Min Thailandske Billedbog R E J S E R M E D E T M E N N E S K E L I G T A N S I G T

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Min Thailandske Billedbog R E J S E R M E D E T M E N N E S K E L I G T A N S I G T"

Transkript

1 Min Thailandske Billedbog R E J S E R M E D E T M E N N E S K E L I G T A N S I G T

2 C&C Travels kontor i Bangkok har 8 ansatte og ligger centralt placeret i Bangkok på Ambassador Hotel. Kontoret ligger i stueetagen i Tower Wing. Det har åbent hver dag og kan være behjælpelig med mange ting. * Organisere udflugter. * Restauranter og dinner cruises * Golf- og dykkerture. * Hotelreservationer, også i sidste øjeblik. * Fly-, skibs og togbilletter til hvorsomhelst. * Skræddersyet tøj og smykker. * Antikviteter og andre spændende ting. * Brusebad, vi har håndklæder, sæbe og shampoo. * Swimmingpool og solbadning. * Kaffe, the, Mekong Whiskey, Grøn Fanta, Beer Chang. * Bestille din næste rejse til smilets land. Skriv gerne før rejsen, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker. Skriv direkte til men om muligt på engelsk, tak. C&C Travel Bangkok GroundFloor Tower Wing, The Ambassador Hotel 171 Sukhumvit Soi 11, Wattana Bangkok Thailand Tel Fax C&C Travel s team i Bangkok, fra venstre; KoRn, Nang, Robert, Roong, Pat og Natcha.

3 Unikke håndvævede silketørklæder fra Laos Natcha taler Flydende dansk, engelsk og thai. Få eksklusive antikviteter til salg. Mrs. Roong elsker vore kunder, og gør alt for dem. Indgang til vort kontor og forretning i Bangkok

4 Hotel Ambassador i Bangkok En del af hotellets Flotte lobby. Tower wing, den bedste Fløj... Doorman Thaigaew.

5 Den nye coffeeshop er åbent døgnets 24 timer. Ambassador er vort foretrukne hotel i Bangkok, men vi har kontrakt med andre 28 hoteller. Billigere såvel som dyrere. Benyt hotellets swimmingpool, om du bor der eller blot besøger vort kontor. Glem ikke drikkepenge til hotellets søde stuepiger... Der er live music i den hyggelige lounge hver aften.

6 Kongen af Thailand En del af det pragtfulde og eksotiske konge palads i Bangkok. Husk at være korrekt påklædt ved besøg, spørg på C&C Travels kontor i Bangkok. Den thailandske konge, Bhumibol Adulyadei (udtales pomipon), besteg tronen i 1946, efter hans bror, kong Ananda, blev skudt i sit soveværelse. Bhumibol var bare 18 år. Han blev født i 1927 i Cambridge, mens hans far, prins Mahidol af Songkhla, studerede medicin ved Harvard University, og hans mor læste til sygeplejeske. Det enevældige kongedømme blev allerede afskaffet i 1932, og stadig ved Bhumibols kroning var tiden præget af adskillige kupforsøg. Ingen troede rigtigt på, at monakiet kunne overleve stormvejret fra Anden Verdenskrig. Ikke desto mindre har ingen kupmager, diktator eller premierminister kunne fravriste monakiet sin magtfulde funktion. Den dag i dag kan kongen påvirke udfaldet af vigtige beslutinger ved at sige ganske få ord i TV. Hans årlige fødselsdagstale får altid det politiske apparat til at stå på den anden ende i iver for at efterkomme hans ønsker. Det er et statsligt anliggende, når regentparret har fødselsdag. Premierministeren og andre officielle personer deltager derfor sammen med mange hundrede tusinder på pladsen foran paladset på deres fødselsdage. Kongens fødselsdag fejres som officiel fars dag, og dronningns som mors dag. Under den nuværende konge er det fars dag den 5 december. Fars dag indleder nytårs-måneden ved at mange sætter det første nytårs-pynt op, som i virkeligheden er amerikansk julepynt. Således har thailænderne altid været gode til at forene vestlige og thailandske traditioner i en smuk forening. Tidligere er de thailandske traditioner opstået i krydsfeltet af især Kina, Indien og Khmerene (Cambodia). Majestætsfornærmelse kan straffes med fængsel op til 15 år. Det er for eksempel majestætsfornærmelse at lægge en thailandsk pengeseddel på jorden, idet kongens portræt er afbilledet på alle pengesedler. Thailænderne har også meget stor respekt over for munke og hellige ting, som for eksempel Buddha-statuer. Kong Bhumibol rejser ikke meget til udlandet, men han har til gengæld været overalt i Thailand, og det er ikke en selvfølge for en thailandsk konge. Kongefamilien står bag adskillige hjælpeprojekter. og flere af kongefamiliens medlemmer er yderst optaget at medmenneskelige og kulturelle anliggender.

7 Det storslåede palads har både vestlig og østlig arkitektur. Mange besøger den thailandske konge... Oplev de mange detaljerede statuer... Soldaterne er der altid, kongen sjældent...

8 Bangkok Bangkok, eller Krung Thep som byen hedder på thai, er Thailands svar på Hong Kong og Singapore. Krung Thep betyder Englebyen«. Oprindeligt sejlede thailænderne rundt i»klongerne«, og derfor blev Bangkok kaldt Østens Venedig. Men meget trafik har tvunget byen til at fylde de fleste klonger op med jord og lave dem om til veje. Idag har byen et moderne»skytrain«som er billigt, nemt og hurtigt. En af stationerne ligger ved Hotel Ambassador. Det berømte Floating market. Der skal mange betjente til at holde styr på det.

9 Tuk Tuk er de berømte små trehjulede taxier. Det nye, flotte og meget hurtige Skytrain. Buddha Statuer i den gamle hovedstad, Ayutthaya (har du tid så tag en dag op og besøg den) Blomster sælges overalt... Paladser er der mange af i Bangkok.

10 River Kwai Riwer Kwai eller rettere Kanchanaburi, blev grundlagt af Rama I som forsvar mod burmeserne. De tre Pagoders pas i Kanchanaburi har været den vigtigste handelsesforbindelse mellem Thailand og Burma i århundreder. Samme sted invaderede burmeserne Thailand, da de ødelage den gamle kongeby Ayuttahaya i 1700-tallet. Burmeserne kom simpelthen ridende på elefanter gennem passet. Byen lever af sine ædelstensminer og teaktræshandel med Burma. Provinsen er mest kendt for broen over Riwer Kwai, som blev lavet af britiske krigsfanger under Anden Verdenskrig og efterfølgende blev bombet. Flodturen ned af den smukke River Kwai. En af byens unge indbyggere. Broen over River Kwai. Der kører stadig tog over broen... Krigsmuseet fortæller om områdets blodige fortid...

11 De flydende bungalows på Pung-Waan Resort Kwai Noi. Stor pool. Receptionspigerne, Maem og Nat. Dejligt og anderledes at bo her... Det Luksusriøse Felix River Kwai Resort. Med Flodudsigt... For det romantiske par, er et par dage her, en god investering.

12 Chiang Mai Chiang Mai og resten af Nordthailand er markant anderledes end central- og sydthailand. Nordthaiere er kendt for at være glade og venlige. På sin vis er der også tale om en anden kultur end Bangkok. Forskellen er ikke kun størrelsen. Den kulturelle forskel viser sig blandt ved, at de taler et andet sprog end bangkokianerne. Området havde også sin egen konge indtil Chiang Mai har en masse spændende og billige restauranter og et hav af muligheder for udflugter. Trappen til det smukke gamle tempel, Doi Suthep. Bjergstammernes børn kommer ofte til Chiang Mai Traditionel Lysfest. Byen er berømt for sit store natmarked...

13 Hotellet, Baan Tai, er fantastisk! C&C Travel er stolte over at kunne tilbyde denne lille perle... Et af byens mange smukke templer. Værtinden, Mrs. Lilly, er et dejligt menneske, hun kan organisere og fortælle om alt i byen! Prøv Mrs. Lilly s berømte halvdags kokkeskole.

14 Golden Triangle Golden Triangle rækker ind i Thailand, Burma og Laos og var engang den berygtede region, hvor bjergstammerne dyrkede størstedelen af verdens opiumvalmuer. I dag er der stadig store politiske og økonomiske problemer i området - og det thailandske militær kæmper ofte mod grupper af smuglere ude i de store skove. Området er kendt for sin smukke og storslåede natur. Fra Golden Triangle Imperial Hotel kan man se ind over både Burma og Laos. Når der er fredeligt i området kan man leje en longtail båd og på en time sejle i tre forskellige lande. The Longtail boat»driver«...venter på dig. MekongFloden der deler Laos, Burma og Thailand. Thaierne elsker også en god picnic.

15 Hotel Imperial Golden Triangle, ligger godt... Bjergbønderne transporterer deres høst til markedet på den gammeldags facon. En udkigspost, hvor man kan se til Laos. Hotel Imperials terrasse... værsgo - The Golden Triangle.. Den officielle Golden Triangle port, alle skal have billeder af hinanden. Rishøsten er vigtig for alle thaier.

16 Pai Pai er en hyggelig lille by mellem Chiang Mai og Mae Hong Song med flere stammesamfund inden for rækkevide. Shan-, Lahu- og Lisu-stammerne kan nås til fods, andre kan bedst nås med de knallerter/motorcykler som C&C Travel har til gratis rådighed for alle sine gæster i Pai. Meget nemme, alle kan bruge dem også uden mc kørekort. I dag er Pai præget af de mange rygsækturister. Ikke desto mindre er byen værd at besøge for nogle dage, især hvis man kører lidt rundt på knallert.

17 Rim Pai Cottage er et af byens ældste resorts, og ligger centralt i byen. Helt nyt resort,tha Pai Resort & Spa... spændende og anderledes. Midt i den smukke have er man helt sig selv. Hotellet har gamle teaktræs bungalows, og flere ligger helt ned til floden. Et spa der vil noget... Rim Pai Cottage ser ikke ud af meget... men her er herligt at være. Enkle værelser, man kan ikke få det hele. En del af Tha Pai Resort & spa.

18 Munkebørnene... Ligesom de fleste bliver konfirmeret i Danmark, er de fleste thailandske mænd munke, eller rettere novicer, i en periode. Traditionelle thailandske kvinder vil slet ikke giftes med en mand, som ikke har været munk. Teoretisk skal man være munk et år, men typisk er man det kun i en regntid(fra juni til august). Nogle er dog kun munk en måned eller endda kun en uges tid. Den unge munk optjener merit som munk. Merit er en slags betaling til hans karma, som er afgørende for, hvordan han bliver født i det næste liv. Meritten overtages dog af moderen, som tak for at have passet på ham som barn. Mødre har nemlig en nærmest hellig status i Thailand. Hvis munken var gift, ville det derimod være hans kone, som fik meritten, og det er ikke ideen. Udover at optjene merit til sin mor, får novicen selvfølgelig også en religiøs uddannelse. Man kan allerede optages i munkeordenen som dreng. Mange drenge fra fattige familier vælger derfor denne mulighed. Udover tøj og kost, får de således skolegang og uddannelse betalt. I modsætning til kristne munke (katolske) kan en thailands munk altid forlade munkeordenen, når han vil. Og mange forlader også ordenen, når de har opnået en universitetsgrad. Hvis en thai-buddhist derimod ønsker at blive frelst fra reinkarnationskredsløbet, så er han nødt til at fravælge at stifte familie og være munk hele livet. Hvis han ikke føler, at det er rigtigt at blive munk for livstid, eller hvis man er kvinde, så kan man ikke blive frelst. Dette gælder kun for teravada-buddhismen, som den er udformet især i Thailand. Hvis man ikke bliver munk, så gælder det om at optjene god merit for gode gerninger, og moderen modtager stadig merit fra sine sønner. Hvis man har dårlig karma, altså ikke har samlet gode meritter nok, kan man blive genfødt som et sultent spøgelse. Har man masser af gode meritter, kan man blive født til et bedre liv, hvor man er rig. Og sådan bevæger man sig op eller ned fra liv til liv, indtil man bliver født som mand og er i stand til at være munk på livstid og har god merit, så man kan undslippe det evindelige reinkarnationskredsløb. Munke behandles med meget stor respekt i Thailand, og det er det ikke god tone at sige noget sjovt om dem. Munke har deres egne sæder i busserne, og Guds nåde trøste den udlænding, som har sat sig på»munkesædet«og ikke rejser sig op, hvis der kommer en munk. Munke betaler i øvrigt ikke for transport. Man skal tale på en særlig måde til en munk, altså ikke bare almindeligt thai. Og en kvinde må absolut ikke røre ved en munk. Alle skal hilse på munke, altsa wai e den traditionelle hilsen, selv kongen, og munkene må ikke hilse tilbage. Munkene får deres mad ved at gå rundt i gaderne ved morgengry. Her går kvinderne ud og lægger mad og andre ting, som for eksempel sæbe i deres skåle. Man kan ligefrem købe pakker i supermarkederne i alle størrelser. På den måde optjener kvinderne merit, og munkene slipper for at skulle arbejde. Munken skal spise inden frokost og må ikke spise resten af dagen. Det er altså kun syge munke, som må spise aftensmad.

19

20 Soppong dalen, skønnere kan det ikke blive.. Shan-pigerne forbereder middagen. En af husene i Karen landsbyen, hvor man sover en nat. På Cave Lodge i Soppong har C&C gæster alle måltider inkluderet. Det er enkel mad, men smager helt vidunderligt... Pen er verdens bedste guide, det er der mange der har udtalt... Værelserne er enkle, uden nogen dikkadarer.

21 Soppong Cave Lodge i Soppong blev åbnet i 1984 for rygsækturister. Den dag i dag henvender stedet sig stadig til unge mennesker, og de der er unge af sind. Værten og grundlæggeren af Cave Lodge er australier og hedder John, hans kone hedder Nung, og deres charmerende»altmulig-pige«og guide hedder Pen. Bortset fra John og en anden australier, er alt personalet fra Shan-landsbyen i nærheden. I Soppong er der er store skove, floder og huler med imponerende stalaktitter. I nogle af hulerne er der stadig spor af vægmalerier, og der er adskillige forhistoriske gravkamre. I soppong er der også inkluderet en lang tur på elefantryg. Riverrafting er også inkluderet i opholdet i Soppong. Noget af sejladsen er fredelig som her, men længere nede af floden går det voldsommere til. I soppong sejler man på tømmerflåde.

22 øen Koh Chang er i virkeligheden mest berømt for sine elefanter..

23 Koh Chang Koh Chang er en smuk, grøn og bjergrig ø, som ligger i en øgruppe bestående af 47 øer. Øerne har status af Nationalpark på grund af den uberørte regnskov og marineliv. Øen har gode strande, imponerende vandfald, bjerg-trekking og jungletrekking på elefantryg. Koh Chang er stadig noget uspoleret, hvis man tager væk fra hotel områderne, sammenlignet med de andre turist-destinationer i Thailand. På grund af bjergene kan der forekomme kraftig, monsunagtig regn på øen, specielt i perioden fra maj til september. En af øens mange bugte. Lille børnevenlig pool. Vi benytter på Koh Chang et af øens ældste og bedste resorts, Koh Chang Resort, der netop er blevet total renoveret. De Fleste af værelserne er store og flotte. De ligger i en ny lidt grim hotelbygning. Masser af muligheder for aktiviteter på øen. Flotte bungalows helt ned til vandet, men desværre umulige at forudbestille... Pæne og nydelige bungalows i den store have.

24 Koh Samet Koh Samet har i dag status af National Park, men har været kendt som sikker havn for sejlere siden det 13. århundrede. Mere end et dusin bugte og strande, giver rig mulighed for at vælge imellem alt fra camping på afsondrede, øde strande til bungalows med alle moderne bekvemmeligheder i mere beboede og livlige områder. Strandene på Koh Samet er virkelig smukke med det hvideste sand, der kan opdrives i Thailand. Koh Samet og de omkringliggende bittesmå øer, er omgivet af koralformationer på lavt vand, som gør området rimeligt til snorkling. Sådan skal et resort ligge... helt ned til vandet. Saikew Beach Resort. Saikew Beach Resort har sin egen båd, som de henter gæster med. Masser af små udflugtsbåde. Værelserne er rene og enkle...

25 Her er dejligt, men vær opmærksom på at i weekenden og i alle internationale og thailandske ferier, kan øen være helt proppet med mennesker. Dette er altså syv kilometer kridhvid sandstrand, måske Thailands bedste?! Pineapple Shakes.. Desværre kan tiden flyve afsted...

26 Jomtien Jomtien ligger tre kilometer syd for Pattaya city. Men der er mere roligt og langt bedre strande i Jomtien. Og det er stadig nemt at tage på shopping i Pattaya om dagen. Jomtien består af en lang hyggelig vej med en strand på den ene side, og hoteller, restauranter og forretninger på den anden side. Der er mange udflugtsmuligheder som det spændende Sanctuery of Truth, hvor man kan svømme med delfiner. Dette er stedet for dem, der ønsker meget aftenliv. Der er masser af sjove boder på stranden, hvor alt kan købes. Stranden i Jomtien er rimelig... Få et godt måltid på stranden.

27 Welcome Jomtien, for dem har fart på... Store og moderne værelser. Pinnacle Club & Resort... pænt og nydeligt. Et af Thailands ældste og smukkeste trætempler ligger her. Resortet har privat strand. 24 timers coffeeshop.

28 Hua Hin Hua Hin blev opdaget i 1926, da Kong Rama VI s arkitekt byggede Phra Ratchawang Klai Kangwon (langt-fra-bekymringer-paladset). Det blev herefter et af de mest attraktive feriesteder for lokale thaier og vedblev sin status som lokalt feriested, selv da Pattaya og Phuket blev kendt af udenlandske turister. Stranden er cirka 2 km lang og strækker sig sydligt om byen. Kæmpe glatte sten bryder de store bølger og gør derfor Hua Hin et attraktivt sted at bade. Hvis man er til golf, så ligger nogle af Thailands ældste og bedste golfbaner tæt på. Marriott Resort i Hua Hin er helt fantastisk. Det hyggelige Takiab Hotel, lidt uden for centrum, 5 minutter fra stranden. City Beach Resort, pænt, ligger i centrum af det hele. Værtinden Dao og hendes ualmindeligt søde stab. En gigantisk Buddha våger over Hua Hin.

29 Man kan også spise på Hua Hins natmarked.

30 Chumpon Chumphon er et gammelt fiskeleje. Der er stadig ingen masseturisme i Chumphon, men nogen er begyndt at opdage stedet. Chumphon kaldes porten til syd. Områdets hovedattraktioner findes på Chumphon Cabana Resort, som ligger direkte ud til stranden. Der er enestående muligheder for windsurfing, kayaking, mountain biking, trekking i junglen, eller at sejle på tømmerflåde, massage, en tur i longtail båd for at se ildfluer, eller natfiskning. Stedet har egen dykkerskole og fra Chumphon kan man nemt sejle til de nærliggende øer. Chumphon Cabana Resort bygger på økologiske principper, og der er også et økologisk landbrug omkring poolen. Chumphuns store og næsten uberørte strande. Chumpon Resort er et feriested som i de gode gamle dage, god personlig service, masser af plads og en lang bred strand. Vælg at bo til samme pris i bungalows, eller i resortets moderne hotelbygning ved poolen.

31 C&C Travels Natcha diskuterer scholarship programmet med en af lærerne. Glade piger fra skolen. Chumphon Scholarship Program Chumphon scholarship program. Skolegang i Thailand er lovpligig og gratis, men uniform, sko, tasker, og bøger koster mange penge og er påkrævet for at deltage i skolegangen. Mange familier har af den ene eller anden årsag ikke råd og derfor bliver mange børn hjemme fra skole. Fra 1. marts 2004 vil C&C Travel tillade sig at fakturere kr. 50,- pr. gæst der rejser til Thailand. (Hvis ikke man siger fra, godkender man det). Disse mange penge vil gå til at betale for nogle fattige børns skolegang i Chumphon. Følg med på hvordan hver en øre vil blive brugt. Thung Wua Laen School i Chumphon har 70 elever og 5 lærere. Skolen er enkel, ingen telefon endnu, for dyrt.

32

33 Den thailandske Buddhisme Den thailandske tidsregning følger Buddhas dødsdag, det vil sige, den dag han blev optaget i Nirvana. Buddha, som hed Siddharta Gautama, var søn af Sakya-kongen i det nordlige Indien. Han var ikke guddommelig, men det første menneske, der blev oplyst og fandt vejen. Denne lære, Buddhas lære, kaldes Dharma. Mange tror, at alle buddhister er tilhængere af Dalai Lama, men Dalai Lama er kun overhoved for en del af den tibetanske buddhisme. Da thailænderne tilhører theravada-buddhismen, tror de ikke på levende guruer, som tibetanerne tror, Dalai Lama er. Theravada-buddhismens autoritet er De tre Juveler, som er Buddha, Dharma og Munkeordenen, som de kalder Sangha. I tibetansk buddhisme og i visse andre retninger tilføjes altså guruen som den fjerde juvel og autoritet. Det tidligere thai-kongedynasti, som reagerede i Ayutthaya, var officielt gudekonger. Thailænderne overtog denne tradition fra khmererne (Cambodia), da det lykkes thailænderne at besejre dem. Det efterfølgende og nuværende kongedynasti, Rama-kongerne, kaldes ikke længere for gudekonger. Det ville være i modstrid med teravada-buddhismen, hvis kongerne havde opretholdt guddommeligheden. Men alligevel har kongerne stadig et markant guddommeligt islæt, og de betragters som inkarnationer af hindu-guden Rama. I det hele taget består væsentlige dele af thailændernes praksis stadig af hinduistiske og animistiske traditioner. En af disse traditioner er elefanterne. Thailænderne mener i øvrigt, at deres land er udformet som et elefanthoved. Østthailand er øret, og sydthailand snablen. Især hvide elefanter hellige, fordi de tror, at Buddha var en hvid elefant, før han blev genfødt som menneske. Der er i øvrigt en thailandsk lov, som definerer, hvordan en hvid elefant ser ud. Alle hvide elefanter ejes af kongen. I buddhismen betragtes genfødsler som lidelse. De mener, man genfødes, fordi man klamrer sig til illusionen om at være en sjæl og et jeg. Men i følge buddhismen er det en illusion, da mennesket består af krop, følelser, opfattelser, tænkning og bevidsthed, der alle er i stadig forandring. For at blive oplyst og gennemskue denne illusion må man blive munk for livstid. Idet man arbejder bliver man bundet til denne illusion, og derfor må munkene ikke arbejde, dyrke eller lave mad. De er derfor nødt til at gå rundt om morgenen og samle mad ind. Men de er ikke tigger-munke, fordi de, som giver dem mad, får merit til et bedre liv næste gang. Og en dag vil giverne selv blive genfødt til et liv som munk. Hvis man ikke er født til et liv som munk, gælder det bare om at have det rart og sjovt. Det alvorlige udsætter man til det liv, hvor man bliver munk. Thailænderne har derfor svært ved at forstå, hvorfor vesterlændinge tager alting så alvorligt.

34 Velkommen til Pinnacle Resort Samui. Et velfungerende og godt sted. Pinnacle Resorts private badestrand, slet ikke så dårligt endda! Disse mennesker glæder sig til at se dig.

35 Koh Samui Koh Samui blev opdaget af rygsækturister for en generation siden, men i dag er øen blevet et internationalt paradis med egen lufthavn. Øens indre er dog stadig domineret af kokosplantager og skovklædte bjerge. Heldigvis har Samui også opnået ry for stadig at have bevaret sit venlige image såvel som dejlige natur. Øen er på det nærmeste dækket af kokospalmer og bougainvilla, og er omgivet af hvide sandstrande og et betagende turkisfarvet hav. Hvad enten man leder efter afsidesliggende strande, gode shopping muligheder, vidunderlig mad eller et spændende natteliv, så findes det hele på Koh Samui. Man lejer fiskestang med eller uden fisker. Koh Samui har al slags natur. Køb friske frugter på stranden dagen lang.

36 Koh Phuket Den nye reception. Phuket er et ret hektisk, internationalt feriested, som har formået at bevare en stor del af sin oprindelige charme og skønhed. Den mest kendte strand er Patong Beach, her finder du heftige barer, masser af natteliv for enhver smag, og gode billige restauranter. Så er der Kata Beach med en dejlig bred og ren strand. Kata har også shopping og nogle af Phukets bedre og dyrere restauranter. Der er fornuftige muligheder for al slags dykning på Phuket og de omkringliggende øer. Phuket City er også et besøg værd. Der er smukke gamle kinesiske og thailandske templer, smukke teaktræshuse, som er mere end 100 år gamle. Uden for Phuket City ligger Sea Gypsy Village, hvor der bor efterkommere af gamle pirater. Fra poolen er der 4 minutter til stranden. Orchidea Resort er vel nok vort bedst fungerende feriested i Thailand. De er smaddersøde allesammen... glæd dig!

37 Kata Beach i højsæsonen. God ferie...

38 Khun Tick er din kontaktperson i Krabi. Longtail bådene venter på at sejle dig til en af de mange smukke øer i nærheden.

39 Bungalow på Railay Beach Resort. Resortets strand. Krabi Søde Mrs. Dang. En hurtig dukkert under opsejlning... Krabi kan dateres helt tilbage til omkring år før Kristi fødsel. Krabi er også kendt som»magical Krabi«og er blevet sammenlignet med den mytologiske by Xanadu fra Himalaya. Her kan du finde alt fra majestætiske kalkstensklipper, dramatiske klippeformationer og frodige skovområder samt fantastiske strande. En populær attraktion er Tiger Cave Temple. Der er også mange spændende øer, hvor man kan tage på dagture. Railay Bay Resort ligger på en spændende strand, og man kan kun komme dertil i longtail båd. Om aftenen kan man sejle til Ao Nang og gå på restaurant, og om dagen kan man shoppe. Resortets restaurant ligger rigtig godt og serverer dejlig og billig mad. Tiger Cave Templet, hvor der stadig lever munke.

40 Ko Lanta Altid smilende og venlig. Koh Lanta er en lille ø tæt på Krabi med en lang strand, som strækker sig fra nord mod syd. Det meste af området er bjergfyldt og er dækket af frodige skove. Indtil for omkring 15 år siden var livet på øen ikke specielt mærket af turisme, men så startede boomet med elektriciten fra fastlandet. Der er veje på øen, men de er svære at køre på. Øen er muslimsk præget, så der findes ikke det store natteliv. I lavsæsonen er her utrolig stille og fredeligt. Det bliver ikke så hurtigt dybt på Koh Lanta Miss Nunthaporn. Southern Lanta Resort, et af øens aller bedste resorts. Mange sydthaier er muslimer.

41 Koh Lanta er stedet hvis du ønsker fredfyldte strande.

42 Udsigten fra en sejltur...

43 Chintana er blæksprutten på Phi Phi Natural Resort. Koh Phi Phi Koh Phi Phi er to små øer, som ligger tæt på Koh Phuket, begge er meget populære og er helt uden biler. Phi Phi er et naturligt alternativ til Phuket, hvis man vil væk fra Phuket, eller hvis man ønsker at være på en lille ø, men stadig vil være ved Andaman-havet. Hvis man er til sjov og ballade, skal man bo i den lille by Phi Phi. Hvis man er til ro og fred, skal man derimod bo oppe i nord. Her kommer de smarte drenge. Her kommer det unge par. En kølig fra kassen... Phi Phi har masser af udflugtsmuligheder.

44 Oplevelses kultur udflugter fra Bangkok 7 dage Cambodia kr ,- 7 dage Laos kr ,- 7 dage Myanmar(Burma) kr.2.680,- Cambodia turen er med dagtog frem og expressbus tilbage. Laos turen er vip bus frem og express liggevognstog tilbage. Myanmar turem er med fly tur retur. For alle ture gælder: Alle interne transporter samt hoteller med morgenmad inkluderet.

45 Golfrejser til Thailand har vi også Vor populæreste golfrejse går til Nothern Heritage lidt uden for Chiang Mai. Der er en 18 hullers golfbane tilknyttet, og der er også fantastisk massage og endda helsecheck. På Imperial Lake View i Hua Hin ligger vort andet gode golf-resort. Her er en 27 hullers bane. Begge resorts er i topklasse. Vi benytter også andre golfbaner rundt omkring i Thailand.

46

47 Hvorfor skulle du rejse til Thailand? Fordi Thailand er smilets land, som du aldrig vil glemme. Fordi Thailand har en ydmyg storhed, som vil betage dig. Hvorfor skulle du rejse med C&C Travel? Fordi vi vil give dig menneskelig oplevelser og good value for money.

48 LOGO INDSÆTTES HER - m.m. åbningstider mandag-fredag fra , lørdag Vi laver også rejser til: Argentina, Brasilien, Mexico, Filippinerne, Bali, Lombok, Vietnam, Laos, Cambodia og Burma. Brochurer (Billedbøger) udkommer løbende for alle vore rejsemål! Har du et eller flere skønne billeder fra disse lande digitalt, så mail det til vores fotograf Joe Mortensen på - bruger han billederne i en brochure, sender vi dig 2 gode flasker vin fra vort argentinske vinlager. Foto: J. Mouritsen, Robert Kronberg og Torben Dan Andersen. Tryk: Litotryk, hurtigt, godt og billigt. NB! Nu smider du ikke denne brochure ud, når du er færdig med den, giv den venligst til venner eller familie - tak! Der tages forbehold for fejl og ændringer.

MiniThai - En rejse tilbage

MiniThai - En rejse tilbage MiniThai - En rejse tilbage Juli August 2012 Rejseberetningen herunder er skrevet af Kevin, der er 10 år gammel. I 2004 blev Kevin adopteret af sine danske forældre Helle og Peter. De hentede ham på børnehjemmet

Læs mere

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL

TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL TAG MED SENIORKLUBBEN TDC OG BRAVO TOURS TIL THAILAND Eventyrlig og fabelagtig rundrejse i 12 dage inklusiv tre dages afslapning på bountyøen Koh Chang. Et overflødighedshorn af oplevelser i Bangkok, Chiang

Læs mere

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY GRUPPEREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. Opholdet i Thailand begynder

Læs mere

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun

16.690,- 15 DAGES TUR - ØST THAILAND MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR. Pris fra kun 15 DAGES TUR - ØST MED 2 Ø-OPHOLD OG CAMBODIA TUR NYHED - Har du lyst til at prøve en tur til Thailand, som ingen andre rejsebureauer kan tilbyde og hvor man er tæt smut til Cambodias grænse og afslutning

Læs mere

Prisliste Thailand. Prislisten er gyldig fra 1. november 2015 til 31. oktober 2016. Prislistens indhold. Velkommen til Thailand

Prisliste Thailand. Prislisten er gyldig fra 1. november 2015 til 31. oktober 2016. Prislistens indhold. Velkommen til Thailand Prisliste Thailand Prislisten er gyldig fra 1. november 201 til 31. oktober 2016 SE ALTID STJERNEGAARD.DK FOR EVENTUELLE KAMPAGNEPRISER Velkommen til Thailand Stjernegaard Rejser har solgt kvalitetsrejser

Læs mere

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI

DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI DANSK STUDIE CENTER THAILAND & BALI Højskole i udlandet NYHED I 2013! C SHØJSKOLE I UDLANDET UDNYT DIT SABBATÅR PÅ BEDSTE VIS! Dansk Studie Center har specialiseret sig i højskoleophold i udlandet til

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 dage / 13 nætter (Maj Oktober 2009) Højdepunkter: Længde: 14 dage / 13 nætter Start: Bangkok Slut: Bangkok Højdepunkter: Bangkok, Dinner Cruise,

Læs mere

TEMAREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY

TEMAREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY TEMAREJSE - HUA HIN - KONGERNES BY Har du lyst til en tur til Thailand, hvor man er tæt på det daglige thai-liv, så tag med på denne hyggelige tur til Hua Hin og Bangkok. 7 badestrand syd for kongebyen

Læs mere

Aktiv ferie i Thailand

Aktiv ferie i Thailand Aktiv ferie i Thailand Mange forbinder Thailand med strande, palmer og afslapning. Men hvad nu, hvis man ud over at kunne nyde smukke strande og palmer, også kunne være aktiv? Thailand er det perfekte

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc

Phu Quoc Stranden 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc 6 dages forlængelse med strandferie ved Phu Quoc Forlængelse i VIETNAM med Forlængelse af rejse i Vietnm 2 Forlængelse af rejse i Vietnm Phu Quoc Stranden Strandferie ved Mango Bay, Phu Quoc Den tropiske

Læs mere

Velkommen til Hotel Tiffany's!

Velkommen til Hotel Tiffany's! Hotel Tiffany's Hotel Tiffany's ligger under 150 m. fra stranden og tilbyder privat strand med liggestole og parasol. Der er desuden en dejlig pool ved hotellet samt mange aktiviteter for børnene. Hotellet

Læs mere

Prisliste nr. 3 / januar 2012

Prisliste nr. 3 / januar 2012 Prisliste nr. 3 / januar 2012 prisliste thailand 1. november 2011-31. oktober 2012 Rundrejser og generel info: Vær opmærksom på, at der IKKE er inkluderet indenrigsfly i prisen på vores rundrejser, hvor

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Navn: Grith Walløe E-mail: Tlf. nr. Evt. rejsekammerat: Hjem-institution: Slagelse sygeplejeskole Holdnummer:Sep05C Rejsebrev fra udvekslingsophold Værts-institution/Universitet:

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne

Læs mere

Første Rejsebrev. Institutionens adresse: Fountain of life center. 572 M,5 Naklua soi 25. Chonburi 20150, Banglamung. Thailand

Første Rejsebrev. Institutionens adresse: Fountain of life center. 572 M,5 Naklua soi 25. Chonburi 20150, Banglamung. Thailand Første Rejsebrev Studerendes navn: Mette Bøgh Nauersgaard Pedersen Studienummer: PS12621 E-mail: mettebnp@gmail.com Praktikperiode: 3. praktik fra 1. Februar 2015 til 31 juli 2015 Institutionens navn:

Læs mere

Magiske Thailand. Rundrejse til Smilets Land 12 dage Tag med på en skøn rundrejse Thailand oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved stranden

Magiske Thailand. Rundrejse til Smilets Land 12 dage Tag med på en skøn rundrejse Thailand oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved stranden med dansk rejseleder Magiske Thailand Rundrejse til Smilets Land 12 dage Tag med på en skøn rundrejse Thailand oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved stranden Vores varierede rundrejse starter

Læs mere

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten

Fred. Luksusboliger i strandresort med Spa. Afslapning. - i vandkanten Fred Luksusboliger i strandresort med Spa Ro Afslapning - i vandkanten Luksus lige ned til vandet - Boligerne i Serenity Terraces ligger lige ned til den smukkeste strand på øen Phuket i Sydthailand. Med

Læs mere

Luksus bolig i Thailand - Ref:

Luksus bolig i Thailand - Ref: Luksus bolig i Thailand - Ref: Praktfulde huse og lejligheder i Thailand sælges udlejes Husene og lejlighederne er lokaliseret i et luksus resort ved navn "The Oriental Beach Village" hvor man virkelig

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang

Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang Rejsen i hovedpunkter Længde: 13 dage / 12 nætter Bangkok, Koh Kradan og Ao Nang En fantastisk rejse på 13 dage / 12 nætter der fører dig gennem Thailand på et ø-eventyr, hvor storbyens puls skiftes ud

Læs mere

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014

Hotel Valentin Star på Menorca. af Perhaps. 26. september 2014 Hotel Valentin Star på Menorca af Perhaps 26. september 2014 Fra den 25. maj 2014 til den 8. juni 2014 gæstede vi Hotel Valentin Star i Cala n Bosch på Menorca. Hotellet har fire stjerner, og er et voksenhotel.

Læs mere

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGARETREAT I THAILAND Skøn yoga- og Mindfulnessrejse til Thailand - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 13. - 21. marts 2016 og november 2016 (datoer på vej) - 9 dage DKK 15.900 YOGARETREAT

Læs mere

16 dage Vinter 2016/17. Det Klassiske Thailand. & Koh Chang

16 dage Vinter 2016/17. Det Klassiske Thailand. & Koh Chang 16 dage Vinter 2016/17 Det Klassiske Thailand & Koh Chang Det Klassiske Thailand & Koh Chang Oplev Østens mystik, traditioner, imponerende historie og skønne naturoplevelser på denne klassiske rundrejse

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus.

Adjektiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Adjektiver bolig www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 John og Maja har købt et nyt hus. John og Maja har købt et ny hus. Freja har lige

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Bangkok Koh Samui Explorer

Bangkok Koh Samui Explorer Rejsen i hovedpunkter Længde: 14 Dage / 13 Nætter Bangkok Koh Samui Explorer Start: København Slut: København Højdepunkter: Bangkok og Koh Samui med overnatning på Karma Samui eller Saboey Samui Dag 1

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

2&10 Thailand - Prisliste 2013/14

2&10 Thailand - Prisliste 2013/14 2&10 Thailand - Prisliste 2013/14 2&10 Hua Hin (standard) 2 nætter Ibis Bangkok Riverside (Standard) & 10 nætter Ibis Hua Hin (Standard) 1 voksen 01/11/13-12/12/13 6.655 6.655 13/12/13-05/01/14 8.360 8.360

Læs mere

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht Postillion Hotel Dordrecht har en rolig beliggenhed i udkanten af den hyggelige kanalby Dordrecht. Introduktion I mellem Rotterdam og Breda i den smukke og historiske by Dordrecht,

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015

Thailand & Laos Program 2015. Thailand & Laos 2015 Thailand & Laos 2015 Fra Bogense til Thailand og videre til Laos er en rejse på 24.000 km. Laos er det eneste land i Sydøstasien omgivet af lande til alle sider og et af de sidste kommunistiske lande tilbage.

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 11.948,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

Egon Hotel Hamburg City

Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City Egon Hotel Hamburg City har en central beliggenhed i Hamburg lige ved forlystelsesgaden Reeperbahn. Introduktion Hamburg er en af de mest populære storbyer i Europa. Den moderne

Læs mere

Eksotisk Zumba ved stranden i Thailand

Eksotisk Zumba ved stranden i Thailand Eksotisk Zumba ved stranden i Thailand Tag Zumba oplevelsen til nye højder direkte på Phukets palmebeklædte hvide sandstrande. Rejs fra 21. april 5. maj 2011 /14 dage - 12 nætter SAS Travel Center har

Læs mere

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin.

Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. Fire fantastiske strandvillaer 65 km. syd for Hua Hin. The HideAway består af 4 luksus villaer, direkte på stranden, kun 45 min syd for Hua Hin, Thailand. Alle villaerne har egne swimmingpools, og direkte

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

EN GOD DAG I BANGKOK. Tur 1 - Chinatown. What to do in Bangkok

EN GOD DAG I BANGKOK. Tur 1 - Chinatown. What to do in Bangkok EN GOD DAG I BANGKOK Tur 1 - Chinatown What to do in Bangkok Vi kender mange som bruger Bangkok som transitby, for at komme videre ud i Asien, thailandske øer og verden. Mange er der ofte kun 1-2 dage.

Læs mere

Nordthailand. Mageløse oplevelser og strandferie. Individuel rejse evt. m. udflugter faste afgange, lave priser

Nordthailand. Mageløse oplevelser og strandferie. Individuel rejse evt. m. udflugter faste afgange, lave priser Nordthailand Mageløse oplevelser og strandferie Individuel rejse evt. m. udflugter faste afgange, lave priser Nordthailand - Mageløse oplevelser Individuel rejse 17 dage - mulighed for udflugter med engelsktalende

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

RUNDREJSE I THAILAND Bravo Tours fortryllende Thailand. Jubilæumsrejse på rundrejse i Thailand

RUNDREJSE I THAILAND Bravo Tours fortryllende Thailand. Jubilæumsrejse på rundrejse i Thailand RUNDREJSE I THAILAND Bravo Tours fortryllende Thailand Jubilæumsrejse 10.000 på rundrejse i Thailand Altid DANSK- TALENDE rejseledere Rejsens højdepunkter 7. : Elefant-hospital 1. : Chiang Rai + Chiang

Læs mere

Benedicte Clausen

Benedicte Clausen 2. Rejsebrev Studerendes navn: Studienummer: E-mail.: Praktikperiode: 2. el. 3. Praktik fra til: dd.mm.år: Benedicte Clausen PV11303 benedicteclausen@hotmail.dk 3.praktikperiode 01.08.13 31.01.14 Institutionens

Læs mere

Petanque i Thailand. 17 dage

Petanque i Thailand. 17 dage Petanque i Thailand 27-10-2008 til 12-11-2008 17 dage Petanque Natur Kultur 17 vidunderlige dage i Thailand Petanque Storbyer og landsbyer Templer Bjergtur Bjergstammer Jungle Elefantridning Tømmerflådetur

Læs mere

Petanque i Thailand. 19 dage 24. 10. 2014 11. 11. 2014. Petanque Natur Kultur. DGI Nordjylland

Petanque i Thailand. 19 dage 24. 10. 2014 11. 11. 2014. Petanque Natur Kultur. DGI Nordjylland Petanque i Thailand 19 dage 24. 10. 2014 11. 11. 2014 DGI Nordjylland Petanque Natur Kultur 19 spændende dage i Thailand Petanque med lokale klubber Storbyer og landsbyer Templer Bjergstammer Elefantridning

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. Der venter

Læs mere

Hotel i Bangkok - 1 nætter. Teltlejr ved River Kwai - 1 nat. Husbådshotel på River Kwai - 1 nat. Hotel i Bangkok - 1 nat

Hotel i Bangkok - 1 nætter. Teltlejr ved River Kwai - 1 nat. Husbådshotel på River Kwai - 1 nat. Hotel i Bangkok - 1 nat Bangkok, River Kwai og Khao Lak Dagsprogram Dagsoversigt Dag 1-2: Afrejse og ankomst Dag 2-3: Bangkok Dag 3-5: River Kwai Dag 5-6: Bangkok Dag 6-14: Khao lak Dag 14-15: Afrejse og ankomst Sådan skal I

Læs mere

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach

Forlængelser i Burma 5 dages strandferie ved Ngapali Beach 5 dages strandferie ved Ngapali Beach Efter et intenst program i Burma er det tid til at tage til et smukt og roligt sted, hvor de sidste mange dages oplevelser kan nydes i skønne omgivelser. 2 Forlængelsespakke

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Min Thailand Billedbog

Min Thailand Billedbog Min Thailand Billedbog R E J S E R M E D E T M E N N E S K E L I G T A N S I G T Andrea Jancikova Rejsekonsulent Susanne Naundrup Regnskabschef Nuria Sagarra Flyansvarlig Pernille Emonds Rejsekonsulent

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Min Thailand Billedbog

Min Thailand Billedbog Min Thailand Billedbog R E J S E R M E D E T M E N N E S K E L I G T A N S I G T Magnus IT-assistent Nuria Flyansvarlig Lars Rejsekonsulent Pernille Rejsekonsulent Charlotte Administration Kristina Rejsekonsulent

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder

Hotel Zagreb. Afslapning, smuk natur og spændende kulturoplevelser ved Kroatiens kyst. Hotel Zagreb. Hotellet tilbyder Hotel Zagreb Karlobag ligger ved foden af Velebit-bjergkæden, og er kendt for sit krystalklare vand og skønne klima. Hotel Zagreb byder på masser af aktiviteter og wellness og selvfølgelig ægte kroatisk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje.

Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Pragtfuld villa direkte på stranden, syd for Hua Hin. Villa Sea La Vie Sætter nye høje standarder for eksklusive strandejendomme 5 soveværelser / 666m2 / privat swimming pool. 20 meter strandlinje. Villa

Læs mere

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj

KØBENAVN 25. april 2 maj BILLUND 25. april 2 maj KØBENAVN 25. april Afrejse fra Københavnden 25 april kl. 06:30 ankomst til Palma kl. 09:25 DK 431 afrejse fra Palma den 02 maj kl. 10:45 ankomst til København kl. 13:45 DK 432 2 maj Afrejse fra København

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Deepak kommer fra Nepal, men føler sig som fynbo 21. jun, 2012 by Maybritt

Deepak kommer fra Nepal, men føler sig som fynbo 21. jun, 2012 by Maybritt Deepak kommer fra Nepal, men føler sig som fynbo 21. jun, 2012 by Maybritt Deepak arbejder på PKM Deepak arbejder på PKM. Det er Danmarks største blomster-gartneri og ligger i Søhus lidt uden for Odense.

Læs mere

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed

Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mais kulturelle mangfoldighed Chiang Mai har en smuk natur, et behageligt klima og en rig kultur. Chiang Mai er midtpunkt for flere historiske riger og har derfor været centrum for udveksling af

Læs mere

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab

Drømmerejsen. Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Drømmerejsen Dubai Abu Dhabi Qasr Al Sarab Det lykkelige Arabien Drømmer du om en ferie, der kombinerer golf på verdensklasse baner, ophold på fantastiske hoteller og oplevelser med unikke minder? Palm

Læs mere

have det skønt og præcis, som du vil

have det skønt og præcis, som du vil Paradise Lost Kunsten at gøre absolut ingenting En gang var vi bare de bedste til at servere præcis den morgenmad, som en rigtig skiløber har brug for at kunne fokusere på det, han eller hun elsker mest.

Læs mere

Af Clara Haugwitz Fra sygeplejerskeuddannelsen i Viborg hold svs09 Søndag d. 27 marts 2011. Reklame for modul 6 i Thailand

Af Clara Haugwitz Fra sygeplejerskeuddannelsen i Viborg hold svs09 Søndag d. 27 marts 2011. Reklame for modul 6 i Thailand Reklame for modul 6 i Thailand Jeg kan klart anbefale at tage modul 6 i Thailand. Jeg har nu været her i lidt over halvanden måned og jeg, såvel som de ni andre jeg er hernede med, nyder det virkelig.

Læs mere

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande

Thailand. Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande Thailand Forbløffende naturoplevelser, og paradisstrande 2 thailand KÆRE GÆST Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjertelig velkommen til Thailand. Vi håber, at I har haft en behagelig rejse, og at

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

Fotos til fotobank billedtekster /Kaare [ til samtlige fotos: Kaare Øster]

Fotos til fotobank billedtekster /Kaare [ til samtlige fotos: Kaare Øster] 1 Fotos til fotobank billedtekster /Kaare [ til samtlige fotos: Kaare Øster] Bhutan DSC_0186.JPG: I bjergstaten Bhutan ved foden af Himalaya-bjergkæden er ris en af de vigtigste afgrøder. Landet forsøger

Læs mere

Bangkok og Koh Samui

Bangkok og Koh Samui Bangkok og Koh Samui Bangkok er måske en af østens mest fascinerende byer. Oplev blandt andet templer, pulserende gade markeder, trendy restauranter med en spændende fusion af øst og vest, shopping centre

Læs mere

Den jødiske bydel og shopping

Den jødiske bydel og shopping Den jødiske bydel og shopping Lørdag stod den på den jødiske bydel Kazimierz. Vi havde diskuteret om vi skulle have været taget til Auschwitz for at opleve den del, men efter lidt læsning på nettet fandt

Læs mere

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil.

På www.standsaids.nu kan I også spille dilemmaspillet Fremtiden er på spil. Post 1 Velkommen til... I skal nu på et dilemmaløb, hvor I vil opleve, hvordan det er at være dreng i Afrika. I får her starten på en historie. Læs den højt for hinanden og beslut derefter i fællesskab,

Læs mere

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow.

Doubletree by Hilton Krakow Tag på wellnesshotel i den spændende storby Krakow. Doubletree by Hilton Krakow Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i hjertet af den smukke polske by Krakow og lige ved siden af den smukke park Lotnikow Polskich. En dejlig byferie og enestående mulighed

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Magiske Thailand Smilets Land

Magiske Thailand Smilets Land med dansk rejseleder Magiske Thailand Smilets Land Thailand rundrejse 14 dage Tag med på en klassisk rundrejse til det nordlige Thailand og landets øvrige højdepunkter - og slut rejsen med fire nætter

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

GRUPPEREJSE I NORDTHAILAND

GRUPPEREJSE I NORDTHAILAND GRUPPEREJSE I NORDTHAILAND med dansk rejseleder 14 dage/11 overnatninger - pr. person kr. 16.990,- I tæt samarbejde med vores dansk/thai rejseleder, Jimmy Petersen, som selv er født i byen Nan, i Nord-

Læs mere

CWT MEETINGS & EVENTS

CWT MEETINGS & EVENTS CWT Meetings & Events har fundet to perfekte steder at afholde møder og konferencer i den smukke franske natur 34 35 Af Sidse Rolskov Events med fransk elegance Noblesse oblige adel forpligter. Nogle gange

Læs mere

Best Western Hotel Bremen East

Best Western Hotel Bremen East Best Western Hotel Bremen East Velkommen til Best Western Hotel Bremen East! Introduktion Hotellet ligger i rolige omgivelser, tæt på grønne områder. Fra hotellet tager det blot 15 minutter med bus ind

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger)

Vores arrangementer. (kan tilkøbes til overnatninger) Vores arrangementer (kan tilkøbes til overnatninger) Nyd ikke kun overnatningen i vores skønne skandinaviske omgivelser, men lad dig samtidig forkæle. Om end det drejer sig om en kulinarisk oplevelse,

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

Magiske Thailand. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder

Magiske Thailand. Kontakt: Tlf.: 70 20 19 15 grupper@jr.dk læs mere på www.jr.dk. med dansk rejseleder med dansk rejseleder Magiske Thailand Rundrejse til Thailand 12 dage En skøn rejse hvor vi har lagt vægt på god indkvartering og et varieret program med oplevelser i storbyen, på landet, i junglen og ved

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende

Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Rejsebrev fra udvekslingsophold i Bangkok Sygeplejerske studerende Udveksling til: Thailand Navn: Louise Andersen E-mail: louiseandersenn@gmail.com Evt. rejsekammerat: Pernille Jensen Hjem-institution:

Læs mere

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé...

Det er mig, Anna! Indhold. 1. Facebook... side En ny ven... side En lille hilsen... side På Skype... side En god idé... Det er mig, Anna! Polfoto Maskot Indhold 1. Facebook....................... side 2 2. En ny ven....................... side 2 3. En lille hilsen................... side 2 4. På Skype.......................

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed

Kapitel 6. Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed Kapitel 6 Noget om tøj, budskaber og bæredygtighed 1 5 Hvordan har du det med tøj? Voxpop Jamilla Altså, jeg bliver selvfølgelig glad, når jeg arver tøj, og når jeg får noget. Det er rigtig dejligt Og

Læs mere

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean

Sri Lanka. Sri Lanka, Unawatuna stranden. Telefon Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Sri Lanka Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening Uimodståelige Sri Lanka - Unawatuna og det Indiske Ocean Unawatuna-stranden

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Rejsebrev fra udvekslingsophold

Rejsebrev fra udvekslingsophold Udveksling til Thailand. Rejsebrev fra udvekslingsophold Navn: Mette Villadsen Evt. rejsekammerat: Camilla Margrethe Lyhne Thomsen Hjem-institution: University College Sjælland Campus Næstved Holdnummer:

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere