MADE IN GERMANY. SONAX bilplejesystem til nyere biler og veteraner.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MADE IN GERMANY. SONAX bilplejesystem til nyere biler og veteraner. www.sonax.dk"

Transkript

1 MADE IN GERMANY SONAX bilplejesystem til nyere biler og veteraner

2 2 Fra sølvpudsemidlet SONA til markedsleder indenfor bilpleje Det er mere end 60 år siden Manfred Hoffmann og hans far besluttede sig for at producere autopolish. De der i dag kender til SONAX og ved hvad virksomheden står for på området professionel bilpleje, kan dårligt forestille sig, under hvor små forhold virksomheden startede. Allerede i 1903 startede oldefaren til den nuværende ejer af SONAX med at udvinde kiseljord. Et mineral som indgik i mange rengøringsprodukter i datidens husholdning. Efter anden verdenskrig blev der udviklet et sølvpudsemiddel med navnet SONA, et navn som nogle måske endnu kan huske. Det oprindelige navn fik tilføjet et X som synonym for wax (voks). Den 11. maj 1949 blev SONAX firmanavnet registreret som producent af bilplejeprodukter. Man lagde kort og godt ud med fire SONAX sælgere, der kørte landet tyndt i hver sin fuldt læssede folkevogn. Ikke mindst den personlige kontakt med kunderne gav resultat. Det har ikke ændret sig frem til i dag. Den vigtigste grundsten i den internationale succes er tilfredse kunder. Gennem mere end 60 år har vore produkter være trofaste følgesvende hos bilister til renholdelse og pleje af de mobile skatte. For at gøre det let at opnå de bedste resultater på både nye og ældre køretøjer, præsenterer vi på de følgende sider en række produkter, der er særligt egnede til de forskellige opgaver.

3 3 Bilpleje sat i system I denne brochure har SONAX samlet de produkter og hjælpemidler, der anbefales til systematisk bilpleje, når der stilles de højeste krav til effektivitet og resultater. Det kommer dog ikke kun an på produkterne: Det er frem for alt vigtigt, at de benyttes i konsekvent rækkefølge, på den rette måde og under iagttagelse af de tips & tricks, der fører til målet: En bil der er perfekt plejet, og som tiltrækker nysgerrige blikke. Vores faglige viden vil vi gerne dele med dig, suppleret med nyttige tips & tricks, hvor der bruges SONAX produkter på ædle veteraner. God fornøjelse med gennemgangen af SONAX produkterne.

4 4 LAK Bilvask Art. Nr En grundig håndvask er særlig skånsom mod lakken og medfører ikke kun, at bilen får et umiddelbart rent og velplejet udseende. Resultatet danner også grundlag for alle de efterfølgende plejeopgaver. Brug af rent vand har en begrænset virkning, for først med en skånsom, ph-neutral og fosfatfri shampoo opløses fint snavs fuldstændigt. Uden at angribe lak og forsegling. For at det opløste og overvejende grovkornede snavs kan vaskes af uden fedtfilm og ridser, anbefales det at benytte en SONAX MicrofiberSvamp. Den har en blød, fyldig struktur, som kan opfange urenhederne i stedet for at køre dem rundt på lakken. Med hensyn til aftørring gælder det om at skynde sig. Specielt på varme dage er der stor risiko for, at vandet tørrer, og derved opstår der kalkpletter. Her hjælper et effektivt SONAX tilbehør: Det praktiske SONAX KunstlæderVaskeskind sparer tid og kræfter og gør samtidig bilvask lettere. SONAX GlansShampoo Koncentrat Perfekt, skånsom pleje begynder med valget af en god shampoo. SONAX GlansShampoo Koncentrat opbløder og løsner snavs, uden at påvirke voksbeskyttet lak. Er skånsom overfor både ny og ældre lak som følge af en særlig skånsom sammensætning. Egnet til rengøring af alle laktyper, gummi, kunststof, vinyl og glasfiberflader. Fosfatfri og p-h neutral. Art. Nr Med SONAX HighSpeedwax øges lakbeskyttelsen med en hurtig ind-i-mellem behandling: glans og lakbeskyttelse i én håndevending. Efter afskylning af shampooen med rent vand, sprayes der ganske enkelt et super tyndt lag HighSpeedwax på den endnu våde lak. Efterfølgende fordeles voksen ensartet med svamp. Umiddelbart efter aftørres med microfiberklud, så lakken står stribefri og helt blank.

5 LAK 5 Art. Nr Art. Nr Art. Nr SONAX InsektFjerner SONAX MicroFiberSvamp SONAX FlexiBlade Specialrens der fjerner hårdnakkede insektrester på glas, lak, crom og kunststofoverflader. Den nye sammensætning opbløder endnu hurtigere de indtørrede, hårde insektrester så en aftørring i de fleste situationer er tilstrækkeligt til at rengøre overfladen. Skånsom mod alle udvendige lak- og kunststoftyper. Ideel inden bilvask for optimal finish. Specielt vigtigt i sommermånederne. Svamp i maxi størrelse til særlig grundig og skånsom vask. Med to forskellige microfiber-sider: Én med lange fiberfrynser der rengør særlig skånsomt, har meget stor sugeevne, der øger skumdannelsen. Den anden side er glat og fjerner hård-nakket snavs. Fordele sammenlignet med en almindelig svamp: Takket være microfibre opfanges snavs, og bliver derfor ikke kørt yderligere rundt på lakoverfladen, med ridser til følge. Efter brug skylles svampen ren under den varme hane. Aftørringen af bilen efter vask kan være besværlig. Det ta r tid og har afgørende indflydelse på slutresultatet. De skånsomme, bløde silikonelameller tilpasser sig karosseriets former. Aftørring af et nyvasket karosseri forgår hurtig og uden kraftanstrengelse. Som følge af en reduceret friktion, sammenlignet med et lædervaskeskind, skåner SONAX FlexiBlade lak og forsegling og reducerer risikoen for kalkpletter under den ellers mere tidskrævende aftørring. SONAX FlexiBlade er et hjælpemiddel med forbavsende effekt. Art. Nr SONAX KunstlæderVaskeskind Med KunstlæderVaskeskindet spares der tid og arbejde med aftørring af karosseriet på vanskeligt tilgængelige steder: Det er blødt som et lædervaskeskind og har en sugeevne som en god bomuldsklud. Hurtig og skånsom mod lak og voksforsegling. Fjerner restvand på lakken. Resultatet: Stribefri, perfekt aftørret lak. Ideel sammen med FlexiBlade vandfjerneren.

6 6 LAK Forbehandling & Lak-régenerering SONAX Lakplejesystem Ikke plejet/ gammel lak Ikke plejet/ mat Lak Ny/ som ny Lak PRODUKT Lakforbehandling er det vigtigste punkt i bilplejeprogrammet. For her tilvejebringer man en sund, glat og blank lak. Med den geniale SONAX Xtreme Spray&Clay afhjælper man ru overflader og hårdnakkede urenheder på lakken og genskaber en ekstrem glat og blank lakoverflade. Hermed klares også alle efterfølgende lakplejetrin hurtigere og bedre. Og så får forseglingen tilmed en længere holdbarhed. Med de effektive og skånsomme polisher fjerner man dét, der får lakken til at se mat, ru, oxideret og kedelig ud. Ikke kun ridser, men også en oxideret lak og småætsninger påvirker udseendet og den måde lakken føles på. Kun en lak, der er ren og helt fri for sådanne urenheder, kan forsegles, opnå en lang holdbarhed og begejstre med sensationel finish. I øvrigt er det ikke forseglingen med voks, der skaber den ønskede høje grad af glans: Det gør derimod polishen, der benyttes til forbehandling af lakken! SONAX PremiumClass SaphirPowerPolish fjerner selv de fineste ridser fuldstændigt og frembringer, om nødvendigt efter yderligere polering, en helt utrolig glans. På en allerede klargjort lak, og på en velplejet lak, kan dette trin forbehandling med Saphir PowerPolish godt springes over. SONAX PremiumClass LackCleaner, der er næste trin, er særdeles vigtig at udføre inden forseglingen foretages: Denne behandling fjerner skånsomt alle gamle voksrester, renser lakken fuldstændigt og skaber en slags hæftegrund for forseglingen. Uden dette behandlingstrin holder forseglingen kun i kort tid og opfylder dermed ikke sin opgave fuldt ud. Insekter opløses Grundig vask Grundig vask Grundig vask Lakrensning Poléring Affedtning af lakken Affedtning af lakken Affedtning af lakken Forsegling Forsegling Forsegling Suppl. pleje Suppl. pleje Suppl. pleje Defekt lak Lak der er meget medtaget Stor ridse-tæthed Overfladen er ru og meget mat Insekter opløses Lakrensning Poléring Let forvitret lak/ridset lak Der er enkelte dybe ridser Ridse tætheden er mindre end ved defekt lak Svag glans Insekter opløses Ny lak/ poleret lak Meget lidt ru Ingen ridser Høj genskin Høj glas SONAX InsektFjerner SONAX GlansShampoo SONAX Xtreme Spray&CLay SONAX Premium SaphirPowerPolish Om nødv. behandles flere gange SONAX PremiumClass LackCleaner SONAX CarnaubaCare/Nano Lak-Forsegling SONAX HighSpeedWax Art. Nr Inden lakpleje påbegyndes, forsegles alle udvendige kunststofdele med SONAX Xtreme Kunststof Gel. Herved er det efter poleringen let at fjerne evt. utilsigtede polerrester på disse.

7 LAK 7 Art. Nr Art. Nr Art. Nr Sonax Xtreme Spray&Clay LakrenseSæt Højeffektivt rensesæt til alle typer lak, lakerede kunststofdele og glas. Fjerner hurtigt og ukompliceret alle typer overfladesnavs som harpiks, flyverust, insektrester, bi-klatter, tjærepletter og sprøjtestøv. Altså praktisk talt alt dét, der ikke går af ved en almindelig bilvask. SONAX Xtreme Spray&Clay bør også benyttes i den almindelige lakpleje. Som et første trin i forbindelse med lakpleje letter Spay&Clay alle efterfølgende arbejdstrin, da lakken hermed bliver fuldstændig glat og renset for selv de mindste urenheder. Samtidig optimeres holdbarheden af forseglingen og slutresultatet. Lakrensesættet består af en blød specialrensemasse (60 gr. ) og en rense-/glidespray (500 ml.) SONAX PremiumClass LackCleaner Renser lakken og forbehandler inden forsegling. Egnet til helt ny, nyere og velholdt lak med kun få fine ridser. Renser lakoverfladen og fjerner derved silikone, fedt og gamle voksrester. Den behandlede overflade bliver glat ved poleringen. Små ridser fjernes og glansen optimeres. Ved anvendelse af LackCleaner øges holdbarheden af den efterfølgende forsegling væsentligt. Inklusiv påføringssvamp og microfiberklud til stribefri aftørring. SONAX PremiumClass SaphirPowerPolish Sikrer en lakfinish og en glans, der bringer alle superlativerne frem. High-end polerteknologi til alle laktyper og laktilstande. Polérmidlet er først groft og nedbrydes derefter successivt under polérprocessen. Derfor fjernes selv de fineste ridser fuldstændigt. SaphirPowerPolish fjerner forvitret/død lak og opfrisker mat lak maksimalt. Der opnås en perfekt lakfinish med ekstrem ensartet farvedybde. Produktet garanterer en hologram-, stribe- og fedtfilmfri finish. Fjerner også eksisterende hologrammer. Indeholder også carnaubavoks, der giver en basisbeskyttelse af de behandlede flader. Sættet inkluderer: SONAX P-Ball med udskiftelig svamp og en højkvalitets MicrofiberKlud, der letter behandlingen og øger virkningen. SONAX MicrofiberKlud Udvendig fjerner voks og polerrester. Højkvalitets klud, fyldig og superblød. Fnugger ikke. Sørger for strålende glans og farvedybde uden ridser, slør og fedtfilm. Kan vaskes og bruges igen og igen. Art. Nr

8 8 LAK Forsegling Art. Nr Lakforseglingen er kronen på værket: Forseglingen er langt mere end bare en beskyttelsesfilm, der beskytter en nypoleret, glat lak mod miljøpåvirkninger og stærk, hæftende snavs. En forsegling bevarer glans og farvedybde og giver lakoverfladen en finish og feeling, der er svær at beskrive. Her er det værd at bemærke, at de to produkter, SONAX PremiumClass Carnauba Care og SONAX PremiumClass NanoLackForsegling, opfylder to forskellige behov. De eksklusive indholdsstoffer i SONAX PremiumClass Carnauba Care er sammensat primært for at imødekomme ønsket om fascinerende højglans og ekstrem glat lakfinish på nyere biler og veteraner. SONAX PremiumClass NanolackForsegling, der er baseret på avanceret Hybrid-nanoteknologi, opfylder derimod ønsket om særlig langvarig beskyttelse og afperlingseffekt. Denne behandling tager specielt sigte på biler, der benyttes meget eller som overvejende parkeres under åben himmel, eller til eks. historisk motorsport. Den ikke-glatte men ekstrem holdbare overflade er typisk for denne forseglingstype. SONAX HighSpeedWax Den lynhurtige lakforsegling: Spray på, tør af, slut! Højeffektiv rengørings- og konserveringsvæske, der er egnet til alle laktyper. Ægte Carnaubavoks forsegler lakken i uger, giver stribefri højglans og sørger for tydelig farveopfriskning, uden anstrengende polering. Ideel også som opfrisker ved løbende pleje i forbindelse med en PremiumClass NanolackForsegling. Et perfekt produkt undervejs når der lige skal friskes op. Ikke kun værdifulde produkter og en præcis udførelse af de beskrevne fremgangsmåder sikrer et perfekt resultat. Også brugen af velegnede hjælpemidler som specielt egnede microfiberklude og -puder, er afgørende for, at arbejdet går hurtigt og ukompliceret. Uden at efterlade fedtfilm, striber og hollogrammer.

9 LAK 9 Art. Nr Art. Nr Art. Nr SONAX PremiumClass CarnaubaCare Ædel HardWax til særlig krævende lakpleje og forsegling med en voks, der indholder 100% ren, uforfalsket Grade One Carnauba Wax. Carnauba Care giver en langvarig, stribefri lakbeskyttelse med fascinerende farvedybde. Behandlingen forhindrer tidlig falmning af lakken, beskytter mod hårdnakket insektsnavs og frembringer en ekstrem glat overflade, der er let at renholde. Højeffektive plejeolier understøtter den lette anvendelse. Universal anvendelig på alle laktyper. Indeholder ikke slibemidler. Sættet inkluderer: Påføringssvamp og microfiberklud til efterpolering. SONAX PremiumClass NanoLakForsegling Nano-Hybridteknologibaseret langtidsforsegling, egnet til både nyere biler og veteraner, der udsættes for højere og hyppigere belastning. F.eks hverdagsklassikere, motorsportskøretøjer og køretøjer, der overvejende parkeres i det fri. Behandlingen beskytter lakken ved en glashård hybrid-forsegling af nanosilikatpartikler beriget med fluorcarbon, der giver en optimal afperlingsvirkning. Den gennemsigtige hinde forstærker farvedybden og sørger for en langtidsholdbar, spejlblank finish. Afsætning af snavs, insekter og bremsestøv formindskes tydeligt. Rengøringbehovet reduceres væsentligt og forenkles. Beskytter lakken afh. af kørselsforholdene i op til 9 mdr. Denne behandling udføres kun i professionelt regi. SONAX MicrofiberKlud Udvendig Her er tale om en højkvalitets fyldig microfiberklud til den afsluttende finish. Den fjerner overskydendevoks og polish-rester og giver strålende farvedybde, uden ridser, fedtfilm og slør. Microfiberkluden er fnugfri, kan vaskes og bruges igen og igen.

10 10 CABRIOLET KALECHER Cabriolet kalecher Kalecher kræver en særlig omhyggelig pleje. Anvend under ingen omstændigheder opvaskemiddel eller andet husholdningsmiddel på det sensible kunststof eller tekstil. Sådanne produkter fører til affedtning af det sårbare materiale, gør det hårdt og reducerer derved folde-evnen af kalechen. De vigtige, store gummipakninger kan tage skade. Også imprægneringen påvirkes negativt og opløses. Til rengøring af alle typer tekstil-kalecher er SONAX CabrioletKalecheRens egnet på grund af sine milde egenskaber. Rengøring af kalechen udføres bedst og lettest i forbindelse med en komplet bilvask. Art. Nr SONAX Cabriolet KalecheRens Specialrens til alle typer kunststof- og tekstilkalecher. Fjerner hurtigt, grundigt og meget skånsomt selv hårdnakket tilsmudsning. Kan anvendes uden problemer i forbindelse med bilvask. Til mere dybgående rengøring af strukturen er det en fordel at benytte en egnet børste. Cabrioletkalecher består overvejende af ru eller grovstruktureret materiale. Anvend derfor aldrig klude, de kan afgive tekstil-fnug. En børste giver topresultater og rengøringen af kalechen er dermed også både lettere og hurtigere. Art. Nr

11 CABRIOLET KALECHER 11 Art. Nr Imprægnering af kalechen er vigtig for langsigtet beskyttelse og problemløs funktion. En komplet udskiftning af selve kalechen er ganske kostbar. Specielt en ældre kaleche er det vigtigt at vedligeholde og beskytte, så stoffet ikke falmer og bliver utæt. Alt efter hvilke materialer det drejer sig om, tilbyder SONAX to forskellige produkter til behandlingen: Stofkalecher behandles med SONAX CabrioletKaleche&TekstilImprægnering. Kunststofkalecher behandles perfekt og effektivt med SONAX HighSpeedWax fra lakprogrammet. SONAX CabrioletKaleche & TekstilImprægnering Imprægnering til kalecher af tekstil. Tætner ikke mindst de hårdt belastede folder og syninger. Frisker farven op og beskytter mod snavs. Beskytter og imprægnerer også tekstil i kabinen. Forhindrer tilsmudsning og fugt i sæder og polstring af stof og alcantara, tæpper m.v. Farveløs og derfor egnet til alle farver tekstil. Inkluderer SONAX påføringssvamp til ensartet påføring. Art. Nr Vinyl og kunststofkalecher (f.eks. Everlast kunststofkalecher, som på en engelsk klassiker) forsegles også med SONAX High- SpeedWax. Giver også tydelig farveopfriskning og tilmed særlig lang beskyttelse mod snavs og deraf efterfølgende lettere renholdelse.

12 12 Kabine Ruderengøring Rene ruder er en nødvendighed for at opretholde sikkerhed og i bogstavelig forstand gennemskuelighed. Kampen mod insektsrester, vejsnavs og trafikfilm lykkes kun optimalt med et virkeligt funktionelt og effektivt produkt, der fjerner urenhederne problemløst, uden at klistre. SONAX RudeRens er et produkt der gennem mange år har høstet anerkendelse, udover at give brilliant rene ruder, skader det heller ikke kunststof. Selv i husholdningen er det kendt for at give optimalt resultat. Brug altid 2 klude med stor sugeevne til ruderengøring: Én klud til påføring og fordeling og én til aftørring. Så bliver ruderne helt rene. F. eks.: Art. No Art. Nr Tensider på SONAX RudeRens basis af dyrkede råstoffer FOSFATFRI Til inde og ude. Fjerner insektrester og vejsnavs fra bilens ruder og lygter. Fjerner fedtfilm og nikotinafsætninger på ruder og spejle i kabinen. Læderrengøring & Læderpleje Specielt i nyere biler og i veteraner gør en velplejet og patineret læderpolstring interiøret til noget ganske særligt, under forudsætning af, at pleje foretages regelmæssigt og med effektive og skånsomme produkter. Læder er robust naturhud, som belastes væsentlig hårdere i bilen end i hjemmet. Voldsomme temperaturskift, stærk solskin, snavsafsætninger, øget slid ved ind- og udstigning osv. Dette er hård kost for bilens læderpolstring. Siden 1980érne er læderpolstring til biler blevet lakeret i flere lag. Tidligere blev læderet garvet og var dermed ægte naturhud. Læderpleje i bilen har dog kun meget lidt tilfælles med hudpleje. Hvad selv passionerede bilentusiaster ofte glemmer er bl.a., at bilens læder behøver hyppig pleje og bør rengøres oftere. Årsagen: På mørk polstring er snavs ikke så synligt, men netop snavs i prægestrukturen og ved syninger virker slibende som fint sandpapir og øger derfor nedslidningen af læderet væsentligt. Uden regelmæssig rengøring vil læderet også føles unaturligt, og det vil udvikle en ubehagelig lugt. Regelmæssig pleje opretholder det naturlige look og bid, og gør sit til, at læderet beholder sin karakteristiske duft. Ved lyst læder er rengøringen et særligt vigtigt punkt, og af afgørende betydning for at undgå et permanent nusset udseende og misfarvning.

13 Kabine 13 Art. Nr SONAX LæderPleje er udviklet til såvel historisk, naturgarvet læder som til de moderne, lakerede lædertyper. Produktet sikrer hurtig og grundig rengøring, uden at gøre læderet hårdt eller udtørre det. Plejeindholdsstoffer af høj kvalitet giver læderet en høj grad af beskyttelse udover rensevirkningen. Resultatet: En smidig, blød læderoverflade med naturlige egenskaber og udseende. Perforeret læder (f.eks. sæder med sædevarme) eller meget strukturerede læderflader rengøres effektivt med LeatherCare Foam. SONAX Xtreme LeatherCareFoam NanoPro Silikonefri specialprodukt til rengøring og pleje af ny og gammel læderpolstring i bilen. Fjerner snavs, olie, fedt og giver læderet sin oprindelige smidighed. Den behandlede overflade bliver ikke glat, men får igen sine naturlige egenskaber. Kostbar Carnaubavoks og ægte bivoks sørger for fremragende beskyttelse. Skummet er også egnet til sæder med sædevarme og til perforeret læderpolstring. Med læderduft og UV-beskyttelse, egnet til alle farver glatlæder. Ved stærk tilsmudsning eller groft struktureret læder anbefales det, at der først benyttes en blød børste. Når situationen kræver en særlig indsats, kan man med fordel benytte en børste. Godt nok er det hurtigere med en klud, men det mest genstridige snavs gemmer sig let i strukturen. En børste fjerner langt bedre snavs ved syninger og samlinger. Art. Nr Art. Nr SONAX MicroFiberPlejePude letter brugen af SONAX læderplejeprodukter og sørger for et særlig grundigt plejeresultat. SONAX MicroFiberPlejePude

14 14 Kabine Polster & tekstiler Ved polster, tæpper og tekstiler gælder det samme som ved læderpleje: Det væsentlige er regelmæssig rengøring, for i ru strukturer og overflader med luv, er det særdeles vanskeligt at fjerne snavs og pletter på grund af stoffets absorberingsevne. Rengøring af loftbeklædning, indvendig beklædning, cockpit, sædepolstring og tæpper klares let og ukompliceret med SONAX Xtreme KabineRens i den praktiske pumpeforstøver. Samtidig giver det en behagelig duft i kabinen. Til pleje og rengøring af sarte tekstiler har SONAX udviklet Xtreme Tekstil&AlcantaraRens, der egner sig til løbende rengøring, farveopfriskning og til helt konkret at fjerne pletter og lugt. Også på ømfindlig Alacantara. SONAX MicrofiberPuden er et praktisk hjælpemiddel, der er speciel nyttig i kabinen. Art. Nr SONAX Xtreme Tekstil&AlcantaraRens Renser grundigt og skånsomt alle tekstiler i kabinen som sæder, polster, beklædning, loftsbeklædning, tæpper, sædeovertræk og alcantarapolstring. Samtidig eliminerer lugtfjerneren i produktet hurtigt og effektivt ubehagelig lugt fra tobak og dyr, og efterlader en behagelig frisk duft. Fjerner selv hårdnakkede pletter som fra chokolade, is, coca cola, kaffe, ketchup m.m. Frisker farven op og efterlader ikke skjolder. Art. Nr SONAX Xtreme KabineRens SONAX Xtreme Kabine Rens er et universal, særdeles effektivt rengøringsmiddel til hele kabinen. Sammensætningen af produktet er afstemt efter materialerne i kabinen. Selv hårdnakket snavs på beklædning, sædepolstring og loftsbeklædning fjernes grundigt og skånsomt. Tilmed efterlader produktet en behagelig frisk duft i bilen. Man undgår farveforskelle ved at rengøre hele flader. Også her er en blød børste en stor hjælp og med til at optimere resultatet. Art. Nr

15 Kabine 15 Kunststof i kabinen Art. Nr Art. Nr Kunststof er det mest anvendte materiale til interiør-udstyr i kabinen og har været det i årtier. I nogle fabrikater, fra 70érne og 80érne, består hele interiøret udelukkende af kunststof og kunstlæder. Kunststof kræver grundig og velgennemtænkt pleje. Også her gælder: Rengøring er vigtigere end den ofte velmente pleje. For nyere biler og veteraner drejer det sig om régenerering af særligt udsatte kunststof-komponenter. I stedet for naturlig farve og den oprindelige mat-optik er mange interiører tilfedtede, glinsende og med et kedeligt udseende. Også her tilbyder SONAX flere produkter: Ønsker man rengøring uden kunstig glans og med fremhævet struktur i kunststofog kunstlæder er SONAX Xtreme CockpitPleje Mat det rette valg. Udover optisk korrekt finish modvirker det også tilsmudsning. Det indeholder hverken opløsningsmidler eller silikone. SONAX Xtreme CockpittPleje Mat effekt Til skånsom rengøring af samtlige kunststofoverflader i kabinen. Forsegler udsat og belastet kunststof i både nyere biler og veteraner. Tilfører ikke kunstig glans og opretholder således strukturen i eks. instrumentbrætbeklædning og kunststofpolster. Virker støvafvisende og beskytter mod tilsnavsning. En mat-finish, der modvirker generende reflekser i forruden. Produktet er også velegnet til rengøring og pleje af kunstlædersæder. Fri for silikone og opløsningsmiddel. På kraftig tilsmudsede overflader anbefales det samtidigt at gøre brug af en blød børste. SONAX Microfiber Pude Sikrer en mere ensartet påføring af kunststofplejemiddel i kabinen (f.eks. cockpit) og bidrager derved til et bedre resultat. Den lille lomme og den specielle form gør det let at nå selv vanskeligt tilgængelige steder med puden. Art. Nr Hvis instrumentbord og kunststofelementer skal glinse intenst, benyttes SONAX CockpitPleje.

16 16 Udvendig pleje Fælge & dæk Art. Nr Flotte fælge er rigtige blikfangere, men samtidig de mest udsatte dele på bilen: Aggresivt bremsestøv, varmeudvikling ved opbremsning, vejsnavs, vejsalt og hårdnakket tjære er nogle af fælgfjenderne. Ofte opstår der allerede efter kort tid forandringer eller skader på fælgen. Til regelmæssig rengøring af nye- og veteranfælge, med ømfindtlig bremseteknik og sårbare fælgoverflader, kræves der en skånsom produktsammensætning. Et absolut topprodukt til opgaven er SONAX Xtreme FælgRens: Syrefri med optimal rengøringseffekt og hurtig virkning. Herved klares den ellers besværlige og tidkrævende fælgrengøring i en håndevending. Det skåner både fælge og ryg! Pleje af dækkene sætter prikken over i ét mht. hjulenes udseende. Dybsorte dæksider er et MUST ved veterankonkurrencer. SONAX Xtreme DækGlansGel er et velgennemtænkt produkt, der i modsætning til sprays, kan anvendes uden spild, og samtidig beskyttes dækket. SONAX Xtreme DækGlansGel Produktet giver dæk en ultimativ, original mættet våd-optik. Den nye gel-formel plejer og beskytter samtidigt dækket mod krakelering og afblegning. Påføring forgår let og ukompliceret med påføringsvamp uden unødigt forbrug eller stænk på fælge og lak. Holder flere uger. Også velegnet til hvide dæksider.

17 Udvendig pleje 17 Art. Nr Art. Nr SONAX Xtreme FælgRens Skånsomt rengøringsprodukt til letmetal og stålfælge, forkromede og højglanspolerede. Fjerner hurtigt hårdnakket snavs som fastbrændt bremsestøv, olie, gummirester og aggressivt vejsnavs. Den ekstremt skånsomme, syrefrie formel med innovative virkestoffer sørger for et top-resultat i en håndevending, selv på plejekrævende trådhjul. Angriber med sikkerhed hverken fælgoverflade, hjulbolte eller bremsekomponenter. SONAX FælgRensebørste Absolut anbefalelsesværdigt hjælperedskab til grundig og skånsom fjernelse af svært tilgængeligt snavs på letmetal- og stålfælge. Ideel i kombination med SONAX FælgRens. Til efterpolering af de rengjorte fælge er SONAX MicrofiberKlud Udvendig fremragende. Microfiberens tykke og tætte luv giver fælgene en perfekt glans. Art. Nr Tørbremsning umiddelbart efter fælgrengøring/vask er meget vigtigt. Det modvirker fastsiddende bremseklodser og korrosion på bremseskiverne, ikke mindst i de situationer hvor bilen ikke benyttes i længere tid efter vask.

18 18 Udvendig pleje Udvendig kunststof Brugen af udvendig kunststof på bilen accellerede stærkt fra 1970 til 90 i form af store kofangere, fenderlister på døre, skærmudskæringer, spoilere m.v. Med årene bliver disse komponenter hårde og afblegede som følge af UVstråling, varme, vejsalt og andre miljøpåvirkninger. Det får dem til at se kedelige ud. SONAX Xtreme KunstofGel Udvendig frisker dem op med fornyet farvedybde og finish. Selv efter længere tids manglende vedligeholdelse. Chrom Crom fremhæver karosseriets linier, virker elegant og markerer stilen. Til crompleje anvendes ofte aggressive husholdningsprodukter eller kraftigt slibende pudsemidler, der ofte giver et helt modsat resultat: En mat og ru overflade og et unødigt slid på det ofte tynde cromlag, der således bliver høvlet af. SONAX Crom&Metalpaste renser og polerer anløbne cromdele til højglans, uden at skade materialet. Art. Nr SONAX PolerFiberKlude Art. Nr Art. Nr Tyk og blød kvalitet. En ideel hjælper til strålende resultater på kunststof- og cromkomponenter. Skåner overfladen og ridser ikke. Kludens struktur øger effektiviteten af SONAX produkterne. Genbrug: Vask og anvend igen og igen. 15. stk. /pose Art. Nr Forsegl udvendigt kunststof med SONAX Xtreme Kunststof Gel Udvendig, inden lakpleje. Herved kan polerrester aftørres uden besvær efter polerarbejdet. SONAX Xtreme KunststofGel Udvendig Plejer ulakeret kunststof på bilen, f.eks. kofangere, fenderlister, spoilere m.v. Gelen trænger ind i kunststofstrukturen og giver langvarig beskyttelse og konservering. Den behandlede overflade får en tydelig farveopfriskning med dyb, mættet finish. Ideel til dæk og gummikomponenter. Farveløs og derfor optimal på alle farver. SONAX Chrom- & AluPaste Polermiddelholdig plejepasta til ulakerede metaller. Fjerner korrosion, anløbne og matte steder på crom, aluminium, messing, kobber, m. fl.. Konserverer og beskytter den behandlede flade med en usynlig beskyttelsesfilm. SONAX HighSpeedwax kan med fordel anvendes til behandling af vinyltag, som f. eks. mange amerikanske og tyske biler fra 70érne og 80érne er udstyret med. Art. Nr

19 TIPS 19 Service & pleje Art. Nr Art. Nr Velholdt til mindste detailje SONAX tilbyder ikke kun fremragende produkter til pleje og vedligeholdelse af lak, kabine mv. Innovative produkter til teknik og motor fuldender SONAX programmet, og gør det dermed lettere at opnå en langsigtet beskyttelse, også hvad angår teknikken. SONAX Blyerstatning SONAX LåsePleje Til alle benzinmotorer, der ikke må køre på blyfri benzin. Smører og beskytter ventilerne mod slid og erstatter blyets smøreevne. Sørger for optimal motoreffekt og forebygger motorskader. Smøre- og plejeolie. Gør dørlåsen og andre låse let bevægelige med optimal funktion. Plejer, smører og beskytter mod rust og fugt uden at fedte. Optør tilfrosne låse. Til bil og husholdning. Farveløs. Art. Nr Et effektivt kontakt-, glide- og smøremiddel på nanobasis. Trænger ind og fortrænger vand. Fjerner knirke- og gnavelyde. Smører bevæglige dele. Løser fastrustede skruer, møtrikker og bolte. Forhindrer krybestrøm i elektriske systemer og smører. Beskytter blankt metal mod fugt og korrosion. SONAX MoS 2 Olie

20 Gennem mere end 60 år har SONAX været specialist i bilpleje med system! Egen forskning og udvikling, innovative produkter og vore serviceteknikeres mange års erfaring med brugen af produkterne, giver dig stor sikkerhed for optimal beskyttelse og pleje af bilen, uanset om den er nyere eller veteran. VZ-0/ / DK-Generalagent: Handelsfirma Finn Jensen Strandpromenaden 6A 8700 Horsens Tlf.:

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler

Toyota Bilpleje. Komplet kollektion af bilplejemidler Toyota Bilpleje Komplet kollektion af bilplejemidler Det er nemt at pleje din bil Du stoler på din Toyota. Dag efter dag. Uanset hvor turen går hen, giver det ro i sjælen, at din bil er driftsikker og

Læs mere

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden Kabinen Sådan gør du: Kabinen er et godt sted at starte når du vil gøre din bil ren, så kan den nemlig tørre, mens du vasker og polerer resten af bilen. Tørre! ja for der skal noget fugt til, for at få

Læs mere

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms.

Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Prisliste 2015 Prisliste gældende fra 01.03.2015 Alle priser er listet som vejledende og inklusive moms. Alle vores priser er vejledende idet vi ønsker at give individuelle priser på hver enkel bil. Hvorfor

Læs mere

KOMPLET & bilplejeprogram. SONAX Profiline 2009. Giver bedre økonomi når du klargør nye biler, brugte biler og kundebiler. www.sonax.

KOMPLET & bilplejeprogram. SONAX Profiline 2009. Giver bedre økonomi når du klargør nye biler, brugte biler og kundebiler. www.sonax. KOMPLET & professionelt bilplejeprogram SONAX Profiline 2009 Giver bedre økonomi når du klargør nye biler, brugte biler og kundebiler. www.sonax.dk Vælg en stærk samarbejdspartner! Vi kan levere det hele:

Læs mere

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler

1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler Vedligeholdelse 1. Teak 2. Vinteropbevaring af havemøbler 2 Teak Teaktræ er særligt velegnet til udendørs brug, fordi det har et naturligt indhold af olie og er formstabilt. Det kan tåle vejr og vind uden

Læs mere

Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår

Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår Tilbudshæfte:... når du vil ha' det gjort ordenligt!! Forår 201 3 Hos Syddansk Bilpleje kan du få din bil fornyet så og sige. Er din lak blevet grå og mat eller har den fået skygger og hologrammer? Er

Læs mere

MAX WAX BILPLEJE PRODUKTER

MAX WAX BILPLEJE PRODUKTER MAX WAX BILPLEJE PRODUKTER NITRAM OIL A/S PLANTAGEN 28 OSTED 4320 Lejre TLF. 46 49 62 00, E- MAIL info@nitramoil.dk En præsentation af firmaet bag MAX WAX PRODUKTERNE har siden september 1990 været præsenteret

Læs mere

Acceptable og ikke acceptable skader

Acceptable og ikke acceptable skader Acceptable og ikke acceptable skader UDVENDIG På de følgende sider finder du eksempler på acceptable og ikke acceptable skader. Med denne viden om hvordan bilen vurderes, kan du undgå omkostninger udover

Læs mere

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis

TRIP TRAP WOODCARE. Udendørs plejeprodukter. Nemt og effektivt Naturligvis TRIP TRAP WOODCARE Udendørs plejeprodukter Anbefalet af professionelle Nemt og effektivt Naturligvis 1 Det naturlige valg Træ skal ikke overfladebehandles; det skal styrkes og beskyttes indefra. Denne

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat

Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat Pleje og vedligeholdelse Låger. Trådvarer. designcore. massiv træ. laminat låger Malede og finérede Almindelig rengøring foretages med en ren klud eller vaskeskind og lunkent vand. Til mere dybdegående

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03

Den bedste gave til din bil. DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Den bedste gave til din bil VERDENS BEDSTE RUSTBESKYTTELSE DIN folder 2008.indd 1 14/02/08 11:57:03 Hvorfor skal jeg rustbeskytte...? Så din bil kan klare det danske klima. Undgå rustangreb og få optimal

Læs mere

Den store fælge guide

Den store fælge guide 1 Den store fælge guide Hos Bigwheels.dk er vi både eksperter og nørder når det kommer til dæk og fælge. Her i den store fælge-guide kan du læse næsten alt hvad der er at vide om fælge lige fra gode køberåd,

Læs mere

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk

Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Din sikkerhed: Allergen kontrolleret parfumer Aroma - en duft af velvære - til vands, til lands og i luften www.pro-ren.dk Aroma - en duft af velvære PRO-REN er den førende samarbejdspartner, når det gælder

Læs mere

beskyt din nye bil og investering eji)

beskyt din nye bil og investering eji) beskyt din nye bil og investering le eji) TM~ Bevar glæden ved din nye investering længere... J Det er en spændende tid at skulle købe ny bil. Men hvad er det, der er så fantastisk ved at være bilejer?

Læs mere

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI

AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI AktivE Bakterier & Enzymer AKTIV RENGØRING MED BIOTEKNOLOGI Nilfisk Biobact er et miljørigtigt rengøringsmiddel, som består af mikroorganismer og enzymer. Biobact Clean ALT-I-ET-RENGØRING Nilfisk Biobact

Læs mere

Pleje og vedligeholdelse af møbler

Pleje og vedligeholdelse af møbler Pleje og vedligeholdelse af møbler Behandlings- og vedligeholdsvejledning For at få optimal glæde af møblet er det vigtigt, at denne vejledning gennemlæses. Vi gør opmærksom på, at Brødrene Andersens produktgaranti

Læs mere

Vedligeholdelsesfolder

Vedligeholdelsesfolder Vedligeholdelsesfolder Indholdsfortegnelse Forord... 3 Låger... 4 Skuffer... 4 Korpus... 4 Hængsler... 4-5 Bordplader Plastlaminatbordplader... 5 Laboratoriebejdsede bordplader... 5 Lakerede bordplader...

Læs mere

Til fagfolk. Produkter til Rengøring og pleje

Til fagfolk. Produkter til Rengøring og pleje R Til fagfolk Produkter til Rengøring og pleje PCI produkter til rengøring, pleje og beskyttelse Keramiske fliser, natursten og andre overflader i boligen stiller særlige krav til rengøring og vedligehold.

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

1 - Lys på campingvognen

1 - Lys på campingvognen 1 - Lys på campingvognen Du kender det sikkert pæren er lige skiftet men alligevel virker baglyset ikke! Typisk er der tale om en bagatel en smule ir på polskoene eller på pærens fatning. Når vognen står

Læs mere

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger

det blide alternativ til Botox indsprøjtninger det blide alternativ til Botox indsprøjtninger En tydelig reducering af rynker samtidig plejes huden blidt uden brug af kemisk konservering, mineralske olier og PEG. toxskincare Perfectly Clean Balancing

Læs mere

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber

Litochrom STARLIKE. Planspartler Forsegler Klæber Litochrom STARLIKE Planspartler Forsegler Klæber DK Tre funktioner i ét produkt Planspartler Forsegler Klæber Smudsafvisende og vandafvisende. Forebygger udbredelsen af svamp og mug. Ideel til at forny

Læs mere

Drift og Vedligeholdelse Manual

Drift og Vedligeholdelse Manual Drift og Vedligeholdelse Manual 1. MANUAL TIL VEDLIGEHOLDELSE AF ALUFLAM PRODUKTER:... 3 2. ELEMENTER MED PULVERLAKERET OVERFLADE:... 3 2.1. Indendørs rengøring og vedligeholdelse:... 3 2.2. Udendørs rengøring

Læs mere

Linolieprodukter Hvorfor?

Linolieprodukter Hvorfor? Linolieprodukter Hvorfor? Forbrug og påføring af linoliemaling For at kunne beregne, hvor meget træmaling (oliefarver) der er behov for, er det nødvendigt at vide, hvor mange m² der skal males, hvor mange

Læs mere

BY APPOINTMENT TO HER MAJESTY THE QUEEN SUPPLIER OF CAR CARE PRODUCTS AUTOGLYM, LETCHWORTH, ENGLAND

BY APPOINTMENT TO HER MAJESTY THE QUEEN SUPPLIER OF CAR CARE PRODUCTS AUTOGLYM, LETCHWORTH, ENGLAND BY APPOINTMENT TO HER MAJESTY THE QUEEN SUPPLIER OF CAR CARE PRODUCTS AUTOGLYM, LETCHWORTH, ENGLAND BY APPOINTMENT TO H.R.H. THE PRINCE OF WALES SUPPLIER OF CAR CARE PRODUCTS AUTOGLYM, LETCHWORTH, ENGLAND

Læs mere

Brug mere tid på produktion og mindre tid på rengøring

Brug mere tid på produktion og mindre tid på rengøring Tork Aftørring og Rengøring Brug mere tid på produktion og mindre tid på rengøring Færre omkostninger Mere effektivitet Bedre sundhed og sikkerhed Tork er bare bedre Kunne du tænke dig en mere effektiv

Læs mere

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care

T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R. Wood Care T R Æ B E S K Y T T E L S E G E N N E M M E R E E N D 1 2 5 Å R Wood Care 1 Vi sikrer værdierne og miljøet Alle ved, at træ der er Collstrop imprægneret, er effektivt beskyttet mod råd og svamp i årevis.

Læs mere

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV

H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV H Å N D - O G N E G L E P L E J E - S O M H A R D E H Ø J E S T E K R AV S Æ R L I G E N E G L E P R O B L E M E R H A R B R U G F O R M E G E T I N N O VAT I V E P R O D U K T E R. Forsknings baseret

Læs mere

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup

Ainhoa Bio. økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Ainhoa Bio økologisk hudpleje, kropspleje og makeup Bio Til økologisk hudpleje Biolinien fra Ainhoa er en bred økologisk hudpleje- og makeupserie, der som det første professionelle hudplejemærke i verden

Læs mere

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET

PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET PROFESSIONELLE TRANSPORTABLE BRIKSE & TILBEHØR DE MEST FLEKSIBLE BRIKSE PÅ MARKEDET DU VÆGER DEN "BASIS" BRIKS DER PASSER TIL DIG - OG DET TILBEHØR DER PASSER TIL DIT ARBEJDE - DET SIKRER DEN STØRSTE BRUGSVÆRDI

Læs mere

Produktinformation Skadessymptomer - bremseskiver

Produktinformation Skadessymptomer - bremseskiver Produktinformation Skadessymptomer - bremseskiver Indholdsfortegnelse Formål... s. 02 1.0 Monteringsfejl 2.0 Kørselsforhold 1.1... s. 03 1.2... s. 03 1.3... s. 03 1.4... s. 04 2.1... s. 04 2.2... s. 04

Læs mere

Sammen forebygger vi influenzaen!

Sammen forebygger vi influenzaen! Oxivir Diversey s mest effektive desinfektionsmiddel til alle overflader - afgørende i kampen mod influenza Hvorfor skal overflader desinficeres? Influenzavirus kan leve på overflader op til 2 timer. Derfor

Læs mere

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk SUVO SUND VOGN Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk Rigtig sort arbejde Nye biler ruster også Når du overlader din bil til

Læs mere

Opstillingsvejledning

Opstillingsvejledning Opstillingsvejledning Fortelt Wecamp til Opus campingvogne model 295 og 365 Opstillingsvejledning Opus fortelt; 295/365. Ver. 2015-05- 01_01 Side 1 Indholdsfortegnelse Indledning... side 3 Stangoversigt...

Læs mere

Kjærslund, I N D H O L D. B e b o e r i n f o r m a t i o n Maj 2012. Facaderenovering. Gældende for lejligheder: Viby J.

Kjærslund, I N D H O L D. B e b o e r i n f o r m a t i o n Maj 2012. Facaderenovering. Gældende for lejligheder: Viby J. D r i f t o g v e d l i g e h o l d e l s e s v e j l e d n i n g e r f o r e m f a n g, v i n d u e r, d ø r t e l e f o n o g a d - g a n g s k o n t r o l B e b o e r i n f o r m a t i o n Maj 2012

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

Montering og Pleje af CaesarStone

Montering og Pleje af CaesarStone Montering og Pleje af CaesarStone bordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Side CaesarStone 2 Modtagelse 3 Montering 4 Fastgørelse

Læs mere

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING

RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING 1 KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. KONTECH A/S ønsker dig tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens

Læs mere

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV

TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV TIL DEN DAGLIGE PLEJE AF DET VIGTIGSTE I DIT LIV VI HAR GJORT DET NEMT AT GØRE DET RIGTIGE Som forældre ønsker man, at skabe de bedste vilkår for sine børn. Fra første færd bliver de små påvirket af en

Læs mere

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER

GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER 10 GENVEJE TIL EN SUND OG VELPLEJET BABY UDEN UNØDIG KEMI FOR FREMTIDENS SKYLD INGEN PARFUME INGEN PARABENER INGEN FARVESTOFFER DEN VIGTIGSTE INGREDIENS I BABYPLEJE ER KÆRLIGHED OG SUND FORNUFT Verdens

Læs mere

Cykel vedligehold. Vi kan ikke drages til ansvar for skader på cykel eller materiel opstået under reparation eller renovation.

Cykel vedligehold. Vi kan ikke drages til ansvar for skader på cykel eller materiel opstået under reparation eller renovation. CYKELVEDLIGEHOLD 1 Cykel vedligehold Mange af punkterne i denne guide tager udgangspunkt i cykler med udvendige gear. De fleste af punkterne kan dog direkte overføres til cykler med indvendige gear, da

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 20.02.2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON. 20.02.2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20.02.2012 Benedikte Piil bep@vd.dk 4042 7251 ELEMENTBESKRIVELSER LVD DRI RENHOLD TOILET OG TØMNINGSFACILITETER BILAG 7.4 Niels Juels Gade 13 1022 København K vd@vd.dk

Læs mere

Reparation og maling af vinduer og døre

Reparation og maling af vinduer og døre Reparation og maling af vinduer og døre Man starter med at undersøge vinduets tilstand - er tale om let rådangreb kan man bare lukke revnerne med tjærekit eller harpiksmasse. Er der derimod tale om kraftige

Læs mere

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk

SUVO Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk SUVO SUND VOGN Ren besked om sort arbejde! SUVO er sund fornuft! Egevej 24-6200 Aabenraa - Tlf. +45 73 62 24 24 www.biludenrust.dk Rigtig sort arbejde Nye biler ruster også Når du overlader din bil til

Læs mere

KLARGØRINGSPROGRAM TIL AUTODIVISIONEN 2013

KLARGØRINGSPROGRAM TIL AUTODIVISIONEN 2013 KLARGØRINGSPROGRAM TIL AUTODIVISIONEN 2013 Rette blandingsforhold og indvirkningstid Når man benytter koncentreret rengøringsmidler bør man altid overholde de forskrevne blandingsforhold. Disse blandingsforhold

Læs mere

brilliant solutions serious car care for people

brilliant solutions serious car care for people brilliant solutions serious car care for people INDHOLDSFORTEGNELSE Kære alle. Jeg må fortælle Jer at det aldrig har været så sjovt at være en del af det, som foregår her hos Meguiar s. Det er som om at

Læs mere

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL

25% DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET. NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser. SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler SPAR OP TIL DANSK DESIGN OG KVALITET I BADEVÆRELSET BAD & BRUS INSPIRATION OG GODE KAMPAGNEPRISER NYHED! Eksklusive bruseafskærmninger til intropriser SPAR OP TIL 25% SUPERGODE TILBUD på lækre badmøbler Dansani /

Læs mere

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug

Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Selvklæbende papiretiketter -indendørs brug Alm. selvklæbende papir, allround...pa Højblank papir, aftagelig... PB Heldækkende papir, mat, perm... PC Heldækkende papir, højblank, perm... PI Højblank papir,

Læs mere

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk

Produktoversigt. Sund hud sat i system. BENDO A/S Tlf 56820549 e-mail bendo@bendo.dk Produktoversigt Sund hud sat i system Sund hud er en god investering Hos Plum tager vi hændernes parti. Vi ved, at de kræver beskyttelse og helst ikke finder sig i skrappe håndrense midler. De ønsker sig

Læs mere

Guide til køb af nye fælge

Guide til køb af nye fælge Guide til køb af nye fælge Introduktion Du sidder nu med en guide der kan hjælpe dig i dit køb af nye fælge. Der vil også være svar på en række af de oftest stillede spørgsmål, som vi håber kan hjælpe

Læs mere

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150

Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 Drejer langsomt. Drejer hurtigt. Drejer præcist sådan, som du vil have det. Rotationspolerer SHINEX RAP 150 2 Overbeviser ved første blik. Begejstrer ved andet. Det er kravet til ethvert Festool værktøj

Læs mere

Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING

Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING Stengulve VEDLIGEHOLD - RENGØRING Iduna A/S producent af gode sæbe i Danmark og Tyskland- Jeg hedder Dich Schach Jensen JEG HAR MANGE ÅRS ERFARING, SET UTALLIGE MULIGE OG UMULIGE LØSNINGER. DET EFTERFØLGENDE

Læs mere

REPAIR YOUR HEAL YOUR

REPAIR YOUR HEAL YOUR REPAIR YOUR HEAL YOUR Hair&Soul I århundreder har healere og alkymister i hele verden vendt sig til naturens rige ressourcer til medicinsk og kosmetisk brug. Med olie fra macadamia nødder, der fi ndes

Læs mere

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation -

SALICYLIC PEEL BEHANDLING. - Patientinformation - SALICYLIC PEEL BEHANDLING - Patientinformation - Introduktion Biophora Salicylic Peel er en yderst effektiv Peel målrettet mod at exfolierer de døde hudceller i hudens overfladelag. Den kan fås i 20 %

Læs mere

3. Badeværelse. 3.1 Bl. batterier

3. Badeværelse. 3.1 Bl. batterier 3. Badeværelse 3.1 Bl. batterier Vedligeholdelse Vedligeholdelse Kontrollér alle dele, rens dem, udskift dem evt., og smør dem med specielt armaturfedt (bestillingsnr. 45 589). Reservedele Se TPI (Teknisk

Læs mere

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT

FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT FORSKNING. INNOVATION. KVALITET EKSKLUSIVT FODPLEJEKONCEPT Yards Fine Footcare er et avanceret og innovativt fodplejekoncept, som intensivt dækker alle plejeog behandlingsbehov. Konceptet byder på nyeste

Læs mere

Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd.

Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Jotun Tips Ude Nr. 1 Tjek træværket på dit hus! Træværk, der bliver udsat for vejr og vind, er i farezonen for dannelse af råd. Tjek derfor specielt disse områder: Lod- og vandrette træbeklædninger, endetræ,

Læs mere

D-Prescription Derma Prescription

D-Prescription Derma Prescription D-Prescription Derma Prescription HUND, KAT OG HEST QUALITY Pet Care DERMASHINE SPECIALBALSAM Oliefri balsam med ekstra fugt til tør hud og glansløs pels DermaShine virker ved at pelsens normale fugtbalance

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning VIGTIG INFORMATION: Læs monteringsanvisningen grundigt igennem inden montering. Følg anvisningerne i manualen og opbevar den til senere brug ADVARSEL VEDRØRENDE

Læs mere

Cheating age is possible. dermaoxy.com

Cheating age is possible. dermaoxy.com Cheating age is possible dermaoxy.com Hvad er dermaoxy? dermaoxy er et genialt hud og hårbundskoncept, der for alvor gør noget ved rynker, fine linjer og tør hovedbund. dermaoxy er en del af den fremtidige

Læs mere

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER

Badekar SIDE SIDDEBADEKAR MED SIDE. VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER Badekar VORES BADEKARSMODELLER Generelle oplysninger om vores badekar VORES KARMODELLER SIDE C2 C3 C5 SIDE SIDDEBADEKAR MED HELFRONTSTATIV C24 C26 1051 Siddebadekar 1050x650 mm C24 1501 Siddebadekar 1500x700

Læs mere

Bilplejekatalog 2004/2005

Bilplejekatalog 2004/2005 Bilplejekatalog 2004/2005 REDEX Originalt Original Wax fra 1910 er uovertruffen i holdbarhed og glans! Bilplejeprogrammet fra F. Bülow & Co. ApS er et af markedets mest omfattende. Det spænder bredt fra

Læs mere

TEKNISKE DATA. Tekniske specifikationer. Tilslutnings- og monteringsbetingelser

TEKNISKE DATA. Tekniske specifikationer. Tilslutnings- og monteringsbetingelser TEKNISKE DATA Tekniske specifikationer Performtec GmbH Heinkelstrasse 7-9 D-73230 Kirchheim Tel +49 (7021) 57149-0 Fax +49 (7021) 57149-11 vertrieb@performtec.de www.performtec.de Modulopbygget hjulvaskanlæg

Læs mere

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK

SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK SPECIALOLIER FORKÆL DIT FINERE TRÆVÆRK 2 Specielt træ fortjener særbehandling Finere og mere eksotiske træsorter som teak, mahogni, ceder og nyatoh vinder frem i disse år. De er oftere hårdere og mere

Læs mere

Retningslinjer for tilbagelevering af biler

Retningslinjer for tilbagelevering af biler G A B C D N O G Retningslinjer for tilbagelevering af biler H C E P H I J K L M D E F I J F I J K L Q R S A I J K L M N O P Q R S T K L M N O P Q M N O P Q R S L P H A B E T X N O P V W X Y U V R S T U

Læs mere

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935

Din brugermanual VOSS DEM4020 http://da.yourpdfguides.com/dref/949935 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

brilliant solutions serious car care for

brilliant solutions serious car care for brilliant solutions serious car care for 10 people TM brilliant sol ordi vi hvert år sponserer over 9.000 bil arrangementer i USA og Fyderligere 3.000 udenfor USA, bliver vi ofte spurgt om den globale

Læs mere

SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING

SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING SYNTEKO OVERFLADEBEHANDLING SINCE 1944 SYNTEKO OVERALT Synteko er et begreb blandt professionelle gulvslibere verden over, og vores brede og dækkende sortiment er med til at underbygge dette. Fra stuen

Læs mere

System information. 2K FillClean Spraydåse til Permasolid Dæklak Serie 275/670/675 1 116-0

System information. 2K FillClean Spraydåse til Permasolid Dæklak Serie 275/670/675 1 116-0 1 116-0 System information. 2K FillClean Spraydåse til Permasolid Dæklak Serie 275/670/675 Produktet er en 2K Lakspraydåse indeholdende en kombination af drivgas, hærder og opløsningsmidler specielt tilpasset

Læs mere

System information. Forbehandling af undergrunde til lakering

System information. Forbehandling af undergrunde til lakering System information. Forbehandling af undergrunde til lakering Storvogne har i dag, udover deres egentlige funktion, en stadig større betydning som reklameblikfang; de repræsenterer firmaet og fungerer

Læs mere

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5.

Pool & Spa Sandfilterpumpe HN7892 SAND PUMP MANUAL. Sand filter pump Best.nr. 7892. 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5. SAND PUMP MANUAL Sand filter pump Best.nr. 7892 220-240V~, 50Hz, 120W Hmax 1.6m Hmin 0.25m IPX5 Side 1 Vigtige sikkerhedsanvisninger for Sandfilterpumpe Følgende vigtige punkter skal læses og forstås inden

Læs mere

Brugsanvisning for indream damprenser

Brugsanvisning for indream damprenser Brugsanvisning for indream damprenser Effektiv, skånsom og miljøvenlig rengøring 1 06-01-2013 - Rev 1.6 Beskrivelse af enkeltdele: 1. Dæksel på håndtag 2. Hjul 3. Produktets top cover 4. Bærehåndtag 5.

Læs mere

BEDST I TEST. Vare nr.: 1.396-700.0

BEDST I TEST. Vare nr.: 1.396-700.0 K 585 MD PLUS K 5 kalder vi også for "kenderklassen". Denne klasse er tilegnet de som tidligere har haft en højtryksrenser og er bekendt med hvor mange opgaver en højtryksrenser kan klare. Den giver en

Læs mere

Kikkertoptik. Kikkertoptik. Kikkertteknologi. Optiske specifikationer. Kikkertegenskaber. At købe en kikkert. Rengøring af kikkerten

Kikkertoptik. Kikkertoptik. Kikkertteknologi. Optiske specifikationer. Kikkertegenskaber. At købe en kikkert. Rengøring af kikkerten Kikkertoptik Kikkertoptik Kikkertteknologi Optiske specifikationer Kikkertegenskaber At købe en kikkert Rengøring af kikkerten Kikkertoptik Generel beskrivelse: En kikkert er et optisk præcisionsinstrument,

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Getacore... kvalitet hele vejen igennem Juni 2010 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Getacorebordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde

Læs mere

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag

Væg og loftmaling. Kvalitetsstyring. Forretningsgrundlag Væg og loftmaling Loft/Væg 3 En maling til vægge og lofter, som er nem at arbejde med og som ikke giver dryp eller stænk. Fremstår med en helmat overflade uden reflektering. Anvendes på lofter, beklædningsplader

Læs mere

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01

Lindab Topline tagstensprofiler. Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 Lindab Topline Tagstensprofil Lindab Topline tagstensprofiler Det stærke og smukke tag til renovering og nybyggeri 1110.01 2 Lindab Topline Drømme under tag Hvis du overvejer et nyt tag til drømmehuset,

Læs mere

Polyester. Dansk Forening for Rosport Materielkursus 2 Uddannelsesudvalget. Polyesterens egenskaber. Opbevaring. Hvad består en glasfiberbåd af

Polyester. Dansk Forening for Rosport Materielkursus 2 Uddannelsesudvalget. Polyesterens egenskaber. Opbevaring. Hvad består en glasfiberbåd af 10 Polyester Hvad består en glasfiberbåd af Polyesterens egenskaber Opbevaring Der bruges som regel polyester til at holde sammen på glasset. Dette produkt er en kunstharpiks, fremstillet af spildprodukter

Læs mere

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation

Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterklar. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. års innovation Vinterfest. Med vinterdæk og komplette vinterhjul fra Mercedes-Benz. Nu er det tiden hvor din Mercedes-Benz skal gøres

Læs mere

K 2 K 2, 1.673-220.0, 2015-05-30

K 2 K 2, 1.673-220.0, 2015-05-30 Kärcher K 2 er velegnet til lettere lejlighedsvis rengøring af f.eks. haveredskaber, havemøbler og cykler. K 2 er forsynet med hjul og et solidt håndtag, så du nemt kan få den med rundt til de forskellige

Læs mere

dubo- og exkoschweitzer systemet produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk

dubo- og exkoschweitzer systemet produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk dubo- og exkoschweitzer produktkatalog Se katalogbiblioteket på www.betechseals.dk indhold Side Dubo- og Exkoschweitzer 4 Dubo-ringe 4 Dubo-underlagsskiver 5 Dubo-ringe til skruer med indvendig sekskant

Læs mere

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi

KLINISKE BEHANDLINGER. - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi KLINISKE BEHANDLINGER - synlige resultater uden brug af botox og kirurgi Til dig, der ønsker synlige ændringer Tilmeld dig NYHEDSMAIL OG FACEBOOK Her får du viden om din egen skønhed, nyheder, tips og

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer

TOP RAILING. Glasværn Gelændersystemer TOP RAILING Glasværn Gelændersystemer MAB TOP RAILING SYSTEM -en rigtig løsning til ethvert formål! Top Railing Systemerne er det rigtige produkt valg, til alle værn løsninger, hvor æstetik, flot udseende,

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

Mild hudpleje i hverdagen. Hudplejeinformation

Mild hudpleje i hverdagen. Hudplejeinformation Mild hudpleje i hverdagen Hudplejeinformation 2 Små detaljer der gør den store forskel Vidste du, at kundeoplevelsen ofte begynder på toilettet? Det er derfor, det er så vigtigt at vælge de hygiejneprodukter,

Læs mere

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R

SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM KAtalog WWW.SYM.DK Jet4 R SYM Jet 4 er uden tvivl den flotteste scooter på markedet med sin sporty og dynamiske karakter. Med dens aggressive profil og en motor der gør en forskel byder SYM Jet 4 op

Læs mere

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED:

CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: NYHED! Januar 2015 UDSTILLING CLARO PAKKEN LEVERES I SAMARBEJDE MED: Distributør: NSI Electronic ApS Bredskifte Allé 7 DK- 8210 Århus V. Tel.: +45 87 45 46 00 Email: mb@nsi-el.dk www.nsi-el.dk FUNKTIONEL,

Læs mere

Din personlige linseguide

Din personlige linseguide Gode råd om linser: 1. Vælg de linser der er sundest for dine øjne, passer bedst til din døgnrytme, dit arbjde og dine fritidsinteresser. 2. Brug kun anbefalede kontaktlinsevæsker. 3. Genbrug aldrig væsker.

Læs mere

Værd at vide om BioRid

Værd at vide om BioRid Overfladebelægningen der effektivt og varigt stopper vækst af skimmelsvampe på grund af tørre overflader. 1.0. Generelt om angreb af skimmelsvampe 1.1. Forholdsregler til imødegåelse af skimmelsvampe 1.2.

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL AMALFI & VENEZIA

RENGØRINGSMANUAL AMALFI & VENEZIA RENGØRINGSMANUAL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD Før der foretages nogen form for rengøring og/eller vedligehold på ovnen, kontroller følgende: - sørg for at ovnen er slukket - sørg for at hovedafbryderen bag

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

VENTILATOR PRO HT Ø100 HYGRO & TIMER

VENTILATOR PRO HT Ø100 HYGRO & TIMER VENTILATOR PRO HT Ø100 HYGRO & TIMER INSTRUKTIONSMANUAL Art nr 300213 EAN nr 5709133300340 Læs venligst denne manual grundigt igennem inden brug af ventilatoren. MÅ KUN INSTALLERES AF EN AUTORISERET ELINSTALLATØR!

Læs mere

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR

TERRASSEPLANK SERIE: NATUR TERRASSEPLANK SERIE: NATUR ANVENDELSE OG TEKNISKE SPECIFIKATIONER: Om produktet: Under produktionen tilsættes fibre. Det bedste fra naturen kombineret med ren Polymeren moderne byggemateriale. Kombinationen

Læs mere

100 år mere til dine vinduer

100 år mere til dine vinduer 100 år mere til dine vinduer Tværfaglig synergi ml. glarmester-, snedker-, maler- og smedesvende, der hvert år giver 8.000 vinduer 100 år mere at leve i Byggeriets Vinduesrenovering ApS er de eneste i

Læs mere

TYROLIT. Perfekte løsninger til alle formål. Et selskab i SWAROWSKI Group www.tyrolit.com

TYROLIT. Perfekte løsninger til alle formål. Et selskab i SWAROWSKI Group www.tyrolit.com TYROLIT lamelskive PROGRAM Perfekte løsninger til alle formål Et selskab i SWAROWSKI Group www.tyrolit.com Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse Piktogrammer Premium Longlife til stål 4-5 Premium Cerabond

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020073 02 Montering og Vedligeholdelse af Granitbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Granit

Læs mere

Vinduestætning for fremtiden

Vinduestætning for fremtiden Vinduestætning for fremtiden Fordel mht. tid og omkostninger på grund af nem, hurtig og sikker formontering Temperatur- og vejruafhængig montering ISO-BLOCO One Control Tidsmæssigt præcis båndaktivering

Læs mere

Gør rent i dybden med en

Gør rent i dybden med en TesT tester værktøj og materialer for dig. Har du en idé til, hvad vi skal teste, så send os en mail på test@goerdetselv.dk Jo længere spuleslangen er, desto mindre skal du flytte maskinen, fx når du vasker

Læs mere