisker farven op og efterlader ikke skjolder. Art. Nr SONAX Xtreme KabineRens SONAX Xtreme Kabine Rens er et universal, særdeles effektivt rengøringsmiddel til hele kabinen. Sammensætningen af produktet er afstemt efter materialerne i kabinen. Selv hårdnakket snavs på beklædning, sædepolstring og loftsbeklædning fjernes grundigt og skånsomt. Tilmed efterlader produktet en behagelig frisk duft i bilen. Man undgår farveforskelle ved at rengøre hele flader. Også her er en blød børste en stor hjælp og med til at optimere resultatet. Art. Nr

15 Kabine 15 Kunststof i kabinen Art. Nr Art. Nr Kunststof er det mest anvendte materiale til interiør-udstyr i kabinen og har været det i årtier. I nogle fabrikater, fra 70érne og 80érne, består hele interiøret udelukkende af kunststof og kunstlæder. Kunststof kræver grundig og velgennemtænkt pleje. Også her gælder: Rengøring er vigtigere end den ofte velmente pleje. For nyere biler og veteraner drejer det sig om régenerering af særligt udsatte kunststof-komponenter. I stedet for naturlig farve og den oprindelige mat-optik er mange interiører tilfedtede, glinsende og med et kedeligt udseende. Også her tilbyder SONAX flere produkter: Ønsker man rengøring uden kunstig glans og med fremhævet struktur i kunststofog kunstlæder er SONAX Xtreme CockpitPleje Mat det rette valg. Udover optisk korrekt finish modvirker det også tilsmudsning. Det indeholder hverken opløsningsmidler eller silikone. SONAX Xtreme CockpittPleje Mat effekt Til skånsom rengøring af samtlige kunststofoverflader i kabinen. Forsegler udsat og belastet kunststof i både nyere biler og veteraner. Tilfører ikke kunstig glans og opretholder således strukturen i eks. instrumentbrætbeklædning og kunststofpolster. Virker støvafvisende og beskytter mod tilsnavsning. En mat-finish, der modvirker generende reflekser i forruden. Produktet er også velegnet til rengøring og pleje af kunstlædersæder. Fri for silikone og opløsningsmiddel. På kraftig tilsmudsede overflader anbefales det samtidigt at gøre brug af en blød børste. SONAX Microfiber Pude Sikrer en mere ensartet påføring af kunststofplejemiddel i kabinen (f.eks. cockpit) og bidrager derved til et bedre resultat. Den lille lomme og den specielle form gør det let at nå selv vanskeligt tilgængelige steder med puden. Art. Nr Hvis instrumentbord og kunststofelementer skal glinse intenst, benyttes SONAX CockpitPleje.

16 16 Udvendig pleje Fælge & dæk Art. Nr Flotte fælge er rigtige blikfangere, men samtidig de mest udsatte dele på bilen: Aggresivt bremsestøv, varmeudvikling ved opbremsning, vejsnavs, vejsalt og hårdnakket tjære er nogle af fælgfjenderne. Ofte opstår der allerede efter kort tid forandringer eller skader på fælgen. Til regelmæssig rengøring af nye- og veteranfælge, med ømfindtlig bremseteknik og sårbare fælgoverflader, kræves der en skånsom produktsammensætning. Et absolut topprodukt til opgaven er SONAX Xtreme FælgRens: Syrefri med optimal rengøringseffekt og hurtig virkning. Herved klares den ellers besværlige og tidkrævende fælgrengøring i en håndevending. Det skåner både fælge og ryg! Pleje af dækkene sætter prikken over i ét mht. hjulenes udseende. Dybsorte dæksider er et MUST ved veterankonkurrencer. SONAX Xtreme DækGlansGel er et velgennemtænkt produkt, der i modsætning til sprays, kan anvendes uden spild, og samtidig beskyttes dækket. SONAX Xtreme DækGlansGel Produktet giver dæk en ultimativ, original mættet våd-optik. Den nye gel-formel plejer og beskytter samtidigt dækket mod krakelering og afblegning. Påføring forgår let og ukompliceret med påføringsvamp uden unødigt forbrug eller stænk på fælge og lak. Holder flere uger. Også velegnet til hvide dæksider.

17 Udvendig pleje 17 Art. Nr Art. Nr SONAX Xtreme FælgRens Skånsomt rengøringsprodukt til letmetal og stålfælge, forkromede og højglanspolerede. Fjerner hurtigt hårdnakket snavs som fastbrændt bremsestøv, olie, gummirester og aggressivt vejsnavs. Den ekstremt skånsomme, syrefrie formel med innovative virkestoffer sørger for et top-resultat i en håndevending, selv på plejekrævende trådhjul. Angriber med sikkerhed hverken fælgoverflade, hjulbolte eller bremsekomponenter. SONAX FælgRensebørste Absolut anbefalelsesværdigt hjælperedskab til grundig og skånsom fjernelse af svært tilgængeligt snavs på letmetal- og stålfælge. Ideel i kombination med SONAX FælgRens. Til efterpolering af de rengjorte fælge er SONAX MicrofiberKlud Udvendig fremragende. Microfiberens tykke og tætte luv giver fælgene en perfekt glans. Art. Nr Tørbremsning umiddelbart efter fælgrengøring/vask er meget vigtigt. Det modvirker fastsiddende bremseklodser og korrosion på bremseskiverne, ikke mindst i de situationer hvor bilen ikke benyttes i længere tid efter vask.

18 18 Udvendig pleje Udvendig kunststof Brugen af udvendig kunststof på bilen accellerede stærkt fra 1970 til 90 i form af store kofangere, fenderlister på døre, skærmudskæringer, spoilere m.v. Med årene bliver disse komponenter hårde og afblegede som følge af UVstråling, varme, vejsalt og andre miljøpåvirkninger. Det får dem til at se kedelige ud. SONAX Xtreme KunstofGel Udvendig frisker dem op med fornyet farvedybde og finish. Selv efter længere tids manglende vedligeholdelse. Chrom Crom fremhæver karosseriets linier, virker elegant og markerer stilen. Til crompleje anvendes ofte aggressive husholdningsprodukter eller kraftigt slibende pudsemidler, der ofte giver et helt modsat resultat: En mat og ru overflade og et unødigt slid på det ofte tynde cromlag, der således bliver høvlet af. SONAX Crom&Metalpaste renser og polerer anløbne cromdele til højglans, uden at skade materialet. Art. Nr SONAX PolerFiberKlude Art. Nr Art. Nr Tyk og blød kvalitet. En ideel hjælper til strålende resultater på kunststof- og cromkomponenter. Skåner overfladen og ridser ikke. Kludens struktur øger effektiviteten af SONAX produkterne. Genbrug: Vask og anvend igen og igen. 15. stk. /pose Art. Nr Forsegl udvendigt kunststof med SONAX Xtreme Kunststof Gel Udvendig, inden lakpleje. Herved kan polerrester aftørres uden besvær efter polerarbejdet. SONAX Xtreme KunststofGel Udvendig Plejer ulakeret kunststof på bilen, f.eks. kofangere, fenderlister, spoilere m.v. Gelen trænger ind i kunststofstrukturen og giver langvarig beskyttelse og konservering. Den behandlede overflade får en tydelig farveopfriskning med dyb, mættet finish. Ideel til dæk og gummikomponenter. Farveløs og derfor optimal på alle farver. SONAX Chrom- & AluPaste Polermiddelholdig plejepasta til ulakerede metaller. Fjerner korrosion, anløbne og matte steder på crom, aluminium, messing, kobber, m. fl.. Konserverer og beskytter den behandlede flade med en usynlig beskyttelsesfilm. SONAX HighSpeedwax kan med fordel anvendes til behandling af vinyltag, som f. eks. mange amerikanske og tyske biler fra 70érne og 80érne er udstyret med. Art. Nr

19 TIPS 19 Service & pleje Art. Nr Art. Nr Velholdt til mindste detailje SONAX tilbyder ikke kun fremragende produkter til pleje og vedligeholdelse af lak, kabine mv. Innovative produkter til teknik og motor fuldender SONAX programmet, og gør det dermed lettere at opnå en langsigtet beskyttelse, også hvad angår teknikken. SONAX Blyerstatning SONAX LåsePleje Til alle benzinmotorer, der ikke må køre på blyfri benzin. Smører og beskytter ventilerne mod slid og erstatter blyets smøreevne. Sørger for optimal motoreffekt og forebygger motorskader. Smøre- og plejeolie. Gør dørlåsen og andre låse let bevægelige med optimal funktion. Plejer, smører og beskytter mod rust og fugt uden at fedte. Optør tilfrosne låse. Til bil og husholdning. Farveløs. Art. Nr Et effektivt kontakt-, glide- og smøremiddel på nanobasis. Trænger ind og fortrænger vand. Fjerner knirke- og gnavelyde. Smører bevæglige dele. Løser fastrustede skruer, møtrikker og bolte. Forhindrer krybestrøm i elektriske systemer og smører. Beskytter blankt metal mod fugt og korrosion. SONAX MoS 2 Olie

20 Gennem mere end 60 år har SONAX været specialist i bilpleje med system! Egen forskning og udvikling, innovative produkter og vore serviceteknikeres mange års erfaring med brugen af produkterne, giver dig stor sikkerhed for optimal beskyttelse og pleje af bilen, uanset om den er nyere eller veteran. VZ-0/ / DK-Generalagent: Handelsfirma Finn Jensen Strandpromenaden 6A 8700 Horsens Tlf.:

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

2009 Winning Car Care w w w. s o n a x. d k w w w. s o n a x. d k

2009 Winning Car Care w w w. s o n a x. d k w w w. s o n a x. d k 2009 Winning Car Care www.sonax.dk Overbevisende bilpleje til Formel1 og dig Sortiment og kvalitet Gennem mere end 50 år har udviklet et omfattende program af højkvalitets-bilplejeprodukter. Det omfatter

Læs mere

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden Kabinen Sådan gør du: Kabinen er et godt sted at starte når du vil gøre din bil ren, så kan den nemlig tørre, mens du vasker og polerer resten af bilen. Tørre! ja for der skal noget fugt til, for at få

Læs mere

ET FLOT LOOK GIVER EKSTRA KØREGLÆDE.

ET FLOT LOOK GIVER EKSTRA KØREGLÆDE. Originalt BMW tilbehør Bilplejeprodukter Ren køreglæde ET FLOT LOOK GIVER EKSTRA KØREGLÆDE. Pleje af lak og fælge: garanti for glans. Forruderengøring: fokus på et godt udsyn. Kabinepleje: skønhed kommer

Læs mere

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms.

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Prisliste 2015 Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Alle vores priser er vejledende idet vi ønsker at give individuelle priser på hver enkel bil. Hvorfor

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

Vedligeholdelse stole & borde

Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole & borde Vedligeholdelse stole Møbelstoffer Uld er grundet sin elasticitet, slidstyrke og snavs afvisende egenskaber, en af de bedste råvarer til møbeltekstiler. Desuden indeholder

Læs mere

KOMPLET & bilplejeprogram. SONAX Profiline 2009. Giver bedre økonomi når du klargør nye biler, brugte biler og kundebiler. www.sonax.

KOMPLET & bilplejeprogram. SONAX Profiline 2009. Giver bedre økonomi når du klargør nye biler, brugte biler og kundebiler. www.sonax. KOMPLET & professionelt bilplejeprogram SONAX Profiline 2009 Giver bedre økonomi når du klargør nye biler, brugte biler og kundebiler. www.sonax.dk Vælg en stærk samarbejdspartner! Vi kan levere det hele:

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

AUTOPOLERING MED DE BEDSTE PRODUKTER FRA BERNER

AUTOPOLERING MED DE BEDSTE PRODUKTER FRA BERNER AUTOPOLERING MED DE BEDSTE PRODUKTER FRA BERNER Lakkens opbygning I tidligere tider var bilers overflade den farvebærende overflade. Sådan er det ikke længere. Siden starten af 80 erne har såkaldte clear-coats

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

35 W122 Kobber spray 400 ML

35 W122 Kobber spray 400 ML Det smører og beskytter elementer, der er i kontakt med støv, pulver, snavs, olier og fedtstoffer. Det indeholder ingen silikone, og lægger et usynligt lag. Det beskytter mod korrosion, fugtighed, benzin,

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Oliering og Pleje af Trægulve

Oliering og Pleje af Trægulve Oliering og Pleje af Trægulve 1. Oliering - nylagte ubehandlede massive trægulve 2. Plejeoliering - nylagte fabriksolierede trægulve 3. Plejeoliering eksisterende olierede trægulve 4. Rengøring og vask

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE

GULVE DER FORBLIVER FLOTTE GULVE DER FORBLIVER FLOTTE Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påføring og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL ELASTISKE GULVE Perfekt tilpasset til dine

Læs mere

Prisliste gældende fra Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms.

Prisliste gældende fra Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Prisliste 2016 Prisliste gældende fra 01.03.2016 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Alle vores priser er vejledende idet vi ønsker at give individuelle priser på hver enkel bil. Hvorfor

Læs mere

Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning

Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning Rengørings- og vedligeholdelsesvejledning www.biga.dk Rengøringsog vedligeholdelsesvejledning Indvendig rengøring af skabskorpus og hylder. Rengøres bedst med husholdningens sædvanlige vandopløselige rengøringsmidler

Læs mere

Prishæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Efterår

Prishæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Efterår Prishæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Efterår 201 2 Hos Syddansk Bilpleje kan du få din bil fornyet så og sige. Er din lak blevet grå og mat eller har den fået skygger og hologrammer? Er du

Læs mere

Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår

Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår 201 3 Hos Syddansk Bilpleje kan du få din bil fornyet så og sige. Er din lak blevet grå og mat eller har den fået skygger og hologrammer? Er

Læs mere

træplejesystem Gulvbehandling indendørs

træplejesystem Gulvbehandling indendørs træplejesystem Gulvbehandling indendørs Grund- og færdigoliering Vælg produkt Med Junckers GulvOlie plejer du ikke alene dit gulv på allerbedste måde, du tilfører også gulvet glød, dybde og slidstyrke

Læs mere

Autobranchens totalleverandør af miljøvenlige pleje- og rengøringsmidler

Autobranchens totalleverandør af miljøvenlige pleje- og rengøringsmidler www.vibeautokemi.dk Autobranchens totalleverandør af miljøvenlige pleje- og rengøringsmidler Vibe Autokemi ApS (grundlagt i 1982), leverer topprofessionelle bilplejeprodukter og rensevæsker til autoforhandlere

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

MAX WAX BILPLEJE PRODUKTER

MAX WAX BILPLEJE PRODUKTER MAX WAX BILPLEJE PRODUKTER NITRAM OIL A/S PLANTAGEN 28 OSTED 4320 Lejre TLF. 46 49 62 00, E- MAIL info@nitramoil.dk En præsentation af firmaet bag MAX WAX PRODUKTERNE har siden september 1990 været præsenteret

Læs mere

GULVRENOVERING+ VEDLIGEHOLDELSE. BECO TREAT APS Horsens (Denmark)

GULVRENOVERING+ VEDLIGEHOLDELSE.  BECO TREAT APS Horsens (Denmark) GULVRENOVERING+ VEDLIGEHOLDELSE A N B E F A L E D E OVERFLADER Ingen overflader er mere udsatte end industrigulve. De eksisterer i flere udgaver, såsom glittede overflader, polerede, epoxy malede og mange

Læs mere

beskyt din nye bil og investering eji)

beskyt din nye bil og investering eji) beskyt din nye bil og investering le eji) TM~ Bevar glæden ved din nye investering længere... J Det er en spændende tid at skulle købe ny bil. Men hvad er det, der er så fantastisk ved at være bilejer?

Læs mere

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Den bedste gave til din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Hvorfor skal jeg rustbeskytte...? Så din bil kan klare det danske klima. Undgå rustangreb og få optimal

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

Din guide til lædermøbler

Din guide til lædermøbler Din guide til lædermøbler Vælg læder efter livsstil Lædermøbler er fantastiske. Betrukket med et af naturens egne materialer indtager de rummet med deres naturlige glød. Forelskelsen sker hurtigt og umiddelbar,

Læs mere

Oppolering af autolak (stærkt forvitret)

Oppolering af autolak (stærkt forvitret) Nr. 503 Oppolering af autolak (stærkt forvitret) A Beskrivelse Lakoverfladen bliver med årene mere og mere glansløs og mat (ca. 6-8 år), hvis lakken ikke plejes tilstrækkeligt. Det skyldes, at pigment-

Læs mere

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Højtryks kompaktlaminat 3. Vejrbestandig flet 4. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie

Læs mere

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT

DURA-BRIGHT. WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT DURA-BRIGHT WHEELS Flot udseende nem vedligeholdelse DURA-BRIGHT Alcoa Dura-Bright EVO wheels Næstegenerationsbehandling fra Dura-Bright med endnu bedre overfladebeskyttelse. Alcoa tilbyder dig hermed

Læs mere

NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET

NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET NATURLIGE GULVE SOM BEVARER UDSEENDET Dr. Schutz betyder langvarig beskyttelse, let påing og derfor mere glæde af dit gulv. Dr. Schutz - et brand af DEN BEDSTE PLEJE TIL LAKEREDE TRÆ- & KORKGUVLE Vedvarende

Læs mere

VTK INDUSTRI. VTK Industriserien er produkter udviklet specielt til autoværksteder og til maskinproduktioner, som kræver speciel rengøring og pleje.

VTK INDUSTRI. VTK Industriserien er produkter udviklet specielt til autoværksteder og til maskinproduktioner, som kræver speciel rengøring og pleje. AUTOSHAMPOO MAGICA UNIVERSAL INSEKTRENS VTK Industriserien er produkter udviklet specielt til autoværksteder og til maskinproduktioner, som kræver speciel rengøring og pleje....byder velkommen til en ren

Læs mere

HÅNDRENS & BESKYTTELSE

HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅNDRENS & BESKYTTELSE HÅND BESKYTTELSE HAND PROTECT LOTION PRODUKTKODE 871 Beskyttelse før arbejdet Cremen ligger en barriere på huden og forhindrer skadelige stoffer i at trænge gennem huden. Gør det

Læs mere

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601

Vedligeholdelses Manual. www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Vedligeholdelses Manual dk www.kompan.com Copyright KOMPAN A/S 201601 Tillykke med valget af dit KOMPAN INDOOR produkt Du har valgt et produkt af høj kvalitet, som vil modstå års problemfri brug ved korrekt

Læs mere

Tillægsvejledning. Linolie

Tillægsvejledning. Linolie Tillægsvejledning Linolie September 2015 1 Linolie på Dinesen gulve Douglas, Pine, Oak Dinesen planker leveres altid ubehandlede og skal efter lægning afslibes og grundbehandles. Det er vigtigt at overveje

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

Svanemærkede produkter 2014

Svanemærkede produkter 2014 Svanemærkede produkter 2014 Svane Håndopvask 100-500 Anvendelse: Til manuel opvask og lettere rengøring. Egenskaber: Opløser fedt og snavs. ph: ca. 7,0 i koncentrat Vægtfylde: ca. 1,02 g/ml Varenr.: 4000...12x1

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN Version 1. gældende pr. 0.09.01 www.fleggaard-leasing.dk 0 Forord Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndig

Læs mere

Brugervejledning, drift og vedligehold

Brugervejledning, drift og vedligehold Brugervejledning, drift og vedligehold Triplan fuldglasvægge (TP Lite, TP Lite Twin, TP Acoustic) MATERIALER OG OVERFLADER Vægtype: Glas: Fuldglasvæg. Glas monteret i aluminiumsprofiler fuget eller samlet

Læs mere

ELECTRO / BRAKE CLEANER ProduKTKode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER ProduKTKode 350 INDUSTRI RENGØRING ANTOL 24 ProduKTKode 803 Kraftfuld afrenser Professionel afrenser med hurtigt virkende emulgatorer. Høj opløsningsevne. Kan absorbere op til 5 gange volumen af smøremidler, fedt og snavs.

Læs mere

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG

DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG DRAFTLINE - RENGØRING AF FADØLSANLÆG Hvad er Draftline? Draftline er et rengøringsmiddel til fadølsanlæg. Det er basisk og opløser meget effektivt organiske stoffer, fx belægninger inde i en ølslange.

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen

Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Mercedes-Benz Finans, Postboks 132, 0900 Købehavn C. En del af Daimler-koncernen Returnering og slutinspektion af din bil Information og tips Fair og gennemskuelig: Vores vurdering af din bil. Med denne

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse af møbler

Pleje og vedligeholdelse af møbler Pleje og vedligeholdelse af møbler Behandlings- og vedligeholdsvejledning For at få optimal glæde af dit møbel er det vigtigt, at denne vejledning gennemlæses. Vi gør opmærksom på, at Andersen s produktgaranti

Læs mere

Den store fælge guide

Den store fælge guide 1 Den store fælge guide Hos Bigwheels.dk er vi både eksperter og nørder når det kommer til dæk og fælge. Her i den store fælge-guide kan du læse næsten alt hvad der er at vide om fælge lige fra gode køberåd,

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

195,00 585,00. Værkstedernes Indkøbsforening. Deluxe saks cykelholder. Bremserør 3/16'' i 2x25 mtr. rulle. Kr. Kr.

195,00 585,00. Værkstedernes Indkøbsforening. Deluxe saks cykelholder. Bremserør 3/16'' i 2x25 mtr. rulle. Kr. Kr. Værkstedernes Indkøbsforening Bremserør 3/16'' i 2x25 mtr. rulle 2 rl. med 25 mtr. kvalitets kobberrør, dimension 3/16 Super stærk pris! Se flere størrelser på www. cadkat.dk Deluxe saks cykelholder Ophæng

Læs mere

Til fagfolk. Produkter til Rengøring og pleje

Til fagfolk. Produkter til Rengøring og pleje R Til fagfolk Produkter til Rengøring og pleje PCI produkter til rengøring, pleje og beskyttelse Keramiske fliser, natursten og andre overflader i boligen stiller særlige krav til rengøring og vedligehold.

Læs mere

Udvikling af rengøringsløsninger til transportsektoren

Udvikling af rengøringsløsninger til transportsektoren Udvikling af rengøringsløsninger til transportsektoren Mere end hundrede års erfaring med rengøring 2 Hvorfor Vikan? Vikans erfaring og praktiske tilgang har givet os et uovertruffet ry som leverandør

Læs mere

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv

Dansk Gulvpleje. Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum. Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Dansk Gulvpleje Tæpper Flisegulv Nålefilt Profilgulv Anti-Skrid Linoleum Stengulv Trægulv Professionel pleje af: - Gulvtæpper - Trægulve - Stengulve - Betongulve - Linoleum Dansk Gulvpleje Stenbukvej 65

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse af møbler

Pleje og vedligeholdelse af møbler Pleje og vedligeholdelse af møbler Behandlings- og vedligeholdsvejledning For at få optimal glæde af møblet er det vigtigt, at denne vejledning gennemlæses. Vi gør opmærksom på, at Brødrene Andersens produktgaranti

Læs mere

System information. PercoTop. Metalliske materialer og deres forbehandling inden lakering Del 2.

System information. PercoTop. Metalliske materialer og deres forbehandling inden lakering Del 2. System information. PercoTop Metalliske materialer og deres forbehandling inden lakering Del 2. Kun til erhvervsmæssigt brug. I-System-datablad nr. DK / SYS_PT950.9 / 00 An Axalta Coating Systems Brand

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

California Forhandlermonteret ekstraudstyr. Volkswagen Ribe. Anhængertræk Excl. montering Incl. montering

California Forhandlermonteret ekstraudstyr. Volkswagen Ribe. Anhængertræk Excl. montering Incl. montering Anhængertræk Excl. montering Incl. montering Anhængertræk aftageligt Til biler med anhængertræk-forbedredelse 7H0092155A (*) Pris kr. 5.939 Pris kr. 7.726 Anhængertræk aftageligt Til biler uden anhængertræk-forbedredelse

Læs mere

up! Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ribe Alufælge og komplethjul Excl. montering Incl. montering

up! Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Ribe Alufælge og komplethjul Excl. montering Incl. montering Alufælge og komplethjul Excl. montering Incl. montering Sommer-komplethjul 15", Waffle 185/55 R15 82 H, Continental Premium Contact 5 1S0073125 8Z8 Pris kr. 6.999 Pris kr. 6.999 Elektrisk udstyr Excl.

Læs mere

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK

NATURAL ACTIVE INGREDIENTS. The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS. create & complete YOUR LOOK The book of secrets The HD collection PROFESSIONAL HIGH DEFINITION PRODUCTS NATURAL ACTIVE INGREDIENTS create & complete YOUR LOOK wave defining fluid/medium-strong hold Ideel til at skabe, understrege

Læs mere

UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS

UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS UNIVERSALRENGØRINGSPRODUKTER, GULVVASK OG GRAFFITIRENS Promild universalrengøring, Universalrengøring til rengøring af alle overflader, der tåler vand. Opløser fedt og snavs. ph: 10,2 1 l - uparfumeret

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader LASTRUM På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE Tips til vedligeholdelse og rengøring af Sofakompagniets møbler

PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE Tips til vedligeholdelse og rengøring af Sofakompagniets møbler PLEJE & VEDLIGEHOLDELSE Tips til vedligeholdelse og rengøring af Sofakompagniets møbler 1 Januar 2017 INDHOLD Tips til polstermøbler... 4 Materialer & imprægnering... 10 Læder & vedligehold... 12 Tekstiler

Læs mere

1 - Lys på campingvognen

1 - Lys på campingvognen 1 - Lys på campingvognen Du kender det sikkert pæren er lige skiftet men alligevel virker baglyset ikke! Typisk er der tale om en bagatel en smule ir på polskoene eller på pærens fatning. Når vognen står

Læs mere

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE

DAMPRENSERE. Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE DAMPRENSERE Helt rent uden kemi HOMELINE DAMPRENSERE 6 DAMRENSERE PT_LOREM IPSUM HVORDAN DOLOR VIRKER SED DE HELT RENT UDEN KEMI Hemmeligheden bag rengøring med damp er baseret på en kraftfuld kombination

Læs mere

1400 Tank kapacitet l. 1,2 Maks. damptryk bar. 3 Vægt uden tilbehør. 3,4 Mål (L x B x H) mm. 360 x 190 x 290

1400 Tank kapacitet l. 1,2 Maks. damptryk bar. 3 Vægt uden tilbehør. 3,4 Mål (L x B x H) mm. 360 x 190 x 290 SC 1122 Med en damprenser sparer du ikke kun vand og rengøringsmidler, men også masser af tid. Du kan gøre de fleste rengøringsjobs på den halve tid med samme resultat, måske endda bedre. Da damprenseren

Læs mere

PLEJEANVISNING DE BEDSTE RÅD TIL PERFEKT GULVPLEJE

PLEJEANVISNING DE BEDSTE RÅD TIL PERFEKT GULVPLEJE PLEJEANVISNING DE BEDSTE RÅD TIL PERFEKT GULVPLEJE 2 HURTIG, NEM, NATURLIG: SÅDAN PLEJER MAN GULVE I DAG. Korrekt gulvpleje - på en enkel måde! Korrekt gulvpleje opretholder værdien på dit flotte gulv

Læs mere

Drift og vedligehold. Drift og vedligehold. LIP Klinkerens. LIP Klinkevask. LIP Klinkeolie VÅDRUMSPROJEKTERING

Drift og vedligehold. Drift og vedligehold. LIP Klinkerens. LIP Klinkevask. LIP Klinkeolie VÅDRUMSPROJEKTERING Ved aflevering/overdragelse af det samlede byggeprojekt til bygherren er det normalt, at bygherren modtager et samlet drifts- og vedligeholdelsesmateriale med alle nødvendige oplysninger om bygningens

Læs mere

Foodmax Silicone Spray

Foodmax Silicone Spray Foodmax Silicone Spray NSF-H1 registreret til fødevare-, drikkevare- og emballage industrien og m.m. Foodmax Silicon Spray er et siliconebaseret produkt, anti-klæbende og smørende, med meget høj temperatur

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C.

LÆGNINGSVEJLEDNING. LÆGNINGSTEMPERATUR Den ideelle lægningstemperatur er 20 og skal være inden for et interval fra 15 C til 28 C. Vi anbefaler at læse følgende lægningsvejledning for ikke at glemme noget og for at drage fuld nytte af dit gulv i mange år. ANVENDELSE LÆGNINGSVEJLEDNING BRUG Gulvbelægning som udelukkende er beregnet

Læs mere

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter.

CombeeWorx Home. Sortiment Skridsikring & Plejeprodukter. CombeeWorx Home Skridsikring & Plejeprodukter Sortiment 2017 www.combeeworx.com Unikke kemiske produkter CombeeWorx kemiske skridsikringsprodukter Med CombeeWorx Home skridsikring får du en nem, hurtig

Læs mere

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements.

I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. elements elements I mange år har vi stolet på naturens elementer til at nære og beskytte os. Med videnskabens hjælp kan du nu stole på vores Elements. Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden

Læs mere

COMPACTION A/S Holte 4541 1133 Fredericia 7594 4222

COMPACTION A/S Holte 4541 1133 Fredericia 7594 4222 VASKESVAMP MED SHAMPOO OG VOKS Kungs shampoosvamp med voks er fremstillet af et materiale af meget høj kvalitet der betyder, at svampen kan tåle olie, fedt og benzin. Indholdet af shampoo og voks i svampen

Læs mere

Smukt at se på perfekt at gå på!

Smukt at se på perfekt at gå på! NY! t H e F L o o r Smukt at se på perfekt at gå på! Den nye DLW Linoleum med LPX overfladebehandling. Et frisk, klart udseende nemt at rengøre og hurtigt at vedligeholde. Den nye LPX overfladebehandling

Læs mere

Produkter SC 5.800 C. Tekniske data

Produkter SC 5.800 C. Tekniske data Produkter SC 5.800 C Gul Premium damprenser. Med et damptryk på 4,0 bar, 1.800 W varmekapacitet og løbende genopfyldelig rentvandsbeholder samt VapoHydro funktion og valgfri strygefunktion Standard tilbehør:

Læs mere

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk

ALTAN VEDLIGEHOLD. KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk 2015 KONTECH ALTANER Hammerholmen 48A 2650 Hvidovre www.kontech.dk info@kontech.dk Indledning 10 gode altanråd Ståldele Aluminiumsdele Fiberbetongulve Glas Hårdttræsgulve Håndliste i hårdttræ Underbeklædning

Læs mere

Det eneste komplette program af rengøringsredskaber, der dækker alle rengørings opgaver indenfor den professionelle transportsektor.

Det eneste komplette program af rengøringsredskaber, der dækker alle rengørings opgaver indenfor den professionelle transportsektor. 1 Det eneste komplette program af rengøringsredskaber, der dækker alle rengørings opgaver indenfor den professionelle transportsektor. Det brede udvalg af redskaber til rengøring og vedligeholdelse af

Læs mere

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk

Hyppige pletter. Besma International Chem a/s 2014. Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret. www.besma.dk Hyppige pletter Besma Rengøringsmidler. Pletfjerner ISO 14001 miljøcertificeret www.besma.dk Hyppige pletter Indhold: 1. Fedt og olie pletter 2. Fugleklatter 3. Insekter på loftet 4. Jord og græs pletter

Læs mere

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg

Postkasseanlæg i Topkvalitet. Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Vægmonteret anlæg Et væghængt anlæg kan monteres både ude- og indendørs og leveres med forskellige størrelser brevkasser, afhængig af vægplads og hvor mange lejligheder, der er i opgangen.

Læs mere

Produktinformation Skadessymptomer - bremseskiver

Produktinformation Skadessymptomer - bremseskiver Produktinformation Skadessymptomer - bremseskiver Indholdsfortegnelse Formål... s. 02 1.0 Monteringsfejl 2.0 Kørselsforhold 1.1... s. 03 1.2... s. 03 1.3... s. 03 1.4... s. 04 2.1... s. 04 2.2... s. 04

Læs mere

Drift og Vedligeholdelse Manual

Drift og Vedligeholdelse Manual Drift og Vedligeholdelse Manual 1. MANUAL TIL VEDLIGEHOLDELSE AF ALUFLAM PRODUKTER:... 3 2. ELEMENTER MED PULVERLAKERET OVERFLADE:... 3 2.1. Indendørs rengøring og vedligeholdelse:... 3 2.2. Udendørs rengøring

Læs mere

ALFRED PRIESS A/S DATABLADE

ALFRED PRIESS A/S DATABLADE PULVER- OG VÅDLAK EFTERSYN OG RENGØRING AF MALEDE OVERFLADER Vi anbefaler et eftersyn og rengøring af overfladen efter 1 år og alt efter tilstanden ved første eftersyn, igen hvert eller hvert andet år

Læs mere

up! Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg

up! Forhandlermonteret ekstraudstyr Volkswagen Viborg Alufælge og komplethjul Excl. montering Incl. montering Sommer-komplethjul 15", Waffle 185/55 R15 82 H, Continental Premium Contact 5 1S0073125 8Z8 Pris kr. 6.999 Pris kr. 6.999 Elektrisk udstyr Excl.

Læs mere

Brugsanvisning til Depend GelLack

Brugsanvisning til Depend GelLack Depend GelLack En ny generation af neglelak, der hærder i LED-lampe og giver et lakresultat, som holder i 2-3 uger. Depend GelLack er et nyt revolutionerende produkt, der er lettere at påføre end almindelig

Læs mere

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design.

X 2. Willab Garden AB forbeholder sig ret til at foretage ændringer i materialer, konstruktion og design. 7985DK Termotag 50 mm UV-bestandig polykarbonat med plastprofilsystem Willab Garden 2017-05 VIGTIGT! Læs hele monteringsanvisningen inden du påbegynder monteringen! Hvis anvisningerne ikke følges, fungerer

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre

HUSGUIDE. Den Sorte. Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt. Gør det selv - bedre Den Sorte HUSGUIDE INDEHOLDER NÆSTEN ALT HVAD DU SKAL VIDE FØR DU GÅR IGANG... Borup Tagtæt Borup Mur- & Sokkelasfalt/ Primer til Tagtæt Gør det selv - bedre FORBEREDELSE Fladen skal være rengjort for

Læs mere

nature caring clean ction softness pure

nature caring clean ction softness pure elements elements nature caring clean ction softness p pure pu nature carin Med over 60 års professionel frisørerfaring og viden i en hurtigt skiftende teknologisk verden har vi ledt efter en løsning,

Læs mere

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010

Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Farveplan Farvenumre samt anvendte produkter i forbindelse af badeværelsesrenovering 2010 Lofter: Backers Hvid Ekstra 5 Vægge: Scotte 20 Råhvid Træværk: Elegant Glans 40, RAL 9010 BECKERPLAST 5 EXTRA Beckerplast

Læs mere

CombiSystem 900. Beslagsystem til døre og vinduer PN COMBI 900. Nørregade 25 DK-9700 Brønderslev Tel: +45 96 45 56 56 www.pn-beslag.

CombiSystem 900. Beslagsystem til døre og vinduer PN COMBI 900. Nørregade 25 DK-9700 Brønderslev Tel: +45 96 45 56 56 www.pn-beslag. Nørregade 25 DK-9700 Brønderslev Tel: +45 96 45 56 56 www.pn-beslag.dk CombiSystem 900 Beslagsystem til døre og vinduer Teknisk manual Teknisk PN COMBI 900 manual COMBI 900 Index PN COMBI SYSTEM Side Omhandler

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016

SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016 SKADESKATALOG VEJLEDENDE AFLEVERING AF BILEN - VERSION 2016 FORORD Dette skadeskatalog skal fungere som vejledende retningslinjer for kunden og den fagkyndige, som gennemgår bilen. Det er den fagkyndiges

Læs mere